Anglická Premier League - souhrn 12. kola

17.11.2012, 15:40, aktualizováno 19.11.2012, 22:52
Komentáře a souhrny
West Ham v dohrávce remizoval se Stoke. Manchester City deklasoval Aston Villu a posunul se do čela před United, kteří neuspěli v Norwichi. Arsenal v derby vysoko porazil Tottenham. Chelsea prohrála na půdě WBA, Reading si připsal první výhru, když porazil Everton. Newcastle nestačil na Swansea, Liverpool si poradil s Wiganem...

West Ham United - Stoke City 1:1

19.11.2012 21:00

Góly: 48. Joey O'Brien - 13. Jonathan Walters

Nakonec to nebyl tak příšerný fotbal, jak se před utkáním všeobecně anticipovalo. Ačkoliv se střetli fotbalisté, kteří dohromady podstoupili bezmála tisícovku vzdušných soubojů, na Boleyn Ground se dnes hojně kopalo i po zemi a pro blaho oka nezasvěceného diváka.

Sam Allardyce se před utkáním nechal slyšet, že chce Stoke konsternovat včasným zásahem - čím déle by pak jeho mančaft čekal na úvodní branku, tím hůře by se prosazoval. A jeho svěřenci si manažerovy plány docela i vzali k srdci, jen se jim začaly poměrně brzy a samovolně bortit. Totiž Potters, kteří před výkopem už 15 zápasů čekali na venkovní výhru, relativně brzy udeřili.

Mohl za to dobrý signál z rohového kopu, především ale děsně rozebraní hráči z pohledu domácích. Walters poměrně daleko od okraje velkého vápna a naopak poblíž osy hřiště zakončoval zcela sám, skrze nohy promáchnuvšího Carrolla. Stoke obecně a jako už tradičně hrozil především díky standardkám. S další takovou si ve 24. minutě poradil Crouch a následně i Jaaskelainen, leč se solidními problémy.

Pozoruhodně to byl ale zrovna rohový kop, ze kterého měli také Hammers zdánlivě nejblíže ke skórování. Při Tomkinsově náběhu nakonec sice došlo k útočnému faulu, ovšem to nic nemění na tom, že Begović musel zase jednou prokázat extratřídu. Odvážně vystartoval proti hlavičkujícímu soupeři, stejně jako dříve proti nabíhajícímu Diamému. A zanedlouho si poradil rovněž se střelou Nolana.

Po krátkém intermezzu v podání zlepšených Kladivářů se dostavilo ještě jedno, nepříjemné. Wilkinsonovi se takřka přesně po roce vrátily bolesti do zad, proto ve 32. minutě přepusil místo na ploše Shottonovi. Potters to každopádně v pokračování v aktivní hře nezabránilo. Brzy dvakrát pokoušel střelecké štěstí N'Zonzi, přičemž jednou dokonce zprudka orazítkoval břevno.

Do druhého poločasu ale vešlo úplně jiné domácí mužstvo. Nolan ještě z pár kroků trefil dobře postaveného Begoviće, vzápětí ale dravý Diamé založil jednoduchou akci, na jejímž konci z malého vápna pro změnu neomylně zakončoval bek O'Brien. V 57. minutě dále Potters hasili další ošemetnou situaci až na brankové čáře - hostům začínalo nebezpečně přituhovat, reálně hrozila blesková ztráta veškeré potenciální bodové úrody.

Blízko obratu byli Hammers například i v 64. minutě, když trojice borců ve vínovém vystřihla parádní trojúhelníkovou kombinaci na jeden dotyk a O'Brien divže nedokroutil svůj technický pokus za zadní tyč. Zbytek zápasu West Ham strávil vytrvalou převahou na míči, avšak zároven v relativně bezpečné vzdálenosti od Begoviće. Onen odstup se výrazně zmenšil až v úplné koncove, kdy Bosňáka v krátkém sledu prověřili Reid s Taylorem.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Sunderland AFC 1:3

18.11.2012 17:00

Góly: 62. Mladen Petrić - 50. Steven Fletcher, 65. Carlos Cuéllar, 70. Stéphane Sessegnon

Sunderland vstřelil v jednom zápase tři branky a ještě k tomu venku. Ne, to není sen ani sci-fi, ačkoli se to tak díky posledním týdnům může zdát. Červená karta Hangelanda velmi pomohla Mackems, kteří díky Fletcherovi, Cuellarovi a Sessegnonovi porazili Fulham na jeho půdě 3:1.

Ona klíčová situace se stala po půlhodině hry. Ještě předtím měl šanci tahoun Fulhamu Dimitar Berbatov, jeho hlavička ze čtvrté minuty však mířila těsně vedle. Osudovou se stala nerazantní přihrávka Karagounise, kterou musel Brede Hangeland dohánět skluzem. Skluzem velmi nešetrným, za nějž viděl červenou kartu - přestože by se o správnosti jejího udělení dalo dlouho polemizovat.

Paradoxně si hned dvě minuty poté vypracovali příležitost domácí, Duff předal Berbatovovi, jenž ale v dobré pozici střílel po zemi do brankáře. Jinak ovšem první poločas příliš zajímavého nenabídl, naproti tomu druhé dějství byla atraktivní až běda.

Už pět minut po změně stran Riise po kombinaci před vápnem tečovanou střelou rozezvonil břevno a za pár sekund musel sledovat, jak dává branku soupeř. Bleskový brejk, Johnsonův dokonalý pas za obranu na Fletchera a dvorní kanonýr se v samostatném nájezdu nemýlil - 0:1.

Velké věci se děly mezi 60. a 70. minutou. Začalo to po střídání Mladena Petriće, který působil na hřišti jako politý živou vodou. Hned poté, co naskočil na trávník, střílel po příhře Rodallegy nad. Minutu nato pálil skvěle Adam Johnson, jehož projektil zlikvidoval Schwarzer tygřím skokem k tyči. Další minutka a tentokrát se vlnila síť. Rodallega omylem střelou přihrál do skvělé pozice Duffovi, ten našel nabíhajícího Petriće na malém vápně a bylo vyrovnáno, 1:1.

V půlce divoké desetiminutovky se však skóre překlenulo zpět na stranu Black Cats. Johnsonův roh proměnil hlavou v gól na 2:1 Carlos Cuellar. No a v sedmdesáté minutě bylo trápícímu se Sunderlandu ještě lépe. Brejk hostí dostal míč až k Sessegnonovi, ten z dobrých 25 napřáhl a překrásně o tyčku zvýšil už na 3:1 pro svěřence Martina O’Neilla.

Za pět minut to mohlo být 1:4, avšak Fletcherův gól padl z ofsajdu. I tak už ale Sunderland vítězství uhájil. Fulham neproměnil ani jednu ze dvou obrovských šancí. Sidwell postupoval po přihrávce Berbatova sám na Mignoleta a ztroskotal. Stejně tak chvíli před koncem Petrić, jenž si sice poradil s obranou ve vápně, ale belgického gólmana už nepřekonal.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester United 1:0

17.11.2012 18:30

Góly: 60. Anthony Pilkington

United si s ohněm bez újmy nemohli hrát celou věčnost. Po dlouhé době tak neotevírali a zároveň po závěrečném hvizdu nebyli tou šťastnou stranou. NCFC se tudíž řadí po bok Evertonu a Tottenhamu, jakožto jediných dvou týmů, proti kterým MU nedokázalo otočit skóre, ba ani bodovat. Sami Kanárci čekají na přemožitele již pět kol.

V průběhu úvodního dějství jsem se nemohl zbavit dojmu, že fotbalisté Manchesteru United Norwich obyčejně podcenili či podceňují. Odmítali se ve více lidech vracet za balon, či za ním naopak byli všichni, v bloku, čekající, bez zájmu o nějaký presink. Vzadu potom zároveň nepůsobili dvakrát jistě (Garridův prudký centr divže na zadní tyči nepotkal Snodgrasse) a vepředu vypadali být spíše bezzubí.

Evra mohl skórovat po rohu Younga, Van Persie slabou střelou protáhl Ruddyho - a to bylo tak všechno. Naproti tomu si Canaries v 38. minutě vypracovali další nadějnou příležitost, když Snodgrass potáhl míč pravou stranou hrací plochy a pak na malém vápně hledal Holta. Zkušený kanonýr na jeho výzvu nedosáhl, akorát se vyznamenal Smalling s obranným skluzem. Na druhé straně už jen do poločasového hvizdu Van Persie nezužitkoval geniální míč Giggse.

Pokud obecenstvo mohlo šokovat na góly tak chabé poločasové skóre (v zápasech MU průměrem padají nějaké čtyři branky), slabší úvodní dějství v podání favorita by naopak nikoho nepřekvapilo. Jenže toto nebyl ten klasický případ, United se po pauze nijak zvlášť nezvedli, spíš vypadali být otráveni tím, že po nich vůbec někdo ještě chtěl další 45minutovku. A za to byli po hodině hry krutě ztrestáni.

Pilkington tehdy připomněl Siru Alexi Fergusonovi, koho že to pustil z vlastní akademie a pak na otázku redaktora odvětil, že si ho vůbec nepamatuje. Anglický rodák s irským pasem se pověsil do vzduchu a krásně protečoval Garridův centr na zadní tyč - Lindegaard byl bez šance.

Fanoušci United si v tu chvíli zřejmě pomysleli "výzva přijata", vždyť jejich tým doteď letos prohrával v deseti zápasech a osm z nich nakonec opanoval. Dnes však na Carrow Road neměl žádného Rooneyho ani žolíka Hernandéze, který byl na place od úvodního hvizdu a naopak byl v 70. minutě obětován ve snaze posílit ofenzívu, což se na jejich příštím snažení neblaze promítlo.

Jakkoliv United pomaloučku svírali soupeře a kolem 75. minuty například zajímavě hlavičkoval Welbeck, nebyl to zkrátka ten pravý válec z dřívějších zápasů. Další centry nebyly využity pro jistotu vůbec, kdežto na druhé straně vedli Morison s Howsonem od půlky brejk 2 na 1. Howson jeho koncovku sice totálně zpackal, Canaries to už ale nemuselo dvakrát mrzet. Ruddy si poradil se střelou Andersona i hlavičkou vlastního spoluhráče Tetteye.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Swansea City 1:2

17.11.2012 16:00

Góly: 90+2. Demba Ba - 58. Michu, 87. Jonathan de Guzmán

Swansea si se Strakami nakonec poradila, i když ji chvíli před koncem zneklidnil Demba Ba. Jeho branka ale nestačila Newcastlu na bodový zisk, protože za Swansea již před ním skórovala dvojice Michu - de Guzmán.

Manažer Alan Pardew pro dnešní duel nemohl počítat s několika klíčovými hráči, mimo hru byli například Jonas Gutierréz, Yohan Cabaye nebo stoper Coloccini. Do sestavy se naopak vrátili Demba Ba a Danny Simpson. Hosté nastoupili bez Ki Sunga.

Danny Simpson chtěl již po šesti minutách vyzkoušet štěstí, jeho pokus ale hostující obrana zablokovala. Ta si poradila také s Fergusonovým centrem, na něhož nebezpečně číhal Ba. Na druhé straně jako první prověřil Krulovu pozornost Pablo Hernandéz, mladý brankář byl ale připraven.

Poprvé se v utkání málem radovali fanoušci domácích Strak, když se před bránou zjevil Demba Ba, jeho hlavička ale nakonec v síti neskončila. Po menším zaváhání obránce Williamsona musel Krul řešit akci Itaye Shechtera, izraelský útočník dnes ale své vstřelené branky nerozšířil. O pouhé dvě minuty se situace opakovala, také nyní se ale Shechter pouze chytal za hlavu.

Brankář Gerhard Tremmel musel po změně stran kontrolovat tvrdou ránu Anity, která proletěla těsně nad břevnem. Když se blížila hodina odehraného času, udeřilo překvapivě na druhé straně. K nelibosti domácích příznivců se po chybě brankáře Krula dostal k centru Miguel Michu a Swansea vedla!

Tremmel dnes moc práce neměl. Když už se k nějaké střele ofenzivní hráči Newcastlu dostali, brankářovu práci perfektně zastali jeho obránci. Co víc, pět minut před koncem byl stadion zmrazen podruhé. Danny Graham strávil na hřišti pouhopouhých pět minut, odhodlal se ke střele a tu musel brankář Krul s námahou vyrážet. Naneštěstí pro domácí jen k nohám de Guzmána, který pohotově vrátil míč za gólmanova záda.

Tři minuty po základní hrací době Straky zdramatizovaly průběh zápasu, když se nakonec hlavičkou prosadil Demba Ba. Víc ale domácí nestihli a dnes večer je čekal další zápas bez bodu. To způsobuje až dvanáctou příčku ambiciózního celku, Swansea je desátá.

Více informací k zápasu

Reading FC - Everton FC 2:1

17.11.2012 16:00

Góly: 51. Adam Le Fondre, 79. Adam Le Fondre (pen.) - 10. Steven Naismith

Fotbalisté Readingu se vyškrábali ze sestupových vod, neboť v dnešním kole dokázali porazit pohárového aspiranta z Liverpoolu 2:1. Everton na Madejski Stadium sice vedl, ale domácí zásluhou Le Fondreho skóre dokonale otočili. Le Fondre vstřelil obě branky, tu rozhodující pak z pokutového kopu.

Jak už ale bylo výše zmíněno, Everton se dostal na hřišti o záchranu bojujícího Readingu do vedení. Ještě než přišla desátá minuta, měl Everton velice slibnou příležitost. Po Jagielkově střele následoval roh a na druhé straně poprvé zahrozil Le Fondre, ovšem zatím bez gólového efektu. Pak už se psala desátá minuta a první branka zápasu. Steve Naismith tvrdě vypálil a míč skončil za Federiciho zády - 1:0 pro Everton. Reading ale nehrál špatně a ve 27. minutě mohl srovnat. McAnuff hlavičkoval a Howard si mohl oddychnout. O chvíli později zazlobil Everton, Naismith ale ve své druhé velké šanci tentokráte trestuhodně selhal.

Chvíle Readingu přišly až po změně stran. Krátce na to našel Shorey přesným centrem Le Fondreho a bylo srovnáno - 1:1. Následně se šance přelévaly ze strany na stranu. Hosté si mohli vzít vedení zpátky po Jagielkově hlavičce, po které ale Federici nemusel zasahovat. O pět minut později musel předvést rychlou reakci Tim Howard, jenž rychle vyběhl proti Le Fondremu a udržel nerozhodný stav.

Rozhodnutí zápasu přišlo až deset minut před koncem. Nikica Jelavič se ve svém vápně provinil faulem a Reading měl možnost pokutového kopu. K exekuci se postavil sebevědomý Adam Le Fondre a Reading vedl 2:1. Everton se nevzdával a Reading měl po Fellainiho hlavičce velké štěstí. Belgický útočník totiž orazítkoval tyčku! Domácí už si vedení vzít nenechali, Everton doma porazili 2:1 a opustili sestupové pozice.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Southampton FC 1:3

17.11.2012 16:00

Góly: 49. Junior Hoilett - 23. Rickie Lambert, 45. Jason Puncheon, 83. Anton Ferdinand (vl.)

Že by přece jen uzrál čas vsadit si na Marka Hughese jakožto prvního vyhozeného manažera této sezony Premier League? Nabízí se to. Queen’s Park Rangers totiž doma podlehli předposlednímu Southamptonu, který takto urval premiérovou venkovní výhru v tomto ročníku a zanechal Hoops ležet na dně s pětibodovou ztrátou na první bezpečnou pozici. Situace se zdá být kritickou.

QPR už totiž na úvodní výhru sezony čeká zcela samo, i pokud vezmeme v úvahu všechny čtyři anglické ligové soutěže. Navíc také fanouškům podle všeho dochází trpělivost: v průběhu utkání se na tribuně objevil transparent "Harry (Redknappe), přijď a spas nás!". Bezmezně věřící majitel Tony Fernandes v tom tedy podle všeho zůstává sám.

Dnešní "záchranářský" duel lze mimo jiné shrnout také slovy: vyhrál ten odvážnější, sebevědomější. Soton vskutku, i z pozice návštěvníka, na svého soupeře nastoupil beze špetky ostychu, cílevědomě. Lallana okamžitě pálil nad břevno, přičemž Puncheonův sražený centr se divže neodkutálel do sítě. Naopak QPR hrozilo jen velmi letmo, zejména skrze Taarabta, který si také na Gazzanigovi vymodlil vůbec první zákrok utkání.

Úvodní gól diváctvo registrovalo ve 23. minutě, když si Lambert odvážně došel pro dorážku Puncheonovy zablokované střely. Tehdy publikum začínalo pomalu zuřit, aby svého vrcholu docílilo těsně před pauzou, jakmile Césara zaskočila Puncheonova rána z uctivé vzdálenosti. Na Hoops se při odchodu do kabin logicky bučelo, což byl možná ten správný impuls.

Ze šaten se totiž za pomoci čerstvě představeného Mackieho vrátil odhodlanější mančaft, který ihned snížil. Hoilett citlivě ztečoval Taarabtův prudký centr již ve 49. minutě. Jenže jediný gól nebyl dostačujícím a Southampton se rozhodně nehodlal protivníkovi podrobit. Dále útočil prostřednictvím skvělého Puncheona, ale i Yoshidy, netradičně pálícího v akrobatické poloze. Rozhodující trefa nakonec vzešla poněkud příhodně z dílny fotbalisty QPR. Anton Ferdinand si do vlastní brány srazil centr Schneiderlina.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 5:0

17.11.2012 16:00

Góly: 43. David Silva, 54. Sergio Agüero (pen.), 65. Carlos Tévez (pen.), 67. Sergio Agüero, 74. Carlos Tévez

Kruté odpoledne prožili birminghamští v Manchesteru. V prvním poločase krásně zvládali loňské mistry držet pod pokličkou, aby inkasovali až těsně před pauzou. Druhé dějství pro ně ovšem symbolizuje učiněnou katastrofu. Po vymyšlené penaltě a druhé změně skóre se hosté kompletně sesypali a nakonec si z Etihad Stadium vezou debakl.

Hráči Villy budili od úvodního hvizdu dojem velmi ostražitého uskupení, a to jak na hraně vápna, tak i uvnitř něho; jen bylo otázkou, jak dlouho jim to vydrží. Přeci jen Villans de facto šli Citizens od počátku na ruku, nechávali je hrát, nezdržovali se nějakým presinkem.

Nicméně v první půli to ještě povětšinou šlo, činit se musel hlavně Hart - jednou zasahoval proti šokující "střele" Kompanyho, podruhé se jakoby v matrix-módu vytáhl proti Bentekeho hlavičce. A samo ManCity se mezitím trápilo.

Svou předváděčku si brzy odbyli oba krajní beci, Maicon s Clichym, ovšem prvně jmenovaného střílený centr nikoho netrefil a Francouz Guzana poděsil zhruba podobně jako později jeho krajan Nasri - čili minimálně. Blíže gólu se tak nakonec se svými hlavičkami ocitli Tévez a Nastasić, ani v jejich podání to však nebylo žádné terno.

Až když v poslední desetiminutovce poločasu začali Villans pomalu ukrajovat procenta z převahy City v držení míče, symbolicky (či snad spíš ironicky) bleděmodrým svítalo na lepší časy. Nejprve nepochodil s individuální akcí Tévez, nicméně o pár okamžiků později Villans vůbec neustáli závar ve vlastním pokutovém území a David Silva přece ještě do pauzy otevřel skóre.

Vlaar heroicky proti Agüerovi, ten si nicméně spravil chuť hned vzápětí, když proměnil kontroverzně nařízenou penaltu. Weimannova ruka zcela prokazatelně nezměnila trajektorii centrovaného balonu, ba se jej ani nedotkla, přesto asistent sudímu poradil ve prospěch obhájce. City takto již v 53. minutě nabylo na zásadním klidu, zatímco Villans tragickým rozhodnutím šmahem ztratili prakticky jakékoliv vyhlídky na bod.

Tím spíš, když se v 65. minutě pískala další ruka, tentokrát lépe ospravedlnitelná. Bannan jí hrál při skluzu, takže si z penaltového puntíku pro změnu udělal radost jiný Argentinec, Carlos Tévez. Na rozdíl od Agüera raději poslal Guzana na druhou stranu a mohl jít slavit coby řidič automobilu.

Lambertovi se rázem vše začalo sypat jako domeček z karet. A kupodivu mohlo být ještě hůř. Nešťastná Stevensova teč učinila Agüerův pokus z těžkého úhlu nechytatelným, takže bylo předčasně - již v 67. minutě - doopravdy vymalováno. A City příliš nepovolovalo. V 74. minutě Nasri napříč šestnáctkou našel hladce skórujícího Téveze; a udeřit měl i Sinclair, který ovšem po zasekávačce mířil pouze do bystrého Guzana. Aston Villa už odpověděla akorát nadějnou, avšak nepřesnou střelou Holmana.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wigan Athletic 3:0

17.11.2012 16:00

Góly: 47. Luis Suárez, 58. Luis Suárez, 66. José Enrique

Uruguayský kanonýr se stává pro Liverpool stále více nepostradatelným. Letošní sezonu prakticky jen díky němu Reds drží svoji hrdou tvář v jakž takž dobrém světle, dnes Suárez se dvěma góly postaral o třetí výhru v posledních sedmi zápasech. Liverpool díky tomu poskočil na jedenácté místo, naopak Wigan podruhé v řadě prohrál a je čtrnáctý.

Suárez sice úřadoval až ve druhé půli, ale už na konci úvodního dějství mohl zařídit otevření skóre. Po pěkné akci Liverpoolu posílal právě nejlepší střelec Premier League míč do velkého závaru před bránou Wiganu, jenže nikdo z domácích hráčů na jeho pas nedosáhl. Ještě dvacet minut předtím pak střílel nebezpečně Suso, ale Al Habsi byl tehdy ještě perfektní.

Bez šance už však byl dvě minuty po změně stran. Raheem Sterling vystihl nepřesnou rozehrávku hostů, krásně se uvolnil na levé straně a přihrál do vápna Suárezovi. Ten si počínal na jedničku a střelou do protipohybu otevřel skóre - 1:0.

Ještě lépe se Liverpoolu dýchalo po hodině hry. José Enrique potáhl míč z levé strany do středu, krásně vybídl do samostatného nájezdu opět Suáreze, který jen tak píchl míč podél Al Habsiho. Připsal si tak už desátou branku v probíhající sezoně a zvýšil na 2:0 pro Liverpool.

Definitivní konec utkání z pohledu bodového dělení nastal za dalších šest minut. Sterling si výborně narazil se Suárezem a pálil. Jeho střelu sice Al Habsi dokázal ještě vyrazit, nicméně na dorážku Enriqueho byl už krátký - 3:0.

Liverpool měl ve druhé půli ještě dvě další velké šance a měl je na svědomí kdo jiný než Luis Suárez. Ještě před třetí brankou si dovolil velké věci v šestnáctce, ale celou situaci nakonec překombinoval a míč poslal těsně vedle. V závěru zápasu si pak výborně zaběhl za obranu, jenže svou dělovkou mířil zase těsně mimo.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 2:1

17.11.2012 16:00

Góly: 10. Shane Long, 51. Peter Odemwingie - 39. Eden Hazard

Jak úžasně Chelsea sezonu začala, tak rychle se její ambice řítí v propast. Z posledních čtyř zápasů dokázala uhrát pouhé dva body a ze suverénní pozice na špici padá dolů. Na čelo ztrácí již čtyři body. To West Brom pokračuje ve vítězné sérii, po Southamptonu a Wiganu si vyšlápl i na Chelsea a teď Baggies patří fantastické čtvrté místo s pouze bodovou ztrátou právě na třetí Blues.

Ráz utkání se začal odvíjet už od desáté minuty, kdy domácí poprvé překonali Petra Čecha v bráně Londýňanů. Ještě předtím mohl otevřít skóre Ryan Bertrand, který dostal míč od Mosese v dobré pozici uvnitř vápna, ale jeho střelu odvrátil z branky jeden z obránců na stojících na brankové čáře.

A pak přišla pro Blues první pohroma. James Morrison z kraje pokutového území nádherně odcentroval na zadní tyč a Shane Long hlavičkou dostal míč do sítě - 1:0. Nutno dodat, že v této situaci značně zaváhal David Luiz, od něhož se Long odpoutal a mohl skórovat.

Shane Long mohl přidat i druhou branku, z osmnácti metrů po samostatné akci napřáhl, ale minul tyč o několik decimetrů. No a šest minut před koncem poločasu dosáhla Chelsea kýženého vyrovnání. Cesar Azpilicueta odcentroval nezvykle levačkou, osamocený na zadní tyči se zjevil Eden Hazard a hlavičkou s pomocí teče Billyho Jonese upravil skóre na 1:1.

Jenže radost svěřencům Roberta Di Mattea nevydržela dlouho. Už pět minut po změně stran totiž West Bromwich Albion zase vedl. Tentokrát se Long chopil úlohy nahrávače, dalším centrem našel hlavu Petera Odemwingieho, jenž mezi nohama Čecha vrátil svému týmu vedení - 2:1. Tentokrát zaváhal při bránění Bertrand.

Chelsea sice toužila alespoň po bodu, nicméně odjela z Hawthorns s porážkou. Největší příležitost druhé půle spálil za Blues Daniel Sturridge, který obdržel krásnou přihrávku od Maty, postupoval sám na bránu, ale ztroskotal na vynikajícím Myhillovi.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 5:2

17.11.2012 13:45

Góly: 24. Per Mertesacker, 42. Lukas Podolski, 45. Olivier Giroud, 60. Santi Cazorla, 90. Theo Walcott - 10. Emmanuel Adebayor, 71. Gareth Bale

Emirates Stadium si ještě vylepšilo dosavadní průměr pěti branek na jedno severolondýnské ligové derby. Tottenham ale rozhodně nebude spokojen se způsobem, jakým se toho docílilo. Naopak statistici se nad ním jistojistě potěší - opakuje se totiž jarní debakl 5:2, a také dnes otevírali skóre Kohouti.

Loni to trvalo čtyři minuty, letos deset. Poněkud delší čekání na úvodní zářez Spurs bylo dnes způsobeno nezvykle opatrným úvodem zápasu, a to z obou stran. Nicméně první gólová situace vše tradičně odšpuntovala a dál už bylo neustále na co se koukat. Z největší části se o to přičinil Mertesacker, který slepým vystoupením z obranné linie vytvořil prostor pro Defoea, ale také Adebayor, který kolegovu střelu dorážel do sítě. A Adebayor se o atraktivní náplň utkání nepřičinil pouze touto cestou. Za pouhých sedm minut totiž ošklivým šlapákem trefil pravý Cazorlův kotník a docela dobře určil příští směřování vývoje zápasu.

Jakkoliv se totiž před malým okamžikem stal historicky nejplodnějším ligovým střelcem severolondýnských derby (od založení Premier League), v tu osudovou chvíli se stal spíše katem vlastního mužstva a smutným hrdinou klání. Ve spolupráci s manažerem Villasem-Boasem, nutno dodat. Tottenham do té doby eliminoval sílu Gunners odvážným vysouváním krajních beků, obecně vysoce posazenou linií - a od této strategie přitom neustoupil ani v oslabení, což se ukázalo být chybou. Víc prostoru rázem měli oba Španělové v záloze Arsenalu i pravonohá páka Walcott-Sagna.

A Gunners potom zápas kompletně ovládli. Hned ve 24. minutě bylo také srovnáno. Walcott se sice sám zahnal do kouta, ovšem i odtamtud vykouzlil přesný centr, který Mertesacker hlavou perfektně usměrnil do levé šibenice Llorisovy klece. Oslavit premiérovou trefu pod křídly svého zaměstnavatele zrovna v tak speciálním zápase, to musí být sen.

Kanonýři od té doby až do přestávky šlapali jako hodinky. Cazorla nikterak marně pokoušel štěstí ranou z větší vzdálenosti a jen těsně přestřelil; mimoto Giroud dříve na srovnání navazoval solidní hlavičkou po Wilshereově standardce a pak se ve vápně prosadil ještě k jednomu projektilu. Obecně strážení vlastní šestnáctky dělalo Spurs velké problémy, a také velkou měrou přispělo k drtivému obratu.

Gallas ve 42. minutě Podolského střelu jen ztlumil a odklonil mimo Llorisův dosah, přičemž vzápětí Giroud zužitkoval Cazorlovu přihrávku i v těsném obležení kompletní stoperské dvojice Spurs - 3:1; a mohlo se jít do kabin. Francouzský hroťák mimochodem potvrdil svou pověst kata Londýňanů - zatím každá jeho přesná ligová trefa za Arsenal mířila do sítě celku z hlavního města.

Villas-Boas se v poločase odhodlal k zajímavým změnám, když stáhl oba krajní beky, aby je nahradil ofenzivním univerzálem Dempseym a stoperem Dawsonem. To indikovalo odvážnou improvizaci s jakýmsi volným rozestavením 3-5-2. V kombinaci s neohrožeností Kanonýrů také měla tahle zajímavá rotace pozitivní účinek na projev Spurs, nicméně žádné konkrétní nebezpečí Szczesnému nehrozilo.

A tak znovu udeřili domácí. Walcott v rychlosti dostal na zem dlouhý nákop, vysunul dopředu Podolského a jeho pas napříč vápnem hravě proměnil ve čtvrtou branku Cazorla. Tottenham už v tu chvíli vypadal poněkud odevzdaně a vytrhnout ho neměla ani pěkná individuální akce Balea, který v 70. minutě dravě vtrhl do ospalé defenzivní řady soupeře a slabší pravačkou Szczesnému nedal zpoza šestnáctky příliš šancí zasáhnout.

Jenže Gunners se podle všeho nepoučili z domácí remízy 4:4 zpřed čtyř let, takže brzy Baleovi umožnili další průnik a vypadali být zralí na další drama. To se nicméně přeci jen nekonalo. Nesobecký Oxlade-Chamberlain v samotném závěru umožnil skórovat Walcottovi, a potom už definitivně nebylo co řešit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City1284025:1028
2.Manchester United1290329:1727
3.Chelsea FC1273224:1324
4.West Bromwich Albion1272319:1323
5.Everton FC1255222:1620
6.Arsenal FC1254323:1319
7.West Ham United1254315:1219
8.Tottenham Hotspur1252520:2117
9.Fulham FC1244425:2216
10.Swansea City1244418:1616
11.Liverpool FC1236317:1615
12.Newcastle United1235413:1714
13.Norwich City123549:1814
14.Stoke City1227310:1113
15.Sunderland AFC1126310:1212
16.Wigan Athletic1232712:2111
17.Reading FC1116414:199
18.Aston Villa1223710:229
19.Southampton FC1222818:308
20.Queen's Park Rangers120489:234

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (871)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako minulou sezonu Giroud konečně začíná ukazovat, jaký je kanonýr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt te zkurvene laxnosti ve druhem polocase, tak to mohl byt pamatecni vyprask. 5:2 jim uz davame bezne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Slavil Adebayor zase nějak netradičně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby vyhrál ligu.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil tak netradičně, až z toho Cazorla málem přišel o nohy.

Reagovat
Darren Fletcher

esteze o pol minuty uz skakal pri ciare ako zajacik

Reagovat
smazaný uživatel

tys snad chtěl aby ho vezli rovnou na sál?

Reagovat
Darren Fletcher

nene pohoda, bola by to skoda a santi bol pre mna motm

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem fanoušek Spurs, tudíž mě ten faul nasral ještě víc, protože nám to prohrálo zápas.

Reagovat
Darren Fletcher

ja tiez fandim (aj) spurs, ale teraz mi islo hlavne o vela golov kvoli tiketu. anyway, zakrok bol nebezpecny a keby to bola stojna noha, dolame ho - ok. ale vzhladom na to, ako ho trafil, sa nemusel tvarit, ze zomiera, ved ho len strajchol

Reagovat
Counter

120 - There have been more goals scored in the Arsenal v Spurs fixture than any other in Premier League history. Bonanza.

nejlepší derby.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Counter

17.11.2012 15:46

121 - Arsenal v Tottenham Hotspur is the highest scoring fixture in Premier League history with 121 goals. Entertainment.

Reagovat
Counter

jj, prvně jsem to dal sem, a pak teprve zjistil, že to byl tweet ještě z doby před Walcottovým gólem :-)

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

I pro me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

over 4.5 jak zadarmo

Reagovat
kiwwi

Wenger out!!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Totenhaim se připravil o vítězství sám. Zásluhou srdcaře a rozené slepice

Už by si ty naivky mohly uvědomit jaká že barva vládne Londýnu. London is red.

Reagovat
Miguel19

London is blue.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by se dalo souhlasit... Cheslea, Tottenham, QPR, Milwall... To už je pořádná modrá síla...

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o kvalitě, ne o kvantitě volečku

Reagovat
Čivrss

poznámka to byla relativně vtipná, netřeba se hned ohánět urážkami

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn beru zpátky, omlouvám se

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej do tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

No jooo, ale já abych nepodržel můj milovaný Arsenal Bohužel tabulka mluví jasně

Reagovat
jk

pls

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Jedno z těch poklidnějších NLD, Ade mi ušetřil pár vyškubaných vlasů. I tak nádhera

Reagovat
2miguel1

Tottenham o triedu lepší po červenú ...na Chelsea,City a United sa ale ani jeden nechytal

Reagovat
Shevchenko

OT: Nejsledovanější videa týdne: http://www.youtube.com/charts/

Reagovat
Shevchenko

Teda dne

Reagovat
Nikikrew

Dakujem Ade, zato ze si taky chmulo. Inak v SUCHEM TRIKU. Dnes sa mi nasa hra pacila. Mohli sme dat aj vyse golov, ale to aj Sp**s. Od brankara az po utok to bolo velmi dobre, avsak bolo tam zopar chyb, hlavne zo stavi 4:1. Motm urcite Cazorla, neskutocny zapas pre neho. Toto nas hadam dobre nabudi a budeme pokracovat uz len vo vitazstvach . London is red!

Reagovat
mr.Silver

MOTM urcite Walcott. A Szczesny teda nic moc. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Santi o chlup za ním Theo Wojta dnes neměl co chytit .. , druhý poločas mi přišel strašně laxní při přečísleních kterých tam bylo více než dost nám chyběla přímočarost , velmi potěšil Kosta ,který je snad zpět a přímo neskutečný byl OX po jeho nástupu to bylo samé pojď sem , kam jdeš?? kde jsi ?? a ty si tu novej tak začnem od znova pojd sem kam jdeš,... :D

Reagovat
fantomas

Benoit Assou-Ekotto ‏@AssouEkotto

Oh la la la la la la :-(

Reagovat
smazaný uživatel

disco benny nezklamal

Reagovat
j_mrazik

Už jsou někde k zhlédnutí góly?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter
Reagovat
Side
Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Aspoň jsem byl konkrétnější

Reagovat
Chazy

tak to má vypadat

Reagovat
Trand
Reagovat
Trand

Sakra.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se cpes

Reagovat
Trand

Vidím mrazikův post a koukám u toho na City a zrovna je můj oblíbenec u míče, tak si říkám, že akci ještě dokoukám a odkaz hodím až pak. A takhle to dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri?

Reagovat
Trand

Maicon.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni o moc lepsi

Reagovat
Trand

Já ho mám rád z Interu, dokázal tam rozhodovat ze svý pozice zápasy. 09/10 měl 8 gólů a byl úžasný. A ani mi nevadí, že je u City, lepší než Chelsea. Koneckonců u City mám víc oblíbenců než v jakýmkoliv jiným týmu ze špičky PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, oni maji celkem sympatickej kadr, kazi jim to jen trojlistek kretenu Mancini, Balotelli, Tevez.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne jeste Nasri

Reagovat
j_mrazik

Díky všem.

Reagovat
j_mrazik

Adebayor slušnej skluz...

Reagovat
Counter

Zrovna slovo slušný bych fakt nepoužil :-D

Reagovat
j_mrazik

Jinak koukám, že 3 góly jsme dali mezi nohama stoperů. Gallas dneska asi neměl moc svůj den.

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou kouknu se na arsenalist.com maj tam sestřih golu i šancí

Reagovat
db18

Aj - běžel zas Adebayor přes celé hřiště?

Reagovat
eibe

by ho na Emirates stadiu ukamenovali

Reagovat
Filipow

Walcott 94min na gól, podle EF.. a tohohle nechce Wenger podepsat..

Ale tak jó, Park, Chamakh, Giroud jsou lepší :)))

Reagovat
blaugrana

Chamakh drží rekord v CHL. Skóroval v 6tich zápasoch po sebe!

Reagovat
Filipow

A to která holka mu dala?

Reagovat
REPLIKATOR

Mohl i v 9 zápasech po sobě.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, that page doesn’t exist!

Reagovat
supervizor

asi ti to taky nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm, ted už to nijak neoživim. Každopádně tam byl Boas a ptal se "why always 5?" (0:5 s Portem, 3:5 s CFC, 2:5 se Spurs).

Reagovat
smazaný uživatel

už je to dole

Reagovat
fantomas

Jj, ale to je něco jinýho.

Reagovat
fantomas

Arsenal offered Walcott £75k a week, he asked for £100k. Afc then said £80k, he said £90k. Just offer him the £90k a week he wants.

Tak jestli je tohle pravda a on odejde, budu do konce života jako stiflerovamama, akorát místo "FA" tam bude stát "Wenger"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kolik on má vlastně teď, když mu nabízeli jen 75? Já nedávno na nějakém důvěryhodnějším seznamu viděl u Thea tuším sedmdesátku, což by z toho prvního návrhu dělalo velmi špatný fór.

Reagovat
SunFells

Teda údajně nabízeli.

Reagovat
fantomas

No i z toho druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím na kolik je to věrohodný,ale aspoň pro orientaci.Zaráží mě hlavně rozdíl mezi Arsénem a Bouldem.

http://www.fotbalnaplno.cz/content/fotbal-penize-vyplatny-pasky-arsenalu-rosicky-se-spatne-nema-mesicne-mu-na-ucet-prijde-jedenact-milionu-10112012

Reagovat
smazaný uživatel

tak par postrehov...

do vylucenia psychobayora to bola katestrofa, a namiesto toho aby sme na nich vyleteli tak si nas davali s prstom v nose, naozaj by som chcel vediet ako by to dopadlo, keby sa hralo v plnom pocte, ten zaciatok velmi pripominal nase posledne vykony...

po vyluceni to bola lahoda, vytazali sme z tych super podmienok maximum, uz si ani nepamatam kedy sa na arsenal pozeralo tak dobre a ja som si to tak vychutnal..

giroud sa kazdym zapasom zlepsuje a ja mu kazdym zapasom prichadzam na chut viac..

oxik sa uviedol tak, ake sme asi od neho cakali vykony v tejto sezone, snad na to nadviaze a bude to potreboval, na to kridlo sa nam takyto hrac velmi zide

z negativ by som vypichol wojtu,-ktoremu mohli stokrat vypichnut rozohravku, jeden roh uplne posral a pri goloch mozno mohol spravit viac, ale hlavne ze sa tvari ako majster sveta..

ja este acka, ktory sa do toho zatial dostava pomaly a velmi sa mi nepaci, snad nebude mat take dlhodobe problemy dostat sa spat na povodny level ako ramsey..

a na zaver bozsky, 10/10, uzasny, bezchybny, bol vsade a aj ked uz ostatni zacinali prepinat do toho pohotovostneho rezimu, on to stale tahal dopredu a chcel...od fabregasa si nepamatam kedy niekto z nasich takto dominoval a dirigoval zapas

Reagovat
smazaný uživatel

omg..

bude v tom pokracovat

a este jacka

bozsky santi

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš v hádankách.

Reagovat
Bayern +

Steve Clarke

Reagovat
smazaný uživatel

Royals, Saints, Baggies!

Reagovat
kiwwi

vsetci traja mi dojebali tiket, ale aj tak

Reagovat
Trand

Ale jo, Toffees to naberou jinde a Royals se to hodí.

Reagovat
hefy

Reagovat
Miguel19

Paráda hoši. Opět díky za zkažený víkend. Někdy by vás měl nakopat do prdele!!!

Reagovat
kiwwi

prave naopak, potesili a zasluzia si tri palce hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak,víkend začíná být lepší a lepší.

Reagovat
Pinturicchio

WBA . Těším se na CHL.

Reagovat
Trand

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Cazorla gól a assist

Enrique gól a assist

Silva gól, Kun dva

Michu gól, Pablo assist

Azpi assist

owned

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz 2+2, cpt? owned.

Reagovat
minoLFC

Suarez, Sterling, Enrique k tomu Newacastle, Tottenham, Everton stratili

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
hefy

Saints.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich.

Reagovat
fantomas

Žádný překvápko.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divím jejich postavení v tabulce. PL nesleduji, ale na livesport mě jak výsledek, tak pozice v tabulce velmi zarazilo. Od kdy hrají tak dobře?

Reagovat
fantomas

Od jara 2011 plus mínus.

Reagovat
fantomas

I když i pod tim RDM to bylo fajn, takže jo, od postupu a podzimu 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po postupu vyhrali na Emirates, tak se nepretvaruj

Reagovat
SunFells

Jj, Koscielnyho show

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre hraji od postupu do PL 2010, od te doby se jen postupnymi krucky posouvaji porad nahoru. Je jasny, ze takhle vysoko nezustanou az do konce, ale do prvni poloviny PL by patrit meli bez problemu

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych si našel oblíbence v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to WBA... A to jsem jim přál sestup...

Jinak my dneska skvěle...

Reagovat
hefy
Reagovat
SunFells

Si to tam kluci na truc začali kopat sami z rozehrávky

Reagovat
hefy

Tak nic, už to opravili.

Reagovat
EL Gringo

Suarez

Reagovat
SunFells

Parádní kolo

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné jak čukotka dokáže být v obraně nedůsledná, oba góly naprosto zbytečné, jak Luzi, tak Bertrand tam jen stínovali.. Celý první poločas s Torresem se hrálo jen v desíti, zase to byla z jeho strany neskutečná bída, Sturridge byl daleko živější, i přes jeho 2 velice slušné šance stejný výsledek jako s Torresem

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka? neber to tak vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Santiho fotka je ako reklama na praci prasok . Inak v poslednej dobe vyslo kopec filmov, nestiham sledovat, TDKR, ParaNorman, End Of Watch, Lawless , teraz Sinister v DVD kvalite Ak ma nebudu bavit kanarici s certikmi, tak snad si vyberiem.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je toto TDKR? ParanoRman sa chystám skuknúť dneska večer. Dúfam, že to je dobré

Reagovat
niflheim

The Dark Knight Rises

Reagovat
fantomas

Z těch nových kousků doporučuju i http://www.csfd.cz/film/302446-rouille-et-dos-de/ (je to na uložto i s titulkama), kór pokud bys náhodou zbožňoval Marion tak jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten uz mam nejaky tyzden na disku, chcem si na to spravit naladicku, nie je to nejaky oddychovy blockbuster ako pozeram No ale ked som zhliadol Atlas mrakov, tak by nemal byt problem ani toto.

Reagovat
fantomas

Byls v kině? Taky se na to chystám. Už bych koneckonců moh vypsat výběrový řízení na to, kdo mě doprovodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol, ale v zahranici samozrejme. Minuly tyzden.

Reagovat
fantomas

Jako v ČR? Protože u nás to je v kinech právě ten tejden..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v New Yorku, bol som tam minuly tyzden

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak momentale som v UK, tu to budu davat az zaciatkom buduceho roku, nemrzi ma ze som cez ojedinely vikend v statoch stravil takmer 3 hodiny v kine Stoji to zato.

Reagovat
niflheim

Já konečně viděl Teda...no a jako pro fandu Setha a Flashe Gordona to byla parádní záležitost

Reagovat
teenz

Sinister je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

No nie malo Vyzera hutne.

Reagovat
teenz

Hlavně konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespojleruj

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

Povinná výhra. První poločas hrozný,zaujala jen klička Reiny na útočníka. Nevím, proč byl střídán Suso,ale byl možná nejlepší na place.

Druhý poločas úžásný,bavil jsem se. Je ale znepokující,že do golu nás musel poslat soupeř svojí chybou, do té doby jsme si nevypracovali žádnou tutovku. Další věc je,že nemáme stále vykrystalizovou základní "11" a já doufám,že se brzy tak stane.

Dlouho si žádáme alespoň vyzkoušet Johnsona v záloze a místo toho tam hraje Enrique (mimochodem dnes MOTM) a Johnson mu kryje záda.První dva goly padly po skvělých nahrávkách Enriqueho a Sterlinga. Suarez úžasný jako vždy,ale to sobectví je někdy špatně, na druhou stranu nemáme v týmu hráče,kteří by vzali odpovědnost sami na sebe.

Potěšilo i čisté konto, u jednotlivců kromě Enriqueho a Suareze ještě Sterling a Hendo.

Reagovat
SunFells
Reagovat
justcall

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

QPR. Only team in the top 4 English leagues without a win. #Respect.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Steve Clark

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vitasrp

Je skvělej..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clarke*

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako palcujou nesmysl a neprijde jim to divny

Reagovat
Counter

Já se smál tomu, že ti přesně tuhle chybu dneska opravil miky, a ty tu teď poučuješ

Reagovat
fantomas

Jenže hrubas stoprocentně myslel exmanažera Huddersfieldu, vy chytrolíni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou chybu?

Reagovat
miky10

Já ho neopravoval, já si to upravil sám, abych dal najevo, kdo je ten můj-

Reagovat
Counter

aha Tak jsem za blbce, sry.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Tevéz

Reagovat
kvasha16

..mi zarobil body do fanty... ale inak je to magor

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak mohla chelsea takhle vypustit zápas. dnes hrálo v základu 5 hráčů co nemají výkonnost na Chelsea. S takovýma hráčama budou hrát střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny kopaci vsichni ti hraci..ani jeden neumi 1vs1

Reagovat
kvasha16

ono dneska nam to posrali 2 chyby v obrane z ktorych bol gol a nepremenenie sanci, to nebolo ani tak vypustanie, ako doj*banie zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

slavný dres z nounejmů hvězdy neudělá.

Reagovat
vladis271

7games unbeaten

Reagovat
vitasrp

Tahle prohra naštve, protože špatně jsme nehráli, soupeři dovolili dvě nebezpečné akce a inkasovali samozřejmě dvě branky, což je vždy nepříjemné. Krom toho měl ale Sturridge 4 šance, nedal ani jednu, potom se výsledek jen velmi těžko obrací.

Musím ale uznat kvality WBA, Clarke je vede výtečně. Jejich bránění bylo ukázkové, oni ten hluboký obranný blok mají suprově zažitý a jen velmi těžko se jim dávají branky, proti velkým týmům zkrátka umí perfektně hrát. A o jejich brejcích není třeba vést dlouhé debaty.

Mě jen mrzí, že se v našem táboře jistě bude kritizovat RDM, protože se přece prohrálo a je třeba najít viníka. Paradoxní je, že dneska udělal všechno správně - ve 30 minutě přehodil Sturridge s Hazardem a Eden hrál pravý kraj, zatímco Sturridge podhrot a přešli jsme na takové 4-4-2, přičemž náš výkon šel nahoru.

V druhé půli pak udělal skvělé střídání jak z taktického, tak herního hlediska. Nasazení Oscara bylo výborné z hlediska taktiky, protože jsme potřebovali v tý defenzivní dvojce rozehrávače, deep lying playmakera, čemuž se z našeho kádru nejvíc blíží Oscar. Díky tomu pak mohl Mata s Hazardem hrát poněkud vysoko, protože v záloze byl hráč, který je mohl zásobovat přihrávkami. Potíž byla v tom, že Oscar byl fakt až nechutně vyšťavenej, na něm se repre zápas velmi výrazně podepsal. Oproti jeho standardním výkonům byl vidět regres.

Torres si své střídání zase zasloužil za svůj výkon, to je ohromná tragédie. V podstatě ani nemá cenu to nějak výrazněji komentovat.

Jinak bych ještě podotkl, že kromě útočníka, středního záložníka našemu týmu chybí také world class defender. Něco takového teda máme v Terrym, který ale také stárne, nicméně už jenom tou svou přítomností hrozně týmu pomůže. Na druhou stranu do budoucna budeme potřebovat týpka jako maj City v Kompanym a jakýho United měli ve Vidičovi. Protože Luiz je maximálně nadprůměr a Cahill to samý - tohle byl s nadsázkou mač, kdy jsme potřebovali, aby naši střední obránci ubránili dva centry, leč.. Nepodařilo se to.. Možná něco takového máme v Ivanovičovi, i když to samozřejmě hodnotím ze dvou zápasů (Swansea, LFC), kdy se mi na stoperu strašně líbil. Každopádně tohle až tak nehoří, náš hlavní problém je samozřejmě v útoku, druhotný pak ve středu zálohy..

Nedá se ale nic dělat, musíme se perfektně připravit na úterý, protože to bude zápas, který hodně napoví o naší sezóně - už nebudeme moci případné selhání napravit, což je velký strašák..

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám jiný tým, který by více srážela avsence kvalitního hráče na nějakém postu... Vy hrajete prostě v 10... Torres byl u nás World Class, ale co se z něj stalo u vás... No, dobře mu tak... Ještě že jsme se ho zbavili...

Reagovat
vitasrp

Udělali jste úžasný obchod, protože už u vás tehdy na podzim šel dolů..

Problém je,že jste většinu těch peněz vrazili do Andyho.. Což byla taky obrovská kravina..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, on byl po vleklém zranění a zřejmě už za zenitem...

Nejenom Andy... Za 100m liber jsme koupili 4 hráče a z nich se chytil jenom Hendo... (A to zatím jen na pomezí lavičky a tribuny... ) Comolli by si za tohle zasloužil kriminál...

Reagovat
celeb

Pri pohladnej, dynamickej hre v case spred nakupov bielych anglicanov za horibilne sumy, by si niekto zasluzil niest za to zodpovednost.

Fakt je, ze taketo plytvanie s peniazmi sa nepodarilo ani "ropacko/sejkovskym/..." klubom, tu v tak v oblube.

Karamelky si to asi teraz celkom dobre uzivaju.

Reagovat
kvasha16

nas problem je ten, ze vieme hrat len jedno, a to skusat sa prekombinovat do vapna, nemame hraca s poraidnou strelou zo strednej a vacsej vzialenosti, ak niekto zabetonuje ako dnes po polcase WBA tak sa do vapna neprekombinujeme a skusame centre, lenze nemame poriadneho hlavickara (a Torres,z utoku nas naj hlavickar, siel dole paradoxne vtedy kedy by sa najviac zisiel), takze superovi staci zatvorit obranu a skusat brejky.. hmmm, aka to podobnost v nasom semifinale s Barcou.. na taketo zapasy sa velmi hodi typ ako DZeko, alebo aj napriklad Caroll (ktory nam robil vo finale FA Cupu megaproblemy ked naskocil do hry)

Reagovat
vitasrp

Však ano, Chelsea nemá prvního útočníka, dokonce ale ani žádného žolíka. To jsou aspekty, které se v dlouhodobé soutěži projeví, proto jsou MU i City pořád o nějaký ten krok před námi. Ale s tím se muselo počítat už před sezónou, pokud má vedení očekávání, že letos vyhrajeme ligu, tak jsou blááázni..

Reagovat
smazaný uživatel

BTW: dnesne vysledky v EPL vsetky overy

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten Newcastle předvádí tuto sezonu? Jsem čekal teda nějaký posun v režii Pardewa, místo toho jsou v mezihře a útoku naprosto marní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to tezky, kdyz prospis cely prestupovy obdobi a totalne ignorujes jakykoliv problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišla klasická "opilost z úspěchu"

Reagovat
smazaný uživatel

*?

Reagovat
smazaný uživatel

tak snaha přivést obránce (Douglas a Debuchy) tam byla, ne? Jen je MA škrt a vypadá to, že na to NUFC letos dojede..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, snaha jen nam na dve veci

Reagovat
Godwinson

Příště už to vyjde. Lille je ve sračkách, na Debuchyho každý zapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by se to vyresilo jednim Debuchym

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem vidíš cestu z toho srabu?

Reagovat
Godwinson

Tak samozřejmě, že ne, pochybuju, že mají v merku jen jeho. Ale těšim se, mám tajné přání na jednoho francouzského středopolaře v dresu Newcastlu, kéž by to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko?

Reagovat
Godwinson

Jj, když jsem tu spekulaci četl, hodně se mi ta myšlenka zalíbila, byť Newcastle asi nemá v tom středu zálohy primárně problém, ne? Ale teď mi došlo, že je vlastně až druhý za Mapouem, chtěl bych mít nějakého oblíbeného hráče v týmu, kterému se dá přát.

Reagovat
kvasha16

nedoplacaju oni na relativne uzky kader?

Reagovat
fantomas

Z mýho pohledu na přílišnou závislost na hráčích v mezihře a útoku (Cabaye, Ba, Ben Arfa - od nikoho jinýho rozdílovej výkon letos nedostaneš, prostě ne). Obranu decimujou zranění od začátku doteď, a přitom to furt neni největší slabina. Původně sem si myslel, že to Pardew ustojí i tak, ale v lednu je nejspíš nutný přivést někoho kreativního do tý středový trojky (a rozhodně se teda vykašlat na nějaký 4-4-2).

Reagovat
fantomas

A zároveň teda - ten rozdílovej výkon současný NUFC k výhře bohužel nutně potřebuje (plus luck), to je další fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Cissé?

Reagovat
fantomas

No ten je právě letos strašidelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... Já ho právě ještě letos neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

O parnik nejhorsi hrac tymu v teto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ho třeba na chvíli posadit? Aby se trochu probral?

Reagovat
fantomas

Však už sedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes nehral kvuli zraneni a stejne, kdyz nehraje PL, hraje pak EL, takze to neni zas takovy posazeni

Reagovat
fantomas

Nehrál spíš kvůli tý tahanici se senegalskym svazem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byl vlastne ten duvod, mas pravdu. No proste tak jako tak nastoupit nemohl, takze to nebylo klasicky posazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, podle me by kreativita Hatema a Cabayeho byla dostacujici, kdyby meli ty balony komu davat, kdyby meli kolem sebe hrace v pohybu, kteri by si o tu prihravku rikali, kdyby mela hra nejakou myslenku... Ono to pusobi tak, ze tymu chybi kreativita, ale kreativni hraci tam jsou, jen se nemaji jak uplatnit.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem je letos viděl třikrát (z toho 2x v poháru ale) a přišlo mi, že tam naprosto chybí nějaký nacvičený pohyb hráčů, celkově tvář týmu taková nijaká, hrozně na náhodu. Proto pro mě zklamání hlavně Pardew..

Reagovat
fantomas

Na náhodu to je jednoznačně no, jakkoliv teda pohárový sestavy sou tradičně tak slepovaný, že se neni moc čemu divit. Ale ono to tak bohužel vypadá i v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to tak celou sezonu, par bodu zaridil Hatem, par bodu Demba, parkrat to zachranoval Krul, ale jako celek to stoji za uplny hovno a ani divat se na to neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že dostal smlouvu na 8 let nebo kolik...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky kravina jak mraky. Ja jsem rad, ze klub ma chut pracovat koncepcne a chci, aby Pardew zustal co nejdyl, ale smlouvou na 8 let dopredu se to proste zaridit nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak mu budou muset vyplácet pěkně drahýho zlatýho panáka...

Reagovat
smazaný uživatel

*padáka

Reagovat
fantomas

Už pomalu dumal nad tim, kolik ve VB stojí jedna zlatá tequila.

Reagovat
fantomas

Nevim no, Ben Arfova kreativita se letos omezuje hlavně na ryze sobeckou, individualistickou sféru, mi přijde. A Cabaye taky neni nikdo, kdo by ti za zápas udělal aspoň dvě tři loženky. Nebo teda minimálně přivést pořádný křídlo na druhou stranu a přestat tam srát Dembu, to je druhá možnost (a dospět k ní Pardew beztak někdy musí, hádám)..

Reagovat
smazaný uživatel

tak on hlavně Cabaye je spíš hráč, který potřebuje hrát z hloubky, ne? By jim dost možná bodlo kvalitní AM...se Rosa dá do kupy, Wenger nazná, že mu nemůže zaručit základ a šoupne ho za 2 mega do NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

A Rosa ze za měsíc zase zraní a NUFC na tom budou stejně jako předtím... Do Rosy bych už nevrazil ani libru...

Reagovat
fantomas

Jj, právě, odtamtud ty loženky nevytvoří, maximálně pár delikátníma dalekonosnýma pasama za obranu. Prostě bych vytvořil takovej ten odstupňovanej střed pole, minimálně jako jednu variantu mimo tu s Jonásem - Tioté (DM), Cabaye (CM), ? (AM).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych to chtel hrat ja

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti minule sezone mi prave Ben Arfa prijde min sobeckej, teda aspon v tom smyslu, ze se snazi vyhybat ztratam, ktery vedou k brejkovym situacim, za coz jsem ho chtel minulej rok zastrelit. Sice soluje porad, ale uz tak neriskuje. Ja si proste myslim, ze kdyby se hralo tymove jako minuly rok v tom 4-3-3, kdy se Hatem s Jonasem tocili na podhrotu a kridlech a hralo se vic v pohybu, tak bychom zadnyho dalsiho tvorivyho hrace nepotrebovali.

Ja vim, ze se to nabizi privest nejakyho sikovnyho hrace na podhrot/levy kridlo/second strikera, ale zase to jsou zrovna pozice, na kterych cekaji na sance nasi mladi hraci (Fergie, Sammy, Campbell, Abeid, Vuckic...), takze by musel prijit nekdo, kdo by odvadel kvalitni vykony a zaroven by mu nevadilo si obcas sednout. Tohle bychom navic vubec nemuseli resit, kdyby byl Marveaux schopnej neco zahrat

Reagovat
Zaschrona

Phil Neville na 8 tydnu mimo hru. Ross Barkley bude skoro jiste povolan zpatky z SWFC..

Reagovat
Zaschrona

a Phil sel na operace s kolenem..

Reagovat
db18

ale pro Barkleyho

btw. už něco zahrál Hitz?

Reagovat
Zaschrona

dneska a hral celkem dobre, urcite patril k tomu lepsimu.. dobre nahraval, zkusil i vyplait z dalky.. pristi tyden vzhledem k absencim (nove i Felli kvuli kartam) bude urcite zase hrat

Reagovat
db18

hmm, tak to se snad příští týden překonam k tomu, abych tu PL taky zapnul

Jinak jsem rád, že mu to zas začíná jít

Reagovat
ACSMan

OT: Jestli je tu nějaký fanoušek italského fotbalu nebo ještě lépe juventusu jak si vede Paul Pogba? jak mu to klape ve středu zálohy v tak mladém věku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jich takhle zeptáš,tak se nikdo neozve.Ale řekni jim "korupčníci z Itálie" a sletí se jich tady na tebe tolik,že nestihneš odpovídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

EA Sports je sponzorem PL?

Reagovat
smazaný uživatel

to netusim

Reagovat
Honza Matoušek

Samozřejmě.

Reagovat
masly008

je to ze hry.myslím že z fify

Reagovat
Deywid

ale to bolo tuším len prvých 10 minút druhého polčasu alebo tak nejak

Reagovat
kvasha16

to je tazko si pozriet livesports.cz? to je drzanie lopty v prvych par minutych, na konci to bolo 40:60 http://www.livesport.cz/zapas/lOXpe9Ru/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
smazaný uživatel

je to prvních 5minut z druhýho poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci liverpoolský potěšili. Těším se na motd na sestřih.

SAINTS a WBA

Reagovat
EL Gringo

+ Reading

Reagovat
smazaný uživatel

Pilkingtona poslal pred casom SAF z MU

futbal vie byt tak krasne pomstychtivy

Reagovat
herbage

kurva, já to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

center z lavej strany a pekna hlavicka ponad Lindegaarda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co ti je na tom smiesne bratu

Reagovat
fantomas

Třeba to, že nenarážel na gól NCFC, ale na náš zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

to mam odkial vediet komu fandi ked ma taky sprosty nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

radsej mi zozen nejaky portugalsky link statistiky na stredajsi zapas U21 proti Scotland aby moj anal nezostal prazdny

Reagovat
smazaný uživatel

Zavolaj si nejakého homo sex. partnera a tvoj anál určite nezostane prázdny...

Reagovat
smazaný uživatel

zapni si teraz jojku a tvoj anal nezostane suchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
herbage

no, to taky

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

nešel celý den v celém městě net

Reagovat
fantomas

No ty vole, to bych se vzteky rozskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

proč zas nehrál rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

neboj malý Salifou, jeho čas příjde

Reagovat
smazaný uživatel

Porn★ di do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked vidim SAF-ov stav nasratosti tak podla mna dnes hraci Manchestru ani nepojdu do kabiny ale rovno domov

Reagovat
kiwwi

a peso

Reagovat
smazaný uživatel

Doopravdy výsledkově skvělý kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich v suchom triku dneska

Reagovat
kvasha16

Noooooorwiiiiiiiiich milujem ich

Reagovat
kvasha16

kua, dneska vyhrat s WBA tak stracame na celo bod taketo straty musia skoncit

Reagovat
Sali5

Reagovat
kiwwi

gratulacia Norwichu...bod sme si sice zasluzili, ale aspon to bude pre Fergieho a hracov poriadna facka

Reagovat
Tomekcz

a za co ten bod dyt sme nemeli snad zadnou tutovku... a ty prihravky okolo vapna to si rovnou muzu pustit Barcu

Reagovat
kiwwi

Welbeckova hlavicka, ten zakrok Ruddyho, Persieho sanca v prvom polcase, par zavarov...ten bod by tomu svedcal, nie ze nie...ale tie 3 body Norwichu doprajem

Reagovat
smazaný uživatel

jo... tak to mohla Chelsea brát zrovna 6 bodů

Reagovat
Tomekcz

kdyby se aspon snazili, ale oni tam 75 minut jen chodi... Norwich zaslouzene 3 body konecne se nam to vymstilo to uz byl 11 zapas letos co sme tekli, do ted sme to nejak haluzili...

Reagovat
Darren Fletcher

toto bol tak odjebany zapas ze hanba

Reagovat
niflheim

Jeden velký facepalm...

Nevím, co si Fergie snad myslel. Nechápu to ustavičné stavění Giggsyho. Jestli to bude pořád stavět tak, že se mu zadařilo v nějakém zápase v minulém ročníku...tohle fakt ne. To chce více dynamiky, chce to více pohybu. Tam měl jasně hrát Clev nebo Ando...a nejlépe oba. Prostě proč sakra nehraje nějaký pořádný střeďák, zvláště když jsme měli na lavičce hned 4? Nic proti Giggsymu, mám ho rád...ale už by měl spíše působit jako žolík spíše pro ofenzivní fázi...a ne do středu zálohy.

Tady prostě měla vyběhnout jiná sestava a hlavně jinak namotivovaná...Měli jsme hrát třeba už od začátku na tři útočníky - pěkně Robina, Javiho i Dannyho...místo toho se protrápíme celý zápas...Fergie si asi pořádně neuvědomil, že jsme v tomhle ročníku LM už za vodou - vždyť hergot mohl poslat na hřiště teď v týdnu klidně i Machedu s Bebém...

Začíná se mi s takovou zase přehrávat loňská sezóna a blbé ztráty s Wiganem či Blackburnem...tohle ale nebyl Manchester United...dneska fakt ne.

Reagovat
Tomekcz

me to prislo stejny jako vetsina letosnich venkovnich zapasu, akorat tam prisel Javier z lavicky a meli sme i dost stesti, tohle je porad dokolecka

Reagovat
niflheim

Pravda, nebyla to venku žádná sláva letos (ale třeba Newcastle parádní)...jinak to nechci házet na Giggsyho - on si svoje odehraje, ale Fergie by měl vidět, že to do toho středu nestačí, on už fakt jedině na AM. Zápas prosraný od všech, nejvíce ze strany Fergieho.

Reagovat
Tomekcz

me proste vadi ze se porad drzi stary taktiky, ted vetsina top tymu hraje rychlej a dynamickej fotbal, ale to proste se Scholsem nebo Carrickem nejde. Minulou sezonu to na zacatku zkousel se stredem Clev:Andy a bylo to super, nevim proc je nestavi i ted, navic co nastoupili na chvilu tak hrali paradne.

Reagovat
Tomekcz

navic kdyz dneska nemel Rooneyho kterej to vetsinou sam dokazal rozhybat, dneska tam proste nebyl nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz si uvedomime, co znamena pre United Rooney..to ze nehra bolo vidiet neskutocne..cim skor sa uzdravia Rooney, Kagawa, Nani a zacneme hrat to, na co to muzstvo ma

Reagovat
Pinturicchio

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

ked mi na fante pre zranenie mohli hrat len 2 obranci, vystrieda mi ich to za zaloznika z lavicky? teda ze by mi to obodovalo rozostavenie 2-5-3? dik

Reagovat
stiflerovamama

Kdyz sa dari tak se dari . Norwich

Skvele kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Manik...

biggpee

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný kolo. Fakt, že jo..

Reagovat
Miguel19

Haha, tak i United lost. Tak aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Keegan and Barnes sa zhodli: chybal Rooney

Reagovat
Tomekcz

dneska urvat aspon bod, tak by sme meli paradni pozici, dalsi dva pomerne lehci zapasy doma a City s Chelsea proti sobe

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěleee, tenhle tip byl fakt easy a v tom kurzu

http://www.infotbal.cz/manchester-city-aston-villa-118

Reagovat
minoLFC

dnes krasny futbalovy den

Reagovat
herbage

jj, výsledky zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Uz jen 12 bodu ztracite na nas

Reagovat
minoLFC

nebyt rozhodcu v derby, tak by to bolo len 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak to je....

Reagovat
kiwwi

300. pre Cleverleyho a Andersona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Miky Rondo 20 assistů za 32 minut cvok

Reagovat
Trand

Reagovat
C0br

Mohl zkusit aspoň vyrovnat rekord, sice 10 assistů za 11 minut je fakt hodně, ale jestli je toho někdo v lize schopnej tak on

Reagovat
Trand

Jede si sám svoji competition, no.

Reagovat
C0br

V tomhle jo, fakt nejlepší pure PG v lize. On se ani učit střílet nemusí, protože si s tímhle naprosto vystačí

Reagovat
miky10

Ale střelbu dost zlepšil jako, už to neni hráč, kterej to na sebe nemůže vzít a bezpodmínečně musí hledat spoluhráče, aby z toho byly body.

Reagovat
C0br

Jo, ale pořád když stojí na trojce, tak má před sebou dva metry volný

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
miky10

Bůh prostě, miluju ho.

Reagovat
Zaschrona

Parada zjistit, ze se najde i v CR podobny clovek

Reagovat
miky10

Jj, však sme se o tom bavili už loni myslim. Akorát je na to v Bostonu čím dál víc sám.

Reagovat
Zaschrona

Ja si jen nebyl jisty, jestli jsem to tady nekdy nejak zvlast zminoval, no.. Kazdopadne mi to tak v tom Bostonu tak nepripada. Naopak. Letos ta lavicka je nabusena, az se to sehraje, tak s tim muzem vyzvat kohokoliv. Ale je pravda, ze letos uz je Rajon naprosto jednoznacne hrac, kolem ktereho se nas tym toci.

Reagovat
C0br

Kohokoliv určitě ne. Heat jsou pořád jinde a nemáte jak prakticky jak prověřit jejich slabý podkoš. I Knicks vypadají dobře, ale to už bude vyrovnanější. I na západě jsou 3-4 lepší týmy, ale to moc nemá smysl řešit.

Reagovat
Maresma

Frajer

Reagovat
niflheim

Basket?

Reagovat
fantomas

Nemožný.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

♥!

Reagovat
Liquid

po 12ti kolech West Bromwich 5 bodů od 1.místa

Reagovat
smazaný uživatel

WBA vyhrajou ligu...

Reagovat
Liquid

odpadnou, ale tu desítku by uhrát mohli, na to že ten kádr je na spodek ligy

Reagovat
Tomekcz

prej spodek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi skončej v horní půlce tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

ten kádr má na TOP 10 s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadr maji tak na 13. misto, ale budou vys.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Erdovec

překrásné kolo, lepší výsledky snad nešli + jsem dal na řiť fantikovi co víc si přát

Reagovat
Maresma

Dokonalé kolo.

Reagovat
kvasha16

k tomu chybala len vyhra Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, nice. Góly uvidím až zítra, výsledky boží ale. Teď se musí jít zapít nejen tohle kolo, ale i úspěšný závěr podzimní sezony

PS: Moje fanta <3

Reagovat
smazaný uživatel

kolik máš bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

62 a to jsem před kolem dával pryč Lamberta a dva hráči mi budou hrát ještě.

Reagovat
Honza Matoušek

62 a to mi sedí 10 Cazorly na lávce Ale to už je moje klasika.

Reagovat
Honza Matoušek

61*

Reagovat
Erdovec

70 + Tevez kapitán (budou bonusy beztak)

Reagovat
smazaný uživatel

já mám zatím jenom 41 a hrát mi bude už jenom Nolan a Hangeland

Reagovat
Maresma

Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sow za Fenerbahce dnes gol skoro ako v stredu Zlatan.

akurat len o 40 metrov blizsie k brane

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný Manchester vyhral, škaredý prehral.

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatam ako na zaciatku tejto sezony pisal kiwwi ze sa mu zda arsenal ovela vyspelejsi, a nevie si predstavit ako strati body s takym wiganom ako minule sezony..(niekto vtedy podotkol ze s nimi stratilo aj united)...

uplne pravidelne sa aj kazdy rok vyjadri nejaky hrac arsenalu v zmysle, ze sme sa zlepsili, so slabymi uz nestracame a ani nebudeme

a potom bang, prehrame s niekym so spodku

a potom bang, prehra s nimi aj united...

toto asi ni eje o nejakej vyspelosti a kazdorocnom zlepsovani..

toto je premier league, kde moze a vonku aj pravidelne straca kazdy s kazdym

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto tu ligu všichni milujeme... zápas od zápasu je jiný, nikdy není nic jisté...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: má někdo zkušenost s tím blesk mobil? jako volání za 2,50 je supr...

Reagovat
miky10

Norwiiiiiich!

Reagovat
miky10

A Chelsea potřebuje útočníka. Torres je strašnej tragéd, nemá na to a už nikdy mít nebude. Gól sice jednou za čas dá, ale jednou je to odraz odkopu gólmana, podruhý doklepnutí z ofsajdu, potřetí zas jiná šmudla. Kdyby se aspoň do šancí dostával a trápil se v zakončení, ale on už je na tom hřišti prostě absolutně k hovnu, s nim hrajem jednoduše o desíti. Vůbec nepochybuju o tom, že mít třeba dneska na hrotu Falcaa, ty dva centry si nějak najde, dva góly prostě dá a ten zápas vyhrajem. Je to smutný, ale já si už přeju, aby v zimě přišel a aby Torres táhnul do hajzlu. Lukaku útočná dvojka, Sturridge trojka, nebo ať de taky dopryč, je hroznej...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vitasrp

Konečně nemůžu jinak než souhlasit..

Nejvtipnější stejně bylo, když se po odchodu Fernanda Sturridge během 5 minut dostal do 2 solidních šancí díky tomu, že podnikl naprosto triviální a základní náběhy. Což je ovšem věc, kterou u Torrese strašně postrádáme a já to vůbec nechápu, jak je možný, že se vůbec nehýbe, nenabíhá, prostě nic nedělá..

A jsem přesvědčenej o tom, že Falcao skutečně přijde..

Reagovat
miky10

Já sem o tom přesvědčenej taky, akorát budu rád, pokud se nám podaří stlačit jeho cenu pod sto mega.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Vždyť má výkupku 48 mega liber, tak co je za problém?

Reagovat
miky10

V tom případě ať se prvního ledna hlásí na Stamford Bridge...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Njn. Mě to samotnýho hodně mrzí, sám víš, že nikdo toho Torrese nebránil jak já. Ale trpělivost prostě došla, když vidim, že ten tým je fantastickej a mít někoho schopnýho v útoku, byl by uplně jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim no, nemam rad tuhle typickou ManCity-Chelsearskou nenazranost, klidne by tam mohl byt i utocnik za min, nez za dalsich 50 mega

Reagovat
miky10

Já taky ne, jak řikam, samotnýho mě mrzí, že sem na tenhle názor musel přesedlat, taktika "nevyšel jeden za pade, nevadí, zkusíme dalšího" se mi v podstatě strašně příčí, jenže... Smysl by to v tomhle případě dávalo, ten chlap je nejlepší na světě a s jeho příchodem by se z Chelsea stala mašina, o tom sem přesvědčenej...navíc fakt nepochybuju o tom, že do CFC prostě útočník přijde (někdo průměrnej to nebude, to asi oba víme) a z těch lepších nikdo o moc levnější nebude, ať už je to třeba Cavani, Pato, Lewandowski nebo co já vím, o kom všem se spekuluje. Pokud má Falcao výkupku 48, neváhal bych ani vteřinu.

Reagovat
Godwinson

Falcao je podle mě cenovej extrém, když nepočítáme Courtoise a Torrese. Podle mě je spousta daleko levnějších možností, tedy spousta je možná silné slovo.

Reagovat
miky10

Tak levnějších určitě, ale de o to jak dobrých. Zkus nahodit nějaký jména, je samozřejmě těžký se takhle hypoteticky bavit o poměru cena/výkon, když nevím, jak by těm hráčům PL a konkrétně Chelsea sedla, ale nevidím ani v tomhle směru nikoho lepšího.

Reagovat
Godwinson

Jj, hodně hypoteticky. Napadl mě Doumbia, kterého snem je hrát v Chelsea, kvalitu má obrovskou, po delším zranění, cena by tedy nemusela být nijak strašidelná. Pak už je to takový střílení od boku, který nemám moc rád. Navíc mám díky L1 názor, že nad takovou geniální trojkou může hrát i Vráťa Lokvenc, což se mi snaží vyvrátit Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to chapu a klidne bych vam ho i pral, ta predstava spickovyho utocnika pred hodne kvalitni fungujici zalohou je urcite skvela, jenom se mi proste prici ten model "strycek Roman to zaplati", zvlast v momente, kdy se objevily aspon prvni naznaky toho, ze Chelsea speje k nejake financni samostatnosti a nezavislosti.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vitasrp

Já ti rozumím, ale tohle asi jinak nepůjde, no..

Reagovat
miky10

Jj no, já vim.

Reagovat
vitasrp

Na druhou stranu.. Kdyby se Torrese podařilo někam střelit za 20 mega, popřípadě ho s doplatkem vyměnit za Falcaa, bylo by to naprosto geniální, protože roční výdaje by klubu nijak výrazně nestouply, akorát bys za podobný peníze dostal dvakrát tolik muziky..

Reagovat
miky10

Kdyby dvakrát.

Reagovat
vitasrp

Pravda... Ono se to ani moc nedá srovnávat, to je ohromnej rozdíl..

Reagovat
Trand

To by byla Chelsea silná.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo před sezonou smíchu, když jsem vám to psal.

Reagovat
fantomas

Před sezonou se ještě, celkem logicky, dávala šance Torresovi. Torres selhal. Hledá se náhrada. Důvod k holedbání se úplně nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona to nebyla jen šance. Například ty jsi mě přesvědčoval, že bude Nando dokonce králem střelců.

Reagovat
fantomas

Přesvědčoval? Máš odkaz?

Reagovat
miky10

To sem byl já asi.

Reagovat
fantomas

Tak já bych se nedivil, kdybych ho tenkrát nějak hecoval a škádlil, ale v tipovačce sem pak řekl Agüera, takže mi minimálně to slovo "přesvědčovat" nesedí. :))

Reagovat
miky10

Já nevím, co přesně on myslí, ale vybavuju si, že sem s nim jednou na tohle téma diskuzi ved a tvrdil sem mu, že Falcaa rozhodně nepotřebujem, když Torres je supr a bude nejlepší střelec ligy no.

Reagovat
Godwinson

Teď by byla ideální příležitost tam toho Romela procpat, když je na hrotu laťka tak zoufale nízko. No, škoda.

Reagovat
vitasrp

Jenže Lukaku taky zahodí strašný množství šancí. Nepochybuji o tom, že je lepší jak Torres a v mnoha aspektech i jak Sturridge, ale na to, aby byl číslem jedna na hrotu CFC je podle všeho ještě brzy..

Reagovat
Godwinson

Mně jde o šanci, zkoušku. Třeba ho teď povolat a do ledna mu tu šanci dát. Chelsea má na hrotu v současnosti takové volby, kdy je podle mě hřích to neudělat. Až tam bude mít nějaký kladivo, tak to bude horší.

Reagovat
vitasrp

To by bylo hodně zajímavé a docela bych si přál ho teď vidět u nás na hrotu, problém je, že se tohle nikdy nestane, no..

Reagovat
Godwinson

Bohužel, snad se ty nelevno koupené mladíky alespoň pokusí v Chelsea nezabít. I když pořád jsou to spekulace, třeba se stane zázrak a žádný Falcao apod. nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi sanci uz mit nemusi (v pripade prichodu nejakyho drahyho utocnika) a horsi nez Torres se Sturridgem by nebyl ani nahodou. Naopak si myslim, ze by to pro nej bylo hodne prinosny, obzvlast s tou podporou zalohy, diky niz by se nemusel stresovat s nejakym zahazovanim sanci. Rozumim tomu, proc sel na hostovani, nicmene mi to i ted zpetne porad prijde jako ta horsi varianta

Reagovat
fantomas

Zato Falcao ho na místě odstřelí. Pokud je ta možnost (nevim, když tak mě usměrněte), stáhl bych si v lednu Lukakua, udělal z něj jedničku do útoku a doklepal tak sezonu. Zásadní rozhodnutí bych pak nechal na léto.

Reagovat
Godwinson

Navíc by měli mít možnost ho stáhnout okamžitě.

Reagovat
vitasrp

Je to smutný, že náš nejlepší hrot v podstatě ani není v klubu.

Jak jsem na začátku sezóny tu jeho hostovačku obhajoval, protože si zahraje více než u nás, tak musím uznat, že to nebylo správné.. Nikdy jsem si totiž nemyslel, že by ten 19letej kluk měl být lepší než Torres i Sturridge.. A přece je tomu tak..

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Navic ani v tom WBA nehraje tolik, jak by mohl hrát u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave to jsme taky pred sezonou rikali, ze kdyz uz ma jit nekam hostovat, mohli vybrat lip

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Smekam

Reagovat
Bayern +

Njn, ale pochybujem, ze najdes vo vedeni CFC cloveka, ktory by v dobe odchodu Lukakua povedal, ze najblizsi polrok bude lepsi nez Torres so Sturridgeom, takze ako chybu to brat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at me zamestnaji

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Když si vzpomenu, cos mi psal na nabídku jet na CFC - NUFC... No, radši si tu situaci, že pracuješ v Chelsea, ani nechci představit.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nadsazka, na St. James Park bych s tebou na ten zapas klidne jel

Reagovat
miky10

Stejně už ti teď jen tak věřit nebudu.

Reagovat
miky10

No chyba to z mýho pohledu byla i bez ohledu na nějakýho Torrese ve formě nebo mimo ní, ale tak nechám to už, jen je teď škoda, že ho nemáme.

Reagovat
Godwinson

Přesně tak.

Reagovat
kvasha16

ale no tak spomal ze lepsi? keby toho za nas odohral viac tak sa o tom mozme bavit, ale teraz su to ciste spekulacie

Reagovat
vitasrp

Stačí porovnat výkony Lukaka ve WBA a Torrese se Sturridgem u nás, z toho pak není tak těžký udělat konečný verdikt..

Reagovat
fantomas

Takle snadno ignorovat faktory jako ambice klubu, pozice hráče v klubu, systém...?

Reagovat
vitasrp

Když se zaměřím čistě na individuální stránku výkonů všech tří jmenovaných - tedy Sturridge, Lukaku a Torres, tak na jejich základě mohu říct, že Romelu vypadá jasně nejlíp. A z toho ostatně vycházím..

Reagovat
fantomas

Tak znova - takle snadno ignorovat faktory jako ambice klubu, pozice hráče v klubu, systém...? Nebo se snad spokojíš se zkonstatovánim, že se Lukakuovi líp daří ve WBA, a tudíž je nutně váš nejkvalitnější útočník ze všech kmenových hráčů? Bych od tebe tak povrchní rozbor nečekal teda. Uvědomuješ si, že by v základu 4-2-3-1 mohl působit o dost jinak, než působí jako střídající hráč do 4-2-3-1, případně jako hráč pro základ 4-4-2, že jo? (a to sem ještě nevzal v úvahu faktor tlaku veřejnosti a fanoušků..)

Reagovat
vitasrp

Mám ti snad znovu odpovědět úplně stejně, nebo jako co po mně vlastně chceš?

Nedělal jsem žádnej složitej rozbor, vzal jsem výkony všech tří, porovnal je a Lukaku vyšel jako vítěz. Proto jsem ho označil za současného nejlepšího útočníka CFC. Těch okolností, co by mohli jeho případný výkon v CFC ovlivnit, jsem si vědom, ale to na tom nic nemění. V současnosti vypadá nejlépe a nejsměšnější na tom je, že vůbec není v CFC.. To je vše..

Reagovat
smazaný uživatel

To by ste ale boli v strate a to si nemôžte dovoliť

Reagovat
miky10

Naopak, pokud Atléticu nákym zázrakem dokážem výměnou střelit Torrese a o něco tak snížit cenu Falcaa, budu to považovat za zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie. Atletico nie je také blbé.

Reagovat
miky10

Tak blbé... On je v Madridu furt modla, docela i věřim, že by ho, pokud by byla šance, rádi vzali zpátky.

Reagovat
fantomas

Nevim, Falcaa u sebe stejně nemůžou "věznit" věčně a líná verze Torrese ještě ve Španělsku může nějaký dva roky odehrát na solidní úrovni, hádám. Navíc by nebyla potřeba aklimatizace a podobný věci, ta výměna se přímo nabízí, zas taková prodělávka by to fakt bejt nemusela ani pro Atlety.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem by bol s platom. Neverím, že by Atletico dalo Torresovi plat nad 100k. Nie keď je v takom rozpoložení a keď Atletico nemá prave najviac penazí. Myslím si, že by chceli plnú sumu za Falcaaa ktorú by investovali na viac posíl. Priviedli by wonderkida na hrot a nestrácali čas s Torresom ktorý sa môže prebrať a nemusí.

Reagovat
ďuriLFC

Možno by ste do toho transferu mohli zapojiť Curtoisa.

Reagovat
Godwinson

To je sice ještě reálnější než Torres, ale Chelsea by ze sebe zase akorát udělala ... no, já vím.

Reagovat
miky10

Ta situace s Courtoisem taky není zrovna ideální, nápad to byl sice chvályhodnej, ale přišel brzo, řek bych, nebo s příliš "starym" gólmanem. Čech furt může několik let na top úrovni odchytat, v Chelsea je legenda a byly by blbost ho odstřelovat předčasně jen proto, že nám v Madridu roste nástupce... A než odejde, bude Courtois už ostřílenej golman, kterej těžko bude lítat ještě pět let po hostovačkách, když už do tý doby může bejt absolutní světová špička.

Reagovat
Godwinson

Já zastávám téměř absolutní teorii mládí vpřed, takže na to tohle hodnotit asi nejsem správná osoba. Vypadal bych nevděčně :) Každopádně nákup to pravděpodobně mizerný byl, protože z něj opravdu ta absolutní špička bude. Ale tak, prodají ho za výrazně více, než koupili, to tu hloupost zmenší (o velmi málo)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je úplně nereálné. Atleti by nezaplatili jeho plat. To byste mu museli dvě třetiny platit vy. A to by byla teprve švanda.

Reagovat
fantomas

Kolik dávaj Falcaovi?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj 5 mil. ročne

Reagovat
fantomas

Nákou normální řečí, prosim? (tj. eura/libry tejdně)

Reagovat
niflheim

To bude asi 100k bych řekl.

Reagovat
fantomas

No tak kde je potom problém? Pochybuju, že by Nando mateřskej klub nějak zásadně vydíral a nutil je jít závratně nad 100k.

Reagovat
niflheim

Ale aby tam Nando chtěl jít, když šel k Čukotce kvůlí úspěchům.

Reagovat
fantomas

Však LM má, to mu musí stačit..

Reagovat
smazaný uživatel

to bys řekl špatně. Je to něco málo přes 80 tisíc týdně.

Reagovat
smazaný uživatel

5mil LIBIER ROČNE

400 tisic LIBIER MESAĆNE....

100tisic LIBIER TYŽDENNE...

14 285tisic LIBIER ZA DEŇ...

595 LIBIER ZA HODINU...

9 LIBIER ZA SEKUNDU...

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

se jde člověk vysrat a vydělá třeba 3 tisíce...mazec

Reagovat
Godwinson

Pokud sere čtyři hodiny, tak si to jistě zaslouží.

Reagovat
Godwinson

*pět

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Nechapem, co robis v hajzli 5 hodin.

Reagovat
Pigeon

zapomněl jsem dodat korun...3 tisíce korun českých...tím mi ta částka byla osobnější

Reagovat
kvasha16

asi myslel koruny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Po přestupu na Ostrovy by mu prej stačilo 6, takže teď má tak 4, takže po vašem 67 000 týdně.

Reagovat
smazaný uživatel

Q: Jakému hráči Liverpoolu se naposledy povedlo být nejlepším střelcem v nejvyšší anglické soutěži a zároveň překonat hranici 20 gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres? Owen?

Reagovat
smazaný uživatel

Owen nedal přes 20 gólů, Torres nebyl nejlepší střelec ligy.

Reagovat
Godwinson

Fowler?

Reagovat
smazaný uživatel

Fowler byl jednou nejlepší střelec ale nedal přes 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem rict Fowler, ale to asi nebude v PL, kdyz se ptas na anglickou soutez a nenapises rovnou PL Tak treba Rush?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Po Rushovi byl ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem si to vygooglil a netipl bych ho, tak necham prostor ostatnim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trefil si období.

Reagovat
Honza Matoušek

V Premier League podle mě nikomu, dál už ale nevim.

Reagovat
ďuriLFC

Fuha..skusim...Rushie?

Reagovat
fantomas

Hansen!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak posledním nejlepším střelcem ligy byl Owen. Stačilo mu 18 gólů a dělil se o to s Yorkem a Hassebainkem.

Reagovat
kvasha16

ako vam vyssie vsetky tie typi dEst nici

Reagovat
Swarley

beztak Morientes

Reagovat
Swarley

hm, tak to byla parádní trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by to nedal, ani kdyby se mu misto golu pocitaly starty, ne?

Reagovat
Swarley

starty jo, ale chtěl jsem zkusit někoho netradičního...ale jeho 8 gólů není dobrá volba, jsem pořád měl za to, že se tam ohřál déle

což mě přivádí na myšlenku, že Heskey to asi taky nebude

Reagovat
fantomas

Hele, nechci ti kazit adrenalinovou jízdu, ale už sme dospěli k tomu, že to bude hrát mimo éru PL.

Reagovat
fantomas

*hráč

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you! To uz je dnes tak potreti

Reagovat
fantomas

A to sem to ještě podal zábavnější formou!

Reagovat
miky10

Ale s chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

aneb klasika, čtěte pořádně zadání !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No uz jsme dosli k tomu, ze to neni v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dám nápovědu první. Je to irčan.

Reagovat
fantomas

Keane!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co Lawro?

Reagovat
fantomas

Ten je aspoň tim celkovym počtem gólů blíž než Hansen no.

Reagovat
smazaný uživatel

On je problem v tom, ze ho tady vetsina lidi asi ani nezna

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně fanoušci LFC by ho znát měli vzhledem k tomu, že je taky hodně často na LFC TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nekde slavi vasi ojedinelou vyhru, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nastartuje celou šňůru vítězství tohle

Reagovat
fantomas

I dvouzápasová šňůra je šňůra.

Reagovat
niflheim

Aldridge?

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ses nekoukal níž tak

Reagovat
niflheim

Strejda ho měl na plakátě

Reagovat
smazaný uživatel

niflův strejda

Reagovat
niflheim

No jo, dva strejdové fandili Liverpoolu, tatík Aston Ville...jenom já dělám "ostudu"

Reagovat
smazaný uživatel

bude niekde live stream MOTD? Nemôžem zaspať tak si to aspoň kuknem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall

kdy je MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

2330

Reagovat
Bayern +

Liiiiiink!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mi hodí link kterej mi bude fungovat v práci nedostane nic.

Reagovat
miky10

A co dostanu já, když ti nic nehodim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prurez NLD z poslednich let

Reagovat
miky10

Proč vubec zrovna dneska chytal Lloris? Přijde mi, že to tam AVB sází dost bezmyšlenkovitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby dostal bůrka a mohl chytat Brad.

Reagovat
fantomas

Protože to přece umí na Girouda..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

aby držel hubu a krok

Reagovat
miky10

Nojo, ale zrovna dneska...

Reagovat
SunFells

Tys neslyšel o té jeho pověsti s Giroudem?

Reagovat
SunFells

Obdiv Santimu, že vstal a pokračoval v akci

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

500. pro NLD

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Johna Aldridge

Reagovat
fantomas

Nedělá v MOTD, nebyl v okruhu kandidátů, nepla.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Vostudo.

Reagovat
ďuriLFC

Ale no . Som si hovoril že možno on, Macca či Beardsley

Reagovat
smazaný uživatel

walcott s tím knírkem..

Reagovat
SunFells

Ohromný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Persie nějakej mimo dneska, normálně by z těchle míčů dal hattrick.

Reagovat
SunFells

Taky každý nedává pasy šité na míru jak Alex Song

Reagovat
miky10

Právěže ty centry nebyly špatný, jen to vždycky trefil nějak uplně posraně.

Reagovat
SunFells

Špatné vůbec nebyli, jen je zvyklý na milimetrové, proto dvakrát promáchl. Zhýčkanec.

Reagovat
SunFells

Nebyly ..než Counter přiletí.

Reagovat
Counter

máš štěstí, už jsem se chystal.

Reagovat
Trand

Song dal dneska góla z hranice šestnáctky.

Reagovat
SunFells

Tak na to se pak kouknu

Reagovat
Trand
Reagovat
SunFells

Takový o ničem ...v Arsenalu by se s tím snažil dojít ještě přes tu skrumáž a až pak se to snažil prorvat

Reagovat
Trand

Jj, ale stejně mě to překvapilo, u nás moc góly nedával.

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
miky10

Krásný góly, tyhle nabíhaný hlavičky.

Reagovat
miky10

Howson

Reagovat
miky10

Ale teda Holt mu to i tak měl dát asi tak o půl hodiny dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Howson Se toho asi trochu lekl.

Reagovat
SunFells

Ruddy by dnes Girouda vychytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je tam uplne na hovno v tom studiu

Reagovat
Trand

And i'm glad Garrido's done well, because i played with him. I guess that's what i take from that game.

Reagovat
smazaný uživatel

Priserny. Celkove mi to prijde jako picovina tam mit tri hosty, minule tam byl Owen taky zbytecnej.

Reagovat
Trand

Tak Owen tam byl snad jen proto, aby si z něj mohl udělat Hansen srandu. http://www.youtube.com/watch?v=CmFz9a7jOlY

Reagovat
fantomas

And have you, boy, scored any goal during your whole career?

Reagovat
fantomas

Luiz

Reagovat
Trand

Morrison, Long.

Reagovat
fantomas

Studge má v tý levačce dynamit fakt..

Reagovat
fantomas

Myhill

Reagovat
Counter

Už aby dostal tu pozvánku do anglické repre

Reagovat
Trand

Tak snad dostane i Aaron.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Seš dneska ve formě. Nejprv Clark(e), ted Velšan v anglický repre..

Reagovat
Counter

Ale tohle bylo cílené, vždycky si u něj vzpomenu, jak po jeho hrdinském výkonu na WHL dychtivě reportér vyzvídal, zdali očekává pozvánku do anglické repre :-))

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta predstava, ze by Zingarevic dosel do Readingu o dva roky driv, jeste predtim, nez jim odesli 4x v rade nejvetsi opory... Sakra, to by byl tak uzasnej tym

Reagovat
Counter

*odešly

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se radsi o svoje fotbalovy znalosti, fotbalovy analfabete

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Hansen nezapomněl na stopery CFC.

Reagovat
Trand

Btw Nastasic je na hostování nebo trvalý přestup?

Reagovat
niflheim

Přestup, druhou stranou šel Savič + určitě něco navíc.

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
herbage

co určitě, 15 mega

Reagovat
miky10

Heh, to si Kompas vyslechne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Hart

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Tak to je moc.

Reagovat
fantomas

Jedna z nejpodivnějších penalt, jakou sem zažil.

Reagovat
miky10

Jj, taky sem si hned řikal. Nevídaný.

Reagovat
Trand

Asistent. Parádně nařízená penalta.

Reagovat
SunFells

Zkušeně pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní teda hodně odvážnej, nevím, kde tu pencli vyhrabal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu druhou beru teda, ale tu první

Reagovat
fantomas

Korespondent AVFC, co byl v době zápas na stadionu :

Mat Kendrick ‏@MatKendrick

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reagovat
Zaschrona

Taky bych tu mel takovy mensi kviz, melo by to byt celkem jednoduche..

Narodil jsem se ve Skotsku, ale většinu své kariéry jsem odehrál v Anglii. Do klubu, kde jsem prožil většinu kariéry jsem přestoupil v 19 letech. Po debutovém gólu do sítě Notts County, jsem se ve své druhé úplné sezoně stal s 15 ligovými góly nejlepším střelcem týmu. Hrál jsem důležitou roli v den, kdy jsme ve Wembley ukončili čtrnáctileté čekání na trofej. Poté, co jsem si za svoji zemi zahrál na mistrovství světa, jsem v klubu zůstal dalších 11 let. Pak jsem přestoupil do jistého klubu z Lancashire, v kterém jsem si zahrál Premier League a později se v něm stal manažerem. Kdo jsem?

Reagovat
Zaschrona

a aby to bylo jeste o trochu lehci - Během své kariéry jsem dal přes 100 branek v nejvyšší anglické soutěži.

Reagovat
fantomas

Škoda, napadl mě Kendall, minimálně ten Lancashire by seděl.

Reagovat
fantomas

Ježiš, to nebyla PL, nic, zapomeň na to.

Reagovat
Zaschrona

v pohode, ale tym si trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby Dalglish?

Reagovat
fantomas

Ten néé.

Reagovat
Zaschrona

ten s Liverpoolem 14 let na trofej zrovna cekat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

No to hej, inak by to celkom sedelo.

Reagovat
fantomas

Nehrál PL, do Liverpoolu, kterej rozhodně nepřestěhoval do Lancashiru, přestoupil daleko po dvacítce...

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiatlo ma to, hral za Celtic myslim takmer rovnako, po MS78 stravil v Liverpoole presne 11 rokov, stal sa manazerom a dal v sutazi vyse 100 golov

Reagovat
Zaschrona

Ale jo, celkem dobry tip. Dam cas do rana ostatnim, kdyz tak jeste trochu pomuzu, mozna to je tezsi, nez jsem myslel..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Fajn - klub, do ktereho jsem prestoupil ke konci kariery je Oldham Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

Sharp?

Reagovat
Zaschrona

Je to Sharpy..

Reagovat
miky10

Chytil ten váš slavnej Guzan něco?

Reagovat
Trand

Tak třeba to, že posadil Shaye o něčem svědčí.

Reagovat
miky10

Což sem pak i uznal... Neodpověděls na otázku.

Reagovat
Trand

Já se ho nezastával. Ale chytá dobře letos, teď mohl max z části za ten 4. gol, jinak nemohl nic dělat.

Reagovat
fantomas

Sinclaira, Clichyho, Nasriho.

Reagovat
miky10

To je chvályhodný, a chytil někdy i míč?

Reagovat
fantomas

Nasriho.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Sorry, nevim, co to má bejt za otázku. Vybavil sem si tyhle tři střely, který chytil, dvě z toho vyrazil, třetí opravdu lapil...bůhví, kam furt směřuješ.

Reagovat
miky10

Ta druhá otázka byl samozřejmě vtip no, a ta první nevinný popíchnutí.

Reagovat
fantomas

Jo aha, už sem tu mikyho typicky dětinskou narážku pochopil.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Ta Clichyho střela, to jsem koukal. Ještě se při ní málem zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře do něj ryjou

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon pěkná, Lambertův fík o zdraví.

Reagovat
Trand

Gazzanigga.

Reagovat
fantomas

Nigga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

*niga Každopádně ty brankáře maj hrozný.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

600. pro Soton a Kanárky.

Reagovat
SunFells

No tak jo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

600. pro QPR na kolenou.

Reagovat
Trand

Kompany si asi nechce nikoho rozházet, ten kdyby hrál s Taarabtem v týmu tako o něm taky řejne, že je to great character.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Tak když to tvrdí o Adem.

Reagovat
miky10

Já vím no, taky sem se nad tim pozastavil.

Reagovat
miky10

Nejsem teda vubec přesvědčenej o tom, že ten blok Jelavićovy střely nebyla ruka.

Reagovat
Zaschrona

jasna pencle proste

Reagovat
miky10

Hrubasi, co na tý penaltě bylo tak hroznýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Po zemi a neumistena?

Reagovat
miky10

Dyť poslal golmana na druhou stranu. Sem čekal, podle toho cos psal, že si Howard šáhnul, takle byl bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase detinska provokace?

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
ďuriLFC

Bola hrozne kopnuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, ten kompas posobi strasne jelimansky

Reagovat
Zaschrona

Vzdycky jsem mel Kompanyho tak nejak v oblibe.. jsem rad, ze popravu..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool da tri goly a stejne je v MOTD programu posledni

Reagovat
ďuriLFC

To najlepšie nakoniec

Reagovat
miky10

Pěkně De Guzman, to nebylo vubec jednoduchý z takovýho úhlu.

Reagovat
kvasha16

ale nechybalo vela a prepalil by kazdopadne nechytatelne to tam dal

Reagovat
miky10

Ty vole, proč aut Liverpoolu?

Reagovat
kvasha16

k*rva ja som vedel ze si mam dat Suareza do fanty sa stavim ze ked si ho pred dalsim kolom dam tak mu to tam prestane padat, bo to nebolo prvykrat

Reagovat
Zaschrona

Tak sup, jen do toho!

Reagovat
kvasha16

Hazard dnes prvy gol hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

poradte mi nejaky skvely serial ..cakam na dalsi diel mentalistu a nemam co pozerat ....moze to byt nejaky mix drama comedy alebo podobne ....respektive ci stoji zato zacat pozerat breaking bad alebo homeland ...vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Randall & Hopkirk

Reagovat
kvasha16

Klamari (v cestine neviem ako sa to vola, na csfd to najdes), mne sa to celkom pacilo, za pokus to stoji si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na Jekylla. Je to taková minisérie, ale přijde mi to hodně nedoceněné.

Reagovat
smazaný uživatel

zena za pultem, my vsichni skolou povinni, vsichni dobri rodaci, chalupari, letajici cestmir.... co ja viem. je toho dost))))

Reagovat
fantomas

Fergie (řekl, že si Norwich zasloužil vyhrát)

Reagovat
Tomekcz

tak tady se ani nebylo na co vymlouvat, Norwich poslednich 5 zapasu paradni zlepseni oproti zacatku sezony

Reagovat
vodka

a vysoký jaloveeecc..

Reagovat
alcantara

vysoky ako ja....

Reagovat
bakasa

649. proti Falcaovi v Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Kanárci!

Reagovat
smazaný uživatel

Darren Ferguson has strongly advised his father, Sir Alex Ferguson, to go for Wilfried Zaha in January.

Reagovat
smazaný uživatel

tak predsa len s omeškaním, ale radšej neskoro ako nikdy:

And it's Arsenal, Arsenal FC!

The greatest team

The world has ever seen!

<3

A Santi:

http://youtu.be/kfVpPWBC678

Reagovat
SunFells

Some say Cazorla is still there...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

on Villas-Boas' claims of dominance…

If our opponents are in control from the first to the last minutes and we win 5-2, then I don't mind too much.

Wenger

Reagovat
Trand

Druhý Chamakh teď docela jede.

Reagovat
vladis271

klop-klop. Rozhodne to nechcem zakríknuť, ale mám pocit, že Luisinko sa nám normalizuje, včera ustál súboje, kde by v minulosti minimálne rozhodne padal. A výsledok? Zatiaľ prvenstvo o kráľa strelcov.

Dúfam, že si tento príčina-následok uvedomujú ľudia v klube a hlavne on.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze uz beres zakerny prislapnuti za naprosto beznou vec u nej ? Ok

Reagovat
vladis271

Samozrejme vždy sa nájdu negatíva, ale ideme sa nane sústrediť? Sterling včera niekomu neumýselne zlomil nohu, nikto to nerieši, ak by to urobil Luis všetci grcáte. Ale viem, kto chce psa biť palicu si nájde.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebude chyba na nasi strane, kdyz u Sterlinga pocitame s tim, ze to nebyl umysl, protoze nema povest zakerne svine Mam se snad tvarit, ze Suarez vcera nic neudelal, jenom proto, ze to dela porad?

Reagovat
vladis271

no, a to je to predsudky neznamenajú fakty. Mne to ale do rovnice sedí, pretože včerajší Luis nebol ten dajme tomu zo začiatku sezóny. Vždy sme mu vyčítali, že sa nesústredí na futbal, zrazu sa začal a jeho terajšia forma?

Ale ak mu chceš vyčítať každé kíchnutie? Dobre. Len je to sranda, ak jeho niekto prišliapne, úmysel to nebol. Ak niečo spraví on je to zákerná sviňa. Dodnes mám pred očami kiwwiho komentár, kde ste sa upalcovali k smrti. Zápas s vami, redka. "škoda ten zákrok mal väčší potenciál".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to beres tak, ze kazda Suarezova prasarna je nahoda a ze v tom vlastne nikdy nemuze byt umysl...

Colocciniho zakrok urcite mel vetsi potencial, mohlo to Suareze aspon poradne bolet, takhle to byla zbytecna cervena

Reagovat
vladis271

prečo ideš do extrému? Kde tvrdím, že Luius je svätý? Len mi vadím, že vraj môže aj za globálne oteplovanie.

Nebravím, že je vyliečení, mám zlý pocit, že o týždeň sa pokúsi o 2 "penalty" (bodaj by som sa mýlil)

Len som chcel upozorniť, a mám nato právo, keĎže tu naňho grcáte aj za zle zaviazané kopačky, že včera ste gecať nemali začo.

Reagovat
smazaný uživatel

A vidis, ze mali, a dokonce opravnene

Reagovat
vladis271

ok, ako myslíš.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Jak jsme hráli? Stálo to za to?

Koukám, že nejlepší hráč PL dal dvě branky.

Jen 4 body za slavným a dokonalým Arsenalem. To se dá.

Reagovat
vladis271

1. poločas nahovno, na koňa nás postavila ich chyba, ktorú využil Sterling a zúročil Luis, 2. polčas bol orgazmický.

Reagovat
smazaný uživatel

4 body za slávnym, dokonalým Arsenalom, ktorému pred sezónou odišli 2 najdôležitejší hráči a musel odznova vybudovať ofenzívu.

Reagovat
minoLFC

to neni moc velky naskok na muzstvo s jednym utocnikom a dvoma pubertakmi na kridlach

Reagovat
vladis271

ktorý je dokonca útočník len posledné 3 zápasy, doteraz sme útočníka nemali.

Reagovat
SunFells

Ale líbí se mi, jací jste po domácí výhře nad Wiganem, a v listopadu s jen jednocifernou bodovou ztrátou na Arsenal, spokojení

Reagovat
vladis271

sme optimisticky naladení druh.

Reagovat
vladis271

fuck, ešteže tu neni kiwwi

Reagovat
Rssa

Proč bychom neměli být?

Reagovat
SunFells

Naopak, to právě máte být.

Reagovat
Rssa

Však jsme. Nehrajeme o záchranu ani o titul, tak si můžeme dovolit nasazovat mladé. To je dobrý krok do budoucna a já jsem spokojenější, než kdybychom hráli o EL.

Reagovat
cristiano.K.

ještě tu sezonu neodepisuj

Reagovat
SunFells

Nj, ale předtím jste to tu byl samí Lolkac, přitom tuhle bídu Live hraje 3 roky.

Reagovat
Rssa

Tak každý tým hraje na co má. Vy taky už hrajete bídu několik let, akorát je ta bída na vyšším levelu.

Reagovat
SunFells

Špatně jsi to pochopil, já se nesměju aktuální situaci Liverpoolu, ale představám vás fanoušků. Tak nějak nevím, který gooner by poslední dvě sezóny psal o titulu, vyjmeme-li herba.

Reagovat
cristiano.K.

a který scouser psal o titulu poslední dva roky?

Reagovat
SunFells

Nějaké jsem tu viděl, ale myslel jsem spíš o vyšších cílech obecně.

Reagovat
cristiano.K.

tak to byl nakej vystřel do tmy, nejvíc optimistickej je vladis a ani on by tohle nenapsal.

To,že chceme hrát o poháry se prostě říct musí k naším tradicím a historii. Realisticky a kádrově je to spíš na boj o 5.místo, přesto tajně s níme o první čtyřce.

Reagovat
SunFells

Tajně Ok.

Reagovat
cristiano.K.

cokoliv zmíníš na EF je tajné

Reagovat
vladis271

Jak tajne, ja už chladím šampus, všetky nasledujúce zápasy vyhráme amáme titul.

Reagovat
cristiano.K.

naposled co jsem u tebe něco vyvracel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja niesom spokojný ani teraz mužstvo máme lepšie. Zaslúžime si byť vyššie ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie mužstvo ako Arsenal, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

jj...a stojím si za tým...môžte si písať čo chcete, ale náša 11tka je momentalne lepšia. V zime príde Theo a bude to dokonalé

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

to je krásnej pocit se probudit úplně nasračky po dokopný a zjistit,že MU prohráli ještě ta debilní Sparta včera měla aspon remizovat a byl by to pecka den.

Kdy se naposled stalo,že MU prohra,LFC výhra?

Reagovat
Rssa

To ještě neexistovala PL.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Erdovec

myslím že určitě tehdy když jsme je porazili 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To "tehdy" je tam tak sladké. To jen potvrzuje to, jací vy jste historikové

Reagovat
cristiano.K.

ted nám to nedovolili rozhodčí,tak musí napsat tehdy

Reagovat
niflheim

No jasně

Reagovat
Kowe

v tom kole kdy my hráli s Norwichem a Utd se Spurs konec září to byl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

700. za Giggsyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Zase 5-2 . Merte gol. Ade redka..to si musím stáhnout.

A ostatní výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som práve dopozeral aj prvý polčas, ktorý som nevidel a pár mojich postrehov.

Už som to tu pár krát písal, hoci je Poldi bojovník na pohľadanie, dal už aj pár gólov a smerom dozadu je najlepší zo všetkých našich ofenzívnych hráčov, lopta mu jednoducho prekáža, má s ňou problémy, poskakuje mu, do kombinácie sa strašne nehodí a neviem, či je toto hráč pre Arsenal.

K Giroudovi toľko, že nebyť v bráne Lloris, tak má hattrick do polčasu, tak strašne suverénneho hráča vo vzdušných súbojoch som veľmi dlho nevidel, v Arsenale asi nikdy, nepamätám si, že by som ho videl prehrať jediný súboj, keď zlepší zapojenie do hry a kombináciu, tak má za chvíľu sochu vedľa Titiho.

Koscielny veľmi suverénny výkon, hlavne v prvom polčase, sebaistý, rozhodný, presný. 10/10. Takto ho poznám z minulého roka.

Po Perovom gólu mi vyhrkla slzička do oka, ten chlapík síce má svoje muchy, ale strašne na ňom vidno, aký je lojálny a má rád Arsenal. Prvý gól síce ide hlavne naňho, ale je to miláčik.

Reagovat
cristiano.K.

už se ted těším na sochu Girouda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

takhle čumí do nebe, i když zazdí tutovku, jo to by šlo

Reagovat
fantomas

U Poldiho sis pěkně zapřeháněl no...na narážečky s Cazorlou, hrajícim vejš a víc vlevo, z úvodu sezony si nevzpomínáš nebo co? To jeho přínos naopak tkvěl právě i v kombinační zdatnosti. Křídlo pro Arsenal nad Gibbsym to klidně bejt může, kór když máme na hrotu zrovna Girouda. Holt se měníme no, což je možná jenom dobře.

Reagovat
Rssa

Tak není to špatný hráč, ten Giroud...

Reagovat
vladis271

Falcao: "Chelsea are champions of Europe and there is not much more to say than that. Even after winning the CL they still go and sign players of the highest quality. Their ambition is clear. I am confident I can adapt my game to any league. I would welcome the challenge of the Premier League." - SkySports. bŕŕŕŕŕŕ

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Gotta buy 'em all.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
I am Mancunian

to je tutovka

Reagovat
niflheim

Teď šlo pěkně vidět v MOTD...Young nakopává na Persieho, ten zpracuje v šestnáctce...a potom musí zakončit, protože ze zálohy nikdo nedobíhá na úroveň šestnáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: takto sa vyjadril môj kamarát, čo fandí Chelsea, k včerajšiemu dňu:

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262069_472924916063647_418567850_n.jpg

Reagovat
herbage

to fanoušci Arsenalu čelí nepřízni osudu jedině s optimistickým úsměvem na tváři a písní na rtech

Reagovat
fantomas

...bohužel. Vid, herbe?

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

Přitom tak silný Arsenal už tu dlouho nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

me spis zaujala ruka toho druhyho doktora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Nevím, co je víc překvapivé...to, že Sunderland dal tři góly...nebo že je vstřelili tři různí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Adebayor se omluvil za vyloučení

Útočník Tottenhamu Emmanuel Adebayor včera otevřel skóre londýnského derby s Arsenalem, v 18. minutě se ale nechal vyloučit a jeho tým nakonec prohrál vysoko 2:5. "To vyloučení bylo správné. Z celého srdce se omlouvám spoluhráčům, manažerovi a fanouškům," kál se po utkání africký útočník.

co takhle se ty prase omluvit Santimu, žes mu málem přelámal nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas nepřeháníme )

Reagovat
smazaný uživatel

Sess zasa raz čaroval? Snáď sa už chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby said: “It was a dream to play in the Premier League and it was a team like Arsenal I would like to play for.”

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni chtějí hrát za Arsenal

Reagovat
Honza Matoušek

Nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

okrem vymastencov ako Persie, Ibrahimović, Song apod...

Reagovat
SunFells

I ti chtěli hrát v určité fázi za Arsenal. Kdyby se Holtby vypracoval, tak by patrně stejně jako oni chtěl později do Barcy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to nebolo myslené vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vi, co je dobre :) Ale nemyslim si, ze zrovna Holtby by se Arsenalu hodil. Naopak si ho dokazu predstavit v takovem Evertonu, jako nahrada za Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

třeba bude chtít hrát LM, a tak pujde v létě do WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš narážím na to, že jak čtu ty prohlášení některých hráčů, tak hodně jich právě zmiňuje Arsenal. Zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

je to celkom logické, sme veľkoklub, každý rok hráme LM, je tam veľká medializácia a je známe, že každý talentovaný a mladý futbalista tam dostáva príležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne jich zminovalo, ze se jim libi nas fotbal, nebo spoluprace s Wengerem :)

Reagovat
cristiano.K.

přípepínal jsem to s tenisem,takže mi toho určitě dost ušlo,ale Sidwelll byl dnes gigatragický.Berba byl úžasný v tý záloze.

Já těmhle červenejm kartám asi na chut nepřijdu, podle pravidel jasná, přitom se dala dát žlutá

vidět Duffa a Riiseho 5 let zpátky na jedný straně, to by musela bejt jízda

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Kdo mi tu nevěřil, že Reading vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zas mal takého ciťáka pri Norwichi, ale nezverejnil som to.

Reagovat
tomasinho

To musíš.

Reagovat
Maresma

Jeden ze scouserů, tuším.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, skoda, ze tu nikdo nema koule na to, aby se mi omluvil, za to, jak se mi vysmival, kdyz jsem rikal, ze je Torres traged.

Reagovat
fantomas

Už zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, pred par mesicema jste do me sili, at uz nic na adresu Torrese nerikam, ze se mylim, ze se zvedne, nadavali jste, smali jste se mi.. tak pokud si dobre pamatuju, padlo tam neco takovyho, ze za rok uvidime a pokud budu mit pravdum tak se omluvite, ale bylo naivni, tu omluvu cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

chudáčku

Reagovat
smazaný uživatel

spis jsou chudaci ti, kteri se nedokazou omluvit

Reagovat
fantomas

Zaprvý to určitě nepadlo a zadruhý si tuhle omluvu žádáš už asi potřetí. Pokaždý sme tě ignorovali, tak už laskavě přestaň, chudinko.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprve to padlo a zadruhe jsem si o to rekl jen proto, ze se to tady probiralo. Ale jsem rad, ze ani v tobe jsem se nespletl.

Reagovat
fantomas

Já nemám proč se ti omlouvat, protože si moc dobře pamatuju tvoje bezargumentační výkřiky jako "Torres je tragéd"...to si potom samozřejmě o nic jinýho než poblití/výsměch neřikáš, aspoň teda od těch, co na rozdíl od tebe znaj pojem "konstruktivní kritika".

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale nemuzu za to, ze ti v hlave utkvelo akorat to, ze je Torres traged. Ale je mi to fuk, mel jsem pravdu, ted uz to vidi i ostatni fanousci Chelsea, jen jsem cekal, ze aspon ti, se kteryma jsem se o tom hadal, muzou napsat, ze jsem mel pravdu, ale to chci po lidech moc, aby uznali, ze se mylili

Reagovat
fantomas

Ne, tys prostě konstruktivně nekritizoval. To neni o nějakym utkvívání. Choval ses jak debil, přišels do každý diskuze, využils každý příležitosti, abys prudil s Torresem. Se potom nediv. Já se ti po těch tvých šílených vystoupeních určitě omlouvat nebudu, tos trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe omluvu ani nikdo necekal, to driv bude konec sveta, nez ty uznas, zes nemel pravdu. A samozrejme k tomu jeste lzes, protoze jsem ze zacatku vysvetloval v cem je Torres traged a pak uz jsem se jeho tragednosti smal. Vysvetlovat lidem porad neco dokola nemelo cenu, jsem rad, ze ted uz to vidi.

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

uz presiel rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale ti lide uz ted sami rikaji, ze je Torres traged, proto jsem se pripomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ten taky rozumí jen tennisu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ma kvuli Petrovi.

Reagovat
SunFells

A co na to Vaidišová?

Reagovat
kvasha16

ale hovno, proste vie co je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ty mikiny jsou bozi

Reagovat
miky10

Reagovat
hefy

Neměla by ta bílá část být nalevo, aby to bylo správně?

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím

Reagovat
SunFells

Při svislém věšení vlajky to tak opravdu je, takže dost možná ano.

Reagovat
tomasinho

Měla

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

je to naprosto strasny.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

na tu příležitost dobrý, ale normálně nosit to, to by byla hrůza

Reagovat
kvasha16

Fellaini ma nejaky trest ci co?

Reagovat
Zaschrona

karty

Reagovat
SunFells

http://www.youtube.com/watch?v=R4S8nxY9rmw

Prostě boží, vymanil se z toho útlumu ve správný okamžik

Reagovat
smazaný uživatel

http://image.noelshack.com/fichiers/2012/47/1353280589-test2ys.gif

a Jackie: “Cazorla is a dream to play with. His touch and his vision is just a joke. He's right up there with the best I have played with. The way he gets out of ­difficult situations is amazing.”

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

"Wigan are set to take Angelo Henriquez on loan from #ManchesterUnited for 4 weeks" Should be interesting if he gets game time!

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude

Reagovat
kiwwi

je to strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se divil, kdyby se vubec dostal na hriste

Reagovat
kiwwi

bude najlepsim strelcom Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 tydny na lavicce

Reagovat
SunFells
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughtoooooooon

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Nicklas Bendtner se zatím v Juventusu, kde hostuje z Arsenalu, neprosadil a je možné, že si brzy bude hledat nové angažmá. Dánský útočník by neměl problém zamířit do Tottenhamu, tedy do týmu úhlavního rivala Arsenalu. "Historie je plná hráčů, kteří zamířili k hlavnímu rivalovi, proto nemůžu nic vyloučit jen kvůli tomu, kde jsem dříve hrál. Když některý tým splní mé ambice, pak o něj budu mít zájem," hlásí Bendtner.

útok Ade-Bendtner to by opravdu byli dva kohouti na jednom smetišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner bych bral

Reagovat
tulen

Stoke viac stastia jak rozumu pre pana

Reagovat
smazaný uživatel

Villa U21 rozstrielala Man Whooo U21 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

rozstřílela

Reagovat
kiwwi

tristvrte zakladu je v Istanbule a Bebe bol kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrá dnes v Lige majstrov kľúčový súboj na pôde Juventusu Turín, ktorý v talianskej lige prehral iba jeden z 52 posledných zápasov.

„Je to rozhodujúci zápas skupiny. Ak prehráme, hrozí, že vypadneme. Ak vyhráme, bude pokoj,“ vravel Čech pre svoju internetovú stránku.

Dnešný súboj zrejme rozhodne i o osude Di Mattea, ktorý doviedol klub k najväčšiemu úspechu. „Ak neuspeje, hrozí mu výpoveď,“ píše Telegraph. Kouč zrejme spraví výrazné rošády v zostave. „Je nutné obetovať časť útočných síl na defenzívu. Ak si budem myslieť, že posadiť Torresa na lavičku je správna vec, tak to spravím,“ dodal Di Matteo.

„Tento týždeň môže výrazným spôsobom ovplyvniť celú sezónu,“ tvrdí Čech, ktorý bude následne v nedeľu v Premier League čeliť Manchestru City – lídrovi a úradujúcemu majstrovi Anglicka.

A je to tu, Romanek sa opat cini, alebo spekulacie zo zotrvacnosti?

Reagovat
kvasha16

neni dovod sa cudovat preco vkuse vymyslaju taketo blbosti, kedze stale sa najdu ludia ktory to citaju

Reagovat
smazaný uživatel

Di Matteo tam nema co delat, mel ho vykopnout uz po minuly sezone, ale uhaluzili LM, tak to neslo, doufam, ze brzo poleti.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

wow, prekvapive

Reagovat
kvasha16

to by bolo potom zas kecov ze aki su v Chelsea magori ze pustili trenera co im vyhral prvu LM... ale furt je niekto kto si najde nejaky dovod nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

bylo, zvlast tady na EF, elitari by se tu vyblili a Chelsea by mela konecne schopnyho trenera to nesmis resit, co si tady ty komicky figurky usmysli a koho si oblibi

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem koho poriadneho miesto neho, stale patri medzi najlepsich mladych trenerov, ma vyhodu v tom, ze zazil anglicky klubovy futbal na vlastnej kozi a posobi tam hodne dlho a ma v sebe taktiez kus talianskej spekulacie i takticke tahy. Dobre to vie sklbit. Skor si myslim, ze voci nemu hraju cisto len prdsudky, lebo je mlady. Vieme vsetci aky hype bol okolo AVB. Romanek by uz bol uplny trud, ak by ho napriek tomu vyhodil, ale prekvapujuce by to nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

S tim tymem co ma, musi hrat uplne jinak, nez to co hrajou, neni mozny, aby je kazdej lepsi tym prehral, podivej se na ten kadr, to oni musi prehravat ostatni.

Reagovat
vitasrp

Meleš píčoviny, kolikrát si Chelsea letos viděl hrát prosímtě?

Reagovat
vitasrp

Ty seš v tomhle strašnej sráč..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/306880_451510611573274_1149444548_n.jpg

taktiky jednotlivych timov (este z minulej sezony ale)...United pekne vyvazene

Stoke

Reagovat
Tomanatura

prosim, muzes mi poslat odkaz na tu stranku z devilpage, kde si muzu objednat listky na MU?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Tomanatura

to je ale jen clanek. Pamatuju si, ze byla stranka, na ktere byly primo napsane zapasy. Ta uz neni, nebo co? Tady totiz nic rozepsaneho neni a jediny kontakt je tam email na dotazy.

Reagovat
tomasinho

Napiš na ten mail. Já měl zápas LFC-MU zařízený taky touhle cestou, přes Marka Němcd, spolehlivý a příjemný chlap, poradí ti, zařídí.

Reagovat
Tomanatura

diky

Reagovat
kiwwi

jj, treba sa spojit s Marekom, je to seriozny a ochotny chlap

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

inac na aky zapas chces ist?

Reagovat
tomasinho

Brácha jede za týden za zápas s West Hamem.

Reagovat
Tomanatura

6.4 na City

Reagovat
kiwwi

mozem ti uz teraz povedat, ze si bez sance

do away sectoru ani nerozmyslaj a do domaceho sa mozno nejakym zazrakom dostanes za 300-400 libier

Reagovat
Tomanatura

Vsak se hraje doma. Cena nehraje roli, jsem takovy maly Bola.

Reagovat
kiwwi

jo tak, neviem preco som si myslel, ze vonku...tak to sa da

Reagovat
Tomanatura

Kdes ty bydlel, kdyzs tam byl? A zustals celou dobu v okoli Manchesteru, nebo jsi byl i dal?

Reagovat
kiwwi

ja som 2 noci spal u kamos ktory tam byva a jednu noc sme mali zaplatenu v hoteli v ramci balicka (listok na zapas, prehliadka stadiona, noc s ranajkami v hoteli) - a davali sme len vylety po Manchestri s Jamesonom v ruke

Reagovat
tomasinho

Jojo, brácha se ptal Marka na duel na Etihadu tak ze zvědavosti a říkal kolem 300 cca. My jsme dali za lístek na LFC-Mu 220.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jedu.

Reagovat
I am Mancunian

kiwwi mohli by sme ist spolu na nejaky zapas, vybrat mozes ty

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ok, teraz už to prešlo cez vrchol a musel by si sa ešte veľmi posnažiť, aby si ho ešte dosiahol.

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

aj Chelsea

Reagovat
cristiano.K.

Zajímavý zápas včera. Překvapuje mě, jak moc ofenzivně hraje Diame, ten DM rozhodně nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nikdy nehral

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Takze uz teraz to vyzera , ze MCFC pravdepodobne obhaji titul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele