Synot liga - souhrn 29. kola

23.05.2015, 19:22
Komentáře a souhrny
Mistrovské Plzni poslední ligový výjezd nevyšel, na půdě Bohemians padla 2:3. Naopak Sparta se venku loučí úspěšně, když porazila České Budějovice. Na vlastní půdě zcela suverénně a s náskokem čtyř gólů kralovali fotbalisté Jihlavy, Dukly i Jablonce. Slavia veze výhru z Hradce Králové, Příbram přestřílela Brno a Slovácko remizovalo s Mladou Boleslaví...

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 1:3

23.05.2015 17:15

Góly: 82. Aleš Dvořák - 25. Václav Kadlec, 26. David Lafata, 63. Pavel Kadeřábek

Důležitý zápas na jihu Čech zvládla Sparta. Letenský celek sice proti Českým Budějovicím zahodil spoustu šancí, přesto dokázal bez problémů vyhrát a definitivně si tak zajistil postup do kvalifikace o Champions League.

Hostující ekipa navázala na výborný výkon ze zápasu se Slováckem a od samého začátku měla utkání ve své režii. První nadějnou možnost měl ve třetí minutě Konaté, ale neuspěl. Kadlec si pro změnu vylámal zuby na Křížkovi a do třetice se nemohl radovat ani nejlepší kanonýr Lafata.

Po dvaceti pěti minutách už se však sparťanští hráči dočkali: Kadlec se z hranice šestnáctky opřel do odraženého míče a pohotově zavěsil - 0:1! Záhy se však skóre opět měnilo. Tentokráte Kováč prodloužil rohový kop na zadní tyč, kde ho skluzem poslal do sítě Lafata - 0:2.

Jediná šance jihočeského mužstva během úvodního dějství přišla po výborné individuální akci Fundy, který se zbavil několika hráčů, Řezáč však z nadějné pozice branku netrefil.

ASC muselo více než půlhodinu dohrávat o deseti, protože byl za nesmyslný zákrok na Řezáče vyloučen Costa. Ani to však Jihočechům nepomohlo. Naopak po standardní situaci Dočkala po hodině hry definitivně upravil hlavičkující Kadeřábek, pro kterého šlo o první ligovou trefu - 0:3!

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 3:2

23.05.2015 17:15

Góly: 39. Elvis Bratanović, 41. Elvis Bratanović, 64. Elvis Bratanović - 43. Aidin Mahmutovič, 79. Václav Pilař

Viktoria Plzeň po zisku titulu zaváhala, když překvapivě padla na půdě Bohemians 1905. Západočeši sice dotahovali, ovšem na bodový zisk to nestačilo a zapisují si tím nejkrutější porážku letošního ročníku...

Hostující družina přijela do Ďolíčku ve značně oslabené sestavě a zejména absence tvořivého stopera Václava Procházky se ukazovala jako hodně citelná. O poznání nebezpečněji bylo na opačném konci hřiště, kde byl aktivní zejména slovinský útočník Elvis Bratanović.

Ten měl ostatně i první velkou šanci, ale po nabídce Mikuše zamířil pouze do tyčky Kozáčikovy svatyně! Ještě do pauzy se pak skóre opravdu měnilo: Bratanović se prosmýkl až do vápna, plzeňský brankář se při výběhu na půli cesty zastavil a Slovinec už měl snadnou práci - 1:0.

Natěšení diváci se mohli radovat i vzápětí. Byl to Bartek, kdo poslal centr do šestnáctky, a Bratanović pohotovým zakončením uklidil mičudu k tyči - 2:0! Bláznivé závěrečné minuty prvního dějství tím však rozhodně nekončily. Pilař na opačném konci trávníku oslovil Mahmutoviče a rázem to bylo o jednu branku. Srovnat krok dokonce mohl Vaněk, ale ve skluzu branku nenašel.

Po obrátce svěřenci Miroslava Koubka přece jen zvýšili tempo a na hřišti to okamžitě bylo znát. Petržela ale vymezený prostor třemi tyčemi nenašel, Pilař pro změnu poslal svoji snahu do břevna a oba zmíněné ještě ke všemu vychytal skvěle reagující Zlámal. Nedáš - dostaneš. Trestat mohl Mikúš, ovšem tři tyče minul. To už však po hodině hry neplatilo pro Bratanoviče - 3:1.

Hosté reagovali střídáním: Procházka s Holendou (nahradili Pilaře a Mahmutoviče) okamžitě pomohli a zanedlouho to bylo opět jen o gól. Kovařík centrem od rohového praporku našel hlavu nejmenšího hráče na hřišti Pilaře, jenž bez problému snížil na 3:2. Nic dalšího už se však nestalo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:1

23.05.2015 17:15

Góly: 30. Libor Došek - 78. Stanislav Klobása

Fotbalisté Mladé Boleslavi si nadále komplikují účast v Evropských pohárech. Po remíze 1:1 se Slováckem mají čtvrtou příčku nadále v držení, ale už jen díky lepší vzájemné bilanci právě s Příbramí. Svěřenci Karla Jarolíma měli pořádně co dělat, po brance Doška museli dohánět manko a to se podařilo ve druhém dějství díky Stanislavu Klobásovi.

Že Mladou Boleslav nečeká v Uherském Hradišti nic snadného se dobře vědělo. Slovácko sice v minulých kolech neoslňovalo, ale před vlastním publikem už toužilo po úspěchu.

Slovácko varovalo hosty už ve třetí minutě, kdy se sám před Hruškou zjevil Diviš. Útočník domácích však vyběhnutého brankáře nepřekonal. Povedlo se to až jeho kolegovi z útoku Liboru Doškovi a to po přesném Trávníkově centru ve 31. minutě. Vytáhlý forvard ale neskóroval hlavou nýbrž nártem, přestože centrovaný míč byl poměrně vysoký - 1:0 pro Slovácko.

První brance domácích ale předcházely ještě dvě příležitosti Mladé Boleslavi. Z velkého úhlu neúspěšně zakončoval Wágner a o chvíli později selhal v dorážce Kúdela. Před koncem poločasu měly obě strany možnost skórování, Trávník pumelenicí prověřil Hrušku a na opačné straně Zahustelovi na poslední chvíli vypíchl balón skvělým skluzem Košút.

Mladá Boleslav hazardovala se svým postavením a po změně stran musela nutně přidat. V 51. minutě centroval Štohanzl a Klobása, jenž o přestávce nahradil Wágnera, netrefil branku. Za další tři minuty měl Heča plné ruce práce po koncovce Kysely, ale ani v tento moment Slovácko neinkasovalo.

Každopádně Mladá Boleslav byl v této fázi zápasu mnohem aktivnější, měla spoustu šancí a nakonec byla po zásluze odměněna vyrovnávací brankou. Stalo se tak v 78. minutě, Heča první ránu soupeře ještě vyrazil, ale dorážející Klobása neměl slitování a míč nekompromisně poslal do sítě - 1:1.

Čtyři minuty před koncem zápasu mohl vrátit vedení na stranu domácích Kalouda, ovšem branku těsně přestřelil. Mladá Boleslav si veze z Uherského Hradiště bod, ale vzhledem k tomu, že Příbram své utkání zvládla, mají oba celky stejný počet bodů a v posledním kole se tedy bude na co těšit.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 3:2

23.05.2015 17:15

Góly: 27. Jan Suchan, 68. Martin Zeman (pen.), 88. Pavel Fořt - 44. Pavel Zavadil, 76. Alois Hyčka

Příbram zvládla v dramatické koncovce zápas s Brnem a díky zaváhání Mladé Boleslavi se bodově dotáhla na čtvrté místo. Příbram je ale nadále pátá, s Mladou Boleslaví má totiž horší vzájemnou bilanci.

U Litavky se odehrálo pořádné drama! Příbram stále živí naději na evropské poháry a po dnešku se jim ještě více přiblížila, neměla to ale vůbec jednoduché, Brno totiž bylo více než vyrovnaným protivníkem.

Na první šanci se ale muselo čekat a to až do 12. minuty, poté se k centru dostal Matějů a Bednářovu hlavičku zlikvidoval Melichárek. Za dalších deset minut měl na kopačce úvodní gól Martin Zeman, po Suchanově přihrávce rozkmital své nohy, ale Melichárka nepřekonal a neuspěl ani z dorážky, kdy trefil postaveného obránce.

Příbram se dočkala až ve 27. minutě, k přihrávce na malé vápno rychle přiběhl Suchan a střelou od země poslal domácí do vedení - 1:0 pro Příbram. Svěřenci trenéra Tobiáše ale další branku nepřidali a těsně před odchodem do šaten inkasovali. A z kopačky koho jiného než Pavla Zavadila. Od něj se čekal do vápna centr, ale Zavadil krásnou technickou střelou poslal balón do sítě - 1:1.

Domácí pokračovali ve spalování šancí, nejprve Bednář po Pilíkově centr odmítl vedení a po něm i Nitrianský nepřekonal Melichárka. Tlak Příbrami stoupal a Zbrojovka nakonec vyprodukovala chybu. Fabián Slančík v pokutovém území fauloval a sudí odpískal ve prospěch Příbrami pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Martin Zeman a proměněnou penaltou vrátil vedení na stranu domácích - 2:1.

Ale ani teď se Zbrojovka nevzdávala a velmi rychle srovnala krok. Hyčka si narazil balón s Vávrou a neomylně zakončil - 2:2. Na tahu tak byla zase Příbram, Bednář v další ze svých šancí neuspěl, ale čtyři minuty před koncem zápasu se to povedlo Pavlu Fořtovi. Zeman mu na hlavu posadil krásný centr a hlavička Fořta znamenala opětovné vedení! Domácí si ve zbytku zápasu už vedení vzít nenechali a jsou zase o něco blíže evropským pohárům.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Slovan Liberec 4:0

23.05.2015 17:15

Góly: 12. Jan Kliment, 18. Muris Mešanović, 48. Petr Nerad, 74. Haris Harba

Vysočina Jihlava si připsala tři body, brankář Jaromír Blažek při domácí derniéře nulu a všichni mohou být spokojeni. Snad s výjimkou hostí, kteří inkasovali hned čtyřikrát!

Sudí Příhoda přivedl na hrací plochu obě jedenáctky, ve kterých za domácí tým nechyběli Blažek, Hybš, Nerad nebo Mešanovič, zatímco hosté nastoupili i s Douglasem, Soungolem či Bakošem na hrotu útoku.

První minuty mnoho fotbalové radosti nepřinesly a odehrávaly se spíše kolem středu. Po šesti minutách rozehrál standardní situaci Kukoĺ, jenže mířil pramálo nebezpečně. O chvíli později pálil Jánoš těsně vedle. Vladimír Kukoĺ se přeci jen dočkal asistence u branky, když se Jihlava radovala po dvanácti minutách. Právě Kukoĺ rozehrál rohový kop, na který si ve vápně počkal Jan Kliment a hlavičkou poslal Jihlavu do vedení!

A nebylo to rozhodně všechno, protože o pouhých šest minut později už to bylo o dvě branky. Po skvělé kombinační hře se míč dostal ke střelci první branky, který jej poslal před bránu na volného Murise Mešanoviče. Ten už neměl problém dostat míč do brány.

Míč od Klimenta sice mířil do vápna a poměrně dobře, jenže Mešanoviče, který na míč číhal, nenašel. Stejně dopadl i centr od Fulneka na stejného adresáta.Coufal hledal ve vápně své spoluhráče, ale jeho centr byl včas zastaven. Krátce před koncem první půle si brankář Jaromír Blažek, který se dnes loučil s domácími diváky, mohl připsat jen další rutinní zákrok.

Jihlava se jala ničit svého soupeře až do krajnosti. Tři minuty poté, co se oba týmy vrátily na hrací plochu, domácí udeřili potřetí. Muris Mešanovič si našel a pálil hlavou do tyče. Od ní se balon odrazil k nohám Petra Nerada, který měl úlohu poměrně snadnou a v pohodě zavěsil - 3:0.

Kliment šel přesně po hodině hry sám na brankáře Lukáče a dokonce jej přehodil, ale nakonec nasměroval míč jen do tyče! Po hodině hry pálil těsně vedle Fulnek. Liberec byl zoufalý a místo nevýrazného Bakoše přišel na trávník Vojtěch Hadaščok. Unaveného Jakuba Fulneka dvacet minut před koncem nahradil čerstvý Augusto Batioja. Jihlava se v této fázi zápasu uklidnila a nikam se nehnala.

Překvapený Slovan Liberec neměl dostatek sil na zdramatizování utkání a působil hodně matným dojmem. To potvrdil patnáct minut před koncem ještě Haris Harba, který si na hranici velkého vápna srovnal míč na střelu a technickým pokusem překonal Lukáče. Pomohla mu i tyč.

Liberec se pokusil alespoň snížit a po rozehrávce standardní situace Martin Frýdek trefil tyč! Liberec ještě minutu před koncem málem pokazil domácí derniéru brankáři Blažkovi, který musel likvidovat zajímavou hlavičku Lukáše Kaisera. Vše zvládl a dnes vychytal nulu!

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Teplice 5:1

23.05.2015 17:15

Góly: 41. Roman Polom, 44. Tomáš Berger, 59. Tomáš Přikryl, 65. Aldin Čajič, 67. Tomáš Přikryl - 14. Ulrich Kapolongo

Domácí Dukla Praha naprosto zdemolovala svého soupeře z Teplic! Teplice se sice dostaly do vedení, ale nakonec se musejí smířit s krutým výsledkem. Dostaly totiž pět branek!

Dukla Praha se před utkáním rozloučila oficiální cestou s Petrem Malým, který končí s fotbalem z důvodu vážné srdeční vady. Dnes byl alespoň na lavičce náhradníků.

Hned v první minutě se domácí hnali do útoku. Přikryl se pokusil z úhlu překvapit brankáře Grigara, ale neuspěl. Hodně ostrý start do utkání se povedl také Kapolongovi, který se dostal ke střele po přenesení hry a jeho parádní projektil zastavila až tyč! V šesté minutě festival akcí pokračoval, když Karavajevův centr napálil těsně nad volný Čajič!

Přesto to byli hosté, kdo se jako první mohl radovat z vstřeleného gólu. První rohový kop Teplic obrana domácí Dukly nedokázala odvrátit, na zadní tyči se zjevil Zaolo Kapolungo a přesnou hlavičkou překonal brankáře Radu - 1:0 pro hosty.

O chvíli později se do pokutového území Teplic hnal domácí Hanousek, který však byl zastaven pozornou obranou. Po dvaceti minutách se k ráně dostal Čajič, který však rovněž mířil trošku nad bránu. Po půlhodině hry se Dukla dostala k několika rohovým kopům, ale ani z jednoho nedokázala nic vytvořit. Chyběl jí nápad i důraz v zakončení. Matěj Hanousek se několikrát snažil prodrat do vápna, jenže se mu to nepodařilo. Tak to zkoušel nahrávkami s Bergerem, které mu však také nevyšly.

Teplice vypustily závěr první půle a hořce toho mohly litovat. Tři minuty před koncem totiž Bergerův rohový kop skončil na hlavičce Romana Poloma, který v pohodě skórova a srovnal. Nebylo to ale vše, protože o dvě minuty později vstřelili domácí druhý gól a otočili vývoj zápasu! Karavajevova přihrávka skončila na kopačce Tomáše Bergera, který propálil bezmocného Grigara - 2:1 pro domácí Duklu!

První poločas byl poměrně zajímavý, ten druhý ale rovnou strhující. Pět minut po návratu hráčů ze šaten vymyslel krásnou akci Beauguel, který nahrával Hanouskovi. Přihrávka ale doputovala až ke Karavajevovi, proti kterému zakončoval Grigar. Po hodině hry se Dukla prosadil znovu. Považanec se s míčem dostal blíže k vápnu, nahrál Tomáši Přikrylovi a ten se z úhlu nemýlil!

Za Teplice se pokusil pozvednout prapor Kapolongo, který však hlavičkou pálil jen do skvělého Rady. Utkání rozhodla především dvouminutovka 66. a 67., v jejímž rozmezí se Dukla trefila dvakrát a znemožnila svého soka. Nejprve se díky skvělé individuální akci prosadil Aldin Čajič a na pět nula jen o minutu později zvyšoval Tomáš Přikryl! Ten si naběhl na nahrávku od Beauguela a krásnou ranou vstřelil další branku!

Tomáš Přikryl jen o pár minut později mohl vstřelit další branku, ale možná mu už Teplic bylo trochu líto. Po dalším brilantním pasu od Beauguela mířil těsně nad bránu. Patnáct minut před koncem zápasu, který se stal spíše demolicí bezbranných Teplic, se do šance dostal Hora. Brankář Rada musel do akce a střelu odvrátil na rohový kop. Dukla mohla vstřelit ještě jednu branku, když Beauguel nahrával Marešovi, toho však z míry vyvedl brankář Grigar. Minutu před koncem zápasu se ještě začal rozcvičovat Petr Malý, který se emotivně loučil s kariérou. Na dnešní zápas nikdy nezapomene...

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Baník Ostrava 4:0

23.05.2015 17:15

Góly: 33. Luděk Pernica, 41. Jan Kopic, 68. Martin Doležal, 75. Jan Kopic

Třetí místo a tím pádem start v kvalifikaci Evropské ligy definitivně patří Jablonci. Baumit si v domácím prostředí pohrál s Ostravou, které nadělil hned čtyři branky. Polovinu zásahů obstaral Jan Kopic.

Baumit měl ještě šanci na druhé místo, ale situaci neměl ve svých rukou. Nutně potřeboval porážku Sparty v Českých Budějovicích, ovšem ta nepřišla a Baumit si tak zahraje "jen" Evropskou ligu.

Jablonec byl v utkání jasně lepším týmem. Svojí převahu demonstroval od první minuty, ale prolomit obranu Ostravy se mu podařilo až později, ve 34. minutě. Masopust předvedl pěknou individuální akci a ve vápně předložil balón nabíhajícímu Pernicovi. Obránce domácích už byl poměrně v úhlu, přesto prostřelil golmana Pavlenku - 1:0 pro Baumit.

Jen o pár minut později už byl Jablonec znovu nastěhován v pokutovém území ostravanů, Jan Kopic dostal po přihrávce Mingazova až příliš mnoho prostoru a šikovný záložník střelou k tyči zvýšil - 2:0. Ještě do konce poločasu měl na kopačce třetí gól Doležal, ale Pavlenka tentokrát obstál.

Každopádně svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého měli zápas plně pod kontrolou, luxusní náskok, který si v průběhu prvního dějství vypracovali, v tom druhém udržovali a navrch přidali ještě další branky. Masopust po Mingazovově výzvě pálil vedle, ale v 68. minutě už to klaplo. Filip Novák prosvištěl vápnem a předložil čistou gólovku pro Martina Doležala, který v pohodě zvýšil na 3:0. Baník se v defenzívě rozložil a o chvíli později inkasoval počtvrté, tentokrát přihrával nový muž na hřišti Crnkić a skóroval znovu Jan Kopic - 4:0 pro Baumit.

Poslední minuty se odehrávaly jasně ve znamení údržby výsledku. Jablonec kontroloval hru, držel balón a v naprosté pohodě si dokráčel pro další vítězství. V příští sezoně čeká domácí kvalifikace Evropské ligy.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha 0:1

23.05.2015 17:15

Góly: 52. Milan Škoda

Druhé vítězství za sebou dokázala vyválčit trápící se Slavia. Vršovický celek po domácí výhře nad Duklou uspěl i na půdě sestupujícího Hradce Králové a posouvá se tím do klidnějších vod...

Pražský celek měl od samého začátku jasně navrch, dlouho se však nemohl i kvůli špatně zvolenému zakončení prosadit. Když už Vukadinović dostal mičudu do sítě, stál v ofsajdu.

Krátce po změně stran měl obrovskou možnost hlavičkující Milan Škoda, avšak vymezený prostor hledal marně. Ten samý hráč se však dočkal o několik minut později: Dostál nakopl míč za obranu, kam si naběhl Škoda a pohotovou střelou zaznamenal 18. ligový gól - 0:1!

Následně zahrozili i Votroci. Vaněčkova hlavička však nemohla pozorného Berkovce výrazněji ohrozit a následná rána stejného hráče pro změnu opět skončila na strážci slávistické branky. Nic dalšího už se ve zbývajících minutách neudálo, Slavia tak mohla oslavit devátou výhru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň29223465:2269
2.Sparta Praha29213556:1966
3.Baumit Jablonec29187455:2061
4.FK Mladá Boleslav291271040:3443
5.1. FK Příbram291271038:4043
6.Dukla Praha291171133:3940
7.FK Teplice29911940:3438
8.Bohemians Praha 1905291071234:4037
9.Vysočina Jihlava291061333:3536
10.Slavia Praha29971339:4234
11.1. FC Slovácko29971340:4534
12.Zbrojovka Brno29961432:4233
13.Baník Ostrava29881322:4032
14.Slovan Liberec296121134:4230
15.FC Hradec Králové29571723:5122
16.České Budějovice29571728:6722

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (241)

Přidat komentář
pepinho2

Snad dostane Costa několikazápasový trest a pořádnej zjeb od Ščasnýho.

Reagovat
Aldeano

A nebo může odejít jako Kweuke.

Reagovat
Greny

To zas ne Odchod Costy by Spartu posílil

Reagovat
pepinho2

přesně tak, aspon ten poslední zápas si zahraje Podaný, snad.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

snad radši nějakej junior..

Reagovat
pepinho2

taky mě tato paralela napadla

Reagovat
taws

ani mě tak neštve ten ostudnej výprask jako to, že jde před nás ta zk*rvená Slávije

Reagovat
Realita

proč zk*rvená?

Reagovat
taws

mám k ní velký osobní antipatie...z velký části za to může Řebíček a spousta slávistů který znám osobně

Reagovat
frankiefcb

já mám zase mezi Slávisty velké kámoše, tak k ní mám docela i sympatie. Asi největší v lize (ale to je spjaté tím, že jako malý jsem četl knihu o Pláničkovi a byl to můj vzor brankářský ), když samozřejmě pomíjím Baník.

Reagovat
taws

já už mám radši spartu a plzeň než slávii ale ještě větší odpor mám k hokejový slávii..její sestup jsem slavil celý víkend v minulosti ze slavii hráli výborní hráči ale ted jsou to hrozní lemplové

Reagovat
frankiefcb

Tak v hokeji to nějak neřeším. Já byl rád, že nespadla Olomouc, spíše jsem chtěl, aby šel Motor nahoru no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba Slávii minulou sezónu přál sestup. Nevím ani proč, ale něčím si mě ten klub za poslední sezóny odpudil. Asi takovým tím přehnaným očekáváním před každou sezónou..

Reagovat
frankiefcb

jen ať jde i Liberec. Ono reálně to, co předvádíme patří na 15. místo. Bo Hradec kdyby nepodělal začátek sezony a teď dobře rozjeté zápasy, tak se ještě třepeme.

Reagovat
taws

máme štěstí, že toho na podzim pod svědíkem tolik nahráli...ted by mu měl Šafa postavit sochu..

Reagovat
frankiefcb

asi tak

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas s diskutérem taws

Reagovat
Greny

Od přístí sezony bych to viděl na rozdělení ligy na pohárovou část Plzeň, Sparta, Jablonec a Příbram a zbytek bude hrát o sestup

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

všichni nadávají na Příbram, ale mě se jejich hra líbí.

Reagovat
Aldeano

Hřebík ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka ma ted slabsi obdobi, ale treba ho aspon nikdo nekoupi a zustane

Costa je hovado a snad dostane poradny flastr. 5 zapasu je minimum

Reagovat
smazaný uživatel

za šlapání na protihráče se dávají tři zápasy ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

dal(daval) bych vic..

Reagovat
Rarášek

Zas nemůžu dát přece Costovi 5, když měl petržela 3 ..

Reagovat
db18

ale taky bych dával víc.

Reagovat
Rarášek

To každopádně, ale ty tresty tady jsou tak šíleně zmatený. Na každýho jinak .. Ani bych se nedivil, kdyby dostal těch 5.

Reagovat
db18

Tak po odvolání by se to určitě snížilo na 3. (vzhledem k předchozím případům - sice to tady mělo větší intenzitu, ale zase se to stalo při hře, tak i když to bylo úmyslný, může se to nějak rozmluvit...)

Reagovat
Aldeano

A co Leo?

Reagovat
db18

Tam se trestal následek - tady žádný nemáš... (možná kromě otisku kolíků na zádech)

Reagovat
Aldeano

Ale to je právě nesmysl.

Reagovat
db18

Co je nesmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych i rád, kdyby šel a místo se uvolnilo Šromovi. Protože to co teď předvádí Pavlenka a co předváděl i na podzim, jen to spoustu lidí nevidělo. Co se mu fakt povedlo je první půlka jara.

Reagovat
raduinho

Baník

Reagovat
frankiefcb

bohužel je to tak, jsme k smíchu a to díky těm dementům ve vedení.

Reagovat
Zofka

Takhle slabí soupeř v Jablonci snad letos nebyl. Až jsem si chvílemi říkal, že to není na ligu možné. V Jablonci jsou slušní soupeři, ale tohlee na konkurenci v Evropě nemůže připravit.

Reagovat
Zofka

slabý

Asi jsem nalitej

Reagovat
skat

já zase myslím, že nejslabší tým kola přijel do Jihlavy popřát Jardovi Blažkovi k rozloučení se s kariérou... bylo to utrpení to sledovat.... tys byl na střeláku?

Reagovat
Zofka

Jo byl. 20 minut Jablonec hrál fotbal, kdy se musel snažit a Ostravu zavřel. Když to bylo 2:0, tak mi přišlo, že na to Ostrava začala prdět a Jablonec i na půl plynu hrál s přehledem.

Reagovat
skat

no jak jsem tam byl s tebou na té dukle tak mi to taky přišlo, že po stavu 2-0 se na to dukla vyprdla - fakt byli ještě horší?

Reagovat
Zofka

O hodně. Ale proti Dujke Jablonec makal furt, teď začal hrát na 3 obránce v druhém poločase a asi zkoušeli variantu jiného rozestavení a bylo to fakt poznat.

Reagovat
PavlíčeQ

Obránci byli furt 4, pravýho beka hrál Masopust stejně jako v Boleslavi před týdnem

Reagovat
Zofka

Nejsem odborník, ale snažil jsem se to sledovat. Přišlo mi, že fakt hráli na 3 obránce. A nebo Masopust nestíhal zpátky do obrané řady, protože 3 obránci stáli vždy skoro v lajně a Masopust byl vždy skoro v rovině se zálohou.

Reagovat
Krony

Řekl bych, že hráli na 4, ale s tím, že vždy jeden šel dopředu a srovnali se jen při ztrátě míče (pokud stíhali), ale viděl jsem to jen do změny stavu na 4:0, pak už se mi to nelíbilo ani jako komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych byl nasraný, ale teď jen doufám, že tyhle výsledky prostě vyženou to zlo z klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, dno je ještě daleko, pár let to ještě potrvá než na něj narazíte.....ale našlápnuto máte parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dno by byl sestup. Což pokud se něco výrazného v létě nestane, tak nevím co by nás mělo příští rok zachránit. Liberec půjde nahoru, Olomouc podle mě taky bude střed a pak se rozhodne mezi náma,postupujícím do SL, případně Bohemka nebo Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

dno je krajský přebor, věř mi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, i tam bychom mohli dojít. Ale já věřím že v případě pádu do 2.ligy by už Šafarčík nepokračoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo by to od něj koupil? Pochybuju, že třeba Lojza by si koupil druholigový Baník, i když je to pořád samozřejmě velká značka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch zájemců by mohlo být více. Jankul potvrdil, že kdyby byla vhodná situace tak s některými lidmi typu Kubina Baroš apod. se už o tom bavili..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě by byl pro vás sestup asi nejlepší možnou variantou... ale ty Vlašimi a podobné prdele bych snad nepřál ani FCB

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne? Ať si to užijou. Na druhé straně mě fascinuje ta jejich víra, že nějací bývalí fotbalisti bez ekonomického vzdělání a bez zkušeností by měli být schopni vést fotbalový klub, což je především tvrdý byznys, o kterém ti kluci nic nevědí, o ně bylo od malička postaráno, celý život jen kopali do balónu a teď mají řídit firmu s desetimiliónovým obratem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavid pico, ze vy mate jen Pospecha a my skoro celou jedenactku. To, zr je vedeni odhani je vec druha...

Reagovat
smazaný uživatel

víš o tom naprosté hovno.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky by si na to najali osobu(y), ktera tomu rozumi,ktere veri a muzou se na ni spolehnout. Nebo si jako myslis, ze by si kazdy tyden sedli Jankul s Barym s kalkulackou ke stolu a potili hlavy nad ucetnicvtim

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se byznys možná dělá ve virtuálních FA Managerech, ale v realitě to funguje jinak, pokud chceš dělat byznys, tak tomu byznysu musíš rozumět a být schopen kontrolovat své podřízené, jinak tě utáhnou na vařené nudli..............najmout si osobu, která tomu rozumí a které věříš je jistě hezká idea, ale pro lepší pochopení - kdybys ty investoval své prachy do nějakého projektu, tak bys to pak řešil tím, že by sis najal bombarďáka, ať ti tvůj kšeft, kterému až tak moc nerozumíš a o jehož podrobnostech prakticky nic nevíš , řádně spravuje, hm, přeju hodně štěstí........šance, že do pár let neskončíš v exekuci je tak 2%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok budou hrát ve Vítkovicích, na dresech mají nápis Vítkovice a ti jejich dutohlavové tam budou pokřikovat něco že "Vítek to chuje, v Ově nějaký zkrachovalý Baník panuje" , ale to je jen taková malá třešnička na tom jejich sešupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kretene z Opavy.... Co vic cekat...

Reagovat
Banikovec7

Ostatní Opaváci tady jsou normální, jen tenhle je trošku zvláštní no.

Reagovat
frankiefcb

trošku?

Reagovat
zelda

Čím to je, že ta Dukla jeden zápas hraje jako tým co by mohl bojovat o LM a další zápas dostane i od Hradce na prdel? Mně to nepřijde normální

Reagovat
Rarášek

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁRDA BLÁÁÁŽEK

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Legenda Slavie

Reagovat
Wat

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, redaktoři, máte k synot lize také jiné obrázky, než ty rudý xichty ???Kdo se má na to furt koukat???

Reagovat
Manik...

vrať se do hrobu

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram ma horsi vzajemny zapasy s Bolkou?

Reagovat
Miguel19

Ta penalta

Reagovat
monty25

Ani nemám chuť to dnešní vystoupení hodnotit... Takhle se o poháry nehraje! Fakt mě štve, že Teplice už to mají druhý rok po sobě nadějně rozehrané a nakonec to podělají v závěru sezony. Možná mě ale víc mrzí ten pohár, protože tam šlo ještě navíc o trofej...

BTW: Rozhodně to nechci házet na Radu, ale aby Teplice daly ve 14. minutě gól a pak už jenom odkopávaly, to je trochu moc. Mně se na Radovi líbí, že je pragmatik (taky radši upřednostním body před krásou), ale vedení se dá takhle bránit maximálně posledních 20 minut. Dneska to prostě byla hrůza... Na druhou stranu není jisté, že by se Teplice dostaly do pohárů pod Ščasným. Vždyť na podzim ani jednou nevyhrály venku, s tím se strašně těžko dělá nějaké lepší umístění... S Radou sice uhrály výhry v Liberci a Jihlavě, ale zase ztratily jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezka starkovina

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Luděk první ligový gól za Jablonec

Reagovat
Zofka

To byl kauf jako svině. Celou sezónu jistota bez kiksů. Nejlepší nákup za několik let. Ještě, že není lépe fyzicky vybavený, jinak by frkl už dál. Takhle zůstane v Jablonci déle a jen nám to pomůže.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

tak Luděk byl u nás bezkonkurenčně nejlepší obránce, jeho odchod nás oslabil neskutečně moc Ale přeji mu hlavně posun v kariéře, ať se v Evropě ukáže v co nejlepším světle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takových "nejlepších nákupů" má Pelta několik za přestupové období Tohle on prostě umí Jen ten hroťák mu zatím nevyšel.

Reagovat
božský John

Pernica je fakt fantastickej. Neprohraje souboj, vybornou rozehravku ma, hlavicky, odebirani micu..vsecko

Reagovat
smazaný uživatel

No já raděj zatím moc nechválím, uvidíme v Evropě, to bude teprve prověrka pro celý tým.

Reagovat
Zofka

Souhlas, ale Pernica se zatím povedl. Snad mu forma vydrží. Jinak hroťáka se nedaří najít, ale faktem je, že hrot jako Lafata prostě druhý není a zas třeba desetiletí v lize ani nebude a za druhé není ani kde moc brát.

Reagovat
Spalovač šancí

Fořt

Reagovat
božský John

V lize skoro nema konkurenci. Je treba ho chvalit. Prisel z provincniho Brna a hnedka se stal oporou a jednim z klicovych muzu tymu. To je na obrovskou pochvalu. Dokonce je i v sirsi nominaci repre

Reagovat
smazaný uživatel

kemo sorry, ale to provinční Brno je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

John ho evidentně v Brně vůbec hrát ani neviděl.. přitom on hraje pořád to svoje. jen má lepší spoluhráče okolo..

Reagovat
božský John

Mockrat ne no. Proto jsem z nej o to vic na vetvi

Reagovat
božský John

Fotbalove je provincni, jinak to ani mysleny nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalově to možný je, ale mě to stejně přes hubu nikdy nepujde... člověk zvyklé na 90 léta, výjezd do Vídně a teď čte něco o provinčním Brně... kurva to je pomalu bezmoc

Reagovat
božský John

Verim verim. Jste na tom jako my svyho casu no. Takze vim, jaky to je tedka..

Reagovat
Krony

Ale v budete stále provinční i kdyby jste vyhráli titul, to by jste se jen změnili z "protekční provinční" na "protekční provinční s titulem"... Dokud tam bude Pelta, nebo dokud bude zároveň sedět na svazové židli, tak to fanoušci ostatních klubů budou vnímat takhle a nic se na tom nezmění.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Já už na začátku sezony říkal trochu troufale, že vaše dvě největší opory budou Pernica a Pospíšil

Reagovat
Zofka

To nemusel být troufalé, prostě přehled Jen když hraje Jablonec na jednoho def. záložníka, tak posouvá Šilhavý Pospíšila víc dozadu. A dle mého to není ono. On je prostě dobrý víc vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brňák no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Pribrami takova "plzenska" penalta ale co cekat od toho zmrda Hrubese...

Reagovat
db18

tss... za takovouhle bychom se styděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se nestydíte za nic.

Reagovat
Bex5

jen za vás

Reagovat
smazaný uživatel

Starka nenechal nic náhodě... příští kolo ještě Příbram přeskočí Bolku a bude to krásně seřazené - Paclík, Křetínský, Pelta, Starka...

Reagovat
Zofka

Sice Petla na třetím místě, ale že by někdo mohl říct, že nám v sezóně nějak výrazně pomohli rozhodčí, tak to vůbec ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Neni třeba, na první dvě místa letos neměli, a že by je měla prohánět Boleslav, to asi taky ne.

Reagovat
skat

no Starka si počká až na středu večer a podle výsledku finále poháru pocukruje - pokud bude třeba.... Pokud vyhraje JBC ( což je objektivně pravděpodobnější), ponechá si cukr na příští sezonu

Reagovat
Zofka

Čus Máš pravdu předsedo. Ale i tak bude finále 50:50. Liberec se vyhecuje a bude to vyrovnané.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Od sparťanů to sedí.Ty vaše penalty byly všechny úplně čisté, hlavně ta Lafatova, díky které jste podvodem jen druzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není k smíchu, to je k pláči.Když o něco jde, musí přijet sudí z ciziny,aby se pískala rovina.To je ostuda jak Sparty, tak Plzně.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

já jako zbrojovák nemám sebemenší důvod obhajovat sparťany, ale srovnávat sparťanské penalty s těmi příbramskými je jasný důkaz slepoty...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ten let Lafaty byl OK.Tak fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata jeden, Příbram několik penalt za sezónu... Sparta v tomhle byla aktivní v 90 letech, teď převzal otěže Starka

Reagovat
Zofka

To je pravda, třeba proti Liberci kopali v zápase rovnou dvě.

Reagovat
Liquid

ale sudí chvíli čekal

Reagovat
Greny

Na znamení Starky z balkónu

Reagovat
božský John

Takhle tragickej mancaft v jablonci dlouho nehral ( i kdyz to jsem rikal po kazdym zapase vyjma Hradce). Za cely jaro jsme doma dostali jeden gol od Skody. To je dost vyborna statistika. Jinak je skoda, ze prislo zase po urcity dobe tak malo lidi. Melo bejt aspon tech 4500. Ale tak ja si to uzil

Jablonec

Reagovat
Zofka

Já měl radost, že dal na plac Čížu, škoda, že netrefil hned ten přímák. Naopak mě mrzelo, že ho nikdo nevyvolával po zápase. Zasloužil by si to.

Reagovat
božský John

Tak tak. Ja byl rad za Cizu i za Spitaka. To bylo moc fajn. A ve finale bylo i prima, ze si zahral i Pista. Jinak aspon ze ten Dolezal dal gol, to byla zas tragedie dneska. I kdyz on se hrozne rve a preju mu to, ale je proste strasne drevenej a nejde mu to

Reagovat
Zofka

Já si nemůžu pomoct, ale on se fakt snaží a hraje docela dobře. Dneska mu do náběhu asi 2x nenahráli. Ve vápně mu to nejde a hodně toho zazdí, ale já si furt myslím, že je dobrý a hlavně v lize nic moc lepšího nenajdeš. Dle mého snad jen Škodu, o které s kamarádem říkam od doby už když šel z Bohemky, že je dobrý.

Reagovat
božský John

Nema absolutne vyber mista. Vyskok a hlavicku taky ne. Na to jak je vysokej, tak je v tomhle na hovno. O tom, ze rychlejsi nez on je i Stephen Hawking se asi ani bavit nemusime

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vase lotysska Megastar putuje dom?

Reagovat
db18

Dom ne, ale zpátky do Belgie.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo. Když dostal poslední šanci, tak se zranil

Reagovat
božský John

Ten je zranenej a asi urcite

Jak jsme z nej byli na vetvi ty prvni tejdny, tak pak hral strasnou picu. Ono jak je mrnavej, tak vzhledem k tomu ze jsme hrali imrvere do plnejch, tk byl k nicemu. Ono kdyz proti tobe hraje treba takovej Rolko a hrajou na tebe nakopavany balony, tak to nemuze dopadnout jinak

Prijde snad ten Wagner, Dolezal je zralej na nakej cirkus nebo do Prostejova do toho muzea kuriozit

Reagovat
Zofka

Wagner je v mezihře mnohem horší než Doležal. Možná je střelec a mohlo by mu to padat, ale i okolo sedícíma jsem se shodli, že lepší než Doležal asi není. Já v něm zázrak nevidím.

Reagovat
db18

Do kombinace teda moc není (nevím jak teda Doležal), ale zase toho hrozně moc odmaká dozadu.

Reagovat
božský John

Tak my nepotrebujem zadnyho borce do mezihry, na to tam mame hracu tri prdele. Potrebujem nejaky hovado, co vybojuje balon, zklepne a ve vapne si umi najit misto. A co hlavne? Dava goly. To je nejpodstatnejsi

Reagovat
skat

muzeum je v Pelhřimově, ale je fakt, že Wagner bude o sto procent lepší než Doležal. To byl váš kauf jak noha - něco jako svého času Třešňák

Reagovat
Zofka

A nakonec byli ještě někteří smutní, že odešel. Protože se ke konci docela snažil.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že tu hodně lidí jede trávu a i tvrdší drogy. Ale ty je lepší neposlouchat...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Jj bohužel takhle vypadá mančaft po zásahu velkého bosse se skvělým lodivodem, který chce hrát atraktivní fotbal s plno góly a bojovat o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzivní hra, co víc chceš

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec - Baník 4:0

Jihlava - Liberec 4:0

Koukám rozdílná příprava na středu

Reagovat
skat

chlape to je taktické matení Šilhavky - ale teď vážně - šílená ostuda, co jsme v té Jihlavě (ne)předvedli.... bylo vidět, že Juniorka na ligu fakt nemá

Reagovat
božský John

Jinak Jarda

Ten kdyby nemel ty opletacky se zasahovkou a s kriminalem, tak tedka hraje Pribram ligu mistru. Co von za tou Litavkou dokaze udelat jak s mancaftem tak s rozhodcima, to neumi nikdo. Kam se na nej Mirek s Berbrem a Paclikem hrabou

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas uznejte, že tak kvalitní výchovu odchovanců má v lize málokdo.

Reagovat
božský John

Jo to kazdopadne

Reagovat
Greny

Reagovat
skat

tak to uzná snad každý - akorát jen Příbram na tu akademii dostává státní dotace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

+ tam velmi dobře pracují s mládeží

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za ta leta co se ve fotbale a podnikani pohybuje to pro nej urcite neni zadny problem.Ale,ze za to bude chvalen a palcovan..to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

To toho Němce nemůže napadnout, že Svědík odešel kvůli tomu, že s tím výprodejem asi nesouhlasil

Reagovat
mario23

Tak teď budem lepší, když Costa nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto luxusni vyjezd do sudet, jo, zdravim te kamarade :) Yak sme dostali čtyřku no a co :)

Reagovat
božský John

Reagovat
Zofka

Pěkně jste fandili. Pochvala.

Reagovat
Realita

Má šanci ještě Dukla na 5.místo???

Reagovat
mario23

NE, bohužel.

Reagovat
Realita

škoda... kdyby tak nepodělala nějaký jasný zápasy :-(

Reagovat
mario23

Pro mě celkem zklamání, že nezvládli několik lehčích zápasů, protože jsem věřil, že by mohli do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má šanci na pohár tak věřme

Reagovat
Gryphonheart

Ten rozdíl asi bude znát, ale když to vyšlo se Spartou v lize, tak se může stát cokoliv. Poháry by byly fajn, ale nějak na ně moc nevěřím

Reagovat
skat

ten zápas se spartou je jediné, co mě ještě udržuje v naději, že se to může sejít a my ten pohár urveme, ale ruku na srdce psychická pohoda a i kvalita kádru je na straně Jablonce. My se můžeme hecnout a jak se říká, derby nikdy nemá favorita - takže beton a na penalty zisk poháru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Realita

moc bych mu je přál, je to v rámci Synotu jeden z mých oblíbených soupeřů... Jablonec ale bude chtít trofej

Reagovat
Kang & Kodos

Ten zas dostal čtyřku od Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych, že do poháru nastoupí v úplně jiné sestavě

Reagovat
Kang & Kodos

Proti Jablonci mu to moc platný nebude. I když jim to přeju určitě víc než Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Berbr se momentálně dost diví, že v Příbrami během zápasu fungovaly televizní kamery.

Reagovat
papanegra

Za kolik půjde Kadeřábek do Hoffenheimu ?

Snad příští sezonu bude mít Sparta střed zálohy Pospíšil - Vácha - Pavelka

A Costa ať táhne do prdele

Reagovat
mario23

Tak 4 mega.

Reagovat
PavlíčeQ

Pospíšil

Reagovat
Rarášek

Není to zas tak nereálný.

Reagovat
Kang & Kodos

Já nevim, proč vůbec spekulujeme o posilách z Jablonce. Pelta nám neprodá ani hovno. Pokud teda nenabídneme absolutně nereálnou cenu.

Reagovat
božský John

Jj, jestli date aspon 70 milionu, tak prosim. Kaderabek, Dockal a Lafata misto penez eventuelne postacej

Reagovat
PavlíčeQ

jj, Pelta je totiž celej žhavej prodávat po roce jednoho z nejlepších záložníků ligy.

Reagovat
Rarášek

Jakoby Peltovi dělalo problíém prodat hráče do Sparty. Kdyžtak si může koupit kohokoliv z ligy.

Reagovat
mario23

To je jasný, že z Jablonce budou ty hráči předražený...

Reagovat
PavlíčeQ

Kdyby mu to nedělalo problém, tak vám v zimě prodá Kopice.

Reagovat
Rarášek

Kdyby ho někdo chtěl, tak už tam není.

Reagovat
mario23

No my jsme ho chtěli, ale požadavky Jablonce holt byly někde jinde.

Reagovat
Rarášek

I tak nám slevil, jako Spartě ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka

Reagovat
božský John

Costa

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Pospisil by se hodil jako svine.

Reagovat
mario23

Máme Shalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jste zatím skoro neukázali

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal, Vácha, Shala

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas.

Reagovat
Kang & Kodos

Budu si moct za ty dotace kupovat okrasný stromky?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne vtipny

Reagovat
frankiefcb

bohužel to moc vtipný není kam nás dovedl a kam nás dovede maestro ve vedení s dalším šulinem Frňkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš snad pocit, že to tu dávám proto, abych tě pobavil?

Reagovat
frankiefcb

asi tak no

Reagovat
Greny

teď jsem teprve viděl ten zákrok Costy a jako prošlápl mu záda pěkne, on se v posledních zápase projevuje jak pěknej bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť přišel odněkud z Ugandy, tam se hraje jinak.

Reagovat
Wat

Úžasný výkon, jeden z nejlepších domácích proti odevzdanýmu Liberci. Parádní rozlučka s Jardou, kterej nám v hodně chvílách pomohl a za to mu patří díky!!

A taky mě štve, že už u nás další sezónu nejspíš neuvidím Jánoše a Hybše, oba skvělí borci, výborně pracujou na hřišti, těm bych přál, aby se prosadili ve Spartě, nejlíp, kdyby od další sezóny hráli krajní beky v základu.

Reagovat
Rarášek

Myslíš, že by měl hrát Jánoš beka?

Reagovat
mario23

Asi bych si ho tam dokázal představit i když tam v Jihlavě na tý pozici moc nenahrál.

Reagovat
Wat

Ano, myslím, že by to tam zvládnul, ale samozřejmě se mi víc líbí na středu zálohy. Já to bral tak, pokud by odešel ten Kadeřábek.

Reagovat
db18

Nehrál u vás Jánoš taky docela často střed zálohy?

Reagovat
mario23

spíš defenzivní záložník.

Reagovat
db18

Jo, to jsem tak nějak myslel no... Neviděl jsem ho hrát pravidelně, ale měl tam nějaké náznaky, že se mi zdálo, že by mohl nahradit Matějovského. (časem)

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovského určitě ne, spíš Váchu. Určitě za zkoušku stojí. Potenciální náhradu za Matějovského má Sparta z odchovanců Čermáka, možná Sýkoru.

Reagovat
Wat

Je to spíše typ dozadu.

Reagovat
Rarášek

To nie, on spíš místo Váchy. Beka by mohl zahrát taky no, dřív tam hrál, to je složitý..

Místo Matějovskýho je Čermák

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mario23

To spíš Váchu.

Reagovat
db18

Tak ale některé přihrávky měl luxusní - jestli je bude posílat více zezadu, tak je to taky jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jo, hraje častěji střed, ale já měl právě na mysli to, aby hrál základ a ten ve Spartě bude k mání více napravo obrany než ve středu. Každopádně hrát by měl pravidelně.

O Hybšovi ani nemluvim, forma hodná Mistrovství Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

To radi slysime

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
PavlíčeQ

Jste se šetřili na pohár ne?

Reagovat
pawelFCB

Šafarčíková ofenzivní hra na úkor defenzívy. Takhle těžko budeme hrát poháry,které na začátku sezóny plánoval,pokud tedy nemyslel zmrzlinové. Letos se to ještě díky nahraným bodům z podzimu zachránilo,ale příští rok klidně může přijít sestup. Jsem hodně zvědav,co se stane přes leto...Frýďa pryč,Pavlenka...beztak i Baroš. Šafarčík ještě prodá vše,co může...a nahradí tragédy. Frňka musí pryč,ten konec Svědíka byla totální kravina. 30.5. se blíží,po dlouhé době na Bazaly.

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Pavlenku oplakávat nemusíte. Poslední zápasy je tragický a Šrom se tehdy předvedl jako docela kvalitní gólman.

Reagovat
goodbay

Ne, že bych chtěl dělat závěry. Ale kdyby Sparta vyhrála s Plzní, tak by to skore možná nemusela ani řešit. Bohemka je doma těžká, i když vím, že Plzen už nemusela hrát na výhru. Mohlo to být o dost více zajímavé.

Reagovat
goodbay

Ještě se to vyvinulo tak, že i Příbram by musela hrát na body v posledním zápase s Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdyby Ale jste dřeva, zápas s náma jste prohráli, a tak jsme mistři.

Reagovat
smazaný uživatel

Bratanovic dá hattrick a na fotce se stejně objeví Kadeřábek. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Už má jen poslední zápas v lize na pár let, tak mu to přej. Bratanovič si tu ještě chvilku pobude, jestli nedá těch hattricků víc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pánbůh ochraňuj republiku před tím lemplem Matějem Hanouskem, snad nebude nominován na ME U21, horší hráč v lize snad není......

Reagovat
smazaný uživatel

Vyspal se s tvojí přítelkyní?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a navíc to je takovej lempl, že by toho nebyl schopen....Jinak ten dřevák neumí kopnout do balónu ani s ním metr nedokáže uběhnout, takovej dřevák který umí běhat jen bez balonu je k ničemu, nechápu proč ho Dovalil začal nesmyslně nominovat, on je největším omylem který kdy hrál v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi očividně neviděl Třešňáka

Reagovat
monty25

Reportér v Dohránu řekl, že kvůli 12. ŽK za Teplice nehrál Aidin Mahmutovič...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele