Aktuality

Čecha proti Leverkusenu potěšila výhra i kapitánská páska

Dva důvody k radosti měl po úterním prvním zápase Ligy mistrů brankář Chelsea Petr Čech. Ve vstupním utkání do soutěže jej potěšila výhra 2:0 nad Leverkusenem, milým bonusem pro něj bylo i to, že podruhé v kariéře a poprvé v soutěžním zápase šel na hřiště jako kapitán londýnského klubu.

Schaaf: Ty opravdové testy jsou stále teprve před námi

Werder Brémy patřil mezi pravidelné účastníky evropských pohárů, letos ovšem Ligu mistrů i Evropskou ligu sledují jeho hráči a fanoušci pouze na televizních obrazovkách. Loňská sezona přednímu německému klubu vůbec nevyšla, nyní pracuje na vylepšení a jde mu to velmi dobře...

Plzeňští hráči byli zklamaní ze ztracené výhry

Rozporuplné pocity měli hráči Plzně po domácí remíze 1:1 s Borisovem v premiérovém utkání základní skupiny Ligy mistrů. Atmosféra nejprestižnější klubové soutěže je nadchla, ale mrzelo je, že nedokázali udržet vedení a po změně stran po chybě inkasovali vyrovnávací branku.

Eriksson dostane další posily. Musí ale postoupit

Leicester City vedený manažerem Svenem-Göranem Erikssonem patří k velkým favoritům League Championship. Majitelé přes léto uvolnili peníze na posily a hodlají v tom pokračovat i v zimě. Od Erikssona čekají, že Foxes dovede do Premier League.

Iniesta bude kvůli zranění měsíc chybět

Španělský záložník Andrés Iniesta přijde kvůli zranění o říjnový kvalifikační zápas s českou reprezentací a možná i o duel Ligy mistrů proti Plzni. Sedmadvacetiletý reprezentant z Barcelony si v úterním úvodním kole Ligy mistrů proti AC Milán poranil stehenní sval a délku jeho absence odhadli lékaři na čtyři týdny.

Kouče Vrbu mrzelo, že Plzeň s Borisovem neudržela vedení

Trenéra Plzně Pavla Vrbu mrzelo, že jeho tým v prvním utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Borisovu neudržel vedení a nakonec remizoval 1:1. Plzeň podle Vrby v pražském Edenu doplatila na to, že nevyužila další dvě šance a nezvýšila své vedení. Soupeři prý svojí zbytečnou chybou sama nabídla vyrovnání.

Policie v Praze musela zadržet tři fanoušky

Policie zadržela ještě před začátkem dnešního fotbalového utkání Ligy mistrů mezi Plzní a BATE Borisov u jednoho z vchodů na stadion v Edenu dva polské a jednoho běloruského fanouška. Chtěli spolu s dalšími zaútočit na fanoušky soupeře.

Gasperini zůstává tajemným, formaci před zápasem neodhalí

Inter na úvod ligové sezony prohrál 3:4 a vzhledem k tak vysokému počtu inkasovaných branek se okamžitě v médiích začalo polemizovat nad vhodností Gasperinim preferovaného rozestavení s pouhými třemi obránci. Trenér Nerazzurri teď nevylučuje, že formaci přetvoří...

Koeman chce do Evropské ligy, přehnané ambice ale nemá

Velmi dobře vstoupil do nové sezony Feyenoord, rotterdamský klub je od loňského ročníku jako proměněný a vypadá to na atak pohárových pozic. To je koneckonců i cílem nového trenéra Ronalda Koemana...

UEFA zamítla odvolání Sionu, Evropskou ligu hrát nebude

Evropská fotbalová unie (UEFA) zamítla odvolání švýcarského klubu FC Sion proti vyloučení z Evropské ligy. Klub doplatil na neoprávněný start několika hráčů v kvalifikaci, místo něj ve čtvrtek na hřišti Atlétika Madrid nastoupí Celtic Glasgow, který ve čtvrtém předkole se Sionem původně vypadl.

Týmy z Manchesteru chtějí v LM potvrdit formu, ve hře jsou i Češi

V Lize mistrů se poprvé představí dva týmy z Manchesteru. Poražené finalisty z předešlého ročníku United doplňuje bohatý nováček City a oba městští rivalové doufají, že si na startu nejprestižnější klubové soutěže světa udrží skvělou formu z úvodu Premier League.

České Budějovice získaly posilu z Chelsea - brankáře Delače

České Budějovice posílí devatenáctiletý chorvatský brankář Matej Delač. Přichází na hostování do konce sezony z londýnské Chelsea, kde čeká na šanci v konkurenci Petra Čecha. Právě český reprezentant ho doporučil šéfovi budějovického fotbalu Karlu Poborskému.

Hulk věří, že Porto půjde v Lize mistrů daleko

Porto vstupuje do Ligy mistrů jako vítěz Evropské ligy a podle mnohých jako černý kůň. Portugalského mistra sice opustil trenér Boas či kanonýr Falcao, přesto má stále velkou sílu. Další ostrostřelec Hulk odmítá roli spolufavorita milionářské soutěže, svému týmu ale věří.

Schweinsteiger touží po dvojitém evropském úspěchu

Bastian Schweinsteiger věří, že rok 2012 bude nejúspěšnějším v jeho kariéře. Sedmadvacetiletý záložník chce vyhrát s Bayernem Mnichov Ligu mistrů, stejně tak touží po německém triumfu na mistrovství Evropy.

Raúlův agent: Až skončí jako hráč, vrátí se do Realu Madrid

Během dlouhých let na Santiago Bernabeu se Raúl stal ikonou Realu Madrid a jednou se do hlavního města Španělska vrátí. Zkušený útočník nyní hájí barvy Schalke, po skončení kariéry se pak znovu upíše Bílému baletu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele