4. kolo
28.08.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Ruben Neves (© AFP)

Wolves doma remizovali s Newcastlem

Wolverhampton Wanderers remizoval v utkání čtvrtého kola Premier League s Newcastlem United 1:1. Za domácí otevřel skóre Rúben Neves, za hosty v úplném závěru vyrovnal Allan Saint-Maximin.

Domácí měli obrovskou šanci už v sedmé minutě. Goncalo Guedes při rychlém protiútoku našel na malém vápně Pedra Neta, který však překopl nejen padajícího gólmana Nicka Popea, ale i samotnou bránu Newcastlu. Pět minut na to se po závaru ve vápně domácích dostal k sraženému míči Joe Willock, jenže zblízka zamířil jen vedle levé tyče brány Sá. Po necelé půlhodině si na centr vyskočil Matheus Nunes, kterému poslal míč na hlavu Raúl Jiménez, jenže ani jeho pokus těsně mezi tři tyče nemířil.

Gólu se tak domácí fanoušci dočkali ve 38. minutě. Goncalo Guedes našel uprostřed hřiště Rúbena Nevese, který si balon připravil a vypálil z dobrých třiceti metrů přesně k tyči. Tuhle ránu nemohl mít ani gólman takových kvalit, jakým Nick Pope je. Wolves přidali v 81. i druhý gól, ten však nakonec sudí po konzultaci s VARem odvolal. Pedro Neto totiž před souhrou s Raúlem Jiménezem fauloval Frasera.

Hostům se však při závěrečném tlaku podařilo v 90. minutě vyrovnat. Domácí Hwang Hi-čchan sice obral soupeře o balon, jenže při snaze odkopnout jej podklouzl a poslal jej jen před pokutového území. Tam se vřítil Allan Saint-Maximin, který z voleje vypálil precizně přesně k tyči. Vzápětí mohli Magpies dokonce skóre otočit, jenže Saint-Maximin při svého průniku z levé strany vypálil jen do gólmana Sá. Obrovský tlak hostí však nekončil a v osmé minutě nastavení Elliott Anderson po rohovém kopu hlavičkoval do břevna. Skóre tak nakonec zůstalo nerozhodné.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taky se o nějakou tu setinku přikláním ke dvoječce, stejně jako naše jednička . Zde si ještě s dovo hodím aktuální kurz 2,79-3,17-2,70.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom 6 setinek .

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji pane Maximin. Z jedničky by mě bylo dosti zle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele