Aktuality

Podle Bílka jsou Češi pod stejným tlakem jako loni

Čeští fotbalisté jsou podle trenéra Michala Bílka před zápasem ve Skotsku pod stejným tlakem, jakému čelili před prvním vzájemným duelem. Kouč národního týmu srovnal současnou situaci svého mužstva s tou, v které se tým nalézal na startu kvalifikace před rokem po prohře s Litvou.

Advocaat: Chybí nám mladí hráči, není zde velká konkurence

Ruská reprezentace zazářila na posledním evropském šampionátu, kde pod vedením Guuse Hiddinka došla do semifinále, od té doby se jí ale nedaří plnit velká očekávání a rozdíl mezi ní a předními světovými týmy se zvětšuje. Ví o i současný kouč Dick Advocaat...

Pandiani se dohodl na roční smlouvě s Espanyolem

Walter Pandiani se vrací do klubu, s nímž před několika roky málem dosáhl na obrovský úspěch v podobě triumfu na evropské scéně. Uruguayský útočník se dohodl na jednoleté smlouvě s Espanyolem Barcelona...

Zlámal by měl jít na hostování do Olomouce

Brankář Zdeněk Zlámal by měl posílit Olomouc. Vedení druholigového italského klubu AS Bari na svém webu oznámilo, že pětadvacetiletý gólman byl do Sigmy uvolněn na hostování, Olomouc však zatím transfer nepotvrdila.

Trabzonspor posilnia aj Vittek so Saparom

Ak bola nedávno v tureckej lige enkláva slovenských reprezentantov, tak v súčasnosti je to už takmer kompletná jedenástka. V jednom tíme dokonca hneď trojica. Do kádra účastníka najprestížnejšej klubovej súťaže, vicemajstra z Trabzonsporu, prestupuje po Markovi Čechovi aj Róbert Vittek a Marek Sapara.

Weiss si vystřelil z irských novinářů, Hamšíkův stav prý nezná

Velký poprask ztropil na tiskové konferenci trenér slovenské reprezentace Vladimír Weiss st. Toho prý doslova zaskočily informace protějšku Trapattoniho o špatném zdravotním stavu největší hvězdy týmu, Marka Hamšíka. "Evidentně máte více informací z Itálie než já," divil se na oko úspěšný kouč...

Preview evropské kvalifikace - 2. 9.

Téměř kompletní sada dalších zápasů kvalifikace o Euro 2012 je na programu už dnes. Zítra se jen Češi utkají se Skotskem. O teoretickou jistotu postupu se budou prát Němci, o tu praktickou zejména Nizozemsko. Obě tyto reprezentace jsou spolu se Španělskem jako jediné stoprocentní.

Rosický věří, že reprezentanti Skoty znovu přehrají

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický je přesvědčen, že selhání národního týmu z přípravy v Norsku se už nebude opakovat. V sobotním kvalifikačním duelu proti Skotsku prý mužstvo podá zodpovědnější výkon, který by mohl udělat fanouškům radost. Sám prožívá šťastné chvíle mimo fotbalové trávníky - potvrdil, že s přítelkyní Radkou Kocurovou očekávají narození dítěte.

Mám rád takové výzvy, říká po přestupu do Man City Hargreaves

Manchester United sice včera nebyl v poslední možný den na přestupovém trhu aktivní, ale fanouškům Rudých ďáblů přeci jen jeden přestup pravděpodobně příliš radosti neudělal. Městskému rivalovi United se totiž upsal Owen Hargreaves. Anglický záložník si nicméně na debut v novém mužstvu ještě nějaký čas počká...

Zárateho jsme prodali pro dobro Lazia, vysvětloval Tare

Lazio bylo během léta na přestupovém trhu poměrně aktivní, klub z hlavního města získal několik zajímavých posil a sportovní ředitel Igli Tare plánuje, že bude Lazio ještě silnější než loni. Fanoušci ovšem nejsou tak úplně spokojeni, včera jim totiž Tare přichystal nepříjemnou tečku za letním přestupovým oknem - do Interu pustil Maura Zárateho.

Hartig odchází na půlroční hostování do Slovanu Bratislava

Útočník Lukáš Hartig opouští kádr pražských Bohemians 1905 a bude na podzim hostovat ve Slovanu Bratislava. Oživí tak spolupráci s trenérem Vladimírem Weissem, pod kterým působil v Artmedii Petržalka. Tehdy s ním hrál v Lize mistrů, nyní si vyzkouší Evropskou ligu.

Reprezentanti odletěli do Skotska, na debakl v Norsku už zapomněli

Česká reprezentace vyrazila dnes odpoledne s dvoudenním předstihem do Skotska ke klíčovému utkání kvalifikace mistrovství Evropy s optimismem a v kompletním složení. Vzpomínky na nedávný debakl v přípravě s Norskem prý hráči nechali v Praze, v Glasgowě si chtějí přiblížit baráž.

Kalouda bude z CSKA Moskva hostovat v Oleksandriji

Český záložník Luboš Kalouda dohraje sezonu v PFC Oleksandrija. Čtyřiadvacetiletý fotbalista přišel do týmu nováčka ukrajinské ligy na hostování z CSKA Moskva.

Skotové nemají před kvalifikací s ČR žádné zraněné hráče

Skotskou reprezentaci nepronásledují žádné zdravotní problémy a trenér Craig Levein má pro sobotní utkání kvalifikace mistrovství Evropy s Českou republikou k dispozici všechny hráče, o které měl zájem. Uvedl to Leveinův asistent Peter Houston.

Německo se může stát prvním postupujícím z kvalifikace na ME

Kvalifikace o mistrovství Evropy 2012 vstupuje do své závěrečné fáze. Prvním jistým postupujícím se může stát Německo, pokud ve skupině A zvítězí nad Rakouskem. Ve skupině G se pak minimálně k baráži může výrazně přiblížit Anglie případnou výhrou nad Bulharskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele