Česká liga - souhrn 12. kola

29.10.2016, 16:54, aktualizováno 30.10.2016, 20:25
Komentáře a souhrny
Plzeň i přes vyloučení Milana Petržely vyhrála na Dukle a vrátila se na špici pelotonu. Zlín je zpátky na vítězné vlně, odnesla to Mladá Boleslav. Sparta po nepovedeném týdnu podle očekávání porazila Příbram, které nastřílela čtyři branky. Hned třikrát se do listiny střelců zapsal David Lafata. V Brně a na Slovácku se urodily remízy 1:1, Slavia veze z Jablonce jen bod...

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 0:1

30.10.2016 18:30

Góly: 17. Tomáš Hořava

Viktoria Plzeň i v oslabení porazila Duklu na jejím hřišti a je v čele celé soutěže. Utkání rozhodl hlavou Tomáš Hořava. Domácí musí mrzet velký počet neproměněných příležitostí a nevyužitá, zhruba hodinová přesilovka po vyloučení Petržely.

Dukla v minulé sezoně na Julisce Plzeň porazila a i letos si na zvučnějšího soupeře věřila. Její sebevědomí bylo na hřišti cítit a Viktoriání se převážně bránili. Olayinka dobře vypálil a i s pomocí teče nadělal Kozáčikovi velké problémy. Slovenský brankář předvedl pohotový zákrok. O chvíli později byl golman Viktorie znovu v pernamenci, ale proti Považancově střele zasahovat nemusel. Tlak domácích nadále pokračoval a nakonec vygradoval v 16.minutě, kdy Olayinka sice vstřelil gól, jenomže z ofsajdu a tak ho sudí správně neuznal.

Zahozené šance museli Duklu pořádně mrzet, protože hned po Olayinkově ofsajdu Viktoriání udeřili. Petrželův rohový kop byl prodloužen na hlavu Tomáše Hořavy a ten otevřel skóre utkání! Byl to krutý trest za domácí neschopnost proměňovat svoje příležitosti.

Plzeňské vstřelená branka uklidnila, přesto ale přišla velká komplikace. Milan Petržela fauloval ve středu hřiště a během půlhodiny uviděl už druhou žlutou kartu. Viktorii tak čekalo dlouhé oslabení. Ale Dukla dál zahazovala, před koncem prvního poločasu odmítl vyrovnat Olayinka, parádní zákrok opět předvedl Kozáčik. Povedené utkání sehrál Michael Krmenčík, ve 44.minutě postupoval sám na gólmana, ale špatně zakončil.

Druhý poločas zahájili opět lépe domácí. Dvakrát se ocitl v nadějné pozici Tetour a na druhé straně musel Rada zasahovat proti Krmenčíkovi. Jinak měl mnohem více práce Kozáčik, zlikvidoval jak Považancovu tvrdou ránu, tak i pokus Miloševiče. Viktoria i v deseti utkání zvládla a posouvá se do čela celé soutěže.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 2:1

30.10.2016 15:30

Góly: 1. Siim Luts, 47. Daniel Krch - 71. Radim Breite

Už to vypadalo, že se Liberec zvedá, ale přišla další porážka a postarali se o ní Bohemians 1905. V Ďolíčku svého soupeře přehráli a vyhráli zcela zaslouženě.

Klokani si tak díky vítězství upevnili postavení v první polovině tabulky, zatímco Liberec zůstává až jedenáctý.

Svěřenci trenéra Trpišovského totálně zaspali úvod utkání a už po 60 sekundách poprvé inkasovali. Holenda odvedl na pravé straně dobrou práci a servíroval centr na Lutse, Dúbravka vyboxoval míč jen do Latky a od toho se odrazil do sítě. Snahy Liberce o vyrovnání vycházely vniveč a mnohem nebezpečnější byla Bohemka. S Maškovou střelou měl Dúbravka velké problémy a nakonec musela výrazně pomoci defenzíva. Liberec se dostal do velké šance až před koncem poločasu, kdy na Sýkorův centr dobře naběhl na zadní tyč Ševčík, ale branku z úhlu minul.

Stejně jako v prvním poločase zaspal Liberec i začátek druhého dějství. Po Jiráskově rohovém kopu nastal před Dúbravkou zmatek a byl to nakonec Daniel Krch, který se dostal k dorážce a zvýšil už na 2:0. Po hodině hry navíc netrefil odkrytou branku Holenda a Liberec byl zralý na ručník.

Stále však měl dostatek času s výsledkem něco udělat, ale byli to domácí, kdo neustále hrozil. Mašek zkoušel Dúbravku přehodit a nechybělo mnoho, aby se mu to podařilo. Liberec se nakonec do zápasu přeci jenom dostal. Po Vůchově přiťuknutí se ujala Breiteho přízemní rána a v Ďolíčku ještě bylo zaděláno na drama. Závěr utkání ale Slovanu nevycházel. Klokani těsné vedení pozorně střežili a nakonec ho i uhájili.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slavia Praha 0:0

30.10.2016 15:00

Góly: -

Potřetí za sebou skončilo utkání mezi Jabloncem a Slavií bez branek. Zatímco v prvním poločase to byla velká nuda, v tom druhém už se nějaké šance přeci jenom urodily. Slavia remízou propásla možnost dostat se alespoň na pár hodin do čela celé soutěže.

Jablonec nastoupil k teprve druhému utkání pod novým trenérem Zdeňkem Klusáčkem, v tom prvním dokázal porazit Příbram 4:2 a i na Slavii si věřil. Ta pod trenérem Jaroslavem Šilhavým ještě neprohrála.

První poločas toho opravdu příliš nenabídl. Slavia byla směrem dopředu takřka nulová a to nastoupila od začátku i s Murisem Mešanovičem, jenž v pohárovém utkání proti Litoměřicku zaznamenal hattrick. Až v závěru poločasu se pokusil o střelu Antonín Barák, ovšem úspěšný nebyl.

Začátek druhého poločasu byl podobný, ovšem s čím dál častější střelbou. Po dobře mířené hlavičce Tecla výborně zakročil Pavlenka a Mihálik ve skluzu zamířil těsně vedle. Jablonec měl více ze hry a před Doležalem musel zase rychle zasahovat Pavlenka. Slávistický brankář byl asi nejvýraznější postavou druhého poločasu. Jeho hvězdná chvíle přišla v samotném závěru, kdy předvedl fantastický zákrok po střele Mehanoviče. To byla obrovská šance v závěru utkání, která mohla rozhodnout. Sešívaní sice měli nějaké šance, ale nejednalo se o nic, s čím by měl mít Hrubý potíže. V Jablonci tak skončila jejich série výher, ta neporazitelnosti však dále trvá.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - MFK Karviná 3:4

30.10.2016 14:30

Góly: 53. Pavel Černý, 55. Petr Schwarz (pen.), 90+2. Libor Žondra - 6. Lukáš Budínský, 32. Radek Voltr, 69. Jan Šisler, 78. Lukáš Budínský

Hradec důležité utkání s Karvinou nezvládl a z krásného ofenzivního duelu, ve kterém padlo sedm branek, nebere ani bod. Hosté ovládli první poločas, ve kterém vstřelili dvě branky, domácí však po změně stran srovnali, ale pak Karviná dalšími dvěma brankami definitivně utekla.

Na hrací ploše se toho za devadesát minut stalo opravdu hodně. Oba celky měly spoustu gólových příležitostí, akce střídala akci a jestli je něco, s čím mohou být oba trenéři nespokojeni, jsou to výkony defenzív.

Ta domácí inkasovala už v šesté minutě, když špatně odvrátila hrozící nebezpečí přímo na kopačku Lukáše Budinského, jehož přesná rána znamenala vedení Karviné. Votroci na nic nečekali a také oni pustili svojí ofenzívě uzdu. Jejich prozatím pološance však zůstávaly nevyužity a naopak Karviná vstřelila ve 32. minutě druhou branku. Radek Voltr stál ve správný čas na správném místě a z malého vápna zvýšil na 2:0. Až ve 40.minutě měli Votroci opravdu stoprocentní gólovku, nicméně Schwarz na balón nedosáhl.

Domácí byli podobně jako při premiéře na domácím stadionu proti Slavii zbytečně nervózní a ve druhé půli na ně čekal náročný úkol, zvrátit nepříznivý vývoj ve svůj prospěch.

V 53. minutě se povedl první cíl, kontaktní branku zařídil po centru Vlkanovy hlavičkující Černý a jen o pár minut později dokonce domácí srovnali na 2:2. Schwarz z penalty napálil břevno, od kterého se míč dostal milimetrově za brankovou čáru. Hosté protestovali marně, branka platila a začínalo se od začátku.

Po hodině hry se ale utkání znovu lámalo. Po Vlkanově přihrávce netrefil Žondra a vzápětí udeřilo na druhé straně. Jan Šísler se opřel do míče a s pomocí břevna vstřelil krásný gól. V 78. minutě vstřelili hosté už čtvrtý gól a definitivně rozhodli. Budinský dostal přesnou přihrávku a před Ottmarem nezaváhal. Hradec už stihl jen snížit, v nastavení se obtočil kolem obránce Malinský a více už se nestalo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 1:2

29.10.2016 20:15

Góly: 2. Golgol Mebrahtu - 74. Vukadin Vukadinović, 79. Haris Harba

Fastav Zlín dokázal přerušit dlouhou boleslavskou sérii neporazitelnosti, když zvítězil na její půdě 2:1. Domácí sice vstoupili do zápasu dobře, dali rychlý gól a dlouhou dobu kontrolovali hru, jenomže Ševci slepenými brankami výsledek otočili a už nepustili.

Lepší start si domácí těžko mohli představit. Po 120 sekundách založil rychlý útok Chramosta, Mareš popotáhl balón a přistrčil jej Mebrahtovi a ten povedenou ranou překonal Dostála! Na druhé straně se o rychlou odpověď pokusil Vukadin Vukadinović, ale branku boleslavských netrefil. Ve 20. minutě zahodil velkou šanci na dvougólové manko Tomáš Přikryl, golmana Dostála si dokázal obhodit, jenomže pak se dostal do ostřejšího úhlu, ze kterého balón do sítě nepropasíroval.

Obrana Ševců měla se zachytáváním boleslavských útoků poměrně velké problémy. Po dalším úniku mohl zakončovat Mebrahtu, ale nevystřelil a skóre se nakonec v prvním poločase už nezměnilo.

Ve druhém poločase domácí dlouho kontrolovali hru a Ševce do nějakého zakončení nepouštěli. Tento stav trval až do 74. minuty, kdy Zlín zčistajasna vyrovnal. Traorého dlouhý nákop využil rozeběhnutý Vukadin Vukadinovič a podél vybíhajícího golmana srovnal na 1:1. Mladá Boleslav byla v šoku, ale to nejhorší teprve mělo přijít. Centr Pazdery stoper Hůlka nedokázal odvrátit, ba naopak, špatně ho trefil a nabídl čistou gólovku Harisu Harbovi, který strhl vedení na stranu Zlína.

Mladá Boleslav ztratila slibné vedení a nyní to byla ona, kdo musel dotahovat. Jenomže času už nebylo mnoho. Minutu před koncem získal po standardní situaci balón Fleišman, ale jeho zakončení dlouho trvalo a obránce domácích nakonec poslal míč mimo. Zlín v dramatickém závěru vedení uhájil a přerušil Mladé Boleslavi dlouhou sérii neporazitelnosti.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 1:1

29.10.2016 17:00

Góly: 38. Vlastimil Daníček - 13. Michal Jeřábek

Body se dělily i v Uherském Hradišti, kam zavítaly v dobré formě hrající Teplice. Severočeši se také ujali vedení zásluhou Michala Jeřábka, ale konečné slovo měl ještě v prvním poločase Vlastimil Daníček.

Slovácko tak doma znovu nevyhrálo a jeho pozice v tabulce se přeci jenom komplikuje. Pravdou je, že svěřencům trenéra Stanislava Levýho vůbec nevyšel začátek utkání. Ve 14. minutě prodloužil rohový kop na zadní tyč Hora a Michal Jeřábek nebráněn Košútem vstřelil první gól zápasu. Hned z kraje utkání tak muselo Slovácko dohánět manko soupeře.

Ve 20. minutě došlo k zajímavé události. Hlavní sudí Pechanec se zranil a musel být střídán. Utkání tak dořídil rezervní rozhodčí pan Severýn, který byl hned vzápětí svědkem šancí na obou stranách. Nejprve Ljevaković mizerně vystřelil a po něm na druhé straně také netrefil branku Diviš. Slovácko srovnalo ve 38. minutě, Koné uvolnil Daníčka a ten přesně mířenou střelou překonal teplického Grigara.

Ve druhém poločase mohly jít znovu do vedení Teplice. Jejich gólová příležitost z 52. minuty málem skončila gólem, kdyby se na brankovou čáru nepostavil Košút. Ten tak plnohodnotně odčinil zaváhání při bránění Jeřábka. O překvapivé zakončení se z velké dálky pokoušel Ťok, vyběhnutého Grigara však nenachytal. Grigar se pak musel činit po hlavičce Zajíce a ještě těžší zákrok musel předvést na druhé straně Heča, když tři minuty před koncem lapil pokus Vaněčka. Utkání nakonec vítěze nepoznalo a Slovácko i Teplice si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 1:1

29.10.2016 17:00

Góly: 79. Michal Škoda - 42. Pavel Dvořák

Druhé utkání za poslední týden mezi Zbrojovkou Brno a Jihlavou skončilo remízou 1:1, přičemž pro oba týmy to je ztráta. Na druhou stranu je nutné podotknout, že konečná remíza je spravedlivá.

Zbrojovka porazila Jihlavu v rámci MOL Cupu 2:1 a dnes chtěla na stejný výkon navázat i v lize. Jihlava zase chtěla konečně prolomit černou sérii bez vítězství a to se jí ani dnes nepodařilo. O něco aktivněji začala Jihlava, která už po čtyřech minutách zazdila první velkou šanci zápasu. Dvořák našel přesnou přihrávkou osamoceného Michaela Rabušice, ale ten povyběhnutého Melichárka překonat nedokázal. O čtyři minuty později měla Jihlava další obrovskou šanci. Rabušic dobře přihrával na malé vápno, kde bohužel pro Vysočinu nedosáhl na balón Batioja.

Trenér Michal Bílek mohl být se začátkem utkání spokojen, Jihlava hrála dobře, vytvářela si šance, jenomže kýžená branka ne a ne přijít. Ani v 16. minutě se skóre neměnilo, když Batioja samostatný průnik na Melichárka neproměnil.

Vysočinu zahozené šance musely mrzet, protože kdyby po první půlhodině vedli 3:0, nikdo by se tomu vzhledem k průběhu utkání nedivil. Zbrojovka si první vážnější šanci vytvořila až ve 30. minutě, ale Hyčka na vybíhajícího Hanuše nevyzrál. Zanedlouho pálil jen do boční sítě Michal Škoda, a tak diváci stále čekali na první gól.

Ten přišel až na sklonku prvního poločasu a krásně charakterizuje vývoj zápasu, který se hrál nahoru dolu. Jihlava nezahrála rohový kop ideálně a Zbrojovka se řítila do protiútoku, celou akci však pokazila a do protiútoku vyrazili hosté, načež Batioja ve vápně ještě neuspěl, ale dorážející Pavel Dvořák už se mohl začít radovat.

V podobném tempu se hrál i druhý poločas. Šance byly na obou stranách, ale nakonec se prosadila jen Zbrojovka, která srovnala na konečných 1:1. V 79. minutě, tedy krátce po svém příchodu, rozjel útočnou akci mladíček Antonín Růsek, přihrál do vápna Michalu Škodovi a ten překonal golmana Hanuše! Zbrojovka mohla vývoj utkání dokonce otočit, ale dvě slibné šance Lukáše Zoubeleho zůstaly nevyužity. Zápas s Zbrojovky s Vysočinou tak skončil smírně.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 4:0

29.10.2016 15:00

Góly: 18. Vjačeslav Karavajev, 45+1. David Lafata, 76. David Lafata, 86. David Lafata

Sparta bez žádných problémů rozstřílela poslední Příbram 4:0 a bude sledovat, jak si povedou její konkurenti. Příbram letenským nekladla žádný odpor, když se o vítězství rozhodlo už v prvním poločase po trefách Karavajeva a Lafaty. Druhý jmenovaný nakonec ve druhém poločase dokonal hattrick.

David Lafata tak znovu potvrdil, že mu to na ligové scéně stříli ostošest. Sparta byla v tomto utkání velkým favoritem a Příbrami se nedávaly takřka žádné šance. Svěřenci Petra Rady přeci jenom chtěli sehrát důstojnější roli, ale vše zhatila rychle inkasovaná branka. Vítězství Sparty ale nebylo úplně bez vrásek. Hned v úvodních minutách musel ze hřiště zraněný Václav Kadlec, kterého nahradil Matěj Pulkrab.

Spartě stačila první čtvrthodina, aby se prosadil ruský obránce Vjačeslav Karavajev. Golman Hruška nejprve lapil pokusy Juliše i dorážku Lafaty, ale na Karavajevovu skákavou střelu z dobrých třiceti metrů už nedosáhl. Abychom Příbrami jen nekřivdili, tak až do inkasovaného gólu hráli hosté nebojácně a měli i své příležitosti. Tu největší asi Jan Rezek, jenomže svatyni brankáře Koubka těsně minul.

Příbramští se také snažili o co nejrychlejší odpověď a vyrovnání byli blízko. Brandnera vychytal Koubek a Mahmutović z dobré pozice minul. To byly další klíčové okamžiky zápasu, pak totiž přišlo nastavení první půle a obrovská chyba celé příbramské defenzívy. Hned čtveřice domácích se hnala na Hrušku a vše skončilo Holzerovo přihrávkou před prázdnou branku neomylnému Davidu Lafatovi!

Před Příbramí stál takřka neřešitelný problém, ve druhém poločase buďto vyrovnat, nebo skóre otočit. Nepovedlo se ani jedno a místo toho nakonec skončilo utkání debaklem. Čtvrthodinu před koncem se ve vápně otočil s míčem Lafata a zvýšil už na 3:0. Spařťanský kanonýr navíc hnal za hattrickem a skutečně se ho dočkal. Čtyři minuty před závěrečným hvizdem naservíroval přihrávku mezi obránce Holzer a David Lafata z úhlu zkompletoval hattrick i konečné skóre utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1292121:829
2.FK Mladá Boleslav1282224:1226
3.Slavia Praha1274121:925
4.Fastav Zlín1274122:1125
5.Sparta Praha1264223:1122
6.MFK Karviná1252518:2117
7.Bohemians Praha 19051252514:1717
8.FK Teplice1244415:1216
9.FK Jablonec1235419:2114
10.Dukla Praha1234516:1413
11.Slovan Liberec123459:1113
12.Zbrojovka Brno1227315:2113
13.1. FC Slovácko1225513:1811
14.FC Hradec Králové1231812:2310
15.Vysočina Jihlava120667:196
16.1. FK Příbram1210115:263

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (687)

Přidat komentář
ZB 07

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že to loni tak vybojovala tu ligu!

Reagovat
Znalec

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
Radar

Starka boys

Reagovat
smazaný uživatel

Ta příbram už spadne doufám v to ubožácké město ubožácké představenstvo doufám , že po sestupu budou padat jako kladno kdysi

Reagovat
One-Real

Lafata toho tabulku střelců bude vyhrávat i po ukončení kariéry.

Reagovat
One-Real

*tu

Reagovat
smazaný uživatel

během svého pohřbu nasází hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce mně někdo z okolí Ostravy do klubu sekce Muži

Hraji převážně kraj obrany LB , ale na stoperovy jsem toho taky celkem dost odehrál jsem odchovanec Ostravy-Jih hrával jsem za Polanku Kravaře či Petřkovice

Reagovat
ZB 07

- Tomáš Kuča

Reagovat
smazaný uživatel

Toma znám

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

hrával jsem s nim ve VALMEZU

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

taky mě to hned napadlo

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

On byl vždycky řečník. Si pamatuju, jak ještě u nás vždycky novinářům vstávaly vlasy na hlavě, když po nich šéf chtěl A4 rozhovoru s Lafatou a on jim řekl 3 věty na 4 otázky

Reagovat
smazaný uživatel

to potom vysvetluje vsechno kdyz byl z jablonce zvyklej poskytovat rozhovory z A4.

Reagovat
Hokaido

Demolice! Kde jste teď, hateři???

Reagovat
smazaný uživatel

Demolice již zdemolovaného klubu? Wow!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ronaldik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Herní ideál pro tebe jo? Proti zoufalé Příbrami.

Reagovat
Blasphemer

Hateři budou určitě tvrdit, že Příbram je poslední...

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik gólů jsi dal Příbrami za léto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

tos delal ty?

Reagovat
Blasphemer

jo

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
CHONG

To jako vítězství proti Příbrami nějak vymaže, že vás Plzeň opět porazila a že vás ti zlínští sráči vyřadili z poháru?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Rarášek

Nejlepší je, jak tě všichni berou vážně.(Nebo to snad taky hrajou?)

Reagovat
Hokaido

Nekaž to.

Reagovat
Spalovač šancí

Tady jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju. My jsme jim dali jen dva goly.

Reagovat
Losinho

Před váma v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

na chlebu!

Reagovat
Kang & Kodos

Zase nejlepší střelec ligy. 35letej útočník číslo dva z týmu, kde hraje každej, kdo má dvě nohy.

Reagovat
REPLIKATOR

Útočník č. 2, který nastoupil v základu v 9 z 12 zápasů.

Reagovat
Kang & Kodos

Hrajeme na dva útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak říkat, že Kang je jednička a Kodos až dvojka!

Reagovat
Kang & Kodos

Kodos jednička samozřejmě, Kang dvojka.

Ale jinak dvojka určitě je, hrát na jednoho útočníka, tak by hrál Kadlec. Akorát teď máme z 13 hráčů čtyři útočníky, tak by bylo blbý hrát 4-5-1.

Reagovat
C-M@ster

Kde zjistím, kolik má gólů celkově v lize?

Posledně jsem to našel, ale byla to pátračka větší jak po Aničce.

Nějaký aktualizovaný statistiky.

Reagovat
Blasphemer

Otakar Tomek by to mohl vědět.

Reagovat
C-M@ster

Dík dík.

Reagovat
vanGomm

No tak ted už může být Lafata ohledně tabulky ligových kanonýrů v klidu.Ty dva co jsou před ním už nikdy nedožene Ale i tak dát tolik gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vic nez Dino...kterej ma 1 za Norimberk

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze uz to tech par minut Frydek-Mistek neudrzel...ale i tak je to pro nas dobry vysledek, stejne jako ten v Pcich

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Opava by mohla ztratit..

Reagovat
Liquid

Ostravě už nahání strach i Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Nenahani nám strach nikdo, ale je to konkurent, tak chci aby ztratil ty trolle.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně no, to dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi trollit jinam..

Reagovat
smazaný uživatel

aby meli vic sil na pohar a ty mohl mit z jejich uspechu v nem zvracenou radost?

Reagovat
smazaný uživatel

? To že jsem chtěl ať vyřadí Plzeň znamená, ze ji fandim v poháru?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jejich svet, ktery asi nikdy nepochopime. Je to smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký nás svět? Jen proto že jsem rád ze někdo vyřadili Plzeň. I když to byla Opava? Ano je to náš největší rival, ale stejně bych nejradši do ligy postoupil s Opavou.. Hrát Opava třeba proti Bolce v poháru ale, tak je jasne, ze ji nebudu fandit..

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma Plzen a Bolka ne ze musis tak vehementne prat uhlavnimu rivalovi ? vzdyt oba jsou tady vsem uplne ukradeni

Reagovat
db18

To sice každý tvrdí, ale nakonec to častěji vypadá jako komplex...

Nicméně bych spíše čekal opačnou reakci - jednak rival a za druhé několik bývalých hráčů Baníku (např. Baránek...)

Reagovat
smazaný uživatel

Já z Plzně komplex nemam. Titul pořád přeji víc ji než Spartě.. Ale prostě v poháru mám rád překvapení a potěšilo mě, že došlo k tolika zajímavým výsledkům. Navíc, pro mě Opava prostě není tak velký rival jako třeba Sparta..

Reagovat
smazaný uživatel

Podporu rozhodčích třeba? Prostě mi jeden západ nevadilo, že Opava vyhrála, tak z toho nedělejte aferu.

Reagovat
frankiefcb

jj konečně hezké kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele ! O to vice se tesim na zapodeceske turne. V Sokolove vyhrajem 2:0, v Trinci taky na pohodu, doma porazime Sigmu a budem podzimni mistri.

Dnes juniorka prohrala se Sigmou 2:1 po penaltach, coz je jedno, zajimavejsi je, ze Denis stridal uz ve 22. Minute, byl nastvany a rozjebal zakulisi stadionu. Tak snad si neobnovil zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

S našimi venkovními výkony?

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu.

Spis mam obavu o Denise. Pokud by mel vazne zraneni, tak v jeho jeste mladém veku to bude solidni napor na nervy.

Reagovat
frankiefcb

pokud zvládnem Sookolov, tak věřím, ež další zápasy vyhrajeme. A snad to u Denise to nebude nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to v jeho pripade nebude nic vazneho, a bylo to spise z frustrace

Reagovat
Shevchenko

SFC má brutální formu teda už 4:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejně se rozhodne až poslední kola.

29. kolo Olomouc:Ostrava

30. kolo Opava:Olomouc

Baník má trochu výhodu, že hraje poslední 4 kola 3x doma (Sokolov, Vítkovice, Znojmo) a jednou venku v Olomouci

Reagovat
doNny

U nás je to taky celkem v pohodě ... na jaře budeme hrát z 14 zápasů hned 8x doma a to už teď máme za sebou venku své přímé konkurenty...vás,Sigmu i Budějovice. K tomu i zápas ve Znojmě je za námi.

Konec bude hodně zajímavý

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlas Každopádně ta trojka, která si to rozdá o postup je asi jasná. Pochybuju, že na to Budějovice budou mít.

A ty poslední dva zápasy co jsem napsal by mohlo být narváno. Pro FNL super

Reagovat
doNny

Jojo, snad to bude boj do posledního kola

Reagovat
HorajzmAmmann

a snad ty boje budou o víkendu a ne ve středu nebo v pátek od 14:30

Reagovat
doNny

Tak poslední dvě kola se hrají ve stejný den i čas u všech zápasů. A tu minulou to byly soboty...ale tak známe magickou dvojku FAČR a PČR a poslední dobou i ČT

Reagovat
raduinho

OT

Reagovat
HorajzmAmmann

ježiši letos se prostě smiřte s tím, že bude 2. liga víc sledovaná než jindy

Reagovat
raduinho
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pry patris do skupiny Krkonos? A ze sem te jeste nevidel ve spolecnosti Krzinha a Davida?

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo vis co.

Reagovat
smazaný uživatel

S nima nejezdi podradna rasa zvana cikan-rom.

Reagovat
Posledni Kovboj

muzu s vama jet taky? mam blondaty vlasy a modry oci, strejda Ada by me pochvalil

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasy Sundej a půjde to..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Ta holka je top.

Reagovat
smazaný uživatel

víc ji sledují možná tak fanoušci Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Fryda s Pavlenkou byli vazne jednou nohou v Jablonci, to,ze se Hrobar nedohodl s Peltou je vec druha. A to jmeno utocnika, Tecl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ! To muselo byt neskutecne namahave vymyslet neco tak originalniho... Naser si, kokote

Reagovat
Posledni Kovboj

Teda ! To muselo byt neskutecne namahave vymyslet neco tak originalniho...

Reagovat
raduinho

klasický Banikovec co umí jenom picovat a hrát si na badasse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jim dopřej alespoň komentář v první lize

Reagovat
Liquid

tak snad má Kadlec na podzim padla, zřejmě se přidá k Rosickému aspol a začne hrát karty

Reagovat
Losinho

Ale jo, Sparta 3 body a zranil se jí další hráč, Příbram prohrála a Lafata pohonil.. všichni aspoň trochu spokojení.

Reagovat
lada.sp

hlavně si vyhoň ty očividně ti to sperma leze na palici

Reagovat
djwenca

Proč za Teplice vůbec nehraje Nivaldo, Kukec a Soungole? Nejsi ani nikde uvedeni jako zranění?

Reagovat
Miguel19

Nezbyly mi prachy na Řezníčka ve fantě, tak jsem musel brát Škodu. To mi sere.

Reagovat
db18

Já vzal Hyčku a poprvé v sezoně na gól Zbrojovky taky nahrál jiný hráč než on.

Reagovat
ZB 07

Remízu nechceme!

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Další domácí ztráta...12 zápasů - 13 bodů...slabé...

Reagovat
Liquid

takové druholigové, vypráskat Brno, Slovácko, Jihlavu a letos i bohužel trapnou Příbram, zúžit ligu na 12 celků

Reagovat
PISTOLERO

já bych se zbavil obou vršovických celků

Reagovat
raduinho

Já bych se zbavil Pičquida.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ten váš hantec...

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

pod mi to ric pred micanky.

Reagovat
smazaný uživatel

To zúžení by lize dost pomohlo a sledovanost by stoupla. Nevím, proč se tomu tak brání

Reagovat
ZB 07

Taky nechápu...třeba takové týmy bez fanoušků jako Dukla, Příbram nebo Jablonec jsou v té lize zcela zbytečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Jako fanda defenzivního fotbalu jsem taky pro vyházení těchto týmů a nechat zbrojovku, kde hezký fotbal nebyl a na změnu to, díky bohu, nevypadá

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Co má co dělat fanouškovská základna s ligovou příslušností??? Jednou má manšaft ligu vybojovanou, na hřišti ji udrží a finanční potenciál na provoz klubu, tak o co jde? Plácání o fanoušcích je absurdita (pokud já vím, tak prvotním záměrem fotbalistů bylo, zahrát si fotbal, že na to někdo začal chodit, je věc druhá)... Navíc v tvém případě (Brno) tady machrovat o fanoušcích je fakt zcestné... Pokud v půlmilionovém městě chodí průměrně 4-5 tisíc diváků, tak bych to radši nechal bejt

Reagovat
ZB 07

To ti nevyvracím, Vosic si rýpnul do nás, já zas do něj...nic víc v tom nehledej...

Reagovat
ondrasch77

o.k.

Reagovat
smazaný uživatel

To už s tou LM nevypadá tak dobře jako v 0. kole

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Blasphemer

Zbrojovka

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře, že sparta vyhrála. Holoubek by mohl zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, to jsme mohli i vyhrát, naděje umírá poslední

Reagovat
raduinho

Zbrojovka Sparta

Reagovat
ZB 07

"Zbrojovka "

Reagovat
smazaný uživatel

No co, o titul remízového krále se dostává Brno do trháku.

Reagovat
ZB 07

Aspoň v něčem nejlepší no...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bez děkovačky

Reagovat
Kepy_FCB

Bolka uz odpada v bojich o titul

Reagovat
Kepy_FCB

Bolka uz odpada v bojich o titul

Reagovat
Al Capone

Zlíneček

Reagovat
ZB 07

Zlincester is back!

Reagovat
REPLIKATOR

Zlín

Reagovat
djwenca

Harba!!! Z odepisovaného hrdinou

Reagovat
Miguel19

Wow, praporkář na konci

Řekl bych, že 9 z 10 našich sudích by to pustilo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
havrys99

Reagovat
Whitemedia

Vloni nám na záchranu stačilo 30 bodů.. to stihneme uhrát ještě teď na podzim, takže na jaře lážo plážo pohoda

Reagovat
vrabejka

Neskutečný comeback!!!!!

Rázem jsme zase v boji o titul!!!!!

Věděl jsem, že už zničení Sparty nás nakopne, ale tento obrat byl fenomenální.

Jen tak dál!! Na top 3 100% máme!!!!

ZLÍN!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
aither

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Spalovač šancí

Zlín má stejně nejlepší fandy

Reagovat
KingMaster13

Jo no, co jich vylezlo když jsou jednou nahoře Trochu mi to připomíná ty prádelníky z Plzně

Reagovat
Whitemedia

Vylezl jen vrabejka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a Manny teda

Reagovat
KingMaster13

celkově měli teď furt plno na to svým stadionku a dvojnásobnej kotel oproti minulým sezonám Ale je pravda že takový extrém jako Plzeň to není

Reagovat
Whitemedia

Tak jako chodit na českou druhou ligu, to už člověka musí opravdu hodně bavit, já mám problémy sledovat i naší první ligu.. ale u Zlína rád dělám výjimky

Reagovat
KingMaster13

Já chodím na Litoměřicko na ČFL a nevadí mi to teda

Reagovat
Coutinho10

zapas v Edenu a uz taky vylejzate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

žiju v plzeňském kraji a je to kolikrát slušně na palici to tu poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zrůdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Posledni Kovboj

die

Reagovat
Blasphemer

zastřel se pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
monty25

Ty vole, on už fandí i Lipsku...

Reagovat
KingMaster13

Jak někdo může proboha fandit Lipsku

Reagovat
monty25

Ať si každej fandí, komu chce. Ale u vrabejky už je to fakt moc okatý...

http://abload.de/img/vrabejka86st0.jpg

Reagovat
KingMaster13

aha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to střídá rychlejc než Abramovič trenéry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
PP

Pořád škoda spousty zbytečných chyb, ale MB - Zlín dobrý fotbal s výborným koncem! A zlínský přechod do útoku je v současné době v naší lize možná vůbec nejlepší.. Od stoperů rozehry i pod tlakem, přenášení hry.. paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Páník za ten rozhovor po zápase

Reagovat
Spalovač šancí

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Že bolka byla herně jasně lepší a my jsme vyhrali hlavně díky štěstí.

Reagovat
Miguel19

Jak dlouho je tu ten Vukadinovič? Česky umí fakt super.

Reagovat
djwenca

8 let

Reagovat
Miguel19

To bylo jasný že se ho zase zeptají na repre

Od toho článku se ho na to ptají furt dementi

Reagovat
ondrasch77

Nebude to tím, že Srbština je kromě Slovenštiny nejpříbuznější jazyk...

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, konec, zlin jde do oblibenych

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

místo Slovácka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lampas

Ani bych nepoznal že je Vukadinovič cizinec Když bych vzal potaz jenom mluvení projev

Reagovat
smazaný uživatel

Z tvého psaného projevu bych zase nepoznal, že jsi Čech.

Reagovat
Hokaido

Ale tobě to taky začíná jít, v jednom souvětí sotva 5 chyb. Jak jsi v Česku dlouho?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
raduinho

Vzhledem k tomu, že je to lampasák tak už to nějaký ten pátek bude.

Reagovat
lampas

Sorry chlapi, jsem zhulenej To se jedna chybička stát může

Reagovat
Whitemedia

Takhle se vymlouvat na zhulenost..

Reagovat
smazaný uživatel

hul dal ale neudavej ty co ti to dali.

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to už bude jenom horší

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vanGomm

Od kterého roku existuje to Česko?

Reagovat
Hokaido

Zhruba od toho roku, kdy si Moraváci začali připadat méněcenní a začali na tuhle blbost neustále upozorňovat.

Reagovat
raduinho

Označení Česko je ale správné. Nesprávné je označení Čechy.

Reagovat
vanGomm

Úředně se prý jmenujeme Česká republika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a zkráceně úředně Česko.

Reagovat
vanGomm

Myslím,že úředně je správné ČESKÁ REPUBLIKA.Nedávno jsem si byl totiž měnit jak ŘP,tak OP a ty se dají považovat za poměrně důležité doklady a tam žádne Česko napsané není!!

Reagovat
smazaný uživatel

resit takovou picovinu muze fak jen kokot, cau

Reagovat
vanGomm

Tak já většinu těch ovin neřeším,ale název státu ve kterém žiji mě celkem zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

ses slepej? uredni uplnej nazev je ceska republika a jednoslovnej je cesko. clr je taky jednoslovne cina.

https://www.youtube.com/watch?v=RbM2F-cfN0A#t=9s

Reagovat
raduinho

Je to van Guma.

Reagovat
vanGomm

Právě,že vidím dobře ve všech dokladech žádné Česko napsané není!Pokud jsi také vlatníkem některého z nich,pak stačí nakouknout.Moc času to nezabere.

Reagovat
smazaný uživatel

hele posledni pokus.

https://vlast.cz/nazev/

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi teda pěknej blbec.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lampas

A ty?

Reagovat
Hokaido

Už od narození, takže cca 12 let.

Reagovat
lampas

Tak jen pokračuj ve studiu chlapče

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Miguel19

Čapek a Šetrle už vrací Lžifatu do repre. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem on vlastně lhal? to simulování je jasné, ale lhaní si nějak nevybavuju

Reagovat
Spalovač šancí

Hned po té simulaci tvrdil, že tam kontakt byl.

Reagovat
Joe.Cole
Reagovat
monty25

Dneska jsem dal přednost ženské lize, proto jsem tady nepsal...

https://twitter.com/monty025/status/792445076823744514

K Teplicím: Bod ze Slovácka beru, akorát těch Daníčků už je nějak moc. Jako kdyby nestačil jeden tady na EF...

K Fanlize: Karavajev a Jeřábek Kadlec a Přikryl bez střídání

Reagovat
Posledni Kovboj

diky za info, fakt jsme se bali, co s tebou je

Reagovat
Snatus

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

co rikas na tohle? myslim ten vysledek.

https://twitter.com/MMisovec/status/791335254787297280

Reagovat
monty25

Nevím, u této věkové kategorie to asi není nic neobvyklého.

Reagovat
smazaný uživatel

no asi ne no ale stejne to musel bejt paradni fotbal nahoru dolu.

Reagovat
Kang & Kodos

To je házená, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo hrali oldschool 2-2-4...

Reagovat
Whitemedia

Ty vážně sleduješ ženský dorostenecký fotbal?

Reagovat
monty25

Nedá se říct, že bych to sledoval. Na zápas dorostenek jsem se těšil víc než na ženy z toho důvodu, že se čekal vyrovnanější zápas a bylo tam k vidění hodně reprezentantek (hlavně na straně Sparty). Nejvíc jsem se ale právě těšil na Gabču Šlajsovou z Plzně, která by měla patřit k oporám naší repre na domácím Euru WU17 v příštím roce. Bohužel asi po půlhodině musela střídat kvůli zranění, což hodně uškodilo Plzni i celému zápasu...

Reagovat
Alan_Shearer

Ty jsi fakt divnej ... nebo spis jsi kokot.

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Připadáš si jako mistní celebrita? Nebo je tohle nějaká alternativa za tvůj deník?

Reagovat
Greny

Škoda misto bratra do repre

Reagovat
Coutinho10

chtel bych je videt oba vedle sebe

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Tak to má ale vyhlásit pořadat, že je zraněný. Tohle byla mystifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jiriczeQ

OT: prosím vás, nainstaloval jsem manažera 15 (FM), pořád dokola mi tam ale jede probíhá načítání, bezit met laden atd..myslíte, že to nezvládá PC nebo v čem by mohl být problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti FMko neutáhne počítač tak bych si to šel asi hodit radši Každopádně ti poradím si hru koupit.

Reagovat
jiriczeQ

mám v plánu si koupit 16ku, ale počítač dosluhuje, takže první je na řadě nový počítač, nevím, jestli by to na tento pc nebyly vyhozené prachy :)

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín

Klasická Boleslav. Když maj porazit někoho silnějšího, tak se poserou.

Btw: http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-francie/284473/francie-objevila-svuj-leicester-tahnou-ho-balotelli-a-mlade-pusky.html

Nicester

Reagovat
C-M@ster

Chyběl jim Škoda na hrotu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Ještě dobrá remíza, Bohemku příště srazíme zpátky na zem a pak 3 těžký zápasy v řadě, tam se ukáže

Reagovat
Figi

Hradec doma zkusene. Karvina pekny vykon. Od prvnich minut hrali utocne, tak se ma hrat. Na to, ze Karvina mela byt hlavni sestupujici, tak si ligu pekne davaji. Minimalne 6b do.pauzy jeste udelaji a jsou jednou nohou zachraneni.

Reagovat
Coutinho10

Bohemka a pristi kolo je srazit na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt sporáku, tak na čelo ztrácíme dva body. Přesně se potvrzují moje slova, že ten nepísknutý offside lize uškodil mnohem víc než kecy Váchy s Koubkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pls. Tomu se snad ani nejde zasmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslím vážně. Průběh ligy to vážně ovlivnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to smutnější, že to myslíš vážně.

Reagovat
db18

Reagovat
popltak

Ty jsi tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a co to vaše lanaření Trpiše, to uškodilo zase Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

A jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v té době byl Liberec v karanténě lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta chyba samozřejmě naštve, ale rád bych zmínil, že jsme na pátém místě hlavně z důvodu, že jsme nedokázali porazit nikoho z týmů před námi. Přičemž se dá celkem snadno uznat, že jsme ve všech těch zápasech ztratili body zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc druhá, s kterou souhlasím, ale teď to tu neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi hlavně o to, že není moc důvod řešit chyby rozhodčích, nebyla to první ani poslední chyba. Samozřejmě, offside to byl evidentní, stálo nás to výhru, taky jsem si zanadával, ale když se nad tím zamyslím, nemyslím si, že tahle chyba nás bude stát titul, to budou přesně ty ztráty s týmy nad námi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako kdyby rozhodčí nikdy nepoškodili jinej klub

Reagovat
Posledni Kovboj

nedelej ostudu pls

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

nebýt neodpískané jasné penalty dneska na Bořila, je to 5

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

jakou?

Reagovat
Spalovač šancí

A ty neodpiskane penalty proti spartě jsou už OK?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš ten zápas v Brně, kdy jste dali 2. gol po jasným ofsajdu Karavajeva?

Reagovat
db18

Tak s výsledkem 2:2 by Svět hned vypadal lépe.

Reagovat
Hokaido

Kdybychom ho nedali, tak máme pořád přes půku zápasu, abychom ho dali. Po golu Brna jsme neměli ani vteřinu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ste pro jistotu nedali gol navic kdyz vite ze vam nefunguje offside trap?

Reagovat
hefy
Reagovat
ZB 07

kdyby se těm vašim umělcům u nás chtělo trošku hrát, tak jste nám dali bůra a o žádným sporáku už by ani nemohla být řeč.

Reagovat
monty25

Hraje ti někdo ve Fanlize v zápase Dukla - Plzeň?

Reagovat
ZB 07

Ne tobě?

Reagovat
monty25

Mně taky ne. Zatím vedu o 6 bodů, tak snad to udržím.

Reagovat
ZB 07

Achjo...snad mi ještě nějaký bodíky přičtou..i když spíš počítám s tím, že mi něco odečtou za Lutse

Reagovat
monty25

Co koukám na statistiky, tak Luts ten gól připsaný nemá (ale ani Latka zatím nemá připsaný vlastňák).

Reagovat
monty25

Aha, tak už vedu o 18 bodů, takže ti fakt odečetli toho Lutse.

Reagovat
ZB 07

Takže další prohra... "boj o poháry" se mi vzdaluje...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Jako Zbrojovce

Reagovat
ZB 07

Jojo štěstí, že tam je Aither, který zatím plní roli Příbrami, takže nejslabší snad nebudu...

Reagovat
PavlíčeQ

A příští kolo jdeme proti sobě, opakování duelu z 1. kola

Reagovat
ZB 07

ale poslední kola mi nějak nevycházejí, takže to budeš mít asi celkem snadný...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pablos

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

huh

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram a Jihlava můžou s klidem sestoupit, s tou bídou co předvádějí jim bude ten střed ve druhé lize sedět. Můžou tam alespoň dát šanci mladým, já bych rád viděl nové Vydry, Masopusty, Matějů nebo Černé.

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec supr výkon

Reagovat
ondrasch77

Měl korunovat gólem na 1:0, jinak dobrý, dneska bych pochválil snad i Hybše...

Reagovat
PavlíčeQ

jj hrál dobře, asi zvýšená motivace, když je sparťan Ale dnes asi všichni zahráli dobře

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych něco napsal, ale prej jsem Trpišovskym už posedlej, tak nic nenapíšu.

Reagovat
hefy

Nepotlačuj to. Vim, o čem mluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

12 zápasů, 3 výhry a 9 gólů trenér pro Spartu jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než Impulz.

Reagovat
Losinho

Z jakýho důvodu?

Reagovat
db18

Protože si nehledá alibi, jako že se třeba nevymlouvá na náročný program, i když má na lavičce/tribuně k dispozici další hráče, ale stejně nasazuje pořád ty samé...

...oh wait

Reagovat
rufus

Nechceš tohle srovnávat, že ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský

Reagovat
Blasphemer

Tak ještě že Liberci se to vypuštění ligy na úkor Evropy vyplatilo.

Reagovat
Spalovač šancí

Teď vypouští EL kvůli lize ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě je tu MOL cup

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Nejhorší je, že za tejden proti nám zajebou výkon podzimu, aby se pak vrátili k tý dosavadní tragédii.

Reagovat
FCSL

Finančně určitě Na ligu už prej jebem, vyhrajem pohár

Reagovat
ondrasch77

Když už všechny normální kluby daly poháru vale, tak máte jedinečnou šanci...

Reagovat
Kang & Kodos

Další kolo dostanou Slavii nebo Boleslav a půjdou do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám se zatím daří úspěšně vypouštět Evropu na úkor ligy.

Reagovat
Blasphemer

To máš pravdu. https://ctrlv.cz/iQn7

Reagovat
Alan_Shearer

To me fakt poser, jak si chce clovek precist diskuzi a doufa, ze se neco dozvi, nad necim se zamysli nebo se aspon zasmeje ... a ono pod kazdym clankem cesky ligy se uz nekolik let skrejva prekvapeni v podobe montyho vylevu o holkach nebo nam ukazuje prispevky z twitteru ci sestavu z fan ligy. Schvalne by me zajimalo, kolik lidi to tady zajima - pokud pomineme jeho vernyho druha Coutinha.

Reagovat
Spalovač šancí

Mě taky

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Alan_Shearer

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tyhle lidi rovnou střílel. Nebo aspoň banoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Chodím pod tyhle články jen kvůli montymu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem nelez, když se ti to nelíbí.

Reagovat
Alan_Shearer

Nemam lizt pod clanky, ve kterych se pise o lize kterou sleduji, o klubech kterym fandim a prispivaj sem diskuteri, jejichz nazory a prispveky si rad prectu, kvuli nekolika vlaknum otravnych lidi typu monty nebo 1.Fc Koln? Jako mne je to svym zpusobem u prdele, jen mi to prijde celkem otravny a hlavne nechapu, co tim ti dotycni sledujou. Prispivaj sem stylem, jakoby by nemeli kde jinde se o tehle vecech pobavit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně sem choď a prostě ty vlákna ignoruj. Mimochodem nebylo by možná vůbec špatný, pro lidi jako si ty, mít možnost skrýt vlákno, který založil svým postem určitý uživatel, kterýho by si měl na "blacklistu". A myslím, že zrovna na montyho tu dost lidí reaguje i pozitivně.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to občas sere, ale neumim si představit, že by to tady nebylo. Zmizel by kousek tý jedinečný diskuzní skládanky, kde je všechno od těch nejserioznějších uživatelů, přes vulgární individua (jako třeba já), jemnej trolling, absolutní tragédy, kýbl koňskejch hoven, až po vrabejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píče, teď nevim, v které kategorii jsem já.

Reagovat
Hokaido

Ty seš úplně jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Druhá liga

Reagovat
smazaný uživatel

Taky liga..

Reagovat
Pablos

Reagovat
Alan_Shearer

Ale jo, pekne napsany ... hlavne za to vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njeka se nemuzu zaradit...

Reagovat
monty25

Ti je líto, že jsem nezareagoval na tvůj noční výlev? Jednou za sezonu místo sledování zápasu Teplic zajedu na ženskou ligu a ty z toho máš trauma. A jestli se ti nelíbí, že se tady bavíme o Fanlize, tak máš na EF přece spoustu jiných možností. Můžeš se jít pobavit do sekce Premier League nebo LaLiga, tam je to samej inteligent jako ty.

Reagovat
Alan_Shearer

Ja se nikam bavit nechodim, malokdy prispivam. Patrim k uzivatelum, kterym staci projet diskuze pod clankama z oblibeny ligy ... ale diky za reakci, dvojnasobne diky za radu

Reagovat
monty25

Není zač.

Reagovat
Hokaido

Mimochodem kdyby jsi fakt měl zájem nečíst příspěvky od některých uživatelů, tak se poptej v PL sekci, je nějakej skript, kterej funguje v podstatě jako ignor list.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to aspoň pestřejší. Mně zase nebaví číst dlouhá vlákna o Fanlize. Ale tak to jen přejedu a čtu dál. Všechno to sem tak nějak patří.

Ale že bych se sem chodil zamyslet?

Reagovat
Blasphemer

Tak to nedělej.

- cholerik Bóďa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

je to dement, ale tady v tom množství dementů stejně zapadne a pořád lepší on, než marty atd...

Reagovat
smazaný uživatel

ses fakt strasny chudak, ze te tady tak trapi...

Reagovat
ZB 07

Trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Od Dukly.

Reagovat
ZB 07

od obou...

Reagovat
C-M@ster

Ať stále víííítězííííí Viktoooriaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
popltak

Reagovat
monty25

To je přesně ono. Plzeň jako jediný tým dokáže vyhrávat i zápasy, ve kterých není lepší. Ať už to bylo v Teplicích nebo dneska na Dukle...

Reagovat
smazaný uživatel

A Zlín?

Reagovat
monty25

Zlín třeba v Teplicích nevyhrál. Ale jo, včera v Boleslavi to bylo taky něco na ten způsob...

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

Ty poslední tři místa jsou nejvíc. Dvě absolutní lemry a Jihlava, která to bod po bodu stahuje

Reagovat
Blasphemer

Míša se k záchraně proremizuje a ještě bude mít nejvíc čistých kont v lize. O tom snad nikdo nepochybuje.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Tohle je škoda, tady měla Plzeň ztratit. Oni hrajou jako my pár let zpět. Nic moc fotbal, ale dokážou vyhrát zápasy ve kterejch jsou horší a jsou šíleně produktivní.

Je to fakt špatný, 7 bodů a jedem do Liberce.

Reagovat
Alan_Shearer

Zapas u nas, to bude rvacka kriplu ... ale obavam se, ze s nasim hernim projevem nebezpecny nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Takřka jistě neprohrajete.

Reagovat
Hokaido

Já se obávám, že nám klasicky dáte přes piču.

Ale letos bychom to už u vás mohli zlomit. Protože když ne letos, tak už asi nikdy...

Reagovat
Alan_Shearer

Ja ti nevim, takovouhle impotenci v ofenzive ani nepamatuju ... pro nas vyhra s vama je dvojnasob cenna, jelikoz co jinyho by nas melo nakopnout, nez porazit v tyhlecty bide Spartu. Sice se vzdycky dokazeme vyhecovat, ale porad i pres marodku mate lepsi kadr a to hovno co hrajete, je porad mensi nez nase. Vzdycky jsem nam veril ale ted to moc nevidim ... a myslim si, ze to bude zapas o jednom golu.

Reagovat
Kang & Kodos

My nemáme žádnej kádr, my máme 12 zdravejch hráčů, mezi který bohužel patři i Holek, M. Kadlec a Juliš

Reagovat
Alan_Shearer

A my mame Karafiata, Bartosaka, Folprechta, Markovice ... Chces pokracovat v pomerovani pindiku?

Reagovat
Kang & Kodos

Ale pořád je tady to, že minimálně doma se Liberec vždycky hecne. A bůhví, jestli se ještě někdo přes tejden nezraní.

Reagovat
Hokaido

Komlichenko se taky zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenka si stáhnul mateřskej klub.

Reagovat
Hokaido

To je teda divný takhle v půlce podzimu. Vždyť ještě před týdnem hrál proti Hradci...

Reagovat
Alan_Shearer

Mne to prijde jako blbost.

Reagovat
Hokaido

Třeba proti Fiorentině jste hráli dobře. My bychom tu vaší naivitu v obraně určitě takhle nepotrestali a na body by vám takovej výkon určitě stačil.

Reagovat
Carrick

S touto sračkoidní hrou jim to vyhrávání nemůže trvat věčně. Na jaro se Sparta dá zdravotně dokupy, případně i trochu posílí a věřím, že z těch 14 jarních zápasů jsou se zdravým kádrem schopni vyhrát klidně 12 nebo 13 a to by mělo stačit. Klíčové bude nenasbírat velké manko ještě teď na podzim.

Reagovat
Hokaido

Úplně stejnou sračkoidní hru předváděli loni a stačilo jim to na titul asi 4 kola před koncem... Bohužel to tou individuálí kvalitou můžou takhle urvat vždycky.

Reagovat
Carrick

Nemají top útočníka a na to by mohli časem dojet (a ne, Krmenčík jím opravdu není).

Reagovat
Hokaido

Ďuriš jím loni byl?

Reagovat
Carrick

Byl. Takovou konzistentnost Krmenčík nedokáže udržet.

Reagovat
Hokaido

Když ji dokázal udržet Ďuriš, tak může v klidu i Krmenčík. A vlastně úplně každej útočník.

Reagovat
Miguel19

I my, gaučáci.

Reagovat
Carrick

Stejně jim to tam drží hlavně Hubník a Kozáčik. Hlavně bez Hubníka by byli totálně v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to vidět hlavně v zápase s Astrou, kdy obrana dělala chyby jako prase.

Reagovat
db18

Hlavně Hubník... Bolek pak většinou Kozáčika nahrazuje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád děláte z Durise takového trageda..

Reagovat
db18

Protože ho letos na hřišti neuvidíš ani když je hlášený v základní sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jo. Ale pořád si nemyslím, že je horší útočník než Krmencik..

Reagovat
db18

Přitom to jinak vypadalo jen v minulé sezoně a občas v Bolce...

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co jsem viděl já, si to nemyslím. Ale OK.

Reagovat
db18

Tím nemyslím porovnání Krmenčík > Ďuriš, ale čistě jen Ďuriše... dřív teda aspoň makal, ale stejně na něj většina nadávala (pak měl slibnou přípravu, ve které býval náš nejlepší střelec a zase se to opakovalo...)

Reagovat
Kang & Kodos

No to už se právě stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ( a psal jsem to už po Brně ) nemůžeme moc s titulem počítat. 10 zraněných, hráči co hrají, tak jsou až na výjimky z formy nebo na to ani nemají, nezvládáme klíčové zápasy, hráči nezvládají tlak, celkově si myslím, že je na čase překopat kádr, doba hájení skončila. A sedět u TV a modlit se kolo co kolo, aby ostatní aspiranti na titul ztráceli body, protože jsme neschopní, to mi připadá pro klub jako Sparta nedůstojné. Když se podíváš na soupisku Sparty, možná uvidíš reprezentanty, ale když si přehraješ zápasy v Plzni, Bernu, Švédsku, Rumunsku i důležité zápasy repre ( např s Tureckem nebo teď v kvaldě ), tak ti vlastně dojde, že ta neschopnost hrát pod tlakem je stále opakující se jev, bez ohledu na trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ČT nepřebírá záběry od O2 a isportu? Vždyť tyhle sestřihy z tribuny jsou tááák amatérský..

Reagovat
Miguel19

Protože nemůže?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak O2 je třeba používá od začátku. Oni jsou prostě líný, nic víc. Ale tak co čekat od bandy amatérů, která schopná sehnat práva na starší zápasy v LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych líní, spíš jsou uražení, že top zápasy nesmí vysílat. Názorně je to vidět u studia extra, kde se věnují svým vysílaným zápasům, i když je v daném kole derby, zápas s Plzní atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť takhle to mají už 20 let. Pochopil bych to na přelomu století, ale rozhodně ne v roce 2016. Fakt to takhle působí šíleně amatérsky, když to srovnám se zbytkem Evropy.. Snad se dočkám doby, kdy exkluzivitu dostane O2, protože Čt si nic jinýho nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím a celkem to i předpokládám. Ostatně, za 2 roky ztratí část exkluzivity i u ELH, jelikož nebudou moci vysílat žádný domácí zápas Sparty a Liberce. Brzy půjde cely ČT Sport kde dnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen houšť. Stejně tam krom Evropský ligy nic pořádnýho nevysílají. Kde jsou ty časy, kdy tam Liga Mistrů běžela v úterý a ve středu a k tomu ještě na dvou kanálech zároveň..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to škrti no, nechtěli investovat, zbavili se pravidelné LM, šlágrů ligy a raději hodili veškeré finance a úsilí do ELH a hokejového MS....Teď jim ovšem uteče Sparta, Liberec a dost možná Třinec i Kometa, pak bych chtěl vidět, co by chtěli vysílat.

Kdyby Záruba místa pravidelného brečení na twitteru pochopil, že v roce 2016 chtějí kluby a liga adekvátně zaplatit, bylo by to pro všechny strany lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Čt se vydalo cestou vysílat úplně všechno, takže ve výsledku je to prostě chaos. Bylo jasný, že LM, Bundesligu nebo Českou ligu nemůžou držet věčně. Doba pokročila, všechno stojí v řádech stovek milionů, popř miliard, a tomuhle veřejnoprávní televize prostě konkurovat nemůže.

I tak bych ale ČT ocenil, že dokáže vysílat (něco aspoň částečně) LM, EL, MS v hokeji, Extraligu, ligu, olympiádu, tenis, Tour a další srance, protože tohle nemá snad žádná veřejnoprávní televize v Evropě, což si málokdo vůbec uvědomuje.

Reagovat
Kang & Kodos

Problém je, že ty ostatní televize si to furt přehazujou, pořád nějaký stanice vznikaj a zanikaj, takže je v tom strašnej bordej. I to slavný O2 má akorát 1igu, kde se snaží nahnat lidi přes Spartu a LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem neměl Otíka Černého rád, tak po jeho odchodu do důchodu to jde s ČT Sport hodně z kopce. Ten měl tvrdé lokty a hodně toho pro ČT vybojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

btw hraješ Fifu 17? Jsem tě viděl hrát jen Pesko, letošní FUT výborné, hlavně víkendová liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, krom peska už nic jinýho nehraju. Do fifky půjdu až bude nějakej lovák navíc, protože místo her teď kupuju zápasový dresy na ebayi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já hraju jen Fifu no, si neumím představit hrát něco jiného než FUTko.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejný jako demo? Já četl něco o tom, že prý je to nějaký pomalejší a hráči se ti zraní každých 10 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Já demo nehrál. Je to citlivější a celkově obtížnější. Pokud chceš, můžeš to vyzkoušet přes share play, až budeš mít čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čumím na FB a čórky se tam prodávaj už za 7 stovek.. ::lol: to si hned musím jednu koupit.. :

Reagovat
smazaný uživatel

ale díky těm handicapům si občas říkám, že to nemá cenu ani stovky

Reagovat
Losinho

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom to O2 dělá líp, každej zápas v HD, u každýho zápasu studio (ČT má studio akorát u jednoho zápasu za hrací víkend), akorát ten komentář má ČT lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím a ani bych neřekl, že má ČT lepší komentátory, bavíme-li se o fotbalu. O2 to hlavně kazí Henn, ten je tam úplně zbytečný. Jak jsem byl vúči O2 Sportu skeptický, tak musím přiznat, že mě mile překvapili, jen škoda, že přišli o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

*vůči

Reagovat
smazaný uživatel

*která není schopná

Reagovat
Miguel19

Jindřich "Hype" Trpišovský

Svatopluk "Hype" Habanec

Reagovat
Kang & Kodos

A všechny si maže na chleba dědek Koubek.

Reagovat
Miguel19

Ještě by to mohl namazat v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Svatopluk Hypenec?

Reagovat
db18

Důležitý body.

btw. co provedl Petržela? Jsem si na okamžik nedíval na hrací plochu a on mezitím dostal dvě karty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tři.

Reagovat
db18

Tu třetí už jsem postřehl.

Reagovat
Blasphemer

První za faul, kde do toho úplně asi nechtel jit tak ostre, protože podklouzl. Ale beru to, trefil ho fakt blbě, takže žlutá asi na místě. Druhá byla úplně jasná. Skluz bez možnosti hrát balon, ještě ke všemu na půlce. V momentě kdy už má kartu je takovej zákrok fakt neomluvitelnej. Už jenom za to jakej je to dement je ta rudá v pořádku.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Ten je dobrej, toho by mohla koupit třeba sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si dej pozor, ať vám to jeho jméno neukáže ten váš kompjůtr .

Reagovat
Spalovač šancí

Bych spíše řekl, že Tvrdík přivede Čermáka, Sýkoru, nebo Půlkraba ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Česká Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Porad lepsi montyho reporty o holkach nez kdyz sem prijdou kreteni jako Vosic,Superfrankie nebo patas a zacnou tady rozdavat ty svoje rozumy

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce nahoru

Reagovat
Posledni Kovboj

dekujeme za nazor a tady mate klicenku

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Hokaido

Reagovat
božský John

To zas ne. Monty je zdaleka nejvetsi picus siroko daleko. Ti ostatni to aspon pisi jednou za cas vetsinou do jednoho vlakna, ale ten uchylnej curak se sere do kazde diskuse a neda se to tu cist. Jestli se dava ban za debilitu nebo spam, tak nechapu, proc ho ten panickej deviant jeste nema

Reagovat
Posledni Kovboj

panickej od slova panic, nebo od slova panika?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sakra nečtu a prectu si jen to co chci a zbytek ignoruju. Já si taky jeho příspěvky o ženském fotbale většinou nečtu.. Ale nebudu ho tady za to urážet.. Hodně lidí si asi neuvědomuje, že žije v zemi kde je svoboda slova..

Reagovat
Snatus

Se svobodou slova bacha, dost lidí neví, co ten pojem znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

A takovýhle lidi si zvou místní mocipáni do podcastů

Reagovat
monty25

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
kubys

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, naopak ty jsi svým příspěvkěm posunul tuhle diskuzi do úplně jiných dimenzí. Jsi úplnej Platón jr., máš fakt pod čepicí, ještěže tu jsi, na tvůj názor jsem úplně čekal.

A rád bych ti kromě toho připomněl, že tohle je diskuze o PRVNÍ lize, kterou Baník nehraje, takže vlastně dost dobře nechápu, co tu hledáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako netvrdim že s Cukrouskem souhlasim na 100 procent. Ale kdybych jako fandil třeba Chomutovu tak nemůžu diskutovat o první lize? To je trošku blbost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

muzes, ale ne tady

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je blbost..

Reagovat
frankiefcb

Ty jsi ale myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ten genialni a jedinecny radoby argument o Baniku a lize si chodite do nejakeho automatu pro blbecky nebo si to predavate jako stafetovy kolik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy běž do prdele, nikdo na tebe není zvědavej.

Reagovat
JarousFCB

Přesně to jsi měl pochopit z původního příspěvku... trochu opožděně, ale zvládl jsi to! Šikulka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se moc nesměj, ty jsi stejný vocas. Nezapomenu ti, jak tu zesměšňuješ "své" fanoušky Baníku (pokud ty vůbec něco máš společného s naším klubem) jen kvůli tomu, že jsou údajně z Čech a mají vše blízko, vandráku.

Reagovat
pawelFCB

Nemůžu za to, že tvá hlava nepochopila, co píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš a ty to sám dobře víš.

Reagovat
pawelFCB

Pro lháře každý lhář. Já ti ten komentář vysvětlil. Bohužel si pořád budeš stát za mylnou představou...to už je tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Třeba je to na těch klíčenkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle sedlo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ne. Radsi se zasmeju brekotu Frankieho, nez cist ty sracky uchylnyho panice.

Reagovat
JarousFCB

Jednoduchá rada... nečti, co jsi napsal.

Reagovat
Alan_Shearer

Na me ten clovek taky pusobi neskutecne uchylne, snad neni nebezpecnej pro svoje okoli ... kor kdyz chodi koukat na zapasy mladejch holek.

Reagovat
monty25

Kriste pane. Já na většinu ženských zápasů jezdím proto, že se tam potkám s kámošem, který píše o ženském fotbale. Díky němu jsem taky byl na Lize mistryň v pressu. Jinak na LM bych jezdil i normálně, ale na ženskou/dorosteneckou (většinou je to tak, že po zápase žen hned následuje zápas dorostenek mezi stejnými soupeři) českou ligu jezdím jenom do Plzně (kam to mám nejblíž), když tam hrajou buď Slavia nebo Sparta.

Reagovat
Alan_Shearer

Ok

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

a jak vlastne bylo v pressu?

Reagovat
monty25

Na Spartě? Fajn, ale v Edenu je to lepší.

Reagovat
Posledni Kovboj

v Edenu jsi byl taky v pressu?

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho netrap..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#press

Reagovat
smazaný uživatel

monty25 je Tomas Kuca Eurofotbalu

Reagovat
Alan_Shearer

Na tom neco je ...

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

A ty ho ze sebe jako neděláš zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, absolutně nechápu ten hejt na montyho. Je to slušný člověk, uráží tu oproti ostatním naprosto minimálně a akorát se chce podělit se svoji zálibou v ženském fotbale. Pokud to číst nechcete, tak to nečtěte, nikdo vás nenutí. Ale nevidím jedinej důvod ho kvůli tomu urážet.

Reagovat
monty25

Díky za zastání. Já hlavně nechápu tu "logiku" chodí na ženský fotbal = je to úchyl. Až u nás bude příští rok Euro WU17 (po Euru U21 asi největší fotbalová akce, co se kdy v Čechách konala), tak to jako všichni diváci budou úchylové? Sice o ženském fotbale píšu pravidelně, ale zase si nemyslím, že nějak moc. To, že tady z toho pak Poslední Kovboj vytříská 18 vytlemených reakcí, to už není moje práce. Každopádně propagace ženského fotbalu je na EF jednou z mých priorit a budu to dělat dál, i kdyby se třeba všichni stavěli na hlavu.

Reagovat
Shevchenko

"po Euru U21 asi největší fotbalová akce, co se kdy v Čechách konala"

Reagovat
monty25

Tak mi řekni nějaký jiný fotbalový šampionát, který se konal v ČR. Mě už teda nic nenapadá... Nemyslím třeba Superpohár v Edenu, to byl jeden zápas.

Reagovat
Shevchenko

Tak třeba mužské Euro U17 nebo U19?

Reagovat
monty25

Ok, na Euro U19 už si vzpomínám, jak tenkrát Čechy popravil Sukuta-Pasu...

https://en.wikipedia.org/wiki/2008_UEFA_European_Under-19_Championship

Ale mužské Euro U17 bylo kdy?

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
monty25

Aha, tak ale to už je doba kamenná. Koukám, že tam válel i Jarda Plašil...

https://en.wikipedia.org/wiki/1999_UEFA_European_Under-16_Championship

Ale tak i kdyby bylo Euro WU17 třetí nebo čtvrtá největší akce, tak je to pořád dobrý. Hlavně pro města jako jsou Domažlice nebo Přeštice to bude svátek, že se tam vůbec něco takového hraje. Tam by dřív nikoho nenapadlo, že se tam někdy bude konat ME.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou fotbalovou akci nemůžeš myslet vážně

Reagovat
monty25

Viz reakce na Shevchenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz jeho odpověď, ME U19 byl výborný turnaj, tehdy naše repre odehrála krásné zápasy s Itálii a Německem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to asi nepochopil co, Riso?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kuca je aspon zabavnej..

Reagovat
Shevchenko

Těch Sparťanu bys mohl vyjmenovat víc. Ještě že už tu nechodí marty.

Reagovat
Blasphemer

Bude další rvačka kriplů před Edenem? Kdo proti komu? A kdy? Budou sázky? A co si o tom myslíte vy? Napište mi do komentářů.

Reagovat
ratusek

v pátek kolem 20:00 bude rvaček před Edenem asi dost. židi vs zbytek světa

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Pardon, v sobotu

Reagovat
andrew96

Monty není kripl, ten do toho nepůjde. Možná SuperFrankie vs. Cukroušek. Ale tentokrát bych to dal do Lužánek, Brno prahne po všem, co je v Lužánkách, takže přijde plný dům.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kubys

Reagovat
ratusek

Lužánky a ještě tam přidej Kometa. Nic tolik nevyvolá umělý zájem Brna jak tohle spojení

Reagovat
pepinho2

a moderovat to bude Kohák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych to klasickou cestou doma - venku, pri remize by rozhodl vetsi pocet zlomenych kosti venku

Reagovat
andrew96

OK, záleží, co je pro vás teď domov.

Reagovat
JarousFCB

jen ta odveta by musela být až za pár měsíců...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dost podcenujes moje sily... a nebo precenujes

Reagovat
JarousFCB

Tak nebylo by moc fér, kdyby měl soupeř zlámané končetiny a víkend na to odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdo hraje FIFA mobile, tak se může přidat do ligy Champions League (s obrázkem diamantu), má popisek league for everyone. Přijmu každého.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reklamuj u ownyho vtipálka dne

Reagovat
smazaný uživatel

owny je pry na odvykacce

Reagovat
ZB 07

Koukám, že pikachu po tom, co dostal ban, zvolil novou metodu a denní souhrny posílá v soukromých zprávách...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Přešel na partyzánský způsob boje

Reagovat
Jeňa

Proč dostal ban? Na to tu jsou jiní kandidáti

Reagovat
ZB 07

Kilymu asi vadilo, že tu kromě něj byl i další pokémon, kterej dělal měsíční souhrny, takže jednoho z nich zabanoval...ale těžko říct, jestli tímto krokem nějak zkvalitnil zdejší diskuze...

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně, když jediný co dělal byly souhrny, který navíc postoval pod články k Anglii, kde je stejně půlka diskuze úplnej off topic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
Mada

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Znalec

Reagovat
Znalec

Ten hejt na montyho tady pobavil ale je fakt, že si za to může sám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele