9. kolo
26.10.2008 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Portsmouth FC - Fulham FC 1:1

Portsmouth na domácím stadiónu dnes zaváhal. Do vedení se sice dostal jako první zásluhou Petera Crouche, ovšem trápící se Fulham v závěrečných minutách dokázal alespoň vyrovnat. O výsledek 1:1 se postaral americký záložník Clint Dempsey.

Závěrečný zápas tohoto kola sice nabídnul divákům góly až ve druhé půli, v té první se však určitě nenudili, jelikož průběh okořenilo několik zajímavých příležitostí. Jako například v 10. minutě, kdy Crouch sklepl hlavou míč Kaboulovi, jenž se dostal ke střele a nebezpečně vypálil, ovšem vedle. O něco aktivnější byl po většinu zápasu především právě domácí celek.

Největší starosti obraně Cottagers dělal dlouhán Peter Crouch, jenže pokaždé mu scházela přesnost nebo pálil vedle. V 32. minutě předvedl nádherné sólo až z vlastní půlky hřiště Nadir Belhadj, který se dostal tváří v tvář Schwarzerovi, jenže míč do brány už dostat nedokázal, jelikož australský gólman jej skvěle vychytal. Také Fulham si ale vytvořil zajímavé příležitosti. Jednu z nich měl Johnson a Murphy, ani jeden se ale neprosadil.

Úvodní gól přišel v 63. minutě, po přihrávce od Defoea pálil přesně Crouch. Vedení mohl ještě pojistit o pár minut později Traore, ale míč poslal těsně vedle. Naopak velmi blízko vyrovnání byl v 82. minutě Bobby Zamora. Jenže svou střelu namířil přímo do náruče gólmana Jamese. Hosté se ale nakonec dočkali. Nevland našel přesným centrem střídajícího Dempseyho, jenž dokázal bez větších problémů dostat míč do sítě a vybojoval pro svůj tým nesmírně cenný bod.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne Roy zacal stridat a dostal sanci i Nevland, ktery na konci minule sezony hral celkem slusne az me to prekvapovalo... a kazdy asi krome Roy vidi ze Dempsey je lepsi nebo mozna sehranejsi, ale spise bych rekl lepsi nez Gera, ale Roy ho tam bude porad cpat nevim pripada me to ze se boji zmeny pritom ji potrebujem jako sul.... bod je nad miru zlaty a stastny bych rekl, kazdopadne diky za nej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele