30. kolo
24.03.2012 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 2:1

Bolton Wanderers doma porazil těsným výsledkem 2:1 Blackburn Rovers a v boji o záchranu si o něco přilepšil. Důležité záchranářské klání rozhodl dvěma brankami Wheater, Blackburn prostřednictvím Nzonziho už pouze snížil.

Oba celky, tedy Bolton i Blackburn, jsou namočení v sestupových vodách až po uši a z tohoto hlediska byl vzájemný souboj nesmírně zajímavý a důležitý. Do zápasu vlétl lépe Bolton a po půlhodině hry byl za to odměněn první brankou. Centr Petrova zamířil přesně na hlavu Davida Wheatera a Wanderers vedli 1:0. O dvě minuty později už mohl vést Bolton o dvě branky, tentokrát hlavičkoval N’Gog, ale minul branku Blackburnu. Hosté si koledovali a ve 35. minutě inkasovali podruhé. Z rohového kopu opět úspěšně hlavičkoval Wheater a Bolton doma vedl už 2:0. Nic dalšího se v průběhu prvního poločasu už neudálo.

Po změně stran byl znovu lepší Bolton, ale Blackburn začínal nebezpečně vystrkovat růžky. Byli to ale domácí, kdo opět rozvlnil soupeřovu síť. Nzonzi narazil na golmana Bogdana a na druhé straně hodně zblízka hlavičkoval N’Gog těsně vedle! Blackburn se nevzdával a v 56. minutě snížil na 2:1. A znovu to bylo z rohového kopu ze vzduchu, kdy hlavičkoval Steven Nzonzi - 2:1. Bolton byl ale lepším týmem a celý druhý poločas to dával jasně najevo. Čtvrthodiny před koncem si Wanderers vytvořili solidní tlak, ale vstřelit třetí branku a pojistit si výsledek se nepodařilo.

Pár minut před koncem zápasu odmítl vyrovnání Hoilett. Zády k brance byl v dobré pozici, že ještě mohl nahrávat lépe postavenému spoluhráči. To ovšem neučinil, rozhodl se zakončit sám a to byla špatná volba. Závěr utkání byl zcela ve znamení honby za vyrovnáním ze strany Blackburnu a brankář Bogdan měl co dělat. Blackburnu se vyrovnat nepodařilo, Bolton doma vyhrál po zásluze 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

bolton se po nestesti na whl vraci do hry a udela vse pro vyhru. Navic hosti rivala z blackburnu a jedna se o zachranarsky duel. Motivace boltonu bude obrovska. Rovers presto urvou bod. Tip 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers s velkou radosti odesou rivala do chapionshipu

Reagovat
smazaný uživatel

nejak me vynechavaj pismenka, ale snad to dava aspon trochu smysl

Reagovat
paver

1 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele