Aktuality

Z Arménie se budeme dlouho vzpamatovávat, tvrdí Slovák Škrtel

Debakl, ze kterého se budou slovenští reprezentanti dlouho vzpamatovávat. Tak označil obránce Liverpoolu Martin Škrtel úterní kvalifikační prohru 0:4 s Arménií, která výběru trenéra Vladimíra Weisse staršího zkomplikovala boj o postup na mistrovství Evropy.

Povstali jsme z popela, raduje se Buffon

Před více než rokem Itálie vstřebávala neúspěch v podobě krachu na světovém šampionátu v Jihoafrické republice, nyní se úspěšně drápe zpět na vrchol. Země z Apeninského poloostrova si jako jedna z prvních zajistila postup na ME do Polska a na Ukrajinu a její výkony těší i brankáře Gianluigiho Buffona...

Bílek necítí po výhře nad Ukrajinci satisfakci

Kouč českých fotbalistů Michal Bílek nevnímá úterní výhru 4:0 v přípravném duelu proti Ukrajině jako satisfakci za ostrou kritiku, která se na jeho hlavu a na národní tým snesla po výkonech v předešlých zápasech. Reprezentační trenér je rád, že se mužstvo v napjaté situaci semklo a ukázalo vnitřní sílu.

České Budějovice povede po čtyřech letech opět Cipro

Novým trenérem Českých Budějovic bude do konce sezony František Cipro. Čtyřiašedesátiletý kouč se k jihočeskému týmu vrací po čtyřech letech a ve funkci nahradí Jiřího Kotrbu, který se bude v prvoligovém klubu znovu věnovat už jen práci generálního manažera a na trenérské pozici byl pouze dočasně. Kotrba to potvrdil ČTK.

Gignac je odhodlán získat si Deschampsovu důvěru

André-Pierre Gignac si v Toulouse vystřílel korunu pro krále střelců Ligue 1 a zároveň místo ve francouzské reprezentaci, v Marseille ale už tolik nezáří a vše málem skončilo odchodem. 25letý útočník nakonec zůstal na jihu Francie a je odhodlán získat si důvěru trenéra Didiera Deschampse...

Elias: Doufám, že Atlético bude litovat

V zimě přestoupil z Corinthians do španělského Atlética Madrid, nedávno se pak stěhoval znovu, i když tentokráte to neměl příliš daleko. Brazilský záložník Elias je už týden hráčem lisabonského Sportingu a před sebou má hned několik úkolů - portugalský klub chce vrátit na vrchol, vedle toho by se rád na dálku pomstil Atléticu...

Rosického naštvaly vulgarity po Skotsku, zastal se týmu i Baroše

Reprezentační kapitán Tomáš Rosický do dnešní přípravy proti Ukrajině nenastoupil, přesto jeho hlas po utkání přebil všechny ostatní. Lídr shrnul celý reprezentační týden a ohradil se proti tvrdé kritice, která zahrnula mužstvo po remíze 2:2 ve Skotsku. Podle něj vulgarity a urážky překročily únosnou mez. Zastal se týmu i útočníka Milana Baroše.

Takový zápas jsme nutně potřebovali, říkal po výhře Bílek

Trenér českých fotbalistů Michal Bílek neskrýval po vítězství 4:0 v přípravném duelu nad Ukrajinou spokojenost s výsledkem i s předvedenou hrou. Pochvaloval si, že hráči, kteří dnes dostali příležitost místo některých chybějících opor, dokázali, že jsou v národním celku právem.

Otamendi se stal kmenovým hráčem FC Porto

Nicolas Otamendi se může naplno soustředit na své výkony na hřišti. Argentinský obránce před rokem odešel z Velezu Sarsfield do Porta, které za čtyři miliony eur koupilo padesát procent z jeho práv, nyní došlo mezi oběma kluby k dohodě o zbylé polovině práv...

Kluby chtějí omezit počet reprezentačních zápasů na šest za rok

Evropské kluby hodlají usilovat o to, aby byl kalendář mezistátních reprezentačních zápasů omezen na šest soutěžních duelů ročně mimo velké turnaje. Podle předsedy Evropské asociace klubů (ECA) Karla-Heinze Rummeniggeho se tímto návrhem bude zabývat šéf FIFA Sepp Blatter.

Sevilla chystá vzpouru proti nadvládě Realu a Barcelony

Ve španělském fotbale se schyluje ke vzpouře menších klubů proti Realu Madrid a Barceloně. Prezident Sevilly José María del Nido svolal setkání 17 zbývajících celků nejvyšší soutěže, na kterém chce řešit nadvládu gigantů.

Latka už trénuje ve Slavii, ve středu by měl jednat o smlouvě

Obránce Martin Latka, který se zotavuje po chirurgickém zákroku, začal individuálně trénovat s pražskou Slavií, kam by se měl po dvou a půl letech vrátit. Ve středu bude s vedením klubu jednat o podmínkách působení v týmu z Edenu. ČTK to řekl tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Z kanonýra Kollera je definitivně amatér

Už pouze dresy amatérských klubů ve dvou různých zemích bude oblékat v nejbližší budoucnosti nejlepší střelec české reprezentační historie Jan Koller. Osmatřicetiletý kanonýr na dnešní tiskové konferenci oficiálně uzavřel profesionální kariéru, už v sobotu v dresu Smetanovy Lhoty přitom odstartoval novou životní etapu.

Balíčky lístků na Plzeň v LM zmizely z pokladen za dopoledne

Balíčky lístků na domácí zápasy Plzně v Lize mistrů s Barcelonou, AC Milán a BATE Borisov jsou vyprodány. Viktoria dnes po přednostním prodeji pro majitele permanentek uvolnila zbývající vstupenky, které zmizely během jediného dopoledne. K dispozici jsou již jen lístky na první utkání s Borisovem.

Sparta se v poháru představí v Haškově rodišti Pardubicích

Den po přípravném duelu českého národního týmu s Ukrajinou vyplní domácí program dvě dohrávky Ondrášovka Cupu, ve kterých se představí poslední dva mistrovské týmy na hřištích soupeřů z třetí ligy. Zatímco Spartu čeká na půdě vedoucího týmu České fotbalové ligy Pardubic již 3. kolo poháru, Plzeň zápasem v Karlových Varech teprve vstoupí do soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele