Česká liga - souhrn 15. kola

26.11.2016, 16:59, aktualizováno 27.11.2016, 20:23
Komentáře a souhrny
Liberec se rozešel se Slováckem smírně, Sparta uspěla proti Hradci Králové. Slavia po velmi dlouhé době vyzrála na Mladou Boleslav. Karviná pokračuje v solidní nováčkovské sezoně, když jasně přejela Bohemians 1905. Plzeň si poradila s Brnem a na čele má čtyřbodový náskok...

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 2:0

27.11.2016 18:30

Góly: 22. Michael Krmenčík, 76. Michal Ďuriš

Viktoria Plzeň dokázala v domácím prostředí porazit Zbrojovku a nový rok přečká na prvním místě. Zbrojovka obhájce prvenství příliš neprověřila, Viktoriáni svojí převahu zužitkovali už v prvním poločase, trefil se Krmenčík a ve druhém dějství pojistil tři body Ďuriš.

Plzeň opravdu s Brnem neměla problémy a už první poločas herně a především výsledkově ovládla. Už ve čtvrté minutě pořádně prověřil brankáře Melichárka Michael Krmenčík. O chvíli později měl dobrou příležitost i Hořava, ale dobře zasáhl obránce Hyčka. Tlak domácích každopádně gradoval a ve 22. minutě přišel první gólový zásah. Po centru Zemana se prosadil hlavou Krmenčík - 1:0. Nebyla to jediná pohroma, která Zbrojovku postihla. Hned vzápětí musel pro zranění střídat Polák, jehož nahradil Buchta.

Viktorka dál dominovala, v další tutovce selhal Hejda a Krmenčík orazítkoval tyč! A aby to nebylo málo, ve 42. minutě orazítkoval pro změnu břevno Martin Zeman.

Zbrojovka se prakticky do ničeho nedostávala. Za celý zápas si nevytvořila jedinou velkou šanci a bylo jen otázkou času, kdy inkasuje podruhé. Stalo se tak v 74. minutě a opět to bylo po centru, tentokrát se prosadil Michal Ďuriš. To už byl na place i uzdravený Pavel Zavadil, ale ani jeho příchod hostům příliš nepomohl. Plzeň vyhrála zcela zaslouženě a v tabulce přezimuje na prvním místě.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 2:2

27.11.2016 14:00

Góly: 66. Nikolaj Komličenko (pen.), 69. Nikolaj Komličenko (pen.) - 29. Francis Koné, 55. Filip Hlúpik

Ani dvougólový náskok nakonec Slovácku na výhru nestačil. Liberec díky dvěma penaltám Komličenka alespoň vyrovnal, ale konečný výsledek 2:2 je i tak ztrátou. Hned třikrát se v zápase vylučovalo. Červenou kartu uviděli Vůch, Daníček a Kerbr.

Slovácko minulý týden nezvládlo domácí duel s Teplicemi a dnes se chtělo svým příznivcům revanšovat. Soupeř byl ale těžký, Liberec se sice v lize trápí, ale ve čtvrtek smetl Karabach a byl při chuti.

Hosté z Uherského Hradiště začali dobře a měli první šanci zápasu. V 15.minutě už to vypadalo, že Reinerk bude zakončovat do prázdné bránky, když skvělý obranný zákrok předvedl Pokorný. O chvíli později zkoušel střelecké štěstí Francis Koné, ale Dúbravka bez potíží lapil. Aktivita Slovácka nezůstala jen tak a po půlhodině hry se poprvé měnilo skóre. Francis Koné předvedl parádní lob a Dúbravka poprvé inkasoval. Liberecká hra byla plná nepřesností a Slovácko mělo ještě v prvním poločase další možnosti vstřelit druhý gól, Francis Koné ale hlavičkoval těsně vedle.

Pokud chtěl Slovan pomýšlet na tříbodový zisk, musel nutně přidat. Do druhého poločasu skutečně nastoupil aktivněji a Komličenko ve 47.minutě těsně netrefil branku. V 55.minutě se podruhé měnilo skóre a znovu ve prospěch hostujícího celku. Koné vysunul za obranu Hlúpika a ten už si s Dúbravkou věděl rady - 2:0 pro Slovácko. Autor druhé branky měl zakrátko na kopačce třetí gól a kdyby proměnil, mohlo být po zápase. Jenže fotbalový osud si připravil jiný scénář.

Pět minut po hodině hry byl v pokutovém území faulován Komličenko a sudí nařídil ve prospěch Liberce pokutový kop. Sám postižený ho proměnil a snížil na 1:2. Zakrátko byl opět ve vápně Slovácka faulován Bartl a Liberec kopal penaltu číslo dvě. Komličenko se nemýlil ani tentokrát a srovnal na 2:2. Navíc hosté museli dohrávat bez vyloučeného Kerbra. U Nisy se ale ještě děli věci. V 71.minutě uviděl druhou žlutou kartu Egon Vůch a přesilová hra Slovanu tím skončila. Za chvíli mohl vrátit vedení na stranu Slovácka Šimko, ovšem svojí ránu poslal vedle. V nastaveném čase se opět vylučovalo. Daníček viděl od sudího Nenadála druhou žlutou kartu ale Liberec v případném zvratu tížil čas. Utkání nakonec vítěze nepoznalo, Liberec remizoval se Slováckem 2:2.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha 1:2

27.11.2016 13:00

Góly: 59. Tomáš Malínský - 13. Lukáš Juliš, 56. Matěj Pulkrab

Sparta duel s Votroky nakonec zvládla a zůstává v kontaktu s čelem tabulky, ovšem neměla to snadné. Hradec hrál velmi dobře, vytvořil si spoustu šancí, jenomže doplatil na neproměňování. Branky letenských obstarali Juliš a Pulkrab. Jedinou branku Votroků měl na svědomí Malinský.

Jako hlavní trenér Sparty už byl oficiálně veden dosavadní asistent Zdeněk Svoboda, nicméně šlo jen o formalitu. David Holoubek měl hlavní slovo a samozřejmě svůj tým v zápase s Hradcem vedl.

Sparta nezačala uplně ideálně, Hradec si velice brzy vypracoval první velkou šanci, ale Schwarz v ní neuspěl. Ani na druhé straně se na první šanci nečekalo dlouho, Lafata dokonce orazítkoval spojnici. Ve 13.minutě už hosté dokonce vedli, k balónu se dostal Lukáš Juliš a nadvakrát překonal golmana Ottmara. Votroci na nic nečekali a vzápětí mohli srovnat. Pohlednou akci zakončoval Malinský a Michal Kadlec na brankové čáře zachránil Spartu od pohromy.

Utkání nabídlo spoustu příležitostí na obou stranách. Hradec defenzívu letenských pořádně provětrával, ale musel myslet i na zadní vrátka. Po jednom z úniků Sparty těsně netrefil branku Juliš. V závěru poločasu si oba týmy připsaly po jedné velké šanci. Nejprve mířil nepřesně na zadní tyč Mareček a po něm na druhé straně přestřelil z malého vápna Vlkanova. Nastolené tempo drželo i ve druhém poločase. S Janouškovo střelou neměl Koubek potíže a příliš starostí mu nenadělal ani z volného přímého kopu Schwarz.

V 55.minutě Hradec odmítl vyrovnání, když z malého vápna netrefil branku Polom a nevyužitou šanci Sparta krutě ztrestala. Centr Karavajeva prošel až k osamocenému Pulkrabovi, který zvýšil na 2:0. Ani za tohoto stavu se Hradec nevzdával a tentokrát se mu podařilo rychle reagovat. V závaru před Koubkem se nejlépe zorientoval Tomáš Malinský a nekompromisně snížil. Posledních dvacet minut se hrálo nahoru a dolu a Hradec byl několikrát blízko vyrovnání. Šance měli Žondra, Schwarz i Malinský, ale obrana Sparty odolávala. V nastavení nevyužil dobrou příležitost i Martan a Sparta už výsledek uhájila. Z jejího pohledu jde určitě o veledůležité vítězství, které jí udrželo v kontaktu s vedoucím duem Plzeň, Slavia.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 1:0

26.11.2016 18:15

Góly: 71. Tomáš Kučera

Severočeské derby mezi Teplicemi a Jabloncem skončilo vítězstvím domácího celku 1:0. Na Stínadlech se nehrálo zrovna pohledné utkání. Šancí bylo velmi málo, jedinou trefu obstaral záložník Tomáš Kučera.

Oba celky předvedly v prvním poločase hodně opatrnou a nezáživnou hru. V šesté minutě se sice odhodlal ke střele Urma, ale to bylo na dlouhou dobu to jediné, co se na hrací ploše odehrálo. Další příležitost a asi největší v prvním poločase přišla až v jeho 42. minutě. Po Hanouskově centru se opřel do balónu z první Bazal a trefil jen boční síť. Není tedy divu, že se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Druhý poločas malého severočeského derby byl přeci jenom veselejší. V 51. minutě se ocitl v zajímavé pozici Doležal, ale ke změně skóre zatím nedošlo. Teplice sáhly k prvnímu střídání už v 53. minutě, kdy Urmu nahradil zkušený Štěpán Vachoušek. Až v závěrečné dvacetiminutovce se s šancemi rozthl pytel a co více, konečně padl gól. Nejprve stáhl Fillův nebezpečný centr Hrubý, ale hned o minutu později inkasoval. Tomáš Kučera napřáhl a i s přispěním teče překonal Hrubýho - 1:0 pro Teplice.

O pět minut později musel Hrubý likvidovat pokus Filla. Jablonci čas rychle utíkal, ale hosté se ne a ne dostat do zajímavé příležitosti. Do závěrečného tlaku se sice dostali, ale gólovka se naskytla Teplicím. Vaněček měl na kopačce pojistku, ovšem Hrubý ho nadvakrát vychytal. Jablonec nakonec vyrovnat nedokázal a v Teplicích prohrál nejtěsnějším výsledkem.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 3:0

26.11.2016 15:00

Góly: 48. Filip Panák, 74. Marek Janečka, 90+2. Erik Puchel

Karviná doma po delší době zabrala a odskákali to pražští Bohemians 1905. Vše podstatné se událo ve druhém poločase. Krátce po změně stran se prosadil Panák a pojistku zařídil Janeček. Klokani měli šance hlavně v prvním poločase, jenomže ani jednu nedokázali přetavit v gól.

Vše mohlo dopadnout jinak, kdyby Klokani proměnili alespoň jednu z mnoha šancí v prvním poločase. Hned tu první zazdil Holenda, kterého skvěle vychytal brankář Laštůvka. Neuspěl ani Mašek, který už sice domácího brankáře překonal, ale na brankové čáře ho zastoupil Zelený. Do desáté minuty měl ještě jednu šanci znovu Mašek, ale tentokrát netrefil branku. Karviná se rozjížděla pomalu, poté co přečkala nápor soupeře přeci jenom více vyrovnala hru, ale k nějakému většímu nebezpečí směrem k brankáři Budinskému nedošlo

Branky začaly padat až po změně stran. Na tu první stačily jen dvě minuty a postaral se o ni čerstvý muž na hřišti - Filip Panák. Jozef Weber ho poslal na hrací plochu za nevýrazného Jurča a ten se mu okamžitě odměnil. Golmana Budinského dokázal překvapit z ostrého úhlu a Karviná vedla 1:0. Dlouhou dobu se pak na hrací ploše nic moc nedělo. Až v 68. minutě vypálil Dreksa a hosté si mohli oddechnout. Ne však na dlouho, čtvrthodinu před koncem vrátil balón do vápna Klokanů Dreksa, míče se pak chopil Marek Janeček a pohodlně zvýšil na 2:0.

Z Janečkova gólu už se hráči Bohemians nevzpamatovali a po ještě jedné inkasované brance z nastavení odjíždějí z Karviné s nepořízenou. Pro svěřence trenéra Miroslava Koubka šlo už o druhou porážku v řadě. Karviná se díky výhře posune v tabulce právě před Bohemians.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Dukla Praha 0:1

26.11.2016 15:00

Góly: 8. Peter Olayinka

Fotbalisté Zlína odmítli jít do čela, když doma podlehli pražské Dukle nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku vstřelil už v osmé minutě Olayinka. Dukla zvítězila poprvé po dlouhých šesti kolech.

Před utkáním se samozřejmě vědělo, že zlínské fotbalisty nečeká snadný soupeř a to navzdory jeho šestizápasové sérii bez vítězství. Dukla svojí kvalitu má a na Letné to potvrdila. Ševci měli první příležitost, Harbovu střelu dokázal Rada vyrazil a dorážející Vukadinovič trefil jen hradbu těl. Vzápětí udeřilo na druhé straně. Milimetrově přesný rohový kop Néstora Albiacha přistál na hlavě Olayinky a Dukla vedla 1:0. Albiach byl i u další šance Pražanů,po jeho střele musel zasahovat Dostál!

Zlín pomalu přebíral iniciativu a měl šance. Na Vukadinovičovu pobídku nedosáhl Holík a stejný muž ve 33. minutě střelou těsně minul branku. Každopádně Ševci první poločas prohráli a kouč Bohumil Pánik musel o přestávce ke svým svěřencům promluvit.

Domácí do druhého poločasu vstoupili lépe, s odhodláním vyrovnat. Vukadinovičova hlavička skončila u Rady a na druhé straně těsně minul zařízení Jakub Považanec. To platilo i o další střele, tentokráte domácího Tomáše Hájka. Hodně aktivní byl Vukadin Vukadinovič, jenž se neustále skloňuje v souvislosti s českým reprezentačním dresem. Dnes mu ale nebylo přáno, Rada všechny jeho šance pochytal.

Dukla rozhodně nehrála "zanďoura", v 73. minutě měl na kopačce pojistku Beauguel, jenž se řítil sám na Dostála, ale neproměnil, stejně jako Olayinka. Zlín se nemohl dostat ani do závěrečného tlaku a Dukle nakonec doma podlehl.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Vysočina Jihlava 0:0

26.11.2016 15:00

Góly: -

V ryze záchranářském souboji mezi Příbramí a Jihlavou branka nepadla. Dělba bodů pro oba aktéry nic moc neřeší, ti tak nadále zůstávají na posledním, respektive předposledním místě. Zároveň šlo o souboj ex-reprezentačních trenérů Petra Rady a Michala Bílka.

U Litavky se nehrál bůhvíjaký fotbal. Oba celky si uvědomovaly důležitost klání a je jen škoda, že se nehrálo o něco více odvážněji. Jihlavský Rabušic sice v osmé minutě překonal Hrušku, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. Prakticky tatáž situace se opakovala i na druhé straně, pobídku Pilíka zakončil Rezek, ale zase z ofsajdu. Asi největší šanci na změnu skóre měl střílející Pavel Dvořák, ovšem zblízka trestuhodně minul branku.

Druhý poločas byl možná ještě opatrnější. Opravdu ani jeden z týmů nechtěl prohrát a podle toho to na hrací ploše také vypadalo. Asi nejzajímavějším okamžikem druhého poločasu byla přihrávka Pilíka, kterou naštěstí pro hosty přečetl Hanuš.

Příbram nakonec mohla v závěru urvat tři body, ale výborný zákrok proti Chalušovi předvedl Hanuš. Necelé dva tisíce diváků nakonec branku neviděly. V nepříliš záživném utkání se zrodil výsledek 0:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 2:1

26.11.2016 15:00

Góly: 35. Michael Ngadeu, 71. Jaromír Zmrhal - 87. Lukáš Magera (pen.)

Fotbalovou Slavii nezastavila ani Mladá Boleslav a ani výpadek elektřiny na stadionu v Edenu. Sešívaní se po další výhře posouvají už na druhé místo před Zlín. Výhru vystříleli záložníci Ngadjui a Zmrhal. Mladá Boleslav dokázala v závěru utkání zdramatizovat proměněnou Magerovou penaltu, ale srovnat už i vinou vyloučení Matějovského nestihla.

Slavia vstoupila do zápasu hodně aktivně a hosty okamžitě zatlačila. Zmrhalovy dvě šance nicméně pochytal Diviš. Na druhé straně zkoušel štěstí Jánoš, ale branku Slavie netrefil. Ve 34. minutě zhasla v Edenu světla a tento výpadek trval zhruba patnáct minut. Během této přestávky oba týmy zmobilizovaly své síly, ale lépe si vedla opět domácí Slavia. Poté, co se zase začalo hrát měl velkou příležitost Muris Mešanovič, ale Diviš předvedl další dobrý zákrok. Slavia nakonec Diviše přeci jenom překonala. Ve 35. minutě střihl parádní nůžky záložník Michael Ngadeu Ngadjui a již rozsvícený Eden mohl začít jásat. Slavia mohla první poločas ovládnout vyšším rozdílem, ale spolupráce Škody s Mešanovičem tentokrát nezafungovala.

Kouč Mladé Boleslavi Leoš Kalvoda nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a na druhý poločas přichystal střídání. Hru měl oživit Tomáš Přikryl. Ale Boleslavi se i tak nedařilo. Milan Škoda nastřelil v 52. minutě v ofsajdu tyč a o čtvrthodinu později po přiťuknutí Van Buurena nechal vyniknout Diviše!

Slavia nakonec zaslouženě vstřelila druhý gól. V 71. minutě se dostal k odraženému balónu Jaromír Zmrhal a v pohodě zvýšil na 2:0. O chvíli později dovršil svojí přemotivovanost Marek Matějovský a po zákroku na Hušbauera byl druhou žlutou kartou vyloučen. Mladá Boleslav i v oslabení vstřelila kontaktní gól. Hušbauer zahrál ve vlastním vápně rukou a Magera z puntíku nezaváhal. Pro Mladou Boleslav ale bylo příliš pozdě, navíc do závěrečného náporu citelně scházel vyloučený Matějovský. Slavia tak prodloužila svojí neporazitelnost a v tabulce už jí patří druhé místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15113126:936
2.Slavia Praha1595126:1232
3.Fastav Zlín1594227:1431
4.Sparta Praha1585228:1229
5.FK Mladá Boleslav1583426:1627
6.FK Teplice1564517:1322
7.MFK Karviná1562721:2520
8.Bohemians Praha 19051553715:2218
9.FK Jablonec1545623:2517
10.Dukla Praha1544719:1916
11.FC Hradec Králové1551917:2616
12.Slovan Liberec1536611:1615
13.1. FC Slovácko1536617:2315
14.Zbrojovka Brno1528518:2714
15.Vysočina Jihlava1517710:2310
16.1. FK Příbram15221110:298

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (549)

Přidat komentář
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sosi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Matějovský

Reagovat
Shevchenko

Ty vole prohrát doma zrovna s duklou...

Reagovat
Bosko

Trochu se to dalo čekat, měl jsem na tiketu 02, i když jsem čekal spíš remízu.. Dukla minulej tejden proti Slavii hrála dobře, maj celkem nebezpečný brejky, jen zakončení je tragédie. Každopádně jsem čekal, že Zlín do plných to nebude mít lehký a že třeba dá jeden gol ale Dukla by ten jeden gol po nějakým brejku dát mohla taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Dukla i třeba s Bohemkou hrajou krásný útočný fotbal a docela se divím, že zrovna Dukla je ve spod tabulky

Reagovat
Tigerinho

to šel Ikaunieks tak dolu, že pod Bílkem skoro neni v základu?

Reagovat
Rarášek

Pojebaná Karviná, jebat tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi ale prvotřídní kokůtek.

Reagovat
Figi

Zkus silnejsi prasky na hlavu ty sasku

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik ke Zlínu v LM

Reagovat
Shevchenko

Teplice s Duklou jako jediní prohrají s Příbrami a jako jediní porazí Zlín. Za to bych je kontumačně vyřadil z ligy.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vanGomm

Také jsem si toho všimnul.Je zajímavé,že se Dukla nedávno proti Slavii poměrně dost snažila.Ted ve Zlíně určitě bojovala podobně.Proč nehrála také tímto stylem v Příbrami?Každopádně zajímavé proměny jednoho týmu během ktátké doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aik29

Teplice hrajou pořád stejně, proti silnějším se zatáhnou a z brejku zkusí... a proti slabším jim to holt nejde no..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Znalec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Míša Bílek zkušeně

Reagovat
Kang & Kodos

Bílek vs. Rada, a já blbec si to stejně zapnu

Reagovat
Spalovač šancí

Souboj dvou repre trenérů, to je kvalita již od prvního pohledu. Stejně naše liga musí být super kvalitní, když dva bývalí repre trenéři trénují v týmech na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to jen vypovídá o nekvalitě naší repre.

Reagovat
Spalovač šancí

To těžko. Vítěz ME, vítěz OH, dvojnásobný finalista MS musí mít kvalitní repre

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, "víťaz ME"...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

byly tam peníze Jardy?

Reagovat
Kang & Kodos

Tam ani pořádně nebylo jak. Spíš mohl na konci ještě vyhodit Rabušice.

Reagovat
Kang & Kodos

Sice by víc potěšila ztráta Slavie, ale co už, aspoň (snad) půjdeme před Boleslav. A za tejden by mohli se Zlínem remizovat.

Reagovat
vanGomm

Sparta pokud chce a já věřím,že ano titul,tak potom by jejich fanoušky měly spíše než ztráty Zlína,Boleslavi,nebo Slavie zajímat ztráty Plzně.To je totiž ten momentálně největší konkurent.Pro Spartu je na rozdíl od jiných týmů i to 2.místo neúspěch.Už také hlavně proto,že si ho v posledních letech velmi často "užívá"

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem si ale přál ztrátu Plzně. Bohužel dneska nehráli.

Reagovat
vanGomm

Ve předešlém příspěvku Ti ovšem tam Plzeň chyběla.Je zajímavé,že nezapomeneš dokonce zmínit už i příští kolo,kde spolu hrají Zlín a Slavia,ale na zítřejší zápas Plzně zapomeneš.No ale stane se

Reagovat
Spalovač šancí

Příbram důležitý bod

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co Plzeň předvádí v pohárech ten titul snad přeju Slavii a Spartě, protože s aktuálním kádrem a pojetím fotbalu je jistota, že to nebudou tak ostudné výkony jako od Plzně.

Reagovat
ondrasch77

Tak to už jsi asi pozapomněl, co hrála v pohárech Slavie letos...

Reagovat
ZB 07

Jihlava máme jistotu, že nebudeme po podzimu na sestup...to je krásný

Reagovat
Jeňa

Zbrojovka zabojuje o titul remízového krále podzimu

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně proher jako MB a pozor...o 9 gólů víc než Liberec! Habanec na Hrad!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

My fakt máme stejně proher jak Bolka a když se na tu tabulku podívám fakt velmi pečlivě, tak ztrácíme na 6.místo jen 6 bodů a ještě k tomu máme zápas k dobru. Habanec

Reagovat
Hokaido

Reagovat
andrew96

Reagovat
soukup

v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

A Plzeň jistým podzimním mistrem, už popáté, a vždycky z toho nakonec byl titul. V posledních snad 15-20 letech se jenom dvakrát stalo, že podzimní mistr nevyhrál ligu. Byly to Teplice 2009/10 ( ) a Sparta 2011/12. Zajímavé je, že v té sezóně 2011/12 Liberec nebyl nejlepší ani na jaře (Sparta-Plzeň) a stejně vyhráli ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice traidčně

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Dneska z hlediska sázkaře docela jasný záležitosti. Jihlava s Příbramí to byla jasná remíza. Škoda, že jsem neměl koule na to vsadit přesnej výsledek. Dalo se čekat, že ty kopyta vyjdou střelecky naprázdno, tyhle týmy hrajou hroznej fotbal. Lidi, co na tenhle zápas šli, jsou dobrý masochisti teda

Reagovat
Kang & Kodos

Dvořák v malym vápně sám před bránou, a kopne to vedle. Ligovej fotbalista. Jinak to bylo příšerný. Ke konci jsem se modlil, aby Jihlavu zařízl, aby se aspoň něco dělo.

Reagovat
Bosko

No nedokážu si představit zaříznutí, kterým by rozhodčí mohl pomoct Příbrami. Jedině, že by rozhodčí sám dal Jihlavě nějakej gól, protože sama Příbram toho není schopná.

Reagovat
Spalovač šancí

Ty s tím naděláš. Takový Novák je reprezentant a taky netrefí z 3m bránu

Reagovat
ratusek

Dvořák je absolutně podprůměrnej hráč a to ho tu nějakej Jihlavák minule obhajoval, to je kopáč na entou a je nulovej i v mezihře

Reagovat
Blasphemer

Proti Plzni hrál letos dobře. Rozhodně byl jeden z nejlepších jihlaváků na hřišti. Ale zase to byl jeden z těch zápasů, kdy by naše obrana dala vyniknout i Slepičkovi.

Reagovat
GEGE

gottwaldov

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla nema v lize co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín taky ne a stejně tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spartan tu bude psat kde co ma byt... Kde to jsme

Reagovat
smazaný uživatel

A Zlíňák se liší v čem? Tak taky nepiš, kde kdo má být.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem zlinak

Reagovat
Bosko

Ty vole Henn dělá rozhovor s rozhodčím....

1) otázka ani nebyla otázka. To byl spíš monolog Henna o tom jakej byl zápas

2) Za co byl pan Matějovský vyloučen?

3) Radku děkuju a gratuluju

Reagovat
Coutinho10

taky me to celkem pobavilo a konecne sem videl, jak ten Hlenn vypada ...nechapu, proc ho tam porad drzej

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba už konečně vrátí tu trilionovou bankovku

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla nádhera, jsem rád, že konečně nejsou u dna tabulky, takový tým si to vážně nezaslouží, ještě aby to vytáhla Příbram a budu spokojený, přece jen je mnohem lepší tam mít tým s výbornou mládeží než nějaký Slovácko nebo Brno a Jihlava.

Reagovat
bobis21

vždyť Brno i Slovácko mají dobrou mládež

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
pingla

Zalez ty dementi prazaku, Slovacko ma jednu z nejlepsich akademii, snad nejvice odchovancu v lize ma prave Slovacko (po Sparte), tak tu prestan psat takove p*coviny

Reagovat
smazaný uživatel

Má tvoje Sparta málo Brnáků. A Slovácko je na tom z mladejma taky dobře.

Reagovat
Coutinho10

nadhernej zapas...Bolku se naprosto eliminovali..skvele odmakany od vsech a diky ztrate Zlina ta tabulka vypada zase o kousek lip

Reagovat
andrew96

Dnes se to Zlínu vrátilo za zápas v Jihlavě. Špatný výkon, nemělo to moc hlavu a patu, nákopy dopředu neměly účel, protože si s nima stopeři Dukly poradili. Břídil zápasu Matějov - zařídil roh, s kterého padl gól, standartky zahrával buď neomylně na prvního chlapa Dukly nebo přeletěly celé hřiště a jako třešničku na dortu si na konci zápasu místo nákopu do vápna troufl na individuální souboj, pokopl si míč moc dopředu a když už věděl, že nemá šanci to dohnat, tak se tam složil (dostal žlutou). Ale špatný byl celý tým, světlé momenty měli sem tam Traoré, Vukadinovič, Harba, jinak bída.

Neodpustím si poznámku k nastavení. Lampasáci šikovně zdržovali rozehrávky, auty, střídání, simulovali, rozhodčí je si toho vědom a pak nastaví 3 minuty Nádor naší ligy toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Teplice gól po tom co rozehrávali po faulu asi o 10 metrů jinde a rozhodčí to má v píči

Reagovat
monty25

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

A kolik ti toho ještě bude zítra hrát? Doufám, že nikdo, max 1 hráč

Reagovat
monty25

Karavajev, Hořava, Pulkrab, Michal Škoda a ještě Bartl mi střídá Kubu Horu. Ale kapitána už mám pryč (Vukadinovič).

Reagovat
Kang & Kodos

To víš, monty chce poháry, tak jsou pod tlakem a musí tomu štěstíčku jít naproti. Jestli mi jako rozumíš.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25
Reagovat
Spalovač šancí

To víš. Pelta se stáhnul a rozhodčí nechávají najednou hře volný průběh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, že rozhodčí měl nechat výhodu vůbec neřekneš..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

OT: Mistryně světa v basketu 3x3 na Slavíkovi

Reagovat
ZB 07

Ta Farna tam ale vypadala...

Reagovat
Kang & Kodos

On je dneska slavík? Loni to tady skončilo docela solidní cenzurou, jsem zvědavej co letos

Reagovat
monty25

Taky si na to vzpomínám...

Reagovat
Kang & Kodos

Je tam Plíšková?

Reagovat
monty25

Zatím ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to tak velký nebude. Leda by vyhrál ortel.

Reagovat
monty25

Toho se docela bojím, že vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

pote co dneska prohrala carolina marin, je uz mozne snad uplne vsechno...

Reagovat
monty25

Byli druhý jako loni, ale stejně...

Reagovat
db18

Ten už letos nikoho netáhne...

Reagovat
monty25

No nevím, na FB se chlubila spousta lidí, jak hlasovali pro Ortel...

Reagovat
db18

Myslel jsem ta kontroverze a hon na Ortel... Minulý rok by v médiích roznesli Slepičku za to, že do ringu nastupoval na Mešitu a letos po tom neštěkl ani pes...

Reagovat
C-M@ster

U něj se ta prázdná hlava tak trochu čeká...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Snad Joakim

Reagovat
monty25

Byl by mnohem lepší než Ortel...

Reagovat
andrew96

To každý, ale Joakimovi to přeju fakt upřímně.

Reagovat
monty25

Dneska jsem poprvé poslouchal songy jeho kapely Sabaton a přestože nejsem metalista, tak musím říct, že mě to zaujalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

metal je pro decka a kloppa

Reagovat
monty25

Tak já ho normálně neposlouchám...

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, tak se nenech strhnout na stranu zla

Reagovat
andrew96

Metal poslouchá inteligentní smetánka

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad sebeironicke lidi

Reagovat
andrew96

V tom případě bychom si asi nerozuměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
andrew96
Reagovat
Blasphemer

Tohle vždycky někdo vytáhne.

Reagovat
Hokaido

Ty vole... Nebylo tohle vlevo dole?

Reagovat
taws

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

metal je pro děcka

Reagovat
smazaný uživatel

Chces mi snad oponovat?

Reagovat
andrew96

Jsou super, hudebně nic složitého, ale je to chytlavé, jednoduché a hlavně jde o texty a příběhy těch písní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Přesně, tvorba těch textů mě taky zaujala. Jak vezmou nějakou dějinnou událost a udělají z toho píseň.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tomu rikam stylovej vobejvak...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Jo, nedávají Harryho Pottera

Reagovat
Spalovač šancí

Stoke City

Reagovat
smazaný uživatel

(a zrovna nejlepsi dil)

Reagovat
Losinho

snad nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

7(1.) 4 5 6 3 2 7(2.) 1

zadne jine poradi neexistuje (jediny problem mam s 6 ten dil je docela spatny, ale scenka s felix felicis ho vytahuje strasne nahoru )

Reagovat
db18

3. tak vysoko? Vždyť ten díl neskutečně sráží mozkomorové...

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to spis imo dojebane s tim cestovanim casem... vzdyt kdyby byl voldemort co k cemu, tak si koupi par tech nesmyslu dela si co chce. na druhou stranu cervicek, vrba mlaticka a klofan to zachranuji (navic 1 a 7(2) byly tak spatne, ze se nedaji vubec porovnavat)

Reagovat
db18

Já 1 a 2 viděl ještě jako relativně malé dítě, takže mi to tehdy nějak nepřišlo, a ten přechod z pohádky v nepohádku šel postupně s tím, jak jsem vyrůstal, takže za mne je fakt ta trojka nejhorší... a ty obraceče času se určitě nedali sehnat jen tak... (a mlátička mne nějak nebrala... takže fakt jen ten klofan...) no a ta sedmička mne pak celkově moc nebrala, takže jsem ji (je) viděl jen jednou - a teď to chtěl "napravit"

Reagovat
db18

...ale je to o filmu, jinak kniha 3 mi přišla dobrá (tam mi ale asi nepřišla špatná žádná - až na to prokletý dítě teď, to je trochu zklamáním...

Reagovat
smazaný uživatel

k tm obracecum - bylo to vysvetlovane tak, ze to ma ministerstvo po kontrolou, takze voldemort se potom, co ho ovladl jednoduse mohl vratit do momentu kdy nezabil harryho a cele to zmenit...

jinak to dite mam 2 mesice doma a jeste jsem se neodvazil zacit to cist

Reagovat
db18

Vyčleň si dvě hodiny a přečti si to...

Reagovat
frankiefcb

jj tak vzhledem k tomu, jak řeší cestování v čase, tak sem u to bude líbit.

Reagovat
db18

Já pak byl nasraný, že toho za pětikilo bylo fakt málo - to už má Sparta výhodnější vstupenky na EL

Reagovat
frankiefcb

jj pěkně drahé když si člověk vezme kolik může mít knih ze těch 500

Reagovat
Losinho

4, 2, 7(2), 6, 1, 5, 7(1), 3

Reagovat
smazaný uživatel

2, 1, 6, 5, 4, 7(1.), 7(2.), 3.

Reagovat
C-M@ster

2. 1. 7(2.) 5 6 4 7(1.) 3

A knihám suverénně vládne pětka.

Reagovat
Shevchenko

Všichni berete trojku jako nejhorší? Všichni v okolí jí berou jako nejlepší, dokonce i na čsfd má ze všech nejlepší hodnocení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně jo. Prostě mi tam nějak chybí ta srážka s Voldemortem.. Což pak v každém díle je..

Nicméně, když se teď dívám na ty filmy, tak si říkám, že je až neskutečné, že Harry přežil do té sedmičky. Když si vezmu kolik lidí mu zachránilo krk, s jakou haluzí vyvázl víceméně v každém souboji s Voldym.. Víceméně až v 7ce začne být trochu lepší..

Reagovat
db18

Jako kdyby csfd bylo nějak relevantní...

na imdb je taky poslední série AHS hodnocená nejlépe, přitom to je největší sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

imdb je s hodnocením často víc mimo jak csfd

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/379848-prichozi/prehled/

videl nekdo tohle? ja bych tomu dal tak 55%..

Reagovat
db18

Stejný hype jak Interstellar?

Reagovat
smazaný uživatel

Interstellar jeste docela sel.. Tam bylo neco k zamysleni.. Ikdyz sem teda na nem taky usnul v kine, bylo to moc dlouhy

Reagovat
smazaný uživatel

Alfonso Cuáron (Cuarón) je skvělý režisér

samozřejmě Potterfilové to vidí jinak

Reagovat
Shevchenko

Tak to je fakt tragické pořadí.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec tomu nerozumis

Reagovat
Uwe háže buly

4 je snad nejhorší, možná dvojka je ještě horší..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejlepší film: Vězeň z Azkabanu.

Nejlepší kniha: Fénixův řád/Ohnivý pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi film i kniha je vezen z Azkabanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned potom Fénixův řád (kniha)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Nejlepší film: Princ dvojí krve, kniha souhlas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Ten byl právě s přehledem nejhorší.

Reagovat
andrew96

Možná je to u mě dáno, že ho mám nejmíň nasledovaný, ale i tak je super. Jelikož to mám načtené, tak to dost porovnávám s knížkami a z toho pro mě vyloženě špatně vyšel jen Fénixův řád. Ale stejně je celá série super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jako čtenáře knih tě nesraly ty faktické nesmysly nasekané ve filmu?

Jak je možné, že harry si nazačátku jen tak kouzlí pod peřinou? Proč pobíhají všude v džínách, když mají mít hábity? Proč z Toma udělali hýkajícího chudáka?

Být to samostatný film, díval bych se na to jinýma očima, ale jako Harry Potter film je to pro mě úplné dno.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně tyhle drobné odlišnosti vůbec nevadí a přijdou mi normální, furt je to jen adaptace knihy. Podívej se, kolik je toho změněno třeba v Lord of the Rings. Ale je pravda, že jsem dost ovlivněnej tím, že to natočil Cuarón. Mně naopak přijde šílená první část sedmýho dílu, to mi dost nesedlo, ale to je asi dáno tím, že byla sedmička úplně zbytečně rozdělena do dvou částí.

Reagovat
Losinho

jsem si říkal, že je ta sobota nějak divná

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kang & Kodos

http://tn.nova.cz/clanek/jak-si-vedl-vas-favorit-celkove-poradi-ankety-cesky-slavik-2016.html

36. Žižková Olivie 656

Chtěl jsem kouknout, jak dopadla loni ale stránky Slavíku nefungujou. Ale jsem si jistej, že se posunula.

Reagovat
C-M@ster

Já čekal, že bude skokan roku nebo hvězda internetu, jestli tam tyhle věci ještě jsou...

Lol... 68. Gába Al Dhábba... o té jsem od Superstar 10+ let zpátky neslyšel.

102. místo MC Quido... nějakej youtuber, co nazpíval toto? https://www.youtube.com/watch?v=3ZPNRKU-ll4

109. místo v kapelách - Lunetic

Reagovat
Kang & Kodos

Copak Lunetic, ale na 26. místě je Orlík, kterej se rozpadl v 1991. A ve zpěvačkách na 14. místě Bartošová, ta se rozpadla sice až v 2014, ale tak nějak definitivně.

Reagovat
Blasphemer

To jako fakt?

Reagovat
taws

Tak takových je tam víc...Hapka, Muk, Černoch...to jen vypovídá a týhle anketě . Já bych jim i přál at to každej rok vyhrává ortel..ne proto, že bych je nějak uznával, ale aby se pak z toho ti papaláši mohli posrat...za to co udělali s Řezníkem si nic jinýho nezaslouží

Reagovat
ratusek

za Řezníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To další pořadí je mnohdy celkem trapas, to už vím z minulých let. Já jsem ze zpěvaček dal na 1. místo Kateřinu Marii Tichou a ta se zase nedostala ani do toho seznamu. Přitom často zpívá na koncertech jako host se skupinou Jelen, která je letos na 7. místě (což mi udělalo radost) a nemyslím si, že by Káťa byla až tak neznámá. Rozhodně je podle mě známější než celá řada zpěvaček, co se tam aspoň umístila.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak můžeš hlasoat v něčem tak zbytečnym? Vždyť to je úplně o hovně. To je, jak kdyby se ve fotbalistovi roku každej rok hlasovalo pro Bicana, (Masopusta, Pláničku, Nedvěda...) protože kdysi dávno byl fakt dobrej.

Reagovat
monty25

Víš, já nemám rád lidi, co sami nehlasujou a pak jenom nadávají, jak jsou ty výsledky trapný. Hlasovat může každý, stojí to 2 Kč za SMSku a možná tak 5 minut času, tak proč toho nevyužít? Hlasuju pravidelně už několik let, akorát rok 2012 jsem vynechal (a to zrovna vyhrál Klus).

Reagovat
C-M@ster

Já akorát ve finále prvních vyvolených poslal hlas Vladkovi a tím moje angažovanost v podobných chujovinách končila...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ta anketa je trapná už svým způsobem hlasování.

Reagovat
monty25

Je to prostě anketa popularity, proto na těch prvních místech nebývají moc časté změny. Těžko se dá očekávat, že fanoušci např. Karla Gotta budou hlasovat pro někoho jiného jenom proto, že ten daný rok toho nazpíval víc než Kája. Já osobně taky hlasuju pro mistra, protože zaprvé ho uznávám a zároveň si nedokážu moc představit, kdo jiný by to měl vyhrát. Ono se stačí podívat, jak z toho zmagořili Hůlka a Klus, když Káju jednou porazili. No a při představě, že by nebyl Kája (bohužel ani on tady nebude věčně) a vyhrál by to nácek Ortel, to už to teda můžou rovnou rozpustit. Snad jenom za toho Joakima Brodéna bych se nestyděl. Sice by to bylo možná trochu zvláštní, že by byl metalista Slavíkem, ale aspoň je známý v zahraničí a české občanství má, takže podmínky splňuje. Jak už jsem psal, pouštěl jsem si jeho songy (věděl jsem, že nějaký Brodén a Sabaton existuje, ale doteď jsem jejich tvorbu neznal) i jeden jeho rozhovor na youtube a fakt působí jako sympaťák. Příští rok zvážím, že bych ho taky podpořil a když se metalisti budou hodně snažit, tak třeba ze 2. místa vyšoupne Ortela.

Reagovat
Znalec

Reagovat
monty25

Díky za názor.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Uwe háže buly

To mi teda vysvětli, proč sou na prvních místech zpěvačky jako Absolonová nebo dokonce mladší Vondráčková, v životě sem neviděl nikoho, kdo by poslouchal jejich muziku, vlastně ani sem neslyšel nikdy žádnou jejich písničku kromě "ať je jak vítr" a pokaždý sou mezi prvníma

Reagovat
monty25

Lucka Vondráčková má podle mě docela početný fanklub. Absolonová nevím, ale ono stačí, že třeba občas něco moderuje a už je prostě vidět. Třeba Jandová se podle mě do první šestky dostala hlavně díky účasti v Tvoje tvář má známý hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

jandova fandi st. pauli...

Reagovat
smazaný uživatel

tak absolonova to ma i za kleopatru plus taxik. vondrackovou prej vysila naky nekomercni radio v montrealu a pred par lety natocila s davidem nu age hit.

https://www.youtube.com/watch?v=yOw9-ReOjbA

Reagovat
monty25

Kleopatru + Taxík + Atleta roku

Reagovat
smazaný uživatel

a jo jeste atlet roku k tomu.

Reagovat
andrew96

To že jsi nic neslyšel neznamená, že je nikdo neposlouchá.

Reagovat
Uwe háže buly

To netvrdim.

Reagovat
bobis21

Absolonová zpívá v muzikálech, možná proto ji normálně neslyšíš zpívat mě by třeba zajímalo, kolik lidí chodí na koncerty Ortelu, když v této anketě se umisťují ve společnosti Kabátu, Chinaski apod., jejichž přítomnost v line-upu vyprodává festivaly

Reagovat
Uwe háže buly

Tak individuí, který poslouchaj Ortely znam právě dost

Reagovat
bobis21

no já taky vim o pár lidech, kteri hrdě dávali asi pred rokem jejich texty na fb (nevim jestli je i poslouchají), ale nějak nemám pocit, že by opravdu měli podporu jako zmínění Kabáti a Chinaski podle mě by u hudebníků měl být hlavním ukazatelem počet prodaných alb, počet lidí na koncertech a podobné, ne to kolik lidí pro ně hlasuje. Jako skupina dostali 20 tis. hlasů, coz je pro některé umělce návštěva jednoho koncertu ...

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsi hlasovat pro dominga btw umistil se na nejakem miste? ja ten zebrick nejak nemuzu najit

Reagovat
monty25

Dominik Zezula z EF?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Aha, to jsem nevěděl, že má takovou zálibu. Pustil jsem si toho víc a líbí se mi tohle...

https://www.youtube.com/watch?v=17k3HSt2dyo

Letos se neumístil, ale co není, může být...

Reagovat
andrew96

Korsika

Reagovat
db18

A ještě dřív byl v kapele Post-hudba: https://www.youtube.com/watch?v=1HeUod5bwYA

Reagovat
smazaný uživatel

to je neco strasneho

Reagovat
smazaný uživatel

aha, diky

Reagovat
smazaný uživatel

frankofoni elegani tomu slaviku dlouhodobe hodne chybej. zato ewa farna pod vlivem jamajcanu...

Reagovat
taws

je mi jasný, že jsi ji na první místo nedal jen kvůli zpěvu ale je fakt skvělá

Reagovat
monty25

Je moc hezká a umí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě tak směšná anketa..

Reagovat
Frick

ZAS BUDEM ŠAMPION!

8 let stačilo.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Matěj Vydra?

Reagovat
Spalovač šancí

V prdeli ...

Reagovat
andrew96

Karel, ty vole, až jsem ze židle samým překvapením spadl.

Reagovat
nani92

Zlín predáva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor tvrdi, ze nejvetsi lopaty u karvinskeho fotbalu jsou fanousci, ale dnes jim zdatne sekundovala ci dokonce predcila mistni sekuritka. No, sekuritka, spis zakukleni hrdinove schovani za plotem bo bezduvodne polivat hostujici kotel kyblama s vodou a ukazovat jeho smerem zdvizene prostrednicky chce opravdu hodne velkou davku kokotstvi...

3:0 docela kruty vysldek, moc ani neodpovida prubehu hry. Ale ten gol Puchela byl naprosto famozni, klidne bych si ho umel predstavit i v nasem dresu...

Reagovat
Figi

Ja jsem taky videl jak tam kotel hostu polival sekuritaky pivem a porvaval na ne, takze zase tak bezduvodne to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

‏@VojtechMan před 2 hodinami

jejich tym dal zk**nym pražakum 3:0, tak si to chalani vychutnali. Nic, co by nějak výjimečně vybočovalo. Zažil jsem horší

Takže klasika, asociální neandrtálci, jenž se pohybují kolem karvinského fotbalu se ukázali, jak nenávidí pražany a chovali se jako piče

Stačí se podívat na fotky kotle Karviné ze včerejšího zápasu, během chvilky 6 ciganů a pak dále další zvláštní osoby... To zas bude chybět cenných kovů v okolí garáží za Tescem, aby se dostali na ten fajnový stadion že?

Mlátit velkou latí tyhle pseudofanoušky. Kam přijedou, dělají jen ostudu městu. Jedou do Prahy na Spartu a místo fandění svému klubu si vybíjejí frustraci svoji nad svým méněcenným životem tím způsobem, že uráží a jebou do Sparty či Prahy. Šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší je, že mají pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

on se v dnesni dobe najde nekdo, kdo bude obhajoval security/policii

Reagovat
taws

ty sekuritky jsou hrozny zlo...vesměs to jsou jen najati chuligáni, co se jezdí na venkovní zápasy porvat. Tady by prostě měl svaz zasáhnout a povolovat na zápasy jen nějaký certifikovaný sekuritky. Aby to nedopadalo tak, jak když si sigma na nás najala jako ochranku vypatlance z Opavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl bych to už tak černě. Poslední dobou s Baníkem se mi zdá, že je vše v pořádku. Jak jaro 2016, tak i ve druhé lize, když nepočítám nadržené idioty v Pardubicích, kdy je pak sama vyhnala Policie, ať nás neprovokují.

Včera to spíš byli místní, kteří dostali předčasný dárek v podobě prohry nenáviděných pražanů a tak si řekli, proč se neukázat ještě jako větší podlidská rasa a neprovokovat Bohemku ještě více, že jo...

Reagovat
taws

jo no...v tý druhý lize to je víc v klidu, tam výtržnosti tak nehrozí, když nepočítám zápasy s Opavou. Jako v první lize to byla občas tragedie, co tam za individua vykonavalo ochranku. Klasicky na Spartě, Slavii a v Boleslavi. A pak taky ti opancéřovaní idioti v Jihlavě. Ale zas někde třeba je securitka úplně v pohodě. Co si pamatuju tak třeba ve Zlíně a na Synotu byli ti borci fakt v pohodě, slušní a ještě v klidu pokecali.

Jenže on ten problém se sekuritkou nebývá jen na stadionech, co jsem viděl třeba na hudebních festivalech byla fakt síla. Měli by těm jedincům dělat i nějaký psychotesty a ne jen nabírat borce s mozkama vymletýma steroidama.

Reagovat
ratusek

hele a jak to bylo v Sokolově? Někdo tady psal, že se tam místní rváči na vás chystají nebo co, jako že jsou security nebo něco takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde měli být rváči. Sokolov se vůči nám zachoval skvěle. Už když vyšel tradiční předzápasový článek v místním deníku, že přijedou vrazi z Ostravy, klub hned vydal prohlášení a dementoval vše, co napsal deník. Naopak, když to napíšu blbě, tak se na nás těšili. Lístky se dali sehnat jak v Ostravě v předprodeji, tak i na místě, dělali vše možné, aby se předešlo problémům. A po zápase jejich prohlášení na klubovém webu + na Twitteru, že takovou fans atmosféru tam snad ještě nikdy nezažili.

Reagovat
ratusek

To se perfektně čte navíc je dobře, že žádné excesy nebyly po té hysterii na TV Hovna před sezonou že na stadiony v lesích, kde nejsou sektory pro hosty, přijedou Baníkovci

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nebylo vše bezproblémové. Viz. ty Pardubice, ale jak sem již psal, tam to pořešila policie, jinak by securitka za ty provokace asi zle skončila. No a zle zatápěla policejní úderka z jihu Moravy. Jejich tradiční natáčení do své sbírky, aby pak mohli onanovat, tudíž Znojmo, snad i v PCE, zdlouhavá čekací doba atd... Jo a pak Sezimovo Ústí. My prozíravě vystoupili v Táboře, ale zbytek, co jel na konečnou, tak je policie obklíčila, na začátku kordonu je drželi, zezadu pak do fanoušků jebali a házeli rozbušky. A u stadionu chvíli zase natáčení chacharů u vstupu.

Už se podala stížnost, uvidíme, jak to dopadne... Ale pokud se mám vrátit k prvotnímu tématu "security", tak jak sem psal, zatím bez problémů

Reagovat
Kang & Kodos

Podstatný jsou body, na zbytek se vyser...

Reagovat
smazaný uživatel

První výhra Sparty mimo Prahu od 13.3. 2016, kdy jsme porazili venku 0:2 Sigmu Olomouc.

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Velká bída no. Kdyby nám sporák neukradl tři body v Brně, tak ta tabulka mohla vypadat mnohem veseleji.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

3 body od druhého místa je v pohodě. Akorát 7 na Plzeň je asi už nedostižných. I když kdo ví, abyste porazili vůbec Teplice ještě Takže letos asi opět druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nemusí vyhrát na Bohemce. Jaro bude ještě otevřený.

Reagovat
ratusek

To sice jo, ale víš jak to máte s velkýma zápasama. Derby a Plzeň.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ZB 07

Náhodou to teď nebyl špatnej zápas...akorát ve fanlize to je tohle kolo příšerná bída..a zrovna proti Coutinhovi

Reagovat
monty25

Montyho Čuhelovci vs. PavlíčeQ FC jednoznačně šlágr kola.

Reagovat
Carrick

Strašně důležité vítězství.

Reagovat
Hurrikane

Se mi líbil ten zákrok na Žondru při poslední standardní situaci Kolik Křéťa musel poslat peněz do kasičky toho marného rozhodčího, který nezvládnul koncovku zápasu!?

Reagovat
smazaný uživatel

Žondra může zkusit na olympiádě prorazit jako krasobruslař, protože minimálně salchow už zvládá skvěle.

Reagovat
Hurrikane

Děláš si prdel? Vím, že si Sparťan, ale buď trochu soudný a pusť si to znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis si to pust znovu ty,hurikane...drzej se oba a kdyz videl,ze balon na nej nejde,tak se odpichnul..

Reagovat
smazaný uživatel

http://tv.isport.blesk.cz/video/3135135/hradec-kralove-sparta-zondra-upadl-v-souboji-s-lafatou-houdek-penaltu-nezapiskal.html

Prosím, klidně si to pusť taky znova. On se chytil Lafaty, skočil do vzduchu a mrsknul sebou. Tuhle penaltu by pískli možná Petrželovi.

Reagovat
ratusek

A Krmelcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nepiskli snad jeste ani jednu a pritom kdyby nesimuloval, tak mu meli pisknout skoro vsechny..

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Vždyť Žondra vypadá na to, že má přes sto kilo - a pak tam hodí takový skok? Už jenom za tu leteckou vložku bych to nepískal...

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle prostě v 94. minutě písknout nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nejde písknout ani žádné jiné minutě.

Reagovat
Kang & Kodos

Zelenka říkal rittberger. Ještě bych počkal na vyjádření toho borce, co to komentuje na olympiádě.

Reagovat
taws

Křéťa nic posílat nemusel...když ten hňup Žondra tam předvede takovej skok, tak nemůže čekat, že to rozhodčí pískne

Reagovat
Kang & Kodos

Asi moc ne, 4 minuty nastavení, to jsem v lize neviděl hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ten blbeček se chytne Lafaty, pak vyhodí nohy do vzduchu a za to by se měla pískat penalta?

Reagovat
andrew96

Penalta vůbec a jestli marný, tak na obě strany, když dokázal dát Koubkovi žlutou za to, že nechtěl hrát s píchnutým balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nepochopil, na Euru to dělalo kvůli píchlým míčům dost hráčů a vůbec se z toho nic nedělalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Komediant ten sudí. Naštěstí karta pro Koubka nic neřešila.

Reagovat
andrew96

V zápase ne, ale později se to může sečíst a Koubek bude za 4 karty stát v důležitém mači mj. kvůli takovém failu.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že se proti tý kartě odvolají.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti rumunům se nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Veledulezita vyhra nad hradeckejma plackama...mozna by si mel spis do svedomi sahnout Zondra s Chlebounem,ktery do kazdyho souboje chodili loktem..u toho zoufalyho pokusu o penaltu se jasne drzeli oba a pak to proste zkusil vzlitnout,jestli mu to nezbastej,nastesti nee..pral jsem si vitezstvi a to jakokoliv,to mameje,takze naprosta spokojenost...

Reagovat
chytrejkluk

Taky bych penlatu nepískal, ale tenhle zákrok na Žondru mi přišel rozhodně víc penaltovej než penalty po Lafatových simulacích, které kopala Sparta v zápasech s Teplicema a na Dukle....Jinak Sparta ukázal jak je nechutná - Lafata zase padal, Costa hrál jako prase....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo hrál dneska jako prase, tak to byli Hradečtí. Lokty, šlapáky... Hnus. A pak se nějaká nula na kameru rozčiluje, že polehávali... A ještě jako třešničku si nám jako dovolí říkat, co je a není Sparta.

Reagovat
chytrejkluk

jestli je tady někdo nula, tak jsi to možná ty a k tomu ještě neuvěřitelně arogantní!

Komu nám? tobě a tvojí mámě??

Reagovat
smazaný uživatel

Nula je Malinský oproti většině hráčů, kteří proti němu hráli.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
kilobyte

Tam byla asi jasná taktika. Soupeř má hodně zraněných, krátký odpočinek. Pojďte naložíme jim třeba nedohrají v jedenácti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubulený rumunský buzničky, namachrovaný ramena, gelu od hlavy až po trenky, poslední půlhodinu proleží, sudí je pak zachrání od pentle a ještě si tady budou vyskakovat? Neskutečný!

Líp u nás zahrál i nováček z Karvinné. Od vás to byl jen další z těch trapně mizerných výkonů, kterými jež několikátý rok darujete mistrovské tituly Plzni. Vy rudý nuly!

Reagovat
Posledni Kovboj

Karvinnnnna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tady na tom perfektním webu šlo editovat své příspěvky, hned bych si ten úklep navíc pochopitelně opravil, pane neomylný

Reagovat
Posledni Kovboj

to jo, rovnou by sis tu picovinu mohl smazat celou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč píčovinu? to, že něčemu nerozumíš neznamená, že je to hned píčovina...

Reagovat
smazaný uživatel

Za A) penalta to nebyla ani náhodou, za B) a rozhodně míň penaltový zákrok než ten na Pulkraba v cca 10. minutě ( https://pbs.twimg.com/media/CySloCFXcAE0nm9.jpg ), za C) hráli jste jak prasata, šlapáky a lokty v každém druhém souboji, se pak nemůžete divit, že někdo leží na zemi, za D) být to 1:0, tak tam zrovinka takovej Malinský vyleží důlek na tom vašem oraništi, odpornej stadion. A za E) když jste dřeváci a nedokážete proměnit ty dvě šance, co jste měli, tak si nestěžujte. Chtělo by to nejdřív se koukat na sebe, ale tak to od NUL jako Malinský nelze čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hrál jako prase? A kdy? Lafata padal, když ho vaši faulovali, chtěl bych vidět, kdyby vedl Hradec, jak by všechno ustávali. Úplně běžní fauly, po kterých padají úplně všichni, nevím, na co si hradečtí hráli. Jejich chování nebylo sice padací, ale lokty při výskocích používali velmi často. Penalta na Žondru mohla být, stejně jako jeho útočný faul na Lafatu. A pokud tu chceš vytáhnout 2 jasné simulace, tak nevím, co tím chceš ukázat, když to každý ví.

Reagovat
chytrejkluk

Lafata tam padal bez zavinění.... Tím chci dokázat to, že když byli rozhodčí schopni pískout ty páda, které předvedl Lafata, jako penaltové, tak mohl fouknout i tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké pády konkrétně byly bez zavinění?

Reagovat
chytrejkluk

tak například ta rádoby srážka v posledních minutách cca 10 metrů před velkým vápnem...pak při nákopu dlouhého míče od Koubka, roztáhl ruce a spadl, po dalším nákopu udělal, že ho někdo udeřil do horní části těla....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je strašné, bičovat ho.

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě ubohej simulant, stejná chátra jako Limberský nebo Petržela, bohužel...

Reagovat
kilobyte

Tak Lafata spadl sice dost komicky, ale jenom spadl. Žondra si tam zahrál na komparz Chucka Norrise.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vás tam dnes bylo x stovek, ale support žádný?

Reagovat
smazaný uživatel

ve Spartanskym kotli nikdy nebyl support na prvnim miste

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrej humáč ta Sparta už vím proč nechtěj být vidět na ČT

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
goodbay

Tak to je spíš honitba ČT nad Plzní, která je tam imrvere a letos i židi. Sparta tam byla letos snad 2x a to v prvním a posledním kole, navíc dnes v takovej antifotbalovej čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že právo přednostního výběru má O2 a ČT si vybírá z toho, co na ní zbude. Takže takto by to byla spíš honitba O2 na Spartu. Ale třeba se pletu...

Reagovat
Blasphemer

O2 má první a třetí volbu. ČT druhý a pak až čtvrtý zápas.

Reagovat
db18

Nemá ČT druhou a třetí volbu?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Možný to je, takhle z hlavy si to nepamatuju.

Reagovat
db18

První volbu má určitě O2, tak se mrkni, kdo má jakou potřebu honit:

http://www.sparta.cz/srv/www/cs/football/match/viewMatches.do?contestId=1

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý názor. Takový rudě ubrečený. Nejvíc včera nad rumuny pohonil Vlasta Vlášek, až mu to teklo z mikrofonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nikoho nenapadne tahat do Sparty Pokorného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Trpišovského.

Reagovat
smazaný uživatel

To už ani nemusím zmiňovat, to beru jako samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudě podle formy z posledních zápasů po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Soudě podle toho, že není lepší než kdokoliv z naší obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako GvK, no.. Ty všechno vidíš hrozně krátkozrace, a soudíš hráče / trenéry podle momentální formy. Což je prostě blbost, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se ti z dlouhodobého hlediska, že je lepší než Mazuch? Ne. Kadlec semtam udělá kokotinu, což Pokorný taky, ale v pohárech je držák. Obětovat tedy za třetího stopera další mladíky je blbost a sám to dobře víš. Březina a Kostl mají být naše budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A když se zraní Mazuch (což není zase tak nepravděpodobný), co bude potom? Holek zpátky na stopera? Nehledě na to, že Kadlec taky žádná extra opora není a navíc mu bude za měsíc 32. Pokorný je momentálně mimo, ale pořád se jedná o nejtalentovanějšího stopera v lize. Březina s Kostlem půjdou stejně na další hostování, takže ty chyb teď fakt neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

*bych

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím jediný důvod, proč by Březina měl jít na hostování, když u nás může naprosto bez problému plnit roli čtvrtého stopera. Mazuch, Kadlec, Holek, Březina, v nouzi Costa, proč tahat za velké prachy + darovat mladíky za někoho jiného? Nemyslím si navíc, že obrana je momentálně to, co nás trápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je lepší ve 20ti dělat roli 4. stopera, tak pak je asi Pokorný zbytečnej, no..

Já bych naopak řekl, že obrana nás trápí hodně, viz. dnešní Kadlec. Holek musí v zimě pryč, protože ve Spartě nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec hrál slušně. Spousta vyhraných soubojů, při golu to měl těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Nás trápí záloha a to jako celek. Když se obrana dostává pravidelně pod tlak, tak je jasné, že se občas chybka udělá. Kadlec dnes také zachránil situaci, která mohla vést k vyrovnání na 1:1. Jenže my se v lize nemáme dostávat pravidelně pod tlak, naopak máme hru kontrolovat a v tom vidím největší problém. Samozřejmě teď za to může i řada zraněných, jenže v té dominanci máme hlavně venku problém dlouhodobě. Pak je také znát absence rychlých a technicky vybavených křídel, to nás také dost brzdí.

Reagovat
exse

Pokas se z toho oklepe a do formy zase dostane, takže toho nebrat. Stačí když nám pomůžete od Trpiše.

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Chlupatá máma

Taky by k rumunský verbeži nikdy nešel.

Reagovat
Hokaido

V týhle situaci nám šlo jen o tři body, o nic víc, a tři body máme, takže spokojenost. Teď to hlavně neposrat doma s Teplicema a na jaře se snad, s kompletním týmem, ještě porvem se Slávií a Plzní o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

kotel Hradce ma nakej bojkot?

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

opravdu to je kvuli spatnym vykonum ? to se mi nechce verit.. to by byl peknej trapas teda.. na druhou ligu normalne chodili.. a korunu tomu vsemu nasadil Zeli, kterej tvrdil, ze to tam takhle bez kotle je normalni

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

"náš tým prohrál ostudným výsledkem 3:4 " #FDF jinak mi pridou teda dost ubreceny.. vetsinu tech problemu, co tam popusijou maj vsechny tymy u nas

Reagovat
ZB 07

Tak to já jim zas celkem rozumím. Hlavně teda tu neschopnost postavit stadion

Reagovat
bobis21

hlavně že nám tady všichni vyčítali že jsme bojkotovali Šafarčíka. Vždyť tady vlastně ani nemají pořádný důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě k tomu konci v Hradci: zajímaly by mě myšlenkový pochody naších hráčů, když si na poslední standartku rozeberou hráče a to největší metrákový hovado si vezme na starost Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na sebe koukají jak telata, každej drží hubu a pak to takhle dopadá. Chybí tomu lídr prostě.

Reagovat
bobis21

proč střídal Holzer?Nějaké zranění? Doufám že nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění. Podobně nejspíš i Dudl.

Reagovat
Miguel19

Dudlovi nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zákroku u střídačky mi přišlo, že pokulhává, ale jestli ne, tím líp.

Reagovat
Tigerinho

taky mi přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

dudl pak normalne mluvil do televize.

Reagovat
Kang & Kodos

To můžou i zraněný lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyz dudl rikal "my sme sparta" tak to nevypadalo zrovna na fyzickou ujmu...

Reagovat
Azazelo RD

Z toho výroku plyne jednoznačně psychická.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych nedelal zavery protoze nevime v jaky fazi vymejvani zrovna je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
ratusek

Nechápu Malinskýho. Všechny kluby se válejí, zdržují atd když vedou, oni by to dělali taky. nechápu tohle brečení navíc když to tak je, nedávám jim k tomu příležitost, ale ty jejich prasácký zákroky k tomu přímo vybízely. A když s tím hlavně nic nedělá sudí, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je opravdu jen banda tupých prasat, neskutečné co tam předváděli.

Reagovat
jiriczeQ

naopak, měli ho zabít..

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab je fakt ukaz, tolik golu v takovym veku tu naposled strilel Baros, mohl by se vydat v jeho stopach

Reagovat
osobnostx

To snad ani ne.

Reagovat
JarousFCB

Nemáš rád Pulkraba? Nebo si myslíš, že Bary neměl dobrou kariéru?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
andrew96

To snad vypadá, že Trpiš do té Sparty nakonec raději ani nechce.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď jsem zkouknul ty dvě penalty v Liberci a docela síla teda. Tohle písknout pro Spartu, tak je tady tak trojnásobek komentářů

Reagovat
Rarášek

Druhá jasná, ta první je taková klasika, když se oba tahaj. Ale odpískalo se jich už taky plno.

Mě spíš bavil ten libereckej černoušek, kterej není schopnej si zpracovat balón. A červená pro Daníčka, to bylo na kriminál.

Reagovat
Kang & Kodos

První vůbec, Rada se ho rukama ani nedotkl, bylo dobře vidět, že má ruce před nim. A ta druhá minimálně sporná.

Reagovat
Chlupatá máma

Sporný je jenom to, jestli máš středně težkou nebo těžkou mentální retardaci.

Reagovat
Kang & Kodos

Zato u tebe je to úplně bezesporu

Reagovat
Chlupatá máma

To víš že jo, ty komoušskej odpade. Když jseš slepej a fotbalu nerozumíš, tak se radši nevyjadřuj.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Sasha

věřím tomu, že Letné takové pentle jsou často:c)

Reagovat
ratusek

Je to trošku krutý, ale když to vyvolá psychopatistické záchvaty Košuta s Radou, tak jsem za to i rád, fakt škoda, že nedal Liberec ještě třetí gol

Reagovat
Blasphemer

V zápasech Sparty se v tomhle ročníku penalty moc nepískají. Hlavně ve vlastním vápně.

Reagovat
goodbay

A kolik jich kopala Sparta?

Reagovat
Blasphemer

Ve vlastním vápně ještě žádnou.

Reagovat
Kang & Kodos

To je fakt. Na to, jak nás věčně tlačí rozhodčí a máme všechno podplacený, tak je poměr penalt 1 pro/2 proti žalostnej.

Reagovat
Blasphemer

Já tu ale nechci brečet, že vás tlačí, protože to je kravina a fakt si to nemyslím. Už vás letos i pěkně zařízli. Ale zase se najdou i situace, kde vám naopak sudí pomohl a nějakou tu penaltičku nebo červenou ušetřil.

Reagovat
Kang & Kodos

Však já jim. A červený teda snad jenom v Plzni, to se asi bál, že dostane od Costy přes hubu. Penaltu mohl písknout jednu v derby a teď s Karvinou, v Plzni těžko říct. Mě jenom sere, že když hodí metrákovej borec ve vápně dvojitýho axela, tak se může půlka lidí posrat, ale že Liberci vymyslí dvě penalty za tři minuty, to už nikoho moc nevzrušuje.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ale ten koeficient nenavisti si sparta nahrala sama...

Reagovat
ondrasch77

V zápase s Jabloncem měl Holek vypadnout už někdy v 25. minutě....

Reagovat
Tigerinho

Genk s Brabcem dostal 6-0, Černý zůstal na lavičce, Schick si zahrál dvě minuty... aspoň Krejčí odehrál 83 minut a Jankto celej zápas, ale oba prohráli...

Reagovat
Kang & Kodos

"ale myslím si, že kdyby chtěl tento rozhodčí pískat v Anglii..."

Bože, už dost s tou Anglií.

Reagovat
jiriczeQ

on tam hrál, tak snad ví, o čem mluví, ale jinak souhlasím..

Reagovat
$$CaptainKokotko

tak zrovna on odehral 4-5sezon v champu, tak vi o cem mluvi

Takovy traged nemuze piskat ligu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
soukup

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

thug play.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Splnil mu přání, je to hodný kluk

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Losinho

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově solidní ligové kolo.

Reagovat
ZB 07

Ale nebyl to zas tak špatnej zápas...

Sice je fakt, že v naší obraně je takovej bordel, že při poločasové elektronické tužce hosté ve studiu ani nevěděli, kdo vlastně má v té obraně hrát, ale jinak tam byly i světlý momenty...

Třeba ve 32.minutě jsem si všimnul, že Kijanskas, ač s obtížemi, zpracoval balón...pokud v zimě ještě trošku potrénuje, tak už by třeba v únoru proti Teplicím mohl dát i přesnou přihrávku...

Reagovat
Blasphemer

Jako je fakt, že trapnější tým než Brno jsem letos proti nám snad neviděl. A to je co říct, protože my si dokážeme zkomplikovat zápas i Jihlavou a Příbramí.

V tom zase vidím problém já u nás. Zápas, kterej by se dal v suchým triku vyhrát 5:0 dopadá tak, že v pětasedmdesátý minutě se pořád klepu o výsledek.

Reagovat
ratusek

A co Jablonec kterej taky nevěděl čí je ten hrál většinu zápasu taky katastrofálně

Reagovat
Blasphemer

To jo, ale tam bylo alespoň chvíli po poločase hotovo. Brno dneska taky vůbec nevědělo, ale čtvrt hodiny před koncem měli pořád naději s tím něco udělat, což bychom v takových zápasech právě neměli vůbec připustit.

Reagovat
ZB 07

To já taky nechápu no...přijde mi, že vždycky odehrajete naplno jen zápasy se Spartou a zbytek je tak na půl plynu. Ale na ligu to stačí no...

Reagovat
Blasphemer

Právě. V lize hrajou hroznou pohodičku, protože ví, že těch šancí si vypracují za zápas dost, tak jich můžou i hodně zahodit. A chyby v rozehrávce a v obraně u nás v lize taky dokáže málokdo potrestat, protože woodeři u nás v lize běžně nedávají ani samostatný nájezdy na gólmana. Pak přijdo zápasy v Evropě a hrozně se divíme proč to nevyšlo.

Reagovat
Kang & Kodos

To je ta lepší možnost. My zase nejsme schopný porazit ani ty hadráře z Brna, pohodičku hrát neumíme (snad kromě Jihlavy), většina hráčů je tragickejch. Pak přijdou zápasy v Evropě a hrozně se divíme, jak nám to vyšlo

Reagovat
ZB 07

ale přitom ten kádr na to má.

Třeba odveta s Ludogorcem byla z vaší strany úplně parádní, jenže od té doby jsem takový nasazení, který by vám vydrželo po celej zápas, neviděl. A je to škoda, protože zrovna skupinu EL už jste fakt o moc lehčí mít nemohli...

Reagovat
Blasphemer

S Ludogorcem to bylo super. Bohužel se tam sešlo víc faktorů jako třeba rozhodčí, takže to nevyšlo Pak jsem takový nasazení viděl akorát s tou Spartou. EL byla letos fakt trapná. Byl bych rád, kdybych alespoň mohl říct, že to alespoň odjezdili po prdeli a odehráli svoje maximum, ale to bohužel říct nemůžu. Nevím čím to je, třeba by zabral tataráček s Franzem.

Reagovat
ZB 07

Přijde mi, že ti hráči mají pocit, že se jim nemůže nic stát. Pořádně tam jezdí snad jen Krmenčík a možná i proto je teď zrovna on "hvězda týmu"

Reagovat
Blasphemer

On i když přišel Kace s Hromadou, tak jsem se najednou nestačil divil, že se u nás dá hrát s důrazem a nasazením celých devadesát minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to doufám, že vám za něj nedáme 35 mega...

Reagovat
ratusek

Čekal jsem, že vás Habanec pozvedne ještě víc než Kotal a ono je to spíš naopak

Reagovat
soukup

Kotal měl fungující defenzivu a na tom to celý postavil. Jako pokud chtěl Habanec obranu Šural, Vraštil, Kijanskas, Lutonský, tak je potom ho není za co omlouvat a je trouba, ale pokud mu to postavili jiní a tu máš, hrej s tím něco, tak je to spíš na politování

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už mohl mluvit do toho jestli si nechat Košťála nebo ne. Jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

OT: Není někde video ze včera, jak Kolář dostal u Turka červenou? Já nemůžu nikde nic najít.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Ve fanlize mi chybí mi čtyři body k výhře 30l Gambrinus sudu. Kdyby Lafata netrefil ze dvou metrů tyč, už bych ho měl.

Reagovat
monty25

No jo, chyběly centimetry. Ale aby taky ne, když máš takový název týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Vavruška Team?

Reagovat
monty25

Dětská porce D. Vavrušky

Reagovat
Blasphemer

Já byl 2. v celkovým pořadí 12. kola. Měl jsem vyhrát podzimní balíček přenosů na isportu a dodnes se mi nikdo neozval. Psát už jim asi taky nebudu, protože si ho můžou strčit do prdele, když do konce podzimu chybí jedno kolo.

Reagovat
Kang & Kodos

Na nějakej balíček bych se taky vysral. Ale tohle bych asi urgoval

Reagovat
Blasphemer

Kdyby šlo o sud, tak jim nejspíš píšu ještě než by se to kolo dohrálo. Ten balíček bych tak jako tak nevyužil.

Reagovat
monty25
Reagovat
andrew96

Monči to dneska sluší

Reagovat
monty25

Mrknu na to, až to Roman7cz nahraje na youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

je lepsi kdyz si to clovek muze libovolne pretocit na higlighty jako je klimatizovani bradavek vyslovovani "O" poposednuti a tak...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Hokaido

„Roman7cz“

Jasný.

Reagovat
monty25

No, nahrává tam i spoustu věcí, co mě nezajímají...

https://www.youtube.com/channel/UCzGP4DrflwpEZS_NSfa_dpQ/videos

Reagovat
Hokaido

Ok, projednou ti to věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

solidni autista,ale svet takove lidi potrebuje

Reagovat
Blasphemer

Je to hrdina, kterého si svět zaslouží, ale který ho zrovna nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta Příbram s Jihlavou solidní masochismus

Reagovat
andrew96

Kadlec A Malinský je kámoš Ozzyho nebo Oblomova nebo nevím.

Reagovat
Miguel19

Ty penalty To je fraška.

Reagovat
andrew96

Tak Slovácko dobře zařízl. Snad poprvé co je mně Rady líto.

Reagovat
ratusek

Právě naopak. Jen dobře a víckrát

Reagovat
ondrasch77

Teď jsem zkouknul sestřih , jen utvrzení toho, jaký jsou Liberečáci simulanti a provokatéři.... Tahle šaškárna musela stát Karla balík...

Reagovat
Shevchenko

Kokoti mají v TV zápas podzimu FNL ale do Dohrána to nedají.

Reagovat
monty25

Dohráno

https://www.youtube.com/watch?v=x5AVUeNl0Vs

Bez 2. ligy je to ale takové prázdnější. A když si uvědomím, že příští týden končí i 1. liga...

Reagovat
Coutinho10

hrozne ten podzim utekl skoda, ze se nemuze jet dal pres zimu...takze zbejva uz jenom PL no

Reagovat
monty25

Asi taky budu muset vzít zavděk anglickou a španělskou ligou, ze kterých jsem na podzim viděl zatím tolik zápasů, že bych je spočítal na prstech jedné ruky...

Reagovat
Coutinho10

docela me v PD prekvapuje Bacelona...dneska sem koukal na highlight se Sociadem a tam klidne mohli dostat bura a Real tezko rict jestli se udrzi nahore, kdyz s jim zranil Bale, ale maj dobre naslapnuto a navic bude El Clasico a PL bude stat za to...LFC konecne nahore...trosku me tam stve ta Chelsea ale co uz United mi delaj radost

Reagovat
monty25

Barca asi bude muset vyhrát LM, jestli chce mít úspěšnou sezonu. Ale v sobotu El Clássico, tak uvidíme (já dám ale samozřejmě přednost Teplicím na Spartě). PL je letos zatím hodně vyrovnaná. Liverpool už by konečně mohl dát ten titul, ale obávám se, že to zase nedopadne. Ale hlavně, aby se vrátil do pohárové Evropy. LM snad příští rok bude.

Reagovat
Coutinho10

ajo ted koukam, ze hrajou takhle brzo no...tak to bude slozity to resit....i na vas sem zvedavej a jelikoz ani jedno nechytam v tv, tak jedno zive a druhy asi pak pozdejs ze zaznamu, ale nesmim znat vysledek, jinak to uz je o nicem jinak kdyz si vzpomenu na nasi smolnou sezonu, kdy sme ten titul malem vyhrali, tak taky sme v ty sezone nehrali EL/LM, takze to vypada, ze to asi neni nahoda....tahle sezona bude jeste tezsi, protoze i ty souperi jsou vic hladovejsi nez predtim, ale fakt mame tu vyhodu, ze se muzeme soustredit jenom PL...tak uvidime

Reagovat
monty25

Ale nehrajou úplně souběžně, druhý poločas El Clásica stihnu. Jinak mě poslední dobou mnohem víc než zahraniční ligové soutěže baví evropské poháry, ty sleduju pořád pravidelně. Taky je celkem paradox, že Liverpool a Schalke vyhráli evropský pohár relativně nedávno oproti tomu, jak dlouho čekají na mistrovský titul...

Reagovat
Coutinho10

jj j v LM i EL je nekolik zajimavejch tymu, ktery ty soutezi davaj mega naboj...mimo nase sleduju pravidelne Leicester v LM...jenom ted s Bruggama sem to za stavu 2:0 prepl na Spurs v Monacu...tech mi je celkem lito...moc sem je v LM nevidel a otazka, jestli se tam dostanou zase v blizky dobe...ale celkem si preju at nam to misto nezabiraj jinak Dundalk v EL taky fantazie musim kouknout jeste na sestrihy EL...skoda, ze ten postup ted neurvali doma....v poslednim zapase venku to bude slozitejsi....jinak to Schalke celkem nechapu, ze je v BL az 8. ...ale i BL asi bude zajimava diky Lipsku

Reagovat
monty25

Schalke mělo v Bundeslize tragický start, po 5 kolech žádný bod a teprve pak se rozjeli. V EL jedou už od začátku...

Reagovat
Coutinho10

jj tak to jo

Reagovat
Spalovač šancí

A co tam budou přes zimu dávat?

Reagovat
andrew96

Dolito

Reagovat
Skalda29

Ta Karviná má fakt slabé první poločasy. Nevím čím to je, že to hráčům trvá 45 minut než si uvědomí, že mají hrát. Naštěstí hrálo slabší Bohemians, kteří sice byli o trochu lepší, ale nedsotali se do zakončení. Za to Karviná vždy tápe ze začátku. Hlavně centry jsou ze začátku hodně špatné, každý přetaženýí, standartky to samé. To vypadá jak kdyby trénovali na nějakém větším hříšti, vždy to všechny přeletí. Ale to se dá omluvit, hráči United taky nedokážou za celý zápas najít ve vzduchu Fellainiho. Druhý poločas už byl lepší i herně. Jurčo poslední zápasy stále mimo. Fanoušků Boheminas zatím bylo nejvíce. Karviná zatím pěkná práce. Na jaře bude snadná záchrana.

Reagovat
ratusek

8800 v Plzni byla skutečnost vynásobena jakým koeficientem?

Reagovat
db18

tzn. že tam bylo nějakých 3 000 volných míst... myslím, že by to tentokrát mohlo souhlasit, plno lidí se zdrželo kvůli hokeji (který se protáhl do nájezdů), i když na začátku to vypadalo na hroznou bídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentální šance na titul:

Mladá Boleslav: 4%

Plzeň 45%

Zlín 1%

Sparta 25%

Slavia 25%

Reagovat
smazaný uživatel

2%

83%

2%

12%

11%

Reagovat
smazaný uživatel

Na 110% tu ligu vyhraje někdo z těchto týmů no.

Reagovat
andrew96

Plnění plánů v uranových dolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Pondělí, Plzeň 73% samozřejmě.

Reagovat
Losinho

* Sparta 2

Reagovat
db18

Tak Limberský dostal berle a Hromada je asi taky mimo... (problémy s tříslem, asi se zranil při tom nesmyslném skluzu... Kdyby měl Kace nějakou trpělivost, tak teď klidně mohl zabojovat o místo v sestavě)

...a Baránek ještě po té operaci kolena není přípraven hrát zápasy, takže v Římě byl na lavičce opravdu jen z nouze.

...a vypadá to, že i nadále budeme v zimě hledat stopera a levého beka.

Reagovat
Kang & Kodos

Kombo Pokorný+Sýkora za 60 mega

Reagovat
db18

Na Sýkoru uplatníte předkupní právo, protože máte málo Frýdků a nechcete, aby Plzeň v boji o titul ještě posílila... Pokornýho bych i bral, ale na lavičku by ho byla docela škoda.

Reagovat
Uwe háže buly

Ty musí být naši..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Kacem?

Reagovat
db18

Sebrali jsme mu auto a nepůjčujeme mu žabky, když se jde sprchovat, tak se vrátil do Řecka (zatím neoficiálně, po utkání s Bohemkou to nejspíš ukončíme úplně - jestli se teda ještě neozvem, že ho potřebujeme na nadcházející dva zápasy, tak už u nás dohrál).

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Je to z překladače, takže si myslím, že mu ty žabky jednou ukradl Horváth a on se z toho posral...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

A to auto ve skutečnosti sebral on Vůchovi.

Reagovat
hefy

Já už nevim, tyvole, ale my ty dementy snad vyhledáváme.

Reagovat
db18

Ale jako dost mne zklamal, jestli to je pravda... protože jsem se na něj dost těšil.

Reagovat
hefy

To i mě, hrál skvěle. Je to dost škoda, i když Hrošo teď hrál taky dobře. Tam je ale otázka, jestli mu to vydrží.

Reagovat
db18

Mne přišel jako takový horší Hromada - aspoň když to bylo o tom, jestli hraje on a nebo Kace... s tím, že Kace byl v těch soubojích zákeřnější a více fauloval, jinak mne zas tolik nepřesvědčil - čekal jsem více.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vaše zahraniční obchody fakt nemají chybu..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
Sosi

to jako fakt? a důvod?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ratusek

Hlavně nechápu kdž Kace hrál fakt dobře, proč jste ho přestali stavět je jasný, že borec na hostování chce hrát a že ho nebude bavit sedět. Navíc když hrál fakt dobře

Reagovat
db18

Zase tak dobře nehrál... Na to aby posadil Hořavu/Hromadu fakt neukázal dost a když začal hrát dobře i Hrošovský, tak se asi urazil...

Reagovat
Greny

Hej furt zde vychvalujete Hromadu, ale jako sorry zadne terno to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Hromada měl sice parádní začátek, ale momentálně mi přijdou jeho výkony hodně slabý. Třeba Andrea Hrošovský jej převyyšuje minimálně o třídu.

Reagovat
dinss

Souhlas, je jasný že chce hrát.

Reagovat
dinss

Vůbec nevíme jak to bylo. To že si to někde vyčtem z překladače nic neznamená. Vedení by mohlo přestat mlčet a konečně říct jak se věci mají. A u Baránka mi to taky přijde divný. Zápas v Opavě odehraje a pak nemůže ani na lávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Jugas + Havel, pokud má vedení rozum. Takže spíš to vidím tak, jak psal Kang nademnou, Pokorný + Sýkora za 60M

Reagovat
andrew96

S Jugasem opatrně.

Reagovat
Rarášek

Limberský

Reagovat
Hokaido

Teď jsem teprve viděl Dohráno. Brno teda solidní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska už si člověk fakt nemůže bejt ničim jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Paixao dalsi gol

Reagovat
Shevchenko

Lechia

Reagovat
REPLIKATOR

Sranda liga

Reagovat
Shevchenko

To je, ale mají super stadiony, i když ne moc plné.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak taky sou zbytecny velky.. ale kotle sou zaplneny a hlavne vsichni fandi na 100%

Reagovat
db18

Ještě aby ne, když se na několika z nich hrálo euro.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele