Česká liga - souhrn 23. kola

07.04.2017, 19:54, aktualizováno 09.04.2017, 19:21
Komentáře a souhrny
Sparta těsně zdolala brněnskou Zbrojovku. Jablonec porazil Zlín a dotáhl se za něho na rozdíl tří bodů. Plzeň veze tři body z Hradce Králové, Slavia na to odpověděla triumfem v Karviné. Mladá Boleslav vyhrála na půdě pražské Dukly a zůstává tak na čtvrté příčce před Zlínem, který však má utkání k dobru. V boji o záchranu si hodně pomohli Bohemians, tři body mají i Slovácko a Teplice...

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 3:2

09.04.2017 17:30

Góly: 6. Michal Kadlec, 40. David Lafata, 54. David Lafata (pen.) - 30. Jan Polák, 58. Borys Taščyj

Velice sporná penalta nakonec rozhodla utkání mezi Spartou a Zbrojovkou ve prospěch letenských. Šural totiž v šestnáctce nafilmoval pád a David Lafata penaltu proměnil. Na Letné se jinak hrál ofenzivní zápas se spoustou brankových příležitostí na obou stranách. Diváci, kteří si ve slunné neděli našli cestu na Letnou nemuseli litovat, dohromady totiž uviděli pět branek.

Sparta poprvé udeřila už po šesti minutách a to ze standardní situace rohového kopu. Karavajevův centr prodloužil Holek a uzdravený Michal Kadlec dopravil balón do sítě. Pro Spartu to byl ideální začátek. Aktivně hrající Karavajev měl zakrátko další možnost, ale Brno hrozící nebezpečí ustálo. Samo pak mohlo udeřit, Taščiho nepříjemnou ránu Koubek jenom vyrazil a o zbytek už se postarali letenští zadáci. Souboj Taščiho s Koubkem se o chvíli později opakoval a měl stejný výsledek. Zbrojovka si dovolovala čím dál více a Koubek musel likvidovat pokus Řezníčka. Spalovala i Sparta, jmenovitě po prúniku Konatého Pulkrab.

A pak byla dál nebezpečnější Zbrojovka a po půlhodině hry se dočkala vyrovnání. Zavadilův rohový kop prodloužil Pavlík a Jan Polák překonal Tomáše Koubka - 1:1. Ještě v prvním poločase se mohlo skóre měnit na tu, či onu stranu. Pavlík hlavou trestuhodně minul branku a Šural sám před brankou nedokázal překonat Melichárka. Třetí branku v zápase nakonec obstarala Sparta. Skvělý Karavajev našel v šestnáctce Davida Lafatu a ten nadvakrát poslal balón do sítě. V prvním poločase ještě zaujala roztržka mezi Lafatou a Zavadilem, po které oba aktéři uviděli žlutou kartu.

Zbrojovka sice na Letné prohrávala, ale v zápase měla dost šancí a ještě neřekla poslední slovo. V 53.minutě ale přišel klíčový okamžik zápasu, který hosty poškodil. Šural se na první pohled pěkně obtočil kolem svých strážců, ale pak se rozhodl nafilmovat pád a sudí vše zbaštili i s navijákem. David Lafata penaltu proměnil a Sparta vedla 3:1.

Tento výsledek ale dlouho nevydržel. Brno za další čtyři minuty snížilo a udrželo diváky v napětí. Ashiru odvedl skvělou práci a Tašči zblízka neměl problém Koubka překonat. Ofenzvně laděné utkání nabídlo spoustu další šancí, samo Brno mohlo několikrát vyrovnat, ale buďto zasáhl Koubek nebo sám osud. A jelikož ani Sparta další branku nepřidala, skončilo utkání jejím vítězstvím 3:2.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Fastav Zlín 2:0

09.04.2017 15:00

Góly: 6. Ondřej Mihálik, 90+4. Mirzad Mehanović

Jarní trápení fotbalistů Zlína nebere konce. Ševci tentokrát padli v Jablonci, když nevyužily celou řadu gólových příležitostí. Na Střelnici se hrál ofenzivní fotbal a je s podivem, že nakonec padly jen dvě branky. Jejími autory jsou Ondřej Mihálik a Mirzad Mehanovič.

Ševci sice v týdnu slavili postup do semifinále MOL Cupu, ale v lize se pro ně vůbec nic nemění. Špatné jarní výsledky jsou Zlínu snad souzeni. Na druhou stranu Jablonec vstoupil do zápasu hodně aktivně a už v 6.minutě se ujal vedení. Na centr Pospíšila si naskočil Ondřej Mihálik a Švenger s tím nemohl vůbec nic dělat. Zlín na okamžik převzal iniciativu, ale vyrování se nedočkal. Diop nůžkami netrefil branku a Gajiče na brankové čáře zastavil Hrubý. Následně se neujala ani dorážka Jugase.

Zápas na Střelnici nabídl atraktivní podívanou, šance byly k vidění na obou stranách, jen škoda, že si na stadion našlo cestu jen zrhuba 3 tisíce diváků. Hezké počasí i dva pohároví aspiranti, to by si zasloužilo početnější návštěvu.

Gólové šance se střídaly i po změně stran, Traoré v dobré pozici na balón nedosáhl a z ostrého úhlu neuspěl ani Vukadinovič. Střela Pospíšila z 50.minuty zase byla jen pozdravem brankáři Švengeovi. Po hodině hry měl obrovskou příležitost zvýšit náskok Mehanovič, ale v jasné gólovce trefil tyč! Vzápětí na druhé straně donutil k zásahu Hrubého aktivní Vukadinovič a Gajič hlavou srovnal stav nastřelených tyček na 1:1.

A další šance přicházely a přicházely, ale branka, jakoby byla pro Zlín zakletá. Ve spalování gólových příležitostí se nenechal zahanbit ani Jablonec, ale ve 4.minutě nastavení mu to tam přeci jenom spadlo. Zlín vsadil všechno na ofenzívu, do domácího vápna poslal i brankáře Švengera, takže když se Mehanovič zmocnil balónu, pelášil sám na odkrytou branku a tu také trefil.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha 1:2

08.04.2017 20:15

Góly: 36. Tomáš Wágner (pen.) - 12. Muris Mešanović, 80. Muris Mešanović

Slavia vyhrála díky dvěma brankám Murise Mešanoviče v Karviné a na vedoucí Plzeň stále ztrácí jen jeden bod. Domácí opět nepředvedli špatný výkon, ale co naplat, potřetí zasebou nemají ani bod.

Oba celky začaly zápas ofenzivně a karvinský stadion už skoro jásal, když ve druhé minutě napálil odražený balón zpět na branku Šisler a jen těsně minul Pavlenkovu bránu. Vzápětí bylo živo na druhé straně, Barákův volný přímý kop zlikvidoval Laštůvka. A v nastoleném trendu se pokračovalo. Wágner zblízka hlavou Pavlenku nepřekonal a proti pohotové střele Frydrycha zase zasáhl výtečný Laštůvka.

Bezbrankový stav nakonec prolomili hosté, když ve 12. minutě odcentroval Sýkora a Muris Mešanovič nadvakrát překonal karvinského brankáře. Domácí inkasovaná branka nepoložila, naopak s rychlou odpovědí mohl přispěchat Kalabiška, ale scházela mu větší přesnost. Budínský zase trefil jen boční síť, čemuž ale předtím předcházely dvě slavistické šance. Karviná se dočkala ve 36. minutě a sice poté, co Janečkovu střelu zastavil jeden z obránců ve vápně rukou. Sudí totiž odpískal pokutový kop a Tomáš Wágner jej s přehledem proměnil. Svěřenci Jozefa Webera mohli výsledek dokonce otočit, proti Wágnerovi tentokrát Pavlenka dobře vyběhl.

Každopádně nerozhodný výsledek hostům nevyhovoval a na začátku druhého poločasu byla Karviná o něco lepším týmem. Dokonce vstřelila další gól, ale Wágner stál v rozhodující moment v ofsajdu. Neujala se ani Panákova hlavička a na druhé straně zase nebezpečně střílel Frydrych nebo Ščuk, proti němu znovu zasáhl Laštůvka. Slavia se nicméně začínala tlačit dopředu a v 79. minutě zlomila odpor soupeře druhou brankou. Po Barákově centru mu sklepl balón Tecl a Mešanovič zády k brance patičkou pokořil Laštůvku. Slavia se v závěru zápasu ještě dožadovala pokutového kopu po skluzu Jovanoviče, ale sudí její prosby nevyslyšel a zakrátko utkání ukončil.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 3:1

08.04.2017 18:15

Góly: 45. Marek Červenka, 52. Jakub Hora, 90. Jan Vošahlík - 64. Jan Mikula

Severočeské derby mezi Teplicemi a Libercem vyznělo lépe pro domácí Skláře. Ti svého soupeře přejeli třemi brankami a stále živí naděje na evropské poháry. Naopak Liberec stále nemá jistotu prvoligové příslušnosti i pro příští ročník.

Bohužel jestli lze něco považovat v tomto zápase za zklamání, byla to divácká kulisa - pouhé čtyři tisícovky diváků. Přitom oba aktéři předváděli ofenzivní fotbal, takže se diváci rozhodně nenudili. Domácí gólman Grigar musel zasahovat po střelách Da Silvy nebo Vůcha a Dúbravka se zase musel činit po koncovce Červenky. Posledně jmenovaný byl ve velké šanci i ve 26. minutě, ale obrana Slovanu nebezpečí na poslední chvíli zažehnala.

Teplice v závěru poločasu začaly svého soupeře ještě více mačkat, ale Nivaldo se ke koncovce neprotlačil a po Ljevakovičově hlavičce musel odkopávat balón z brankové čáry Obročník. Nerozhodný výsledek vydržel až do nastaveného času prvního poločasu. V jeho první minutě rozehrávaly Teplice rohový kop a po rychlé rozehrávce Kroba adresoval Fillo přesnou přihrávku Červenkovi a Dúbravka kapituloval. Liberec si mohl do šaten odnést dokonce dvoubrankové manko, ale Červenka tentokrát v šanci selhal.

Parádní fotbal přinesla i druhá půle. Hned z kraje sahal po vyrovnání Bosančič, ale do cesty se mu postavila branková konstrukce. Na druhé straně naopak zvýšil na 2:0 Jakub Hora. Velký podíl na brance měl Krob, který se dobře uvolnil a stříleným centrem našel právě Horu.

Liberec dokázal vstřelit kontaktní gól v 64. minutě, kdy Vůch s Ekpaiem vymysleli gólovku pro Jana Mikulu a ten se zblízka nemýlil. Slovan měl tak stále dostatek času ještě utkání zremizovat, nebo dokonce otočit ve svůj prospěch.

A že před Grigarem bylo pořádně živo. Dvakrát byl v tutovce Ekpai a jednou neproměnil volný přímý kop Karafiát. Liberec si ale celou situaci výrazně zkomplikoval. Potočný neudržel nervy na uzdě a po souboji s Šušnjarem jej sudí naprosto po zásluze vyloučil. Oslabený Liberec pak ještě jednou inkasoval, když přečíslení 3 na 2 využil Jan Vošahlík. V nastaveném čase mohly Teplice svému soupeři ještě jeden nebo dva góly přidat, ale výsledek 3:1 už se nezměnil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 1:0

08.04.2017 17:00

Góly: 83. Veliče Šumulikoski

Dlouho to vypadalo, že si Slovácko připíše další bezbrankový výsledek, když sedm minut před koncem rozhodl utkání jedinou trefou Veliče Šumulikovski. Příbram tak venku opět nebodovala a nevyužila možnosti přiblížit se Hradci na pouhé tři body.

Slovácko před tímto zápasem osm kol neprohrálo a po dnešku si může navléknout onen pomyslný devátý korálek.

Příbram nezačala v Uherském Hradišti vůbec špatně, dokonce se jako první dostala do šance. Rezek vyslal směrem na Daňka technický pokus, ale brankář domácích ho vyrazil na rohový kop. I v další fázi utkání byla Příbram minimálně vyrovnaným soupeřem. Slovácko v podstatě zahrozilo až před koncem poločasu, kdy Koné pronikl do šestnáctky, aby přihrál pod sebe na střílejícího Navrátila a jen díky obranému zákroku Kvídy zůstal stav bezbrankový.

Obecně můžeme říci, že utkání příliš nebavilo. Ve druhém dějství už převzali iniciativu domácí, ale o nějaké drtivé převaze vůbec nemůže být řeč. O osudu utkání nakonec rozhodla standardní situace sedm minut před koncem. Veliče Šumulikovski se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou střelou překonal Hrušku.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 1:0

08.04.2017 17:00

Góly: 27. Jevgenij Kabajev

Léčba Klokanů pod Martinem Haškem zabrala, tedy alespoň to platí pro premiérové utkání. Zápas s Jihlavou nebyl jednoduchý a o všem nakonec rozhodla jediná branka Kabajeva z 27. minuty.

Bohemka do zápasu vlétla jako uragán a kdyby rychle vedla 3:0, nikdo by se asi nemohl divit. Jenomže Klokani zahazovali, platilo to jak pro Martina Haška mladšího, tak i Kabajeva nebo Krcha. Zkrátka před Hanušem bylo pořádně živo a to až do 18. minuty, kdy vůbec poprvé zahrozili také Jihlavští. Skvělou práci odvedl Rabušic, který připravil gólovku pro Novotného a nebýt zákroku Berkovce, mohla Bohemka zase prohrávat.

Jinak ale platilo, že domácí byli lepší a ve 27. minutě za svojí snahu sklidili kýžené ovoce. Kabajev výborně sklepl balón pro Haška, jehož ránu Hanuš pouze vyrazil a Kabajev z dorážky rozradostnil Ďolíček. Navíc vstřelená branka domácím pomohla a za chvíli zazdil další velkou příležitost Dominik Mašek.

Také druhý poločas přinesl spoustu zajímavých příležitostí a to především na domácí straně. V 67. minutě odmítl navýšení skóre domácí Jan Kuchta a velice záhy jej v tomto "doprovodili" i jeho spoluhráči Luts s Havlem. Vysočina byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu a to pouze vinou domácích, kteří nebyli schopni druhou brankou utkání rozhodnout. V posledních minutách zápasu se Jihlava přeci jen tlačila do pokutového území Klokanů, ale na vyrovnání nedosáhla.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 0:1

07.04.2017 20:15

Góly: 81. Lukáš Hejda

Viktoria Plzeň se znovu pořádně nadřela a tentokrát roli favorita, alespoň výsledkově, zvládla. Výhra se v Hradci nerodila vůbec snadno, zařídil jí až devět minut před koncem stoper Lukáš Hejda. Hosté navíc v zápase neproměnili pokutový kop.

Hradec doma ještě v této sezoně nevyhrál a tak se očekávalo, že mistrovská Plzeň už bez Romana Pivarníka bez problému zvítězí. Zároveň šlo o ostrou premiéru nového trenéra Bečky. První poločas ale žádné kanonádě nenasvědčoval, Votroci hráli s mistrem víceméně vyrovnanou partii. Viktorka sice byla v blízkosti Ottmara nebezpečnější, o čemž svečí Zemanovo zablokované zakončení nebo Hořavova rána mimo. Na druhé straně zase hrozil Malinský a ve 21.minutě zazdil obrovskou příležitost Černý, který po Janouškově přihrávce nešťastně upadl. Pak se hra rychle přesunula před hradeckou branku a Ottmar musel tasit výtečný zákrok po hlavičce Tomáše Hořavy.

Ottmar chytá v letošní sezoně za Hradec fantasticky a znovu to potvrzoval i v tomto utkání. V 52.minutě zatáhl ve vápně Černý Petrželu a sudí odpískal pokutový kop. Tomáš Hořava ale Ottmara nepřekonal a ten následně lapil i dorážku!

Do plzeňských řad se následně ještě více vkrádala nervozita a Ottmar delší dobu nemusel vůbec zasahovat. V 71.minutě sice zajímavě hlavičkoval Zeman, ale to bylo víceméně vše. Na druhé straně zase zamířil těsně vedle aktivní Černý. Rozhodující okamžik celého zápasu přišel devět minut před koncem. Jan Kopic z volného přímého kopu posadil balón na hlavu Jana Hejdy a stoper Plzně zařídil favoritovi velmi důležité tři body.

V závěru zápasu se Votroci ještě snažili vyrovnat, ale Pázler na hlavu nedosáhl a Žondra hlavou přestřelil. Viktorka přežila i pětiminutový nastavený čas a z východu Čech si veze důležité vítězství. Jak odpoví Slavia?

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 1:2

07.04.2017 18:00

Góly: 49. Peter Olayinka - 45+1. Lukáš Železník, 57. Jakub Podaný (vl.)

Mladá Boleslav si po Spartě vyšlápla i na další pražský celek a na Julisce zvítězila nad Duklou možná trochu nečekaně 2:1. Dukla měla v úvodu zápas více ze hry, jenomže do vedení šla pokaždé Bolka a při druhé brance už výsledek nepustila.

Dukla měla v prvním poločase více ze hry, byla před brankou Boleslavi nebezpečnější, jenomže žádného gólového vyjádření se na rozdíl od soupeře nedočkala. Velký podíl na poločasovém výsledku měla pro hosty paní štěstěna.V 15.minutě totiž orazítkoval tyč Holenda a další pokusy domácích končily vedle branky. Na druhé straně se o zakončení nůžkami pokoušel Železník, ale i v tomto případě scházela přesnost. Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou v prvním poločase za stavu 0:0, hosté zničehonic udeřili. Jánoš poslal do vápna přesný centr a Lukáš Železník hlavou překonal brankáře Radu.

Domácí odpověděli krátce po změně stran a rovněž ze vzduchu. Podaného centr dopravil do sítě hlavou Peter Olayinka - 1:1. Ovšem ani tento výsledek dlouho nevydržel, v 57.minutě tečoval Železníkovu střelu do vlastní branky Jakub Podaný a Mladá Boleslav podruhé v zápase vedla.

Dukla tak byla znovu na tahu, ale směrem dopředu už jí to vůbec nešlo a když už se k něčemu dostala, brankář Vejmola byl pozorný. Nešlo to ani ze standardních situacích, Podanýho rána šla příliš vysoko. Ve druhé minutě nastaveného času mohl definitivně pojistit výsledek Mebrahtu, ale i když se zbavil brankáře Rady, tak mu gólovou radost překazila tyč. Nijak zvlášť ho to mrzet nemuselo, protože Mladá Boleslav výhru 2:1 uhájila až do závěrečnéh hvizdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň23165235:1453
2.Slavia Praha23157147:1752
3.Sparta Praha23127437:2043
4.FK Mladá Boleslav23108534:2338
5.Fastav Zlín2398629:2535
6.FK Teplice2397730:2234
7.FK Jablonec2388735:2832
8.1. FC Slovácko23611624:2729
9.MFK Karviná23851031:3629
10.Dukla Praha23761027:2627
11.Bohemians Praha 190523661117:2724
12.Slovan Liberec23581017:2423
13.Zbrojovka Brno23314623:3223
14.FC Hradec Králové23631422:3621
15.Vysočina Jihlava23381216:3717
16.1. FK Příbram23431616:4615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (568)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Tyhle burky bych zakázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta hezkejch holek by byla odkecaná, kdyby díky burce musely předvést slovní výkon :-)

BTW největší ptákovina je lidem něco nařizovat/zakazovat. Ať si každý chodí v čem chce. Co je nám do toho?

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď jsem se teprve podíval na tu fotku nahoře

Ale jinak si za tím stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

jen totálně vyšinuté sluníčko si může myslet, že ty neštastnice jsou v těch burkách navlečené dobrovolně....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nic nemyslím. Já bych se jich ale zeptal, než bych si něco začal myslet. Jen totálně vyšinutý blb ví, co si druzí myslí, aniž by se jich zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

ta fotka ....dal jsem jeden gól a vezem si tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože 3-1?

Reagovat
Uwe háže buly

V jako vítězství.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav hraje příšerně, myslím si, že Svědík není ten pravej trenér pro ně.

Reagovat
Liquid

Svědík je dost možná ten aktuálně ten nejslabší kouč v 1.lize, ikdyž uvidíme co Martin Hašek

Reagovat
Y.Cabaye

OT: Černý hattrick

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/yaya_ajax/status/850436028934520833

Tady je ten hattrick Černýho. Vypíchnul bych hlavně první dva góly. Obrana jak lusk.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale jakým stylem se k tomu vždy dostal To je dobrá úroveň tý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

strasna skoda, ze mu Ajax furt takhle kurvi karieru.. uz by mel hrat vejs proti kvalitnejsim souperum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Hrozně marnej zápas

Reagovat
pepinho2

Příští rok to v pohárech bude tragédie, Plzeň s bečkami a tragickou hrou, Sparta s Požárem a Kotalíkem a Slavie bude mít problémy s trochu silnějšími týmy

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jestli to u Pivarníka byl "neuspokojivý herní projev", tak nevim, jak nazvat tohle.

Reagovat
db18

Degradace trenérského řemesla druhého stupně.

Reagovat
SpartaOvenka

Třetího, druhý stupeň je Rada.

Reagovat
Blasphemer

R

A

K

O

V

I

N

A

Reagovat
Miguel19

Fotbalová romance.

Reagovat
C-M@ster

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Připraven na nedělní plichtu?

1:1 bych tipl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase keců... ale rozhodně v pořádku. Dle linie malého vápna v ofsajdu rozhodně nestál.

Reagovat
db18

Chtělo by to pohled z druhé strany, tady nejsou vidět nohy hradečáků a spíš to vypadá, že Hejda je jediný, kdo "sahá" na malé vápno. No, aspoň se nebude rozebírat ta příšerná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Končetiny by se u ofsajdu počítat neměly, ale trup těla... koukat se na to nedá, ale to bych jim i odpustil. Ale oni nejezdí po prdeli, snaha žádná, stali se z nich profesoři fotbalu a na to dojedou. Titul si nezasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem rozhodci,ale nepocita se kazda cast tela, kterou muzes skorovat(tedy i nohy)? ptam se ciste ze zvedavosti

Reagovat
db18

Mělo by to tak být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na zemi!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moment kdyz ses hlavou v offsidu. Na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Když už se řeší ty pravidla... co kdyby borec vzal míč mezi kolena a spoluhráči by ho odnesli do brány?

Reagovat
smazaný uživatel

=> penalta pro Plzen

Reagovat
Bex5

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
kubys

To nevím, asi by to byl přestupek, protože jednou jsem viděl roh a frajeři zvedali spoluhráče jak při rugby a rozhodčí pískl něco... takže těžko říct.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

A to zas bude na twitteru zábava.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Jdu si pročíst slavistickenoviny.cz, to mne možná zachrání od depresí způsobených tímto zápasem...

Reagovat
Kang & Kodos

A to když si uvědomíš, že Hejda už dávno nemusel bejt na hřišti...to bude mrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, co tam předvedou známe firmy.

Reagovat
Spalovač šancí

Má zvednutou brusli, takže je to offside

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát iluze ale podle tý fotky to je jasnej offside.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Ale o zábavu bude stejně postaráno... (právě profil neobjektivního novináře atp. )

Reagovat
inferno08

Myslím si, že hradecký výkon sráží neskutečně dolů ty jejich naprosto dementní a zkurvený kšiltovky, který si plácnou na hlavu a jdou do kamer vysvětlovat, proč nedali gól ze tří metrů...

Ten Pavel Černý je nějak vážně nemocný? Přijde mi, že tu pásku má ze soucitu. Vždyť to není možný, jaký je tohle kopyto...

Reagovat
Snatus

Pavel je pan fotbalista, stejně jako jeho otec.

Reagovat
inferno08

Pro druhou ligu snad i jo...

Reagovat
Uwe háže buly

Pro třetí určitě, pro druhou možná.

Reagovat
Posledni Kovboj

* pro divizi urcite, pro treti mozna

Reagovat
Aldeano

Reagovat
twl

Ať jdou doprdele s takovým projevem,ostuda stydím se bránit se Hradci!!!Titul nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Nezaslouží si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

To byl koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze plzen vyhraje a mistr bude postupovat primo do LM. videt neco takoveho jako je soucasna plzen hrat treba proti psg bude abnormalni zazitek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Manik...

Reagovat
twl

Jak pro koho to by jsme dostali 10a ještě jim poděkovali!

Reagovat
Mates_Matesović

Beztak by to skončilo 1:0 a vítěznej gól by dal Hubník 85. minutě.

Reagovat
checitto

... z ofsajdu

Reagovat
Liquid

do vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
San Iker

PSG ale není zkratka pro Příbram - Starkovo gauneři

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
hefy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pepinho2

Reklama na fotbal - prázdné tribuny, otřesný stadión, hra na úrovni pralesa, hrál Pavel Černý - synonymum dřeváctví, neproměněná penalta po faulu z kategorie "šáh na mě, tak jsem spadnul", kontroverzní gól, zraněný rozhodčí..1iga

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

No ale penalta jasná, Černý tam do něj šel jak dement. Petrřela tomu moc přidávat nemusel.

Reagovat
Spalovač šancí

Penalta jasná, ale Petržela zase pád s oběma rukama nahoru. Moc dobře to měl s Černým domluvené ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra v suchym triku. To bude sladkej titul.

Reagovat
Spalovač šancí

4/10 ... moc na sílu

Reagovat
dinss

Reagovat
Bex5

Konečně hra, na kterou se dalo koukat. Na těchle základech se dá stavět! Jen tak dál, kluci hradecký nevěděli, kde jim hlava stojí, prostě v roli statistů. Malinský se snad nedostal za 90 minut za půlku. Naše obrana tam prakticky nemusela vůbec bejt. Zeman dneska nejlepší úplně ze ve všech. S tímhle by ten titul byl úplně zaslouženej!

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze viktorka zas takzvane na dicktorku. proste...

https://www.youtube.com/watch?v=LJsVDH-3b3Y#t=50s

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně, tohle Vás Plzeňáci baví? Vymyšlená pecka, gól z offsidu. Takhle to je minimálně celý jaro...

Reagovat
PlackaSKS

že jim připískávají souhlasim, ale dnes? penalta jasná (i když ten blb pak přihrával) a takový offside se snad odpískat nedá, vždy to to bylo o pár centimetrů a všichni jsou zase chytrí až po zastavený opakovačce...

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Logan

Černýho by měl deportovat z Hradce do Polska tvl ... nejdřív zazdí jasnou loženku a pak vymyslí takovouo pecku

jak může být kapitán to nepochopím ... zápas jako stvořenej na brejjky pro Pázlera a hraje Pavlík ..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kolik gólů z offsidů a vymyšlených penalt jsme za to jaro měli pls?

Reagovat
Hokaido

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

Co blázníš, tolik jich snad nedali dohromady...

Reagovat
Bex5

ne, mně nebavil ten fotbal jako celek, ale na tyhle momenty bych to nesváděl ... prostě to stálo za hovno, víc bych v tom teď nenašel.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Pája Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Vechytek je novy ucet od Ivoshita? to vecne buleni by odpovidalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Zeman předvedl

https://youtu.be/tEh0pW7MMEc

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bobis21

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
andrew96

Rozhodčí Zase se bude řešit ofsajd a ne Černého zakopnutí o krtinec.

Reagovat
TrueCommunist

Zatím asi nejslabší čelo ligy za posledních pár let. Slavia, která pouze nakopává balóny na Škodu, Plzeň, která nehraje už vůbec nic a Sparta, která se dokáže vyhecovat pouze na silné a zvučné soupeře, jinak je to otřes.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

U nás to neni o vyhecování, my jsme prostě úplně v hajzlu. A Slavia zvládá víc než jenom nákopy na Škodu. I když v derby teda neukázali ani to

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
clinger

Slavii se nepovedl pořádně na jaře první zápas až proti Spartě a už kritizujete

Reagovat
andrew96

Slabá příprava - slabý fotbal. To je furt za teplem v zimě, vyhřívání, ideální podmínky, lenošení, pak se vrátí a hrají toto. Kdyby raději zůstali doma ve stalingradských podmínkách, brodili se ve sněhu, břečce, bahně, tak by byli jinak nabušení.

Reagovat
Kang & Kodos

Poslal bych je do Michelinky tahat pneumatiky

Reagovat
Uwe háže buly

za 11000 hrubého

Reagovat
Blasphemer

A nasrat na proplácení přesčasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

dobre to Bohemka urvala

Reagovat
Wat

Ať jde Bílek do hajzlu, když nechá sedět Dvořáka a zase a znovu Ikauniekse... vole to je fakt poser tohle.

Reagovat
Pyroman

On má s Ikaunieksem nějaký osobní problém, ne? Já Jihlavu letos zase tolikrát hrát neviděl, ale co jsem měl možnost, on vepředu jako jediný působil trochu fotbalově, i když to taky žádný extra zázrak nebyl. Ale nepřijde mi, že by takový Zoubele byl v ofenzivě nějak platnější.

Reagovat
Wat

Já nevim, jestli mu ojel manželku nebo co, ale dost mě s tím sere. Nejsme schopný dát góly a on nechá dva nejlepší střelce na lavičce a Rabušice, kterej po presinku už sotva běhá, podpoří Zoubelem a Hronkem, který ještě zezadu jistí Vaculík.

No prostě je to špatně, v Ďolíčku jsme mohli bodovat.

Reagovat
Blasphemer

Na stavění Dvořáka tady fans Jihlavy většinou nadávali.

Reagovat
Wat

To byla situace minulý rok + začátek letošní sezóny. Ale v půlce podzimu se nějakým kouzlem rozehrál a ve většině dosavadních zápasů od té doby patřil vždy k nejlepším na hřišti. Nerozumím tomu, že z ničeho nic začal napadat, rvát se o hlavy, kombinovat, nabízet se, střílet góly(!)... ale prostě se to stalo. Bohužel se k němu nepřidalo více hráčů.

Reagovat
3M

Zatím super

Reagovat
ratusek

Jihlava sestup

Reagovat
ZB 07

Teplice úplně jsem si zavzpomínal na ty časy, kdy tam řádili Litsingi - Nivaldo - Salami - Mahmutovič

Reagovat
langosh

Už jsem to tu psal několikrát. V tom Šmejkalovi něco bude. To jak ty Teplice zvednul v týhle sezóně

Reagovat
ZB 07

docela překvapil, celkově ten tým fakt šlape.

Reagovat
fabec1222

OT: Koukal jsem na Teplice v O2TV free, a během zápasu mi tam skočili nějaké reklamy a upoutávky na filmy, a zápas běželí jen v malém okně bez komentáře, to je normální stav tam? Při derby se mi to nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Kometa finale

#KometaTitul

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Tecl!

Reagovat
Logan

Reagovat
db18

Myslel jsem, že jsem pod prevkem...

Reagovat
Coutinho10

Joooo po Plzensku je to tam

Reagovat
martin1

Reagovat
Wat

Muris!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
F.Torres

Jooo, hodně důležitá výhra Muris

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Double win

Reagovat
Kang & Kodos

Parádní zápas. Docela dost spornejch a složitejch situací pro rozhodčí, ale nějak bych to neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pískali výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě měli písknout penaltu za ten zákrok na Baráka. Ofsajd nevim.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Ale fotku z ofsajd lajny, tu tam jako na potvoru nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on žádnej záběr z TV nebyl moc průkaznej...

Reagovat
ZB 07
Reagovat
Coutinho10

aspoň někdo

Reagovat
martin1

škoda Karviná

Reagovat
OTASi

Slavie může děkovat tomu joudovi, co si před 2.gólem splet brány a vracel hlavou míč do vlastní šestáctky

Reagovat
vanGomm

Pokud by se nedělaly chyby tak by zápasy většinou končily 0:0

Reagovat
Bosko

A Karviňáci by zase mohli poděkovat Delimu a bla bla bla......argumentace o hovně, takovej je prostě fotbal. Se s tím smiř

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady to byla fakt neskutečná chyba..

Reagovat
cristiano.K.

když neobrali Plzeň, tak nás taky ne

Reagovat
Liquid

málem nás ale obral sudí, ta Deliho penalta se mi nezdála, naopak Barák byl faulovanej zcela jasně, ale hlavní je že máme 3 body

Reagovat
Bosko

Deliho faul byl jasnej, že do toho jak langoš

Reagovat
meno

Přesně

Reagovat
cristiano.K.

Deliho penalta byla jasná, šel tam jak blbec

Reagovat
Bosko

Na Slavii je vidět, jak nezkušený hráče má. Nejsou zvyklý na boj o titul, na roli favorita a myslím, že ten tlak se na nich projevuje. Jakmile nehraje Škoda, není tam vidět žádnej tahoun, co by byl ochotnej to vzít na sebe. Dneska se štěstím neskutečně cenný tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska taky hráli proti manšaftu, kterej na rozdíl od zbytku ligy chce hrát fotbal a dávat góly...

Reagovat
smazaný uživatel

to by ale měl favorit na titul zvládnout bezpečněji i tak

Reagovat
Spalovač šancí

To bych neřekl. Ngadjui furt střílí z nesmyslných pozic, Muris se pořád rve (je to jiný typ útočníka). A popravdě řečeno, dnes se nebál něco hrát ani Tecl. Spíše je problém, že aktuálně nefunguje úplně dobře propojení jednotlivých řad

Reagovat
Bosko

Ngadeu se mi poslední dobou nelíbí. Nemyslím, že by střílení z nesmyslných pozic bylo známkou, že to chce vzít na sebe. Spíš je to známkou toho, že mu v posledních týdnech až moc stouplo sebevědomí a on by chtěj dávat nějaký ty góly, i když momentálně nehraje dobře ani to, co by hrát měl. Ale těch záložníků, co se mi na jaře nelíbí, je víc (Zmrhal je zoufalej, Tecl je omyl, Barák má nevyrovnaný výkony, Hušbauer v derby nic moc) V tom bych taky viděl problém toho, co říkáš - propojení jednotlivých řad.

Naopak dneska se mi líbil Frydrych, to je poctivec a kapitánská páska ho v tomhle směru asi nakopla ještě víc. V tomhle směru nechápu, proč vlevo nehraje Bořil, to je bojovník s velkou úspěšností v soubojích, Flo rozhodně nesplňuje očekávání a myslím, že cizinec by měl hrát jen pokud jednoznačně převyšuje konkurenci a Flo Bořila určitě nepřevyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam na nějakej zápas rád viděl i Bílka

Reagovat
cristiano.K.

Sýkora tahoun je. Ono je problém,když ti vypadnou tři hráči ze základu, neboli když vypadl i Sýkora, tak v tu chvíli chyběli tři hráči základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Karviné za výborný sobotní večer, zvlíšť, když Slávinka vyhrála... Luxusní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

na slavii byly jasne videt kapky vod sihavyho co se tyka hry po zemi. tajne si rikam ze murise nasadil vod zacatku taky kvuli mentalite celyho tymu u keryho se mel ztratit ten zlozvyk nakopavat. na druhou stranu byly nekery kombinace na petniku a passy pod sebe az prehnany ale musi se nak zacit s automatikou protoze at v predkole chytnem kohokoliv tak "anglie" nema sanci. libil se mi scuk a vobcas bych ho rad videl na ukor ngadea kerej je sice silnej ale v tezsich zapasech se projevuje to ze mu nekdy trva rozpohybovat svuj kolos a dat vcasnej pass. lidi muzou kvakat ze dm potrebujem jako kazdej tym na svete ale ty tymy maj skutecny dm kery vecinou nejsou preuceny a maj urcitej cit... timhle taky vzivam alvira kerej jednoznacne chybi. ne husbauer vopravdu nechybi. flo nejistej a v situacich u vapna vecinou delal pravej vopak toho co by mel. posledni ctvrthodinu trochu ukazal moznej repertoar ale meli by s nim vic mluvit protoze se az moc chova jak kundicka. zmrhal docasne jasna lavicka. tecl jasna juniorka. mesanovic dneska brazilie riznuta klikou ale mam radost ze ma radost. sykora dneska paradni klicka pak faul ale jinak nic moc. vobrana tak 70%. pavlenku miluju.

Reagovat
Bosko

Zmrhal nic novýho. 30 % zápasů odehraje jako bůh, 70% jako totální trapák. A teď je prostě ve fázi trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja vim ale furt sem doufal ze se v tomhle kritickym veku nak ustali. mozna by nebylo spatny ho zkouset jako stazenyho forwarda. tam by ho tolik nelimitovala lajna bych rek.

Reagovat
Bosko

Takových, co v to doufali, nás asi bylo víc. Fakt je ten, že na to kolik má už v lize odehráno, je až směšně labilní a nestálej. Jakmile se mu v zápase něco nepovede, jde to s ním z kopce a je na něm vidět totální zmar. Podle mě nemá na to, aby se někdy prosadil v nějaký lepší soutěži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tohle přesně platí na Baráka

Reagovat
smazaný uživatel

mam radost, ze mas radost, ze ma radost

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi nebudeš fanda Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak momentalne nejsem fanda temer nikoho, mozna bordeaux si zacina ziskavat moje sympatie. do tohoto kola jsem byl presvedcen, ze urcite radsi plzen nez slavia, horvatha ale nemam rad(hodne), takze je mi to vlastne jedno tedka... asi ale spis prechazim k jinemu sportu, krasobrusleni se mi v posledni zacalo libit, doporucuju kazdemu, tam se ta uroven neskutecne posunuje

Reagovat
smazaný uživatel

Svýho času se mi líbil Pljuščenko... Ale to je jedno, já to jen tak odhadnul, když jsem viděl, že máš radost, že má radost, že má radost. I my máme radost, oni také mají radost, že má radost, že má radost. Jedinej, kdo nevypadal, že má radost, tak byli Plzeňáci - tak jsem to jen tak odhadnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, super sport kdy pokud nejsi rozhodčí nebo velký odborník, tak nemůžeš pochopit tomu, proč vyhrál zrovna ten a ne někdo jiný.. My si stěžujeme na ovlivnění rozhodčíma, ale tam si rozhodci může dělat skoro co chce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

who cares, nedivam se na to snad kvuli bodum... navic to vubec neni pravda, ti co vyhravaji nebo jsou v te spicce jsou na prvni pohled uplne nekde jinde schopnostmi, to pozna kazdy. a v posledni dobe s nepamatuju na nejake vysledky, ktere by nejak neodpovidaly, dopadlo to tak jak melo a nejenom odbornici se na tom shodli... nevim o tom, ze by si nekdo na neco stezoval.

a po uprave hodnoceni si rozhodci nemuzou delat co chteji, maji presne dane, co jak hodnotit. a k tomu ovlivnovani.. samozrejme ze tento sport rozhodci ovlivnuji, nevim ale jak bys chtel neovlivnovat sport, co je zalozeny na hodnoceni rozhodci, to nedava smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tedka na ME v krasobruslení. Myslím že sportovní dvojice. A po posledním čísle francouzu celá hala povstala a buracela. Jako po jedinem vystoupení. A ve výsledku skončili 3. i když jsem si myslel a spoustu lidí kolem mě taky že je to jasné 2. Místo ne-li 1. A o tom mluvím, ty jako laik nemáš šanci poznat jestli to je dobře vystoupení i když se zdá jako suverénně nejlepší. A to se mi na tom sportu právě nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

vim presne o cem mluvis, taky mi prisli vyborni, ale pokud se nepletu, tak ona upadla(nebo minimalne nemela cisty dopad u toho ctverneho skoku, coz je nakonec min bodu nez trojny). a suverenni to nebylo, ti ostatni zajeli taky hodne dobre. i kdyz na 2. misto bych je dal, tam si myslim ze ta nemka to dostala hlavne za jmeno(body ve druhe sade znamek, kde melli mit francouzi imo vic bodu) ale jak jsem napsal, ty body nejsou zrovna to, co me na tom nejvic zajima, mnohem vic si cenim, kdyz z toho nekdo udeela zazitek/jako prave ti francouzi)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak to jo. Mi se právě u těch Francouzů líbilo, že tu arénu to fakt chytlo a lidi jim prostě fandili i když to nebyli Češi. Ti Němci to taky nezajel nejhůř. Ale ti Rusi to bylo možná dokonalé ale strašně nudné vystoupení. Ale za fotbal bych to asi nevyměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

no rusi meli jeste naskok z SP a me treba prisli lepsi nez nemci, tu dvojici celkove moc nemusim(btw to je dalsi vec, co se mi na tom libi, ze se tam fandi fakt vsem podle toho jak zajedou i na vrcholnych akcich)

Reagovat
Euphael

Ofsajd neofsajd, Slavia měla kopat penaltu za sestřeleného Baráka. Myslím si, že rozhodci odpískal slušný zápas. Gratulace Slavii. Doufám, že to Slávka ukope a nenechá vyhrát tu Plíseň za Prahou. Až na Pavlenku a Mingazova sympatičtí borci.

Reagovat
Spalovač šancí

Co je na Pavlenkovi nesympatického?

Reagovat
Euphael

Nafasoval nesympatický rypák, o to nic, ale to zdržování už v prvním poločase z něj dělá kokota.

Reagovat
Spalovač šancí

Zdržuje každý brankář při zápasech venku, a to už od prvního poločasu. Jsou i brankáři, kteří zdržují, přestože jejich tým prohrává. Jinak já bych tedy za to zdržování rozdával pěkně karty hned do 10. minuty, aby bylo jasno (a nejenom brankářům). Nicméně řekl bych, že Pavlenka je na tom ohledně zdržování ještě dost v pohodě. Však dnes dostal první žlutou v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kozáčik asi 3

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale taky jsem ho neměl rád, už když byl v Baníku..

Reagovat
frankiefcb

jo protože si preferoval Šroma, který nám pak ukázal na čem je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože v té dobe byl Šrom úplně jinde.. Naopak Pavlenka kupil chybu za chybou a Šrom stejně šanci nedostal. To že si to pak posral sám je věc druhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace i Karviné - ne k výsledku, ale ke hře, fakt jste se mi líbili. Ale teda co máš proti Pavlenkovi?

Reagovat
PlackaSKS

tohle přece nemohla být penalta... deli zasáhl míč, zespoda ho kopl hráč karviné... může mi to někdo vysvětlit?

Reagovat
Figi

Deli tam sel jednoznacne slapak. Vzdyt mu trefil kotnik. Co tam chces resit?

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

Jako tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

nebezpecna hra. sroubama napred hrac proste jit nesmi.

Reagovat
Blasphemer

Zespoda ho kopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr ho kopl vole zespoda!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dinss

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

MFK Karviná - SKS myslím, že nejlepší fotbal, který byl v této sezóně k vidění v TV v rámci české ligy.

Reagovat
Coutinho10

to je fakt dřevo ten Řezniček

Reagovat
pepinho2

Odporný výkon Vata opět nic, Požár

Reagovat
Kang & Kodos

Nevěřim, že je horší než Hybš. To nejde prostě.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kang & Kodos

Bože, ať už tahle sezona skončí...

Reagovat
db18

(dokud jsme ještě první )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zkušeně dotlačena k vítězství Ale jinak Rada 3 zápasy, 3 neprohry

Reagovat
ZB 07

2.poločas jsme nezvládli, tohle se prostě musí dotáhnout k bodům. V zakončení jsme strašně laxní, do šancí se dostaneme, ale je to pořád to stejný dokola. A Boryse bych poslal za ty neproměněný tutovky zpátky na Ukrajinu, nebejt Holka, tak neda ani ten gól do prázdný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jste si vystříleli góly na dalších 7 zápasu..

Reagovat
HorajzmAmmann

Vážně řekl ,,nebo až přijedou do Karviný?"

Reagovat
Miguel19

Žraločí sračky > Sparta.

Reagovat
Kang & Kodos

"Velice sporná penalta"? Penalta byla jasná, i když tomu Šural trochu přidal. To spíš ten ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

jakej ofsajd?

Reagovat
Komix

Penalta jasná? Šural padal jak Lafata nebo Limberský- totálně bez dotyku

Reagovat
Kang & Kodos

Podle těch záběrů mi přišla jasná. Když už, tak určitě nepadal půl metru napřed jako Mingazov. Ale až se mi z toho zápasu nebude chtít zvracet, tak se na to ještě kouknu.

Reagovat
Komix

Možná skáče líp jak Mingazow, ale to ještě neznamená, že by ho to nějak ospravedlnilo..

https://twitter.com/DedekMadden/status/851127488050860032

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady slávisti zase zkoušíte?

Reagovat
Komix

Zas je fakt, že mi to může bejt u piči, tenhle rok už nás nedáte

Já jen, že po dnešku jsme si kvit

Reagovat
smazaný uživatel

Kvit za co? Podle slavistické obce se jednalo o jasnou penaltu...

Máte v tom hoši nějakej guláš.

Reagovat
Komix

Podle mě nebyla a ani jsme si ten bod z derby nezasloužili. A myslí si to většina slávistů, jedinej, kdo v tom má guláš jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina slávistů kde? Na tomhle fóru? Na Slavistických novinách? Na FB?

Hm, nemyslím si...

Reagovat
Komix

Jestli se ti do toho chce, tak to spočítej, já nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím - já chodím v podstatě jen sem a tady většina slávistů uznala, že Mingazov tu penaltu rychleji vymyslel, než schytal faul - kdyby to bylo obráceně, nebylo se o čem bavit, ale to je jedno, furt vidím to, že většina slávistů to uznala. Kupodivu nejvíc hejtovali Plzeňáci, až pak sparťani. Takže si myslím, že dneska bys mohl mít tolik morální síly a uznat totéž o Šuralovi. Pokud teda jsi schopný se povznést - i když to je pro sparťana asi dost složitý...

Reagovat
pingla

Reagovat
Losinho

Heroické držení 3. fleku, Rada navždy

Reagovat
hrundy

Doufam, ze Rada i dnes prohlasi, ze to 20 let dela cestne a tohle trpet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

o čem konkrétně mluvíš?

Reagovat
hrundy

O tom vylevu co predved po derby

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to vztahuje k tomuhle utkání?

Reagovat
hrundy

tak, že po Slávce do médií brečí, ale vůbec si zřejmě nevšim, že ve 2 ze 3 zápasů, které ve Spartě koučuje, rozhodčí pomohl jim... penalta úplně stejná jako na Mingazova.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co bylo na té penaltě stejné bylo to, že to byla penalta

Reagovat
hrundy

Trochu objektivity... Byl to proste skok.

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si nějaký normální video a napiš mi, ve které vteřině padal, aniž by byl faulován

prostě běžel dopředu a někdo mu strčil nohu do běhu

chápu že se snažíš něco najít, ale tady ti pšenka nepokvete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hrundy

To je fuk stejne tak muzu donekonecna obhajovat Ruslana, ale proc bych to delal... Jinak videii sem si samozrejme pustil nekolik a svih sebou jak ryba na suchu...

Reagovat
smazaný uživatel

obhajovat můžeš co chceš, ale Ruslan padal předem a Šural byl normálně faulován, to popřít nemůžeš, protože to je evidentní věc která vůbec nezáleží na tvém názoru

Reagovat
hrundy

Obhajuj si to, ale video na isportu tvrdi neco jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

něco jiného než píšeš ty

Reagovat
hrundy

Jak myslis

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Co v tomhle utkání nebylo čestné?

Reagovat
hrundy

penalta, úplně stejná věc jako u Mingazova...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, bez diskuzí. Nevím co to tady zkoušíš.

Reagovat
hrundy

Reagovat
Hokaido

Vy jste fakt kundy ubrečený tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

takových tu je jen pár, ostatní jsou docela v pohodě

Reagovat
Hokaido

Zas tolik aktivních slávistů tu není, ale většina z nich je ubrečná. Výjimka je určitě Coutinho a pár dalších.

Reagovat
hrundy

Dobre

Reagovat
Fernando_Torres

To jsem zvědav, co nám všichni ti kluci rudý co tady před týdnem bojovali za čistotu fotbalu poví dneska. ..

Reagovat
smazaný uživatel

v reakci na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně 3 odpískaný ofsajdy Brna, který nebyly (Ashiru, 2x Řezníček).

Reagovat
frankiefcb

to je fakt, že ty ofsajdy mávali a podle toho, kdo je domácí no.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

+ jeden otočenej aut

Ty vole, rychle tam nějak dopiš ten otočenej aut!

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
PlackaSKS

? offside nebyl a penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/DedekMadden/status/851127488050860032

Podle tohodle to vypadá, že tam možná ani kontakt nebyl. Každopádně Šural skákal dřív, než ke kontaktu (jestli teda nějaký byl) došlo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si nějaký normální video a napiš mi, ve které vteřině padal, aniž by byl faulován

prostě běžel dopředu a někdo mu strčil nohu do běhu

chápu že se snažíš něco najít, ale tady ti pšenka nepokvete

Reagovat
smazaný uživatel

http://tv.isport.blesk.cz/video/3361763/sparta-brno-sural-upadl-pres-tasciho-nohu-lafata-suverenne-promenil-penaltu-3-1.html

00:37 - přijde mi, že ke kontaktu s nohou Taschyho nedošlo.. Ale ruku do ohně bych za to fakt nedal no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani si ti obranci nestezovali, to by mi prislo divne, kdyby se ho ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

sparťani si taky minulý týden nestěžovali, to není moc argument

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc lepsich jich nenajdes, jeden z ukazattelu to byt muze

Reagovat
smazaný uživatel

tak brnensky fotbalisti sou uz na dne z tyhle sezony. nemaj silu.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro stejna situation jak mingazov OK 90. kdyby voba pokracovali tak by k tomu kontaktu dovopravdy doslo a byly by to nediskutabilni pencle. jenze voni se to rozhodli pojistit pro vsechny pripady. treba pro pripad ze by vobrance uhnul a mohli dat gol. co chci ric - sural celkem srac.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nebyla to stejná situation, byla to úplně jiná situation,

Reagovat
smazaný uživatel

z pohledu presnejch souradnic ve vapne ne. princip ale stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

princip je stejný v tom, že pokud si rozhodčí myslí, že došlo k faulu, tak píská penaltu

rozdíl je ale v tom, zda k faulu došlo či nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Nafilmovaná, bez diskuze. Lžeš si sám sobě

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dokaž, návod jsem ti dal

Reagovat
smazaný uživatel

ty to furt nechapes. surala by ten brnak nejspis stejne fauloval a prave proto tomu nemusel takhle teatralne pridavat. pri takovym lehkym votreni se pohyb hrace nezastavi na petniku. sural se vodrazel vic do vejsky nez do dalky a to je to vo co tady bezi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

a ty to nevidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl normálně v předklonu a padat začal až po tom škobrtnutí. To se tady snažíte ospravedlnit Mingazova (což podle vás byla stejně jasná penalta), nebo co? Nejvtipnější je, že to lajkuje Syrovátko...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já se tady hrozně snažím ospravedlnit Mingazova, kterýho jsem tu po derby kritizoval

Reagovat
smazaný uživatel

O tobě to vím, ale taky seš jeden z mála. Stačí projet pár komentářů v téhle diskuzi.

Reagovat
Kang & Kodos

Syrovátkovo profil mám rád. Tak moc ubrečenejch neni ani většina fanoušků. A to i ve chvíli, kdy by mohli mít teoreticky v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších účtů na twitteru, no...

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně byla sporná, tim bych to asi uzavřel.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl mu tam dávat nohu. A vůbec, udělal to chytře a rozhodčí to nemohl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Taschy do toho šel mnohem mnohem hůř než Karavajev. A já už si to video, co jsem postoval výše, pustil asi dvacetkrát a furt si nejsem 100 % jistej, i když spíš si myslím, že ke kontaktu nedošlo. Tohle fakt nejde rozhodčímu dávat za vinu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze byl v predklonu ale nebezel dostatecne rychle tim padem nemel dost kyneticky energie aby pretlacil gravitaci. ale vedel to tak se rozhod spadnout protoze se moh vysekat daleko vic.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem zmaten, máš doktorát z fyziky z MatFyzu, nebo z Harvardu?

Reagovat
Hokaido

Ten možná tak z University of Amsterdam.

Reagovat
smazaný uživatel

fyziku na ucnaku sem mel chvalitebnou.

Reagovat
Spalovač šancí

Vždyť škobrtnul o vlastní nohu ...

Reagovat
smazaný uživatel

nový pohled na věc, to oceňuju

Reagovat
Spalovač šancí

my se k té pravdě nakonec dopracujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

ne, před kontaktem byl prostě v pohybu dopředu a po kontaktu, kdy mu jasně podrazil nohu, šel na zem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

Jako proč? On se ten padající rusák přiznal a sešitý vrací body?

Reagovat
smazaný uživatel

RADA VEN

Reagovat
dinss

Ta penalta byla taková Mingazovská. Neřekl bych že byla...

Reagovat
smazaný uživatel

chápu že je lákavé to napsat, ale musíš počkat, až to bude dávat smysl :) třeba jen do příštího kola

Reagovat
Didier Drogba

Vždyť je to jedno. Na záchranu to stačit bude a bída bude pokračovat

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má pravdu

Reagovat
monty25

Budiž, ale jak toho novináře setřel...

Reagovat
Komix

Jak řekl pan Šimáně- Někdy je nejlepší obchod ten, kterej se vůbec neuskuteční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ať drží hubu, z něho se stává kokot nehoráznej, takový kecy neměl ani Vácha.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se diví, že Spartu nikdo nemá rád. To prostě nejde, když za ně hraje Vácha Šural apod..

Reagovat
monty25

Zvláštní je, že u Šurala jsem to dřív nějak nezaznamenal, že by to byl floutek...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už sral v Liberci, ale tedka je úplně na pest. Možná i více než Vácha. Ale tak Slavia má zase Sýkoru, Plzeň Petrželu. Každý si někoho najde.

Reagovat
pepinho2

Jo no, slávista, brňák

Reagovat
Kang & Kodos

Já se nedivim. Já bych byl snad i nasranej, kdyby nás měli lidi rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak bez vás by to byla nuda. Je potřeba mít úhlavního nepřítele. Kdyby si to o titul dávala Zbrojovka s Teplicema, tak by to asi moc lidí nezajímalo. Teda mě jo, fandil bych zásadně proti Zavadilovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

V Liberci jsem ho měl tak hodně rád i ze začátku ve Spartě ale stal se z něj takovej kokot, že to není možný

Reagovat
Aldeano

Vždyť se chová stále stejně, asi jen nebyl tolik na očích...

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozny ta slavisticka sebranka na twitteru, co se nahrne ke kazdy zmince o Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

sural

Reagovat
smazaný uživatel

A potrefený husy v komentářích to nezvládaj vcelku slušně.

Reagovat
Hokaido

Jako utřel ho pěkně, ale ten novinář, co mu řekne, že v TV tam žádnej kontakt nebyl, je fakt dement. Takhle vymýšlet by si určitě neměli, to je fakt prasárna při honbě za senzací.

Reagovat
smazaný uživatel

senzace byl pro vas minulej vikend kdy ste videli prvni takovou pencli pro slavii. tejden nato klasika ala "podme se utvrdit ze sural neni stejna spina jak mingazov"...

Reagovat
Uwe háže buly

bůch

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak byl v Liberci normální, tak z něj fakt začíná být idiot.

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

Reagovat
pepinho2

Čurák, no

Reagovat
smazaný uživatel

to chtělo kuráž

Reagovat
smazaný uživatel

simulant no

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

týpek

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to ku*va děje? Šural se uvolní v šestnátce, mohl běžet za míčem, kde už nikdo nebránil a střílet, zakopne o nastavenou nohou. Faulující hráč to evidentně ví, při přenosu to nikdo nezpochybňuje a pak sem přijdu a první věta v reportáži co čtu je o nafilmované penaltě?

EF trochu upadá směrem k bulváru a chce provokovat nekonečné diskuze?

Dávám si na tři dny dobrovolný půst od tohoto webu. Já vám dám zvyšovat si uměle počet zobrazení kvůli penězům za reklamy.

Reagovat
ZB 07

Ty souhrny fakt někdo čte?

Reagovat
smazaný uživatel

reportaz z cesky ligy jsem snad nikdy na EF necetl, takze nevim, jaka je kvalita nebo objektivita normalne, ale tohle je teda hodne trapne napsany.

Reagovat
C-M@ster

Nic proti, ale pouze papáte vlastní medicínku.

Podle mě byla jak tato, tak ta v derby.

A pokud podle veřejného mínění nebyla ta v derby, tak zřejmě ani tato.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš, že jo...

Reagovat
monty25

Já bych taky fouknul obě.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/tJxUjIWqYsI?t=36s

Tohle ti fakt přijde jako penalta?

Reagovat
monty25

Myslím, že už jsem k tomu všechno napsal před týdnem...

Reagovat
frankiefcb

no jako nestranný musím říci, ež obě jsou podle mého naprosto nesmyslné a simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

já teda ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Že Šural simuloval by mně až tolik nesra*o, kdyby po derby neměl miliony keců a trapnej připomínek na soc. sítích.

Řekl bych že Sparta má momentálně nejnižší průměrný IQ z naší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak tohle by byla hodně silná konkurence

Reagovat
Hokaido

Tihle dva to mají pro jistotu i napsaný na dresu.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

(dlouho jsem hledal to, čemu se ostatní smějí )

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu dodnes

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je fenomenální kopanář

Reagovat
KingMaster13

až na to IQ když člověk vidí Petrželu s Limberským tak to nejde přebít

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jim to vyvažuje inženýr Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Červenobílá lůza na twitteru opět rozjíždí show.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je, že oni nás můžou mít úplně na háku, za 2 týdny nám spíš budou fandit a stejně nemají nic lepšího na práci, než řešit takové sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se slavisti neprojevovali tak by spartany nemohli srat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak jejich chování vystihuje tvůj komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti momentálně nemají důvod brečet. Hrajou o titul, hrají nejlepší fotbal v lize, série neporazitelnosti, největší rival se herně trápí. Ale kdo chce, vždy si najde nějaký důvod ke zesměšňování.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají, ale stejně brečí. O to je to vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíte se řídit podle inteligentů ze stránek jako Slávistice noviny atd.. To nejsou Slávisti, to jsou stejní borci jako vy tady, co budou potupovat a zesměšňovat soupeře kdykoliv a jakkoliv, takže si nemáte co vyčítat.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

To je hroznej komplex. Přitom by akorát stačilo smát se našim výkonům a vedení. Ale ne...

Reagovat
Spalovač šancí

Popravdě řečeno, smát se vašim výkonům a vedení mi přijde naprosto ubohý. To už je - když už tedy má někdo potřebu řešit druhé týmy - lepší řešit sporné momenty a především reakce na ně.

Reagovat
db18

Kde? Já sleduji asi jen ten normální vzorek...

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pyroman

Ale jo, je fajn, že sešívky i v současné situaci pořád zvládneme dohnat k breku.

Reagovat
hrundy

Tak minul tyden tu byl dost velkej brek od vas...

Reagovat
Kang & Kodos

Je trochu rozdíl vzájemnej zápas a nafilmovaná penalta v 90. minutě, a sporná penalta v našem zápase s cizím týmem, v 55. minutě a v situaci, kdy můžeme Slavii leda stáhnout na devět bodů. Mě by ani nenapadlo vyskakovat po včerejším zápase s Karvinou a křičet, že dal Mešanovič gól z ofsajdu, i když se mi to nejdřív zdálo bejt dost na hraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mimo Prahu je cizí?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Brno, že jo...každopádně proč by slávisti měli bojovat za Brno, to mi neni jasný už vůbec.

Reagovat
hrundy

Ok, jen proste zrovna Sural, kterej mel plnou hubu kecu a pak prakticky udela to stejny... Vlastne nam dal jen sanci si do nej kopnout.

Reagovat
Hokaido

Nebyl právě. Zpětně jsem na sparťany na EF hrdej, protože tu nebylo ani zdaleka tolik nářku, jako mohlo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ahoj tupelo, můžem se dohodnout, že na mě už nebudeš reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tupelo te rano obouval...nepis sracky, nemoralizuj a nebudu reagovat. Jednoduchy jak facka

Reagovat
smazaný uživatel

spis k tradicnimu zanadavani par pivsonum prozpevovani po knajpach a par rundam na rudou bidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický výkon a nutno dodat, že to, co předvádělo trio Hybš, Holek, Kadlec, to byl snad nejhorší výkon, co jsem kdy viděl. Ani jeden z nich nesmí ve Spartě zůstat příští sezónu. A opět se ukázalo, že rozestavení 4-4-2 je kontraproduktivní.Nemáme na něj hráče. A celkově se nedá využívat v zápasech, kde musíme dobývat obranu soupeře.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě by mě zajímalo, jak moc ubohý musí Bogdan být, že se nedostane do sestavy přes Hybše.

Reagovat
Kang & Kodos

Nad tim jsem taky přemejšlel. Vyčítat mu, že má problémy s bráněním a nechat hrát Hybše, kterej neuhlídá ani stoletýho Poláka, to je krása. O Kadlecovi ani nemluvě. To i Holek mi vedle něj dneska připadal jako normální stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Hybš bránit taky neumí, k tomu je pomalejší, přínos pro ofenzivu taky minimální, tak já nevím, co si o tom myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přemýšlel co za psonka hrálo za Zbrojovku..

Reagovat
Spalovač šancí

Zase minulý týden Hybš ubránil Tecla. I když je pravda, že v tom zápase by ho ubránil i pytel brambor

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo právě jediný štěstí, že nehrál Sýkora. Ten by mu nejspíš ukončil kariéru.

Reagovat
salami

Tecl se na křídle ubrání sám

Reagovat
Spalovač šancí

To jsem si taky myslel. Ale včera v Karviné hrál slušně.

Reagovat
salami

neviděl jsem, ale i kdyby dlouhodobě tam prostě s tou technikou nemá co dělat, teda pokud máme nějaký ambice, nemůžeš přehrávat soupeře a diktovat tempo hry, pokud máš ve hře takhle dřevěný záložníky, jako alternativu do utoku ho beru, ale v záloze mi to přijde jako hovadina, defacto jsme nahradili Van Kessela Teclem a jedinej posun je, že se ten druhej víc snaží

Reagovat
smazaný uživatel

v lete pride top hrac. nemam strach. spis me sere ze nejspis vodejde van buren.

Reagovat
Spalovač šancí

Já si tedy myslím, že taky hráč je potřeba. Rozhodně do tréninku, aby se ti ostatní lepší moc neflákali. Aby to fungovalo, tak musíš i občas nasadit do důležitých zápasů. Nicméně byl bych taky raději, kdyby místo něho hrál van Buren. Nevím, proč dostává málo příležitostí. Fotbalově je lepší a na hřišti jezdí.

Reagovat
Logan

Nechápu, že se na tohle ani jednoho z trenéru co tam na jaře byli snad žádnej reportér nezeptal, že jim tam sedí hráč za 1M+euro na lávce/tribuně .... hlavně že se ptal na takový sračky pořád ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle už na Radu zkoušeli před Zlínem, když se ptali na změny v sestavě. Odpověď byla "protože jsem se tak rozhodl"

Reagovat
Logan

Tak ale to nebyla přímá otázka na Bogdana ne? ale chápu no, Rada tohle stejně asi neřekne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

+ je psychicky zlomený, tak mu nepomůže a nešoupne ho tam na posledních pár minut, aby si zvedl náladu, ale vystřídá jen 2x

V tom klubu se ani nikdo nesnaží něco udělat s tím, aby těch 30 mega nevylítlo oknem.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč taky, že jo. Vždyť se nic nestane

Reagovat
Losinho

shrnu to

Sparťani Syrovátka ubrečenci od nás Zlín

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Logan

Viděl jsem tenhle víkend zápasy celé první trojky

Plzeň byla naprosto tragická tak jako v podstatě celý jaro, nehrála nic, její výkon byl snad ještě horší než výkon Sparty a body vydolovala zase se štěstím

My jsme v Karviný hráli dobrej zápas, kterýmu velmi pomohla úroveň Karviné. Po vedoucím golu jsme měli pasáž kdy jsme měli rozhodnout, bhužel se nepovedlo, Deli neodehrál dobrý zápas, nakonec se ale podařilo velmi důležitou výhru v těžkém venkovním zápase vybojovat, řekl bych spravedlivě. Frydrych je dobrá volba na kapitána, ten kluk se mi začal fakt hodně líbit a přeju mu i tu repre, pokud bude mít šanci se tam mrknout. Barák zase střídal skvělé pasáže s horšíma, ale v prvním polčase kraloval ... už jsem někde viděl názor na výměnu Ščuk - Ngadeu, myslím že třeba proti Hradci to je ideální zápas na vyzkoušení takové změny, Míšoj ta rozehrávka teď zrovna dvakrát nejde ... Nechápu ale jaktože jsme se v tom derby tak posrali a nebyli jsme schopní přehhrát Spartu ty vole s Holkem na stoperu, když si z nich dneska dělalo prdel i Brno ...

Sparta ... co k tomu dodat... Brno sem letos hrát neviděl, jen sestřihy v dohránu, ale proboha jestli takhle hrajou pořá tak si jejich fanoušci nemůžouo na nic stěžovat. Od 10. minuty byli lepším týmem na Spartě a diktovali tempo hry .. jen jsou to prostě lemplové co neumějí dát gl, Řezníček fakt smolař, oba ty nájezdy řešil v podstatě dobře, ale Koubek ho prostě vychytal ... Opravdu velká škoda že neuhráli aspoň bod, myslím že by to bylo spravedlivé. Akorát Sparta prostě když už se dostala k vápnu soupeře, tak z toho většinou byla tutovka, který navíc dokázali proměnit. Penalta nebyla tak okatá jak u Mingazova, rozhodně kdyby chtěl, tak by padat nemusel, ale byla, na rozdíl od minulého týdne, prostě to udělal líp.

Závěr tedy je že pořád věřím v to že ten titul nakonec uhrajem, snad bude Syky v pořádku a připraven na Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych přes Kadeřábka a Gebre Selassiho nemá v repre šanci.

Reagovat
Logan

To já vím, ale tak zranit se může kdykoliv kdokoliv /ne že bych to někomu přál/ a už minule by byl povolanej kdyby se sám nezranil ... navíc může hrát i na stoperu ...

Reagovat
Logan

Jo a abych nezapomněl, tak pořád někde čtu, slýchám výtky na Luftnera a že by měl hrát Bílek ... proboha proč? vždyť ten hráč roste každým zápasem a já s ním nemám vůbec žádnej problém, spíš naopak ... i ta rozehra u něj šla nahoru a dovolí si čím dál víc, viz ten průnik zakončenej teda rochu debilním pádem, ale i tak, Luftner

Reagovat
smazaný uživatel

Mně pořád nepřijde vzadu tak jistej a občas dělá chyby v rozehrávce no...

Reagovat
Logan

Mně ale nepřišlo že by byl Bílek v tomhle směru lepší a nevidím důvod proč hrát staršího hráče co dohrává před mladším kterej má perspektivu ...

jinak Luftner mi dozadu přijede jistej dost teda, jak říkám, každým zápasem lepší ...

Reagovat
Losinho

mně právě přijde dozadu jistější než Bílek, ale vzhledem k věku neumí logicky tak dirigovat a ta rozehrávka je strašná

Reagovat
Logan

Co máte s tou rozehrávkou? Já se na to u něj už několikrát zaměřoval a nepřišlo mi teda že v tom ohledu byl nějak extra špatnej, nebo dokonce horší než Deli ... Je schopnej ten balon podržet a párkrát ho i pěkně vyvezl, jako není to Hummels, ale není to ani Martin Muller tvl ...

Reagovat
Losinho

jako poslední 2 venkovní zápasy jsem neviděl a derby tak napůl, ale jinak posral 2 ze 3 balonů

Reagovat
salami

tohle na sebe vzal Flo, tak se mu líp dejchá

Reagovat
db18

To není štěstí, to je Pavel Černý.

Reagovat
Logan

Nojo, tak nějak to bylo myšelný, ale nechtělo se mi to rozepisovat protože už jsem k tomu předtím něco psal Lempl neschopnej

Reagovat
F.Torres

Vydřená výhra po sporné penaltě. Sparta je zpět a Šural za kojota

Reagovat
Mex88

Penalta by se snesla, spíš ten ofsajd... a to divadlo toho Lafaty před tím poločasem, tohle je největší ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd kdy?

Reagovat
Mex88

Před tím druhým golem, byl tam o krok napřed, ale zase jsem zastáncem toho , že ty sporný postavení by se měli pouštět, takže asi ok.

Mě jen vadí to divadlo toho Lafaty, nikdy jsem nepochopil, proč tenhle hráč má tohle zapotřebí, dříve se jevil inteligentně, i první roky po přestupu do Sparty, ale poslední dvě a pul sezony se z něj stal strašnej ubožák.

Jinak po zářezu v Brně na podzim a i na Slavii minulý kolo jsou ty body pro Spartu asi zasloužený

Reagovat
Kang & Kodos

Nejvíc je mi stejně líto Habance. Před zápasem dali góla snad někdy v žákách (© Sňozík), nakonec se trefí 2x na Letný, ale dostanou trojku.

Reagovat
Riviera Kid

konečně góly a nakonec k hovnu.

Reagovat
Losinho

góly se neosvědčily, příště zas 0:0

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Po prozkoumání dostupných záznamů musím opravit svůj názor a v derby byla penalta písknutá správně.

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
Spalovač šancí

Ale já to výjimečně myslím vážně

Reagovat
Losinho

ze dvou důvodů:

1) byla to penalta pro Slavii

2) byla to penalta proti Spartě

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych to zkrátil. Byla to penalta.

Reagovat
Hokaido

Je dneska Dohráno?

Reagovat
monty25

Ne, kvůli golfu až zítra.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč se na ten fotbal rovnou nevyserou?

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu, jak dávali 2 zápasy Bundesligy za kolo, 3 zápasy z ligy a všechny se studiem, tak se mi chce brečet.

Reagovat
Losinho

nebo Premier League na Prima Cool

Reagovat
pingla

Ronaldo v MU, Drogba v Chelsea

Reagovat
Losinho

MCity taženej Robinhem

Reagovat
pingla

Jojo, pro mladého fanouška United krasné časy

Reagovat
Kang & Kodos

Oni už maj první volbu přenosu snad jenom u EL. A samozřejmě u DRFG superligy. Ale tohle je prostě hrůza. Vysílaj dva fotbaly tejdně (čtyři, když se hrajou poháry), a to se ještě půlku jara modlí, aby se v hokeji nehrálo prodloužení. Včera nemohli dát ani 5 minut studia, protože by tim asi nenávratně zničili 3,5 hodinovej přenos z golfu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se to snaží vynahrazovat magazíny s oblíbeným Kalousem, no neber to.

Reagovat
monty25

Příští díl pořadu Můj fotbal komplet o dívčím fotbale...

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby Příbram včera bodovala, možná bych se kouknul

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Protože zatím nesehnali experta, který by jim ty sračky rozebral elektronickou tužkou ...

Reagovat
db18

Vy jste ty zápasy neviděli? Máte jako pocit, že sestřihy a rozhovory mají mít přednost před přímým přenosem? Jestli ano, jste na omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,jede tam golf tuším

Reagovat
Miguel19

The Masters > Naše trapná liga.

Reagovat
eder

Lafata je děvka prodejná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je hrozná. Pokud se vážně vytýká Vatajelovi bránění, tak to se jim může po výkonech Hybše, Kadlece a Holka leda vysmát. Otřes, dostat dva góly (celkem pět z 23, oni dali víc jak pětinu svých gólů nám!!!!) od Brna to je ostuda...

Penalta oproti té v derby naprosto jasná, Zavadil neměl dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je hrozná. Pokud se vážně vytýká Vatajelovi bránění, tak to se jim může po výkonech Hybše, Kadlece a Holka leda vysmát. Otřes, dostat dva góly (celkem pět z 23, oni dali víc jak pětinu svých gólů nám!!!!) od Brna to je ostuda...

Penalta oproti té v derby naprosto jasná, Zavadil neměl dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - musím uznat, že dneska se na tu Spartu dalo docela koukat, jen to vypadalo, že mají rozestavění 0-6-4, což teda vedlo k tomu, že Brno dalo dva góly. Pentli Šural přihrál, ale zase je to o tom, že sudí tohle nemá šanci posoudit - doufám, že ve 30 kole nebudou mít všichni sudí stopku kvůli písknutejm pentlím, který někdo někde nějak přisimuloval. Bohužel mi tenhle výsledek trošku naboural můj tip, že do konce ligy bude mít Sparta pod Radou z deseti zápasů osm remíz a z toho čtyřikrát 0:0. Pozitivní na druhou stranu zase je, že si Sparťani čuchnou ke stejné polívce, kterou uvařili minulej tejden na Mingazova. A úžasně se bavím, když vidím, jak se z toho snaží vykroutit. Takže suma sumárum děkuju Spartě za dnešní zápas

Reagovat
db18
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

má pravdu

Reagovat
Kang & Kodos

Ale no jo. Jenom ten jeho brek nad loňskym koncem ligy...

Reagovat
ZB 07

Jako já mu docela rozumím. V rozhodujícím zápase dali Teplicím šestku, byli té záchraně fakt blízko a potom se podívá jak se v souběžně hraným utkání domluvili kámoši na remíze bez pořádný střely na bránu, která je stejně poslala dolů Já bych byl teda taky pěkně naštvanej (i když teda ten sestup si Sigma zavinila sama).

Reagovat
Kang & Kodos

No právě. Oni za celý jaro netefili ani vrata od stodoly, od Příbrami dostali 2x rychtu. za celý jaro vyhráli snad jenom proti Baníku, a najednou daj 6 gólů To, že se jim na to Teplice vysraly mnohem víc, než Jablonec Příbrami, to už nezmínil

Reagovat
ZB 07

Tak u teplickejch ten záměr to odevzdat nebyl už před zápasem (pravděpodobně), ti se na to prostě jenom po inkasovaným gólu vykašlali, zatímco v Jablonci to vypadalo jako předem dohodnutej výsledek Ale máš pravdu, Sigma byla trapná celou sezonu, takže spadli naprosto zaslouženě, jenom chápu jeho pocity...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

„Periferně jsem viděl, že mi tam jde hráč a chytře jsem si před něj dal tělo. On už nemohl zastavit pohyb, byl tam kontakt a rozhodčí to pískl,“

Reagovat
PavlíčeQ

To Příbrami za 2 týdny pustíme znova a budou ve hře

Reagovat
jiriczeQ

neřekl bych, že ten výrok je postaven jen na posledním kole, kdy byl podezřelý i výsledek Sigmy..já s ním jednoznačně souhlasím

Reagovat
C-M@ster

víc takových rozhovrů

Reagovat
kvasha16

500. pre Fortuna ligu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fnliga.cz/clanek/3261-vydali-jsme-se-na-maximum-netajil-se-prostejovsky-rus-a-pochvaloval-si-vybornou-atmosferu

" Zápas s Baníkem představoval pro Prostějov fotbalový svátek. Bral jste ho jako místní odchovanec za vrchol své dosavadní kariéry?

Je super, že člověk může hrát takové zápasy, na které by dřív pomalu ani nepomyslel. Oba ty dva duely s Baníkem pro mě byly zatím takovým vrcholem mé kariéry. V lepší atmosféře jsem ještě nikdy nehrál. Baník má jedny z nejlepších fanoušků v republice, takže z hlediska atmosféry snad už ani lepší zápasy být nemohou. Člověk jejich fandění vnímá, užívá si ho a hecuje ho to. Osobně mě paradoxně ještě víc namotivovalo, když jsme v první půli hráli pod jejich kotlem.

Ostravských příznivců bylo na stadionu několik set. Nebál jste se jich vzhledem k věcem, jež o nich kolují?

Nebál jsem se, protože polovina těch věcí je strašně přemedializovaná. Z fanoušků se dělají hrozní teroristé. Myslím si, že to vůbec není pravda. Samozřejmě určité excesy za sebou mají, ale mít z nich strach je zbytečné."

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe a o tom to je. Dostali jsme lístky, nakonec na tribuně ještě více Chacharu a až na ty zbytečné světlice na hřišti žádný problém, nikde se nepíše o rozbitém majetku apod. Dostat v Opavě aspoň 700 lístků, mohl byt mnohem větší klid..

Reagovat
salami

nechci se do toho moc vrtat, ale ten podstatnej rozdíl spočívá v soupeři, jako taky můžu říct, že Spartani byli ukázněný v zápase s Mladou Boleslaví, tak neni potřeba na derby dělat nějaký speciální opatření, ale asi v tom bude trošku rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to beru. Otázka je, bylo opravdu lepší nabídnout nějakých 300 vstupenek s tím, že věděli, že fans zůstanou za stadionem? V kontextu s tím, jak se po zápase na to vysraly složky PČR? Já osobně si myslím, že dostat těch 700 lístků, byl by mnohem větší klid.. Samozřejmě, nikdo to nejsme schopní říct na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Opavu vem už čert, mi se spíše líbí, že ten hráč řekl pravdu, co se týče démonizování aktivních fanoušků (a teď je jedno, zda FCB, ACS či SKS).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe zase kokota..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi chtel reagovat sam na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentace level mateřská školka..

Reagovat
frankiefcb

jinak ohledně toho pyra na hřišti. to musel udělat úplný dement, Jarek tam 4x zopakuje do repráku nevhazujte pyro na hřiště. A on hned potom, co to Jarek do řekne, tak to hodí znova.

Reagovat
frankiefcb

Jinak výjezd parádní za mě. Fandili snad všichni a fandilo se furt.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

novej ucet

Reagovat
db18

(z Mádlova ohlédnutí za ligovým kolem) V tomto ohledu se ve složitější situaci ocitlo hned několik "tříkartových" plejerů Viktorie, kteří si na osudové čtvrté napomenutí budou muset proti Slovácku dát opravdu pozor. Podle oficiálních stránek ligy jde o Kozáčika, Hejdu, Hubníka, Matějů, Kopice, Petrželu, Zemana a Hromadu.

Jestli proti Slovácku nebude hrát Hájek, tak to opravdu nechápu... (a úplně vidím, jak se stihne vykartovat jak Kopice, tak i Petržela )

Reagovat
db18

...a jedno z kopyt z hradecký juniorky prý včera nepěkně dojelo Chriena, který si při tom opět poranil koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz si delas prdel

Reagovat
db18

Tak prý to nakonec bude v pohodě, i když to byl dost nepěkný střet... (dle infa z twitteru)

Reagovat
Blasphemer

Slovenský Rosický.

Reagovat
db18

To už je Sapara, ne?

Reagovat
dinss

Je pravda ze střídal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyta v Hradecký juniorce nehrajou, to možná v Plzeňský. Hradec má jednu z nejlepších mládeží v čr.

Reagovat
dinss

Pro nás by to bylo spíše přínosem.

Reagovat
db18

No nevím... nalevo Kovařík a napravo Zeman? Ne díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k Dohránu, ten Da Silva z Liberce je teda dobrý tragéd..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele