Aktuality

Maiga Newcastle neposílí. Neprošel prohlídkou

Modibo Maiga se minimálně pro tuto zimu posilou Newcastlu nestane, útočník Sochaux totiž neprošel zdravotní prohlídkou. Klub hráčovy problémy nespecifikoval, údajně se jedná o koleno. Newcastle se tak porozhlédne po jiném útočníkovi.

FIFA pohrozila Švýcarsku kvůli případu Sion vyloučením

Mezinárodní fotbalová federace FIFA pohrozila Švýcarsku vyloučením ze všech mezinárodních soutěží, pokud si tamní svaz nezjedná pořádek v případu FC Sion do 13. ledna. Klub je ve sporu s FIFA i UEFA kvůli tomu, že porušil pravidla a řešil konflikt kvůli vyloučení z Evropské ligy u civilního soudu.

Buď Euro, nebo olympiáda. Výběry Pearce a Capella se budou lišit na všech místech

Doma pořádané olympijské hry jsou pro všechny Brity nepochybně významným milníkem, tím spíš když poprvé od roku 1974 u této příležitosti sestaví tým celé Ostrovy dohromady. Včera se ovšem rozhodlo o tom, že mužů vyvolených pro předcházející evropský šampionát se tato událost týkat nebude...

Kapitán Eto'o dostal za iniciování stávky trest na 15 zápasů

O 15 zápasů s reprezentací přijde kapitán kamerunských fotbalistů Samuel Eto'o za to, že v listopadu nabádal spoluhráče k bojkotu přípravného utkání v Alžírsku. Za prohřešek proti disciplíně bude pykat i zástupce kapitána Eyong Enoh, ten však přijde jen o dva starty.

Agent očekává Krasićův lednový odchod, zájemci jsou

V loňské sezoně patřil Miloš Krasić po přestupu z CSKA Moskva do základní sestavy Juventusu, letos se v ní srbský záložník moc často neobjevuje. A očekává se, že vše vyústí v jeho odchod, s čímž počítá i hráčův agent...

Teď jsem konečně v pořádku, hlásí odpočatý Forlán

Co dokazovat má Diego Forlán. Uruguayský útočník prožil skvělou sezonu 2009/2010 a vše zakončil ziskem ocenění pro nejlepšího hráče světového šampionátu v Jihoafrické republice. Loni už tak suverénní nebyl a v létě odešel z Atlética Mdrid do Interu Milán, kde se nějak výrazně do mysli fanoušků zatím nezapsal...

Trezeguet se dohodl na smlouvě s River Plate

River Plate se chce co nejrychleji vrátit mezi argentinskou elitu a jeho trumfem bude David Trezeguet. Francouzský útočník je aktuálně bez angažmá, s jihoamerickým klubem se už ale ústně dohodl na kontraktu na dva a půl roku a k jeho podpisu dojde v pondělí...

Sparta se dohodla na ukončení spolupráce s brankářem Blažkem

Sparta se dohodla na ukončení spolupráce s brankářem Jaromírem Blažkem. Osmatřicetiletý gólman, kterému měla původní smlouva skončit v červnu po sezoně, bude od ledna volným hráčem a nyní se jedná o jeho dalším angažmá. ČTK to dnes řekl tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Plzeňští tvrdí, že favoritem vzájemného duelu je Schalke

Natěšení na dalšího soupeře zvučného jména se rozhostilo v táboře plzeňských fotbalistů po dnešním losu prvního kola play off Evropské ligy, který jim do cesty postavil Schalke 04. Plzeňané tvrdí, že bundesligový tým je favoritem vzájemného dvojutkání. Podle Západočechů jde také o soupeře atraktivního pro fanoušky...

Schalke nepovažuje Plzeň za lehký los, přesto bere jen postup

Za nebezpečného protivníka považují fotbalisté Schalke svého soupeře v Evropské lize Viktorii Plzeň. Český mistr je o své kvalitě přesvědčil výkony v Lize mistrů, kde skončil třetí ve skupině za giganty Barcelonou a AC Milán, s nímž dokonce remizoval. Proto prý nehrozí, že by Schalke Plzeň podcenilo.

Plzeň si v Evropské lize na jaře zahraje se Schalke

Fotbalisté Plzně se v úvodním kole vyřazovací fáze Evropské ligy utkají s německým Schalke s českým záložníkem Janem Morávkem či slavným Španělem Raúlem. První utkání sehraje Plzeň 16. února doma na zrekonstruovaném stadionu ve Štruncových sadech, odveta se hraje o týden později v Gelsenkirchenu. Rozhodl o tom dnešní los v Nyonu.

Kadlec jde s Leverkusenem v LM na Barcelonu, Rosický na AC Milán

Český reprezentant Michal Kadlec si v dresu Leverkusenu poměří v osmifinále Ligy mistrů síly s Barcelonou. Chelsea s brankářem Petrem Čechem narazí na Neapol a reprezentační kapitán Tomáš Rosický se s Arsenalem představí v duelu proti sedminásobnému vítězi soutěže AC Milán. Rozhodl o tom dnešní los v Nyonu.

Veterány Sparty při Silvestrovském derby posílí Řepka s Blažkem

Výběr veteránů Sparty při 23. Silvestrovském derby posílí obránce Tomáš Řepka s brankářem Jaromírem Blažkem, což je podle všeho další indicie, že jsou na odchodu z ligového týmu. Vedení Sparty se prý se startem obou dřívějších opor v posledním utkání kalendářního roku souhlasilo.

Donovan bude opět hostovat z Los Angeles v Evertonu

Američan Landon Donovan bude během přestávky MLS znovu hostovat v Evertonu. Anglickému prvoligovému celku bude hráč Los Angeles Galaxy pomáhat během ledna a února, pak se vrátí do dresu úřadujícího šampiona zámořské soutěže.

Norimberk potvrdil zájem o slávistického univerzála Hlouška

Manažer bundesligového Norimberku Martin Bader potvrdil magazínu Kicker, že šestnáctý tým německé ligy má zájem o Adama Hlouška. Kmenový hráč Jablonce, který je na hostování ve Slavii, by podle časopisu měl být k mání za méně než milion eur (25 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele