Anglická Premier League - souhrn 30. kola

24.03.2012, 15:44, aktualizováno 26.03.2012, 22:56
Komentáře a souhrny
Manchester City odváží pouze bod ze hřiště Stoke City, čehož v pondělí využil Manchester United a odskočil na čele na tři body. Chelsea remizovala s Tottenhamem, což pro změnu využil Arsenal. Další zklamání zažil Liverpool proti Wiganu. Tři body získaly Sunderland, Bolton, Norwich, Everton a v neděli také Newcastle výhrou na hřišti WBA...

Manchester United - Fulham FC 1:0

26.03.2012 21:00

Góly: 42. Wayne Rooney

Bez překvapení. Fulhamu se poprvé v Premier League vyhrát v pondělní dohrávce nepodařilo, Manchester United naopak udržel pondělní neporazitelnost. Ba co víc, povinné tři body, ač se v žádném případě nerodily snadno, proti Cottagers vystřelil Rooney a Red Devils díky němu přeskočili městské rivaly City. Opět jsou tak v čele tabulky.

První poločas se nesl v poklidném duchu, Manchester United měl dle předpokladů poměrně jasnou převahu a to především v druhé části úvodního dějství. O to překvapivější bylo, že větší nebezpečí hrozilo na počátku duelu u brány Davida De Gey. United sice měli balon ve vlastnictví většinu času, ale sám Clint Dempsey způsobil větší rozruch, než celý tým Rudých ďáblů.

První šanci měli ale přeci jen na svědomí domácí, jmenovitě veterán Ryan Giggs, který ovšem hlavou usměrnil centr Rafaela do náruče Schwarzera. Pak už přišel čas amerického fantóma v dresu Cottagers. Mezi 20. a 24. minutou se dvakrát dostal ke střele, nejprve neutancoval Evanse a zpoza vápna důraznou střelou pořádně vystrašil De Geu, poté mladého Španěla donutil k téměř Supermanskému letu na zadní tyč.

Man United se ze začátku zmohli jen na náznaky šancí. Po půlhodině hry zakončoval vedle brány akrobatickým kopem Evra, pak ve velké příležitosti nedal střele dostatečnou razanci Rafael. Stejně si i po Giggsově přihrávce vedl Welbeck. Až pět minut před koncem poločasu strhl vedení na stranu vedoucího týmu ligy jeho nejlepší střelec Wayne Rooney, který si počkal na sklepnutí Evanse a uklidil míč do odkryté brány - 1:0. Na tribuně to nicméně do přestávky zahučelo ještě jednou, když autor první branky vyslal Younga a ten trefil tyč - vše nicméně překazil zvednutý praporek asistenta sudího.

Hned dvě minuty po návratu z kabin měl obrovskou šanci Antonio Valencia, který od Giggse převzal perfektní pas za obranu, jenže tváří v tvář Schwarzerovi napálil míč jen do australského brankáře. Za pár minut svou klasickou skrytou střelou točenou k zadní tyči postrašil hosty Young. Stejný hráč měl na svědomí i největší závar druhého poločasu, když se opřel do centru Valencii. Stejně jako při dorážce ovšem ztroskotal na skvělém Schwarzerovi.

Taky Fulham nezůstal němý po celých 45 minut. Murphy oslovil obloučkem do vápna Dempseyho, jemuž chybělo pár decimetrů k vyrovnávací brance. V poslední minutě pronikl do vápna Murphy a po kontaktu s Carrickem a následném pádu se dožadoval penalty - marně. Stejným způsobem dopadla i další snaha hostí a ti tak odjíždí z Old Trafford bez bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Newcastle United 1:3

25.03.2012 17:00

Góly: 53. Shane Long - 6. Papiss Cissé, 12. Hatem Ben Arfa, 34. Papiss Cissé

Úřední hodiny pánů Cissého a Ben Arfy dnes odčarovaly domácí kouzlo West Bromwiche, který po dvou skvělých výsledcích na The Hawthorns nečekaně jasně padl. Oba fotbalisté se přímo podepsali pod každý ze tří gólů, senegalský forvard ovšem duel nedokončil, což by jízdu Magpies za poháry mohlo nepěkně ohrozit.

Ve znaku zdrcující stračí efektivity se neslo prvních 45 minut. Hodgsonova parta v minulých dvou představeních před vlastním publikem čarovala, když bez jediné inkasované branky porazila Sunderland i Chelsea. Dnešek byl ale opět tím nechtěným návratem ke starým časům, a tedy velkému počtu osmi domácích porážek. Poločasový stav 0:3 možná neodpovídal průběhu zápasu, neboť Newcastle neměl více ze hry a dokonce to v jednu chvíli vypadalo, že by WBA mohlo snížit na 1:2, nicméně řemeslně vedené protiútoky a relativně nepropustná defenzíva dnes zkrátka hovořily nezvykle nahlas.

Začala to už devátá minuta, kdy se po odvrácené standardní situaci perfektně zorientoval Jonás, kolmicí vyslal za obranu Ben Arfu a ten po "vrstevnici" vyzval k hladkému skórování Cissého. První úspěšná spolupráce tohoto dua - a rozhodně ne poslední. Jenom za dvě minuty si totiž oba fotbalisté role prohodili, když jen s jedním spoluhráčem fantasticky přešli do brejku a francouzský křídelník svým klasickým zakončením levačkou zpoza obránce nedal Fosterovi žádnou šanci. Následovala tedy pasáž mírného neklidu z pohledu Magpies, tu však rázně utnula 33. minuta a opětovná spolupráce Cissého s Ben Arfou. Tentokrát se bravurně zapojil i Ba, který také původně měl zakončovat po Francouzově přihrávce "pod sebe", ovšem sporný zákrok soupeře mu to znemožnil, a tak se kousek za ním prosadil jeho parťák z reprezentace.

Ten měl krátce po přestávce rozhodnout, místo toho se ale dostavila zápletka. V 51. minutě totiž kolize Williamsona s Krulem využil Long a WBA bylo zpátky v zápase. Jenže to bylo asi tak vše, o co dneska bylo ochotno usilovat. Za případným vyrovnáním se už Baggies dvakrát nehnali, jen okamžitá další střela Longa na dlouhou dobu prověřila Krula. Naopak Ben Arfa na druhé straně kouzlil i po pauze, když jednou donutil Fostera k dalekonosnému skoku.

Jinak druhý poločas mnoho nenabídl a veškeré naděje Albionu definitivně pohřbila již 75. minuta, když ze hřiště odkulhal Morrison, aniž by jej Hodgson mohl vystřídat. Tím se akorát potvrdil smutný háv tohoto utkání, jelikož už dříve pro změnu Newcastle přišel o své tahouny - Colocciniho i Cissého (tady to vypadalo na konec sezony dokonce). A leč následně Throstles v oslabení stejně tlačili, sedmiminutové nastavení využili jen k pár neškodným pokusům o šance.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester City 1:1

24.03.2012 18:30

Góly: 59. Peter Crouch - 76. Yaya Touré

Stoke City zase jednou nadělal problémy favoritovi. Odhodlal se k vysloveně otravnému výkonu, který stál za permanentní neschopností ManCity ohrožovat Begoviće a nakonec i nad ztrátou dvou bodů. Ty kladou větší tlak na United, kteří v pondělí můžou na čele svému rivalovi uskočit o tři body.

Mimořádně složitý první poločas si na Britannia Stadium prožili Citizens. Potters totiž vytáhli ze šuplíku jednu ze svých vůbec nejnepříjemnějších masek a z hlediska efektivity rozhodně udělali dobře. Jejich fyzická hra, tuhý blok a snad ještě intenzivnější ignorace kombinační hry, než bývá obvyklé, technicky zdatného soupeře vytáčelo do nepříčetnosti. Ostatně Manciniho vyvádění u postranní čáry bylo výmluvné.

Ve finále pak ani důležitá fakta úvodního dějství nemluvila nikterak výrazně ve prospěch favorita. Střelecké statisticky byly dokonce úplně identické: třikrát mimo, jednou do brány. A to ještě bůhví, jestli se počítala největší šance první půle, a sice propadnuvší centr z rohového kopu, který těsně před čárou heroicky vykopával Zabaleta. Z doopravdy střeleckých pokusů stojí za zmínku snad jen hlavička Džeka.

To do druhého poločasu vstoupil o poznání inspirativnější Manchester. Džeko se okamžitě zjevil za obrannou linií soupeře a jen pěkné vystoupení Begoviće jej odradilo od gólové radosti. Brzy na to ke všemu střílel i Nasri. Jenže vedle, což Citizens nemohlo uspokojit; tím spíš, když bezmála po hodině hry přišel s magickým úderem Crouch a přidělal Mancinimu další vrásky na čele. Na rohu šestnáctky si zpracoval míč do vzduchu a zaskočil Harta neprudkou ranou, která zapadla k zadní tyči.

Jediným štěstím ManCity nakonec bylo, že jeho platonickou převahu řízla i šťastná dalekonosná střela Yayi Tourého, která si jen díky nešikovné teči Shawcrosse našla cestu i za Begoviće. Nicméně to bylo ze strany City víceméně všechno. V souhrnu jde o pořádné zklamání, protože ve zbytku utkání bylo naprosto nečekaně nebezpečnější domácí mužstvo, za které třeba dvakrát velmi zajímavě promlouval Palacios.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 3:0

24.03.2012 16:00

Góly: 16. Kieran Gibbs, 25. Theo Walcott, 90+2. Mikel Arteta

Nakonec to bude výjimečná sezona i v tom vážně pozitivním slova smyslu. Po otřesném startu teď Arsenal srší sebevědomím na všechny světové strany, což stvrdil i jasnou sedmou výhrou v řadě nad odevzdanou Aston Villu. Gunners se teprve potřetí v sezoně dvakrát po sobě museli obejít bez gólového příspěvku Van Persieho - i tak birminghamské zřídili třemi góly.

Ačkoliv se u Arsenalu dalo počítat s mírným rozhozením poté, co z rozcvičky odešel zraněný Koscielny a musela být roztržena poslední dobou magická obranná čtyřka, nakonec z toho byl naprosto dominantní výkon domácích. Gunners během prvního poločasu ani načas nedali taktovku z ruky, tu drsně tlačili, tu vyznávali spíše přímočarý přechod do útoku. A ve finále klidně mohli jít do šatny s třígólovým náskokem. Jelikož ovšem brilantní Van Persieho stahovačku a zakončení do prázdné přebila neskutečná hlavička létajícího ševce Warnocka, poločasové skóre znělo "pouze" 2:0.

Pro Arsenal to byl nicméně stále ryze pozitivní signál, McLeishovci totiž působili dosti zmatečně a nejistě v kramflecích, když měli zaútočit. To se také příliš často nedělo, natož aby se Kanonýři museli strachovat. Navíc domácí začali slušivým presem, aby Given po jednom zákroku proti Walcottovi udělal ojedinělý kiks, pustil za čáru lehkou střelu z velkého úhlu a dovolil tak Gibbsovi oslavit premiérovou trefu v anglické nejvyšší soutěži. Dále se už irský golman předvedl akorát proti prudké ráně Artety, přičemž jednou ještě tahal míč z brány po senzační souhře Songa s Walcottem - kamerunský záložník se vyšvihl s další přihrávkou za obranu, kterou křídelník jemně zkrotil a neméně s přehledem i uklidil podél levé, bližší tyče do sítě.

Jestliže v prvním poločase si Arsenal nahrál, v tom druhém se za nějakým navýšením skóre nijak zběsile nehnal. Spíše mu stačilo, že Aston Villa dál zůstávala bezzubým protivníkem a trošku ožila až s příchodem Weimanna, zatímco domácí nárazově dělali problémy. Například skrze slušnou střelu Rosického ze střední vzdálenosti nebo průnik Chamberlaina, který odvážně, ale doopravdy čistě utnul Ireland až v jeho finální fázi.

Moc to tedy nevypadalo, že by se ještě Arsenal měl dočkat pojistky, v nastavení zápasu to každopádně přišlo: o doopravdovou třešničku na dortu se přičinil Mikel Arteta fenomenální střelou z přímého kopu. Namísto technického pokusu to byla netradiční bomba nártem, pro níž si Given zkrátka nedoskočil.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 2:1

24.03.2012 16:00

Góly: 29. David Wheater, 35. David Wheater - 56. Steven Nzonzi

Bolton Wanderers doma porazil těsným výsledkem 2:1 Blackburn Rovers a v boji o záchranu si o něco přilepšil. Důležité záchranářské klání rozhodl dvěma brankami Wheater, Blackburn prostřednictvím Nzonziho už pouze snížil.

Oba celky, tedy Bolton i Blackburn, jsou namočení v sestupových vodách až po uši a z tohoto hlediska byl vzájemný souboj nesmírně zajímavý a důležitý. Do zápasu vlétl lépe Bolton a po půlhodině hry byl za to odměněn první brankou. Centr Petrova zamířil přesně na hlavu Davida Wheatera a Wanderers vedli 1:0. O dvě minuty později už mohl vést Bolton o dvě branky, tentokrát hlavičkoval N’Gog, ale minul branku Blackburnu. Hosté si koledovali a ve 35. minutě inkasovali podruhé. Z rohového kopu opět úspěšně hlavičkoval Wheater a Bolton doma vedl už 2:0. Nic dalšího se v průběhu prvního poločasu už neudálo.

Po změně stran byl znovu lepší Bolton, ale Blackburn začínal nebezpečně vystrkovat růžky. Byli to ale domácí, kdo opět rozvlnil soupeřovu síť. Nzonzi narazil na golmana Bogdana a na druhé straně hodně zblízka hlavičkoval N’Gog těsně vedle! Blackburn se nevzdával a v 56. minutě snížil na 2:1. A znovu to bylo z rohového kopu ze vzduchu, kdy hlavičkoval Steven Nzonzi - 2:1. Bolton byl ale lepším týmem a celý druhý poločas to dával jasně najevo. Čtvrthodiny před koncem si Wanderers vytvořili solidní tlak, ale vstřelit třetí branku a pojistit si výsledek se nepodařilo.

Pár minut před koncem zápasu odmítl vyrovnání Hoilett. Zády k brance byl v dobré pozici, že ještě mohl nahrávat lépe postavenému spoluhráči. To ovšem neučinil, rozhodl se zakončit sám a to byla špatná volba. Závěr utkání byl zcela ve znamení honby za vyrovnáním ze strany Blackburnu a brankář Bogdan měl co dělat. Blackburnu se vyrovnat nepodařilo, Bolton doma vyhrál po zásluze 2:1.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wigan Athletic 1:2

24.03.2012 16:00

Góly: 47. Luis Suárez - 30. Shaun Maloney (pen.), 63. Gary Caldwell

Luis Suárez sice srovnával stav utkání, ale Gary Caldwell dokázal získat tři body pro hosty. Anfield Road tak mění červenou za černou barvu prohry.

Liverpool je i přes závěrečný tlak bez bodu, všechny tři si odváží Wigan Athletic. Ten je po výhře stále předposlední, dnešní výkon ale jasně ukazuje bojovného ducha týmu a obracející se štěstí. To budou hosté potřebovat v mnohem větších dávkách, mají-li se zachránit.

Jay Spearing našel Stewarta Downinga, jeho levá noha ale namířila míč mimo bránu. V další šanci se objevil kapitán Gerrard, domácí v této fázi jasně dominovali a drželi míč na svých kopačkách. Za hosty hrozil Victor Moses, který si krátce před půlhodinou odehraného času vymodlil na Martinu Škrtělovi penaltu. K jejímu zahrávání si stoupl Shaun Maloney a poslal svůj tým do vedení.

Liverpool branka na čas ochromila, jeho hráči zkoušeli své štěstí spíše z větší vzdálenosti, kombinace jim příliš nevycházela. V tomto duchu šly oba týmy také do šaten. Hosté využívali protiútoků, Liverpool se neúspěšně snažil o souvislý tlak.

Ve druhé půli byla patrná touha obou soupeřů po vstřelení branky. Za zvýšení útočné produktivity domácího týmu mohl také Andrew Carroll, jenž vystřídal Jordana Hendersona. Toužebný efekt se dostavil téměř okamžitě. Gerrard si efektivně vyměnil míč se Suárezem a mladý útočník pohotově zakončil - 1:1.

O chvíli později mohl Suárez spasit celý Liverpool, dokonce dostal míč za brankovou čáru. K nelibosti fanoušků a cti rozhodčího byl ale poctěn žlutou kartou, protože míč zpracovával rukou. Po hodině hry se opět měnilo skóre, obránce Gary Caldwell se dokázal v pokutovém území prosadit a nikým nehlídán strhl vedení na strnu hostí - Reina byl bez šance a inkasoval podruhé.

S následnými minutami byla na kopačkách domácích cítit frustrace a křečovitá snaha vyrovnat, na Al Habsího bránu stříleli Suárez, Sterling nebo kapitán Gerrard. Snaha ani jednoho z nich ale nevedla ke kýženému konci, a tak Liverpool podruhé po sobě prohrává.

Více informací k zápasu

Norwich City - Wolverhampton Wanderers 2:1

24.03.2012 16:00

Góly: 26. Grant Holt, 45+1. Grant Holt (pen.) - 25. Matthew Jarvis

Když ne ani tápající Norwich, pak koho? Wolverhampton pro změnu pod Connorem ztratil vedení (což tu ještě nebylo), takže dál platí, že pod přímým vedením dosavadního asistenta získali jediný bod a zůstávají na dně tabulky. To Norwich se jí naopak posouvá - dostává se na hranu elitní desítky.

Podobně jako proti Manchesteru United: Connorovou specialitou se v nedávné době zdají být vstupy do zápasů, což potvrdil i dnešek. Úvodní desetiminutovka patřila spíše živým hostům, za něž také hned ve třetí minutě málem promluvil Doyle; jeho hlavička po standardce Kightlyho se nicméně stala kořistí včasně reagujícího Ruddyho. To příští pasáže zase byly nakloněny spíše Norwichi, který se tedy také poměrně brzy uvedl nadějnou možností; Kightly ale odvracel Whitbreadovu hlavičku z brankové čáry. Aby se dosáhlo úvodní trefy zápasu, musely se tedy misky vah zase vyměnit. Ve 23. minutě se proběhl nesmírně aktivní Kightly a Jarvis jeho centr zametl do spodního rohu branky.

Ovšem tím Vlci vyhráno rozhodně neměli. Neuběhla ani minuta a už bylo srovnáno poté, co Holt přehodil Hennesseyho a pak ještě doběhl míč doklepnout do prázdné klece. Navíc ještě před přestávkou Hoolahanovu střelu dokázal Jonsson zastavit jenom rukou, takže se pískala penalta ve prospěch Norwiche i gólového účtu Holta. Ten se takhle dostal již na 12 zářezů v sezoně.

Potom nebylo divu, že do druhého dějství vkročili značně sebevědomější domácí, a jakkoliv průběh duelu dál nekontrolovali a hrálo se spíše stylem nahoru-dolů, byli to jedině oni, kdo se po přestávce dostali na dostřel soupeřovy klece. Jedinou šanci druhé části měl totiž na svědomí Howson, když střílel zpoza šestnáctky těsně mimo. Jinak se už publikum konkrétně vzrušilo maximálně jednou při Holtově zbytečném pozdním vyloučení. Hrdina dnešního střetnutí uviděl druhou žlutou kartu za nečistý zákrok na Kightlyho a Norwich ještě znatelně rozhodil. Wolves už nicméně na srovnání neměli.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Queens Park Rangers 3:1

24.03.2012 16:00

Góly: 41. Nicklas Bendtner, 70. James McClean, 76. Stéphane Sessegnon - 79. Taye Taïwo

Sunderland odpověděl na zaváhání z Ewood Parku tím nejlepším možným způsobem a po výhře nad QPR se udržuje v těsném závěsu za pohárovými příčkami. Naproti tomu Rangers, jenž opět poslal do kolen svou nedisciplinovaností Djibril Cissé nepotvrdili tři body z domácího prostředí a zůstávají dále na chvostu.

Manažer QPR Mark Hughes ukázal jedno nemilosrdné rozhodnutí už před utkáním, když opomenul Joeyho Bartona, místo něhož předal kapitánskou pásku na paži Antona Ferdinanda, jenž se poprvé vrátil na Stadium of Light od svého letního odchodu v roli hosta. Rangers dokázali v týdnu překonat Liverpool, čímž udělali výrazný krok k záchraně, potřebovali k tomu však nutně přidat další body ze hřiště soupeře. To se však od prvních minut nejevilo příliš reálně - James McClean způsobil snadno v defenzivní linii londýnského celku zmatek, Colback, ani Bendtner však nedokázali jeho pasy dovést do zdárného konce.

Největší možnost prvního dějství měl za hosty Bobby Zamora, tomu však zavčasu nedal oddechnout Kyrgiakos, načež pak oba kohouti obdrželi od sudího Jonese žlutá napomenutí. Těsně před pauzou se však Mackems dočkali zaslouženého vedení: McCleanův centr dopravil hlavou do sítě Bendtner, jenž nedal Kennymu sebemenší možnost zasáhnout - 1:0.

Po obrátce šel za vyrovnáním Cissé, ale neuspěl - krátce nato se potom nechal bývalý hráč SAFC po hrubém zákroku na Fraizera Campbella vyloučit a znemožnil tím svému celku pomýšlet na jakýkoliv zvrat v ději. Zanedlouho poté znásobil sunderlandské vedení nejaktivnější domácí hráč McClean, jež po skvělé individuální akci napodruhé zavěsil - 2:0. QPR bylo na dně, což ještě více dokumentovala v 75. minutě spolupráce Vaughana se Sessegnonem, po které druhý jmenovaný pohodlně zvýšil na rozdíl tří branek. Londýňané sice ještě zásluhou volného přímého kopu Taïwa snížili, na více se však už nezmohli a zůstávají v bezprostředním ohrožení.

Více informací k zápasu

Swansea City - Everton FC 0:2

24.03.2012 16:00

Góly: 59. Leighton Baines, 76. Nikica Jelavić

Konec jedné černé a jedné světlé série. Zatímco pro Swansea znamená domácí prohra 1:2 přetržení třízápasové šňůry vítězství, Everton se po šesti neúspěších konečně dočkal dalšího venkovního triumfu. Toffees tak přeskakují svého dnešního soupeře a směle ještě mohou pomýšlet na sedmou příčku, o níž by se měli prát se svým městským rivalem.

Pro Everton to přitom byl už 15. neprohraný zápas se Swans v řadě; a zároveň velké vítězství generála Moyese. Ten i na obvykle nezdolném Liberty Stadium vsadil na celoplošný, vysoký presink, který labutě omezoval v jejich tradiční kombinační hře a vytvářel obrázek nesmírně efektivního hosta. Everton takto v úvodním dějství nijak zvlášť nebavil, dopředu se nehnal, zároveň ale jel podle fungujícího plánu. Jediným jeho pokusem zpřed přestávky tedy zůstala hlavička Jelaviće, kdežto na druhé straně nespočtu krát hasil Jagielka až na poslední chvíli.

Teprve po přestávce začala i hostující skvadra útočit, a to opět v duchu té nejvyšší efektivity. Jelavić sice ještě chvíli po restartu nepochopitelně přestřelil, když k němu do pokutového území dopadl balon, avšak v 59. minutě už dosud sotva prozkoušený Vorm tahal míč z brány. Baines se sám nechal zfaulovat ve vzdálenosti nějakých 25 metrů a pak zkušeně zakroutil míč k tyči - Vorm to možná mohl čekat, to mu ovšem nebylo nic platné.

Brendan Rodgers potom sáhl v krátkém časovém sledu ke třem střídáním, aby vnukl svému mužstvu myšlenku, ani tenhle tah ale Swans nevysvobodil. Jelavić v další šanci ještě jednou selhal, pak už ale po perfektním pasu Fellainiho jen snadno dorážel do odkryté svatyně.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 0:0

24.03.2012 13:45

Góly: -

Kdo dnes na Stamford Bridge čekal lítý boj o Ligu mistrů, musel být po 90 minutách hořce zklamán. Ani Chelsea, ani Tottenham neukázaly, že by se jim chtělo udělat do milionářské soutěže byť jen jeden krok navíc, a tak utkání skončilo relativně nudnou remízou 0:0. Ačkoliv zejména Tottenham několik příležitostí měl. Několikrát dnes byla v západním Londýně slyšet branková konstrukce.

Blues šli do zápasu s vědomím, že musí vyhrát, pokud se chtějí vrátit do bojů o Ligu mistrů. Remíza pro ně nic neřeší, ztráta na Spurs je nadále pětibodová. V prvním poločase to bylo z obou stran hodně slabé. Ani jeden tým se nechtěl dopustit větší chyby, a tak se dlouhé minuty čekalo vůbec na první střelecký pokus.

První vzrušení přišlo až téměř po půlhodině hry, kdy se po Ramiresově pasu dral do vápna Lampard, kde po kontaktu s Gallasem upadl, ale sudí Martin Atkinson do píšťalky kvůli penaltě nehvízdl. Obrovskou šanci měli pak až v nastaveném čase Spurs, natřikrát ale pohrdli otevřením skóre. Čech nejprve na brankové čáře vychytal Van der Vaarta, vzápětí se u levé tyče jako živý štít předvedl Ashley Cole, a pak už Adebayor hlavičkoval nad branku. Chelsea si mohla oddechnout, že do šaten nešla za nepříznivého stavu.

Druhá půle už byla o něco živější, ovšem o atraktivním zápase si fanoušci během slunečného odpoledne mohli nechat zdát. V úvodu poslal Drogba do šance Sturridge, ale ten branku netrefil. Na druhé straně se po asistenci Balea snažil prostřelit Čecha Walker, ale netrefil bránu.

Další pasáž nudy pak přestřihl dvacet minut před koncem Juan Mata, jenž se postavil k exekuci trestného kopu, načež svou levačkou orazítkoval tyč. Brankář Friedel jen nečinně přihlížel a čekal, jestli se míč nestočí do brány. Nakonec šel od tyče zpět do ohně, kde si však Drogba nekřikl a v dobré pozici mu míč ukopl Luiz.

Na druhé straně mohl strhnout vedení na stranu hostů Gallas, ale hlavičkou se netrefil, před druhou svatyní hrozil Drogba, ale zakončení bylo slabé. Deset minut před koncem utíkal modré obraně Adebayor

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United30234374:2773
2.Manchester City30224472:2270
3.Arsenal FC30184861:3958
4.Tottenham Hotspur30167753:3555
5.Chelsea FC30148849:3450
6.Newcastle United30148844:4250
7.Liverpool FC301191036:3142
8.Sunderland AFC301171239:3440
9.Everton FC301171230:3240
10.Swansea City301091134:3639
11.Norwich City301091141:4739
12.Stoke City301081229:4138
13.Fulham FC30991237:4136
14.West Bromwich Albion301061436:4136
15.Aston Villa297121031:3833
16.Blackburn Rovers30771643:6228
17.Bolton Wanderers29821933:5826
18.Queen's Park Rangers30671733:5325
19.Wigan Athletic305101527:5525
20.Wolverhampton Wanderers30571831:6522

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1022)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výborná remíza - teď aby Arsenal vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, když palcuješ, tak doufám, že tomu i trochu pomůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Cajk

Reagovat
smazaný uživatel

nezakřikni to !!

Reagovat
smazaný uživatel

Už mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

City nevyhrajou!!! 20

Reagovat
smazaný uživatel

s přehledem vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

to bolo jasne

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, škoda toho, dneska byly potřeba 3 body, ale nakonec ten jeden není špatnej po předvedené hře.

Hodilo by se, aby Arsenal ztratil a ideálně prohrál - lauf by byl pryč a ještě bysme na ně stáhli náskok, ale to jsou relativně marné naděje.

Teď si užít zbytek sobotního sluníčka venku a večer mrknout na City

Reagovat
blade115

Já spíš slepě doufám v to, že do konce sezóny už ztratíme maximálně dvakrát a Tottenham rupne alespoň čtyřikrát v zápasech s Villou, Swans, Sunderlandem a Fulhamem... Jenže to všechno je lahůdka oproti našemu Emiratesu, Anfieldu, Villa Parku a Fulham Road...

Reagovat
herbage

dneska naopak pohodička a pěkných 8 bodů náskok. Příští rok už se můžete pomalu těšit na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza super. Teď jen 3 body proti Villans s Djouruem. 90 infarktových minut

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou hrál famozně

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Van der Vaart

Bale

Cech

Reagovat
smazaný uživatel

ku*vy haluzacke tottenham

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

typický vzorek lůzy, která fandí chelsea... tři střely za celej zápas doma chelsea, ale tottenham jsou haluzáci, že uhráli remízu, když měli asi tři tutovky a chelsea jednu spíš žádnou

Reagovat
JIMMY-PO

asi tak..aký klub taký fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to měl Ekotto opravud těžce v píč*

Reagovat
blade115

A teď si ak uvědomuju - zapomněl jsem pochválit Garyho. Takže palec za dnešní MOTM (minimálně ze strany Chelsea).

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuj wigan penalta

Reagovat
JIMMY-PO

do riti

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle jedeem, dotahneme se na chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Porazíme WBA- a jdeme před Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No to doufám!

Reagovat
smazaný uživatel

mate horsi skore

Reagovat
smazaný uživatel

tam mělo být 4-0, ale neměl jsem numlock zapnutý :))

Reagovat
blade115

I tak byste měli horší skóre...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli existuje tym, proti kterymu NUFC umi min, nez proti WBA

Reagovat
smazaný uživatel

No máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na 4.misto uz to z pohledu Chelsea nevypada , tohle byla jedna z poslednich sanci jak se udrzet v kontaktu..Ten los ma CFC suverenne nejtezsi a byla by to hodne velka nahoda kdyby se ta LM uhrala davam tomu tak 20%.

Tim padem to znamena zasah do rozpoctu a mensi prostor pro pripadne posileni na leto , ja jen doufam ze to nebude znamenat to ze nekterym kteri na to evidentne nemaj se budou prodluzovat smlouvy jen aby se zaplacli mista v kadru , to radsi vsadi na mladi..

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz konecne ti matrtajove na novesport prestanou alespon na cas nad tou svou čelzí onanovat, to je porad sama čelzííííí sem čelzíííííí tam vemena nesympatickej tym kez by nehrali ani EL.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je to Hovnasport s retardovanýma komentátorama

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Liverpool je fakt neskutecnej

Reagovat
kiwwi

preco to achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze si musim sam pro sebe vzdychnout, abych prekonal tu touhu se jim silene vysmat

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se snad zase zachrání jako každou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Kua na Liverpool mám 1,se**ou mě.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej jak dlouho se Queen Kenny udrží ve fuknci po takovejch výkonech

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse je vazne genialni posila, uz nevim, kdo mi to tu tvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Djibril to fakt nemá v hlavě v pořádku...opravdu skvělá posila

Reagovat
smazaný uživatel

co zase udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, pry two-footed tackle na Fraizera, kreten vylizanej Vsude to popisuji jako solidni prasarnu, uvidime v MOTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Coventry ten bodovy odecet Pompey hezky nakopl, z odepsanyho tymu je ted tym s velkou sanci na zachranul, a to jeste prisli o Jutkiewicze.

Sharp dva goly proti Vikingum, to je taky jak naschal

Reagovat
soukup

člověk ani neví jestli má být spokojenej nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

to zase budou mít rudý paka hody

Reagovat
smazaný uživatel

Planujete hody po prohre s Wiganem? Zvlastni pristup.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

aha tady někdo nechápe rozdál mezi rudou a červenou ale to nic to se stává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kdy hrajou červení ďáblové?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

ty si riadny traged

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Red Devils vs Reds? To jsou jiné barvy, ne?

Reagovat
kiwwi

ja by som povedal, ze Reds sa hovori obom

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě poser, minulý kolo sem nechal na lávce devítibodovýho Allena a dal sem hrát McCleana a teď sem tam dal Allena a McClean udělal 11 bez bonusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho rovnou prodal

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci zápas chcem vidieť v základe Aurélia, Coatesa, Jonja a Carrolla. Znovu na lavičke Raheema.

Reagovat
13

přesně tak!

btw: Sterling mohl být na lavičce v klidu skoro celou sezonu, protože je to jeden z mála rychlých hráčů. nechápu proč dostal šanci až teď a za tohohle stavu.

Reagovat
13

místo toho po většinu sezony na lavičce vidim nejméně 2 stopery a k tomu třeba Adama..

Reagovat
vladis271

lebo sa jeho milá mamička vyhrážala, že zbalia kufre, odletia do Londýna ku Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sa nesmej, možno by ani nenastúpil, ale Kenny asi videl, ako sa mamka zdvíha zo sedačky na odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co je s Robinsonom? na neho by som bol tiez vedavy ....je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson byl naprostou většinu sezóny zraněnej, dneska hrál poprvý v NextGenu o třetí místo s Marseille.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan krasne, KRASNE!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že se na to aspoň doma na Anfieldu nevyserou. Mýlil jsem se.

Reagovat
kiwwi

a ja chuj som dal Liverpool v handicape

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to se pozná opravdový fanoušek

Reagovat
13

aspoň nějaké pozitivum

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

myslel to tak že mufan přišel o prachy

Reagovat
ďuriLFC

aspoň niečo pozitivne na dnešku

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

tak ti treba. Podávať na nás v tejto forme?

Reagovat
kiwwi

tak cakal som ze vasi hraci sa budu chciet revansovat fanusikom, hlavne tym na Anfielde...necakal som ze vas zasa budu mat v pici

Reagovat
smazaný uživatel

wigan 2 střely 2 goly to mi ho vyndej

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká efektivita, ale to slovo už asi bylo v Liverpoolu asi hodně dávno zapomenuto.

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno sem viděl nějakou tabulku a tam byl liverpool na posledním místě

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to je další problém, poslední dobou mi příde Pepe taky mimo, nehodlám ho soudit za tenhle mač, ale docela bych uvítal šanci pro Jonese třeba.

Reagovat
13

jakmile se dostanou k nám do vápna, tak to hoří. Kope se roh a já trnu co se zase stane. Pepe sice nijak výrazně nechybuje, ale už dlouho nepředvedl nic navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je právě smutný u klubu jako je LFC no.

Reagovat
smazaný uživatel

Má letos Pepe na kontě nějakej opravdu skvělej zákrok ? Já mám pocit, že každá gólová šance soupeře končí gólem (pokud to nezachrání obránci nebo to nepodělá sám útočník).

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Arteta kopl tu standartku pořádně!

Reagovat
smazaný uživatel

Odhodlal se k pořádný ráně, překvapil Bohužel to znamená, že dalších deset standartek bude zase na prd

Reagovat
smazaný uživatel

To bych mu i odpustil, kdyby nechal exekuci rohů na Rosovi

Reagovat
Darren Fletcher

no prave pozeram vysledky. lfc lfc.. to vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie odehrál poslední dva zápasy uplně bez chuti. Nebaví ho to, není koncentrovaný na hru. Měl ho dneska Wenger sundat, ať si zahrajou jiní a Peršan si trochu dáchne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevím jestli hráč bez chuti dělá takové parádičky

Reagovat
smazaný uživatel

viz níže

Reagovat
herbage

bez chuti? Vždyť je na něm vidět, že ho hra baví a dělal i píčovinky. Dneska se šetřil, jako zbytek týmu, protože ve stejném složení hrají prakticky poslední měsíc a něco a Robin nás táhne celý rok. A taky nad ním visí možnost stopky, pokud dostane žlutou kartu, tak se ani nehádá a nefauluje, což může působit zdání laxnosti

Reagovat
Counter

Jak jsi přišel na to, že mu hrozí stopka?

Reagovat
herbage

má devět žlutých, ne?

Reagovat
Counter

Má jich šest.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím sice kdo byl na lávce, ale šetřit se může Peršan na lavičce klidně

Srandičky s balónem dělal - na tom je právě vidět, ta jeho nekoncentrovanost na efektivní hru, kterou obvykle předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

A těch balónů co zadrbal a nahrávek co zkazil...

Reagovat
smazaný uživatel

máš tam další ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřek bych bez chuti, spíš mi připadal dost naštavanej, že se nedostával do příležitostí...je na něm hrozně vidět, že chce dávat góly v každym zápase...

Reagovat
Lovec

Naprostý souhlas, mám z něho úplně stejné dojmy. Ale není se čemu velice divit, balónu si moc neužije, což je dáno rozestavením a celkově wengerovskou "filozofií".

Reagovat
smazaný uživatel

Další koukot do pranice!

Reagovat
Lovec

Normálně bych nadával, proč teda hráč nezvýší aktivitu a pohyb, aby se na ten balón dostal, ale je pravda, jak už tu zmínili kolegové výše, že Robin hraje prakticky celou sezonu bez oddychu a proto od něho nemožeme čekat žádnou divočárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim spíš nebylo nutný aby takovej zápas hrál celej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

pool - to už je tragédie

Reagovat
hefy

LATICS!!! <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Teď jsem přišel:

Latiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiics

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit WBA s Wiganem a uzamknout tabulku!

Reagovat
smazaný uživatel

WBA jen at zustanou, kdyz konecne hraji na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám je rád a ukradli nám Longa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do Champu si ted urcite nezaslouzi jit

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have picked up 999 points in the Premier League era.

Osmy tym, ktery pokori tuto metu. A do 1000 golu jich chybi uz jen 19

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že ten jubilejní dá Colo nebo S.Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te... To da Shola pristi rok Sunderlandu

Reagovat
soukup

Shola by ho měl dát

Reagovat
smazaný uživatel

No Sholovi ho taky preju

Reagovat
smazaný uživatel

všimli ste si kdo dneska píská City? nečekaně howard webb

Reagovat
fantomas

Mít osm bodů náskok na pátej flek, to je sen no.

Reagovat
Darren Fletcher

pockaj, ked chelsea vyhra lm

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tomu sám nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

1. to je reálne asi tak, že ju vyhrá Apoel.

2. aj tak by sme ju stále hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný, že za takovou chviličku předvedl Raheem víc než Kuyt za několik zápasů a Jonjo měl 100x lepší pohyb než Adam nebo Henderson v tom středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jonjo se mi zdál takovej málo agresivní jinak hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ale furt chce míč, nabízí se.. to je základ pro hráče, kterej hraje SZ.

Reagovat
13

pro mě spíš nadějný.

Reagovat
vladis271

keby to chcel vidieť aj Kenny.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

heh zatiaľ dva zápasy dnes videné strašný futbal

Síce som si prial pred zápasom miesto Kuyta Carrolla, ale druhá polka aj s ním nič nezmenila, hráčom je liga už u prdele. Luis ako vždy, Kuyt o ničom, Downing prvý polčas výborný, druhý vyšumel, Gerrard paradná akcia na gól ale tiež išiel len na pol plynu, Carroll slabota, Henderson no comment, miesto neho by mal dostať poriadnejšiu šancu Shelvey, Spearo na svoje možnosti ok, Sterling sa nemal moc času ukázať, ale díky aj za tých pár minút...Obrana je v rozklade, Carra už na základ nemá, možno aj vďaka tomu Škrteľ chybuje, Enrique je hrozný posledný štvrťrok, Flano ok na záskok, Pepe by už tiež mohol urobiť niečo naviac.

Proste sústrediť sa na FA cup teraz a v lete napraviť niektoré neuvážené nákupy.

Reagovat
minoLFC

snaď aspoň zápas City nebude nuda a bude sa hrať futbal

Reagovat
13

No Nevim Stoke doma a city venku tipuju že to bude taky bída..

Reagovat
kiwwi

jak neuvazene, ved vsetky boli paradne...ukradli ste lepsieho Dawninga pred Youngom, ziskali ste Adama, hraca s najlepsou lavackou na ostrovoch, kupili ste najlepsieho LB na svete

Reagovat
minoLFC

na Downinga som nenarážal, ten hraje dobre len to je pri našej tragickej koncovke k ničomu, Enrique napriek poklesu formy dobrý nákup, ale Adam je poriadne pod očakávaniami , bohužial (aspoň, že to bol najlacnejší nákup)

Reagovat
vladis271

Downing hrá relatívne dobre, ale viem, že v tvojom mozočku je Young najväčší pán, takže ti to vysvetlovať nebudem.

Reagovat
Counter

No rozhodně hraje lépe než Downing :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Downing měl jedno slabší na období v prosinci, jinak celou sezonu hraje dobře, on nemůže za to, že má dřevěný spoluhráče.

Reagovat
tomasinho

O tolik ale ale n, měl dobrý úvod, pak bída, Downing podzim bída, teď dobrý.

Reagovat
kiwwi

4+9 nato, ze 13 zapasov!!! vobec nehral...nepopieram, mal tam hluche obdobie ale stale je to tak 5x lepsie ako Dawning...ale to bolo koniec koncov jasne kazdemu, ze Young bol lepsi nakup, no nie?

Reagovat
vladis271

ty ideš porovnávať produktivitu krídla bojujúceho o titul s produktivitou hráča, ktorý je v tíme s takmer najhorším prewmieňaním šancí v PL?

úprimne ...si sfetovaný? tieto tendenčné štatistiky si vypisuj na debilpage

Reagovat
I am Mancunian

kazdy sudny clovek musi vidiet, ze young je lepsi nakup ako downing

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

co ine sa dalo od teba aj cakat

Reagovat
Counter

Ale end product nulový. V PL bodoval v jednom jediném zápase!

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

za to může určitě on no...

Reagovat
Counter

To chcete vážně všechno shazovat na jeho spoluhráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Golů mohl dát víc, šancí měl dost to je pravda, ale těch šancí taky spoustu připravil, a on nemůže za to, že jeho spoluhráči je neproměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo? Takhle můžeš omluvit postupně všechny hráče, tím že hodíš jejich neproduktivitu na mizerné kolegy v týmu. Takže nakonec budeš mít tým který hraje špatně, ale nikdo konkrétní za to nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si kolik letos připravil Downing centrů před prázdnou bránu a kolikrát to neproměnili? Minimálně 10 asistencí by měl, mít někoho kdo to zakončí do brány.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

to nemeni nic na tom, ze je horis nakup ako young, aj ked priznavam, ze ma aj dost velku smolu

Reagovat
smazaný uživatel

tobe hodne scouseri lezi v zaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Downing hraje dobře, Adam do ledna taky nehrál špatně a Enrique byl celý podzim suverénně nejlepší LB v lize. Co tam máš dál, xindle ?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
kiwwi

vsak sa pytam ake neuvazene nakupy teda

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč ale ako môžeš napísať že Downing hrá dobre? veď ten chlapec dojebe všetko čoho sa chytí...podpriemerný hráč sa z neho stal...to isté aj Adam! A čo sa týka Enriqueho on hral dobre ale posledné zápasy mu nejdú...potrebuje oddych podľa mňa...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing prvý polčas výborne??? to je v piči toto! Vy ste sa všetci pozerali na hviezdy???

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liverpool už si nikdy nevsadím

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nemluv opet mi posrali celý lístek

Reagovat
smazaný uživatel

kokos, ten wigan sa snad opat zachrani...

Reagovat
smazaný uživatel

kenny bud chlap a odstup konecne

Reagovat
smazaný uživatel

top 10 zapomenutych fotbalistu... 1.kalinic 2.hargereaves 3.sidibe 4.ljungberg 5.havenaar 6.kuyt 7.mascherano 8.m.bent 9.jeffers 10.cohen!!!!!!!!

Reagovat
soukup

marně se snažím v tom pořadí najít nějaký smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem skoncil u premysleni, kdo na ty hrace vlastne zapomnel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

havenaar, to je geneticky stvorené dieťa Halenára a Huntelaara?

Reagovat
smazaný uživatel

nezemřel náhodou Avi minulej rok při autonehodě?

Reagovat
smazaný uživatel

drogy.

Reagovat
smazaný uživatel

los AV: bolton (H), chelsea (H), LFC (A), stoke (H), united (A), sunderland (H), WBA (A), spurs (H), norwich (A)

take zadny med, jestli se ona jeste nepriplete k zachranarskym bojum

Reagovat
fantomas

No zrzek tam odvádí fakt fascinující práci. Má jediný štěstí, že těch adeptů na manažerský zklamání roku je víc a sou výraznější (Boas, Dalglish)...

Reagovat
herbage

Tedy, ztratit body s Wiganem, to by se Arsenalu nestalo

Reagovat
Counter

Aneke dal dneska gól za PNE

Reagovat
smazaný uživatel

ešte by ma zaujímalo, ako s Lansburym. Dlho som o ňom nič nepočul, naposledy ako o bránkarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled kdyz sem koukal na Loanwatch tak nebyl ani na lavce ve west hamu. Kvalitu urcite ma, serou me ze ho nestavi, chtel sem ho v acku. Doufam ze nepujde zase na hostovani v dalsi sezone, protoze to uz by znamenalo konec(pravdepodobne).

Reagovat
Amos

Ten Arsenal mi konečně dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

a Spurs s CFC tiež.

Reagovat
Amos

Přesně, ještě City remízka a bude to skvělej víkend.

Reagovat
Counter

8 bodů náskok a lepší skóre, to už vypadá nadějně Zvládnout vzájemný zápas a CHL bude v suchu.

Reagovat
Amos

Jojo, snad to donutí Robina zůstat. Podolski by měl bejt jistej. Za rok útok na přední příčky.

Reagovat
herbage

proti Chelsea by měl být už Jack

Reagovat
smazaný uživatel

to by som sa asi pocikal radosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil bych boty že bude stoke kopat penaltu

Reagovat
ďuriLFC

bože tak sa vsaď

Reagovat
soukup

tak vsaď, penalty se vypisují

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie, zrovna som si dnes kúpil nové a plánujem si ich nechať.

Reagovat
j_mrazik

Norwich a Swansea prohání Liverpool.

Reagovat
Chazy

Ty kráááávo....

Wigan Pathetic

Reagovat
Chazy

A Hammers, Terriers, Saints, Royals, absolutní paráááda.

Jenom Sky Blues kazí dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

No pockej, ty bys byl radsi, kdyby dnes prohrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ahaaa, Robins Ja zapomnel.

Reagovat
Chazy

Tak tak, budu mít boj o záchranu na dvou frontách, to je fakt děs

Reagovat
Chazy

Ta série remíz Hammes je fakt drsná..

Reagovat
smazaný uživatel

Z poslednich osmi zapasu 6 remiz Tigers meli pred dnesnim zapasem 7 z 9

Reagovat
Chazy

Já koukám, že JET gól a hráč utkání. Jewell získal fakt supr hráče, ale evidentně na to nemá. Ale je sympatický, že dostane ještě rok ...

Hull už nehraje tak dobře venku no.

Reagovat
hefy

Ještě jsme se bavili, o tom že překvapivé výhry u Wiganu nehrozí.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Sranda je, že za tejden musíme fandit Wolves.

Reagovat
hefy

Proč? Já bych si přál remízu.

Reagovat
Chazy

Výhra Wolves je risk, ale bylo by to lepší.

Reagovat
hefy

Zase nechceme, aby je to nakoplo.

Reagovat
Chazy

Jsou to Wolves..

Reagovat
Godwinson

Mrzuté, tohle je hotovo. Škoda pro Di Mattea.

A Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

King Kenny out? Dalglish cut from 6/1 to 4/1 to be the next Premier League manager to go after Wigan los

Reagovat
tomasinho

8 bodů z možných 33 z posledních 11 zápasů.

Reagovat
minoLFC

rozhodne FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

preco by mal rozhodnut FA cup ? aj keby ho vyhrame kenny musi prec .. proste hrame totalne hovno, o LM mozme snivat, total tragicke posily za velke prachy, co este viac chces ?

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,koho zajima nejaky FA cup nebo Carling cup,nejvic je liga a liga mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má šňůru 7 vyhraných zápasů v řadě, to má letos jen Manchester City.

Reagovat
herbage

jsem říkal, že jedeme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

dalglish odstup,nebo budes vyhozen.Mas trestní bialnci 30 zapasu 11 9 10 36:31 42,velika bída.To bylo pred sezonu reci,ze utok na titul atd.....

Reagovat
smazaný uživatel

trestni bilance, to je solidni pecka

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

On někdo něco řikal o utoku na titul?

Reagovat
j_mrazik

Samozřejmě. Je tomu zhruba rok, kdy jste se vezli na Kenny vlně a říkali, že budete hrát o titul, protože budete v létě ještě mohutně nakupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi to najdi

Reagovat
tomasinho

To sis vytáhnul ze které řitě?

Reagovat
I am Mancunian

ja mam jedno takeho csousera, co sem pravidelne prispieva,doma a on mal take reci

Reagovat
tomasinho

Tak ho profackej, jak říká Counter, my chtěli jen LM.

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu mluvit tuším moc nechtěli. Ale vím že se vedla debata že Dalglish bude v Liverpoolu úspěšnější než SAF v Man United. Dokonce se na to snesli nějaké "důkazy"

Reagovat
j_mrazik

Já si právě matně vybavuju (možná špatně ), že ukazovali statistiku po jeho nástupu a kdyby to takhle šlo, tak by udělali titul. A pokud chtěli trumfnout SAFa v úspěších, tak čím jiným než titulem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tímhle se vytahovali - "nejlepší tým jara", a "co přišel Dalglish tak sme nasbírali nejvíc bodů a jeli bysme na titul" a tuším že aji kdosi tvrdil že ten tým který má Dalglish je kvalitnější než ten se kterým Benitez nedokázal získat titul, přičemž je Dalglish pochopitelně vhodnější manažer (jejich názor), ale o přímo o tom že by letos útočili na titul mluvily spíš takové ty jednodenní nicky které vykřikly názor a zmizely.

Reagovat
minoLFC

no ak sa to týka tejto sezóny, tak v počte trofeji to tak stále môže byť

Reagovat
minoLFC

nikto súdny o titule nehovoril a decka su nepodstatné...ale tu mám vytiahnuť tie komenty manure o tom, že titul z PL, FA majúistý a je len otázka či v zaručenom finále ManU - Barca budete úspešnejší?

Reagovat
I am Mancunian

vy zabudate velmi rychlo

Reagovat
Counter

Proč se pouštět do malicherných hádek, když jde všechny scousery bez výjimky nachytat na jimi proklamovaný boj o CHL, který jim v tuto chvíli uniká o pouhých 13 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

to je trestný argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

200 pre Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že dnes Gibbs skóroval se stal třetím hráčem Arsenalu anglické národnosti kterému se to povedlo. Toto je největší číslo za posledních deset let

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 týždne sa pridá ešte Jackie.

Reagovat
Chazy

Hodgson > Dalglish

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Ono je to spíš smutný, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

na kennyho hru se dá alespon koukat

Reagovat
tomasinho

Ale je z toho hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

a Kennyho výsledky sú podobné ako Hodgsonove. Len s rozdielom viac ako 50 miliónov.

Reagovat
fantomas

To i na Hodgsonovu u WBA.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
supervizor

Několikanásobně.

Reagovat
supervizor

Kdyby Hodgson dostal prostředky co Dalglish mohli být někde uplně jinde.

Reagovat
fenixLFC

zas nic netreba prehanat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Chazy

Nějakej argument bude? Jestli vytáhneš jeho úspěchy z 90. let, tak se ti vysměju

Reagovat
fantomas

Hraje atraktivní fotbal. To ti snad musí stačit jako herb-style argument...

Reagovat
herbage

rád sám odpovídáš za druhé? sorry, ale působíš často jako děsná vlezdoprdelka

Reagovat
fantomas

To mám přesně zapotřebí no. Vždyť si to vlastně jen opsal, tvuj stěžejní argument je pořád "parádní fotbal a divný přestupy"...to, že je Hodgson takticky jinde, ty už nezmíníš, protože ti to koneckonců úroveň chápání fotbalu ani neumožňuje.

Reagovat
tomasinho

Takticky je, i když v LFC to snad neukázal. Navíc po každém góle stáhnutí se a beton, žádný presink.

Reagovat
fantomas

Neukázal, ale Chazy taky nepsal "Hodgson v LFC > Dalglish v LFC".

Reagovat
tomasinho

Však já to píšu jen ohledně LFC. Jinak s ním souhlasím.

Reagovat
Chazy

Hodgson ale taky dostal zatraceně málo času no.

Reagovat
tomasinho

To já vím, taky jsem tehdy nebyl až tak nadšený, kdyby místo něj kdokolvi jiný než Kenny, asi bych byl proti.

Reagovat
herbage

No, evidentně máš. Příště prosím nepiš, že mě respektuješ, když to není pravda a až někdo zase napíše, že jsi arogantní blb, tak už tě nebudu bránit, ale dám taky palec nahoru

Reagovat
Chazy

Není ani jedno z toho

Reagovat
herbage

to je mi fuk. Já po něm chlebem, on po mě kamenem. Kdyby jednou, přejdu to, ale on furt a všude a srát na hlavu si od něj nenechám

Reagovat
fantomas

Jíte doma divný chleby.

Reagovat
herbage

neřikám, že ti to občas nevracím, ale ty do mě reješ furt. Už ti to i tady pár lidí řeklo a já s tím neměl nic společného, ještě jsem se tě zastal. Nedávno tu napsal něco minoLFC a tys na to reagoval, že je ho mít ve fanouškoském táboře horší, jak herbage. Kopu já takhle do tebe, mám snad potřebu z ničeho nic tě urážet?

Reagovat
fantomas

To ovšem nebylo myšleno jako urážka. Spíš že s nim bych bojoval ještě urputnějc než s tebou, což si popravdě nedokážu představit. A že já do tebe reju furt - tys taky nepřestal otravovat s Ramseym, i když sem tě prosil o to, aby ses o něm se mnou nesnažil diskutovat, dokonce si dneska přímo reagoval na muj příspěvek...zase, stejně tak zbytečně. Ale jestli ti holt dělá dobře tvářit se nevinně a ublíženě, mně to je fuk. Palcuj si opravdu, co chceš.

Reagovat
herbage

to není o tom, že bych tvé přání nerespektoval, ale o tom, že si na nic podobného nevzpomínám. Spíš ty nedokážeš pochopit, že je to hec a my ti to jen dáváme sežrat. Zkrátka Song letos válcuje Aarona v asitencích i míčích za obrnau na celé čáře a ty jsi v tomhle neměl pravdu, no. To že se nad tím neumíš pousmát, to je druhá věc

Reagovat
fantomas

To neni o žádný pravdě. Jádro tý diskuze stejně leželo jinde, a kdybych já furt vybíral zbytky diskuzí a předhazoval ti je 100krát dokolečka, ani ne vtipně, tak to potom taky budeš prskat jako ostatně prskáš právě teď.

Reagovat
herbage

jádro diskuse bylo sice jinde, ale tys tvrdil, že Song umí dávat jen balóny za obranu z hloubi pole a že jeho dloubáky jsou vysoké svíce, zatímco Ramsey umí poslat plošší míče a krátké dloubáky, který dal tehdy jeden na Gervinha proti Stoke. Song ale pak v průběhu sezóny opakovaně ukázal, že umí dát skutečně milimetrové loby za obranu a přineslo nám to spoustu bodů, zatímco Ramsey takové míče vůbec neukázal a spoustu akcí k tomu zadrbal. Už proti tomu Evertonu bylo vidět, jak prováhal lob na Robina a tys ho pak pochválil, jak našel Rosu. Schválně se podívej na celou situaci ještě jednou a uvidíš, jak se Robin poprávu zlobí a jak Ramsey místo přihrávky zvolil další kontakt navíc, zbytečný. Tohle zkrátka musí odbourat a bohužel ukazuje, že je to něco, čeho se bude těžko zbavovat

Reagovat
fantomas

Ne, to neukazuje. A já na týhle asistenci dnešní teda v žádnym případě neviděl nákej "lob" - to byl naopak přesně ten balon, o kterym vim, že ho umí, takže tak maximálně voda na muj mlýn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ok, když ti nevadí dávat palec něčemu, co prostě pravda není, tak si do něj za každou cenu kopni.

Reagovat
herbage

promiň, ale tohle se tě netýká

Reagovat
Chazy

Dobrý, mně to nevadí

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Btw. co možná nejmíň arogantně: *mně

Reagovat
fantomas

Achjo, proč máš furt potřebu vracet se k respektu a plakat nad tim, že to nemá bejt pravda? Je fakt, že si u mě zas nedávnýma prohlášeníma klesl, takže už to s tim respektem nebude tak žhavý, ale proč kvůli tomu hnedka musim bejt arogantní blb, to mi fakt neni jasný.

Reagovat
herbage

Jakýma prohlášeníma? A arogatní proto, že se máš potřebu furt povyšovat, přitom na to nemáš a blb proto, že nejsi ani schopen sebereflexe a nevidíš to

Reagovat
fantomas

Třeba takovýma, kde si během tejdne aspoň dvakrát zase prokázal absolutní neznalost základů taktiky, chceš-li nepochopení tohohle sportu jako celku, kterej je vážně složitější, než se v něm útočí a bavěj se tak diváci.

Reagovat
fantomas

* než že se v něm jen

Reagovat
herbage

aha škoda, že tohle je věc subjektivního pohledu na fotbal, než nějakých znalostí, což nejsi ochoten uznat. Myslím, že s Wengerem bych si lépe rozuměl než ty. Fotbal je mnohem komplexnější hra a to že na něj koukám jinak ještě neznamená, že tomu nerozumím, byť se to tak někdy může jevit

Reagovat
fantomas

No tohle rozhodně neni o náký subjektivitě, protože ty na něj právě nekoukáš vůbec komplexně, což je dost zásadní problém.

Reagovat
herbage

Pochopitelně, že bude. Hodgsona si jako trenéra vážím, ale pro Liverpool byl zlo. Natahal tam řadu průměrných playerů, kterých se Liverpool horko těžko zbavil. Dalglish je minulé jaro pozvednul a začali hrát parádní fotbal. Přes léto přivedl zajímavé hráče, kteří pasují do jeho stylu, ale má úzký kádr a málo rozdílových hráčů, tady musí zapracovat. Já mu stále hodně věřím a nemá tuhle sezónu cenu plakat nad rozlitým mlíkem, když vyhráli CC a možná vyhrají i FA cup. Navíc kdyby mu v týmu zůstal Torres a Gerrard byl zdravý, mohli by klidně bojovat o titul, takže i když teď je to výsledkově i herně horší, pořád se dokáží na silné soupeře hecnout a pořádně jim zatopit, zatímco Liverpool pod Hodgsonem byl připosraný a velké zápasy nezvládal. Ale práce Hodgsona ve Fulhamu se mi líbila a ani ve WBA si nevede špatně, byť tam těží ještě z práce Di Mattea

Reagovat
smazaný uživatel

akých tam mal Hodgson ťahať hráčov, keď mal k dispozícii menej než Moyes?

Reagovat
Chazy

Podle mě ale ignoruješ, že on docela velký množštví zápasů prokaučoval, příšerně reaguje na průběh utkání a není schopnej změnit styl hry, aby se našel recept na soupeře. Střídá pozdě a špatně, celkově vytváří dojem, že nestíhá.

Posily jsou podle mě vesměs naprosto příšerný, nejhorší od jakýhokoliv klubu za x let zpátky. Když se uváží ceny.

Reagovat
tomasinho

U těch posil to jsou především ty částky, kdy většina hráčů má hodnotu minimálně 2x menší. A s průběhem hry, střídáním a špatnými reakcemi máš pravdu.

Reagovat
herbage

To víceméně souhlas, zas tak do detailu hru nesleduji. Ale i kdyby měl odejít, kdo místo něj. Nemyslím si, že se tam drží zubynehty, ono je to spíš za trest. Posily jsou dobré, Downing, José Enrique i Luis Suaréz jsou výborní, Henderson také ujde, jen ten Carroll je provar, no. Jenže to není ani tak chyba Liverpoolu jako Chelsea, která jim šlohla Torrese. Furt lepší, jak hráči jako Poulsen či Maxi Rodriguéz

Reagovat
tomasinho

Tak Maxiho přivedl Rafa. Hodgson přivedl Poulsena, Koncheskyho, J. Colea a Meirelese.

Reagovat
Chazy

Maxiho snad nepřived Hodgson ale komik Rafa.

Reagovat
herbage

tak to sorry

Reagovat
Chazy

Ale teda je legrační, že hra je tvůj argument, i když jí nesleduješ. A zbývající jsou přestupy, na který měl Dalglish 5x víc peněz.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

hru sleduji, ale velké zápasy, kde mě Liverpool vždy uchvátil

Reagovat
Chazy

Hmmm.... . Nejde jinak.

Reagovat
fantomas

Jak se pak nad tebe proboha může nepovyšovat, když se takhle sám srážíš...

Reagovat
fantomas

*můžu

Reagovat
Chazy

No proto, já se nepovyšuju nikdy

Reagovat
j_mrazik

No...

Reagovat
herbage

tedy nesleduji v tom smyslu, že nevidím 50 zápasů ročně, jako fanoušek Liverpoolu a myslím, že ani v tomhle nemáš nasledováno podstatně více, než já

Reagovat
Chazy

Zas to sou ty soudy na základě zápasů s AFC no, to je k pláči, strašně těžký pak diskutova.t

Reagovat
herbage

Když si myslíš tohle, tak diskuse vážně nemá cenu, to máš pravdu

Reagovat
herbage

schválně, kolik jsi viděl pod Dalglishem zápasů, pobav mě

Reagovat
Chazy

Na svoje poměry právě dost, i když přes 10 asi ne.

Reagovat
herbage

hm, tak to jsme na tom podobně, takže jsem měl pravdu

Reagovat
Chazy

To musí bejt poprvý, nicméně v tý diskuzi už to tak nebude.

Reagovat
herbage

no dokazujete to jen to, že se zbytečně automaticky povyšujete

Reagovat
j_mrazik

Že vás to baví zkoumat, kdo utratil větší prachy za větší tragédy, který ani jeden nebyl schopnej použít. Oba dva špatně a hotovo.

Reagovat
fantomas

Možná ti to ještě nikdo neřekl, ale velký zápasy jaksi sezonu nerozhodujou.

Reagovat
herbage

a ty si neuvědomuješ, že kdyby nám chyběl celou sezónu Persie, tak jsme možná ve větší prdeli, než teď Liverpool. Zkrátka nyní se trefovat do Dalglishe mi přijde slabošské

Reagovat
fantomas

A kdo jim chybí celou sezonu? Gerrard chyběl zhruba půl sezony a po jeho návratu LFC sbírá v průměru snad ještě míň bodů než bez něj (a to on sám přitom vyniká).

Reagovat
tomasinho

Z posledních 20 zápasů získal Liverpool jen 27 bodů. Roy Hodgson byl vyhozen, když získal v té samé porci zápasů bodů 25.

Už vlastně 21 zápasů a 27 bodů. Stejná bilance s daleko lepším týmem po utracení víc jak 100 mega. A co z toho, že se na podzim na tu hru dalo dívat, když z toho nebyly body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch nůžek.

Reagovat
fantomas

Lol, zůstat dva na čtyři útočící hráče při standardce, to chce pořádnej kus odvahy.

Reagovat
herbage

Wigan se snad opět zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

a ozaj, 7 zápasov - 7 víťazstiev.

Takú šnúru má v európskych najväčších súťažiach momentálne iba Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny k mači s wiganem

"I think we looked a wee bit tired," he said. "

dříve v týdnu

"They (the players) are as fit as anybody and probably fitter than most," said the boss. "

Reagovat
tomasinho

No jo, hodný děda.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

"It doesn't matter how well or badly you play, you still need a wee bit of luck sometimes and there is no reason why the second goal should be chalked off for me.

Tu ruku Suareze musel vidět i Reina.

Reagovat
minoLFC

a nešlo tam skôr o faul na hráča? ta padajúca lopta sa možno ani nedotkla jeho ruky

Reagovat
tomasinho

Podle mě se dotkla, jinak by nedostal žlutou.

Reagovat
minoLFC

dostať ju mohol ya to, že mu dal nou do facu

Reagovat
tomasinho

Nedal, ruka byla na míči.

Reagovat
I am Mancunian

neskutocne , jasna ruka

Reagovat
fantomas

Snad jedinej manažer, co používá "wee".

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Wow, co to (ne)vidím. Tak Arsík přejede Villu a LFC se nechá doma ztrapnit od Latics? Tak krásnej víkend to mohl být... Musím si počkat na MOTD, jelikož jsem zase nic neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

po takových uspěšných vysledkoch nakonec v lete odejde jediný schopný fotbalista scouseru Suarez,ktery bude uplne znechucen a pak uz nebude hrat liverpool o 7. misto ale o 17.

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Four Stoke City players (Huth, Wilkinson, Shawcross & Jerome) are yet to make a pass after 25 minutes of this game. Missing.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omg...

Reagovat
Manik...

Liverpool naprosto k smíchu. Ještě, že jsem na ně nevsadil.

Chelsea hodně sklamala... Nechce hrát LM nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Uh, haluzácí.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Raheema Sterlinga a jeho kariéru v LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

uz davno mal mat viac minut v acku

Reagovat
smazaný uživatel

08.12.1994

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto stylem bude Liverpool dvanáctý

Reagovat
tomasinho

Stejně je to tedka už jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Být šestý nebo dvanáctý jedno není

Reagovat
fenixLFC

kvoli premiam za konecne umiestnenie a lakaniu novych hracov nie

Reagovat
Luc-Luc

snad Kenny zacne vic stavet ty mlady, musel by byt slepej, aby nevidel ten rozdil...Sterling byl paradni, snad mu to pujde takhle dal

Reagovat
Luc-Luc

sorry, nemela byt reakce

Reagovat
tomasinho

Šestí nebudeme a jestli sedmí, osmí nebo desátí, to je jedno. Stejně se cíl nenaplnil a EL máme jistou. Aspoň teďka může být vzpruhou FA Cup.

Reagovat
Luc-Luc

a vyhrat FA Cup neni vubec nerealne...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se na to zaměříme teď, když už serem na ligu. Nebo teda spíš hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@Jshelvey33

Shiteee result were better than that!! We gotta improve !! Bad week!! Let's move on and improve!! Fans were superb as usual!!! #YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, spokojenost.

Reagovat
j_mrazik

Taky, taky.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom sa zhodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já čekal, že přijedu domu a uvidim tam 4:1 třeba. Proto to potěší.

Reagovat
herbage

už trénuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neee , nebudu trénovat, to by pak nemělo smysl, bych se to trochu naučil a nebylo by to takový fiasko. Když se ztrapnit, tak pořádně.

Reagovat
herbage

ok, no

Reagovat
smazaný uživatel

When Jenkinson was warming up the crowd started to sing “If you hate Tottenham, clap your hands!” and he clapped

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sa predsa vie, že je to gooner odmalička. Silno mu závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Wilshere

Also congrats to @Afobe on a successfully debut for Reading! Don't win too much though I want the Hammers bak where they belong!

Reagovat
smazaný uživatel

me too

Reagovat
madridcan

Fanúšikovia Stoke City spievajú v domácom zápase proti Manchesteru City "We Only Scored for United!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny prekvapeni, ale je to od nich hezky

Reagovat
Rssa

Neskutečné, já už nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

ten yaya je ale kkt.. strasne nesympaticky borec..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

To byla jedina vec, kvuli ktere se mne aspon trosku chtelo ten zapas stahnout.

Reagovat
fantomas

Těšim se na Manciniho tiskovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeb.t city do huby stejne jako pool, výsledky jako hnis

Reagovat
smazaný uživatel

City ubranilo remizu

Reagovat
niflheim

Nechápu, že si stále někdo myslí, že se na Britannii rozdávají body

Reagovat
smazaný uživatel

tak clovek by cekal,ze ke konci bude tlacit City a bude mit vic ze hry,ale opak byl pravdou :)

Reagovat
niflheim

Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
EL Gringo

Crouchov gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri jak zahodil poslední šanci na útok

Reagovat
pajamu

Tak to by šlo

Reagovat
kiwwi

pome United...v pondelok urobit 3 body a najlepsie s tym aby sme predbehli City aj v skore

Reagovat
Tomekcz

v pondeli 4:0 a budem mit i vyrovnany skore snad se Fulham jeste nezvedne

Reagovat
iamek

Gratulace Liverpool ke vstrelenemu golu proti Wiganu . A gratulace City k cennemu bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal. Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny had tendinitis in his knee when he woke up this morning. I don't know what position he slept in but he could not walk properly.

Reagovat
Manik...

Toto kolo je fakt síla

Reagovat
Side

Všichni čekají na 400?

Reagovat
Side

Všichni čekají na 400?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City pekne,krasný víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Od 80. minuty jsme hrali fakt skvele, presne takhle se ma bojovat o titul Snad jedinej Yaya se snazil, jinak otresny..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to na dalsi super kolo

Reagovat
fantomas

Jj, tohle už i pro mě. Akorát mám hrozný dilema se Swans, normálně bych jim přál co nejvíc bodů, ale když je tu ten kiwwi. Na druhou stranu dneska to byl aspoň Everton no.

Reagovat
blaugrana

Zaváhanie city je vždy náplasť na dušu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

18 - If the Premier League had started on January 1st, Liverpool would be 18th with 8 points (19 QPR 8pts, 20 Wolves 5pts). Hangover.

Reagovat
blaugrana

Z čoho tak vyvodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, jak to myslis

Reagovat
blaugrana

Že z čoho usúdili, ak by PL začala 1. januára, tak by boli spomínané tímy takto umiestnené.

Reagovat
blaugrana

Jaj, už chápem. Že by počítali body, len od prvého januára.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

tvl

Reagovat
Swarley

já tě chápu

Reagovat
Infi

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

Čus, chci se zeptat proč když rozjedu "další soutěže" tak zde nenajdu Brazílii? Nebo snad jen špatně koukám?

Reagovat
smazaný uživatel

EUROfotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo dost mimo mísu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie není v evropě, nevím co ti na to mám víc říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Né, klid, to sem narážel na to, že JÁ neumím číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to nauč.

Reagovat
smazaný uživatel

jó, neboj se.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

nic.

Reagovat
Maresma

Zato Africky pohar narodu se hraje v Evrope.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak africkej pohár nebo asijskej to si berou na starost lidi jako fantom nebo domingo a byla by škoda, kdyby to tu nebylo, ale furt se eurofotbal týká hlavně evropskýho fotbalu a i s těmahle národníma pohárama evropa úzce souvisí.

Reagovat
Maresma

Vsak jasne, ja to chapu. To bylo jenom takove rypnuti.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nadruhou stranu je škoda, že tu prostě nejsou informace o této lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli by byl zájem o takovou ligu ve větším měřítku a kdo byl psal preview a review a články, ale horší jak skotská liga by to asi nebylo no. Ale hlavně by to rozseklo tu myšlenku co je v hlavičce na týhle stránce.

Reagovat
cristiano.K.

eurofotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to zkoušíš jeho taktikou " "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fan arrested over racist abuse of Newcastle midfielder Tiote

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zvláštního.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz si vic tymu stezovalo,ze za hostujici stridackou sedava particka,ktera urazi hrace a trenera...

Reagovat
niflheim

To je ale spíše dali do ochranné vazby, ne?

Reagovat
blaugrana

Koho sa oplatí followovať na twitteri? Wilshera a Ria už tam mám. Aj Piqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc, Robin, Rooney, Barton, Frimpong, Oxlade.

Reagovat
kiwwi

Ria sa velmi neoplati, to je spamer

oplati sa Garyho Nevilla, Phila Nevilla

Reagovat
smazaný uživatel

pirs morgan a ricky gervais

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad president Jokin Aperribay is due to fly to England next week for talks with Arsenal over Carlos Vela. to bude pekna almuzna...

Reagovat
goodbay

Bolton paráda, příští kolo vyhrát u psů a jede se za záchranou.

Reagovat
Side

Hodíte sem pak někdo link na MOTD? Budu vděčnej

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Díky oběma

Reagovat
SunFells

Už byl Arsenal?

Reagovat
Side

Ne

Reagovat
Side

Zatím byl Bolton - Blackburn a Stoke - Man. City

Reagovat
SunFells

Díky

Reagovat
SunFells

Reagovat
hefy

Caldwellův gol. Komičtějš by to nedal ani Heskey.

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey by zakopl.

Reagovat
SunFells

Bylo to šikovné a vypadalo to chtěné, zase ho neshazuj za každou cenu

Reagovat
hefy

To teda nevypadalo. Posunul si to úplně náhodně holení. Málem na ten míš šlápl a navíc byl v šílenym předklonu.

Reagovat
kiwwi

perfektne to urobil...pozeral som to online a bolo jasne, ze to tak chcel urobit

Reagovat
hefy

A o čem se bavíme? Samozřejmě, že to tak chtěl urobit a dát gol. Ale mě baví ten komickej způsob, jak to udělal. Posouvání si míče holení opravdu neni standartní postup. Vypadalo to prostě strašně neohrabaně.

Reagovat
SunFells

Při té zasekávačce ten balón trochu skočil a odrazil se mu od holeně, ale na tom nic tak moc neohrabaného nebylo, ono by se to stejně dostalo tam, kam zamýšlel ...a zakončil velmi dobře, až se divím, že stoper před bránou udrží tak chladnou hlavu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

No, chladnou hlavu zachoval, to jo. Ale nepřeceňoval bych to. On hraje neohrabaně celou sezonu a najednou ukáže záblesk geniality? Spíš to byla velká náhoda, vždyt ani nezvedl hlavu a furt se díval jen na míč.

Reagovat
kiwwi

chcel to tak spravit? chcel...spravil to tak? spravil...bolo to paradne a vobec to neprecenujeme...len docenujeme

Reagovat
hefy

Ale vždyt mi původně šlo, o to že to vypadalo neskutečně komicky. Nechtěl jsem shazovat jeho gol. Ježišmarja, byl jsem nadšenej, když ho dal.

Reagovat
kiwwi

Wigan’s Gary Caldwell has scored more Premier League goals at Anfield than Andy Carroll this season.

Reagovat
hefy

Reagovat
kiwwi

"SunFells

25.03.2012 00:03

Bylo to šikovné a vypadalo to chtěné"

hefy

25.03.2012 00:05

To teda nevypadalo.

skor som chcel reagovat na toto

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey by zakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Cisse To je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

největší, ještě se diví

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo, Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

baines

Reagovat
mul

Crouch

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

ty seš šašek, toho kritizuješ už jenom ze zvyku?

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na hefyho

Reagovat
smazaný uživatel

U nás když se Palacios vydal na dvacetimetrový dribble tak sem ho od tv povzbuzoval a ryčel jak drak. Stejně tak když Kaboul tou svojí zku*venou megabombou omylem zničí nějakého hráče. To jsou okamžiky, pro které se vyplatí sledovat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Palacios mi chybí Jednu dobu hrál neskutečně, škoda že po tom zranění šel tak výkonostně dolů..

Reagovat
j_mrazik

Na ty bomby máte Huddlestonea, ne?

Reagovat
hefy

Jojo, zrovná já, jeden z jeho neustálých obhájců.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě nechápu proč ho kritizuješ zrovna, když dá takový gól

Reagovat
hefy

Vždyt ho nekritizuju, smál jsem se, jak směšně ten gol dal. :(

Reagovat
alcantara

United opat titul? Hmmm, kto by to bol povedal...

Reagovat
kiwwi

Apparent Kenny Dalglish is a much better manager than Arsene Wenger

Wenger has only managed to get the best out of Arsenal, while Kenny has done it with the other 19 premier league teams.

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Liverpool results in last 7 games Andy Carroll's started: WWDWWWW – Last 9 without him: DDDLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

však včera hrál a prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

asi mysli v zakladnej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

started

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je to píčovina, protože hrál v základu i proti Boltonu, City a tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je tam in last 7 games. Man City a Bolton jsou 8. a 9. zapas v poradi.

Reagovat
kiwwi

tak ale narokom daju 7 with him a 9 without him...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to nevymyslel, jen dokazuju, ze to neni "picovina".

Reagovat
kiwwi

ale ono to v podstate picovina je

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth1625.03.2012 13:50

stejně je to píčovina, protože hrál v základu i proti Boltonu, City a tak dále

Tohle pravda neni, tim to pro me konci.

Reagovat
Maresma

To teda neni

Reagovat
smazaný uživatel

ale kiwwi mluvi o PODSTATĚ, a pravě tohleto - srovnavat to takhle 7 vs 9 je matematicky pičovina, nebo je to alespoň nepřesné, a tudíž je to prostě zase pičovina

Reagovat
Maresma

Last 7 without him: DLLLLLL

Snad uz bude spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(já to nestudoval, jestli tam sou W, L, nebo D)

Reagovat
Maresma

No ono je to ted jeste horsi

Reagovat
Chazy

tinyurl.com/774yj3y

ČR už má vylosovanou skupinu.

1. nemáme šanci

2. podívej se dole na ten pavouk. Nevím, jestli sem někdy viděl stupidnější systém.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost divnej system

Reagovat
Chazy

Z mýho pohledu to je neuvěřitelně nespravedlivý.

Vlastně každej tým, až na ten, co vyhraje první dva zápasy, si může dovolit jednou prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je uplně běžně používanej systém například v ProGamingu.

Nedívej se na to tak, že každý team si může dovolit jednou prohrat, ale tak že každý team má možnost vrátit se zpátky do turnaje.

Reagovat
Chazy

Tak se na to dívat prostě musím, protože to neplatí jen pro nejlepší tým, kterej když prohraje, tak končí.

Reagovat
Chazy

Btw sranda je, že Izrael můžou reprezentovat židi, co dřív hráli za jiný národy. Třeba Braun s tím počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to si tu uz resil myslim se soukupem

Reagovat
soukup

bavil sem se s kamošem z repre a prý se taky jedná o cizincích, takže ty šance zatím odhadnout fakt nejdou, půjde o to, kdo v jaký míře si tam dotáhne lidi z USA

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz hraje tak se vsichni hraci soupere divaj co tam beha za sexy brunetu a nesoustredi se na hru

Reagovat
tomasinho

Já to říkám furt, že je zbytečně kritizován.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skluz

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dost obyčejná reklama

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ja som si ju pozrel len kvôli Wilsherovi.

Reagovat
smazaný uživatel

strašná hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrrhovo vítězství dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ..... i když hrozná 2. polovina

Reagovat
herbage

herbage comix #2 enjoy http://tinyurl.com/7sncp38

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Newcastle United have never previously reached 50 points by this stage of a Premier League season without being in the top four.

To čelo je letos stejně silnější než v poslední době no.

Reagovat
smazaný uživatel

Colo prý 2-3 zápasy out. Takže 5 flek je jen chvilkové potěšení. Sakraforte.

Reagovat
smazaný uživatel

dost brzo říkat, že je na 2-3 tydny out

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Colo se stejným zraněním laboroval na podzim a byl mimo tuším právě 3 týdny.

Reagovat
Trand

Tak Nando má na 9gagu velkou fanouškovskou základnu. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3550675_700b.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nevyznám sa moc..kto to hovorí?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, proste sa tam smejú starí chuji.

Reagovat
Maresma

Papiss captain ve fante Skoda, ze sem dnesek celej prospal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : viděli ste film HappyThankYouMorePlease ? Točil to a hrál v tom hlavní rolu Ted z How i met your mother a prý to má připomínat Woodyho Allena.

Reagovat
Eric_The_King

Nebylo to špatné. Taková indie blbina no. Ale k Allenovi bych se neodvážil to přirovnat. A taky se na to nedívej, pokud ti postava Teda není sympatická

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi sympatická, ale o čem ten film proboha je? Připadá mi to jako sestřih z jedné sezóny nějakého seriálu o kterém nemám ani páru a nevím o co tam de.

Reagovat
smazaný uživatel

takže na to se dívat nebudu

Reagovat
Maresma

Teda jako herce teda fakt nemusim.

Reagovat
Maresma

Ta veta zni fakt divne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež radšej herečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš naopak. Radši mám herce páč baby bych nejradši řadil jenom podle toho jak dobře vypadajou než podle výkonů na plátně. Paradoxně když sem si dělal žebříček mladých talentů, zhruba do třicítky, tak tam byly akorát samé baby a Shia LaBeouf a Ryan Gosling.

Reagovat
Maresma

Jj, ale zas kdyby ve filmu hrali jenom hnusny baby, tak by me to tak nechytlo ikdyby podali sebelepsi vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

preto si ich neradím vôbec, maximálne tak podľa výzoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mně je to paradoxní spíš v tom že aji když ve filmech si většinou všímám výkonu chlapů a měl bych problém udělat top deset nejlepších hereček podle sebe, tak z mladých chlapů sem si všiml akorát těhle dvou a ty baby zbytek strčí do kapsy.

Reagovat
domingo

Tom Felton je vynikajici..

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Rupert Grint, byl dobrý aji ve Wild Target. Ale když ho srovnám s takovou Saoirse Ronan tak je to druhá liga.

Reagovat
j_mrazik

Ono celkově těch mladých herců moc není. Nejvíc se objevujou v těch teen sračkách. Poslední dobou je to tu samej upír + čaroděj.

Reagovat
Rssa

Není pravda, mladých herců, které je dobré sledovat je podle mého spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří třeba?

Reagovat
Rssa

Joel Kinnaman, Joseph Gordon-Levitt, Andrew Garfield, Jim Sturgess, Aaron Johnson, Jamie Bell....všichni velice talentovaní, kteří nehrají většinou ve sračkách a vždy jsou více než dobří...a to jsou jen ti, na které jsem si vzpomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Joseph Gordon-Levitt a Asa Butterfield se mi líbil v těch třech filmech ve kterých sem ho viděl. Spíš dvou.

Reagovat
Rssa

Toho druhého vůbec neznám, nějaký špunt koukám . Je jich podle mého spousta, ale zajímaví herci jsou často až po třicítce, kdy už hrají bez chyb (Farrell, McGregor a další borci)

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec v pruhovaném pyžamu, hrál tam toho malého esesáčka. Víc mě zaujal ten skutečný Chlapec v pruhovaném pyžamu, ale ten zatím nikde jinde tuším nehrál.

Reagovat
j_mrazik

Ten film je parádní.

Reagovat
SunFells

Nelituji, že jsem to viděl, ale podruhé bych se na to nepodíval. K Allenovi tomu chybí dost.

Reagovat
Rssa

Nuda, příšernost, pseudointelektuální rádobyAllenovka. Neztrácej čas

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě, už sem se dodíval.

Reagovat
Rssa

A jaký je tvůj verdikt? Mě to neskutečně nudilo, skoro jsem umíral...

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem ho na csfd, jestli mě tam máš v topce. Já sem se nakonec plus mínus chytil, hodně práce odvedla ta sváděcí scéna na třídenní soužití, a taky to že ta latentně těhotná blondýnka s averzí vůči LA byla sympaticky zmatkářská. Ale první půlhodinu jsem byl regulérně zklamaný a přemýšlel sem proč sem si takovou chujovinu stáhnul.

Reagovat
Rssa

Už čtu...v podstatě to samé, akorát u mě to bylo jen na jednu hvězdu . Možná to bylo umocněno tím, že jsem na to slyšel chválu a pak dostal takové fuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Já sem fakt čekal nového Woodyho. Škoda, nezbývá doufat že Woody bude žít jako Lister do 187 kdy se bohužel udusí při pokusu rozepnout podprsenku zubama, a mezitím bude pořád chrlit jeden film ročně.

Reagovat
Rssa

Tak po Londýnu, Barceloně a Paříži teď má točit v Římě, tak třeba za 5 let se dostane do Olmíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Olmika Já sem slyšel že další bude na řadě Kodaň. Už se na to těším, tohle měl udělat dávno. V Evropě byl vždycky mnohem populárnější a ziskovější než ve Státech.

Reagovat
domingo

Bylo tu uz tohle?

Wayne Rooney has visited Fabrice Muamba in hospital.

"It's great, he can almost string a sentence together," said Fabrice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj. To je krasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc se mi líbil ten vtip se slávistama v dětském domově. Ten byl na podobný princip ale trefnější.

Reagovat
Honza Matoušek

Fotbalisté Slavie navštívili včera dětský domov. "Bylo smutné vidět ty bezduché tváře bez špetky naděje", komentoval situaci šestiletý Dežo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nikdy neomrzí. A ještě jeden - Přijde ženská k doktorovi a stěžuje si: "Pane doktore, mně zpívá píča."

Doktor se zarazí, ale co.. nechá ji vylézt na křeslo, skloní se, přiloží ucho a slyší jak z píči zní: "Sparta, Spartaaa, hééja hééja Spartááá".

Narovná se a podívá se na pacientku: "Buďte v klidu, tohle zpívá každá piča."

Reagovat
Honza Matoušek

Ten jsem neznal.

Reagovat
domingo

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Trand

Benik Afobe ‏ @Afobe Reply Retweet Favorite · Open

Watching Justin Bieber Never Say Never. I'm not going to lie... I've got #BieberFever. Afobe poslouchá Biebera, fakt na to nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

to z neho spravil jeden víkend v Readingu? Berme ho späť!

Reagovat
Trand

Benik Afobe ‏ @Afobe Reply Retweet Favorite · Open

I have question for all you giving me stick. If Justin Bieber is rubbish, why do artists such as Usher associate and perform with him then?

Benik Afobe ‏ @Afobe Reply Retweet Favorite · Open

Getting tweeted Usher associates with Bieber because of money & his fan base. But would he have that money and a fan base if he was rubbish?

Jo, definitivně zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, a náš Henderson tiež!

Reagovat
smazaný uživatel

inac on je jeden z mala, co vyzera na twitteri sympaticky, krasna anglictina, ziadne hey yo man cmon deeeeeeench

Reagovat
cristiano.K.

600. pro LFC

Reagovat
Maresma

v TOP4

Reagovat
cristiano.K.

chtěl jsem za to dát smajla >

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
j_mrazik

Love it.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvý ksicht je neopísateľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

jedna Mírova hláška:

‎"Heitinga s Webbem mají výhodu, že jim při rozhovoru nepadají vlasy do očí."

Reagovat
kiwwi

na twitteri prebieha diskusia o doterajsom time sezony - hraci z vlastneho timu nie su povoleni...tak za seba takto:

Hart - Baines, Skrtel, Kompany, Walker - Bale, Yaya, Parker, Silva - Persie, Ba

subs: Krul, Richards, Coloccini, Modric, Mata, Aguero

Reagovat
kiwwi

+ hrac sezony Persie, mlady hrac sezony (do 23 rokov) Mata, tim sezony Swansea, manazer sezony Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkný výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Toho wengera sem si neprecetl!

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Wenger? ja by som bol za Pardewa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavé, skúsim.

Hart - Jones, Lescott, Skrtel, Enrique - Mata, Sessegnon, Parker - Rooney, Demba, Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

Krul - Baines, Coloccini, Kompany, Richards - Bale, Modric, Yaya Toure, Silva - Van Persie, Aguero

Reagovat
vodka

u mě:

Hart - Baines, Skrtel, Coloccini, Richards - Bale, Parker, Silva, Dempsey - van Persie, Ba

Friedel, Walker, Lescott, Song, Mata, Sessegnon, Aguero/Yak

Reagovat
herbage

Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Enrique - Song, Rosický, Silva - Agüero, van Persie, Mata

Reagovat
vodka

hraci z vlastneho timu nie su povoleni.

Reagovat
herbage

ha, to jsem nečetl Tak potom nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a precital si si moju zostavu? co si si myslel, ze som spadol na hlavu ked som tam nedal aspon 5 hracov z United?

Reagovat
j_mrazik

Tak u vás jednotlivci nejsou nic moc, ale tým je to dobrej.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

ze Stoke tam nemá ani jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Richards, Coloccini, Kompany, Baines - Parker, Yaya - Valencia, Silva, Bale - Persie

lávka: Krul, Koscielny, Williams, Allen, Sessegnon, Fellaini, Aguero

Reagovat
cristiano.K.

nečekal bych Harta,ale tak aspoň nakou sázku vyhraju

Reagovat
Trand

Vorm - Bainesy, Martin, Skrtel, Walker - Fellaini, Carrick, Mata, Morrison - Ba, Aguero

Ale asi tam hrajou velkou roli sympatie.

Reagovat
cristiano.K.

Škrtěla tam máš 2x

Reagovat
Trand

Já myslel Martina z Norwiche.

Reagovat
cristiano.K.

myslel jsem si to

Reagovat
Trand

Ale zas na druhou stranu Škrtěl hraje tak dobře, že by si zasloužil být tam dvakrát.

Reagovat
cristiano.K.

proti Wiganu si vybral slabou chvillku, poměrně zbytečná penalta,jinak souhlas....

Reagovat
fantomas

Ty hele, Martin šel dost dolu a poslední dobou už ani nehrává.

Reagovat
Trand

Hm, to je na nic. Já vím, že ze začátku sezony hrál skvěle.. nevěděl jsem, že u něj nastal takovej pokles. Každopádně za tu první část sezony si to zaslouží. A jak asi vidíš, ta moje sestava by se dala složit stokrát líp. Já jen asi nedokážu oddělit citovou stránku od toho, jaký ty hráči podávaj výkony. Proto tam třeba nemám Balea..

Reagovat
fantomas

Já vim, taky to timhle způsobem rád stavim.

Reagovat
cristiano.K.

Hart- Richards,Škrtěl,Kompany,Baines-Valencia,Song,Modrič,Silva,Bale-RVP

lávka: Krul,Coloccini,Walker,Mata,Parker,Rooney

Reagovat
kiwwi

kde je Evra

Reagovat
cristiano.K.

netroluj ale je pravda,že jsem dlouho váhal na LB. Moc zápasů Evertonu jsem neviděl. Enrique hraje druhou půlku špatně.Cashley špatný,Evra už měl lepší sezony. Přemýšlel jsem nad BAE....

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel - Walker, Koscielny, Skrtel, Enrique - Bale, Mata, Valencia - Rooney, van Persie, Ba

Reagovat
smazaný uživatel

za Laurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bez Valencii a Wazzy nevím.

Hart - Baines, Company,Vermalen, Walker - Yaya, Song - Mata, Silva - van Persie, Ba

Taková Wolfsburská 4-2-2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm - Richards, Skrtel, Kompany, Bainesy - Valencia, Parker, Sess, Bale - Van Persie, Aguero

Manager: Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na konci sezony bych tam urcite napsal Rodgerse

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Walker,Skrtel,Kompany,Baines - Valencia,Silva,Sessegnon,Bale - Aguero,Rooney

Lambert

Reagovat
Kenneth

Hart - Walker , Kompany , Škrtěl ,Richards - Yaya - Bale - Silva , Mata - RvP , Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

1:Hart - BAE, Koscielny, Škrtel, Ivanovic - Bale, Carrick, Silva, Valencia - Rooney, RvP

2: Cech - Baines, Kompany, Coloccini, Richards - Sessegnon, Modric, Mata - Ba, Holt, Aguero

Nej mládě: Bale

Nej hráč: RvP

Nej manager: Rodgers

Reagovat
fantomas

No od nás by se mi tam stejně vešel jen Koscielny s Van Persiem, takže to bude podobný. Nicméně pak zas narážim na problém s rozestavenim, protože sem nepřišel na uznání hodný pravý křídlo, a přitom Bale by tam chybět asi neměl.

Krul - Walker, Škrtel (Koscielny), Colo, Baines - Parker, Carrick, Silva - Rooney - Ba, Agüero (RvP)

No snad mi to ještě poslední kola trošku ulehčej. O sestavách překvapení a zklamání mám jasno daleko spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To muzou jen redaktori?

Reagovat
fantomas

Koho co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sestavy na konci sezony

Reagovat
fantomas

Už dřív sem přemejšlel o tom, že někoho z vás do toho zapojim, ale stejně pak každej čte i diskuzi, kam to může hodit kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych u allstar výběrů rozestavení nějak moc neřešil a rozčlenil to jen do kategorií: GK, krajní beci, CB, CM, krajní záložnící, útok (CF, SS,....). Kraje zálohy si stejně během zápasu xkrát mění pozice...

Reagovat
fantomas

No zálohy dejme tomu, ale beci, jak si to udělal níže, fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Moderní krajní bek by měl umět zvládnout obě lajny na podobné úrovni

Reagovat
j_mrazik

Ale, ale... každej není Zambrotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda jako první napadl Lahm Holt jsem mladší ročník

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

XI: Hart - Richards, Kompany, Vermaelen, Baines - Valencia, Y. Toure, Dempsey, Nani - van Persie, Aguero

Subs: Vorm, R. Taylor, Škrtěl, Song, Mata, Hoilett, Ba

Sess a Colo se nevlezli

Reagovat
fantomas

Když Vermaelen, tak tam ale musíš mít i Koscielnyho, kterej je na tom letos o poznání líp.

Reagovat
mul

Hart-Richards,Skrtel,Kompany,Baines-Valencia,Yaya,Carrick,Silva-RvP,Rooney

Reagovat
mul

subs : Vorm,Colo,Jones,Arteteta,Dempsey,Mata,Aguero

Reagovat
Azza

West Brom Trapáci Jsou zpátky tam kam patří.

Reagovat
kiwwi

OT:

Pôsobivý príbeh Cristiana Ronalda:

"Musím sa poďakovať môjmu starému priateľovi Albertovi Fantrauovi za svoj úspech. Hrali sme spolu za rovnaký tím na medzinárodnom turnaji do 18 rokov. Tam k nám prišiel manažér Sportingu Lisabon a povedal:

"Kto dá dnes viac gólov pôjde do našej akadémie."

"Vyhrali sme vtedy 3:0. Ja som strelil prvý gól, Albert druhý po skvelej hlavičke. Ale tretí gól bol impozantný pre nás všetkých. Albert bol v situácii 1 na 1 proti gólmanovi, ktorého obohral a ja som bežal v tesnej blízkosti pred ním. Mohol pokojne skórovať, ale namiesto toho mi prihral a ja som dal ten tretí gól, takže ja som šiel do akadémie Sportingu Lisabon. Po zápase som za ním prišiel a spýtal som sa:

"Prečo?", on odpovedal "Si lepší než ja."

Veľa novinárov sa vydalo do Albertovho bydliska a pýtali sa ho, či je tento príbeh pravdivý. On im povedal, že áno. Ďalej tiež povedal, že jeho kariéra hráča po zápase skončila a teraz je nezamestnaný. Žurnalisti sa pýtali ďalej:

"Ale ako ste to urobil, ako ste postavil tak krásny dom, máte pekné auto, vyzeráte ako bohatý muž, živíte rodinu. Odkiaľ toto všetko prišlo?"

Albert im na to pyšne odpovedal:

"To je od Ronalda"

ak je to pravda tak to klubucik pred tymto borcom

Reagovat
cristiano.K.

vypadá to dojemně, pokud je to pravda

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

najskor to bude picovina, lebo v akademii Sportingu je uz od 12tich

Reagovat
cristiano.K.

jednou to někdo zfilmuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mně taky napadlo, v 18 už muselo být jasné že to je supertalent. Takoví hráči začínajou ještě na nižším stupni. To je jako moja kolegyně z práce která nenávidí Sigmu za to, že když tam odvedla svého 17-ti letého syna, tak jí řekli že by to mohlo trvat roky než by se dostal na lavičku Áčka, pokud vůbec. Ona věří že má na GL, a fakt že hraje 1A třídu ve věku ve kterém jeho vrstevníci kopou divizi za béčka ligových klubů ju nevzrušuje. Holt za všecko může ta Sigma která neumí dělat s mladéma.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale krásný příběh. Ale cynicky si rýpnu, Ronaldo by se se svým obrovským talentem a pílí propracoval na vrchol tak jako tak. A tenhle Albert, aji kdyby v tom zápase nasázel sám pět gólů a neměl na to, tak by ani tou akademiou neprošel.

Reagovat
cristiano.K.

prošel,ale na kariéru vrcholového fotbalisty to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

To si rýpni, ale přesto - znamená to co jsi řekl, že by se většina lidí zachovala v té gólové situaci jako Albert?

Reagovat
smazaný uživatel

Znamená to že si myslím že je to příběh jako ze Spilbergova filmu. Čili k realitě má asi tak daleko jako on k normálnímu důchodcovi. V Lisabonu by museli být hluchoslepí aby si nevšimli Ronaldova talentu až do 18-ti let, a to ani v testovacím zápase. A podle toho jak dokážou produkovat špičkové hráče a další po tuctech tahat z Brazílie takoví nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak takovýhle věci jsou asi jasný... :-) Já jsem poukazoval na to hezké gesto Alberta. Neřikám ale, že tomu věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Podle wiki byl ve Sportingu od roku 97, kdy mu bylo 12

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze keby mu to dal pred prazdnu, tak by sa nanho ten trener roboticky nevysral

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy normalny arsene wenger by si po niecom takom vybral toho alberta(alebo obidvoch)

Reagovat
kiwwi

navyse to mal byt ofsajd

Reagovat
madridcan

urcite to je pravda a je o tom zbytocne diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

A co sestava zklamání?

De Gea - Warnock, Meretesacker, Dunne, Cashley - Jarvis, Meireles, Adam, Henderson - Carroll, Torres

Reagovat
fantomas

Warnock i Cole v jedný sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hráli jak lemplové, tak jsem je tam holt vecpal...třeba by se jeden z nich na RB probral

Reagovat
hefy

Možná, že místo Jarvise by se tam dal napsat i Rodallega.

Reagovat
tomasinho

Henderson určitě ne, od toho se ani víc nečekalo. A má i dobré zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle za 20 mega?

Reagovat
kiwwi

ten hrac za tu cenu nemoze...pre mna jeho vykony nie su ziadnym extra sklamanim

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotíš to stejně u Torrese nebo Carrolla?

Reagovat
kiwwi

samozrejme, ti dvaja su totalne prepadaky, aj keby stali 5 korun

Reagovat
kiwwi

skor ako na cenu, by som prihliadal na ocakavania (ktore v urcitom zmysle zvysuje aj ta cena no), ale od Hendersona nikto ziadne zazraky necakal, navyse je furt pchany tym trenerskym geniom vzdy mimo svoju poziciu

Reagovat
smazaný uživatel

To zas není pravda...Že jsou oba přeplacení (hlavně Carroll) viděli všichni, a stejně jako Henderson ani jeden z nich neměl tu hodnotu přestupní částky. A po tom, jak "zářili" loni na jaře by se taky dalo říct, že od nich tuto sezonu nikdo moc nečekal Torrese navíc sice dávali na post ne jeho primární post, ale v systému který mu vůbec neseděl (s neschopnou zálohou)...a tak by šlo pokračovat

Reagovat
kiwwi

ved si vybudovali status hviezd svojich timov...po prestupe sa samozrejme ocakavalo potvrdenie...a momentalne ich prevysuju utocnici ako Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zklámání SEZONY by se mělo vnímat ze širšího kontextu...Kdyby se Ševčenko, coby držitel GB a bývalá superstar AC, zase vrátil do PL a vyhořel by třeba v u Spurs, bylo by to zklamání? Carroll měl za sebou povedený půlrok u Strak a podprůměrné jaro u Poolu...Torres byl od zranění před MS 2010 jen stínem bývalé superstar, a po průměrném podzimu 2010 v Poolu měl za sebou tragické jaro 2011 v Chelsea. Samozřejmě, oba jsou relativně mladí, ale odhlédnu li od jejich přestupových částek a vezmu li v potaz všechny proměnné činitele, tak před startem této sezony jsem od nich třeba 20 golů nečekal (od každého tak těch 10).

Reagovat
kiwwi

a co si cakal od Adama, pretoze tam bola cena OK

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se nepletu, tak ten patřil v sezoně 2010/2011 k nejlepším hráčů ligy, tže u něj byla očekávání logicky velká...navíc mu mělo všechno hrát do karet, chtěl ho manager, na CM není v Poolu bůhvíjaká konkurence a není to žádný mladý zajíc, který by neměl unést tlak. To, že ztratí dokonce i schopnost zahrávat standartky asi nikdo moc nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Adam se nadýchal nezdravého vzduchu v Liverpoolu a proto hraje tak špatně. Enrique, který trávil část léta i ve Španělsku to vydržel déle, ale už to na něj také doléhá a začíná hrát mizerně.

Reagovat
kiwwi

ja ti neviem...jedine sklamanie su u mna tie jeho standardky, to je asi tak vsetko...mne bolo viacmenej jasne ze ten skok nezvladne, ziadne extra ocakavania som u neho nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Mě u něj vždycky napadne paralela s Parkerem. 2 CM, lídři týmů bojujících o záchranu, oba Angličani ve stejném věku, po sestupu odchod do týmů s ambicemi hrát LM, jeden uspěje, druhý vyhoří. Kdyby podobně dopadl Parker, nedal bys ho do zklamání?

Reagovat
kiwwi

ne...takto je pre mna Parker prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

tvl to su reakcie jak keby ste videli prizrak

Reagovat
fantomas

By ses tak nesměl chovat..

Reagovat
kiwwi

ja nevidim nic pocudovania hodne na tom co som napisal...hrac, ktory je dobry v time na vypadnutie a po prestupe do spickoveho klubu je stale rovnako dobry je pre mna prijemnym prekvapenim, vobec to nie je pre mna samozrejmost, ale vy ste ini odbornici no

Reagovat
fantomas

Tak když se už roky ví, že Parker WHU přerůstal o dvě hlavy, překvapuje nás to těžko no.

Reagovat
smazaný uživatel

oba Angličani ve stejném věku

Reagovat
smazaný uživatel

Klame mě tou vizáží, no

Reagovat
fantomas

Hlavně i to "angličani".

Reagovat
smazaný uživatel

2 faktické chyby v 5 slovech, slušná práce Tak teda oba Britové

Reagovat
smazaný uživatel

* sice dávali na jeho post

Reagovat
smazaný uživatel

Leč celkově je to provar jak bek...

Reagovat
smazaný uživatel

*bejk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dá se to chápat jako investice do budoucnosti...uvidíme co bude, až začne pravidelně hrát na CM, i když ani tam mě letos co jsme viděl moc nepřesvědčil, nějakým výrazným progresem si u něj moc jistý nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda připadá jako předražený průměrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady jsme přihlížel k té ceně...přece jen se u něj za tu pálku čekalo víc.

Reagovat
cristiano.K.

čekalo se od něj určitě víc. Jenže my co víme,že má hrát ve středu zálohy nepřekvapuje,že hraje tak jak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Mladé pušky:

De Gea - Jones, Smalling, Kelly - McClean, Sinclair, Livermore, Romeu, Ox - Wellbeck, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Vis doufam, ze v PL je i dalsich 19 golmanu

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, mrkni nahoru na moje all stars čekal jsem, kdo na to narazí....samozřejmě De Gea byl v poměru cena výkon lehkým zklamáním, nicméně talent naznačil a jednou prostě nejlepší bude. Tohle je spíš sestava složená z hráčů, kteří pravděpodobně budou v budoucnu patřit ke špičce na svých postech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Tak teď jsi nejspíš u Fantomase skončil.

Reagovat
fantomas

Proč jako? Myslíš, že já bych tam snad dal Ramseyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu zatím moc nemůžu přijít na chuť, vůbec nevím jaká pozici mu sedí nejvíc...Pro mě je to zatím ne úplně vyprofilovaný hráč...

Reagovat
fantomas

Já bych i věděl, ale stejně tak vim, že na ní letos odehrál něco málo na začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně má smůlu, že Rosa chytl druhou mízu a co jsem viděl, tak si spíš překáželi...Uvidíme jak se to bude skládat, až se definitivně vrátí Wilshere...

Reagovat
kofin

Podle mě by mel hrát něco jako Arteta. Na to aby hrál na pozici jako Rosa mi přijde moc "pomalej".

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zpracování a hlavy nahoře nemůže hrát ani stopera.

Reagovat
vodka

Sinclair pryč, Hoilett in

Reagovat
fantomas

A Livermore pryč, Allen in.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem pozapomněl....může být

Reagovat
kiwwi

a co tak este zostava veteranov (nad 30 rokov)?

Friedel - Evra, Terry, Hangeland, Hibert - Giggs, Carrick, Parker, Rosicky - Bellamy, Odemwingie

dalsi kandidati by este boli Given, Helguson, Etherington, Crouch, Sheasy, Scharner, Andy Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam máš Rosu?

Reagovat
kiwwi

a preco nie? ja proti nemu nie som nijako zaujaty

Reagovat
cristiano.K.

jak bys mohl

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

otazka-kde mas gerrarda?

Reagovat
kiwwi

nj, k tym dalsim kandidatom som ho napisat mohol

Reagovat
fenixLFC

aspon tam som ho ocakaval, ked uz nie v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby toho nahrál víc tak není o čem...

Reagovat
fenixLFC

ma o tri zapasy menej ako giggs a o osem menej ako carrick a to LFC nehra europu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řeč je snad jen o lize, ne? A tam má Carrick skoro dvakrát tolik minut a Scotty víc než to. Ale v tom širším výběru by být měl.

Reagovat
kiwwi

ide iba o PL

Reagovat
fenixLFC

pardon neskoro som si to uvedomil....tam ho parker aj carrick likviduju na celej ciare co sa tyka startov

Reagovat
smazaný uživatel

Madness

Reagovat
smazaný uživatel

Golmani PL letos: 1. Hart 2. Krul 3.Čech 4. Friedel 5. Vorm 6. Szcesny 7. Ruddy 8. Howard 9. Given 10. Al - Habsi 11. Reina 12. Mignolet 13. Begovic 14. Foster 15. Schwarzer 16. Bogdan 17. Robinson 18. De Gea 19.Henessey 20. Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

Friedela bych se nebál posunout na první místo za letošní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byl letos nejvýš Hart, ale tak proti Friedelovi bych asi taky moc nenamítal...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě druhý flek za Hartem. Ale je to tam hodně napěchované...

Reagovat
smazaný uživatel

Reinu máš teda hodně vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to byla slabota

Reagovat
fenixLFC

to nebola ironia, bohuzial

Reagovat
kiwwi

s tym De Geom si robis srandu vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Do top 15 podle mě letos opravdu nepatřil...

Reagovat
vodka

chyby dělal, ale zase předvedl takové zákroky, o kterých půlka golmanů nad ním jenom sní...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl strašně nejistý, obránci byli z něj kolikrát na prášky...Já si vzpomínám na 2 opravdu vyjímečné - proti Chelsea a proti Poolu, to není zas tolik...EL s Bilbaem se nepočítá

Reagovat
kiwwi

nechcem sa velmi ohanat statistikami, ale nemozes ich uplne ignorovat preboha

statisticky je to po Vormovi druhy najlepsi brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Taky kvalita těch střel nebyla většinou bůhvíjaká, proti MU se střílí pomalu po překročení půlky...Statistiku chycených centrů bys neměl?

Reagovat
kiwwi

a na co by si sa vyhovoril potom? ze vacsina centrov bola nepresnych a lahko ich chytil a tie co nechytil sa medzitym stratia?

podla dvoch stranok, ktore robia komplexne hodnotenia hracov je De Gea radeny do spicky PL, ty ho hodis na uplne opacny koniec a este to chces takto blbo obhajovat

Reagovat
kiwwi

btw tie stranky su whoscored.com a castrolfootball.com

Reagovat
smazaný uživatel

Kastról, to je ta píčovina, jak mají vždycky nejvíc bodů stopeři za to že si 150x posunou míč? Nebo si to s něčím pletu?

Reagovat
kiwwi

hodnoti sa tam spusta faktorov a ma to svoju vypovednu hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko 5. nejlepsi fotbalista podle toho indexu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

castrol hodnoti dlhsie obdobie, navyse on ma tie statistiky fakt dost dobre, akurat ze je to drevo ...podla whoscored.com je to 40. najlepsi futbalista PL

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z toho plynou dva závěry. Buď nemají tyhle statistiky téměř žádnou pořádnou vypovídající hodnotu, nebo ji mají, jen když to mluví pro někoho z MU

Reagovat
kiwwi

maju, preco by nemali...Dzeko ma tie statistiky dobre, preto je v tych rebrickoch vysoko...nevidim na tom nic divne

Reagovat
kiwwi

samozrejme tam mozu vzniknut rozdiely, kazda stranka ma ine bodovanie, ohodnocovanie, dava vacsiu vahu inym faktorom atd. navyse ako som uz pisal na castrole sa berie vacsie casove obdobie...jasne, nemozes povedat, ze ten a ten hrac je v rebricku na 5 mieste, tak to znamena, ze je piaty najlepsi hrac sveta, ale ak sa taketo dve nezavisle stranky zhodnu na vykonoch hraca, tak to vypovednu hodnotu urcite ma

Reagovat
smazaný uživatel

No pořád vidím De Geu reálně kolem 10. místa a rozhodně ne na špici, jak to podle těch statistik je. A věřím tomu, že kdyby vyšel ve statistikách mezi nejhoršíma, tak budeš tvrdit, že ty statistiky jsou úplně o hovně. Každopádně mezi nejhorší v lize nepatří, to je přehnané...

Reagovat
kiwwi

sak keby ho zaradil niekam do stredu, tak sa k tomu ani nevyjadrujem

Reagovat
smazaný uživatel

to potom jo...

Reagovat
fantomas

Castrol je dlouhodobě mizernej, jeho výpovědní hodnota je takřka nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem chtěl poukázat na to, že tyhle statistiky jsou v tomto případě irelevantní a hodně zavádějící...Uznávám, že jsem možná trochu přestřelil, ale on mě holt strašně zklamal, z toho co jsem viděl v PD jsem byl natěšený...A rozhodně měl letos blíž k 18 pozici, než k té druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal možná na začátku sezony - ale to jen úplně neznalý optimista si mohl myslet, že mu přechod z PD do PL nezpůsobí žáden problém. Ale po tom, co si zvykl, tak jenom roste a v posledních zápasech je už opravdová opora, snad mu to už vydrží...

Reagovat
fantomas

Do toho bych se nepouštěl, každopádně Ruddy, Howard a Reina moc vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pobaveni dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Proto to sem taky hážu K tvým výtkám: nemám nasledované všechny týmy tak, aby to bylo bůhvíjak objektivní (a myslím že ani ty ne), tže do jisté míry hrálo roli štěstí, jaké jsem měl na jednotlivé zápasy golmanů a sympatie. Ruddy byl ze začátku sezony spolu s Vormem a Krulem úplná elita, Schwarzer ze začátku sezony nechytal a měl sem za to, že to bylo z výkonnostních důvodů, navíc mi nepřišel tak exceptional jako dřív, reinu bych už níž nedal, zase taková tragédie to snad z jeho strany nebyla...taky nikde neříkám, že to je objektivní pořadník, ono to ani moc objektivně změřit nejde - viz kiwwiho statistiky

Reagovat
fantomas

Ruddy byl právěže na začátku sezony snad nejhoršim golmanem ve vzduchu. Až pozdějc se dejme tomu rozchytal a delší dobu teď nedělá větší chyby, aspoň co já vim, ale na začátku měl teda do elity hooodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než De Gea?

Reagovat
fantomas

No dobře, druhej nejhorší.

Reagovat
fantomas

A že Schwarzer ze začátku sezony nechytal, je taky parádní kravina, když do 10.12, kdy se zranil, nevynechal ani jedno kolo. To on naopak patřil k naprostý špičce ligy (a Stockdale ho pak pěkně zasoupil).

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě mě klame pamět a Markovi se tímto omlouvám...

Reagovat
smazaný uživatel

No prave to me udivuje. Kdyz to nesledujes, tak pak nema smysl delat nejaky zebricek, ne? Na to bych si moc netroufal ani ja, a to verim, ze jsem toho videl o dost vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat jen něco nerovná nesledovat vůbec...Spíš sem si chtěl ověřit, kolik z toho co jsem měl možnost vidět se odráželo v celkové realitě kompletní sezony, tak tu zase netrolluj

Reagovat
smazaný uživatel

* nerovná se

Reagovat
Wat

Ten Ruddy se tam fakt vyjímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer nekde za Reinou a Begovicem je taky slusnej ulet, ale ten Ruddy asi nejvic

Reagovat
fantomas

Schwarzer, Ruddy a i Howard, kterej víceméně střídá dva solidní zápasy s jednim bídnym, což u něj zvykem zrovna nebylo. A Kenny na chvostu taky zní jako špatnej fór. Tam určitě Hennessey/Jaaski.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to cely jak od Slosyho

Reagovat
Wat

Vždyť tam nemá ani jednoho smajlíka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Henessey by si zaslouzil vyssi pricku...

Reagovat
kiwwi

mozno keby si vymenil miesto s De Geom, ten nepochopitelne velmi vysoko

Reagovat
fantomas

Spíš nižší v týhle konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Zranění Cissého nejen, že neni do konce sezony, ale prý to byly jen křeče v obou nohách, takže se na ně nedokázal postavit. Proti Liverpoolu by měl opět nastoupit.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Tak to by bylo super, konečně dobrá zpráva. Doufám, že zranění Fabiho nás omezí maximálně na souboj s Poolem.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych byl radsi, kdyby mel krece Colo

Reagovat
kissak

Colo by snad taky měl být v pohodě ne? Ikdyž na Pool asi bude chybět, doufejme že to nebude na déle. Bože kdepak bychom mohli být kdyby byli Saylor a Colo v pohodě. Doufám, že Pupkáč dá Pardsowi nějakou libru, aby přivedl nějaké posily. Pokud bychom eventuelně hráli EL, mohl by místo pár výletů do kasina přispět na posily :-)

Jak to vidíte s Cabayem a Tiotém pro další sezonu, půjdou/zůstanou????

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye zůstane na 100%, Tiotého si netroufám odhadovat.

Reagovat
kissak

Já se bojím nabídek ekonomicky silných týmů. Už teď lítaj spekulace o odchodech Krula, Tiotého, Cabayeho atd. Myslím si, že případ Krula je snad jasný, nepůjde do týmu kde nebude pravidelně nastupovat. S takovou už vystrnadil Harpera. Je v Newcastlu spokojenej a tým hraje nejlepší fotbal od dob co jim fandím (2008-2009). Něco podobného by mohlo platit u ostatních zmiňovaných :-) Možná jsem dost naivní, protože to samé jsem si říkal u Andyho "n9" Carrolla :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by Krul na WHL pravidelne nechytal?

Reagovat
kissak

Spíš jsem poukazoval na nedávný zájem Čukotky.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ja beru v uvahu jen opravdovy zajemce, ne ty, ktery si vymysli v Mirroru.

Reagovat
smazaný uživatel

Colo pravdepodobne proti LFC bude chybet, tzn. Suarez+Carroll vs. Perch+Williamson, to vidim tak na prohru 1:5

Ashley mu da penize urcite, Pardew je ma k dispozici porad, ale nesmi nakupovat bezhlave, Llambias to ma pod dohledem.

Kdyz za nekoho z nich prijde nabidka 20 milionu, at klidne jdou, vzdyt letos je Guthrie lepsi nez Tiote a v posledni dobe na te pozici hraje vyborne i Perch a je to i Goslingova pozice, pokud teda zustane.

Reagovat
kissak

Perch mě v této sezoně moc mile překvapuje. Dalo by se napsat, že jsem nad ním už zlomil hůl, ale letos už to není takové vemeno :-) Nevím copak s ním Pards udělal.

Za to Willi to pěkně vynahrazuje

Reagovat
biznizmen

Tak on nemohl být úplné vemeno, když ho přivedli, ale u mě pořád platí, že to není hráč pro základní sestavu, pokud chceme pravidelně bojovat o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako defenzivni univerzal na lavicku uz se vyplati.

Reagovat
biznizmen

Pokud bude pokračovat v těchto výkonech tak určitě, asi nemá ani žádnou extra smlouvu a když bude chodit na posledních 20-30 minut pomoct bránit tak bych se ho určitě nezbavoval.

Reagovat
kissak

Přesně tak po výkonech v této sezoně by se vyplatil alespoň na lávce tam nic nezkazí a jako univerzální záskok, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pardsem sli nahoru vsichni obranci. Kdyz se na treninku tym rozdeluje na utocici a branici hrace, tak utocniky si berou asistenti a Pardew se venuje obrancum, nacvicuje s nima ruzny varianty a navyky a je videt, jak se to vyplaci. Williamson hraje jeste porad nad ocekavani, u nej se pocita s tim, ze bude delat chyby, a vedle Colocciniho jich delal minimum + je silny ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bych těch 5 golů jako dal? Sterling možná, když si vzpomene jak sestřlil Southend.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana tak uz hrala, dostala behem poslednich par minut dva goly od Chelsea a pak jim dal ctyrku Norwich s tim, ze to mohlo dopadnout i hur

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
biznizmen

Tioté asi půjde, ale za pěkné prachy a když se podaří udržet Guthrieho tak proč ne. Odchod Cabayeho nevidím moc pravděpodobně, je u nás jen rok a navíc v posledních zápasech zrovna nezáří...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Cabaye MOTM

Reagovat
biznizmen

Pro mě jednoznačně HBA

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl samozřejmě nejvíc vidět.

Reagovat
kissak

Je fajn, že jsme si ho dokázali pokrýt smlouvou. Jen doufám, že nemá nějakou klauzuli jako Báčko :-(

Reagovat
biznizmen

Smlouvu má do června 2017, snad si to ošetřili tak, aby nemuseli pod 20 mil prodávat...

Reagovat
kissak

Já od odhalení smlouvy Báčka se bojím pomalu jakéhokoliv transferu. Teď když se zvedáme jak herně i ve správě klubu by to byla velká škoda, abychom tratili na tak kvalitních hráčích.

Reagovat
fantomas

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bál, že má přetržené něco ala Taylor, naštěstí snad dobré.

Reagovat
fantomas

Jj, takle šťastně to fakt nevypadalo. Ale přepisovat report kvůli tomu nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych ani nečekal :P Spíš jsem tu ujasňoval co se stalo Colovi, tak teď i Cissého, který vypadal hůř. Ale vlétl neskutečně do PL. 6záp/5gólů... navíc i herně je skvělý, není to žádný doklepávač.

Reagovat
kissak

Co říkáte na prohlášení (máme se bát) : Newcastle prý v létě chystá přivést několik zajímavých posil, trenér Alan Pardew nabažil fanoušky prohlášením, že budou určitě velmi mile překvapeni.

Reagovat
CubONE

Tak opat bez Berbu Velmi zly vykon, ale dolezite tri body. Penalta pisknutelna, ale Murphy sa prilis hodil, podla mna mohol skusit strelu

Reagovat
Liquid

Oliver už by neměl nikdy pískat když nevidí penaltu na 2 metry, ikdyž zde bylo jasně vidět, že jí nechtěl vidět šmejd mufanskej

Reagovat
niflheim
Reagovat
vladis271

Oliver je dobrý sudí, no pri penaltách je prehnane opatrný, vychcaný, ale tuna to pískať mal

Reagovat
CubONE

podla mna to mohol aj nepisknut, kontakt tam bol, ale Murphy sa az prilis hodil

Reagovat
vladis271

dokonalý rozhodca (ja by som taký bol ) by pískal penaltu a dal kartu za diving.

Reagovat
kiwwi

neviem ci to povoluju pravidla...v hokeji to je, ale vo futbale asi nie

Reagovat
cristiano.K.

v 27letech se bojí písknout v divadle ticha penaltu no. Na druhou stranu Murphy si pro ní šel strašně viditelně,ale i tak penalta 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Menší OT:

Pôsobivý príbeh Cristiana Ronalda:

"Musím sa poďakovať môjmu starému priateľovi Albertovi Fantrauovi za svoj úspech. Hrali sme spolu za rovnaký tím na medzinárodnom turnaji do 18 rokov. Tam k nám prišiel manažér Sportingu Lisabon a povedal:

"Kto dá dnes viac gólov pôjde do našej akadémie."

"Vyhrali sme vtedy 3:0. Ja som strelil prvý gól, Albert druhý po skvelej hlavičke. Ale tretí gól bol impozantný pre nás všetkých. Albert bol v situácii 1 na 1 proti gólmanovi, ktorého obohral a ja som bežal v tesnej blízkosti pred ním. Mohol pokojne skórovať, ale namiesto toho mi prihral a ja som dal ten tretí gól, takže ja som šiel do akadémie Sportingu Lisabon. Po zápase som za ním prišiel a spýtal som sa:

"Prečo?", on odpovedal "Si lepší než ja."

Veľa novinárov sa vydalo do Albertovho bydliska a pýtali sa ho, či je tento príbeh pravdivý. On im povedal, že áno. Ďalej tiež povedal, že jeho kariéra hráča po zápase skončila a teraz je nezamestnaný. Žurnalisti sa pýtali ďalej:

"Ale ako ste to urobil, ako ste postavil tak krásny dom, máte pekné auto, vyzeráte ako bohatý muž, živíte rodinu. Odkiaľ toto všetko prišlo?"

Albert im na to pyšne odpovedal:

"To je od Ronalda"

Nevíte co je na tom pravdy? Koluje to teď po FB.

Reagovat
kiwwi

najskor je to blbost, pretoze Cris bol v Benfice od 12tich

Reagovat
CubONE

*Sportingu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

ticho...koluje to na facebooku,tak to bude pravda...neco jako na wiki...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

neznas the office,tak nekrut ocima...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to koluje po FB,tak to tipuju na klasicky vymysl...ale tezko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁÁ kua, ono to tu už bylo, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to tusil. Ronaldo ma predsa len milenca/

Reagovat
smazaný uživatel

united mají strašně lehkej los. kromě derby už neztratí ani bod. Nebot není s kým.

Reagovat
niflheim

No tak zápas jsme mohli rozhodnout snad už ze začátku druhého poločasu, šance na to byly - Fulham jsme navíc moc k ničemu nepustili. Pak holt příchod Javiho a stánutí Wazzy mělo celkem za výsledek ještě větší ztráty balónů a neschopnost ho nějak podržet. Takový typiycký zápas, kde by se hodil Berba. Udělat z vyhraného zápasu takové drama - to nám prostě jde.

Pencle se i písknout dala, ale Murphy tam sebou až moc plácl o tu zem, což určitě mělo i vliv na vyhodnocení celé situace z pohledu Olivera.

Tři body doma a to je hlavní.

Reagovat
kiwwi

tri body su doma, ale keby dali jeden pojebany gol este tak mi vyjdu tri tikety z troch, takto mi vysiel jeden

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nuda...

Reagovat
madridcan

Reagovat
r.mrazik

vubec netusim,jestli mel rozhodci pisknout pentli...ja bych rekl ze byla...

Reagovat
kiwwi

50:50 - cokolvek by si obhajil

Reagovat
niflheim

Stejně tu nejvíce budou nadávat a zvracet fans od lfc.

Reagovat
cristiano.K.

takoví my nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

To pochopitelně, protože nemají rádi město Manchester a proto radši přejou týmu který je přímo z Manchesteru a ne z dědiny.

Reagovat
fenixLFC

za seba-mesto manchester? nikdy som tam nebol tak neviem povedat ci je pekne alebo nie, ale nemam vas rad pre namyslenost vacsiny vasich fans(cest vynimkam), alexa a evru s rooneym....a navyse tento rok z toho co som videl tak sa mi vykony city pacili podstatne viac ako vase tak sorry ze vam to neprajem(nehladiac na rivalstvo)

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

nemá na něj,co šahat, úcítil kontakt,tak spadnul,takto by se zachoval až 80% hráčů v této situaci a v 90% by byla písknutá

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle se hájil aji simulant Chramosta. Dostal za to pokutu.

Reagovat
cristiano.K.

tohle byla trošku jiná situace

Reagovat
smazaný uživatel

V čem? Chramosta řekl přesně tohle "šáhnul na mě a to se nemá, penalta".

Reagovat
cristiano.K.

v tom, že kontakt byl značnější.... ted nevím,jestli si vybavuji správmý dive Chramosty

Reagovat
r.mrazik

mne se nezdalo,ze by to byl dive...

Reagovat
Liquid

podle mě taky ne

Reagovat
Liquid

jak můžeš říct 50:50, Murphy byl ve vyložené šanci a Carrick ho nenechal tím zašlápnutím jeho nohy zakončit, být to samé na druhé straně tak Oliver neváhá...

Reagovat
Swarley

no zrovna Oliver by asi i zaváhal

Reagovat
vodka

to šlo dokonale vidět u té ruky

Reagovat
smazaný uživatel

sice som to nevidel, ale viem si zhruba predstavit ako ty vidis penaltu 50:50 proti tvojmu tymu neber si to osobne ...ale si neobjektivny( predpokladam, podla reakcii ostatnych sudnich ludi, ze to mala penalta mala byt, ked nie tak sa ospravedlnujem)

Reagovat
kiwwi

ja to pisem z pohladu rozhodcu a svoju objektivitu si strc vies kam

Reagovat
smazaný uživatel

uzasny protirgument, tvoj pohlad rozhodcu je z 50% skresleny ako vzdy, a vies co mi mozes

Reagovat
smazaný uživatel

sice som to nevidel, ale viem si zhruba predstavit ako ty vidis penaltu 50:50 proti tvojmu tymu neber si to osobne ...ale si neobjektivny( predpokladam, podla reakcii ostatnych sudnich ludi, ze to mala penalta mala byt, ked nie tak sa ospravedlnujem)

Reagovat
vitasrp

Penalta být měla, Carrick míč nehrál a fauloval, tohle rozhodnutí sudí správně neudělal.. Nicméně to neměl lehký, můj první dojem byl, že Carrick vypíchl balón a hrál tedy čistě.. Podle opakovaného záběru bych ale odpískal penaltu, jenže tuhle vymoženost rozhodčí samozřejmě nemají...

Reagovat
vodka

připadal ti ten kontakt vážně takový, že mu to znemožnilo zakončení? jistě, písknout to mohl, rozhodně by kolem toho byly menší diskuse, než teď, ale stejně...?

Reagovat
vitasrp

Ten kontakt mi přišel dostatečný na to, aby hráč měl právo spadnout.. Pro mě osobně to faul byl, jestli se to dalo ustát, to ví jistě jenom Murphy..

Reagovat
kiwwi

faul to proste bol, vsade inde by to rozhodca asi piskol...pri penalte si ale musi byt 100% isty a podla mna si isty nebol tak to nepiskol...end of story

Reagovat
vitasrp

Však jistě, lehký to neměl, což ale nic nemění na tom, že udělal chybný rozhodnutí.. Ale nějak přehnanou kritiku si nezaslouží, já bych to správně taky neposoudil..

Reagovat
kiwwi

tak to zasa pozor, urobil dobre rozhodnutie

Reagovat
vitasrp

Tak to v žádným případě neudělal..

Reagovat
kiwwi

ale ano

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tři liverpoolští.

Reagovat
kiwwi

tito traja su ako naklonovani

Reagovat
vladis271

a co sa doprdele čuduješ. Dokonca istá časť mufanov tu vraví, že by to pískala. Ďaľšia časť tvrdí, že nevie, ale skôr pískať ako nie. Iní zas tvrdia, že faul áno, ale rozhodca mal zlý uhol. Ani jeden tu nie je taký čoby povedal, že to penalta nebola. Komplikovaná situácia to bola. Kiwwi vraví 50 na 50. V jeho videní sveta to znamená, že ak by proti Fulhamu hral niekto iný nie United, tak je to stopercentná penalta.

A on asi tu potom jednoznačne prehlási, že rozhodca urobil JEDNOZNAčNE správne rozhodnutie.

Reagovat
cristiano.K.

.

Reagovat
kiwwi

ty to vobec nechapes

Reagovat
vladis271

to mi je 3 5, lebo tých smailov nato ešte pribudne.

Reagovat
kiwwi

kludne nech sa pridaju dalsi, co to nepochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Já si stejně myslím že by si zasloužili alespoň nějaký banner, třeba "Man United fans, Liverpool division"

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je taková že nejvíc to sere vás, pak vás a pak vás. A pak až ty ostatní diskutující.

Reagovat
fenixLFC

predstav si to naopak-hrate s niekym, v 89. minute utociacemu rooneymu spravi toto iste trebars ja neveim terry,skrtel komapny alebo co ja viem co....to hned by tu bola ,,manchesterska stvorka'' s tym aky to bol jasny faul

Reagovat
kiwwi

bol to podla teba jasny faul?

Reagovat
fenixLFC

co ja viem? tu sitauciu som nevidel ja len cisto teoreticky uvazujem

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto mimo přirovnání, páč je jasné že se všichni fanoušci Man United budou zajímat o to jestli byl faul na hráče Man United a nebo ne. Ale nechápu proč musíjou být fanoušci Liverpoolu ti nejhorlivější zastánci neodpískané penalty proti týmu který je 30 bodů před nima a není konkurent v žádné letošní soutěži. Ti tři tu neodpískanou penaltu nesli tak těžce jako by je připravila o titul či co. A jestli nevěříš, přečti si jejich komentář na preview.

Reagovat
vladis271

preboha, fenix dal blbý príklad, rovnako by ste reagovali vy, ak by sme s Fulhamom hrali my a stalo by sa presne to isté.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, tak Suarezova ruka díky které neplatil gól Wiganu se tady rozebírala ještě dneska.

Reagovat
vladis271

ale tú ruku rozhodca odpískal. Padlo pár príspevkov o tom, že je to čurák a bol koniec. Ak by tú ruku neodpískal rozoberalo sa to viacej. Tu sa to rozoberá preto, že je to souhrn po zápase.

A ja nvm ako môžeš porovnávať niečo čo rozhodca absolútne zvládol s minimálne diskutabilným rozhodnutím.

Reagovat
cristiano.K.

to je opravdu divné,že se neprobírala tady hodiny Suarezova ruka,která byla správně posouzena

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

ja som to vzdy vedel, ze k nim patris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a este jeden dobry nazor som videl:

Carrick's body language helped him there, arms up straight away, elegant player you could believe nicked the ball.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale krásně napsané "měl právo spadnout" Za mě řeknu že nevím, na první pohled bych to nepísknul a rozhodčí to neudělal. Na druhý pohled to vypadá jako faul kombinovaný s až příliš ochotným pádem a písknout se to dalo ale nemuselo. V zápase sme byli lepší, Fulham byl odevzdaný a tři body sme si zasloužili, takže mi ani nevadí že Fulhamu tohle Deus ex machina nevyšlo. A navíc mě srali tím že po celém hřišti padali až moc ochotně skoro pořád.

Reagovat
vitasrp

Fulham teda odevzdaný nebyl, i když hrál solidní beton.. Nicméně takticky to utkání zvládli a s trochou štěstí mohli vlastně i remizovat, to opravdu není výkon odevzdaného mužstva. Navíc vám ten zápas docela znepříjemnili, myslím, že se svým výkonem mohou být spokojení..

Já nehodlám posuzovat, jestli hráč musel nebo nemusel padat, naopak bych to radši řešil z jednoduššího hlediska - zda to faul byl nebo ne. Tady mi vychází, že ano, proto to dle mě měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zremizovat zápas který je 1:0 se dá z lecčeho. Fulham si přijel pro bod a když prohrával tak se ve druhém poločase nezmohl skoro na nic. Vždyť sme měli držení míče přes 70%. Hráli podobně jako Wolves minulý zápas. Když dostali dva góly tak se psychicky sesypali, a aji když měli náznaky tak na nějaké zdramatizování nebylo ani pomyšlení. Fulham měl výhodu příznivějšího skóre, ale snažil se až v nastaveném čase kdy sme kupili chybu za chybou, jinak by se nedostal ani na půlku. Aji proto necítím žádné výčitky že nepískl penaltu, kór když v prvním poločase nepískl taky jednu za ruku.

Reagovat
vitasrp

Jakkoli srovnávat výkon Wolves a Fulhamu je kravina, defenzivní organizace a taktická vyspělost je asi tak 10x lepší na straně chalupářů, právě proto vás taky mohli potrápit..

Netuším, cos od nich čekal, ale takticky to zvládli velmi dobře. V první půli měli pár náznaků, vás do nějakých echt loženek nepouštěli, pak přišel závěrečný tlak a rozhodující gól. V druhé půli jste je přehrávali víc, nicméně jste nerozhodli a s přibývajícím časem jste byli strašně nervózní, Fulham na hřiště poslal ofenzivní hráče, začal hrát víc dopředu málem vyrovnal..

Srovnávat tu ruku s faulem Carricka snad nechceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si byl aji při první opakovačce jistý že Carrick vypíchl balón. Při druhé už bylo jasné že se ho nedotkl. Ale doteďka nevím jakým způsobem ho dostal na zem.

Reagovat
Liquid

šlápl mu na nohu

Reagovat
kiwwi

ja som este aj z prvej opakovacky videl ze Carrick hral loptu

az potom z druhej z ineho uhla to bolo vidno ze nehral...toto by piskol snad len Dean

Reagovat
r.mrazik

ja to totiz nevidel moc dobre...sekl se mi prenos a pak jsem zadnou dobrou opakovacku nevidel...proto se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

Preventivne 900. pro Muambu.

Reagovat
r.mrazik

ufff....

Reagovat
Wat

Reagovat
madridcan

Reagovat
Tomekcz

no na konci poradny stesti to byla jasna penalta... strasne pomaly tempo celej zapas, hrozne moc nepresnosti a marna snaha o druhej. Jeste me pekne nastvalo proc tam poslal Hernandeze, kdyz Berba by ten mic urcite podrzel lip a prihral. Evans jasne nejlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne me MU sere, ze dokaze urvat proste ty zapasy treba jen jednim golem. To jim zavidim, my to umeli za Mourinha, ted uz neporazime ani pitome slipky.. No a letosni titul kdyz uz to musi byt bych radsi videl v rukou City nez United, ale ani tomu uz neverim.

Reagovat
r.mrazik

fulham byl bidnej...totalni beton...bylo to akorat cekani na gol,ktery nastesti prisel...navic dalsi sance nevyuzity a dost protiutoku zabitych..giggs byl dneska hrozna brzda a dost kazil...ja ho mam moc rad,ale kdyz se mu v zapase nepovede nic genialniho,tak je vetsinou na prd...

Reagovat
niflheim

Tak jediným gólem - to si u vás pamatuju spíše za Granta.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: něco pro nezasvěcené, chlapci pokud chcete vydělávat peníze, běžte se angažovat do politiky

http://www.youtube.com/watch?v=-5-mE6Lcmhw

Reagovat
smazaný uživatel

dvojčata z blaníku

Reagovat
cristiano.K.

Ten De Gea tam špatně upadl na ruku, né že bych mu zranění přál, ale 2-3 zápasy by si odpočinout mohl

Reagovat
kiwwi

SAF: "Dave is okay, Rio just had a bit of stiffness. Taken off so he wouldn't make it worse."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To od tebe není hezké když aji Lindegaard je na marodce.

Reagovat
cristiano.K.

mně je vcelku jedno,jestli bude chytat Linde nebo Amos.Navíc jsem se nahoře ptal kiwwiho,jak dlouho bude Linde mimo....

Reagovat
Kenneth

Najednou už to díra není?

Reagovat
cristiano.K.

nevíš na co narážím,tak se k tomu nevyjadřuj

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

presne som si nato spomenul, ked som videl ako sa drzi za ruku

Reagovat
kiwwi

Howard Webb has been named the ref for our match against Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální na rozproudění diskuze.

Reagovat
I am Mancunian

super

Reagovat
Liquid

jedinej slabej tým co to na vás dlouhodobě umí a vy si to zase takhlec posichrujete

Reagovat
niflheim

To bude hate tady

Reagovat
fenixLFC

viem ze ste s nimi prehrali posledny zapas...to na vas vedia fakt dlhodobo, ci to bola fakt len nahoda?

Reagovat
niflheim

Tak posledně to bylo doma 7:1. Jako tak jsme s nimi prohráli doma v roce 2005. Rozlikni si ten zápas a tam je souhrn vzájemných zápasů.

Reagovat
fenixLFC

ved ked neratam naposledy tu prehru tak s vami vyhrali pred 6 rokmi a inak su to remizy alebo prehry....to by som nenazval ez na vas vedia

Reagovat
niflheim

Tak to spíše venkovní zápasy u nich...často bývala plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli na nás nějaký slabý tým umí tak je to asi West Ham. A nebo Boro, ale to je možná jenom pocit z toho že si pamatuju dva nepovedené zápasy. Ale Rovers moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když o tom tak přemýšlím, aji ten West Ham měl možná jenom sérii pár zápasů kdy nešel porazit ale poslední zápasy sme vyhrávali pravidelně.

Reagovat
niflheim

No ten poslední na Upton Parku byl celkem s odřenýma ušima

Reagovat
Tomanatura

Z tech slabych Fulham doma, Boro, Blackburn taky (z 22 utkani uhral body v polovine, petkrat dokonce vyhral) a Liverpool.

Mimochodem, nejlip hraje MU pod Sirem proti Tottenhamu, z 29 zapasu ma 24 vyher a 5 remiz, navic jim nastrilel uz 64 golu. Proti zadnemu jinemu tymu za poslednich 25 let tolikrat neskoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

OT: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/398951_10150761691172930_53517587929_11694592_1241310024_n.jpg

Zaujimave Je tam napisane nieco na styl, ze ,,ukazeme vam, kde je branka".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Slušně si ManUtd nahonilo skóre.

Reagovat
iamek

Tri body doma, nabreceno, De gea dalsi nula. Tak to ma byt

Reagovat
niflheim

kiwwi a prospero - na to jste se měli vysrat hned ze začátku, to je fakt jak boj proti větrným mlýnům

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to pobavilo. Ambice měnit v tomhle jejich názor nebo pohled na věc už sem dávno opustil.

Reagovat
niflheim

No teď jsem se na to díval a spíše mi to připadá, že ten pád tam byl kvůli tomu, že do něj Michael trochu strčil rukama a následně i díky tomu, že měl ten míč mezi nohama - tak sebou radši plácl o zem. Balön vůbec neměl pod kontrolou (byl za ním) a řítil se dolů ještě dřív, než tam byl nějaký kontakt nohou.

Reagovat
niflheim

Hodnocení na goalu:

DDG - 6,5

Evra - 7

Rio - 7

Evans - 7,5 - goal motm

Rafael - 6

Giggs - 6

Carrick - 6

Yount - 6,5

Valencia - 6,5 - fans motm

Wazza - 6,5

Danny - 5,5 - fans flop

Smalling - 6

Chicharito - 5,5

Reagovat
cristiano.K.

20 posledních zápasů Evertonu bylo 16 utkání under,proč jsem to nedával,mohl jsem být boháč ted to dám proti W.B.A a určitě to netrefím, ještě,že se ten Everton rozjíždí vždy později.

Reagovat
smazaný uživatel

proč třeba Webba nenasadili na zápas Totenham-Swansea? to teď jako bude pískat jenom zápasy MU a City?

Reagovat
madridcan

1000 pre Manchester United-najsympatickejsi a najlepši tím na britských ostrovoch Pre tím z roku 1999, pre Busby babes a pre všetkých hráčov, ktorí kedy obliekli ten krásny červený dres. Špecialne pre Erica Cantonu, Davida Beckhama, Cristiana Ronalda, Paula Scholesa, Ryana Giggsa, Oleho Solksjeara, Georga Besta a pre Antonia Valenciu, najlepšie a najnedocenejšie krídlo v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

pchá

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on už doceněný tuhle sezonu je

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mancunian Madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

i na apríla by to byl hodně blbej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ou, krasny vins

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Rssa? kde si? Spacifikuj si ho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kissak

.........a pak si se probral........

Reagovat
smazaný uživatel

..netrapoš už s tým...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele