Enrique má podporu vedení a cítí i důvěru hráčů

06.12.2011, 09:25
Aktuality
AS Řím zůstává jedním z největších zklamání letošní sezony italské ligy. Celek z hlavního města dokáže vyhrát dva zápasy v řadě, poté ale své fanoušky znovu zklame a stále se nepohybuje ani na pohárových pozicích. V ohrožení je tak pozice trenéra Luise Enriqueho a sám španělský kouč to moc dobře ví...

"Je zřejmé, že situace není dobrá, ale stále cítím podporu klubu. Moji hráči udělali všechno, co šlo, nehodlám je kritizovat. Konečný výsledek pak je katastrofou. Pokud budu cítit, že hráči nepůjdou za mnou, začnu myslet na odchod, ale to není současný případ. Cítím, že stále mám jejich podporu, ale budete se muset optat jich a bez zapnutých diktafonů, protože jinak vám automaticky řeknou, že stojí za mnou," prohlásil Enrique.

Giallorossi jsou v tabulce Serie A se sedmnácti body na osmém místě, sedmnáctá Bologna na ně ztrácí jenom tři body. Zklamání představoval nedělní duel ve Florencii, kde AS prohrálo 0:3 a navíc dohrávalo bez vyloučených Juana, Gaga a Krkiče.

"Už mám dost srovnání s Barcelonou, není to jediný klub na světě, který dokáže držet míč. Jsme v prvním roce našeho dlouhodobého plánu a po každé porážce se vyrojí kritika, ale my musíme jít za svým a hledět dopředu. A jestli máme v úmyslu změnit náš projekt? Ne, rozhodně ne, ale přiznávám, že někteří fanoušci ztrácí trpělivost, kterou až do této chvíle měli, to popřít nelze," řekl si k situaci své generální ředitel Franco Baldini.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (97)

Přidat komentář
10

Reagovat
smazaný uživatel

Time to say goodbey Enrique Jen se to zbytečně protahuje a AS na tom trpí

Reagovat
smazaný uživatel

BEY ? :DDDD

Reagovat
Jakubisko

jooo, jeden překlep o písmeno vedle, to je panečku bžunda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediným důvodem proč ta trenérská nula stále ještě trénuje je, že vedení si ješitně nechce přiznat, že udělalo při výběru trenéra vskutku začátečnickou chybu. A ať jdou do .prd. s tím svým projektem, které je pouze výmluvou pro jejich nezdary. Enrique je spokojen s hráči, kteří vystřelili za celej zápas na Artemio Franchi pouze jednou mezi tyče. Bylí tady tací co se mi smáli, že Totti bude na lavičce. Kde jsou ti chytrolíni? Psychr a spol?

Reagovat
Francesco Totti AS

na tiskovce řekl že Tottiho nedal do základu protože byl po zranění a pořádně netrénoval, ale že ho chtěl dát do druhé půlky...jenomže jsme v poločase hráli v 10 a tekli 2-0, takže to nemělo cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Francé 1) Fakt věříš tomu, že Francé byl zraněnej? 2) Viděls výraz v Tottiho tváři když ho brala kamera? 3) To že tekli a hráli v 10 bylo o důvod víc proč ho tam dát 4) To co Tottimu udělal po Slovanu definitivně posralo jejich vztah a Totti dělá vše, aby tam ten expert už nebyl a to i proto, že Tottimu samotnýmu jde o krk. Přesně tak jak jsem tvrdil od začátku. Jedný štěstí je že Totti teď tahá za delší konec a že přišel Baldini, co Luise neangažoval a nemusí pokrytecky trvat na jeho setrvání (viz Sabatini). I kdyby bylo 1000 projektů, alespoň něco s hráči za 80 megu musel ukázat i když tvoří mužstvo. Nebo myslíš že Totit ví o fotbalu míň než ten trotl. To stejný jsem psal už před dvěma měsíci. Znovu tvrdím, že Enrique bude jen kecat o projektu. Každý další den s ním je ztráta. A krom jiného dělá i taktický chyby, špatný střídání, špatná taktika, divná rotace hráčů, Taddei co měl být dávno v Novaře hraje na levým beku místo Anjela a spol. Hrůza a děs. A to se ho tady spousta lidí ještě zastává.

Reagovat
Francesco Totti AS

1) to jestli byl zraněný to nevim, ale pochybuju že by měl na to nechat tým ve štychu a válet se zbůhdarma na tribuně

2) výkon VŠECH hráčů proti Fiorentině byl dost špatný, takže si fakt nemyslím že s tím stavem co byl po přestávce by Totti něco udělal...sám těžko

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nechat ve štychu? Právě naopak, nebude pomáhat tomu blbovi proti sobě. Ve štychu by Řím nechával, kdyby prodlužoval tuto agonii.

2) Moc Ti nerozumím, sám jsi tvrdil, že Totti je polovička Říma, nebo si to už po úřadování LE nemyslíš. 3) C´e solo un capitano, stačilo už jenom kdyby byl na hřišti, třeba i na vozíku. Navíc by jistě alespoň, nahrál, vystřelil nebo nacentroval. Jak říkám už je to teď buď Totti nebo LE. A bude to ještě horší poněvadž jak jsem uvedl LE ho tam nechce. Má tam k tomu Pjaniče a Lamelu. Zbytek chce mladý a běhavý. Ostatně tak jak jsem to tvrdil před půlrokem.

Reagovat
smazaný uživatel

A abych to dokončil, hráli u letos více jak slaboučké Violy, na to by měl Francé stačit levou zadní. Nehráli se špičkou, na kterou nestačí.

Reagovat
Francesco Totti AS

1) to ale přece neni řešení...tím že bude filmovat zranění týmu nepomůže, naopak ho oslabí, tím pádem docílí odchodu trenéra, ale za jakou cenu - budeme hrát o záchranu...místo toho aby se jako pravý Říman a kapitán stažil dostat tým do psychické pohody tak dělá tohle (tím ale neříkám že tomu s tím filmováním věřím)

2) je pravda že můj pohled na Tottiho se dost změnil. Začalo to těma problémama s Ranierim kdy si vlastně vytrucoval jeho odchod...a taky musím připustit, i když nerad, že co se výkonů týká už Totti neni tam kde byl třeba ješte loni na podzim 3) jak jsem psal výš, od nás tam nebyl nikdo ani DDR komu by se ten zápas s Violou povedl, proto vím že i kdyby Totti nastoupil tak nic nezmůže, právě naopak ta frustrace by se na něm podepsala možná ještě víc než na Gagovi a proti Juve už by musel hrát Enrique sám

Reagovat
smazaný uživatel

Moc Ti nerozumím. Do psychické pohody pod LE? Proč asi není takový jako byl na podzim pod Ranierim. Totti uvažuje, že tým jsem já. Jinak by už dávno skončil. Věř mi, že krom pár jedinců, je vždy špílmachr ten nejješitnější hráč v týmu. To je naprosto v pořádku. Maskota už dělat nebude. A já za Tottim stojím. Rozhodně ne za tím hňupem Enriquem co mančaft jen rozesral. To je můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvá konspirační teorie

Reagovat
Francesco Totti AS

Totti si v tom týmu dělá co chce, na což má do jisté míry právo, ale nejde to dělat tak, že když Tottimu nesedí trenér tak okamžitě začne vyhrožovat odchodem jako v případě s Ranierim...ať si teda hráči sami řeknou kdo je má trénovat...možná by bylo uplně nejlepší kdyby si to Totti vzal v zimě sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bily

pouze kratky comment k bodu 4) "To co Tottimu udělal po Slovanu definitivně posralo jejich vztah"

Koukal jsem na to live na STV1 a ihned pote co se rozebehl Totti ke stridani, ke stridackam, jsem si rekl CIAO pane LE, tady se tohle netoleruje, takhle asi NE! A velice brzo pujdes do pr...! Jako stahnout nejlepsiho tahouna, playmakera (je jedno ze je starej, on ten faul udela, vymysli prihravku do vapna, primak kopne, stahne fanousky, stahne tym k tomu jeste to zmacknout atd....... a on ho vystrida za nejaky mlady pero Taky byla slyset a i videt reakce fanousku (nekteri si to sli i osobne s panem LE vysvetlit - porvavani za stridackama). Proste bylo cejtit ze on je jeste nevyzraly tahat velikej tym (mel zacit nekde na Mallorce ci s Janovem aj.) to same Montella. "roztrenovat" se v mensim klubu a pak jit dle uspechu vyse.

Resume: pokud Roma herne a i vysledkove propadne s Juventusem plus dalsiparadni ztraty s mensimy kluby.... pujde LE od valu behem zimy.

P.S. Jeste me napdal paralela podobna, kdyz odesel De La Pena (jakozto poradce LE kvuli roddinym duvodum zpet do Spain tesne pred zacatkem, teze me napdlo, safr to je blby, to se mozna nekde projevi...... nejak ma Roma na to smulu, Prandelli kdysi, letos de la Pena.

Forza Roma!

Reagovat
DelPiero137

Ja mam pocit ze najvacsi mazaci klubu (Totti a DeRossi) si povedali, ok. Pristupujeme ne LE projekt, ono sam si pod sebou podpili knar. Nenasilny protest, na zaciatku to skusal Francesco ked nebehal a bol vyradeny z kadru. Tak si povedal budem robit co chce aby som dokazal jemu aj fanusikom ze aj tak je tento system niekam nepovedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Totti byl dvakrát na lavičce (z toho jednou po zranění), ale pokud nebyl zraněnej tak hrál základ, byl velice platnym a i LE to několikrát přiznal a teorie, že Totti zraněnej vůbec nebyl, k tomu nemá cenu se vyjadřovat, příjde mi to víc než směšný,ale sem rád že sis na mě vzpoměl, je vidět, že ti dosavadní neúspěch Říma ( i přesto, že fotbalově je ta hra na vysoký úrovni) dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jenom že vzpomněl se píše s n. Na druhou stranu chápu, že jako opravdu velký fotbalový expert, nemáš vůbec volný čas, věnovat se pro Tebe nepodstatným věcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvý, je mi úplně jedno jaký se kde píše písmeno, hlavně že si mi rozuměl. Za druhý,nikdy sem se nenazval fotbalovym expertem, ale mám čím dál tim větší pocit, že tomu rozumim víc než ty (bez urážky) a za třetí, řešit nějakou tvojí teorii o existenci lochnesky, o konci vesmíru, nebo Tottiho filmování zranění (kterej by si určitě nechal ujít zápasy s Laziem, nebo AC jenom proto, aby si v klídku mohl sníst čokoládu)fakt nemám čas, protože to je jenom TVOJE teorie, absolutně nepodložená nějakým faktem a tudíž to pro mě není důležitá věc (já nemám čas řešit ani důležitý věci, takže týhle kravině se věnuju naposledy).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že tomu rozumíš víc než já, proto Tě nazývám tím expertem. Vono si to opravdu sedne a třetí, čtvrtej flek není nereálnej. Ale to až za rok a pod jiným trenérem, poněvadž tento toho nikdy nebude schopen. Nejpozději v únoru Ti ho odvolaj a Totti se vrátí do základu. Ty zas budeš samá výmluva, jako ten Tvůj trenér a jeho "projekt" s tou bandou co si vybral a vyhodil za ni extrémní love. Horšího trenéra snad Roma nikdy neměla, experte.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mala Del Neriho , ale to len tak pomimo ...

Reagovat
ryzskej
Reagovat
lnterista

Jovetic je taky pekna herecka

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl si zahrat na Suareze na MS

Reagovat
j_mrazik

3 body na superhvězdnou Neapol. Co to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Že Neapol hrá veľmi ťažkú skupinu LM, pričom AS nehrá ani EL.

Reagovat
10

Neapol už sílu ukázala, AS neporazilo nikoho nadprůměrnýho, naopak...

Reagovat
j_mrazik

Vždyť je to "Barca pro chudý".

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem to slovo do letoška nesnášel, tak mu letos začínám přicházet na chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas věta...

Reagovat
10

ať žijou projekty mimo Turín

Reagovat
lnterista

co ja bych dal za to dal aby v Interu byl nejakej projekt co ma hlavu a patu

Reagovat
lnterista

ale ten projekt to je fakt divne slovo...bohate by stacila ta hlava a pata

Reagovat
j_mrazik

Tak vy máte dobrou taktiku, která docela dobře fungovala. Poslat jednoho konkurenta do 2. ligy a koupit dělo do útoku, který vám to samo vyhraje.

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
j_mrazik

Já to nemyslel špatně. Jenom vy fakt potřebujete nějakýho hráče do útoku, který vám to ukope jako Ibra + Etoo. Ale to ty asi víš mnohem líp než já.

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu ta nase "taktika" je hrozne zranitelna

Reagovat
Pinturicchio

Ona je to v podstatě pravda. Netvrdím, že si Calciopoli vymyslel Moratti ( ale taky neříkám, že si to nemyslím ), ale koukni na Inter před CP a po CP. To je prostě návrat do té doby se vším všudy - jeden trenér střídá druhého, přichází úplně zbyteční hráči, kteří tomu týmu nijak nepomůžou ( za všechny Alvarez, Castaignos, apod. ), Inter si věčně stěžuje na rozhodčí, atd.

Reagovat
lnterista

jj souhlas ale na jednu stranu se musim Interu zastat. Pred zacatkem CP se Inter zacal zvedat asi by jsme toho nevyhrali tolik ale verim ze scudetto by urcite prislo

ale je pravda ze to nase vedeni je spatne, netrpelive a ten scouting to se snad ani neda komentovat

Reagovat
Pinturicchio

Určitě byste mohli, to já zase neříkám, že ne. Ale měli byste to ohromně těžké, stačí kouknout, jaké týmy měl tenkrát Juventus a AC, kdyby ta konkurence zůstala v lize stejná, kdoví, jak by to vypadalo. Navíc by nebyl Ibra, možná pak teda ani Eto'o, kterého byste neměli jak získat ( výměna za Zlatana )

Reagovat
lnterista

jedine Juve by byla konkurence...AC se hledalo. A Ibra? Cetl jsem ze uz v zime s nim Moggi nechtel prodlouzit smlouvu(mozna by sel tak i tak) ale to jsou ciste spekulace

Reagovat
Pinturicchio

No, nevím, on se i ted o Juve vyjadřuje v pohodě, myslím, že za normálních podmínek by k vám nešel a Luciano by ho tam ani neprodal. Ale to jsou taky jen spekulace.

Reagovat
10

Moggi psal, že by ho udržel i v druhý lize, že by ho rozhodně neprodal...

Reagovat
Pinturicchio

Takže by zůstal, kdyby Luciano neodešel, respektive by ho udržel? Co jsem tak četl, tak mi přišlo, že z Moggiho, jako jednoho z mála, má Zlatan respekt, respektive, že ho uznává a váží si ho. ( Ono to není zas tak překvapivé, přijde mi, že mají docela podobnou povahu )

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že by Zlatan v druhé lize zůstal kdyby viděl, jak se rozpadá celá osa týmu. Moggi ne-Moggi..

Reagovat
lnterista

ja si taky nemyslim ze by sel ale za ty prachy by treba prisel nekdo jinej, ale to je jedno to nema smysl uz resit...proste si myslim ze Inter by i tak hral o titul ale ve hre by bylo jeste Juve

Reagovat
Pinturicchio

Je to možné.

Reagovat
DelPiero137

Ja mam pocit ze Moratti vam viac skodi ako je na uzitok. Inak si neviem vysvelit preco nedokazete angazovat vynikajuceho sportoveho riaditela, trenera a preco tie nakupy. Potencial mate velky, ale neviete to zuzitkovat. Akoby do toho stale kecal Massimo a nerozumel tomu.

Reagovat
lnterista

jj souhlas...Moratti(to je kapitola sama pro sebe) a hlavne i ten nas styl. Priorita je branit a z mala sanci vytezit co nejvic to proste z dlouhodobejsiho hlediska nemuze porad fungovat. Ale je to kus nasi historie (Morattiho otec s tim mel uspech) tak se toho drzime no

Reagovat
DelPiero137

Vela muzstiev hraje podobne a moze to slavit uspech aj dlhodobo. Ale treba nato spickove "ingrediencie". Vcas odhadnut vymenu hracov, ziskat spravne nahrady, neskusat trenerov ktory chcu zmenit za pol sezony zauzivany system (Rafa, Leonardo) alebo talcit system na ktorych nemate hracov (Gasp). Nemusite sa vzdavat zauzivaneho systemu, len treba ludi ktory ho dokazu udrziavat.

Reagovat
lnterista

kdo tak hraje a je z dlouhodobejsiho hlediska konkurence schopnej?

urcite ten system je ucinej ale jak rikas na to je potreba opravdu top hrace

Reagovat
10

když se podíváš co hrajou za fotbal týmy na špičce ligy nejen v Itálii, tak to vážně o něčem vypovídá, třeba Udine, Neapol, Lazio, Juve - všichni podobný herní rysy...ono to z vaší strany bylo celkem statický už dřív, ale byla tam pořád ta individuální kvalita, která to vždycky nakonec přetlačila...

Reagovat
lnterista

jj tohle musis prevalcovat kvalitou jinak nevidim moc cestu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále sú na tom lepšie ako my, i keď máme zápas k dobru. No, v zime to bude chcieť každopádne nejaké veľké obrodenie. Ideálne získať nejakých hráčov, ktorým končia zmluvy a to: De Rossi do zálohy a Cahill z Boltonu na posilnenie defenzívnych rád. A čo sa týka ofenzívy, tam by bol fajn Jovetič + Persie s tým, že Pazzini, Forlán lavička, Milito off, Castaingos hosťovanie. Plus Jovetič by sa dal použiť kľudne aj ako náhrada za dosť často zraneného Sneijdera.

A znovu hráme o poháry !!!

Reagovat
10

Cahill, De Rossi, Van Persie + Jovetić v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec přivedete jen toho týpka z Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to by bolo dobre, keby sme priviedli toho "týpka" z Boltonu. Neverím, že privedieme čo i len jedného z nich. Privedieme Kucku, Juana z Internacionalu, Vargasa z Chile a všetko bude v tých istých koľajách.

Reagovat
smazaný uživatel

vystřízlivěl...stejně nechápu, jak tě mohl napadnout De Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas k vám nesmí! Ten je až moc dobrej na vás

Reagovat
lnterista

ale to je nejakej Eda

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem, že Vargas z Chile, nie ten Peruánec z Fiorentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

pro oba: však toho jsem myslel, toho bych vám záviděl

Reagovat
lnterista

jasne a kdo to zaplati?

Reagovat
smazaný uživatel

Nový partner z Ruska Na druhej strane, keď nebudeme hrať v LM, tak prídeme o dosť značnú mieru peňazí.

Reagovat
lnterista

ja na zadneho rusaka neverim a ani zadneho nechci...ikdyz penize bych vydrzel

Reagovat
j_mrazik

Když jsem si to přečetl, tak jediný, co mne napadlo, bylo: "Don't stop the party!"

Reagovat
smazaný uživatel

tak 60-80mega na nákupy těch dvou zřejmě nemá v Itálii momentálně nikdo a na zaplacení všech čtyř taky ne,ale idea hezká

Reagovat
Pinturicchio

De Rossi v rámci Itálie nepřestoupí, cena by byla i tak vysoká ( protože by beztak prodloužil smlouvu, aby z něj Řím něco vytřískal ), Cahill 10 a stoper z Anglie do Itálie, no nevím, nevím, Jovetic 35+, Van Persie 35+ ( nehledě na to, že ten vypadá jako opravdový klubista, který AFC neopustí ).

To, že by Jovetic měl dělat náhradníka Sneijderovi, radši ani nekomentuju.

Reagovat
Pinturicchio

Nákupy za 100+ mega + to, že Sneijdera bys v týmu nechal, i když jehož prodej vypadá jako jediný zdroj větších peněz, které můžete získat.

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo myslené v tom zmysle, že Jovetič okrem útoku môže hrať aj na Sneijderovom mieste, nie, že sa bude kupovať ako náhrada na časy, kedy je zranený Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie? jak psal Pinturichio.. je to klubista a hlavne nevim,jestli zrovna on by sel z anglickeho velkoklubu,kde se hraje idealni ofenzivni fotbal pro neho do Italie

Reagovat
DelPiero137

Posilnenie by to bolo obrosvske, ale nerealne. Aj koli vasim financiam + bolo by tazke ukecat hlavne Persieho. Ale Jove+Persie a za nimi Sneijder je na papieri velka sila.

Reagovat
božský John

Na to, že se mydlíte s Novarou o bytí či nebytí v SA, tak si docela vyskakuješ s těma posilama....kdo by chodil do týmu, hrajiciho o zachranu ?

Reagovat
smazaný uživatel

No však preto tak posilňovať, pretože nie sme tam, kde by sme mali byť. Keby sme boli momentálne prví, tak tie posily by nám ani tak nebolo treba

Reagovat
Francesco Totti AS

De Rossi do Interu?

Reagovat
cresposuper

Jasné a k tomu Vargasa za 15M.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme, neprosíme si. My potrebujeme iných hráčov ako Vargasov za 15 mil eur.

Reagovat
DelPiero137

Podla toho co pisali miestny fanusikovia Rima (posledne zapasy som nevidel), tak posledne zapasy hrali dobre ale mali smolu aby to dotiahli do vitazneho konca. Moze to byt otazka casu kedy sa to prehupne, Luis bude stavat pravidelnu zostavu a zapasy sa budu vyhravat. Otazka je ci moralka dovtedy vydrzi.

AS mi bolo vzdy sympaticke, ale toto pospanielcene AS mi nesedi. Mam radsej to Talianske AS za cias Spalettiho.

Reagovat
Alberto Aquilani

No práve , včera od 15.minuty kedy vylúčili Juana do 45. sa Fiorentina nedostala za polku , a potom daju gol z rohoveho kopu ku ktoremu dosli jak Jamajčania k bobom

Reagovat
Alberto Aquilani

a z Udinese sa malo vyhrať , to posral Luis svojimi striedaniami , tiež sme neboli horší ...

Reagovat
DelPiero137

Inak ta cervena Juanovi je prisna. Rovnako Antonioli cervena. Nemam rad take nezmyselne cervene aj ked sa jedna o zakrok v 11-ke. To je prehnane oslabenie vylucit hraca hlavne na zaciatku zapasu. Cervenu pri 11-ke by som daval len ak by to bol naozaj brutalny faul, zakernost a pod. Toto ani na zltu mozno nebolo.

Reagovat
Alberto Aquilani

no práve , ja by som nedával karty vobec , už aj tak je to potrestanie , ak by nedostal červenu , by ten zapas vyzeral uplne inak , nehovorim , ze by sme vyhrali , ale aspon by snad Gago a Bojan nedostali červenu , obzvlast Gago bude velmi chybat , lebo nie su 3 stoperi , a tam sa mohohl zasunut De Rossi , lenze ak nebude kvalitny def.zaloznik - cháp to je DDR a Gago tak na stoperovi musi nastupit Cassetti a pred neho De Rossi . Inak by som bol jasne za volbu DDR na stoperovi a def.zaloznik Gago , co by bolo celkom vpohode .

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

to byla ještě do nedávna pravda, ale v posledních 2 zápasech šlo vidět že ty hráči nejsou v pohodě, v kabině to vře a na hřišti to jde bohužel znát

Reagovat
smazaný uživatel

I přes tu červenou sme hráli líp než Viola a ten zápas nevypadal tak tragicky, bohužel máme strašnou smůlu na to, že soupeř udělá tři útoky a dá dva goly, timhle my prohráváme zápasy, nedisciplinovanou obranou, která bohužel hraje každej zápas v jinym složení

Reagovat
johan14

Tak to majú božskú trpezlivosť. Ja mu neverím od zápasu so Slovanom. Tie jeho čudné striedania napr. Totti najlepší hráč a on ho dá dolu keď potrebujú vyhrať.

Reagovat
REPLIKATOR

Stejně se nedožije konce sezony. Teda dožije, ale nebude už trénovat AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Super přístup vedení, takhle to má bejt

Reagovat
10

OT: Mirko mimo hru na 20 dnů.

Reagovat
M11

aspon na to ASko mohl vydrzet moc sem se tesil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Včera mal narodeniny Marcelo Zalayeta

Reagovat
lnterista

na Nou Campu to byl jedinej moment kdy jsem mu to pral

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som ho rád, bol to náš Solskjaer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

"Cítím, že stále mám jejich podporu" (hráčů)...na hřišti to tak nevypadá

Franco Baldini

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele