Česká liga - preview 16. kola

02.12.2016, 08:48, aktualizováno 04.12.2016, 08:33
Previews
Mladá Boleslav si v uplynulých týdnech pokazila podzimní vysvědčení a náladu si hodlá spravit proti poslední Příbrami. První polovina sezony nevyšla Dukle ani Slovácku, tyto dva týmy nyní budou měřit síly ve vzájemném souboji...
Dukla Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 13:30)
Dukla přivítá na Julisce trápící se Slovácko a pokusí se navázat na poslední výhru nad Zlínem. Celek z Uherského Hradiště je jen pět bodů nad sestupem a také on by potřeboval bodovat.

Dukla v minulém kole konečně prolomila šestizápasovou sérii bez vítězství a možná trochu překvapivě vyhrála ve Zlíně, kde se to letos nikomu nepodařilo. Radost z tohoto vítězství ale neměla dlouhého trvání. Již v týdnu to Pražané odskákali v Karviné, kde prohráli na pokutové kopy a s MOL Cupem se rozloučili. Dukla tak bude na jaře hrát jen na jedné frontě, kde ale má co napravovat.

V tomto kole se klub z Dejvic střetne se Slováckem. V prvním zápase měla Dukla výhru na dosah, jenže neudržela dvoubrankové vedení a nakonec jen remizovala. "Oni mají tu sílu ze vzduchu a to hlavně po nákopech. Pro nás to byl celkově smolný zápas. My jsme prostě vedli 2:0 a myslím si, že jsme to měli uhrát, ale dostali jsme vlastně góly až v nastavení, což je vždycky pro ten hostující tým nepříjemné," prohlásil Jakub Podaný.

O bod méně má v tabulce Slovácko, které si v minulém kole dělilo body s Libercem. Scénář byl nápadně podobný tomu prvnímu klání mezi Slováckem a Duklou, ovšem v opačném gardu. Tentokráte vedlo Slovácko o dvě branky, ale slibný náskok promarnilo a remizovalo 2:2. "Dukla už ukázala v zápase tady na Slovácku, že má hodně kvalitní mužstvo. Bude to strašně těžké utkání pro nás," nechal se slyšet trenér hostů Stanislav Levý.

Dukla postrádá zraněného Štěpána Koreše a nejistý je start u stopera Šimůnka. Slovácko je na tom co se absencí týče hůře. Reinberk nasbíral čtyři žluté karty a Kerbr s Daníčkem viděli v zápase s Libercem červenou kartu. Kouč Stanislav Levý nemůže využít ani služeb zraněného Biolka.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Kušnír, Šimůnek (Bezpalec), Štetina, Podaný - Hanousek, Tetour, Považanec - Čajič, Néstor, Olayinka
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Hlúpik, Havlík, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Fotbalistům Mladé Boleslavi nevyšel závěr podzimu, přesto se budou chtít rozloučit vítězně a pokud možno vrátit se do první čtyřky. Jejich soupeřem bude poslední Příbram.

Mladá Boleslav už pět zápasů v řadě nedokázala zvítězit a v tabulce se neustále propadá. Středočechům patří až pátá pozice a to nedávno ligu ještě vedli. "Samozřejmě, bavíme se o tom. Mrzí nás to vzhledem k tomu, jak jsme to měli rozjeté. Ale vrátit se to nedá. My se musíme teď připravit na poslední utkání s Příbramí. Víme, že Příbram není v dobré situaci," prohlásil Jiří Fleišman.

Domácí naposledy podlehli Slavii 1:2, ale především herně nepodali vůbec dobrý výkon. Mladá Boleslav by ráda zakončila podzim výhrou a bude k tomu mít ideálního soupeře - poslední Příbram.

Hosté ztrácejí na nesestupové pozice šest bodů, což ještě není manko, které by se nedalo dohnat. V konečnou záchranu věří i samotní hráči. "Samozřejmě věřím do poslední chvíle, dokud to prostě jde, dokud je možnost. Pořád je to možné. Na jaře můžeme třikrát vyhrát a budeme úplně jinde, než teď," doufá Jaroslav Tregler.

Příbram minulý týden remizovala 0:0 v důležitém záchranářském duelu s Jihlavou a pořád má šanci zakončit podzim alespoň na předposlední pozici. Potřebuje však vyhrát v Mladé Boleslavi a také pomoc Liberce v Jihlavě.

Trenér Leoš Kalvoda musí oželet starty rekonvalescentů Čmovše, Rady a Kysely. Trest za červenou kartu si odpykává Marek Matějovský a útočníka Klobásu nepustí do hry zranění. Ztráty hlásí i Petr Rada. Duo Nikolič-Peltier trápí zranění a hned u trojice hráčů je start nejistý - u Jiránka, Kacafírka a útočníka Mahmutoviče.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Takács, Fleišman - Kúdela, Mareš - Přikryl, Magera, Fabián - Mebrahtu
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Tregler, Chaluš, Trapp, Divíšek - Krameš, Květ - Brandner, Pilík, Rezek - Majtán
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 15:00)
Hráči Sparty se rozloučí s podzimní části sezony v domácím prostředí proti Teplicím. Severočeši mají dobrou formu, z šesti posledních zápasů prohráli jen jediný a také do české metropole zajíždějí s jasným cílem bodovat. Sparta si ale žádnou ztrátu dovolit nemůže, neboť na čelo už ztrácí sedm bodů.

23.září Sparta nestačila na Plzeň a to byla jedna ze dvou porážek, kterou musel mladý trenér David Holoubek skousnout. Ta druhá přišla na scéně domácího poháru se Zlínem. Všechna ostatní utkání, včetně těch v evropských pohárech, Sparta zvládla. I tak je ale ztráta na první místo poměrně citelná - sedm bodů na vedoucí Plzeň, tři body na konkurenční druhou Slavii.

Letenští se na závěr podzimu střetnou s houževnatými Teplicemi a moc dobře si uvědomují, že je nečeká snadná práce. "Hrají dobrý fotbal, teďka poslední dvě utkání zvládli bodově. Zkrátka jsou v klidu a neočekáváme, že by přijely na Spartu pod nějakým stresem. Zase se budou chtít předvést a ukázat svojí hru," prohlásil o Teplicích již hlavní trenér Sparty Zdeněk Svoboda.

Skláři jsou určitě schopní Spartu o body obrat, v historii se jim to povedlo hned několikrát. Zrovna letos už si proti Spartě bod připsali (0:0), navíc to bylo v době, kdy kádr domácích ještě nezužovala tak početná marodka. Sparta si ale další bodovou ztrátu zkrátka dovolit nemůže. "Chceme zakončit vítězně. Hrajeme doma, takže si nemůžeme dovolit žádnou ztrátu," doplnil záložník Lukáš Mareček.

Pro Teplice bude zápas na Letné jako vždy velkým svátkem. "Celá kabina se na ten zápas těší. Budeme doufat, že potvrdíme tu naší výsledkovou formu, kterou máme. Chtěli bychom na Spartě něco uhrát," doufá Jan Krob. Teplice za posledních šest utkání prohrály jen jednou, když překvapivě nestačily doma na Hradec. Pak ale zvládly dva těžké duely a to vítězně, nejprve udolaly Bohemku na její půdě a o týden později stejným výsledkem přehrály Jablonec.

Sparta bude znovu postrádat většinu A týmu. Z Disciplinárních důvodů si nekopne Bořek Dočkal a pak následuje klasický výčet marodů - Rosický, Frýdek, Vácha, Šural, Čermák, Sáček, Václav Kadlec a Zahustel. Samozřejmě absencí budou chtít Teplice využít. "Nechci, aby to vyznělo tak, že Sparta je teď slabá, je to pořád nejlepší klub u nás, ale nevím, kdy jindy si to s ní rozdat natvrdo, než na konci podzimu, kdy má za sebou mnoho těžkých zápasů, marodku. Zkusíme jejího rozpoložení využít," dodal Krob. Sklářům bude chybět pouze zraněný Ciskaridze.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Michal Kadlec, Costa - Juliš, Holek, Mareček, Holzer - Lafata, Pulkrab
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Lüftner, Krob - Ljevakovič, Soungole - Hora, Kučera, Fillo - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Až na čtrnáctém místě, s pouhými dvěma výhrami, se nachází Zbrojovka Brno. Svěřenci Svatopluka Habance by rádi přezimovali na komfortnější pozici, k čemuž budou potřebovat uspět proti Karviné. Nováček soutěže si vede zatím o poznání lépe, v první polovině tabulky mu patří sedmé místo.

Zbrojovka prožila hodně nepovedený podzim, přitom v některých utkáních se neprezentovala vůbec špatně. Momentálně ale už šest kol v řadě nevyhrála a proto není divu, že je až čtrnáctá. Naposledy domácí nestačili na Viktorii Plzeň, které podlehli 0:2. Jedinou radostí tak zůstává útočník Michal Škoda, jenž je deseti brankami nejlepším střelcem soutěže. Aktuální situaci Zbrojovky pak komentoval kouč Svatopluk Habanec. "Jsme kousek od patnáctého místa, ale jsem přesvědčen, že Zbrojovka o záchranu hrát nebude. Co se posílení týče, nějakou strategii v hlavě máme. Bude záležet na tom, jaké odhodlání budou mít pro klub stávající hráči a jak do toho zapadnou ti, co budou v hledáčku," odpovídal Habanec.

Zbrojovka by se s podzimem ráda loučila vítězně, už i proto, že pocit vítězství zažila všudy všeho jen dvakrát, z toho doma jen jednou. Na nesestupové čtrnácté pozici má k dobru jen čtyři body, takže pokud by prohrála, mohl by se náskok smrsknout už jen na jediný bod. "Víme dobře, že bodů máme málo, proto je ten zápas pro nás důležitý a chceme ho zvládnout. Očekáváme, že to bude s ohledem na počasí a možná i terén spíše bojovný zápas, bojovnost bude převládat nad fotbalovostí. Obecně to pro poslední podzimní zápasy platí, i když proti sobě hrají, co se jmen týče, kvalitní soupeři. I proto máme pro zápas celkem jednoduché pokyny," nechal se slyšet Svatopluk Habanec.

Karviná je na tom v tabulce mnohem lépe. Sedmé místo je velkým překvapením, nutno ale podotknout, že zcela zaslouženým. Karvinští navíc válejí i v MOL Cupu, kde v týdnu přešli přes Duklu už do čtvrtfinále. "Jdeme do každého zápasu s tím, že chceme alespoň bod. Přeci jenom jako nováček máme za cíl záchranu a každý bod se počítá," prohlásil před utkáním se Zbrojovkou náhradní brankář Branislov Pindroch, jenž odchytal pohárové utkání s Duklou.

Zbrojovka v minulém kole přišla o záložníka Jana Poláka, což je pro ní velkou ztrátou. K dispozici nebudou také Litsingi a Jovanovič, naopak uzdravený je Pavel Zavadil, nicméně celé utkání určitě neodehraje. Karviná cestuje do moravské metropole bez zraněného Mensaha.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Kijanskas, Lutonský - Zavadil, Sedlák - Hyčka, Škoda, Štohanzl - Řezníček
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Dreksa, Košťál, Hošek, Zelený - Šisler, Janečka - Moravec, Budínský, Panák - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Fotbalisté Jihlavy zakončí podzim na sestupové pozici, otázkou je, jestli na té poslední nebo předposlední patnácté a jaká bude jejich ztráta na záchranu. Na Vysočinu přijede soupeř, který také potřebuje body a kterého už ve čtvrtek čeká řecké peklo v Soluni.

Jihlava tedy skončí nejlépe patnáctá a s tím nemohou být na Vysočině spokojeni. Trenér Michal Bílek dokázal zvítězit jen jednou, překvapivě doma s Mladou Boleslaví, jinak převážně remizoval. Dělba bodů (0:0) se uskutečnila i v minulém kole a to v ryze záchranářském souboji s Příbramí.

Proti Liberci budou domácí fotbalisté usilovat o teprve druhé vítězství v sezoně. V této statistice jsou vůbec nejhorší v celé soutěži, vždyť i poslední Příbram dokázala zvítězit alespoň dvakrát. Jihlavští přivítají Slovan Liberec, který před rokem dokázali na domácí půdě překvapivě deklasovat 4:0, do role favorita je to však v žádném případě nepasuje. "Liberec disponuje velmi dobrým mužstvem, které má svoji nespornou kvalitu i přes zranění některých hráčů. Jasnou přednost Slovanu spatřuji v jeho ofenzívě. Přestože Liberec v tomto ročníku zatím mnoho branek nevstřelil, tak v útoku disponuje velkou plejádou individuálně výborných fotbalistů," vyzdvihl největší zbraň soupeře trenér Michal Bílek.

A na svého soupeře už našel i zbraň: "S ohledem na ofenzívní sílu Liberce se musíme prezentovat pevnou defenzívou a soupeře nepouštět do šancí. Zároveň však musíme být aktivní, sebevědomí a chodit do rychlých protiútoků. Musíme se tlačit do zakončení. Věříme, že v sobotu naše střelecké prokletí prolomíme," dodal Bílek a zároveň upozornil na bídnou střeleckou produktivitu.

Liberec neprožil zrovna povedený podzim, tedy pokud se budeme bavit výhradně o ligové scéně. S dvanáctým místem nemůže panovat spokojenost, ovšem ještě stále existuje šance první polovinu sezony zachránit. Hodila by se k tomu výhra v Jihlavě a především ta v Soluni, která za jisté konstelace může znamenat evropské poháry i na jaře. Hráči Slovanu se na horké půdě PAOKu představí už ve čtvrtek.

Domácí budou postrádat Kryštůfka, Urdinova a Blaiče. Liberec zase potrestaného Vůcha, jenž uviděl v souboji se Slováckem červenou kartu a dále zraněné trio Hovorka, Baroš, Latka. Otazník visí nad startem Sýkory.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Rosa, Šulek - Štěpánek, Urblík - Zoubele, Dvořák, Hronek - Rabušic
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Karafiát, Pokorný, Bartošák - Breite, Folprecht - Ekpai, Ševčík, Navrátil - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (sobota 19:45)
Viktoria Plzeň je jistým půlmistrem, ale přezimovat chce s co největším náskokem. Domácí Bohemka nebude chtít dát nic zadarmo a kupředu jí požene publikum, které je v Ďolíčku vždy skvělé. Favoritem zápasu bude i přes úvodní remízu obou soupeřů jednoznačně Viktorka.

Klokany závěr podzimu nezachytil zrovna v optimální formě. V zápase s Teplicemi se jim lepila smůla na paty a zůstala tam přilepená i v následujícím utkání s Karvinou. Nováček soutěže zvítězil překvapivě vysoko 3:0. Bohemka tak zůstává tři zápasy v řadě bez vítězství a v důsledku toho si pohoršila osmou pozicí.

Miroslav Koubek chtěl závěr podzimu zvládnout pokud možno co nejlépe a získat co nejvíce bodů. Nepovedlo se, i když se v Ďolíčku představí ještě jeden soupeř - vedoucí Viktoria Plzeň. "Nepřemýšlíme o tom, že se jedná o konfrontaci s půlmistrem, dle mě dokonce s nejlepším českým týmem. Jde nám spíš o to, abychom získali ještě do zimy nějaké body. My musíme udělat vše pro to, aby každý ze sebe vydal jen to nejlepší, co v něm je. Už jsme s Plzní letos jednou hráli a po porážce 0:3 s Hradcem Králové nám nikdo nevěřil, my ale v Plzni uhráli bod," připomíná trenér Koubek.

Viktorii už "titul" půlmistra nikdo nesebere, neznamená to však, že by nebylo o co hrát. Hosté by rádi uhájili čtyřbodový náskok před Slavií a v ideálním případě ho ještě navýšili. V lize je forma Plzně fantastická, neporazitelnost trvá už jedenáct zápasů, tedy stejně jako ta slávistická s jediným rozdílem, že Viktoriáni jen dvakrát remizovali, kdežto sešívaní třikrát. "Na Bohemce na nás nečeká nic jednoduchého. Diváci určitě poženou domácí tým dopředu. Věřím ale, že se průběh zápasu bude odvíjet od našeho výkonu," míní stoper Jan Hejda.

Pro Plzeň ještě nepůjde o poslední zápas podzimu. Ve čtvrtek se západočeši představí naposledy vlastním divákům v zápase Evropské ligy proti Austrii Vídeň. Bohužel český mistr už nemůže pomýšlet na postup ze skupiny a na jaře tedy bude v pohárech chybět.

Bohemians se budou muset obejít bez zraněného Čížka a také útočníka Jana Holendy, který nemůže nastoupit na základě dohody klubů. Miroslav Koubek dost možná nebude moci využít ani Bartka a Havla, u kterých je start nejistý. Plzni bude scházet pouze zraněný obránce Limberský.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Krch, Šmíd, Havel - Hubínek - Hašek, Mašek, Jirásek, Luts - Kuchta
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Kovařík - Petržela, Hromada, Hořava, Hrošovský, Zeman - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Slavia Praha  (pátek 20:15)
Už páteční předehrávka posledního kola podzimu nabídne velký šlágr a boj o druhé místo. Fastav Zlín přivítá pražskou Slavii. Sešívaným k tomu bude stačit i remíza, nicméně družina Jaroslava Šilhavého pocestuje na Moravu vyhrát. Zlín chce zase napravit poslední porážku s Duklou.

Ať už Zlín utkání se Slavií zvládne či nikoliv, půjde o veleúspěšný podzim. Svěřenci trenéra Bohuslava Pánika ho zakončí nejhůře na čtvrtém místě, které by v závěru sezony znamenalo Evropskou ligu. Nejlépe pak mohou skončit druzí, to když doma porazí již jedenáct ligových zápasů neporaženou Slavii. "Jsou silní především v útoku, kde mají dva produktivní střelce Mešanoviče a Škodu, ale na druhou stranu obrana jim taky dobře funguje. V týdnu se podíváme na video a řekneme si některé důležité věci k soupeř," nechal se slyšet útočník Haris Harba.

Zlín v minulém kole nestačil na Duklu, které podlehl nejtěsnějším způsobem. Pro Ševce to ale byla teprve první domácí porážka. "Doma jsme silní a doufám, že přijde co nejvíce diváků, aby nás v tomto důležitém utkání podpořili," dodal Harba.

Velmi úspěšný podzim to bude i pro Slavii, která se po příchodu Jaroslava Šilhavého nezvykle zvedla. Pokud se Zlínem neprohraje, připíše si dvanáctý zápas v řadě bez porážky a navíc zakončí podzim na druhém místě, po dlouhé době před nenáviděnou Spartou. Ve Zlíně ale nečeká Sešívané nic snadného. "Určitě jedeme do Zlína s tím, že chceme uspět a uhájit druhé místo. Je to velké lákadlo přezimovat na stříbrné příčce. Zlín je určitě nepříjemným soupeřem, celý podzim předvádí skvělé výkony," říká brankář Jiří Pavlenka.

Ve vítězství doufá i spoluhráč Tomáš Souček. "Musíme jít do zápasu od začátku naplno a předvést naši hru. Věřím, že společně s našimi fanoušky, kterých má prý dorazit hodně, dokážeme domácí porazit a rozloučit se s podzimem vítězně."

Slavia v prvním zápase se Zlínem pouze remizovala 2:2, na druhou stranou to byla úplně jiná Slavia, než kterou vidíme nyní. Tehdy ještě kormidloval Dušan Uhrin mladší a Slavia zachraňovala remízu na poslední chvíli. V minulé sezoně vyhrála Slavia oba zápasy, aniž by přitom inkasovala.

Domácí se budou muset obejít bez útočníka Diopa, Pazdery a Živuliče. Start Janíčka je nejistý. Slavia je na tom podobně, k dispozici ještě nebudou Kenija ani Mingazov a vyloučen je i start onemocněného Mihalíka.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Hájek, Matejov - Vukadinovič, Hnaníček, Traoré, Štípek - Holík, Harba
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Barák, Hušbauer, Ngadeu, Zmrhal - Mešanovič, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15113126:936
2.Slavia Praha1595126:1232
3.Fastav Zlín1594227:1431
4.Sparta Praha1585228:1229
5.FK Mladá Boleslav1583426:1627
6.FK Teplice1564517:1322
7.MFK Karviná1562721:2520
8.Bohemians Praha 19051553715:2218
9.FK Jablonec1545623:2517
10.Dukla Praha1544719:1916
11.FC Hradec Králové1551917:2616
12.Slovan Liberec1536611:1615
13.1. FC Slovácko1536617:2315
14.Zbrojovka Brno1528518:2714
15.Vysočina Jihlava1517710:2310
16.1. FK Příbram15221110:298
Zbývající zápasy
02.12. 18:00FK Jablonec - FC Hradec Králové (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (694)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Buďme realisti. Slávia je rozjetá a my jsme posledních pár zápasu nehráli nic extra. Bod bude úspěch.

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Rozlučka s pohádkovým podzimem. Kéž by kluci Slávku co nejvíc potrápili. Snad bude plný dům a parádní atmosféra, jestli dorazí i dost Slavistů.

Reagovat
PlackaSKS

nakonec budeme rádi za remízu..

Reagovat
Losinho

čekám srajdu jako v Jablonci

Reagovat
PlackaSKS

taky se toho bojim... v jablonci se na to prostě nedalo dívat. na druhou stranu pořád doufám, že budou hrát jako proti bolce

Reagovat
Losinho

ok

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.obbod.com/cs/snimky/vysehrad-2-dil/

Vácha ale profesionální herec.

Reagovat
ZB 07

Ještě neee konec podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem, že my v 2.lize už ho máme dva týdny a k tomu začínáme až někdy v březnu..

Reagovat
smazaný uživatel

No Brnu se to líbí, taky vypadá, že si pohrává s tou myšlenkou tam zamířit

Reagovat
myschak1968

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to pozitivně, alespoň se nemusíme srát někam do té zimy a plískanice. Hezky si počkáme na přijatelnější počasí. A k tomu doma Ústí, což je adekvátní soupeř na rozjezd baníkovského válce

Reagovat
smazaný uživatel

To zase jo.

Reagovat
soukup

tento podzim mohl klidně skončit i dřív

Reagovat
ZB 07

No jako to jo, ale furt lepší chodit na špatnej fotbal než na žádnej

Reagovat
Didier Drogba

pán je masochista

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
Greny

OT : http://www.liveleak.com/view?i=3b4_1479823381 neuveritelne to uklidil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten hráč s číslem 9 čumí, jestli někde není skrytá kamera.

Reagovat
Spalovač šancí

Nic moc, umím to líp

Reagovat
andrew96

Modla FDF

Reagovat
Joe.Cole

Když musí chybu golmana a obránce napravovat útočník...

Reagovat
andrew96

To k tomu patří. To by potom byla nuda, kdyby byly defenzívy dokonalé. Tyto excesy jsou kořením fotbalu.

Reagovat
Joe.Cole

Ale jo, máš pravdu.Navíc bránit výsledek 0:0 musí celý tým, ne jen obrana.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

skillz

Reagovat
ratusek

Achjo. Zas 2 měsíce nudy na ty komerční přehypovaný ligy mě koukat nebaví

Reagovat
Greny

tam zimni pauza se dá celkem v pohode přežít , furt je tam nějakej hokej(extraliga, MS dvacítek, NHL), biatlon, sjezdové lyžování, skoky na lyžích , mnohem lepší než pauza po sezoně , kdy se hraje max tenis

Reagovat
smazaný uživatel

A pohádky.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně šipky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby to někdo nechtěl rozklikávat, tak jeho nejlepší kámoš v tý diskuzi je Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

hod to nekde az zacne ms

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně se furt hraje i fotbal, hlavně Anglie přes svátky má vždycky něco do sebe.

Reagovat
Greny

ale bral jsem to tak ze to ratusek asi nesleduje , podle jeho prispevku

Reagovat
Hokaido

Anglie přes Vánoce je nejvíc. Hlavně Boxing day. Všichni jezdí po návštěvách a já už se asi 5 let vymlouvám, že je mi strašně špatně a nikam nemůžu.

Reagovat
andrew96

*všichni jdou chlastat

Reagovat
Hokaido

Tak hraje se poslední zápas od 18:30, takže to v poho stíhám.

Reagovat
andrew96

Správný přístup. Taky bych nejradši ty návštěvy oželel a díval se na Boxing Day či hokej MS "20". Ale vždy mě někdo donutí vstát z gauče.

Reagovat
Alan_Shearer

Tak to jsi frajer

Reagovat
Hokaido

Já vím, ale stejně děkuju.

Reagovat
monty25

Nejlepší soutěž je Serie B, ta se hraje i na Štědrý den.

http://www.livesport.cz/fotbal/italie/serie-b/program/

Reagovat
Hokaido

To odloží, vždycky se hraje jen nějká Saudská Arábie, nic jinýho.

Reagovat
Kang & Kodos

Možná i něco v Rusku. Jednou takhle hrál 24. i Lev Praha, když byl v KHL.

Reagovat
monty25

Myslím, že Lev takhle hrál dokonce dvakrát a vždycky doma (s Kazaní a Nižněkamskem, jestli si to dobře pamatuju). KHL se na Štědrý den hraje normálně, protože v Rusku to slaví jinak. Letos budou taky čtyři zápasy a od 15 hodin Soči - Dynamo, takže můj program je jasný.

Reagovat
Hokaido

To jako budeš koukat na Štedrý den od 15:00 na KHL?

Reagovat
monty25

No jasně, to koukám skoro každý rok.

Reagovat
Hokaido

To je teda zvláštní. Já jsem taky na sportech úplnej závislák, ale na Štedrej den by mě to fakt nenapadlo.

Reagovat
monty25

To už je taková moje tradice. Loni jsem koukal dokonce od 15:30 a pak už byla skoro večeře...

http://www.livesport.cz/zapas/QLEadtSl/#prehled-zapasu

Nebo na Silvestra v poledne finále Spengler Cupu, nebo někdy v noci když hraje dvacítka na MS juniorů v hokeji. Letos koukám, že budou hrát na Silvestra od sedmi, což je snad ještě lepší.

http://www.livesport.cz/zapas/0bFN5bXj/#prehled-zapasu

Reagovat
Greny

a pred Spengler Cupem , Silvestrovske derby

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
monty25

No co, někdo se nezřízeně opíjí, zatímco já v klidu bilancuju uplynulý rok a koukám na hokej.

Reagovat
Kang & Kodos

Každej ti potvrdí, že s dvojkou v žíle se bilancuje mnohem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

A pohádky ti nic neříkají?

Reagovat
monty25

Nuda. Starý už jsem viděl stokrát a nový za moc nestojí.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jak který teda. Popelku jsem třeba nikdy neviděl, protože si pokaždý řeknu, že to zkouknu za rok.

Reagovat
andrew96

Já jsem třeba před dvěma lety poprvé shlédl Pyšnou princeznu a musím uznat, že mě to fakt zaujalo. V mém žebříčku zaujímá třetí flek po S čerty nejsou žerty a Třech veteránech.

Reagovat
monty25

S čerty nejsou žerty je top. Asi jediná, na kterou se dívám každý rok.

Reagovat
Kang & Kodos

S čerty nejsou žerty je bezkonkurenční, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam nejradši asi darbujana a pandrholu. S čerty se mi líbí ale jebto moc mainstream na me.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co Harry, jdu do baráku? To můžeš vidět i stokrat. Nedovedu si představit že bych se na Vánoce díval na něco jineho. Ale chápu ze každý to má jinak. Já osobně Vánoce prostě zbožňuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Azazelo RD

Nejradši má "Šíleně čuhelnou princeznu."

Reagovat
monty25

Tu ale o Vánocích nedávají...

Reagovat
monty25

Kdepak, loni se hrál taky jeden zápas na Štědrý den...

http://www.livesport.cz/zapas/EgFcZEv9/#prehled-zapasu

A dalších devět zápasů se hrálo 23. 12.

Reagovat
Hokaido

To teda koukám.

Reagovat
monty25

Já si to pamatuju hlavně kvůli těm čtyřem červeným. Avellino tenkrát hrálo předehrávku 22. 12. a to si taky pamatuju, protože to byl jediný zápas, kdy jsem za ně viděl hrát Nitráka...

http://www.livesport.cz/zapas/QgUL0jl2/#sestavy;1

https://twitter.com/monty025/status/679417088864317440

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva červení chtěli být na Vánoce rychleji doma ne? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, dokonce 4, tak to bude jedna rodina.

Reagovat
Uwe háže buly

super

Reagovat
Sali5

Letos se výjimečně hraje na Štědrý den i NFL, ideální program po večeři a takových těch štědrovečerních tradicích

Reagovat
Spalovač šancí

Bez fotbalu nuda

Reagovat
ratusek

jo extraliga zabije nudu dobře, a šukézní biatlonistky taky. po večerech je dobrý sledovat i boby a skeleton jak to dává ted nově od minulé sezony ČT

Reagovat
smazaný uživatel

boby a skeleton je naopak nejtragictejsi sport na sledovani vubec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

50 kilometrů chůze. To nemůže překonat nic

Reagovat
ratusek

co Vasův běh? tam se stejně po několika hodinách rozhodne až pár metrů v cíli

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, dálkový lyžování je taky hardcore. Ještě když to u nás komentuje Čapoun. Ale tomu jsem nikdy nedal víc než právě těch posledních pár stovek metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale komentuje capek

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zapomnel, jeste kdyz vyhraje slovak

Reagovat
ratusek

mě se to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj a tento rok je i ms ve florbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hlavně že se může hrát nějaká sračka jako Tipsport liga, ale normální liga ne

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

A co má jako bejt to "VÍME PRVNÍ"? My jsme si tady z jeho žabek dělali prdel už v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Přesně. Takže já, ty a ještě jeden dotyčný, tuším dinss jsme věděli první

Reagovat
dinss

Ok, omlouvám se vedení...

Je to debil.

Reagovat
Mr.Mike

tak snad plichta

Reagovat
smazaný uživatel

"nenáviděnou" Jsem jediný, kdo dokáže brát rivalitu bez tohoto zbytečně vypjatého slova?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Rivalitu ano, ale hnusnou spartu ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Úplně by stačilo místo toho používat jíny slovo.

Třeba "zkurvenou".

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas

Reagovat
Bex5

Reagovat
Carrick

to už by ale potom nebyla Sparta, ale Viktoria

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu, ale pisálkům to dělá dobře, tak jim to nekaž. Co tam taky chceš psát? Městský rival? Ne, to je blbý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ševci

Reagovat
F.Torres

Snad potvrdime formu hlavne neprohrat.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč už si kurva nemůžu nastavit střídání, když se v Jablonci nehraje?

Reagovat
Coutinho10

taky sem si myslel, ze uzaverka bude posunuta logicky k startu 1. zapasu, ale oni to nechali na tech puvodnich 17:50, takze celkem skoda vzhledem k tomu, ze Jablonec nehraje a hodilo by se mi celkem promyslet stridani k nasemu zapasu ve Zline podle sestav

Reagovat
PavlíčeQ

A kapitána sis nastavil, kterýho si chtěl?

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, to zůstalo od minule Lafatovi. I když možná bych ho nechal i tak.

Reagovat
ondrasch77

Tak Lafi ještě dobrej, mě tam uvíznul Vukadinovič....

Reagovat
PavlíčeQ

ok, stejně jsem si myslel, že budeš mít Lafatu

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

jedeeeeeeem Zlincester!!!!11!

Reagovat
ZB 07

Chomutov vyrovnal...paráda...doufám, že nám tento extrémně důležitej zápas bude zasahovat do fotbalu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Gol konecne konec hokeje

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Škoda...těšil jsem se na nájezdy

Reagovat
ondrasch77

Mimochodem, hrajem v tomhle kole spolu... Pošli prosím sestavu, má je zde...

http://jpeg.cz/images/2016/12/02/sxSXm.jpg

Reagovat
ZB 07
Reagovat
ondrasch77

Hezký, já ještě vybíral mezi Řezníčkem a Olayinkou....

Reagovat
ZB 07

Řezníček by se mohl trefit, ale já furt věřím Škoďákovi, kterej mi předminulý kolo vybojoval krásnejch 50 bodů jinak já se zase rozhodoval mezi Olayinkou a Nestorem, tak snad jsem zvolil správně...

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale mě ten váš Škoďák přijde takovej nějakej divnej..., do teď góly nedával, teď se s tím roztrhl pytel, nevím no... Necháme se překvapit

Reagovat
ZB 07

Jako mně taky zatím moc nepřesvědčil, celkem se směju tomu, jak ho někteří posílají do repre Ale zase dokud ty góly dává, tak proč toho nevyužít

Reagovat
ondrasch77

naprostej souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ma takovy obdobi podruhy...

Reagovat
ondrasch77

a kdy měl to první období? Snad nemyslíš loni? 27-letý útočník prožil svou průlomovou sezónu a poprvé se přehoupl přes 5 gólu v ročníku...

Reagovat
smazaný uživatel

muze pak nekdo prosim hodit odkaz na stream? diky

Reagovat
ondrasch77

vždyť to dávaj na ČT Sport...

Reagovat
Whitemedia

Ale na netu to ČT nedává

Reagovat
ondrasch77

To už jsem bohužel zjistil taky, sorry, nicméně už jsem tu šoupnul stream, který běží....

Reagovat
ZB 07

Štěpán to už rozjíždí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Marv

proč ten hňup mluví do hymny epojištěníligy?

Reagovat
iamek

Ta navsteva

Reagovat
Whitemedia

byl hokej..

Reagovat
iamek

Stadiony od sebe cca 2 km. Pokud jdou pesky, tak snad dorazi.

Reagovat
Whitemedia

Tak až takoví sportovní nadšenci u nás nejsou, aby šli na hokej a hned pak utíkali na fotbal..

Reagovat
Kang & Kodos

Bych čekal, že souboj o 2. místo bude zajímat víc lidí, než souboj dvou tragédů.

Reagovat
Spalovač šancí

Hlavně nemají ti kokoti co lízt na hokej

Reagovat
dinss

Pomlouváš a sam tam nejsi....

Reagovat
Whitemedia

Jaké pomlouvání?

Reagovat
Spalovač šancí

Asi to zhatily dopravní zácpy

Reagovat
andrew96

Zklamání

Reagovat
EAG le grand amour

Žalostná kvalita přenosu

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Čt zvedla vhozenej ručník od Arménský národní televize...

Reagovat
Coutinho10

jasnaaaaa yeeees

Reagovat
Coutinho10

Skoooodaaaa Goooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
KingMaster13

Díky bohu že byla jasná, jinak je mi jasný že by se tu do nás všichni ti fandové Zlíncestru pustili a Milan Ikdyž že by byla s přehledem to ne

Reagovat
Coutinho10

j ty penalty nam moc nejdou no..nastesti golman skocil vedle

Reagovat
KingMaster13

jo no

Reagovat
Kaspar

je ten prenos tak vybledly nebo mam vadnou tv ?

Reagovat
ZB 07

Špatnej přenos jako vždycky...v tomhle je O2 o level výš

Reagovat
Coutinho10

twl uff..jeste ze to netrefil

Reagovat
Coutinho10

ouu Muuris to se dava

Reagovat
KingMaster13

Muri zase pálí Vybral si to proti Dukle

Reagovat
EAG le grand amour

Hájek, Holík, Ngadeu, Deli,.. je to tak těžký?

Reagovat
Kang & Kodos

Deli je neskutečnej král.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Těžko k nevíře že takovýho frajera máme od vás skoro za hubičku

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Co už. Ale myslim, že u něj máme slušný procenta, až se bude prodávat.

Reagovat
KingMaster13

Jo to ano

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už bylo jasný, když tenkrát hrál v Příbrami.

Reagovat
Spalovač šancí

On potřeboval hlavně hrát a to ve spartě neměl šanci

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Takový to, když prodáš Deliho za pár, ale necháš si Holka do základu.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia

Holík

Reagovat
ZB 07

To se dává tohle

Reagovat
monty25

Ten Holík má snad křivou hlavu.

Reagovat
nani92

Zlincester

Reagovat
Coutinho10

no....jeste ze tak

Reagovat
Whitemedia

Minule mě Štěpán s tím batohem pobavil, ale jak poslouchám, tak to asi používá dost často

Reagovat
Coutinho10

jo hned sem si vzpomnel m, jak u bakyho sestrihu LM/EL rikal ze s batohem c. 4 bylo tezky zakoncit

Reagovat
ondrasch77

Ať už se mi tu nikdo nesnaží namluvit, že je Harba nějakej střelec... Tohle by dal i Doli...

Reagovat
Whitemedia

Holíka vystřídej

Reagovat
monty25

Škoda tzv. na Poboráka

Reagovat
Coutinho10

jojojojoj Milaaaaaaaaaaan fantaaaazie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Škoďááááááák

Reagovat
ZB 07

Škoda (Milan ), že je Zlín v zakončení stejně marnej jako my v obraně...

Reagovat
dinss

Kromě Škody jste tragický všude...

Reagovat
ZB 07

Taky pravda...

Reagovat
KingMaster13

ani ne až na tu první 10 minutovku hrajou docela dobře. Spíš kreativita naší zálohy je dostává v těhle situacích do úzkých

Reagovat
ZB 07

Neproměňujou šance a bráněj jak dementi...to je pak těžký

Reagovat
KingMaster13

tak my jsme se taky zbytečně dost zatáhli a smrdělo to tam vyrovnáním

Reagovat
ZB 07

Však jo...ale právě díky nemohoucnosti Zlína si odvezete pohodový 3 body...

Reagovat
KingMaster13

Ještě bych byl opatrný. Zlín není mužstvo co to zabalí. Bojím se aby i našli neusnuli přeci jen dají jeden gol a ještě to může bejt hustý. Kluci hlavně nesmí polevovat

Reagovat
ZB 07

No uvidíme...každopádně máte dostatečně silný tým na to, abyste to v pohodě dohráli.

Reagovat
KingMaster13

nakonec jsme to dohráli ale upřímně Zlín tam z těch tutovek ten gol dát tak to mohlo být zajímavý. Pavlenka

Reagovat
ZB 07

Jojo, Pavlenka je skvělej. Pokud vám ta forma vydrží i na jaře, tak tu Plzeň musíte v boji o titul dát

Reagovat
db18

Už nám zůstává jen liga... a v zimě přijdou další hráči, to už nesmíme pustit.

Reagovat
KingMaster13

toho se bojím, že vás prostě nebude nikdo obírát, kdežto proti nám se stačí zakopat a máme docela problémy Uvidíme no

Reagovat
ZB 07

"v zimě přijdou další hráči" to jsem teda zvědavej, kdo to bude.

V Česku už toho moc nezbývá a pokud to bude cizinec, tak mu zase nezapomeňte brát žabky ve sprše...

Reagovat
db18

Levý bek, stoper a asi někdo do zálohy (ten Nestor?) protože prý má jeden z dvojice H/H slíbený odchod.

Reagovat
ondrasch77

To bude nejspíš Hrošovský, o něm se mluvilo už v létě... Hořavu by snad nikdo z venku nekupoval...

Reagovat
db18

Do Turecka lze udat každého... A vzhledem k věku + tomu, že ho u nás chce každý trenér nejdříve posadit, tak bych tomu věřil...

...Ale Hrošák je taky pravděpodobný, chtěli ho už před sezonou a teď jsme vypadli z EL a navíc se rozehrál do životní formy (takže bych ho prodal, dokud mu to jde a zkusil zapracovat Chriena )

Reagovat
ZB 07

Jako fajn, víte, které posty potřebujete posílit, ale spíš by mě zajímalo kterýma hráčema...Nestor a dál? Protože si nemyslím, že jsou v české lize natolik kvalitní fotbalisté, kteří by vám aktuálně mohli být výrazně přínosnější v porovnání s těmi, které na daných pozicích máte...

Reagovat
KingMaster13

Chce to šikovně hledat podívej třeba Baráka, do Příbrami by mě třeba fakt nenapadlo se podívat a přitom tam mají dobrou juniorku Opava má třeba zajímavej tým, nicméně větší kvalitu kterou potřebuje Plzeň teď hned tak to chce fakt v zahraničí. Hezky FM si zahrát jako my a Ngadeu a ono to půjde

Reagovat
ZB 07

Tak juniorka v Příbrami je dobrá, o tom žádná, ale teď se tam asi žádnej hráč vhodnej do boje o titul nenajde. A jinak by asi opravdu bylo lepší jít směrem do zahraničí, ale to bohužel není plzeňskej styl no...

Reagovat
db18

Ale je... pomalu každý rok dojde zajímavé jméno ze zahraničí... akorát si tu pak nekopne.

Reagovat
ZB 07

to mi ale přijde celkem podstatný no

Reagovat
KingMaster13

Já jen že jsme koupili Baráka kterej se během roku když se mu našlo vhodné místo v sestavě a hlavně šance tak se ukázal jako klíčový. Podobně dobrého hráče třeba vidím Vlkanovu v Hradci ale to je jen příklad. Plzeň je průser že potřebuje hned kvalitu takže zapnout FM a hledat

Reagovat
ZB 07

Tak Vlkanova teď nehraje nijak závratně ani v tom Hradci, takže ten by si asi v Plzni moc nekopnul. FM by bylo asi nejlepší řešení no, tam se hledají posily jedna radost

Reagovat
KingMaster13

Jen mu nevychází zakončení ale ten kluk to v sobě má. Navíc je mladej může se zlepšovat

Reagovat
db18

Jugas, Pokorný... v záloze nebo na levého beka Sýkora (sice se mi zdá hrozně předražený, ale aspoň by zahrál na více postech)... a když se neuzdraví Pilař, tak Malinský (nebo bych ho klidně za něj vyměnil )

Reagovat
ZB 07

Jugas možná, ale Pokorný...no nevím, na můj vkus dělá těch kiksů až příliš. Jinak kdybyste hledali někoho do ofenzivy, tak byste nám mohli pěkně zaplatit za Škodovku, dokud mu to střílí...

Reagovat
db18

To snad ne... To radši Nestora...

Pokas teď hraje na podzim docela špatně, ale zase v minulé sezoně hrál dobře a dostal se tím i do repre - a zas Jugas hraje dobře taky tak sezonu a půl(?) Když hostoval u vás, tak bylo předem jasné, že prohrajete, když náhodou musel hrát stopera...

Reagovat
ZB 07

To mě celkem teď štve no. U nás teda rozhodně nezářil tak jako teď ve Zlíně, ale pokud byste s ním dokázali pracovat, tak by špatnej být nemusel. Hlavně se mi líbí, že celkem dost podporuje i útok, což je pro defenzivního hráče velký plus

Reagovat
ondrasch77

O Jugase bude asi usilovat Sparta...

Reagovat
Uwe háže buly

Pokorný je do budoucna určitě lepší volba jak Jugas, na tom je vidět, že to vždycky bude jenom průměrák, naopak Pokorný má opravdu talent, podle mě větší jak Brabec.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně udržet ten kádr přes zimu, aby se vyhýbala zranění lehce ale opravdu jen lehce doposílit. Třeba o 1 hráče, ještě se víc sehrát a mohlo by to i klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

Smolné pro Zlín..

Reagovat
OTASi

Přijde mi, že 14 týmů hraje v lize naprosto tragicky a 2 týmy hrajou jen o něco líp.. i tak to je strašná holomajzna

Reagovat
KingMaster13

goláskoooooooooooo

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
monty25

Tak to je solidní náklep... Barák aspoň asistence.

Reagovat
Coutinho10

Muuurisssss a Tondaaaaa Baraaaaaaak asistence

Reagovat
OTASi

Číňan ve Zlíně zacinkal zlaťákama ne? Tohle už je hodně podezřelý

Reagovat
Kang & Kodos

Vrabejka

Reagovat
KingMaster13

Ten už fandí Plzni

Reagovat
Blasphemer

Co to meleš? To je kovanej slávista od narození.

Reagovat
Coutinho10

ma ban

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt? Co udělal?

Reagovat
Didier Drogba

natáhl si třísla pod kolenem

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

smrt cenzure

Reagovat
Kang & Kodos

Cenzura byla zrušena před 26 lety ale bohužel to vypadá že je moderní zase zakazovat svobodu projevu. Admini ať shnijou v pekle.

Pičo, disident vrabejka. Akorát ty roky mu nějak haprujou

Reagovat
db18

Za pár let bude kandidovat do senátu na Praze 6

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Temny rytir zurnalistiky...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

mocipani

Reagovat
KingMaster13

Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je spravedlivý A vystřídejte toho kr*pla Holíka

Reagovat
F.Torres

Olala, snový podzim + třešnička s vyhraným derby

Reagovat
johnik

Zlín come on na 3:3

Reagovat
Blasphemer

remízu nechceme

Reagovat
Blasphemer

Už to pro Slavii zavánělo nepříjemným vedením 2:0 v poločase. Škoda, teď to asi doklepou.

Reagovat
ZB 07

Hmm, ČT fanliga

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Obrana ve stylu "kdo se vrací, nevěří golmanovi" Aspoň půjdeme na 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo Kalous a Kozator u tabule..

Reagovat
db18

Poprvé, co mi vyšel transfer ve fanlize... (teda snad posila nedopadne ještě hůř jak Dostál)

Reagovat
exse

To fakt jako ČT projde vyplnit celou přestávku reklamou?

Reagovat
Miguel19

Šilhavý kurví další klub, to je v prdeli s ním.

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie za Řebíčka s Pastoorem a rusákama, který nikdy nepřišli, byla mnohem sympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Baraka boli tříslo

Reagovat
KingMaster13

ještě že je konec podzimu, snad to není nic vážného

Reagovat
Coutinho10

j jediny + momentalni stav zapasu jeste...tak snad na jaro bude vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na ně neumře.

Reagovat
Kang & Kodos

Vrabejka tam roznáší bacily.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

To tam Vrabejka nezvládá a začal s pokřikem "Jude Slavie"?

Reagovat
Kang & Kodos

Pánik ven!

Reagovat
Coutinho10

wow Pavleeeeenka wow

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

tebe to musi mrzet dvojnasob...chapu

Reagovat
ondrasch77

Hezká šance, ale dnes se ukazuje, proč se Vukadinovič "prosazuje" až ve Zlíně... Často selhává ve finální fázi a kolikrát zbytečně dlouho drží balón...

Reagovat
Coutinho10

jj rikam si, ze je skoda ze se u nas vyraznejc neprosadil...hodne se mi libil, ale jak pises, tak on to i hodnekrat zadrbe a v tech minulych sezonach, kdy sme byli na dne, tak zrovna nebylo snadny vyniknout, kdyz vsichni byli dole a on to sam neutahnul ale hodne mu to preju v tom Zline, aby se mu darilo...je to sympatak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Byl to taky hlavní důvod, proč jsme ho poslali k vám na hostování, aby se dal trochu do kupy, začal pravidelně hrát... Jsem na něj zvědav, pokud by měl přestoupit někam ven, boj s konkurencí není úplně jeho hobby (projevovalo se to i ve Zlíně, kdy ze začátku moc nehrál)....

Reagovat
Coutinho10

jj urcite mu to pomohlo, ze si zkusil taky neco jinyho a ted to konecne ve Zline to potvrzuje....skoda teda ze ne driv, ale hlavne ze se mu dari a co se tyce pripadnyho odchodu, tak bych mu pral lepsi tym, ale rad bych ho mel dal na ocich...takze jedine PL ale ne to sem trochu odlehcil...pokud bude Zlin i na jare nahore, tak klidne at zustane a tahne je dal

Reagovat
ondrasch77

Musím uznat, že dnes byl agilní jak blázen (asi motivace proti Slavii), smlouvu má od ledna (kdy mu skončilo hostování od nás a Zlín ho podepsal), ale nevím na jak dlouho... Nicméně nikdy se moc netajil tím, že by rád na západ a na Isportu psali o zájmu z druhé bundesligy a týmech z holandské....Každopádně na PL to určitě není a ani nebude...

Reagovat
Coutinho10

jj ja vim s tou PL...hlavne jestli teda odejde, tak at hraje ikdyby mel jit do naky rakousky nebo belgicky ligy...myslim si nebo pusobi na me tak, ze to ma v hlave srovnany a pokud odejde, tak ze si urcite dobre vybere, aby udelal dalsi krok nahoru a byl jeste lepsi

Reagovat
ondrasch77

Hlavně musí makat sám na sobě, většina Balkánců (myslím tady u nás a v podobných ligách) to má tak, že jak začnou být lehce nadprůměrní, tak přestanou makat... takovej Harba je snad stoprocentní příklad (došlo mu to snad po třech letech, že se nedá žít z jedný povedený sezóny....

Reagovat
Coutinho10

jj to je taky pravda...Harba je jasnej no....toho sem dlouho chtel k nam...jeste kdyz byl v Hradci, tak vim, ze i nas tym o nej mel zajem...skoda, ze to neklaplo, ale prisel jinej podobnej hrac Muris, kterej za Jihlavu hral taky paradne...pamatuju, jak nam vzdycky zatapel v nasich vzajemnejch zapasech...takze o to vic sem rad, ze se mu zacalo darit i u nas...ze zacatku sem se mel trochu obavy, ale ikdyz nehral v zakladu, tak makal dal a takhle k tomu musi pristoupit i Vukadin venku, pokud tam odejde a ja verim, ze on na to ma a bude na sobe makat dal

Reagovat
ondrasch77

Zrovna Muris je skoro výjmečný příklad Balkánce, který si to vzal k srdci, ale jenom díky tomu, že se s ním život nesral. Do Jablonce přišel někdy když mu bylo 15-16 let, s ním dorazil Anes Haurdič, oba hráli za dorost, pak za béčko a nakonec dostal Haurdič asi v 18(19)-ti letech šanci v áčku, odkopal asi tři sezóny (Komňacký ho tituloval Nový Rosický a chvílemi byl skutečně nadprůměrným hráčem), ale Muris šanci nedostal (hlavně kvůli Lafatovi), ale bohužel vůbec žádnou, ani na blbejch pár minut na konci... Tak jsme ho posílali několik let do druholigové Jihlavy (kde taky neměl na růžích ustláno, hlavně po postupu do první ligy) až mu vypršela smlouva a on tam zůstal. No a dnes se rve o místo s protekčním Škodovkou v ambiciózní Slavii.... A Haurdič? postupně šel do kopru, dnes je zpátky v Bosně a hraje o padáka do druhé ligy (3 týmy za 3 roky)....

Reagovat
Coutinho10

j toho Murise ste trochu prokaucovali, ale asi to jinak neslo no...Lafata byl a proste porad je golovej, takze musel zkusit stesti jinde a diky tomu si vyslouzil i zaklad za nas jinak zajimavej ten osud Haurdice...bohuzel hodne talentu to nema v hlave srovnany a on je jednim z nich...

Reagovat
ondrasch77

Tak to je ten fotbalovej byznys, někdy koupíš (vychováš) hráče za pár šušňů (Lafata, Kovařík, Vaněk, Hloušek, Pekhart, Greguš, Novák.....) a jinde tě pak mrzí, že jsi nedokázal odhadnout potencionál daného hráče (Muris,Vuki... ) a pustil ho pryč zadarmo. A pak je třetí kategorie, kdy draze koupíš a investice se rozplyne (Vošahlík, Třešňák...) - Haurdič http://www.transfermarkt.de/anes-haurdic/leistungsdatenverein/spieler/70327

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš za pár šušňů. A proto Baníku stále dlužíte peníze, Pelta se nemá k placení a proto si Baník s největší pravděpodobností vezme jako kompenzaci někoho z hráčského kádru. To je ten fotbalový byznys.

Reagovat
ondrasch77

Greguše jsme koupili tuším kolem 12 míčů a prodali za 30 + bonusy, máš trochu pravdu, že to není úplně pěr šušňů, ale zisk je to pěknej. Ale jak jsi přišel na to, že Jablonec dluží Baníku nějaké prachy? Každý rok před novou sezónou musí každý tým žádat o licenci a její součástí je doložka o bezdlužnosti a pokud mě paměť nešálí, tak s tímto dokumentem mívá problémy především Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco pravdy na tom asi bude. Potvrdilo mi to už více lidí..

Reagovat
ondrasch77

O.K., netušil jsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco málo dostal Šafarčík do kapsy, ale jinak Baníku dlužíte a ne zrovna malou částku. Časy se holt mění, my peníze máme, u vás to zas začíná být problém. A pokud se to finanční vyrovnání nepodaří (vzal si to sám na starost majitel Baníku, ten si ty finance hodně hlídá), tak nejpozději v létě příjde hráčská kompenzace.

Reagovat
ondrasch77

Tak by jste mohli vzít zpátky Kouřila, super stoper (teď když máme 3 zraněné, tak na stoperech hrají dva defenzivní záložníci... Každopádně prachy v Jablonci nedochází...

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil je uplakánek na to, že je to chlap jako hora. Ať zůstane tam v Jizerkách. Ale dochází, jen o tom možná nevíš

Reagovat
ondrasch77

A proto máme 5. nejvyšší rozpočet...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník taky nikomu nedlužil a proto před rokem málem zanikl. Ale mi je to nakonec jedno, vy nám dlužíte peníze a pokud Pelta či jeho kolegové nebudou se mít stále ku placení, tak si bereme hráče.

Reagovat
ondrasch77

Nedlužili jste náhodou Viktorce asi 5 let za hráče? Ale jinak hráče berte, máme jich celou fůru, kteří by podle mě mohli být k mání - Kouřil, Mehanovič, Hanousek, Valeš....

Reagovat
smazaný uživatel

Bereme Wagnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Má to být ofenzivní hráč a podle neoficiálních zpráv už je jeden domluven s Baníkem

Reagovat
ondrasch77

Tak se s tím jménem vytas...

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli počkej.

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že furt melete o hotovém útočníkovi z ligy, tak by to mohl klidně být ten Wagner... Doliho by asi Petržela nechtěl (i když je to makáč a dříč, ale na gól se dost nadře) a Pištu nebo Teclíka Míra určitě nepustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně to sedí..

Reagovat
ondrasch77

Když má fazónu, tak je docela platnej... Ale vůbec nebrání a nechce se mu makat..., jsem zvědav na symbiózu s Petrželou

Reagovat
smazaný uživatel

No to já taky. Nicméně my momentálně potřebujeme nějakého zabijáka. Ono Urgela, který u nás hrál, taky nějak zvlášť nebránil. Ale prostě v tom pokutovém území jsme byli strašně slabí. Ale tak uvidíme, jestli se to domluví. Já bych za něj byl rád..

Reagovat
db18

...do té doby, než začne zapíjet prohry na Stodolní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech stejne (tuk,tuk) na jare moc nebude

Reagovat
ondrasch77

Na jaře možná ne, ale pokud postoupí do 1. ligy, tak nevím.... Otázka taky, zda postoupíte, Opava nebo Budějky Vám dýchají na záda...

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím si, že by v tom kádru nebyl první ani poslední..

Reagovat
ondrasch77

Jak říkám, svoje pozitiva má, ale vidím to bledě s tím vztahem s Petrželou... Na něj totiž nefunguje ten model "Dnes si hrál na hovno, příště začneš na lávce..." a hráč příště maká víc... Wagi místo, aby přidal, tak se vyleje...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no.

Reagovat
andrew96

Plus neumí hrát levou a je strašně čitelný při 1na1, všechno táhne na pravou.

Reagovat
ondrasch77

V 1 na 1 zas tak čitelný není

Reagovat
andrew96

Pokud není rozběhnutý, tak ho obránci často přečtou.

Reagovat
ondrasch77

Tak sorry, ale být dobrý 1 na 1 ze stoje snad neumí nikdo z naší ligy...

Reagovat
andrew96

V tom případě nechápu proč se do toho pouští.

Reagovat
ondrasch77

Koukám Zelinka jako čtvrtý rozhodčí... Pískat mu nedovolí, ale nějaký love to stejně hodí...

Reagovat
Coutinho10

wohohohouuuu tak to je destrukce

Reagovat
monty25

Zazvonil zvonec a Zlíncestru je konec.

Reagovat
Coutinho10

az je mi jich lito

Reagovat
db18

"Nejvíce jsem šokován ze sprinterského nasazení Josefa Hušbauera..."

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
nani92

gloryhunteri

Reagovat
Spalovač šancí

Vidět Hušbauera, jak jde do brejku, to už člověk nemusí vidět ani Neapol

Reagovat
exse

Šilhavka přezlínoval i samotnej Zlín. Beton, přežití x gólovek a ze 4 pološancí 4 góly. Tohle jim prostě nemůže vydržet až do konce ligy. Snad.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ondrasch77

Neboj, po zimní přestávce, kdy jim naordinuje Šilhavka Total Style, tak budou znova rádi za 8. flek...

Reagovat
dinss

Asi tak. Otřesnej výkon.

Reagovat
ratusek

Nech slávisty, oni jedou na titul 1,2 zápasy nevyhrajou, Muris zas začne brečet, Škoda bude přes zimu nasranej že ho nepustí zase pryč (jako letos na začátku sezony) a bude vymalováno, prodaj Baráka nebo koho. Leda jim číňani naslibují ligu mistrů a pohádkové peníze

Reagovat
smazaný uživatel

curakovatis do krasy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda odejít nechce

Reagovat
ratusek

jasně, že neřekne jak chce jít pryč. Ale sám určitě cítí, že je na vrcholku kariéry a určitě si chce zkusit zahraničí bez ohledu na to, co mu slíbí čínani

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak skoda tehdy rikal ze chce zkusit zahranici. prave proto dostal libovou smlouvu. nevim co ti pride divny na tom kdyz nekdo zmeni nazor vobzvlast za takovejch vokolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si připravil tu informaci.

Reagovat
ondrasch77

Tak mám pocit, že v zimě Zlín prodá Vukiho a Jugase, možná Holíka a pohádka pomalu končí....

Reagovat
Coutinho10

Štepan na kameramana: prosim te ukaz mi toho Zeleznika zezasu tu dvojku a pak si projel svoje

Reagovat
iamek

Borec

Reagovat
Kang & Kodos

"Škoda, že se Zlínem nehrajeme častěji"

Milan Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

"Zápasů se Slávii bylo dost"

Stanislav Dostál

Reagovat
Coutinho10

ševcum dosla nit

Reagovat
iamek

Stejne ta nase liga je nejlepsi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz na nic jinyho v podstate ani nekoukam

Reagovat
iamek

Taky na sobe pozoruju, ze tech zapasu z jinych lig vidim cim dal min.

Reagovat
ratusek

taky tak, ještě Fortuna ligu

Reagovat
Losinho

taky.. asi už jsem z těch všech La Lig a Premier Líg vyrost

Reagovat
smazaný uživatel

presne.. to uz je strasne vo nicem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Jako FNL?

Reagovat
Coutinho10

taky me zacina cim dal vic bavit

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ratusek

díky huste.tv sem přišel na chut i slovenské lize

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, praveze posledni rok ji sleduju min a min

Reagovat
raduinho

Reagovat
Spalovač šancí

Dejte občanství Murisovi a ne Vukadinovi. Muris už to má se Škodou natrénované

Reagovat
Coutinho10

Vukadin taky pomuze

Reagovat
Spalovač šancí

Hlavně je dobré, že se oba naučili česky. Venca Kadlec by si z nich měl vzít příklad ... naučit se taky alespoň česky

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Sosi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
raduinho

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

ale no tak...co proti nemu mas

Reagovat
db18

Proti hráči nic nemám, dokonce mi je sympatický, ale ta myšlenka reprezentování je totálně mimo.

Ještě nedostal občanství a už si hraje s myšlenkou přestupu do ciziny a tady ho udrží maximálně přemrštěná nabídka Slavie...

...jako proti tomu, že dostane české občanství nic nemám, ale aby reprezentoval? To fakt ne.

Reagovat
Coutinho10

zrovna jeho i brachu sleduju delsi dobu, co hrajou fotbal v nasi lize a to i predtim nez hrali u nas...hodne se mi fotbalove libej....takovy hraci nam celkem chybej...moc jich neni a to si myslim, ze i v repre kdyz za Nemecko muzou hrat Turci, tak proc by za nas nemohl hrat on, kdyz tu je podstate od mala a hlavne pusobi v nasi lize, takze je pro vsechny znamej

Reagovat
db18

"v podstatě od mala" je tu od 18 let a chystá se jít o dům dál... to je akorát takový případ jak Karim Guede...

...za Německo takhle hrál jen Cacau a už to byl hnus.

...ostatní aspoň od mala prošli "německou fotbalovou školou" takže jsou de facto produktem německého fotbalu a mají tak nějakou "reprezentační" hodnotu

Reagovat
db18

...absolventi školy. (předtím jsem si nemohl vzpomenout jak jinak to napsat)

Reagovat
Coutinho10

no pokud teda pujde do zahranici, tak uz to muze pusobit jinak a daleko vic jako cizinec, ale umi i jazyk a ten neni uplne jednoduchej pro zahranicni hrace..takze zrova Vukyho bych uvital...spis nemam rad ty cizince, co hrajou za jinej narodak, aniz by neumeli ani jazyk ci hymnu....ale to neni jeho pripad

Reagovat
db18

Tak je ze Srbska... srbština není až tak rozdílná od češtiny a některá slovíčka jsou dost podobná (aspoň významově)

Reagovat
Coutinho10

j to je vlastne fakt, ze ty jazyky nejsou az tak rozdilny

Reagovat
ondrasch77

Vukadinovic už snad i splnil jazykové zkoušky z ČJ (byl s ním někde rozhovor). Zas na druhou stranu, kromě Slováků jsou nám Srbové nejpříbuznější (už za 1. sv. války vznikaly vzpoury mezi českými vojáky v rámci R.U. armády, když nechtěli bojovat proti bratru Srbovi ), takže by jim ta Čeština neměla činit takové problémy... Ostatně já při setkání v cizině s Polákem, Slovákem nebo Jugošem mluvím jenom česky a většinou si bez problémů rozumíme....

Reagovat
Coutinho10

jj vlastne mas pravdu v tomhle pripade to mel snadsi

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
KingMaster13

Výhru jsme si zasloužili ale soucítím se Zlínem, protože hráli dobře a nezasloužili dostat takový výklep. Snad se vzchopí chlapci. Jinak teda podzim neskutečná paráda, tohle jsem před příchodem Šilhavýho opravdu nečekal. Jarda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

to není Jardou... Kádr máte plnej dobrejch hráčů (až na Hušbauera), oni fotbal hrát nezapomněli... Tohle je práce Uhrina a předchozích trenérů danejch hráčů... Jarda je dobrej psycholog a stačilo jim pomoct, ale až je v zimě začne učit jeho taktiku, tak se máte na jaře (možná v další sezóně, podle toho, jak to rychle vstřebají) na co těšit...

Reagovat
KingMaster13

Je pravda že vždy byla herně nejhezčí jeho první sezona, neboj taky jsem si toho všiml a trochu mě to zneklidňuje, uvidíme Já vím, že Uhrin to myslel dobře ale neuměl jim tu myšlenku vštípit. Nicméně Šilhavý zná zázemí v klubu, přeci jen je jedním z nás třeba to bude mít efekt jako Simeone a Atletico

Reagovat
ondrasch77

Já ti tu myšlenku samozřejmě neberu, ale ještě dnes mám v blahé paměti, kdy jsme hráli s ČB (on je v té době vedl), tuším sezóna 12/13, mluvil jsem s ním na předzápasovém tréninku a nijak se netajil tím, že přijel hrát beton na brejky... Celou kariéru prožil jako obránce a poslouchal, jak je důležitý nedostat gól... Pak Liberec, Jablonec, letos položil základy sestupu Dukly (už se hrabou nahoru) a teď sklízí úspěch u vás... Otázka zní, je to jeho úspěch? To ukáže jaro (příp. léto další sezóny)....

Reagovat
KingMaster13

Tak v Liberci titul a skupina EL, držel se s nima nahoře, v té mistrovské sezoně navíc hráli pohledný fotbal, tu EL ubetonili ale léto předtím je všichni vykoupili a teď je otázka.. hrál by beton i tak nebo by s tím svým týmem si na to troufl? To samé pak u vás vím že ta jedna sezona byl fakt výbuch ale třeba s Kodaní skvělý dvojzápas, z Ajaxu se taky neposral. Sezona předtím u vás dobrá. Uvidí se

Reagovat
ondrasch77

Liberecký titul - poslední zápas o všechno, kdy Liberci stačila plichta, to je bych řekl taková Jardova klasika, EL v jeho podání v té době - total beton s naprosto nehoráznou dávkou štěstí.

U nás se taky skládal novej tým, ale tvrdím, že se přivedli hráči, kteří hráli podobný styl fotbalu v předchozích angažmá a tak si to sedlo i bez nějakých větších Jardových zásahů, pak přišla letní pauza, ordinace Šilhavka Total style a už to jelo... Doma s Kodaní jsme prohráli a v Kodani jsme hráli jen po půlku a pak na brejky a s Ajaxem to bylo zavřený až moc (hlavně doma)... S Duklou v létě uhrál tuším 4 body v pěti zápasech...

Reagovat
KingMaster13

Ale tak u toho titulu nesmíš brát poslední zápas, celou sezonu hráli pěkně ale pak to začalo. Uvidíme, Jarda ukáže jestli to udělá znova a nebo když mu nerozprodají kádr pod rukama tak jestli umí si udržet tenhle standart

Reagovat
ondrasch77

Ale to je právě ono, taky se tam dával dohromady nějaký tým skoro celý znova (návyky hráčů z předchozích angažmá, zpočátku minimální zásahy do taktiky ...) Zkrátka, to ukáže čas, jakej je Jarda kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Proto Plzeň v první půli přehráli a nepustili do žádný šance..

I když to budeš psát třeba 5x denně, pravdu z toho fakt neuděláš.

Reagovat
ondrasch77

A proto to v druhý půli bylo přesně naopak... Liberec zalezlej a klepal se o výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt divný no, když byl 45 minut od titulu..

Fakt jsi tak blbej?

Reagovat
ondrasch77

Asi jo... Když jsem poločas od titulu a hraju se sobě rovným (taky konkurent na titul), tak rozhodně nezalezu...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan opravdu nehrál se sobě rovným týmem, to zaprvé. Za druhé ti evidentně pojem taktika nic neříká, navíc jsi z Jablonce.

Reagovat
ondrasch77

To jsou argumenty... Liberec, pokud chtěl hrát o titul, tak hrál se sobě rovným (vůbec se nebavím o síle kádru), poslední kola jsou vrcholem boje o špičku a můžeš si to nazývat, jak chceš. Taktika bránění stavu 0:0 je většinou cesta do pekel, už se o tom přesvědčili lepší týmy než Liberec a nakonec tvůj třetí "argument" je výrok arogantní pražského vypatlance a to je důvod, proč jsou Pražáci (čest světlým výjimkám) napříč celou republikou tak oblíbení...

Reagovat
Alan_Shearer

Jezisi, ty jsi fakt kreten to snad neni mozny ...

Reagovat
ondrasch77

Tak to je snad jasný, ne? Vždyť jsem z Předměstí Pozdravuj v Koberci

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem z Prahy, ale tak nevadí. Zbytek radši neřeším.

Reagovat
ondrasch77

o,k,, tak pa pa a díky za účast...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem treba hodne voblibenej mimo prahu a nejsem svetla vyjimka.

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale ty jsi úplně jinej druh... (tebe jsem si docela oblíbil)

Reagovat
smazaný uživatel

tim chces ric ze sem tmava vyjimka?!

Reagovat
ondrasch77

ale hovno, já ani netuším, že si barevnej... Měl jsem na mysli spíš tvůj psanej projev...

Reagovat
db18

to nemůže být trenérem, že najednou začal Hušbauer běhat...

Reagovat
ondrasch77

Mu slíbili za sprinty výlet do KLDR, loni ještě jako Sparťan byl v NY, tak může porovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ruda chatra vs. FOTBALOVÝ KLUB TEPLICE - 1:2! (kezhbaj)

Reagovat
ZB 07

Přijde mi, že ještě před chvilkou jsme obdivovali stadion Karviné s myšlenkami, že nás letos čeká výjimečná sezóna, uteklo pár měsíců, a je z toho zase to, co vždycky...no nic, dneska už to snad bude za 3 body, ať tomu sestupu o kousek utečeme.

Reagovat
vanGomm

Porovnával jsem výsledky v naší lize v době minulé a v té součastné.Dříve se říkalo doma výhra a venku remíza a hraješ o titul.Ten,kdo tehdy vyhrál venku 4x tak hrál o titul.No spíše ho vyhrál.Dnes takový Hradec už po podzimu dokázal vyhrál venku 3x a na titul to nevypadá spíše na záchranu.Podobně jsou na tom i další týmy jako npř.Dukla,Teplice atp.V takové sezóně 1981/82 vyhrála Bohemka za celý rok venku 3x a hrála o titul.Naopak ten,kdo doma prohrál z 15 zápasů třeba jen 2x,tak to lépe jak na 7-12 místo nebylo.Proč mají nyní mančafty tolik zisků venku a naopak tolik ztrát doma je přinejmenším zajímavé .Přitom ta tabulka pak po 30.kole vypadá po těchto "kotrmelcích"tak nějak stejně jako kdyby se hrálo "normálně"

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je domácí stadion většinou výhodou, ale není to tak nemocný jako např. v 70. letech. Brno bylo v 75 a 77 dvakrát 4. v tabulce ale ani jednou v těchhle ročnících nevyhrálo venku. Baník vyhrál ligu v 80 a měl jen 2 výhry z venku. A platilo to i mezinárodně, ještě daleko více. V současnosti je to zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to hlavně nikdy nechápal. Hrával jsem nějakou dobu fotbal, pak florbal. A víceméně mi bylo vždycky jedno, jestli hraju doma nebo venku. Určitým plusem by mohli být fanoušci. Jenže pokud mluví hráči pravdu, tak lepší atmosféra často vyhecuje i hostující hráče, navíc často slyšíš o tom, jak jsou zažraní do hry a co se děje na tribunách často ani neví.

Reagovat
ratusek

Přesně, taky to nechápu. Navíc když třeba Baníkovců jezdí všude dost a jsou skoro všude doma, tak by Baník měl vyhrávat furt asi záleží, kde je jakej drn, hřiště soupeřů jsou asi do kopce atd

Reagovat
vanGomm

Tak diváky jsem zrovna na mysli neměl.Na takovou Duklu nechodilo nikdy v Praze moc lidí a přesto byla často mistrem ligy.V tom to nejspíš nebude.Ted nastávají dlouhé zimní večery,tak o tom budu přemýšlet a možná na to příjdu,komu tyhle výsledkový "kotrmelce" vyhovují.

Reagovat
vanGomm

A víš pro koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Do žádné studie se pouštět nebudu, ale myslím, že dost velký vliv na to má i změna systému z 2-bodového na 3-bodový. Když máš za výhru "bonus" 2 body proti remíze, tak je to pro silnější týmy větší motivace vyhrát. Když byly za výhru jen 2 body, týmy byly venku relativně spokojené i s remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě asi šlo i o to, že chodilo víc fanoušků a domácí týmy byly i proti silným soupeřům víc nabuzené (ale to je zase jen moje spekulace)

Reagovat
vanGomm

V bodování to není,protože ty tabulky budou prakticky stejné ať už je za výhru 3 nebo 2 body.Když si porovnáš a přepočteš staré tabulky ze 2 bodového systému na 3 bodový a obráceně z 3 bodového na 2 bodový jsou ty tabulky až na vzácné odchylky,které budou většinou ve středu tabulky.Jinak kdo vyhraje za 30 kol pouze 4-5x sestoupí tak jako tak.Vůbec při tom nezáleží kolik bude za tu výhru bodů jestli 2,3,5,nebo 10.Pro zjednodušení se stačí podívat npř.na tabulky LM.Tam poznáš,že bude pořadí stejné at už je za výhru 3 body,nebo by bylo 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to bral hlavně z toho psychického hlediska, ten přístup k zápasu - v 2-bodovém systému můžeš za stavu 0:0 bod získat nebo bod ztratit, když jdeš do většího rizika. V 3-bodovém systému je to možnost zisku 2 bodů vs. ztráta 1 bodu, takže větší motivace je na straně zisku. A k těm tabulkám - nemusí jít úplně o kosmetické změny. Díval jsem se na pár ročníků a třeba 85/86 měly 4 týmy na 3.-6. místě 34 bodů, ale kdyby tam platil 3-bodový systém, tak Slavia (v 2-bodovém systému 6.) by skončila 3., protože měla bilanci 15-4-11, zatímco 3 týmy před ní měly větší počet remíz (Slavia by měla 49 bodů, Dukla 47, Olomouc a Bohemka 46). A v té samé sezóně týmy na posledních 3 místech získaly 25, 24 a 23 bodů, zatímco v 3-bodovém systému by všechny měly 32 bodů (sice by to na pořadí nic neměnilo, pokud tehdy rozhodovalo celkové skóre, ale i tak je vidět, že ty změny v tabulce můžou být sice kosmetické, ale někdy i dost zásadní). Takže podle mě i tohle uvažování o vyšší hodnotě výhry v dnešní době mít vliv může, ale to by asi mohl nejlíp posoudit jen hráč nebo trenér, který během kariéry v 1. lize zažil oba bodové systémy

Reagovat
vanGomm

Tenkrát se to zavedení 3 bodového systému zdůvodnovalo tím,aby se víc hrálo na výhry a tím padem bylo méně remíz.Příjde mě ,že se to stejně minulo účinkem,protože těch remíz je v těch ligóch tak nějak plus mínus stejně.Navíc v těch krátkodobých tabulkách tedy LM,EL,MS a EURO,kde jsou skupiny po 4 týmech je ten 3 bodový systém úplně o ničem.Tak trochu mě to připomíná to posouvání času o hodinu.Tenkrát to sváděli na to,že se musí šetřit elektřina.Ušetřilo by se jedině,kdyby všichni pracovali o hodinu méně.Spíše si myslím,že si tehdy chtělo ouřednictvo prodloužit odpoledne,protože oni většinou byli v zaměstnání od 8:00-16:00

Reagovat
vanGomm

Mě ty ligové tabulky,kdy bylo za výhru 2 body příjdou tak nějak přehlednější.Zkrátka člověk se v nich tak nějak líp orientuje,ale je to věc názoru.

Reagovat
vanGomm

Tak mě to nedalo a když už se přepočítávají góly,tak jsem přepočítal i remízy Jedná se sice jen o naší ligu,ale ono to bude jide tak nějak podobné.Když se zavádělo to pravidlo o 3 bodech za výhru,tak se to zdůvodnovalo tím,že to bude nutit hrát týmy na výhry.Opak je však pravdou!!!Remíz je naopak daleko více.Vzal jsem období 22 ročníků tedy 1972/73-1993/94 kdy byl ten 2 bodový systém.Za tuto dobu skončilo remízou 1 222 zápasů tedy průměr 55,5 remíz na jeden ročník.Za stejné období 1994/95 až 2015/16 tedy také 22 ročníků skončilo remízou dokonce 1 412 zápasů!!! To je 64,2 remízy na ročník!! Tohle už nemůže být náhoda,protože porovnání 22 ročníků je dostatečné na to,aby se poznalo,že ten 3 bodový systém se minul účinkem a je k ničemu.Pro zajímavost uvedu celkové porovnání ročníků a jejich počet remíz.

Vlevo je za výhru 2 body a vpravo je za výhru 3 body

1972/73 - 56 1994/95 - 46

1973/74 - 55 1995/96 - 52

1974/75 - 49 1996/97 - 75

1975/76 - 54 1997/98 - 62

1976/77 - 58 1998/99 - 68

1977-78 - 57 1999/00 - 69

1978-79 - 64 2000/01 - 69

1979/80 - 55 2001/02 - 55

1980/81 - 44 2002/03 - 69

1981/82 - 60 2003/04 - 66

1982/83 - 61 2004/05 - 73

1983/84 - 57 2005/06 - 78

1984/85 - 61 2006/07 - 77

1985/86 - 63 2007/08 - 67

1986/87 - 49 2008/09 - 64

1987/88 - 55 2009/10 - 63

1988/89 - 38 2010/11 - 58

1989/90 - 53 2011/12 - 55

1990/91 - 58 2012/13 - 69

1991/92 - 55 2013/14 - 60

1992/93 - 55 2014/15 - 58

1993/94 - 65 2015/16 - 59

průměr 55,55 průměr 64,18

V této sezóně je po 15 kolech tedy v polovině 34 remíz.Takže normální pokračování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kterej trotl zase přemýšlel, že dal zápas na 19:45 Začneme hrát taky rovnou ve 22:00? na ČT fakt nepřemýšlí a hlavně a´t nadávají, že nechodí moc lidí v tomhle.

Reagovat
vanGomm

Bud to dělají schválně,nebo tomu nerozumí.Ta druhá varianta je ovšem o dost horší.

Reagovat
dinss

Magazín EL. Odchovanec Bohemky mluví o srdcařství.

Reagovat
dinss

* ve spojení se Spartou myslím.

Reagovat
Uwe háže buly

Takže třeba Limberský taky neni váš odchovanec žejo?

Reagovat
dinss

Ano je náš odchovanec. Ale Kadlec Sparty odchovanec fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist. A Limberský je odchovanec Sparty.

Reagovat
dinss

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se narodil v plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prošel mládežnickými výběry ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mozny ale byl vodchovanej plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vodkojenej

Reagovat
Uwe háže buly

Limberský je v Plzni od 15 a Kadlec ve Spartě od 16 no, hroznej rozdíl

Reagovat
db18

Co? To by se Limba musel narodit v roce 1975

,,,a s tím, že by byl Kadlec váš odchovanec taky moc nesouhlasím, protože přišel z jiného klubu a hned začal hrát v áčku, ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Co? do Plzně přišel v roce 99.

Reagovat
db18
Reagovat
Uwe háže buly

To je solidní nesmysl, hrával za Třemošnou... ještě si tam mužou vymazat jeho angažmá ve Spartě.

Reagovat
db18

Tam byl asi v přípravce... za žáky už hrál ve Viktorce.

Reagovat
Kang & Kodos

Čermák v základu, Sáček, Zahustel a Bičík na lávce

Reagovat
db18

Neboj... už se zranil Mazuch

Reagovat
monty25

Sestava Teplic stejná jako proti Jablonci...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/805035551455854593

Reagovat
db18

Hora v útoku

Reagovat
dinss

Dneska Vaněček dva fíky.

Reagovat
Uwe háže buly

Nějaký stream?

Reagovat
Uwe háže buly

Dík, skoda ze zas komentujou ty stejny kreteni.

Reagovat
ratusek

když jste pořád na O2 mě by to asi i chybělo neslyšet toho blba Hlenna a jeho odborné rady a poznatky

Reagovat
Kang & Kodos

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Trest na tři zápasy

Reagovat
dinss

Tlačenka ?

Reagovat
db18

Hronek

Reagovat
smazaný uživatel

sudí nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ten ofsajd

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
monty25

Jsem ho přechválil...

Reagovat
Aldeano

Klasika u něj.

Reagovat
Uwe háže buly

Fillo jeste vlastnaka a urvany vazy pls.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Wat

Když neuděláme penaltu, tak je to v suchu.

Reagovat
monty25

Ty vole, takovej gól.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Grigar je lopata, co chceš..

Reagovat
Kang & Kodos

Tyhle kokotiny při centrovanejch balonech jsou u něj ale docela obvyklý, ne?

Reagovat
monty25

Ale už dlouho žádnou kokotinu neudělal...

Reagovat
Aldeano

Tak to už měl na čase...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jejda, to zase bude diskuze Ale podle mě v pohodě

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Henn říkal..víš jak

Reagovat
Kang & Kodos

Já poslouchám nějakýho Jugoše. Chvíli před gólem rozebíral Koubka a Ratajovou

Reagovat
Aldeano

Zase? To tam rozebírají snad při každém zápase od té doby

Reagovat
monty25

Jako v první chvíli jsem si myslel, že to byl jasnej faul. Ale z opakovačky nebyl.

Reagovat
db18

No, jelikož tam byl Grigar až jako druhý, tak to faul spíš nebyl než byl... v takovéhle situaci se po souboji prostě útočící hráč nesmí zvednout, nebo to gólman posral... (když tam nejsou lokty, nebo útočící nezaletí do gólmana až když je gólman ve vzduchu)

Reagovat
Aldeano

Tohle určitě nebyl faul.

Reagovat
db18

v dalších záběrech už to bylo vidět...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jinak nás lehce tlačí. Jak nemohl písknout to sundání Filla Costou, to nechápu

Reagovat
Aldeano

Tlačí no. Ale nechápu ty ofsajdy. Jednou ikdyž to pomezní mává, z opakovaného záběru bylo vidět, že na něj i Jílek kouká, ale nechá to být. A pak hlavní pískne neofsajd, kdy může jít náš hráč sám na branku.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

No fakt. To i u vás. Buď je to geniálně sehrané, nebo vážně dost často chybují...

Reagovat
Blasphemer

Naprosto čistý. Ten Grigarovo sprint k rozhodčímu v kontextu tý situace vyzněl naprosto komicky. Šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

ke sporáku!

Reagovat
monty25

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

HABANEC OKAMŽITĚ DOPIČE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak ustojí to po dnešku Habanec? A zajímalo by mě kam půjde trénovat, třeba nějaká repre? Nebo po něm sáhnou v Příbrami Každopádně Brno je pro mne největší zklamání podzimu, čekal jsem fakt s Habancem ještě lepší Brno než pod Kotalem, ale jak tu psává ZB, v obraně asi mají parodie na fotbalisty a táhnou to jen Škoda a Řezníček

Reagovat
soukup

určitě ustojí, před zimou ho nikdo vyhazovat nebude, uvidí se jak to bude vypadat první tak 3 kola na jaře. Tam už mu půjde o kejhák

Reagovat
monty25

Ty vole, jděte do prdele! To jsou darovaný góly dneska.

Reagovat
db18

Sparťany v sestavě nemáš, že?

Reagovat
monty25

Mám akorát Pulkraba na střídačce, protože už jsem neměl další nákupy. Karavajeva jsem nepoužil a mám střídání Hájek <-> Jeřábek a Vukadinovič <-> Hora. A ještě kapitána Škodu z Brna.

Reagovat
db18

Paráda... tak to by mohlo vyjít.

Reagovat
monty25
Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Si děláš prdel s tim Hanušem...

Reagovat
db18

Už 3 kola jsem chtěl vyhodit Dostála a až teď mi na to vystačil přestup Budget už tolik ne, ale co...

Reagovat
Blasphemer

#bilkovatvrz

Reagovat
db18

...která herně drtí Liberec

Reagovat
Blasphemer

To teď každej.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

My ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Zkušeně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Hm, tak musím fandit Bohemce a místo Chramosty by mohl hrát Golgol (tam si právě nejsem jistý, proto jsem ho nekupoval)...

Reagovat
Blasphemer

Ve fanlize jako kapitán ten špatnej Škoda.

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Pokud ve vedení aspon trochu přemýšlí, tak Trpišovského nevezmou a nechají to trenérsky tak jak to je, ale jelikož se tam nepřemýšlí, tak vezmou Trpiše a celý to pořádně rozeserou zas

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Tepličtí získali pásmo? jako vážně? ještě že neztratili kotouč..

Reagovat
db18

Za chvilku položí pětku.

Reagovat
Kang & Kodos

On se nejdřív hlásí o roh, a pak přizná, že to šlo od něj

Reagovat
db18

Se hlásí, že to šlo od něj, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Přišlo mi, že ukazuje na roh právě

Reagovat
dinss

Už aby toho Costu někdo sundal. Hrozný prase.

Reagovat
monty25

To je hrozný, jak Teplice útočí jenom po vápno.

Reagovat
ratusek

Z pohledu Sparty fakt škoda sporáku, 2 body by se neskutečně hodily a myslím, že by byla velká šance na titul. Takhle záleží na výsledku Klokanů dneska.

Reagovat
KingMaster13

Aha, tak to už chápu potom ten tvůj hate na nás

Reagovat
ratusek

já nefandím ani jednomu, ale z toho trojlístku z nějakého záhadného důvodu přeju nejvíc Spartě u vás mě baví ta naivita. trošku zvýšená "odbornýmil" novináři, kteří z vás dělají nejlepší tým ligy, který bude pomale válcovat evropskou ligu

Reagovat
KingMaster13

Však jsou úplně mimo. Věř že my fandové tomu spíš nemůžeme uvěřit, že příchodem Šilhavýho se to tak zvedlo. Nicméně po právu už i začínáme věřit, že minimálně o titul bychom bojovat mohli. Jistě nevíme co se zásadního stane během přestávky ale minimálně zabojovat bychom mohli. Sparta bude hrát EL kde vyhrála skupinu dostane lehčího soupeře a byla by škoda kdyby se nepokusili urvat postup co nejdál. To jim vezme jinak hodně sil. Zlín bude bojovat asi jen o poháry. Jen Plzeň tu čeká jen liga tak si to vzít asi hold nenechá

Reagovat
ondrasch77

Zlín po výprodeji bude bojovat spíš o 10. flek, Plzeň ten titul naposledy urve a na Slavii jsem sám zvědavý (Šilhavkovi fakt nevěřím)

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme buď se potvrdí moje nebo tvoje slova. Ikdyby se měla potvrdit tvoje slova tak si myslím, právě z toho důvodu že bychom to mohli letos ještě urvat

Reagovat
monty25

Kučera

Reagovat
Kang & Kodos

SuperMario kapitán

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Na na na na na na na na na Vaněček Vaněček Dááááávid Vaněčeeeek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, takhle ho nevyhodí

Reagovat
db18

Vraštil

Reagovat
soukup

super remíza, zkušeně sbíráme bodík k bodíku

Reagovat
db18

"Moravská" výpomoc přece...

Reagovat
monty25

Škoda, že to snížení přišlo tak pozdě...

Reagovat
ratusek

Vraštil zachránil Habance

Reagovat
soukup

kdyby ho chtěli vyhodit po podzimu, tak to udělají bez ohledu na to, jak by to dneska dopadlo

Reagovat
ZB 07

Bohužel...

Reagovat
Greny

Smutný je, že nejlepší hráč na place dnes jednoznačně Krejčí v 17 letech ve stredu zalohy byl fakt dobrej, a Zavadil prišel a jmed asistence na gol

Reagovat
Coutinho10

ani to cisty konto rudochu mi nebylo prano do Fanligy

Reagovat
Greny

OT: čeští skokani na lyzich po prvnim kole na 5. místě za sebou maji treba Slovince a Nory 4 body pred sebou dnes skáčou ve složení (Štursa, Vančura, Hlava a Koudelka) je videt že skupina Schallerta se zlepsuje a druha skupina nic moc (Janda, Matura, Hlava)

Reagovat
Kang & Kodos

Janda ještě skáče? Ten končil už v době, kdy jsem to nějakejch 5 let zpátky přestával sledovat.

Reagovat
ratusek

Největší kápo byl Ahonen Greny, jeslti tomu rozumíš, čím je dán ten absolutní propad finských skokanů? a celkově finů v zimních sportech? snad vyjma snowboardu

Reagovat
Greny

Janda ještě skáče a i Ahonen stále skáče, Fini prostě zaspali absolutne nemaji zadny mlady , zitra jsem zvedav na Štursu dnes z našich nejlepší , včera druhý v kvalifikaci

Reagovat
Kang & Kodos

http://sport.huste.tv/clip/03-12-16-z-senica-d-streda

Březina dal první gól (do správný brány) z přímáku, čas kolem 1:25:00

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Zase 4-4-2 Hromada ani na lavičce... tak aspoň že tam je Suchan

Reagovat
dinss

Tak Hromada byl stejně zraněnej...

Reagovat
ZB 07

Jo tak Monča se ptala fanoušků a mě se nezeptala...pfff

Reagovat
Greny

Hyský: hraje mladý Krejčí ročník 97 pardon 98 se omluvi a stejne rekne blbý ročník

Reagovat
ZB 07

ale jinak měl pravdu...

Reagovat
monty25

Vidíš to.

Reagovat
Coutinho10

twl takze ono se fakt nebude hrat a ja tam mam 3 hrace

Reagovat
ZB 07

Super no...jak je možný, že kousek od nás se hraje liga pomalu i na Štědrej den a tady se odkládají zápasy po pár dnech, kdy je pod nulou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Neřeknu v 90. letech kdy ta kvalita trávníků byla hrozná ale teď by to fakt už se stávat nemělo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
monty25

To je fakt trapný kolo...

Reagovat
Kang & Kodos

Podle aktuálních informací to vypadá, že dnes se v Ďolíčku hrát nebude! Důvodem je promrzlý trávník, na kterém hrozí zranění hráčů.

Přesně tak, vy debilní retardovaný čuráci z televize.Kupodivu v prosinci večer už trochu mrzne.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Ale zase... není podmínka mít na první ligu vyhřejvanej trávník?

Reagovat
db18

Však ho mají Někdy v roce 2013 pořádali sbírku a v roce 2016 už ho znalec hodnotil v posudku

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/763281-dobra-zprava-pro-bohemians-1905-praha-koupi-stadion-dolicek.html

Reagovat
Kang & Kodos

A v 2018 už ho prej můžou i zapnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Blasphemer

Znalec tak ocenil pozemky, tribuny, vyhřívaný trávník, kotelnu, hygienické a jiné zázemí.

Babula asi v kotelně nezatopil.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Sosi

pro tebe PAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

No netvař se - kolik ti nabídly za to, aby si tam viděl to vyhřívání...

Reagovat
ZB 07

https://www.youtube.com/watch?v=8U1naqQVjf0

Doufám, že se plzeňští kouknou na tohle video a ty terény, na kterých se hrálo.

Vtipný na tom i je to, že se zápas odloží a Bohemáci se jdou rozloučit s fanoušky vlastním zápasem...komedie

Reagovat
Greny

Aspob kouknu na Harryho Pottera a na Ledeckou

Reagovat
ZB 07

Ledecká musí dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Oni potřebují trávník, který bude vyhovovat jejich kombinačnímu fotbalu

Reagovat
Sosi

tak nějakej sranda mač a liga je rozdíl trošku...

Reagovat
dinss

Proč se na to máme kouknout my? Snad to pojebala Bohemka ne?

Reagovat
ZB 07

Protože předpokládám, že hlavní signál k odložení zápasu vzešel od vás.

Reagovat
dinss

A i kdyby ano tak co? Nemůžeme za to že Bohemka nemá prachy na zapnutí vyhřívání.

Reagovat
ZB 07

Ale to s tím, co jsem psal, ani tolik nesouvisí. Kdyby jste moc chtěli hrát, tak to zvládnete i na tomhle terénu

Reagovat
db18

Hlavním signálem bylo neběžící vyhřívání.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Toto bych mohl sledovat pořád dokola

Reagovat
Kang & Kodos

A Plzeň tak pošetřila síly na souboj o třetí místo ve skupině EL

Reagovat
Blasphemer

S Kovaříkem v obraně a Ďurišem v základu je nakonec dobře, že se hrát nebude.

Reagovat
Pyroman

To si fakt děláte prdel Co to mají na Bohemce za pseudo vyhřívání?

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám Plzni

Reagovat
Sosi

Jak kdyby bylo důležitý, kdo to navrhnul, místo aby se podívali, proč to nehřeje...

Reagovat
ratusek

V peltonci a dolíčku jsou debilové. Všude jinde se hraje a tam nejsou schopni zapnout vyhřívání. Trapas ligy

Reagovat
PavlíčeQ

U nás jelo vyhřívání celej týden, ale na tomhle se holt hrát nedá

http://fkjablonec.cz/foto/snih_strelnice_web-nahled.jpg

Reagovat
dinss

Jeho se nevšímej. U vás se fakt hrát nedalo...

Reagovat
ratusek

V kazachstánu se na tom hrát dalo pravda, sněhu tam bylo trochu méně

Reagovat
ondrasch77

Pamatuju ještě doby, kdy vyhřívání nebylo a skutečně se hrálo na sněhu, a oranžovým balónem...

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zase hecujes?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude spíš hoax, nebo nějak zkresleně napsané.

Reagovat
Harley111

Navrhoval bych kvůli regulérnosti soutěže , aby odložené zápasy byly odehrány ještě tento týden. Nechápu proč by se nemohly dohrát zápasy v Jablonci i na Bohemce např. v pondělí , venku krásně svítí sluníčko , takže pokud zapnou vyhřívání v pondělí musí mít hrací plochu v pohodě regulérní. Howgh

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to oni nechtějí. Oni potřebují co nejlepší podmínky pro Plzeň.

Reagovat
ZB 07

navíc zase všude hlásí, jak letos nebude na Vánoce sníh, takže podmínky k tomu budou ideální.

Reagovat
ratusek

Plzínka hrát nemůže

Reagovat
db18

...jestli Bohemka to vyhřívání zase vypnula (jako že asi jo, když se další zápas bude hrát až na jaře), tak je to pondělí stejně nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

V tom rohu to odklizení trochu odflákli...

Reagovat
Kaspar

v rohu prerusit hru a vhodit oranzovy balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Nestor gól. Co na něj plzeňáci říkáte, když se spekuluje, že po něm v zimě půjdeme? Bude to posila nebo ne? A na jakém postu by u nás mohl hrát? V útoku je víc než plno a na kraji taky zrovna nemáme volno.

Reagovat
db18

Ještě může hrát podhrota - já z něj úplně odvařený nejsem no, navíc bude asi stát docela dost...

Ale na druhou stranu hrozí odchod Hořavy, tak by to asi někoho chtělo...

Reagovat
Blasphemer

Hořava je na odchodu? To jsem nějak nezaregistroval. Spekuluje se o něčem konkrétním?

Reagovat
db18

Zatím není ani konkrétní, jestli jde opravdu o něj... ale říká se, že jeden z H má slíbený odchod...

Reagovat
Blasphemer

To bych raději pustil Hrošovského, dokud zase nezačne hrát píču. Hořava podává dlouhodobě daleko vyrovnanější výkony.

Reagovat
db18

Taky... ale i Hořavu bych chápal (z jeho pohledu), dá se říct, že mu táhne na třicet a každý nový trenér začne plzeňskou kariéru tím, že Hořavu posadí a pak pomalu zjišťuje, že by vlastně měl hrát...

...a šancí na cizinu už asi moc mít nebude.

Reagovat
Blasphemer

On mi přijde strašně nedoceněnej, když si vezmu, jak dlouho už za nás kope. Navíc je fakt, že každýho trenéra musel přesvědčovat, že si místo v základu zaslouží a pokaždý se mu to povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Máš nějaký konkrétní informace? Maximálně hrozí ochod Hrošovskýho...

Pochybuju že by vedení nechalo odejít víc středových hráčů. Vlastně by tu byl jen Hromada a Suchan.

Reagovat
db18

No, jeden z nich to má mít slibený - o Hrošovském už něco psalo? V létě jsme nabídky ještě odmítali a pak zájem nějak utichl...

Reagovat
dinss

Zájem byl už dlouho zpátky. Ten brzy půjde. Ale nemůžeme si nechat odejít dva střeďáky.

Reagovat
db18

No právě... proto to má slíbené jen jeden... A smysl to dává u obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podhrot by mohl byt terno

Reagovat
db18

Dukla - Slovácko: https://pbs.twimg.com/media/Cy1R9fwXEAAB_95.jpg:large

Tak kolik nahlásí lidí?

Reagovat
ZB 07

to je marný...od Slovácka taky neskutečná ostuda ty dva lidi tam...tipuju ale něco mezi 750-800

Reagovat
PavlíčeQ

Ze Slovácka jich tam je trochu víc

Reagovat
ZB 07

ještě jsem přehlídnul ty dva na schodech no ale i tak...

Reagovat
PavlíčeQ

Při gólu se jich tam radovalo asi 10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, víc lidí chodí i na A třidu..

Reagovat
ZB 07

To vypadá, že návštěva v Bolce bude ještě větší masakr než na Dukle

Reagovat
ratusek

na Dukle 500, v Boleslavi tak 350 a to chcou nacpat ještě víc zápasů

Reagovat
db18

V pohodě... na podzim se odložilo ještě málo zápasů.

Reagovat
monty25

Afričani v zápase Dukla - Slovácko

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem si skočil na záchod za stavu 2:1, přijdu zpět a 2:3

Reagovat
monty25

Já jsem po tom vyrovnání přepnul na hokej a na livesportu hned vidím 2:3.

Reagovat
ratusek

zku*venej Rada. celý Slovácko absolutně nesympatický jinak škoda, že Dukla nevyrovnala z tý poslední střely, to by Havlíka zastřelili

Reagovat
ZB 07

Boleslav

Reagovat
ZB 07

Tak nic

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že mám v sestavě tři Plzeňáky a Golgola, kterej není ani na lávce, tak tohle kolo už je asi tvoje...

Reagovat
ZB 07

Ono už se utkání Plzně dopočítávat nebude?

Reagovat
Coutinho10

neboj bude

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ondrasch77

V tom případě doufám, že se to nebude dohrávat někdy v květnu..., abych aspoň poznal rozdíl...

Reagovat
Coutinho10

Plzen uz nehraje zadny pohary, takze si myslim, ze by snad nemel bejt problem s terminem kazdopadne to je i tak blby...nemuzes vedet, jestli ti hraci nahodou neodejdou nebo se zranej ci je nekdo vysoupne ze sestavy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Boleslav už se vidí v pohárech, ne?

Reagovat
db18

to je takový problém dávat nezpožděný přenos?

Reagovat
monty25

Hlavně, že jsem si do Fanligy koupil Diviše a Silvu...

Reagovat
db18

To už stejně nezachráníš. Leda by se zranil Hejda, Krmenčíka posadil Ďuriš a Hubník ukončil kariéru.

Reagovat
monty25

Třeba se ještě Magera ukopne. Ale je to blbý, že se to takhle odložilo...

Reagovat
Frick

Diváci v Bolce 1280... prý....

Jakým koeficient mám použít pro získání informace o skutečném počtu diváků? 0,5? 0,4? 0,7?

Reagovat
Pyroman

- 1.0

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Jooo Pribram dobre jim tak bolce

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Frick

To jsou zoufalci.

Reagovat
KingMaster13

To jsem fakt zvědavej kdo sebere to 4. místo který zaručuje poháry. Bolka o to zjevně nestojí, Zlín těžko říct jestli udrží kádr. Teplice? Na druhou stranu proč ne mám to tam kousek

Reagovat
monty25
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Liberec v zimě získá tři hráče ze Sparty a dva z Plzně a nakonec to ještě urvou. (nebo Jablonec, jestli se jim někdy ještě uzdraví pár hráčů)

Reagovat
KingMaster13

Tak na druhou stranu ať tam hrají fakt schopné týmy O Liberec se nebojím, že by tam něco nepředvedl a i Jablonec si myslím že po odchodu toho špatňocha Frťaly bude dobrej Teplicím moc nevěřím ale jejich defenzivní styl pro soupeře příjemný není a minimálně nějaký namyšlený klub třeba z Rakouska by si o ně mohl vylámat zuby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele