Synot liga - souhrn 28. kola

15.05.2015, 19:53, aktualizováno 18.05.2015, 19:53
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála nad Jihlavou a slaví zisk titulu! Mladá Boleslav remizovala s Jabloncem, Slavia porazila Duklu. Ostrava přestřílela České Budějovice, Liberec si poradil s Hradcem Králové, Teplice se rozešly s Příbramí smírně. Sparta doma rozstřílela Slovácko, minimálně oddálila mistrovské oslavy Plzně a pojistila si druhé místo. Brno nebere proti Bohemians 1905 ani bod....

Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava 2:0

18.05.2015 18:00

Góly: 38. Roman Hubník, 42. František Rajtoral

Hráči Plzně získali třetí mistrovský titul. Viktoria porazila v utkání 28. ligového kola Jihlavu 2:0 a v čele tabulky si vytvořila nedostižný šestibodový náskok před loňským šampionem Spartou, s níž má lepší vzájemnou bilanci. O dnešní výhře Západočechů rozhodli svými góly na konci prvního poločasu obránci Roman Hubník s Františkem Rajtoralem.

Plzeň navázala na ligové triumfy ze sezon 2010/11 a 2012/13 a třetím titulem se v samostatné ligové historii dotáhla na Liberec a pražskou Slavii. Zároveň si zajistila účast v mistrovské části předkol Ligy mistrů, z níž vede papírově snazší cesta do základní skupiny.

Jihlava dokázala jako jeden ze tří týmů v této ligové sezoně Plzeň porazit a před vyprodanou Doosan Arenou zpočátku trápila favorita i tentokrát. Západočeši sice začali závarem a následnou nepřesnou Rajtoralovou střelou, ale pak se většinu první půle nemohli prosadit. První gólovou šanci naopak měla Vysočina. Míč se v deváté minutě dostal až k Jánošovi, který z deseti metrů těsně minul.

Plzeň nastoupila bez potrestaných záložníků Vaňka s Hořavou, které ve středu pole nahradili Hrošovský a obvyklý stoper Procházka. Místo něj dostal v lize poprvé od 20. kola šanci v základní sestavě Baránek. Západočeši jako by si na změny museli zvyknout a zahrozili až ve 24. minutě, kdy Holenda tečoval Kovaříkův centr těsně mimo.

V závěru první půle domácí přidali a během čtyř minut rozhodli o vítězství. V 38. minutě hlavičkoval po centru Kolář, hostující brankář Hanuš vyrazil míč před sebe, kde jej do sítě doklepl Hubník. Podle televizního záběru však stál zřejmě v ofsajdu. Plzeňský stoper navázal na gól z minulého kola, v němž pomohl k výhře 2:0 na Spartě.

Ve 42. minutě Plzeňští svůj náskok pojistili. Pravý obránce Rajtoral se přes několik jihlavských hráčů probil až před Hanuše a důrazem přes padajícího Marka dotlačil míč za čáru. Dal svůj čtvrtý gól v jarní části ligové sezony.

Po změně stran už Viktoria s přehledem kontrolovala průběh. V 66. minutě mohl zvýšit střídající Mahmutovič, který se zasekávačkou zbavil obránce, ale Hanuše neprostřelil. Bosenský útočník se neprosadil ani v 87. minutě, kdy obešel Hanuše, ale prázdnou branku netrefil.

Vzápětí se za skandovaného potlesku vestoje podívala na hřiště i plzeňská legenda Horváth, kterého trápí zranění a po sezoně ukončí kariéru. Pak už domácí mohli začít s oslavami.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dukla Praha 2:0

17.05.2015 18:00

Góly: 36. Levan Kenia, 89. Marek Červenka

Fotbalisté Slavie v malém pražském derby porazili doma Duklu 2:0 a po 28. kole první ligy si definitivně zajistili záchranu. Utkání v Edenu rozhodli v úvodním poločase Gruzínec Levan Kenija a v poslední minutě střídající Marek Červenka. Slavia tak v samostatné nejvyšší soutěži udržela proti dejvickému soupeři neporazitelnost.

Po oboustranně opatrném úvodu vyprodukoval první střelu až v 11. minutě hostující Marek Hanousek, ale mířil nepřesně. Podobně se svým pokusem naložil i další hráč Dukly Čajič. Slavia poprvé vážněji zahrozila ve 28. minutě: Mikula našel přesným centrem v šestnáctce osamoceného Pitáka a ten hlavičkoval do tyče.

Ve 36. minutě už se domácí mohli radovat. Kenija skóroval povedenou technickou ranou, která se ještě otřela o břevno. Gruzínský záložník ještě před pauzou vyslal do šance Zmrhala, ale ten Radovu branku minul.

Dukla vstoupila do druhé půle lépe a brzy dostala míč do slávistické branky. Zásah Bergera však nebyl uznán kvůli ofsajdu Přikryla, jenž bránil ve výhledu gólmanovi Berkovcovi. Slavia se po změně stran do útoku moc nepouštěla a spíš bránila těsný náskok. Hosté sice drželi míč, ale větší šanci si dlouho vypracovat nedokázali, až v 78. minutě střídající Mareš nápálil z přímého kopu břevno.

Krátce poté nepřidal pojistku Slavie Baéz, když tváří v tváří ztroskotal na brankáři Radovi, z dalšího protiútoku neuspěl ani Vukadinovič. Berkovec ještě v závěru vytáhl hlavičku Přikryla. V poslední minutě přece jen přidal druhou branku domácích střídající Červenka. Slavia vyhrála teprve druhé z posledních jedenácti kol, naopak Dukla venku potřetí za sebou prohrála bez vstřelené branky.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:1

17.05.2015 18:00

Góly: 13. Lukáš Magera - 69. Ruslan Mingazov

Šlágr mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem skončil remízou 1:1, což nepomohlo ani jednomu z týmů. Zatímco domácí stále nemají jisté čtvrté místo, hostům se výrazně vzdálila možnost zisku druhého místa a tím i kvalifikace do Ligy mistrů.

Úvod patřil spíše domácím, kteří se dostali do dvou solidních příležitostí. Bořil ve vápně oslovil Skaláka, ovšem ten svojí přízemní střelou minul branku. Jablonec se snažil kombinovat a trpělivou hrou se dostat do šance, ale obrana Boleslavi pracovala dobře. Také další šance patřila domácím a opět u toho byl Skalák. Nicméně ani jeho další střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel. Ale o minutu později už domácí vedli. Lukáš Magera si ve vápně udělal prostor a nepříliš razantně vystřelil, i tak to ale stačilo, Hrubý nedokázal míč zachytit a inkasoval - 1:0 pro Mladou Boleslav. Ve 22.minutě předvedl pěknou akci Kopic a dokonce rozvlnil síť, naneštěstí pro hosty jen tu boční. Šance Jablonce začínaly přibývat, Crnkić střílel vedle v další šanci nedosáhl na balón. Ve 32.minutě zase nedokázal trefit branku Zahustel.

Mladoboleslavští museli už v prvním poločase střídat. Michal Ďuriš si přivodil zdravotní problémy a přenechal místo Tomáší Wágnerovi. Dvě minuty před koncem prvního poločasu vyrobil další hrubku Hrubý, ale Zahustel jí nedokázal potrestat.

Kouč Baumitu Jaroslav Šilhavý nebyl spokojen s výkonem svých svěřenců a o přestávce nachystal hned dvojí střídání, na plac poslal brankáře Špita a útočníka Doležala. Jablonec se tlačil dopředu, ale po hodině hry si vytvořila šanci Mladá Boleslav. Střelu Zahustela lapil zkušený Špit. Domácí stále drželi jednobrankové vedení, ale hostům se nakonec přeci jenom podařilo vyrovnat. Mingazov se ocitl ve vápně zcela osamocen a nechytatelnou hlavičkou dal na 1:1.

Hodně aktivní byl v utkání Ondřej Zahustel, za nerozhodného stavu 1:1 se řítil sám na Špita, jenže stejně jako v předchozích případech zaváhal. Na druhé straně nadvakrát neuspěl Doležal! Pár minut před koncem se hra nastěhovala před Špita, ten ale nadále odolával, nepřišel si na něj ani Kamil Vacek. Zápas nakonec do remízového konce dospěl, což je ale v konečném důsledky ztrátou pro oba tábory.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 2:0

17.05.2015 17:00

Góly: 12. Miloš Karišik, 25. Josef Šural

Liberec doma dokázal porazit Hradec Králové 2:0 a je definitivně zachráněn! Naopak Hradec nejvyšší ligu opustí, ve zbývajících dvou kolech už nemůže dohnat vzniklou ztrátu. Všechny branky padaly pod Ještědem už v prvním poločase, trefili se Karišik a Šural.

Hradec potřeboval v tomto utkání zvítězit, jedině tak by si uchoval šanci na záchranu, jenže zápas na stadionu U Nisy začal až příliš ustrašeně. Pavelkovu ránu ještě Koubek vyrazil, ale o minutu později už se domácí radovali. Frýdek posadil centr na hlavu Karišika, který hlavou otevřel skóre - 1:0 pro Liberec.

Votroci sice po inkasované brance ožili, ale byl to znovu Liberec, kdo rozvlnil síť. Ve 25.minutě předvedli domácí nacvičenou situaci, Frýdkovu střelu Koubek neudržel a Josef Šural z úhlu vstřelil druhý gól - 2:0. Hradec tedy po první půlhodině prohrával už 0:2 a jestli ještě chtěl pomýšlet na záchranu, potřeboval vstřelit tři branky. Ale Liberec hrál ve velké pohodě a ještě do konce prvního poločasu mohl navýšit skóre. Těsně před odchodem do šaten zkoušel obstřelit Koubka Šural, ale scházela mu větší přesnost.

Druhý poločas začali domácí, nejspíše i s vědomím dvougólového náskoku, vlažně a Hradec toho mohl využít, ale Aleš Čermák hlavičkoval z malého vápna trestuhodně mimo branku. Byla to ale jediná šance Hradce na dlouhou dobu. Čtvrthodiny před koncem zahrozil zase Liberec, Šural ani Karišik neuspěli a odmítli se tak podruhé v zápase zapsat mezi střelce.

Hradec věděl, že se jeho čas chýlí ke konci, Liberec mu vůbec nic nedovoloval a utkání se v podstatě jenom dohrávalo. Sudí ještě přidal navrch tři minuty nastaveného času, ale během nic se nic důležitého neodehrálo. Liberec zvítězil 2:0 je zachráněn, Haradec sestupuje o soutěž níž.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 4:3

17.05.2015 17:00

Góly: 4. Matej Sivrič, 44. Jakub Šašinka, 74. Michal Frydrych, 88. Davor Kukec - 16. Richard Kalod, 19. Tomáš Janotka, 71. Jaroslav Machovec

Parádní fotbal s pořádně hořkým koncem pro České Budějovice viděli diváci na ostravských Bazalech. Baník celý zápas tahal za kratší konec, ale nakonec zvítězil 4:3 a hostující Dynamo tím odsoudil do druhé ligy. Rozhodující trefu zařídil Jirásek.

České Budějovice byli postaveny před hotovou věc, zápas na Bazalech museli vyhrát, jinak je čekal sestup do druhé ligy. Jihočeši ale vstoupili do zápasu špatně, už ve 4.minutě odvedl výbornou práci tělem Šašinka a Matěj Sivrić přesnou střelou k tyči poslal Baník do vedení - 1:0. Dynamo už nemělo na co čekat a vrhlo síly do ofenzívy, ve 14.minutě musel tahat důležitý zákrok Pavlenka, ale za další dvě minuty už inkasoval. Richard Kalod si naběhl na centrovaný míč a hlavou srovnal na 1:1. Hned za další tři minuty zatáhl do vápna míč Kalod, přihrávkou našel lépe postaveného Janotku a ten strhl vedení na stranu Budějovic.

Domácí se nehodlali s výsledkem smířit a ještě do poločasu měli šance na vyrovnání. Foltyn odvedl skvělou práci a Sukupa zablokovala budějovická obrana na rohový kop. Hra se začala přelévat ze strany na stranu, Pešek špatně zakončil a na druhé straně zase Křížek dokázal odolat náporu domácích. Křížek držel naděje domácích až do 44.minuty, pak už náporu neodolal a inkasoval. Jakub Šašinka si naběhl na centr a srovnal na 2:2.

Ofenzivní hody pokračovaly i po změně stran, Petr Benát mohl Budějovicím vrátit vedení, ale Pavlenka ho skvěle vychytal. Krátce na to při další akci nemusel zasahovat, neboť rána šla mimo branku. Dynamo se nevzdávalo a dvacet minut před koncem zápasu si vzalo vedení opět zpátky, Jaroslav Machovec vyslal nenápadnou střelu a ta skončila za Pavlenkovými zády. Ale odpověď Baníku byla blesková, stoper Frydrych si při rohovém kopu našel ve vápně místo a poslal balón do sítě - 3:3.

Hosté museli otevírat hru a Baníku se naskýtaly šance na rozhodnutí. Pět minut před koncem vyzkoušel pozornost Křížka Sivrić a dvě minuty před koncem rozhodl zápas Kukec. Proti jeho krásné ráně z hranice pokutového území se Křížek natahoval marně. Baník vyhrál 4:3 a má jistotu záchrany, České Budějovice po odvážném výkonu odjíždějí s prázdnou a příští sezonu budou hrát jen druhou ligu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 1:1

17.05.2015 15:00

Góly: 51. Roman Potočný - 45. Aleš Matějů

Fotbalisté Příbrami udrží pátou příčku i po tomto kole. Rozhodla o tom remíza 1:1 v Teplicích. Hosté se mohli v případě vítězství dokonce posunout na čtvrtou příčku, ale vedení, které jim zajistil Matějů neudrželi - srovnal Potočný.

Byl to přímý souboj o pohárovou Evropu či spíše o páté místo, které jí může za určitých okolností zajistit. I když ani čtvrté místo ještě není nereálné.

Každopádně lépe začali Teplice, po centru Jakuba Hory zakončoval Vachoušek a z dorážky netrefil branku Krob. Na druhé straně pokoušel štěstí ze standardní situace Zeman, ale Grigar si s jeho pokusem v pohodě poradil. Poté tempo zápasu opadlo a dalšího velkého okamžiku se diváci dočakli až těsně před přestávkou. Brankář Grigar vyrobil obrovskou hrubku, takže se míče zmocnil Aleš Matějů a střelou do prázdné branky zajistil Příbrami vedení. Pro golmana Grigara to už bylo několikáté selhání v této sezoně, což je rozhodně na zamyšlení.

Teplice tedy prohrávali po prvním poločase 0:1 a vidina Evropské ligy se jim vzdalovala.Po změně stran tedy domácí nastoupili patřičně nabuzení a hned z kraje Jakub Hora orazítkoval tyč. Nemuselo ho to příliš mrzet, protože hned za dvě minuty Teplice skutečně srovnali. Potočný se ve vápně natlačil do centru a i když ho trefil poněkud podivně, míč skončíl v síti - 1:1.

Obě strany pak měly šance na vstřelení důležitého druhého gólu. Nejprve Balász zblízka netrefil branku a po něm Pilík donutil k zákroku Grigara. Po kontaktu Balásze s Matěju se domácí dožadovali penalty, ale marně. Čtyři minuty před koncem měl na kopačce rozhodnutí Bednář, ovšem trefil jen Grigara. Příbram tedy remizovala v Teplicích 1:1 a udržela páté místo.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 5:2

15.05.2015 20:30

Góly: 5. Pavel Kadeřábek, 11. David Lafata, 18. Lukáš Vácha, 21. Václav Kadlec, 52. Václav Kadlec - 14. Michal Trávník, 42. Jaroslav Diviš

Sparta Praha rozmetala Slovácko pěti brankami a na chvíli oddálila mistrovské oslavy Plzně! Domácí si poradili se svým sokem jednoznačně především díky skvělému prvnímu poločasu. V něm se diváci na stadionu Generali Arena rozhodně nenudili, protože viděli celkem šest branek!

V dresu domácích vyběhli na trávník záložníci Dočkal, Vácha a Matějovský, kteří podporovali trojici útočníků Lafata, Kadlec a Krejčí. Hosté z Moravy přivezli defenzivní středopolaře jako Valenta a Havlík, před nimiž nastoupila tříčlenná řada v podání Diviš, Trávník, Kerbr. Jediným hrotovým útočníkem byl vysoký dlouhán Došek, který si oblékl i kapitánskou pásku.

V prvních minutách zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. Po rychlém kontru Slovácka centroval obránce Kuncl, který však míč přetáhl a ten tak nikoho ze spoluhráčů nenalezl. Hodně aktivní byl zejména Václav Kadlec, který nejprve sklepával míč pro Marka Matějovského, aby o chvíli později rozehrál důležitou akci svého týmu. Našel dobrou nahrávkou Bořka Dočkala, který s ničím neváhal a všiml si nabíhajícího Pavla Kadeřábka. Tomu také adresoval míč a Kadeřábek si tváří v tvář brankáři Hečovi poradil!

To byl úvod jako hrom a rozhodně nebyl akcím konec. O pouhých šest minut později už to bylo o dvě branky, když předvedla ofenzíva Sparty další krásnou akci. První pokus Dočkalovi sice nevyšel, ale druhý centr do vápna už ano. Ve vápně si jej našel skvěle nabíhající útočník David Lafata, který přesnou hlavičkou poslal míč ke vzdálenější tyči a Sparta navýšila svůj náskok - 2:0 pro domácí.

I hosté se ale činili a rozhodně se nevzdávali. Reinberk udržel míč i ve chvíli, kdy to nebylo úplně snadné. To se mu však nakonec povedlo a těžit z toho mohl Michal Trávník. Ten se nalézal v pokutovém území, kde dostal míč. Trávník na nic nečekal a místo razance zvolil techniku. Jeho přesně umístěný obstřel brankáře Štěcha trochu překvapil a Slovácko vstřelilo kontaktní branku!

Sparta nadále tlačila. Václav Kadlec se sice ještě z branky radovat nemohl, ale o chvíli později tleskal spoluhráči Váchovi. Lukáš Vácha se dostal k odraženému míči ve vápně a s přispěním teče dal další gól! Po dvaceti minutách už byla z utkání spíše exhibice domácího týmu a jasné to muselo být i brankáři Hečovi. Ten dnes inkasoval pětkrát.

Zásah číslo čtyři měl na svědomí právě agilní Václav Kadlec. Standardní situaci měli sice k dispozici hosté z Uherského Hradiště, ale nepohlídali si zadní vrátka. Do nich vklouzl Bořek Dočkal, který nahrál lépe postavenému Václavu Kadlecovi a ten završil svůj osmdesátimetrový sprint přesnou ranou!

Ani Slovácko nehodlalo složit zbraně a hrozivě vypadající skóre kosmeticky upravovalo. Jiřího Valenty si nikdo v pokutovém území příliš nevšímal, takže se rozhodl vypálit a dobře udělal - jeho ránu před brankářem domácího výběru tečoval Jaroslav Diviš - 4:2!

Pět minut po změně stran Spartě málem vyšla spolupráce mezi Markem Matějovským a Václavem Kadlecem. Po nesobecké nahrávce prve jmenovaného mířil Václav Kadlec dobře, ale do cesty se mu postavilo břevno! Ani branková konstrukce už jej ale nezastavila v další akci. Bořek Dočkal našel přízemním centrem opět Václava Kadlece, který byl trestuhodně nehlídán a propálil z místa, kde se obyčejně kope penalta, všechno, co mu stálo v cestě!

Po hodině hry jen těsně vedle tyče pálil Konaté, který měl jako střídající hráč plno sil. O chvíli později se pokoušel pálit také Marek Matějovský, ale ani jemu rána příliš nesedla. V závěru zápasu měl ještě jednu velkou šanci Hlúpik, ale brankář Štěch si poradil.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 0:1

15.05.2015 18:00

Góly: 79. Elvis Bratanović

Bohemians Praha dokázali zvítězit na hřišti Zbrojovky Brno a získali tři body. Ty jim zařídil střídající Elvis Bratanović, který se trefil deset minut před koncem utkání.

Brankář Dušan Melichárek musel už po dvou minutách likvidovat zajímavé zakončení hlavou, když jeho pozornost zkoušel Radek Šírl. Neuspěl. O pár minut později se domácí Zbrojovka Brno dostala do skvělé šance, kterou ale trestuhodně nevyužila. Sýkora doběhl u vápna skákající balon, krásně sklepl dobíhajícímu Vávrovi a ten pálil ze středu malého vápna na bránu. Brankář Zlámal si připsal první důležitý zákrok.

O patnáct minut později se situace opakovala, i když v obráceném gardu. Vávra sklepl balon pro Sýkoru, ale ten napálil balon jen do nejblíže postaveného obránce. Volný přímý kop Zavadila mířil jen těsně vedle tyče. O chvíli později se Vávra dostal do další obrovské šance. V prostředí, odkud se normálně kope penalta, se musel otáčet za míčem. Jenže otočku nezvládl a míč napálil nepřesně. Zbrojovka se dlouho nedokázala prosadit a prsty, často doslova, v tom měl vynikající brankář Zlámal, který likvidoval jednu dobrou šanci soupeře za druhou.

Veselo měl i brankář Melichárek na opačné straně pole, i když se do práce nedostával tak často. Jeho pozornost prověřil Moravec, ale shledal, že jeho sok v bráně je dostatečně připraven. Po faulu na Radu těsně za vápnem poslal z dobré šance míč Mikuš jen do zdi!

Poměrně nezajímavá podívaná pokračovala i po změně stran. V prvních minutách jsme se dočkali spíše boje o míč a jedné žluté karty, která byla udělena Miroslavu Kerestešovi. Pět minut po začátku druhého dějství Duda rozehrál přímý volný kop na Moravce, který vystřelil. I s pomocí teče brněnské obrany však jeho projektil skončil jen na břevně! Dorážka hlavou už mířila vedle, takže stav platil stále bezbrankový.

Jinak se ale nadále nedělo nic zajímavého. Po hodině hry se podařilo dostat míč do vápna soupeře Jugasovi, jenže jeho spoluhráči reagovali na vývoj událostí až příliš pozdě. Poměrně nudný zápas spěl ke svému konci bez náznaku vzrušení či špetky tlaku na té či oné straně. Bezgólový stav utkání byl ale přeci jen odmítnut!

Deset minut před koncem utkání se hostujícímu celku podařilo překonat domácí defenzívu díky Elvisi Bratanovićovi, který sice strávil na hřišti jen patnáct minut, ale i to mu stačilo. Krásnou ranou do rohu překonal domácího brankáře Dušana Melichárka, kterému jeho obránci moc nepomohli. Domácí Brno se sice ještě snažilo dostat míč do vápna soupeře co nejdřív, ale dnes se mu nedařila rozehrávka. Do další šance se dostával střelec první branky, ale tentokrát mu byl máván ofsajd.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň28223363:1969
2.Sparta Praha28203553:1863
3.Baumit Jablonec28177451:2058
4.FK Mladá Boleslav281261039:3342
5.1. FK Příbram281171035:3840
6.FK Teplice28911839:2938
7.Dukla Praha281071128:3837
8.Bohemians Praha 190528971231:3834
9.1. FC Slovácko28961339:4433
10.Vysočina Jihlava28961329:3533
11.Zbrojovka Brno28961330:3933
12.Baník Ostrava28881222:3632
13.Slavia Praha28871338:4231
14.Slovan Liberec286121034:3830
15.FC Hradec Králové28571623:5022
16.České Budějovice28571627:6422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (314)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemka do EL

Reagovat
pawelFCB

Licenční komise Fotbalové asociace České republiky rozhodla o udělení profesionální licence FC Baník Ostrava pro působení v sezóně 2015/2016. Baník v minulých letech získával ligové licence tradičně až po splnění dodatečně určených podmínek. Tentokrát licenci kategorie Silver získal bez výraznějších připomínek, Licenční komisi však ještě musí doložit nájemní smlouvu s vlastníkem vítkovického stadionu, kterým je město Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom divného? Baník už má ligový stadion, tak s licencí nemá problémy.

Reagovat
pawelFCB

Spíše mě překvapilo,že tak brzy,když poslední sezóny to bylo vždy až na poslední chvíli. Obzvlášť,když dluží,kde se podívají... Šafarčík raději tu licenci dostat neměli a vedení ven

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky byly problémy se stadionem ne? Pokud dluhy splácí, tak by to neměl být problém.

Reagovat
bobis21

no problém je, že až tak moc nesplácejí (Svěrkoš například ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej vysledek Sparty, preju ji to

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem zvedavej, kdo nastoupi uprostred zalohy, nakonec jsem se shodnul s kamosema, ze nejspis Hrosovsky a Kolar se posoupne dozadu a na podhrota pujde Chramosta nebo Tecl

Reagovat
db18

Jo, nám se vlastně vykartoval střed... Možná Kolář zůstane na své pozici, Chramosta hrával jeden čas i CM, tak je možný, že tam bude hrát i v pondělí. Jinak bych spíš čekal, že se vysune Procházka a po delší době se v základu objeví Hejda.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky moznost, nebo by tam sel rovnou Hejda nebo Baranek, na konec zapasu je tam posila do zalohy.. Ale zase hrajem doma a nemame proc branit, tak bych predpokladal utocnejsi sestavu

Reagovat
db18

Taky pravda, ale Prochy má dobrou rozehrávku a útok podporuje dobře i z pozice stopera, takže v tomhle ohledu bych to nebral jako oslabení ofenzivy - a zase bych to spíš viděl jako zápasovou praxi pro některého z nevyužitých hráčů. Taky asi bude dost záležet na tom, jestli už je osud Tecla s Chramostou zpečetěný, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze je to jasny, sympatictejsi by asi aby byl Kolda na DM a prostor dostal Tecl nebo Chramo ale myslim ze to nedopadne. Varianta s Prochym je osvedcena, navic Dan bude na AM lepsi, kdybych si mel vsadit videl bych to takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale počet diváků velký

Jinak v pondělí střed zálohy tipuju taky Hrošovského s Kolářem. Vpředu to bude větší otazník. Jestli zkusí na dva hroty nebo dá na podhrot nějakého útočníka. Jen doufám, že tam nikam nebude cpát Petrželu. Aspoň do té doby, než budeme mít dobrý výsledek a budeme moct hrát na rychlý breaky.

Reagovat
Kang & Kodos

V neděli by mohl Jablonec prohrát v Boleslavi, pak už to snad Ščasný konečně trochu protočí.

Reagovat
jsemdement
Reagovat
smazaný uživatel

Cistotka ale radsi mlcim, nebo me zazalujou i tihle

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je s tou žalobou?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf jaký furt žaloby?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

třeba hráli power play

Reagovat
smazaný uživatel

no popravde to bol zapas kde neslo vobec o nic. pozrel som tabulku tretej francuzskej, aj keby red star prehrali, stale by so 66 bodmi boli prvi a postup bez ohladu na posledne kolo by mali isty kedze stvrty strasburg na nich straca 4 body. frejus je v strede davno zachraneny a bez sance na postup. jedine zeby naozaj chceli tretiu ligu vyhrat kedze fc baris aj peronnas iba remizovali (a skomplikovali si situaciu o postup). bohvie co tam bolo, ale korupcia asi tazko...

Reagovat
jsemdement

Korupce, nekorupce. Dat goly +1; +2; +3 je kumst .

Reagovat
k0udy

Dočkal 4 asistence? No, mohl by se zase dostat do formy.

Reagovat
Gryphonheart

5:2 vypadá na pohled hezky.. ale za stavu 4:1 zalezlá sparta ve vlastním pokutovým území a slovácko obléhající bránu ve stylu barcelony nebyla úplně povedená reklama na fotbal.. ale třeba si jen chtěli nacvičit taky obrannou fázi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt Slovacko tak nedurazny a neochotny se po ztrate vracet, tak se se Spartou dneska dalo.v pohode hrat, ty dva goly mluvej za vsechno. Nevim kdy naposled dalo tak odevzdany muzstvo dva goly na Letny..Dalsi vec je navsteva, to je vysmech, tech 13 tisic srdcaru co si prislo zanadavat na Limbu a na Slovacko se vysrali, no at si kazdej udela obrazek sam..

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Sparta, tady zvrací takovejch srdcařů ,ale na Letnou to prostě nejde

Reagovat
Lof

Reagovat
Gryphonheart

Btw - Elvis přece jen žije!

Reagovat
smazaný uživatel

Die Zwillingstadte als Tor nach Asien?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jen,aby ty naše české štiky pořádně využily ty dva posty v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dobrý,ale porad to není ono.Obrana není v pohodě.Letos už to dohrajem,ale v létě se musí posílit.Min.jednoho kvalitního stopera (Sivok,Beneš) záložníka a někoho do útoku,Kadlec asi odejde?Na ale stále jsme SPARTA!

Reagovat
ryzskej

Ä kdo by jste měli být, buzeranti?

Reagovat
smazaný uživatel

Sklidni hormon!A vem si lék!Komu ze to fandis hrdino?!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase skupte všechno, co hraje a pak to nechte na lavičce.Vy jste fakt podřadnej mančaft!

Reagovat
smazaný uživatel

A pak to odstrčí do Plzně

Reagovat
db18

A pak to vyhraje titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, a vy táhněte do 2. ligy. Stále se to dost dobře může stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Může-a co jako?Tahle liga je bezcenná jako moje špinavý ponožky, kdyby jí zrušili celou, tak se vůbec nic nestane.Korupce, pračky špinavých peněz a samej nekopa, co neumí přihrát na dva metry.Lidi na to nechoděj, dívat se na to nedá, nejtzytečnější fotbalová soutěž na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tak krásně sedí na Slávinku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je celá naše SL.Uvidíš sám v předkolech pohárů, kde je naše liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ze ty to fandis?Ty pořádnej mancafte!

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by vas zrovna Beneš posunul fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ze Fortuna nevypsala kurz ze bude Plzen kopat vice nez 1 penaltu?, hral by za barak

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
cetto

Proč se dneska nic nehrálo??

Reagovat
db18

Asi kvůli hokeji - pro jistotu se pak většina zítřejších zápasů kryje se zápasem české reprezentace...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

cekali ze budou hrat finale

Reagovat
kalla

Baník nemá v lize co dělat. To jsou hráči sotva na 2. ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, když nejlepší hráči sedí na lávce..

Reagovat
smazaný uživatel

Frýďa se prý nedohodl na nové smlouvě, tak ho hodili přes palubu a nechají ho na lávce. Ale tak, nedivím se mu, Zio s Barym pryč, Baroš taky na cestě pryč, vidí to reálně, že nic dobrého ho tam nečeká.

Reagovat
frankiefcb

příští rok sestup. To i ten Varnsdorf bude na tom lépe než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ta predstava ze se bude hrat Evropa u Jardy na naklonene rovine

Reagovat
Rarášek

Cagliari sestup, tak se můžem asi zase těšit na Pepu

Reagovat
db18

Naopak teď má šanci se prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

To je pod jeho úroveň

Reagovat
kalla

* nad

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarčík už Frňkovi tesá sochu, velkolepý obrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak info ohledně rozlučky s domovem Baníku:

http://www.chachari.cz/30-5-2015-rozlucka-se-stadionem-bazaly-rn1663

Reagovat
Gryphonheart

Škoda těch Budějc.. mohli ještě trochu postrašit tu Slávii tři kola před koncem.. taky by to trochu potřebovala

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně sestup Hradce se dal čekat, ale doplatili jsme na špatný špatný zápasy na podzim a hlavně na bídnou koncovku, jelikož fotbal jsme tuto sezónu hráli celkem pěkný a koukatelný, hlavně teď na jaře..

Snad, příští sezóna může být ''revoluční'', jelikož začneme v druhý lize a snad už se začne dělat na novém stadionu a to nám vše může i pomoct A máme dobrý juniory, takže budocnost máme Jinak tuto sezónu nepovažuji vůbec za nejhorší, byly zápasy, kdy jsme potrápili spoustu týmů a hrál pěkný fotbal, ale jak říkám..bohůžel jsme doplatili na špatnou koncovku ve spousta šancích, takže jsme si škodili hlavně sami..

Ale co, mi se vrátíme, to se nebojte!!!

FCHK!!!

Reagovat
matZz

Škoda toho podzimního trápení, na jaře byl Hradec dobrej, ale tu ztrátu už bohužel nedohnal. Hradci přeju brzký návrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Sázíš za bonus od Fortuny a děláš machra.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

nakonec fakt jen Ova včera Bayern, dneska toto, končím se sázením

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Milan Ivana si možná zahraje Bundesligu

Reagovat
k0udy

"zahraje"

Reagovat
bobis21

on má jen 31 já ho tipoval tak o 5 víc, několik let jsem o něm neslyšel. Ale ještě v Synotu se mi jeho hra líbila. Rozhodně bych mu to přál

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je sice definitivně zachráněn, ale radost? Nikde nic. Jaký to rozdíl oproti jiným rokům, kdy jsme bojovali do posledního kola a kdy to lidi prožívali. Teď už chybí i odhodlání a radost z toho, že se ligu povedlo zachránit. Víc fanoušků mluví spíš o tom, jestli by nebylo lepší spadnout a začít od začátku. Je smutné, kam se Baník majitelům povedlo dostat. Tým, který byl po podzimu pátý a u kterého se zdálo, že se sbírá z nejhoršího.. Já neříkám, dalo se asi čekat, že někteří hráči odejdou, ale proč do háje musel odcházet i trenér? Proč museli uvádět tak stupidní důvody? Proč to vypadalo, že odcházející hráče přichází nahradit prvotřídní fotbalisté nejvyšších kvalit? Proč ty alibistické kecy, jak zlepšíme hru a budeme ještě lepší? Proč rozbroje s fanoušky, kteří jsou za klub očividně jediní schopní i dýchat? Proč ty lži a polopravdy? Teď se navíc Baník loučí s Bazaly a je škoda, že se s nimi bude loučit při takové atmosféře. Nevím, jestli existuje nějaký fanoušek, který z letošní sezóny bude mít radost...

Reagovat
Puskas

Podepisuji. A dodávám i rozvrtání kabiny, plus znepřátelení si srdcařů a la Svěrky, Frýďa...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně. A co třeba hospodaření s penězi města, kdo ví, jak to je s těmi "nejmenovanými" investory... Marně hledám něco pozitivního.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky napsané, pod to bych se podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak atmosféra bude na posledním zápase dobrá, jen možná trochu nenávistná..

Reagovat
frankiefcb

podepisuji. Hezky si to napsal.

Reagovat
bobis21

naprostý souhlas. Takhle znechucený jsem ještě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Vole furt ten váš Baník Zrušte už ten klub a je pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tě to zajímá? Starej se o svůj klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak snad Budějovice nějakou dobu neuvidím v SL... Ten tým je mi nesympatickej, žádní fanoušci, prostě zbytečný tým..

Reagovat
Liquid

Reagovat
Chlupatá máma

Já zas doufám, že v lize dlouho neuvidim "FC Tentokrát už opravdu začínáme stavět stadion" a jeho stupidní retro pseudofans.

Reagovat
frankiefcb

Skvěle rozhodčí. Jasný ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda Fantiš byl dnes na CH2. Prý raději bude tam než aby potkal pana nejvyššího...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Co je CH2?

Reagovat
kubys

Tribuna chudých.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje jeste nekde, talent?

Reagovat
PavlíčeQ

Profil má furt na našich strankách, ale už asi rok jsem ho tady neviděl

Reagovat
bobis21

údajně je už od září zraněný ...

Reagovat
smazaný uživatel

talent

Reagovat
monty25

Slavia

Ale stejně si to Teplice zbytečně zkomplikovaly. Fakt díky, Grigare. Klíčový asi bude ten příští zápas na Dukle. Příbram má doma Brno a moc nevěřím, že by nevyhrála... Ale jestli bude ten rozdíl před posledním kolem mezi Teplicemi a Příbramí v dosahu tří bodů, tak bych tomu docela věřil. Teplice mají doma Hradec a Příbram jede do Plzně, která si určitě nebude chtít pokazit oslavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal jsi ještě nedávno, že do Evropy raději nechceš? (Možná to byl nějaký jiný tepličák, nejsem si jist..)

Reagovat
monty25

Tak to jsem rozhodně nebyl já! Takové řeči absolutně nechápu, protože konfrontace s Evropou je strašně cenná, i kdyby tam Teplice třeba nic neuhrály (nebyly by první ani poslední). Bohužel, Viktorka Žižkov asi v dohledné době v pohárech nebude, tak mi z českých klubů zbývají jenom Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak to asi byl 3M

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už bude mít jistej titul a Jardovi to myslím pustí

Reagovat
monty25

To ať si zkusí...

Reagovat
pawelFCB

https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-0/1467365_901886916517254_1243217366215315005_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=1a5d8f80e8cbf1e81a932a3b250493d0&oe=55CE3CB9&__gda__=1439336681_1320977cd034303ceb34574f31fd84dd. Šafarčík dokazal to,co chtěl.. vyhnal "chuligáy" ze stadiónu a atmosférou a návštěvností dokáže konkurovat Příbrami,Budějovicím... dnes 1402 diváků. Ještě,že 30.5. to bude obstojné rozloučení s Bazaly.

Reagovat
db18

...napříč republikou se nešlo kvůli hokeji, ale u vás je to Šafarčíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i kdyby hokej nebyl, tak by o více než tisíc diváků určitě nepřišlo..

Reagovat
db18

To už by byl dnešní nadprůměr.

Reagovat
pawelFCB

Tak 2.5. byl asi taku hokej,jak přišly dva tisíce.

Reagovat
db18

Aha...

Reagovat
db18
Reagovat
monty25

A fotil to největší fotbalový srdcař, kterého znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to vlastne zac ?

Reagovat
monty25

Borec, který byl v letošní sezoně na více než 130 fotbalových zápasech!

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej pán, největší fanoušek žen Slavie

Reagovat
monty25

Přesně. Já jsem s ním byl na semifinále ženského poháru Plzeň - Slavia.

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik vás tam bylo?

Reagovat
monty25

Jestli si to dobře pamatuju, tak jsem napočítal 22 lidí. Ve stejný čas se taky v Doosan aréně hrálo utkání Synot ligy Plzeň - Liberec.

Reagovat
Kang & Kodos

Jste si pak mohli zahrát fotbálek. Na dva týmy jste byli akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi týden zpátky tu někdo dával bránění Baníku při penaltě, tohle taky slušné

http://fat.gfycat.com/SmartVagueEyra.webm

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mario23
Reagovat
Spalovač šancí

Smíšené pocity z dnešního zápasu. Slavia sice zachráněna, ale Baník výrazně odskočil Škodovi v souboji o nejlepšího střelce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Díky Frňkovi, který dal týmu útočného ducha.

Reagovat
smazaný uživatel

Frnka Safarik

Reagovat
smazaný uživatel

Safarik

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kde je hokejová debata?

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurohokej.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už není, MS skončilo včera

Reagovat
monty25

Hele, on je ještě dneska můj oblíbený pořád s oblíbenou moderátorkou...

Reagovat
monty25

Ty vole, Zeman má ještě většího harlekýna než předtím...

Reagovat
Aldeano

On někdo nahradil Ovčáčka?

Reagovat
Rarášek

Jihlava dneska výhra

Reagovat
Greny

No snad to Plzeň dnes zvládne v pohodě a v 80. minutě nastoupí Horvi a užije si poslední titul přímo na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

tak se Koubek konecne dockal titulu :-) moc mu to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zaslouženě, zvládla tvrdý boj proti Křetinského penězům ( bohužel na druhé místo korupčník dosáhne).

Reagovat
bobis21

ty asi nesleduješ ligu posledních 5 let, že?

Reagovat
smazaný uživatel

já ji sleduju posledních zhruba 25 let a pořád je to stejné

Reagovat
bobis21

tak potom nechápu, jak můžeš nevidět tu tlačenku v posledních letech ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale já ji vidím pořád a neustále se tady připáskává spartě to je prostě fakt

Reagovat
bobis21

výroky výhodné pro Plzeň jsou v posledních letech minimálně stejně časté (subjektivně mi přijde, že dokonce častější, ale nepočítám to přesně ...), takže přát z tohoto důvodu titul Plzni je mimo ...

Reagovat
smazaný uživatel

není ten hnus co dělala a pořád dělá sparta se nedá srovnávat s ničím ve světě sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna člověk, co fandí Plzni, bude psát něco o korupčnících... Titul získala Viktorka zaslouženě, protože oba zápasy se Spartou zvládla, stejně jako boje s některými slabšími konkurenty (viz. Baník), daleko lépe...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

já fandím Plzni a kde jsi na to ve své primitivní sparťanské hlavičce přišel ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

My se oslovujeme "ty hovado"? Tak dobrá, ty hovado... Přišel jsem na to tak, že tady prakticky celou sezonu vylezeš jen při úspěchu Viktorky a pak napíšeš takovej výblitek... To dovedou jen Plzeňáci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se pleteš ty spartanský odpade já fandím proti Spartě všem. Protože vy nejste lidi a zasloužíte si jen tu nejhorší smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt se nikomu nepřeje!Až potká smrt někoho tvého blízkého tak ti to dojde.Hlupaku!

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

smrt se přeje všem morálním odpadům a všem lidem beze cti co podvádějí, a všem co tohle jednání podporují, čili sparťanům. To je stejné jako bys židům v koncetráku vyčítal, že přejí smrt Němcům.

Reagovat
bobis21

pokud někomu přeješ smrt, jsi sám morální odpad

Reagovat
smazaný uživatel

jistě takže ti židé byli morální odpad co? A jelikož každý spartan je to největší zlo které se nedá srovnat ani s Hitlerem či čímkoliv jiným tak je to v pořádku. Mě je jedno co si myslí člověk který takovému odpornému zle leze do prdele.

Reagovat
bobis21

situace, kdy je to já nebo on, je to přirozené. Ale pokud přeješ někomu smrt jen proto, jakému fotbalovému klubu fandí, tak jsi opravdu odpad ...

Reagovat
smazaný uživatel

to komu fandí vypovídá o tom jací jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Přeje snad někdo Cisovskemu nemoc??!!!Moc jsi toho asi v životě nepochopil,ale neboj jednou ti to dojde!Pochlub se stim doma co pises!

Reagovat
Bex5

Nezastávám se BK, ale tady v předchozích článcích se na Čišu od slavných rudých koní snesly takový hnusy, že by to měl bejt ban hned. Jen zalistuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas

Reagovat
Hokaido

Bobe,můžu se tě úplně vážně zeptat, proč nás tak nesnášíš? Nějaká zkušenost? Opravdu by mě zjímalo, co může u člověka vyvolat tak silnou nenávist.

Reagovat
Manik...

O korupci bych ze strany Plzně radši pomlčel.

Reagovat
smazaný uživatel

a prosím můžeš mě tu pohádku kterou se uklidnujete z ostatníma podlidma z Letné, vyprávět. Myslím tu jak se Plzni připískává prosím

Reagovat
Chlupatá máma

Až na to, že žádná pohádka o připískávání Plzni neexistuje, ale celá plejáda příkladů, statistik a vztahů Berbr-Damková-Paclík jo, ty chobote asijskej.

Reagovat
RealC.F.

Ty budeš těch 25 let asi hodně omezenej ve sledování moderního fotbalu a celkově trendu ve sportu v 21.století? Jak můžeš něco takovýho jako "proti křetínksýho penězům" vůbec napsat a necítít se jako regulerní dement?

Reagovat
smazaný uživatel

necítím se jako dement, protože nejsem podčlověk co fandí Spartě, takže chápu že ten pocit neznáš korupčníku.

Reagovat
RealC.F.

podčlověk? Tohle si vymyslel když si jel po měsící ze své osady na okraji Plzně do kauflandu pro levnej cukr vole? Ty sleduješ fotbal , dle tvých argumentů typického glory huntera "Since 2010 iam so big fan of Plzeň, deal with it" , tak maximálně 3 roky šašku

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož nejsem fanoušek tak jsi jako každý podčlověk z Letné jako vždy mimo ale od vašeho druhu nic jiného neočekávám

Reagovat
RealC.F.

Ty si jak zaseknutá deska hodně trapný dechovky, ale je dobře , že si jedeš tu svojí

Reagovat
Bex5

"Since 2010 I have been such a big fan of Plzeň ...", když už chceš machrovat, že "umíš" světovej jazyk.

Reagovat
Greny

JE tam někde vidět Čišovskej?

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Zatím ještě vypadá v pohodě.

Reagovat
Greny

Reagovat
frankiefcb

ale s motorikou už má chudák problémy

Reagovat
Greny

Tak to z toho prvního záběru nešlo poznat

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Za ten titul pro Čišu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zaslouženej titul, protože náš trenér (jeden nebo druhý nebo jsou vlastně stejní?) nebyl schopen vymyslet taktiku, jak je porazit.... A to s výjimkou superpoháru vlastně ani jednou... Plus faktor Krejčího z formy, výpadku Kadeřábka a nemastné výkony proti slabším (a Jablonci)... Nezbývá, než udržet druhý flek, dostat se do pohárové Evropy a přát pohár Jablonci, aby Příbram hrála nějaký to předkolo EL...

Reagovat
hefy

Krása. :)

Především pro Horviho, Koláře, Rajtorala, Řezníka a hlavně pro Čišovskýho dost specifickej titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ČÍŠAAAAA!

Reagovat
frankiefcb

Ten Čišovský

Reagovat
diskoschlampe

Chudák, úplně mě mrazí...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se že jsem měl na kraju, netušil jsem že už je na tom tak zle

Reagovat
frankiefcb

já se přiznám, že se mi oči zalily nejednou slzou.

Reagovat
STR

Reagovat
patas92

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Přiznám, že oslavy okamžitě zhořkly. Ale aspoň je - aspoň mně - jasný, co je důležitý a co už tolik ne. Ne, že bych nebyl rád za titul, to vůbec ne. Ale hned jsem si mlčky přepočítal všechny příbuzný a známý, jejich nemoci a neduhy a řekl, si, že je musíš začít navštěvovat častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace do Plzně, ale některé komentáře o korupci.No nevím,zrovna ze strany Viktorky bych mlčel.

Reagovat
PhilipS

Ta Příbram je taková malá Plzeň...tým z odloženejch Sparťanů a zapomenutejch talentů a funguje to. Neví někdo jak tam hraje Zeman? Vzpamatoval se konečně?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ho Pelta do Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Dal 4 góly a v přihrávkách je buď první v lize nebo druhej za Kopicem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čišovský

Reagovat
Sancek

Reagovat
smazaný uživatel

No mohli už dneska předat ten pohár

Reagovat
papanegra

Celkem jsem rád, že to Plzeň dotáhla i pro něj, snad mu to aspoň na chvíli psychicky pomůže a bude mít větší sílu a chuť bojovat.

Bojuj Číšo

Reagovat
mario23

Je škoda, že ten boj nemá šanci vyhrát.

Reagovat
mario23

Hodně dojemný okamžik s Čišovským. Je mi skoro do breku, takhle ho tam vidět.

Reagovat
ZB 07

Čišovský

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být pesimista, ale podle toho co sem viděl se bojím, že se z toho už nedostane! Ale zázraky se ději!! BOJUJ ČÍŠO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Plzeň, ale gratuluju jí k titulu. My jsme si nezasloužili ani tu naději ve vzájemným zápase. Čišovskýmu držím !

Reagovat
smazaný uživatel

za titul Plzně jako expresku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teprve třetí titul si víc nezaslouží

Reagovat
db18

Zatím tu měl článek jen Zenit, ne?

Reagovat
STR

Neuvěřitelně emotivní konec. BOJUJ ČIŠO!

Reagovat
smazaný uživatel

ČIšovský hodně moc mu přeju, aby se z toho dostal, tohle byl asi nejemotivnější okamžik jaký jsem viděl v naší lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

je vůbec nějaká šnace se z takový nemoci dostat? Nebo alespon pozastavit?

Reagovat
STR

Je to letální choroba no. Většina lidí umíra do 3.5 let od diagnozy, někteří přežijí i 10-20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tato choroba je prý bohůžel málokdy léčitelná...

Reagovat
smazaný uživatel

o kousek níže máš odkaz kde to je dobře popsaný

Reagovat
F.Torres

co jsem četl tak není, většina lidí umírá do 2 let, ovšem stanou se zázraky viz Hawking...

Reagovat
frankiefcb

já věřím, že na to jednou přijít musí. Případů ALS začíná přibývat. Zajímalo by mě čím to, ale věřím, ež se něco najde na tu nemoc.

Reagovat
F.Torres

tak jako občas se stane nějakej ten zázrak, ale ta pravděpodobnost je téměř nulová, no jako problém je v tom, že i kdyby se našel lék, tak je otázka, jestli to pustí do oběhu... přeci jen léků na různý nemoci je spousta, ovšem výroba pokulhává...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dělo na konci s Čišovským ?

Reagovat
smazaný uživatel

dělal tam breakdance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

tohle bylo ze slabšího soudku. P.S: Nesváděj to na černý humor, i ten by měl být kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nemá tak debilně ptát proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť je to sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to neviděl, tak neví co tam přesně s ním bylo. Jeho otázka je rozhodně smysluplnější než tvá debilní odpověď.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

nebudu se s tebou zahazovat, vždyť jsi sparťan, už to je hendikep, každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

, koho si příští rok přidáš, Jablonec nebo Příbram?

Reagovat
F.Torres

nebudu se pouštět s lidským odpadem do diskuze, ty mi za ten čas opravdu nestojíš PS: už prosimtě radši nepiš žádný vtipy, ta úroveň má snad čím dál klesající tendenci a to si nasadil korunu dost vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

"a to si nasadil korunu dost vysoko"

Reagovat
Hokaido

už drž hubu prosimtě, akorát tady ze sebe děláš kreténa

Reagovat
mojmira

no a pak obviňujte za něco Boba, když se tu pak projevý tohle

Reagovat
Hokaido

je nás tu cca 1000, ale podle jednoho idiota hodíme všechny do jednoho pytle...

Reagovat
REPLIKATOR

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Říká člověk, kterej tu psal a palcoval "Pelto chcípni"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Čišu i zapomínám na ty vymyšlené penalty a to že dolar bude dneska slavit. Ten konec udělali fakt dobře

Reagovat
frankiefcb

asi tak.

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar ani nijak neslavil, Dolar to oslavil minule po Sparte a dneska mu to naopak zhorklo po Tom, co videl Cisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný ten jeho pohyb

Reagovat
monty25

Nefandím Plzni, ale jak věnovali titul Marianovi Čišovskému, to bylo moc hezké. Hodně sil, Čišo!

Reagovat
F.Torres

Marián

Reagovat
monty25

Je to smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za odkaz. neměl jsem tušení že je to až tak vážný. o to víc mě těší že si tohle mohl užít a aspoň na chvíli mít zase radost protože už mu moc času asi nezbývá.

Reagovat
jaris7

Přišije si aspoň Plzeň další hvězdičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to ze tady je plno příspěvků Smrt Spartě je něco hrozného a moc dospělé me to nepřipadá!Smrt se nepřeje nikomu,to samé nikdo nepřeje nemoc Cisovskemu.Ať každý fandí komu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

horší než neunést porážku je neunést vítězství. plzeň vyhrála titul, už s tim nikdo nic neudělá tak proč si tu nadávat a zase sem cpát tu nezdravou rivalitu se spartou

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Kang & Kodos

Za naplánování oslav si Plzeň palec určitě zaslouží. Jen tak něco mě nedojme, ale tohle se fakt povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že měli rovnou dneska předat i pohár, jestli by to udělali dnes nebo za 14dní by bylo jedno

Reagovat
smazaný uživatel

mě to překvapilo že se pohár nepředával. to je vždycky a nebo je to novinka že se dává až takhle blbě kdy to už nemá smysl

Reagovat
frankiefcb

nerozumím tomu, proč se to předává až po posledním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teda mega palec Plzni za tu oslavu s Čišovským... Nepotrpím si na nějaké emotivní momenty, zvláště když jde o klub, který nemám rád, ale tady jsem měl mrazení v zádech a husí kůži... Moc hezké

Reagovat
oli9

Reagovat
twl

Je mi lito mariana čišovskýho ten už o sobě newí bylo to dojemné

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Häring ‏@KHaring75 5 min.před 5 minutami

Tak zatímco Pavel Vrba se po 1. titulu nechal ostříhat dohola, Miroslav Koubek si nechá udělat malé tetování. Tatér už na něj čeká v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytetujou mu přes pleš čáru

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Lukáš Vácha ‏@Vason6 7 min.před 7 minutami

Bojuj !!!#28

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně na ten Tvitr napsal něco normálního

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
mario23

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

HEHE další hvězda na dres,at se spartani treba poserou

Reagovat
pawelFCB

Už vidím třeba Rangers,jak tam mají 54 hvězd na drese.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele