Aktuality

Maradona povede tým Al Wasl ze Spojených arabských emirátů

Legendární Diego Maradona se vrací k trénování. Bývalý kouč argentinské reprezentace se podle agentury AFP dohodl na smlouvě týmem Al Wasl ze Spojených arabských emirátů.

Mohu všechny jenom pochválit, říká šťastný De Boer

S Ajaxem to v letošní sezoně nevypadalo nejlépe a v jejím průběhu sáhl i ke změně trenéra, Martina Jola v prosinci nahradil Frank De Boer a tento tah se vedení nizozemského klubu vyplatil. Amsterdamský celek včera po dlouhých sedmi letech znovu získal titul, svůj již třicátý v historii...

Lecjaks odejde z Anderlechtu, zatím ale ještě neví kam

Český obránce Jan Lecjaks podle informací dnešního belgického tisku opustí Anderlecht Brusel, v němž byl na hostování. Zatím však není jasné, jestli zamíří zpět do Česka, nebo bude hrát jinde v zahraničí.

West Ham po sestupu propustil manažera Avrama Granta

Fotbalisty West Hamu v posledním kole anglické ligy už nepovede manažer Avram Grant. Vedení klubu včera Izraelce odvolalo hned po porážce 2:3 s Wiganem, která definitivně poslala londýnský celek do druhé ligy. Poslední zápas týmu, do jehož kádru patří i brankář Marek Štěch a záložník Radoslav Kováč, odkoučuje dosavadní asistent Kevin Keen.

Hubníka a Herthu čeká po postupu do bundesligy týden oslav

Týden plný oslav čeká českého obránce Romana Hubníka a jeho spoluhráče z Herthy po vítězství v druhé německé lize, díky němuž se klub z hlavního města po roce vrací do bundesligy. Nevázané veselí odstartovali hráči včera na vyprodaném Olympijském stadionu po posledním zápase sezony s taktéž postupujícím Augsburgem.

Kulič má strach, jestli se Boleslav probere do pohárového finále

Pocity bezmoci a pořádného naštvání vybouchly v kapitánovi Mladé Boleslavi Markovi Kuličovi po dnešní domácí prohře s Jabloncem 1:2. Kulič musel strávit už pátou ligovou prohru za sebou, což v něm vyvolává obavy, jak Mladá Boleslav za deset dní zvládne finále Ondrášovka Cupu s Olomoucí. To má být pro Kuliče a spol. vrchol sezony.

Juventus znovu vyhořel. Del Neri je odhodlaný zůstat

Mizérie Juventusu nezná konce ani v závěru sezóny. Stará Dáma dnes prohrála v Parmě a před posledním kolem prakticky přišla o naději na účast v pohárové Evropě pro příští rok. Katem Juve se stal Sebastian Giovinco, odchovanec Bianconeri. Kouč Del Neri nicméně po zápase uvedl, že ani nyní rezignovat nehodlá...

Tohle je neuvěřitelné, říká nadšený Hernandez

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson před rokem moc dobře věděl, co dělá, když kupoval Javiera Hernandeze. Mladý mexický útočník se na Old Trafford rychle zabydlel a má velký podíl na tom, že Red Devils včera slavili svůj devatenáctý anglický titul...

Neporažené Porto vyrovnalo ligový rekord Benfiky z roku 1973

Fotbalisté Porta dokázali jako první tým po 33 letech projít celou sezonou portugalské ligy bez jediné porážky. V sobotním posledním kole završili svou jízdu vítězstvím 2:0 nad Marítimem a bilanci uzavřeli na 27 výhrách a třech remízách. Vyrovnali tak rekord mistrovské Benfiky z dob Eusébia ze sezony 1972/73.

Inzaghi se po šesti měsících vrátil na hřiště

Filippo Inzaghi se včera poprvé po šesti měsících objevil na hřišti a byl tak přímo u oslav zisku Scudetta. Útočník AC Milán po vážném zranění naskočil na závěr duelu s Cagliari a návrat si užil. Po utkání pak zopakoval, že by barvy Rossoneri rád hájil i nadále...

Ústí definitivně sestupuje, hráči čekají, co s klubem bude

I poslední naděje na záchranu v první lize fotbalistům Ústí nad Labem v sobotu padla. Hráče severočeského klubu čekají dny a týdny nejistoty, ve kterých budou řešit svou vlastní existenci.

Hrát za Real by byl splněný sen, prohlásil Altintop

Podle posledních zpráv se zdálo, že odchod Hamita Altintopa do Realu Madrid je už téměř hotovou věcí. Turecký záložník ale prozradil, že žádnou nabídku od španělského klubu dosud nedostal. Dres Bílého baletu by ale každopádně oblékal velmi rád.

Boj o umístění v Primera División

Ve španělské nejvyšší soutěži zbývá do konce odehrát jen dvě kola. O titulu již je sice rozhodnuto, na ostatních příčkách však nemá nikdo nic jistého, nejvyrovnanější je pak souboj o záchranu. Do něj se ještě zapojí celkem osm celků, jeden z nich v příští sezoně v La Lize neuvidíme. Hraje se také o účast v Evropské lize.

14.05.2011 Aktuality 23 komentářů
Zaujalo nás

Vrba věří, že Plzeň uhraje potřebné dva body

Blízkost titulu už cítí i kouč Pavel Vrba. Plzeň vyhrála 1:0 v Teplicích a za týden může slavit. "Pokud ty dva body neuhrajeme, celá sezona přijde vniveč, ale prostě věřím, že je získáme," řekl před novináři.

Marko: Dneska jsme urazili fotbalového boha

Závěrečný výpadek a ztráta dvougólového vedení pořádně dopálila ostravského trenéra Karola Marka. Baník vedl nad Ústím nad Labem 3:1, nakonec bral jenom bod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele