18. kolo
26.12.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Everton FC 1:1

Remízových výsledků dnes v Premier League opravdu nebylo pomálu, dělbou bodů skončil i vyrovnaný souboj mezi Sunderlandem a Evertonem. Domácí, kteří se dostali do vedení zásluhou premiérového gólu Colbacka, se posunuli na čtrnácté místo. Za momentálně desátý Everton se krátce po přestávce z penalty prosadil Baines.

Hosté začali lépe, Sunderland působil dost nervózním dojmem, což je nejlépe ukázalo v sedmé minutě. Velkou hrubku totiž vyrobil stoper Brown, za jehož záda si následně seběhl Cahill, z úhlu ale Westwooda nepřekonal. Jinak bylo šancí k vidění málo, hrálo se prakticky jen ve středu pole, kde probíhal urputný boj o každý metr prostoru. Domácí se však postupně osmělovali, dostali jistotu do kopaček a převzali iniciativu.

Přesto měl další příležitost Everton, konkrétně Louis Saha, ovšem na zadní tyči hlavičkoval těsně vedle. V šestadvacáté minutě už se ale zlepšená hra Černých koček projevila i na skóre, domácí poslal do vedení mladíček Jack Colback. Skvělou práci ve středu pole odvedl Sessegnon, postupoval s míčem až na hranici pokutového území, kde ho předal doleva Colbackovi. Jeho ránu z prvního dotyku sice ještě tečoval Distin, pouze však překvapil Howarda a pomohl Sunderlandu dostat se do vedení.

Druhá půle začala ve velkém tempu, hned po dvou minutách se dral sám na Howarda Sessegnon, americký brankář ve službách Evertonu ale včas vyběhl a Sessegnonovi nedovolil ani vystřelit. V jednapadesáté minutě se protáhl do šestnáctky Osman, dostal se do kleští mezi Browna a Cattermolea, upadl a rozhodčí Webb nařídil penaltu. Tu s velkým klidem proměnil Leighton Baines a vyrovnal.

Dvacet minut před koncem předvedl Howard nejistý zákrok po centru Larssona, sám pak svou chybu ale dokázal napravit, i když Sessegnon měl ke snadné dorážce velmi blízko. Do konce zápasu už se nic zajímavého nestalo, oba týmy zřejmě byly spokojeny s bodem. Utkání tak skončilo remízou 1:1 - pátou plichtou z dnešních sedmi duelů.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Mircu5

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

X 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tipuju remízu. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 na srovnání skore....

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to boj, Sunderland však chytil vítěznou slinu a potvrdí to i tentokrát. Tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

X, -2,5golu....ale nesázel bych to

Reagovat
Zaschrona

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele