Skotové nemají před kvalifikací s ČR žádné zraněné hráče

01.09.2011, 16:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

spon se bude moc Bílek na co vymluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Bílkovo prohlášení po zápase: "Nastoupili jsme proti soupeři, který byl kompletní. My jsme bohužel nastoupili bez několika hráčů, kteří momentálně nenastupují ve svých klubechn např. Polák z Wolfsburgu".

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mockrát sloveso nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

fakt supr zpráva

Reagovat
ACSMan

co u nich dělá Bill Gates?

Reagovat
smazaný uživatel

uci ich nepadat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

" Hampden Park v Glasgowě" Děláte si srandu ? Kterej mašťák to v ČTK píše proboha??

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Filipow

Reagovat
Filipow

Ale asi by se mělo napsat "v Glasgow" ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v česku, tak skloňujeme. to je totéž co přechylování. mainstreamu se to nelíbí, protože je to cool, ale jinak je to správně.

Reagovat
smazaný uživatel

v cestine je to dobre s ě. agentury kontroluju pravopis a tam predsa nikto nezamestna nejakeho analfabeta. on mal skor na mysli nieco ine. ze Hampden nie je v Glasgowe?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu spíš jde o to skloňování, mně to taky přijde na první pohled divné, ale česky je to asi správně...

Reagovat
smazaný uživatel

aj v slovencine je to spravne "Hampden Park v Glasgowe"

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba , myslel sem si ,že je to špatně.I když to na první pohled bije do očí a rve uši,bohužel tohle je jedna z nevýhod počešťování i když v téhle formě slyším poprvé , ale i to mě neomlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

třeba pak bílek konečně vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

nevypadne

Reagovat
smazaný uživatel

tak až po kvalifikaci

Reagovat
smazaný uživatel

To asi každopádně, jen se dá čekat, že hledání nového trenéra bude znovu nekonečná telenovela a fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn....

Reagovat
smazaný uživatel

to sem zvědavej kdo to bude

Reagovat
fantomas

Prima, už si děláme alibi. To rád slyšim.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych našim tak strašně rád věřil, že tam uhrajou dobrej výsledek (je 0:0 vůbec dobrej výsledek???), ale tentokrát fakt nemůžu... 1:0 pro Skotsko

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza je v soucasne situaci skvely vysledek, ale zaroven nepostupovy, pokud teda Skotove doma porazi Litvu a vyhrajou v Lichtenstejnsku. Nic jineho nez vyhra se vzhledem k nasim sancim proti Spanelum nepocita. A to ani nemluim o tom, abychom jeste nemeli problemy na Litve.

Reagovat
smazaný uživatel

jako v Litvě počítám s prohrou, ti nás roznesou na kopytech, doma se Španěli prohra a venku ve Skotsku, když se hóódně zadaří, tak remíza 0:0.... shrnuto žádná baráž, což je vcelku spravedlivé

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě remíza je pro nás výhodný výsledek, ty dvě skotské výhry se dají čekat, ale pochybuju, že by zabodovali ve Španělsku... pak by měli naši i oni 10 bodů (i s případnou prohrou v Litvě) a rozhodovaly by vzájemné zápasy (teda snad, jestli jsem něco nezaspal ). Ale ještě je tu varianta výhry Litvy ve Skotsku i nad námi a...

Reagovat
smazaný uživatel

Skotové budou hrát ještě tři zápasy, my už jen dva. Takže pokud remizujeme, bodový rozestup je pět bodů, pokud pak Skotové porazí jak Litvu tak Lichatd., tak budou mít o bod víc a je jedno, jak dopadnou proti Španělům. Od nás se taky nedá čekat, že bychom je porazili nebo s nima remizovali. Ale to jsou jen papírové předpoklady. Jak píše poky, ani s Litvou v této situaci nemáme nic jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sorry, nevím, proč jsem počítal, s 6bodovým rozdílem mezi námi a Skoty Ta bodová rovnost by teda platila, pokud by naši remizovali u nich i v Litvě a Skoti Litvu a Lichteštejnsko porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Musim sa priznat ze na sobotnajsi zapas sa velmi tesim.

Skotsko ma teraz pomerne kvalitnu generaciu hracov ktora velmi tuzi po prvom velkom sampionate od roku 1998. Presne vtedy sa totiz naposledy Tartan Army predstavila na nejakom vrcholnom podujati. To samozrejme zo sucasnej generacie uz nikto nepamata, mnohi boli dokonca vtedy este len skolaci . Nablizsie mal k tomu Davie Weir ale ten je teraz zraneny a ktovie ci by ho Levein vobec povolal ved kapitan (este stale) Rangers ma 41...

Levein po svojom nastupe na lavicku prilis nepresviedcal, dokonca sa hned objavovali hlasy o tom ze to bola zla volba, v poslednych mesiacoch uz je to lepsie a sobota bude z tohto pohladu velka skuska. Pre Skotov sa budu ratat len 3 body, koniec kvaldy sa blizi a v pamati musia mat i to ze v poslednom zapase cestuju do Spanielska... Takze Cesko, Litva a vonku Lichtenstajnsko to su pre nich povinne 3 x 3 body.

Silne stranky:

1.Brankar McGregor

Ostrovna spicka, ked je vo forme bez nadsazky si dovolim tvrdit ze aj europska a svetova.

2. Utok

Naismith, Miller a Goodwillie su pred branou velmi nebezpecni, Naisy casto zahodi aj nemozne ale zase vie dat gol aj z "nicoho". Miller je pan strelec i ked teraz v Cardiffe zatial vela golov nedava. Goodwillie uz po prestupe do Blackburnu okusil aj anglicku PL, predtym 2 roky po sebe najlepsi strelec Dundee United a mlady hrac roka v Skotsku.

Slabina:

1. Obrana

Hoci tato formacia bola vzdy skotska silna stranka, urasteni a tvrdi obrancovia, sucasna generacia to postrada. Som zvedavy na zlozenie stoperskej dvojice ale uz dopredu je jasne ze ziadni skuseni a ostrielani borci to nebudu. Jedna z moznosti pre Cechov ako udriet bude prave cez stred obrany + standardky.

Ceska repre straca lesk z minulych rokov (nech si vravi kto chce co chce - straca) a toho dokazom je aj nominacia na tento zapas. V podstate az na Rosickeho, Kadleca a Plasila su tam vsetko hraci z (pod)priemernych klubov. Verim Skotom. Moj tip 3-1. Naismith, Miller, Adam - Baros.

Reagovat
erudovanyodbornik

Když jsou Besiktas,Gala,Sachtar, podprumerne kluby co je pak Glasgowkska 2ka? Odpad?

Reagovat
smazaný uživatel

"(pod)priemernych klubov" znamena priemer a podpriemer.

uz si videl tabulku tureckej ligy z minulej sezony? skus najst umiestnenie Galatasaray a usetrim ti cas ked ti poradim ze zacni odspodu. a nebolo by na skodu osviezit si pamat kolkokrat inkasoval Besiktas nedavno na Anfielde. Sachtar je u mna priemer. financne moznosti vyborne, novy stadion, ale europska spicka to urcite nie je.

Glasgowska 2ka je v sucasnosti priemer.

Reagovat
erudovanyodbornik

Sachtar jako ctvrfinalista lm je urcite vyrazny nadprumer.Gala sice nema dobre odbodbi ale kvalita kadru je nekde jinde nez u celticu nebo rangers.No si besiktas na anfieldu dostal ale zas doma live porazil.A je to pravidelny ucastnik EP.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

dobry klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo poslední 3 roky = 3 tituly + teď vedem ligu ....ale hodně mě mrzí ta LM, že se nepovedla a o EL ani nemluvim

Reagovat
smazaný uživatel

to zamrzi, tiez som cakal po zmene majitela ze to bude vyzerat inak.

dan za nespravny postup na prestupovom trhu. novy majitel penazenku prilis neotvaral, sumy ktory ponukal boli velkrat az smiesne, niet sa co cudovat ze vela hracov klub odmietlo.

z tych co prisli sa mi najviac pozdava Dorin Goian, vyborny hracik. sklamanie Ortiz ale snad sa do toho dostane ked si zvykne na skotsky futbal lebo zatial je akoby na plazovom futbale.

mal tam nejake pekne momenty ale to je stale malo, musi pridat. videl som nejake zabery co hral este v Spanielsku a vyzeral ozaj dobre. dajme mu cas. mrzi ma ze sme nepriviedli utocnika pretoze Jelavic a Lafferty su jedini, Naisy hrava casto v zalohe. Ak sa niekto zrani bude problem, Healy ma uz zenit za sebou.

Potesilo predlzenie kontraktov McGregora, Davisa, Wyldeho, ta kostra je silna. Zatial mame vela zranenych takze ked sa to da dokopy, nasa sila porastie.

Na druhej strane je aj dobre ze nehrame Europu, viac sa mozme sustredit na domace treble.

EL je financne o nicom, vitaz berie 7 milionov, tolko co ziskala napr. Zilina za minulorocnu blamaz.

Takze Maribor nemrzi, ale Malmo hej. S deviatimi sa ale hra tazko

Reagovat
smazaný uživatel

jo přesně k LM ....tam nás rozhodčí pěkně ždímal u tý 1. červený pro nás sem se musel smát, protože to snad nebylo možný. Jejich hráč tam zajede do Neismise (myslim že to byl on) nedostal snad ani žlutou a Neismith dostane za oplácení červenou to byl základ neúspěchu. Sice je pravda, že domácí 1. zápas sme měli vyhrát, ale lehký to přes ten jejich beton nebylo a když nám štěstí nepřálo, tak dát gól nešlo.

K posilám: Goian se mi taky celkem líbí a taky dobrá posila je Bocanegra ale je pravda, že hlavně by to chtělo posílit útok

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som ze Jelavic bude strielat viac golov, zatial dost zahadzuje a zatienuje ho Naismith ktory pritom hrava casto v zalohe. vcera ponukol Liverpool za Jelu 9 melkov

keby to prislo skor mozno by ho pustili ale takto by nemali sancu do januara preinvestovat.

Jednoznacne mali ist po Goodwilliem a Millerovi, ked si vezmes ze ti dvaja by nestali dokopy ani 5 milionov tak je to velka chyba. Dnes mohli Chorvata pustit a este by zarobili.

Bol som aj za druhu sancu pre Boyda ale toto je uz cesta zarubana. Jednak strata formy a potom on sa uz dost obzera aj po prachoch a na Ibrox viac nez 25 000 tyzdenne nedostane.

Skoda ho, odchod z Rangers podla mna uskodil obidvom, on skratka patri na Ibrox.

Reagovat
smazaný uživatel

Boyda je velka skoda to samí Miller tihle hráči neměli odcházet. Akorát se zahrabali do Turecka a Kenny může bejt rád, že se dostal aspoň do Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

som si isty ze keby vedeli ze pride novy majitel tak neodidu. lenze vtedy to vyzeralo s Rangers zle nedobre. pravda je ze platy v klube su nizke, najlepsie plateny McGregor berie 25 000 libier tyzdenne, Boyd ma v Turecku na papieri 50 000, na Ibrox mal 18 000...

Bougherra odisiel tiez len pre prachy, povedal ze "nema este nic zarobene" a preto siel do Kataru.

Whyte sluboval 15 milionov na prestupy ale ja ich nikde nevidim .

Zozal pochopitelne aj velku kritiku od fanusikov co sa takemu Murrayovi predtym nestalo za 22 rokov. Napriek tomu myslim ze mame dobry kader a tesim sa na suboj Old Firms o titul.

A o 2 tyzdne na derby

Btw. este je tu sanca na posilnenie utoku, volni hraci mozu prestupovat aj po 1.9. A dnes sa stal takym nas stary dobry znamy - EL HADJI DIOUF. Vsetci ho uvitame spat

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda no bohužel peníze jsou peníze. Ale na druhou stranu docela tomu i věřim, že se k nám Diouf vrátí a na Old Firm už se taky hodně těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jako Glasgow Rangers neexistuje

Reagovat
Robbie

rád bych viděl tuhle sestavu 4-3-2-1 Drobný-Pospěch-Sivok-Hubník-M.Kadlec-Petržela-Rosický-Hubschman-Plašil-Pilař-Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko zvítězí 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele