Synot liga - preview 4. kola

15.08.2014, 08:37, aktualizováno 17.08.2014, 08:57
Previews
Na českých prvoligových trávnících se bude dneska převážně jenom kropit, když je na programu Synot Ligy všehovšudy jedno jediné utkání, a sice bitva Plzně s Hradcem Králové. Domácí čeká v Doosan Areně premiéra pod trenérem Koubkem, který bude navazovat na 14zápasovou ligovou neporazitelnost Uhrinovy Viktorie...
Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové  (neděle 20:15)
Fotbalisté Plzně s novým koučem v neděli přivítají staronového nováčka z Hradce. Oba týmy se nacházejí po třech kolech v úplně odlišných patrech tabulky. Zatímco domácím patří třetí místo, to hosté obývají poslední nesestupovou pozici.

Plzeň v tomto týdnu sáhla ke změně na trenérské lavičce. Dušana Uhrána mladšího odvolala z funkce kvůli nesplnění cíle postoupit do skupinové fáze Evropské ligy mistrů a na jeho místo povolala Miroslava Koubka. Západočeši se mohou dostat po případné výhře nad Hradcem do čela tabulky, pokud Slavia nevyhraje v Teplicích. "Dostal jsem nabídku od nejúspěšnějšího českého klubu posledních let a budu chtít dokázat, že si tuto šanci zasloužím. Vím, že jako trenér můžu fanoušky, kteří mě vítají s despektem, přesvědčit pouze výkony. Vynasnažím se, abych si je získal na svoji stranu. Budeme chtít hrát nadále zajímavý ofenzivní fotbal, na tom se s mým příchodem nic nemění. Pokusíme se však vylepšit organizaci defenzivy, jsou potřeba korekce týmové spolupráce. Také je třeba zdůraznit standardní situace," řekl nový kouč domácích, jehož tým neprohrál 14 ligových utkání za sebou.

Hradec ze tří odehraných zápasů vydoloval pouhé dva body, o pět méně než jeho nedělní soupeř. K tomu navíc čeká na svou první ligovou trefu v této sezoně a s Plzní prohrál posledních 6 vzájemných duelů. Předzápasové statistiky tedy vůbec nemluví ve prospěch staronového nováčka. Ten však nejede do Štruncových sadů s poraženeckou náladou. "I když má Viktorka velkou ofenzivní kvalitu, my budeme chtít v utkání uspět. Do zápasu určitě nejdeme bojácní. Musíme eliminovat jejich kombinační hru a dobře vykrývat krajní prostory, kde je silná. Musíme se snažit udržet míč v útočné fázi a umět si tam také odpočinout. Pokud chceme uspět, toto musíme zvládnout. Bude nám chybět David Štípek, který patří Plzni a je běžné, že se kluby tímto chrání. My máme několik alternativ, kdo Davida nahradí. V úvahu přichází Honza Shejbal, Tomáš Malinský, Pavel Čermák, variant je opravdu několik," pronesl kouč Hradce Králové Luboš Prokopec.

V sestavě Plzně pro nedělní střetnutí bude scházet zraněný Končal a nejistý je start Rajtorala. To hosté přijedou bez obou zraněných Vaněčka a Haliloviče, hrát také nebudou nemocný P. Černý a kvůli dohodě klubů Štípek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Hrošovský, Hořava - Petržela, Kolář, Pilař - Chramosta.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Chleboun, Rolko, P. Mareš - Křižko, Kotiš - Malinský, A. Čermák, Shejbal - Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
V sobotu v rámci čtvrtého kola české nejvyšší soutěže do Mladé Boleslavi zamíří Příbram. Domácí tým se nachází ve výhodnější pozici, když nasbíralo o dva body více než jeho soupeř.

Mladoboleslavští si představovali lepší start do nového ligového ročníku. Ze tří odehraných kol sice získali čtyři body, ale vstřelili pouhý jeden gól. Mizernou střeleckou produktivitu se pokusí napravit doma proti Příbrami, s níž ještě v lize doma neprohráli. "První domácí zápas s Duklou se nám nepovedl, ve druhém proti Příbrami už musíme svým příznivcům předvést výkon i výsledek, jaký od nás oprávněně očekávají. Osobně očekávám, že konečně začneme střílet ligové góly," míní trenér domácích Karel Jarolím, jenž se bude muset v sestavě obejít bez rekonvalescenta Fabiána.

Příbram se počtvrté a naposledy utká v první polovině soutěže se soupeřem z elitní čtyřky z uplynulého ligového ročníku. Dosud uhrála dva body a další se pokusí přidat na hřišti Mladé Boleslavi, jenže venku se Čuhelův výběr trápí. Dvacet ligových zápasů v řadě totiž nevyhrál a nedal na cizích hřištích gól už 506 minut. "Vstup do sezony se nám proti silným soupeřům herně poměrně vydařil, ale spokojeni být nemůžeme, protože jsme měli mít více bodů. Chybí nám kvalita v útoku, jelikož neproměňujeme šance. I kvůli tomu se nám nedaří zabrat na půdě soupeře, kde máme problém střílet góly jako v Liberci. Teď se to pokusíme napravit v Mladé Boleslavi, kde bychom chtěli překvapit jako Dukla," přeje si trenér hostí Petr Čuhel. Ten bude postrádat oba zraněné Zemana a T. Krbečka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Smejkal, Bořil - Milla, Ščuk - Skalák, Magera, Štohanzl - Ďuriš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Příbram: Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Tarczal, Hnaníček - Jiří Mareš, Fillo, Pilík - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - České Budějovice  (sobota 17:00)
V rámci čtvrtého kola si na nejvyšší soutěž mohou zajít také diváci v Brně. Domácí Zbrojovka hostí staronového účastníka první ligy, Dynamo České Budějovice.

Brno pod trenérem Kotalem předvádí kvalitní fotbal, který vede k dobrým výsledkům. Po povedeném jaru se Zbrojovce relativně vydařil i vstup do nové sezóny. Tři utkání, z toho dvě venku a čtyři body. Ve svém druhém domácím zápase by Kotalův tým rád potvrdil bod vybojovaný na Dukle. Doma se Zbrojovce daří, neprohrálo zde posledních osm ligových zápasů a ztratilo v nich jen dva body. Zajímavé bude utkání pro Markoviče a P. Mezlíka, kteří hrávali v Českých Budějovicích. Kvůli zranění nenastoupí Slančík, Keresteš a Schuster, nejistý start je u Malíka.

"Budějovice mají zatím jen bod ze dvou zápasů. Doma proti Liberci hrály dobře, byly lepší, ale nevyhrály. Při prohře s Plzní inkasovaly rychlé branky a už zápas nezvrátily. Soupeř je silný na míči, nesmíme mu dát prostor k zakládání kombinací. Má v kádru zkušené fotbalisty Lengyela, Volešáka, Benáta. Chceme diktovat tempo hry. Pokud to hráči dokážou, tak uspějeme. Dobrý výsledek by nám zajistil horní patra tabulky a potřebný klid," uvedl Václav Kotal.

Zato Dynamu se vstup do sezóny nepovedl a po úvodních kolech se zdá, že bude patřit opět k adeptům na sestup. Na scéně se kvůli odloženému utkání v Teplicích předvedlo pouze dvakrát, v obou případech v domácím prostředí, kde remizovalo s Libercem a vysoko prohrálo s Plzní. V Brně tak půjde o venkovní premiéru Jihočechů. Na Zbrojovku se jim ale nedaří, porazili ji jen ve dvou z posledních 14 ligových zápasů. Venku obecně se Českým Budějovicím nedaří. V první lize venku sedmkrát za sebou prohrály. Rozsáhlá marodka trápí hosty, k zápasu nejsou připraveni Herzán, Hanzlík, Kladrubský, Kalod a Kadula.

"Brno je doma hodně silné a hraje v netradičním rozestavení se třemi obránci, na což se samozřejmě budeme připravovat. Jedeme tam s cílem bodovat. Určitě nepojedeme hrát na 0:0. Budeme se snažit hledat okénka v otevřené obraně a zaútočit z nějakého rychlého brejku," uvedl trenér hostů Luboš Urban.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Buchta - Pašek, Fischer, Zavadil, Hyčka - Vávra, Markovič, Sýkora
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa (P. Novák), Podstavek, Lengyel, Machovec - Brunclík - Hora, Benát, Volešák, Koreš - Michal Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Fotbalisté Slovácka v sobotu přivítají na svém hřišti poslední Jihlavu, která čeká na první body. To domácí by se rádi udrželi v elitní pětce.

Slovácko si může pochvalovat vstup do nového ligového ročníku, z dosavadních tří kol získalo čtyři body a v tabulce mu patří páté místo. V případě sobotního vítězství vystřídá pražskou Duklu na čtvrté příčce. "V Jihlavě určitě panuje po nevydařeném startu do sezony velké napětí. Takže očekávám, že budou hrát na krev. Na druhou stranu může nervozita soupeři svazovat nohy. Když musíte, tak je to horší, než když jste v herní pohodě. Největší silou soupeře jsou brejkové situace a nebezpečný střelec Harba. Nechceme upustit od hry, kterou jsme předváděli v prvních třech zápasech. Doma je naší povinností zvítězit," vytyčil jasný cíl trenér domácích Svatopluk Habanec, jehož tým doma porazil Jihlavu ve všech třech ligových duelech.

To Vysočina nemůže být spokojena s ligovým startem, ani v jednom ze tří odehraných zápasů nedosáhla na bod a okupuje dno tabulky. To se pokusí napravit na Slovácku, kde však ještě v lize nikdy nevyhrála. "Naše situace není dobrá. Na náladě týmu to však není znát, panice nepodléháme. V týdnu jsme měli pohovory s hráči. Zaměřili jsme se hlavně na naše chyby v defenzivě, které nechceme opakovat. Slovácko představuje kvalitního protivníka. Otázkou bude, zda nastoupí útočník Došek, který je nepříjemný zejména ve výškových soubojích. Pohlídat si musíme nebezpečné protiútoky, hlavně rychlého Diviše a ve středové řadě tvůrce hry Slovácka Valentu," řekl zkušený trenér hostí Petr Rada.

Domácí celek bude v sobotu postrádat trio zraněných Biolek, Hlúpik a Kerbr, nejistý je start Doška. To hosté přijedou bez obou zraněných Masopusta a Šimonka, otazníky pak visí nad startem Kučery.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Kalouda, Trávník - Došek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vidlička, Kryštůfek, J. Krejčí, Marek - Kukol, Kučera, Jánoš, Vaculík - Harba, Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baumit Jablonec  (sobota 17:00)
Podruhé v sezóně se před vlastními diváky představí Bohemians 1905. V Ďolíčku hostí v sobotu odpoledne Baumit Jablonec.

Klokani pod vedením kouče Pivarníka měli těžký start do sezóny, když hned v úvodním kole hostili rozjetého a rozehraného mistra z Letné. Bojovný výkon tehdy na body nestačil, bez bodu se Bohemians vraceli také následně ze Slovácka, ovšem druhý venkovní výjezd již skončil úspěchem. Vršovičtí si odvezli tři body z Jihlavy, a před druhým domácím duelem tak nejsou pod velkým tlakem zisku prvních bodů. Naopak, před vlastními diváky budou chtít body zvenku potvrdit a ukázat, že se letos vydali správným směrem. Jablonec v posledním vzájemném utkání na jaře porazili, předtím však hned patnáctkrát na tři body nedosáhli. Bohemians sice inkasovali již sedmkrát, tedy nejvíce v lize, ovšem také v každém utkání dokázali branku vstřelit, což dříve zvykem nebývalo. Kromě Nerada, jehož start není jistý, mají domácí připraven kompletní kádr.

"Jablonec má kvalitní hráče. Viděl jsem jejich zápasy a asi určitě to bude potřebovat nějaký čas, aby se mužstvo dalo dohromady. Máme za sebou pohárové utkání s Kolínem. V pátek nás čeká lehký předzápasový trénink s tím, abychom ještě ušetřili síly a v sobotu předvedli kvalitní výkon," uvedl den před utkáním trenér domácích Roman Pivarník.

Alespoň gól v každém zápase vstřelil také Jablonec. Po domácím vítězství v úvodním kole nad Zbrojovkou se zdálo, že budování nového týmu vychází dobře. Další kola již tak povedená nebyla a po porážce v Plzni a domácí remíze se Slováckem potřebují Severočeši zabrat, pokud nechtějí, aby jim čelo tabulky unikalo hned v úvodu sezóny. Na druhou stranu řada letních změn se na hře týmu musí zákonitě podepsat a v Jablonci věří, že to půjde s přibývajícími koly líp a líp. Jablonec se ale bude muset zlepšit hlavně venku. Naposledy si odvezl tři body od soupeře loni v listopadu, když porazil právě Bohemians v Ďolíčku. Jablonci chybí kvůli zranění zkušení Michal Hubník a Vít Beneš.

"Bohemku už dlouhá léta zdobí bojovnost a nasazení. Dali to tam dohromady, přišli zase nějací noví kluci, ale ten základ zůstává stejný. Mají silné mužstvo, hlavně ve středu pole. Získali v Jihlavě tři body, což je pro ně povzbuzení před zápasem s námi. Sparta, která hrála na Bohemce v prvním kole, se na vítězství nadřela a strachovala se o body do poslední chvíle. Jedeme na Bohemku s bojovnou náladou a pokusit se získat ty body, které jsme doma ztratili," prohlásil odhodlaně Jaroslav Šilhavý, trenér Jablonce.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Engelmann - Jindřišek, J. Rada - Moravec, Mosquera, Bartek - Mikuš (Lietava)
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Romera, Rossi, Pernica, F. Novák - Hübschman, Pospíšil - Kopic, Jun, Čížek - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (sobota 20:15)
Očekávaný zápas bude na programu čtvrtého kola v neděli večer. Před kamerami České televize proti sobě nastoupí týmy s podobnými osudy z posledních let. Na Stínadlech hostí Teplice v prvním letošním domácím zápase pražskou Slavii.

Sezóna hrůzy, která málem končila sestupem do druhé ligy a poté naopak famózní podzim. To byly předloňské a loňské Teplice a Slavia prožívá podobný scénář o sezónu později. Teplice však poté na jaře již tolik nepřesvědčovaly a hodně se čekalo, co předvedou v nové sezóně. V té zatím získaly pouze dvě remízy, obě však zvenku. Kvůli odloženému utkání druhého kola se Teplice poprvé představí doma a proti Slavii si věří. Naposledy ji doma porazili 1:0, ještě před tím na podzim v Edenu uštědřili Slavii historický debakl 7:0. Z posledních deseti ligových zápasů navíc se Slavií prohrály jen dvakrát. Hráči Teplic Hošek, Slavík, Táborský a Vachoušek působili ve Slavii. Právě Vachoušek však společně s Jiráčkem nenastoupí kvůli zranění. Ve žlutomodrém dresu nenastoupí ani Fenin, který odešel do nižší francouzské soutěže.

"Slavia je rozjetá, třikrát vyhrála a je v euforii. Čeká nás velmi těžké utkání, ale je to pro nás první domácí zápas sezony, takže uděláme všechno proto, abychom zvítězili," prohlásil odhodlaně domácí trenér Zdeněk Ščasný.

Slavia spolu se Spartou jako jediné týmy ještě neztratily ani bod. Po zpackaných několika sezónách a především jarní blamáži s instalací trenéra Pastoora jde o příjemné překvapení nejen pro fanoušky Slavie. Sešívaní vyhráli první tři kola naposledy v sezoně 2007/08. Vzhledem k loňské impotenci v ofenzivní fázi je navíc potěšením i počet devíti vstřelených branek. Po třech vítězných utkání proti Slovácku, kde rozhodně nebyla lepším týmem, a dále proti Ostravě a Liberci nyní půjde o těžší zkoušku kvalit Slavie. Za hosty nenastoupí zranění Mičola a Vyhnal, nejistý start je u tria Berkovec, Mikula, Latka.

"Na tabulku jsem ještě nekoukal. Jsme teprve v desetině maratonu, celkem nás čeká třicet zápasů a zajíci se počítají až po honu. Čekám, že v Teplicích potvrdíme naši výkonnost. Jedeme ven s respektem a pokorou. Víme, že Teplice mají individuálně asi nejlepší hráče v lize, co se týče ofenzivy. Budeme se je snažit eliminovat a prosadit se vlastními zbraněmi," uvedl Miroslav Beránek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, D. Jablonský, Lüftner, Krob - Matula, Hošek - Nivaldo, Ljevakovič, Litsingi - Mahmutovič
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Nitrianský, Kodr, Bílek, Juhar - V. Vukadinovič, Baéz, Zmrhal, M. Černý - Milan Škoda - Balaj
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (pátek 18:00)
Čtvrté kolo nejvyšší fotbalové ligy otevře duel mezi Slovanem Liberec, který čeká na své první vítězství, a Duklou Praha, která naopak ještě neprohrála.

Slovanu se vstup do nové sezóny nepovedl. Neustále obměňovaný kádr po dalších letních změnách, mezi které patřila i výměna hlavního trenéra, vypadl z pohárové Evropy a nedaří se mu ani rozjezd v Synot lize. Po remíze na půdě nováčka z Českých Budějovic doma jen remizoval s Příbramí a poté nezvládl závěr utkání v Edenu. Napravit dosavadní výsledky, vylepšit bodové a střelecké konto a vylepšit chuť sobě i svým divákům se pokusí Liberec ve svém druhém domácím zápase. Zranění trápí Liberec hlavně v záložní linii, do utkání nezasáhne Marek Jarolím, otazník visí nad Pavelkou.

"Na domácím stadionu chceme naplno bodovat. Herně bychom chtěli vycházet z vydařené pasáže na Slavii, kdy jsme domácí přehrávali, ale nedokázali jsme se gólově prosadit. Právě v obou vápnech se musíme zlepšit. Věřím, že nám domácí prostředí pomůže ke třem potřebným bodům," uvedl trenér domácích Samuel Slovák.

Dukla po postupu z druhé ligy předvedla tři výborné sezóny, přesto na jaře té poslední, jako by jí docházel dech. Nový ročník ale Pražany zastihl opět v lepším světle. Výborným počinem je především vítězství na půdě Mladé Boleslavi, ovšem zaráží dvě domácí remízy. Přitom právě na Julisce se kombinační hře Dukly dařilo až do loňského jara skvěle. Od té doby však již osm domácích utkání nevyhrála, a body tak musí vozit zvenku. Vzájemné zápasy Liberce s Duklou ještě nikdy neskončily remízou, oba celky mají vyrovnanou bilanci 3 výher a 3 proher. Kromě Kovala je připraven nastoupit do utkání kompletní kádr.

"Liberec pod dojmem svých posledních výsledků bude hrát v plném nasazení, bude chtít zlomit bilanci v lize a doma vyhrát. Nám se v Liberci vždy dařilo. Doma jsme znovu nevyhráli, takže situace je dost podobná té před Boleslaví, a budeme se snažit jet i tentokrát pro body. Nicméně soupeř je kvalitní, hrál Evropskou ligu celou loňskou sezonu a má plno zkušeností. Jejich výsledky jsou horší než jejich hra a byly ovlivněny jak třeba prohrou s Rumuny v poháru, tak teď se Slavií brankami ze závěru utkání," nechal se slyšet Luboš Kozel, trenér Dukly.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Coufal, Rajnoch, Pimpara, Fleišman - Obročník, Sackey - Šural, Ďubek, Frýdek - Hadaščok
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek - Gedeon, Marek Hanousek, Čajič - Berger, Beauguel, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (pátek 20:20)
V pátek jsou na programu hned dvě předehrávky čtvrtého kola české nejvyšší soutěže pod názvem Synot liga. V jednom z nich se večer představí Sparta, ta bude v utkání proti Baníku hájit stoprocentní bodovou úspěšnost. To Slezané stále čekají na výhru.

Praha aktuálně vládne lize. Slavia i Sparta totiž vedou tabulku, oba týmy stále neztratily ani jeden bod. Letenští půjdou do zápasu s Baníkem jako favorité a budou usilovat o další tři body. Navíc s ostravským celkem z posledních deseti vzájemných devětkrát slavili vítězství a jednou remizovali. "Baník má sice jen dva body, ale podává velmi dobré výkony. Hraje rychle, ofenzivně a je to úplně jiný Baník, než který jsme viděli v minulé sezoně. Musíme si dát pozor na nové tváře, například Azevedo a všichni jejich hráči tmavé pleti jsou velice rychlí a dynamičtí. Z druhé vlny tam pak je Greguš, který má velice silnou střelu z dálky. Musíme si dát pozor na jejich ofenzivní pojetí a aktivitu. Pořád bude chybět Holek, přestože stav jeho kotníku se sice zlepšuje, ale na zápas ještě připraven nebude," prohlásil asistent trenéra domácích Zdeněk Svoboda. Hrát také nebude rekonvalescent Juliš.

Ostravané z dosavadních tří odehraných zápasů nasbírali pouhé dva body díky remízám s pražskou Duklou a Teplicemi. Nyní změří síly s úřadujícím českým mistrem, s nímž nemají dobrou vzájemnou bilanci. "My na Letné nebudeme čekat na ránu z milosti. Chceme vycházet z naší hry, být aktivní. Budeme se snažit narušit soupeřovu rozehrávku, protože když se Sparta uchýlí k nakopávaným míčům, má trochu problém. V šestnáctce soupeře ale musíme být rozhodnější a důraznější. Ve hře Sparty nevidím moc změn. Hraje stále podobným stylem, drží si výkonnost i výsledky, to sebevědomí je tam vidět. I po vyřazení z Ligy mistrů zvládla těžké utkání v Příbrami," pronesl trenér hostí Martin Svědík.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Švejdík, Kováč, Costa - Matějovský, Vácha, Hušbauer - Dočkal, Krejčí - Lafata.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Greguš, Mensah - Kukec, Lindpere, De Azevedo - Petrus.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha33009:39
2.Sparta Praha33006:19
3.Viktoria Plzeň32109:37
4.Dukla Praha31202:15
5.1. FC Slovácko31116:44
6.Zbrojovka Brno31114:34
7.Baumit Jablonec31114:44
8.FK Mladá Boleslav31111:14
9.Bohemians Praha 190531024:73
10.FK Teplice20201:12
11.1. FK Příbram30212:32
12.Baník Ostrava30212:42
13.Slovan Liberec30212:52
14.FC Hradec Králové30210:32
15.České Budějovice20111:51
16.Vysočina Jihlava30031:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (702)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně po letech bude mít tenhle zápas zase na letný pořádnej náboj, tak jak si vždycky zaslouží. Ani nevím proč v posledních letech jezdio chacharů tak málo, jsem zvědavej, kolik jich nakonec přicestuje, já to tipuju alespoň na 1 500 a snad se nenecháme zahanbit a bude nás alespoň 2x tolik než na ostudným zápase s Jihlavou těším se na parádní atmosféru a snad i dobrej fotbal

Reagovat
Stiksxx

Aby jste pak zas nedostali sankce od Pelty. Ten si v takových zápasech libuje.

Reagovat
smazaný uživatel

1500 ani omylem, spíš 700-800.. Víc to táhne v posledních letech do Edenu než k vám.

Reagovat
centos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Manik...

Tam mají šanci, že možná remizují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

přes 1 000 bude !

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Smrk Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

proc to nenapises normalne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vám přeje strom..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že ten vánoční by měl být v tunelu Blanka a ne na staromáku?

Reagovat
Moribundus

Nezlob! Za dobré chování tě pustí dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se toho jako každý slušný člověk si z plna hrdla zakřič SMRT SPARTĚ

Reagovat
3M

Teplice výhra!!!

Reagovat
adalbertus

max.remiza, stejně jako Plzeň

Reagovat
martin1

ty si myslis ze Hradec bude remizovat v Plzni - tipuji vyhra Plzne min. 5:0

Reagovat
3M

jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - Hradec 6:0 !

Reagovat
Puskas

Chtělo by to urvat aspoň bodík...

Reagovat
Losinho

Přál bych vám to, ale bez Narha se Svěrkošem to dle mého bude jen čekání na první gól...

Reagovat
Puskas

To může být svým způsobem i výhoda, nastoupí Petrus, kterého neznají a nejsou na něj připraveni, nebo Šašinka. Góla dá stejně Greguš, ne útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

to můžete přivést do prahy nějaké bezdomovce, na to taky nebude sparta připravená a určitě tedy prohraje

Reagovat
Puskas

Jo, a řekneme jim. Jako doma

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Už jen to že jsi napsal bez Svěrkoše znamená že víš o Baníku uplný hovn* A Narh je sice bojovník a bude chybět, ale jeho zbrklost při zakončení a podobně mě teda chybět nebude !!!

Reagovat
Losinho

Svěrkoš je zkušenej a v důležitejch zápasech uměl rozhodnout, hodně by se vám hodil. Narh taky dokázal, že góly dávat umí. Takže "úplný hovn*" vím tak maximálně o tý dvojici, co psal nahoře Puskas, ale to nic nemění na tom, že Narh se Svěrkošem chybět budou.

Reagovat
HorajzmAmmann

ani moc nechyběli

Reagovat
Losinho

Jen 1:0? Chyběli moc

Reagovat
SuperBanikovec

Nemusí to být na škodu, Narh je fakt nervózní při zakončení, měl by si dát pár gólů v juniorce ať je v klidu. Co se týče Svěrkyho kdyby dostal šaanci na hrotu místo Narha mohl by ukázat, že za jeho výkony může spíš to ,že poslední dobou hraje jako of. záložník místo na hrotu, škoda že je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš byl v posledních zápasech spíš přítěž.

a teď do mně

Reagovat
db18

Byl, protože musel hrát podhrota - teď bez Narha by konečně mohl hrát na hrotu

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná od policajtů za špatný parkování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moje hluboká omluva.

Reagovat
Puskas

Přijímá se, zaparkovali jsme ten bus dobře.

Reagovat
didosh

To byl poschoďák pred tou šestnáctkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka - Byrtus,Baranek,Frydrych,Sukup - Gregus,Sichor - Stepan,Azevedo,Holzer - Sasinka

Jasne tri body pro Banik

Reagovat
Puskas

Štěpán? Spíš Kukec. A jasné 3 body nebudou, bude to boj

Reagovat
smazaný uživatel

Stepan je lepsi dozadu, na Krejciho idelani. S Kukecem a Lindperem v zakladu zase dostanem 4:0 do polocasu....

Reagovat
Puskas

To jo, lepší dozadu určitě je,ale co tak čtu, tak je z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kukec taky neni zatim zadne terno

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi jsi neviděl Joela proti Teplcicím. A co tak čtu o formě v přípravě se Sukupem a Byrtusem dostanem 6:0 za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nečti a poslouchej mě Sukup ani Byrtus tak hrozní nebyli..

Reagovat
didosh

Ten Šašinka by byl super!

Reagovat
frankiefcb

Štepán asi ne no. Obranu bych takovou bral a s útokem naprosto souhlasím. Kurňa Šašinka popřípadě Szotkowski by tu šanci už dostat měli.

Reagovat
3M

Jinak už se těším na pšonky, jak budou po prohře zase brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Novým mediálním partnerem FC Baník Ostrava pro sezónu 2014/15 je fotbalový měsíčník - magazín PRO FOOTBALL, který je k dostání ve většině novinových stáncích.

To je genialni, partnerem pro CESKY klub, bude casopis, ktery je vyhradne o ZAHRANICNIM fotbale

Reagovat
Puskas

Otvíráme se světu .

Reagovat
smazaný uživatel

Však až budeme hrát poháry, tak musíme znát soupeře

Reagovat
Puskas

A hráči budou mít na co si nechat ty soupeře podepsat.

Reagovat
centos

Mnohem lepší je tedy kauza chacharmobil, s tim bude ještě mrzeni.

Reagovat
Puskas

oč jde?

Reagovat
centos

Mrkni na chachary do diskuse Dění v klubu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda gól Ach jo, já už si snad začínám přát taky, ať to ten Šafa pustí někomu jinému..

Reagovat
frankiefcb

tak to vypadá na solidní průser.

Reagovat
frankiefcb

http://www.chacharmobil.cz/ a pokud se chcete dozvědět něco o firmě, koukněte na její web. No vlastně nedozvíte se vůbec nic. Jenom, že budete mít vše zdarma.

Reagovat
Kepy_FCB

počkej až zveřejní kolik blbů se chytlo

Reagovat
FUnk

jn, to je snad zacarovany kruh na bazalech....

Reagovat
Losinho

Hlavně, že kape

Reagovat
smazaný uživatel

No když kape, tak to není dobrý znamení..

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

Hele tak zrovna s PRO FOOTBALLEM problém nemám. Určitě má, co Baníku nabídnout a na českém trhu funguje delší dobu. Problém vidím v tom chacharmobilu, bo to je tunel jak cyp a ztoho bude ještě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja s PF taky nemam problem, sem tam i ho i koupim kvuli plakatu. Jenom me zarazi, ze medialnim partnerem je casak, ktery se specializuje na zahranicni fotbal a o ceskych klubech nenapise ani carku... Rad bych vedel na cem to partnerstvi bude postavene

Reagovat
db18

peníze výměnou za osobní údaje fanoušků, aby věděli, komu posílat reklamu

Reagovat
iamek

Bojkotujete to?

Reagovat
centos

Nebuď trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt magor... Ale jo, odted se budu vyhybat novinovym stankum obloukem

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo, jestli teď 3 zápasy chtějí opravdu stavět do útoku Petruse nebo někoho z juniorky nebo se ještě po někom poohlednou.. Můj názor je, že tady měl v létě zůstat ten Kolumbijec Zapata, který se jevil dobře, ačkoliv by se to někomu nelíbilo.. Jediná naše naděje je ta, že Svěrkoš bude v pořádku a proti Brnu nastoupí na své oblíbené pozici v útoku..

Reagovat
frankiefcb

Já doufám, že dají šanci Šašinkovi.

Reagovat
SuperBanikovec

Bary!!!

Reagovat
centos

Milanovi bych to letos snad ani nepřál.

Reagovat
Coutinho10

myslite ze uz bude hrat dockal ? jestli ho mam nechat ve Fanlize nebo radsi pojistit stridanim

Reagovat
Hokaido

bude hrát

Reagovat
Hokaido

ale nenechával bych ho tam

Reagovat
Coutinho10

kdyby se nahodou ukopnul, tak aspon naky body

Reagovat
Tomoro

jelikoz jsem ho prodal ocekavej hattrick

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No, hodil by se, taky ho mám v sestavě .

Reagovat
smazaný uživatel

Já prodal Juna, takže tam kluci taky můžete čekat gola...

Reagovat
Coutinho10

ja zatim bez zmen ...nejdriv sem chtel prodat Koláře, protoze ho uhrin nechaval sedet na lavce, ale este ze sem si ho nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to prodal všechno, vsadil jsem na překvapení a překvapenej jsem solidně Beneš zraněnej, Duris nic, Polom nic, Hořava nic, jedinej Petržela něco předvedl, takze je to špatný, ale lepší než ve fantě v L1 tam mi hrál jen Thauvin a Falcao, Mandanda...

Reagovat
Coutinho10

j ja oproti minuly sezone, ktera se mi slusne nepovedla...tak zatim celkem dobry

nikdo vylozene nezklamal (mozna zatim ten utocnik dukly)...gol dal jenom v 1 zapase a to sem ho nemel ani na stridani a trochu skalak zklamal (dneska je v zakladu a stridanej prave s tim z dukly), tak snad aspon neco 1 uhraje ....jinak Balaj zatim spokojenost (vyhodnejsi by byl urco Škodovka), ale to nikdo nemohl cekat a Harba zklamani

Reagovat
Tomoro

ja jsem po 3 kolech uz pouzil wild card

Reagovat
smazaný uživatel

Prý bude komentovat Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, na isport.cz to bude zas nějakej kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to nepreberajú od TV, pokiaľ ten zápas je v TV ? Ostatné tuším preberajú od Tipsportu. Aspoň teda 2 piatkové zápasy ktoré išli na SS tak boli s pôvodným komentárom od SS....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, když je to v TV tak to přebírají od nich, takže i na isportu bude Bosák.

Reagovat
smazaný uživatel

Chámes Martínez, nejoblíbenějším sportem ve Walesu je Wales. Bosák už je skoro druhej Merčiak.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Dukla 0:2

Sparta - Baník 0:1

Jo a předpokládaná sestavy Dukly je špatně, místo Bergera bude hrát Juroška

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 2:3 Dukla ...Šural, Hamulak - Mareš, a 2 ten Francouz v útoku...

Reagovat
db18

Liberec gól nedá A Dukla to zas nějak uhaluzí

Reagovat
smazaný uživatel

já radši tipuju goly ale Slovákovi to nepřeju, radši bych tam Vavrušku nebo klidně někoho jinýho

Reagovat
db18

tak chytá Kolář, takže asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne ten magazín Studio fotbal - Extra sa venuje nasledujúcemu kolu, veľmi sa mi páči táto nová štruktúra, včera som si ten magazín fakt užil. Pekný rozhovoriky s Baezom či Pilářom, z ktorých človek aj niečo má. Proste šikovný Ľahký preview pred kolom v modernom prevedení. Predtým si tam zvolali nejakých hostí a kecali o nejakej téme, málokedy sa to vzťahovalo na nasledujúce kolo...

Reagovat
Losinho

Včera jsem se na to kvůli Aldovi kouknul a pěkný.

Reagovat
Coutinho10

souhlas musim rict, ze ta nova zmena se jim povedla....a uroven de hodne nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to dneska jízdu jako na Bazalech minulej rok, krásnej bojovnej fotbal....akorát víc golu a Banik alespon boda

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to dneska jízdu jako na Bazalech minulej rok, krásnej bojovnej fotbal....akorát víc golu a Banik alespon boda

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda no

Reagovat
Ángel di María 22

Tak Baníčku dát večer aspoň bůra na cestu

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat, kdy a kde probíhalo losování Synotligy a kdo neustále nasazuje venkovní zápasy Baníku na pátek? Vedení fotbalu brečí, že lidi nechodí a nechají tu posranou televizi dát zápas Sparta - Baník na pátek? Tak bud budte chlapi a řekněte bojíme se fans baníku a čekáme, že jich bude v pátek min nebo prostě mrdáme na návštěvnost, celý český fotbal je nam u prdele. Posrané páteční a pondělní zápasy. A argumenty německem nebo anglií si nechte, tam totiž netrvá cesta vlakem 5 hodin a neni tam v 50% spoju zpozdeni

Reagovat
db18

Pražáci jsou o víkendu na chatách, proto je pro ně ideální hrát v pátek (pro Slavii v pondělí, divím se, že ještě nebrečí kvůli zrušení pondělní dohrávky )

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nelamentoval a skočil do vlaku. Začátek je až ve 20:20. Takže v pohodě stíháš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem v praze cely tyden, takze mne to neva, ale myslim to obecne, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Patek vecer je v pohode

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

Docela jsem na to nadaval, ale kdyz si clovek prohodi sichtu na rano, tak se to v pohode da. Ted taky jedu. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - pravděpodobná sestava: ... Rajnoch ...

Oni mu nemůžou dát pokoj.

Reagovat
Moribundus

a pak podle toho vytvářej sestavu do fantasy.

Reagovat
frankiefcb

Disciplinární komise zahájila řízení s Baníkem Ostrava kvůli nesportovnímu chování diváků v utkání SL s FK Teplice. Tak to je gól.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JarousFCB

Taky jsem na to cumel. To jako mysli ten problem s TV, za ktery udajne muzeme?... Bo na stadione se az na par nadavek na Peltu a Dagmar nestalo nic... A to zpivalo tak 10 lidi.

Reagovat
SuperBanikovec

Největší kravál na Bazalech v ten den byl, když se křičelo na Táborského když dostal červenou a neměl se k odchodu z hřiště: "Táhni do piče, ty kurvo táhni do piče!"

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam,ze mate ty svalnaty alkoholiky a zakukleny agresory v kazdym sektoru za co to muze byt? Strkaly se vam decka na protilehly nebo nekdo rozlil pivo?

Reagovat
frankiefcb

Tak asi nějaké to sprosté slovo padlo

Reagovat
db18

rasismus proti nějakému teplickému objevu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rodiny s detma delaj fakt jenom ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jo to bude určitě ono, když máme stejně černochů.

Reagovat
db18

a to vadí?

To mohlo být něco jako: "dělej ty kundo černá" atp... a přijde mi to jako nejpravděpodobnější, protože nic slyšet nebylo...

Reagovat
Feind

je fakt, ze se tam ozyvalo "cerna svine", ale mireno proti rozhodcimu

Reagovat
Losinho

Nesportovním chováním se zde nejspíš myslí jejich nepřítomnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

z FB

Ať si najdou viníka který vulgárně uražel podle Karty F(C)BI. Diky rodnému čislu se jim podaří přesná identifikace toho nevychovaného chuligána.

Reagovat
db18

Reagovat
SuperBanikovec

Největší kravál na Bazalech v ten den byl, když se křičelo na Táborského když dostal červenou a neměl se k odchodu z hřiště: "Táhni do piče, ty kurvo táhni do piče!" - To bude asi ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě ,že maj ty citlivý údaje můžou si na ty lidi vzít leasingy a půjčky

Reagovat
db18

"Technické problémy na stadionu"

Reagovat
smazaný uživatel

SLovak Sport haha nieeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

A zase nech sa vyhovoria na fanúšikov že im poškodili tu ich aparatúru z praveku

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na slovak sportu to prej jde

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas fotbal, že se na to nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si ze mě píču už ten slovak sport? Jak je vůbec možný, že takový jelita v dnešní době vůbec vysílaj? By mě zajímalo, co na to řiká kápo Pelta jakejm kokotům to prodali...

Reagovat
smazaný uživatel

působí to neskutečně amatérsky no ale lepší než nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

No nevím, možná bych dělal něco užitečnýho a nečekal u toho 35 minut jestli se to rozběhne nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, a přesto přezevšechno tu naši ligu mám tak rád, že trpělivě čekám a raduji se, když mi naskočí obraz a zvuk s otřesným komentářem Atmosféra k Liberci je příšerná, ti Supras to tam přivedli zu grunt

Reagovat
db18

Já v 30. minutě šel pryč, tak nevím no...

Kdyby se do toho nesral Slovak Sport, tak to isport dává stejně

Reagovat
db18

To je divný, že tam posílá útočníka, když žádnýho na hřišti nemají

Reagovat
smazaný uživatel

A s Krmenčíkem ale taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel z toho Frantíka vyroste..

Reagovat
db18

Takový zbytečný karty

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího mám dneska ve Fantasy za kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkají ti borec? Ba ne, já jsem si taky vsadil, že dá gola

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nemám tam ani Bičíka, ani nikoho z obrany Sparty

Reagovat
centos

4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi mor fotbalu, hrat bez hrota, dorazil uz i do Baniku

Reagovat
db18

Pep Bernady a Joachim Svědík

Reagovat
centos

A tak u nás je to proto, že útočníci došli..

Reagovat
db18

...u nás taky docházejí (a v nominaci Německa taky )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

tak on Azevedo hrával na Slovensku taky útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ale asi to bude poctivá obrana a nákopy do sprintu na křídla a protiutoky..

Reagovat
frankiefcb

Není problém, jak si sám viděl. U nás je v úniku i defenzivní záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovni tipy ZDARMA? www.facebook.com/zelenesazenky

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Baníku, i v celkově v sezoně, po Slavii, který fandim už od malička, tak Baník má ted výbornou strategii, výborný sympatický trenéry a mladej tým, kterýmu věří a to je paráda. Takže dnes, pome Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec solidní střelička

Reagovat
db18

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

joooo

Reagovat
Miguel19

Kováč, Matějovský Bičík

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík?

Reagovat
Miguel19

Tuto musí aspoň trošku nadprůměrný golman chytat..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Kováč, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Švejdík.

Reagovat
Miguel19

Kováč za tu přihrávku.

Reagovat
taws

Jáánko

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský a Švejdík a z takového úhlu teda mohl něco předvést i Bičík.

Reagovat
db18

No, spíš Švejdík, ten Bičíkovi vůbec nepomohl a šel tam jen aby se neřeklo

Reagovat
smazaný uživatel

PUSKAS

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
10

Švejdík má asi slušně naloženo...co to kua bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu už musel vyhrát ranec vypadá fakt hrozně, myslím fotbalově. Solidně se vyrovnává Hubníkovi

Reagovat
frankiefcb

Jánko!!!!!!

Reagovat
vinetou

Co to bylo?

Co tam Švejdík dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo bránění jak z velké knihy fotbalu.

Reagovat
centos

Greguš se s tím nesral, velmi sympatické!

Reagovat
db18

se vám to hostování docela vyplácí

Reagovat
smazaný uživatel

Bicik Prestup jeho a Stecha do Sparty opravdu nechapu .

Reagovat
Manik...

Švejdík opravdu kvalitka... Bičín? To je brankář co nám má chytat v EL jo? Kováč taky kvalita... A Costa se šel vychc*t ne? Matějovský udělal školáckou chybu, ale on si to může dovolit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle rychlonozí hráči Baníku, no bude to pro Spartu ještě hodně složité

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně to vypadalo, že bude mít Lavička problém se čtyřmi skvělými stopery. Teď to vypadá, že je problém najít někoho, kdo umí bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

To není stopery. Sparta má stejný problém jako Plzeň. Když máte ve středu zálohy někoho tak pomalého a neskutečně špatného do defenzivy jako je Matějovský, tak tam může být kdokoliv a stejně bude za vola.

Reagovat
db18

tohle zrovna byl problém stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stoper taky udělal chybu, ale s tím se musí počítat. Tam se automaticky musí stahovat i záložníci. Opravdu není možné nechat souboj jeden na jednoho a očekávat od stopera, že ho ubrání.

Reagovat
Manik...

Matějovský není DM... Navíc ta obrana je vážně tragická...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak není DM? Je střední záložník a i ten musí bránit. Navíc se na postu DM nacházel a tak prostě musí zajistit stopera. A né si jen tak vyklusávat a být pomalejší než hráč s míčem.

Reagovat
Manik...

On tam není od bránění

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je těžký hrát ještě za lenochoda Marečka..

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský rozhodně za nikoho nehraje Naopak musí dva tři hráči hrát za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neni alibista, naopak Mareček to je hráč úplne na nic, to i ten Vácha je proti němu Messi

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém smyslu alibista? Mareček nedostává moc šancí tak je celkem logické že není na hrišti tolik vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

On se ten problém Sparty samozřejmě násobí tím, že nejen Mareček, ale třeba i Dočkal nebo Hušbauer rozhodně nejsou hráči, kteří by běhali ještě za někoho jiného. Takový hráč ve Spartě strašně chybí.

Reagovat
db18

Brabec ještě nic neposral, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to je za novej trend nedávat žlutý karty?

Reagovat
REPLIKATOR

Švejdík

Reagovat
10

Švejdíka bych daroval Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ty vole, co se s tím týmem za pár týdnů stalo?

Švejdík by měl nabrat směr Indie.

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdík

Reagovat
vinetou

Švejdík je ožralej?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník paráda, na tenhle fotbal se rád podívám vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdík s Kováčem se snaží dostat na úroveň Procházky s Hubníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Mensah je superhrac S nim a Gregusem je ten stred vyreseny na dlouhou dobu. Snad...

Reagovat
db18

Co za vtipný transparent tam Sparta měla?

Reagovat
db18

díky

Reagovat
db18

...aha, ono je PP jsem to včera nemohl pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdíkovi už nedávej panáka na nervozitu

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček by se měl přestat stydět a bude to výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Baranek je super. Dokáže to řídit, je na něm vidět jistota a seběvedomej vypada taky. Mohlo by z něj něco vyrůst.

Reagovat
Puskas

Jen ten zbytečný skluz na žlutou.

Reagovat
Miguel19

Co Baranek zkoušel?

Reagovat
db18

zastavit Lafatu

Reagovat
Miguel19

Hušbauer

Reagovat
Manik...

Kdo je letos ze Sparty nejhorší hráč? Dočkal nebo Hušbauer?

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha

Reagovat
Manik...

Jo, ten tam dneska není, tak jsem na něho zapomněl ... To je další možnost

a) Hušbauer

b) Dočkal

c) Vácha

Hlasujte!

Reagovat
smazaný uživatel

a) je mi nesympatickej, kolikrát vyčítá ostatním. Dočkal bojuje a Vácha i když je to zmrdeček, tak tam nechá vždycky všechno. Hušbauer jestli chce jít do SA, tak jedině pod Zemana, aby si měl s kym pokecat, protože i Zeman pochopí, že na ten útočnej fotbal bude tohle zbytečná brzda

Reagovat
REPLIKATOR

d) rozhodčí

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Za mě Bořek

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, hledal bych ho blíž k Bičíkovi

Reagovat
Manik...

Tak obrana není dobrá, já spíš mluvím o hráčích, kteří to minulou sezónu táhli

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Matejovský, už několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát právo na názor, ale vidím to docela obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo tu jeho příšernou hru může nevidět. Neustále zpomaluje akce, nad každým míčem deset vteřín stojí, zbytečně posílá dlouhé nákopy na obsazené hráče, do zadu jen vyklusává... Jenže pak mu nějaká ta přihrávka vyjde a je za hvězdu Že je Sparta bez něj výrazně silnější bylo v minulé sezóně vidět víc než dobře. Kdyby si místo v sestavě nevybrečel a nesnažil se rozvracet kabinu když zrovna nehraje, ani by si nekopl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale bez něj by vám ta hra nefungovala vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

To je blábol. Když loni seděl, Sparta hrála nejlíp za posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer s Dočkalem jsou hrozný a to už delší dobu. K tomu Krejčí po zranění, Matějovský, který zahraje podle toho, jak se vyspí...stopeři špatní zatím, Mareček nerozehranej a Costa bez formy. A to tam není Vácha.

Reagovat
Miguel19

Matějovskýmu chybí Vácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne vydrzet do polocasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček je fakt špatnej, Dočkal taky, ale snaží se, Krejčí není vidět, Matejovsky kazí dost. Stopeři nic moc, kraje obrany jdou. Jestli chce Sparta vyhrát, chce to Nešpora, Konateho a Přikryla..

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč hraje Dočkal místo Přikryla, Nešpora bych tam dal na posledních 20 minut max, Baník hraje chytře a snaží se kontrolovat střed hřiště, takže ztratit záložníka a místo něho dát do útoku bijce by víc pomohlo Baníku než Spartě.. Konatého moc nasledovaného nemám, tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

No Konaté se trošku bojí, aby něco nezkazil, kdyby měl větší důvěru a dostával příležitosti jako Krejčí, tak už v naší lize není.

Reagovat
vinetou

Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Italové ještě odjedou s Kadeřábkem

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si neodvezli Greguše, znáš to. Italové a defenzivní činnost. To kdyby poslali Zemana, tak odjedou s Azevedem, Kukecem a Baník by jim dal ještě Štěpána zadax. A ani by je to tolik nestálo jako Husbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tak. Sparta si to nezaslouží vůbec

Reagovat
REPLIKATOR

Málem 1:1 z vymyšlené standartky

Reagovat
smazaný uživatel

On ho nekopl do nohy?

Reagovat
GEGE

Klasika no snad to Franek ustoji a nebude rudochy druhou pulku tlacit.Ikdyz ty nektere fauly Banikovcu byly dost hloupe a zbytecne.Jde videt nezkusenost no...

Reagovat
db18

...Hušbauer zatím Cagliari vůbec neukazuje, že by měli zvýšit nabídku

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Greguš se změnil

Reagovat
smazaný uživatel

Co Greguš, ale celej Baník je úplně jiný mužstvo. Trenér před zápasem, výkon, ted Gregus rozhovor. I když asi nemaj tolik bodů, co chtěli mít, tak hrajou svojí hru, kterou praktikujou venku. Tam je vidět koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem myslel vzhledově , ale jinak jo, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajeme strašně,další slabý výkon ...

Reagovat
smazaný uživatel

No a taky bych řekl, že se naplno ukazuje, jak Lavička nerotuje. Prostě už přes rok hraje plus mínus stejná sestava a teď nemá, jak by to mohl nějak změnit, ti hráči na lavičce jsou prostě nerozehraní a kvalita upadá. Taky to pak vypadá, vypadne jeden nebo dva hráči a všichni hned říkají, jaký je to problém. Lavička tam má teď jedenáctku bez formy a musí se na ní spoléhat, resp. doufat, že se ti hráči sami vzchopí, nebo že vymyslí něco nového, nějaký taktický prvek, který bude fungovat (v to ale moc nevěřím).

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje, Baník se bojí o svoje 1:0. V druhý půli to otočíme. Kdyby to Baník s vítězstvím myslel vážně, hrál by daleko víc nahoře. Takhle jen čekají, jak to s nima provedeme.

Sparta jedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Uteče tam Štěpán a máte po provedení

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zatím to tak nevypadá. Nikoho nechci podceňovat. Spíš reaguju na ty "Sparťany" co tu jen kňučej, že to není výkon na úrovni špice bundesligy. Zpátky na zem a trochu si to užít ne?

Reagovat
GEGE

Pekne Banik ted jeste vyuzit nejaky brejk a pojistit to.Husbauer ukazuje,ze je to jednosezoni hvezdicka a v Italii by nemel na zaklad v zadnem klubu tak snad Cagliari nebude blaznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim spokojenost. Jenom to chce vice drzet mic jako prvnich 20 minut jinak se pak zbytecne dostavame pod tlak... Mozna Holzer dolu, prijde mi nejaky vyplaseny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

ber to tak, že tam hraje snad 4. ostrý zápas, je to útočník

Reagovat
smazaný uživatel

první mě nehorázně zmátlo, když baníkovci říkali, že celou přípravu hrál beka a teď mě mate, že ho máte za útočníka není on spíš střední záložník?

Reagovat
Puskas

Původně je útočník, ligu ale hrával spíš v záloze, teď se stáhnul ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím to od něj je celkem nejistý a měl tam pár ztrát, snad to Baník nebude stát zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivni zaloznik - prava, leva, stred. ale ted me Ferenc zmatnul, jestli fakt nehral jeste v juniorce v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak mě nehorázně sere, jak se každej o Hušbauerovi vyjadřuje jako o "Pepovi"

Reagovat
Puskas

lepší než Jožka

Reagovat
Miguel19

Sparta a Slavia jediný neporažení

Reagovat
REPLIKATOR

Co je zač ten belgický Mouscron? Hrajou tam samí Francouzi a góly dává A. Diaby

Reagovat
taws

a Costa kartu jako nedostane?

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer je furt na zemi. On do te Italie fakt chce

Reagovat
Miguel19

Pokud chce Sparta z Hušbauera něco vytřískat, tak ho musí prodat teďka. Lepší už nebude, cena bude klesat.

V zahraničí stejně vyhoří a do roka, max dvou je zpět za čtvrtinovou cenu..

Reagovat
Miguel19

Smažka jinačí švihák

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva tam byli jak parek buziku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bednář s Váchou, to jsou zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ä zase. Matějovský nakopne na obsazeného hráče, obránce udělá hrubici jak hrom a s Costou nevyskočí, tak to Matějovský vymyslel báječně

Reagovat
smazaný uživatel

on ti přetáhl holku nebo něco? ty jsi něco jak Talker s Willianem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen prostě nechápu, jak tento hráč může být chválený. Zvlášť po loňském podzimu kdy bylo jasně vidět že to jde bez něj líp.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo ho zas nějak extra nechválí, jen do tohohle systému co hraje Sparta prostě potřebuješ zataženýho rozehrávače a Sparta na jeho místo nikoho lepšího nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Právě takhle hrát nesmí. To je 20 let starý fotbal. Tam má být hráč, který hlavně pohryje velkou plochu hriště a jen předává balony na Hušbauera nebo Dočkala. Jak říkám, loni bylo jasně vidět, že to bez Matějovského jde líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se někdo na tom fotbale vynervujte a přivítejte Zdenu i za mě, asi si ukousnu i prsty zítra

P.S. Zbrojováci, budete mít po městě solidní sortiment nových nálepek

Reagovat
smazaný uživatel

obrana si potrebuje odpocinout. vic takovych akci

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to Svědík tímhle zatažením strašně prokaučoval a Baník určitě góla dostane.. měli se snažit hru víc kontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Musi to byt hrozne narocne behat sem a tam. Kdo vi jestli jeste maji sily ... Snad pomuze stridani

Reagovat
smazaný uživatel

snad to ukopete, Ševo

Reagovat
db18

Jsou mladý, je to 4. zápas... Sparta má v nohou o dva víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Už ten Baník doražte!

Reagovat
smazaný uživatel

"Nepoužívej pyrotechniku - škodíš Spartě"

Reagovat
Miguel19

Reagovat
taws

kurva co ten hajzl ted pískal

Reagovat
smazaný uživatel

Praporkar ale Frydrych by to stejne nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Po faulu Costy mohl klidně fouknout penaltu, teď zase "ofsajd"....Hlavně že Sparťani nadávali, jak Slavii pomohl rozhodčí na Slovácku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Breznaník místo Kadeřábka? Lavička se snaží prokoučovat další zápas? Ještě že je Bednář na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

dolů šel Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si spíš prokoučoval ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem byl tak rozčilenej, až jsem se upsal, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to střídání docela chápu.Sparta to dneska očividně bude muset urvat silou a na to je Breznanik lepší než Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
db18

teď už hrajete jen na dva obránce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude hrát na 3 beky, z nichž jen jeden bude stoper? tak to je plně ofenzivní mód

Reagovat
smazaný uživatel

VAN GAAL HRÁL NA TŘI STOPERY A DVA KRAJNÍ VOLE

Reagovat
db18

Jsem spíš čekal, že vytáhne Pepa Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti tomu bych neřekl půl slova, ale moc jsem z toho zápasu s Dortmundem neviděl, vysouval se Alaba hodně do zálohy jako v přípravě?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Baník na to stejně mrdá. správný rozhodnutí..

Reagovat
REPLIKATOR

Kováč žlutá nic za ruky do golmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerviky uz tecou

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Záruka, že to nikdo nevypouští.

Reagovat
Miguel19

Moc okatě odpouští Sparťanům karty

Reagovat
db18

tak tady jí odpustil i Štěpánovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?Bylo to čistý.Dočkal šel na zem úplně zbytečně, v takovýhle chvíli se spíš měl snažit to ustát a pokusit se dát gol a ne hned padat.A ještě se pak zachoval jako primitiv, měl jít okamžitě ven

Reagovat
db18

Nechal se vyprovokovat, takže oba se žlutou odejít mohli... (Dočkal teda i s červenou - stává se ale taky, že sudí přehlídne to první a pošle ven jen druhého hráče)

Reagovat
REPLIKATOR

pak vyjedou hrát evropský poháry a diví se, dostávají po právu karty od začátku zápasu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
centos

Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by si tam ten šašek co se vydává za rozhodčího sjednat pořádek

Reagovat
diskoschlampe

Co to ten Dočkal zkouší? Tu hlavičku odkoukal od Seagala, ne? Ale ještě by to chtělo potrénovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kasa bude fakt na hrotu ?

Reagovat
smazaný uživatel

teď by se Baníku hodil Baroš

Reagovat
centos

.. z roku 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

z roku 2004 by se hodil každýmu týmu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer je fakt zakerne prase To odkoukal od Matejovskeho ne

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby si odpustil cigaretku, nemusel by tahat nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bičíku! Power play!!!

Reagovat
Euphael

5 minut nastavení

Reagovat
REPLIKATOR

5 minut nastavení

Reagovat
mojmira

zase hodinový prodloužení pro tu rudou chátru

Reagovat
vinetou

Kukec je fakt výbornej

Docela se divým, že v Baníku vydržel tak dlouho.

Reagovat
Feind

ma dobre a spatne obdobi no :D jednu sezonu ho chce plzen a druhou ho vypiskaji na bazalech :D

Reagovat
smazaný uživatel

On musí chtít, když chce, je to nadprůměrný fotbalista ligy, řekl bych.. Ale když nechce, tak je to bída..

Reagovat
smazaný uživatel

chybí to, co měla Sparta vždycky nejlepší - psychická síla.

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooooo Sparta

Reagovat
REPLIKATOR

Baník!

Reagovat
centos

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřání Baníku. Jeho hra Asi to berou jako důležité body v boji o záchranu.

Z naší strany dobrá snaha, kombinace dobrá, ale nedat gól za 96 minut... Asi trochu smůla, trochu obrázek současné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no všechno dobré až na to, že je to celé k ničemu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fotbalem bavím. Výsledek se holt někdy nedostaví ani přes veškerou snahu ani v běžném životě. Ale jak říká klasik: "Nikdo nemůže říct, že jsme to nezkusili." SPARTA!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si zas říkám, že věci nejdou vždycky podle plánu, prostě stejně se můžou do EL dostat a naopak kdyby dneska vyhráli tak by nemuseli. Ale minulý rok jsem se asi dost namlsal a něco mi tam letos chybí, samozřejmě to jsou góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že 1.poločas to nebylo tak špatné.. Ano, 2.poločas už to bylo smutné sledovat, jak jen bráníme a odkopáváme, ale my teď hlavně potřebovali 3 body.. Pořád máme strašně mladý tým, který by vrchol mohl mít třeba za 2 sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník super, konečně 3 body. Ale moje fanta ... To zas bude tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Sis dal do obrany Sparťny?

Já tam mám Řezníka, Limberskýho, Jugase, Košťála a v brance Heču. Heč.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš do brány Plus ještě kapitán Lafata... prostě úplně debilní sestava

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že generálka na Zwolle dopadla dobře, není se čeho obávat :)

Reagovat
OVi.77

Joooooooooooooo BANIK

Reagovat
vinetou

Sparta myslí na český koeficient a proto se dnes šetřila na Zwolle

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tým, co pro koeficient dělá první poslední

Reagovat
vitasrp

Já bych měl teda trošku problém se změnama, který v průběhu utkání dělá v týhle sezóně Lavička. V podstatě jsem viděl Spartu dvakrát v situaci, kdy musela něco dohánět, a dvakrát vedla střídání hlavního kouče k tomu, že se totálně rozbil závěrečný tlak a mně osobně přišel vývoj hry takovej, že do 75. minuty jsem si myslel, že Sparta otočí, po tomhle zlomu už to ale bylo jenom křečovitý trápení.

Není to o tom, že by plán B neměl. Spíš mi přijde, že je buď celej špatně, nebo ho hráči nedokážou správně aplikovat. Osobně si úplně nemyslím, že ta sázka na větší fyzickou sílu je to pravý ořechový - respektive může to být, nicméně proti Baníku, který vyklidil půlku hřiště a vyloženě chtěl, aby Sparta hrála silově, to dobrá varianta prostě není.

To utkání se vůbec nemusí lámat dlouhejma míčema, centrama z nesmyslných pozic a neustálým chvátáním vpřed. Sparta mi celkově přišla ke konci už málo trpělivá, přičemž kdyby se drželi postupného útoku, v klidu obléhali ten defenzivní val, přišlo bych těch šancí podle mě víc, než když se uchýlili k těm centrům, případně zbytečným kolmicím prostředkem, z čehož stejně akorát pramenily odkopy soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí -> Breznaník: To byla blbost. Tam byl technický Krejčí 10x platnější.

Švejdík -> Nešpor: To mělo koule! Byla to facka Baníku na to co (ne)hrál A Nešpor tam svoje světlý místa měl.

Mareček -> Konaté: Oba se potřebují rozehrávat. Mareček ukazuje, že je šikovnej, ale je takovej zabržděnej. Konaté se stydí míň. Nicméně nevím, koho by měli vytlačit ze základní sestavy. Kdyb už Váchu a Matějku, tak ti oba hrají daleko víc vzadu.

Shrnuto: Dneska mi vadil jen odchod Krejčího. Jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Teplicím se posledních 10 minut ze strany hostí jen zdržovalo, leželo - nastavení 2 minuty. Teď jsme sice taky zdržovali, ale proti Teplicím to bylo hovno a nastavení minut 5..Asi faktor Sparta, nebo co

Reagovat
Puskas

Anebo jiný sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, nikdy jsem nezažil proti nám takové nastavení které nemělo důvod býti tak dlouhé..

Reagovat
Puskas

Dvojí ošetřování, šest střídání, pomalé rozehrávání, já bych to nehrotil.

Reagovat
didosh

Reagovat
Banikovec7

Podle mě je správné, že se nastavuje tolik, ale mělo by se to dodržovat v každém zápase.

Reagovat
didosh

On si to většinou(zdržování) rozhodčí stopuje na druhých hodinkách + střídání a pak podle toho nastaví...

Reagovat
Banikovec7

Ale mi přijde, že to vždy nastavuje podle toho, co se hodí "silnějšímu" týmu. Kdyby včera Sparta otočila v posledních minutách, takže by zdržování za celý zápas bylo stejně, tak nastaví tak 2. Klidně bych nastavoval 4 a více v každém zápase, ale musí se to dodržovat.

Reagovat
goodbay

Bohemka vs. Sparta 2:1 mělo se nastavit 3 minuty a hrálo se tak 4:20, takže

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole to zas bylo.. radoby tlak bez nasazeni.. obrana v cele se Svejdikem tragedie.. hraci jako Dockal a Husbauer by se meli asi co nejdriv prodat, bude to tak pro vsechny lepsi

Reagovat
Losinho

Hlavně s pokorou, Teplice budou doma dobrý, takže bodík bude stačit. Spolu se Slováckem určitě zatím nejtěžší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

na Slovácku jste měli pořádný kus štěstí

Reagovat
Losinho

Jo, však to nepopírám

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes Teplice sestřelí žida z višně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi joo. Dnes konvoj jeruzálemských bude sestřelena v Teplákově. Alespoň jim trochu spadne nehorázně narostlý hřebínek

Reagovat
frankiefcb

Snad ne.

Reagovat
didosh

Nemám rád ani jedny je mi jedno kdo vyhraje...

Reagovat
didosh

*reakce na Kepyho

Reagovat
Greny

Jinak Dočkal by mohl taky před komisi a stopka na zápas dva by to klidně být mohla, když Narh dostal tři

Reagovat
smazaný uživatel

za co proboha? za to, že se dotkli čelem? v hokeji je bitka a je to fer, ve fotbale se davaji za stuchance cervene karty a tresty, nesmysl. Proc by se nemohli dva kohouti do sebe pusti ve fotbale, nerikam na pesti se porvat, ale tohle je uplne cajk podle me

Reagovat
HorajzmAmmann

možná proto že to je totálně nesportovní gesto !!! Neunesl prohru, ale spíš by si měl rozmlátit hlavu o zrcadlo on sám a kouknou na svoje výkony !!!

Reagovat
frankiefcb

V hokeji se dává za čelo trest ve hře. Příklad Ujčík před čtyřmi lety v 5. finále proti Třinci.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k tomu nastavení, tak moc nerozumím tomu, kde se vzalo zažité "pul minuty nastaveni za střídání". Vždy je to regulérní minuta, někdy i dýl než se začne zase hrát

Reagovat
mickey mouse

Sigma zase venku prohrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma to s tim postupem myslí opravdu vážně

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

FK Teplice - Slavia Praha (sobota 20:15)

Očekávaný zápas bude na programu čtvrtého kola v neděli večer

Reagovat
Agnar

???

Reagovat
HorajzmAmmann

známkování Sportu zase jedna velká ostuda ! To byl Linpdere a Costa na 4 ? Podle mě Lindpere solidní výkon a nebýt Costy který to tam 2x zachranoval na polsední chvíli a hodně větral obranu Baníku tak byla Sparta uplně v háji . Stronati životní výkon, Pavlenka taky super.

PS: a taky by mě zajímalo co by musel udělat hostující kotel aby dostal třeba 10

Reagovat
db18

nepálit pyrotechniku, nenadávat na Peltu a být z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

první dvě jednoznačně, kotel je tam proto, aby povzbuzoval svůj tým, né nadával na kohokoliv nebo dělal bordel.

Reagovat
db18

Když někdo hází špínu na podporované, tak je to taky druh podpory

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, výkřiky "Pelta ven" určitě poženou hráče k vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Lindpere hrál podle mě výborně.. Podržel balón, rychle dával pasy z první.. Ale to už jsem si všimnul, že tomu někteří redaktoři ve Sportu nerozumí..

Reagovat
smazaný uživatel

nejvím, jak někdo může tyhle hodnocení brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty hodnocení? Já to na jejich děsných stránkách nemůžu najít. Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

jsou někde ty záznamy ze Synot ligy ??

Reagovat
smazaný uživatel

isport.cz

Reagovat
Miguel19

Wagy 2 fíky a my se tu trápíme s tragédy jako Tecl a Bakoš

Reagovat
db18

Wágner (stahuju náskok... )

Reagovat
db18

...a ten 3. určitě tečoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A příští týden Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta se zejtra zase trhne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát. A pokud ho Koubek nestrčí třeba na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil a Zavadil asistence

Reagovat
db18

Bořil gól - nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nesleduju, jen vidím Bořil gol, tak dávám palec

Reagovat
db18

já myslel, že palcuješ asistenci

Reagovat
vrabejka

Tak Jihlava zatim jen Betonuje jak ovčera Baník. Fotbal je to nekoukatelný,ale snad si Slovácko vytvoří více šancí a zaslouženě vyhraje.

Reagovat
frankiefcb

Taky doufám, že to Slovácko zvládne.

Reagovat
vinetou

Rada je jinde než zbytek týmu v Bohemce. Docela rád bych ho viděl v nějakým ambicioznějším mužstvu.

Reagovat
db18

Skalák

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Radin

Ta Sigma je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hladký to je taková ****, začínám mít nepříjemný pocit z tohoto brankáře, že ty jeho kiksy nejsou náhoda

Reagovat
božský John

No, neumi to no. To neni nahoda

Reagovat
frankiefcb

Jungr

Reagovat
smazaný uživatel

to je super

Reagovat
centos

To mi nějak uteklo.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Mada

Reagovat
jiriczeQ

Jihlava u nás nebyla horší, selhala v zakončení a 2 červené jsou opravdu moc..my předvedli strašný výkon, ale 3 body jsou 3 body

Reagovat
jiriczeQ

červené zasloužené, myslel jsem to tak, že se 2 červenýma nemůžou pomýšlet na body..

Reagovat
božský John

Ten Dosek je dabel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Didier Drogba

Ostuda . Hladký s Buchtou jsou asi postižení a dostáváme za ně nějakou sociální podporu, protože jinak nevím, proč jsou tihle dva mentálové v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám nějaký divný tušení, že to nebude ani za bod. Teplice budou hrát na plnej plyn...za bod budu rád. Tip 3:0 (Mahmutovič, Jablonský, Nivaldo)

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo seru na to už, Brno jediná chyba na 5 tisíc, jdu se oběsit na půdu kurva

Reagovat
ACSeRw!n

Teplice se sesypou... 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas bude hodně o charakteru, v Teplicích se nesmí nechat přistoupit na jejich hru, Plzen to i ve formě zkoušela a byla ráda, že tam nedostala rychtu minulou sezonu.

Reagovat
ACSeRw!n

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Krasavec, párádní gol.

Reagovat
vinetou

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomuhle rozestavení Teplic nemáme šanci s tím, co předvádíme.Chce to reakci trenéra, třeba to přeskupit

Reagovat
ACSeRw!n

no vetraj to tam slusne..

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je vidět od začátku, že Teplice hrajou na protiútoky, takový ty,že dostanou balon a vyběhnout 3-4 hráči a jen jim tam někdo šoupne přihrávku a je z toho přečíslení, jestli jim Beránek ještě nic neřekl, tak to nechápu

Reagovat
PavlíčeQ

7:0 prosím

Reagovat
smazaný uživatel

To je za tu vaši namachrovanost na začátku sezóny (a i po včerejšku).

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši

Reagovat
HorajzmAmmann

za jakou namachrovanost zase ??? Po tom co si fandové SKS prožili v minulých sezonach si to zaslouží ... Dneska hoří sice jako papír, ale Teplice jsou výborný o tom žádná

Reagovat
ACSeRw!n

zaslouzili? za co jako ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Neumíš číst ?

Reagovat
ACSeRw!n

a nemyslis ze si za to muzou sami?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak můžou fanoušci za stav v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě jim přeju, aby se zvedli a zase hráli o titul, protože to pak jsou derby v pravym slova smyslu, ale.že se hned na facebooku vysmívaj naší prohře s Baníkem. (admin stránek)..

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to piš na facebook

Reagovat
ACSeRw!n

ja jim preju minimalne sestup

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej zapas zatim

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

pro nás ne, zatím úplně takticky mimo, chce to změnit..

Reagovat
HorajzmAmmann

mám ve Fantasy včechny 3 - Mahmutovič, Litsingi, Nivaldo !!! + Kopic, Heča, Košut slušný kolo

Reagovat
PavlíčeQ

To jsou žně ještě by každej mohl dát po gólu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale stačí to na krásné 339 místo - co tam pak musí mít ten 1

Reagovat
PavlíčeQ

339.? to je slušný, já se teď prodírám žebříčkem po týdnu u moře bez internetu

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim koho tam má ten první, podle mě je to nějaká kokotina a korupce

Reagovat
db18

Proč je Slavie mimo sektor hostů?

Reagovat
ACSeRw!n

asi nechteli bejt buzerovany od security nebo acab..

Reagovat
db18

Pochybuju, že je vedle v sektoru nechají v klidu (a teda zrovna v Teplicích mi přišla pohodová securitka)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechávaj v klidu, několikrát jsem to zažil

Reagovat
ACSeRw!n

Slavie uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta..

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

od 1:0 už říkám, chce to změnu Beránku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, penalta to byla, ale proč nezakončoval, to mi hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch na fb:

Egon Vůch Nechci bejt hajzl ale romane co ten litsingi???...me by vymetl po 10min za zo jak hrall s nima .,furt nahraval plzenakum!

25 duben v 23:12

Aneb ať žije kolegialita

Reagovat
ACSeRw!n

me by to taky sralo.. sedet na lavicce a cumet jak konkurent na muj post hraje strasny hovno a trener ho porad stavi..

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Vůch si fakt nemá na co stěžovat. A už vůbec ne oproti Litsingimu.

Reagovat
ACSeRw!n

V hlave to asi nema uplne v poradku, ale to vetsina fotbalistu. Jinak na hristi je jasne videt, ze technicky je o tridu lepsi nez zbytek lidi na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne vklidu uz mohl hrat za repre..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, kdo ho zná, ví jakej je. Trošku sobeček a mistr světa.

Reagovat
taws

tohle je ještě u něj dobrý, ale když se profesionální fotbalista na fb chlubí kde se úplně vožral...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jardin

"Párty lipovkaaa bacardi proudém:*"

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek tohle si rád poslechnu vždycky. At je stav jakýkoli on prostě řekne pravdu, nesere se s tim a nehází nic na druhýho. pojdme dát gol at je to trosku napinavejsi

Reagovat
db18

přerušovat by měl v první řadě rozhodčí - a když nad tím hráčem 5x proběhne, tak docela dává smysl, že to nikdo nezakopne...

Reagovat
DieFohlenBMG

ale jednoho aspoň musíme dát

Reagovat
adalbertus

tak to jsem zvědav 5-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Slovácko podalo zatím nejhorší výkon sezóny, přesto máme tři body, Bůh nám vrátil ztracené body se Slavií! Zatím to jde, teď máme Hradec venku, Přibram doma, Budějky venku, to by mohli byt body, ale bude to těžké! Letos by sme tu Evropu dát mohli!

P.S. Došan je nej!

Reagovat
Greny

Co ten Brabec ze Sparty nechá si ho Sparta nebo půjde někam na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Až vykopnou po prohře se Zwolle Lavičku s Kováčem tak bude zaskakovat za Švejdíka

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš vyhodí Švejdíka

Reagovat
Didier Drogba

Včera ho někdo viděl u nás na stadionu, ale možná jen dojel navštívit Sýkoru.

Reagovat
Greny

no právě jsem ho viděl taky tak jsem se chtěl zeptat, zda o tom neví někdo něco víc

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo geniální. a od Sparty totálně debilní..

Reagovat
Rarášek

Zůstane

Reagovat
Manik...

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen-Hradec 02..tenhle week to favoriti hnojej jak se dá

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Koubek už na titulní fotce článku preview, ten to bere hopem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Uhrin to vyžere komplet...za celé působení v Plzni nebyl ani jedno kolo na 1. místě. Vzhledem k výsledkum tohoto kola se tam Koubek, pokud se nestane něco zvláštního, vyšvihne s tím samým týmem hned po týdnu.

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by hned rezignovat a odejít na vrcholu

Reagovat
db18

Hradec přijede bez Halilovice a hrát nemůže ani Štípek... to už je pomalu zbytečné, aby jezdili Jestli dostaneme gól, tak to bude hodně velké zklamání...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,oni 2 jsou dost dúležitý,ale vidim to že za Štípka tam bude Malina a za Haliho Shejbal...tipově stejní hráči,no uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi blejt, kdyz vidim ten vychlastanej ksicht na fotce..

Reagovat
HorajzmAmmann

chce se mě blejt, když vidím tenhle zvratek cos napsal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hracum to trochu sedi, jak jsi psal, ze jsi nekolikrat videl .

Reagovat
smazaný uživatel

spis permanentne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba se jim zacne zase darit. Vrba vypadal, ze by si obcas neco dal, Uhrin vubec, ten kaze vodu .

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože budou kamarádi z mokrý čtvrti ?

Reagovat
smazaný uživatel

A misto tataracku budou mit svoje slovicko "pivecko" .

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes potřebuje čisté konto Plzně, mám ve Fanlize na isport Procházku

Reagovat
smazaný uživatel

fantasy.sport.cz: Limberský, Řezník Chramosta.

liga: Ať s tím Hradcem prohrajou. Třeba 3:4, ale všechny góly Plzně musí dát Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Koubka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

518. aby to tam pořádně rozesral

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem doufal, že Plzen vezme někoho, kdo je progresivní a bude se posouvat on i tým...Koubek třeba bude sbírat nějaký ty body, ale nebude to už takový, jaký by to mohlo být.

Reagovat
Azza

Depetris hraje v Mexiku

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek nekoubek dneska musíme bezpodmínečně vyhrát. Hradci chybí i někteří důležití hráči, takže i remíza by byla pro nás zklamáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, proč nenechá Plzeň Štípka hrát. Taková škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to jsou debilové

Reagovat
smazaný uživatel

i se štípkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by měl skvělou motivaci snažit se porazit tým, ve kterým je celej život...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne? Pro Štípka by to byla obrovská šance se ukázat a mít jednodužší cestu do sestavy Plzně. A stejně tak je plně vzájmu Plzně aby se Štípkovi dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak základní sestava vypadá nadějně. Koubek má první . Pokud teda nepomíchal posty a nedal třeba toho Chramostu fakt na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Vzdyt nasadil uplne stejnou setsavu jako Uhrin.. to melo fakt smysl ho vyhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

No nemělo, to říkám pořád. Když už tam ale je, tak je dobře, že nedělá žádné změny. A hlavně nechal sedět Horvátha

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to půjde středem...Koláře dávám, přemejšlím ještě o Petrželovi. Na co se dnes zaměřím? Holeš vs Pilař .... a trošku Čermák ze Sparty..jinak Plzen vyhraje o 2-3 ..... tipuju 3:1 Kolář, Hořava, Tecl.....Koláře dávám, protože si pamatuju, že v posledním zápase rozhodl o titulu Darida střelou...takže taková reminiscence

Reagovat
vrabejka

Horváth na laivčce! Koubek

Reagovat
HorajzmAmmann

Hradec se prej do šancí nedostává Tak já nevim, ale já jich minulý týden viděl 7 tutovejch jenom do Štípka . To že je nepromění je druhá věc

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/92dA854.jpg

Momentka dneska z Brna, Peltovy rodiny s dětma ve velmi hojném počtu a nikomu to nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedáš dětem do ruky pyro, tak je to do deseti minut začne nudit a zkazej ti celej zápas.

Reagovat
vanGomm

Ve III.lize se u nás po remíze kopou penalty.Vítěz po penaltách má 2 body?

Reagovat
Hokaido

dneska jsem na to znovna čuměl jak puk má o bod víc no

Reagovat
vanGomm

No jo,ale v tabulce má npř. SK Union po 2.kolech na kontě 4.body.Měl by snad mít bodů 5 ne?

1.kolo SK Union-Převýšov 1:0 tedy za 3 body

2.kolo Meteor Praha-SK Union 1:2 po pok.kopech.Tedy 2 body a Meteor bod 1.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je rok a něco..

Reagovat
rufus

Platí to jen v ČFL, protože v MSFL může zápas skončit remízou a klasicky mají oba týmy po jednom bodu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo

Reagovat
Bosko

Proč jsou plzenaci tak ostre proti Koubkovi?Protoze tam kdysi byl a nedarilo se mu?Je to od nich docela nefer.

Reagovat
Kang & Kodos

Prej si na ně stěžoval, když tam trénoval poprvý

Reagovat
Bosko

Když tam trenoval poprvé, tak jich tam chodilo tak 500 ne? nestěžoval si na to?Vsadil bych se, že aspon pulka tech soucasnych fans jim stejne tenkrat nefandila

Reagovat
Kang & Kodos

tehdy tam chodilo tak 2-3 tisíce, když přijela Sparta a Slavie, tak trochu víc, ale ten starej stadion byl fakt strašnej

Reagovat
Bosko

To byl no, to je bez debaty

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Reagovat
db18

lepší než teď (až na to, že se loupal)

Reagovat
Hokaido

jo,stěžoval si na fanoušky. Prej na oba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

protože chtěj bejt taky trošku hustý

Reagovat
Bosko

Přesně takhle jsem to myslel, tak mi to taky připadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Měl tam některý naprosto dementní prohlášení, jako třeba že prohráli zápas protože se kvůli plzeňskej fanouškům nemohl soustředit na koučování a podobně...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak tehdá tam v tom tichu byl slyšet každej pokřík

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava-Hrošovský, to se hned jinak hlídají protiútoky soupeře

Reagovat
vocasisko

-

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tohle kolo vybírej nejhezčí gol...

Reagovat
Hokaido

to mi něco uniklo ? nebo co tomuhle může konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák, Litsingi....všechno krásný fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Třeba Litsingiho gol byl včera tak luxusní, že sem mu zatleskal i já i když na mě některý sousedi v sektoru koukali divně

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hned řikal, že tohle se jentak nevidí, to chce herní inteligenci a taky znalost obou hráčů navzájem.

Reagovat
Bosko

Ta akce byla dokonalá, snad všechno jim milimetrově sedlo a bylo to provedený tak precizně, že to vypadalo šíleně jednoduše Obránci Slavie tam byli úplně zbytečný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Hm...

Reagovat
Miguel19

Gól sezony

Reagovat
mojmira

luxusní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik zase v brance po Bolkově nule. Tak snad si nezkazí ten průměr 2,5 inkasovaný branky na zápas... Chudák Bolek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu jsi v čase zápasu? Budeš ukamenován

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravý fanda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
PavlíčeQ

Kde stál ten brankář

Reagovat
db18

"Koubek ven!" ...tak Koubek šel...

Reagovat
HorajzmAmmann

Fantazie celá akce !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by Koubek ještě plzeňský fans potrollit, třeba sprintem přes půlku hřišti a skluzem po kolenou až k hráčům jako Mourinho

Reagovat
Miguel19

Chramosta

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

spíš obrana

Reagovat
Miguel19

A over už dojde. Takže jeden posranej gól na 7 táců

Reagovat
Manik...

Limberský je sice kokot, ale tohle byl gól roku - nádhera! Tomu teda smekám...

Chramosta

Sparta radši koupí Nešpora ty vo*e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ještě to dal béčkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Chramostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
vinetou

Tvl co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda postavit Rolka s Chlebounem proti rychlý ofenzívě Plzně, to je fakt na pováženou...

Reagovat
smazaný uživatel

V cem je jako lepsi ta obranna faze?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, jinak další gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Čermák Hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Ten s tim copem je ale Pavel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, on myslel spartana asi..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten nic nehraje

Reagovat
Hokaido

ale horší než Ramsay snad není

Reagovat
smazaný uživatel

to ma bejt vtipny? Cermak je v nasi lize zhruba to samy, co Ramsey v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aby si dával pozor na nohy..

Reagovat
Hokaido

já ty dolaroviny jednou sepíšu, byla by škoda o tyhle výroky ochudit generace budoucí

Reagovat
smazaný uživatel

Z Hradeckých jednoznačně nejlepší. Umí podržet míč, kvalitně rozehrát, má přehled a troufne si jeden na jednoho. Pro mě velké překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz myslis..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím Aleše. Toho co na tu tutovku Hradce nahrával, né toho co ji zazdil.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

To se může stát jenom mě....když vsadím na Koláře

Reagovat
smazaný uživatel

krasna akce, skoda..

Reagovat
Manik...

Kdybys přihrál cooo? Nééé on si to musí "dát" sám, tak kdyby to aspoň dal...

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem tipoval 6:0 tak uvidíme . Hradec prostě musí pryč z ligy. Jojo tým

Reagovat
Hokaido

nech toho šlapko brazilská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Hradec chci v lize víc než Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

No tak padají dva. A Hradec na ligu prostě nemá,ale kdybych si moh´ vybrat tak JO- ven Starkovci a Hradec !

Reagovat
HorajzmAmmann

Zatím na ligu spíš nemá Jihlava. Letos ale Příbram musí spadnout !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nedíváš teď na fotbal? To je snad fotbal v podání Hradce?

Reagovat
HorajzmAmmann

viděl jsem všechny zápasy Jihlavy a HK ....

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo spíš většinu ...

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
HorajzmAmmann

Říkám, mě se Hradeclíbí víc než Jihlava, snaží se hrát ofenzivně a do šancí se dostává, hlavně Štípek to slušně větrá... bohužel proměnování je hodně slabý... ale vzhledem k tomu, že je porovnávám s uplně marnou Jihlavou tak za mě HK záchrana... + mám to blízko na výjezdy

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. Já teda raději tu Jihlavu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Když už tak Jablonec nebo Dukla, ale to už bych chtěl asi moc

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo dneska hezká přihrávka na Edina

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec zatím největší kopáči v obraně, co jsem viděl tuhle sezonu. Takový výkon ala prvních dvacet minut včera na stínadlech...akorát, že oni takhle hrajou pořád

Reagovat
Posledni Kovboj

Celkove za polocas jsme hrali zatim nejlepsi fotbal v sezone. Coz se ale bohuzel s tim, co rikas, nevylucuje. S timhle fakt ligu neudrzime.

Reagovat
HorajzmAmmann

minulý týden s MB jasný 3 body !!! Šance jsou, jen je proměnit...

Reagovat
Posledni Kovboj

No, jak bylo videt ted, kdy Holes minul z metru branu, i to je docela orisek.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic je hodně platnej hráč. Ale fakt mi to přijde moc otevřený...takovej průchodaček a hodně hráčů alibismus v určitejch chvílích je tam Kotiš sám ve středu.

Reagovat
Posledni Kovboj

To stoprocentne. Kotis aspon dneska (poprvy od doby, co k nam prisel) neco hraje, i kdyz ve druhym polocase zatim taky nic. Pozitivni je taky to, ze nehraje Paja Cernej, ale tim to konci, Dvorka pri tom jak ho mam rad, tak na ligu to proste neni, Cermak je tam utopenej, a nema si to s kym dat, Schejbal uplne zbytecnej, o obrane ani nemluvim .

Reagovat
Miguel19

Ti stopeři jsou v prdeli i s takovým Hradcem

Reagovat
smazaný uživatel

Hra totozna jako pod Uhrinem, utok dobrej, obrana v pici. A v brane Kozacik, po tom co Lolek vycapal nulu..

Reagovat
HorajzmAmmann

si čekal že po 4 dnech změní Koubek obranu ? To není trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, cekal bych, ze Uhrin dostane cas a to minimalne do konce sezony, nebo aspon do podzimni prestavky.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je věc druhá, souhlas !!! Hlavně měl dostat 1 - 2 posily do obrany... Do ofenzivy to máte snad ztrojený Vaněk, Kovařík, Bakoš, ale stopera jenom jednoho

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Třeba za to může právě Kozáčik. Uhrin si dovolil ho posadit, tak letěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jsi nečekal že Koubek něco změní za týden..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem nevíš kde je ted Večeřa ??? To období Večeřa - Koubek bylo celkem slušný

Reagovat
frankiefcb

No, co jsem našel tak učí na Masárně trenéry.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil s treneřinou a vyučuje jí na Masarykově univerzitě.. Nebo minimálně minulý rok to tak bylo..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Poslechni si rozhovor - změnil toho strašně moc...

Reagovat
HorajzmAmmann

MIMO SYNOT LIGU - Myslíte že Anderlecht otočí ? Poslední zápas na tiketu tak jestli má cenu si dělat nějaký naděje

Reagovat
smazaný uživatel

Už hraje Suarez, takže klidně otočit můžou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

2:2 - POOOOJJDD !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat a rozmazat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Mitrovic a máš to tam

Reagovat
HorajzmAmmann

nervy jak cyp...sice 400,- ale v dnešní době každá koruna dobrá... navíc za 20,- co chceš Když už i ten Chramosta dal gol, byla by škoda kdyby padl zrovna Anderlecht

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli nevyhrajes tak muzes rikat, že ti to projebal Anderlecht, kterej dostal z 1 strely dva goly..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

chtěl sem to dát všehno na Plzen, Baník, Slovácko, Sparta a Jablonec v příštím kole, nevadí 20,- musí zase stačit

Reagovat
Miguel19

Ten Hubník je vocas to není možný..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Když si vzpomenu, že u nás hrál jako bůh....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by faktor Repka?

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo, třeba je nahluchlej a potřeboval všechno říct nahlas

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave ze mu to slo, jenom kdyz mel vedle sebe osobnost, ktera obranu ridila za nej. Repku a jeste predtim v Olomouci Kuceru...

Reagovat
Kang & Kodos

On taky nevypadá, že by měl něco moc řídit

Reagovat
smazaný uživatel

taky to byl faktor Řepka

Reagovat
Kang & Kodos

To potom faktor Procházka stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě 3.

Reagovat
Manik...

Další pencka... To není možný jak na to mají kliku . To, že byl jasná, je bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

A s přehledem proměnil..to se chytat nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Shejbal je moc...Ten když má jít do normálního souboje tak uhne a když nemá na to míč získat, tak tam jde aby zranil ...

Reagovat
Miguel19

Petržela je ale strašně špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář i když není nejrychlejší, tak je výbornej a škoda, že nehrál od začátku sezony...Kotiš je super hráč, už ve Vandaku jsem videl pár jeho zápasů i treninku...a fakt profík, a nebojí se hrát

Reagovat
smazaný uživatel

hradec

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty vole Holes

Reagovat
Posledni Kovboj

Jinak mam ho rad, a porad doufam, ze z nej jednou neco bude, ale tohle bylo fakt na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranění ještě nedosáhl top formy ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak on odehral cely jaro, on proste stagnuje (uz i pred zranenim). Ale furt je na tom lip nez vetsina tech borcu tam a je mladej, tak snad se zadari a Hradec bude mit dalsiho uspesnyho odchovance, kdyz uz je to s ligou tak jak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi s Pitákem no..

Reagovat
Sosi

Ještě gól a Koubek bude na odvolání

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

4:0. KOUBEK VEN!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavej jestli Tecl bude takhle chodit pořád z lávky. To mu vůbec nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Potreboval by dat gol.. Ikdyz ja se ted stejne klonim k tomu, aby hral Chramostak zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

To se u něj řiká pořád. Přitom to je hráč, kterýmu nemůžeš říct ani popel, podle mě maká na 100 v treninku i v zapase. Je ho škoda no. Jestli fakt potřebuje tým, kde bude vůdce,

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kdyby hrál základ, tak to zase vůbec nepomůže Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář dobrej, Vankovi nejak neprijdu na jmeno asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vanek s Maresem, kluci, ktery začal stavět KJVCD

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Plzně musí mít Baník rádi

Reagovat
PavlíčeQ

Kovaříkův centr

Reagovat
Moribundus

Reagovat
Miguel19

Tecl měl jít do prdele místo Wágnera.

Reagovat
Moribundus

Tak šup Koubek kotrmelec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

představ si že by šel dělat kotrmelec takovej Čuhel, to by byl pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš parakotoul ne?

Reagovat
Moribundus

judokotoul

Reagovat
Sosi

98% přátelská atmosféra

Reagovat
Moribundus

Nečte noviny, ale že jsou první tedy ví. ( No ono někdy odpovídat na ty chujovský otázky je lahůdka.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je taková ne to chtít dát gol

Reagovat
db18

4 zápasy = 0 gólů, tak hlavně ten Hradec pořádně vychválit, aby ta výhra nevypadala jako moc povinná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele