Aktuality

Betis znehodnotil skvělý start do sezony, Mel ale má důvěru

Po posvícení často následuje půst a důkazem toho je i letošní Real Betis. Celek ze Sevilly v loňské sezoně postoupil do Primera Division a odstartoval skvěle, když vyhrál čtyři úvodní zápasy a trůnil na čele tabulky, pak se ale vše zlomilo a přišla krize. Ta zatím nevyústí v odvolání trenéra a tím i nadále bude Pepe Mel...

Beckham vyloučil, že by se po skončení kariéry stal trenérem

Anglický fotbalista David Beckham vyloučil, že se po skončení hráčské kariéry stane trenérem. Šestatřicetiletý záložník to řekl listu Herald Sun v Austrálii, kde v úterý v Melbourne odehrál pravděpodobně poslední zápas za Los Angeles Galaxy.

Blatter: S brankovou technologií se může začít už v příští sezoně

Podle předsedy mezinárodní fotbalové federace FIFA Seppa Blattera by se technologie na hlídání brankové čáry mohla používat už od příští sezony. Blatter, který se této novince dlouho bránil, to řekl německému listu Bild.

Enrique má podporu vedení a cítí i důvěru hráčů

AS Řím zůstává jedním z největších zklamání letošní sezony italské ligy. Celek z hlavního města dokáže vyhrát dva zápasy v řadě, poté ale své fanoušky znovu zklame a stále se nepohybuje ani na pohárových pozicích. V ohrožení je tak pozice trenéra Luise Enriqueho a sám španělský kouč to moc dobře ví...

Vrba by rád narozeniny oslavil postupem

Sám s nadsázkou říká, že se svého věku začíná děsit, ale jeden dárek by si trenér plzeňských fotbalistů Pavel Vrba k úterním osmačtyřicátým narozeninám nadělit chtěl. Vrba sní o tom, že jeho tým zvládne poslední zápas základní skupiny Ligy mistrů s AC Milán, udrží třetí místo a na jaře bude pokračovat v Evropské lize.

Platini a Baggio jsou prvními členy Síně slávy italského fotbalu

Současný prezident UEFA Michel Platini či další držitel Zlatého míče Roberto Baggio jsou mezi prvními členy nově založené Síně slávy Italské fotbalové federace.

Soukupa po výhře nad Mladou Boleslaví těšil přístup hráčů

Nápaditá hra vítězného týmu potěšila i trenéra Slovácka Miroslava Soukupa. Jeho svěřenci odvedli jeden ze svých nejlepších výkonů v sezoně, kterému chybělo jen lepší proměňování šancí, jichž si domácí vypracovali nejméně na další dva zápasy.

Milán před duelem s Plzní: Postup máme jistý, ale nevypustíme nic

Fotbalisté AC Milán nevyužili dnešní šanci, aby si při tradičním předzápasovém tréninku vyzkoušeli stadion v pražském Edenu, kde se v úterý v posledním utkání Ligy mistrů poměří s Plzní, ale prý to neznamená, že by zápas brali na lehkou váhu. Kouč Massimiliano Allegri hodlá postavit hodně silnou sestavu...

Dohoda Valencie s van der Wielem neexistuje, říká agent

Gregory van der Wiel již přerostl mateřský Ajax a očekává se, že brzy vyrazí do zahraničí hledat novou výzvu. V uplynulých dnech se vyrojily spekulace o dohodnutém přestupu do Valencie, agent nizozemského obránce Hakim Slimani je ale rychle vyloučil...

Experti: Liga je kvalitnější, Sparta vede podle očekávání

Experti oslovení ČTK se shodli, že uplynulý ligový podzim byl atraktivnější a kvalitnější než před rokem. Odborníky nadchl útočnější styl i vyšší počet branek, jen je mrzí, že ani to na stadiony neláká víc fanoušků. Sparta podle nich vede soutěž očekávaně a zaslouženě a je největším adeptem na zisk titulu.

Sparta potvrdila Chovancův odchod a rozpustila realizační tým

Fotbalisté pražské Sparty jsou bez trenérů. Majitel klubu Daniel Křetínský potvrdil, že se domluvil na odchodu s generálním sportovním manažerem Jozefem Chovancem a současně odvolal realizační tým lídra první ligy. ČTK to dnes oznámil místopředseda představenstva Lukáš Přibyl.

Nejpozději v létě z Bayernu odejdu, oznámil Olić

Ivica Olić od svého zranění nedostává v Bayernu takřka žádné příležitosti vyniknout, a proto z mnichovského klubu co nevidět odejde. Podle slov chorvatského útočníka se tak může stát již v lednovém přestupním termínu, v opačném případě neprodlouží končící smlouvu...

Chelsea si to rozdá s Valencií o postup do osmifinále Ligy mistrů

Chelsea čeká zápas podzimu. V přímém souboji si to rozdá s Valencií o postup do osmifinále Ligy mistrů. Úterní zápasy 6. kola základních skupin určí i další dva postupující. Ve skupině F se o jediné volné místo uchází trojice Marseille, Olympiakos a Dortmund, ve skupině G pak Petrohrad a Porto.

O Zlatý míč FIFA se ucházejí Messi, Ronaldo a Xavi

Na Zlatý míč FIFA, ocenění pro nejlepšího fotbalistu světa, znovu kandiduje vítěz posledních dvou ročníků této ankety Lionel Messi z Barcelony. FIFA mezi kandidáty také zařadila stejně jako před rokem jeho klubového spoluhráče Xaviho a trojici nominovaných uzavírá Cristiano Ronaldo z Realu Madrid.

Giroud věří, že Montpellier vybojuje Ligu mistrů

Montpellieru zatím vychází sezona skvěle, včerejší výhrou nad Lorientem potvrdil vedení ve francouzské lize. Kanonýr Olivier Giroud věří, že si jeho tým udrží dobrou formu a na konci soutěže bude slavit postup do Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele