Aktuality

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (10)

Minulý pohárový týden přinesl zajímavé výsledky a v několika případech také překvapivé postupující. V Lize mistrů byly šestými zápasy dohrány základní skupiny.

Anelka podepsal v Šanghaji dvouletou smlouvu

Francouzský útočník Nicolas Anelka podepsal dvouletou smlouvu v týmu Šanghaj Šen-chua a po čtyřech letech tak v lednu opustí Chelsea. Podle deníku L'Équipe by si měl dvaatřicetiletý fotbalista v Číně vydělat 10,6 milionu eur (270 milionů korun) za sezonu.

DH Les Sports: Mareček možná Anderlecht opustí

Nad dalším osudem Lukáše Marečka v Anderlechtu se podle dnešního vydání belgického listu DH Les Sports vznášejí otazníky. Podle deníku by jednadvacetiletý český záložník mohl v zimě bruselský klub opustit.

Redknapp by rád získal Adebayora nastálo

Emmanuel Adebayor odešel v létě z Manchesteru City do Tottenhamu a hodně rychle si na svou stranu získal fanoušky londýnského klubu. Tožský útočníka podává kvalitní výkony a manažer Harry Redknapp už začíná přemýšlet o trvalém přestupu afrického fotbalisty.

Götze vítězem ceny Golden Boy

Ofenzivní diamant úřadujícího německého mistra Borussie Dortmund, Mario Götze, se stal vítězem ceny Golden Boy, kterou od roku 2003 uděluje italský sportovní deník Tuttosport nejlepšímu v Evropě působícímu hráči do 21 let. Postupně cenu získali van der Vaart, Rooney, Messi, Fàbregas, Agüero, Anderson, Pato a vloni Balotelli.

Villas-Boas popřel, že by se Chelsea chtěla zbavit Čecha

Chelsea podle manažera Andrého Villase-Boase i nadále počítá s Petrem Čechem jako klíčovou součástí sestavy a dokonce s brankářem neformálně zahájila diskuse o prodloužení smlouvy, která nyní platí ještě rok a půl. Kouč londýnského týmu tak popřel zvěsti, že by se chtěl v rámci letní přestavby kádru české reprezentační jedničky zbavit.

Guardiola si cení výhry, Mourinho nedělá z prohry tragédii

Barcelona přijela na Santiago Bernabeu a domů do Katalánska si odvezla všechny tři body. Třemi góly otočili svěřenci Pepa Guardioly skóre, jež otevřel už po 22 sekundách Karim Benzema. Trenér obhájců titulu označil vítězství za velmi hodnotné a chválil svůj tým za předvedený výkon.

Senna: I přes porážky musíme myslet optimisticky

Villarreal je v letošní sezoně jenom stínem toho klubu, který loni touto dobou na čele tabulky Primera Division dokonce proháněl i Real Madrid s Barcelonou. Španělský klub pronásledují i zranění a zdravotní problémy měl například záložník Marcos Senna...

Anelka se dohodl na podmínkách smlouvy v Šanghaji

Francouzský útočník Nicolas Anelka se dohodl na podmínkách smlouvy s čínským klubem Šanghaj Šen-chua a opustí tak londýnskou Chelsea, kde vypadl ze základní sestavy. Bývalý francouzský reprezentant by mohl do Číny odejít už v zimním přestupním termínu.

Vsítit v jednom zápase sedm gólů, pro Pepiho žádný problém

Vynikající technika, orientace ve vápně, přesná střela levou i pravou nohou a bezchybná hra hlavou, tak vzpomínají pamětníci na Josefa Bicana. Pro legendárního útočníka nebyla žádná situace ztracená, vsítit v zápase sedm gólů nebyl problém. Svou přízeň rozdělil mezi dva kluby, vídeňský Rapid a pražskou Slavii.

Manchester City odmítl nabídku AC Milán za Téveze

Manchester City odmítl nabídku AC Milán za útočníka Carlose Téveze. Italský mistr chce podle slov výkonného ředitele Adriana Gallianiho argentinského střelce jedině na hostování, kdežto lídr anglické ligy trvá na definitivním odchodu své kontroverzní hvězdy.

Veron změnil názor a bude pokračovat v kariéře

Argentinští fanoušci a především pak ti, co drží palce Estudiantes, se mohou i nadále těšit na výkony Juana Sebastiana Verona. Zkušený záložník měl v plánu ukončit v těchto dnech kariéru, své rozhodnutí ale změnil a po trávnících se bude prohánět i dalších šest měsíců...

Turecký parlament snížil možné tresty za ovlivňování výsledků

Turecký parlament dnes prosadil novelu zákona, která zásadně snižuje tresty za ovlivňování sportovních zápasů. Nové znění předpisu tak může prospět aktérům probíhající korupční kauzy v tureckém fotbalu, pokud budou usvědčeni z nezákonného jednání.

O lístky na ME se bude losovat, hlásit se dá od pondělí do února

V pondělí 12. prosince v 9:00 bude spuštěn portál na prodej vstupenek na mistrovství Evropy. Pro Českou republiku bude na každý zápas k dispozici zhruba 3700 vstupenek, o které se bude losovat. Zaregistrovat se do slosování lze až do konce února.

Ferguson: Mourinho mi připomíná má mladá léta

Na jedné straně snad všemi uznávaný Sir Alex Ferguson a na té druhé José Mourinho, kterého lze buď milovat, nebo nenávidět. Zkušený manažer Manchesteru United nicméně nyní prohlásil, že v Mourinhovi často vidí sebe ve svých začátcích...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele