Synot liga - preview 4. kola

15.08.2014, 08:37, aktualizováno 17.08.2014, 08:57
Previews
Na českých prvoligových trávnících se bude dneska převážně jenom kropit, když je na programu Synot Ligy všehovšudy jedno jediné utkání, a sice bitva Plzně s Hradcem Králové. Domácí čeká v Doosan Areně premiéra pod trenérem Koubkem, který bude navazovat na 14zápasovou ligovou neporazitelnost Uhrinovy Viktorie...
Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové  (neděle 20:15)
Fotbalisté Plzně s novým koučem v neděli přivítají staronového nováčka z Hradce. Oba týmy se nacházejí po třech kolech v úplně odlišných patrech tabulky. Zatímco domácím patří třetí místo, to hosté obývají poslední nesestupovou pozici.

Plzeň v tomto týdnu sáhla ke změně na trenérské lavičce. Dušana Uhrána mladšího odvolala z funkce kvůli nesplnění cíle postoupit do skupinové fáze Evropské ligy mistrů a na jeho místo povolala Miroslava Koubka. Západočeši se mohou dostat po případné výhře nad Hradcem do čela tabulky, pokud Slavia nevyhraje v Teplicích. "Dostal jsem nabídku od nejúspěšnějšího českého klubu posledních let a budu chtít dokázat, že si tuto šanci zasloužím. Vím, že jako trenér můžu fanoušky, kteří mě vítají s despektem, přesvědčit pouze výkony. Vynasnažím se, abych si je získal na svoji stranu. Budeme chtít hrát nadále zajímavý ofenzivní fotbal, na tom se s mým příchodem nic nemění. Pokusíme se však vylepšit organizaci defenzivy, jsou potřeba korekce týmové spolupráce. Také je třeba zdůraznit standardní situace," řekl nový kouč domácích, jehož tým neprohrál 14 ligových utkání za sebou.

Hradec ze tří odehraných zápasů vydoloval pouhé dva body, o pět méně než jeho nedělní soupeř. K tomu navíc čeká na svou první ligovou trefu v této sezoně a s Plzní prohrál posledních 6 vzájemných duelů. Předzápasové statistiky tedy vůbec nemluví ve prospěch staronového nováčka. Ten však nejede do Štruncových sadů s poraženeckou náladou. "I když má Viktorka velkou ofenzivní kvalitu, my budeme chtít v utkání uspět. Do zápasu určitě nejdeme bojácní. Musíme eliminovat jejich kombinační hru a dobře vykrývat krajní prostory, kde je silná. Musíme se snažit udržet míč v útočné fázi a umět si tam také odpočinout. Pokud chceme uspět, toto musíme zvládnout. Bude nám chybět David Štípek, který patří Plzni a je běžné, že se kluby tímto chrání. My máme několik alternativ, kdo Davida nahradí. V úvahu přichází Honza Shejbal, Tomáš Malinský, Pavel Čermák, variant je opravdu několik," pronesl kouč Hradce Králové Luboš Prokopec.

V sestavě Plzně pro nedělní střetnutí bude scházet zraněný Končal a nejistý je start Rajtorala. To hosté přijedou bez obou zraněných Vaněčka a Haliloviče, hrát také nebudou nemocný P. Černý a kvůli dohodě klubů Štípek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Hrošovský, Hořava - Petržela, Kolář, Pilař - Chramosta.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Chleboun, Rolko, P. Mareš - Křižko, Kotiš - Malinský, A. Čermák, Shejbal - Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
V sobotu v rámci čtvrtého kola české nejvyšší soutěže do Mladé Boleslavi zamíří Příbram. Domácí tým se nachází ve výhodnější pozici, když nasbíralo o dva body více než jeho soupeř.

Mladoboleslavští si představovali lepší start do nového ligového ročníku. Ze tří odehraných kol sice získali čtyři body, ale vstřelili pouhý jeden gól. Mizernou střeleckou produktivitu se pokusí napravit doma proti Příbrami, s níž ještě v lize doma neprohráli. "První domácí zápas s Duklou se nám nepovedl, ve druhém proti Příbrami už musíme svým příznivcům předvést výkon i výsledek, jaký od nás oprávněně očekávají. Osobně očekávám, že konečně začneme střílet ligové góly," míní trenér domácích Karel Jarolím, jenž se bude muset v sestavě obejít bez rekonvalescenta Fabiána.

Příbram se počtvrté a naposledy utká v první polovině soutěže se soupeřem z elitní čtyřky z uplynulého ligového ročníku. Dosud uhrála dva body a další se pokusí přidat na hřišti Mladé Boleslavi, jenže venku se Čuhelův výběr trápí. Dvacet ligových zápasů v řadě totiž nevyhrál a nedal na cizích hřištích gól už 506 minut. "Vstup do sezony se nám proti silným soupeřům herně poměrně vydařil, ale spokojeni být nemůžeme, protože jsme měli mít více bodů. Chybí nám kvalita v útoku, jelikož neproměňujeme šance. I kvůli tomu se nám nedaří zabrat na půdě soupeře, kde máme problém střílet góly jako v Liberci. Teď se to pokusíme napravit v Mladé Boleslavi, kde bychom chtěli překvapit jako Dukla," přeje si trenér hostí Petr Čuhel. Ten bude postrádat oba zraněné Zemana a T. Krbečka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Smejkal, Bořil - Milla, Ščuk - Skalák, Magera, Štohanzl - Ďuriš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Příbram: Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Tarczal, Hnaníček - Jiří Mareš, Fillo, Pilík - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - České Budějovice  (sobota 17:00)
V rámci čtvrtého kola si na nejvyšší soutěž mohou zajít také diváci v Brně. Domácí Zbrojovka hostí staronového účastníka první ligy, Dynamo České Budějovice.

Brno pod trenérem Kotalem předvádí kvalitní fotbal, který vede k dobrým výsledkům. Po povedeném jaru se Zbrojovce relativně vydařil i vstup do nové sezóny. Tři utkání, z toho dvě venku a čtyři body. Ve svém druhém domácím zápase by Kotalův tým rád potvrdil bod vybojovaný na Dukle. Doma se Zbrojovce daří, neprohrálo zde posledních osm ligových zápasů a ztratilo v nich jen dva body. Zajímavé bude utkání pro Markoviče a P. Mezlíka, kteří hrávali v Českých Budějovicích. Kvůli zranění nenastoupí Slančík, Keresteš a Schuster, nejistý start je u Malíka.

"Budějovice mají zatím jen bod ze dvou zápasů. Doma proti Liberci hrály dobře, byly lepší, ale nevyhrály. Při prohře s Plzní inkasovaly rychlé branky a už zápas nezvrátily. Soupeř je silný na míči, nesmíme mu dát prostor k zakládání kombinací. Má v kádru zkušené fotbalisty Lengyela, Volešáka, Benáta. Chceme diktovat tempo hry. Pokud to hráči dokážou, tak uspějeme. Dobrý výsledek by nám zajistil horní patra tabulky a potřebný klid," uvedl Václav Kotal.

Zato Dynamu se vstup do sezóny nepovedl a po úvodních kolech se zdá, že bude patřit opět k adeptům na sestup. Na scéně se kvůli odloženému utkání v Teplicích předvedlo pouze dvakrát, v obou případech v domácím prostředí, kde remizovalo s Libercem a vysoko prohrálo s Plzní. V Brně tak půjde o venkovní premiéru Jihočechů. Na Zbrojovku se jim ale nedaří, porazili ji jen ve dvou z posledních 14 ligových zápasů. Venku obecně se Českým Budějovicím nedaří. V první lize venku sedmkrát za sebou prohrály. Rozsáhlá marodka trápí hosty, k zápasu nejsou připraveni Herzán, Hanzlík, Kladrubský, Kalod a Kadula.

"Brno je doma hodně silné a hraje v netradičním rozestavení se třemi obránci, na což se samozřejmě budeme připravovat. Jedeme tam s cílem bodovat. Určitě nepojedeme hrát na 0:0. Budeme se snažit hledat okénka v otevřené obraně a zaútočit z nějakého rychlého brejku," uvedl trenér hostů Luboš Urban.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Buchta - Pašek, Fischer, Zavadil, Hyčka - Vávra, Markovič, Sýkora
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa (P. Novák), Podstavek, Lengyel, Machovec - Brunclík - Hora, Benát, Volešák, Koreš - Michal Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Fotbalisté Slovácka v sobotu přivítají na svém hřišti poslední Jihlavu, která čeká na první body. To domácí by se rádi udrželi v elitní pětce.

Slovácko si může pochvalovat vstup do nového ligového ročníku, z dosavadních tří kol získalo čtyři body a v tabulce mu patří páté místo. V případě sobotního vítězství vystřídá pražskou Duklu na čtvrté příčce. "V Jihlavě určitě panuje po nevydařeném startu do sezony velké napětí. Takže očekávám, že budou hrát na krev. Na druhou stranu může nervozita soupeři svazovat nohy. Když musíte, tak je to horší, než když jste v herní pohodě. Největší silou soupeře jsou brejkové situace a nebezpečný střelec Harba. Nechceme upustit od hry, kterou jsme předváděli v prvních třech zápasech. Doma je naší povinností zvítězit," vytyčil jasný cíl trenér domácích Svatopluk Habanec, jehož tým doma porazil Jihlavu ve všech třech ligových duelech.

To Vysočina nemůže být spokojena s ligovým startem, ani v jednom ze tří odehraných zápasů nedosáhla na bod a okupuje dno tabulky. To se pokusí napravit na Slovácku, kde však ještě v lize nikdy nevyhrála. "Naše situace není dobrá. Na náladě týmu to však není znát, panice nepodléháme. V týdnu jsme měli pohovory s hráči. Zaměřili jsme se hlavně na naše chyby v defenzivě, které nechceme opakovat. Slovácko představuje kvalitního protivníka. Otázkou bude, zda nastoupí útočník Došek, který je nepříjemný zejména ve výškových soubojích. Pohlídat si musíme nebezpečné protiútoky, hlavně rychlého Diviše a ve středové řadě tvůrce hry Slovácka Valentu," řekl zkušený trenér hostí Petr Rada.

Domácí celek bude v sobotu postrádat trio zraněných Biolek, Hlúpik a Kerbr, nejistý je start Doška. To hosté přijedou bez obou zraněných Masopusta a Šimonka, otazníky pak visí nad startem Kučery.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Kalouda, Trávník - Došek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vidlička, Kryštůfek, J. Krejčí, Marek - Kukol, Kučera, Jánoš, Vaculík - Harba, Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baumit Jablonec  (sobota 17:00)
Podruhé v sezóně se před vlastními diváky představí Bohemians 1905. V Ďolíčku hostí v sobotu odpoledne Baumit Jablonec.

Klokani pod vedením kouče Pivarníka měli těžký start do sezóny, když hned v úvodním kole hostili rozjetého a rozehraného mistra z Letné. Bojovný výkon tehdy na body nestačil, bez bodu se Bohemians vraceli také následně ze Slovácka, ovšem druhý venkovní výjezd již skončil úspěchem. Vršovičtí si odvezli tři body z Jihlavy, a před druhým domácím duelem tak nejsou pod velkým tlakem zisku prvních bodů. Naopak, před vlastními diváky budou chtít body zvenku potvrdit a ukázat, že se letos vydali správným směrem. Jablonec v posledním vzájemném utkání na jaře porazili, předtím však hned patnáctkrát na tři body nedosáhli. Bohemians sice inkasovali již sedmkrát, tedy nejvíce v lize, ovšem také v každém utkání dokázali branku vstřelit, což dříve zvykem nebývalo. Kromě Nerada, jehož start není jistý, mají domácí připraven kompletní kádr.

"Jablonec má kvalitní hráče. Viděl jsem jejich zápasy a asi určitě to bude potřebovat nějaký čas, aby se mužstvo dalo dohromady. Máme za sebou pohárové utkání s Kolínem. V pátek nás čeká lehký předzápasový trénink s tím, abychom ještě ušetřili síly a v sobotu předvedli kvalitní výkon," uvedl den před utkáním trenér domácích Roman Pivarník.

Alespoň gól v každém zápase vstřelil také Jablonec. Po domácím vítězství v úvodním kole nad Zbrojovkou se zdálo, že budování nového týmu vychází dobře. Další kola již tak povedená nebyla a po porážce v Plzni a domácí remíze se Slováckem potřebují Severočeši zabrat, pokud nechtějí, aby jim čelo tabulky unikalo hned v úvodu sezóny. Na druhou stranu řada letních změn se na hře týmu musí zákonitě podepsat a v Jablonci věří, že to půjde s přibývajícími koly líp a líp. Jablonec se ale bude muset zlepšit hlavně venku. Naposledy si odvezl tři body od soupeře loni v listopadu, když porazil právě Bohemians v Ďolíčku. Jablonci chybí kvůli zranění zkušení Michal Hubník a Vít Beneš.

"Bohemku už dlouhá léta zdobí bojovnost a nasazení. Dali to tam dohromady, přišli zase nějací noví kluci, ale ten základ zůstává stejný. Mají silné mužstvo, hlavně ve středu pole. Získali v Jihlavě tři body, což je pro ně povzbuzení před zápasem s námi. Sparta, která hrála na Bohemce v prvním kole, se na vítězství nadřela a strachovala se o body do poslední chvíle. Jedeme na Bohemku s bojovnou náladou a pokusit se získat ty body, které jsme doma ztratili," prohlásil odhodlaně Jaroslav Šilhavý, trenér Jablonce.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Engelmann - Jindřišek, J. Rada - Moravec, Mosquera, Bartek - Mikuš (Lietava)
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Romera, Rossi, Pernica, F. Novák - Hübschman, Pospíšil - Kopic, Jun, Čížek - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (sobota 20:15)
Očekávaný zápas bude na programu čtvrtého kola v neděli večer. Před kamerami České televize proti sobě nastoupí týmy s podobnými osudy z posledních let. Na Stínadlech hostí Teplice v prvním letošním domácím zápase pražskou Slavii.

Sezóna hrůzy, která málem končila sestupem do druhé ligy a poté naopak famózní podzim. To byly předloňské a loňské Teplice a Slavia prožívá podobný scénář o sezónu později. Teplice však poté na jaře již tolik nepřesvědčovaly a hodně se čekalo, co předvedou v nové sezóně. V té zatím získaly pouze dvě remízy, obě však zvenku. Kvůli odloženému utkání druhého kola se Teplice poprvé představí doma a proti Slavii si věří. Naposledy ji doma porazili 1:0, ještě před tím na podzim v Edenu uštědřili Slavii historický debakl 7:0. Z posledních deseti ligových zápasů navíc se Slavií prohrály jen dvakrát. Hráči Teplic Hošek, Slavík, Táborský a Vachoušek působili ve Slavii. Právě Vachoušek však společně s Jiráčkem nenastoupí kvůli zranění. Ve žlutomodrém dresu nenastoupí ani Fenin, který odešel do nižší francouzské soutěže.

"Slavia je rozjetá, třikrát vyhrála a je v euforii. Čeká nás velmi těžké utkání, ale je to pro nás první domácí zápas sezony, takže uděláme všechno proto, abychom zvítězili," prohlásil odhodlaně domácí trenér Zdeněk Ščasný.

Slavia spolu se Spartou jako jediné týmy ještě neztratily ani bod. Po zpackaných několika sezónách a především jarní blamáži s instalací trenéra Pastoora jde o příjemné překvapení nejen pro fanoušky Slavie. Sešívaní vyhráli první tři kola naposledy v sezoně 2007/08. Vzhledem k loňské impotenci v ofenzivní fázi je navíc potěšením i počet devíti vstřelených branek. Po třech vítězných utkání proti Slovácku, kde rozhodně nebyla lepším týmem, a dále proti Ostravě a Liberci nyní půjde o těžší zkoušku kvalit Slavie. Za hosty nenastoupí zranění Mičola a Vyhnal, nejistý start je u tria Berkovec, Mikula, Latka.

"Na tabulku jsem ještě nekoukal. Jsme teprve v desetině maratonu, celkem nás čeká třicet zápasů a zajíci se počítají až po honu. Čekám, že v Teplicích potvrdíme naši výkonnost. Jedeme ven s respektem a pokorou. Víme, že Teplice mají individuálně asi nejlepší hráče v lize, co se týče ofenzivy. Budeme se je snažit eliminovat a prosadit se vlastními zbraněmi," uvedl Miroslav Beránek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, D. Jablonský, Lüftner, Krob - Matula, Hošek - Nivaldo, Ljevakovič, Litsingi - Mahmutovič
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Nitrianský, Kodr, Bílek, Juhar - V. Vukadinovič, Baéz, Zmrhal, M. Černý - Milan Škoda - Balaj
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (pátek 18:00)
Čtvrté kolo nejvyšší fotbalové ligy otevře duel mezi Slovanem Liberec, který čeká na své první vítězství, a Duklou Praha, která naopak ještě neprohrála.

Slovanu se vstup do nové sezóny nepovedl. Neustále obměňovaný kádr po dalších letních změnách, mezi které patřila i výměna hlavního trenéra, vypadl z pohárové Evropy a nedaří se mu ani rozjezd v Synot lize. Po remíze na půdě nováčka z Českých Budějovic doma jen remizoval s Příbramí a poté nezvládl závěr utkání v Edenu. Napravit dosavadní výsledky, vylepšit bodové a střelecké konto a vylepšit chuť sobě i svým divákům se pokusí Liberec ve svém druhém domácím zápase. Zranění trápí Liberec hlavně v záložní linii, do utkání nezasáhne Marek Jarolím, otazník visí nad Pavelkou.

"Na domácím stadionu chceme naplno bodovat. Herně bychom chtěli vycházet z vydařené pasáže na Slavii, kdy jsme domácí přehrávali, ale nedokázali jsme se gólově prosadit. Právě v obou vápnech se musíme zlepšit. Věřím, že nám domácí prostředí pomůže ke třem potřebným bodům," uvedl trenér domácích Samuel Slovák.

Dukla po postupu z druhé ligy předvedla tři výborné sezóny, přesto na jaře té poslední, jako by jí docházel dech. Nový ročník ale Pražany zastihl opět v lepším světle. Výborným počinem je především vítězství na půdě Mladé Boleslavi, ovšem zaráží dvě domácí remízy. Přitom právě na Julisce se kombinační hře Dukly dařilo až do loňského jara skvěle. Od té doby však již osm domácích utkání nevyhrála, a body tak musí vozit zvenku. Vzájemné zápasy Liberce s Duklou ještě nikdy neskončily remízou, oba celky mají vyrovnanou bilanci 3 výher a 3 proher. Kromě Kovala je připraven nastoupit do utkání kompletní kádr.

"Liberec pod dojmem svých posledních výsledků bude hrát v plném nasazení, bude chtít zlomit bilanci v lize a doma vyhrát. Nám se v Liberci vždy dařilo. Doma jsme znovu nevyhráli, takže situace je dost podobná té před Boleslaví, a budeme se snažit jet i tentokrát pro body. Nicméně soupeř je kvalitní, hrál Evropskou ligu celou loňskou sezonu a má plno zkušeností. Jejich výsledky jsou horší než jejich hra a byly ovlivněny jak třeba prohrou s Rumuny v poháru, tak teď se Slavií brankami ze závěru utkání," nechal se slyšet Luboš Kozel, trenér Dukly.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Coufal, Rajnoch, Pimpara, Fleišman - Obročník, Sackey - Šural, Ďubek, Frýdek - Hadaščok
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek - Gedeon, Marek Hanousek, Čajič - Berger, Beauguel, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (pátek 20:20)
V pátek jsou na programu hned dvě předehrávky čtvrtého kola české nejvyšší soutěže pod názvem Synot liga. V jednom z nich se večer představí Sparta, ta bude v utkání proti Baníku hájit stoprocentní bodovou úspěšnost. To Slezané stále čekají na výhru.

Praha aktuálně vládne lize. Slavia i Sparta totiž vedou tabulku, oba týmy stále neztratily ani jeden bod. Letenští půjdou do zápasu s Baníkem jako favorité a budou usilovat o další tři body. Navíc s ostravským celkem z posledních deseti vzájemných devětkrát slavili vítězství a jednou remizovali. "Baník má sice jen dva body, ale podává velmi dobré výkony. Hraje rychle, ofenzivně a je to úplně jiný Baník, než který jsme viděli v minulé sezoně. Musíme si dát pozor na nové tváře, například Azevedo a všichni jejich hráči tmavé pleti jsou velice rychlí a dynamičtí. Z druhé vlny tam pak je Greguš, který má velice silnou střelu z dálky. Musíme si dát pozor na jejich ofenzivní pojetí a aktivitu. Pořád bude chybět Holek, přestože stav jeho kotníku se sice zlepšuje, ale na zápas ještě připraven nebude," prohlásil asistent trenéra domácích Zdeněk Svoboda. Hrát také nebude rekonvalescent Juliš.

Ostravané z dosavadních tří odehraných zápasů nasbírali pouhé dva body díky remízám s pražskou Duklou a Teplicemi. Nyní změří síly s úřadujícím českým mistrem, s nímž nemají dobrou vzájemnou bilanci. "My na Letné nebudeme čekat na ránu z milosti. Chceme vycházet z naší hry, být aktivní. Budeme se snažit narušit soupeřovu rozehrávku, protože když se Sparta uchýlí k nakopávaným míčům, má trochu problém. V šestnáctce soupeře ale musíme být rozhodnější a důraznější. Ve hře Sparty nevidím moc změn. Hraje stále podobným stylem, drží si výkonnost i výsledky, to sebevědomí je tam vidět. I po vyřazení z Ligy mistrů zvládla těžké utkání v Příbrami," pronesl trenér hostí Martin Svědík.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Švejdík, Kováč, Costa - Matějovský, Vácha, Hušbauer - Dočkal, Krejčí - Lafata.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Greguš, Mensah - Kukec, Lindpere, De Azevedo - Petrus.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha33009:39
2.Sparta Praha33006:19
3.Viktoria Plzeň32109:37
4.Dukla Praha31202:15
5.1. FC Slovácko31116:44
6.Zbrojovka Brno31114:34
7.Baumit Jablonec31114:44
8.FK Mladá Boleslav31111:14
9.Bohemians Praha 190531024:73
10.FK Teplice20201:12
11.1. FK Příbram30212:32
12.Baník Ostrava30212:42
13.Slovan Liberec30212:52
14.FC Hradec Králové30210:32
15.České Budějovice20111:51
16.Vysočina Jihlava30031:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (702)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele