12. kolo
18.11.2012 17:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Sunderland na góly potřeboval přesilovku, Fulhamu nasázel hned tři

Sunderland vstřelil v jednom zápase tři branky a ještě k tomu venku. Ne, to není sen ani sci-fi, ačkoli se to tak díky posledním týdnům může zdát. Červená karta Hangelanda velmi pomohla Mackems, kteří díky Fletcherovi, Cuellarovi a Sessegnonovi porazili Fulham na jeho půdě 3:1.

Ona klíčová situace se stala po půlhodině hry. Ještě předtím měl šanci tahoun Fulhamu Dimitar Berbatov, jeho hlavička ze čtvrté minuty však mířila těsně vedle. Osudovou se stala nerazantní přihrávka Karagounise, kterou musel Brede Hangeland dohánět skluzem. Skluzem velmi nešetrným, za nějž viděl červenou kartu - přestože by se o správnosti jejího udělení dalo dlouho polemizovat.

Paradoxně si hned dvě minuty poté vypracovali příležitost domácí, Duff předal Berbatovovi, jenž ale v dobré pozici střílel po zemi do brankáře. Jinak ovšem první poločas příliš zajímavého nenabídl, naproti tomu druhé dějství byla atraktivní až běda.

Už pět minut po změně stran Riise po kombinaci před vápnem tečovanou střelou rozezvonil břevno a za pár sekund musel sledovat, jak dává branku soupeř. Bleskový brejk, Johnsonův dokonalý pas za obranu na Fletchera a dvorní kanonýr se v samostatném nájezdu nemýlil - 0:1.

Velké věci se děly mezi 60. a 70. minutou. Začalo to po střídání Mladena Petriće, který působil na hřišti jako politý živou vodou. Hned poté, co naskočil na trávník, střílel po příhře Rodallegy nad. Minutu nato pálil skvěle Adam Johnson, jehož projektil zlikvidoval Schwarzer tygřím skokem k tyči. Další minutka a tentokrát se vlnila síť. Rodallega omylem střelou přihrál do skvělé pozice Duffovi, ten našel nabíhajícího Petriće na malém vápně a bylo vyrovnáno, 1:1.

V půlce divoké desetiminutovky se však skóre překlenulo zpět na stranu Black Cats. Johnsonův roh proměnil hlavou v gól na 2:1 Carlos Cuellar. No a v sedmdesáté minutě bylo trápícímu se Sunderlandu ještě lépe. Brejk hostí dostal míč až k Sessegnonovi, ten z dobrých 25 napřáhl a překrásně o tyčku zvýšil už na 3:1 pro svěřence Martina O’Neilla.

Za pět minut to mohlo být 1:4, avšak Fletcherův gól padl z ofsajdu. I tak už ale Sunderland vítězství uhájil. Fulham neproměnil ani jednu ze dvou obrovských šancí. Sidwell postupoval po přihrávce Berbatova sám na Mignoleta a ztroskotal. Stejně tak chvíli před koncem Petrić, jenž si sice poradil s obranou ve vápně, ale belgického gólmana už nepřekonal.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland sa strelecky trápi a nepreukáže silu bojovného ducha ani v tomto zápase. Fulham rozdrvte ich 4-0

Reagovat
rickroll

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0UqgmqE7gVQ

Sakra,tak to jsme v háji,kuřata mají 5 správných tipů v řadě

Reagovat
rickroll

To už není možný

Jestli předpověděj prohru proti QPR.....

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 Pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi, že tady je kurz sázkových kanceláří uplně mimo.

http://www.infotbal.cz/fulham-sunderland-130

Reagovat
smazaný uživatel

tak ciste konto fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

jinak moje tipy na dnešek najdete taky zde: http://bit.ly/U69C9W

Kdo by se chtěl inspirovat...

Tak good luck, at je zítra plná ŠRAJTOFLE!

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi teda kanour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele