Betis znehodnotil skvělý start do sezony, Mel ale má důvěru

06.12.2011, 13:02
Aktuality
Po posvícení často následuje půst a důkazem toho je i letošní Real Betis. Celek ze Sevilly v loňské sezoně postoupil do Primera Division a odstartoval skvěle, když vyhrál čtyři úvodní zápasy a trůnil na čele tabulky, pak se ale vše zlomilo a přišla krize. Ta zatím nevyústí v odvolání trenéra a tím i nadále bude Pepe Mel...

Betis si v úvodu připsal skalpy Granady, Mallorky, Athleticu a Zaragozy, na pátou výhru v sezoně ale čeká už dva a půl měsíce. Během té doby sehrál deset ligových duelů a v nich bodoval pouze po remíze s Malagou, jinak devětkrát prohrál a nastřílel pouhé čtyři branky.

Naposledy Betis padl v neděli v Pamploně, kde proti Osasuně sice dokázal deset minut před koncem srovnat, v nastavení mu ale vyrval bod z rukou Nekounam. V tabulce to vše znamená propad z první na sedmnáctou pozici.

"Ať se stane cokoli, Pepe Mel je naším trenérem. Má maximální důvěru klubu a hráčů a zůstane ve funkci. Vzhledem k naší hře si zasloužíme mít více bodů, než kolik jsme jich získali," řekl pro internetové stránky klubu prezident Miguel Guillen.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neuvěřitelné. U nás už by se o pevnosti trenérovi pozice nehovořilo, protože by byl už dávno odvolanej

Reagovat
smazaný uživatel

ruku na srdce, kvalita je prostě taková, že ta "postupová euforie" opadla je Betis hraje to na co má. Emana je pryč a právě na tomhle hráči to dlouhou dobu stálo. Doufám, že nesestoupí!

Reagovat
smazaný uživatel

ten emana bol fakt tak dobry??? mne to pripada taky hybrid alebo co akoby nevedel co chce hrat ci chce byt elegantny tvorca hry z 10kou na chrbte alebo bojovnik v strede pola....tym nehovorim ze je to zla kombinacia ale na mna velmi emana nikdy nezaposobil..........a ked som ho teraz klikol na wikipedii mi tam ukazuje asi dajaku chybu alebo co za al-hilal 10 zapasov a v nich 22 golov????? to moze byt pravda??ak ano tak klobuk dole potom

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje ted bych ti kecal, protože od jeho odchodu jsem ho neviděl . Ve druhý lize to ale byl jeden z nejlepší hráčů, hodně důležitej ve středu pole. Trošku mi svým stylem připomínal Julia Baptistu, když táhl fc sevillu. Dost to na něm stálo a je to teďka hodně znát, že tam není. Odešel kvůli platu (pokud jsem dobře informovanej). Škoda, v PD by to byl zajímavej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dik za vysvetlenie ja betis nesledujem ani v PD nie to este ekd boli v segunde..........a to ze odosiel koli platu je hned jasne uz len pri nazve klubu kde hra dnes ale tym 22 golom v 10 zapasoch co je na wiki??no aky mas nazor da sa tomu verit?? akokolvek je ta saudskoarabska liga ci aku to hraju slaba tak neverim ze sa to da ved dat 22 golov v 10 zapasoch by snad nedokazal messi u na v 5.lige

Reagovat
smazaný uživatel

já tady tuhle oblast nemám rád ani to nesleduju, ale každopádně tam je všechno možný

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ofiko stránek al-hilal odehrál 9 utkání a vstřelil 4 branky. K tomu dostal 2 žlutý a jednu redku.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nesmysl. Betis hraje dobrej a hlavně koukatelnej fotbal, jenže je prostě sráží koncovka. Záběry, ve kterých dá Castro s Molinou třikrát tyč, hezky vystihují i současnou situaci...

Na rozdíl od jiných, kteří hrají hovno a podaří se jim tam vždycky nějakýho ušmudlanýho všiváka protlačit

Reagovat
smazaný uživatel

kdo v tý koncovce v rozhodujících chvílích ve 2.lize rozhodoval zápasy PROSÍM TĚ??? Emana, tak nevím, co tady píšeš za "NESMYSL". Viděl jsem letos jejich 3zápasy a problém není jen koncovka, ale právě síla, houževnatost a jistota, kterou představoval Emana. Nenahradili ho, soutěž je těžší a že v prvních kolech i bez opor získali dost bodů? Proč ne? podívejme se na Levante, který taky padá dolů. Prostě kvalitu nenahradíš ničím jiným než kvalitou "ty nesmysle"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagoval jsem na to, že hrají, na co mají. Což není pravda. Betis má v každém utkání mnohonásobně víc šancí na gól než soupeř, ale prostě, když jde do tuhého, selžou. Není to o tom, že by neměli na vyšší příčky, jak vyplývá z tvýho komentáře.

Jinak, s Emanou máš samozřejmě pravdu, ale zase až tak bych ho nehypoval. Velkou roli hrál celkově trojlístek Emaná, Castro a Molina. Emaná chybí znatelně, ale pokud by hráči Betisu proměnili jenom zlomek šancí, do kterých se dostanou, tak to tolik znát taky nebude.

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře se proti nim vsází

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele