Premier League - souhrn 38. kola

15.05.2016, 18:00, aktualizováno 15.05.2016, 18:00
Komentáře a souhrny
Arsenal si poradil s Aston Villou a jelikož Tottenham utrpěl debakl v Newcastlu, posouvají se Kanonýři na druhé místo tabulky. Na sedmou pozici se propadl West Ham United, po remíze Manchesteru City má jenom mizivé naděje na Ligu mistrů Manchester United, jehož souboj s Bournemouthem byl odložen...

Arsenal FC - Aston Villa 4:0

15.05.2016 16:00

Góly: 5. Olivier Giroud, 78. Olivier Giroud, 80. Olivier Giroud, 90+2. Mark Bunn (vl.)

Boj o titul byl již sice rozhodnut, ovšem soupeření o druhé místo mezi Tottenhamem a Arsenalem nabral nečekané rozuzlení. Spurs totiž v Newcastlu hrubě zaváhali, zatímco Gunners zvláště díky hattricku Oliviera Girouda přehráli Aston Villu 4:0 a nakonec tak letošní sezonu zakončí na druhém místě. O gólovou tečku se navíc postaral kapitán Mikel Arteta, jenž se s Arsenalem po této sezoně loučí, stejně jako Tomáš Rosický, který však do utkání nezasáhl.

Arsenal do zápasu vstoupil ideálně a vedení se mu podařilo ujmout již po čtyřech minutách. Alexisova patička uvolnila na levém kraji Monreala, jehož centr přistihl obranu Aston Villy v nedbalkách a neobsazený Olivier Giroud snadnou hlavičkou překonal i brankáře Bunna. Kdo v tu chvíli očekával rozdrcení hostí další salvou branek, ovšem musel být zklamán. Domácí totiž ve zbytku první půle nadále drželi míč na kopačkách, ovšem jejich zakončení opakovaně postrádalo přesnost.

Postupně ve svých šancích selhávali Alexis či Jack Wilshere a Mesutu Özilovi tak nadále unikala šance na vyrovnání statistického rekordu v počtu asistencí za jednu sezonu, na nějž mu před zápasem chyběly dva zápisy. Po ztrátě míče navíc Kanonýři často nechávali soupeře podnikat protiútoky do nesrovnané obrany a málem na to jednou doplatili. Jordan Ayew se totiž až nečekaně snadno dostal přes Gabriela a řítil se z úhlu sám na Petra Čecha. Místo zakončení však útočník hostí volil přihrávku, kterou stihnul na poslední chvíli zastavit navrátivší Laurent Koscielny.

Místy letargické publikum se kromě Giroudova gólu probralo k životu ve dvou dalších momentech - to když dorazila informace o gólech Newcastlu v souběžně hraném utkání s Tottenhamem. V případě prohry Spurs totiž mohl Arsenal stále skončit na konečném druhém místě pouze za Leicesterem a nechat za sebou svého odvěkého rivala i po jednadvacáté v řadě. Po první půli byl tento počin na dosah - Gunners vedli 1:0, zatímco Spurs čekalo dotahování dvoubrankového manka.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Arsenal sice udržoval převahu, ovšem špatné řešení finální fáze mělo za následek rostoucí znepokojení tribun na Emirates Stadium s vidinou jediné povedené akce Villans a s tím spojeného nečekaného dramatu. S blížící se hodinou dokonce hosté přidali na obrátkách směrem dopředu a vybojovali si řadu rohových kopů, jež však Arsenal bez větších potíží ubránil. Přesto šlo o řádné varování - stále není nic vyhráno. Atmosféře nepřispěly ani zprávy z Newcastlu, kde Tottenham snížil na rozdíl jediného gólu a domácí útočník Mitrović navíc uviděl červenou kartu.

Arsenal se mezitím trápil i nadále, což dvacet minut před koncem jen potvrdil nepřesným přímým kopem Alexis Sánchez. Výbornou příležitost přidat důležitou pojistku dostal střídající Elneny, jenže svou ránu z voleje neukočíroval a vysoko přestřelil, byť se již nacházel v hloubi pokutového území. Tribuny se přesto začaly otřásat radostí, neboť Newcastle i v deseti zásluhou proměněného pokutového kopu navýšil své vedení nad Tottenhamem zpět na rozdíl dvou branek. Drama pokračovalo...

A bylo hned vzápětí ukončeno! Mesut Özil se totiž dokázal po narážečce s Alexisem uvolnit po levé straně a přízemním centrem připravil šanci pro Girouda, jenž svým typickým náběhem na přední tyč uklidil míč vysoko do sítě. Celý stadion s Wengerem v čele si vydechl a hráči se šli hromadně radovat k lavičkám náhradníků za Tomášem Rosickým, Mikelem Artetou a Mathieu Flaminim, kteří se letošní sezonou s Arsenalem loučí.

Od druhé Giroudovy trefy uběhly sotva tři minuty a francouzský útočník již slavil hattrick. Po výborné kolmici Bellerína totiž nejlepší střelec Arsenalu tváří v tvář Bunnovi nezklamal a přízemní ranou poslal Arsenal do nedostižného tříbrankového vedení. Definitivní úsměv na tváři všech příznivců Arsenalu pak dotvořily další dobré zprávy z Newcastlu, kde domácí navýšili své vedení až na neuvěřitelný výprask 5:1...

Povedenou tečku na konečných 4:0 navíc v samém nastavení dodal střídající kapitán Mikel Arteta, byť statistici jeho ránu do břevna označí za vlastní gól brankáře Bunna, od jehož zad nakonec míč doskákal za brankovou čáru. Arsenal tak nakonec svou ve spoustě aspektů neúspěšnou sezonu zakončil na druhém místě, tedy nejlepším ligovém umístění od roku 2005, což ještě umocňuje selhání rivala z Tottenhamu. Petr Čech si navíc díky dnešní nule inkasovaných branek vybojoval i Zlatou rukavici pro brankáře s nejvyšším počtem čistých kont v Premier league.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leicester City 1:1

15.05.2016 16:00

Góly: 66. Cesc Fàbregas (pen.) - 82. Daniel Drinkwater

Závěr sezóny v přátelském duchu. Před dvěma týdny slavila Chelsea spolu s Leicesterem jejich triumf v Premier League - dnes Ranieriho svěřencům postavila ‚Guard of Honor‘ a v pohledném utkání si s nimi rozdělila body. Na Stamford Bridge padly dvě branky, na Fábregasovu penaltu odpověděl povedenou ranou z dálky Danny Drinkwater.

Chelsea tak v tabulce ještě klesla, byť se zdálo, že už to ani není možné. Sezónu, na kterou bude chtít co nejdříve zapomenout (nebo naopak nikdy?), zakončí loňští mistři až na desátém místě. Leicester si naopak ještě upevnil své suverénní první místo - díky porážce Tottenhamu, který dostal v Newcastlu bůra, ovládli Premier League o deset bodů.

Z penalty otevřel skóre až Fábregas po hodině hry, už v páté minutě už se ale Chelsea dožadovala pokutového kopu po ruce Fuchse. První minuty vyšly lépe domácím, Pedro však po přihrávce Matiće zamířil těsně vedle. Leicester se do ofenzivy začal dostávat až po dvaceti minutách, první střelu na branku měl na svědomí Demaray Gray.

V permanenci byl však spíše protějšek Thibauta Courtoise Kasper Schmeichel, jenž se v prvním poločase měl co otáčet, aby Leicester neinkasoval už do přestávky. Při Pedrově nájezdu měl štěstí, Španěl ho obešel, ale zpětnou přihrávku na Traóreho pokazil. Schmeichel se musel činit hned dvakrát po střelách Cesca Fábregase, v obou případech zasáhl reflexivně jednou rukou, a v obou parádně.

Dvě minuty před koncem se poprvé vlnila síť, Willianův pas sklepl do branky Pedro, jenže v době přihrávky se nacházel v ofsajdu. Skóre se otevřelo až v 66. minutě. Schlupp ve vápně sestřelil Matiće a s pokutovým kopem si na jedničku poradil Cesc Fábregas.

V závěru zápasu ale Chelsea v přátelském a nenásilném tempu lehce zvadla a Leicester se dočkal zaslouženého vyrovnání. Mahrezovu střelu z vynikající pozice ještě Courtois kryl, když ale deset minut před koncem dostal na nějakých 25 metrech až příliš prostoru Danny Drinkwater, byl už Belgičan krátký.

Více informací k zápasu

Everton FC - Norwich City 3:0

15.05.2016 16:00

Góly: 19. James McCarthy, 44. Leighton Baines (pen.), 48. Kevin Mirallas

Pokud lze soudit na základě tohoto utkání (a to spíš nelze), potom je budoucnost Evertonu zářivá. Trenér rezervy Toffees David Unsworth dal dnes rovnou od začátku šanci třem svým oblíbencům a ti se mu odvděčili pěknými výkony, jež podepřely suverénní výhru nad stěží motivovaným druholigistou z Norwiche...

Svůj debut si dnes za Everton odbyli Kieran Dowell (18 let), Tom Davies (17) a nakonec i krajní bek Jonjoe Kenny (19), který naskočil až v průběhu zápasu namísto zraněného Matthewa Penningtona, rovněž hráče rezervy.

A mladíci nehráli žádné sparing partnery, když speciálně Kieran Dowell v ofenzívě často přikládal ruku k dílu a jeho nedokončené sólo ostatně stálo u zrodu první branky, když na něho v 19. minutě parádně navázal James McCarthy, který vyloženě zatloukl uvolněný balon do sítě.

John Ruddy se předtím musel dvakrát krátce po sobě vytáhnout proti Lukakuovi, zatímco Norwich - velice brzy obraný o služby zraněného Martina Olssona, jenž se nyní strachuje o Euro - povětšinu času tápal. Jerome jednou celkem nebezpečně hlavičkoval a pár střeleckých pokusů měl i Redmond, jinak ale Canaries při svém loučení s první ligou mnoho nenabídli.

Naopak Everton ještě před pauzou de facto rozhodl. Barry ve 43. minutě nádherně spatřil Lukakua, kterak zabíhá za obrannou linii Norwiche, Brady zvládl Belgičana akorát okatě zatáhnout za ruku a Baines se potom na penaltovém puntíku nemýlil.

Ve druhé půli už se převážně jen dohrávalo a fanouška Evertonu jistě potěší, že kompletní trojlístek Dowell - Davies - Kenny se rád zapojil do budování útoku, který ústil v Mirallasovu pojistku již ze 48. minuty.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 5:1

15.05.2016 16:00

Góly: 19. Georginio Wijnaldum, 39. Aleksandar Mitrović, 73. Georginio Wijnaldum (pen.), 85. Rolando Aarons, 86. Daryl Janmaat - 60. Erik Lamela

Finiš Tottenhamu v tomto ročníku Premier League by se odteď klidně mohl nacházet v oxfordském výkladovém slovníku pod pojmem "anticlimax". Všechno vypadalo růžově a tým Mauricia Pochettina dlouho vypadal, že by i mohl sesadit Leicester z trůnu, ovšem k tomu měl nakonec nejenže daleko, on navíc v závěrečném kole skrze potupný debakl na Newcastlu pustil na druhou příčku sousední Arsenal...

Spurs jdou samozřejmě stále přímo do skupinové fáze Ligy mistrů, čímž si splnili veškeré své reálné předsezonní ambice, nicméně tohle bude zkrátka mrzet - a hodně, a dlouho. Pochettino takto nezvládl ani posbírat více bodů než Villas-Boas v sezoně 2012/13 a k dobru už nepřidá ani to očekávané umístění nad Arsenalem, který uhájil čistý štít pod Arsenem Wengerem.

Dnešek ale nebyl pouze o Tottenhamu. Ačkoliv Newcastle už reálně o nic nehrál, pro fanoušky se jednalo o vrcholný den jejich kampaně za udržení Rafy Beníteze v čele sestupujícího mužstva. Kampaň jž obsahuje i petici, a jak vidno, její součástí jsou i hráči, kteří dnes hráli jako z partesu. Tedy v rámci možností, samozřejmě, takový Aleksandar Mitrović si napříkald střihl své typicky schizofrenní představení - dal gól, na další přihrál, a pak se nechal vyloučit za vpravdě odporný zákrok.

Vstup do zápasu Newcastlu značně ulehčil ospalý Tottenhamem, konkrétně Toby Alderweireld, jehož zmařený pokus o odkopnutí balonu vystihl Sissoko, předal míč Mitrovićovi, a jeho příhru už po zemi uklidil do sítě Wijnaldum. Ten takto konečně zaokrouhlil svou gólovou bilanci na 10 ligovch tref.

Straky ještě před poločasem zvládly navýšit své vedení, když Sissokův parádní centr proměnil v gól Mitrović. Tottenham bez suspendovaných Alliho a Dembélého vůbec nevěděl, co si počít, v první půli si vytvořil vlastně jen jednu šanci, a na takové bezradnosti pranic nezměnil ani druhý poločas.

Pochettino o pauze stáhl Masona se Son Heung-minem a Spurs se přeci jen mírně vzchopili: po hodině hry zakombinovali Kane s Dierem, nalevo uvolnili Lamelu a ten z takřka nemožného úhlu nachytal Darlowa. Šance Tottenhamu na comeback vzápětí přiživil ještě Mitrovićův zkrat, který málem ústil ve zlomeninu Walkerovy nohy, ovšem tohle byla zkrátka noc Newcastlu.

Magpies ještě soupeře stihli zchladit třemi knokauty - nejprve si Sissoko na Eriksenovi vymodlil penaltu, aby zvýšil Wijnaldum, poté střídající Rolando Aarons doručil parádní halfvolej a nakonec se radoval i Daryl Janmaat, pro něhož se zřejmě jednalo o rozlučku se St. James Parkem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Crystal Palace 4:1

15.05.2016 16:00

Góly: 43. Sadio Mané, 61. Graziano Pellè, 75. Ryan Bertrand (pen.), 87. Steven Davis - 64. Jason Puncheon

Southampton se může těšit na Evropu. Solidním výkonem si došel pro poslední tři body a již teď je jisté, že oslaví nejlepší prvoligové umístění za třicet let, které mu dává jistotu evropských pohárů pro příští sezónu. Projev hostů nebyl vyloženě odevzdaný a nikterak nedával najevo myšlenky na finále poháru, nicméně pouze dokumentoval všechny letošní výjezdy Crystal Palace.

Saints moc dobře věděli, že musí od počátku ukázat, jak moc chtějí zvítězit, jasnou převahu však dlouho nedokázali zužitkovat v koncovce. Až ve formě hrající Dušan Tadić rozvířil vzduch u branky Speroniho, toho ale nezaměstnal ani on svým technickým pokusem z 20. minuty, ani Mané, jenž jeho přihrávku usměrnil decimetry od levé tyče.

Oceněný Virgil van Dijk mohl protrhnout smůlu z přímého kopu, tentokrát zase letěl míč o centimetry nad břevno. Až samotný závěr tak nabídl pořádné napětí. Ve 43. minutě nedokázal Delaney a Speroni vyrazit balón do bezpečí a sebevědomý Saido Mané chytrým lobem z první otevřel skóre. Do té doby letargičtí hosté chtěli zareagovat ještě před přestávkou, nicméně rychlý kontr zakončený střelou Warda dokázal zpacifikovat odpočinutý Forster.

A poradil si i s obrovskou šancí Kaikaie po hodině hry, díky jeho kvalitám tak mohl vzápětí pojistit vedení střídající Pellè, který šel důrazně pro hlavičku, na níž si sice Speroni sáhl, nad břevno ji ovšem nevytáhl. Jistější náskok však nevydržel zrovna dlouho a Jason Puncheon, střelec nejkrásnějšího gólu Eagles v sezóně, vrátil hosty do hry. Tentokrát využil práce Adebayora a střelou z hranice vápna do protějšího horního rohu nedal brankáři domácích žádnou šanci.

Saints snad i při vědomí prozatímního stavu na hřišti Stoke nechtěli závěrečné drama a po faulu Mariappy na Maného znovu utekli díky úspěšné penaltě Bertranda, který ke smůle Speroniho zamířil dokonale. Spolupráce dvou nejvýraznějších ofenzivních postav hostů mohla v momentě vrátit vše zpátky, Puncheon ovšem tentokrát mezi tři tyče nezamířil. Hráč podepsaný pod pokutovým kopem tak vše rozhodl tři minuty před koncem, když nechtěně tečoval centr k Davisovi, jenž zblízka potvrdil obrovskou radost Svatých.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 2:1

15.05.2016 16:00

Góly: 55. Gianelli Imbula, 88. Mame Diouf - 23. Michail Antonio

West Ham má za sebou trošku hořký konec jinak parádní sezóny. Kladiváři byli před utkáním na půdě Stoke ve hře o páté místo v tabulce, nakonec však klesli až na sedmou příčku. Do kvalifikace Evropské ligy se tak dostanou pouze v případě, že Manchester United ve finále FA Cupu příští sobotu porazí Crystal Palace.

Přes tým Slavena Biliće se totiž v posledním kole stačil přehnat mocně finišující Southampton a na West Ham zbyla nepohárová pozice. Jelikož ale Rudí ďáblové mohou vedle místenky z Premier League získat lístek do Evropy i z FA Cupu, přepadl by jeden kvalifikační flek právě West Hamu.

V úvodu utkání to přitom nevypadalo, že by se londýnský tým měl trápit. I bez zraněného Dimitriho Payeta se dostali do vedení už po dvaceti minutách hry. Rohový kop Lanziniho posunul Reid k Michailu Antoniovi, ten si míč ramenem dobře zpracoval a pohotově ho napálil přímo k tyči. Tam sice stál Imbula, jenže v cestě do sítě balónu zabránit nedokázal.

Domácí se v mizerném prvním poločase nedostali k jediné střele na bránu, naopak West Ham měl šanci své vedení dokonce ještě zvýraznit. Sakho střílel těsně vedle po přihrávce aktivního Antonia a spolu s Carrollem spálili každý ještě jednu zajímavou příležitost.

Trest přišel krátce po změně stran. Gianneli Imbula si i s trochou štěstí narazil s Joseluem a parádní přízemní ranou k tyči nedal Randolphovi v brance West Hamu šanci. Ani pak se ale Stoke nedostalo do herního rytmu, zatímco Hammers měli ke druhé brance o něco blíž. Valencia ovšem nestlačil svou hlavičku pod břevno a Emenikeho s Antoniem vychytal v krátkém intervalu Shay Given.

Irský gólman byl znovu překonán jedenáct minut před koncem, ale na brankové čáře zakročil proti Kouyatého ráně Glenn Whelan. Udeřilo tak na druhé straně. Na sklonku utkání Charlie Adam málem nachytal Randolpha dalekonosnou ranou z vlastní půle, než rozehrál roh na trestuhodně volného Mame Biram Dioufa. Ebenový útočník na přední tyči vystoupal do výšky a prudkou hlavičkou rozhodl o vítězství Stoke 2:1.

Více informací k zápasu

Watford FC - Sunderland AFC 2:2

15.05.2016 16:00

Góly: 48. Sebastian Prödl, 61. Troy Deeney (pen.) - 39. Jack Rodwell, 51. Jeremain Lens

Rozlučka Quiqueho Sáncheze Florese s Watfordem se zřejmě mohla povést mnohem lépe, ale i mnohem hůře. Nevyzpytatelný zápas poznamenaný kontroverzními výroky rozhodčích skončil remízou 2:2 a Hornets tudíž finišují na 13. příčce...

Fanoušci dali už před výkopem najevo, na čí stranu se po událostech z průběhu tohoto týdne staví - na jedné tribuně rozprostřeli velký banner s obličejem Quiqueho Sáncheze Florese, aby ho vzápětí na tribuně protější hravě zastínila ještě mnohem větší podobizna Gina Pozza, klubového majitele, který Španěla víceméně vyhodil.

To na Sama Allardyce si nikdo z fanoušků stěžovat nebude, ani když veterán odmítl četné žádosti o to, aby ochozům zatancoval. Místo toho bývalý lodivod Blackburnu či West Hamu daroval příznivcům Sunderlandu možnost prohlédnout si nějaké mladé naděje, když v sestavě učinil hned devět změn a podél levé postranní čáry například nechal pobíhat dva dvacetileté debutanty Reese Greenwooda a Toma Robsona.

Tento radikální řež se přitom Allardyceovi nijak nevymstil, jakkoliv Watford odstartoval poměrně slibně a především Almen Abdi zahodil pěknou příležitost. Jordan Pickford byl záhy alespoň nějak otestován Juradem a Akém, zatímco osamocený Prödl trestuhodně hlavičkoval mimo bránu.

To Heurelho Gomes inkasoval, jakmile byl poprvé povolán do akce ve 39. minutě. Tehdy Dame N’Doye na levé straně využil podklouznutí Prödla, a ačkoliv si brazilský golman s první Lensovou střelou poradil, míč se záhy k Nizozemci díky dalšímu Prödlově lapsu opět vrátil a z následného centru již skóroval Rodwell.

Ihned za dvě minuty to málem bylo 2:0. Tehdy defenzívě Watfordu utekl pro změnu Watmore a příhru Lense příkladně zužitkoval v gól, který ovšem nebyl uznán pro ofsajd. A Watford si před obrátkou koledoval ještě jednou, Prödl ovšem ztečoval N’Doyeho střelu mimo.

Po přestávce se proto Hornets vrátili do sedla. Ve 48. minutě si Prödl možná v souboji s O‘Sheou pomohl faulem, toho si však rozhodčí nevšiml, a tak Guediourův roh skutečně byl proměněn v gól. To další dodávka od rohového praporku už ústila v něco docela jiného - branku na druhé straně. O dvě minuty později už se totiž Sunderland ubránil a z protiútoku udeřilo duo Watmore-Lens.

Na to, že v tomto utkání už vesměs o nic nešlo, na sporné okamžiky byl poměrně bohatý, a tak se zanedlouho Sunderland opět marně radoval ze vstřeleného gólu, když asistent usvědčil Lense z dalšího velice převelice těsného ofsajdu. A tak místo toho kontroverzní cestou zahřmělo na druhé straně: sudí v 61. minutě daroval Watfordu penaltu a Deeney poslal Pickforda na opačnou stranu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 1:1

15.05.2016 16:00

Góly: 13. Salomón Rondón - 23. Jordon Ibe

Liverpool nedokázal vymazat myšlenky na finále Evropské ligy a přes viditelnou snahu v první půli zaslouženě ztrácí body a riskuje své výlety do ciziny v příštím roce. West Brom končí sezónu devíti zápasy bez vítězství, za svůj závěrečný výkon se ovšem jistě stydět nemusí.

Pokud si stále přijdete mladí, vězte, že opatrný vstup do utkání pomohl famózní individuální akcí protrhnout hráč narozený v roce 1999. Poté, co si s lehkostí ostříleného borce poradil s kvartetem soupeřů, přihrál do vápna Rondónovi, který poslal balón kolem Bogdána k bližší tyči. Jonathan Leko se tak stal vůbec prvním asistentem v Premier League, který přišel na svět až po odchodu Stanleyho Kubricka.

Reds však nemohou nechat všechny své naděje jen do evropského poháru a vyrovnání na sebe nenechalo příliš dlouho čekat. Jordan Ibe dostal přihrávku ještě na vlastní polovině, chytře si ji ale nechal projít a rozeběhl se k exkluzivnímu průniku od pravé lajny až k pokutovému puntíku, odkud přes Olssona poslal balón do sítě. Přes výraznou převahu, která byla důsledkem takřka bezchybných přihrávek, si však hosté šanci na obrat do konce poločasu nevypracovali.

Ledovou sprchu po přestávce tak užuž pouštěl opět Rondón, který si po přímém kopu Gardnera narazil s tyčí, odkrytou část branky však v pádu trefit nedokázal. Předznamenal však dění druhé půle, kdy se hra dokonale vyrovnala a právě agilní útočník Baggies dělal na hřišti největší, leč bezpečný rozruch.

Ztráta otěží zápasu sebrala Reds jakékoliv trumfy, přímočaré akce domácích byli podstatně kousavější, přesto ani ty mnoho práce brankáři nenadělaly. Když už se deset minut před koncem dostal k míči Rondón, jenž hledal na malém vápně Robertse, nenechal se překonat zaskakující obránce. Duel tak nakonec došel tam, kam hodinu mířil - k remíze, za kterou snad o něco více mohou děkovat adepti na titul v Evropské lize. Baggies budou netrpělivě vyhlížet srpen, kdy se jejich čekání na ligové vítězství nuceně protáhne na pět měsíců.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester City 1:1

15.05.2016 16:00

Góly: 45+1. André Ayew - 5. Kelechi Iheanacho

Manuel Pellegrini se loučí nákupem vstupenek do Ligy mistrů. Nepříliš atraktivním fotbalem, zejména v druhém dějství, došli favorité k důležitému bodu a už jistě za sebou nechají lokálního soka. Hráči Swansea by nejraději v sezóně pokračovali, díky jejímu závěru však alespoň zopakovali bodový zisk i příčku z jejich debutového ročníku v Premier League.

Díky pasivní obraně uvnitř šestnáctky se už po pěti minutách dostal k výborné šanci Sergio Agüero, z pár metrů však napálil míč přímo do brankáře, který nicméně vyrazil jen k Iheanachovi, jenž díky pomalu se zvedajícímu obránci nebyl v ofsajdu a mohl si tak připsat již svou osmou trefu z dvanácti střeleckých pokusů. Neoprávněné naštvání vůči rozhodčímu se navýšilo pár okamžiků poté, to když Montero svým důrazem dopravil míč do sítě, podle sudího ovšem i kvůli strčení do Bacaryho Sagny.

Vlastně z protiútoku mohl už tak narušenou psychiku domácích zasáhnout opět Agüero, i tentokrát ale ve výtečné pozici zklamal a z hloubi vápna trefil boční síť. Smůlu měl přilepenou na kopačkách i ve 26. minutě, kdy mu po skvělém přízemním centru Fernandniha stačilo na malém vápně nastavit správně nohu, Nordfeldt však reflexivním zákrokem vyrazil.

Stále tišší a tišší výkon favorita byl nakonec potrestán dvacet vteřin před vypršením jediné nastavované minuty, když po přímém kopu Ayewa hlavičkoval ve zdi stojící Fernando do protipohybu Harta a rozvlnil tak síť ve vlastní brance.

Okamžitě po změně stran mohl vrátit vedení hostům Mangala, jen kdyby neposlal hlavičku po centru De Bruyneho těsně nad břevno. Brzy poté se odhodlal ke střele ze zdánlivě nesmyslného úhlu odhodlal Navas a nadělal Nordfeldtovi velké problémy, když nohou vyrazil pouze k Iheanachovi, tomu se však v jasné šanci zamotal míč mezi nohy.

Ač každý věděl, že se Citizens nutně snažit o vítězství nemusí, vstup do druhé půle dával divákům na Liberty Stadium naději na výbornou podívanou. Jenže nestalo se tak, hosté postupem času logicky stále více myslely na obranu a v útoku se přes špatně vyspalého Agüera jen těžko vymýšlelo něco překvapivého. Swans tak po pěti vzájemných duelech konečně píší alespoň bod a z těžkého závěru (Liverpool, West Ham, Man. City) píší parádních sedm bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City382312368:3681
2.Arsenal FC382011765:3671
3.Tottenham Hotspur381913669:3570
4.Manchester City381991071:4166
5.Southampton FC381891159:4163
6.Manchester United371891046:3463
7.West Ham United381614865:5162
8.Liverpool FC3816121063:5060
9.Stoke City381491541:5551
10.Chelsea FC3812141259:5350
11.Everton FC3811141359:5547
12.Swansea City3812111542:5247
13.Watford FC381291740:5045
14.West Bromwich Albion3810131534:4843
15.Crystal Palace381191839:5142
16.AFC Bournemouth371191744:6442
17.Sunderland AFC389121748:6239
18.Newcastle United389101944:6537
19.Norwich City38972239:6734
20.Aston Villa38382727:7617
Zbývající zápasy
15.05. 16:00Manchester United - AFC Bournemouth

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (981)

Přidat komentář
smazaný uživatel

If Spurs ever finish 1st, Arsenal will still find a way to finish above them

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Happy St Totteringham's day!

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Nihilister

Reagovat
TheAdy

Reagovat
afc

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
13

Reagovat
Minister

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Rišty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
kiciN

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mariano13

ale to len posilní zotrvanie Wengera, čiže tí gunners čo chceli jeho odchod asi sláviť nebudú

Reagovat
Mastný Chobot

nič sa nemení na tom, že ďalšia sezóna by mala mať Wengerova posledná. S týmto názorom sa zhoduje už asi veľká väčšina fanúšikov.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
wesleyborland

konečně...letos to ale trvalo ... ... ale vesmír je zase v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azza

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
captain18

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Counter

Reagovat
13

Pche jakoby nestačilo kolik palců to má, ještě si to palcuj na dvakrát.

Reagovat
Trand

To už začal Chobot.

Reagovat
13

Reagovat
Counter

Takovéhle komenty si zkrátka zaslouží víc než jen jeden palec hore

Reagovat
B3n

Reagovat
masly008

Reagovat
tunkic

Reagovat
mojmira

Reagovat
spider_8

Reagovat
SunFells

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(koller se ted trepe)

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
One-Real

http://www.imgup.cz/image/Tdk

Spurs zcela podle předpokladů.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Counter

Reagovat
cink

Guardia Bez ligy mistru, krasnY to den

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
cink

Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj tak

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

na vzajemne zapasy se v Anglii nehraje...

Reagovat
cink

Do pice, no tak nedele jako kazda jina

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
technecium

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
travis joe

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

noob

Reagovat
vladis271

Reagovat
afc

2014-4

2015-3

2016-2

2017-?

Reagovat
fff

Kedze zrejme zas nepride utocnik tak 1 to nebude.

Reagovat
afc

Podla vsetkeho pride.

Reagovat
fff

No som zvedavy, bez toho to vyssie nepotiahnete.

Reagovat
afc

Kedze Welbeck je v prdeli,tak niekto musi prist. Giroud ako backup,bude v pohode.

Reagovat
Trand

Vrací se Sanogo

Reagovat
tony223

Reagovat
Manik...

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Trand

Ještě k tomu.

Reagovat
Tuxedo

5 ako v škole

Reagovat
smazaný uživatel

možnosti by nebyly?

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

vy si nedate pokoj

Reagovat
icemike

4

Reagovat
bakasa

4 a repete

Reagovat
C-M@ster

4

Reagovat
tunkic

Příští rok už ale přece stoprocentně tu Top 4 nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol výkon fakt. Rozumiem fans Arsenalu,, ale že sa nám smejú ostatní z Chelsea, United a Liverpoolu, tak toto fakt nie. Na smiech je vaše umiestnenie v tabuľke.

Reagovat
fff

Smejeme sa vsetci vzhladom na vystupovanie velkej casti Spurs fandov pocas vacsiny sezony ... .

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

not this shit again

Reagovat
Melda

Reagovat
frank

Třeba tomu, jak byl Tottenham před sezonou odepisovaný? Jak se byť zmínce od fanoušků o útoku na LM každý smál?

Viz předsezónní preview:

Manažer: Mauricio Pochettino

Loňský příchozí ze Southamptonu má za sebou nevýrazný start, ve kterém pouze vyrovnal výsledky svých předchůdců, jež byly ostatně také příčinou jejich vyhazovu. Pokud se Tottenham má znovu dostat do vytoužené Top 4 a kvalifikovat do Ligy mistrů, potřebuje předčit alespoň dva finančně movitější kluby, a právě proto je Pochettinův úkol tak těžký - konkurence je jednoduše ohromná.

Prognóza: 8. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Je to k smíchu pro všechny. Stejně jako se všichni mohli celou sezonu smát třeba Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

MYslim si, ze vysmech nie je smerovany na vysledok, alebo umiestnenie, ale na celosezonne spravanie miestnych fandov spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Logika

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme za příspěvek, teď ale mazej zase zpět do http://blog.baraka.cz/wp-content/uploads/2010/07/kan%C3%A1l.jpg

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Tam môžeš ísť jedine ty,, keď tak pozerám na ligové tabuľky PD a PL.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sme na smiech kazdemu, ako vzdy

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mickey mouse

Spurs

Reagovat
Svatej

Vesmír je opět v rovnováze.

Jinak Lester ten titul nakonec vyhráli o 10 bodů to je fakt úlet

K nám jenom to, že mě RLC zase celkem zklamal, ještě ani jednou jsem si u něj neřekl při čemkoliv ''wow'', prostě neudělá nic zajímavýho, krom síly v soubojích. Je hrozně línej

Reagovat
minoLFC

Reagovat
icemike

Navíc je líný jako prase

Reagovat
Svatej

a hledá až absurdně snadný řešení. Tak strašně moc se bojí, že to ztratí, že to radši jen posouvá vedle sebe. Takhle prostě dojem neudělá. Když si vzpomenu na McEachrana, kterýho odstavil i žáček, ale s míčem vyloženě rozdával radost, tak mě při pohledu na RLC příjde, že jsme si to s ním malovali děsně růžově

Reagovat
smazaný uživatel

No úlet to ani tak neni, prostě jedinej tým, kterej dokázal udělat přes 80 bodů, což je za dobu PL v podstatě minimální hranice pro titul. Úlet je, že se tý hranici nikdo jinej nepřiblížil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa points per game: 1.3

McClaren points per game: 0.86

Reagovat
Ranoth

jak to je ? muze utd dat 4. flek ?

Reagovat
CubONE

Ano, len musime vyhrat 19:0.

Reagovat
afc

Ak vyhraju o 19 golov a viac,tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel ManUtd vstřelit tak 30 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

19 stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, tak to nic není

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tuxedo

Vo fife hej

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale musi vyhrat 19 golovym rozdielom

Reagovat
JarousFCB

Jo, když vyhraje o 19 gólů.

Reagovat
Azza

Easy pro Rashforda

Reagovat
smazaný uživatel

Když je koupí Starka, tak jo.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
jacobT

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
masly008

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mateo16

owny a sandro

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham vzal boj o druhe misto prestizne

Reagovat
Counter

Suché triko

Arsenal příšerná sezona x Tottenham úžasná sezona → Arsenal stále před Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, že od Arsenalu sa očakáva, aj keď neviem prečo, boj o titul, kdežto s Tottenhamom sa obvykle nepočíta tak vysoko. Logika.

Reagovat
smazaný uživatel

je docela zajimave, ze "historicky nejlepsi" tym spurs v zrejme nejslabsim rocniku PL za posledni roky stejne uhraje min bodu jak pod "tragedem" boasem... ale ja vim, tam se muze alibisticky rict, ze vsechny body uhral sam bale

Reagovat
smazaný uživatel

tak Boas tragéd je, o tom snad žádná, a Bale tehdy sám vystřílel kolem 10ti bodů z ničeho, to je taky fakt

Reagovat
smazaný uživatel

to pak nechci videt, co je pocche, kdyz s "lepsim" kadrem pri slabsi konkurenci uhral min bodu

Reagovat
Counter

Protiargument zněl, že jsou letos zase lepší ti "slabší", kteří byli tehdy naopak marní...

Reagovat
smazaný uživatel

Stávalo se snad, že by jasný sestupující zničil jasného postupujícího do LM?

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze tak silny tym tehdy treba na 10. miste tabulky nebyl jako letos... nicmene tottenham nesrazela ani tak kvalita opozice, ale vlastni neschopnost dokoncit dobre rozehrane zapasy, tady je proste videt, ze ten tym nema potrebnou zkusenost a koncentraci, uvidime, jestli se jim to podari zlepsit, protoze jinak na titul v dalsich letech nemuzou vubec pomyslet a teoreticky ani na LM, tradicni konkurence nebude hrat (nejspis) vecne hovno

Reagovat
smazaný uživatel

jenže o bodech to prostě není, můžeš uhrát o 9 bodů míň a stejně být 2x lepší manažer, to jsou 3 zápasy z 38 a když se sejdou okolnosti, tak ty 3 zápasy, co bys jindy vyhrál, prostě prohraješ, prostě statistika šla v obou případech do extrému. zatímco letos jsme prosrali cca 15 bodů (remízy ze zač. sezony, zápas doma s Lestrem, konec sezony), tehdy jsme vyhráli dost zápasů, ve kterých jsme fakt nebyli lepší.

AVB za rok a půl nevtiskl týmu herní styl a dovedl ho do situace, kdy dostával 4-5 golu od konkurentů v tabulce, to snad nejde s Pochem ani srovnávat (ikdyž jsem ho ze začátku jeho angažmá dost kritizoval - ty změny ještě prostě nešly vidět)

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. AVB je dostával od konkurentů, Poche od sestupujících. AVB

Reagovat
smazaný uživatel

ja poccheho urcite stavim vys, ale ukazalo se letos podle me dostatecne, ze ma jeste hodne na cem pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně. je to takový návrat do reality, najednou není Alli a Dembele a už je průser, kádr je moc mladý a úzký na to, aby se bojovalo o titul a zároveň v CL

Reagovat
Counter

To už jsme tu řešili asi kolo zpátky no. Každopádně Spurs letos vypadali líp jako tým, tam o nějakém pokroku nemůže být pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadat na oko lip je samozrejme pekne, ale kdyz absolutne nezvlades klicovou fazi sezony, tak to podle me neni vubec dobra vizitka, kvalita tymu se vyznacuje mimo jine konzistenci, z arsenalu tu vsichni delaji tragedy, ale stejne dokazali zabrat, kdyz potrebovali, a z nejhorsi sezony za posledni roky dokazali i tak vydolovat solidni druhe misto, to podle me ukazuje tym

Reagovat
Counter

jj, teďka po tom posledním kole to samozřejmě na sezonu vrhá zase trochu jiný celkový pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

preco do toho motas manazera? ten zaver nezvladli hraci, ktori sa snad este viac ako obvykle zosypali... faktom zostava ze sme urobili herny progres ako este nikdy predtym. hrali sme celu sezonu jednoznacne najlepsi futbal v lige, najlepsi utok a obrana a top v takmer kazdej statistike. poche za tu chvilu co je u nas spravil viac prace ako vsetci nasi predosli manazeri.

par dojebanych zapasov na tom fakt nic nezmeni a mozes sa snazit ako chces, ale pochopenie v tomto tvojom boji najdes len u gaunerov a zopar cukotkarov

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezónu jsme nelepší fotbal fakt nehráli. Ze začátku tam byla hromada relativně nezáživných remíz a konec regulérní tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

*vacsinu sezony, ale v podstate irelevantne. dojebali sme par zapasov ako stary dobry tottenham. pocheho pracu a boasovu neschopnost a nulovy progres pod nim to nijako neovplyvnuje.

Reagovat
Hachim Mastour

Najlepší útok malo City a najlepšiu obranu má zatiaľ United.

Reagovat
smazaný uživatel

takze na zaklade zkusenosti to je presne naopak, nez co pises

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasná po dnešku? Pls...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Kily

nj, ale zase nedostane cenu za nejatraktivnější fotbal a za luxusní skóre

Reagovat
smazaný uživatel

To je krásný prostě. Takový to když si kohout hraje na pána zvířat, ale pak si uvědomí, že je to jenom podělanej kohout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Uz som sa bal, ze ostane len jedina istota tohto sveta, liverpool bez titulu. Esteze ste sa pochlapili Ale obavam sa, ze buduci rok to tak uz nebude, v Tottenhame to vyzera na slusny potencial, ktory ma kam rast...

Reagovat
Counter

Uvidíme, jestli je nějak ovlivní LM a jak dopadne letní přestupák. Každopádně letos to měli na dosah ruky a stejně se sesypali, to se může klidně opakovat ad infinitum

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice zpět do kanálu!!!

Reagovat
mickey mouse

Jinak Čech má teda zlatou rukavici?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa čaká tuším na DDG...

Reagovat
Counter

To už je jedno - buď ji dostanou oba, anebo jen Čech.

Reagovat
Mastný Chobot

nedostane ju Čech kvôli menej zápasom?

Reagovat
Counter

To nehraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

To som nevedel

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
fff

Inak Soton nakoniec pred WHU, tiez pekne teda

Reagovat
smazaný uživatel

klidně mohli byt v LM, tohle west ham posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Teď samozřejmě úplně super pocity. Arsenal 2., Mikel gól v posledním zápase, Spurs dostali 5 gólů. Nicméně to, že Rosa nehrál je fakt škoda. Snad bude mít testimonial, jinak to bude trapas. Tahle sezóna byla celkově hrozná a stejně jsme druhý. Tenhle gameweek je jeden z mála světlých momentů sezóny. Za mě asi nejhorší sezóna Arsenalu od 09-10.

Reagovat
minoLFC

Keby zajtra MP oznámi, že ide k ManU, tak fans slepíc asi spáchajú rituálnu samovraždu,

Reagovat
smazaný uživatel

byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

veď tento týždeň podpísal zmluvu do roku 2021.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=PO351rCr0wA

Perfektný záver tragickej sezóny. Janík, predtým, než urobíš niečo neuvážené, spomeň si, že sú ľudia, ktorí ťa majú radi, a hlavne ľudia, ktorým dlžíš flašku. Dúfam, že sa pochlapíš, mám rád rum a nepohrdnem ani dobrou whisky, ale nechám to na teba. Potom, keď sa situácia trochu upokojí, tak si píšeme ohľadom adresy a tak.

Najtragickejšia sezóna Arsenalu za dekádu > najlepšia sezóna Tottenhamu za 2 dekády

Reagovat
minoLFC

piješ to čo ja

Reagovat
Mastný Chobot

v poslednej dobe pijem len študentské kombo - pivo & borovička

Reagovat
smazaný uživatel

*Nejlepší sezóna Arsenalu za dekádu > nejlepší sezóna Tottenhamu za 2 dekády. Vaše poslední dekáda je 6 čtvrtých míst a 3 třetí.

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa týka počtu a veľkosti sklamaní, predvádzanej hry atď., tak táto sezóna bola z našej strany najhoršia za posledných 10 rokov.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týká počtu a veľkosti sklamaní, je pro mě aktuálně tato sezóna taky nejhorší za posledních 10 roků Ale s odstupem nakonec vy oceníte to druhé místo a stejně tak my to třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký oblíbený rum?

Reagovat
Hokaido

Rum.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, vyzkouším

Reagovat
el Principito

diplomatico

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

je přeceňované.. Poměr cena výkon jednoznačně Zacapa.. trochu levnější Matusalem a Matleco 10 leté..

Reagovat
Hokaido

Owny právě teď: http://ow.ly/OVt6300dj11

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

proc ho tam kurva nedal...

Reagovat
Hachim Mastour

Nič sa nezmenilo. Tottenham mohol hrať krajší futbal, mať lepšie skóre a Arsenal hrať nudný a lenivý futbal.No aj tak Arsenal končí pred Tottenhamom, zas a znova.Je vtipné, že sa Arsenal rok po roku posúva o priečku dopredu, kým rok po roku má menej bodov.

Giroud dokázal, že je to kvalitný útočník a dobrý nákup vzhľadom na to, že stál iba 12 miliónov.Avšak určite nemá na to, aby hral základ.Mesut síce nedorovnal Henryho rekord, ale aspoň prekonal Fabregasa a Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel

za uznanie nasich kvalit a ze sme boli celu sezonu lepsi ako vy.

a teraz sa kludne smejte, zasluzime si to

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

ked ste boli celu sezonu, teda 38 zapasov lepsi - preco ste za nami? to sa mierne neguje nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by přimhouřit oči a ten gól zpětně připsat Artetovi... Tyhle odražené střely by se jako vlastní počítat neměly obecně

Reagovat
kiciN

k tomu neni co rict

Newcastle za rok z5, drzim palce

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, budu si muset dát nějaký mocný matroš, abych si zmírnil nějak tu euforii po tom zápase se Spurs, jinak to muj kardiovaskulární systém neutáhne.

Reagovat
Aldeano

Counter, Hokaido a já jsme už před sezónou tipovali, že se Leicester v klidu zachrání

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Rohlíček

to je frajer

Reagovat
jacobT
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Rarášek

Olie♥

Reagovat
kiciN

Reagovat
Counter
Reagovat
Hokaido

Ale Ben slušnej buuuuurn.

Reagovat
cink

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

No, leze do prdele pěkně, ale stejně je mu to prd platné.

Reagovat
Trand

Proč by lezl do prdele? Prostě si k tomu klubu vybudoval nějaký vztah a navíc byl Poldi vždycky takový.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, špatně jsem reagoval, myslel jsem to na Szcesneho

Reagovat
Trand

Ne, to já jsem špatně zareagoval. Ale pointa zůstává.

Reagovat
Trand

Jo aha, to je Wojtovo video.

Reagovat
Trand

Ale u něj to platí taky.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to pochopil tak, že aj Poldi bol vždy taký

Reagovat
Mastný Chobot

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
travis joe

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
13

Být fanda spurs, tak ho asi nesnášim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, posledních pár let mu selfíčkování a píčoviny jdou líp než fotbal.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Realita

Jako celkem sranda jak se Slepice vysmívaly (dřív mi Spurs nevadil, Arsenal moc nemusím) Gunners, že budou mít titul a když ne, tak letos aspoň skončí konečně nad nimi.. Jo jo

Reagovat
Mariano13

v dohrávke výhra nad Bournemuthom o 19 gólov?? Challenge accepted

Reagovat
Gunner14

Btw ti co se dívali na ten Lap of Honour u Arsenalu, viděli jste jak Cazorlův syn tam vymotal všechny ostatní děcka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Jen počkej, až bude video udělal víc kliček než Walcott a Rooney za celou sezonu dohromady

Reagovat
jacobT

Aby sme ho nakoniec nepodpísali miesto Xhaku

Reagovat
Counter

A nebyl to Cazorla? Výška by odpovídala

Reagovat
icemike

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jacobT

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct? Za celou dobu sledování Spurs jsem se necítil takhle poníženě a znechuceně.

Newcastle vyhrál zaslouženě. Kdyby neměli tak hloupé vedení, nejspíš by se v pohodě zachránili. Škoda, že to tam nepadlo Androsovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend nejlepší na hřišti a paradoxně ani gól ani asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té jeho velké šance v závěru, bylo vidět, jak moc chce. I na penaltu si věřil.

Snad u vás zůstane Rafa, což by mohl pomoct udržet důležité hráče a za rok se vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Když fandíš Tottenhamu, tak musíš počítat s tím, že se budeš cítit poníženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Straky

Reagovat
Heisenberg

Jestli Rafa zůstane v Newcastlu i příští sezonu, nepůjde jim nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda zvládnu v suchým triku.

Reagovat
Counter

Myslím, že ownysearche se teď jen tak nedočkáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Vypadá to, že i samotnýho ownyho

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Counter

jojo, už se tomu smějeme níže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat, typicky tottenham ze by sme dosiahli nove dno? ako aspon mame LM, ale ten zaver sezony neskutocne trapny. na tomto sa fans ostatnych timov budu bavit este dlho.

Nevadi no, idem sa asi najebat mozno to vomne vyvola nejake emocie lebo teraz som az moc kludny, asi trening za tie roky.

Male zadostucinenie... aspon ze tie spiny z NUFC idu dole. Snad tam zostanu co najdlhsie a nielen kvoli tomu ze nam beru body, ale ten tim je od majitela, cez fans a hracov odpad a stoka. to co dnes predviedol zase raz mitrovic, fans a simulant sissoko. to fakt nema v PL co robit

A este gratulacia gaunerom... po tak tragickej sezone skoncit pred nami napriek tomu ze boli celu sezonu o triedu horsi aspon chvilu sa mozu pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

Cry us a river

Reagovat
Hokaido

Cry us a River Lea!

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo.. 21 let brát jako chvíli .. to jsem za chvíli pod drnem

Reagovat
kiciN

za rok jste zpet kluci, fandim vam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

lol to ti tak zeru ze jsi nad veci, sasku jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Neskutečný, dočkám se dne, kdy tě budu palcovat

Reagovat
Hokaido

Nový dno jste v týhle sezoně dosáhli možná jako fanoušci Spurs na EF, klub určitě né. Jeden takovej výbuch je v sezoně PL takřka pravidlo u každýho top klubu.

Reagovat
kissak

zde bylo jasně vidět, že si stále ještě klidnej nebyl když si psal tento příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příští rok už žuchne Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT
Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
patas92

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kiwwi

With Tottenham's heavy loss, we now have the best defensive record in the League

neskutocne

Reagovat
Zaschrona

LVG

Reagovat
vladis271

progress

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

LVG

Reagovat
Busby babes

aspon do utery...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tlieskam Tottenham. Najhorsia nasa sezona a skoncite znova za nami . Tragedi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Kincl

Je pravda že pokud v posledním kole United vyhraje tak je bez LM? snad jo

Reagovat
Mimalu

a když ne, tak taky

Reagovat
kiwwi

bohuzial opat o skore za City

Reagovat
smazaný uživatel

o jakom skore stale hovoris, ked ManU ma stale 63b ci vyhra je tutovka ako bola v prvom zapase?

Reagovat
pawelFCB

Wenger Měl tam dát Rosu alespoň na pár minut...

Reagovat
Dawon

United's scored 46 goals all season.

Newly relegated Newcastle scored 44

Myslim, ze je ve finale asi dost trefne, ze nam to s timhle srackoidnim fotbalem utece o skore

Reagovat
kiwwi

zasluzene no...ale v podstate ked si uvedomis, ze nam to uslo o 1 gol

Reagovat
Dawon

teoreticky...ale tak na to se hrat neda...tech sanci vzit to pevne do vlastnich rukou nam City darovali tak strasne moc, ze je ve finale fakt az smesne, ze sme to i tak nezvladli

Reagovat
kiwwi

Expectations were unrealistic

Reagovat
Manik...

City to je ostuda. Pellegrini mě trošku zklamal svým přístupem. Měl ty hráče víc namotivovat. Jednoduše se na to vykašlal...

Reagovat
Spasitel

Potom ako sa k nemu zachovalo vedenie sa mu nečudujem, že to mal u riti ...

Reagovat
Manik...

Tohle se nedělá, měl to dokončit důstojně

Reagovat
13

Tak je to o mentalitě. Silnej člověk by chtěl spíš Citiziens ukázat, že dělají chybu.. Navíc si touhle trapností škodí i on sám z hlediska budoucího angažmá.

Reagovat
Manik...

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, vobec sa mu necudujem

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Chelsea!

Ako vnímate túto sezónu je asi zbytočné riešiť. Ale čo očakávate do tej ďalšej? Bude Conte tým správnym mužom, ktorý nás vráti do boja o titul?

Ja očakávam čiastočnú obmenu kádra, ale bol by som nerád, keby to išlo na vrub nádejných hráčov z akadémie. V mužstve nutne potrebujeme srdciarov, akými sú JT, Ivanovič, Azpi alebo aj ten Costa (aj keď niekedy je to z jeho strany dosť prehnané). Táto vášeň pre mužstvo a výhry išla v poslednom čase pekne do zadku. Možno by sa to odchovancami zlepšilo, aj keď to je len teória.

Vrátia sa nám hráči z hosťovaní, ale až na Christensena, ktorý bude ešte rok hrať v M´gladbachu nikto nezažiaril, tak, aby si okamžite povedal o miesto v A- týme. Možno tak Aké, Solanke a Izzy Brown by mohli skúsiť presadiť sa v A- týme.

Reagovat
icemike

To je hrozně slozité, protože nevíme, zda nebude Conte měnit rozestaveni, pak by potřeboval třeba další hráče. Obrana se musí zrychlit, jinak nejsme konkurenčně schopní. Máme jen jednoho moderního krajniho obránce, který jezdí dopředu- bába, ale dáváme mu balón až když není zbytí. Máme jen jediné vložené křídlo- Hazard a toho strkáme dopředu. Měli jsme 4 kvalitní útočníky, ale hráli jsme pořád na jednoho hrota. Já vidím nevyužity potenciál

Reagovat
Zaschrona

Takze alespon jsme teda vyhrali v druhe polovine tabulky, pokud ne nic jineho. Paradni zapas a presne to, co byl uplne idealni scenar ted pred koncem sezony - super pro fandy, Unswortha s Roylem, i pro hrace to bude velka vzpruha po tehle priserne sezone. Tenhle velmi optimisticky posledni zapas, kde skvele zahrala trojka mladiku z akademie - Davies, Dowell, i Kenny - ted snad bude nasledovat jeste optimistictejsi hledani manazera s naslednym prestupovym obdobim, kde Everton bude mit k dispozici historicky jasne nejvetsi budget ve sve historii. Tohle leto bude slusna jizda.

Reagovat
smazaný uživatel

Soton 8, 7 a teraz asi 6. Pred sezónou po tom výpredaji .

Reagovat
Counter

Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

+ slabý ročník

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradi Wengeleho

Reagovat
Counter

O tom bych měl pořád své pochyby teda Ale u práce se Saints mu toho moc vytknout nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad kazdy, ale kdo nic nezkusi, nic nezkurvi/neziska

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Za dva roky tady bude bitka s Gunnerama!

Reagovat
r.mrazik

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to zase dokázal.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem na tu sezónu z pohledu Sotonu pohlížel pesimisticky, tak nakonec super. Opět se uhrály poháry a rozdíl na LM se stále zmenšuje. Škoda toho hluchýho měsíce-dvou, mohlo to být ještě lepší.

Nejlepší hráč sezóny pro mě VVD (opět se potvrdilo, že ať postavíte kohokoliv vedle Fonteho je skvělej)

Koeman obrovskej za sebereflexi a jak zvládl výsledkovou krizi

Díky pro Wanyamu, za to co odehrál, ale jeho odchod mi vážně vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Wanyamou to cítím úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

treba ho skúsiť udržať...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že kdyby z jeho strany byla nějaká vůle pokračovat, tak už dávno prodlouží.

Reagovat
Lynx

Spurs aneb rovnováha znov nastolena

Reagovat
iamek

Spurs =-O

Reagovat
Lacko_Boh

my sme fakt druhý? musim chodit na treningy castejsi, prinasa nam to ocividne stastie paneboze ja som stastny

Reagovat
Lacko_Boh

sorry ale taketo druhe miesto ma tesi asi viac ako FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot15.05.2016 18:18#

čo sa týka počtu a veľkosti sklamaní, predvádzanej hry atď., tak táto sezóna bola z našej strany najhoršia za posledných 10 rokov.

A já myslel, že vy už máte měsíčky synchronizovaný.

Reagovat
Lacko_Boh

co ti mam odpisat?

Reagovat
Mastný Chobot

:))))))))

Reagovat
Counter

Na jednu stranu nejlepší umístění od roku 2005, navíc tímhle způsobem na úkor Spurs, na druhou deset bodů za Leicesterem

Reagovat
fenixLFC

kto by to povedal ze bomba na old trafford nebude tou najzaujimavejsou udalostou posledného kola v ktorom sa nemalo hrat viac menej o nic

inak soton snad to nepokaslu ako vlani. a my ideme na to dobre, bud LM alebo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že příští ročník PL bude pořádně našlapaný Některé týmy, které mají co napravovat a nejspíš přivedou pár zajímavejch posil (Chelsea, Man City, Everton), pak týmy, které jsou po změnách v realizačnim týmu na vzestupu (Liverpool, Spurs) a outsideři, kteří budou muset potvrzovat skvělé letošní výsledky (Leicester, Soton, WHU).

Pro hodně týmů bude prostě příští sezona nutným krokem dopředu a pokud United a Arsenal neprovedou také nějakou změnu, mohli by mít slušné problémy...

Reagovat
alcantara

Kde rozoberate hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku. Na díly, jako vždy.

Reagovat
Hokaido

Jdu si udělat kakavíčko a pak to tady začnu číst, očekávám velkou porci zábavy.

Reagovat
Trand

Ani moc není co číst. Nepsalo tu moc fandů Spurs a ti co psali, tak už jsou tak zklamaný, že nemaj sílu ani nic, co se týká Spurs bránit. Tyhle emoce (i když ne samozřejmě v takovýhle míře) maj fandové Arsenalu tak pětkrát do sezony, vždycky si vzpomenu na krleše a že měl vlastně pravdu, že jsme tragédi.

Reagovat
Counter

Prevko má větší šťávu, ale je to spíš bouře emocí než něco, co stojí zato přečíst.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane wins the Golden Boot

http://i.imgur.com/vIf0lAD.gif

Reagovat
Maresma

Neříkejte mi, že tu Chazy league fakt vyhraju..

Reagovat
Counter

Bohužel asi jo, mě hráči krutě zklamali

Reagovat
Maresma

Mně vyšel tah s Maném, no.. jinak taky nic moc

Reagovat
Counter

Já sáhl zkušeně po Tadićovi

Reagovat
13

Já po něm sáhl za cenu - 4 bodů, vydařený tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo byla jedna velká facka, pro mě aspoň teda.

Reagovat
13

Reagovat
13

škoda, že nám s tomasinhem nevyšli boosty, se nám tam counter udržel na třetím místě. Takhle je to v první trojce s přihlédnutím k Wattovo schizofrenii scouserovsko goonerská remíza.

Reagovat
Counter

Reagovat
tulen

Ak vyhrá MU pohár, ideme do EL ?

Reagovat
Euphael

Jdete do předkolea, kde vypadnete s Moldavcema.

Reagovat
tulen

budem sa opakovať, ale imo sme sa sústredili na ligu túto sezónu, nový štadión a na ňom champ .. no, poistili sme si to. neverím, že teraz keď je predaných 50k+ permanentiek by bol prístup rovnaký + ak by sa rotovalo viac, dostanú šancu naši mladí, ktorý podľa toho čo predvádzajú, nebudú márni.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsme vyhodili toho Wengera?

Reagovat
Heisenberg

Jsme 2., prodloužíme o další 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Nabyvam dojmu, ze to Tottenham pustil schvalne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LAM

Jsem zvědavej co bude říkat želva.

Je u klubu dva roky,nacpal do něj strašný peníze a výsledek je takovej že United hrajou hroznej fotbal a nepostoupěj ani do LM Cokoliv je lepší než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Bobbree Berry

pred 19 minútami ·

Wish I never edited that now thousands of friend request and messages

Im not part of the isis

Reagovat
kiwwi

jak to ze ja tam nikde nevidim tu historiu editacie kazdopadne picovina no

Reagovat
Rssa

Netusim, proc by mela byt soucasna sezona Arsenalu nazvana jako nejtragictejsi za dlouhou dobu, kdyz v podstate je uplne stejna jako ty predchozi. Nakonec to, bohuzel pro fandy Arsenalu, dopadne jako vzdy - uchlacholeni se s pozici a pokracovani Wengera.

S tim materialem, co ma k dispozici, je opravdu s podivem, ze se i pres vysledky a hlavne pravidelne vypadky stale drzi na manazerskem kresle. Takhle je dalsi sezona Arsenalu predem zbytecna.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze nikdo nezminuje herni projev, ktery je horsi a nudnejsi

Reagovat
Lacko_Boh

ja ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsiml jsem si Laszlo

Reagovat
Rssa

Tak ja na vase zapasy nekoukam, ale pravidelne konce nadeji na nejaky titul ci vyznamny pohar vzdy zaznamenam.

Reagovat
fantomas

Tak proto by ses neměl vyjadřovat. Navíc letos je to umocněný tim, že sme na Novej rok vedli tabulku s tradiční konkurencí, která si sama podkopává nohy.

Reagovat
Rssa

Promin, ale to je argument jak stehno.

Nekoukam na ne pravidelne, ale sem tam ano (s LFC, derby, slagry a v LM). A sleduji PL. Tudiz to dostatecne staci na to, abych si dokazal udelat obrazek. Jak uz zde bylo receno, rozdil ve vasich sezonach jen ten, jestli zklamete na podzim, o svatcich nebo na jare (© Counter). To uz neco znamena.

A neber to jako utok na Arsenal - hraje tam Rosa a Cech, tak jste mi celkem sympaticti.

Reagovat
fantomas

Do Arsenalu si šij, jak chceš, ale pokud "netušíš, proč by měla být současná sezona Arsenalu nazvaná jako nejtragičtější za dlouhou dobu", a pak z tebe vypadne, že na ty zápasy vlastně nekoukáš, tak... se na mě nezlob.

Reagovat
Rssa

Nezlobim, pokud si prectes prispevek nad tebou.

Mozna prave ten odstup mi umozni rict, ze se placate porad na stejnem miste, sezonu co sezonu. Mozna prave proto to ty nevidis. Nebo nechces priznat.

Reagovat
fantomas

What? Proč myslíš, že Arsenal dlouhodobě kritizuju? Tvuj odstup by byl právě osvěžující jedině, kdyby nebyl až takovej.

Reagovat
Rssa

Ja ale netvrdim ze je muj pohled osvezujici - to ani nahodou, kdyz vim, ze se do Wengera sije pravidelne. A pravem. Ja jen tvrdim, ze i kdyz nesleduji Arsenal pravidelne jako ty, tak stejne mam dost poznatku na to, abych mohl soudit. A to za dost dlouhou dobu.

Reagovat
fantomas

To mi právě nepřijde, že bys jich měl dost, ale ok.

Reagovat
Rssa

Vsak se nepoustim do nejake hluboke analyzy, proc tomu tak je. To je na tech, co vidi zapas co zapas. Ale zase jsem vas videl letos tak cca 15-20x, za ta leta mozna az 100x, ale presto je to porad to same - jako pres kopirak. Prave proto, ze si toho vsimaji i ti, kteri nekoukaji na kazdy zapas je docela urcujici.

Reagovat
fantomas

Ale vždyť mi si uvědomuje, že je to alarmující stav, jen ti tady právě vzhledem ke kontextu jmenujeme rozdíly oproti minulym sezonám (což právě tenhle letošní případ dělá ještě horšim).

Reagovat
Rssa

No mozna to pri blizsim sledovani lze pozorovat, ale v globalu to prave vypada porad stejne. Kazdopadne, abychom to nejak uzavreli, nemyslim si, ze by pokracovani Wengera bylo dobrym krokem pro Arsenal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

*my

Reagovat
Rssa

Pisu na mobilu.

Reagovat
fantomas

(To by byla špatná výmluva. ) ... ale opravuju se sám.

Reagovat
Rssa

Ha, ale to je tvoje chyba vlastne!

Reagovat
Trand

Já to tu píšu už celkem dlouho a to je samozřejmě jeden z důvodů, proč tahle sezona byla nejhorší. Taky mě rozčiluje ta LM, je to rok co rok to stejný. Postup z druhýho místa a následný okamžitý vypadnutí.

Reagovat
Counter

Oproti loňsku - méně bodů, méně vstřelených branek, méně trofejí. A hlavně je to obrovská promarněná příležitost - k letošku to všecko směřovalo, letos měl přijít ten největší útok na titul, a to jsme ještě ani nevěděli, že všichni ostatní favoriti totálně vyhoří.

Reagovat
Rssa

Ja se obavam, ze s Wengerem se vetsiho uspechu uz nedockate. Prijde mi, ze ztratil schopnost postavit konkurenceschopny tym - hlavne z hlediska psychicke odolnosti hracu - a nedokaze nastolit vyrovnanost vykonu ci pripravit tym na nejdulezitejsi zapasy. No a s tou opakovanou marodkou to taky nebude nahoda...

Reagovat
Counter

S tím se těžko polemizuje. Snad jen, že i tohle jeho trapčení stačilo v posledních letech na dva FA Cupy a neustálé umístění v top4, naposledy na druhém místě. Jinými slovy, jeho dno je pořád docela vysoko a je těžké ho po takových výsledcích vyhodit (když nejsi Real Madrid), zvláště vzhledem k jeho pozici jednoho ze dvou nejlepších manažerů v celé historii AFC a absenci nějaké papírově ideální náhrady. Ne ani tak z pohledu fans, jako z pohledu vedení klubu.

Reagovat
Rssa

Ja to chapu, on neni nejaky traged. Jen mu proste chybi to, ze by tym dostal za tu hranici uspechu/neuspechu. Takhle se placate nekde mezi a uprimne tam nejaky progres nevidim. Ten tym je stejne silny jako pred 5 lety.

Samozrejme beru v potaz ambice Arsenalu, jiny tym by za toto byl velmi rad.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco všichni zestárli o 10 let Rosický zestárl možná o dva.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ještě že jsme to dneska neviděl. Jinak zcela oprávněně se nám každý směje a i mě je tohle prostě k smíchu. Takhle si pojebat sezónu, to je umění. Každopádně před sezónou byla LM sen, nakonec jí hrát budeme. Určitě to chce do příštího roku posilnit a vyházet průměráky jako je Mason aspol. Už Se ale těším na další ročník, myslím, že už jen kvůli trenérům to bude hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Update: Experts carried out a controlled explosion at OT on what has been described as an 'incredibly lifelike explosive device'.

The assessment has now concluded and found that the device wasn’t viable. A full search of the stadium is ongoing.

Reagovat
cristiano.K.

Robinson >>>> Smith. Já když vidím ty mladé, tak oproti ním Lucas působí božsky. Ojo 70. minut příšernej. Benteke slabota. Ibe skvelý gol, pak už to taková hitparáda taky nebyla.

Potěšilo uzdravení Ings a Hendersona. Ings rovněž teda neudělal nic dobře. Klopp sundal hráče, které bude chtít mít ve středu alespon na lavičce, tedy Ibe a Allen.

Reagovat
Rssa

Musis se na to divat globalneji. Ti hraci nemuzou hrat najednou, protoze pak nemaji u sebe tu jistotu, ze nekdo za ne vymaze chyby. To se pak boji neco provest, protoze jejich zachrana je typek jeste mladsi.

Pokud chces hodnotit talent a kvalitu mladeho hrace, musis ho zaradit do co nejlepsi sestavy. Takze kdyz Ojo nastoupi s Coutinhem, Firminem a Dannym, tak taky predvede daleko lepsi vykon. To same obrana - nemuze si dovolit nejake rískantni veci, protoze nema ho kdo jistit. Urcite bych teda Smithe, Brannagana nebo Oja neodepisoval, nebot v plne sestave muzou zahrat o tridu kvalitneji.

Reagovat
cristiano.K.

předpokládám,že si ten zápas neviděl vid?

Tohle všechno vím. Problém je,že Ojo prohrával souboje jeden na jednoho,když měl míč na noze. Bylo tam pár situaci, kdy se pouštěl do více hráčů a neuspěl a to je to o čem ty píšeš, být tam zkušení, tak nejspíš hledá volného Coutinha a nechodí do těhle soubojů. Jenže on dnes prohával většinu soubojů s jednotlivcem.

Oja určitě neodepisuji ba naopak. Smith mi opakovaně prokazuje, že na LFC nemá. Brannagana nechci zatím soudit.

Reagovat
Kowe

Brannahan hrál dobře jako jedinej asi. Mlaďoši ti těžko odehrájí všechny zápasy kvalitně, na to samozřejmě nemaj, ty je potřeba soudit spíš podle momentů, než celých zápasů. A takovej Ojo má 3 asistence, jemu ta pozice žolíka docela šla.

Reagovat
cristiano.K.

Souhlas. Dle mě na to nemá Smith a Stewart. Ojo je určitě jako žolík super. Hodnotím jejich dnešní výkon, nic víc.

Reagovat
Kowe

Ti dva taky už nejsou ani moc mladí, oba dva hrají jen proto, že na jejich pozice je akutní nedostatek lidí. + teda Stewart má co učit takovýho Lucase, co je to poziční hra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Tak u mladych je sebevedomi a psychika potreba vice nez z poloviny. Kdyz vis, ze se ti nepovede klicka, ci si nemas kym narazit, protoze ten si zuby nehty drzi svoji pozici aby nezklamal...je to tezke.

Ja osobne bych neodepisoval nikoho, ktery nemel sanci se ukazat v silne sestave. Vsak i takovy Flannagan pred lety byl vice nez dobry na kraji obrany a to jen proto, ze ten tym byl v laufu a hral se spickama. Jinak je to veskrze prumerny a nicim zajimavy hrac.

A ano, zapas jsem cely nevidel. Jak hral Canos?

Reagovat
cristiano.K.

A to je ono. On nevyzraje kličkou na jednotlivce a pak si troufne rovnou na tři, když do té situace vůbec nemusel jít, ale jsem si vědom, že tohle k jeho mládí patří.

Nezklamal, průměrně.

Reagovat
Rssa

Uvidime po letnim pauze, koho si Klopp po nakupech necha v kadru a komu bude verit. Ja verim zase Kloppovi, ze si nase talenty pohlida.

Reagovat
cristiano.K.

Mě by vadil jen odchod Oja, tedy s hostováním nemám problém. Hlavně musí přijít střední záložník, jinak budu zklamán.

Reagovat
Rssa

No, tech hracu musi prijit vice.

Hlavne teda GK, CB, LB, CM - DM, technicke kridlo a hrot. A budu spokojen.

Pro me by bylo ideal posilit kazdou radu, zalohu a obranu o 2 hrace. Soucasny kadr neni konkurenceschopny v dlouhodobejsim meritku.

V brance bych uvital zmenu, ktera prinese obrane klid. Ac je Simon svetovy na care, tak zbytek je prumerny. Spolehlivy brankar se tezko shani, ale urcite naznaky jsou rozpoznatelne. Proto takovy Horn, Karius ci Zieler by mohla byt trefa do cerneho.

Obrana je nejvetsi slabina soucasneho Liverpoolu, konkretne stoperi. Tam jednoznacne chybi lidr obrany, ktery by to zastitoval svymi vykony. Hlavni stoper by mel k ruce Sakha, Lorena, Gomeze a Toureho. Skrtela bych poslal pryc. Takovy stoper musi byt lidr, tahoun, ale vim, ze takovy hraci se tezko shani. Velky potencial bych videl v Abdenourovi z Valencie, kteremu se sice moc nedari, ale ma vlastnosti, ktereho by ho v Anglii udelali novym Coutinhem. Z kraju bych posilil spise ten levy, kdy se mi Moreno zda slabsi nez Clyne. Mladsi kopie Alby z Valencie je Gaya, pripadne Jonas z Kolnu.

Zaloha je kvantitativne na tom dobre, ale kvalita pokulhava. Jeden stred s reziserskou schopnosti ve stylu Gundogana, Verattiho nebo Busquetse by pomohl ridit celou praci zalohy a propojit obranu s utocnou casti kadru. Hodne dobre reference jsou na Dahouda z Gladbachu, pripadne Moutinho z Monaca by se mohl nechat zlakat penezi v PL. Kreativni kridlo je taktez nase slabina, pokud by se placlo pres kapsu tak by se mohl dat zlakat Draxler, pripadne Gotze, ale taktez se mi zamlouva technicke pracovite kridlo Hermann z Gladbachu.

Utok je u nas specificky. Za dobrych podminek neni potreba zadne posily. Studge jako utocnik cislo 1 je zarukou branek a kvality, Origi dokaze byt ten nadejny mladik, ktery nastupuje z pozice utocnik c.2 a hrava v poharech nebo v domacich klanich. Doplnil bych to zkusenou kvalitou, kterou vidim v Klosem, jemuz konci v Laziu smlouva a mohlo by ho to k nam tahnout. Je to uplne jiny typ hrace, nez mame a navic jeho mentalita je vitezna.

Jenze nasi utocnici jsou lazari, Ings neni utocnik pro LFC a Benteke je parez. Tady vidim sanci pro Kloppa a jeho ideu. Jeho utocnik musi byt komplexni hrac. Jako Barrios nebo Lewandowski. Hrac, ktery umi vse.

Ve zkratce:

GK - Karius, Horn

O - Gaya ci Jonas, Abdenour

Z - Dahoud ci Moutinho,Draxler ci Gotze nebo Hermann

U - Klose, prekvapeni

Reagovat
Mateo16

To by bola fakt prdel na Gayu vo Valencii spievaju nechod do Madridu a on pojde do Liverpoolu

To su tak realne posily

Reagovat
Rssa

Stejne tak Torres, ze? Do jednoho jsou realne.

Reagovat
cristiano.K.

s posty souhlasím až na toho hrota. Nebo jinými slovy všechny ostatní pozice jsou důležitější než hrot. Navíc nevěřím tomu, že Klopp přivede více než pět nových hráčů, tipuji 4+ Matip.

Ostatní ligy nijak nasledované nemám, vařil bych z vody ohledně posil.

Kloseho nechci, mám ho rád,ale nechci si ho zhnusit podobně jako Morientese, toho jsem taky strašně žral a jak u nás dopadl.

Reagovat
fenixLFC

zas sa vracia aj grujic s markovicom

Reagovat
13

co z toho plyne ale. Dva lavičkáři.. Je přes léto potřeba posílit minimálně o jednoho ofenzivního hráče zralého do základu.

Reagovat
cristiano.K.

Markovicovi nevěřím, od Grujiče nevím co čekat

Reagovat
Rssa

Ja chci Kloseho do LFC i do FCB, opravdu jeho zkusenosti by pomohli, vykonnost stale ma.

Reagovat
13

do FCB jo?

Reagovat
Rssa

ano, jako 4-5 utocnik za MSN urcite

Reagovat
13

ZA MSN těžko, když už tak nejspíš za Luise..Klose byl přece vždycky jasnej hrot. A Luis když zrovna nikoho nekouše, tak moc odpočinku nepotřebuje.

Reagovat
Rssa

Proto by byl vhodný hráč takový,který má zkušenosti a nepotřebuji se dlouho sehravat či načasovat formu

Reagovat
13

Je už moc pomalej, Barcelonka nezačne kvůli Klosemu hrát na nějaký centry.. Raději ať přijde někdo jako Dybala například, chce to hráče alespoň na poloviční úrovni jako MSN, aby v případě absence nebyl ten propad tak velkej.

Reagovat
Rssa

Ale prd, nejde o pomalost. I Barca nekdy potrebuje hrat do plnych. Potrebujem mit zabijaka v pokutovem uzemi, hrace, ktery nastoupi a hned hraje to, co ma - hlavne kvuli zkusenostem. Zaroven diky tomu neni sobecky, je tymovym hracem a nevadi mu sedet na lavicce ve vetsine zapasu.

Ja proste nevidim vhodnejsiho hrace na pozici 4-5 utocnika (spise 5). Mohl by to byt novy Larsson, urcite by nasel uplatneni,

Reagovat
smazaný uživatel

LB aj RB potrebuju zdvojit ale tak ze si budu konkurovat, lebo cez 40+ zapasov uz nevydrzia bez zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokonca 50 zapasov pre obidvoch.

Reagovat
cristiano.K.

šílený, LB je víc potřeba

Reagovat
Rssa

Jasne, ale vetsi konkurenci potrebuje Moreno, protoze je hodne nevyrovnany.

Reagovat
cristiano.K.

OT: má někdo gif na vítězný míček Murrayho proti Nolemu?

Reagovat
Lacko_Boh

Palike,kolko lyzicek si davas?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokotik

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

ja som to myslel tak ze si to kakauko idem robit akoze prvy krata chcem poradit, az potom mi doslo ze Palino nema rada Arsenal a da sa to aj inak pochopit ...ale uz bolo kliknute odoslat,uz bolo kliknute odosla..uz bolo kliknute odo...

Reagovat
smazaný uživatel

už mám tri

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Ten Wenger tam toho Rosu nedal ani na minutu

To je ale mrdka

Reagovat
Hachim Mastour

Borec ho nedal ani na lavičku.

Reagovat
Busby babes

ma stavet kazdeho hrace rezervy komu konci smlouva?

Reagovat
A Seleção

No ty ses asi pěkně vymrdana veprova konzerva co? Co tys v životě dokázal ty prizditroubo vydundanej do nesmyslu? On tam hrál 10 let.To tys ještě ani nebyl na světě ty horcicna prdelko.vytahni ten dutej kvetak z prdele a skoč z vokna.co ty fetujes to by me zajímalo.dej mi číslo na dealera tvy mami.vlastne ne řeknu ji to sám,zítra mi ho huli za dolar.Pic bro.

Reagovat
fenixLFC

*on tam laboroval 10 rokov

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kiciN

Reagovat
Busby babes

nevzal sis prasky? a ver mi, ja pamatuju Rosu jeste ve Sparte.

Jo a dej mi prosim cislo na tveho ucitele cestiny, chtel bych mu rict, ze odvedl fakt mizernou praci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Heh, owny..

Likvidační zákroky svého týmu mu nevadí, ale nasimulovaná penalta jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdecimovaný Tottenham, psychicky ešte slabší než Arsenal dokázal svoju nevyspelosť.Som prekvapený, že po treťom rozhodujúcom góle im Pochettino nenakázal, aby sa dočervena vybláznili na Newcastli.

Reagovat
vladis271

krásny nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tie kluby.

Reagovat
Melda

Tak si tak mrknu v neděli večer na report (ano dnes jsem zahálel a pařím FM) a on Tott dostane šišku a potvrdí zákon, že nemůže skončit před Arsenalem.neskutečně vtipné po tom průběhu sezony

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dejte to Giggsovi nebo zaplaťte cokoliv za Simeoneho... a pokud nikdo nic, tak ať zůstane LVG, sice je to tvrdohlavý kokot, ale jeho prostě není to tak tragické jak tady všichni říkají

plusy:

martial, rashford, mensah, BJ, Smalling, svým způsobem obrana

mínusy:

tvrdohlavý vůl, rojo, fellaini, stoper, střed zálohy

v první sezóně ukázal, že umíme útočit, v téhle jsme hráli z bezpečné obrany, dokud se nám všichni nezranili a navíc s top tými jsme hráli dobře obě dvě sezóny

ať si říkáme, co chceme, tak jsme měli takovou marodku, že prostě se to dá trošku omluvit... Shaw byl náš nejlepší hráč do té doby a Depay s nim byl také lepší, navíc nám vypadl Young, který loni hrál velmi dobře (nejlépe z ofenzívy) a snažil se najít rooneymu pozici na hrotu, což se ukázala jako chyba

doufám, že pokud to nevezmu Giggs nebo Diego, tak snad zůstane LVG a udělá změny:

vyhodí roja, fellainiho, koupí TOP stopera, TOP středního záložníka, křídlo a hrot, ikdyž nemám problém hrát s hrotem Martial/Rashford a poté Rooney nebo Wilson... a na vážkách jsem s Herrerou, ale šanci by měl dostat

pokud se nám vedení posere tak jako polovina našich falešníků a přivedou Mourinha, tak to můžeme rovnou zabalit hráli tady hráči jako silvestre, fortune, djemba djemba, ale to, co se letos nepotkalo s formou (doufám) to jsme si snad vyžrali a věřím, že morgan, herrera a blind se srovnají...

byla to fakt trapná sezóna a sledovat naše zápasy bylo utrpení, ale dlouhou dobu mě žádný zápas nebavil tak jako zápas proti Arsenalu nebo City a vím čím to je, Rashford, Mensah, Lingard apod. a jsem si jistý, že tohle s Mourinhem nebude a každý to ví

GGMU

Reagovat
iamek

Pekne napsano.

Reagovat
PP

Reagovat
Cobra

To vědět, že to tak dopadne, tak jí to vrazím do prdele!

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

torres

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

vybavuju si akorát Robbena v Chelsea a Čecha bez helmy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
r.mrazik

Ten vůl nenechal Rosu kopnout? To je maaaagor

Reagovat
Busby babes

tak museli vyhrat, ze jo. Neni to charita... ja v tomhle Wengera celkem i chapu. stat se mohlo cokoliv a pak bys najednou spolehal na nerozehraneho Rosickeho...

Reagovat
C-M@ster

To jo, hráli proti týmu, co 12 z posledních 13 zápasů skončil a nakonec měl o 54 bodů míň jak oni, tak je jasný, že se Rosa nevešel ani na lavičku a nemohl si ani těch posledních 10 minut za rozhodnutýho stavu čutnout...

Já spíš myslel, že se báli, aby se nezranil.

Reagovat
fantomas

Cazorla s Coqem šli do toho zápasu taky uplně nerozehraní. Arteta byl na lavičce a symbolicky si kopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický narozdíl od těch, co na hřiště šli, hrál poslední týdny za juniorku.

Reagovat
Counter

Z našeho pohledu je to dost těžké pochopit, protože pořád Rosu považujem za supr hráče, který by dokázal pomoct i nerozehraný stejně jako ten Arteta... Wenger na tiskovce říkal, že to bylo hodně těžké rozhodnutí a byl z toho smutný (bla bla, stejně mu to kritici věřit nebudou), ale bylo pořád něco v sázce a prostě se tak rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomuhle přesně doufám, aby nešel už jenom do nějaký srandy typu MLS, ale aby si šel vyzkoušet ještě prestižní ligu (třeba španělskou) a ukázal, že je pořád parádní fotbalista. Ta teorie "bylo třeba Aston Villu porazit a Rosický by nám to mohl zkurvit", mě uplně uráží.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Tak tohle fakt nedokážu pochopit. Kdyby měl nějaký pochybosti o jeho zdravotním stavu nebo kdyby se Rosa nechtěl zranit, tak bych to i bral. Ale takhle... takhle je to fakt smutnej konec, tohle si nezaslouží.

Prostě odmítám věřit, že by byl takovej obrovskej risk, aby Rosa nemohl být na lavičce místo Iwobiho/Campbela, kteří jsou typově podobní jako vejce vejci. Jasně, v případě, že by Arsenal na konci nevedl, případně by ještě byla možnost, že o vedení přijde, by nemusel nastoupit a nikdo by to Wengerovi v konečným zúčtování nevyčítal.

Wengera jsem až do letošní sezony nijak zvlášť neměl v lásce, ale nikdy jsem mu neupíral kredit a dá se říct, že jsem ho i obdivoval za práci, kterou u vás odváděl. Teď už mi přijde nejistej, přesluhující a měl by skočit, dokud neztratí všechen respekt.

Reagovat
r.mrazik

To fakt neberu...na lavici sedět mohl a pár minut taky měl odehrát

Tohle Wenger posral...

Reagovat
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=Dlr2yQmp318

Vypadá fakt jak nějakej mladík, to je neskutečný

Reagovat
Busby babes

Tak ten nas zapas se bude dohravat v utery od 21 hodin naseho casu.

Tak doufam, ze tam dame mlady a opory budem setrit na finale.

Reagovat
I am Mancunian

odkial to mas ?

Reagovat
Busby babes

mam toho plnej twitter. Ale nikde tam nemam kde to ti lidi vzali.

Reagovat
kiwwi

@StanCollymore

BREAKING. Man United game provisionally rescheduled for 8pm Tuesday.

Reagovat
Busby babes

dik. toho nemam ve svem listu pro United.

Reagovat
Infernoqt

pffu, dobrý datum nakonec... ještě odpoledne na SS říkali, že to nebude dřív jak před FA Cupem

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

AVB > Pochettino - psal jsem to tu pár kol zpátky a sklidl jsem jen posměch a teď?

AVB víc bodů v sezóně, kdy všechny velkokluby hráli dobře...

Pochettino míň bodů v historicky nejslabším ročníku PL a ještě nedokáže mužstvo psychicky připravit na nejdůležitější utkání v posledních kolech a skončí za Wengerem

Nehledě k tomu, že jeho bilance proti silným týmům je taky žalostná kromě výher proti Man City domácí výhře nad United to byla samá remíza/prohra....

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si to vôbec dovoľuješ, porovnávať AVB a Pochettina

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jako, ale AVB by v takový sezóně udělal titul...

vždyť z Pochettina se dělá bůh pro nic... - Man City nejslabší sezóna za pár let, to samý Chelsea, Liverpool, Manchester United a Arsenal podělal taky co mohl... a on v tý sezóně uhraje 70 bodů? A to má být jako oslavováno - vždyť to není žádný progres i Redknapp dokázal uhrát 70 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to nedávne porovnávanie čítal... Ja si tiež myslím, že Poche nie je o nič lepší...

Reagovat
Hachim Mastour

To rád počujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes všechna negativa předvádel Tottenham sympatický fotbal. V rozhodující moment se sesypali, ale je to mladý nezkušený tým s velkou budoucností, takže se to dá pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

to se dá chápat pouze jako nepochopitelná chyba manažera - Redknapp i AVB věděli, že takovej Gallas, Dawson apod. hráči se nevyhazujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I teď tam mají třeba Llorise nebo Vertonghena což jsou téměř třicátníci, ale asi na to nejsou zvyklí, tak se sesypali.

Abych se zastal Pocheho. Oni se možná v rozhodující chvíli posrali, ale nepamatuju si, kdy Tottenham působil po většinu sezóny tak dominantně.

Reagovat
smazaný uživatel

dominance max. proti týmům z druhý poloviny tabulky a i to se jim ke konci sezóny rozsypalo.. Vs. United 1 výhra a 1 prohra, vs. Chelsea - dvě remízy, vs. Leicester remíza a prohra, vs. Liverpool 2x remíza, vs. Man City 2 výhry, vs. Arsenal 2 remízy, West Ham 1 výhra a 1 remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si Tottenham za AVB a opravdu se to nedalo srovnat s letošní sezónou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nechapu, co je posledni dobou moda porovnavat ty body.

Pochettino dovedl Tottac k historicky nejlepsimu umisteni v Premier league. 4. uz byli dvakrat, 3. jeste ne. A navic hrali o titul a byli posledni pronasledovatel Leicesteru. Ze ten konec pak nezvladli je smutny ale nic vic. A nechapu, proc se to nekdo snazi shazovat tim, ze AVB udelal stejne nebo vic bodu. No a co?

Reagovat
cristiano.K.

ty porovnání jsou na palici, nechápu,že si na to někdo vzpomene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to su picoviny...na to sa moze chytit len deluded counter a zaschrona

AVB skoncil 5. a Pochettino 3.

Pochettino > AVB

End of story.

Reagovat
smazaný uživatel

píčoviny? takže takový okolnosti jako forma všech ostatních týmů se nepočítá? výsledky proti silným týmům se nepočítají? celkový počet bodů se nepočítá? Absolutní nezvládnutí závěru sezóny ti taky nic neříká?

Reagovat
kiwwi

najviac ma zaujima umiestnenie v tabulke - ostatne je len bonus

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo je dost velká shoda okolností to každý musí uznat... Kdyby měl AVB víc takovýho štěstí jako měl Pochettino tak uhraje LM s prstem v nose...

Reagovat
kiwwi

jj a my keby sme mali SAFa tak vyhra ligu s prstom v nose a druhym v riti...a keby pes nesral tak ho roztrhne

Reagovat
smazaný uživatel

co se snažím říct je, že Pochettino dotáhl Spurs na třetí místo ne díky tomu, že by byl génius, ale díky neschopnosti ostatních týmů a to mi prostě nikdo nevymluví...

Reagovat
Busby babes

ok. Poche dal vic golu nez AVB, dostal min golu nez AVB. jen shodou okolnosti nedosahl na vic bodu.

Co ted? tohle shodis jak?

Reagovat
smazaný uživatel

ok já to nevyvracím - Leicester měl horší skóre a přesto byl mistrem - asi to skóre nebude zase tak podstatný co myslíš?

Reagovat
Busby babes

Leicester mel min bodu nez vetsina predchozich mistru a nekdy i podstatne mene. Asi to kolik mas bodu neni tak uplne podstatny, dokud mas aspon o jeden vic nez vsichni okolo, co myslis?

je pekny, ze se snazis pracovat s cislama, ale tva interpretace je dost podivna, kdyz to reknu mile...

Reagovat
13

To vysvětluje proč fandíš zrovna Manchesteru United.

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis zase tohle osvetove video je treba.

Protoze jedine, na cem ve sportu zalezi, je to postaveni v tabulce. Zbytek jsou jen detaily.

Reagovat
13

se to asi fanoušek od fanouška bude lišit. Já třeba hry nehraju jen proto abych vyhrál a podle toho pak nahlížím i na tým, kterému fandím.

Reagovat
Busby babes

tak ono je rozdil rekreacni sport vs profi. I kdyz i v tom rekreacnim chces vzdycky vyhrat a ne si jen tak zahrat, ne?

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

nehovoriac, ze Spurs hrali tento rok krajsi futbal, dali viac golov a menej inkasovali...cela ta sezona bola proste lepsia a mozes sa aj na hlavu postavit

Reagovat
smazaný uživatel

proč z toho teda bylo tak málo bodů? nějaká zlá magie?

Reagovat
Busby babes

proc teda AVB tenkrat neskoncil lip? nejaka zla magie?

Reagovat
smazaný uživatel

narozdíl od Pochettina neměl to štěstí na sezónu, ve který by všechny velkokluby hráli tužku - nemyslíš, že to je dost podstatnej faktor?

Reagovat
Busby babes

stesti... na to se vzdycky vymlouvaj porazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

jj opravdu není žádnej rozdíl mezi sezónou 12/13 kdy Arsenal, Chelsea, Manchester United a Man City uhráli všichni více než 72 bodů a sezónou 15/16, ve který měl Arsenal 71, Man United 63(6), Man City 66 a Chelsea 50 takovej běžnej ročník PL - to se stává vlastně každou druhou sezónu

Reagovat
Busby babes

sorry, to jsou kecy. Poche skoncil 3. a muzes to shazovat celej den jak chces a porad bude 3. a porad to bude znamenat nejlepsi vysledek v novodobe historii klubu. A zbytek je jen nepodstatnej detail.

ze si taky nevzpomenes na tohle:

Following the sale of star player Gareth Bale to Real Madrid for a world record fee of £85.3 million,[33] Villas-Boas was active in the transfer market before the start of the 2013–14 Premier League season. Key acquisitions included defensive midfielder Étienne Capoue, midfielder Paulinho, striker Roberto Soldado, the versatile Nacer Chadli, ball-playing defender Vlad Chiricheș, winger Érik Lamela and playmaker Christian Eriksen. Departures from the club included Tom Huddlestone, Clint Dempsey, Steven Caulker and Scott Parker.[34]

prodali jste nejlepsiho hrace za posledni leta za bezprecedentni balik penez a utratili to za tyhle hrace... hrajou z nich 2 a jeden obcas strida. zbytek uz ani neni v klubu.

Jj, AVB byl lepsi. proto jste ho vyhodili po tom, co dostal ve 2 zapasech 11 golu od City a Liverpoolu, protoze byl tak suprovej.

Reagovat
smazaný uživatel

by sme teď měli vyhodit Pochettina potom co dostal 5 gólů od Newcastlu a domácí prohře se Saints...

Jinak jsou prostě věci, který trenér neovlivní a jsou pro něj buď pozitivní - štěstí nebo negativní smůla dám názorný příklad: Spurs skončí 4. v lize a přesto se nekvalifikují do LM, protože vyhraje ligu Chelsea a platí pravidlo, že v takovým případě se kvalifikují do příštího ročníku na úkor 4. týmu v lize a po pár letech už tohle pravidlo neplatí.... další příklad: všichni moji konkurenti v boji o LM nahrají podprůměrný počet bodů - což se v posledních 10 ročnících ani jednou nestalo.... další příklad získáš největší počet bodů v historii týmu a skončíš na 5. místě....

Reagovat
Busby babes

Leicester's 81 points would have made them champions in 6 of the 24 seasons since the Premier League's inception.

jak rikam, meli jen stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je v tom, že oni vedli ligu většinu sezóny a věděli kolik bodů potřebují získat na vítěství.... Ale jo i oni měli štěstí na výsledky ostatních týmů, protože v 18 sezónách by ten titul nezískali.... Prostě ignoruješ fakt, že jsou věci, který trenér neovlivní a přesto mají výrazný vliv na to jak je sezóna hodnocená...

Reagovat
Busby babes

a ty zas precenujes vliv stesti nebo smuly a pletes si dojmy s fakty.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co už nazvat smůlou pokud to není fakt, že tým se umístí na 4. místě v sezóně, kdy vyhraje LM Chelsea a v sezóně, kdy platí pravidlo, že vítěz LM vyšoupne tým ze 4. místa v další sezóně LM pokud se neumístí v top 4....

a nevím co už více nazvat štěstím než se umístít na 3. místě se 70 body což by v některých sezónách nestačilo ani na 4. místo a v jiných právě tak akorát na 4. míto...

To prostě není přeceňování, ale objektivní hodnocení...

Reagovat
Busby babes

a co kdyz mel stesti AVB ze udelal tolik bodu. coz se projevilo v dalsi sezone, kdy uz to stesti nemel a dopadl jak dopadl. protoze stesti/smula ovlivnuji veci kratkodobe. v dlouhem horizontu rozhoduje kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tvoji logikou: Leicester vyhral titul, ale mel jen 81 bodu. Takze se to vlastne taky moc nepocita, protoze za poslednich 10 let by to stacilo na titul jen jednou a casto by z toho nebylo ani druhe misto...

Reagovat
C-M@ster

Ne. Jeho logikou by Leicester ten titul neudělal v sezónách, kdy byla větší konkurence, s čímž se dá souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj si tieto jebnute analyzy pre seba. Historicky najslabsi rocnik PL ? Co to akoze znamena ? Ze ma Lester najlepsie vysledky, alebo WHU lepsie ako Chelsea tak je to najslabsi rocnik? Lebo meno sa nerovna kvalite? Toto je ozaj najviac jebnuty nazor aky som cital. To ze kvalitne timy predvadzaju mizerne vysledky asi nieco znamena nie? To Mourinho je teraz co ? Najslabsi manazer na svete? Lebo majstrovsky kader viedol v najslabsej sezone PL na zostupove priecky? A Lambert je asi poloboh ked tragicku Villu udrzal v tazsej sezone v lige a ziskal viac nez dvojnasobok bodov co maju teraz, vsak? Vsak do ligy stale prichadzaju lepsi a lepsi hraci, ako moze upadat?

A to nehovorim o futbale, kt. predvadzal Tott pod AVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Si sa nejak nezvycajne rozčertil.

Reagovat
smazaný uživatel

vypustil som omietkoveho demona.

Skuskove, co ti poviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://efsearch.owny.cz/

se z nasrání na nás všechny vysral?

Reagovat
Counter

Ví, že kdyby to zpřístupnil, tak by slíznul ještě víc

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

owny

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

nezvládnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

je to borec..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí akorát kliknout na smajlíka je tam jen jeden a hrozně splývá s tím okolím přesměruje tě to na původní web.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Terry: "For me I'm delighted Leicester have won it and i'm glad Tottenham haven't."

Reagovat
Blasphemer

Terry: "For me I'm delighted Leicester have won it and i'm glad Tottenham haven't."

Reagovat
Counter

http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal-vs-tottenham/arsene-wenger-post-match-interview.html

Na konci říká, že chce přivést tři nové hráče, tak to jsem zvědav.

Reagovat
Hachim Mastour

Umtiti/Koulibaly, Kanté/Xhaka,Morata/Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Holding/Chilwell, Xhaka, Mchitarjan + zapracovat do áčka aspoň jednoho talenta z těhle (Akpom, Mavididi, Toral, Crowley, Niles, Gnabry, Adelaide, Bielik) A budu celkem spokojen

Reagovat
Hachim Mastour

Tí dvaja stopéri nie sú zlí, ale myslím si, že tí moji sú skúsenejší, talentovanejší a lepší.Na Willocka si zabudol, to je tiež talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem je neviděl hrát, vycházím jen ze spekulací

Reagovat
SunFells

Ani on, Chilwell není stoper.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mastný Chobot

potrebujeme hrota, nie ďalšie AM (Mkhitaryana)... otázka je koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mchitarjan je univerzál, už dal i přes 20 gólů. Giroud si podobně jako Theo loni dnešním hattrickem podle mě zajistil pevnou pozici, bohužel

Reagovat
Hachim Mastour

Mhkh by hral na ľavom/pravom krídle, podľa Alexisovej formy. Wenger naznačil, kvoli zranieniu Welbecka privedie útočníka.

Reagovat
mr.Silver

Snad ne

Reagovat
SunFells

2-3 vždycky říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám příchod nějakého francouzského superstrikera

Reagovat
Mastný Chobot

2 two important players etc... dúfam, že ignorovanie Flaminiho neznamená, že sa plánuje, aby ostal

Reagovat
SunFells

Právě, hlavně i hráči furt mysleli jen na Rosu a Artetu, ještě u druhého gólu jak šli slavit s Rosou, tak on stál hned vedle a srali na něj

Reagovat
Mastný Chobot

chudák, aspoň Mesut mu snáď venuje príspevok na insta

Reagovat
SunFells

Tam má zatím jen klasicky "Ya Gunners Ya" a že pojebali Tottenham

Reagovat
Jardin

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

RB, stoper, CM a AM.

Jenko, ?, ?, Lewandowski

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, Holding, Skrtel

Reagovat
Rarášek

Když výjde Umtiti, budu spokojenej.

Reagovat
PP

Tak toto nečekal měsíc zpět asi absolutně nikdo..

To muselo být snad cinklé nebo já nevím.. každopádně vesmír v rovnováze..

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy bude zraz, s Vladom, s Ivanom, Kubom, Lacim, Samom, Oliverom, Dominom by som si rad vypil, vsetci naraz, to by dpč bolo Bohovske

Reagovat
smazaný uživatel

Ak som na niekoho zabudol, tak sorry, Oliver doplni zoznam

Reagovat
fff

Olo Ti doplni rovno aj adresy, telefonne cisla ci preferovany alkohol

Reagovat
smazaný uživatel

aj teba som zabudol, ale tak chapes, scouserska prevaha mi nevonia

Reagovat
smazaný uživatel

dpč a vymenoval som len slovakov, šovinista zasraty

Reagovat
Mastný Chobot

v pohode, dojde mi flaška od Janíka a môžeme si dať niekam prípitok

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze to mas poistene. Na ownysearchi to uz asi nenajdes

Reagovat
Mastný Chobot

tak týždeň dozadu tu písal, že už mu tú fľašku môžem ísť kupovať, takže on vie

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi kruty den toto..velmi

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som teraz v slovinsku, dojdite sem

Reagovat
smazaný uživatel

A Duso by mohol dojst, kupime mu dres Morena

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Dufam,ze sa tu niekto stavil s tym saskom Ownym co este nevyliezol z kanalu. Pamatam si pred sezonou ako hrdo pisal ze sa stavi aj o 100 eur. Kazdopadne sme mali na male nakoniec sme znova pred nimi . Neskutocne

Reagovat
Mastný Chobot

so mnou sa stavil o flašku... nebudem klamať, tieklo mi do bot, už som mu ju skoro 2 týždne dozadu kúpil, dobre, že som počkal

Reagovat
Nikikrew

dobre ze si pockal. Ja si pamatam ze po ich velmi zlom zaciatku tvrdil, ze sa stavi o 100 euro ze skoncia pred nami. Skoda, ze som vtedy do toho nesiel aj ked by som bol tak isto mesiac dozadu zmiereny s tym, ze by som prehral

Reagovat
afc

Ja som sa s dollarom o 100e,tak som zvedavy ci dodrzi slovo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=6-T5Ghy-msM&feature=youtu.be

http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal-vs-aston-villa/arteta-in-tears.html

ááh, toto sú tie najkrajšie emócie, pre toto je futbal najlepší... ak som naňho niekedy zanadával, tak všetko beriem späť, nekonečný sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Jsem myslel, že ještě půjde někam do Španělska dohrát, ale tohle byl jeho úplně poslední zápas? Tak snad nepůjde za tím Pepem, ale zůstane u nás.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
jacobT

snáď u nás zostane

Reagovat
PhilipS

Wenger o Rósovi: "It was a very sad day for me yesterday not being able to pick him to be in the squad today because there was something at stake." dělá si ze mě prdel? O co jako šlo? Tak to je nehoráznej middle finger.

Ať už jde Wenger do hajzlu. Už ho mám plný zuby

Reagovat
13

co znamená at stake?

Reagovat
Busby babes

ze bylo porad o co hrat. preklad by byl, ze bylo porad neco v sazce.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
13

díky, v tom případě je to kokot.

Reagovat
PP

kokot je to.. Na lavku a případných pár minut za rozhodlého stavu, což se stalo..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo je na tom chcel ísť na druhé miesto a načo bude dávať do zostavy či na lavičku hráča, s ktorým nemôže počítať lebo by sa po minúte zase zranil ... Rosický mu skôr môže byť vdačný, že ho s tímu dávno nevyhodil zbytočne vyhadzované peniaze pre Arsenal na plat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v 80- minute, ked bolo 3:0, tak ho tam mohol hodit, ci? Rosa by tam mohol nabehnut aj bez toho, aby sa musel robit nejaky kompromis, lebo konci a lebo rozlucka.

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

jo a on Wenger vedel uz vcera, ze to bude v 80. minute 3:0 co? co kdyby musel ve 20. minute za stavu 0:1 potreti stridat kvuli zraneni a jedinej do zalohy by byl nerozehranej Rosa?

Reagovat
Mastný Chobot

v 20. minúte tretíkrát striedať? zas nebuďme scifi, namiesto Iwobiho, Elnenyho alebo Ramseyho, ktorí toho odohrali v poslednej dobe viac než dosť, pokojne mohol byť

Reagovat
Busby babes

dobre, tak v 51. minute. samozrjme nevim, jak to u vas vypada, kdo se jevi lip na treninku, kdo kolik odehral za rezervu, jak jsou na tom zdravotne a tak. nesleduju vas. jen mi prijde, ze se Wenger rozhodl takhle, protoze mu to tak prislo spravny. Kdyby vam o nic neslo, tak bych chapal ten hejt vic. ale vy jste porad meli o co hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli tomu som tam dal tu druhu cast. On by mal na lavicke Rosickeho. Nie Bassonga, alebo Skalaka. Rosickeho.

Reagovat
tunkic

Byl rozehranej víc než Cazorla!!

Reagovat
Busby babes

asi mu veril vic. hele, me to prijde blby, ze se tam Rosa nedostal, ale tady u netu a se znalosti vysledku se to keca. Odpovednost ma ale Wenger a nikdo jinej. a jelikoz bylo porad o co hrat, tak se rozhodl takhle. je to mozna smutny, ale zas bych to s tou kritikou neprehanel.

Reagovat
Mastný Chobot

to je jasné... A zrovna u Wengera nájdeš aj lepší dôvod zanadávať si.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

prave. tak bych je nehledal jeste jinde...

Reagovat
SunFells

Když vidíš na lavici 19 letého Iwobiho, tak je fakt těžké překousnout nenominování loučícího se Rosy, který byl výkony dlouhodobě asi nejspolehlivější hráč.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Proto taky nikdo nečekal, že bude v základu, ale na lávce pro něj najít místo měl....a vzhledem k vývoji by měl i pohodovou možnost ho tam aspoň na chvíi dát!! Jiná věc by byla, kdyby to byly nervy až do konce...

Reagovat
Busby babes

again. a vyvoj byl jasnej uz vcera?

Reagovat
tunkic

again.....místo na lávce mu prostě najít měl a pak by se vidělo podle průběhu!!!

Reagovat
Busby babes

jak rikam, bez zodpovednosti jako general po bitve je to hrozne jednoduchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Je to zklamání no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
tunkic

To fakt posral.....když mohl Arteta, nevím proč se vysral na lepšího Rosu!!

Reagovat
C-M@ster

Bilance Aston Villy budí takovou hrůzu, že nemohl být Rosa ani na lavce...

Reagovat
afc

Toto proste skurvil na celej ciare

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.facebook.com/stamfordbridge1905/videos/1000855256658004/

To je v MLS normální, že po vstřeleném gólu tam zvoní zvonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může to být nějaká tradice v Montrealu nebo tak. Napříč sportama v Americe jsou takový oslavy běžný. Vím, že v třeba v NHL Columbus střílí po vstřelení gólu z kanónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco takového vidím poprvé, ale má to svoje kouzlo no.

Reagovat
kiciN

jak rika imp, maji to jako tradici, uz jsem to u par sestrihu zaslechl

http://www.mlssoccer.com/sideline/news/2016/10/02/montreal-impact-1642-mtl-bell-ritual

Reagovat
smazaný uživatel

Mason Carol tohle duo má reálně tak na League One, bez Démbelého ten střed stojí úplně za prd

Reagovat
Counter

Ještěže jsme na tom Etihadu jen remizovali, byla by to dneska nuda

Reagovat
SunFells

600. pro Girouda a jeho pocty Rosovi

Reagovat
Counter

A pro Newcastle a pro Rafu kouzelníka!

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

vyčaroval champ

Reagovat
Counter

http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/form-guide.html?tableView=total

Kdyby přišel dřív, tak záchrana easy peasy lemon squeezy

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Nemáte někdo gif s tím malým (menším) Cazorlou?

Reagovat
captain18

No,ale ten Hectorov pas pri tretom gole

Reagovat
Mastný Chobot

mňa potešil aj ten Nachov center pri prvom, zrovna keď sme tu naposledy nadávali na jeho centre, tak vytiahol toto

Reagovat
Recoba Inter

United už LM udělat nemůžou? jakto? vždyť vzájemnou bilanci mají lepší v porovnání s City ... pokud to teda v Anglii není hned o skóre

Reagovat
wild

je to o skore

Reagovat
forrest

Bohužel, před pár lety jsme takhle přišli o titul, nyní i o LM. Ale samozřejmě v tom nechci hledat výmluvu, prohráli jsme si to na hřištích, kdy nedokážeme v závěru naplno bodovat.

Snad to aspoň podlomí nohy Van Gaalovi...

Reagovat
Infernoqt

no to snad ne

Reagovat
kiwwi

a ty tomu akoze veris?

Reagovat
kiwwi

resp. podla mna to kludne moze byt ukludnenie ludi, ze islo o fake...keby sa ukazalo ze to bola real bomba, tak by to bol neskutocny pruser a zmenilo by to cely futbal

nemam rad konspiracie, ale tomuto by som celkom aj veril

Reagovat
Busby babes

no jo, celkem tomu verim. a temhle konspiracim neverim. protoze v dnesni dobe by se to stejne dostalo ven.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bola real bomba tak by na 99 percent vybuchla..

kazdopadne si uz dlhsie myslim ze je len otazka casu kedy sa takyto neskutocny pruser ktory zmeni cely futbal stane

tazko niecomu takemu zabranit

Reagovat
iamek

Iluminati

Reagovat
C-M@ster

„Daniel Drinkwater”

Reagovat
Mastný Chobot

K Rosovi ešte; ak sa rozhodne ísť do Sparty alebo do Česka, tak fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Ak mu vydrží zdravie, tak nepochybujem, že bude o 5 parníkov najlepší hráč ligy, on ešte teraz má na najvyšší level.

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

a v iných ligách o koľko parníkov?

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokot

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

My víme Domi, my víme. Už se mi chladí šampáňko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak ta "bomba" na OT prý byla atrapa použitá na nějakém bezpečnostním cvičení týden zpátky a kdosi na ni jaksi zapomněl či co Jestli se to potvrdí, tak docela trapas.

Reagovat
Busby babes

no hlavne asi chudak ta firma co tam to cviceni mela... to ji taky muze poslat do bankrotu az ji prijde faktura za zasah, proplaceni vstupenek, hotelu, letenek vsech tech turistu...

Reagovat
Counter

jj, teď je už snad jen otázka, jestli to celé položí na jednoho chudáka, anebo to odskáčou jako společnost

Reagovat
Busby babes

no tak ono ve vysledku za to nekdo konkretni ponese odpovednost. nebo teda mel by. nevim jak to pak je se zakonama na podobne veci v UK. teoreticky je odpovedna firma a ta pak muze vymahat skodu na zamestnanci... ale kdo vi, nejsem pravnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně pochybuji, že by na základě dostupných informací byla dovozena odpovědnost konkrétního subjektu v takovém rozsahu...Odpovědnost za škodu je navíc v common law hodně spojena s forseeability rule, a je hodně velká otázka, nakolik by tahle omise zmíněné pravidlo naplnila. Důležitou roli k posouzení odpovědnosti tak budou hrát zejména přesné okolnosti (viz níže uvedené otázky).

Reagovat
Mastný Chobot

akože bolo cvičenie na štadióne? to by bolo aj na pokutu pre MU

Reagovat
Mastný Chobot

alebo teda na tých, čo to tam organizovali

Reagovat
Busby babes

proc na pokutu za to cviceni?

bude zajimavy co z toho bude. pokud nekdo od nas neco prehledl, tak to na pokutu bude no. Jedine pozitivum je, ze si to vsichni aspon vyzkouseli v realu, jak evakuovat stadion a tak...

Reagovat
Mastný Chobot

pokutu od FA za zrušenie zápasu, poškodenie mena... len teda to asi bude smerované na tú firmu, nie na MU

Reagovat
Busby babes

tak zapas zrusila policie, ne my, ze jo... tam pak neni na vyber a bylo to tak imho spravne. v dnesni dobe...

Reagovat
B3n

Já četl, že to klub přerušil na základě doporučení policie.

Reagovat
Busby babes

tak to je snad to same, ne? a nerekl bych, ze policie u takovych veci vydava doporuceni.

Reagovat
Counter

Možná z toho budou mít nějaký problém i o ni, protože měli celý stadion určitě zkontrolovat ještě předtím, než se to tam vůbec začalo plnit, a očividně selhali.

Reagovat
Busby babes

jo, to asi jo. Collymore to dobre pise na twitteru ted:

1. Nobody knew of Wednesday drill amongst stewards, #MUFC staff?

2. Experienced company leaving shot behind in heightened security times?

3. Every news outlet putting "accidental" narrative out without any questions?

4. Police calming genuine fears with "accidental" line?

5. Wednesday to Sunday Man United have no cleaners on site checking/cleaning loos?

6. Company left one rogue device but took the rest?

7. Security company walks away from Old Trafford Wednesday without an inventory check and does nothing till Sunday till Police check?

Reagovat
Counter

No nevím, jestli to píše dobře, právě se tam hádá s Rorym Smithem o možné konspirační teorii, že to byl teroristický útok a vláda to tutlá

Reagovat
Busby babes

to uz jsem necetl.

Reagovat
vodka

tak třeba 6., 7. poznámka se může stát úplně běžně... a kdyby se opravdu zabránilo bombovému útoku, tak by se tím spíš chlubili, než všechno tutlali... i když selhání je, že by se někdo s bombou vůbec dostal na stadion...

Reagovat
kiwwi

> a kdyby se opravdu zabránilo bombovému útoku, tak by se tím spíš chlubili, než všechno tutlali

ja myslim, ze by to prave tutlali

Reagovat
Busby babes

never tem konspiracim... za a je to blbost a za b se bezpecnostni slozky vzdycky chlubi uspechama.

Reagovat
kiwwi

sice trochu OT ale poznas kod ENIGMA? Niekedy je to lepsie ututlat pre vyssie dobro

Reagovat
Busby babes

jo znam, jenze srovnavat tajnou vladni operaci s policejnim zasahem... no nevim. Ale tak, kazdy muze verit cemu chce no. Ja v zasade nemam jak ti to vyvratit.

Reagovat
kiwwi

jak pisem, ja moc na konspiracky niesom, ale v tomto pripade by realna bomba mala velky impact na bezpecnost na stadionoch a zvlast pred EUROm...

Reagovat
Busby babes

nevim no, spis by to mohli vyuzit naopak jako apel na navstevniky ve smyslu: davejte si vetsi pozor na sve okoli, hlaste podezrele veci, etc...

Reagovat
vodka

tutlají se jiné věci než překazení teroristického útoku. mlčeli by o tom v případě, že by ještě neměli pachatele a zveřejnění by ohrozilo vyšetřování, což si nemyslím, že je úplně tento případ...

Reagovat
Counter

.@gmpolice confirm device found at Old Trafford was a "training device" accidentally left behind by a private firm

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

To je jeste lepsi nez ten Tottenham dneska

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

zjavne inspirovali Slovenskom

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zielinski už je skoro 100% u nás. Sem na něj zvědavej. Polák,z italský ligy a průměrného týmu. Může asi jen překvapit no

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Aguero byl fakt neskutečnej. Letos trošku nestíhám tu jeho formu :D Proti Realu ani nevystřelil v tom dvojzápase a dneska neskutečně hroznej :D ..... Snad ho pepek probudí jinak poslat ho do tý Argentiny kam chce .....

Reagovat
Mastný Chobot

súdiš podľa 3 zápasov, hej? jeden gól mu chýbal do najlepšieho strelca ligy a to odohral skoro o tretinu menej ako prvý Kane... ale hej, no, do argentínskej ligy s ním

Reagovat
Busby babes

kdyz tohle trochu vystihuje Kuna. ma zapasy, kdy je neskutecnej a da 2-3 goly (nebo 5) a pak zapasy, kdy neni skoro videt. aspon letos to tak casto mel.

Reagovat
Counter

To tak nějak vystihuje každého hráče na světě

Reagovat
Busby babes

no ani ne. Vardy a Kane dali gol ve vice zapasech. to jsem tim chtel naznacit.

Reagovat
smazaný uživatel

44 zápasů a 29 gólů. To se ti zdá málo? Dlouhodobě s Kanem asi nejlepší útočník v Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

praveze s realem vystrelil a skoro rozhodl...

Reagovat
smazaný uživatel

PRO MANCHESTER UTD. A VŠECHNY JEJICH FANS Předem přijměte omluvu, Vim, že jsme vás připravili o LM, ale byla to naše rozlučka s UP, museli jsme vyhrát

Snad to v sobotu zvládnete a vyhraje FA. Doufám, že ho chcete vyhrát!?? A dáte do toho všechno.

Nikdy jsem vás moc nemusel, ale tohle bych vám nikdy nezapomněl. Vím měli jsme si to uhrát sami, ale byl v tom kopec smůly. Byla by škoda si z tak úspěšné sezony pro WHU, nic neodnést.

Takže DÍÍÍKY A COME ON UNITED!!

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
tomasinho

Sorry, že až teď, dřív jsem se na EF nedostal.

Spurs

Nádherný konec sezony, nic víc jsem od závěrečných 2 kol ani nechtěl, nakonec se to splnilo a ještě s přispěním Beniteze, no paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mimochodem skončil 8., ale chápu, to je vedlejší.

Reagovat
tomasinho

No je, nám v lize šlo o hovno už, takže pochopitelně mě v závěru ligy zajímaly jiné věci. Hlavně to, jak spadnete pod Arsenal. A díky bohu, splnilo se A i s tím 8. místem si možná zahrajeme LM stejně jako vy.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
Counter

Kdo se to tu ptal na to Cazorlovo děcko?

https://twitter.com/__LondonIsRed__/status/731957424093945857/video/1

SIGN HIM UP!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Už teraz lepší ako taký Odegaard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PODEPSAT!OKAMŽITĚ!!!

Reagovat
SunFells

se potatil

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden sklz a bude plakat za mamkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc starý na Vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jake nozicky

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/CilGqhQW0AAl7_u.jpg:large

A pak je tu druhý extrém... Dneska se už hypují i pětiletá děcka

Reagovat
Hokaido

Ty pičo a já si jako malej kopal na škváře. Život není fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
Azza

Reagovat
Mönchengladbach

13:0 asi těžko. Balí si Želva krunýř?

Reagovat
Infernoqt

no kdyby ,,jen" 13

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Mönchengladbach

Aha! Sorry, já koukal na Soton.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Zaschrona

Nasi majitele dneska na zapase nemeli problem delat tyhle fotky s fanousky.

https://pbs.twimg.com/media/Cigr8v2WgAAv_GK.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CigzLuFXIAAjmHJ.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CigxFZOWUAEtWOM.jpg

#WeWantMourinho

Reagovat
fajdax

Jardo tomu snad ani ty nemuzes verit

Reagovat
niflheim

a přijde Rafa nebo Brendan.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz ne Jose, tak Koeman, pohoda.

Reagovat
fenixLFC

len to nie, koeman a ty dokopy, to by to rozhodcovia mohli zabalit

Reagovat
Zaschrona

Tak zase asi lepsi Zaschrona+Koeman nez Zaschrona+Mourinho, ne?

Reagovat
fenixLFC

to je vyber

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý druhý fotce to musíš bejt ty s bráchou

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
minoLFC

a predá Lukaku

Reagovat
Mateo16

Reagovat
SunFells

Den první bez Rosického

Reagovat
PP

hlavně ať jde někam ještě hrát.. Ideálně Bundesliga (prosím BVB znovu) nebo Serie A. Každopádně kamkoliv než do naší Sranda ligy.

Jinak k tomu loučení Rosy na youtube - těch komentů z celého světa..

Reagovat
minoLFC

BvB

Reagovat
PP

tak já teda pěkně prosím!!

Reagovat
kiwwi

Simon Stone : "Been told Utd will refund all ticket holders and then offer free entry to them. Applies to both sides. Will cost around £3m."

Reagovat
C-M@ster

Ajo tyvole. Teď mi došlo, že kamoš tam měl taky jít.

Reagovat
Spasitel

Mali by preplatiť aj cestovné určite veľa ľudí na posledný zápas išlo z daleka. Mňa by tam asi drblo by som to z chuti potom dačo odpálil.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze pro away fans doprava tam a zpatky bude treba vlakem okolo 200 liber... a to jim asi nikdo neproplati.

Reagovat
TopinB

Cherries mají prý dneska říct jak to udělají, ale někde jsem viděl, že dopravu zaplatí

Reagovat
Counter

Ale snad se to nějak vyřeší, bylo by to pěkné gesto.

Reagovat
Error

Ale takový čínský turista, který měl po zápase naplánovaný odlet, si může nasrat.

Reagovat
kiciN

to bude krusnej den v praci....

Reagovat
kissak

Včera to byl snad první zápas, kterým mě Magpies bavili (škoda že i posledním v EPL) a nejen proto, že porazili do té doby druhý tým, ale že jej nevypustili ba i dokonce jejich entuziasmus neopadl i po vyloučení Mitry. A tak se ptám to nešlo hrát se stejným zápalem alespoň třetinu sezony abychom v EPL pokračovali?

Reagovat
kiwwi

Nick Cox has left his role at Sheffield United and will be joining MUFC to help Nicky Butt in an admin role

Reagovat
kiwwi

Sagan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ousmane Dembele interviewed about his preferred foot

https://twitter.com/FutbolMediano/status/731921213145120768

Reagovat
smazaný uživatel

přesně kvůli tomu jsme ho nakonec odmítli. a vlastně nikdy jsme ho nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

typek. Mne aj vrtalo hlavou ked som ho pozoroval, ze ktora je na silnejsia.

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Tak v levé má asi větší cit, ale pravou dává větší bomby, proto s ní chodí na penalty.

Reagovat
VasAFC

a nebo je dutej jak bambus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

So it looks as though Danny Welbeck's injury has opened the door to the exciting Rashford, still only 18. He could be one injury away from the Euros, if that report in the Mirror is correct. It would be some story for United's academy player of the year, who has had such a big impact on the first team too.

Reagovat
kiwwi

More detail from the Mirror, as they report that Hodgson will indeed take only seven defenders, but with Henderson and Wilshere both timing their returns from injury nicely, Danny Drinkwater will only make the standby list despite his excellent season and the fact he was man of the match on his debut in the friendly against Netherlands.

Reagovat
smazaný uživatel

henderson tam nema co robit..wilshere si to tiez velmi nezasluzi, ale ak by sa stihol dostal do formy, tak je o parnik najlepsi zaloznik anglicka

Reagovat
vladis271

nominácia bude dnes, či až zajtra? Minulý týždeň som čítal,l že má byť na začiatku tohto týždňa.

Reagovat
tomasinho

ENGLAND SQUAD ANNOUNCED

Goalkeepers: Hart, Forster, Heaton

Defenders: Bertrand, Clyne, Cahill, Rose, Smalling, Stones, Walker

Midfielders: Alli, Barkley, Dier, Delph, Drinkwater, Henderson, Lallana, Milner, Sterling, Townsend, Wilshere

Strikers: Kane, Rashford, Rooney, Sturridge, Vardy

3 z nich půjdou ještě z kola ven.

Reagovat
Hokaido

Delph, Sterling a Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne jak sa tu este stale hypuje rosicky A este sa sije do wengera ze ho vcera nenasadil pritom jedina jeho chyba v tomto je ze toho krypla nevyhodil uz pred 5-timi rokmi.

Ziadny iny manazer by takeho useless hraca tak dlho netoleroval a nepodporoval. Cechacci mozu byt wankerovi akurat tak vdacni za to ze si svoju modli mohli cele roky idealizovat, pretoze predsa "hra" za ARSEnal

Wake the fuck up...

Reagovat
Mastný Chobot

*Shut the fuck up

Reagovat
kiwwi

jo aj to by sa tam hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz si tu zapadol nie? tak preco stale lezes s tymto tak okato a nechutne cechackom do prdele?

Reagovat
Trand

Reagovat
kissak

fakt nechápu proč nekomentuješ jen příspěvky týkající se Tottenhamu na což jediné jako jejich fanoušek máš právo protože jinde fakt si mimo mísu

Reagovat
Mastný Chobot

on je mimo misu, aj ked hovori o Tottenhame... aj keby o sebe hovoril, tak je mimo misu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som on point aspon ked hovorim o tebe aki si picimoto. ty si mimo stale, tak si vyber

Reagovat
Mastný Chobot

*aký

aj dve ciarky ti chybaju

Reagovat
smazaný uživatel

internetova gramatika > kino

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty seš debil.

Reagovat
C-M@ster

Zbožné přání fans Spurs, aby skončil před pěti lety a nebyl u tohoto:

https://youtu.be/l9J2hI7A4lE?t=312

nebo tohoto:

https://www.youtube.com/watch?v=mf9XyZq25Kw

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se. Jsou kluby, které za 100 k£pw mají hráče, kteří za rok uhrajou víc než pár zápasů za juniorku. Ba co víc, dokonce táhnou svůj tým. Ale tohle těžko vysvětlovat mufanovi, žejo Rosický mi v Arsenalu nevadil, škoda, že odchází. Víc takových.

Reagovat
C-M@ster

Tak Wenger ho několikrát odmítl uvolnit a že se Arsenalu permanentně zraňují hráči, není chyba těch plejerů, ale podle mě asi stylu tréninku - regenerace v týmu.

Nic to nemění na tom, že včera si prostě mohl čutnout, i kdyby jen na blbých 10-15 minut na konci.

Stačí se podívat, s jakým soupeřem hráli...

Reagovat
tunkic

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tunkic

Tak ses vyblil a můžeš zase táhnout zpátky do kanálu!!

Reagovat
Harakan

Šup a zpátky do kanálu ty retarde !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

co by som robil v kanaly? na to su tu ini adepti... ja som tam stravil snad este menej casu ako Rosicky na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Teba ta gramatika riadne fackuje. Ty by si v kine tych listkov moc nepredal.

Reagovat
smazaný uživatel

njn mam vyssie ambicie ako riesit SVK gramatiku na net fore a predavat listky v kine. ale tak niekto to robit musi, dat sup k yungovi a hura do prace

Reagovat
smazaný uživatel

Ambicie mozes mat. S tym co mas v hlave ich nemas nikdy sancu naplnit.

Reagovat
Lacko_Boh

v ovb prave hladame posily

Reagovat
Mastný Chobot

pasívny príjem, bráško, pasívny príjem

Reagovat
kissak

Reagovat
kiciN

Reagovat
PP

aaa, starý dobrý kretén.. Vítej zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs, Tottenham

Reagovat
fenixLFC

usty, ty si na FSS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

som nevedel no

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem valil bulvy Si musím dávat pozor, koho na chodbách potkávám

Reagovat
fenixLFC

dpc, to kolko nas tam je? a to usty hral proti môjmu timu a aj tak som nevedel ze to je on

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

ENGLAND SQUAD ANNOUNCED

Goalkeepers: Hart, Forster, Heaton

Defenders: Bertrand, Clyne, Cahill, Rose, Smalling, Stones, Walker

Midfielders: Alli, Barkley, Dier, Delph, Drinkwater, Henderson, Lallana, Milner, Sterling, Townsend, Wilshere

Strikers: Kane, Rashford, Rooney, Sturridge, Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford, Townsend/Lallana a Dier/Drinkwater/Henderson von.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph samozrejme, nie Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford, Wilshere a Drinkwater jednoznacne von

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere>Delph

Reagovat
EXoRcIsT

Noble , Cresswell neviem preco ich ignoruju ale taky Henderson ist musi pritom ma nulovy prinos

Reagovat
smazaný uživatel

Creswell mal ísť jednoznačne

Reagovat
kiwwi

namiesto koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Bertrand, aj keď by to k nemu bolo trochu nefér. Cresswell má podľa mňa väčší prínos do ofenzívy, najmä techniku má inde ako Ryan.

Reagovat
Mastný Chobot

Cresswell je momentalne najlepsi anglicky LB podla mojho subjektivneho nazoru, mal ist.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozdáva sa mi, že berie iba 3 stopérov, z toho jeden je Cahill a ďalší Stones...a tretí Smalling

Reagovat
R.Meireles

Anglii sem teda pořádně letos neviděl. Jakou formaci budou hrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Najsilnejšia možná momentálne podľa mňa:

Hart - Walker Smalling Stones Cresswell - Milner Dier Alli - Sturridge Kane Vardy

Reagovat
kiwwi

never gonna happen

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

heh, Wilshere jeden z nejmladších(8) a pátej nejlepší v počtu zápasů a to je většinu času zraněnej.

Reagovat
vanGomm

O kolik gólů,že by potřeboval Manch.U výhrát tu dohrávku,aby si zahrál o LM 18,19?To samozřejmě nedokáže.To jsem si naprosto jistý.Jó nastatat taková situace v naší lize,tak to by byla asi jiná.Tady už bych si tak jistý nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

19 vlastnych golov by uz asi bolo podozrive

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naše liga je jako wrestling- všechno je dopředu domluvený, ale lidi to stejný baví a sledují to.

Reagovat
C-M@ster

Šlo by 8, kdyby hráli doma se současnou Aston Villou a pod Fergusonem.

Maximální ofenzíva, všichni na 100% proti odevzdanýmu soupeři, kterýmu o nic nejde.

18, pod LVG a proti těmhle vocasům, to je utopie. Budou rádi za 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo myslíte zajtra united? nejako podozrivo stúpa kurz, či budú šetriť hráčov na sobotu. dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo myslíte zajtra united? nejako podozrivo stúpa kurz, či budú šetriť hráčov na sobotu. dík.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele