Aktuality

Houllier kvůli potížím se srdcem skončil v Aston Ville

Anglická média to avizovala a dnes večer bylo vše potvrzeno, Gerard Houllier už není manažerem Aston Villy. Důvodem pro odchod francouzského kormidelníka jsou jeho problémy se srdcem...

Start Václava Kadlece na Euru jednadvacítek ohrožuje zranění

Útočník Václav Kadlec si možná nezahraje na mistrovství Evropy jednadvacítek, které startuje za týden v Dánsku. V sobotním ligovém utkání Sparty Praha proti Hradci Králové si obnovil zranění kotníku a podle hráčova agenta Pavla Pasky dnešní zdravotní prohlídka naznačila, že jeho start na šampionátu je ohrožen.

Berbatov chce zůstat v Manchesteru United

Dimitar Berbatov má v úmyslu hrát i v příští sezoně za Manchester United. O možném odchodu bulharského útočníka z Old Trafford se spekuluje od sobotního finále Ligy mistrů...

Bayern se dohodl se Schalke na přestupu Neuera

Prakticky hotov je očekávaný přestup Manuela Neuera ze Schalke do Bayernu Mnichov. Oba kluby našly společnou řeč a dohodly se na transferu 25letého německého gólmana, který se podrobí zdravotní prohlídce a následně podepíše smlouvu hned poté, co se vrátí z reprezentačního srazu...

Blatter byl počtvrté zvolen prezidentem FIFA

Pětasedmdesátiletý Sepp Blatter byl dnes na kongresu v Curychu počtvrté zvolen prezidentem Mezinárodní fotbalové federace FIFA. Švýcarský funkcionář, jenž je v čele FIFA od roku 1998, neměl při volbě protikandidáta a dostal 186 z 203 hlasů.

Reprezentace je po devatenáctihodinové cestě v dějišti Kirin Cupu

Dlouhých devatenáct hodin trvala cesta českých fotbalistů do japonského Macumota, kde je čeká v sobotu první utkání turnaje Kirin Cup proti Peru. Po příletu do Nagoje musel národní tým absolvovat ještě více než tříapůlhodinový přesun autobusem do podhorského města, kde už v té době chyběla pouze hodina do půlnoci.

Na ME jednadvacítek nepojede zraněný Šmejkal, nahradí jej Rabušic

Z nominace jednadvacítky před červnovým mistrovstvím Evropy v Dánsku vypadl zraněný ostravský univerzál Zdeněk Šmejkal. V širší nominaci jej nahradil útočník Michael Rabušic z Brna. ČTK to řekl vedoucí českého týmu Ivo Sekerka.

Slavia uplatnila opci na Pospěcha, v klubu naopak končí Naumov

Ve Slavii budou i v příští sezoně působit útočník Zbyněk Pospěch a obránce Martin Dostál, kteří v pražském klubu strávili jarní část na hostování. Vršovické vedení na oba hráče uplatnilo opci a nyní s nimi jedná o uzavření kontraktu. V Edenu naopak končí útočník Riste Naumov.

Delio Rossi podruhé v krátké době opouští Palermo

V Palermu opět dochází k výměně trenéra, na ukončení spolupráce se dnes s prezidentem klubu Mauriziem Zamparinim dohodl Delio Rossi. Zkušený kouč ze sicilského klubu kvůli výsledkové krizi odešel již v průběhu února, v dubnu se ale vrátil a dokončil sezónu...

Na úplatkářskou aféru upozornil kriminalisty anonym

Na úplatkářskou aféru, která se rozpoutala mezi celky Sigma Olomouc a Bohemians Praha, upozornil podle kriminalisty anonym. Osoba pod jménem Vlasta mu donesla notářské zápisy hráčů Bohemians. Stalo se tak devět měsíců od doby, kdy tehdejší hráči Bohemians Praha údajně převzali 300.000 korun od olomouckého brankáře Petra Drobisze.

Jednáme s Barcelonou, prozradil Rossiho agent

Barcelona teprve před pár dny korunovala úspěšnou sezónu triumfem v Lize mistrů, pro příští sezónu by ale svůj kádr ráda rozšířila minimálně o jednoho útočníka a tím by se mohl stát Giuseppe Rossi. Agent opory Villarrealu přiznává, že jednání s katalánským klubem již probíhají...

Vidlička odešel jako volný hráč z Teplic a míří do Sparty

Obránce Vlastimil Vidlička definitivně odchází jako volný hráč z Teplic. Severočeský klub o odchodu své opory informoval na svém webu s tím, že Vidlička jde do pražské Sparty. Letenští však příchod pravého beka zatím nepotvrdili.

West Ham se pokusí vrátit do Premier League Allardyce

West Ham United začíná spřádat plány na rychlý návrat mezi anglickou elitu a jeho vedení již učinilo první krok, když našlo nástupce odvolaného Avrama Granta. Novým manažerem tradičního londýnského klubu se stal zkušený Sam Allardyce, který podepsal dvouletou smlouvu...

O Osvalda je zájem. Na přestup ale nespěchá

Pablo Daniel Osvaldo má za sebou povedenou sezonu v dresu Espanyolu, nebýt zranění, mohl nastřílet mnohem víc než třináct branek. O argentinského útočníka je nyní zájem v Anglii a Španělsku, Osvaldo ale na přestup nijak netlačí.

Jednání s Nasrim se zadrhla, přiznává Wenger

Budoucnost Samira Nasriho v Arsenalu je nejistá. Francouzský reprezentant sice je klíčovým hráčem Gunners, jenže smlouvu má jen do příštího léta a jednání o nové zatím neskončila dohodou. Manažer Arsene Wenger ujistil fanoušky, že Nasriho neprodá do Manchesteru United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele