Česká liga - preview 11. kola

21.10.2016, 08:54, aktualizováno 23.10.2016, 08:46
Previews
Podobně jako na anglické scéně se dvěma zápasy pokračuje rovněž u nás. Hradec Králové se představí na půdě Liberce, zatímco plzeňská Viktoria poměří síly se Spartou...
Slovan Liberec - FC Hradec Králové  (neděle 14:00)
Slovan Liberec se po nezvládnutém zápase s Fiorentinou představí opět doma, tentokráte s o poznání méně slovutným soupeřem - Hradcem Králové. Votroci už třikrát v řadě prohráli, v tabulce spadli už na třinácté místo a pokud je Liberec porazí, poskočí právě před ně.

V Liberci po čtvrtku prožívají pohárové zklamání. S Fiorentinou nesehráli zlé utkání, ale na body to nestačilo a po třech kolech patří Slovanu poslední místo. Postup samozřejmě ještě není ztracen, ale vzhledem ke dvěma domácím porážkám už nejsou šance tak veliké. V Liberci však nemohou zoufat věčně a honem rychle se potřebují soustředit na ligu, kde je to zatím také velká bída. Útěchou může být fakt, že dvě kola v řadě Liberec neprohrál a dokonce ani neinkasoval. Zejména na domácí vítězství nad Teplicemi by svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského rádi navázali a ze čtrnáctého místa poskočili na příznivější pozici.

Na stadion U Nisy zavítá Hradec Králové, který vyšel ve třech posledních kolech bodově naprázdno. Na druhou stranu Votroci hráli s Plzní, Slavií a Zlínem. Liberec je další v pořadí těžkých soupeřů. "Podle postavení v tabulce se může zdát Slovan jako přijatelný soupeř, ale nesmíme zapomínat na jejich velkou kvalitu. Vzhledem k počasí a vůbec rozpoložení Liberce očekávám velký boj," nechal se slyšet Bohuslav Pilný, který zároveň zhodnotil klub jako celek:

"Liberec je zvláštní klub, mění se tam strašně moc hráčů, ale oni skoro každý rok hrají poháry.Nehledě na to, že od roku 2001 mají tři tituly, což svědčí o nějaké kvalitě a dobré práci. Mají kvalitní mužstvo a široký kádr. Kreativní středové hráče, ofenzivní krajní beky, nahoře mají Komličenka, může tam hrát Milan Baroš. Uvidíme, kdo nakonec nastoupí, protože ve čtvrtek hráli Evropskou ligu, takže se dají očekávat změny."

Liberec nebude mít k dispozici rekonvalescenta Pokorného, jinak by měl mít kouč Trpišovský všechny hráče pohromadě. Jak už bylo řečeno, vzhledem k zápasu s Fiorentinou se ale nějaké změny dají očekávat. Drobnější zásahy v sestavě bude mít i Hradec. Zdravotní potíže mají Martan a Zorvan. Otazník visí u útočníka Žondry.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Karafiát, Bartošák - Breite, Sýkora - Bartl, Ševčík, Vůch - Baroš
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Polom, Mudra - Janoušek, Schwarz - Martan, Vlkanova, Malinský - Žondra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 18:00)
To nejlepší nakonec! Dlouho očekávaný šlágr mezi Viktorií Plzeň a Spartou Praha uzavře 11. kolo české nejvyšší soutěže. A půjde o hodně. Pokud totiž Viktoriání Spartu porazí, budou mít před ní už sedmibodový náskok. V lepším rozpoložení se zdají býti hosté.

Viktorka totiž před týdnem ztratila body na Slovácku a do vedení tím pustila Mladou Boleslav. To horší ale přišlo ve čtvrtek, kdy Plzeň doma nestačila v Evropské lize na rumunskou Astru Giurgiu a postup si pořádně zavařila. Západočechům nezbývá nic jiného, než na porážku co nejrychleji zapomenout a soustředit se na další zápasy, včetně velkého šlágru se Spartou. "Oni přijedou pozitivně naladění, ale já věřím tomu, že i po tom nešťastném utkání to i my v hlavách zvládneme. Budeme mít v zádech naše fanoušky, kterým budeme chtít ukázat tu pravou Plzeň, na kterou jsou zvyklí," říká odhodlaně útočník Marek Bakoš.

V Doosan Aréně se opět očekává vyhrocená bitva, tedy přesně taková, jaká byla k vidění v minulých letech. "Plzeň a Sparta nemají nadstandardní vztahy, ale na hřišti se to neřeší. V každém utkání přijdou emoce, někdy víc, někdy méně. Každý zápas je jiný, pokaždé se to vyvíjí jinak. My se budeme snažit našim fanouškům udělat radost a potěšit je výhrou nad Spartou," uzavírá Marek Bakoš.

Sparta na rozdíl od Plzně důležitý pohárový duel zvládla a po těsné výhře v Izraeli se dostala do čela své skupiny. Znovu tak zafungovalo kouzlo trenéra Davida Holoubka, který nahradil odvolaného Zdeňka Ščasného a který s letenským mužstvem ještě neprohrál. Zápas s Plzní pak pro mladého kouče představuje další velkou výzvu. "Plzeň je před námi v tabulce a hraje v domácím prostředí, proto by v utkání měla favoritem být. My tam ale pojedeme s tím, že jim to chceme znepříjemnit, předvést dobrý výkon a udělat dobrý výsledek," říká Holoubek.

Sparta s Viktorkou čtyřikrát po sobě prohrála a nyní je odhodlána černou sérii konečně prolomit. "Už jsme si s klukama v kabině říkali, že je to dlouho a je na čase je konečně zase porazit," prozradil Juliš. "Taky nemám ideální vzpomínky. Chtěli bychom jim to vrátit, ale víme, že to bude těžké, navíc rozhodovat na konci může každý bodík," dodává další útočník Václav Kadlec.

Spartu trápí podobně jako v předchozích zápasech rozsáhlá marodka. Mimo jsou Frýdek, Šural, Costa, Vácha, Rosický, Bičík, Štěch, Čermák a Sáček. Na druhé straně bude chybět pouze stoper Hubník a pochopitelně Václav Pilař.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Kopic, Hromada, Hrošovský, Zeman - Poznar, Krmenčík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, Michal Kadlec - Juliš, Mareček, Dočkal, Holzer - Lafata, V. Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Sobotní várku zápasů české ligy odstartuje v 15 hodin souboj nejhorších obran ligy. Příbram totiž hostí Jablonec a body potřebuje stejně jako severočeský protivník. Jablonec se zároveň poprvé představí bez odvolaného kouče Zdeňka Frťaly.

Nejprve však pár slov k Příbrami. Svěřencům Petra Rady se nedaří a nedaří a pohled na celkovou tabulku je čím dál strašnější, tedy alespoň pro příznivce středočechů. Se třemi body je Příbram poslední a na nesestupovou čtrnáctou příčku ztrácí už šest bodů, navíc Liberec má ještě jedno utkání k dobru. A aby byl celkový obraz domácích ještě horší, musíme zmínit, že dohromady nastřílel všudy všeho jen tři branky a vedle jedné z nejhorších obran má absolutně nejhorší ofenzívu.

"Zatím se u nás bohužel dokolečka opakují podobné chyby, které nás sráží. Jsme ve vápně, ale nastřelíme prvního protihráče, jako třeba Pilík, nebo jdeme do brejku, Mahmutovič může pokračovat dál k bráně, ale balon si zasekne do středu a celé to zbrzdí. To už jsou bohužel věci určité kvality, které pak ústí v to, že nedáváme góly. Na kontě máme tři, a to je tristní bilance," shrnul domácíbídu kouč Petr Rada. Ten samozřejmě nepřestává věřit v lepší zítřky, zvláště kdy Příbram doma vyzve další trápící se celek Jablonec.

Jablonec po porážce s Brnem zažil velké zemětřesení a vedle kouče Zdeňka Frťaly se klub zbavil i sportovního ředitele Miroslava Horníka. Nový trenér zatím nebyl představen a tým do zápasu v Příbrami povede současný kouč jablonecké mládeže Zdeněk Klucký. "My jsme nevyhráli devět zápasů v řadě. Kvalitativně bychom měli mít lepší kádr, ale výsledkově na tom o moc líp nejsme. Bude to těžké utkání, protože Příbram hraje od začátku ligy o záchranu. Musíme k tomu taky přistoupit jinak. Kluci musí prodat nejen své dovednosti, ale musí tam dát víc srdíčka a bojovnosti. Ale to by mělo být u každého hráče automatické!" apeloval na hráče trenér Klucký.

Příbrami budou chybět zranění Nikolič a Peltier, přičemž jistý není start ani velezkušeného obránce Jiránka. U Jablonce je to pak stále stejná písnička, na marodce totiž zůstávají Beneš, Bárta, M. Kubista, Breda, Kysela, Pernica a Zrelák.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Tregler, Chaluš, Divíšek - Brandner, Trapp, Rezek, Krameš, Laňka - Majtán
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, V. Kubista, Kouřil, Hybš - Masopust, Hübschman, Trávník, Mihálik - Tecl, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.10 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
MFK Karviná - FK Teplice  (sobota 17:00)
Doma dosud neporažená Karviná přivítá Teplice, které v minulém kole jednu soupeřovu sérii uťaly. Byli to totiž severočeši, kdo jako první porazil Zlín. Podaří se partě trenéra Šmejkala něco podobného na půdě nováčka?

Karviná už samozřejmě v lize prohrála, avšak doma bude hajit čtyřzápasovou neporazitelnost. V tabulce domácích zápasů je dokonce na třetím místě za Mladou Boleslaví a Zlínem! Právě v minulém kole se karvinští představili doma a neškodnou Příbram zdolali brankami Dreksy a Zelenýho 2:0. Nyní přivítají svěřenci trenéra Jozefa Webera Teplice, se kterými se utkali jen jednou. V roce 2011 na sebe oba týmy narazily v tehdejším Poháru České pošty a oba zápasy dle očekávání zvládly Teplice.

Letos je ale situace jiná. Karviná hraje coby nováček poprvé nejvyšší soutěž a nevede si vůbec špatně. V průběžné tabulce je na tom dokonce o jeden bod lépe, než Teplice. Ty minulý víkend po čtyřech kolech bez vítězství konečně zabraly a zvítězily a co více, skolit dokázaly do té doby neporažený Fastav Zlín. O něco podobného se chtějí pokusit i na půdě Karviné, kde jak už bylo řečeno zatím žádný tým v této sezoně nevyhrál.

"Nevím, jak je na tom Karviná herně, ale vím, že výsledkově to doma zvládá. Má dobrý kádr, drží při sobě. Ten kádr se moc neobměnil od doby, co se postoupilo do ligy, takže tam bude skvělá parta. Určitě se ale nemáme čeho bát. Musíme tam jet s cílem vyhrát," věří obránce Jan Krob.

Venku se Teplicícm poměrně daří. Vyhrát už dokázaly na půdě soupeře dvakrát a k tomu ještě jednou remizovaly. Kouč Daniel Šmejkal doufá, že příjdou další dobré výsledky: "Je důležité říct, že je před námi šest podzimních kol, chceme, aby se v nich hráči ukázali v tom nejlepším světle."

Oba celky nastoupí v nejsilnějším možném složení. Jak domácí Karviná, tak i Teplice netrápí žádná marodka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Dreksa, Košťál, Hošek, Zelený - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Jurčo
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Fillo, Ljevakovič, Hora, Kučera, Urma - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Dvoubodový náskok na čele tabulky bude hájit Mladá Boleslav, jenž se představí doma proti Zbrojovce Brno. Domácí prohráli z 22 ligových zápasů pouhé dva a i proti Brnu budou favoritem. Zbrojovka navíc na půdě Boleslavi nevyhrála už dlouhých sedm let.

Mladá Boleslav pokračuje ve spanilé jízdě a po další venkovní výhře, tentokrát na půdě Bohemians se osamostatnila na čele ligové soutěže. Pochopitelně pomohlo i zaváhání Plzně, ale co je důležitější, že zatím to svěřencům Leoše Kalvody klape. "Určitě je to příjemný pocit. Užíváme si to s klukama. Na treninku je dobrá atmosféra. Určitě nic nepodceňujeme. Jezdíme pořád, jak to mát být a užíváme si tohoto postavení. Chtěli bychom samozřejmě navázat na tohle vítězství (výhra nad Bohemians) a potvrdit ty body zvenčí. Určitě to nebude nic lehkého," zůstává nohama na zemi Jan Kalabiška.

Brno se takovou formou chlubit nemůže, i když před 14 dny mělo solidně náběh na dobré výsledky. Dohrávka odloženého kola se Slavií však vrátila Habancovu partu zpátky do reality a bude zajímavé sledovat, jak si brněnští v dalších zápasech povedou. Celkově se dá říci, že Zbrojovka předvádí hodně nevyrovnané výkony a pravidelně střídá výhry, remízy i porážky.

Mladá Boleslav na Brno dlouhodobě umí, tedy alespoň co se domácích zápasů týče. Zbrojovka naposledy vyplenila Mladou Boleslav v březnu roku 2009, když vyhrála po přestřelce 4:2. Dvě branky tehdy vsítil Zbyněk Pospěch, jednu Jan Trousil a David Kalivoda. Ani jeden z hráčů už v týmu nepůsobí.

Na obou stranách je početná marodka. Mladá Boleslav se musí vypořádat s absencemi obránců Kysela, Pauscheka a Fabiána. K dispozici nebudou ani rekonvalescenti Čmovš a Rada. U hostů pak bude chybět klasický trojlístek Zavadil, Štohanzl, Litsingi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Jánoš, Da Silva, Takács, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Matějovský, Mareš - Magera, Chramosta
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský - Sedlák, Polák - Hyčka, Krejčí, Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 20:05)
Slavia Praha se v Edenu pokusí natáhnout sérii bez ztráty kytičky už na šest ligových zápasů a soupeřem bude Slovácko, které podobnou sérii v minulém kole nepovolilo mistrovské Viktorii Plzeň. Favoritem budou bezesporu Sešívaní.

Pět ligových výher v řadě, celkem sedm soutěžních zápasů bez porážky. To je aktuální forma pražské Slavie, která se dere tabulkou nahoru. Po výhře v odloženém utkání s Brnem dokonce poskočila už na třetí místo a na vedoucí Mladou Boleslav ztrácí jen čtyři body. Není tak divu, že jdou na pražany jen samá slova chvály. "Určité rezervy ještě máme, jak bylo vidět na konci utkání. Tým ještě není tak silný, aby si s tím pohrál. Sice jsme tempo trochu rozhodili střídáním, ale musíme to umět dotáhnout. Tlačit se dál dopředu, hrát zkušeněji a přidat branku. Stále platí, že jsme na začátku cesty. Výsledky jsou super, asi jdeme správným směrem," věří Jaroslav Šilhavý. Slavisté se po dvou venkovních zápasech konečně představí v Edenu, kde zatím ještě neprohráli a inkasovali jen od Zlína.

Slovácko cestuje do Edenu v pozici jasného outsidera, nicméně i přes tento fakt zůstává cílem bodovat. V minulém týdnu se to povedlo doma s Plzní (1:1), která do té doby držela rovněž sérii pěti vítězství v řadě. Moravané se možná trochu nečekaně uchýlili k tuhé defenzívě a před vlastním brankářem Hečou doslova zaparkovali autobus. Totání defenzíva slavila úspěch, zdali však trenér Stanislav Levý naordinuje něco podobného i na Slavii zůstává otázkou.

"Po zápase s Plzní nás čeká další velmi kvalitní soupeř, který momentálně hraje ve výborné formě, což se potvrdilo i ve středečním zápase v Brně, ve kterém Slavia vstřelila čtyři branky a dotáhla se na čelo ligy. Pokud chceme pomýšlet na nějaký bodový zisk, tak musíme podat výkon ne na hranici, ale nad hranici našich možností," říká trenér Stanislav Levý.

Slavii bude nadále chybět Levan Kenija a pro nemoc není k dispozici ani Mikula. Otazník visí i nad startem Mihálíka. Ztráty hlásí i Slovácko, vedle zraněného Bioleka nenastoupí trojice karetních hříšníků Košút, Šimko a Rada.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Zmrhal, Hušbauer, Barák, Švento - Škoda
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Hofmann, Daníček, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Havlík, Ťok, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Dukla Praha  (pátek 18:00)
Jedenácté kolo české nejvyšší soutěže odstartuje souboj Vysočiny s Duklou. Domácí stále čekají na první vítězství a v důsledku tohoto čekání ztrácejí na nesestupové pozice už pět bodů, navíc čtrnáctý Liberec má ještě utkání k dobru.

Vysočina je v těžkém postavení, výsledkově se jí vůbec nedaří a pozice zaručující záchranu se začínají pořádně vzdalovat. Sezona samozřejmě ještě nekončí, ale Jihlava musí začít sbírat body, jinak bude ve velkých problémech. Domácí naposledy prohráli na půdě pražské Sparty 0:3, což se tak trochu očekávalo, mnohem více však mrzí domácí ztráta s Bohemians, kterou budou chtít v zápase s dalším pražským klubem odčinit.

"Dukla představuje velmi dobře složené, dynamické a pohyblivé mužstvo. Má v sestavě vhodné typy pro kvalitní a rychlou kombinaci. V poslední době se jí herně i výsledkově daří, k čemuž přispěl fakt, že se jí podařilo stabilizovat základní jedenáctku. Osu týmu tvoří gólman Rada, krajní bek Kušnír, stoper Štětina, střední záložník Hanousek a útočník Néstor," zanalyzoval soupeře asistent trenéra Michal Hipp.

Dukla určitě necestuje na Vysočinu v bůhvíjaké formě. Dva zápasy v řadě nejen, že nedokázala zvítězit, ale navíc nevstřelila ani gól. Jak proti Mladé Boleslavi (0:1), tak i proti Liberci vyšla střelecky naprázdno.

I přesto bude Dukla v zápase s Jihlavou favoritem, byť si to její hráči úplně nepřipouštějí. "Začali hrát jiný fobal, více se jim daří, akorát mi přijde, že neproměňujou šance. Mají dost šancí, ale nedávají góly," zhodnotil hru soupeře Ondřej Vrzal. "Myslím si, že do toho utkání musíme dát maximu, protože dneska lehký soupeř neexistuje," dodal spoluhráč Lukáš Štětina.

Dukla v loňské sezoně překvapivě nad Jihlavou nezvítězila. Po remíze 2:2 v Jihlavě dokonce prohrála na Julisce 0:1, když jedinou trefu obstaral vlastencem brankář Lukáš Hroššo. Trenéru Bílkovi bude nadále scházet zraněné duo Kryštůfek, Šulek. Kompletní nebude ani Dukla, která se musí obejít bez Koreše, Podanýho a Šimůnka. Fit už je Vrzal, zdali však nastoupí od úvodní minuty není jisté.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Rosa, Mišůn - Vaculík, Hronek, Dvořák, Zoubele, Ikaunieks - Rabušic
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Bezpalec, Miloševič - Hanousek, Tetour, Čajič (Považanec) - Néstor, Beauguel, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (pátek 20:15)
Ve druhé páteční předehrávce přivítají fotbalisté Fastavu Zlín aktuálně sedmý tým tabulky Bohemians 1905. Zlínští v minulém kole poprvé padli a proti Klokanům by se rádi vrátili na vítěznou vlnu.

První porážka Fastavu nakonec přišla v 10.kole a postaraly se o ní Teplice. Severočeši zvítězili po brankách Potočného a Vaněčka 2:0 a zapříčinili pád Ševců na čtvrté místo. Svěřenci trenéra Pánika si však z porážky příliš těžkou hlavu nedělají, porážka jednou přijít musela a dost možná teď z hráčů spadne tíhá okamžiku neporazitelnosti.

Nyní na domácí čeká Bohemians 1905, tedy tým, se kterým v minulé sezoně ani jednou neprohráli. "Čeká nás nepříjemný soupeř. Oni jsou velmi týmové mužstvo a budeme si muset dávat pozor na jejich soudržnost a bojovnost. To jsou ovšem atributy, které zdobí i nás, takže si půjdeme pevně za vítězstvím," nechal se slyšet Lukáš Pazdera.

Porážku v minulém kole zažili i Klokani, kteří v krásném utkání nestačili na Mladou Boleslav. Pro Bohemku to byla teprve druhá porážka za posledních šest kol. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka však stále zaujímají více než solidní sedmou pozici. "Zlín prohrál poslední zápas, my také ztratili body. Bude tu z obou stran vysoká touha chybějící body dohonit. Velkou výhodou bude pro Zlín domácí prostředí, kde se mu daří. Soupeř půjde za svým, aby se dostal zpět na úspěšnou notu, ale to my také," rozhovořil se o soupeři trenér Miroslav Koubek.

Jak už bylo řečeno, v minulé sezoně Klokani nedokázali ani v jednom případě Zlín porazit. Na druhou stranu ve Zlíně dokázali remizovat a podobný výsledek by jistě brali i tentokrát.

Na straně Zlína bude scházet pouze zraněný Živulič, kdežto marodka Bohemky je mnohem rozsáhlejší. Čížek, Hubínek a Linhart jsou zranění a Jirásek do hry nezasáhne kvůli trestu.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Kopečný, Hnaníček, Holík, Štípek - Diop, Harba
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Krch, Gajič, Havel - Švec, Jindřišek - Berger, Mašek, Hašek - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FK Mladá Boleslav1081120:725
2.Viktoria Plzeň1072119:823
3.Slavia Praha1063120:921
4.Fastav Zlín1063119:921
5.Sparta Praha1054119:1019
6.MFK Karviná941413:1413
7.Bohemians Praha 19051041511:1513
8.Dukla Praha1033415:1212
9.FK Teplice1033410:1012
10.Zbrojovka Brno1025311:1711
11.FK Jablonec1024415:1910
12.1. FC Slovácko1024412:1610
13.FC Hradec Králové103169:1710
14.Slovan Liberec92346:99
15.Vysočina Jihlava100465:174
16.1. FK Příbram101093:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (781)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele