Česká liga - preview 26. kola

28.04.2017, 08:46, aktualizováno 01.05.2017, 10:35
Previews
Liberec směřuje za záchranou a rozhodující krok může udělat v pondělí odpoledne. Slovan hostí další tým ohrožený sestupem, na vlastním trávníku přivítá Bohemians 1905...
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (pondělí 17:30)
Hodně důležitý souboj čeká Bohemku, která zavítá pod Ještěd do Liberce. Oba celky ještě v boji o záchranu nemají vyhráno, tím spíš Klokani, kteří mají k dobru jen čtyři body. U Nisy se také pokusí o to, co se jim tam ještě nikdy nepodařilo - zvítězit.

Liberec se v posledních kolech zvedá, porazil Duklu a vyhrál v Hradci, čímž výrazně popojel od sestupových pozic. Severočeši mají nyní k dobru už osm bodů a jsou na nejlepší cestě učinit poslední krok a zachránit se. Ve Slovanu už se všichni těší, až tato nepovedená sezona skončí.

Ještě než se tak stane, čeká Liberec pět kol, ve kterých se ještě leccos může stát. Prvním z řady soupeřů bude Bohemka, která potřebuje body jako sůl. Její nový trenér Martin Hašek má k Liberci specifický vztah. "Utkání bude pro mě specifické. V Liberci jsem 15 let žil, oženil se tam a narodili se mi tam dva ze tří synů. Byl jsem tu asi třikrát nebo čtyřikrát jako trenér Sparty. Nečeká nás tu nic jednoduchého, čemuž napovídá situace v tabulce," prohlásil Martin Hašek.

Klokani od jeho příchodu získali ze tří zápasů čtyři body a stále nemají jistotu záchrany, tím spíše, že kluby ze dna jako Příbram nebo Jihlava body sbírají. Bohemka v minulém kola doma nestačila na Fastav Zlín, kterému podlehla 0:2.

Co se týče absencí, tak lehčí problémy měl Bartek a v pořádku už by měl být i Berkovec. K dispozici ještě nebude Vrzal a také Dostál, který nasbíral žluté karty. Liberci by mělo scházet kvarteto Coufal, Bartl, Bosančič a Latka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Voltr, Bosančič, Souček, Breite, Vůch - Baroš
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Nitrianský, Krch, Šmíd, Havel - Bartek, Jindřišek, Mašek, Martin Hašek ml., Luts - Kabajev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.44 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Hradecké Votroky čeká další důležitý zápas o záchranu a tentokrát se představí na půdě soupeře, přesněji v Karviné. Venkovní bilance Votroků je sice o poznání lepší, než ta domácí, ale celková situace klubu není dobrá.

Nedaří se ani domácím. Ti sice nehrají vyloženě o záchranu, ale na jedenáctém místě si také příliš vyskakovat nemohou, zvláště když prohráli pět ligových kol v řadě. Porovnáme-li to se začátkem jarní části, je to markantní propad. Karviná navíc stihla vypadnout i z MOL Cupu, takže tým trenéra Jozefa Webera má ke spokojenosti hodně daleko. "Pro oba týmy je to velmi důležité utkání, takže budeme hrát spíše ze zabezpečené obrany. Pro diváky by hodně gólů bylo určitě zajímavých, ale i tak věřím, že nějakou branku vstřelíme a vyhrajeme," doufá kapitán Karviné Pavel Eismann.

Hradecká situace už byla naznačena. Klub ztrácí na nesestupové pozice dva body a bojuje o holé bytí či nebytí v české nejvyšší soutěži. Černá série bez zisku bodu je sice u Hradce kratší, ale o to horší, že se mu v ní nepodařilo vstřelit ani gól. "My nejsme po posledních výsledcích v luxusní situaci. Domácí také procházejí určitým nepříjemným obdobím, co se výsledků týká, takže pro nás to bude z tohoto pohledu těžké utkání," prohlásil trenér Bohuslav Pilný.

Hradec tedy naposledy prohrál doma s Libercem 0:1 a vzhledem k tomu, že Jihlava svůj zápas 26. kola už zvládla vítězně, ocitl se v sestupovém pásmu. "Samozřejmě že vnímáme, jak soupeři hrají a jaká je tabulka, ale také vím, že co si neuhrajeme sami, mít nebudeme," dodal Bohuslav Pilný.

Karviná se s Hradcem utkávala převážně ve druhé lize a můžeme hovořit o poměrně vyrovnané bilanci. Ačkoliv oběma celkům půjde o hodně, příznivci obou táborů doufají v podobné brankové hody jako na podzim, kdy ve vzájemném souboji padlo celkem sedm branek.

Karviné bude scházet zraněný Šísler a jde o jedinou absenci týmu Jozefa Webera. Hosté z Hradcem jsou na tom o poznání hůře, zranění jsou Holeš, Polom a Vlkanova, zatímco Malinského do hry nepustí karetní trest.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Budínský, Janečka, Panák, Šisler, Kalabiška - Wágner
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Krátký, Nosek, Hůlka, Mudra - Martan, Schwarz, Janoušek, Trubač, M. Černý - P. Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Teplice bojují o pohárovou Evropu a další krok na cestě za vytouženým cílem mohou udělat doma proti Slovácku. Domácí mají skvělou formu, neprohráli pět utkání v řadě a z pátého místa před sebou tlačí Mladou Boleslav. Slovácko je sice až desáté, ale také ono nehraje vůbec špatný fotbal a na Stínadla si jede pro body.

Teplice mají na jaře fantastickou formu a díky pěti výhrám, třem remízám a jediné porážce usilují po delší době o Evropskou ligu. Naposledy si Skláři poradili s Karvinou, kterou udolali jedinou brankou 1:0. A podobný výsledek by jistě brali i proti houževnatému a nepříjemně hrajícímu Slovácku. "Pro nás je to vždy nepříjemný soupeř. Viděl jsem, jak posledně hráli se Slavií, ani si nezasloužili prohrát. Musíme udělat vše pro to, abychom utkání zvládli a zůstali krok od čtvrté příčky," nechal se slyšet záložník Admir Ljevakovič.

Slovácko má za sebou dvě porážky, ale se soupeři z absolutní špičky soutěže, tedy s Plzní a Slavií, v obou případech shodně 0:2. I přes absenci bodového zisku však předvedl celek z Uherského Hradiště dobrý výkon a do dalších zápasů je to velký příslib. "Musíme hrát stejně jako jsme hráli se Slavií nebo v Plzni, ale s tím rozdílem, že musíme být důraznější a hlavně produktivnější v šestnáctce. I když mají Teplice v posledních zápasech slušnou formu, tak se domnívám, že je v našich silách si nějaký ten bod přivézt," doufá hostující Petr Reinberk.

Že Slovácko nečeká na severu Čech jednoduchá práce moc dobře ví i trenér Stanislav Levý: "Je to další zápas kdy nastoupíme proti mužstvu, které hraje o pohárovou Evropu. Čeká nás tedy další těžké utkání, ale i když jsme poslední dva zápasy prohráli, tak jsme ukázali, že můžeme hrát s každým a já očekávám, že to potvrdíme i v Teplicích s tím rozdílem, že bych si přál lepší výsledek."

Výhodou Teplic nebude jen domácí prostředí, ale také zdravotní stav samotných hráčů, scházet bude pouze Nivaldo. Slovácko to má v tomto směru obtížnější, neboť Biolek, Chyla, Košút, Rada a Tetteh mají nejrůznější zdravotní problémy.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Fillo, Ljevakovič, Hora, Kučera, Vošahlík - Červenka
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Navrátil, Šumulikovski, Machalík, Daníček, Havlík - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.80 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 17:30)
Vrátit se na první místo před Plzeň, to je jednoznačný úkol fotbalistů Slavie v zápase s Jabloncem. Domácí jsou velkým favoritem, ale Jablonec bude odhodlán učinit vše, aby odčinil příšerný výkon často skloňovaného zápasu s Příbramí. V Edenu k tomu má ideální příležitost.

Karty jsou rozdány jasně. Po porážce Plzně na Letné se Slavia dostala do čela, ovšem její náskok je velmi těsný. Viktoriáni ho v tomto kole dokázali stáhnout a vrátit se zpět na vedoucí pozici, ovšem sešívaní mají teprve své utkání před sebou.

"Čeká nás Jablonec, který měl ambice na pohárové umístění. Posledními výsledky z nich trochu ustoupil. Je tam řada výborných hráčů, ale mají rozporuplné výsledky. Dokážou hrát výborný zápas se silným soupeřem a následně pak prohrát zdánlivě snadnější zápas. Nebude to pro nás vůbec jednoduché utkání," prohlásil trenér Slavie Jaroslav Šilhavý. Na lavičce Slavie si prožil první porážku a hned hodně nepříjemnou, když jeho svěřenci nestačili v semifinále MOL Cupu na Zlín a vypadli. Jejich sen o zisku double se tak rozplynul. Ve hře ale ještě zbývá ligový titul a sešívaní si nemohou dovolit zaváhat.

Pohárové ambice měl i Jablonec, ale jeho sezona je hodně rozporuplná. Po sérii dobrých výsledků přišel opět útlum, jehož vyvrcholením byla hodně propíraná domácí porážka s Příbramí. Nyní se Severočeši střetnou s celkem z opačného pólu tabulky. "Máme ke Slavii respekt, bojuje o první místo, má kvalitní kádr. Byli jsme se teď podívat, jak hrála pohárový zápas se Zlínem. Každý zápas začíná za stavu 0:0 a každý tým se dá porazit. Zlín nám ukázal, že když se hraje poctivě, nebojíte se hrát nahoru a dobře bráníte, tak se dá i Slavia porazit," říká trenér Zdeněk Klucký.

Slavii budou scházet pouze zranění Švento a van Buren, jinak se marodka vyprazdňuje. Totéž se ale nedá říci o Jablonci, který hledá pro zápas v Edenu optimální složení. Zranění jsou totiž Hanousek, Zreľák a Masopust, pro karty zase chybějí Mehanovič s Doležalem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Sýkora, Hušbauer, Ngadeu, Barák, Zmrhal - Škoda
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Beneš, Zelený - Trávník, Jiráček, Pospíšil, Hübschman, Mihálik - Diviš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.55 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Fotbalisté Zlína se po postupu do finále MOL Cupu musí opět soustředit na ligovou soutěž, kde je čeká klíčové utkání s Mladou Boleslaví. Oba týmy bojují o postup do Evropské ligy a zatímco Ševci mají dvě varianty, jak toho dosáhnout, Boleslavi zbývá již jen jedna.

Hosté totiž na rozdíl od Zlína semifinále poháru nezvládli a po domácí porážce s Opavou jim zbývá už jen domácí soutěž. Mladá Boleslav doma znovu selhala, což se na jaře neustále opakuje. "Připadá mně, že jsme v domácím prostředí nervóznější z toho, že musíme vyhrát. Je pro mě nevysvětlitelné, že mužstvo, které v přípravě vypadalo dobře, má v sezóně tak nevyrovnanou křivku výkonnosti nahoru dolů," prohlásil zklamaný trenér Martin Svědík. Mladá Boleslav sice doma dokázala porazit Spartu, ale v další zápasech ztrácela. S Jabloncem a Bohemians pouze remizovala a s Opavou, jak již bylo řečeno, dokonce prohrála.

Hostům stále patří čtvrté místo, ale jejich náskok je jen dvoubodový. Za jistých okolností se mohou svěřenci trenéra Martina Svědíka dostat až na bronzovou příčku, ale také nemusí a nakonec mohou oželet i Evropskou ligu, která je primárním cílem. A proto je zápas na zlínské Letné hodně důležitý. Mladá Boleslav doma první zápas se Ševci prohrála 1:2. "Vedli jsme 1:0, ale nakonec jsme prohráli. Je to nebezpečný tým, s hodně rychlými hráči. Bude potřeba jít do utkání s maximální koncentrací," dodal obránce Silva.

Konec dobrý, všechno dobré. Zlín v lize zlomil smolnou sérii bez vítězství, když vyhrál na půdě Bohemians 1905 a navrch přidal další úspěch z Vršovic, když v semifinále MOL Cupu vyřadil vysoce favorizovanou Slavii. "My jsme to měli pořád v hlavě. Zvládli jsme první zápas, teď nás čeká druhý a je před námi ještě to finále. Hlavně to finále chceme zvládnout. V lize se ale samozřejmě taky nechceme propadnout," nechal se slyšet obránce Jakub Jugas.

Zlín ale ještě v žádném případě slavit nemůže. V lize je až šestý, a pokud by finále s Opavou nezvládl a v tabulce neskončil na čtvrtém místě, byl by bez pohárů. "Ligu ale nezahazujeme a bude hrát určitě naplno," dodává Jakub Jugas.

Ševcům bude chybět zraněné duo Živulić a Janíček. Mladé Boleslavi zase nepomohou Fabián, Mareš a Pauschek. K dispozici ještě nebude ani další rekonvalescent, brankář Šeda.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pazdera, Jugas, Gajič, Matejov - V. Vukadinovič, Traoré, Hnaníček, Štípek, Holík - Fantiš
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Jánoš, Da Silva, Stronati, Fleišman - Přikryl, Takács, Magera, Matějovský, Nečas - Mebrahtu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.20 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Dukla Praha  (sobota 20:15)
Viktoria ještě neskládá zbraně a proti Dukle se hodlá vrátit na vedoucí pozici. Západočeši prožili doslova černý víkend, když se po porážce na Spartě ještě dozvěděli o úmrtí svého bývalého spoluhráče a kamaráda Františka Rajtorala.

Viktoria Plzeň před týdnem zaváhala a porážkou na Spartě už nemá obhajobu mistrovského titulu ve svých rukou. Západočeši se však nevzdávají, zápas s Duklou chtějí za každou cenu vyhrát a dostat tím pod tlak vedoucí Slavii.

Do Štruncových sadů zavítá Dukla, která představuje hodně nebezpečného soupeře a která má ve svých řadách někdejšího útočníka Viktoriánů Jana Holendu. "Dukla hraje v relativním klidu ve středu tabulky, kde je do pohárů i k sestupu daleko. Můžou být v tomto ohledu v pohodě. My ale uděláme všechno proto, aby pro nás zápas dopadl dobře. Musíme být důraznější v osobních soubojích, být lepší při práci s míčem a hlavně dát do hry srdce. To nám minule na Spartě chybělo," nechal se slyšet trenér Bečka.

A zatímco Dukla nemá co ztratit a o nic moc jí nejde, Plzeň zaváhat nemůže. "Sami budou vědět, že hrají o hodně a každý zápas do konce sezony musejí zvládnout. Takže trochu pod tlakem budou a toho budeme chtít využít," prohlásil Daniel Tetour. Dukla po třech zápasech bez vítězství zabrala a na Julisce rozstřílela Jihlavu 4:1. V Plzni se jí však nedaří, v historii samostatné české soutěže tam nikdy nevyhrála. První zápas letošní sezony hraný na Julisce skončil výhrou západočechů 1:0.

Plzni bude pro žluté karty chybět klíčový stoper Roman Hubník, jehož ve středu obrany nahradí Tomáš Hájek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Limberský - Petržela, Hořava, Bakoš, Hrošovský, Kopic - Krmenčík
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný - Hanousek, Tetour, Mustedanagič - Miloševič, Holenda, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno  (pátek 18:00)
Boj o záchranu se v tuto chvíli týká nejen Jihlavy, ale i brněnské Zbrojovky. Ta má sice nad svým soupeřem šestibodový náskok, ale v případě porážky se rozdíl výrazně sníží. Oba celky také v minulém kole prohrály, takže mají co napravovat.

Ježci se po euforii nad Spartou představili na Dukle a bylo to tvrdé vystřízlivění. Na Julisce schytali čtyřbrankový příděl a nejenže zůstali v pásmu sestupu, ale dokonce spadli na poslední místo za Příbram. "Rádi bychom navázali na domácí utkání proti Spartě, kdy jsme podali kompaktní a poctivý výkon. Důležité bylo, že jsme se vyvarovali chyb v defenzívě, což se nám ale nepodařilo zopakovat v posledním utkání na Dukle. Víme, jak důležitý duel nás proti Zbrojovce čeká a že v něm musíme zvítězit. Tomuto cíli samozřejmě přizpůsobíme i naši hru," připomínal povedený zápas se Spartou asistent trenéra Michal Kadlec.

Souboj Jihlavy s Brnem je pro oba aktéry velmi důležitý. "Čeká nás veledůležitý duel, který musíme zvládnout za tři body, abychom se vyhnuli nemilým a nepříjemným starostem," prohlásil trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec. Jeho svěřenci mu v minulém kole neudělali radost, neboť před zraky vlastních fanoušků prohráli s Mladou Boleslaví 2:3. Hned třemi brankami je popravil Golgol Mebrahtu a podobně jako u Jihlavy tím poněkud degradovali povedený výkon z předchozího zápasu s Jabloncem.

"Je nepochybné, že Jihlava vloží do zápasu abnormální úsilí, tvrdost a důraz. Je to pro ně zápas o vše. Na to se musíme nachystat, abychom se v tom soupeři minimálně vyrovnali. Chceme navázat na výkon a výsledek z utkání proti Jablonci a dovézt zpět do Brna ideálně výhru," zopakoval na webových stránkách Zbrojovky trenér Habanec.

Jihlavě dlouhodobě scházejí Urblík, Mišůn a Novotný, ke kterým se přidali brankář Hanuš a Hronek. Dobrou zprávou je stav Kryštůfka, který už trénuje, ale na mistrovské utkání to ještě nebude. Zbrojovka by měla být kompletní.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fulnek, Krejčí, Rosa, Urdinov - Batioja, Vaculík, Popović, Zoubele, Ikaunieks - Rabušic
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vráštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Zavadil, Polák - Ashiru, Taščij, Přichystal - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.33 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Sparta Praha  (pátek 20:15)
Příbram šplhá tabulkou vzhůru a už po páteční předehrávce se může ocitnout mimo sestupové příčky. Čeká jí však soupeř z nejtěžších - pražská Sparta. Letenští jsou posilněni výhrou nad mistrovskou Plzní, na druhou stranu ale na jaře venku pravidelně selhávají.

Na adresu Příbrami a její "zázračné" formě ve finiši ligové soutěže toho bylo napsáno a řečeno dost. Pravdou zkrátka je, že Příbram za posledních šest kol čtyřikrát zvítězila a na patnáctém místě je už pouze vinou horšího skóre, než jaké má Hradec Králové. Kouč Tobiáš vsadil na totální ofenzívu a vyplatilo se, Středočeši nastříleli čtyři branky jak Karviné, tak i Jablonci a v obou případech byli na hrací ploše lepším týmem.

Jenomže tentokrát na Litavku dorazí Sparta, která s Příbramí přes dvanáct let neprohrála! Jakkoli mají Letenští venku špatnou formu, pořád budou velkým favoritem. "Soutěž finišuje a každému mužstvu jde o bytí a nebytí. Dělají maximum, nechtějí prohrávat a nechtějí spadnout do nižší soutěže. Všichni víme, že ač jsou předposlední, tak dávají hodně branek, mají dobrou ofenzivu," prohlásil směrem k soupeři asistent trenéra Zdeněk Svoboda.

Příbram je ve formě a i když je Sparta favoritem, nesmí nic podcenit. "Jednoduchý protivník nebyla ani Jihlava a prohráli jsme tam," připomíná brankář David Bičík.

Sparta naposledy zvládla šlágr s Plzní a po výhře 2:0 dala Slavii velkou šanci na zisk mistrovského titulu. Sama ale ještě musí zabrat, protože nemá jistotu třetího místa. Ze čtvrté pozice na ní dotírá Mladá Boleslav.

Příbram bude kompletní, kdežto Sparta nikoliv. Na marodce zůstávají Costa, Hovorka, Juliš, Koubek, Rosický, Mazuch a Néstor Albiach.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kvída, Chaluš, Jiránek, Divíšek - Tregler - Bazal, T. Pilík, Suchan, Rezek - Linhart
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Karavajev, Holek, Kadlec, Vătăjelu - Mareček, Sáček, Vácha, Konaté, Šural - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.90 - 4.00 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25177153:1758
2.Viktoria Plzeň25175337:1656
3.Sparta Praha25137539:2146
4.FK Mladá Boleslav25119538:2642
5.FK Teplice25117733:2240
6.Fastav Zlín25108731:2738
7.FK Jablonec2588937:3432
8.Dukla Praha25861132:3030
9.Slovan Liberec25781021:2529
10.1. FC Slovácko25611824:3129
11.MFK Karviná25851233:4129
12.Zbrojovka Brno25414727:3526
13.Bohemians Praha 190525671218:3025
14.FC Hradec Králové25631622:4121
15.1. FK Příbram25631624:5021
16.Vysočina Jihlava25481318:4120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1436)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro těsnou výhru Sparty, která se až do poslední minuty bude bát o výsledek..

Reagovat
Puskas

já myslím, že je přejedou

Reagovat
C-M@ster

Rezek má formu

Reagovat
Puskas

Jako že si zas dá vlastní gól?

Reagovat
C-M@ster

Jako ze da gol do satny po chybe Vachy.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Puskas

Jako tak? Tak to jo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Čekám, že tam prohrajeme 2:0, protože to by bylo moc jednoduchý, bejt pro poslední čtyři kola v klidu.

Reagovat
KingMaster13

Ale tak nějaká odměna od Jardy. To není k zahození ne?

Reagovat
ZB 07

Dneškem pro nás začíná dvojzápas jara, alespoň 4 body jsou z něj povinnost!

Reagovat
Greny

trojzápas, dnes je dulezity vyhrat

Reagovat
ZB 07

Příbram nepočítám, tam nevyhrajeme.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

Jihlava - Brno: kdo vyhraje, tak se zachrání. Remíza nic neřeší ani pro jednoho, prohra bude znamenat u obou defakto sestup.

Příbram - Sparta: jak bylo řečeno "Sparta nám to taky nedá zadarmo" takže očekávám výhru Příbrami 3:1 s naprosto tragickým bráněním, nedostupováním hráčů atd od Sparty, což se vlastně děje pořád, takže to nebude tak do očí bijící

Reagovat
ZB 07

"kdo vyhraje, tak se zachrání" i Jihlava jo?

Reagovat
ratusek

jo řekl bych, že ano. už těch zápasů moc nezbývá a oni dneska musí vyhrát a hned se jim bude dýchat lépe, v opačném případě sestoupí. Vy ste na tom dost podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně? Však mají o 6 bodů víc

Reagovat
ratusek

podobně v případě prohry bude to jen o 3, pokud Příbram dnes vyhraje, tak jen o 2 a to ještě jedou do Příbrami. lidi naučte se chápat psaný text

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvůj psanej text říká, že prohra pro Brno znamená defacto sestup. To jsou přesně tvý slova. Přitom i když prohrajou, tak budou mít náskok 3 body na Jihlavu a minimálně 2 body na Hradec i Příbram (a to by musely oba týmy vyhrát). Jestli tohle v tvým vesmíru znamená defacto sestup, pak se asi není o čem bavit, protože seš dement.

Reagovat
sosna

Reagovat
ZB 07

Zrovna my máme fakt těžkej los, případná prohra by nám cestu za záchranou asi zkomplikovala, ale říct o Jihlavě, která by měla 23 bodů, že je zachráněná, je asi trošku mimo no

Reagovat
KingMaster13

No tak nějak, klidně se může stát, že se nám v posledním kole rozklepou kolena a vy u nás vyhrajete a seberete nám titul Máte sice brutální los ale, že by to znamenalo defakto sestup je hloupost. Klidně můžete porazit nás i Plzeň

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Psaný text je dostatečně srozumitelný a tvoje jeho další interpretace je spíš rozšifrování skrytého obsahu mezi řádky, který nikdo krom tebe nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

"prohra bude znamenat u obou defakto sestup"

Že by prohra Brno odepsala?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to dneska neda zadarmo..

Reagovat
Kepy_FCB

Šlágr vikendu Baník na Žižkově

Reagovat
Greny

tam to klidně muze být jednička a to už by mohlo znamenat komplikaci

Reagovat
ratusek

tvl jestli rupnem, tak se začnu dost reálně bát o postup

Reagovat
Kepy_FCB

Opava v Sezimove Ústí nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Opava nam neda spat, coz je mozna i dobre, každopádně, postup zpet nas fakt nemine i kdyz udelame remizu na Zizkove. Vlasta udela zase nejakou taktiku, kterou nikdo nebude cekat, takze neprohra Banicku.

Reagovat
Kepy_FCB

Žižkov chce vyprodat stadión

Reagovat
JarousFCB

Já jsem zvědavý, kolik bude nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne. "On tour" zacne jiz za par hodin, bude to narocne

Reagovat
JarousFCB

Kolik tipuješ? 600 kousků?

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota dopoledne, pak jeste tri dny volna skoro pred nama, dobra cesta jak do Prahy, tak zpet. Hele, klidne i tech 900 by byt mohlo. Prijedou i z Chebu, Krkonos, Pardubice, z jihu atd..

Reagovat
JarousFCB

Jako taky si říkám, že když nás mohlo být přes 500 v Sokolově, tak že by to mohlo být zajímavé číslo. Ale zase se mi nechce věřit, že by nás přijelo, jak když se jede na ACS apod.

Reagovat
smazaný uživatel

918 a jeden za plotem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkove 924 chacharu.

Reagovat
Puskas

Tolik jim nedáme, vidím to tak na dva.

Reagovat
JarousFCB

No pokud by se neopakovali Budějky nebo hůře, tak bych to bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky bohuzel cekam to, ze bude hodne indisponovanych, viz. Sokolov a utrpi tim support. Ale rad bych sem v tomhle mýlil.

Reagovat
frankiefcb

jediného se děsím, aby někteří si nemysleli, že mohou chodit po Praze jako páni. Nerad bych viděl pak na Letné a v Edenu viset naše šály.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka výhra,půjdu to zkontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Brankári: Halák, Budaj,

Obrancovia: Marinčin, Chára, Graňák, Ďaloga, Valach, Mezsároš

Útočníci: Hossa, Daňo, Pánik, Gáborík, Viedenský, Jurčo, Tatar, Surový, Nagy, Hrivík, Marcinko, Réway

Nie, toto nie je nominácia Slovenského týmu na MS v hokeji, ale toto je zoznam hokejistov, ktorí odmietli pre zranenie či únavu prísť posilniť reprezentáciu. Jediný Réway je dlhodobo zranený, ostatní si len vymýšlajú ako každý rok, lebo pre nich hrať za repre nič neznamená.

Reagovat
Greny

už si děláte alibi dopředu?

Reagovat
dondinho

Tak koho by to bavilo, jezdit se zachraňovat v A skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

OT

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Hokej a ještě k tomu slovenskej...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Jeňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

zajímavá jména...

Reagovat
Blasphemer

Taky bych se styděl reprezentovat něco jako je Slovensko.

Reagovat
sosna

Reagovat
Greny

tak tam je hokej uplne ve sračkach , Čiliak byl napriklad vyhozen z reprezentace, protoze rekl ze Zvolen dluzi hracum penize, to samozrejme Zvolen poprel, i slovensky hokejovy svaz zakazali mu reprezentovat a mesic na to se zjistilo ze to byla pravda a klubu hrozila exekuce

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

nám zas odmítl Jágr, takže 1:1

Reagovat
C-M@ster

Neodmítl, neptali se ho, protože skončil.

Reagovat
Mimalu

což ve své podstatě to samé

Reagovat
Dufan

už ho nechte..... už odehrál dost...nejde na něj spolíhat do sta

Reagovat
Mimalu

však to byl joke...

Reagovat
DeformFCB

Nominace na hlášku roku přijde brzy

Reagovat
Dufan

srandu beru...ale jako se musí posunout hokejová repre bez Jágra, tak by se měl posunout i humor fanoušků a ne ještě za deset let před mistrovstvím připomínat, že nemáme Jardu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vasil

Počkej a to nemáte lepší hráče? To mi neřikej, že bys chtěl, aby na MS jeli frajeři jako Valach, Meszároš, Gáborík, Nagy nebo Marcinko?

Reagovat
C-M@ster

Valach si to v Play off celkem dával. Co je na něm špatnýho?

Reagovat
Greny

Valach je dobrej a obdivuju ho jak zvladl tuto sezonu a u nej je zrovna odmitnuti MS zcela logickym krokem, pred sezonou mu zemrela manzelka pri porodu (dvojcata prezili) takze ten ma ted jiny starosti nez MS

Reagovat
Vasil

Na našu ligu super, ale na mezinárodní hokej mi přijde typově zastaralej. Velkej, silnej, ale ne moc šikovnej a pomalej. Zámořáci zase přijedou s nějakýma U23 týmama a Juraj by se nestíhal ani otáčet, natož s nima držet tempo.

Reagovat
Baronne

Takže takovej Hanzal?

Reagovat
andrew96

To zase přijede půlka naší extraligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ještě není tak špatný, nic moc hráči.

Reagovat
Hokaido

Hele vážně... 5,70 na Příbram není vůbec špatnej kurz.

Reagovat
JarousFCB

Sparta potřebuje body... tady nemá Jarda nárok

Reagovat
Kang & Kodos

To jsme proti Jihlavě potřebovali taky

Reagovat
KingMaster13

Je to lákavý, navíc s Jardovou formou

Reagovat
AnthonyR

Můžeme si o Starkovi myslet co chceme, ale musíme objektivně uznat, že pro ten klub žije a hlavně mládež má Příbram na dobrý úrovni. Áčku by však nejlépe slušela ČFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dělník fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

OT: Pečeně si vzpomněl i na Montyho

https://twitter.com/lukas_pecene/status/857880583820759041

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mimalu

Reagovat
andrew96

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celebritka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

bejt znamej jako stalker, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jednou komentoval kvalifikační zápas ženské repre a já jsem ho na Twitteru furt opravoval. Od tý doby mě sleduje...

Reagovat
Coutinho10

j ale i EF pozorně sleduje...další důkaz

https://twitter.com/lukas_pecene/status/857907912781557760

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Díky, hned jsem mu to lajknul.

Reagovat
Coutinho10

jj nz...ja musel hned, jak sem to videl

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

A ty děláš jinak v reálu co? Nenapadlo tě se tomu ženskýmu fotbalu věnovat více? (tedy pokud tomu tak už není)

Reagovat
monty25

Dělám na úřadě. A co se týče ženskýho fotbalu a sportu obecně, tak mně absolutně vyhovuje být "jenom" fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

moh by montyho pozvat do toho sportcastu spolecne s nakou under fotbalistkou...

Reagovat
Coutinho10

jo to by byla pecka

Reagovat
monty25

Já jsem v podcastu ještě nebyl, ale kolega už jo...

https://www.youtube.com/watch?v=-wVpBmyraSk

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

kult

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal jako lihen budoucich hvezd

Reagovat
db18
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

frEETibet

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sosi

tak jak dlouho ta stránka vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite si, ze to muze realne nekomu vadit? Ani nahodou.

Reagovat
C-M@ster

Pokud by to zvládli dostat nahoru do vyhledávače, tak určitě jo.

Reagovat
db18

Navíc Tvrdík se urážel už kvůli menším věcem...

Reagovat
smazaný uživatel

to by tam museli neco zacit sypat, jinak to bude bot ignorovat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

aaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať vyhraje Bóža.

Reagovat
smazaný uživatel

*hraje a vyhraje

Reagovat
Kang & Kodos

Říká se, že jistá pokladní z Kauflandu si ho oblíbila natolik, že si po zápase s Plzní nechala jeho číslo vytetovat na krk.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

"Příbram šplhá tabulkou vzhůru" - nadsázka? Nemyslím si

Reagovat
Spalovač šancí

Dneska urputné boje o záchranu. První zápas remíza a v druhém vítězství jedno z týmů o 3 a více branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava-Brno 1:1 Přimrd-Sparta 0:3

Reagovat
Snatus

OT: Není někde na internetu show Tiki taka? Na youtube jsou jenom 4 díly.

Reagovat
Greny
Reagovat
Snatus

Díky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Wat

Sparťani, jednou jste nám pomohli, tak snad v tom budete pokračovat. Jestli dneska Příbram bude bodovat, už jenom těžko se jim bude srážet sebevědomí. Jsem rád, že to dává ČT Sport, aspoň tu případnou Starkovu show uvidí celej národ.

A my musíme hrát za Hanuše, tohle derby je nejdůležitější za těch 5 roků, co v lize existujeme. Snad tomu bude odpovídat i účast na stadionu, navíc když Dukla už má své jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pevně věřím, že v tv si Starka nedovolí žádnou frašku. Oh, Wait!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Greny

Melicharek - Šural , Pavlík, Kijanskas, Jablonsky - Polák, Zavadil - Ashiru, Tashti, Přichystal - Řezníček

Reagovat
Fabregas@ole

Místo Šurala bych raději Štohanzla, jinak ok

Reagovat
Greny

a ja bych Štohanzla v lete pustil kamkoliv pryč, protoze zase neni ani na lavce ... ten je zranenej snad kazdy druhy kolo

Reagovat
Fabregas@ole

to už je věc jiná....

Reagovat
AnthonyR

Menší OT: Fakt se nám tu na Eurofotbalu objevili slávističtí démoni diskusí z Idnesu Erik s Mirdou?

Reagovat
KingMaster13

vypadá to tak

Reagovat
AnthonyR

Tak to se máme na co těšit

Reagovat
KingMaster13

Já už si ho proklepl a to máme no

Reagovat
Coutinho10

holt EF nabira kazdym rokem na prestizi

Reagovat
KingMaster13

Jen škoda že bude dělat ostudu našemu táboru

Reagovat
AnthonyR

Možná, že by nebylo od věci si s nim v případě, kdy by to hodně přeháněl, dát sraz před Edenem

Reagovat
Coutinho10

jo tjn...no stim uz nic nenadelas...musis to prekousnout stejne jako predtim Oblomova

Reagovat
KingMaster13

Oblomov byl alespoň vtipnej Sice ty jeho fail výsledky, který se obraceli proti nám, mě taky srali ale co

Reagovat
Coutinho10

me nastval ted minulej tejden, kdyz jsme hrali se Zlinem...nesnasim takovy komenty

miro.slavia25.04.2017 13:45#

Osobně již přešlapuji před Edenem a jako na trní se třesu až mě vpustí do arény. Slavia útočí na triple (titul, MOL Kap a LM) a bude čest být u toho a přitom přímo na hřišti

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jednou si pamatuju, jak zajebal při zápase barcelony tip 6:0, a trefil se Ono se mu to teda možná povedlo víckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne.. erik ma spoustu zkusenosti

Reagovat
AnthonyR

V krizových chvílích se dozvíme o jeho schůzkách s určitými lidmi.... to je REALITA

Reagovat
smazaný uživatel

ja pamatuju jeste starej idnes, kde si moch mit normalne prezdivky, az pak to zmenili jenom na jmena.. a predtim tam kraloval katano ("original TO JE REALITA") a prave jenom noshled erik, kterej ted prebral jeho zezlo a prisel nas pobavit i sem

Reagovat
AnthonyR

V tomhle byli naprosto boží starý diskuze na novinkách, kdy pod každým článkem tam virtuálně exhiboval týpek pod přezdívkou debetch. Byl to fanatickej moravskej ultranacionalista, co nenáviděl všechno český

Reagovat
Kang & Kodos

Starý novinky byly super.

Hlasuj, toto je kvalitní názor

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste pivnidoga a star was born

Reagovat
ondrasch77

Zatím jen Erik , ale jeho imaginární kamarád přispěchá hned po prvním nervovém záchvatu

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
smazaný uživatel

todle me rozbilo

Reagovat
langosh

jeho imaginární kamarád už tu je, viz - http://www.eurofotbal.cz/clanky/ceska-liga-preview-25-kola-361306/?forum=1#post9352745

založený ve stejnej den, asi dvě minuty po sobě.

Fakt nechápu, že na takovýho tro(t)la vůbec reaguje

Reagovat
ondrasch77

Já bohužel minulý týden neměl moc čas, tak jsem si toho schizofreního dementa všiml až dnes, každopádně díky za odkaz, ántré měl luxusní... Fakt jsem se pobavil...

Reagovat
Greny

zatim poločas hroznej, od Jihlavy jsem čekal vic a ne že budou hrat na brejky

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jsi chtěl, aby na brejky hrála zbrojovka, co?

Reagovat
Pospovič

Jihlava i Zbrojovka chtějí ligu zachranovat na co? Však se pomalu neumí trefit do míče...

Reagovat
db18

Přichystal tam obstará několik zajímavých šancí, ale ostatní pak vůbec nepočítají s tím, že by balon mohl někudy projít, nebo pak kašlou na odražený balony... ...a na druhý straně je zase Ikaunieks, takže to dneska skončí 0:0

Reagovat
Greny

to je otresnej fotbal, ten terén neni taky vubec jednoduchej, nevim tak se snazit hrat do plnech celou druhou pulku asi neni dobrej napad, nechal bych hrat Jihlavu a hral to na brejky pres Ashira, Prichystala a Reznicka

Reagovat
db18

Zrovna u Řezníčka mám ale taky pocit, že ho to moc nezajímá... ale jo, s přibývajícím časem bude Jihlava pod větším tlakem a měla by se aktivně snažit něco uhrát, pak to snad půjde...

Reagovat
Greny

tak u Kuby ten pocit nemam, ale dnes je to neskutecne videt na Polakovi , ten se snad jeste nerozebehl

Reagovat
db18

Já nevím, jestli mu to třeba klouže a snaží se hlavně stát na nohou, ale právě on doběhne do vápna jen aby upoutal pozornost obránců, ale jinak ho nezajímá, kam jde balon... a pak do dohání Zavadil...

Reagovat
Greny

tak za něj by tam mohl jit pripadne Rybička, ale do stredu zalohy nemame dnes skoro nikoho(Buchta to radeji at tam Polak chodi ) jedine Sedláka ... protoze Krejčí je zas na nejakym zasranym turnaji s repre do 18 (toto nikdy nepochodpim proč tam nemuzou jezdit jen kluci z dorostu atd)

Reagovat
db18

...tak na brejky už asi hrát nebudete.

Reagovat
Greny

jako to naše braneni rohu je otresny

Reagovat
KingMaster13

Přeju Jihlavě záchranu ale když to vidím tak by jim snad pomohl sestup, zapracovat do týmu mladíky a pak se až vrátit

Reagovat
naheCZ

Ten Šural je děsně slabej hráč...

Reagovat
Greny

to rikam cele jaro

Reagovat
Hokaido

Co?

Reagovat
Hokaido

Jo už chápu, sory, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

UEFA do Brna! Koukám, že Zbrojovka na to jde jako Opava. Sestup a z 2. ligy nenápadně do pohárů přes MOL Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

S Hanbancem za sestupem.

Reagovat
smazaný uživatel

On je trenér na hovno s kádrem na hovno a hraje si na Real Madrid nebo co. Pokud Brno nezačne hrát, stylem týmů co hrají o záchranu a nepřestane si myslet, že je něco extra, tak spadne.

Reagovat
db18

Juliš je zpátky.

Reagovat
Kang & Kodos

U něho bych se ani nedivil, kdyby ty tři žongly nezvládnul

Reagovat
db18

Já se divím, že hraje Kadlec... u něj je nemožný, aby dal tři žongly bez toho, aby si dal vlastňák, nebo předal míč soupeři...

Reagovat
db18

btw. kvůli kritériu tří žonglů máte na lavičce jen 6 hráčů.

Reagovat
Greny

Dej tam Rybičku sakra!!

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka

Reagovat
Didier Drogba

Ti naši žaludi ještě sestoupí

Reagovat
C-M@ster

2249 je ostudná návštěva na to, že přijel Habancův ofenzivní koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se Habanec vyměnit s Trousilem ve Vyškově? To by byla liga pro něj..

Reagovat
ratusek

Vysočina Brno oni chtějí sestoupit

Reagovat
KingMaster13

No docela si zavařili

Reagovat
Alan_Shearer

Co ten Rabusic? Ocividne mu to moc nejde, to nema ani na Jihlavu?

Reagovat
Pyroman

Brno Od 12. místa (včetně) všichni dolů pls.

Reagovat
Didier Drogba

Doufám, že se dohodnou se Zlínem a bude to za 3 body. Jestli nejsou schopní domluvit ani to, tak to si ten sestup zasloužíme.

Reagovat
C-M@ster

V klidu. 3 body se Zlínem, bod z Příbrami a/nebo s Plzní a sestup Hradec + Bohemka.

Já bych neměl strach.

Reagovat
db18

3 body se Slávií...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co je s V. Kadlecem? To už má 4 týdny virózu?

Reagovat
C-M@ster

Nemaká na tréninku.

Reagovat
Kang & Kodos

Doteďka nepřestal slavit to, že dal góla.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Normálně bych se tomu zasmál ale dal ho nám

Reagovat
Pyroman

Ještě má v háji kotník z té nakopnuté tyčky v derby.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SpartaOvenka

Minulý týden ho nějak prý bolely nohy před zápasem ještě, tak dneska možná už jen prsty a příští týden bude v pořádku nebo půjde od znova od hlavy.

Reagovat
Uwe háže buly

Nedal na tréninku tři žongly.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak ale tohle už je demolice

Reagovat
db18

Reprezentant

Reagovat
monty25

Doufám, že v Dohránu udělají rozhovor s Melichárkem...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Trojku od Jihlavy My jsme si i ten jeden gól museli dát sami

Reagovat
smazaný uživatel

To je najednou nosánek nahoru co?

Reagovat
Kang & Kodos

Neser. Příležitostí, kdy bych mohl pochválit naší obrannou hráz, zase tolik neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně věřím, že dneska budeš spokojen.

Reagovat
ratusek

3 goly od Jihlavy brněnskej kabaret

Reagovat
Greny

Habanec ven , je volnej Franz?

Reagovat
C-M@ster

Bílek je volnej

Reagovat
Blasphemer

Melichárek ve fanlize to se nemohlo nevyplatit

Reagovat
Coutinho10

ze bych uz po tomhle kole mel definitivne titul v naší minilize ?

Reagovat
Blasphemer

Tak na titul už jsem ani nemyslel, ale udržet druhý místo by bylo fajn.

Reagovat
Coutinho10

j je fakt, ze tam to je slusna nabitý...ty PavliceQ, Monty nebo ZB07, ale toho snad porazim...ten mel 3 Brnaky, takze dobrej start pro me

Reagovat
ZB 07

Ale všechny se střídáním...

Reagovat
Coutinho10

sakra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Puskas

Já tentokrát zapomněl, tmám tam Radu v bráně, hrají proti Plzni, o jej.

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě Příbram 3 body, ať je sranda

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo se zbavit Bílka a jak jim to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

http://www.livesport.cz/zapas/MPmllqqi/#prehled-zapasu

Jinak porazili akorát dva nejtragičtější týmy na venkovních hřištích... (vyjma sebe)

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, ve venkovní tabulce držíme 6. místo.

Reagovat
db18

Na jaře s bilancí 0-1-3

Reagovat
Hokaido

Teď mluv!

Reagovat
db18

1-1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec Zlatý Standa Levý

Reagovat
El Campeon

Vlastíček.Nezapomeňte hlasovat pro Vlastu aby sme ho viděly jak hraje.Hlasujte pro Kluky V Putim

http://www.ceskatelevize.cz/sport/exkluzivne-na-ct-sport/352372-sokol-kozojedy-na-ct-sport-kdo-bude-dalsi-vyberte-primy-prenos-z-nizsich-soutezi/

Reagovat
Coutinho10

uz je bez sance...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Proč se hlasuje pro krajský přebor... to nemá žádnou vesnickou atmosféru...

Reagovat
KingMaster13

Přesně ta Nová Včelnice je výborná Nicméně bez šance takže alespoň B třídu. Chceme co největší prales to jde

Reagovat
El Campeon

No největší džungle to bude toho 14.května 4.třída

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
El Campeon

Hmm...je to škoda ale tak zkusme se ještě vzepřít osudu.SDÍLEJTE

Reagovat
El Campeon

eh,to měla bejt reakce na Coutinha

Reagovat
Coutinho10

j kdyby to bylo třeba o těch 10%, tak by se to možná ještě nějak dalo, když si vzpomenu prave na ten poslední zápas Kozojed, tak tam se to asi 3x prelejvalo s tim Jihomoravským, ale tohle je fakt moc a je to škoda no

Reagovat
El Campeon

No asi máš pravdu,ale záleží kolik doteď hlasovalo lidí.Kdyby moc ne tak ty rozdíly v procentech hlasů sou třeba v řádu stovek a ne ještě v tisících.

Reagovat
Kang & Kodos

Malinský dostal za kopanec do koulí trest na JEDEN zápas

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

hradecký Ramos

Reagovat
andrew96

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Stejně jako Ševčík za 2 žlutý, plus odmítli snížit trest Potočnýmu, takže musí stát celý 3 zápasy. Upřímně jsem čekal že 3 bude absolutní minimum a, ještě k tomu v porovnání právě se zákrokem Potočnýho.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

*čárky sázený kulometem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Tak jestli dnes Starkov vyhraje tak už nebude v naší lize ani špetka čistoty

Reagovat
Rarášek

ŠURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL JE PÁNKO NEJVĚTŠÍ PROSTĚ!

Reagovat
pingla

Pěkně Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan se vyplácí

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Jarda v tom měl 200 jablek a vy mu to takhle serete

Reagovat
ratusek

Byly to peníze Jardy?

Reagovat
KingMaster13

jasně, že to byly peníze Jardy

Reagovat
Greny

A ČT poresena je taky hyský:Rezek je charakterove pozitivni hrac

Po dlouhe dobe dnes fandim Sparte a doufam za tyden v moravskou vypomoc

Reagovat
KingMaster13

Tak mediální mrdky má pořešený, ještě musí někoho dosadit do toho dohrána

Reagovat
ratusek

Hoši ten fotbal se sám neudělá. Oni jsou jen nosiči ryb, dělníci fotbalu

Reagovat
KingMaster13

tak když ty řekneš voda tak mě napadnou ryby, víš co

Reagovat
Greny

Hosi me volal Pelta

Reagovat
KingMaster13

Čurák a co chtěl?

Reagovat
Greny

Nic

Reagovat
KingMaster13

A co jsi mu na to řekl?

Reagovat
DeformFCB

Brno.

Reagovat
KingMaster13

Tak to jsi mu řekl dobře ty vole

Reagovat
Greny

Nic

Reagovat
KingMaster13

Tak to jsi mu řekl dobře ty vole Viděl jsi tu penaltu? Ty vole ta byla přísná

Reagovat
El Campeon

Ty vole ta byla přííísná

Reagovat
KingMaster13

Ani nevím jaká to byla práce jestli tvoje nebo taková, že fakt nevim

Reagovat
El Campeon

Jaká moje práce počkej tak von nic neměl a vodpíská takovej úlet?

Reagovat
KingMaster13

žádná munice, já si ráno pustil to dohráno

Reagovat
El Campeon

já to viděl večer

Reagovat
KingMaster13

Já dřu, já se kouknul ráno

Reagovat
pepinho2

To byl centr Vata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Nechápu, že nehrál dřív, je to hráč jako víno

Reagovat
Puskas

Nebyl aklimatizovaný, musel jako to víno dozrát.

Reagovat
andrew96

Taky je z Olténie, tam se vínu daří.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, tak talenta Vataleju nakonec "objeví" až Rada... a Šurala na jeho pozici nechá vyniknout taky až on.

Rada > Holoubek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Rada genius objevil Vatalejula až po 4 zápasech

Reagovat
Blasphemer

Rada jeho talent poznal hned, ale rozvážně ho hned nevytasil a nechal si ho jako překvápko na Plzeň. Mind games Petra Rady jsou složité a na první pohled je nelze rozpoznat, natož pochopit.

Reagovat
KingMaster13

Ihned bych mu nabídnul smlouvu na další 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vata jedinej fotbalista u nas ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu nic 88

Reagovat
Messy<3

Koukám, Vatajelu fakt špatná kondice.

Reagovat
db18

Když nemáte Zápotočného, dejte tam Trappa.

Reagovat
KingMaster13

nesimuluj

Reagovat
Greny

To je kokot ten Bazal

Reagovat
DeformFCB

STŘÍDEJ TOHO KADLECE!

Reagovat
Messy<3

Reagovat
DeformFCB

Konaté za odvoz

Reagovat
Greny

Vatajelu jak si to vodi

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška stylově

Reagovat
Coutinho10

na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

na Kozáčika

Reagovat
smazaný uživatel

Konate opet nulovej, ale Vata, to je plejer

Reagovat
Rarášek

Timy, tyvole

Reagovat
Kang & Kodos

Konate furt stejnej kašpar

Reagovat
ratusek

Tvl ta Sparta se nějak změnila? asi dostali céres a hezky se na ně kouká směrem dopředu. Jinak Vata topovej hráč. Nevím proč ho blbej Požár nechával sedět

Reagovat
Kaspar

jak Rada po Plzni rikal ze uz ted je mu to jedno ze bude stavet konecne koho on chce, tak treba mel Vata od vedeni zakazano hrat

Reagovat
KingMaster13

Do naší ligy skvělej hráč, ovšem co přišlo z Rumunska nikdy nezklamalo

Reagovat
Greny

Jestli se psalo ze Vatajelu byl nejhorsi v juniorce takk by stalo za zkousku povolat dalsich 7 borcu ke Karavejovovi, Suralovi a Bicikovi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Messy<3

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo na to v tý juniorce mrdal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Trestej je simulanty

Reagovat
Rarášek

Timy Holek Bože ..

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Reagovat
Messy<3

Holek + Kadlec, to je fakt zlej sen.

Reagovat
ratusek

Holek top

Reagovat
ratusek

Áá už to konečně přišlo. Vlášek cáká nad Konatem a opět zopakoval tu blbost že umí 1 na 1

Reagovat
pepinho2

Bereme Chaluše, dáme Holka a Kadlece

Reagovat
Rarášek

Já chci Suchana, ten vypadá hodně dobře ..

Reagovat
pepinho2

Ale je Plzně

Reagovat
Rarášek

Bohužel, ale to je přesně takovej typ, kterej by se mi líbil. Skvělej pohybově, periferní vidění ala Mára, šikovnej, technickej, obratnej .. Z něho může být hodně slušnej hráč.

Reagovat
pepinho2

Máme Sáčka

Reagovat
Rarášek

Díky bohu za něj, neskutečně roste .. Ale to je spíš ten staženější hráč :)

Reagovat
pepinho2

Za toho půl roku mega zlepšil jo, tak na AM máme Čermáka

Reagovat
Rarášek

Snad už bude úplně fit a záčne zas hrát. Potenciál má, ještě se mu nepovedlo ho u nás rozvinout pořádně, přitom v Boleslavi i v repre je famózní, musíme mu trošku uzpůsobit hru.

Reagovat
pepinho2

Právě, ve Spartě zatím nic moc, ale pokud se začne hrát rychle a kombinačně, mohlo by mu to svědčit.

Reagovat
Rarášek

Jednoznačně, v tom bordelu, co tam teď byl se prosazuje těžko. Jemu se bude muset trošku přizpůsobit hra, klenot v něm máme.

Reagovat
Puskas

na no Ti neskočí

Reagovat
KingMaster13

Jak si ho ten Rada vzal do parády

Reagovat
DeformFCB

Lehkej céres

Reagovat
DeformFCB

rvačka kriplů aka Bazal kontra Rada

Reagovat
Kang & Kodos

Rada nerad to říkám, ale trochu mi bude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, já jsem z něj sám vnitřně nějak rozpolcenej, chci ho nesnášet a těšit se, až budeme mít trenéra, na druhou stranu se docela bavím, jakej je to mašťák

Reagovat
KingMaster13

To jsou takový fňukny ta Příbram

Reagovat
Greny

Pilik jak bezel dozadu a. Zaroven daval ceres sudimu

Reagovat
db18

12 zápasů a 7 žlutých

Reagovat
Greny

No Rada by mel jit vynadat Kadlecovi

Reagovat
smazaný uživatel

Větší ruku jsem bohdá neviděl

Reagovat
DeformFCB

Konaté snad nemůže obejít ani kužel na tréninku...

Reagovat
El Campeon

OT: Leverkusen po 18minutách doma teče 0:3 se Schalke

Reagovat
KingMaster13

Ten Leverkusen je dobře v hajzlu Vůbec nechápu, co se v bundeslize letos děje. Tradiční týmy šli úplně do háje a místo toho je nahoře Kolín, Hoffenheim a hlavně Lipsko

Reagovat
El Campeon

No je to tam tenhle rok dost vyrovnaný

Reagovat
Blasphemer

Chtěl jsem se dívat, ale nakonec jsem dal přednost šlágru 1igy u Litavky. Nelituji toho.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Messy<3

Tady už to taky mělo být 0:3

Reagovat
Rarášek

A Vácha jak proti Plzni, tak dneska, hraje výborně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to muzu smazat?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Ok, a je to tu, já to věděl

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
naheCZ

Reagovat
db18

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
KingMaster13

do teď

Reagovat
Rarášek

Ale fakt hrál skvěle, tyvole .. Nojo, to se dalo čekat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

tohle vzdycky zabere..zvlast z vlastnich rad

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Vácha

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Vácha 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Ten Holek buď fauluje, nebo ten souboj rovnou prohraje

Reagovat
Greny

Rezek ukazal ten charakter

Reagovat
Messy<3

Čibi man of steel

Reagovat
KnoxXx

Konate neustale posuva svoj vykon ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Pojď mi na druhej poločas Čermák na pravý křídlo místo Timyho.

Reagovat
Kang & Kodos

Konate zatim posral, na co sáhl

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Greny

Koncovy hrac, vsechny akce u nej skonci

Reagovat
Rarášek

Moje poslední zkouška z vysoký školy byla ta nejtežší, byla to ta příjmací.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže obvyklej standart. Kdo by to byl řekl...

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska je tragickej nadstandartně

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se na beku chytne. Každý si zaslouží 12. šanci.

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
dondinho

Měl by někdo toho Rezka pořádně přejet aby se zklidnil.

Reagovat
db18

Rééééézaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha fantasticky

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
Greny

Zlin nam to musi pustit pristi tyden

Reagovat
ZB 07

No jestli neporazíme ani Zlín, tak se s 1igou můžem rozloučit.

Reagovat
C-M@ster

Ja pocitam, ze Zlin padne.

Reagovat
Greny

No Jugas si bude muset dat dva vlastni , aby jsme vyhrali

Reagovat
ZB 07

Musí...ale bude to strašně těžký, půjde fakt o hodně.

Reagovat
Greny

Klidne neferovei, at jim nasypou kolik chcou a pro sichr jeste rozhodcim

Reagovat
ZB 07

Tak to radši sestoupit...

Reagovat
C-M@ster

VaChachacha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Vacha dostal jablka od jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha

Reagovat
Coutinho10

Vacha luxusne

Reagovat
Messy<3

Reagovat
aither

Stačí

Reagovat
DeformFCB

Pěknej pas za obranu ...

Reagovat
El Campeon

Ten Vácha to musí dělat schválně.Klasik

Reagovat
Puskas

sbírá body do kanadského bodování

Reagovat
Blasphemer

Vácha je zpět, vy debílci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Jsem čekal, kdy to přijde

Reagovat
REPLIKATOR

Váchaaaaaaaaa goooooooooooool

Reagovat
ratusek

Vácha vsazenou remízu po poločase. Zkušeně.

Reagovat
KingMaster13

Dostal peníze od Jardy

Reagovat
lampas

Zkušeně to Jarin pořešil, u Váchy to ani nikoho nepřekvapí Ten kluk se rok od roku lepší...

Reagovat
Kang & Kodos

No ty jsi čurák, viď...

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram NESMI prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Příkaz zněl jasně, no...

Reagovat
dondinho

Vašon jako za starých časů

Reagovat
monty25

Vácha

Reagovat
Blasphemer

Lukáš nepůjde na rozhovor?

Reagovat
db18

"Nebudu nikoho obviňovat... posral to Vácha"

...a pak další blog Janegy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Euphael

Reagovat
Spalovač šancí

Produktivní Vácha ve fanlize

Reagovat
KingMaster13

Ale ta přihrávka Za tu by se nemusel stydět ani Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha, Kadlec, Holek + Konate... jestli tyhle jelita v létě neodejdou, tak už fakt nevím.

Reagovat
Rarášek

Kadlec nepůjde, tomu nevěřím .. Ale samozřejmě si to asi všichni okolo přejeme.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nepujde no.. bud bude muset zacit neco hrat a nebo ho snad nekdo posadi.. co ten Hovorka? bude uz v pohode na novou sezonu?

Reagovat
Rarášek

Měl by snad být fit na přípravu už ..

Reagovat
Spalovač šancí

Hovorka je Vácha v2.01. Akorát při těch kiksech vypadá fotbalověji.

Reagovat
Greny

Prijde Sivok

Reagovat
ratusek

Vácha plní pokyny aby Příbram neprohrála

Reagovat
Greny

Podle me jde na plac Havelka nebo Cermak, Vacha bude rad ze prezije pauzu ve zdraví

Reagovat
pepinho2

Vůbec, Vácha dělá kabinu, odejde někdo mladej nebo Konate

Reagovat
Messy<3

Doufám, že dostane céres!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Novou smlouvu pro Lukáše

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Liberci.

Reagovat
REPLIKATOR

Za nás už hrál přece. To chce do sbírky ještě Plzeň

Reagovat
Liquid

buďte objektivní hra současné Příbrami do 1.ligy patří, hra celosezónní 0.0 Zbrojovky do ligy nepatří

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Je fakt, že se posledni zápasy fakt zvedli a hrajou dobrej fotbal. Kdyby šlo jen o fotbal, tak si to asi zaslouží zůstat.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PBLead

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

No kdyby to bylo proti jinému soupeři, tak by mi to vážně vadilo, ale takhle ať klidně Příbram nějaký body ubojuje..

Reagovat
Lorcan

Vácha

Reagovat
Liquid

a do branky ať jde Budínský

Reagovat
REPLIKATOR

Ten jihlavský Lotyš umí dávat góly snad jenom do prázdné... i když vlastně ani to někdy ne

Reagovat
exse

A proto letos dal třetinu gólů co náš celý tým.

Reagovat
Greny

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák paní Váchová. Ta dneska na facebooku pojede na tři směny

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

On ma uz zlutou ze jo??

Reagovat
pepinho2

Ještě dostane 2.

Reagovat
Kang & Kodos

Snad se nechá v 90. vyloučit

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Puskas

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
AnthonyR

Vácha ten fotbal nedělá pro sebe a to se cení. Teď to vidím na přestřelku, kterou dokoná v pátý minutě nastavení teRezka zakopnutím o Bičíka.

Reagovat
Greny

Na Konateho se zase huci

Reagovat
Kang & Kodos

kokoti no

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

protože neumí 1 na 1

Reagovat
pepinho2

Ten Sáčis je tak o 10000 levelů lepší než Vácha

Reagovat
Greny

Kadlec na vachu

Reagovat
Rarášek

Čtvrtá už .. to je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to jasné, Vlásek sleduje Eurofotbal.

Reagovat
ZB 07

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze aby nějaký fanoušek nenarknul Hyskeho, že někomu fandí, jak furt říká škoda. A přesně minulý týden jsem si na to stěžoval.

Reagovat
ZB 07

podle mě si to tady čte většina reportérů a komentátorů ČT

Reagovat
REPLIKATOR

Příbramští ultras krásný velký transparent pro Rajtorala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono ve dvou není lehký vyrobit něco většího..

Reagovat
Spalovač šancí

to už mu stejně nepomůže

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ten Linhart se tam tak zvedl to fakt čumim

Reagovat
AnthonyR

Hlavně musí dávat góly, to stejný Kuchta

Reagovat
Znalec

ten už patří Bohemce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Znalec

tk to maj tady na ef blbě

Reagovat
AnthonyR

Hlavně musí dávat góly, to stejný Kuchta

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec životní sólo

Reagovat
Rarášek

Čtvrtá ...

Reagovat
Salfovic

A po téhle žluté Šural ještě nadává rozhodčímu, to je fakt výstavní pičus.

Reagovat
db18

On ví, že si to může dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Vlášek použil za slovo?

Reagovat
Salfovic

Myslíš: ,,Konaté má velké dispozice´´? Naštěstí neupřesnil čeho.

Reagovat
Kang & Kodos

Umí dobře stávkovat

Reagovat
Spalovač šancí

Stejně by mě zajímalo, jaké mají sparťani pokyny a jak je dodržují. Jsem myslel, že Vácha je DM a měl by primárně čistit prostor před stopery, příp. vykrývat prostory místo vytažených beků. A místo toho hraje staženějšího Sáček a Vácha vybíhá až k Šuralovi napadat. Na druhou stranu je nutno uznat, že Sáčkovu roli převzal úplně, tj. včetně přípravy vyložených příležitostí ...

Reagovat
pepinho2

Žádné střídání, Rada je génius

Reagovat
Kang & Kodos

My tam máme Konateho s Váchou, ale prostě nebudeme střídat.

Reagovat
C-M@ster

Hlasujte pro Vachu nebo Kadlece, prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš to jde zabít

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš

Reagovat
Greny

Stridani kus za kus

Reagovat
Spalovač šancí

Kadlec dnes dře jako kůň

Reagovat
Messy<3

Mohl by zkusit Kadlec třeba nacentrovat, ne to naslepo odevzdat do čtyř protihráčů takovou posranou žabkou.

Reagovat
Spalovač šancí

sparta je taková nečitelná. Chvíli vypadá, že chce vyhrát. A v té samé akci to školácky podělá, aby měla Příbram šanci v závěru rozhodnout.

Reagovat
Greny

Ale sudi tedA piska mensi zakroky zkusene pro Pribram, enapadne je tlaci

Reagovat
pingla

Snad Pilík půjde někam jinam, on je o 3 parníky lepší než celá Příbram dohromady

Reagovat
pepinho2

Střídej, pí*o!

Reagovat
Miguel19

Lafata se posral.

Reagovat
Messy<3

Vatajelu MOTM

Reagovat
Miguel19

Trapp

Reagovat
Spalovač šancí

Slavia ho zničila

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vatajelu na hrad

Reagovat
Spalovač šancí

to je škoda

Reagovat
Spalovač šancí

I když ... Rada

Reagovat
aither

Vatajeluuuuuu

Reagovat
ZB 07

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Bogdan ... Neskutečný.

Reagovat
Miguel19

Vatajelu chtěl sundavat dres

Reagovat
Manik...

Střídat? Zbytečný

Reagovat
Teoretik

Slaví to jak vítězství v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta válec

Reagovat
Greny

Vatajelu neodejde po svých, zelezna tyč čeká

Reagovat
Miguel19

Rada dostane céres.

Reagovat
db18

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Dopiči, ten Rada

Reagovat
ZB 07

Rada je borec

Reagovat
Mates_Matesović

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rada, to je komedie kam to Sparta dopracovala

Reagovat
HorajzmAmmann

Nahodou, je super...

Reagovat
HorajzmAmmann

Rada borec ne ze ne

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Rada je kral

Reagovat
Greny

Rada nechcete si ho tam nechat?

Reagovat
Kang & Kodos

Rada Snad ho ještě někdo zaměstná.

Reagovat
db18

Zaměstná... Sparta...

Reagovat
PBLead

Rada, miláček fanoušků.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak koho Rada zjebe dneska na tiskovce?

Reagovat
smazaný uživatel

Rada tam jeste zustane!

Reagovat
KingMaster13

Mě tam do tý Sparty docela pasuje Křéťo prodluž mu smlouvu

Reagovat
Spalovač šancí

To jaksi nepůjde ... protože ji má na dobu neurčitě. Jedině, že by dostal dvojitý doživotí, jako dostávají v USA mnohonásobní vrazi.

Reagovat
SpartaOvenka

Takovej Maradona, trénovat neumí, ale sranda s ním je

Reagovat
KingMaster13

A on něco umí, minimálně na silnější týmy je dobrej na slabší mu dejte volno, povolejte Holoubka a 90 bodů jak vyšitejch

Reagovat
SpartaOvenka

No, není vyloučeno, že s něčím podobně ujetým naši představení přijdou

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monty25

Vatajelu Ale pro Příbram hodně krutý...

Reagovat
Kang & Kodos

Takovej zápas by je mohl psychicky srazit. Jestli mi jako rozumíš.

Reagovat
db18

Reagovat
Messy<3

Taková série dvou vítězných zápasů už nebyla v Příbrami dva roky

Reagovat
dondinho

Jako zaplať pámbu, ale že se budou takhle slavit 3 body z poslední minuty s Příbramí...

Reagovat
Greny

Zdalo se mi to nebo Rada vzal jednomu z tech fanoušků salu

Reagovat
Kang & Kodos

Co zápas, to perla.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak cenim ty reklamy. Všichni nadávali na erekci, tak tam dali medvěda se svědícím konečníkem

Reagovat
dondinho

Muríňo

Reagovat
smazaný uživatel

Hyský a jeho "nízké těžiště"

Reagovat
smazaný uživatel

"Džuniorka"

Reagovat
Miguel19

Tak Vrba zpátky. No uvidíme..

Reagovat
db18

Po představení beček jsem za to i rád... ještě by teda Horvátha mohl poslat někam, ať si dodělá licenci a nabere praxi mimo klub a ukáže svoje kvality, když na něm bude ležet celá zodpovědnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to mas?

Reagovat
db18

Asi iSport... sice si má pořád držet otevřený zadní vrátka, ale do konce dubna chce mít jasno... (zadní vrátka na Spartu a nebo Rusko, ale ve Spartě se hierarchie nezmění, takže tam jen těžko půjde...)

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/Strycek_Stewart/status/857887266450141185

Příručka pro fandy Slavie. Fakt dementi.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Intelectuals

Reagovat
ZB 07

to je super

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

TS, CPZ, Klinika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Se nevejdu do žádné kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

hele hele. zrovna ty jako fanousek z jabloneckyho rendlicku se tady nemas co smat.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Hymna na druhé lize?

Reagovat
monty25

Taky jsem čuměl...

Reagovat
ZB 07

Ten stadion Žižkova mi v lize docela chybí, snad příští rok postoupí spolu s Opavou.

Reagovat
monty25

Reagovat
Puskas

Vy nebudete chtít postoupit?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

s Ďolíčkem má asi největší kouzlo.

Reagovat
smazaný uživatel

atmosfera.. i domaci se docela zmobilizovali

Reagovat
monty25

Nepohlídat si roh...

Reagovat
Puskas

To se stane, horší je, když si někdo nepohlídá vlastní roh, viz Plzeň.

Reagovat
monty25

To je fakt.

Reagovat
El Campeon

Starkův medailonek

Reagovat
Kang & Kodos

Rozhovor s Jardou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Skvely, s vypetim sil jsme porazili tym, jehoz kadr ma cenu asi jako jedna kabelka z kolekc LV6.

- Konateho nalozit na vlak a poslat nekam daleko

- Vacha: "kurva, to jsem posral" ; M. Kadlec :"neboj, ja te v tom nenecham". Oba se sbalte a tahnete do pici, Vachu si muze Kadlec vzit s sebou na Slovacko. Ffs.

- Holek, bez diskuse, parodie na obrance, do Brna klidne zadarmo

- Sural to aspon nema u curaka, coz je vic, nez muze rict cela nase obrana

- Vatajelu. Jsem strasne rad, za jeho vykony, a ze vubec dostal sanci, ale jenom se ukazuje, jak strasne ubohy dementi vedou Spartu. Ze byl tenhle borec celou dobu v juniorce, za to by zodpovedny kokoti fakt zaslouzili namazat medem a vyvalet v mravenisti. Jemu to sice evidentne neuskodilo, kdyz si s micem u hnaty povodi pulku hriste, ale kurva, bylo spoustu zapasu, kdy jsme ho potrebovali, a on se dloubal v prdeli nekde s Vlasimi. Kotel by mu mel vyvesit omluvnej transparent a cela ta dementni klika kolem Svobody by se mohla jit obesit.

Reagovat
dondinho

Na to člověk nemusí být žádný trenér, aby po 20 minutách poznal, že ten kluk umí... navíc to podle mě není žádný obránce, tomu ta levá záloha sedí jak prdel na hrnec.

Nemůžu pochopit, že si ho ten Požár koupil a pak se na něj vy*ral...trenér jeden s licencí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ja vo nem treba nepochyboval (protoze vim jak to ve sparte chodi) ale to ze je back ma asi svuj duvod... kazdopadne se uvidi v dalsich a tezsich zapasech jako napriklad u nenavidenyho sykory. ale stejne je to prdel ze momentalne nejlepsi hrac şpărţî je rumun.

Reagovat
smazaný uživatel

Starka je typek

Reagovat
monty25

Ta byla jasná... Příhoda

Reagovat
smazaný uživatel

si dělá prdel ne, co jiného chce písknout?

Reagovat
monty25

Stáňa

Reagovat
monty25

Nedá se nic dělat, Baník vyhrál zaslouženě...

Reagovat
pingla

Fella approves

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se na to dalo i dívat. Zlaté 3 body, teďka doma Vansdorf, pak Vítkovice "venku" a doma Sokolov. To by mělo být 9 bodů..

Reagovat
ratusek

Vítkám nechat kvůi záchraně at máme farmu ve 2.lize

Reagovat
smazaný uživatel

vsam vam nosanek spadne az se dostanete do ligy. si vychovejte vlastni a pak si rikejte uspesnej klub. nerikam ze fandim olomouci ale furt lepsi nez luxujici ostrava!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych jim přál záchranu, ale ne na úkor našeho postupu a Opava se teďka bude držet zuby nehty..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pico, jo kurvaaaaa !

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Telnar na Žižkově??? Zase jsme si nechali utéct kvalitního juniora..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho jsme si nenechali utéct. Měl tu nějaké problémy s životosprávou a ještě před nim zachrastili s čínskými penězi, takže šel do Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si myslis ze jako berou?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

prave. tady se diky "skodove naplasti" rozjely sracky ze se zdvojnasobujou platy vsem vod hriste az po hajzly. takhle to ale nefunguje.

Reagovat
Kang & Kodos

Takže trojnásob?

Reagovat
smazaný uživatel

plus minus no. ne jako vazne kolik muzou brat juniors? bych tipoval tak 30 - 50 u top 6 a vokolo 20 u zbytku.

Reagovat
Kang & Kodos

To fakt nevim. 50 těžko, z toho by se 18letej kluk zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo. von byl kdysi nakej clanek snad na efotbalu ze teplicky lavickari berou 40 a youngster na lavce 20 30. ale to bude tim prerazenim do acka no.

Reagovat
langosh

Co znám jednoho známého, tak ten 50 má, je mu už ale přes 20 na pomezí juniorky a to není ani v nějakém top klubu, ale ligu hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak určitě mu nabídli více než u nás..

Reagovat
smazaný uživatel

treba jo ale ne vo tolik abys hned psal vo cinskejch prachach. pokud je fakt dobrej tak by ho stejne schlamstla sparta nebo plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, to jsou spekulace. Ale celkově s ním u nás byly problémy, takže i přes jeho kvalitu se nedá mluvit o tom, že bychom si ho vyloženě nechali utéct.

Reagovat
smazaný uživatel

tak spekulace. doba je takova ze frajeri chtej jit nahoru co nejrychlejc. i kdyz by pro tyhle ucha mozna bylo lepsi se vypracovat v baniku kde ta sance je vetsi. ja to meno vidim asi podruhy. je to zaloznik utocnik a kolik mu je? a s granecnym to vypada jak? zaslech sem tady ze moc nemaka.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim ze útočník. U nás v juniorce dával spoustu gólu. Granecny těžko říct, když je na hřišti, tak se mi líbí. Těžko říct proč nedostává šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

PRAHA – Útočník Mario Telnar, který do Slavie přišel na začátku sezony z Baníku, v klubu pokračovat nebude. Podepsal víceletou smlouvu na Žižkově.

„Mario zvolil budoucnost ve Viktorii Žižkov, kde pravděpodobně vidí větší možnost herního uplatnění," uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

„Je potřeba také říct, že o jeho dalším směřování nerozhodovala jen Slavia, neboť Mario Telnar byl kmenovým hráčem Baníku Ostrava. Po zvážení dané situace se Slavia rozhodla, že neuplatní na hráče předkupní právo," dodal Býček.

Osmnáctiletý Mario Telnar na podzim nastoupil do sedmi zápasů za Slavii U19 a do tří utkání za juniorku. Nastupoval především jako střídající hráč, připsal si jeden gól.

pozor von u nas byl jenom hostovat. vybral si sam.

Reagovat
vanGomm

Sparta se zachovala na rozdíl od Jablonce férově i když ji to přece jen trvalo déle než se čekalo.

Reagovat
chavi.27

Ten Neoral z Prostejova stridal ze se zranil nebo ze byl tak silenej?

Reagovat
Shevchenko

Tak když v 9. minutě prohráváš 3:0...

Reagovat
chavi.27

To sice joo, ale tohle neni hokej abys stridal golmana po 20 minutach Ale co pise banikovec dole tak se ani nedivim

Reagovat
Banikovec7

Neutekla ani minuta a poprvé se radovali. Dalekonosnou střelu Jana Shejbala vyrazil brankář Neoral pouze před sebe, míč za jeho záda pohodlně kopl Michal Petráň.

O čtyři minuty později to bylo už o dvě branky, prostějovský brankář neobratně odkopl balon přímo na Jana Jeřábka, od něj se míč odrazil do sítě.

Neuteklo ani deset minut a už to bylo 3:0! Brankáři Neoralovi ne zcela vyšel odkop od brány, domácí toho využili k sehrání hezké kombinační akce, po níž se trefil přesně Adam Fousek.

Reagovat
Kang & Kodos

pěkný

Reagovat
Puskas

Neoral to zvoral.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kuca sehnal nakou registracku ?

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

vychytana nula proti ucastnikovi zakladni skupiny EL (snad)

Reagovat
db18

To je největší úspěch, nebo vyjebávka?

Reagovat
Banikovec7

Asi úspěch, jedině že by v tom měl prsty pan Pristáš nebo nějaký jiný mocipán.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a nebo Myslivcova

Reagovat
db18

Na závěrečný turnaj ale nejel, a to i přes to, že proti Opavě, která se nyní dostala do finále MOL Cupu, udržel čisté konto...

...tak právě nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel odchytal jen 2 minuty kvůli zranění, ale prst si naštěstí zpevnil náplastí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek chytal s kámošem v týmu na sportovním dní VŠB. Prý vyhráli.

Reagovat
Banikovec7

Jo, nezapomněl se tím hned pochválit na facebooku

Reagovat
chavi.27

Koukam na onlajnech, u toho treti golu dostal malou domu a daval to z prvni a trefil toho vlastniho frajera do hlavy

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Počet banikovcu a support skvělý..Ať už jsou zpátky v lize,akorát mi dítě řeklo,že už na půl fandí Spartě a na půl Baníku

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zahodit a udělat nový.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
frankiefcb

ty jo ma rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Hele klučina nebude úplně blbý. My ho rádi přijmeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dcera,když šel Baník do půl těla,tak to začla ze sebe sundavat taky ,takže dám vědět tak za 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to se jí v životě může hodit.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
HorajzmAmmann

Support tvuj syn

Akorat bych plesknul tomu frajerovi co tam porad rval pri minute ticha... Ale co super zapas... I domacich bylo hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dcera

Přišlo mi,že to bylo z části těch přicházejících do sektoru o chvilku pozdejs a od lidí co ještě nebyli v sektoru...

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ta vlajka Žižkova hezky pěkně hořela

Reagovat
Coutinho10

Stronati

Reagovat
ZB 07

Zlííííín

Reagovat
Coutinho10

nadherne od Zlinu

Reagovat
Coutinho10

Jánoš lol

Reagovat
Coutinho10

Jánoš lol

Reagovat
3M

Bolka už teče, paráda

Reagovat
Blasphemer

To budou pokuty zase.

Reagovat
dinss

Tak snad zítra Teplice na 4. místo!

Reagovat
Kang & Kodos

Ten hype kolem Svědíka jde docela solidně do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

OT: Skalak dnes v zakladu ma moznost pojistit 1. misto a ziskat 1. trofej v Anglii

Reagovat
REPLIKATOR

Ten si v první poločase pojistil teplou vodu ve sprše

Reagovat
Coutinho10

nemel tam uplne naky spatny veci, ale hral az moc premotivovane...rozhodci kdyby chtel, tak ho mohl vyloucit

Reagovat
smazaný uživatel

Connor Geary‏ @OxygenThief123 30 min.před 30 minutami

Víc

How is Skalak a professional footballer #bhafc

Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan @Knxckaert

When I see Skalak starting it brings me suicidal thoughts, anything could be better

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

Ale tak

Reagovat
REPLIKATOR

Zlíncester

Reagovat
3M

Kurva

Reagovat
Banikovec7

Opava klasika

Reagovat
3M

Myslíš finále poháru?

Reagovat
exse

Spíše asi to že dali zase alespoň 2 góly.

Reagovat
Miguel19

Ivanshit jde vyučovat fotbalové řemeslo.

Reagovat
Blasphemer

(ale ze zbytku tak nadšený nejsem )

Reagovat
Blasphemer

I když Matějů a Řezník hrají v poslední době úplně stejně na hovno, takže je to asi jedno. A Pilař asi ještě není ready hrát od začátku.

Reagovat
db18

Matějů docela překvapil...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ten by potreboval dostat takovyho facana za to urazeni prazskejch S v internaview.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Vidím tam ale první vlaštovku - viz ta pěkná remíza proti Umraniyesporu

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
frank

Reagovat
pepinho2

Zase vyprodáno?

Reagovat
ZB 07

Bosák

Reagovat
Coutinho10

co rikal ?

Reagovat
ZB 07

Při protiútoku Dukly zamlel něco ve smyslu: "Žlutá vlna se řítí vpřed...a tím nemyslím Slavii"

Btw, koho máš kapitána ve fanlize?

Reagovat
Coutinho10

dal sem Škodovku co ty ?

Reagovat
ZB 07

Taky to bude zajímavý ještě...

Reagovat
Coutinho10

jj tak aspon nerozhodne kapitan

Reagovat
Miguel19

Bakoš je dement. Ještě mu dáme pásku tvl.

Aspoň že má stopku.

Reagovat
Spalovač šancí

Ano moc na výběr, koho udělat kapitánem, není.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, to jsou strašný haluzáci

Reagovat
Miguel19

Milan do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

penalťando

Reagovat
ZB 07

Šimůnek bránéní level Zbrojovka

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, takže Petržela ještě dostane v létě novou smlouvu na tři roky.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě zítra Peltonec

Reagovat
Miguel19

To je fakt nádhera, jak tam vždy skočí to zkurvený logo na celou obrazovku

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

To logo je děs..

Reagovat
ZB 07

Zatím Plzeň docela slušnej výkon, snad nepoleví

Reagovat
smazaný uživatel

OT: A Schick si jede svoji ligu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Prej Juventus Už ten je pro něj malý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rarášek

A zas takovej krásnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Možná už by měl i na Spartu. A nebo by ho alespoň poslali na hostování někam výš než do Bohemky... třeba do Boleslavi.

Reagovat
Sosi

Krasnej gol

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Losinho

Reagovat
naheCZ

Zranění...snad nic vážného

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Šimůnek už má 30

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Rajtoral musel umřít, abychom zase po dvaceti zápasech začali něco hrát.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jenom poločas, zase to s tou pietou nepřehánět.

Reagovat
Blasphemer

Tak to je jasný, nikdo nechce na pivu večer potom padat únavou.

Reagovat
db18

Tak zase... poločas byl 2:0, to si jako čekal, že zcela unikneme Csaplárově pasti? Nebýt Olayanka horší jak Ikaunieks, tak máme jen bod...

Reagovat
Spalovač šancí

Palach, Zajíc, Plocek, Rajtoral - Fantastic 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zatím celkem pěkný fotbal..

Reagovat
Miguel19

Hrajeme fotbal. To už nás trénuje Vrba?

Reagovat
Sosi

Co Andrea, prijali ho spoluhraci? Nevypadaji moc friendly...

Reagovat
aither

lempl

Reagovat
Miguel19

Plantážník

Reagovat
naheCZ

Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

to sou dreva

Reagovat
ZB 07

Druhej poločas už je to zas laxní od Plzně

Reagovat
Blasphemer

Bakoš

Reagovat
ZB 07

Pilař

Reagovat
Blasphemer

Petržela a jeho vizáž alá špatně oholená vagína.

Reagovat
Miguel19

Žalud.

Reagovat
smazaný uživatel

* hrib. deti s timhle se mi smali na zakladce kvuli francouzskejm copankum. dneska hulej...

Reagovat
andrew96

Reagovat
Miguel19

Český Messi.

Reagovat
ratusek

Bosák by šukal irský sedmnáctky. Kaňour jeden

Reagovat
Sosi

Ja myslel, ze je to sektor pro postizene...

Reagovat
Sosi

Pilařovi ten gol nejde nepřát...

Reagovat
hefy

Reagovat
HorajzmAmmann

vyprodáno

Reagovat
HorajzmAmmann

tak sorry, kapacita je 11 700 a ne 10 400. To potom jo moje chyba

Reagovat
db18

jinak vyprodáno prý bylo... nechápu, že na to lidi serou a prostě nepřijdou...

Reagovat
HorajzmAmmann

já právě četl, že je vyprodáno a pak vidím kotel sedaček prázdných. Ale i tak, ty čísla máte hodně solidní

Reagovat
ZB 07

Poznar zkušeně

Reagovat
Blasphemer

Poznar Proč tam ten kus hovna vůbec dávají? Pivarník dělal moc dobře, když ho pak už vůbec nestavěl.

Reagovat
db18

Nový Hejda... poslední střídání v 88. minutě... zvykej si...

Reagovat
ratusek

Jo je to exot kdo takovýho šaška koupil by měl dobrovolně rezignovat

Reagovat
hefy

Tohle vypadalo jako faul na Poznara ale.

Reagovat
smazaný uživatel

10. pro dnešní výhru Jablonce

Reagovat
Posledni Kovboj

OT:

Posledni Kovboj11.12.2016 10:29#

Vzdyt ho Joshua zabije...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mně jako nezasvěcenýmu vysvětlit, proč se většina zápasů hraje od 11 hodin? To je snaha, aby ty zápasy pro jistotu skoro nikdo neviděl?

Reagovat
monty25

Je to kvůli školám...

Reagovat
pepinho2

jako že tam naženou za trest žáky, aby tam vůbec někdo byl?

Reagovat
Kepy_FCB

Asi tak málokteré školáky to bude zajímat

Reagovat
monty25

Tak nevím, jestli za trest. Oni budou rádi, že se ulejou ze školy. Navíc tam pro ně budou nějaký doprovodný programy a kdesi cosi... Mně se ty časy taky nelíbí a jsem toho názoru, že když se pořádá ME ve fotbale (byť holek do 17 let), tak to má být pro širokou veřejnost. Na druhou stranu je mi jasný, že takových skalních příznivců jako já (co si kvůli tomu vezmou v práci dovolenou) moc není. Pak jsou tam ještě další faktory jako třeba televize, která to může od 11 hodin klidně vysílat, zatímco někdy odpoledne by to byl problém (od pátku začíná MS v hokeji)...

Reagovat
Miguel19

Brát si volno v práci kvůli ME do 17 let žen

Reagovat
monty25

Tak kdy jindy se mi poštěstí, že budu mít takový turnaj skoro u sebe doma? Navíc je ještě tenis v Praze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale vždyť to musí být hrozná tragédie. Vem si že i ty ženy hrajou fotbal na úrovni krajského přeboru a co teprve holky do 17 let..

Reagovat
monty25

Já jsem to nikdy takhle nesrovnával, protože se to srovnávat nedá. S takovým přístupem bych ženský sport obecně ani sledovat nemohl, protože chlapi budou vždycky rychlejší, silnější atd. Tak to prostě je a pokud vím, tak třeba Špotákový se taky nikdo nesměje, že hází oštěpem míň než Veselý... Jinak jsem byl dohromady na třech přípravných zápasech WU17 a tragédie to rozhodně nebyla (hlavně výhra proti Finsku 5:0). Já jsem u nás dřív pravidelně chodil na okres a to byla někdy teprve tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to taky nesrovnávám. Třeba ženský tenis nebo atletika mi příjde naprosto v pohodě. Ale u toho fotbalu mi ty holky prostě příjdou zvláštní no. Stejně jako třeba u hokeje. Rozhodně si nedovedu představit, že bych si kvůli tomu bral volno. Být to MS žen ve fotbale, tak to bych pochopil, ale do 17 let, to je hardcore. Ale jako v pohodě, je mi to celkem jedno

Reagovat
monty25

Hokej je něco jinýho. V ženským fotbale máš úplně stejná pravidla jako v mužským, což v hokeji není. Tam se dá fakt koukat jenom na zápasy USA - Kanada, jinak mě to taky nebaví (třeba z český repre neznám ani jednu hráčku )... Jinak ti rozumím, ale uvědom si, že MS žen ve fotbale se v ČR nikdy konat nebude. Tady se může konat jedině Euro WU17 nebo WU19 (tam se UEFA snaží, aby se to hrálo v zemích, kde se ženský fotbal teprve rozvíjí), všechny ostatní turnaje jsou vyloučený...

Reagovat
Azazelo RD

Ale na ženský tenis a atletiku se nekouká kvůli sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsou i sporty, kde zeny predvadi minimalne srovnatelne vykony

Reagovat
Posledni Kovboj

treba....ummm...eeee...hmmm

Reagovat
Kang & Kodos

mažoretky

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem pripravene priklady, ale kdyz se smejes tak to nereknu a mas to

Reagovat
smazaný uživatel

No, když dokázali mistryně světa dostat náklep od nějákých juniorů z Toronta nebo odkud, tak pochybuju, že ženy jsou na úrovni krajského přeboru. Prostě to je úplně jinej sport, tak jako je úplně jinej sport mužskej tenis a ženskej tenis nebo atletika. Až na to, že na ženskej fotbal se nedá dívat. O hokeji ani nemluvím.

Reagovat
taws

no ten tenis ti to zachranuje já budu pracovne v Praze na konferenci tak snad to aspon nejak s tim tenisem spojim

Reagovat
Miguel19

Většina škol v Plzni to mají povinně, že tam musí jít.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Moc nechápu tady ten výsměch, třeba na mládežnickej nebo univerzitní hokej taky "povinně" chodí řada škol v Plzni. Taky to kvůli tomu bývá dopoledne. Na akce pořádané FCVP "povinně" taky dochází velkej počet základních škol nebo školek.

Reagovat
Kang & Kodos

Však se na ně aspoň přijde někdo kouknout, na stadionu pro 12 tisíc se nebude bát 50 platících a děcka budou mít jeden den volno a půjdou na vzduch. Win-win.

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Ty taky?

Reagovat
hefy

Já jsem pracovně.

Reagovat
Kepy_FCB

Aby to někdo odvysílal? ₩

Reagovat
Pospovič

aby stihly být na oběd v kuchyni, ať si zvykají

Reagovat
smazaný uživatel

¨tak tomu rikam slusna demence

Reagovat
SuperFrankie

Tak mladý, že je ani Vácha nemůže poslat k plotně.

Reagovat
Kaspar

jak ses dostal k zenskymu sportu, ze te tak zaujal ? krome tenisu a atletiky zeny ve sportu nesleduju protoze jinde mi to prijde bez zapalu a agresivity jako u chlapu.

Reagovat
monty25

K ženskýmu fotbalu na MS 2011.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdybychom Baník proháněli až do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

To se může stát, i když záleží to asi hlavně na vás, my snad teď z 3 zápasů budeme mít 9 bodů. Pokud ne, tak si za to budeme moct jen my sami..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajete 4x doma, já už beru postup FCB jako hotovou věc, spíš mi jde o to, aby pořád bylo o co hrát

My jsme si to bohužel promrdali doma, včera zase venku super fotbal, akorát ve druhém poločase už na nás bylo trochu vidět, že síly docházejí, ale to se vzhledem k tomu zápasovému tempu není co divit.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak Opava tak Baník teď 3 zápasy = 9 bodů. Pak jedem do Olomouce a to je pro Opavu docela šance. Ale Olomouc už bude mít postup v kapse, proto minimálně důležitý bod získáme a postoupíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak zdá se mi to, nebo Opava má s Baníkem stejné soupeře? Sokolov, Varnsdorf, Olomouc, Vítkovice?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ví, proti komu se mají nahecovat a proti komu to můžou odchodit

Reagovat
HorajzmAmmann

tak zrovna Matěj, Honiš a Szotkowski ví koho porazit

Reagovat
smazaný uživatel

To sice šance je, ale furt by to byly 2 body za předpokladu, že bychom všechno vyhráli. Což je při našem programu podle mě nereálné, počítám, že někde venku ztratíme. A vůbec, když se dívám na program Baníku, tak podle mě žádný ze soupeřů kromě Sigmy nemá na to, aby ho porazil.

Reagovat
HorajzmAmmann

nestačí vám skupina EL? Musíte mít i postup? .

Vyserte se na ligu, porazíte Zlín a fandete United

Reagovat
smazaný uživatel

Po všech těch protrpěných letech humusu a sestupů?

Chceme všechno!

Reagovat
HorajzmAmmann

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, každopádně i díky vám jsme donuceni pořád makat na 100 pro.

Reagovat
monty25

Sestava Teplic proti Slovácku... Hyčka Vaněček

https://twitter.com/FK_Teplice/status/858684040228081664

Reagovat
PavlíčeQ

koho máš ve fanlize jako kapitána? Hádám, že Škodu?

Reagovat
monty25

Kubu Horu

Reagovat
PavlíčeQ

Shit to jsem nečekal, tak já mám Škodu no. Uvidíme kdo vybral líp

Reagovat
monty25

Hm, tak jsi vyhrál...

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pojedou do UH

Reagovat
Rarášek

A jedem!

Reagovat
pepinho2

A Soungole nic

Reagovat
monty25

Soungole předtím hrál jenom proto, že byl zraněný Ljeva nebo vykartovaní stopeři. Ale je fakt, že kvůli téhle upoutávce by možná měl nastoupit...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/857219941933690880

Reagovat
pepinho2

Na to jsem právě narážel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Červenka ve fanlize

Reagovat
monty25

Taky

Reagovat
Blasphemer

Mně ho střídá Ikaunieks. Pohodinda.

Reagovat
ZB 07

Mně ho střídá Řezníček. Pohodinka snad aspoň půjde v průběhu na plac...

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
ZB 07

To je hrozný kolo Já jsem prostě musel přeházet polovinu sestavy po sedmi výhrách v řadě...

Reagovat
db18

Krob s Hyčkou se poperou o to, kdo bude asistovat...

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme MFK, dnes po dlouhé době zase za tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti @FKTeplice: Daněk - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski - Navrátil, Daníček, Machalík, Havlík - Zajíc

Reagovat
Blasphemer

OT: Kucka červená. Kromě Schicka i další kluci ze Sparty zanechávají v Serii A stopu.

Reagovat
Kang & Kodos

To tam porazil, jak by řekl Táborský.

Reagovat
Blasphemer

Byla to už jenom taková třešinka, celej zápas hrál naprosto příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asistenci na srovnávací gól už nezmíníš, co...

Reagovat
Blasphemer

Žádnou nemá. To jak vracel míč po rohu do tý mely v malým vápně snad nechceš počítat... tam se míče před gólem dotklo bůhvíkolik lidí ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál tam jenom Paletta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Krejčí parádní áčko, když už mluvíš o těch klucích ze SPARTY!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak Teplice dneska doufám pěkný fotbal a výhra nebo sledovat jak to Karviná udělá takzvaně na Zlín a prosere další jarní zápas a zrovna s Hradcem?

Reagovat
Kang & Kodos

Karviná by mohla prohrát. To by pak kolem 12-16. místa vypadalo hodně zajímavě.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Tak to bylo rychlý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten isport je opožděny mě teprve začal zapas

Reagovat
monty25

Já koukám přes Tipsport...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovácko podme pro 3 body!

Reagovat
ZB 07

Teplice jestli oni nedali veškerou energii do tý upoutávky...

Reagovat
smazaný uživatel

Se ještě při natačení ožrali aby to měli komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Zajdaaa!

Reagovat
Hokaido

Zajíc Já vám to řikal, 2 a půl mega ve fanlize.

Reagovat
Miguel19

Hradišťaaaaaaa

Reagovat
monty25

Kuba zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo odkaz na stream na Slávku?

Reagovat
db18

Proč nehraje Považanec?

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec Tak zase za rok...

Reagovat
KingMaster13

oni a Olomouc by měli hrát nějakou soutěž mezi první a druhou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč olomouc?

Reagovat
KingMaster13

Protože ti vždy postoupí a zase sestoupí stejně jako Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, viz příspěvek dole.

Reagovat
db18

Vždyť se s váma akorát každý rok prohodí...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, vždyť byli strašně dlouho v lize. Teď sestoupili teprve dvakrát. To si možná pleteš s Českými Budějovicemi.

Reagovat
monty25

Zajímavý, že Hradec má úspěchy snad ve všem kromě fotbalu. V hokeji jsou třetí, v basketu žen druhý, tenistku mají taky dobrou. Jenom ten fotbal tam stojí za vyližprdel...

Reagovat
Hokaido

Dík.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ne že bych s tim nepočítal...

Reagovat
db18

Reagovat
vrabejka

Slovácko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Čarodejnice... jestlipa sedí ve správném sektoru...

Reagovat
KingMaster13

A co jsem to říkal? Jablonec zase nahecovanej jak na finále Ligy Mistrů. No bude to kurva těžký

Reagovat
db18

Vždyť hrají hovno...

Reagovat
PavlíčeQ

nahecovanej hrajeme normálně

Reagovat
Kang & Kodos

Jsou odpočatý, dva tejdny nehráli pořádnej zápas.

Reagovat
KingMaster13

Vlastně jo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TheAdy

Reagovat
San Iker

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
langosh

Věřím Jablonci, že tu remízu ukopou...

Reagovat
PavlíčeQ

Trávníku ty seš tak trapnej

Reagovat
ZB 07

Trávník

Reagovat
db18

Trávník

Reagovat
Kang & Kodos

Trávník

Reagovat
Bosko

Pavlenka má snad nejstabilnější výkony ze všech slávistů. Ten kluk u nás dlouho nezůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník je prostě neskutečné kopyto.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Trávník a to jsem ho k nám docela chtěl

Reagovat
Kang & Kodos

Co je s van Burenem? Zraněnej, nebo už odepsanej?

Reagovat
KingMaster13

Asi spíš odepsanej ale nechápu to Ten kluk nebyl vůbec špatnej a určitě lepší jak kopyto Tecl

Reagovat
Kang & Kodos

Já ho dobromady viděl hrát asi tak 20 minut, tak nemůžu hodnotit

Reagovat
KingMaster13

To já ho viděl vícekrát a nikdy nezklamal ale toho prostoru dostal pra málo Spíše naopak občas mě docela překvapoval co vše umí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

plot twist: ne vzdy rozhoduje jak dobrej ses

Reagovat
db18

Není Tecl.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný, má něco s ramenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Trávníkovi to už radši nedávejte.

Reagovat
exse

Ten Jablonec hraje snad ještě laxněji než s Příbramí. Co s tolika prachama bude Míra dělat sakra.

Reagovat
ondrasch77

Koupí vás a zruší, tak jak to dělají všechny velké firmy

Reagovat
smazaný uživatel

Od Slavie je to opět tragický výkon

Reagovat
db18

Zítra bude blog o pohledném überfotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
db18

Očekávám ho na iSportu, nebo kde ty blbosti vypisují...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to čtu hodně zřídka, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos holt vyhraje jednooký mezi slepými.

Reagovat
exse

Přesněji řečeno slepý mezi paralizovanými hluchoněmými slepci s dawnovým syndromem.

Reagovat
KingMaster13

Ani bych neřekl, že hrajeme tragicky, hrajeme stejně jako na podzim ale ten Jardův styl je prostě snadno čitelnej a tak se na nás už všichni soupeří umí připravit

Reagovat
ondrasch77

To je právě ono, na podzim hráči Slavie hráli tak jak umí, přes zimu jim Jarda naordinoval tu svou taktiku a už to začíná jít pomalu do kopru...

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Je to takovej Guardiola Umí naordinovat útočnej styl který je účinnej a divákům se líbí ale časem se okouká a každej lepší tým s lepším koučem se na to dokáže připravit a je namydlenej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Ty vole teď ještě div Trávník nezaložil útok Slavii

Reagovat
KingMaster13

Potřebuje jen trochu usměrnit Takovej Luftner byl dle místních taky tragéd a podívej na něj teď

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa.

Reagovat
Losinho

teď už to snad konečně nevidí jen místní

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

twl takze ty za to muzes

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, takovej loket ve vlastním vapně...

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Loktem se u nás hrát může... jen nesmíš ležet protihráčům v cestě...

Reagovat
mistr129

ale tohle mě sere celkově (teď teda ne ), ale když to faul je, tak je snad jedno jestli je na půlce nebo ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Loket ve vápně, nic? Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora docela marnost, na to jaký kolem něj byl hype ze začátku jara....

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ten hype tam byl naprosto zaslouzene..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nepřijde mi, že by to byl takový zázrak.

Hlavně mám pocit, že to nedokáže vytrhnout, když se manšaftu nedaří a naopak zapadne do toho balastu s okolím. A to by u nás dopadl...

Reagovat
didosh

Ten Jablonec má kvalitní kádr,jak to že hraje picu?

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Fillooooo

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
KingMaster13

Teplice

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Zase netrefil (skoro) prázdnou bránu... Teď ani nevystřelil (ale určitě za to může špatná přihrávka...)

Reagovat
Mimalu

Navrátil

Reagovat
mistr129

no už jsme hráli líp, ale bída to taky není nechápu jak Jablonec mohl prohrát s Příbramí

Reagovat
Kang & Kodos

No jak asi...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Infi

Reagovat
ronaldik

to byly prachy Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Těžší soupeř?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

no vy tři jste se našli

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ono je v módě říkat, jak to bylo domluvený, ale Příbram teď hraje fakt dobře. Nejenom s Jabloncem, ale i Karvinou a Spartou...

Reagovat
mistr129

já právě tomu, že to bylo domluvený, nevěřím. Každopádně s tímhle výkonem (a i jindy když jsem ho viděl) by Jablonec přejel většinu ligy, ale oni jsou někde kolem 8. místa

Reagovat
db18

Se někdy podívej, jak hrají na Dukle a pochopíš to hrozně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to prostě je. Sparta taky hraje svoji ligu. Pokud se vám bude dařit, tak taky budete hrát svoji. Prostě ta motivace těch týmů je obrovská a nervy žádný.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Podcenění soupeře a forma Příbrami...

Reagovat
ratusek

Grigar

Reagovat
monty25

Ty vole, na chvíli odejdu a 1:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Vytečná odpoved! Návrc!

Reagovat
PavlíčeQ

Docela překvapení, že zatím se Slávií docela držíme krok

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Jiří Sodoma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on v tý době byl zrovna snad v životní formě, kdy hrál i za U19 a zrovna tehdy se dostat do sestavy Slavie nebylo nic těžkýho

Reagovat
mistr129

teď nevím jestli on nebo jeho brácha proti mně hrával v pralese žáků na střídavý start. Nechápal jsem jak může hrát ve Slavii (byl teda o něco mladší než většina tam a je možný že na to sral, ale stejně)

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Hradec! Utéct Příbrami, co to pujde

Reagovat
ratusek

Tvl jasná na Kučeru

Reagovat
hefy

Tak jak je na tom nejlíbivější fotbal v historii světa?

Reagovat
clinger

no plivači jsou tady

Reagovat
monty25

Jílek Jde nějak vetovat rozhodčího?

Reagovat
ZB 07

Karviná, Teplice jedem

Reagovat
ZB 07

a teď Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Ta přiblblá Karviná ještě zas prohraje jinak kde je ten nejkrásnější fotbal ligy? (Slavistický mám na mysli)

Reagovat
clinger

a kdo tedy v lize hraje nejlepší fotbal?nepovedou se 2 zápasy a už zapomínáte na parády v Liberci,Příbrami atd...

Reagovat
db18

atd. = Karviná?

Reagovat
clinger

ano i v Karviné to byl dobrý výkon.na jaře se vyloženě nepovedlo derby a Slovácko.

Reagovat
db18

Tak mne nejde o to, že se to vyloženě nepovedlo, ale o to, že to není ten fotbal, který se z toho dělá... (ale v tom jste vy tak trochu nevinně...)

Reagovat
clinger

jak říkáš.jsou v tom nevině.ještě po 5 kolech se Slávií nikdo nepočítal,pak začala hrát a teď všichni čekají až zaváhá..jsou zápasy špatný ale i koukatelný.v lize letos nikdo lepších zápasů víc dle mě neodehrál

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Tak ono se o tom krásném fotbalu začlo psát paradoxně v momentě, kdy jste ho hrát přestali...

Reagovat
clinger

zas.aní novináři.zakřikli to.jo máš pravdu,pak už všichni čekali válec v derby a byl z toho průšvih

Reagovat
mistr129

nedá se to srovnávat samozřejmě třeba s Vrbovou Plzní, ale určitě moc týmů nehrálo za posledních 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

A nedá se to třeba srovnat s Lavičkovou Spartou v mistrovský sezoně.

Reagovat
clinger

teď už je to spíš o svázaných nohách.titul blízko a to neznají no.narozdíl od Plzně,která většinu jara hraje hrozně ale vyhrává

Reagovat
mistr129

Teplice (oboustraně), Jihlava

Reagovat
clinger

Hradec

Reagovat
hefy

Paráda v Liberci 1:1? The most legendary.

Reagovat
clinger

a co?ještě si nikdy neviděl aby zápas nevyhrál někdo kdo celej zápas válcoval? http://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2016-2017/reportaz/slovan-liberec-slavia-praha-449360/

Reagovat
monty25

Pentle

Reagovat
monty25

Góóóól!!! A jedéééém!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nn zachvilu 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha penalta, snad zas odskočíme!

Reagovat
Hokaido

Fillo je letos jeden z úplně nejlepších hráčů ligy.

Reagovat
hefy

Reagovat
monty25

Teď je to hlavně na něm, když se Kuba Hora zranil...

Reagovat
Hokaido

Konečně Vlkanova.

Reagovat
HorajzmAmmann

Červenka Jeden postoupí do EL a druhý vyhraje MS

Reagovat
Kang & Kodos

Zelený

Reagovat
monty25

Jíku, že bys dal třeba Konému kartu za tu ruku ve ksichtě?

Reagovat
jiriczeQ

jestli ti přijde, že vám dneska Jílek ubližuje, tak si vyliskej, prosím tě..

Reagovat
monty25

Jasně vole. Koné trefí Šušnjara do nosu a karta žádná. Plus ta neodpískaná pentle na Kučeru a dalších x faulů, co by Jílek bez pomoci pomezních neviděl...

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
monty25

Jdi do píči, Durčáku.

Reagovat
SuperFrankie

Sorry, ale ten zápas jsem viděl taky a Houdek fakt pískal dobře.

Reagovat
SuperFrankie

*Jílek, sorry. Houdek pískal Karvinou.

Reagovat
jiriczeQ

Kučera padl vysílením

Reagovat
mistr129

Reagovat
PavlíčeQ

Dvakrát sami před golmanem a nic z toho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou tak čurácky sehraný brejky, to snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Neskuteční dřeváci, to je fakt něco.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ZB 07

Kubista s Trávníkem v těch šancích To by nestačilo ani na SK Doksy

Reagovat
mistr129

už chápu proč jsou 7.

Reagovat
db18

Ngadeu na stopera?

Reagovat
monty25

Červenka

Reagovat
Blasphemer

V případě rovnosti bodů se berou nejdřív vzájemný zápasy, ne?

Reagovat
SuperFrankie

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
monty25

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
Kang & Kodos

Vskutku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

you're goddamn right

Reagovat
monty25

Bod je málo, byť Teplice dvakrát prohrávaly. Poháry se vzdálily, navíc velkou kaňkou je zranění Kuby Hory...

Reagovat
SuperFrankie

Mě prostě Teplice pod Šmejkalem nebaví. Většinu zápasů Vám rozhodne individuální kvalita Filla/Hory, ale jinak to je herně vyčpelý a nudný.

Reagovat
monty25

A co je mi do toho, že tě nebaví? Spousta lidí ti tady řekne, že Teplice hrajou v poslední době možná nejlepší fotbal v lize...

Reagovat
db18

Příbram.

Reagovat
monty25

Ta je druhá.

Reagovat
Losinho

iSport a Slávistické noviny nesouhlasí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperFrankie

Což možná je jenom další důkaz toho, jak špatná liga v letošním ročníku je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi špatný...

Reagovat
SuperFrankie

Kvalitní argument

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na to mám říct, když na svém subjektivním pohledu, že Teplice tě nebaví, postavíš názor, že liga je špatná.

Reagovat
monty25

Reagovat
SuperFrankie

Tak mi to zkus vyvrátit a říct, že liga je dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Liga je dobrá

Reagovat
monty25

Co dobrá? Nejlepší.

Reagovat
didosh

Reagovat
SuperFrankie

V čem? Žádný tým, speciálně na jaře, nehraje hezký fotbal. Z prvních čtyř týmů se všechny očividně herně trápí. Kromě toho jak Slavia, tak Sparta s Plzní nemají v kádru, s výjimkou Ngadeua a Deliho, nemají v kádru žádné zajímavé hráče, které by šlo zpeněžit do zahraničí (Baráka nepočítám, ten se prodal už v zimě). U některých, jako např. u Zmrhala, který měl možnost odejít, nabádka na přestup ani nepřiletěla. Stejně tak Koubek. A vlastě i v ostatnich týmech mimo top 4 není moc zajímavých a mladých hráčů Z hlavy jich nedám dohromady snad ani 10. Civič, Havlík, Jugas, Chaluš, Šušnjar, Mašek, Trávník, Budínský....

Reagovat
SuperFrankie

Vlastně kdybych si měl vybrat tým jara, tak ukážu na Příbram, protože je neskutečný, co Kamil Tobiáš s tím kádrem dokázal. Je zázrak, že ještě nesestoupili a hrajou o záchranu.

Reagovat
langosh

To souhlas no... Na tom je vidět, jak kvalitní trenéři jsou Rada s Pulpitem

Reagovat
ratusek

tady je vidět, jak je většina českých fotbalistů takticky naprosto mimo. Vondrášek uplně zbytečně fauluje půl minuty před koncem, kde není okolo nikde jinde hráč v modrým

Reagovat
Mimalu

Remíza nakonec zasloužená, na výhru to výkon nebyl ani od jednoho z týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zelený mi příjde strašně mimo

Reagovat
Kang & Kodos

Kromě Diviše jsou dneska všichni jablonecký vepředu úplně mimo. Aspoň, že Lüftner nezklamal.

Reagovat
db18

Mííša Lüftner

Reagovat
PavlíčeQ

Konečně vole, my bychom góla nedali

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka nechce titul

Reagovat
aither

Jablonec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Tak je to v píči no

Reagovat
exse

Vlastňák rukou

Reagovat
PavlíčeQ

Asi 5 velkých šancí jsme zazdili a ono to stačilo jen nacentrovat na hráče Slavie

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Češi po dlouhý době hrajou fakt super hokej. Jandač Snad to bude pokračovat i na MS

Reagovat
didosh

Taky se mi to líbí,jak říkáš snad to vydrzi.

Reagovat
monty25

A to jsem chtěl dneska vsadit samý jedničky. Ještěže jsem se na to vykašlal...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

V poločase kurz 9 na Jablonec od nás tragédie, o titul letos vážně pěkná rvačka kriplů

Reagovat
Bex5

Reagovat
PavlíčeQ

Fanoušci si konečně vybrečeli kartu pro golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Lüftner parádně.

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsem varoval, že na Jablonec neumíme a všichni říkali jaká to je jasná výhra, nicméně nezasloužíme si to a takhle to asi mělo dopadnout Věčně druzí

Reagovat
ondrasch77

Nee, měli jste prohrát... Velká gratulace Pavlenkovi...

Reagovat
KingMaster13

Já nemluvil o zápase ale o titulu

Reagovat
ondrasch77

O.K.

Reagovat
PavlíčeQ

Mešanovič

Reagovat
lampas

Tak trapnej mistr jako bude letošní Plzeň (která letos předčila i předešlé dva roky) naše liga asi nepamatuje A to se ted snažím být fakt objektivní, možná jen Sparta v ročníku 02/03 (jestli někdo pamatuje) se tomu může rovnat.

Reagovat
Bex5

Objektivní blb Plzeň pod Koubkem hrála naprosto nejlepší fotbal z celý ligy ... loni bída, letos bída. Kdyby nebyla Plzeň a Sparta v takovym srabu, jediný, co byste měli na dohled, je Eden. Si nevidíš do huby, s tím, co hrajete, si zaloužíte titul? Fakt rvačka kriplů, letos by se titul udílet neměl.

Reagovat
JarousFCB

Měl by ho dostat Celtic!

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, oni jsou totálně v prdeli.

Reagovat
Miguel19

Bůh jménem Jenda Sýkora zase nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nula, nula, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

TITUL PRO RAJTYHO!

Reagovat
Bex5

to mi řekni, že musí přijít takováhle věc, aby se semkli ...

Reagovat
Losinho

Hrubý je taky vocas ta liga je fakt v hajzlu

Reagovat
Kang & Kodos

Potkal se Hrubý dneska s balonem, když vybíhal na centr?

Reagovat
db18

Začíná to smrdět...

Reagovat
Greny

Mingazov

Reagovat
Losinho

Mingazov

Reagovat
ZB 07

Mingazov už ať to trestají

Reagovat
Kang & Kodos

Mingazov

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov je neskutečná mrdka.

Reagovat
Losinho

aspoň jsem na tý srajdě mohl vydělat, bod nic neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov.

Reagovat
naheCZ

Muris ale ani ten bod si nezasloužíme

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Stačilo proměnit jedinou šanci a bylo by hotovo

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Už by skoro mohli začít počítat novou statistiku - Počet pokusů o nasimulování penalty. Pak by se tím dělily ty, které rozhodčí sežral, a na konci by se vyhlásila herečka sezóny podle úspěšnosti...

Reagovat
mistr129

tohle ale bylo mimo vápno ne? A tady si myslím že tam o něj zavadil

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale letěl tak 10 minut před tím kontaktem, sorry, tohle je prostě učebnicové nafilmování pádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nemyslel jednu akci. Předtím to zkoušel Muris, když dostal míčem do obličeje a i mimo vápno tam byly umělecké skoky. Ale to nemyslím proti Slávce, tak celkově. Teď to je pořád nějaký simulace poslední měsíc.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

V pripade rovnosti bodu rozhoduje vzajemnej zapas?

Reagovat
db18

Jasně.

Reagovat
Greny

takže když vše vyhrajete tak máte titul ze ?

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

ne zrovna zaslouženě, ale v tomhle marastu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Blasphemer

Áno

Reagovat
smazaný uživatel

Da.

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu ver, ty kokot.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

kezby.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť když bude rozhodovat vzájemný zápas, tak jste bez titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to myslel tak ze by pri rovnosti bodu rozhodoval extra zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo táák... Hele, nevím, při vaší současný formě...

Reagovat
Bex5

0:0 ... prodloužení ukončeno za stavu 0:0 pro neschopnost hráčů vsítit gól. Titul udělen Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Příbrami, tam je jiný tým, třetí v řadě....

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší výkon jsem letos od nás neviděl. Škoda zazděných šancí

Reagovat
ratusek

Slavia nej hráč vesmíru Sýkora blbci, taková šance a zase už to nemají ve vlsatních rukou

Reagovat
ratusek

Jardův čitelnej styl se projevuje

Reagovat
KingMaster13

Válka kriplů no Počkej v tý Evropě to bude tragédie až tam zahraje jediná Opava

Reagovat
SuperFrankie

Slavia má natřískaný, šiřoký kádr a Šilhavý se vymluvý na náročný program.

Reagovat
ratusek

Blbec no za tyhle výmluvy by ho měli vyrazit, na co chtějí hrát ty poháry příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně hrajou marně už delší dobu...

Reagovat
SuperFrankie

Od zápasu s LIbercem imo.

Reagovat
Kang & Kodos

To fakt?

Reagovat
SuperFrankie

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na to "vymluvý" chvíli koukal takhle .

Reagovat
Kang & Kodos

Já si toho všiml až kvůli tobě

Reagovat
SuperFrankie

Kurnik a jo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tak se nevymlouval. Jen řekl že ty špatně výkony jsou možná z toho hustejsiho programu, že si to nedovede ničím jiným tedka vysvětlit, ale že by vyloženě brečel, to zase ne.

Reagovat
SuperFrankie

Mají jednoznačně nejširší kádr v lize, hlavně se jim téměř úplně vyhýbají zranění. Svést špatnou formu na to, že hraje v týdnu pohár se Zlínem jiná sestava je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

To mají, ale podívej se jak teď hraje Sýkora nebo Deli.

Reagovat
Kang & Kodos

S tim kádrem, kdy můze složit dvě jedenáctky, by takovou myšlenku vůbec neměl vyslovit. Kór když takovej program bude mít možná celej podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale nepřišlo mi to prostě jako to klasické breceni.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Odchozený zápas se Zlínem je musel stát hrozně sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl jasnej jeho prokauč. Jestli fakt neumíme založit útok jinak než nákopem na Škodu, tak to jde jednoznačně za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vubec nechapu. v priprave rikal ze bude dbat na kombinaci po zemi. po zlinu byl nasranej na novinare ze slavia neni barca ani bayern. jasne ze neni ale takhle uz snad nehrajou ani ty nejveci kopaci na vostrovech. ze to ten kozel musel posrat.

Reagovat
db18

Pivarník taky nutil hráče do kombinace a jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy to ani jinak celou sezónu nehrajete, hrajete to prostě na náhodu s nakopvanýma balónama, takový zápasy už prostě musely přijít, kde nebudete mít takový štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli zápasy, kdy hráli hezky... Ale teď už minimálně pátý zápas hrajou hodně špatně.

Imho tam Šilhavý moc dlouho nevydrží, moc bych se nedivil, kdyby nakonec Tvrdík už teď nezkusil Vrbu.

Reagovat
smazaný uživatel

*...zkusil Vrbu... jeden zápor navíc.

Reagovat
Kang & Kodos

Šilhavý je pro nejbližší dva roky neodvolatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Dneska je poslední dubnový den, takže má Vrba beztak už podepsáno...

Reagovat
naheCZ

Po Liberci se nám ta hra sesypala....Problém je, že nám konstruktivní založení útoku vůbec nejde. Stoperům ta rozehrávka vůbec nejde a tam pak od nich nezbývá nic jiného, než ten nákop...Za poslední dobu to bylo několikrát vidět. Chybí klid na míči, všechny přihrávky jdou o kousek jinam, než by měly (včera až neuvěřitelný počet zkažených jednoduchých krátkých přihrávek) a z toho vznikají ty problémy. Tohle ale prostě bude z velké části psychický problém, protože před tím to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale mě nevadilo tak hrát, když to přinášelo vítězství. Teď, když ztrácíme s tímto stylem body, by to chtělo změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

To já to u nás vidím naopak, ať hrají pěkný fotbal a klidně remizují než hrát nějakou sračku a budeme tím vyhrávat, třeba jako teď v Příbrami..

Reagovat
ratusek

První půle u vás byla dobrá, to jsem vás ani nepoznával. i když to zkazil Vácha který si určitě vsadil an poločasovou remízu

Reagovat
ratusek

Doufám, že to Liberec dnes neposere. Aby byli pořádně namočení i klokani

Reagovat
JarousFCB

Snad spadnou dva z trojice Hradec, Příbram, Jihlava a postoupí Baníček.

Reagovat
FCSL

1,93 doma s Bohemkou, to se musí stejně jako s Duklu potrestat. Obvykle kolem 1,55. Snad už bude Boske připravenej. Bartl nejspíš ne, což je škoda.

Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Ševčík, Souček - Ekpai/Voltr, Bosančič, Vůch - Baroš

Reagovat
FCSL
Reagovat
Shevchenko

Příbramská mládež

Reagovat
db18

Juniorka Sparty > áčko Sparty (viz Bóža)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ZB 07

V tý sestavě Příbrami polovina borců z Áčka a takovej nářez

Reagovat
HorajzmAmmann

jako snad všichni tu ligu někdy hráli

Reagovat
db18

OT: Miroslav Tulinger má pozastavenou činnost, protože nesplnil testy...

to skvěle vystihnuje kvalitu našich rozhodčích...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Delegát, co hodnotí rozhodčí nesplní testy... No alespoň, že mu pozastavili činnost, mohl si taky vesele jezdit dál, že jo.

Reagovat
Losinho

IQ testy?

Reagovat
Skalda29

Karviná včera pěkný zápas, až na horké chvíle. Poslední zápasy je Janečka největší frajer na hřišti, co dokáže tam uběhat, nahoru dolu. Obrana vcelku šlape, až na Eismana, kdy kolikrát se s míčem otočí a trocha zavaří obraně. Chtělo by to do příště zapracovat na středu hřiště, a posunou Budinského výš aby to tam tvořil. Panák není špatný na podhrotu na vysoké míče, ale aby držel míč a tvořil, když jsou všichni schovaní moc nejde...... A líp využívat Wagnera, přijde mi tam takový smutný na hrotu.. k míči se dostane semtam a to hlavně po odkopu míče . Jinak Karviná šlape pěkně a hlavně vydržet co nejdéle.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
db18

Ty si z toho něco vyčetl?

Reagovat
C-M@ster

Je pravda, že při čtení „prohlášení” jsem si připadal trochu takto: https://www.youtube.com/watch?v=6KU9Go4Zz4A

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Co to má sakra bejt? Jsem furt hledal, kde ten článek pokračuje a ono nic Vyhlášení zas úplně o ničem, tady se fakt na fanoušky moc ohled nebere...

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Taková prohlášení jsou nej. jinak očekávám, že vám to Zlín nechá, v opačném případě budete mít vážný problém

Reagovat
Coutinho10

ja to nekolikrat aktualizoval, protoze mi blbnul net, takze ten za to nemuze

Reagovat
Greny

to se jako shodli , že si to koupime od Zlina nebo co? že k tomu nenapsali víc

Reagovat
Blasphemer

Taky jsem to tak pochopil.

Reagovat
Greny

o víkendu jednička za barák

Reagovat
Blasphemer

Tutovka jak Příbram - Jablonec.

Reagovat
ZB 07

Já už fakt nevím, co tam ty lidi ve vedení dělaj. Jako vrchol omluvy za příšernou sezonu a jako lákadlo pro fanoušky na životní zápas se Zlínem připravují fanzónu (!). Už se těším, až se půlka Brna pohrne na zápas Zbrojovky jenom kvůli tomu, aby si mohli kopnout na branku a vyhrát kalendář.

Reagovat
db18

Vystoupí tam Maxim Turbulenc?

Reagovat
ZB 07

bohužel si my jako Zbrojovka takovej luxus dovolit nemůžeme. Spíš bych to viděl na Evu a Vaška

Reagovat
Blasphemer

Duo Yamaha

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prohlaseni o prohlaseni

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Breite, Souček - Ekpai, Bosančič, Vůch - Baroš

Ševčík má vlastně trest, Bartl zranění, jinak nejsilnější možná. Snad to dáme a skočíme už na 8. místo

Reagovat
pepinho2

Co se tam skanduje? Kdo je banda čuráků?

Reagovat
Greny

me to prislo ze skanudji : security , banda čuráku

Reagovat
Blasphemer

Normálně Bohemce přeju, ale dneska by mohli rupnout, aby příště se Slavií hráli de facto o všechno a zkusili jim zatopit.

Reagovat
ratusek

Ekpai pěkná hlava a Vůch luxusní centr

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ríša bestie

Reagovat
FCSL

Mikula poslední zápasy neskutečnej Uplatnit opci

Reagovat
db18

Ekpai má splněno, tak už bude jenom kazit...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

kde se na to díváte?

Reagovat
Greny

ja doma v obyvaku

Reagovat
ZB 07

Liberec začal hrát brzo teda

Reagovat
Greny

no forma Bohemky a Hradce mě tak nějak uklidnuje , že případná vyhra se Zlínem by možná mohla stačit k zachrane

Reagovat
ZB 07

Hradec je asi jasnej, záležet bude na Příbrami a Jihlavě. Ale letos jsou ty týmy dole tak marný, že by nám při troše štěstí mohlo stačit i těch 26 bodů

Reagovat
FCSL

Ekpai > Mbappé

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec ještě ty poháry urve

Reagovat
PavlíčeQ

To by mě zajímalo jak, když po dnešním zápase budou ztrácet na 4. Boleslav 13 bodů a ve hře je 12

Reagovat
Greny

U Liberce to neklapne, ale Starka by se dokazal zachranit i kdyby pred posledním kolem ztracel 4 body na 14. místo

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním zápase fanoušci Bolky vtrhnou na trávník a zmlátí rozhodčího holemi, takže se zápas kontumuje a MB se odečtou 2 body

Reagovat
PavlíčeQ

To furt nebude stačit, protože my je porazíme v derby

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Hašek dělal novou tabulku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ale Karafiát neskutečně roste vedle Kůdely.

Reagovat
exse

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
FCSL

Karafiát > Messi

Reagovat
ZB 07

Takovej válec

Reagovat
Greny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

jsem rád, že to berete s úsměvem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Tak Hazskovo kouzlo je asi definitivně pryč.

Reagovat
Pyroman

Bude muset udělat novou tabulku na poslední 4 kola.

Reagovat
Blasphemer

Aby jí ještě nedělal někdo jinej. Záchranář Franz například.

Reagovat
Kang & Kodos

Franz bude v Egyptě kandidovat na prezidenta

Reagovat
Blasphemer

Ano, prezidente!

Reagovat
Pyroman

Franz už přece má v kapse další lukrativní kontrakt někde v Kataru. Navíc by se k němu Bohemka stejně nedostala, kvůli jeho konci v Ismaily spadl Facebook i mobilní síť, egypstská vláda vstoupila do stávky a IS přerušil boje, protože veškerý čas věnují modlení se za Strakův návrat.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Shevchenko

Hašek už úřaduje?

Reagovat
smazaný uživatel

kdy dal naposledy Libe tři góly?

Reagovat
Greny

14 dní zpet

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale i tak je to teprve podruhé v sezoně

Reagovat
Kang & Kodos

You must learn, debílci. Podle Haškovo tabulky (to jest poslední 4 kola) je Bohemka na 11. místě. K sestupu daleko.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Bosančič je zraněnej nebo proč ho stridal? a jeste tam da Voltra

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Mašek? je tak nevýrazný proto, že hraje v trapném týmu nebo proto, že na to nemá?

Reagovat
KingMaster13

Ta Bohemka si tak koleduje o ten sestup

Reagovat
db18

Doufám, že to budou zachraňovat příští týden... ideálně už s jiným trenérem.

Reagovat
KingMaster13

Tak proti nám by se hecli i kdyby jim šlo o hovno takže určitě bojovat budou. Jediná výhoda, že teď budou v takové psychické nepohodě, že bychom to snad měli dát

Reagovat
db18

Tak to bude "blbý a blbější"

Reagovat
KingMaster13

No, že to říká Plzeňák Ono Míra vs Paclík bude taky dobrej cirkus

Reagovat
Firkraag

Hlavně koukejte vyhrát, jestli proti nám bude Slavia hrát, tak dostaneme zase čtyřku...

Reagovat
db18

Ale nějaká "nárazníková zóna" by byla fajn.

Reagovat
Firkraag

Jestli tim myslíš takovýto Čapkovo zkurvený na Bohemce to vždycky bolí, tak na Bohemce to soupeře už tak pět let nebolí. Bolí to akorát fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Tak když odvolají trenéra a nasadí si tam tuhle karikaturu...

Reagovat
iamek

Spartani co je pravda na tom, ze po sezone ma jit Holzer zpatky do Baniku?

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, že byste toho "zrádce" vzali zpátky?

Reagovat
Greny

vymeni za Zapotočnýho

Reagovat
KingMaster13

Ještě by to mohl vzít přes nás, Plzeň a Opavu oklikou

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne.. Kvalitativně by se u nás asi zase chytl, ale myslím, že už by ho tu nikdo nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
frankiefcb

tak to je snad nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

A my vám pošlem Hušbauera

Reagovat
didosh

Nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Představa že nám v záloze běhá Hušbauer a Holzer.

Reagovat
HorajzmAmmann

s Řezníkem a prý i ten Matušovič má celkem slušný přímáky pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Řezník se snad nějak zvlášť proti Baníku nevymezoval ne? Vím, že jednou tam cosi bylo, ale to bylo jen v emocích..

Reagovat
Kang & Kodos

Hušbauer by neběhal, toho se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Souhlas. Taky bych ho uz nechtel. Jeho odchod jsem chapal, ale hazet mu zachrane lano, kdyz se mu nedari, tak to nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mě se to nezdálo, zvláště jak ten zkurvysyn se všema vymrdal minulé léto. A co by tu i dělal ? Chtěl hrát za Spartičku, tak ať tam shnije.

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš ať se uzdraví Baránek a Plzeň nám ho pošle

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nebyl vůbec proti

Chtě nechtě, Zápo teď ke konci má docela problémy. A stavět to na Arťomovi a Pokorném by byla bázlivost.

Ale kdyby na to došlo, tak Baranka na hostování s opcí

Reagovat
smazaný uživatel

*bláznivost

Reagovat
HorajzmAmmann

jít do ligy s Pokorným a aArtomem by byl opak bázlivého

Reagovat
HorajzmAmmann

To trojka Zápotočný-Pokorný-Artem stačí na 2. ligu a třeba do budoucna z těch dvou (+Honiš) budou slušný stopeři. Ale jít takhle příští rok do ligy asi ne

Škoda, že nevyšel ten Pavlík (nebo nevim jestli Baník měl nebo neměl zájem).

Získat jednoho z té Svědíkovy party by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Pavlík ještě bude

No, Honiš. Klidně bych ho rok ve Vítkovicích ještě nechal, ať pořádně doroste a vyroste herně.

Ale kdyby byla možnost získat Baranka (i když si myslím, že to je utopie), tak na to vynaložit veškeré usilí, ale nenechat se zas ojebat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlas s Honišem Ještě bych tam do té 2. ligy poslal co nejvíce hráčů půjde (Artom, Ožvolda, Chvěja atp atp...) To že ted Ožvolda s Chmielem půl roku nehrajou je na nic.

Hlavně ať se dá Baránek do kupy zdravotně a třeba v budoucnu uvidíme. Rozhodně bych ale nechtěl hráče na hostování bez opce

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Holzer ne, ale slyšel sem jinačí jména. Někdo z Dukly, někdo zas z Jihlavy. A asi se bohužel splní má předtucha, kterou mám pár týdnu a rozloučíme se s někym, který za Baník dýchá a žije jim, i když je někdy velkohubý.

Reagovat
iamek

Micola :) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v létě se může dít cokoli. To je asi jediné, co ti k tomu mohu říci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mičola snad ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak z Dukly by byl takový Hanousek nebo Štětina super, nechám se překvapit Hlavně žádný slováky typu Pekár, Mišák atp. I když třeba takový Mondek by mohl dostat víc šancí, rozhodně je jeden z mála kdo dokáže obejít hráče a vlítnout do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Ať si ho nechají

Reagovat
ZB 07

Za tohle pencle

Reagovat
Greny

ty krávo ta byla prisna

Reagovat
Firkraag

pěkná no, asi mu nás bylo líto

Reagovat
KingMaster13

Hele prej tam nebyla munice. Cože? On nic neměl? A odpíská takovejhle úlet

Reagovat
Greny

to udělal Graiciar fakt famozne

Reagovat
db18

2 Liberečáci na 3 Bohemáky... a stejně nechají jednoho hráče neobsazenýho

Reagovat
pepinho2

Graiciar

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Gól od Voltra, to je polibek smrti.

Reagovat
Znalec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele