Aktuality

De la Peńa se o víkendu rozloučí s aktivní kariérou

Poslední zápas své aktivní kariéry před sebou má Iván de la Peńa. 35letý záložník ve službách Espanyolu vzdal svůj boj se zdravotními problémy a dnes oznámil, že po sezoně pověsí kopačky na hřebík...

Liberecký stadion bude zdobit otisk nohou kanonýra Nezmara

Stadion fotbalistů Slovanu Liberec získá novou ozdobu. Bude jí plastika s otiskem chodidel útočníka Jana Nezmara, který na stadionu U Nisy vstřelil v dubnu stý ligový gól, jímž vstoupil do elitního Klubu ligových kanonýrů. Liberecký hráč dnes otiskl nohy do sádry přímo před brankou, do níž gól 29. dubna v zápase proti Bohemians 1905 vsítil.

FIFA vyslechne člověka s údajnými důkazy o korupci Kataru

Vedení Mezinárodní fotbalové federace FIFA vyslechne informátora britského listu Sunday Times, který má údajně důkazy o korupci při volbě pořadatele mistrovství světa pro rok 2022. Podle nich si vítězný Katar koupil hlasy dvou členů výkonného výboru.

Frey chce zůstat ve Fiorentině, Montolivo zvažuje budoucnost

Sebastien Frey se v uplynulém kole vrátil po delší době do branky Fiorentiny, kterou by rád strážil i v příští sezóně, byť italská média spekulují o jeho odchodu. Ten by se mohl týkat i Riccarda Montoliva, jenž je sice připraven dodržet smlouvu, rád by ale hrál Ligu mistrů...

Dukla si už proti Kladnu může zajistit postup do první ligy

Fotbalisty Dukly Praha dělí jediné vítězství od toho, aby jeden z nejúspěšnějších českých klubů vrátili do první ligy. První postup od roku 1994, kdy po finančních problémech tým spadl do třetí ligy, si mohou zajistit již v pátek, pokud doma porazí v 27. kole druhé ligy o záchranu bojující Kladno.

Carroll po zranění nepomůže Anglii na ME jednadvacítek

Liverpoolský útočník Andy Carroll neohrozí české reprezentanty na červnovém mistrovství Evropy hráčů do 21 let. Po zranění se stále necítí zcela připraven, a tak se omluvil trenérovi anglické jednadvacítky Stuartu Pearceovi. Informuje o tom britský tisk.

David Jarolím potvrdil, že zůstane v Hamburgeru SV

Český reprezentant David Jarolím bude pokračovat v bundesligovém Hamburgeru SV. Potvrdil to deníku Hamburger Morgenpost. Severoněmecký klub podle listu zvažuje, že s dvaatřicetiletým záložníkem prodlouží smlouvu do roku 2014, a počítá s ním i po skončení hráčské kariéry.

Maradona kvůli Tévezovi zkritizoval trenéra Argentiny Batistu

Legendární Diego Maradona se pustil do kritiky svého nástupce na lavičce argentinské reprezentace Sergia Batisty. Trenér národního týmu totiž prohlásil, že na mistrovství Jižní Ameriky nevezme Carlose Téveze, protože útočníka Manchesteru City nepotřebuje.

Falcao potvrdil svou dominanci i ve finále, z Porta prý neutíká

Radamel Falcao z Porta korunoval vítězným gólem ve finále svou výjimečnou sezonu v Evropské lize, v níž vytvořil nový střelecký rekord. Jeho finálový zásah do sítě Bragy byl pro něj sedmnáctým v poháru a 38. v sezoně. Přestože se o něj již nyní přetahují přední kluby, hbitý kolumbijský útočník prý z Porta neutíká a chystá se prodloužit smlouvu.

Solbakken: Jsem pyšný na to, že jsem se stal trenérem Kölnu

Žádná norská reprezentace, žádná Liga mistrů a ani žádná honička za dalším ligovým titulem, místo toho snaha o to, aby ambiciózní 1. FC Köln nemusel i v příští sezoně dlouho bojovat o záchranu. Ståle Solbakken byl včera na tiskové konferenci představen jako nový kouč německého klubu...

Natland v nejbližších dnech uhradí zbylé dluhy Slavie vůči hráčům

Společnost Natland Group, která se snaží finančně pomoci Slavii, v nejbližších dnech uhradí všechny dluhy pražského klubu vůči hráčům a realizačnímu týmu. Investiční skupina zároveň provádí rozsáhlý forenzní audit, který údajně potvrzuje, že v posledních pěti letech došlo k nehospodárnému řízení klubu.

Pirlo potvrdil odchod z Milána, zřejmě posílí Juventus

Andrea Pirlo potvrdil, že po deseti letech opustí AC Milán. Záložník, jenž ve čtvrtek oslaví 32. narozeniny, má podle italských médií namířeno jako volný hráč do Juventusu.

Henry láká Pirése do New Yorku

Francouz Robert Pirés by mohl v příští sezoně nastupovat v MLS. Do zámořské soutěže sedmatřicetiletého záložníka Aston Villy láká bývalý spoluhráč z reprezentace a Arsenalu Thierry Henry, který hraje za New York.

První letní posilou Brém se stal Ekici

Brémy hlásí první posilu pro příští sezonu. Z Bayernu Mnichov koupily Mehmeta Ekiciho, který strávil uplynulou sezonu na hostování v Norimberku. Jednadvacetiletý záložník podepsal s Werderem smlouvu do léta 2015, nový zaměstnavatel za něho údajně zaplatil pět milionů eur.

Vrba má před posledním krokem neklidné spaní

Plzeňští fotbalisté jsou krok od svého snu v podobě premiérového mistrovského titulu v historii klubu. Ten mohou proměnit v realitu už v sobotním předposledním ligovém kole, pokud se jim podaří porazit v domácím duelu Ostravu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele