Branca: Teď musíme přemýšlet o tom, jak občerstvit kádr

17.05.2011, 12:56
Aktuality
Inter Milán loni touhle dobou ovládl celou Evropu, letošní sezona už tak povedená není a Nerazzurri v ní mohou získat "pouze" Coppa Italia, kde je ve finále čeká Palermo. V létě dojde v kabině Interu k několika změnám, ty se ale rozhodně nebudou týkat trenéra Leonarda a výrazné posuny nebudou k vidění ani v hráčském kádru...

Inter v neděli večer remizoval v Neapoli a zajistil si konečné druhé místo v tabulce Serie A. Hodně mrzet ho může nepodařená první polovina sezony pod trenérem Rafaelem Benitezem, který sice začal dobře, s postupem času ale Nerazzurri poztráceli spoustu bodů.

"Prezident Massimo Moratti má o budoucnosti jasno, Leonardo zůstane," prozradil sportovní ředitel Marco Branca.

"Teď musíme přemýšlet o tom, jak občerstvit kádr, ale zase ho nesmíme občerstvit až moc, jinak to bude riskantní. Začali jsme s tím už v lednu a pomohlo nám to k povedené druhé polovině sezony. Potřebujeme najít hráče, kteří nám pomohou k dalšímu zlepšení," dodal a připomněl, že v zimě Inter posílili Andrea Ranocchia, Yuto Nagatomo, Houssine Kharja a Giampaolo Pazzini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (124)

Přidat komentář
Kongo

pívo

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, tohle občerstvení

Reagovat
smazaný uživatel

"Prezident Massimo Moratti má o budoucnosti jasno, Leonardo zůstane," to nemysli vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

mě by se na lavičce Interu líbil Riijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

jasne dlouholeta opora AC Rijkard a do interu

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Ronaldo? Taky hrál dlouho za Inter a pak šel do AC...

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Leonardo?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Leonardo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon za OT, ale tohle mě zabilo

Největší rozdíl mezi mužem a ženou:

http://bit.ly/lPxOwG

Reagovat
miky10

Steffi

Reagovat
Kily

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude treba kúpiť aspoň 2 špičokových hráčov, ak budeme chcieť ( a to by sme mali!!!) konkurovať nášmu mestskému rivalovi-AC. AC chce ešte okrem Taiwa získať niekoho z dvojice Hamšík-Pastore, takže ten káder bude fakt skutočne na vysokej úrovni, na vyššej ako minulú sezónu. Takže by sme sa mali na to pripraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne treba podakovat Leonardovi a popriat mu vela štastia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už se prober z tý diskotéky

Reagovat
smazaný uživatel

netrep neni to vtipne

Reagovat
Kongo

Leonardo jméno mééééééé,já mám v téhle partě rééééénoméééééé

Reagovat
Murtago

Reagovat
Al Capone

jen ať zůstane, aspoň Scudetto vyhraje Řím nebo zase AC

Reagovat
Jajinek

Tohle je prostě cesta do pekla. Vlastně si říkát, že je Leo úspěšný kouč, že druhá polovina sezóny byla úspěšná, a že se nové posily povedly. Takže se vlastně nic neděje, půjde se stejnou cestou a tímto stylem se Inter na vrchol rozhodně nedostane. Protože ty výše uvedené věty jsou prostě blbost.

Leo není dobrý trenér. Je sympatický člověk, který si dokáže získat hráče, má kamarádský přísup a je dobrým motivátorem. Takticky ale vždy ve velkých zápasech selhal. Jeho bilance v derby je na obou stranách barikády otřesná. V LM se mu jen se štěstím povedl Bayern. Vyznává taktiku moderního chaosu, která je pro Inter tou nejhorší možnou a pokud v létě dostane prostor v přechodu hry na křídla s typově podobnými hráči jako Ganso nebo Sanchéz, tak tu tvář Interu zničí úplně. Proto je škoda, že mu vedení vyjadřuje podporu...která po případném vítězství v Copě bude už definitivní.

Co se týče úspěšné jarní fázi sezóny. Po 15. kole předával Rafa tým, který ztrácel na čelo 10 bodů a měl v kapse postup v LM. Na konci sezóny máme na čelo ztrátu 8 bodů a na krku obrovitánskou ostudu v LM z které se ještě dlouho budu osobně vzpamatovávat....a pokládáme to za dobré jaro. Ještě v kontrastu s tím, že Rafa hrál s torzem a Leo (které měl taky zraněné...Samuel, Chivu v rozhodující chvíli, Milito atd) měl ten kádr daleko širší.

Posily...

Kharja je čistý průměr, mistr nenápadnosti, na základ rozhodně nemá, když hraje na podrhrotu je to přímo strašné a na RCM/LCM často neplní tu roli kterou by měl co se týče poziční hry. Na druhou stranu poskytuje herní alternativu a dokáže tým pozvednout z lavičky (i když spíše hrál základ). Modlím se v to, že ho nebudeme chtít přivést na trvalo

Nagatomo - rozhodně lepší než Santon, i když v něm není ani zdaleka tolik talentu. Je snaživej, sympatickej...ale na základ do Interu to také není, i když případným odchodem Chivua by tu šanci asi dostal. Kvůli marketingu jasně přijde. Ale v těžkých zápasech, když je na druhé straně Maicon, tak prostě hoří a záloha ty jeho bezmyšlenkovité výlety nestíhá pokrývat. Pokud se bude hrát na křídla, už hotová smrt. Stejně jako třeba u Coutinha, nevím, jestli svou hru dokáže nějak změnit s více zkušenostmi.

Pazzini - Potvrdil přesně to, co jsem od něj čekal. Gólový útočník, který pozvedl střeleckou fazónu mužstva (Panděv jeho pravý opak a Milito netrefující zhola nic). Velice platný jako žolík, když potřebujete ten gól prostě dát. Na základ a zejména do těžkých zápasů podle mě jasně ne. Právě kvůli tomu, že on se hry v 99% vlastně ani neúčastní.

Ranocchia - U něj jediného vidím potenciální základ v budoucnu, i když to jaro měl prostě špatné. Ale by to první půlrok v rozhárané obraně pod neorganizovaným koučem. V sobě to má, jen je otázkou času aby to začal prodávat. Vedla Wallyho a Lúcia se snad jako třetí stoper za rok ještě něco přiučí.

No a celkový souhr. Z těch skvělých posil není ani jedna, která se vyloženě povedla, spíše naopak a pro základní sestavu do sezóny 2011/12 není použitelný ani jeden.!!!!

Takže jak říkám, tyhle řeči vedení, jak je vlastně všechno v pořádku a chce to jen kosmetické změny...to je prostě špatně. Je to cesta do doby před CP...a to snad nikdo nechce. Bohužel si to Massimo neuvědomuje. Neříkám, že by se ten tým měl nějak obměnit. Ale je nutné si přiznat, že letošní hra i některé výsledky byly belký propadák, vyhodnotit práci Lea a když ho ho nevyhodit (to je scifi), tak mu pořídit nějakého asistenta, taktického poradce, parťáka atd. a zejména hodně dobře pořešit mercato a styl hry, kterým se chceme prezentovat za rok. A za tím tak nějak jít. Jinak to totiž nepůjde.

Ty všechny možná jména, které se s námi skloňují, to je až zarážející...proto těžko spekulovat v jakém složení budeme hrát.

Je tam množství otazníků...

1) Bude pokračovat Julione, přijde už nyní Viviano?

2) Prodá se špatně hrající a motivaci ztrácející Maicon a bude se přeorganizovávat hra?

3) Skončí už Matrix, Cordóba? Případně bude se pořizovat čtvrtý stabilní stoper ke trojici Samuel, Lúcio, Ranocchia?

4) Situace na LB a nejistá budoucnost pro Chivua, Santona a Nagatoma z nichž to nejjasněji paradoxně vypadá u Japonce

5) Podřezal si Motta svými na jaře výkony ortel a odejde?

6) Osud Kharji, Coutinha a Marify, kteří by se po očekávaném posílení zálohy měli stát nepotřební?

7) Velký "preoblém" Wes. Jeho pozice, odchod, využitelnost, náhrada

8) Situace v útoku, který by se dala řešit odchodem Gorana a příchodem kvalitního hráče a obsazení Eto´o, Milito, Pazzo, posila?

9) Postavení samotného Milita?

10) Rozestavení 4-3-1-2 či 4-2-3-1 či kombinace obou?

No čeká nás zajímavé léto...já se jen modlím, aby se to opravdu nedosralo.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

len a len súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem ti do toho kecať, lebo sa v Interi nevyznám ani percento z toho čo ty, ale nemyslíš si že tvrdiť, že Leo nie je dobrý tréner je trocha priskoro?Predsa len, je tam veľmi krátku dobu na to aby vedel naplno ukázať, akým spôsobom sa Inter bude poberať (tým netvrdím samozrejme že nemáš pravdu), navyše prebral mužstvo v polke sezóny, mužstvo ktoré bolo, podľa mňa motivačne na dne (po vydarenej predošlej sezóne) a dotiahol na konečné druhé miesto.

Reagovat
Jajinek

Já Lea nehodnotím jen na základě jeho koučování v Interu, ale i na základě angažmá v AC, kde se prezentoval úplně stejným způsobem. Taktick si ho dokáže dát k snídani jakýkoli trenér, vyhořel 4x po sobě v derby, nezvládá hrát těžké zápasy, zejména v LM a takticky ten tým naprosto rozhasil. To, že se dosáhlo druhého místa je zásluha zejména neuvěřitelně kvalitnímu kádru a kvůli tomu, že v Itálii letos ta špička prostě byla špatná. Měřítko pro nás je AC Milán, jediný opravdu kvalitní tým, na který jsme před příchodem Lea ztráceli 10 bodů a nyní je to 8, takže v podstatě žádná změna.

Reagovat
smazaný uživatel

V derby jenom 3x

Reagovat
Jajinek

cože?

jako trenér hrál 4 ligové Madonniny a 4x prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Trénuje dva roky

v sezóně 09/10 obě derby prohrál 0:4 a 0:2

v sezóně 10/11 prohrál jen to na jaře 0:3, to na podzim prohrál Rafa

Reagovat
Jajinek

jasný...moje chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá potrebných hráčov pre štýl akým chce hrať, teda pokiaľ by takých hráčov mal, Inter by mohol byť v kľúčových zápasoch konkurencieschopnejší. Myslím že on je presne ten typ trénera, ktorý chce pracovať koncepčne, priviesť adekvátne posily a postupne vštiepiť vlastnú filozofiu do mužstva, na čo zatial veľa času nemal. Pokiaľ mu to bude umožnené, myslím že ani v tých kľúčových zápasoch nebude zlyhávať ako túto sezónu.

Samozrejme, všetko je v hypotetickej rovine, môže pohorieť ešte viac, ale môže dať Interu novú tvár a byť úspešný.

Reagovat
Jajinek

nebude...protože je takticky nevyspělý. V AC Milán měl přesně hráče pro svoji filosifii a dělal stejné chyby jak v Interu. Není těžké jeho úmysly přečist, reagovat na ně. Nedokáže hráčům vysvětlit to, co po nich chce, nedokáže si zorganizovat činnost zálohy, pohyby hráčů po zisku míče, stejně tak součinnost mezi obranou a útokem. V těžkých zápasech chce držet míč, ale často je jeho tým zatlačen a kombinačně rozebrán.

V AC Milán měl co se týče filosofie ideální podmínky k práci...neuspěl.

V Interu zase ty své podmínky chtěl na tým přenést...a aby předělal kádr ke své filosofii, musle by vměnit 8-10 hráčů. Inter má již nyní konkurenceschopný kádr, který to mnohokrát prokázal, jen se s ním musí umět zacházet. Ne rozložit vše, co tam 4 roky fungovalo a snažit se to přestavit k obrazu svému (který navíc stejně neumím sehrát) aby to bylo zase ideální. Když dostanu fungující lego, tak ho jen doupravím a vyhrávám...a nesnažím se vyhrávat tak, že ho rozložím a znovu složím úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych se chtěl Leonarda nějak zvlášť zastávat, ale jeho podmínky v AC zrovna dvakrát ideální nebyly. Zdědil Carlettův kádr a jako hlavní posilu do útoku Huntelaara. Prakticky celou sezonu byl závislej na tom, jak se Ronaldinho vyspí (nebo spíš nevyspí). Chtěl mít rychlé kraje a musel se spokojit s Antoninim (odehrál sice životní sezonu, ale world class to není a nebude) a napravo to protáčel tak, až tam zkusil dát Abateho, kterej v ligovou špičku vyrostl až letos pod Allegrim. Ale to už jsme u schopností trenéra. Takže shrnuto: Leonardo neměl jednoduchou pozici a když se k tomu přidala jeho nezkušenost a taktický mezery (který asi už nikdy nezacelí)... Ještě že už je pryč. Když vidím problémy italský špičky s trenéry, tak Allegri je terno.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ancelottiho kádr bez Kaka

Reagovat
Jajinek

já jsem to nemyslel ve vztahu ke všem problémům, které píšeš správně...ale jako že mohl hrát svoji oblíbenou hru, protože to je přesně styl Milána.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

jajinek ma pravdu v tom ze leonardo proste neni dobry trener a rozhodne neni ani dobry motivator a dalej sa mi to rozpisova nechce jednoducho leo v interi???to sa nehodi.....skoda ze vedenie to vidi inak ale je tu mala sanca ze sa im ta dovera v lea vyplati ale to by musela byt ohromna zhoda nahod dalej by som sa tiez vyjadril k tym posilam.......kharja?no myslel som ze je to lepsi futbalista tento na inter nema....nagatomo?cisty marketingovy tah takisto si ymslim ze tento chlap za inter v zaklade hrat porste nesmie nema nato a neviem preco tvrdis ze je lepsie ako santon?vsak santon sa v cesene snad prebral a myslim ze uz v mladom veku ukazal ze za ked dostane doveru ma nato aby hral v zaklade......pazzini?suhlasim s tebou ze co sa tyka medzihy a podobnych futbalovych veci je uplne zly ale tie goly daval co je hlavne ale tiez by som v interi videl radsej lepsich hracov......no a ranocchia???tak tento pan je jasnym prikladom mediami,reprezentacnimi trenermi a neviem kym este dalsim tlaceneho hraca.Vobec nehra dobre je lavy ako sabla ale stale hra v zaklade aj v interi aj v repre pretoez si niekto zmyslel ze z neho urobia hraca.....verim ze kompetentny z toho skoro preberu ten chlapec nato zjavne nema.....satstie ze je ok samuel a od leta si ranocchia pevne zasaden na lavicu a verim ze ho uvidim na ihrisku co najmenej.........takze zimne posily???ked to zratam da sa tu vobec hovorit a posilneni kadra???asi velmi nie

Pevne verim ze v lete sa manazment preberie a privedie ozajstnych top hracov pre zakladnu zostavu nie takychto neviem ako by som ich nazval sparingov alebo co to su sice nato treba vynalozit velke peniaze ale ak inter chce ostat medzi europskymi top klubmi iste vedie ze tie peniaze na top hracov treba vanlozit inak to nejde

sam som velmi zvedavy co sa v interi v lete udeje ale rozhodne drzim palce a stastnu ruku pir vybere posil

Reagovat
Jajinek

1) Leo je dobrým motivátorem. S hráči (kteří hrajou), dokáže navázat velice dobrý vztah. Často je na nohách u střádačky, s týmem zápas prožívá, dokáže je nahecovat atd. S týmem žije, to je vidět i z jehovyjádření, vyjádření hráčů a třeba po oslavách gólů

2) Ranocchia je obecně médii nadhodnocen a jaro se mu nepovedlo, ale úplně bych ho nezatracoval. Pár zápaů měl výbornýcha ono není lehké přijít v mladém věku do papírově nejlepšího týmu na světě, naskočit hned do základní sestavy, navíc v období, kdy se nic nedaří, stopeři jsou neustále zranění a vede tě trenér, který ti tu hru neumí zoganizovat a předat ti správné pokyny. Kór když má sám problémy s kolenem. Zatím jasně zklamání, ale uvidíme co bude dál.

3) Nějaké extrémní posilování není třeba. Daleko důležitější je ten kvalitní kádr vést tak, jak se sluší a patří. Maximálně dva kvalitní hráči by měli stačit, Pak už jen třeba nědějné alternace.

Dál jsi vlastně napsal to samé co já...

Reagovat
smazaný uživatel

1.v tom leonardovi sa nezhodneme je rozdiel byt dobrym motivatorom a mam z hracmi dobry vztah ako ty pises.....ja si dokonca mylsim ze az taky kamartasky vztah aky ma k vacsine hracov leonardo je na skodu a mylsim ze leo ma v muzstve malu autoritu.......to ze s tymom zije a pobehuje cely zapas dobreze nie po kridle je sice pekne aj to ako sa dokze radovat z golov ale tieto veci nemaju z motivovanim hracov nic spolocne.........hracov treba motivovat 2dni pred zapaom a este viac primo v satni pred zaciatkom zapasu ci cez polcas to ze tam poskakuje cez zapas nikomu nepomoze pretoze v zapasoch kde hra inter si nieje pocut vlastneho slova takze leo si tam kludne moze vykrikovat ako pojde zajtra na ryby aj tak ho nik nepocuje........motivator je mourinho ale to veime vsetci leo sa mu ani v tomot nepriblizuje.........tieto argumenty co sidal vobec nesvedcia o tom ze by bol motivatorom cim ani neni alebo to este nikde nepredviedol

2.ved jasne ze je vysoko nadhodnoteny to vidi kazdy........jasne nemal to najlahsie to ano ale tie zapasy co si spominal ze hral skvele???hmm to som nejako nespozoroval....mozno nejake na stopera az netypicky futbalove tahy ukazal ale to je vlemi malo na hraca na ktorom udajne chcu postavit hru interu milano ci squadri azzura.......drzim mu palce je mlady nech sa preberie ale mam taky pocit ze tam neni co preberat myslim ze tam jednoducho chyba dostatok talentu na tak taku ulohu

3.s tymto suhlasim nemusi dojst kopa hracov.Dvaja az traja fakt kvalitny by mali stacit.V prvom rade lavy obranca ale fakt dobry len ma nik taky akosi nenapada mozno by mohol dostat sancu santon je to velmi talentovany chlapec a potrebuje citit doveru ak jej dostane len s polovice tolko ako ranocchia verim ze sa tam chyti a bude to ok.........no a urcite by mal dojst kvalitny ofenzivny hrac najlepsie priamo utocnik tiez tu nebudem pisat mena kto ale proste kvalita mylsim ze budes vediet co mam na mysli........no a mozno este neico aj do zalohy schopny hrat dopredu ale aj slusne branit nieco co ma hrat v interi thiago motta len ten to hra zle.....mylsim ze ten montolivo by to mohol zvladnut lepsie

inak ano pisal som to skoro to iste lebo z vacsinou suhlaim

Reagovat
Jajinek

Leo je dobrý motivátorem, už to dokázal několikrát,dal týmu za začátku nový impuls, který Rafa nebyl schopný dát. Žil s týmem a v některých zápasech je správně nahecoval. Samo, že to není jako José. Nemá cenu se o tom hádat, po diskuzi o Wesovi vím, že tě o opačném názoru nemá cenu přesvědčovat.

Co se týče Andreii, výborný výkon podal v zápase ve Florencii a zápasy okolo...pak bohužel měl problémy s kolenem a šlo to jenom dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu nema cenu presviedcat ma o tom pretoze nato aby si ma presvedcil potrebujem argumenty a tie si mi ani v pripade lea a ni predtym v pripade sneijdera nedal takze.......... .......tym ze sa muzstvo po jeho prichode na chvilocku zdvihlo sa opat nedokaze to ze by bol leo motivatrom pretoez urcite vies ze kazde kazducke muzstvo sa po prichode noveho trenera na chvilu zdihne to je stara znama vec ci ide o muzstvo na dedine v poslednej sutazi alebo o v tomot pripade inter.....leo neni motivator ale myslim ze tiez teba nema zmysel presviedcat o niecom co si isce myslis len ty ale je to tvoj nazor tak si ho drz

Reagovat
Jajinek

v případě Wese jsem ti předožil argumentů asi 100, že jsi ani jeden z nich nepochopil a stále si mlel tu svou, za to už nemůžu a vlastně si tak tu diskuzi zabil.

V případě Lea je těžké jakkoli argumentovat, protože motivační schopnosti jsou něco, kde se od internetu těžko shání dobrý argument...to by člověk musel být v šatně.

Na dálku se dá poukázat jen na vyjádření samotného trenéra, hráčů, herní projev samotných fotbalistů na hřišti, nasazení v zápasech, touha po výhře, chuť do hry, snaha vyhrát, interakce mezi hráči a koučem a jejich sounáležitost. Prostě věci, které člověk tak nějak pozná z televize, rozhovorů a médií. Z tohoto soudím, že je Leo výborným motivátorem. Samozřejmě to nemůžu nějak dokázat, páč to na mě nikdy nezkoušel...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedna pravda ze by som mozno musel byt v satni aby som posudil akym je leo motivatorom.......ale polda vsetkeho to vypada ze slabym lebo presne co si tu vypisal ako chcenie,vola po vitazstve,nasadenie a niekedy aj chut do hry podla mna v mnohych zapasoch interu vyrazne absentovala cize pises pravy opak......vsetko co interi chybalo a koli comu sa mozno teraz netesia z titulu si vypisal ze to inter mal a on to zjavne nemal........asi si budes takisto mlet svoje ako pises ze to robim ja ale myslim ze s tym jedinym slovickom na zaciatku tejto diskusie ked si napisal ze leonardo je dobrym motivatorom si to dost pokazil a teraz lne nevies kam s konopi lebo davas argumenty ktore su mimo

a k Wesovi:dal si mi vtedy mozno 2-3 argumenty ktore sa navyse velmi nezajkladali na pravde takze som ani nemohol inak ako hovorit si svoje.Je zjavne ze sneijder neni tvojim oblubenym hracom a bol by si najradsej keby ho inter predal co je aj celkom mozne pretoze je o neho velky zaujem.Mal by si ale uznat ako fanusik interu ze inter je muzstvo ktore nieje nejako extra futbalove a preto treba byt rad ze hracov ako je wes ktory sa za kazdu cenu snazia veci riesit futbalovo,vymyslat prienikove prihravky a podobne veci skratka davat hre muztva tu kreativitu a taku futbalovost ak vies co myslim.......ty sneijdera zatracujes ale uvedom si ze tento nazor s tebou zdiela len minimum ludi na celom svete tak skus sa zamysliet nad tym kto si melie svoje ja ci ty?? sneijder je vseobecne fanusikmi,odbornikmi aj samotnymi hracmi povazovany za absolutneho top hraca mozno patri do prvej patky najlepisch hracov mozno do desiatky a to podotykam netvrdim len ja.Jasne uznavam ze ani ja nieosm vzdy spokojny s tym co na ihrisku wes ukaze pretoez niekedy az velmi vela kazi ale zas beriem to tak ze ked hrac sa nsazi hrat a nieco vytvroit zakonite sa stane ze nieco aj pokazi....nekazia len alibisti a hraci ktory sa nechcu loptu takych ja za futbalistov neuznavam.Lenze sneijder rozhodne futbalista je ma vsetko co ma kvalitny spilmachcer mat a v drvivej vacsine zapasov to aj predvadza..........ale tj nazor ze je o nicom ti neberiem sice si v nom takmer sam ale nechaj si ho

Reagovat
Jajinek

nemám čas ani chuť tu diskuzi o Wesovi absolvovat znovu. Zkus se zepta zdejších velkých odborníků na Calcio a na fotbal, tedy mereho, GATTUSA, 10ky, Tomanatury...nebo rozumných Interistů jako je Santon nebo Interista...co říkají na Wesovu charakteristiku a jeho hodnocení. Já už to s tebou nechci řešit. Ty jsi nepochopil ani to, že na Wese jen nekydám špínu, ale spoustu jeho fotbalových dovedností obdivuji a uznávám, že je to kvalitní hráč, což ti píšu také už po milionté. Tím bych to asi ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz si to zabil.........mam sa spytat zdejsich velkych odborniku na calcio????ty si fakt myslis ze na toto forum chodi nejaky ozajstny odbornik??? dufam ze si to myslel ironicky pretoze ani ty ani ja a ani nikto z tych co sem chodia niesme ani z daleka odbornici len si kazdy z nas mysli ze ta jeho pravda je najlepsia ale zrejme to tak nebude.........my sme obycajny fanuskovia ktory mozno na rozdiel od niekotrych inych individualit ktore sem chodia len tarat debiliny aspon trochu vieme co je futbal...........a o wesovy sa s tebou uz ani ja rozhodne nechcem bavit reagoval som lne nato ze si mi napisal ze si mi dal 1000 argumentov a to si teda z daleka nedal nemal si odkial ale to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedna pravda ze by som mozno musel byt v satni aby som posudil akym je leo motivatorom.......ale polda vsetkeho to vypada ze slabym lebo presne co si tu vypisal ako chcenie,vola po vitazstve,nasadenie a niekedy aj chut do hry podla mna v mnohych zapasoch interu vyrazne absentovala cize pises pravy opak......vsetko co interi chybalo a koli comu sa mozno teraz netesia z titulu si vypisal ze to inter mal a on to zjavne nemal........asi si budes takisto mlet svoje ako pises ze to robim ja ale myslim ze s tym jedinym slovickom na zaciatku tejto diskusie ked si napisal ze leonardo je dobrym motivatorom si to dost pokazil a teraz lne nevies kam s konopi lebo davas argumenty ktore su mimo

a k Wesovi:dal si mi vtedy mozno 2-3 argumenty ktore sa navyse velmi nezajkladali na pravde takze som ani nemohol inak ako hovorit si svoje.Je zjavne ze sneijder neni tvojim oblubenym hracom a bol by si najradsej keby ho inter predal co je aj celkom mozne pretoze je o neho velky zaujem.Mal by si ale uznat ako fanusik interu ze inter je muzstvo ktore nieje nejako extra futbalove a preto treba byt rad ze hracov ako je wes ktory sa za kazdu cenu snazia veci riesit futbalovo,vymyslat prienikove prihravky a podobne veci skratka davat hre muztva tu kreativitu a taku futbalovost ak vies co myslim.......ty sneijdera zatracujes ale uvedom si ze tento nazor s tebou zdiela len minimum ludi na celom svete tak skus sa zamysliet nad tym kto si melie svoje ja ci ty?? sneijder je vseobecne fanusikmi,odbornikmi aj samotnymi hracmi povazovany za absolutneho top hraca mozno patri do prvej patky najlepisch hracov mozno do desiatky a to podotykam netvrdim len ja.Jasne uznavam ze ani ja nieosm vzdy spokojny s tym co na ihrisku wes ukaze pretoez niekedy az velmi vela kazi ale zas beriem to tak ze ked hrac sa nsazi hrat a nieco vytvroit zakonite sa stane ze nieco aj pokazi....nekazia len alibisti a hraci ktory sa nechcu loptu takych ja za futbalistov neuznavam.Lenze sneijder rozhodne futbalista je ma vsetko co ma kvalitny spilmachcer mat a v drvivej vacsine zapasov to aj predvadza..........ale tj nazor ze je o nicom ti neberiem sice si v nom takmer sam ale nechaj si ho

Reagovat
smazaný uživatel

sorry nemalo byt2x

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Coutinho tak špatnej? Já vás moc nesleduju, maximálně v derby, ale když jsem ho viděl v prvních zápasech tak mi nepřišel nejhorší

Reagovat
lnterista

on nebude spatnej...ale vic bych si ho predstavil treba v Arsenalu nebo v nejakym technictejsim tymu...v soubojich je neduraznej a vetsinou vsechny souboje prohraje...Inter potrebuje poradny chlapy do sestavy a ne takove deti

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho je dobry futbalista potrebuje doveru a ukaze to......len neviem ci sa tej potrebnej dovery docka v interi ale verim ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, akorát si myslím, že bod 1. je už jasný - proč by jinak Julione podepisoval v zimě do roku 2014, kdyby měl pak hned odejít? To se mně nezdá moc logické.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že byl Inter až 7. takdruhý místo není špatný. Každej rok se nemůže tak dařit. Letos byl lepší AC Milan a příští rok to může bejt zase naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo dělal taktický boty, za který by ho vylili i z Viktorky Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se dočetl, že ta Raiolova tajná práce je prý přivést Essiena nebo Fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milán bude hodně silnej tým protože koupi skvele hrače jako je Hazard nebo taky Robena , roben se toho vubec nebrani zebi šel do Interu veřim Interu Milán že vyhraje L.M. a Serie A veřim tomu a Samuel Eto´o se hodne zlepši

Reagovat
Ragazzo d'oro

O tom by se dalo polemizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek- chapeš že jak přišel do tymu benitez on rozhazel tym jak přišel Leonardo tak to začalo byt hodne lepši já neřikam že je LEONARDO skvelej kouč ale jenom kuli nemu inter byl druhy kdyby nepřišel do interu tak by pak nehral L.M chytroline já řikam že INTER bude mnouhel lepši než tetkom chapeš Jajinku

Reagovat
Jajinek

zač...pane Bože žač...?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo mourinho666 a teď tenhle, kam vy na ně chodíte? Někde dávali 3 za cenu jednoho?

Reagovat
smazaný uživatel

fet škodí tak už s tým prestan

Reagovat
lnterista

kinder vajicko

Reagovat
smazaný uživatel

1.zuerst bitte Grundschulle besuchen und lernen, lernen, lernen

2.si úplně mimo

3.doporučuji smazat účet na tomhle serveru, hodně lidem usnadníš (jako třeba teď mě) přihlašování a následnou reakci

Reagovat
Tomanatura

*die Grundschule

Reagovat
Pinturicchio

"chytroline já řikam že INTER bude mnouhel lepši než tetkom chapeš Jajinku" ... = pláču

Reagovat
Jajinek

to bude zase nějakej fake nick jak ten Filip12 myslím

Reagovat
Pinturicchio

Já nechci kecat, ale zdá se mi, že tohohle pána / nick už jsem tady kdysi viděl, v preview k nějakému zápasu Interu.

Reagovat
Jajinek

aha, je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek- ne že ty tady pišeš taky kokotini že jakobis byl M.S. tys ješte nic nedokazal ale Leonardo už jo vyhral L.M.2X A BYL MSJENOM JEDNOU CHAPEŠ UŽ

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že po MSgoovi mě už nic nepřekvapí

Reagovat
Jajinek

taky má MS 2x v tom příspěvku. To je můj osud...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tomu tak bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jinačí frajer

Reagovat
j_mrazik

Kokotini... to je nějaký italský pití?

Reagovat
Kily

tyhle argumenty "on dokázal, tys nedokázal" už mě začínaly nudit, ale ty jsi jim znovu dal vážnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek je trenér , že ještě nic nedokázal? Já myslel, že je právník. Ale kdyby nic, tak minimálně se naučil číst a psát. Což tobě trošku dělá problémy, viď?

Reagovat
10

Inter přitahuje zvláštní typy "fanoušků"

Reagovat
smazaný uživatel

A je to opravdu specialita pouze Interu? Počkej až Juventus vyhraje ligu, jaké talenty přitáhnete vy .

Reagovat
Pinturicchio

Na to by stačila dvě - tři velká jména a to by se vyrojilo nových Juventinů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš přestupy? Že by to šlo tak rychle? No jo Itálie, tam to fotbalem žije. Když přijde do Sparty Vidlička, tak nám nikdo nový fandit nezačne .

Reagovat
Pinturicchio

No spíš jsem myslel EF . Spartanů stačí málo a stejně všechny zválcujou na hromadu ( 300 )

Reagovat
smazaný uživatel

No kolem tří set sparťanů tak v kotli bývá .

Reagovat
Pinturicchio

Tak to pak souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, stačí se podívat letos na AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k diskusi, Jajinek to v rozboru napsal docela dobře, možná výstižně.

Problém je zejména v odchodu Mourinha, Benitéz to vážně nezvládl. Další problém vidím v MS, kde naše oporu vyhasly (po MS), ať už díky dlouhý a náročný sezoně, zranění nebo ztrátou formy. Zejména Maradona totálně zabit Milita, hráče, který nám vystřílel důležitý body a ty, to si přiznejme na podzim chyběly. Příchody vidím jasně negativně, na Inter má možná Ranocchia.

Vypisovat tady jako imbecil MSgoo Fabregase, Ronaldy a podobný hemzy je nesmysl, tým měl posílit chytře a kvalitně. Nevím, proč se nepřivádí hráči podle formy, aby zapadli do týmu a aby inter nebrali jako přestupovou stanici. Na trhu byla spousta jmen, ale žádný kvalitní sme nepřivedli, ale na léto nepodepsali. Nebudu tu psát, koho chci a koho ne, ptže to je na Morattim. V tom útoku chybí kvalita a golovost, Milita sem rozepsal, šanci by určitě dostat měl, Etoo jediná světlá vyjímka, ale třeba loni se mi pod Mourinhem paradoxně líbil víc, i když tolik golu nedával. Pazzini vylučuje spojení kvalita-produktivita. Rozhodně 3.utočník. Panděv nic a s velkou slávou očekávám Castaignose, kterej je pro mě s Jamesem Rodriguézem z Porta nejtalentovanější útočník. V něm vidím opravdovýho snipera s herní kvalitou, ovšem otázkou je, jestli dostane šanci. Inter to příští rok bohužel znovu nezvládne, díky Leonardovi. Já si po odchodu Mourinha přál Dungu, protože se mi zdá jeho práce hodně podobná. škoda

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uplatní se opce na Nagatoma a Kharju, vrátí se Muntari a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ano, ale nedivil bych se, kdyby to tak bylo.

Reagovat
Jajinek

Co jsem četl tak Kharja naštěstí půjde...to by totiž byl opravdu výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na to v létě hodně zvědavej. Hodně záleží na odchodech, ale každopádně bych chtěl top útočníka a někoho kreativního do zálohy.

Reagovat
Jajinek

moje vize Leova snesitelného Interu po křídlech

odchod : Maicon, Matrix, Motta, Kharja, Panděv

příchody : Santon, mladý stoper, Banega, Tevéz (vůbec v něj ale nevěřím)

Julione - Zanetti (Santon), Lúcio (Ranocchia, posila), Samuel (Cordóba), Chivu (Nagatomo) - Cuchu (Zanetti), Banega (Deki, Mariga, Obi) - Wes (Deki, Coutinho) - Tevéz, Milito (Pazzo), Eto´o (Coutinho)

Plynulý přechod v 4-3-1-2

Julione - Zanetti, Lúcio, Wally, Nagatomo - Deki, Cuchu, Banega - Wes - Tevéz, Eto´o

Bylo by to hodně ofensivní, ale tomu se nevyhneme pod Leem...na krajích obrany by ale byl Zanetti a Chivu tedy def. obránci, kteří by to museli hodně jistit a Cuchu by musel být v obrovské formě.

Reagovat
Kenneth

Díky bohu že si Mourinho nepřivedl toho Maicona sebou,bylo mi naprosto jasné že další sezonu vyhoří.

Reagovat
10

Spíš by v Madridu chytil větší motivaci, která už mu v Interu očividně chybí. Pro Inter každopádně chyba, podobně jako Milito...Moggi jim radil správně

Reagovat
Tomanatura

I Tomanatura na ef.cz

Reagovat
10

já to říkal taky, ale nechtěl jsem machrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitos by se mi líbil, ale nejspíš by to byla pálka, 30 mega určitě + jeho plat, který v City nebude mýt malej. U toho stopera bych napsal Andreolliho, i když na Inter nemá. A Obi by měl podle všeho hrát příští sezónu v Parmě. Ta sestava nevypadá špatně. Jinak co říkáš na Montoliva? Docela se o něm ve spojitosti s náma píše, ale já se bojim, aby nedopadl jako Motta - jeden zápas super a dalších 6 na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

*mít

Reagovat
Jajinek

Carlitos by byl palka, i platove. Ale tak uz je cas do toho tymu investovat. Navic cast by pokryl odchod Maicona.Alternativy pak Hulk nebo Neymar, ale to financne taky neni moc uspora.

Pokud Obi pujde, musi zustat aspon Mariga, i kdyz jako nouzovka.

Montoliva jsem chtel rok a pul zpet. Nyni nevim. Nevyrovnany, na Calcio by stacil, ale nikam by nas neposunul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz-- to je veľký sen (ktorý si môžeme snívať) a aj ním ostane

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, že Leo zůstává. 6 bodů z derby jistých. Pro AC...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan Stankovič chce do konca svojej aktívnej hráčskej kariéry zostať v talianskom futbalovom veľkoklube Inter Miláno."Chcem zostať v Interi až do konca kariéry, pretože sa tu cítim dobre," povedal Stankovič pre denník La Gazzetta dello Sport a na margo toho, že v tejto sezóne ukoristil Scudetto mestský rival AC Miláno, dodal: "Zaslúžili si to. My sme žiaľ stratili vo vzájomných dueloch šesť bodov, čo rozhodlo. Teraz už môžeme len pogratulovať ´rossoneri´ k titulu."

Reagovat
smazaný uživatel

Inter potrebuje nutne nakupit inac dopadnu ako v tejto sezone bez titulu!!! Ale dufam ze nevyhraju ani ked nakupia

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o Zlatana projevil Massimo Moratti, prezident Interu Milan. Inter letos neobhájil mistrovský titul a zpět na vrchol by jim měl podle slov prezidenta pomoci právě Ibrahimovic, který klub z mnohaletého působení dokonale zná. Moratti zároveň potvrdil, že věří Leonardovi a nebude se pokoušet získat Guardiolu. Tak to snad NE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

dekuji nechci

Reagovat
Jajinek

já bych ho bral...hrota potřebujeme a s ním by byl vlastně jasnej titul...

Akorát by ho tiffosi asi ukamenovali z kurva nord...

Reagovat
sinter

titul je jasný, ale LM sa s ním nevyhráva

Reagovat
Jajinek

tak pro mě důležitý titul...LM si přiznejme, že vyhrát zase bude obrovitánsky těžké

Reagovat
sinter

,..jasné, to bol len nepodarená reakcia s mojej strany

Reagovat
Votas

Hlavně, že se koupil Alborno...ten to vytrhne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele