Česká liga - preview 10. kola

14.10.2016, 08:52, aktualizováno 16.10.2016, 08:58
Previews
Jen jeden nedělní duel má na programu česká nejvyšší soutěž. Sparta v lize už čtyřikrát po sobě neuspěla a vicemistrovu mizérii se nyní na Letné pokusí protáhnout dlouholetý Sparťan Michal Bílek, který s Jihlavou stále čeká na první výhru...
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (neděle 15:00)
Ex-reprezentační trenér Michal Bílek se vrací do Sparty, kam v dohrávce kola zavítá s Jihlavou. Sparta bude samozřejmě velkým favoritem a cokoliv jiného, než výhra by byl neúspěch. Body však potřebuje i Jihlava, která jako jediný tým v lize ještě nevyhrála.

Dost se toho namluvilo, dost se toho napsalo. Trenér Jindřich Trpišovský do Sparty nepříjde a na lavičce letenského klubu tak zůstává mladý trenér David Holoubek. Proti Interu se vytáhl, s Brnem si připsal divokou plichtu a nyní je na řadě Jihlava, tedy tým, který v lize ještě nevyhrál.

Spartě to v lize zatím příliš nejde. Nevyhrála už čtyři ligové zápasy v řadě a to rozhodně nebývá zvykem. Kvůli ztrátám se Sparta propadla na čtvrté místo a před tímto kolem ztrácela na vedoucí Viktorii Plzeň už šest bodů. K tomu trápí Spartu rozsáhlá marodka a i proti Jihlavě bude muset kouč David Holoubek sáhnout po dravém mládí. Zranění jsou totiž Frýdek, Šural, Costa, Vácha, Rosický, Bičík, Štěch, Čermák i Sáček! Otazník visí i nad starty Holzera a Zahustela. O žádném šetření opor tak nemůže být řeč, přestože Spartu už ve čtvrtek čeká domácí klíčový zápas Evropské ligy na půdě izraelského Hapoelu Beer-Sheva.

Ještě ve složitějším postavení je Jihlava. Ta v lize stále čeká na vítězství a nedopomohlo k tomu ani jmenování trenéra Michala Bílka. Ten se teď vrátí na místo, kde dlouhou dobu hrával i trénoval. "Ve Spartě jsem byl od sedmi let a zažil jsem tam spoustu krásných chvil, takže na Spartu vzpomínám vždy v dobrém. Nepochybně stále platí, že pro každého hráče i trenéra představuje svátek zahrát si na Letné. Věřím, že to pro nás v neděli bude úspěšné odpoledne," prohlásil Michal Bílek.

Jihlava naposledy prohrála po špatném výkonu s Bohemkou 0:2 a se čtyřmi body zůstává předposlední. "Víme, v jaké se nacházíme situaci. Bodů nemáme mnoho, tudíž přestože jedeme na Spartu, tak tam míříme s cílem bodovat," dodal sebevědomě Bílek. Bude to mít ale přetěžké, neboť i Jihlavu trápí velmi početná marodka. K dispozici nebudou Kryštůfek, Novotný a Šulek. U Urblíka je start nejistý.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, Michal Kadlec - V. Kadlec, Mareček, Dočkal, Havelka, Holzer - Lafata
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Mišůn - Štěpánek, Zoubele - Vaculík, Dvořák, Ikaunieks - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Velkou šanci na vylepšení pozice bude mít Karviná, která v domácím prostředí přivítá poslední Příbram. Nováček soutěže se s Příbramí nikdy v žádném soutěžním zápase neutkal, ale vzhledem k lepšímu postavení v tabulce i domácímu prostředí bude favoritem.

Karviná se na domácím stadionu představí v lize po delší době. Naposledy tu 10.9. porazila Jihlavu 3:0, tedy více než před měsícem. Městský stadion v Karviné ještě hostil Prostějov v rámci MOL Cupu a i v něm byli Karvinští úspěšní. Svěřenci trenéra Jozefa Webera doma ještě neprohráli a rádi by tuto sérii prodloužili zápasem s Příbramí. "Nedaří se jim, to všichni víme. Ale pozor na ně! Trenéra Radu znám, trénoval mě v Jablonci. Určitě týmu pomůže, teď navíc měli čas na práci díky reprezentační pauze. Oba týmy hrají o hodně a nám teď začínají zápasy, které nám ukážou, jak na tom vlastně jsme. Bude to takové období pravdy,"  varoval před soupeřem trenér Weber.

Že Příbram hodlá udělat pro úspěch všechno, dokazuje objednání pendolína. "Cesta autobusem až do Karviné by byla pro hráče vyčerpávající, proto využijeme možnost dopravit se do Ostravy pendolinem a poté to již není do Karviné daleko. Sám jsem podobnou cestu již zažil, pro hráče je to ideální varianta. Děláme maximum pro úspěch v  sobotním utkání," nechal se slyšet výkonný ředitel Jan Starka.

Pro Příbram bude ale zcela zásadní výsledek. Hosté zvítězili zatím jen jednou doma s Teplicemi, jinak je porazil každý. Poslední místo stvrzuje i počet nastřílených branek - pouhé tři. Což je nejméně z celé ligy. Jediným pozitivem snad zůstává, že středočeši nemají nejhorší obranu v lize. Ještě o jeden gól navíc totiž inkasoval Jablonec.

Na obou stranách bude scházet jediný hráč. Zatímco u domácích se jedná o Mensaha, hostům nepomůže Nikolič. Hlavním rozhodčím bude pan Karel Hrubeš, asistovat mu budou Nádvorník a Paták.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Holík, Dreksa, Hošek, Zelený - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Jurčo.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Tregler, Jiránek, Divíšek - Pilík, Krameš, Trapp, Rezek - Majtán, Brandner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (sobota 15:00)
Hradec Králové se vrací na svůj domácí stánek Pod Lízátky a hned bude čelit zvučnému soupeři. Na východ Čech totiž zavítá Slavia, která z šestadvaceti zápasů podlehla Votrokům jen dvakrát. Před reprezentační přestávkou měli svěřenci Jaroslava Šilhavého skvělou formu, v Hradci je však čeká těžká překážka.

Už jen proto, že se očekává skvělá divácká kulisa. Mladoboleslavskému azylu dali Votroci již vale a všichni už se nemohou dočkat, až to v sobotu odpoledne vypukne. "Po dlouhé době zápas v Hradci Králové, přijede Slavia Praha. Má být příjemné počasí, lidé se těší, mají hlad po fotbale. Takže návštěva bude skvělá, nemůžeme se dočkat. Proto ten fotbal děláme, aby se to hrálo před plným stadionem," libuje si trenér Pilný.

Soupeř přijede hodně ambiciózní, avšak Hradec si věří. "Do zápasu půjdeme s jasným cílem bodovat. Slavia má velkou kvalitu, značné ambice a silné zahraniční akcionáře. Po výměně trenéra se navíc rozjíždějí i herně. Na druhou stranu to pro nás může být výhoda," dodal Pilný. Hradci zatím patří desátá pozice a poslední dvě kola se úplně nevydařila dle představ. Nejprve porážka se Zlínem, to ještě v mladoboleslavském azylu, a poté výprask v Plzni. Votroci však mají o motivaci postaráno a to nejen díky domácímu prostředí. Slavii totiž ze šestadvaceti pokusů porazili jen dvakrát.

Hosté zažívají po příchodu Jaroslava Šilhavého jakési znovuzrození a po čtyřech kolech, ve kterých Šilhavý Slavii vedl, nejenže ani jednou neprohráli, ale v tabulce poskočili už na páté místo s těsnou ztrátou na Spartu, ovšem s odloženým zápasem v Brně k dobru.

Hradec může na sešívané vyrukovat v nejsilnějším složení, kádr má totiž kompletní. Totéž se o Slavii říci nedá, i když situace není v žádném případě dramatická. Úplně stoprocentní ještě není Kenija a v tuto chvíli je velkou otázkou, zdali nastoupí reprezentant Milan Škoda.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Polom - Martan, Schwarz, Vlkanova, Janoušek, Malinský - Žondra
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Teplice po reprezentační pauze vyhlížejí zápas se Zlínem a rády by mu přichystaly první letošní porážku. Ševci v posledním zápase ukázali, že je ani dvoubrankové manko nepoloží a že výsledky, kterých dosahují, nejsou dílem prosté náhody.

Aktuální forma je jasně na straně Zlína, ale kdo ví, jak moc reprezentační přestávka tento stav překope. Pravdou je, že Teplice zatím prožívají nepovedenou sezonu. Vyjma prvních kol totiž ztrácejí body kde mohou. V lize už nevyhrály čtyři kola v řadě a v tabulce zaujímají až jedenácté místo. Kouč Šmejkal si uvědomuje, že je potřeba s výsledky něco dělat a případná výhra nad Zlínem by týmu mohla hodně pomoci.

"Že můžeme být první, kdo Zlín porazí? Je to velká motivace. Viděl jsem ho několikrát v televizi a líbil se mi. Doufám, že body zůstanou doma. S klukama jsme si sedli a řekli si, co se musí stát, abychom už začali vyhrávat. Pokusíme se Zlín porazit," přemítal Michal Lüftner. Teplice mají se Zlínem lepší vzájemnou bilanci. Už loni severočeši se Zlínem neprohráli. Na Letné dokonce zvítězili 2:1 a doma rozhodně nebudou bez šance.

Zlín v minulém kole odvrátil hrozící porážku stylově. Nepoložilo ho ani dvoubrankové manko, které si Jablonec na zlínské Letné vytvořil. S trochou štěstí mohli Ševci dokonce zvítězit, ale to se nakonec nestalo. Po remíze 2:2 sice Fastav ztratil první příčku, nicméně neporazitelnost udržel. Svěřence trenéra Bohuslava Pánika čeká těžký souboj v Teplicích, kde naposledy vyhráli před třinácti lety! Hosté si v týdnu s chutí zastříleli proti Tachovu a po výhře 4:0 postoupili do dalšího kola MOL Cupu.

Oba týmy budou až na jedinou výjimku (zraněný Živulić) v plné síle.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Urma - Ljevakovič - Fillo, Kodeš, Kučera, Hora - Vaněček
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Kopečný, Hnaníček, Holík, Štípek - Diop, Harba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Na jablonecké Střelnici přivítají domácí hráči Zbrojovku Brno a budou se chtít revanšovat za ostudné vyřazení z MOL Cupu. Jablonec totiž senzačně nestačil na Králův Dvůr. Na druhé straně ani Zbrojovka není v bůhvíjaké formě, v tabulce je jen těsně nad sestupovou propastí.

10.srpna 2016 si Jablonec připsal poslední soutěžní výhru a od té doby vyklízí pozice, kde jen může. V lize nevyhrál už sedm zápasů v řadě a naposledy vše podtrhl vyřazením z MOL Cupu. Poslední finalista nestačil po penaltách na třetiligový Králův Dvůr!

Kouč Zdeňko Frťala však opět vše ustál a svůj tým mohl chystat na nadcházející utkání se Zbrojovkou Brno. "Čeká nás jedno z nejdůležitějších utkání podzimu, protože ztrát už je hodně. Musíme začít každý u sebe, každý se musí zamyslet nad tím, že hazardujeme se jménem klubu. Je hodně důležité, abychom se hlavně po psychické stránce na utkání připravili. Nemůžeme dostat v každém zápase gól. Hráči musí věřit ve své schopnosti. V těchto krizových situacích je důležitá soudržnost týmu a schopnost věřit, že to zlomíme. Nemůžeme brečet a stěžovat si, vidět chybu v jiných, ale vidět chyby jen sami v sobě," rozhovořil se kritizovaný Zdenko Frťala.

Jablonec tedy v současnosti žádnou hrůzu nenahání, ale to stejné platí i o Zbrojovce. Brněnským by však mohla pomoci remíza 3:3, kterou naposledy uhráli s pražskou Spartou. Zdánlivě ztracené utkání ještě dokázali zremizovat a navíc se přesvědčili, že dokáže střílet branky, což byl v úvodu sezony jeden velký problém. "Víme, že útočný fotbal chtějí produkovat všechna ligová mužstva, ale musí to mít i svůj účel a to znamená výsledky. Chceme mít vysoké držení míče a vytvářet si více šancí. Hrát rozumný presink a být aktivní," zopakoval cíle v herním projevu trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec.

"Jablonec má ambiciózní tým a určitě chce být v tabulce výš, v týdnu vypadli z poháru. Je jen na nás vymyslet, jak toho využít k úspěchu. Rozhodně to z naší strany nebude nějaký hurá systém, ale rádi bychom chtěli odjíždět s bodovým ziskem, ideálně se třemi body," netají kouč Habanec. Stejně jako jeho protějšek Frťala bude postrádat několik hráčů. Zranění jsou Zavadil, Litsingi, Kijanskas i Štohanzl. Situace Jablonce je pak ještě o něco složitější. Mimo hru jsou Bárta, Beneš, Breda, Kubista, Kysela, Zrelák i Pernica.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, Kouřil, V. Kubista (Pernica), Hybš - Hübschman - Masopust, Trávník, Jiráček, Mihálik - Tecl
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský - Sedlák, Polák - Hyčka, Krejčí, Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Před důležitým zápasem Evropské ligy s Fiorentinou čeká na fotbalisty Liberce domácí scéna a utkání na půdě Dukly Praha. Loni Liberec na stejném stadionu nepochodil a letos by to rád změnil, navíc body potřebuje jako sůl, neboť je až třináctý.

"Není to úplně top mužstvo jako Sparta nebo Plzeň, ale má velkou kvalitu, což si myslím, že nám vyhovuje. Myslím si, že by to mohl být dobrý zápas. Nejsou na tom úplně ideálně. Při vší úctě k liberecké kvalitě a zkušenostem z Evropské ligy, máme velkou šanci na to, abychom ten zápas vyhráli," věří si domácí Marek Hanousek. Dukla poslední kolo výsledkově nezvládla a v Mladé Boleslavi padla po jediné brance Stanislava Klobásy šest minut před koncem. Byla to vůbec první porážka pod trenérem Jaroslavem Hynkem, jenž se kormidla týmu chopil poté, co byl Slavií zlákán Jaroslav Šilhavý. Dukla se prozatím nachází na sedmém místě.

Mnohem hůře si vede liberecký Slovan. Ten sice na rozdíl od Dukly poslední kolo vyhrál, ale bylo to teprve druhé vítězství na ligové scéně. Svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského už potřebovali vyhrát jako sůl a povedlo se. Teplice porazili brankami Folprechta a Breiteho 2:0.

Na severu Čech navíc mohli během reprezentační přestávky uklidnit rozvířenou situaci ohledně odchodu trenéra Trpišovského do Sparty. Oba celky se na transferu nedohodly a Trpišovský dál zůstává trenérem Slovanu Liberec. Už ve čtvrtek povede svůj tým do utkání s italskou Fiorentinou, které bude z hlediska postupových ambicí klíčové.

Liberec na Julisce naposledy prohrál 0:2, stalo se tak minulou sezonu a celkově můžeme říci, že v posledních letech se mu proti Dukle nedaří. Už čtyři utkání v řadě s tímto soupeřem nedokázal naplno bodovat.

Dukla se bude muset obejít bez Koreše, Podaného a Šimůnka. Všichni tři jsou zranění. Otazník pak visí nad startem Vrzala a Smejkala. Liberecký kádr se přes reprezentační přestávku dal celkem do kupy, zranění však stále nepustí do hry Pokorného a Machuču. Scházet dost možná budou i Latka s Vůchem, přeci jenom jejich případný start v zápase s Fiorentinou bude důležitější.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Bezpalec, Miloševič - Hanousek, Tetour, Považanec - Juroška, Beauguel, Néstor
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Karafiát, Bartošák - Breite, Folprecht - Bartl, Ševčík, Sýkora - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
Trápící se Slovácko přivítá úřadujícího mistra z Plzně a pokusí se vylepšit vzájemnou bilanci, která hovoří jasně ve prospěch Viktoriánů. Domácím se zatím pod vedením Stanislava Levýho příliš nedaří a v tabulce jim patří až dvanácté místo.

Slovácko zatím sbírá body ojediněle a v konečném zúčtování to je v tabulce hodně znát. Celek z Uherského Hradiště si představoval jiný průběh dosavadní sezony. Zvláště doma se vždycky Slovácku dařilo, ale letos je to přesně naopak. Doma zvítězilo jen v jednom případě. V tomto kole navíc přivítá Viktorii Plzeň, kterou neporazilo víc jak deset let! "Plzeň má velmi silný kádr a každá jejich pozice je zdvojená. My však hrajeme doma a chceme ji potrápit. Musíme se vyvarovat individuálních chyb, ukázat bojovného ducha a hrát na hranici našich možností. Pak můžeme Plzeň v zápase překvapit," doufá trenér Stanislav Levý. Slovácko je samozřejmě velkým outsiderem, nicméně v překvapení věří i samotní hráči. "Plzeň sice vede tabulku, ale jít do zápasu s nějakou poraženeckou náladou by byla sebevražda. Naopak, chceme Plzeň potrápit a třeba i vyhrát, tak jako se nám to povedlo v minulé sezoně se Spartou," prohlásil útočník Jaroslav Diviš.

Viktorka se v domácí lize pyšní vynikající formou. Pět zápasů v řadě naplno bodovala a o skóre se vyhoupla do čela ligy před Mladou Boleslav. "Chceme vyhrát každý zápas, takže i tuhle bilanci chceme vylepšit. Sledoval jsem výsledky Slovácka, ale zatím to v jejich podání není žádná sláva. Navíc můj táta seděl na zápase ve Vídni právě vedle trenéra Levého a ten také není s jejich vývojem spokojený. Věřím ale, že i v dalším kole se jim nebude usínat dobře," nechal se slyšet reprezentační záložník Vlastimil Petržela.

Slovácku bude chybět zraněný Biolek a podobně jsou na tom i západočeši, kteří se musejí obejít bez stopera Baránka a dlouhodobě zraněného Václava Pilaře.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Havlík, Civič - Koné
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela, Kace, Hrošovský, Zeman - Poznar, Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (pátek 20:15)
Po reprezentační přestávce je zpátky česká liga, která už v pátek nabídne jeden zápas mezi Bohemians 1905 a Mladou Boleslaví. Hosté zažívají skvělý start do sezony, venku ještě neprohráli a prodloužit tuto sérii se pokusí v Ďolíčku, kde naopak nikdy nezvítězili. Dobrou formou se před kvalifikačními zápasy pyšnila i Bohemka.

Klokani před přestávkou porazili Jihlavu 1:0 a v tabulce se posunuli už na šesté místo. Celkově vyhráli tři soutěžní zápasy v řadě a v samotné lize zvítězili čtyřikrát za posledních pět kol! To je více než slušná forma Koubkových svěřenců, kteří se pokusí na výkony navázat. "Můžeme říct, že je škoda, že přišla na řadu reprezentační přestávka. Byli jsme rozjetí a byl před námi volný víkend. Určitě chceme navázat na výkony a výsledky před pauzou," nechal se slyšet trenér Miroslav Koubek.

Bohemka bude také hájit domácí neporazitelnost. Věřte nebo ne, Mladá Boleslav v Ďolíčku nikdy v historii nevyhrála. V roce 2012 sice středočeši zvítězili, ale to hrávala Bohemka v Edenu, kde na čas našla svůj azyl. Letos už sice Klokani doma dvakrát prohráli, ale bylo to v samotném úvodu sezony, kdy se tým teprve hledal. Miroslav Koubek však dokázal sestavit nadějný tým, plný dravého mládí a Mladá Boleslav to rozhodně nebude mít jednoduché. "Boleslav je silné kombinační ofenzivní mužstvo, které hraje na dva útočníky. Musíme si proto dát pozor především na Chramostu a Mebrahta," představil kvality soupeře zkušený lodivod Koubek.

Hosté jsou ale v laufu. Venku na hřištích soupeřů se jim letos mimořádně daří - ještě neprohráli a pokud v Ďolíčku zabodují, posunou se minimálně do zápasů nejbližších konkurentů na první místo. Jak už ale bylo řečeno, Boleslav v Ďolíčku nikdy nevyhrála. "Sezona je dobře rozjetá. Bylo by dobře, abychom v tom pokračovali. Teď nás čeká zápas v Ďolíčku, kde to není jednoduché. Všichni víme, že se nám tam moc nedaří a bylo by dobře, kdybychom to tam prolomili," prohlásil pro Bolka TV Ondřej Kúdela.

Domácím bude nadále chybět velezkušený Tomáš Čížek a k dispozici nebude ani Linhart. Naopak s týmem už trénuje Šmíd, ovšem ani jeho start od úvodní minuty není úplně jistý. Hosté zase budou moci nasadit Marka Matějovského, který už je naplno fit. Před reprezentační přestávkou už dostal prostor a tentokrát by mohl dostat příležitost od začátku. Do zápasu určitě nezasáhne Lukáš Magera, který nasbíral čtyři žluté karty a mimo bude i zraněný Fabián. V rekonvalescenci jsou Kysela, Čmovš a Rada.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Gajič, Krch, Havel - Hubínek - Hašek, Mašek, Jirásek, Luts - Holenda
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Hůlka, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Matějovský, Mareš - Mebrahtu, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň971118:722
2.FK Mladá Boleslav971117:622
3.Fastav Zlín963019:721
4.Sparta Praha944116:1016
5.Slavia Praha843113:815
6.Bohemians Praha 1905941410:1213
7.Dukla Praha932415:1211
8.FK Jablonec924314:1710
9.MFK Karviná831411:1410
10.FC Hradec Králové93159:1410
11.FK Teplice92348:109
12.1. FC Slovácko923411:159
13.Slovan Liberec82246:98
14.Zbrojovka Brno81528:128
15.Vysočina Jihlava90455:144
16.1. FK Příbram91083:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (689)

Přidat komentář
ZB 07

1.pro návrat Zlína na první příčku

Reagovat
andrew96

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je, jak se Zlinu chytaj brnaci a banikovci, protoze jim nic lepsiho nezbejva

Reagovat
ZB 07

Hele, vy se radši soustřeďte na to, abyste udrželi 4.místo před nepříjemně dotírající Bohemkou...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já přeju vždycky Outsiderum. Ale samozřejmě, kdyby hrál Baník o titul tak budu přát Baníku. Nicméně Zlín je pořád lepší varianta než Bolka,Plzen nebo nedej bože Sparta.

Reagovat
ZB 07

akorát za slovo "Baník" dosadit "Zbrojovka" a je to, jako bych to psal já...

Reagovat
Greny

ale vždyť Baník o titul hraje spolu se Sigmou

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád posilujem. Po vrabejkovi k nám přijdou další borci.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale taky mi hlava nebere to, proc vic jak pulka zdejsi banikovske ekipy palcuje kolo co kolo kazdou moravskou picu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou ještě zdegenerování náběhem po derby, kdy jim vyplakané slzy vyplavily poslední zbytky rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se příště k náběhu přidáme, když ten rozum už nemáme.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To už by nebylo koho tím během ochraňovat, když budeme běhat všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Na druhou klidně Za SKS

Reagovat
pingla

anooooo

Reagovat
smazaný uživatel

I díky derby o krále Slezska vč. náběhu, ze kterého měli někteří šok jak kdyby nastala invaze mimozemské civilizace při Dni nezávislosti, tak zástupci třetiligového Magdeburgu požádali, zda by jsme nemohli představit Baník do jejich oficiálního fan zinu.

Nejde o navazování družby a ani přátelství, mají k nám respekt a zaujalo je naše představení na tribunách nejen během jara 2016, ale i teď ve 2.lize a hlavně velké derby.

http://www.jpeg.cz/images/2016/10/14/lTYgu.jpg

http://www.jpeg.cz/images/2016/10/14/zFLdK.jpg

Reagovat
dextroza_m

BP!

Reagovat
frankiefcb

Musí se furt to téma náběhu, který byl zbytečný neustále otvírat. Myslím, že netřeba. Mělo by se hlavně vzpomínat na tu skvělou atmosféru na tribunách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, atmosféra byla famózní, se všim všudy, což se oceňuje i v zahraničí. Škoda, že někteří bohužel naši diváci z toho utrpěli šok :-)

To je ale jedno, hlavní je, že Baník má stále zvuk, i u dalších silných evropských fans táborů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl náběh. nemusel mít nikdo šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dobrý Trevore.

Reagovat
smazaný uživatel

*mělo by se vzpomínat JEN na tu skvělou atmosféru...jenže nebude...

Reagovat
frankiefcb

tak tak

Reagovat
pawelFCB

Tak nebyt toho incidentu, tak by si lidi stejne stezovali na delobuchy, pyro ci dymovnice...vulgarni skandovani...media si vzdycky neco najdou a lidi se toho chyti...tak pochybuji, ze nebyt par lidi na hristi, ze by to bylo ok

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a k čemu je to dobré?

Reagovat
Kepy_FCB

Že se budou řechtat u videa s náběhem už i v Magdeburku...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nad tím budou pohonívat jako někteří naši

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je ale uplne krasne videt, jak Evropa (nejen FCM, byly i dalsi ohlasy) kvitovali derby, ale nasi ufnukanci ne a ne rozdychat probehnuti. O to vic je tohle vase fnukani opravdu k smichu.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale ano atmošku kvitoval každej kdo něco i málo viděl. Ale ten náběh bylo prostě fiasko ať se tady rozčiluješ jak chceš a kopeš kolem sebe tak to byla prostě megašaškárna a ztrapnění radikálních fandů a poškození klubu.

Reagovat
frankiefcb

Po dlouhé době s Tebou souhlasím.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

V čem ztrapnění a v čem poškození klubu? Co osobně sleduji scénu, nevšiml sem si, že by se někdo vysmál těm na hřišti, když nepočítám internetové příznivce Baníku a ostatních klubů.

V čem byl poškozen klub? Uzavřením stadionu? Lidé stejně přišli a fandili. Jestli ono to poškození klubu taky není jen v hlavách internetových příznivců.

Reagovat
frankiefcb

Internetoví příznivci? To snad ne. Způsobilo to napětí opět mezi baníkovcema a naprosto zbytečně. Náběh k ničemu nevedl. Dále já například byl na sezení s Brabcem, kde fans prosil, aby tohel nedělali a oni to udělají. To považují za podraz. To a´t se na mě nikdo nezlobí. A ten běh prostě zbytečný je a za tím si stojím. K fotbalu to nepatří. waaa já už se k tomu nechci vyjadřovat, bo mě to vysává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, prosil. Ale každá mince má dvě strany, bohužel, drtivá většina těch, co plakala znají jen tu jednu. Ale máš pravdu, těžko něco někomu vysvětlovat, když nezná celý příběh. Užívejme si toho, že je o Baník mezi fanoušky v zahraniční stále zájem.

Reagovat
frankiefcb

Popravdě mně je docela jedno, co si myslí v zahraničí, pro mě je důležité jaká je atmosféra okolo Baníku. To je pro mě podstatné a bohužel to tak vnímám, že mezi fans byla atmosféra docela narušena, kvůli téhle zbytečnosti.

Doprčic já furt nechápu proč se těm druhým říká, že brečí. Jde jim snad o blaho klubu a pokud ho někdo v danou chvíli poškodil, tka mají mlčet? P.S: A tu projekci zorganizovalo sdružení Baník Baníku spolu s Chachary a pokud vím ani Kyby ani Kulajar z náběhu nadšení nebyli. A ty já osobně momentálně považuji za největší fanouškovskou autoritu. Protože vím, co všechno pro Baník poslední dobou udělali a snažili se dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

A jsi ochotný vysvětlit nám ten příběh? Slibuju, že se ho pokusím pochopit, chápu i pikniky na louce, nemám rád hloupé fízly a provokující ochranku, zbytečné omezování fanoušků, ale stejně tak nemám rád napadání neprovokujících normálů nebo tyhle šaškárny škodící klubu. Jen nepiš prosím nic o cvičení na válku a ochranu ulic.

Reagovat
pawelFCB

Diky bezcu se pry muzeme citit v Ostrave bezpecneji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
pawelFCB

Pokud ten klub mas tad, tak mu proste nechces skodit. 50tisic neni zrovna malo, plus uzavreny stadion, tudiz financni ztrata na vstupnem. V Drazdanech kdyz meli zavreny stadion, tak si i tak koupili fandove listky a nebyla zadna ztrata...tady to ztrata byla. Kdyz uz je Brabec ochotny platit pokuty za pyrotechniku a nevadi mu to...ale tohle bylo prilis. Vubec nechapu, jak ten trapny pokus par bezmozku je ochotny podporovat a ospravedlnit... Kolik se tech lidi, co byli na hristi, slozilo na pokutu?

Reagovat
smazaný uživatel

Scénu jakou? Chuligánskou? Jen se proběhli. Atletickou? Polovina to od půlky nezvládala. Divadelní scénu? Ano, krásná ukázka šašků

Pokud vím tak přišlo minimálně o 3 tisíce méně lidí než by přišlo na stadion, jak byl klub poškozen už se tu psalo hodněkrát, mluvil o tom i Brabec, Jankulovski...

Kdo je vlastně ten internetový příznivec? Já nebo ty, když píšeme o Baníku i na internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas jsme měli po celé republice, zvláště někteří jedinci, co skončili na zemi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Evropu asi zaujalo nejen představení na tribunách, viz komentáře k incidentu dole v odkazu, jak je to směšné a absurdní :

http://www.ultras-tifo.net/photo-news/4500-banik-ostrava-sfc-opava-14-09-2016.html

Reagovat
smazaný uživatel

Ze dvou komentářu se jeden směje té holce. Dobře, mlčím, máš naprostou pravdu, je to vše k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě atmosféry

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jako vzdy o vsem vis, gratulace dedku, co dela Baniku a svemu Chebu v posledni dobe jen ostudu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

proc by to nekoho melo zajimat

Reagovat
Uwe háže buly

Král Slezska je snad Karviná ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Dokázala to snad v přímém souboji s Baníkem a Opavou? Zbaběle postoupili do první ligy, aby se neztrapnili.

Reagovat
pawelFCB

Ten paklub sotva

Reagovat
andrew96

Vrabejka by měl toto kolo fandit i Slovácku. Kdoví, jestli to kousne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že bude fandit v kontumaci zápasu bez rozdělení bodů.

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/dijus_ka/status/786295090381807616

Egon půjde trénovat k buzerantům.

Reagovat
Greny

tam je ale jeden podstatný rozdíl, Vůch se v den zápasu nevyjadřuje k rozhodčím

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě podstatnější rozdíl je ten, že ta šaškárna s ženskejma nebyl "trest" od svazu, ale od Sparty.

A já nechci Vůcha nijak trestat, on už to má tak se svou poloretardací težký dost. Ale čekám, že se k tomu vyjádří půlka republiky a označí ho za homofoba, aby to vyrovnalo tu hysterii s Váchou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lv6 si to prostě ale zaslouží..

Reagovat
Kang & Kodos

A já mu to přeju. A rád bych dopřál trochu pozornosti i Vůchovi, kterej je ještě větší dement než Vácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady by se dalo soutěžit no.. Každopádně, Vácha prostě zveřejnil příspěvek proti ženě u fotbalu, navíc konkrétní osobě.. Věřím, že kdyby tohle udělal Vůch, taky by se to řešilo.

Reagovat
db18

Počkej, buzerant se pořád ještě automaticky bere jako narážka na gaye?

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

(v týdnu, když jsem to hledal, tak se mi to nepodařilo najít )

Reagovat
smazaný uživatel

pekny tem spartanskejm holkam namazal med kolem huby. slusne mu to sezrali

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Aby mu ty nohy přejeli ještě jednou?

Reagovat
Losinho

Jakože do Houslic?

Reagovat
Kepy_FCB

Baník vyhraje Olomouc ztratí

Reagovat
adalbertus

druhá liga

Reagovat
pawelFCB

Kdyby Sparta sestoupila misto v 75 minulou sezonu, tez by tasy Spartani psali o druhy...pls

Reagovat
adalbertus

já Spartu přímo nesnáším

Reagovat
pawelFCB

Tak druholigova sekce zde neni, tak nevim, proc to nektery lidi tak prekvapuje, kdyz tady obcas napisou fandove Baniku ci Opavy..to je furt dokola kazde kolo...kdo chce,tak si to precte...nikdo nikoho nenuti.

Reagovat
adalbertus

v poho, nemusíš všechno brát vážně

Reagovat
pawelFCB

Tak tady pise kazdej snad kazdy kolo, ze je to sekce prvni ligy, ze druha liga tady nikoho nezajima atd.

,

Reagovat
adalbertus

mně zajímá, fandím totiž Hradci...

Reagovat
Erialdur

Fanoušcí Sigmy taky existují. I když je pravda, že většina tady vyleze až příští září, pokud postoupíme.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frankiefcb

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma vás trápit nemusí vypadá silně a postupují dva. Spíš Budějky jsou nebezpečný.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Thorrin

Ideálně ať ztratí oba.

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský v základu? Jinak Boleslav vyhraje 2:1

Reagovat
Miguel19

Zas ti kokoti měnili pozice hráčům ve fantě

Reagovat
db18

A Ngadui je pořád obránce

Reagovat
Kang & Kodos

A Holek taky

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem vyhodit svýho jokera v podobě ikauniekse...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

tak uvidime, komu ty zmeny v nasel duelu vic prospejou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Znalec

nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

O zapasu Ceska s Azerbajdzanem http://www.chachari.cz/-rn1803

Reagovat
monty25
Reagovat
Error

pls

Reagovat
andrew96

Čekám, kdy se začnou prodávat trička #kesporaku

Reagovat
smazaný uživatel

To nějak zestárla, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

#nofilter

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

#natural

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz, na kolik vidíte dneska výhru Bolky? Podle mě se Bohemce dávají na body až moc velké šance

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
mario23

Já to prubnul a dal jsem na Bohemku, ale bez remízy. Byla to možná chyba, ale já Bohemce celkem věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Základ. Jedéééééém!

Reagovat
db18

Takacs na stoperu... na rozdíl od Hyského si myslím, že ho tam je škoda a na DM by byl využitý lépe.

Reagovat
ZB 07

U Raráška dnes bude veselooooo...

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
KingMaster13

Kdo by řekl že Matějovský na tom přesunu do Bolky vydělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dost lidí, spíš by mě udivilo, kdyby tam nešel, když měl tu možnost.

Reagovat
KingMaster13

to sice jo ale že bude mít našlápnuto víc k titulu než vy to mě na tom dostává

Reagovat
smazaný uživatel

Marek ho stejně nevyhraje, určitě to má ve smlouvě o hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Ta Bolka jede

Reagovat
FCSL

Bolka do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se tak divam na zapas a jestli Jirásek z Bohemky není Mádl, tak už nikdo...

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale bylo by vtipný kdyby Bolka nebo Zlín slízli tu smetánku za sparťanskou, libereckou a plzeňskou dřinu v pohárech

Reagovat
pingla

tak tak

Reagovat
Spalovač šancí

však Bolka si to taky vydřela ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Bohemka zahodila v posledních 3 minutách víc šancí než my za celou sezonu...

Reagovat
Spalovač šancí

To znamená, že jste produktivnější

Reagovat
mario23

Co ta Bohemka chce víc proboha?? Mohlo to bejt klidne 4:2.

Reagovat
PavlíčeQ

Výbornej zápas zatím

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne musim rict, ze to nasazeni u obou tymu je luxusni. Borci jezdi po prdeli..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

super rozhovor

Reagovat
KingMaster13

Bohemka se mi hodně líbí pokud jim takhle ten progres vydrží tak do pár let bychom je měli co se bojů o poháry brát vážně. Snad se tam ale už vyřeší ta kauza se stadionem protože jim to škodí a mohli by více využít svůj potenciál

Reagovat
mario23

Nepřeháněj

Reagovat
Miguel19

To je idiot ten Kalous

Prej "velmi nepříznivý výsledek 0:2 po poločase"

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PavlíčeQ

Bude otočka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Neználek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
djwenca

Proč nehraje GolGol?

Reagovat
monty25

To bych taky rád věděl. Jsem ho musel prodat ve Fanlize...

Reagovat
mario23

Je zranenej.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
db18

Protože už splnil plán na 200%

Reagovat
pingla

Hezky pěkně

Reagovat
db18

Csaplár udeřil

Reagovat
pawelFCB

Jirasek

Reagovat
db18

Rarášek si jde pro provaz...

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
mario23

Jirásek zazdil ten zápas. Zavinil gol + redka.

Reagovat
db18

Mne přijde, že teď Bohemka hraje o dost líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Magor, stejně jako fanoušci, neskutečně omezení lidé...

Reagovat
smazaný uživatel

a Bosákovo tradiční nechápaní

Reagovat
PavlíčeQ

Zas ty řeči Bosáka

Reagovat
ZB 07

Sice Jirásek ale jinak tam jsou emoce...strašně mě to baví dneska

Reagovat
pawelFCB

24let...mladej hrac..

Reagovat
Kang & Kodos

Piče, to jsou emoce. Bejt to Boleslav ještě za Mináře, tak už ve středovym kruhu stojí gilotina a Dosoudil by dal na poslední cestu každýmu sáně.

Reagovat
ZB 07

Tohle rozhodčím fakt nezávidím teď...

Reagovat
db18

+ ten čárový vypadá, že ani neví, co mávnul.

Reagovat
ZB 07

Tak zase on to mávnul dobře...a kdo zahrál míč jako poslední, už by měl vidět spíš hlavní.

Reagovat
monty25

Podle mě to ještě po Švecovi tečoval Přikryl, ne?

Reagovat
db18

Asi jo.

Reagovat
db18

ale nasadil dost nechápavý výraz.

Reagovat
ZB 07

To jo no... škoda, že už nejsou ty mikrofony, tu jejich poradu bych si moc rád poslechl...

Reagovat
PavlíčeQ

Porada jak kdyby hráli čtyřhru v tenise

Reagovat
pingla

Proč už tady kurva není to video?

Reagovat
Kang & Kodos

6 na 2, to jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas

Reagovat
monty25

Přikryl ve Fanlize

Reagovat
Hokaido

Uklidni sa... Taky ho mám.

Reagovat
monty25

A koho máš dál?

Reagovat
Hokaido

Z tohohle zápasu jsem měl ještě Chramostu a Pauscheka.

Reagovat
monty25

Aha, tak proto vedeš. Já měl včera jenom Přikryla a Maška, ale oba se střídáním (za Maška mám Mešanoviče).

Celkově to mám takhle...

http://abload.de/img/fanligaurbnj.jpg

Reagovat
Hokaido

To máme skoro stejný. Taky mám Dočkala kapitána, pak mám Kadlece, Grigara, Karavaeva a Jeřábka.

Dál Hořavu, Zemana (střídání s Považancem ) a Filla.

Reagovat
monty25

Nevíte, co Matějovský provedl fanouškům Bohemky?

Reagovat
db18

Šel k zemi, když ho sejmul Jirásek.

Reagovat
monty25

Ale oni na něj pískali už během poločasového rozhovoru...

Reagovat
monty25

A už zase pískají...

Reagovat
smazaný uživatel

hral docela dlouho ve Sparte

Reagovat
mario23

Nesympatickej zakernej hráč a navíc přišel ze Sparty, takze se,nedivim. :-D

Reagovat
Kang & Kodos

Nic, jenom chtěli nasrat raráška.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce tam byl i nějakej transparent proti Raráškovi

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, viděl jsem. Něco jako:

Matějovský, to je čurák

Naš idol je Jiří Skalák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mario23

Budinskyho by měla Sparta v zime stáhnout a Koubka posadit na střídačku, aby se trochu probral.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni ho chtěli v brance místo Bičíka, tak klídek...

Reagovat
smazaný uživatel

Bicik a Miller sou zraneny.. potrebujem vic golmanu..

Reagovat
Losinho

Bolka nechce trapas v předkolech a tak jde rovnou do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reportér: Marku, gratulují

Matějovský: Taky děkuji.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni je mediální poradci dřou, aby když komentátor řekne "děkuji" neříkali "prosím". A když už to mají nadřený, tak on místo "děkuji" řekne "gratuluji".

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasný no

Reagovat
exse

Zatím asi nejlepší zápas ligy. Jirásek, ač v podstatě sám zařídil prohru, herně vynikající. Mašek až se fyzicky adaptuje na dospělej fotbal tak určitě půjde výš.

Reagovat
ZB 07

Teď koukám, že jsme od Jablonce jen 2 body a ještě máme zápas k dobru... Jakýkoliv bodový zisk by byl po zápase se Spartou super, tak jedem hoši

Reagovat
mistr129

ten zápas k dobru si rovnou můžeš počítat jako 0 bodů

Reagovat
C-M@ster

Správně by se měl vrátit na tenhle zápas Uhrin, aby to bylo fér...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mistr129

Reagovat
PavlíčeQ

Jste nás za posledních 10 vzájemných zápasů obrali o body jen 2x, tak doufám, že se vám to dnes nepovede

Reagovat
ZB 07

Už by právě bylo načase...naposledy jsme u vás vyhráli, ještě když za nás pálil Luděk Zelenka...

Reagovat
PavlíčeQ

Jo to si pamatuju, od tý doby jste u nás nedali ani gól

Reagovat
ZB 07

To se mi ani nechce věřit ale něco mi říká, že to dneska prolomíme, pozitivně mě naladil Habanec, kterej říkal, že k vám jedeme vyhrát, tak snad tam nebudeme betonovat jako vždycky...

Reagovat
PavlíčeQ

Já doufám, že to taky prolomíme. 8 zápasů bez výhry, tak dnes už by to docela bodlo A kdybyste nás dnes náhodou obrali, tak aspoň skončí Frťala no

Reagovat
ZB 07

tak nakonec to vyšlo!

Reagovat
C-M@ster

Karviná - Příbram. Cítím červenou pro domácí a penaltu pro hosty.

Co myslíte? Skončila tlačenka Starky?

Reagovat
One-Real

Děláme maximum pro úspěch v sobotním utkání," nechal se slyšet výkonný ředitel Jan Starka.

Dvojka za barák.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

Lol, teprve začne

Reagovat
Euphael

snad ne, snad ta spina uz letos pujde dolu a my jim k tomu dneska zase o krok pomuzeme

Reagovat
FCSL

Viktorka se v domácí lize pyšní vynikající formou. Pět zápasů v řadě naplno bodovala a o skóre se vyhoupla do čela ligy před Mladou Boleslav. "Chceme vyhrát každý zápas, takže i tuhle bilanci chceme vylepšit. Sledoval jsem výsledky Slovácka, ale zatím to v jejich podání není žádná sláva. Navíc můj táta seděl na zápase ve Vídni právě vedle trenéra Levého a ten také není s jejich vývojem spokojený. Věřím ale, že i v dalším kole se jim nebude usínat dobře," nechal se slyšet reprezentační záložník Vlastimil Petržela

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Grygera

Reagovat
monty25

Můj názor na tuhle problematiku znáš. Pokud žije v ČR osm let, tak v tom nevidím vůbec žádný problém...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-262717/?forum=1#post8428623

Reagovat
smazaný uživatel

25 let... kdyby mu bylo 20 a byl tam potencial na fakt slusnyho hrace, tak ok, ale takhle je to totalne zbytecny.. ten nas fakt nevytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako by si v 70 šel nechat změnit pohlaví.

Reagovat
mistr129

Proč ne, žije tu dlouho, česky umí...

Jeho přínos pro repre už je věc druhá, ale zrovna pravou zálohu a útok máme tak tragický, že naturalizace Vukadinoviče a Murise nemůže být na škodu (ten taky česky umí...)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Máme tam kvalitnější hráče, kteří nedokáží ukázat svůj pravý potenciál + další naděje, takže to dle mne je zbytečné...

Reagovat
mistr129

Ale tihle dva tam nemusí být nutně, jenom bude možnost je taky povolat

A koho tam jako do útoku máme? Škoda s Lafatou a Necidem? Kadlec, kterej se na tři čtvrtiny zápasů vysere? Vydra co v repre pořádně nezahrál?

A v záloze to taky není žádná sláva, třeba zrovna teď s Azer by se přímočarost Vukadinoviče hodila.

Reagovat
db18

Tak ještě je tam mladík Schick, v záloze pak můžou v budoucnu hrát Černý, Holzer, Čermák... teď tam je Skalák či Kopic a jinak tam v personální nouzi můžou hrát ještě Kadeř/Gebre, Kadlec, Vydra, Dočkal... těch možností je tam právě, že hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A Muris už má smůlu, protože hrál za juniorské repre Bosny.

Reagovat
mistr129

A ty se počítají? Já měl za to že ne...

Reagovat
db18

Ty starty o sobě ne, ale počítají se národnosti/občanství, které v té době měl - proto například nemůže hrát Rafinha za německou reprezentaci (o čemž se hlavně minulý rok psalo až moc)

Reagovat
mistr129

Aha, to jsem nevěděl tak ještě je možnost, že to byly přáteláky, pak by to šlo ne? na wiki má ty starty psaný 3

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by proto, ze to neni Cech?

Reagovat
Kang & Kodos

Protože by ČR měl reprezentovat někdo, kdo se tady narodil nebo aspoň vyrůstal. Ne ten, kdo sem přišel v devatenácti hrát fotbal. Navíc to fakt neni žádnej zázrak.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

min na skodu by byli deli gino scuk nebo ngadeu. ale vukadinovic? vzdyt i ten miljan je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
taws

Reagovat
mistr129

Sestava zase stejná, Gino na tribuně

Reagovat
Coutinho10

dnešní sestava proti Hradci bohužel zase s Murisem na lávce...

https://pbs.twimg.com/media/CuzrKFmW8AAocIz.jpg:large

Reagovat
db18

To pro něj bude hrozně super, jestli mu spoluhráči poserou to pátý místo a on bude muset nakonec platit pokutu, i kdyby dal z pozice žolíka nějakých 20 gólů...

Reagovat
Coutinho10

tjn Muris si to bude muset zachránit vždycky sám při posledních 20-30 minutách na hřišti

Reagovat
db18

Spíš čekam, že se na to po sezoně hezky vysere, když to Slavii nevyjde podle představ a pokutu mu nezruší.

Reagovat
monty25

Šilhavý

Reagovat
PavlíčeQ

Jak přišel Šilhavka, tak furt hraje Ruslan koukám Jak vůbec hraje?

Reagovat
Coutinho10

ale jo snaží se ...znaj se a Šílhavej mu věří...měl už i nějaký šance na gól, ale zatim mu to tam nepadlo, tak by to mohl prolomit

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
mistr129

průměr, horší než Kessel rozhodně není a Mihalík je lepší když přijde v průběhu

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

nez van kessel rozhodne horsi je. mihalik musi jeste zesilit.

Reagovat
smazaný uživatel

jako kenija...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

btw. ale co mě překvapuje je, že Hradec má 7 náhradníků a my jenom 6

to tam ten Gino klidne mohl bejt

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=f1fc635d-6e55-41e8-85e0-e9160b04761f&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

Reagovat
mistr129

je možný že se Mikula zranil při rozcvičce nebo něco, protože na FB Slavie je psanej

Reagovat
Coutinho10

jj asi mas pravdu...vypada to tak

Reagovat
db18

Se před zápasem ještě zranil Mikula, ne?

Reagovat
Coutinho10

asi sel do toho naplno

Reagovat
db18
Reagovat
Coutinho10

nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby aspoň Škoda měl nějakou lepší formu

Reagovat
Coutinho10

tak on ma zatim spis smulu...ta se musi snad uz prolomit

Reagovat
smazaný uživatel

no jo..ale máš hráče,co ti dává fíky pravidelně...hráče,který není po zranění a nebyl v repre..a jebneš tam paliče Škodu tradičně od začátku

Reagovat
Coutinho10

ja vim no nejlepsi by bylo aby hrali oba, ale zase na druhou stranu mame aspon spolehlivyho zolika, kterej to vetsinou dokaze rozhodnout a to je taky dulezity pokud budeme vyhravat, tak si to Šilhavej obhaji

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem zaujatý..přicházím o body,když jsem ho úspěšně koupil a nepojistil ani střídáním

jak mi jde tipování tady,tak fantasy seru

Reagovat
Coutinho10

j ale jeste mas dost kol to nak zvratit

Reagovat
smazaný uživatel

uklidňuje mě Aither

Reagovat
Coutinho10

jj chudak v tomhle kole schytal zrovna urbise

Reagovat
mistr129

no ale ber v potaz, že Muris v zápasech co hrál v základu, dal jeden gól, kterej dá i z lavičky, kdežto Škoda se z lavičky těžko trefí

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší winger zase na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz netusis tak nehazej poplasny zpravy pls. gino se vratil z reprezentacniho srazu pozdejc tak zustal v praze. hlavne ma v nohach tezkej zapas proti puerto ricu kerej museli votacet z 2:0 na 2:4 az v prodlouzeni. navic se hralo v bayamonu kam se pro body moc nejezdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Takže ho nevzali ani na výlet do Hradce? Kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

vubec me predtim nenapadlo ze uz se tam asi nebude mit sanci podivat...

Reagovat
db18

Skvělý Takže večer snad kraje Kopic - Zeman

Reagovat
mistr129

No že by ten druhej pobral rozumu víc... jak Pilař, kdy se vrací?

Reagovat
db18

Jako vrátit do Hradce by se klidně mohl hned...

Reagovat
Losinho

Šilhavý thug life

Reagovat
monty25

OT: České baskeťačky 3x3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Mistryně světa!!!

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

OT: Čeští házeči 20gramové kuličky rohlíku zabalené v alobalu do koše. Mistři světa v kategorii lidí s poškozeným 15.obratlem do 23 let

Reagovat
monty25

Nevím, proč to shazuješ. Je to poměrně nová disciplína, která se hodně rychle rozvíjí a v budoucnu možná bude i na olympiádě. Češky jsou v tom velmoc, juniorky letos bronz na ME a dospělé teď zlato na MS!

Konkrétně tohle je hodně velká frajerka...

https://twitter.com/FIBA3x3/status/738048771477495809

Reagovat
mistr129

Já prostě nemám rád tyhle "nový" sporty odvozený od jinejch. Normální basket sleduju pravidelně, ale kromě futsalu tyhle novotiny nemám rád. Ať už jde o florbal, in-line hokej, malou kopanou...

Zas mi řekni - v čem ti to přijde zajímavější než normální 5kovej basket? A upřímně, myslím že všechny tyhle mistři,světa Evropy atd. by si v normálním basketu neškrtli, kdežto naopak třeba LeBron nebo Durant by tady vynikali..

Reagovat
monty25

Já neříkám, jestli je to zajímavější nebo není. Normální basket sleduju pořád o dost víc, nakonec hráčky 3x3 ho hrajou taky (zatím asi neexistujou žádné specialistky)... Prostě mám radost, že v tom holky mají úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná dcérenka.

Reagovat
monty25
Reagovat
Znalec

z tý by byla dobrá anální královna

Reagovat
JarousFCB

To se pozná jak?

Reagovat
Znalec

mám na to čuch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Co to je?

Reagovat
monty25

Basket 3 na 3

Reagovat
db18

To je stejná blbost jak sedmičkové rugby, ne?

Reagovat
monty25

No vidíš, to je taky na olympiádě...

Reagovat
smazaný uživatel

A mají alespoň koše z kuchyně?

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

na jeden kos nebo na dva?

Reagovat
monty25

Na jeden (viz odkaz v 15:02).

Reagovat
smazaný uživatel

aha. hezky jenom doufam ze to nenarvou na olympiadu. nevim jesli pamatujes ale kdysi davali na extreme sports streetball na dva kose a to byl jinej narez.

Reagovat
mistr129

Dresy

Reagovat
Coutinho10

Rualan skoda dobra hlava

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně ten Hradeckej stadion miluju. Kdybych nekoukal na internetovej stream, tak bych si myslel, že jsem v 90´s. Nebo na Slovensku.

Reagovat
mistr129

Bořile

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec prodal slávistům víc vstupenek, než je kapacita sektoru a teď je nechce pustit dovnitř.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

jako fakt? to mi pripomina ty ku*vy z Bolky

https://www.youtube.com/watch?v=ljT8mPy7lFo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Losinho

byznys

Reagovat
smazaný uživatel

Vydělávaj na staďák

Reagovat
Coutinho10

Barak skodaaa

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaaal Milaaaaaan konecne je to tam

Reagovat
FCSL

Chleboun

Reagovat
Coutinho10

twl to je skooooy malem Barak a 2:0

Reagovat
Losinho

to je hroznej palič..

Reagovat
mistr129

MILAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

co maj lidi furt s tema drazdanama?

Reagovat
Losinho

Primark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Skvělí fanoušci?

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jejich zapasy navstevuje pomerne hodne cechu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dost smutny ze dou raci fandit naky skopcacky druholigovy prdeli nez aby podporili fotbal v teplicich usti nebo varech.

Reagovat
smazaný uživatel

neda se nez s tebou souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

cesi by meli jezdit do nemecka maximalne vohulovat tachometry na dalnicich dealovat nebo krast.

Reagovat
smazaný uživatel

lepe bych to nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty mas nazory dost v cajku ale rikej to tem vostatnim švábsko-wuřtenberskejm hulibrkum jejichz prioritou je rozvadov a dal. sama alemanie out here...

Reagovat
Znalec

řekl bych, že kdyby byl sraz eurofotbalu, tak my 3 bysme probrali underground a dali blanta

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vyhrot

Reagovat
Znalec

na to tu nemam fame, ale třeba se někdo chytí na tuhle konverzaci jinak dycky sem si to představoval, že učastnici budou mít jmenovku na prsou a budou se vysmívat vrabejkovi, ráráškovi atd až je uvidí.... ale asi by ty vizitky vyvolaly i dost bitek

Reagovat
Kang & Kodos

ty bys dostal přes píču za to, žes tohle kolo vynechal rubriku "my proti nám"

Reagovat
Znalec

tak když si tu ty zdejší bolševici myslí, že sem trol, tak sem to vzdal btw neodpověděl jsi mi před časem na soukromou zprávu

Reagovat
smazaný uživatel

vole blanta mi vubec nepripominej. vubec nevis kolik plouzaku v jeho rytmu sem musel absolvovat...

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

A pak se taky najdou blázni, co žijí v Drážďanech, jsou to Němci a fandí Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je u evropských velkoklubů normální Když vydržíte na špici a v Evorpě ještě nějakých 20 let, třeba si také nějakého fanouška z NDR dočkáte.

Reagovat
db18

Když my jsme oblibenější v západním Německu. Tam už máme i fanouška z Osnabrücku...

Reagovat
pawelFCB

Tak to jen z Usti a okoli,ne? Co vim...

Reagovat
db18

+ Liberec a okolí a občas i z odlehlejších míst...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

twl co my zase nedame

Reagovat
mistr129

Deli s Ngadeuem jsou ale skvělý ukázky tý správný tvrdosti, žádný rukavičky, ale ani zmrdovinky typu Frýdek, Latka, Petržela...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu je hodně tvrdej, mnohem víc než Deli, ten hraje dost pozičně.

Reagovat
mistr129

Deli má skvělou hru rameno na rameno, tam je soupeř vždycky bez šance.

Reagovat
Bosko

Vždycky mě pobaví, když Slavia přijede do nějaký díry a tamní fanoušci vždycky jednou za čas zařvou "Jude Slavie" Baví mě to ze dvou důvodů. Za 1) ani neví co a proč křičí, jen to prostě slyšeli v TV od sparťanů a za 2) mimo tenhle pokřik držej hubu, protože neuměj fandit.

Reagovat
mistr129

3) ten pokřik je úplnej nesmysl, když za Protektorátu jsme většinou ligu vyhráli...

Reagovat
andrew96

To se teda máte čím chválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se radši soustředili na podporu svýho týmu, protože to jim vůbec nejde. Nechápu, že jsou schopný společně urážet soupeře, ale na podporu svýho týmu se absolutně nezmůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Henn jede zase

Reagovat
Coutinho10

hroznej vocas

Reagovat
Kang & Kodos

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

To připískávání nám a simulování našich hráčů mě fakt nebetyčně sere.

Reagovat
Bosko

Hušbauer

Henn Je to debil, ale aspoň jednou za čas pobaví. Jinak by mu někdo měl říct, aby se naučil víc držet hubu, protože jeho názor je každýmu volnej. "Pravidlovej expert"

Reagovat
Greny

Karvina

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
mistr129

Fotbal mě dneska každopádně baví Liberec byl o ničem, Karviná celkem dobrý, ale Teplice, Sparta i Hradec - dobrej herní projev, ať to teď dopadne jakkoli... Jarda

Reagovat
mistr129

"Nevím, jestli má na to odehrát celý zápas, protože je to ročník 1997"

Reagovat
Znalec

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaal Zmmmrhyyyyyy

Reagovat
KingMaster13

Hušbauer začíná ukazovat svojí kvalitu

Reagovat
Greny

to každej, kdo odejde ze Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť celý jaro a většinu podzimu byl naprosto tragickej. Akorát stál 15 mega, asi má dobrou smlouvu, tak hrát musel.

Reagovat
KingMaster13

Na jaře opravdu tragický byl, to souhlas ale teď je to pro nás dost možná i klíčový hráč, potřeboval si jen zvyknout

Reagovat
mistr129

Sparťani se nám smáli co nám to prodali, a teď když vidím ten jejich střed zálohy...

Reagovat
KingMaster13

taky mě to napadlo teď jak by se jim takový spílmachr hodil

Reagovat
Kang & Kodos

Čermák >>>> Hušbauer

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Bezpochyby má větší potenciál spíš bych se zamyslel proč v repre U21 hraje skvěle a u vás nic moc zatím

Reagovat
Kang & Kodos

To je pravda. Dalo by se to hodit na Ščasnýho, kterej ho dost dusil, ale on fakt nic nepředváděl. A teď je zraněnej, takže zase nic. Ale určitě na to má.

Reagovat
KingMaster13

Já bych mu to i přál působí na mě sympaticky tak snad ho nezmrvíte Jinak ale házet to jen na Zdendu Tým který loni v EL jel bomby a najednou v téhle sezoně předvádí tohle to je v hráčích

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
KingMaster13

a to ještě včera dával vítěznou branku Matějovský kterého nechali jít

Reagovat
Kang & Kodos

Toho je trochu škoda, ale zase nikdo nemohl čekat, že se nám zrakví celej střed zálohy A jestli místo něj budou naskakovat 19letý kluci, tak to je i dobře.

Reagovat
KingMaster13

Jako nemohl no ale počítat se s tím musí koho tam máte? Rosu kterej je fakt skleněnej sorry, Vácha je na to taky náchylnej, Mareček občas zahraje občas ne a mladej Čermák no Jako žolíka jste si ho nechat měli ale jako letošní vaši možná osudovou chybu vidím že jste nechali jít Brabce Protože ta obrana bez něho dost hoří

Reagovat
Kang & Kodos

Že Brabec odešel, je v pohodě, ale určitě měl někdo přijít.

Reagovat
KingMaster13

Právě takhle je jedinej váš lepší obránce Costa a Karavajev ale ti stopeři fakt nic moc

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

a dalsi Goooooaaaaaaaaaaaaaal Baraaaaaaak konecne

Reagovat
KingMaster13

Neskutečný Barákovi jsem ten gol hodně přál, výborně kluci

Reagovat
mistr129

Tak a Muris na plac prosím

Reagovat
mistr129

Deli si neskutečně věří

Reagovat
monty25

Jurčo

Reagovat
KingMaster13

Super, paráda kluci neskutečný výkon a to jsme toho dost spálili ještě, výhra v tom antislávistickým vidlákově vždy potěší

Reagovat
monty25

Doufám, že vítězná sestava Teplic. Na hrot se vrací Potok...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/787294173825204225

Reagovat
monty25

Máte někdo stream? Nikde nic nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle frajera z O2 Sport byl prej jeden z nejlepších defenzivních záložníků v český lize John Tavares....Já myslel, že hraje NHL

Reagovat
Greny

Škooooooda do repre jsme dali v Jablonci gol snad po 6 letech ne?

Reagovat
Losinho

útok Škoda - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

V Boleslavi

Reagovat
Kang & Kodos

TurkishFootballNews

‏@TRFootballUpdat

#Bursaspor are interested to transfer #SpartaPrague player #MichaelKadlec.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

to snad ne, proboha pokud jen alespoň trošku sledují tak je to nemůže ani napadnout

Reagovat
Greny

Sparta jim jeste zaplati ne?

Reagovat
pepinho2

to je nějakej tureckej Vrabejka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty turci fakt nejsou soudny.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Tyč

Reagovat
KingMaster13

Snad nechcete sejmout letošní sympaťáky ze Zlínčestru?

Reagovat
monty25

Chtělo by to vykompenzovat tu prohru z Příbrami...

Reagovat
KingMaster13

A jo vlastně jste nechali body Příbrami taky českýmu fotbalu neprokazujete zrovna službu když sympaťáky chcete sestřelit a nesympaťákům necháte body. Stačilo že jste ukradli body nám

Reagovat
smazaný uživatel

č?

Reagovat
Znalec

já jsem nedávno taky jednu hodil a nechlubim se tu s tím

Reagovat
monty25

Řezníček 1+1, když ho vyndám z Fanligy...

Reagovat
KingMaster13

Brno To duo Řezníček a Škoda je docela zabijácký Možná bychom Milanovi mohli koupit bráchu aby nebyl tak sám u nás

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Potoooook

Reagovat
KingMaster13

zazvonil zvonec a pohádky je konec Alespoň už mě nebude tak mrzet když letos SKS vyfoukne titul. V případě Zlína by mě to trochu mrzelo v případě dalších už nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice Zničte ten hype

Reagovat
Losinho

ještě Vukadinovič vlastňáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Lepší přihrávku si Vaněček nemohl přát...

Reagovat
Kang & Kodos

Frťala Mladej, progresivní trenér, to je cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zlíncester

Reagovat
monty25

Dostál

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Greny

Ale bylo by to pekny kdyby spadla Příbram a Jablonec

Reagovat
db18

Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hromada, Hořava - Petržela, Poznar, Zeman - Krmenčík

Bolek - Matějů, Kopic, Ďuriš, Hrošovský, Kace, Bakoš

Až na Petrželu, místo kterého měl hrát Kopic super.

Reagovat
mario23

On to Pivarnik zase trochu protoci v EL ne?

Reagovat
db18

To nejspíš jo, ale Petržela se vyjádřil, že ho ta repre akorát unavila, tak bych byl radši, kdyby seděl.

Reagovat
Miguel19

Hruška jak mrdnul míč po Pilíkovi

Reagovat
mario23

Nevite nekdo, co se děje v Jablonci? Vždyť ten tym neni zase tak špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

no ruslan no party...

Reagovat
db18

Party je právě že až moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Koláčky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

a celý zápas z toho bude hotový a narážky co chvilku

Reagovat
Coutinho10

j Stepan se v tom primo vyziva

Reagovat
mario23

Slovácko podle mě nemá kvalitu na to, aby mohli neco uhrát, takže jim babka po zápase vyhubuje.

Reagovat
mario23

Proč neni Chvátal v základu?

Reagovat
john334

Prej "navzdory statistice".

Reagovat
OtecJaJ10

OT Banik: dneska fanoušci celkem bída.. (O navštěvě nemluvim) na pravo od Dečka mě skoro zabijeli pohledem, když sem nad schodama u zabradli skalal a řval na choraly.. Přijde mi, že se do kotle začinaji srat lidi, co by spiš měli sedět na tribuně.. Jinak prvni pule luxusni zastoupeni, zpivali se i starsi choraly, nebo ty, co se zpivaji jen na vyjezdech. A i tak je plno lidi neznalo.. Takže zase pruser. Synci na hřišti parada, ale bojim se, že kdyby sme neměli hned ze startu penclu, skonči to remizou. Nemělo to takovy naboj, jak v minulych domacich zapasech. Ale pres to vsecko, 3b doma.

Reagovat
Kang & Kodos

fantomas

Reagovat
db18

Hubník další chyba... urbis bouchá šáňo...

Reagovat
Losinho

Chyba Matějů, že se neprotlačil do sestavy

Reagovat
Miguel19

Tvl Kozáčik se nechtěl ušpinit? Kdyby tam lehl tak to má

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Měl by chytat Bolek. Když jsem ho viděl chytat v zapasech, kdy Kozacik mel zdravotní komplikace, tak byl jednoznačně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Kozáčika je nejdůležitější, aby se nezašpinil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Slovácko neudrží ani do poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Radovi zase jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krmenčík je hrozná piča

Reagovat
Kang & Kodos

Rada primitiv classic pack

Reagovat
mario23

Nedivil bych se červený kartě.

Reagovat
mario23

Toho Havlika je ve Slovácko škoda. Jsem zvědav, kam prestoupi.

Reagovat
Miguel19

Levýho zase klepne v půli.

Reagovat
Greny

Se dívám ze vetsinou jen sedí na lávce a u lajny lita asistent

Reagovat
mario23

No měl tam jeden moment, kdy ho musel asistent uklidňovat :D

Reagovat
Kang & Kodos

ČT má tohle kolo docela štěstí na vyhrocený zápasy.

Reagovat
db18

Pražské S si už teď mnou ruce...

Reagovat
FCSL

Jankto gol na Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
diskoschlampe
Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší českej fotbalista tohoto desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

Je Petr Čech.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká odpověď Grande Paolovi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
exse

OT: Jankto gól proti Juve

Reagovat
mario23

Levý už na tribuně.

Reagovat
Pyroman

Proti téhle Plzni i ty dva troglodyti ve středu obrany Slovácka vypadají jako dobří obránci.

Reagovat
Coutinho10

Slovacko uz 3 vykartovany hrace

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar někdy dá gól? Nebo na co ten hráč je pořád v základu?

Reagovat
chytrejkluk

Spíš, proč ho vůbec kupovali?

Reagovat
db18

Spíš, proč jsme neprodali Ďuriše.

Reagovat
chytrejkluk

a proč podepisovali Bakoše

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Petržela je fakt výmaz.

Reagovat
db18

Ještě tisíc nákopů, když tam Poznara s Krmelcem hlídá 5 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela si maže hejtry na chleba

Reagovat
Miguel19

Hejdaaaaaa

Kace a Petržela super

Reagovat
db18

A proti Spartě snad Kace v základu - místo jednoho z útočníků...

Reagovat
mario23

Plzeň pěkně pripravila Slavii výhru. To bych si skoro vsadil, ze dostanou aspoň 3:0. Krmencik, Poznar, nic moc, snad Astru porazí.

Reagovat
db18

Poznar se aspoň trochu dokázal v tom chumlu obránců prosazovat, ale Krmenčík tam byl hrozně utopený, toho jsme měli střídat dřív...

Reagovat
Coutinho10

pravdepodobne rozhodl v nasem duelu

Reagovat
Coutinho10

*sakra melo bejt vejs na Miguela

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dobře počítám, tak Plzeň v evropských nevyhrála už 11 zápasů, což je teda docela masakr. Snad už to konečně zlomí a ze skupiny postoupí. Aspoň budou naše šance na titul o trošku větší.

Reagovat
db18

Přece vám nebudem nahrávat koeficient. Jsem si ani neuvědomoval, že je to až tak špatný... ale s Astrou už to přijít musí.

Reagovat
Znalec

OT: Viz naše diskuze výše... Je reálný sraz uživatelů eurofotbalu (třeba Praha)? Chtěl bych vidět jestli internet heroes prokáží odvahu a vyrazí do terénu

Reagovat
pawelFCB

Sraz pred Edenem

Reagovat
Znalec

kdyby ozzy slíbil, že přijde na pivo, tak bych ho tam klidně došel vyzvednout

Reagovat
Losinho

v pět

Reagovat
mario23

Ozzy už jeden sraz plánoval a víme všichni, jak to dopadlo. Ten sraz by musel bejt v Jablonci, protože Filipa by do Prahy mamka nepustila.

Reagovat
JarousFCB

tak nebyl by to první sraz.

Reagovat
Znalec

a jaké to bylo v minulosti?

Reagovat
JarousFCB

Já byl jen na jednom smíšeném v Praze...to se šlo na pivko, zachlastalo, zahulilo a pak do Retra ... jinak jsem byl na jednom čistě Baníkovském a s některými dodneška jezdím na výjezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Retro

Reagovat
smazaný uživatel

Lucerna

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Fetro

Reagovat
Znalec

Reagovat
lada.sp

sraz dětí, různých trosek, dementů a chovanců různých psycho, alkoholo a feto ustavů opravdu zorganizovat nelze

Reagovat
ZB 07

A ty se řadíš do které kategorie?

Reagovat
lada.sp

inteligentní Sparťan

Reagovat
ZB 07

dobrej oxymóron

Reagovat
JarousFCB

by jsi rychlejší no... asi skrz to, že jsem si to pro sichr vygooglil, abych se případně neztrapnil.

Reagovat
ZB 07

Já zas pravidelně zaměňuji oxymóron s paradoxem, no...naštěstí zrovna tady jsem to snad trefil...

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

to je nějaký ten oxymóron ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jde.. nekterych sem se uz ucastnil

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

ale de to x.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dojel i z Ostravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A na výlet do Prahy bys najednou měl čas a nedej bože i peníze? Ty bys měl primárně jezdit na výjezdy s Baníkem, když nadáváš a shazuješ naše některé věrné fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

EF > Banik, neudelas nic

Reagovat
smazaný uživatel

U mě ne, ja když koukam na fotbal, tak ef jde stranou..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty by ses měl primárně starat o sebe. A nevracet se na EF, když te to tu tak štvalo. (Jo ja vím, jsi tu proto, ze jsme tady breceli, nechci to tu už dál rozebírat a zbytečně se hádat o tom samém.) Myslím, z eje ale na mě co upřednostnim. A prostě některé lidi z EF bych rád potkal i osobně, i když jsem s nimi měl spory.. Výjezdy mě proste nelakaji, necítím se tam dobře. Na to snad mam právo.. A shazuju jen ty, co zbytečne vyběhli, jinak je respektuju a chválím za venkovní výjezdy a support.

Reagovat
Blasphemer

Máma mi říkala, že se nemám bavit s cizími lidmi.

Reagovat
Znalec

a jak teda poznala tvýho tátu?

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlej, kde k té zkušenosti asi přišla, co?

Reagovat
Znalec

mmm takže od té doby

Reagovat
Uwe háže buly

Tyhle srazy stojí vždycky za hovno

Reagovat
Znalec

jakto? byls už?

Reagovat
smazaný uživatel

EF srazu uz bylo nekolik desitek at uz v mensim nebo vetsim poctu...a neustale probihaji

Reagovat
Znalec

nikdo mě nezve respektive jsem v žádný diskuzi nenarazil na to, že by se to řešilo... nicméně asi máš na mysli maximálně okolí Ostravy a né víc než 30 lidí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Resi(lo) se to spis na FB. Nejen okoli Ovy ale temer po cele CR

Reagovat
Znalec

aha, asi bych tam měl občas nakouknout

Reagovat
smazaný uživatel

V zime pred Vanoci tradicni sraz Bundesligy, v lete velky sraz uz bezmala deset let a treba na vyjezdech Baniku se setkavaji ti dlouholeti, verni, co nebreci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád s tím brecenim.. To už je brekot i z vaší strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Věrnost není jen o výjezdech, je to i o tom neškodit klubu A o jaké "brečení" jde? To že někdo udělal co neměl, nebo to druhé, že s tím někdo nesouhlasil?

Reagovat
Rarášek

Dal bych nějákej fotbálek, třeba nějákou halu zaplatit :))

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl bys pozvat Máru jako patrona turnaje..

Reagovat
Rarášek

Však dorazím.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak Máru Matějovského

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Reagovat
db18

Když s organizací od tebe by se to zvrhlo v nějaký bukkake casting.

Reagovat
Znalec

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem určitě pro

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší bádenské derby mezi Hoffenheimem a Freiburgem, které domácím přineslo výhru 2:1, bylo zastíněno nepokoji na stadionu a v ulicích. Dva policisté a několik fanoušků muselo být převezeno do nemocnice, přičemž čtyři agresivní diváci byli zatčeni ještě před výkopem. (sport1.de)

To by se v Německu nestalo!

Reagovat
Uwe háže buly

A na to si zahajlujem!

Reagovat
didosh

Best

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Zrovna v Hoffenheimu? To museli vyprovokovat hosté ne?

Reagovat
chytrejkluk

Ten Rada je zralej na psychiatra nebo minimálně na kurz sebeovládání, neuvěřitelnej troglodyt Jinak Petržela včera super výkon škoda toho oplácení Havlíkovi

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes hraje Bílek o "vyhazov". Snad to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec s Bílkem by se do Sparty na půl sezóny hodili. Třeba by nás zase naučili bránit.

Reagovat
mario23

Reagovat
Greny

Rosa v základu

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš na křídle http://www.gifbin.com/984732

Reagovat
smazaný uživatel

V derby se to osvědčilo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, proč není Štěch ani na lavičce? To je jako Miller lepší než on

Reagovat
smazaný uživatel

Vrací se po operaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

stream na Spartu?

Reagovat
icefish

Prosím, nemáte někdo funkční stream? Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to Holoubek pokazil, Lafata s Julišem opět ve hře.

Reagovat
aither

Lafataaaaa

Reagovat
chytrejkluk

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Lafatovskej gól

Reagovat
didosh

Nějaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Mareček.

Reagovat
Znalec

Emma Smetana

Reagovat
smazaný uživatel

je pozerska slapota.

Reagovat
Rarášek

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec a ten jeho otrávenej ksicht, mám dost. On si sem snad přišel zahrát jen proti Interu, jinak tomu nerozumím.

Reagovat
chytrejkluk

udělal už tu maturitu?

Reagovat
Spalovač šancí

Ale vždyť to tak bylo vždycky - dva, tři zápasy úplně perfektní a pak měsíc na to kašlal. Jeden by řekl, jestli netrpí na něco jako krámy

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Když tady minule hostoval, tak měl 13/9. Kdyby na to teď kašlal podobně, nezlobil bych se

Reagovat
Hokaido

Statistika pěkná, ale zároveň na tohle jeho působení platí i to o náladovosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to samozřejmě čekal, jenom ne po třech odehraných zápasech..

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

no jenže někde mají koule posadit GvK a někde budou Kadlece stavět furt , lavička by mu prospěla

Reagovat
smazaný uživatel

GvK je parodie na fotbalistu, toho s Kadlecem nemůžeš srovnávat..

Reagovat
smazaný uživatel

vod kdy je reprezentant parodie na fotbalistu?

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže "někde" ho taky neposadili hned, vždyť až do derby hrál furt. A hrál teda o dost hůř, než dneska Kadlec. A taky máme zrovna teď 12 zdravejch hráčů do pole, když nepočítám dorost a juniorku, takže si moc vyskakovat nemůžeme.

Reagovat
andrew96

Peníze má dobré, asi mu to stačí, blbovi.

Reagovat
KingMaster13

Kterej Kadlec?

Reagovat
chytrejkluk

ta Jihlava je marná....

Reagovat
monty25

Karavajev Pěknej kauf do Fanligy

Reagovat
Hokaido

Ale na vítězství by ti to stačit nemělo. Vedu o 7 bodů a už nám hrajou jen ty stejní sparťani.

Reagovat
monty25

Teď na to koukám... Kde jsi sebral tolik bodů přes noc? Ještě včera večer jsem vedl 99:98.

Reagovat
Hokaido

Taky jsem to takhle viděl dneska dopoledne a byl jsem nasranej, že o bod prohraju.

Ale voila!

Reagovat
monty25

Mně ještě chybí fauly a souboje u Frydrycha, ale to asi 7 bodů nedá... Takže mi to nakonec posral Jurčo, který neproměnil penaltu. Pak to sice kompenzoval asistencí, ale mohl mít o 5 bodů víc. Nebo taky Budínský nemusel dostat ŽK, to mě stálo další 2 body...

Reagovat
Hokaido

Tak to je nemilé.

Reagovat
db18

Ach jo, už jim tam zase padá každý nahození na bránu jen proto, že na něj nahrál Bořek.

Reagovat
ZB 07

Kolik ti hraje Sparťanů ve fanlize dneska?

Reagovat
db18

3

Reagovat
ZB 07

Mně taky, takže to bude ještě zajímavý...chtělo by to, aby dal gól Dočkal, kterýho mám jako kapitána...

Reagovat
db18

tak to klidně ať dostane rudou... já nakonec nechal Cčko Kadlecovi, i když jsem chtěl dát Bořka... no a pak mam ještě Karavajeva.

Reagovat
ZB 07

Karavajeva mám taky...a k nim ještě Koubka, takže bych snad konečně mohl po několika smolných kolech mít taky trošku štěstí...

Reagovat
db18

...tak snad dá Ikaunieks hattrick.

Reagovat
ZB 07

Ikauniekse mám taky... akorát nestřídá no...

Reagovat
Greny

To zase bude 5:0 pak v týdnu vyhrají s těma Izraelcama, isport Spartu vychválí jak jsou zpět, hráčum to zase stoupne do hlavy do Plzně prijedou jako nejvetsi primadony a dostanou klasickyi 2:0 uplne to vidim

Reagovat
KingMaster13

Karavajev Toho mám rád je to týpek

Reagovat
KingMaster13

Lopata zase honí goliky protože lepším soupeřům je nedá

Reagovat
Baronne

Dudl

Reagovat
Kang & Kodos

1999 jdu se oběsit na svejch plátěnejch kopáčkách.

Reagovat
CHONG

Bílek

Reagovat
partaS

Vašík Dudlů, loni jsem na něj chodil na Strahov a teď kope za Áčko

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava ale neskutečně chcíplej výkon, něco takovýho jsem od hostujícího týmu na Letný dlouho neviděl.

Reagovat
db18

Jak jinak, když tam Bílek poslal Vitáska na smrt.

Reagovat
Hokaido

Naposled Olomouc loni asi, to bylo ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Sparta se na nás chytla.... Každej trenér co přišel tak vždycky Jihlavu postavil na nohy až Bílek ne.... a to se říká, že máme nejlepší kádr na působení v lize.... ale spíš to vidím na jasnej sestup....

Reagovat
mario23

Nejlepší kádr byl, když za Jihlavu válel Hybš + Jánoš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele