Synot liga - souhrn 12. kola

24.10.2014, 19:56, aktualizováno 26.10.2014, 17:34
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála na Slovácku a a stále vede, Sparta odpověděla triumfem nad Mladou Boleslaví. Dukla uspěla v Hradci Králové, který tak zůstává na dně tabulky. Jablonec přestřílel Teplice, Příbram si poradila s Baníkem. Ve včerejších zápasech získaly tři body Liberec a Jihlava. České Budějovice se rozešly se Slavií nerozhodně...

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

26.10.2014 15:45

Góly: 60. Bořek Dočkal

Fotbalisté Sparty dnes ve 12. kole první ligy díky brance Bořka Dočkala porazili na Letné Mladou Boleslav 1:0. Obhájce titulu tak na druhém místě tabulky ztrácí na vedoucí Plzeň jediný bod a příští týden ho s Viktorií čeká přímý souboj o první místo.

Sparta k utkání nastoupila tři dny po utkání Evropské ligy se Slovanem Bratislava a do tempa se dostávala pomalu. Dlouho byl její jedinou šancí Dočkalův pokus z 16. minuty, domácí ale postupně ovládli hru a v závěru poločasu přišly i další příležitosti. Konaté a znovu Dočkal však v nadějných pozicích neuspěli.

Boleslav v prvním poločase zahrozila jen jednou. Lalkovičovu střelu po brejku tečoval stoper Holek, ale domácí gólman Bičík si i přes potíže s míčem nadvakrát poradil.

Do druhé půle vstoupila Sparta tlakem - Kadeřábka odzbrojil včasným vyběhnutím Hruška a Costa po rohu střílel v dobré pozici vysoko nad. Domácí se prosadili až v 60. minutě, kdy Dočkalovu střelu těsně před Hruškou tečoval Ščuk.

Reprezentační záložník, který skóroval ve třetím ligovém utkání za sebou, byl i u další nebezpečné akce Sparty, ale Lafata po jeho centru hlavičkoval zblízka nad.

Boleslav v závěru posílila střídáním útok a zvýšila aktivitu, ale do vyložených šancí se nedostala. Bičík tak oslavil jubilejní 100. start v lize čistým kontem.

Sparta vyhrála popáté za sebou a v příštím kole si v Plzni zahraje o první místo. Naopak Boleslav zaznamenala druhou prohru za sebou a čekání na výhru ze hřiště soupeře prodloužila na pět zápasů.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 0:1

25.10.2014 20:15

Góly: 62. Tomáš Hořava

Jediná branka Tomáše Hořavy v utkání mezi Slováckem a Viktorií Plzeň znamená, že i po dvanáctém kole budou vévodit tabulce Západočeši. Jako klíčový moment celého utkání se ukázalo poločasové střídání trenéra Koubka, který na plac poslal místo Koláře právě autora jediné branky Hořavu.

Viktorka to na půdě silného Slovácka neměla vůbec jednoduché a už první poločas nabídl poměrně vyrovnanou partii. Oba týmy měly několik světlých okamžiků a po půlhodině hry se dokonce domácí dožadovali pokutového kopu. Každopádně pád Trávníka v pokutovém území sudí Orel neodpískal. Chvíli na to se řítil do tutovky Tecl, jenž v minulém kole zaznamenal hattrick, ovšem gólman Heča skvěle zasáhl. Nápor Plzně s přibývajícím koncem prvního poločasu rostl, ale Slovácko úspěšně odolávalo.

Trenér hostí Miroslav Koubek se rozhodl už o přestávce sáhnout k první změně, když místo Daniela Koláře poslal na plac Tomáše Hořavu a to se později ukázalo jako správné rozhodnutí. Také druhé střídání Viktorky přišlo poměrně brzy a v 57. minutě nahradil Tecla útočník Jan Holenda. Nicméně byl to Tomáš Hořava, kdo si ve vápně krásně připravil balón a nádherným obstřelem překonal brankáře Heču. Viktorka vedla v Uherském Hradišti 1:0.

Slovácko se s nepříznivým vývojem nehodlalo spokojit a hostující borce v několika momentech přikovalo k brance. Dobrou šanci na srovnání měl Kerbr, ovšem nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Dvě minuty před koncem utkání se domácí stejně jako v prvním poločase dožadovali penalty. Kerbr po kontaktu s Hubníkem upadl, ale sudí Orel opět nepískal. To se samozřejmě nezamlouvalo domácímu publiku, které hlasitě vyjádřilo svojí nespokojenost. V samotném závěru měl na hlavičce vyrovnání Košůt, ale Plzeň přežila i tuto šanci a nakonec uhájila nejtěsnější vítězství.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dukla Praha 2:4

25.10.2014 17:00

Góly: 4. Emir Halilović, 55. Pavel Dvořák - 37. Aldin Čajič, 45. Jean-David Beauguel, 74. Jakub Považanec, 86. Jean-David Beauguel

V utkání bohatém na branky zvítězila Dukla na půdě Hradce Králové 4:2. Votrokům přitom nepomohlo ani rychlé vedení. Dvakrát se v zápase prosadil francouzský útočník Jean - David Beauguel.

Branky začaly padat už z kraje prvního poločasu a jako první se prosadili Votroci. Halilovič se prosmýkl mezi dvěma obránci a podél brankáře přízemní střelou zakončil - 1:0 pro Hradec. Dukla se z rychlé branky rychle otřepala a začala hýřit aktivitou. V 19. minutě střílel těsně vedle Berger a ve 37. minutě už bylo srovnáno. Odražený míč na hranici vápna poslal rovnou z první na branku Aldin Čajić a trefil se přesně k tyči - 1:1. vyrovnávací gól Duklu pořádně nabudil a ta ještě před odchodem do šaten strhla vedení na svojí stranu. Marešovu střelu sice vyrazil Kuciak, ale na dorážku Jeana Beauguela už byl krátký. Pražané vedli po prvním poločase 2:1, nutno podotknout, že zaslouženě.

Každopádně Hradec rozhodně neřekl poslední slovo, v 55.minutě si na malém vápně zpracoval balón Pavel Dvořák a z otočky zamířil do černého - 2:2. Utkání bohaté na branky nadále pokračovalo a čtvrthodiny před koncem se Dukla opět dostala do vedení. Rychlý brejk neomylně zakončil Jakub Považanec - 3:2 pro Duklu. Na tahu byl opět Hradec, ale Halilovič z tutovky přestřelil branku! To hradecké muselo mrzet, neboť Dukla vzápětí vstřelila čtvrtou branku a svému soupeři odskočila. Jean Beauguel si ve vápně poradil náramně, střelou na zadní tyč v poklidu zvýšil na 4:2. Hradci nebylo přáno ani snížení, Čermáka totiž vychytal Rada.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baník Ostrava 3:1

25.10.2014 17:00

Góly: 25. Martin Zeman, 47. Jakub Řezníček, 63. Jakub Řezníček - 78. Davor Kukec

Ostravský Baník nedokázal navázat na dobrou formu a ze středních Čech si odváží těžkou porážku 1:3. Příbram udeřila už v prvním poločase, ale soupeře poslala definitivně na kolena ve druhé půli, díky dvěma zásahům Jakuba Řezníčka.

Příbram vstoupila do utkání mnohem aktivněji a během prvních patnácti minut dokonce vstřelila branku, kterou však sudí pro ofsajd neuznal. Nicméně to na aktivitě domácích neubralo, Zeman zkoušel nachytat Pavlenku na zadní tyči, ovšem netrefil branku. Baník se z prvních minut nepoučil a ve 25.minutě poprvé inkasoval. Martin Zeman se postavil k přímému kopu a jeho kop trochu překvapivě skončil v brance. Míč ve skrumáži nikdo netečoval a ten i tak skončil za zády nešťastného Pavlenky - 1:0 pro Příbram. I další minuty patřily Příbrami, Zeman našel Řezníčka a Pavlenka skvělým zákrokem zabránil další brance. Baník poprvé zahrozil až ve 38. minutě, kdy Štěpán zkoušel neúspěšně přehodit brankáře Boháče.

Hosté určitě nepředvedli v první půli to, co chtěli a pokud chtěli ze středních Čech přivézt body, museli se zlepšit. Naneštěstí pro ně však Příbram hned z kraje druhého poločasu podruhé udeřila. Stoper Baránek si neporozumněl s Pavlenkou a Řezníček tuto chybu v komunikaci nemilosrdně potrestal - 2:0 pro Příbram.

Domácí svého soupeře válcovali a po hodině hry už vedli o tři branky. Ve správný čas na správném místě byl Řezníček a zblízkosti vstřelil svojí druhou branku v zápase - 3:0 pro Příbram. Baník dnes na Příbram vůbec nestačilo, přesto dokázal výsledek alespoň korigovat. Davor Kukec vystihl rozehrávku, obešel Boháče a do prázdné branky zakončil. Příbram porazila Baník 3:1.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Teplice 4:2

25.10.2014 17:00

Góly: 27. Martin Pospíšil, 51. Jan Kopic, 78. Ruslan Mingazov, 90. Vojtěch Kubista - 59. Nivaldo, 63. Aidin Mahmutovič

Fotbalisté Jablonce přestříleli ve 12. kole první ligy Teplice 4:2, pošesté za sebou bodovali a pojistili si třetí místo v tabulce. Domácí vedli po gólech Pospíšila s Kopicem 2:0, pak během necelých pěti minut v druhé půli o náskok přišli, když se trefili Nivaldo a Mahmutovič. V 78. minutě ale dal vítěznou branku Mingazov a skóre uzavřel Kubista. Jablonec vyhrál v lize doma nad Teplicemi poprvé po šesti duelech.

Teplice v předchozím průběhu ligové sezony získaly venku jen tři body za remízy a v Jablonci viditelně toužily špatnou bilanci na hřištích soupeřů změnit. Začaly aktivně a nepustily rozjetý Jablonec do žádného počátečního tlaku, natož do šancí.

Domácí, jimž chyběl zraněný nejlepší střelec obránce Novák, se dostali do tempa až v polovině první půle. Ve 24. minutě hlavičkoval po centru těsně vedle Mingazov a vzápětí Grigar vyrazil Pospíšilovu střelu.

V 27. minutě stejný hráč otevřel skóre, když jeho centr z přímého kopu z dobrých třiceti metrů skončil nikým netečovaný překvapivě až v síti. Baumit se uklidnil a mohl rychle přidat druhý gól, jenže Mingazov po úniku poslal lehký oblouček jen do Grigarových rukavic.

Branka zápasu pomohla a dopředu se tlačily i Teplice. Vondráškova přízemní polostřela ale jen proletěla malým vápnem a Krobův pokus vytáhl na roh Hrubý.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a rychle zvýšili vedení. Jun ještě pálil vedle, ale Kopic při samostatném úniku po Mišůnově kolmici už nezaváhal a střelou na bližší tyč překonal Grigara.

Hosté se brzy vrátili zpět do zápasu. V 59. minutě propadl centr až na zadní tyč k Nivaldovi a ten křížnou ranou snížil. Jablonec úplně přestal hrát a za necelých pět minut ztratil dvougólový náskok. Mahmutovič se otočil s míčem a přízemním pokusem zaznamenal svůj pátý gól v sezoně, jímž se osamostatnil na čele týmové střelecké tabulky.

Jablonec se zdál vyvedený z míry, přesto ještě dokázal strhnout výhru na svou stranu. V 78. minutě se po centru odrazil míč k Mingazovovi a ten propálil vše před sebou. Pojistku mohl přidat Doležal, ale sám před Grigarem minul. Čtvrtý gól tak vstřelil až v 90. minutě po pár sekundách na hřišti střídající Kubista.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 2:4

24.10.2014 20:15

Góly: 45. Elvis Bratanović, 48. Josef Jindřišek (pen.) - 37. David Pavelka, 62. Josef Šural, 75. Dzon Delarge, 90+3. Dzon Delarge

Pohledný útočný fotbal s množstvím šancí a především branek si mohli diváci vychutnat ve vršovickém Ďolíčku. Domácí fanoušci z něj ale odešli zklamaní. Jejich Bohemka nestačila v gólové přestřelce na Slovan Liberec. Hosté si připsali teprve druhé vítězství v sezóně.

Od úvodních minut se hrál otevřený zápas s velkým množstvím šancí na obou stranách. Nabuzení domácí se vrhli na soupeře, jen co rozhodčí hvízdnul do píšťalky. Následně se však do dvou výrazných šancí dostali hosté. Ani Šural v brejku s Delargem, ani tyč trefující Pavelka ale skórem nepohnuli.

Velkou šanci na otevření skóre měl Liberec i po dvaceti minutách hry, kdy se po Delargově centru snažil zakončovat Šural. První branka ale padla až ve 37. minutě, kdy se do dobré příležitosti opět dostal Pavelka a tentokrát nezaváhal. Z hranice velkého vápna po zemi prostřelil brankáře Švengera - 0:1.

Do kabin se ovšem šlo za vyrovnaného stavu. Že jsou klokani letos v ofenzivě velmi nebezpeční, ukázal již poněkolikáté na podzim útočník Mikuš. Před brankovou čárou stihl dlouhý centr, vrátil jej na kolegu Bratanoviče a ten si vychutnal libereckého brankáře Koláře - 1:1.

A krátce po přestávce se domácí fanoušci v ďolíčku mohli radovat znovu. Fleišman ve vápně stáhl jednoho z domácích a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Jindřišek - 2:1.

I nadále se bylo na obou stranách na co koukat a Liberec nepřestával hrozit. Jeho aktivita byla odměněna zhruba po hodině hry, kdy Luckassenovu nabídku chladnokrevně proměnil ve vyrovnávací gól Šural - 2:2.

Podruhé vyrovnáno a na tahu tak byli opět domácí. Potřetí se již ale do vedení nedostali, byť Bratanovič nebyl dalek svého druhého gólu. Na druhé straně se ovšem radovali z vedoucí trefy hosté. Zaváhání stoperské dvojice proměnil ve vítězný gól Delarge - 2:3 pro hosty.

V závěrečné čtvrthodině domácí zaveleli do útoku a několikrát byli blízko vyrovnání. Rada, Jindřišek ani Lietava ovšem své šance nevyužili a nezajistili pro Bohemians z jedenáctého kola ani bod. Naopak Liberec v závěru ještě zvýšil skóre na rozdíl dvou branek, když rozhozenou obranu podruhé přelstil Delarge - 2:4.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 1:1

24.10.2014 18:00

Góly: 87. Jan Vošahlík - 75. Karel Piták (pen.)

Fotbalisté Českých Budějovic remizovali ve 12. ligovém kole se Slavií 1:1. Pražané vedli od 75. minuty po penaltě proměněné Karlem Pitákem, ale na první výhru po šesti zápasech nedosáhli. Tři minuty před koncem totiž srovnal střídající Jan Vošahlík, který hostuje v Dynamu ze Slavie. Hosté podruhé za sebou remizovali 1:1 a v neúplné tabulce jsou devátí, Jihočeši figurují na dvanácté příčce.

Po nenápadném vstupu do utkání se jako první nadechli pro ofenzivní výpad hosté. Po rychlém protiútoku střílel ve třinácté minutě na vzdálenější tyč záložník Zmrhal, ale jeho pokus skončil vedle.

I druhou příležitost si vypracovala Slavia. Českobudějovický kapitán Herzán ztratil na půlce míč, hosté tak dostali šanci dalšího protiútoku, ovšem pokus Milana Škody, který se na hřišti potkal s bratrem Michalem v domácím dresu, zlikvidoval brankář Křížek.

Jihočeši se před přestávkou k trochu solidnějšímu zakončení propracovali jen jednou. V závěru první půle za hranicí pokutového území napřáhnul Michal Škoda a jeho střelu brankář Hrubeš vyrazil na roh.

V druhé části se nepatrně zvedlo tempo hry, ale šancí příliš nepřibylo. Ideální možnost měl v 62. minutě po hezkém uvolnění obránce hostů Dobrotka, ale překonaného Křížka nahradil na brankové čáře Lengyel. Domácí mohli rovněž skórovat, Brunclík si v 68. minutě naběhl na pěknou přihrávku Hory, ale Hrubeše nepřekonal.

O výsledku tak rozhodl až závěr duelu. Nejprve v 74. minutě Milan Škoda přepadl přes Křížka, rozhodčí Královec nařídil penaltu a střídají Piták vstřelil vedoucí gól. Slavia v lize kopala pokutový kop poprvé od května předloňského roku.

Z vedení se však hosté dlouho neradovali. O výhru je tři minuty před koncem obral po závaru ve vápně střídající Vošahlík, kterého poslali v létě na půlroční hostování na jih Čech.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 2:0

24.10.2014 18:00

Góly: 37. Muris Mešanović, 74. Matěj Hybš

Nepříliš pohledný zápas potvrzoval postavení obou klubů v tabulce a také fakt, že v tomto utkání potřebují sbírat body. Domácí proto, že zaspali v úvodu ročníku, hosté z toho důvodu, že se jim nedaří v posledních kolech a chtěli přerušit sérii porážek.

Opatrný úvod nepřinesl na žádné straně vážnější šanci ani ze hry, ani z častých standardních situací hostujícího Zavadila. A právě jedna ze standardních situací Brna byla i na počátku prvního gólu. Padl však do sítě Zbrojovky. Ve 37. minutě jihlavská obrana zpacifikovala Zavadilův centru a okamžitý brejk dokázal využít Mešanovič. Střelou k levé tyči určil poločasový výsledek 1:0. Dobrou příležitost ke srovnání totiž těsně před přestávkou nevyužil brněnský Hyčka. Domácí brankář Hanuš byl na svém místě.

Ve stejném tempu se pokračovalo také ve druhé části. Defenziva, kombinační nepřesnost a neschopnost dovést akci do finální fáze byly atributy hry, které převládaly nad ofenzivními podívanou. Náznaky šancí se střídaly na obou stranách, ovšem ke gólu nevedly ani pokusy domácío Fulneka, ani náběhy střídajícího Moukanzy z Brna.

Tři tisícovky diváků se ale druhé branky přeci jen dočkaly. Čtvrt hodiny před koncem pojstil vedení domácích krajní bek Hybš, jenž využil rozhozené obrany hostů a skvělé přihrávky Adama Jánoše. Střelou do odkryté brány zvýšil na konečných 2:0. Brno v závěru logicky vrhlo své síly do útoku, ale výsledek se mu zkorigovat nepodařilo. Důležité tři body tak bere Jihlava, která pod novým koučem opět neprohrála, zatímco Brno prodloužilo svou sérii porážek na čtyři v řadě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1292126:829
2.Sparta Praha1291218:528
3.Baumit Jablonec1273225:1124
4.Baník Ostrava125349:1618
5.FK Teplice1245320:1417
6.FK Mladá Boleslav1252516:1117
7.Bohemians Praha 19051251618:2116
8.1. FC Slovácko1243522:1915
9.Dukla Praha1143413:1815
10.Slavia Praha1242615:1714
11.1. FK Příbram1142515:1914
12.Slovan Liberec1227317:1413
13.Zbrojovka Brno1233615:2112
14.České Budějovice1226411:2312
15.Vysočina Jihlava123278:1511
16.FC Hradec Králové121388:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (249)

Přidat komentář
hrundy

tak si myslim, že je konečně čas vyhodit tu díru z tý brány... to co dneska zase předvedl to už je vrchol... Berkovec zraněnej tak asi Rakovan no

Reagovat
Coutinho10

j jednou za 5 let mame penaltu a stejnak takovou kktinou si nechame vzit 3 body....fakt uz to je unavny porad neco

Reagovat
Mr.Mike

ta penalta

Reagovat
Filip12

Slovan 15. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, to tady už na začátku fanoušci mluvili o pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ti dementní

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně jen fanoušci jiných klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
spider_8

To byla dneska zase tragédie na Dynamu. Po takových zápasech by člověk i souhlasil se zúžením ligy, třeba na 12 týmů. Slávisti neskutečný herečky, stačilo na ně položit ruku a už se váleli. U penalty taky nechutný skok, aspoň, že je potom ztrestal vlastní hráč.

Dynamo naprostá tragédie. Snaží se o něco jako 4-3-3, ale ta záloha je tam jen od posouvání míče, ani nebrání ani neútočí. Defenzivní organizace, kde když propadne jeden hráč, tak je z toho hned šance, je taky výborná. Vrchol je pak Podstatek, kterej brání jak kdyby byl někde na půlce a ne poslední hráč. Ten tam propadl tolikrát, že je zázrak, že Slavie nedala víc gólů. Ještěže to jsou taky hrozný kopyta. Dobře zahráli akorát Hora a Křížek.

Reagovat
F.Torres

Achjo, to je zase kolo, fakt děs, Brno i Slavia by měli začít zase něco hrát, jelikož jejich serie je fakt děsná

Reagovat
C-M@ster

brněnská klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Hybš

Reagovat
JeséRodriguez

a Adam Jánoš

Reagovat
frankiefcb

Tak hrdě přebíráme štafetu za Slávii v zápasech, kdy jsme nekopali penaltu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Luckassen tohle cesky hraci neumej

Reagovat
diskoschlampe

Hrubeš tohle zahraniční rozhodčí taky neuměj

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavii nesleduju, nechci si zkazit chut

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chlupatá máma

Tenhle zmrd nás zaříznul už v Teplicích.

Reagovat
diskoschlampe

Byl to on, jo? Ten, co nám dal asi 7 žlutejch a tepličákům ani jednu? Ten jeho úsměv je vždycky akorát na rozkopání držky...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ten úsměv nebo škleb Zelinky..

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle tragickou Bohemku jsme museli porazit. I když rozhodčí Hrubeš dělal všechno proti, povedlo se to!

Reagovat
PavlíčeQ

dělal všechno proti? Co například?

Reagovat
REPLIKATOR

Pískal nám vymyšlený útočný fauly, zákroky na míč jako fauly a úplně nesmyslnou penaltu.

Reagovat
PavlíčeQ

Já to teda sledoval jen chvilkama, ale nezatáhnul ho u tý penalty?

Reagovat
Liquid

mě ta penalta taky přišla vymyšlená

Reagovat
kubys

Ne, padal naprosto sám.

Reagovat
diskoschlampe

Jestli takhle pískal rozhodčí na Bohemce, tak to ho nechci vidět, až budem hrát za tejden s Peltovicema...

Reagovat
Coutinho10

pauschek mel 2 dny prujem

Reagovat
REPLIKATOR

Luckassen přišel v 54. minutě na hřiště a nahrál na dva rozhodující góly

Reagovat
paver

Zřejmě mu pomohla česká kuchyně, páč ve středu ve Fóru nakupoval s Isaacem a v košíku měli samou specialitku

Reagovat
REPLIKATOR

Jak je na tom vůbec Sackey? Kdy se má vrátit do hry?

Reagovat
paver

Rekonvalescence bude prý trvat ještě několik týdnů, takže budeme rádi, když začne letos na plno trénovat

Reagovat
djwenca

co měl vlastně za zranění? Kolení vazy? Nikde se nic nepsalo o tom

Reagovat
paver

Ano, je to koleno. Stalo se mu to myslím v Teplicích.

Reagovat
frankiefcb

Dneska choreo v Jihlavě. Jihlava - Královna Moravy. To je nějaká móda poslední dobou, vyzdvihovat naši Moravěnku. Očekávám na Slovácku taky takové choreo, ať nejsou pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se v Jihlavě konečně "našli" a došlo jim kam patří? Zatím v tomhle, myslím, dost tápali...

Reagovat
centos

Nicnevypovídající.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale alespoň to vypovídá o tom, jak to lidi v Jihlavě cítí...

Reagovat
centos

Stejné odpovědi by byly i v městech více na východ.

Reagovat
Kepy_FCB

To je dobrá královna když půlka je v Čechách

Reagovat
kubys

A hlavně oni sami neví, čí jsou.

Reagovat
centos

Podobně bys to mohl říct i o Baníku..

Reagovat
Puskas

míšenka

Reagovat
frankiefcb

tak půlka není. Ty malé vesnice okolo, co jsou součástí Jihlavy jsou v Čechách. Většina je Morava. Mám kamaráda z Jihlavy a je zarytý Moravák.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, aspoň sklapne těm, co nás viděli někde v evropě..

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že to byla jen ironie

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, tohle by na PSG, City, Chelsea a další průměrný Evropský celky možná nestačilo, ale z předkola do skupin se dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, už to fakt není vtipné.. S dnešním výkonem nás přejede každý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Baník katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas..

Reagovat
HorajzmAmmann

i katastrofální tým si sem tam přihraje 3x za sebou

Reagovat
Puskas

viděl jsem jen kousek, strašná bída

Reagovat
paver

Co to tam ten Pavlenka předváděl.

Reagovat
OtecJaJ10

Spiš co předváděla obrana..

Reagovat
monty25

Teplice zase prohrály venku. Když už dokázaly srovnat na 2:2, tak měly ukopat aspoň ten bod. Grigar dneska špatný výkon...

Reagovat
frankiefcb

Tragédie. Kluci asi potřebuji raz za čas dostat pořádnou facku, aby si uvědomili, že body se nepřičítají zadarmo. Příští kolo musíme porazit Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

nééé, to bylo horší jak Vítkovice

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně že vyhrál AZ nad Kladnem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurzy na AZ doma jsou neskutečné, pravidelně dávám.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo odkaz, jak Plzen udělala celkově více bodů v pohárech než Sparta za posledních 20-25 let? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

A pak máš něčemu na internetu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej odkaz nenajdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak za posledních 6-7 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tady v jedné diskuzi psal, že celkově do minulého roku udělala Plzeň o půl bodu více než Sparta, tak bych to chtěl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, jaké období měl ten dotyčný na mysli..

Reagovat
smazaný uživatel

děláš si prdel, nebo jsi skutečně tak hloupoučký?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej odkaz neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový odkaz asi neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka, reprezentační golman

Šrom do brány.

Reagovat
iamek

Famozni zakrok dneska. Naprosta topka

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka je budoucí brankářská jednička, tak klidného mladého brankáře jsem u nás neviděl, je to naše budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ve studiu nějaký napjatá atmosféra

Reagovat
Puskas

ale oba hosté to řekli dobře s tou Damkovou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však jo, ale třeba u Karocha jde celkem vidět, že nechce tak napřímo odpovídat a že takové otázky na tělo moc nechce.

Reagovat
Puskas

Jo, řekl, Plzni, Spartě a Jablonci se neubližuje, existuje konsenzus , ale Kozohorský se blamoval, prý že nikdo jiný nezávislý tu není...

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch má pravdu.

Reagovat
db18

A co řekli? Já to zapl až teď...

Reagovat
Puskas

Karoch viz výše Luhový víceméně to, co zopakoval teď na konec.

Reagovat
db18

...poslouchat jsem ještě nezačal

Reagovat
db18

...jsem celou dobu hledal, kdo je náš třetí hráč ohrožený karetním trestem

Reagovat
Sosi

Reagovat
Coutinho10

Luhovy se stim nepara

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak oni se dohodli To jsou zase spiklenecké konstrukce

Reagovat
Sosi

No,Hořava strašně chybí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hoařava

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sosi

Procházka druhej poločas hodně solidně

Reagovat
Sosi

Ten borec prostě musí hrát základ. Hubník, Bakoš a Vaněk jsou letošní největší omyly v základu, který je stály mnohem lepší sezonu

Reagovat
Sosi

a ještě Horvath teda

Reagovat
Sosi

Hubníku, ty jsi fakt kokot

Reagovat
San Iker

Ta Plzeň a všichni ti lidé v pozadí to dělají strašně moc okatě

Reagovat
db18

Co kdo může říct na tenhle zápas?

Reagovat
Marv

Reagovat
Sosi

to bude, žlutá pro Kuncla, neodpíkaná penalta... tak se dělají mediální kachny

Reagovat
db18

Možná ještě červená pro Hubníka

Reagovat
Marv

Tak zrovna tohle bylo úplně do očí bijící

Reagovat
db18

Co? Že vzal nejdřív balon a až pak už padajícího hráče Slovácka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd sparta slovan to mlcis ze?

Reagovat
Marv

To sem nepatří, tak proč bych o tom psal. Ofsajd to byl jasnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz rozhodci pomuze sparte tak to sem napatri

Reagovat
Marv

Samozřejmě myslim tenhle článek.. Prostoru k diskuzi o tom zápase na Slovensku bylo dost, tak proč bych o tom měl začít psát pod souhrn SL, navíc v komentáři, kterej se Spartou nemá nic společnýho

Reagovat
Sosi

Reagovat
San Iker

Tak v tomhle zápase to v podstatě nebyla žádná velká věc...Ale těch drobnůstek tam bylo dost a dost...Jenom posledních pět minut - nejméně 3-4 sporné momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad? A co ofsajd proti slovanu? To ses zticha ze?

Reagovat
San Iker

Hele jestli jsi viděl posledních 5 minut, tak ti to tady nemusím vypisovat...Pokud ale na tom trváš, není problém...Ano, uznávám, že Sparta si zaplatila evropského praporkáře, aby porazila trapný Slovan...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste rekni ze slovacku nebyla odpiskana penalta

Reagovat
San Iker

2 minuty nastavení, souboj Petržely blízko rohovýho praporku, evidentní roh po závěrečném závaru Slovácka, sporný moment faul/nefaul těsně před pokutovým územím...Možná ještě něco, už jsem to zapomněl. Docela dost podivných momentů jen za cca posledních pět minut.

Reagovat
db18

A jaká událost si říkala o víc než dvě minuty?

Reagovat
San Iker

Sorry, měl jsem v hlavě, že Slovácko taky střídalo třikrát, takže dejme tomu, že ty dvě minuty se dají akceptovat. Každopádně jak Plzeň vede, tak se stává evergreenem, že se nastavuje minimum (zápasů v minulosti bylo už dost).

Reagovat
Spalovač šancí

Se nauč pravidla, za (normální) střídání se nenastavuje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej si antiplzenske bryle

Reagovat
Miguel19

4 střídání, žádný ošetřování = 2 minuty, roh už by se stejně rozehrával ve 2:20, takže taky nic. Kerbr alá Ashley Jump..co dál?

Reagovat
San Iker

To nastavení (viz výše) ok. Kebr, jak jsem sám psal, sporné. Rohy se běžně rozehrávají i po vypršení nastavení.

Reagovat
Miguel19

Jo, s tím rohem se dá souhlasit. Ale jinak si myslím, že rozhodčí dneska dobrý výkon.

Reagovat
db18

A Procházka dneska neskutečný (až na to, že se párkrát zapomněl vepředu )

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Marv

On dokáže podpořit útok, ale od toho asi stoper není. V tomhle mi přijde hrozně nezodpovědnej, kolikrát se nestíhá vracet nebo mu potom chybí síla v souboji v defenzivě.. V součtu s tim, kolik udělá hrubek jako poslední, by možná měl hrát radši defenzivní štít

Reagovat
San Iker

To Petrželovo sevření protihráče hnátama (motali se tam dva hráči Slovácka), se mělo pískat taky...Ono během celýho zápasu to byly takový drobnůstky (v mém druhém příspěvku jsem psal, že se neodehrála nějaká velká věc), ale podle mě to dohromady dělá relativně dost...

Reagovat
Sosi

ty vole, takových sraček je v každým zápase 100 na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Procházka a Řezník bez karty.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Což je pro mě neskutečný zázrak..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň pod Koubkem slušně jede, na to že fanoušci brečeli jak ho nechcou.

Reagovat
db18

Pořád ho nechcem, ať už je pryč! (samozřejmě nemůžu mluvit za všechny)

Reagovat
smazaný uživatel

Koho misto neho?

Reagovat
Miguel19

Klopp

Reagovat
db18

a) Neměl odcházet Uhrin

b) Asi ty samá jména, která se probírali, když už Uhrin odešel...

Reagovat
Sosi

stejně to po první krizi vezme Horváth

Reagovat
db18

Naštěstí nemá licenci...

Reagovat
Sosi

to je detail, teď je moderní mít trenéra bez licence, je to známka punku

Reagovat
db18

...ale proti tomuhle je zrovna dobře, že Pelta zbrojí

Reagovat
Sosi

mimochodem, měli byste někoho, kdo by to papírově zastřešil? nějakýho ředitele?

Reagovat
db18

Dřív tu byl Krejčí, teďka vůbec nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Skala by snad licenci uz mit mel.

Reagovat
db18

No, já právě vůbec nevím, jestli Skála neodešel s Uhrinem

Reagovat
db18

tak tu je, nevím, jak jsem na to přišel...

A Bečka trénoval nějaký albánský tým, tak by (možná) taky mohl mít potřebnou licenci

Reagovat
smazaný uživatel

Btw mozna, ze Myslivecek.

Reagovat
smazaný uživatel

Body má, ale ta hra se mi moc nezdá....dnes celej zápas bránili od půlky. A pak Koubek řekne, že to Teclo moc nešlo, však ho nenechal ani rozběhnout, idiot!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ondra Kolář je fantastickej. Možná jsem trošku zaujatej, ale myslim že budoucí reprezentační golman číslo 1 chytá v Liberci.

Reagovat
Sosi

Sice se ptá pořád na to samý, ale oproti Kalousovi je to pohlazení po duši

Reagovat
Miguel19

Petržela - kolikrát je lepší mít míň šancí a vyhrát, než mít hodně šancí a prohrát

Reagovat
Sosi

Reagovat
db18

Reagovat
Marv

Reagovat
Sosi

"my víme, že jste dobrý hráč, že máte krátký vedení"

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

To opravdu nemá ČT něco lepšího než Vláška s tím druhým moulou? Dneska darebnej výkon a nebo nám pustili jinej fotbal, než ten, co ho komentoval

Reagovat
Miguel19

Jediný lepší je Bosák, ale ten dělá jenom "velký" zápasy..

Reagovat
Miguel19

Ten dotaz

Reagovat
db18

(btw. co to je, za dotaz?)

Ale slečna měla dobrou připomínku... Dobře že to vytáhl...

Reagovat
HorajzmAmmann

a celkem dobře odpověděl

Reagovat
Miguel19

Mají to jako "soutěž", že během utkání se píší dotazy (asi na FB nebo twitter) na to studio a ten nejlepší bere cenu..

Reagovat
db18

Ale tak, to nebyl dotaz, ale rada...

Reagovat
Sosi

já byl zrovna venku

Reagovat
smazaný uživatel

jaký??

Reagovat
db18

cca. nějak takhle: "Mám radu pro boj proti chuligánům - ožeňtě je. Sám jsem byl člen Ultras Sparty, ale teď, když jsem ženatý mi manželka a tchýně nedovolí dělat bordel"

(je to hodně nepřesný přepis no...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Pánský klub na ČT sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch má neskutečnou prdel z Luhového

Reagovat
Sosi

JInak ten Luhový je hrozně jednoduchej člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Baník 4. se skore 9/16

Reagovat
smazaný uživatel

Válcujeme to neskutečně..

Reagovat
HorajzmAmmann

ty výhry 1:0 asi strašná náhoda, podle těch výkonů z posledních 2. zápasů Jsem z toho hodně rozčarovaný a s takovou hrou nás čeká strmý pád dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to říkal..

Reagovat
frankiefcb

není to dobrá hra a vůbec mě to nebaví. Chybí té hře nápad. Ale buď me rádi, že až na několik zkratů drží obrana docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase třeba proti SLovácku byla hra dobrá, proti Bolce taky.. Proti Bohemce a Brnu vždy 1 poločas.. Oni umí hrát dobře, jen to neumí praktikovat po celý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ta Plzeň katastrofa . Nechápu, že celej zápas brání od půlky a pak ještě Koubek řekne, že to Teclovi moc nešlo. Však ho nenechal ani rozběhnout .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hradec opět marný. Nechápu jak Černý může být v základu to je jak kdyby hráli v 10 :(

Letos jasně sestupující.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Hradcem se počítá do 2.ligy. Jojo tým

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku ligy to nevypadalo špatně. Ale posledních 6 kol ukázalo že to té druhé ligy patříme

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to, jak ste nemohli vubec vstřelit gól?

Reagovat
smazaný uživatel

to zrovna ne, spíš že hra nebyla špatná a dalo se na to koukat

Reagovat
db18

Německo dnes: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10478324_723408511067600_5263479280002190655_o.jpg

Fanoušci Dynama (50-60 lidí) unikli ze sektoru hostů otevřenou branou do sektoru domácích, bez povšimnutí policie či securitky... (cesta vedla přes dvě tribuny - mmj. rodinnou a kolem míst pro média)... až pak cestou potkali cca stejně velkou skupinku domácích, se kterou proběhla krátká výměna názorů...

Stadion byl otevřen v roce 2004 a může na něm hrát i reprezentace - tolik k tomu, že se na Pasienkách vůbec nemělo hrát a měli to šoupnout do Edenu/Maďarska

Průchod skrz místa pro média:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10629319_723408527734265_6291223833979057268_o.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Nemecku delaj furt mezinarodni ostudu

Reagovat
kubys

To jsou východní Němci, Chovancovi to do výkladu furt sedí.

Reagovat
db18

Ale Duisburg se toho taky zúčastnil

Reagovat
smazaný uživatel

A to má být jako obhajoba těch bratislavsko-pražskejch výmazů?

Reagovat
db18

To má být ukázka omezenosti Chovance, když to háže na "omezenost východu" a lidí, kteří si zase stojí za tím, že za to může stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, pár mesiacov tu niekto napísal stručný ale brutálne výstižný koment na Csaplára, ako by svojmu tímu presne nastavil filozofiu a tvář. Nemá niekto ten koment uložený? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to

At dostane sanci Pepa Csaplaru,nastavil by jasny hodnoty pod ktery se nesmi jit jako v United,polozil by jasnou otazku jestli souper hral tak dobre nebo Plzen tak spatne,o scouting by bylo taky postarano,ambice by taky nechybely,herni styl by byl taky jasnej-vnutit souperi to,ze jsou Plzen a to by si liga musela uvedomit a pokud by vse fungovalo tak jak Csapi hlasa,tak by to nemohlo skoncit jinak nez vitezstvim v lize aspon o 20 bodu ..

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

"UEFA dobře věděla, co dělá, když chtěla zaostalému Slovensku zarazit hraní evropských pohárů na stadionu, který pamatuje řádění Jana Žižky z Trocnova, ale bohužel Pasienky jsou to nejmodernější, čím aktuálně zbídačená Bratislava disponuje."

Reagovat
smazaný uživatel

zase se čobolům není co divit, více než 1000 let makali pro Maďary, pak je 70 let ždímali Češi, potřebují čas, aby se z těch historických křivd vzpamatovali...navíc, ti co aspoň něco umí, tak utekli za prací do Česka

Reagovat
smazaný uživatel

Co včera Karviná ?

Reagovat
smazaný uživatel

na hovno ráno, místo na výjezd za fotbalem jsem jel na "výjezd" na pohotovost s dítětem .....co jsem teď viděl nějaké fotky, tak sektor pro hosty na Kovoně byla opravdová lahůdka.

Reagovat
Kepy_FCB

tjn,ale co vás tak málo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
arsavin

Reagovat
Sosi

Reagovat
kubys

Ještě jsem to neotevřel, psal to Pavlík?

Reagovat
kubys

Ok, Pavel ve svém živlz, ale divím se, že se jako Slávista neopřel i do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Horava to je hrich, ze sedi

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Willian

Já se z toho pos*** 4.místo při takové hře....no a jak se dívám na ten los, tak bychom to snad mohli udržet i do repre pauzy, ale radši nepředvídat

Reagovat
Kepy_FCB

šílené to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Není,to je zrcadlo české Humáč Ligy.Na to se prostě nedá dívat a nechápu,proč se u nás vůbec hraje.Lidi na to nechoděj,koukat se na to nedá a mafiáni v čele klubů mají hezké prádelny

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovy nepekny pocit, ze nase liga jde zase dolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ona už je na dně hezkých pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pravdu, posledni roky sla kvalita ligy nahoru, ale letos je to tragedie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Je to tak, a proto jsem aspoň v něčem rád za Peltu, protože aspoň ten Jablonec ji letos něčím oživil, jinak by to byla hrozná nuda.

Reagovat
PavlíčeQ

Jak vidíš za týden derby?

Reagovat
exse

Kvalitou kádru jste minimálně o level jinde, takže favorit je jasnej. Ovšem týmově to pod Šilhavým furt není ono a kdo ví jestli někdy bude, když k tomu připočítám, že by nám mohl po výhře trochu spadnout kámen ze srdce a mohli bychom hrát uvolněněji, tak očekávám vyrovnanej match a další remízu.

Reagovat
PavlíčeQ

Já doufám, že už to tam konečně urveme. Nicméně tohle si říkám každou sezónu a furt nic Mně to pod Šilhavým příjde dobrý, většinu zápasu jsme na míči, vytváříme si dost šancí, ale proměnit ty šance je naší největší slabinou. Kádr jeden z nejsilnějších co tu byl, Šilhavý musí mít Liberec přečtenej jako nikdo jinej. Tak kdy jindy když ne teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale i prvni dva tymy sli herne dolu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak proto je Baník tak nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, kvalita ligy je jednoznačně nejvyžší za posledních 10 let. Možná trochu klesla forma Plzně po změně trenéra a Sparta by potřebovala trochu točit sestavou, ale to rozhodně nejde mluvit o poklesu kvality ligy jako takové.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér @fkmladaboleslav Karel Jarolím, který měl tu čest s oběma týmy: "Momentálně je @ACSparta_CZ asi silnější než @fcviktorkaplzen."

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis nepochopil, proc nehral ani Duris ani Wagner? To se nasral, ze jsme jim nedovolili hrat proti nam, tak je schvalne nepostavil ani proti Sparte?

Reagovat
PavlíčeQ

Ďuriš hrál

Reagovat
db18

Měli jsme jim dát podmínku, že po hattricku Wágnera/Ďuriše Spartě bude hostovačka zadarmo

Ale Tomáš byl zraněný, ne?

Reagovat
Rarášek

Wágner zraněnej, a Ďuriš hrál

Reagovat
monty25

Monča Čuhelová (právě moderuje Dohráno)

http://revue.idnes.cz/foto.aspx?r=lidicky&c=A141023_110143_lidicky_nh

Reagovat
kubys

Vy jste fakt jak nadržení puberťáci. Úplně normální holka...

Reagovat
monty25

A to jí jako nemůžu dát palec a hodit sem fotky?

Reagovat
stas87

ty si nou posadnuty ale..ked tie tvoje timy prehravaju tak ti dviha naladu len pohlad na nu nie?

Reagovat
monty25

No palcoval jsem ji tady často, ale poslední dobou už dlouho ne. Jinak máš pravdu, ale Viktorka dneska vyhrála (pravda, jediná výhra tohoto víkendu).

Reagovat
stas87

to sme na tom rovnako jedina vyhra Lecha inak same prehry

Reagovat
Greny

můžeš a ty fotky aspoň nahoře bez

Reagovat
3M

Ona je dobrá, takový baby mě baví

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=LWeuQxOwd3g

ako bol posrany a nechcel nikoho vylucit

Reagovat
Miguel19

Ten Frantík nevypadá vůbec zle.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

"Michal Kvasnica ‏@MichalKvasnica 9 hod.před 9 hodinami

Rajtoral opět únavový syndrom a Čišovský na protialkoholním léčení? STS Chvojkovice Brod - zřejmě slušnej oddíl. Kdo další? #fcvp #SynotLiga "

Reagovat
db18

wtf? já měl za to, že Čišovský je abstinent...

Reagovat
frankiefcb

No tak to dává docela za pravdu tomu, že je i alkoholik. Hodně abstinentů jsou bývalí alkoholici.

Reagovat
db18

Tak zase on je katolík a i dost často chodí do kostela... tam bych zase nepředpovídal, že jde o vyléčeného alkoholika...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele