Aktuality

Conte se už údajně dohodl s Juventusem na dvouleté smlouvě

Návrat bývalého kapitána Juventusu Antonia Conteho do Turína v roli kouče je podle italského tisku hotovou věcí. Deník Gazzetta dello Sport tvrdí, že se současný trenér Sieny dohodl se svým bývalým klubem na dvouleté smlouvě s platem 1,5 milionu eur za sezonu.

Klein po tureckém dobrodružství a operaci vyhlíží další štaci

Martin Klein nebude úplně v dobrém vzpomínat na aktuální sezonu, v níž na konci ledna po necelých pěti měsících předčasně ukončil své první zahraniční angažmá v tureckém Konyasporu a v březnu ještě musel podstoupit artroskopickou operaci kolena. S o to větším očekáváním vzhlíží k dalšímu ročníku.

Branca: Teď musíme přemýšlet o tom, jak občerstvit kádr

Inter Milán loni touhle dobou ovládl celou Evropu, letošní sezona už tak povedená není a Nerazzurri v ní mohou získat "pouze" Coppa Italia, kde je ve finále čeká Palermo. V létě dojde v kabině Interu k několika změnám, ty se ale rozhodně nebudou týkat trenéra Leonarda a výrazné posuny nebudou k vidění ani v hráčském kádru...

Bayern jedná s Citizens o příchodu Boatenga

Jerome Boateng by se mohl po pouhém jednom roce v Manchesteru City vrátit do Německa, bývalého hráče Hamburku se snaží získat Bayern Mnichov. Bavoři potvrzují zájem o 22letého hráče, kluby zatím dohodnuty nejsou.

Současný Juventus úplně postrádá charakter, zlobí se Nedvěd

Bývalý záložník české reprezentace a Juventusu Pavel Nedvěd zkritizoval současné hráče turínského klubu, kterým se po nedělní porážce 0:1 s Parmou v předposledním kole italské ligy hodně vzdálil postup do předkola Evropské ligy.

Japonci se opět odhlásili z mistrovství Jižní Ameriky

Japonská reprezentace se podruhé a zřejmě už definitivně odhlásila z jihoamerického šampionátu. Asijský celek, jenž měl na turnaji 1. až 24. července hrát jako host, není schopen složit v tomto termínu tým.

Petrouš: Jsem spokojený tak na 50 procent

Slávistický kouč Michal Petrouš byl rád, že jeho tým duel s Příbramí před prázdným hledištěm zvládl a vyhrál 3:2. "První půli jsme rozehráli velice dobře a určitě jsme měli dát víc než dvě branky. Tím bychom měli zápas pod kontrolou a nedošlo by k tomu, co se stalo v druhé půli," řekl Petrouš na tiskové konferenci.

Mám obrovskou radost, neskrýval nadšení Šilhavý

Po závěrečném hvizdu trenér Českých Budějovic Jaroslav Šilhavý vyskočil radostí z lavičky, a to ještě nevěděl, že Příbram prohrála se Slavií, což znamenalo definitivní záchranu Dynama. Nejhorší tým na trávnících soupeřů venku opět nevyhrál, ale pátá remíza byla velmi cenná.

Blattera při volbě prezidenta FIFA podpoří i Afrika

Znovuzvolení Seppa Blattera do funkce prezidenta Mezinárodní fotbalové federace FIFA se jeví jako stále pravděpodobnější. Pětasedmdesátiletému Švýcarovi po Evropě a Jižní Americe vyslovila podporu i Afrika, jejíž členové disponují 53 hlasy z celkem 208 členských zemí.

Diego dostane druhou šanci. Zůstává ve Wolfsburgu

Brazilec Diego by měl i v příští sezoně oblékat dres Wolfsburgu. Jeho budoucnost byla v ohrožení poté, co naštval svévolným opuštěním týmu trenéra Felixe Magatha. Ten se ale rozhodl potrestat svého svěřence pouze pokutou a je připraven na událost zapomenout. Diego poté vyjádřil touhu hrát dál za vlky.

Kotal povede i v příští sezoně Hradec Králové

Trenér Václav Kotal o rok prodloužil smlouvu v Hradci Králové. U Východočechů, kteří při obnovené premiéře v první lize letos neskončí na horším než desátém místě, by tak měl vydržet nejméně do konce sezony 2011/12.

Daum Eintracht Frankfurt ve druhé německé lize nepovede

Pouhých 55 dní vydržel trenér Christoph Daum u fotbalistů Eintrachtu Frankfurt. Sedmapadesátiletý kouč dva dny po sestupu do druhé německé ligy oznámil, že u týmu, kde působí i český útočník Martin Fenin, nebude pokračovat.

Tuto sezónu lze považovat za selhání, říká Juan

AS Řím kolo před koncem sezóny ztratilo šanci na postup do Ligy mistrů a v příštím roce si zřejmě zahraje jen Evropskou ligu. Že Římané své letošní cíle nesplnili, si je vědom také stoper Juan, který účinkování v právě finišujícím ročníku Serie A hodnotí jako selhání...

Pekarík chce odísť z Wolfsburgu

Slovenský reprezentačný obranca Peter Pekarík, ktorý oblieka dres nemeckého VfL Wolfsburg, si predstavoval túto sezónu trochu inak. Do zápasov nenastupoval pravidelne a dokonca klub zachraňoval príslušnosť medzi elitou až do posledného kola ligy. Pekarík tak premýšľa o odchode.

Zenden po sezóně odejde ze Sunderlandu

Boudewijn Zenden má před sebou poslední utkání v dresu Sunderlandu. Zkušeného nizozemského záložníka chtěl sice manažer Černých Koček Steve Bruce za každou cenu udržet, sám hráč se ale rozhodl neprodloužit končící smlouvu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele