Aktuality

Poslední kolo Evropské ligy určí zbylých devět postupujících

Zbylých devět postupujících do vyřazovacích bojů určí závěrečné kolo základních skupin Evropské ligy. Po pěti kolech je rozhodnuto pouze ve skupinách B, C a L. V dalších devíti skupinách je vždy jedno postupové místo stále volné a rozhodnou právě středeční a čtvrteční duely. Radovat se může i pět českých hráčů.

Remíza je spravedlivá, míní Buffon

Juventus se po včerejší zemíze na hřišti AS Řím vrátil do čela italské ligy. Podle hostujícího brankáře Gianluigiho Buffona, který v průběhu zápasu zlikvidoval kapitánovi AS Tottimu penaltu, byla dělba bodů spravedlivá.

Jelaviče zájem těší, na přestup ale nemyslí

Nikica Jelavič momentálně představuje největší útočnou zbraň Rangers a je o něj stále větší zájem v cizině, především v Anglii. Chorvatský útočník ale zatím na přestup nemyslí, branky by tak dál měl střílet za glasgowský tým.

Jsme zpět ve hře o titul, raduje se Čech po vítězství nad lídrem

Podle brankáře Petra Čecha se Chelsea vrátila po pondělní výhře 2:1 nad vedoucím týmem tabulky Manchesterem City do boje o titul. Londýnský celek připravil lídrovi anglické ligy první porážku v sezoně a v tabulce na něj z třetího místa ztrácí sedm bodů.

Španělská Zaragoza je prý před bankrotem

Bývalý klub Jiřího Jarošíka Zaragoza má obrovské dluhy a podle médií je před bankrotem. Španělský tým, který se potácí na posledním místě ligové tabulky, už ohlásil insolvenci a jeho vlastník Agapito Iglesias na pondělní schůzce členů oznámil, že aktuální dluhy dosahují výše 145 milionů eur.

Hleb po čtyřech měsících ve Wolfsburgu skončí

Aljaksandr Hleb se sice před několika dny nechal slyšet, že se mu zamlouvá život v Německu a dovedl by si představit zde zůstat delší dobu, podobné úvahy ale vzaly brzo za své. Běloruský záložník totiž koncem kalendářního roku odejde z Wolfsburgu, který nevyužije opci v jeho smlouvě...

Lampard hodlá v Chelsea dodržet smlouvu

Frank Lampard v uplynulých letech neodmyslitelně patřil k hlavním postavám Chelsea, to se ale v poslední době poněkud změnilo. Zkušený záložník již není stabilním členem základní sestavy a to vyvolává spekulace o jeho odchodu, sám hráč ale hodlá v londýnském klubu hrát ještě rok a půl...

Italští fanoušci dali Zlatou popelnici Militovi z Interu

Anticenu Zlatá popelnice pro nejhoršího hráče italské ligy za letošní rok obdržel útočník Interu Milán Diego Milito. Za argentinským reprezentantem skončili v hlasování fanoušků pořádaném rozhlasovou stanicí Rai Radio 2 dva hráči Juventusu. Druhý se umístil útočník Amauri, který v této sezoně ještě nenastoupil, a záložník Miloš Krasič...

Rozladěný Barrios přiznal, že přemýšlí o přestupu

V loňské sezoně patřil Lucas Barrios ke klíčovým hráčům Borussie Dortmund a svými góly se výrazně podílel na mistrovském titulu. Jenže pak mu vše zkazilo zranění, po němž se paraguayský útočník vrátil do hry až na konci září. Během té doby ovšem vypadl ze základní sestavy, kam se mu nedaří vrátit, a tak přemýšlí o přestupu...

Zastupitelé Prahy 10 schválili záměr koupit stadion Ďolíček

Městská část Praha 10 bude usilovat o koupi vršovického stadionu Ďolíček od majitele Bohemians Real a.s. za odhadní cenu 84,5 milionu korun. Schválilo to dnes zastupitelstvo. Základní rekonstrukce vršovického Ďolíčku bude stát asi 35 milionů korun. Další dvě etapy oprav si podle architektonické studie vyžádají zhruba 350 milionů korun.

Preziosi vyhlíží návrat Borriella, o Kuckově zimním odchodu nic neví

V Janově bývá v posledních letech během přestupových obdobích rušno a očekává se, že aktivitu vyvine prezident Grifů Enrico Preziosi také v lednu. V souvislosti s jeho mužstvem padlo několik jmen, a tak se Preziosi snažil dnes uvést vše na pravou míru...

Morávek si obnovil svalové zranění, na měsíc je mimo hru

Obnovené zranění stehenního svalu připraví českého fotbalistu Jana Morávka o poslední zápasy v letošním kalendářním roce. Záložník Schalke 04 si natrhl sval v pátečním utkání rezervního týmu proti Wuppertalu a čeká jej asi měsíční léčení.

Soud zablokoval jmenování Van Gaala ředitelem Ajaxu

Soud v Haarlemu dnes zablokoval plánovaný nástup Louise van Gaala do funkce ředitele Ajaxu. Vyhověl tak stížnosti klubové legendy Johana Cruyffa, jenž pro angažování nedávného trenéra Bayernu Mnichov nehlasoval.

Ode dneška do února se lze hlásit o lístky na české zápasy na ME

Dnes bylo oficiálně spuštěno druhé kolo prodeje vstupenek na mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině. Pro Českou republiku bude na každý zápas k dispozici zhruba 3700 vstupenek, o které se lze hlásit až do konce února prostřednictvím portálu na oficiálních stránkách uefa.com.

Taiwo: Trpím každým dnem, jelikož nehraji fotbal

Ve Francii byl Taye Taiwo stabilním členem základní sestavy Marseille a patřil k oporám klubu, jemuž nedávno pomohl i k ukončení dlouhého čekání na mistrovský titul. V létě pak vyrazil za novou výzvou do AC Milán a z působení na severu Itálie zatím nemá moc dobrý pocit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele