Aktuality

Pilot Schumacher by mohl šéfovat Kölnu

Po nepříliš vydařeném návratu do seriálu formule 1 by mohl exmistr světa Michael Schumacher přesedlat na fotbal. Slavný německý pilot je totiž podle německých deníků Bild a Express mezi kandidáty na post prezidenta bundesligového klubu z Kolína nad Rýnem.

Villa má zlomenou nohu, čeká ho dlouhá pauza

Barcelona dnes neměla příliš problémů a po výhře 4:0 nad katarským klubem Al Sadd hladce postoupila do finále světového šampionátu klubů, zápas ale nejenom pro ní měl i temné stránky. Nedohrál ho útočník David Villa, který má zlomenou nohu, vedle něho se zranil i Alexis Sanchez...

Plzeňský trenér Vrba dostal nabídku od Wisly Krakov

Polský klub Wisla Krakov by chtěl získat trenéra Viktorie Plzeň Pavla Vrbu, který mužstvo ze západu Čech letos dovedl k mistrovskému titulu a do Ligy mistrů. Dnes o tom informoval polský deník Przeglad Sportowy.

Čech vede ve Zlatém míči těsně před Jiráčkem

Brankář Petr Čech vyhrál podzimní část ankety Zlatý míč s těsným náskokem pěti bodů před záložníkem a reprezentačním spoluhráčem Petrem Jiráčkem. Čech útočí už na sedmé prvenství, kterým by se osamostatnil v čele historické bilance před Pavlem Nedvědem.

Myslím na odchod z Říma, překvapil Totti

Francesco Totti nyní neprožívá dobré období, nedaří se celému AS Řím stejně jako jeho kapitánovi. 35letý útočník nelibě nese kritiku fanoušků. Totti dokonce prohlásil, že by mohl z klubu odejít.

Van der Wiel v zimě zřejmě neodejde, hlásí Ajax

Gregory van der Wiel je v posledních týdnech často spojován s odchodem z Ajaxu do Valencie, technický ředitel amsterdamského klubu Danny Blind ale zájem Španělů zchladil tím, že během ledna pravého krajního obránce nejspíš neuvolní...

Fulham bude až šest týdnů bez zraněného gólmana Schwarzera

Anglický klub Fulham se bude muset obejít až šest týdnů bez brankářské jedničky Marka Schwarzera. Australský reprezentant si v sobotním zápase se Swansea poranil při pádu páteř a po dnešním vyšetření lékaři oznámili, že se na hřiště vrátí až na konci ledna.

Hildebrand se těší na první start v dresu Schalke

Timo Hildebrand před sebou podle všeho má debut mezi tyčemi Schalke. Zkušený německý brankář do klubu z Gelsenkirchenu přišel ve druhé polovině října a prvního startu by se měl dočkat dnes v utkání Evropské ligy na půdě Maccabi Haifa...

Hřebík jednal s vedením Sparty, do níž má brzy nastoupit

Vedení Sparty dnes údajně absolvovalo další kolo jednání s Jaroslavem Hřebíkem, který by se podle všeho měl na začátku příštího týdne ujmout uvolněné pozice generálního sportovního manažera po Jozefu Chovancovi. Letenský klub se k tomu nechtěl vyjadřovat.

Přestup do Austrálie? Proč ne, říká Pirés

Zatímco Thierry Henry dohrává svojí úspěšnou kariéru v New Yorku, tak jeho někdejší kumpán z ofenzivní vazby londýnského Arsenalu Robert Pirés by mohl okusit australský fotbal. Zkušený záložník je momentálně bez zaměstnavatele a angažmá u protinožců se nebrání...

Wolfsburg potvrdil zájem o Rosického, Jiráček už podstoupil testy

Český reprezentant Petr Jiráček dnes prošel zdravotní prohlídkou v bundesligovém Wolfsburgu. Hráč už s přestupem souhlasil, nyní se klub musí domluvit s Viktorií Plzeň, která Jiráčkovi dovolila odjet do Německa a chystá se na jednání s Wolfsburgem.

Neotřesitelný Drobný, vyzdvihuje Kicker českého brankáře

Přídomkem "Neotřesitelný" dnes označil německý sportovní magazín Kicker na svých internetových stránkách brankáře Jaroslava Drobného z Hamburku. Právě současným výkonům českého gólmana připisuje velký podíl na vzestupu týmu z posledního místa bundesligové tabulky na aktuální 13. pozici.

Sparta začne vyjednávat o přestupu brankáře Vaclíka

Spartu možná posílí brankář Tomáš Vaclík z Viktorie Žižkov. Vedení letenského klubu podle informací ČTK zahájí jednání o přestupu bývalé opory reprezentační jednadvacítky v nejbližších dnech.

Věřitelé odpustili Mallorce část dluhů

Španělský klub RCD Mallorca se s věřiteli dohodl na smazání části svých pohledávek a zažehnal hrozbu likvidace. Klub z Baleárských ostrovů dosáhl snížení dluhu zhruba o polovinu na současných 40 milionů eur (miliarda korun).

Žádnou z opor neprodáme, zní z Eindhovenu

PSV Eindhoven má ve svém středu několik zajímavých hráčů, kteří jsou v hledáčku špičkových evropských klubů. Sportovní ředitel Marcel Brands ale prohlašuje, že žádná z opor tým v zimě neopustí. Kádr zůstane pohromadě a má za úkol vrátit do Eindhovenu titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele