Synot liga - preview 2. kola

01.08.2014, 08:30, aktualizováno 03.08.2014, 08:27
Previews
Třemi zápasy se dnes dohraje druhé kolo české ligy. Dva duely jsou na programu od sedmnácti hodin, kdy Mladá Boleslav přivátá pražskou Duklu a Liberec se pokusí získat první vítězství v ligové sezóně proti Příbrami. Kolo uzavře večerní šlágr mezi Plzní a Jabloncem...
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (neděle 17:00)
V neděli na sebe narazí týmy Mladé Boleslavi a pražské Dukly. Lepší start do Synot ligy měli domácí poté, co vyhráli v Jihlavě 1:0. To Dukla doma remizovala s Baníkem.

Mladá Boleslav nezápolí jen v tuzemské ligové soutěži, ale i v předkolech Evropské ligy. Doma jasně prohrála 1:4 s favorizovaným Lyonem a její naděje na postup jsou minimální. Před vlastním publikem si Jarolímovi svěřenci budou chtít znovu zvýšit sebevědomí. "Cenné body přivezené z Jihlavy nyní potřebujeme potvrdit domácím vítězstvím. I když nebude jednoduché v našem současném náročném programu pražskou Duklu porazit, každý jiný výsledek by byl zklamáním. Po výsledku prvního utkání s Lyonem by bylo bláhové se teď zabývat odvetou," prohlásil trenér domácích Karel Jarolím, jehož výběr doma vyhrál 7 z posledních 8 ligových zápasů.

Dukla nemá velmi dobré vzpomínky na Mladou Boleslav, kde prohrála všechny tři dosavadní utkání a nedala tam již 252 minut gól. Toto prokletí se pokusí prolomit v neděli. "Poslední utkání s Ostravou jsme výsledkově nezvládli a místo toho, abychom získali tři body doma, budeme muset bodovou ztrátu napravit venku. Boleslav má zkušené mužstvo, v Jihlavě díky zkušenosti utkání zvládli a vyhráli. Čtvrteční zápas s Lyonem nám naopak ukázal, kde má soupeř slabiny. My se budeme snažit využít momentální slabosti Boleslavi, která nebude v nejlepším psychickém rozpoložení, ale zároveň budeme muset přidat na svém výkonu, zlepšit se na posledních 30 metrech a zvýšit efektivitu v zakončení, jinak vyhrávat nebudeme," nechal se slyšet kouč hostí Luboš Kozel.

Boleslavští budou v neděli postrádat rekonvalescenta Fabiána a nejistý je start Bartla. To hosté nebudou moci počítat se dvěma rekonvalescenty Považancem a Kovalem a nemocným Radou, otazník visí nad startem Néstora.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Smejkal, Bořil - Milla, Ščuk - Skalák, Magera, Vukadinovič - Ďuriš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek - Čajič, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Krmenčík, Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Liberci se nepovedl start do nového ligového ročníku a napravit to bude chtít v nedělním utkání druhého kola Synot ligy, kdy přivítá Příbram. Ta získala cenný bod s vicemistrem z Plzně.

Liberci se nepovedl nejen úvod do tuzemské ligové soutěže, ale nevstoupil úspěšně ani do 3. předkola Evropské ligy. V prvním zápase totiž prohrál v Rumunsku s tamní Astrou 0:3, což nejsou pro Severočechy zrovna dobré vyhlídky do domácí odvety. "Musíme na prohraný zápas v Giurgiu zapomenout, co nejrychleji zregenerovat a dobře se připravit na ligový duel s Příbramí. Hrajeme doma, budeme chtít před našimi fanoušky vyhrát. Příbram není snadný soupeř, bude nám to chtít znepříjemnit. Musíme hrát na maximum," prohlásil trenér domácích Samuel Slovák, jenž by chtěl se svými svěřenci prodloužit domácí ligovou neporazitelnost na osm zápasů.

Příbram statečně vzdorovala Plzni a vyválčila remízu 2:2. Další bodový zápis se pokusí udělat venku, kde ovšem nevyhrála 19 utkání v řadě a navíc nevsítila gól dlouhých 416 minut. Tuto sérii se pokusí zlomit v městě pod Ještědem. "Sice jsme získali bod s Plzní, ale musíme zůstat pokorní, protože nás čekají další těžcí soupeři, proti kterým se musíme vyvarovat těch chyb, které jsme dělali proti Plzni. Navíc se nám v minulé sezoně nedařilo venku a chtěli bychom to zlomit," řekl kouč hostí Petr Čuhel.

Liberec bude v základní sestavě postrádat zraněné M. Jarolíma a Karišika. Hosté přijedou bez zraněných T. Krbečka a Zemana.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Coufal, Rajnoch, Pimpara, Fleišman - Delarge, Sackey, Pavelka, Frýdek - Šural, Hamulák.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Fillo, Tarczal, Hnaníček, Pilík - Stratil, Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baumit Jablonec  (neděle 20:15)
Plzeň v neděli v rámci druhého kola české nejvyšší soutěže hostí tým z Jablonce. Zatímco Západočeši vkročili do Synot ligy bodem za remízu 2:2 s Příbrami, to Severočeši si připsali tři body díky výhře 2:0 nad Brnem.

Plzeň válčí i v Evropské lize, kde do třetího předkola vstoupila remízou 1:1 s rumunským Petrolulem Ploješť. K postupu tak bude stačit v domácí odvetě jakkoliv vyhrát nebo remizovat bez branek. Nyní však Uhrinův výběr se musí plně soustředit na tuzemskou ligu a Jablonec. "Máme trošku náročnější týden, ale hráči jsou na to zvyklí. Hrajeme doma, chceme vyhrát. Musíme pro to udělat maximum. Musíme se soustředit na ty věci, které jsme si říkali. Jen když podáme takový výkon jako s Petrolulem, pak to bude vypadat dobře. Jablonec udělal veliké přestupy, takže čekám dobrý zápas," prohlásil kouč domácích Dušan Uhrin ml., jehož svěřenci v lize neprohráli s Jabloncem 10 utkání.

Jablonec zvládl vstup do nové ligové sezony poté, co doma zdolal Brno. Další body se pokusí připsat v Plzni, kde ovšem naposledy vyhrál v roce 2006. "Plzeň je silný tým. Působila v zápase v Ploješti opět velmi vyspěle a má velké šance do odvety. V neděli sice nejsme favoriti, ale věřím, že jsme schopni tam odehrát dobrý zápas a přivézt nějaké body. Jedeme tam pozitivně naladěni, protože se nám povedl vstup do soutěže. Budeme chtít pokračovat v naší nastolené cestě," řekl kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

Plzeňští budou v sestavě postrádat zraněného Chriena a nejistý je start Rajtorala. Jablonečtí se budou muset obejít bez zraněného Michala Hubníka a otazník visí nad startem Mišůna.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Tecl.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Romera, Beneš, Pernica, F. Novák - Kopic, Rossi, Pospíšil, Loučka, Čížek - Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.80 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
Napravit nezdar z úvodního kola v Jablonci se na domácím stadionu v sobotu odpoledne pokusí brněnská Zbrojovka. Soupeřem jí bude nováček z Hradce Králové.

Brnu se vyvedla jarní část, kdy si s předstihem zajistilo záchranu v nejvyšší soutěži, a v klidu se tak mohlo připravovat na další ročník. Zatímco poslední sezónu zakončila Zbrojovka vítězstvím nad Jabloncem, se stejným soupeřem na úvod nové sezóny tentokrát padla. I loni ale parta okolo špílmachra Zavadila předváděla, že svou sílu umí naplno předvést hlavně doma. V tabulce pravdy by tak domácí chtěli i po tomto utkání zůstat na nule. Do utkání nezasáhnou zranění Slančík a Keresteš.

"Musíme zvýšit důraz v útočné fázi. V premiéře v Jablonci jsme byli strašně naivní a nedonutili obranu soupeře k žádné chybě. Intenzívně pracujeme na zlepšení. Snad se to ukáže už proti Hradci. Chystáme se pozměnit naši hru, máme oproti prvnímu utkání připravené jiné řešení. Jsem přesvědčen, že bude úspěšnější. Víc prozrazovat nechci. Nemusí se jednat přímo o změnu hráče, ale třeba jednotlivých rolí. Všechny hráče soupeře znám. Vzhledem k mému předcházejícímu působení v Hradci mě čeká atypické utkání," uvedl trenér domácích Václav Kotal, pro kterého jde o prestižní duel, neboť v Hradci před nedávnem působil.

Votroci jsou po roce zpět v elitní soutěži. V úvodním zápase remizovali s Teplicemi a ztracené body z domácího prostředí by potřebovali nabrat venku. Proti Brnu si mohou věřit, protože všechna čtyři vzájemná utkání z poslední doby dokázali vyhrát při celkovém skóre 8:3. Poslední prvoligovou výhru nad Hradcem 1:0 získalo Brno před více než deseti lety, v květnu 2003 gólem Pacandy. I v letní přípravě se ve vzájemném duelu radoval Hradec. Hostům budou chybět zranění Vaněček a Lindr.

"Věřím, že po zisku bodu s Teplicemi našemu novému mužstvu stoupne sebevědomí. Musíme se zlepšit především v efektivitě a začít proměňovat šance. Také nám vázla kombinace pod tlakem. S Brnem jsme se sice utkali v přípravě a vyhráli jsme 2:0, ale jednalo se o přátelský zápas, zkoušeli se hráči, tohle roli hrát nebude. Brno bude hrát trochu jiným způsobem, v jiném rozestavení," prohlásil trenér Hradce Luboš Prokopec.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Malík, Košťál, Schuster - Pašek, Zavadil, Fischer, Hyčka - Markovič, Sýkora
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Chleboun, Rolko, Mareš - Janoušek, Kotiš - Štípek, Černý, Halilovič - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Teplice - České Budějovice  (sobota 17:00)
Rozšířit své bodové konto, které činí jeden bod za remízu v úvodním kole, se budou snažit domácí Teplice i nováček z Českých Budějovic.

Po Hradci Králové prověří Teplice i druhý nováček. Bezgólovou remízu z úvodního kola domácí chtějí potvrdit vítězstvím před vlastními diváky. Na Stínadlech Teplice Jihočechy naposledy rozstřílely před rokem v dubnu 4:0. Jinak ale v předchozích šesti utkání proti Dynamu nezvítězily. O Teplicích se v týdnu hovořilo bohužel hlavně v souvislosti se zdravotními komplikacemi dlouholetého ředitele Hrdličky. Za domácí nenastoupí zranění Vachoušek a Jindráček. V úvodním utkání v Hradci nepřesvědčil záložník Jirásek, který zřejmě zůstane na lavičce.

"Budějovice hrály v prvním kole velmi kvalitně, podaly soudržný, bojovný výkon a dokonce si myslím, že měly vyhrát, protože byly lepší než Liberec. Jako nováček k nám přijedou s čistou hlavou, zatímco my víme, že jsme v uvozovkách jen remizovali v Hradci. Musíme proto najít psychický balance a zvládnout zápas v hlavě. Při veškerém respektu k Budějovicím totiž bude záležet hlavně na nás, jak se k utkání postavíme," uvedl Zdeněk Ščasný.

České Budějovice loni na jaře spadly do druhé ligy i kvůli tristní bilanci z venkovních zápasů, ve kterých získaly pouhých pět bodů. V součtu s posledními prvoligovými zápasy nevyhrály venku devět utkání a pětkrát z posledních šesti venkovních utkání nevstřelily gól. Že jde však pouze o statistiku, která je smazána povedenou sezónou ve druhé lize, se bude Dynamo snažit předvést v Teplicích. Proti Liberci se před vlastními diváky, kterých ovšem na obnovenou prvoligovou premiéru mnoho nedorazilo, Budějovice přesvědčily, že síly s týmy z horní poloviny tabulky minulého ročníku měřit mohou. Hosty limituje početná marodka, na které jsou Hašek, Kladrubský, Herzán a Kalod.

"Teplice měly loni excelentní podzim, pak na jaře to již tak dobré nebylo. Přesto sezonu dohrály na pátém místě. Hodně jim chyběl Mahmutovič a uvidíme, zda proti nám nastoupí, nebo zda bude jen střídat. Budeme muset stejně jako proti Liberci vycházet ze zabezpečené obrany. Nesmíme jim dávat prostor, protože do otevřené defenzivy hrají výborně a jsou nebezpeční. Proti Liberci jsme obstáli, stejně tak chceme uspět s Teplicemi," řekl Luboš Urban.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jablonský, Krob - Ljevakovič, Matula - Nivaldo, Vůch, Litsingi - Mahmutovič
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa, Lengyel, Podstavek, Hanzlík - Brunclík - Hora, Benát, Volešák, Koreš - Mich. Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Oba dva kluby hrály v úvodním kole proti pražským S, a přestože podaly dobrý výkon, odešly z utkání poraženy. Slovácko bude o první body bojovat podruhé před vlastními diváky, zatímco Bohemians nezbývá, než zabrat i mimo svůj oblíbený Ďolíček.

Slovácko v úvodním kole doplatilo na neproměňování šancí. Proti Slavii domácí nedokázali využít územní převahu, a přestože se dostali do vedení, během pár chvil v druhé půli kvůli ztrátě koncentrace přišli o všechny body. V druhém domácím utkání za sebou si již takové zaváhání dovolit nemohou. Poslední dvě domácí vítězství Slovácka proti Klokanům střelecky řídil Libor Došek, který je připraven i tentokrát. Naopak kvůli zranění nenastoupí Biolek a Hlúpik.

"Bohemians v letní přestávce pod novým koučem Pivarníkem posílili útočnou řadu, hodně jim pomohl zejména příchod Mikuše. V obraně diriguje dobře hru zkušený Brabec. O kvalitách soupeře nejlépe vypovídá úvodní kolo, v němž sehráli vyrovnanou partii a těsně prohráli s mistrovskou Spartou. Přitom doplatili na hrubku brankáře. Musíme hrát od začátku s maximálním soustředěním. Po nezdaru v úvodním kole doma se Slavií je naším jediným cílem vítězství. Další ztráta bodů v domácím prostředí by už byla hodně citelná," uvedl před utkáním trenér Slovácka Svatopluk Habanec.

Klokani v úvodním kole proti favoritovi z Letné statečně bojovali, ale bodu se nakonec nedočkali. Domácí zaváhání tak musejí dohnat venku. Nepomůžou jim v tom však zranění Bartek a Nerad, jinak je tým kompletní. Vzhledem k Havránkově kiksu z utkání prvního kola je však také otázkou, kdo se postaví mezi tři tyče. Naopak velká spokojenost panuje ve Vršovicích s hrotovým útočníkem Mikušem. Vzájemná bilance mezi kluby vyznívá lépe pro domácí mužstvo. Ve čtrnácti utkáních se jim podařilo šestkrát zvítězit, třikrát prohrát a pětkrát remizovat.

"Slovácko je mužstvo, které se hráčsky stabilizovalo. V zápase proti Slavii podalo po každé stránce dobrý výkon, i když výsledkově ho nezvládlo. Ještě nevím, kdo nastoupí v naší brance, rozhodneme to později. S prací Mikuše na hrotu jsem byl spokojený. Samozřejmě, Sparta byla těžkým soupeřem, doufám, že ho v dalším zápas dokážeme ještě lépe podporovat," prohlásil Roman Pivarník, kouč Bohemians.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Trávník, Kerbr - Došek
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, Brabec, Šmíd, Kalina - Krch, Jindřišek - Moravec, Rada, Engelmann - Mikuš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (sobota 20:15)
Sobotní program 2. kola české nejvyšší soutěže uzavře duel mezi pražskou Spartou a Jihlavou. Oba týmy měly vstup do nového ročníku rozdílný. Zatímco mistři z Letné vyhráli v malém pražském derby nad Bohemians 2:1, tak Jihlava doma podlehla Mladé Boleslavi 0:1.

V tomto zápase jsou jasnými favority sparťané, kteří v minulé sezoně vyhráli nad Vysočinou dvakrát 4:1. Kvalita stojí jednoznačně na straně Lavičkova výběru, který bojuje o postup do 4. předkola Ligy mistrů se švédským Malmö. První zápas v Praze skončil 4:2. Před odvetou musí ještě absolvovat tuzemský ligový duel proti Jihlavě. "V minulé sezoně se nám proti Jihlavě dařilo, ale zase v předminulé jsme s nimi dvakrát remizovali a body nám chyběly v konečném zúčtování. O tom jestli nastoupí Marek Matějovský a Ladislav Krejčí teprve rozhodneme. Marek hrál proti Malmö pod injekcemi, rameno nemá úplně doléčené, takže řešíme míru rizika a jestli bude i vzhledem ke středeční odvetě ve Švédsku vhodné, aby proti Jihlavě nastoupil. Láďa zatím kvůli svalovým potížím trénuje individuálně, ale vypadá to příznivě a uvidíme po pátečním tréninku a podle toho rozhodneme," prohlásil trenér domácích Vítězslav Lavička, jehož tým v nové sezoně neprohrál ani v jednom z dosavadních pěti soutěžních zápasů.

Fotbalisté Jihlavy budou chtít na pražské Letné napravit nevydařený start do Synot ligy. Trenér Rada tedy v sobotu večer očekává od svých svěřenců mnohem lepší výkon než proti Mladé Boleslavi. "Ligová premiéra nám nevyšla, máme co napravovat. Prohru s Mladou Boleslaví jsme si podrobně rozebrali u videa. Věřím, že nyní už bude v naší hře mnohem více pohybu, agresivity a odvahy. A také doufám, že pro naše hráče bude velkou motivací fakt, že budou před televizními kamerami hrát proti Spartě. Prostě očekávám výrazné zlepšení našeho výkonu. K poslednímu vzájemnému utkání na Spartě na konci uplynulého ročníku a prohře 1:4 jsme se nevraceli. Podali jsme tehdy zakřiknutý výkon," tvrdí jihlavský kouč Petr Rada.

Domácí budou postrádat rekonvalescenta Juliše a nejistý je start Matějovského a Krejčího. Hosté přijedou bez dvojice zraněných Masopust a Šimonek, hrát kvůli dohodě mezi kluby nebude ani Jánoš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Švejdík, Holek, Costa - Vacek, Vácha, Hušbauer - Dočkal, Přikryl - Lafata.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vidlička, J. Krejčí, Šourek, Vaculík - T. Marek, Koloušek - Kliment, Kučera, Kukol - Harba.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Poprvé před vlastními diváky v Edenu se představí v nové sezóně pražská Slavia. Proti Baníku se bude snažit zvítězit, a potvrdit tak tři body z Uherského Hradiště. Baník se po utkání na Julisce představí v Praze již podruhé.

Slavia po velkých letních změnách v úvodním utkání proti Slovácku herně nepřesvědčila, přesto si však z jihu Moravy odvezla tři body. Dobrou zprávou pro sešívané před druhým kolem je fakt, že mohou nastoupit téměř v kompletní vítězné sestavě. Kvůli naraženému kotníku chybí pouze Dobrotka, kterého by mohla nahradit argentinská akvizice Baéz. Zasáhnout do utkání je připraven také Boudjemaa. K zápasu naopak nejsou připraveni Mičola a Vyhnal. Proti Baníku se Slavii v poslední době nedaří. Z posledních devíti vzájemných zápasů nevyhrála ani jeden.

"Přál bych si, aby v utkání pokračovalo takové to klasické spojení hráčů s diváky, jak tomu bylo na Slovácku. Z toho jsem nadšený. Věřím, že jsme vítězstvím přilákali fanoušky do Edenu a že bude taková atmosféra, ve které diváci poženou hráče za vítězství, a hráči v utkání odevzdají vše. Nemusí se třeba povést vítězství, ale jdeme do utkání s tím, že chceme vyhrát a chceme předvést kvalitní výkon," přeje si před předehrávkou duhého kola domácí kouč Beránek.

Baník se po řadě nepovedených sezón snaží vyhrabat zpět k vyšším příčkám. Po úspěšném závěru jara i povedené letní přípravě vstoupil do ligy sympatickým výsledkem na hřišti nepříjemné Dukly. V součtu s minulou sezónou tak neprohrál již v sedmi soutěžních utkáních v řadě. O další plusové body bude bojovat v Edenu, kde z posledních čtyř utkání jednou zvítězil a třikrát remizoval. Spoléhat může na sehranou obranu, která již 279. ligových minut neinkasovala. Hosté nastoupí téměř kompletní. Chybět bude pouze Káša.

"Po příchodu trenéra Beránka a návratu zkušeného Latky bude mít Slavia určitě lepší organizaci hry než při našem posledním zápase v květnu. V jejím zápase na Slovácku jsme viděli chuť a vůli slávistů, ale také to, že Slovácko bylo po většinu času lepší a vytvářelo si šance. Nám sice zápas na Dukle úplně nevyšel, ale neděláme z toho vědu a věříme, že hráči půjdou výkonnostně nahoru. Chceme vidět více kvalitních finálních přihrávek a důrazu v šestnáctce," uvedl hostující kouč Svědík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Baéz, Gecov - M. Černý, Mil. Škoda, Petr - Balaj
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Štěpán, Greguš, Lindpere, De Azevedo - Svěrkoš - Narh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Baumit Jablonec11002:03
2.Slavia Praha11002:13
 Sparta Praha11002:13
4.FK Mladá Boleslav11001:03
5.1. FK Příbram10102:21
 Viktoria Plzeň10102:21
7.Slovan Liberec10101:11
 České Budějovice10101:11
9.FC Hradec Králové10100:01
 FK Teplice10100:01
 Dukla Praha10100:01
 Baník Ostrava10100:01
13.Bohemians Praha 190510011:20
 1. FC Slovácko10011:20
15.Vysočina Jihlava10010:10
16.Zbrojovka Brno10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (778)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele