Synot liga - preview 2. kola

01.08.2014, 08:30, aktualizováno 03.08.2014, 08:27
Previews
Třemi zápasy se dnes dohraje druhé kolo české ligy. Dva duely jsou na programu od sedmnácti hodin, kdy Mladá Boleslav přivátá pražskou Duklu a Liberec se pokusí získat první vítězství v ligové sezóně proti Příbrami. Kolo uzavře večerní šlágr mezi Plzní a Jabloncem...
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (neděle 17:00)
V neděli na sebe narazí týmy Mladé Boleslavi a pražské Dukly. Lepší start do Synot ligy měli domácí poté, co vyhráli v Jihlavě 1:0. To Dukla doma remizovala s Baníkem.

Mladá Boleslav nezápolí jen v tuzemské ligové soutěži, ale i v předkolech Evropské ligy. Doma jasně prohrála 1:4 s favorizovaným Lyonem a její naděje na postup jsou minimální. Před vlastním publikem si Jarolímovi svěřenci budou chtít znovu zvýšit sebevědomí. "Cenné body přivezené z Jihlavy nyní potřebujeme potvrdit domácím vítězstvím. I když nebude jednoduché v našem současném náročném programu pražskou Duklu porazit, každý jiný výsledek by byl zklamáním. Po výsledku prvního utkání s Lyonem by bylo bláhové se teď zabývat odvetou," prohlásil trenér domácích Karel Jarolím, jehož výběr doma vyhrál 7 z posledních 8 ligových zápasů.

Dukla nemá velmi dobré vzpomínky na Mladou Boleslav, kde prohrála všechny tři dosavadní utkání a nedala tam již 252 minut gól. Toto prokletí se pokusí prolomit v neděli. "Poslední utkání s Ostravou jsme výsledkově nezvládli a místo toho, abychom získali tři body doma, budeme muset bodovou ztrátu napravit venku. Boleslav má zkušené mužstvo, v Jihlavě díky zkušenosti utkání zvládli a vyhráli. Čtvrteční zápas s Lyonem nám naopak ukázal, kde má soupeř slabiny. My se budeme snažit využít momentální slabosti Boleslavi, která nebude v nejlepším psychickém rozpoložení, ale zároveň budeme muset přidat na svém výkonu, zlepšit se na posledních 30 metrech a zvýšit efektivitu v zakončení, jinak vyhrávat nebudeme," nechal se slyšet kouč hostí Luboš Kozel.

Boleslavští budou v neděli postrádat rekonvalescenta Fabiána a nejistý je start Bartla. To hosté nebudou moci počítat se dvěma rekonvalescenty Považancem a Kovalem a nemocným Radou, otazník visí nad startem Néstora.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Smejkal, Bořil - Milla, Ščuk - Skalák, Magera, Vukadinovič - Ďuriš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek - Čajič, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Krmenčík, Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Liberci se nepovedl start do nového ligového ročníku a napravit to bude chtít v nedělním utkání druhého kola Synot ligy, kdy přivítá Příbram. Ta získala cenný bod s vicemistrem z Plzně.

Liberci se nepovedl nejen úvod do tuzemské ligové soutěže, ale nevstoupil úspěšně ani do 3. předkola Evropské ligy. V prvním zápase totiž prohrál v Rumunsku s tamní Astrou 0:3, což nejsou pro Severočechy zrovna dobré vyhlídky do domácí odvety. "Musíme na prohraný zápas v Giurgiu zapomenout, co nejrychleji zregenerovat a dobře se připravit na ligový duel s Příbramí. Hrajeme doma, budeme chtít před našimi fanoušky vyhrát. Příbram není snadný soupeř, bude nám to chtít znepříjemnit. Musíme hrát na maximum," prohlásil trenér domácích Samuel Slovák, jenž by chtěl se svými svěřenci prodloužit domácí ligovou neporazitelnost na osm zápasů.

Příbram statečně vzdorovala Plzni a vyválčila remízu 2:2. Další bodový zápis se pokusí udělat venku, kde ovšem nevyhrála 19 utkání v řadě a navíc nevsítila gól dlouhých 416 minut. Tuto sérii se pokusí zlomit v městě pod Ještědem. "Sice jsme získali bod s Plzní, ale musíme zůstat pokorní, protože nás čekají další těžcí soupeři, proti kterým se musíme vyvarovat těch chyb, které jsme dělali proti Plzni. Navíc se nám v minulé sezoně nedařilo venku a chtěli bychom to zlomit," řekl kouč hostí Petr Čuhel.

Liberec bude v základní sestavě postrádat zraněné M. Jarolíma a Karišika. Hosté přijedou bez zraněných T. Krbečka a Zemana.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Coufal, Rajnoch, Pimpara, Fleišman - Delarge, Sackey, Pavelka, Frýdek - Šural, Hamulák.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Fillo, Tarczal, Hnaníček, Pilík - Stratil, Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baumit Jablonec  (neděle 20:15)
Plzeň v neděli v rámci druhého kola české nejvyšší soutěže hostí tým z Jablonce. Zatímco Západočeši vkročili do Synot ligy bodem za remízu 2:2 s Příbrami, to Severočeši si připsali tři body díky výhře 2:0 nad Brnem.

Plzeň válčí i v Evropské lize, kde do třetího předkola vstoupila remízou 1:1 s rumunským Petrolulem Ploješť. K postupu tak bude stačit v domácí odvetě jakkoliv vyhrát nebo remizovat bez branek. Nyní však Uhrinův výběr se musí plně soustředit na tuzemskou ligu a Jablonec. "Máme trošku náročnější týden, ale hráči jsou na to zvyklí. Hrajeme doma, chceme vyhrát. Musíme pro to udělat maximum. Musíme se soustředit na ty věci, které jsme si říkali. Jen když podáme takový výkon jako s Petrolulem, pak to bude vypadat dobře. Jablonec udělal veliké přestupy, takže čekám dobrý zápas," prohlásil kouč domácích Dušan Uhrin ml., jehož svěřenci v lize neprohráli s Jabloncem 10 utkání.

Jablonec zvládl vstup do nové ligové sezony poté, co doma zdolal Brno. Další body se pokusí připsat v Plzni, kde ovšem naposledy vyhrál v roce 2006. "Plzeň je silný tým. Působila v zápase v Ploješti opět velmi vyspěle a má velké šance do odvety. V neděli sice nejsme favoriti, ale věřím, že jsme schopni tam odehrát dobrý zápas a přivézt nějaké body. Jedeme tam pozitivně naladěni, protože se nám povedl vstup do soutěže. Budeme chtít pokračovat v naší nastolené cestě," řekl kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

Plzeňští budou v sestavě postrádat zraněného Chriena a nejistý je start Rajtorala. Jablonečtí se budou muset obejít bez zraněného Michala Hubníka a otazník visí nad startem Mišůna.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Tecl.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Romera, Beneš, Pernica, F. Novák - Kopic, Rossi, Pospíšil, Loučka, Čížek - Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.80 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
Napravit nezdar z úvodního kola v Jablonci se na domácím stadionu v sobotu odpoledne pokusí brněnská Zbrojovka. Soupeřem jí bude nováček z Hradce Králové.

Brnu se vyvedla jarní část, kdy si s předstihem zajistilo záchranu v nejvyšší soutěži, a v klidu se tak mohlo připravovat na další ročník. Zatímco poslední sezónu zakončila Zbrojovka vítězstvím nad Jabloncem, se stejným soupeřem na úvod nové sezóny tentokrát padla. I loni ale parta okolo špílmachra Zavadila předváděla, že svou sílu umí naplno předvést hlavně doma. V tabulce pravdy by tak domácí chtěli i po tomto utkání zůstat na nule. Do utkání nezasáhnou zranění Slančík a Keresteš.

"Musíme zvýšit důraz v útočné fázi. V premiéře v Jablonci jsme byli strašně naivní a nedonutili obranu soupeře k žádné chybě. Intenzívně pracujeme na zlepšení. Snad se to ukáže už proti Hradci. Chystáme se pozměnit naši hru, máme oproti prvnímu utkání připravené jiné řešení. Jsem přesvědčen, že bude úspěšnější. Víc prozrazovat nechci. Nemusí se jednat přímo o změnu hráče, ale třeba jednotlivých rolí. Všechny hráče soupeře znám. Vzhledem k mému předcházejícímu působení v Hradci mě čeká atypické utkání," uvedl trenér domácích Václav Kotal, pro kterého jde o prestižní duel, neboť v Hradci před nedávnem působil.

Votroci jsou po roce zpět v elitní soutěži. V úvodním zápase remizovali s Teplicemi a ztracené body z domácího prostředí by potřebovali nabrat venku. Proti Brnu si mohou věřit, protože všechna čtyři vzájemná utkání z poslední doby dokázali vyhrát při celkovém skóre 8:3. Poslední prvoligovou výhru nad Hradcem 1:0 získalo Brno před více než deseti lety, v květnu 2003 gólem Pacandy. I v letní přípravě se ve vzájemném duelu radoval Hradec. Hostům budou chybět zranění Vaněček a Lindr.

"Věřím, že po zisku bodu s Teplicemi našemu novému mužstvu stoupne sebevědomí. Musíme se zlepšit především v efektivitě a začít proměňovat šance. Také nám vázla kombinace pod tlakem. S Brnem jsme se sice utkali v přípravě a vyhráli jsme 2:0, ale jednalo se o přátelský zápas, zkoušeli se hráči, tohle roli hrát nebude. Brno bude hrát trochu jiným způsobem, v jiném rozestavení," prohlásil trenér Hradce Luboš Prokopec.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Malík, Košťál, Schuster - Pašek, Zavadil, Fischer, Hyčka - Markovič, Sýkora
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Chleboun, Rolko, Mareš - Janoušek, Kotiš - Štípek, Černý, Halilovič - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Teplice - České Budějovice  (sobota 17:00)
Rozšířit své bodové konto, které činí jeden bod za remízu v úvodním kole, se budou snažit domácí Teplice i nováček z Českých Budějovic.

Po Hradci Králové prověří Teplice i druhý nováček. Bezgólovou remízu z úvodního kola domácí chtějí potvrdit vítězstvím před vlastními diváky. Na Stínadlech Teplice Jihočechy naposledy rozstřílely před rokem v dubnu 4:0. Jinak ale v předchozích šesti utkání proti Dynamu nezvítězily. O Teplicích se v týdnu hovořilo bohužel hlavně v souvislosti se zdravotními komplikacemi dlouholetého ředitele Hrdličky. Za domácí nenastoupí zranění Vachoušek a Jindráček. V úvodním utkání v Hradci nepřesvědčil záložník Jirásek, který zřejmě zůstane na lavičce.

"Budějovice hrály v prvním kole velmi kvalitně, podaly soudržný, bojovný výkon a dokonce si myslím, že měly vyhrát, protože byly lepší než Liberec. Jako nováček k nám přijedou s čistou hlavou, zatímco my víme, že jsme v uvozovkách jen remizovali v Hradci. Musíme proto najít psychický balance a zvládnout zápas v hlavě. Při veškerém respektu k Budějovicím totiž bude záležet hlavně na nás, jak se k utkání postavíme," uvedl Zdeněk Ščasný.

České Budějovice loni na jaře spadly do druhé ligy i kvůli tristní bilanci z venkovních zápasů, ve kterých získaly pouhých pět bodů. V součtu s posledními prvoligovými zápasy nevyhrály venku devět utkání a pětkrát z posledních šesti venkovních utkání nevstřelily gól. Že jde však pouze o statistiku, která je smazána povedenou sezónou ve druhé lize, se bude Dynamo snažit předvést v Teplicích. Proti Liberci se před vlastními diváky, kterých ovšem na obnovenou prvoligovou premiéru mnoho nedorazilo, Budějovice přesvědčily, že síly s týmy z horní poloviny tabulky minulého ročníku měřit mohou. Hosty limituje početná marodka, na které jsou Hašek, Kladrubský, Herzán a Kalod.

"Teplice měly loni excelentní podzim, pak na jaře to již tak dobré nebylo. Přesto sezonu dohrály na pátém místě. Hodně jim chyběl Mahmutovič a uvidíme, zda proti nám nastoupí, nebo zda bude jen střídat. Budeme muset stejně jako proti Liberci vycházet ze zabezpečené obrany. Nesmíme jim dávat prostor, protože do otevřené defenzivy hrají výborně a jsou nebezpeční. Proti Liberci jsme obstáli, stejně tak chceme uspět s Teplicemi," řekl Luboš Urban.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jablonský, Krob - Ljevakovič, Matula - Nivaldo, Vůch, Litsingi - Mahmutovič
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa, Lengyel, Podstavek, Hanzlík - Brunclík - Hora, Benát, Volešák, Koreš - Mich. Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Oba dva kluby hrály v úvodním kole proti pražským S, a přestože podaly dobrý výkon, odešly z utkání poraženy. Slovácko bude o první body bojovat podruhé před vlastními diváky, zatímco Bohemians nezbývá, než zabrat i mimo svůj oblíbený Ďolíček.

Slovácko v úvodním kole doplatilo na neproměňování šancí. Proti Slavii domácí nedokázali využít územní převahu, a přestože se dostali do vedení, během pár chvil v druhé půli kvůli ztrátě koncentrace přišli o všechny body. V druhém domácím utkání za sebou si již takové zaváhání dovolit nemohou. Poslední dvě domácí vítězství Slovácka proti Klokanům střelecky řídil Libor Došek, který je připraven i tentokrát. Naopak kvůli zranění nenastoupí Biolek a Hlúpik.

"Bohemians v letní přestávce pod novým koučem Pivarníkem posílili útočnou řadu, hodně jim pomohl zejména příchod Mikuše. V obraně diriguje dobře hru zkušený Brabec. O kvalitách soupeře nejlépe vypovídá úvodní kolo, v němž sehráli vyrovnanou partii a těsně prohráli s mistrovskou Spartou. Přitom doplatili na hrubku brankáře. Musíme hrát od začátku s maximálním soustředěním. Po nezdaru v úvodním kole doma se Slavií je naším jediným cílem vítězství. Další ztráta bodů v domácím prostředí by už byla hodně citelná," uvedl před utkáním trenér Slovácka Svatopluk Habanec.

Klokani v úvodním kole proti favoritovi z Letné statečně bojovali, ale bodu se nakonec nedočkali. Domácí zaváhání tak musejí dohnat venku. Nepomůžou jim v tom však zranění Bartek a Nerad, jinak je tým kompletní. Vzhledem k Havránkově kiksu z utkání prvního kola je však také otázkou, kdo se postaví mezi tři tyče. Naopak velká spokojenost panuje ve Vršovicích s hrotovým útočníkem Mikušem. Vzájemná bilance mezi kluby vyznívá lépe pro domácí mužstvo. Ve čtrnácti utkáních se jim podařilo šestkrát zvítězit, třikrát prohrát a pětkrát remizovat.

"Slovácko je mužstvo, které se hráčsky stabilizovalo. V zápase proti Slavii podalo po každé stránce dobrý výkon, i když výsledkově ho nezvládlo. Ještě nevím, kdo nastoupí v naší brance, rozhodneme to později. S prací Mikuše na hrotu jsem byl spokojený. Samozřejmě, Sparta byla těžkým soupeřem, doufám, že ho v dalším zápas dokážeme ještě lépe podporovat," prohlásil Roman Pivarník, kouč Bohemians.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Trávník, Kerbr - Došek
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, Brabec, Šmíd, Kalina - Krch, Jindřišek - Moravec, Rada, Engelmann - Mikuš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (sobota 20:15)
Sobotní program 2. kola české nejvyšší soutěže uzavře duel mezi pražskou Spartou a Jihlavou. Oba týmy měly vstup do nového ročníku rozdílný. Zatímco mistři z Letné vyhráli v malém pražském derby nad Bohemians 2:1, tak Jihlava doma podlehla Mladé Boleslavi 0:1.

V tomto zápase jsou jasnými favority sparťané, kteří v minulé sezoně vyhráli nad Vysočinou dvakrát 4:1. Kvalita stojí jednoznačně na straně Lavičkova výběru, který bojuje o postup do 4. předkola Ligy mistrů se švédským Malmö. První zápas v Praze skončil 4:2. Před odvetou musí ještě absolvovat tuzemský ligový duel proti Jihlavě. "V minulé sezoně se nám proti Jihlavě dařilo, ale zase v předminulé jsme s nimi dvakrát remizovali a body nám chyběly v konečném zúčtování. O tom jestli nastoupí Marek Matějovský a Ladislav Krejčí teprve rozhodneme. Marek hrál proti Malmö pod injekcemi, rameno nemá úplně doléčené, takže řešíme míru rizika a jestli bude i vzhledem ke středeční odvetě ve Švédsku vhodné, aby proti Jihlavě nastoupil. Láďa zatím kvůli svalovým potížím trénuje individuálně, ale vypadá to příznivě a uvidíme po pátečním tréninku a podle toho rozhodneme," prohlásil trenér domácích Vítězslav Lavička, jehož tým v nové sezoně neprohrál ani v jednom z dosavadních pěti soutěžních zápasů.

Fotbalisté Jihlavy budou chtít na pražské Letné napravit nevydařený start do Synot ligy. Trenér Rada tedy v sobotu večer očekává od svých svěřenců mnohem lepší výkon než proti Mladé Boleslavi. "Ligová premiéra nám nevyšla, máme co napravovat. Prohru s Mladou Boleslaví jsme si podrobně rozebrali u videa. Věřím, že nyní už bude v naší hře mnohem více pohybu, agresivity a odvahy. A také doufám, že pro naše hráče bude velkou motivací fakt, že budou před televizními kamerami hrát proti Spartě. Prostě očekávám výrazné zlepšení našeho výkonu. K poslednímu vzájemnému utkání na Spartě na konci uplynulého ročníku a prohře 1:4 jsme se nevraceli. Podali jsme tehdy zakřiknutý výkon," tvrdí jihlavský kouč Petr Rada.

Domácí budou postrádat rekonvalescenta Juliše a nejistý je start Matějovského a Krejčího. Hosté přijedou bez dvojice zraněných Masopust a Šimonek, hrát kvůli dohodě mezi kluby nebude ani Jánoš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Švejdík, Holek, Costa - Vacek, Vácha, Hušbauer - Dočkal, Přikryl - Lafata.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vidlička, J. Krejčí, Šourek, Vaculík - T. Marek, Koloušek - Kliment, Kučera, Kukol - Harba.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Poprvé před vlastními diváky v Edenu se představí v nové sezóně pražská Slavia. Proti Baníku se bude snažit zvítězit, a potvrdit tak tři body z Uherského Hradiště. Baník se po utkání na Julisce představí v Praze již podruhé.

Slavia po velkých letních změnách v úvodním utkání proti Slovácku herně nepřesvědčila, přesto si však z jihu Moravy odvezla tři body. Dobrou zprávou pro sešívané před druhým kolem je fakt, že mohou nastoupit téměř v kompletní vítězné sestavě. Kvůli naraženému kotníku chybí pouze Dobrotka, kterého by mohla nahradit argentinská akvizice Baéz. Zasáhnout do utkání je připraven také Boudjemaa. K zápasu naopak nejsou připraveni Mičola a Vyhnal. Proti Baníku se Slavii v poslední době nedaří. Z posledních devíti vzájemných zápasů nevyhrála ani jeden.

"Přál bych si, aby v utkání pokračovalo takové to klasické spojení hráčů s diváky, jak tomu bylo na Slovácku. Z toho jsem nadšený. Věřím, že jsme vítězstvím přilákali fanoušky do Edenu a že bude taková atmosféra, ve které diváci poženou hráče za vítězství, a hráči v utkání odevzdají vše. Nemusí se třeba povést vítězství, ale jdeme do utkání s tím, že chceme vyhrát a chceme předvést kvalitní výkon," přeje si před předehrávkou duhého kola domácí kouč Beránek.

Baník se po řadě nepovedených sezón snaží vyhrabat zpět k vyšším příčkám. Po úspěšném závěru jara i povedené letní přípravě vstoupil do ligy sympatickým výsledkem na hřišti nepříjemné Dukly. V součtu s minulou sezónou tak neprohrál již v sedmi soutěžních utkáních v řadě. O další plusové body bude bojovat v Edenu, kde z posledních čtyř utkání jednou zvítězil a třikrát remizoval. Spoléhat může na sehranou obranu, která již 279. ligových minut neinkasovala. Hosté nastoupí téměř kompletní. Chybět bude pouze Káša.

"Po příchodu trenéra Beránka a návratu zkušeného Latky bude mít Slavia určitě lepší organizaci hry než při našem posledním zápase v květnu. V jejím zápase na Slovácku jsme viděli chuť a vůli slávistů, ale také to, že Slovácko bylo po většinu času lepší a vytvářelo si šance. Nám sice zápas na Dukle úplně nevyšel, ale neděláme z toho vědu a věříme, že hráči půjdou výkonnostně nahoru. Chceme vidět více kvalitních finálních přihrávek a důrazu v šestnáctce," uvedl hostující kouč Svědík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Baéz, Gecov - M. Černý, Mil. Škoda, Petr - Balaj
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Štěpán, Greguš, Lindpere, De Azevedo - Svěrkoš - Narh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Baumit Jablonec11002:03
2.Slavia Praha11002:13
 Sparta Praha11002:13
4.FK Mladá Boleslav11001:03
5.1. FK Příbram10102:21
 Viktoria Plzeň10102:21
7.Slovan Liberec10101:11
 České Budějovice10101:11
9.FC Hradec Králové10100:01
 FK Teplice10100:01
 Dukla Praha10100:01
 Baník Ostrava10100:01
13.Bohemians Praha 190510011:20
 1. FC Slovácko10011:20
15.Vysočina Jihlava10010:10
16.Zbrojovka Brno10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (778)

Přidat komentář
Mada

1. Pro dnešní výhru SKS

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

2.pro dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

tak tak, proč ztrácet body na Slávii

Reagovat
martin1

pojdme Slavia - 3:0 - Bekim 2, Latka (z rohu)

Reagovat
smazaný uživatel

Ghanský záložník Benjamin Eli Agbeko, jenž byl necelé dva týdny na testech v Baníku, se vrací domů. "Po vyhodnocení parametrů, které požadujeme od příchozího hráče, jsme se rozhodli Benjamina neangažovat," řekl sportovní manažer Baníku Radek Slončík.

Nevim jestli se mam smat nebo brecet. Snad tuhle koncepci nekdo hodne rychle zmuchla a hodi kose. Vzdyt to zkouseni x poctu exotu muselo stat vic nez kdyby se angazovali jedna nebo dve normalni posily ktere zname a ktere muzou Baniku opravdu pomoc. A navic vzdycky kdyz zacli do Baniku proudit cizi hraci ve velkem tak to pak stalo za picu. At uz po mistrovske sezone nebo nedavno za Koubka...

Slavia je na zacatku sezony vzdy neprijemny souper at uz je u nich situace jakakoliv, navic ta uhaluzena vyhra nad Slovackem je muze jeste vic nakopnout. Banik se Slavii neprohral uz devet zapasu v rade a tipuju, ze dnes prida desaty po remize 1:1

Reagovat
SuperBanikovec

Tak podle mě to testování nevyšlo na moc peněz, ale to jak řeší levý kraj obrany je hrozné. Nejvíc mě sere to přeučování Holzera ze záložníka na obránce, má nakročeno k tomu aby dopadl jak Tomašák, už chybí jenom vážné zranění a je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

S Holzerem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stronati to byl levej bek a hral tenkrat dobre, ale nevim jak je na tom ted. Kazdopadne kdyz ho da trener na stopera a naopak stopera da na pravou obranu tak co to je? Nemate v tom trochu bordel?

Reagovat
HorajzmAmmann

Stronati je stoper, nikdy nebyl levej bek...

Reagovat
taws

ale jo, původně když přicházel to byl bek..až v Baníku ho začali dávat na stopera

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak potom to je uplně tragickej krajní obránce Co já vím tak sem přišel jako stoper, kde hrál v juniorce. To Pulpit ho dal na kraj obrany a byl totálně mimo. Na stoperu daleko lepší i přes nepovedenou Duklu.

Reagovat
smazaný uživatel

Testy hráčů nestojí nic.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo jim plati letenky, stravu, ubytovani...?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zanedbatelné položky

Reagovat
SuperBanikovec

Teď nevím, ale není nějaké dočasné ubytování na Bazalech? U tréninkového hřiště tam je takový malý domek. Za letenky už taky nedají to co před 15 lety a strava je to nejmenší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, ze to jsou nejake zanedbatelne polozny... , chtelo by to presna cisla

Reagovat
Puskas

Když dáš Pilíkům a spol. z fleku statisícové smlouvy, je nějak eroplán a smažák s hranolkama oproti tomu nic. Zkoušejí všechny kluby, jen ty nej hvězdy chodí automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je tech hracu vic jako v pripade Baniku tak to asi nic nebude... Ale jo, at se zkousi ale ne proboha v takovem poctu, ze se pak pulka kabiny divi kdo to zase je. Snad neni problem vytipoval 5-6 jmen ktere se vyzkousi a jdou aspon vygooglit, ze si o nich clovek udela obrazek.

Reagovat
db18

Teplice taky pořád zkouší - a když je hráč pod smlouvou, tak dají +15 tisíc na testy, tak je to pořád výhodnější než když podepíšeš Neuwirtha a on si zase hned odjebe kolena

(a vy navíc nezkoušíte jen zahraniční hráče...)

Reagovat
smazaný uživatel

To teda budou, vzhledem k rozpočtu klubu Nebo ti přišli nekopové z Příbrami levnější?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ono je docela rozdil mezi letosnim rozpoctem a tim co byl v roce 2010 kdy se hrala EL. Z toho pohledu by to mohlo tak nejak stejne. btw. kupovani hracu z Prabrami se mi taky nelibilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to hovno proti tomu rozpočtu co byl tehdá i teď. Neřekl bych že to testování vyšlo na více než 150k.

Reagovat
taws

no podle mě je zase lepší když si trenéři ty hráče pořádně prohlédnou na trenincich a v zápasech, než když se do týmu natahají průměráci z Příbrami (Pilík, Koukal, Smejkal..), kteří zahrajou uplny hovno..

Reagovat
frankiefcb

Ta koncepce je naprosto v pořádku.

Reagovat
Puskas

Tak se to dělá všude, jen u nás byl zvyk nakupovat ligáče, kteří se třeba jinde neuchytili. Levého obránce z našich zdrojů prostě neseženeme.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak teda zahral tenhle Benjamin a ostatni testovani exoti kdyz v tymu nezustal ani jeden? Asi taky na hovno stejne jako ta ekipa z Pribrami

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta ekipa dostala smlouvy, protože je nikdo neotestoval a to byly jiné peníze

Reagovat
Puskas

Reagovat
taws

tak na testování se nepředvedl a tak nedostal smlouvu, na tom podle mě není nic špatnýho...alespon na rozdil od tech z pribramu nedostal zbytecne smlouvu na 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne je, ze se do Baniku ted taha kde kdo jenom kvuli tomu, ze se v zime podaril jeden Narh.

Reagovat
Puskas

Všechny naše kluby pochopily, že je třeba pohlížet i za hranice země.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Banik taky. Narh, Azevedo, Lindpere a Kukec jsou dostatecny pocet. Bohudik za to omezovaci pravidlo

Reagovat
db18

Kukec a Lindpere se ti do toho ale nepočítají

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK PYČO! Rozmrdejte sešivky vyjebané!

Reagovat
oli9

zajímalo by mě co si za dementa..možná že tě i znám když to slovácko je takové malé

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Slávista moc nechápu optimismus, který některé z mých "kolegů" ovládl po zápase na Slovácku.Byli jsme tam naprosto marní.Většina hráčů hrála bídně.Juharovi očividně nesedí post levýho beka, Bílek 3x uklouznul (2x z toho byla velká šance) + na konci trefil břevno vlastní brány.Mikula nic nezahrál, při obdrženým golu vůbec nešel do souboje s hráčem ve vápně, jen koukal hráč Slovácka hlavou nahrává na gól.Gecov byl tradičně mimo a kazil na co sáhnul.Dobrotka na postu DZ dost plaval, Petr s Černým byli k ničemu, Černý je pořád stejně zbrklej , o Škodovi škoda mluvit , protože od hráče, co se mu plete míč pod nohama nelze čekat, že bude hrát dobrýho podhrota.A tím, že dá jeden gol ročně, mě nepřesvědčí....Budu přát Slavii, ale Baník nebude vůbec snadnej soupeř, před Slavií je ještě hodně dlouhej kus cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis co, radeji drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

A neměl bys jí držet radši ty, když ti pojem "diskuze" nic neříká?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon do te sve diskuze napis taky neco pozitivniho, kdyz vyhrali 2:1 a nekritizuj jen jako typicky cesky fanousek

Reagovat
goodbay

Nevidim nic spatneho na kritice vyhraneho zapasu. To spis naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz chces teda diskutovat, tak ja zase nechapu tvuj pesimismus. Skoro vsechny hrace zkritizujes, cekas asi od nich, ze budou sehrani jak Barcelona, kdyz spolu odehrali jen pratelaky. Obrana spolu nastoupila poprve, Slovacko bylo samozrejme herne lepsi, sehranejsi, ale vychytal je Hrubes, ktery je soucasti toho tymu, takze zadne stastne vitezstvi nebo smula pro Slovacko. Proste jsem na tech klucich videl, ze tu vuli maji a nehodlam je za to kritizovat, I kdyz bych taky chtel, aby hrali lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatny individualni vykony a chyby nemaj co delat se sehranosti.Ted jsou vsichni hrozny optimisti a fanousci (jen diky jedny haluzni vyhre) a mozna i bude slusna navsteva v Edenu.Az se zacne prohravat, bude nas zase chodit pulka.

A ne, diskutovat s tebou nechci.Svoji prvni reakci si ukazal, ze to s tebou nejde.

howgh

Reagovat
Mada

Reagovat
F.Torres

a i s takovou tragédií jsme porazili Slovácko, počekej až se ten tým sehraje a hráči budou mít svý dny, to tím pádem bude minimálně na výhru LM

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ale neskutečný štěstí , taková klika, kterou Slavia má jednou do roka Dneska to bude chtít úplně jinej výkon, doufám, že na Slovácku to byl prostě jen den blbec

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem v práci do 70. minuty a radši jsem šel pracovat, než se dívat na to, co tam předváděli ...na druhou stranu je i potence důležitá, věc, která nám dost často háže klacky pod nohy, tak snad to nebyla jen náhoda ...nebyl jsem rád za to, kdo přišel trénovat, a jestli neviděl tu bídu, kterou juhar hrál čistě kvůli blbý pozici a postaví ho tam znovu, tak budu zase dost pesimistickej asi jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem naopak za Beránka rád.Je to realista a je na hráče přísnej, některý to potřebujou.

S tou potencí máš pravdu.Balaj hned napoprvé proměnil to, co jiný loni několikrát spálili.Snad bude takhle potentní i dál, pomohlo by to

Reagovat
SuperBanikovec

Ta pravděpodobná sestava u Baníku se mi moc nezdá. Po výkonu na Dukle Stronati pujde na lavičku, a do hry se vrátí Sukup a místo Lindpereho bude hrát Šichor.

Reagovat
Bosko

Kvůli jednomu (navíc prvnímu) zápasu, se třeba nějaký velký změny v sestavě dělat nebudou.Kdyby měla Slavia vyměnit všechny hráče, který na Slovácku zahráli blbě, tak by museli vyměnit aspoň 7 hráčů.

Reagovat
SuperBanikovec

To jo, ale já vůbec nepochopil proč na Duklu Baník přišel s tím s čím přišel. Sukup je dobrý krajní obránce a postavit tam místo něj stopera Frydrycha si říkalo (a říká) o porádný malér.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že seo objeví v základu Davor, proti slavii by mohl platit, je dobrý s míčem u nohy, a slávisti budou hrát hodně durazně mohl by vybojovat pár dobrých přímáků popřípadě nějákou tu žlutou kartu :)

Reagovat
SuperBanikovec

Tež mě napadl, ale to by musel hrát místo Štěpána nebo Svěrkiho a to by už těch změn bylo možná až příliš.

Reagovat
Bosko

Ten Dobrotka už mě vážně se..re.

Z webu SKS:

"Zápas s Baníkem vynechá také Martin Dobrotka, který má nakopnutý kotník ze Slovácka a chceme, aby byl připraven příští týden"

Chudáček má nakopnutej kotník.Jak je vůbec možný, že mu při fotbale někdo nakopne kotník, že jo?Nakopnutej kotník, to snad není žádná diagnóza, ale prostě ho to chudáčka bolí, tak nemůže hrát.Fotbal je kontaktní sport, to že někdo nekoho nakopne se stává pořád.Spousta jiných fotbalistů s něčím takovým hraje.Když Dobrotka stojí kvůli každý takový kravině, tak se pak nemůžeme divit, že odehraje sotva půlku sezony.

Reagovat
clinger

no Došek ho zprasil slušně,to by odneslo hůře dost fotbalistů

Reagovat
salami

tak odehrát by to asi mohl, ale jestli ho to bolí a tu nohu by šetřil, tak to smrdí zase nějakym nataženim nebo něčim podobnym, jak bude nerovnoměrně zatěžovat tělo, takže to vynechání asi nebude uplně od věci, navíc na DM hraje tužku, takže pro něj v sestavě neni místo, až se proti Baníku zjistí, že Bílek to nezvládá, tak se další tejden bude zdravej Dobrotka hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Tím líp, vedle Gecova se postaví snad Piták nebo Baez. Snad Piták, hlavně on zařídil na Slovácku 3 body.

Reagovat
Losinho

Proč vedle Gecova omg?

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

debile

Reagovat
smazaný uživatel

neznasam banik ale nech vyhraju nad jude slavia

Reagovat
smazaný uživatel

drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cepinzcegamy

tak slovák, kterej fandí spartě, co bys chtěl

Reagovat
Losinho

To bude zas pastva pro oči aneb Pokud o haluz číslo 2.

Snad nastoupíme ve 4-1-3-2, nechci vidět Gecova v základu.

Reagovat
salami

já chci vidět Gecova v základu na beku, má na to parametry a hůř než Juhar/Mikula minule tam zahrát nemůže, zkusil bych ho asi nalevo místo Juhara, kterej by se mohl posunout na křídlo, ideálně Hrubeš- Mikula, Latka, Bílek, Gecov - Baez - Černý, Piták, Juhar- Škoda- Balaj, ale spíš čekám v základu Zmrhala, kterej minule nehrál špatně a má dar na to dostat se téměř pokaždý do sestavy

Reagovat
salami

tak jsem si přečetl to preview a měnim -juhara za Boudjemu

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej strach, že Beránek moc Boudjemu v lásce nemá a mít nebude. Snad mu ukáže, že patří do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

No spekulovalo se o tom, že se ho chtějí zbavit kvůli platu. Má prej 3x víc než je průměr ve Slavii, navíc je neustále zraněnej. Ještě k tomu Beránek sám nevypadá, že by byl milovníkem cizinců. Tak uvidíme. Pro mě za mě ať má 3x větší plat, když je 3x lepší než ostatní.

Reagovat
Losinho

Vždyť si přivedl Balaje a Baéze...U Boudjemay šlo prý hlavně o to, že patřil Kornějevovi, a po odchodu Rusů ze Slavie tak vypadal reálně i jeho odchod...ať to bylo jakkoliv, je dobře, že zůstal.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baez byl několik let na Slovensku a Balaj je Albánec, já myslel spíš ty exotičtější hráče. Západ, Afrika atd.

Reagovat
Sosi

Beránek hlavně není příznivcem techniky

Reagovat
Mada

Reagovat
Losinho

Po tom, co jsem včera viděl Rumuny s Plzní nechápu, proč k nám chodil. Velkej krok zpátky.

Reagovat
Losinho

Boudjemaa od začátku ještě hrát nebude řekl bych. Mikula bude dobrej, v Jihlavě se mu dařilo, naopak zápas na Slovácku se nepovedl z obrany snad nikomu, nehrotil bych to po jednom zápase. I když co se týče Juhara, tak z něj prostě pořádný obránce nikdy nebude. Nikdo místo něj tam ale očividně není, leda dát poslední šanci Nitrianskýmu, Gecova v sestavě vidět nechci. Totéž platí o Zmrhalovi, ale ten si základ za Slovácko určitě vyslouží.

Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Baéz - Černý, Piták, Zmrhal - Škoda, Balaj

Reagovat
fabec1222

Slavia Praha - Baník Ostrava 0:0

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 2:0

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1:1

FK Teplice - České Budějovice 1:0

Sparta Praha - Vysočina Jihlava 2:1

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1:1

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 2:0

Viktoria Plzeň - Baumit Jablonec 3:3

Reagovat
martin1

Plzen - Jablonec 3:3 - no mozna by to tak mohlo byt - Plzen nema obranu a Jablonec snad take ne

Reagovat
cepinzcegamy

všechny zápasy 3:0 a 4 miliony mám doma

Reagovat
Liquid

Slavia - Baník 1:0

Slovácko - Bohemka 2:0

Brno - HK 0:0

Teplice - ČB 2:2

Sparta - Jihlava 3:0

Liberec - Příbram 1:2

MB - Dukla 1:0

Plzeň - Jablonec 2:2

Reagovat
johnik

Teplice

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta vyhraje 5:0

Reagovat
cepinzcegamy

a ve švédsku pak dostane 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

my mame v tymu nejakyio Vyhnalka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hral v Liberci ne? Někdo s podobným jménem....To je zdrobnělina od Vyhnala

Reagovat
smazaný uživatel

Dohnalek, ale uz davno tam nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza bude přijatelná.Hra určitě ne...

Reagovat
Puskas

Hlavně ať jim to tam vydrží svítit celý zápas.

Reagovat
salami

po puli 5:0 a budete rádi, když se zhasne a pojedete domů

Reagovat
Puskas

výkřik do tmy

Reagovat
Losinho

Na vás si posvítíme...

Reagovat
Recoba Inter

OT: hraje z vás někdo HearthStone?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop

Reagovat
ACSeRw!n

ee, DoC ftw

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát by měli ti, co se předvedli minulej zápas. Pokud nastoupí zase Petr, tak budu nasranej. Juhar by mohl na jeho místo, protože on levej bek není a nebude.

Ideálně: Hrubeš - Mikula, Bílek, Latka, ??? - Gecov, Baez - Juhar, Boudjemaa, Piták - Balaj

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar místo otazníků a Míňa místo Juhára...nedá se svítit...radši bych tam Koreše

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se taky v sestavě líbil Koreš víc.Každej na něj nadává, ale je hrozně běhavej a poctivej, což se mi líbí.A Černý je zbytečně zbrklej, příjde mi, že si hrozně nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

Černý byl hroznej! Sice umí ten míč vyvést nebo chvíli podržet, ale kolik promešká skvělých momentů ke klíčový přihrávce nebo k nějakýmu tahu na bránu, to je strašný. Pamatuju, že na Slovácku přibrzdil několik útoků a nebo zbytečně dlouho vedl míč a většinou ztratil. Ten by měl dostávat šance, ale ne hned v základu.

Reagovat
salami

hlavně ne Piták na kraj a Škoda si zaslouží hrát a hrát i bude, spíš to vidim na jednoho z dvojice Piták - Boudjemaa na lavici, oba byli zraněný a nejsou asi ještě uplně stopro fit, tak se prostřídaj

Reagovat
PlackaSKS

Dneska čekám mirnou převahu a tak v 80 minutě gol baníku na 0:1 po chybě bílka... ale budu doufat, že vyhrajeme 3:1, že juhar nenastoupí na levym beku, že mikula bude chodit do soubojů a že boudjemaa zvládne celý zápas

Reagovat
cepinzcegamy

tak ňák, ňák tak. Já teda doufám, že mikula nenastoupí vůbec, protože to byla podle mě největší tragédie a doufám, že v sezoně si občas kopne Oskar Fotr, a že ho hlavně hned při první příležitosti neprodaj, jak maj ve zvyku.

Jinak věřím v nulu na straně Baníku, protože jestli máme nějakej post skutečně kvalitní, tak je to brankář, což Hrubeš potvrdil na Slovácku měrou vrchovatou, a to je vlastně dvojka...

Reagovat
PlackaSKS

jenže braknář to sám neutáhne a naše obrana na slovácku mě bohužel nepřesvědčila...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžete hodnotit po jednom ostrým zápase? Už jenom to, že ani jeden z nich minulou sezonu v tý obraně nebyl je dost síla. Chvilku to potrvá. Naopak Mikula snaživej a rychlejší než Dostál, určitě i víc talentovanej.

Reagovat
PlackaSKS

juhar hrál prostě na levym beku špatně, toho tam nechci. a mikulu jsem tam nechal, pokud se podíváš výš. jen bych chtěl, aby konečně chodil do soubojů a ne na ně jen koukal jako já na hanspaulce...

Reagovat
cepinzcegamy

tak jasně, že to teď nemá cenu hodnotit, bohužel zatím to (i když jenom v jednom zápase) vypadalo jako doposud, čili hrůzostrašně. Mikula prostě ne , ale dám mu teda ještě šanci

Reagovat
smazaný uživatel

OT hrajete někde fanligu? nebo je nějaká EF liga do který bych se moh zapojit? nebo někdo kdo by něco takovýho podpořil?

Reagovat
Puskas

Coutinho má jednu

Reagovat
smazaný uživatel

a je možný se do ní ještě zapojit? popř. jak? (úředpokládám že mě musí pozvat?)

Reagovat
Puskas

já v ní jsem, když tak počkej, až tu bude, já těm věcem moc nerozumím, jak přesně fungují

Reagovat
smazaný uživatel

no já právě poslední dobou moc času na diskutování a pročítání diskuzí nemám a chtěl bych to stihnout ještě před startem dnešního kola pokud to jde

Reagovat
vlastik

mu napiš PM s názvem týmu, třeba si toho všimne

Reagovat
salami

já myslim, že už to nejde a navíc je to omezený 16 týmama

Reagovat
Coutinho10

presne jak pise Puskas...tak ta Fanliga je omezená na 16 míst a navíc už je uzavřena

max. se můžeš pridat ty i ostatní do fantasy na seznamu

http://fantasy.sport.cz/ceskaliga/mini_leagues/5895

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam sakra zas dělá ten Gecov? Petr taky proti Slovácku příliš nezabodoval, Škoda by se mi líbil víc na hrotu vedle Balaje.

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
czech_mira

OF: Které ligy se dají oficiálně sledovat online? (i za poplatek)

Myslím tím v dobré kvalitě, oficiální cestou.

Synot liga - isport.cz

Bundesliga - Eurosport Player

Víte prosím o něčem takovém pro jakoukoliv ligu? Díky

Reagovat
db18

Primeru Division dávají na tipsportu - akorát nevím, jestli tam jde dát fullscreen

Reagovat
mickey mouse

http://www.bet365.com tam toho dávají spoustu, ale taky to nejde dát na fullscreen. Loni tam byla myslím celá Serie A, každý zápas.

Reagovat
db18

...a přes ctrl+ to jde zvětšit? (vím, že na tipsportu takhle většina zvětšit šla...)

Reagovat
j_mrazik

Jaká se čeká návštěvnost? Přemýšlím, že bych zašel.

Reagovat
PlackaSKS

to je přece povinnosti, ne? čekal bych kolem 6tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slabota.

Reagovat
PlackaSKS

neřikám, že není... ale třeba se pletu. bude to první domácí zápas sezony a ještě k tomu s baníkem, třeba se to na 8-9 vyšplhá. i podle toho kolik přijede ostraváků

Reagovat
cepinzcegamy

asi jako na duklu. Je pátek a prázdniny, čili se to na 8-9 oficiálních vyšplhá, tj. reálně bude těch 6000 a máš pravdu tudíž rovnou dvakrát

Reagovat
HorajzmAmmann

Baníkovců bude rozhodně víc než na Dukle ! Tipuju 700 !

Reagovat
cepinzcegamy

čím víc, tím líp. Na dukle prý 503 chacharů, tak schválně

Reagovat
centos

Očekávám atak na rekord, který v Edenu činí nějakých 850.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cepinzcegamy

měli byste. Dodalo by to i váhu domácímu bojkotu a překonat rekord zrovna o prázdninách a k tomu v pátek ve 20:15 ještě víc...

Reagovat
Kepy_FCB

Těžko. loni byla "mobilizační kampaň" letos ne. Každopádně počet bude výborný, vidím ho jako HorajzmAmmann

Reagovat
Hokaido

a na spartu je kolik, nevíš ?

Reagovat
Kepy_FCB

4500 ale z mistr.sezony

Reagovat
Hokaido

masakr já jsem ještě cucák, to jsem o spartě sotva věděl. Ani si tu atmisféru snad nedokážu představit

Reagovat
centos

No vždyť to říkám..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Tipuju 7 litrů, hromadné zklamání z výkonu a spokojené chachary, ale tak snad se pletu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka - Byrtus, Frydrych, Baránek, Sukup - Greguš, Mensah - Štěpán, Kukec, Azevedo - Narh Minimálně ten Frydrych at hraje na stoperu !!!!!

Reagovat
SuperBanikovec

Možná ještě Šichor místo Mensaha

Reagovat
taws

Radši bych ale v základu Šichora

Reagovat
HorajzmAmmann

Mensah má hodně míčů, sice všechno dá do strany nebo na stopery ale Greguš může hrát trochu ofenzivněji.

Reagovat
Puskas

kde máš Vencu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ač muj oblíbenec, kdyby takhle hrál Kraut tak na něj nadáváte ... sorry

Reagovat
Puskas

ok, ale po jednom utkání ho posadit? bude hrát místo Azeveda

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě že to není vůbec o jednom zápase !!! O jednom zápase je možná Lindpere, ale Svěrky bohužel vubec. Jinak tohle je jak bych to poskládal já. Trenéři to dají asi stejně jako na Dukle, 100 nechají Holzera, možná dají na lavičku Stronatiho a na kraj Sukup.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, Venca hraje hovno uz delsi dobu a drzi se v zakladu jen protoze je to ikona klubu. Rikam to porad, meli by ho posadit na par zapasu at se vzpamatuje.

Reagovat
Puskas

Já to beru tak, že po tom zranění ještě furt není plně v ráži

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozny, prave proto by nebylo od veci ho na 2-3 zapasy nechat sedet. Precejenom Davor je pro banik dulezitejsi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Davor má taky výkyvy... Nejstabilnější jsou stopeři Baránek, Frydrych a tak by to mělo zůstat.

Reagovat
Puskas

Já mám oba moc rád, plus Greguše, ten je velice důležitý prvek v naší hře, ohromně vyrostl v té Anglii.

Reagovat
HorajzmAmmann

Greguš

Reagovat
HorajzmAmmann

Může to být i tím, že hraje podhrota, vysunul bych ho na hrot s Narhem. střed zálohy Kukec, Greguš a kraje Štěpán, Azevedo !

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem hlavní klub Baník - vedlejší Sparta ??

Reagovat
smazaný uživatel

No ne tak uplne, moc ji to preju v evrope, ale to je tak vse :-D

Takove Plzni to nepreju nikde, nesympaticky paklub s nesympatickym trenerem a kapitanem syslem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že to máš srovnaný

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
F.Torres

Bude to boj, ale věřím ve výhru. Očekávám souboj o každej míč a věřím, že standartky rozhodou. Tip: 2:1 pro SKS

Pokud se to podaří, tým by se opět přiblížil o něco záchraně a naopak by potopil Baník. Nesmí se do dostat opět do té fáze, kdy hráči měli svázané nohy bojem o záchranu.

Jinak škoda, že Piták je pořád mimo, ale snad nastoupí opět na 30 min a pomůže týmu za 3 bodama

Reagovat
HorajzmAmmann

Momentálně hrajete o titul a myslíte na záchranu... ach ten alibismus

Reagovat
SuperBanikovec

Nemyslím, že pokud jeden z klubů prohraje bude automaticky hrát o záchranu. Přece jen je ještě dost zápasů k dobru, kdy se dá dobře odrazit.

Reagovat
F.Torres

Tak to nemyslím. Je to myšleno tak, že oba minulou sezonu o záchranu bojovali a pokud by se to letos opět opakovalo (což si nemyslím, jelikož tam jsou jinačí adepti na sestup), tak to chce pro jistotu Baník za každou cenu porazit.

Reagovat
Puskas

S Beránkem o záchranu hrát nebudete.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Baez a Balaj vypadají hodně solidně. Nevíc co Latka, Petr a Boudjeema ale kádr je celkem kvalitní. Uvidíme...

Reagovat
F.Torres

V to doufám, každopádně chce to co nejdřív získat těch +- 30 bodů, nejlépe tak do 22 kola at je klid a pak at teprve zkusí se probojovat co nejvýš. Každopádně to chce vytvořit nějakej bodovej základ co nejdřív. Pak by se mohli svést na vítěznej vlně jako třeba loni Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teplice minulý podzim a my tenhle, to je diametrálně rozdílný pojem fotbalu.

Reagovat
frankiefcb

Dneska rozhovor se Svěrkim v Deníku Sport. Zajímavé!!

Reagovat
SuperBanikovec

O co šlo?

Reagovat
frankiefcb

O jeho budoucnosti (že by rád ještě do zahraničí), o stěhování do Vítkovic, kde vyslovil svůj názor, že peníze mělo město investovat do Bazalů, o jeho momentálním rozpoložení a o vůbec o jeho fotbalovém životě. P.S: Plus se trošku obul do Bakaly.

Reagovat
SuperBanikovec

Zahraničí bych mu přál ale pochybuju. Jak se sakra vůbec dostal k Bakalovi?!

Reagovat
frankiefcb

Bavil se o případném finančním vstupu do klubu. Že má vztah ke klubu. Třeba jako pan Bakala k cyklistice. Na to pan redaktor napsal: To vás neštve? že podnikatel Bakala, který vydělal díky tomu, že se lacino dostal k OKD Baník ani jiný regionální klub nepodoporuje? A Svěrki: Je divné, že lidi z Ostravska, kteří patří k možná nejbohatším v Česku a dost na tomto regionu vydělali, mu t nevracejí zpátky. A to nemám na mysli jen fotbal.

Reagovat
Miky.77.14

Snad 2:1, ale je to jedno jak to dopadne, hlavně ať zůstanou tři body v Edenu

Reagovat
Fernando_Torres

Zase ty nesmysly s tim, že vítězná sestava se nemění... Vždyt i ten obrat přišel až díky střídáním a obrovskýmu štěstí, jinak to byla super bída... Chtělo by to minimálně tři změny, Juhara na beku nechci vidět, Gecov by měl taky sedět, škoda zranění Dobrotky, Baez i Boudjemaa, pokud už je ready, tak musej hrát základ... Doufám, že Beránek na žádný vítezný sestavy nevěří

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju výhru Slavie 1:0 (Černý)

Reagovat
Shevchenko

1:3

Reagovat
PlackaSKS

hrubeš-nitranský, bílek, latka, mikula-boudjemaa, baez, gecov, juhar-škoda-balaj... kraje obrany jsou sice děsivý, ale klidně bych to zkusil...

Reagovat
ACSeRw!n

dneska v Edenu ocekavam vynikajici atmosferu. Chachari prijedou tradicne v obrim poctu a snad se hecne i TS a bude co nejvic natriskana

Reagovat
smazaný uživatel

Navsteva bude dobra, minule se vyhralo, takze dneska prijdou i "takyfanousci" ....

Reagovat
Losinho

Jestli viděli zápas na Slovácku, tak nejspíš ne.

Reagovat
ACSeRw!n

nejde o to jaka bude kompletni navsteva, ale o to kolik lidi bude aktivnich na TS

Reagovat
Kepy_FCB

Něco mi říká že přízeň sudích pro Slávii bude dnes pokračovat...

Reagovat
Losinho

Nám pomůžou jednou za rok, takže nemusíte brečet dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubeš - Nitrianský, Latka, Bílek, Juhar - Baéz, Zmrhal - M.Černý, Boudjemaa, Petr - Balaj

tuto sestavu bych volil pro dnešní zápas, Piták připraven na střídačce jako alternace za kohokoliv ze záložní řady...Případně Škoda místo Petra s tím , že záloha by byla Baéz, Zmrhal - Boudjemaa, M.Černý - Škoda, Balaj , hodně zajímavá varianta, dva defenzivní záložníci , přičemž Zmrhal by měl i defenzivnější úkoly, dvě křídla Míňa s Damienem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, kde všude lze zápas sledovat kromě osobní přítomnosti na stadionu ??? Vysílá ho jen stanice SLOVAK SPORT 2 ??? Nebo i jiné televizní kanály, případně dá se sledovat někde přes internet (stramy, live vstupy...) Díky moc .

By the way, where can we watch evenings' football match between Slavia Prague and Baník Ostrava with the exception of personal visit in Eden ??? Does it broadcast this match only TV Slovak Sport 2 ? Or its some possibility for watching by means of the other sources ? :) Thx very much

Reagovat
centos

isport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

v otázkách se používá any, když už to musíš psát anglicky... a to "or its" je taky minimálně divný. apostrof u evenings je za s... taky bych dal personal visit of Eden a ne in Eden. osobní návštěvy Edenu zní podle mě líp než osobní návštěvy v Edenu.

Reagovat
cepinzcegamy

He are very best on England

Reagovat
PlackaSKS

one of the goodest

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem rodilý mluvčí, tak se omlouvám, jestli to nějak vadí ...

Reagovat
PlackaSKS

V pořádku, omluva přijata.

Reagovat
TheAdy

Alexander Pope

Chybovati jest lidské, odpouštěti božské.

Reagovat
PlackaSKS

není nad to se v páteční pracovní odpoledne příbližit božstvu...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase žádný velký gramatický chyby jsem nenapsal, gramatiku docela zvládám díky ročnímu studiu na jazykovce (i když už je to x let zpátky)...Spíš slovní zásoba a dialogy, to je průser...

Hlavně aŤ dneska naše Slavia urve 3 body, ten pohled na tabulku by byl skvostnej

Reagovat
PlackaSKS

Souhlas, je načase jít do trháku, sparta nám pořád až moc dýcha na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý nekomentovat, musíme se soustředit na sebe a svoji hru, podle mne letos ta liga bude extrémně vyrovnaná a když budeme jakýmkoliv způsobem teď ze začátku ligy sbírat body, bude to super :) Protože až se zabudují automatismy a kluci se sehrají, tak můžeme překvapit a ne málo. Já si totiž myslím, že náš kádr je kvalitní a když jeho kvalitu porovnám s Teplicemi, Libercem, MB, Slováckem, tak určitě ne horší, s výjimkou Jablonce a samozřejmě, rudých a Plzně

Reagovat
PlackaSKS

to byl samozřejmě jen vtip. kdyby vyšel začátek a tým si sednul, tak bych nás viděl maximálně kolem 4-5 místa. očekávám spíš 6-7... hodně záleží na týmech jako slovácko nebo baník, od kterých čekám minimálně to samé jako loni nebo v případě baníku výrazné zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasné, ale opravdu se Spartou se nemůžeme měřit, ta mě momentálně nezajímá, bohužel mě jen děsí ta představa, že je dost pravděpodobné, že letos v lize nebudou mít konkurenci..Plzeň je v dlouhodobějším útlumu a křivka její výkonnosti má sestupnou tendenci , ostatní týmy na to potrápit Spartu nemají...Já myslím, že od 5.- do 8.místa bychom se klidně mohli pohybovat, bude taky záležet na několika faktorech, zejména mě děsí situace v obraně, tam moc hráčů na výběr nemáme a v případě karet/zranění by to byl průšvih...

Reagovat
Hokaido

proč co píšeš anglicky proboha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už podle "češtiny" snad poznáš, že se nejedná o čecha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

tak to se moc nepovedlo, co?

Reagovat
smazaný uživatel

A podle angličtiny, že se nejedná o Angličana

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nějakej mutant, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za tu angličtinu, to jsem zde zkopíroval omylem, bylo to psáno pro jiné stránky/účely ... Jinak apostrofy a podobný věci já neřeším, píšu na klávesnici rychle a občas se nějaký překlik stane :D Takže isport.cz ??? díky moc

Reagovat
TheAdy
Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit (nevím proč), že Jarda Zmrhal nás všechny dneska překvapí...Já bych to tomu klukovi snad i přál

Reagovat
cepinzcegamy

dostane rudou ve 2. minutě, to bude překvapení

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení bude, jestli jí dostane před Baézem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se odrážíme do předkola LM...Hrubeš- Nitranský, Latka, Bílek(počítejme podklouznutí), Juhar - Gecov, Baez- Zmrhal, Piták/Škoda, Boudjemaa-Balaj.....taky bych chtěl vidět Vukadinoviče, Hrubýho, a jednoho z tria Černý Petr Prošek.

Reagovat
PlackaSKS

já bych zase chtěl, aby juhar nehrál na levym beku... to bych tam snad radši zkusil i toho gecova

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho tam dal, aby alespon trošku stíhal rychlostně.Dát tam Gecova tak nevim nevim

Reagovat
PlackaSKS

on je sice v každém souboji včas, ale taky každý prohraje. proti slovácku hrál úděsně a já bych ho daleko radši viděl vepředu, kde by neměl tolik defenzivních povinností. navíc mi přišlo, že si dopředu celkem rozumí se zmrhalem

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal musí hrát. U něj je velké možnost, že se chytí..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, dneska Slavia vyhrát a zítra jazda

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava zní, že Kukec bude v ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Slávie zaplatí rozhodčímu pro další zápas?

Reagovat
ACSeRw!n

nic, nema na to prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda nic nestojí...

Reagovat
Mada

1,-

Reagovat
Miguel19

Koho do základu? Svěrkoš nebo Balaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Narh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednoho z 0:0 utkání

Reagovat
Didier Drogba

Pražská židovská obec vs. Polská židovská obec...to bude podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale vymrdanec.. To svět neviděl

Reagovat
TheAdy

že se rozčiluješ, internetový hrdino.

Reagovat
taws

pořád lepší podívaná než Brněnská cikánská obec

Reagovat
TheAdy

noooo... nerad to říkám, ale něco na tom bude

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

ty seš ale debilní sráč

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Omlouvám se,ale chci se zeptat Strakonice,Kunice a Roudnice n. L. už nehrají ani ČFL ani Divizi? nevíte někdo proč?? díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Baez, Zmrhal - Vukadinovič, Škoda, Černý - Balaj ... juhar + záloha

Reagovat
smazaný uživatel

to je ofiko?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jo...

Reagovat
smazaný uživatel

juhuuu

Reagovat
HorajzmAmmann

Kukec, Šichor v základu Frydrych zpátky na stoperu Výborně jen tak dál !!! Snad se dneska předvede Svěrkoš a trošku mu zase začnu věřit, jinak sestava nejlepší možná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč stále nedostává důvěru Robert Hrubý?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Baéz, Zmrhal - Vukadinovič, Škoda, Černý - Balaj

sestava na Baník...Beránek snad ví, co dělá, ačkoliv já bych měl několik výhrad, na pravýho beka určitě Nitrianského, jeho fotbalovost a podpora ofenzivy by mohla být platným prvkem dneska proti Baníku...

Hrubeš - Nitrianský, Latka, Bílek, Mikula - Baéz, Zmrhal - Vukadinovič, Piták (Boudjemaa), Juhar - Balaj

Reagovat
Puskas

Juhár na Štěpána? To vypadá slibně...

Reagovat
HorajzmAmmann

Na Kukece

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to není KJVCD ale MBSVCD?

Reagovat
Hafna

Latka dneska gol 8,0 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

barák na to!

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

Máš 8 baráků?

Reagovat
Hafna

nemám ani jeden, studentský byt v podnájmu se sází těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo jediná dvojka bude v Plzni!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

škoda, že to je 4-4-1-1, takhle tam Svěrky bude utopený

Reagovat
db18

Baník už nespí před zápasem na Suchdole?

Reagovat
Puskas

jeli vlakem:)

Reagovat
db18

No - dřív právě spali před zápasem na Suchdole v Galaxii - a to už docela dlouho, tak mne překvapilo, že to změnili

Reagovat
goodbay

Chodis na CZU?

Reagovat
db18

jj - ale potkal jsem je tam jen jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

CZU

Reagovat
ACSeRw!n

slovenskej komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Isport to preberá od SLovak Sportu a tam to komentuje najneschopnejší komentátor akého poznám

Reagovat
smazaný uživatel

Pežina

Reagovat
F.Torres

Sakra, jdu na čt a zjitím, že to nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor je úplně mimo, navíc neumí ř

Reagovat
Miguel19

Divný když je to Maďar..

Reagovat
Kang & Kodos

S ř musíš u Slováka počítat, ale ten jeho Baníček mě dostává

Reagovat
db18

isport o dvě minuty za tipáčem

Reagovat
Miguel19

Byl i minule.

Reagovat
db18

minule mi to nešlo ale štve mi, že to nejde dát na full screen (a isport má "internal server error)

Reagovat
Error

Jen bych uvítal, kdyby na tom blesku samotná stránka nesignalizovala gól minutu předtím, než se opravdu na zpožděném přenosu objeví.

Reagovat
F.Torres

kde na to koukáš?

Reagovat
Error
Reagovat
F.Torres

díky

Reagovat
ACSeRw!n

zdalo se mi to nebo rek "prazska praha" ?

Reagovat
monty25

Nevím, ale teď řekl "gólman ostravského Baníčku".

Reagovat
db18

Baníček řiká celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdalo, naozaj to povedal....vravím že ten komentátor je "elita"...Slovak Sport

Reagovat
db18

nestranný komentář: "Ostravský Baníček"

Reagovat
Kang & Kodos

Už se těšim na Plzničku a Spartičku

Reagovat
ACSeRw!n

chachari

Reagovat
Shevchenko

To je taková bída

Reagovat
Gryphonheart

anketa

ano (105 / 50%)

ne (105 / 50%)

Reagovat
db18

chtěl jsem to posrat - a ono takhle:

Obsadí Sparta a Plzeň znovu první dvě místa?

ano (106 / 50%)

ne (106 / 50%)

Reagovat
Error

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Čapek..

Co ten Baez jak dostal toho lepáka, to bylo nechtěně? Já to nějak nepostřehl..

Reagovat
Bosko

Nepostřehl?Spíš si to neviděl, protože opakovaný záběry na SP2 působí jak z doby kamenný

Co sem viděl já, tak to až tak nevinně nevypadalo, ale oba se pak objímali, tak to Baez asi nehrotil

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle přesně jsem to viděl i já, ale nechtěl jsem dělat hned scény a raději se optal

Jinak Baez zatím nejlepší na place

Reagovat
Bosko

Není špatnej, líbí se mi, že umí nahrát a vybojovat míč.Jen se budu celej druhej poločas bát, aby dohrál Jestli nejlepší na place, to nevím, protože se mi líbí i Vukadinovic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je druhý nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda nejlepší střelec SL

Reagovat
Bosko

Úroveň přenosu na SP2 je opravdu neskutečná.Komentátor snad nejhorší, co sem slyšel, kamera hrozná, opakovaný záběry jsou směšný.....Že se do toho ty Slováci se*ou když to neuměj.Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale zlatej FANDA

Reagovat
Puskas

Kdo to komentuje? Má hlas jako Marko

Reagovat
Bosko

Nevím, neznám ho.Nemůžu to porovnávat, hlasy všech slováků mi příjdou stejný Je to nějakej mladej mimoň

Reagovat
Puskas

Slávia bude strídať, ak som to pochopil správne

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to Marko, je to taký šašo ktorý začal komentovať pri vzniku Slovak Sportu a vtedy to bolo ešte 100krát horšie ako dnes, tak si to skús predstaviť ....meno mi teraz nenapadá ale je to fuk.

Reagovat
Puskas

představit si to nelze

Reagovat
Bosko

nebo "Okrem Balaje se v prvom kole trefil aj Bakos a Horvath"

Vubec sem nepochopil smysl tyhle vety

Reagovat
smazaný uživatel

ten neschopák za komentátorskym mikrofónom sa volá Róbert Kmeťo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Horší kameru jsem na fotbale snad v životě neviděl

Reagovat
Bosko

Nejlepší je, když chtěj pustit opakovačku a je to jenom zoom původního záběru.Ještě k tomu je to roztřesený a pustí opakovačku toho, co se dělo deset sekund a deset metrů od toho, co chtěli původně zopakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport je najamatérskejšia športová televízia aká kedy existovala, ich prenosy a učinkovanie na scéne je prúser za prúserom, raz sú výpadky zvuku, raz obrazu, potom je komentátor mimo, potom ja mimo kamera, presúvajú si prenosy z jedného kanála na druhý ako sa im zachce, klamú, zavádzajú, tým pádom aj okrádajú ľudí a robia si z nás ovce. A hlavne všetko čoho sa dotknú pokašlu a zničia športový zážitok. Je to proste odpad a my to musíme trpieť.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mada

Reagovat
Liquid

zatím od Slavie solidní výkon, gól tomu pomohl, Baník poměrně marnej, hraje po vápno a tam nic

Reagovat
F.Torres

Škoda celkem produktivní, jen škoda, že nepřidal dalšího fíka, šanci měl pořádnou teda! Baník lepší ze hry, až překvapivě dobří jsou. Chybí jim ovšem koncová část. Slavia naopak ve hře nic moc, ale jakmile se dostanou k vápnu, tak to vždycky smrdí.

Snad to Slavie udrží a přidá ještě jeden gol aby se uklidnili.

Reagovat
Bosko

Produktivní tenhle gól byl vyloženě haluzní, snad ani neví jak ho dal.Ale díky bohu za to

Reagovat
F.Torres

Tak už proti slovácku, tedka tam byli další 2 pořádný šance.

Reagovat
Bosko

Ovšem ten Škodovo gól proti Slovácku, to byla láhudka, udělal to naprosto ukázkově.Tohle byla spíš haluz.Je pravda, že pak ještě zaslouží pochvalu za to, jak se natlačil do zakončení po tom centru, jen smula ze to netrefil lip.Jakmile ma mic na zemi, je to porad traged, ale zda se, ze po dobrym centru se muze ukazat i jeho dobra stranka

Reagovat
Puskas

Bída, bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje jeste stat, kde domaci ligu dava jen cizi tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako LEN? Veď u vás ju dáva hlavne ČT tak čo sa sťažujete.....u nás to dávajú Rumuni už 4 roky a musíme to prekusnúť....

Reagovat
Bosko

Buď rád, že Rumuni a ne Slovak sport

Reagovat
smazaný uživatel

To je vas problem, ze vam to davaj rumuni. Vim, ze to dava vetsinou CT, ale v patek musime trpet hruzu ze Slovak sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to trpím tiež....českú ligu sledujem pravidelne každé kolo a našu vôbec lebo nemám kde....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me mrzi. To nastve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Svěrkoš je fakt hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

vážně mi udělalo radost, že jsem si zaplatil 38 korun za den na slovaksport, abych to viděl v lepší kvalitě než v malym okně na tipsportu a oni mi napíšou, že zápas není možný sledovat v mé zemi, to je už je vážně výsměch ...a jinak teda čapek asi jednou přesídlí na slovensko, tam nebudou chápat, že existuje tak skvělej komentátor...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, že sis zaplatil, když to můžeš sledovat zadara na Isportu v HD kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

"hd"

Reagovat
smazaný uživatel

když na to sázím live, jsou ty dvě minuty zpoždění docela dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Už jsem si kvalitu přepnul.

Reagovat
Manau

Můžu tě poprosit o link?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry přečetl jsem si to až teď. pro příště tady http://synotliga.isport.blesk.cz/

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty kde žiješ že nevieš o tom, že na isport.cz idú všetky zápasy zdarma túto sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

a spíš mi šlo o princip, že placená tv, ať už za jakýkoliv pakatel, nesmí vysílat českou ligu v česku...

Reagovat
smazaný uživatel

No proste ide o rozdelenie práv na televízne a internetové. To je celé.

Reagovat
TheAdy

ale je to hnus. česká liga patří do česka, ne do madarska

Reagovat
Bosko

"Slavia by mohla pokracovat dalej ve svojom koncerte, ktery zacala hned na zacatku"

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je první liga sakra? pff...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, borci můžou jít do brejku, potřebují rychle hodit aut a jde pro míč krokem, vypínám

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na fetu, před 30s šel Narh dolů a on ho zmíní v následné akci

Reagovat
Miguel19

V mém zápasu Narh furt hraje. Tak jestli na fetu nejsi ty..

Reagovat
Euphael

Frajer komentuje Slavia Baník a říká Sparta

Reagovat
Kang & Kodos

Však co, zlatá střední cesta

Reagovat
Bosko

Ty vole, to je střídání.V 60.minutě Gecov za Balaje Takhle si Beránka pamatuju z Blšan.Po poločase vedli jedna nula a ve druhým už jenom betonovali

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, hraje o záchranu. Tady se hraje hlavně na jistotu.

Reagovat
Bosko

Tohle právě moc na jistotu není, to je spíš cesta do pekel....Jestli není Balaj nějak zraněnej, tak nechápu ten luxus stáhnout ho takhle brzo a dát tam to kopyto

Reagovat
Error

Ale krásná střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně není Piták v základu, když to minule svým příchodem tak zvednul?

Reagovat
Bosko

Pořád prej ještě není úplně v kondici.Zvládne maximálně 30 minut.No a já se obávám, že není dostatečně defenzivně laděnej, aby ho tam Beránek teď poslal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá. Příště si ho tedy do Fanty nedám

Reagovat
Bosko

Teď tam jde, Míra si věří po tom druhým golu.Tak třeba ti ještě nějaký body udělá

Reagovat
taws

No nic..návrat do reality..už se tu vykřikovalo o pohárech a místo toho přijde prohra v cirkusu

Reagovat
Bosko

Ostravák mluví o cirkusu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co se ve Slavii v posledních 5 letech stalo, je tahle reakce opravdu nemístná.

Reagovat
Bosko

A Baník je v pohodě jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě Baník nezajímá. V "mým" klubu je (byl) bordel jako prase a já mam řešit, jestli to jinde bylo horší?

Reagovat
Bosko

Ano, pokud někdo mluví o cirkusu a sám jednomu fandí , tak je to k smíchu.Neříkám, že ve Slavii není bordel a že to není cirkus, ale ostraváci by v tomhle měli radši pomlčet.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, já to takhle nevnímám, že někdo to napsat může a někdo ne. Pravda je to vždycky. Ale důležitý jsou 3 body

Reagovat
taws

Ano

Reagovat
Bosko

Tak tam máš ještě jeden, ty cirkusáku

Reagovat
taws

užívej si to, dlouho se vám to nepoštěstilo

Reagovat
Bosko

Já výhru nad Baníkem rozhodně nepřeceňuju.Je to povinnost a těžký soupeří teprve příjdou

Reagovat
Mada

Reagovat
Bosko

Kdo by to byl řekl, že někdy padne gól po ose Škoda-Zmrhal? Škoda je v životní formě

Reagovat
goodbay

Slavisti vyfotte si tabulku. Tenhle pohled se vam nepostestil dlouhych 6 let.

Reagovat
F.Torres

Yes, Latka a Škoda, to byla golová tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Celej kotel do půl těla. Jen holky to kazej.

Reagovat
stas87

Aldo zahral dneska dobre?vidim ze zlta za keci ci faul?inak on mal kazdy druhy zapas zltu ale snad nikdy cervenu,len raz v Trnave a tam to bolo strasne pochybne,napokon mu aj trest znizili

bude platna posila?zapadol do timu dobre?snad naplni referencie ktore som na neho pisal strasne mi chyba v TN

Reagovat
Bosko

Zahrál dobře, hlavně první poločas.Žlutá karta byla za skluz, zbytečnej, míč byl daleko.Do skluzů chodíl často (přesně, jak se o něm řikalo, že to dělá), takže sem se bál, aby vůbec dohrál

Reagovat
stas87

tak nie kazdy sklz mu vyjde,fakt by som sa nebal ze by bol casto vyluceny,on ked dostane zltu tak sa uvedomi,vie ze mu hrozi vylucenie a je disciplinovany zasa ale do tych sklzov nechodi prasacky,vie kedy si to moze dovolit

Reagovat
Puskas

Bídný výkon.

Reagovat
F.Torres

Paráda, 6 bodů po 2 kolech jsem opravdu nečekal, i za 3 body bych byl rád, toto je nad plán. Škoda zase gol, což je paráda, snad příští kolo opět na to naváže. Příští kolo Liberec opět doma, který bude mít v nohách EL, tak snad se bude opět bodovat, alespoń bod

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, když budeme pořád takhle okatě vyhrávat, za chvíli všichni poznají, že jdem na poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad z ligy sestoupí takový nesympatický tým jako je Slovácko

Reagovat
vrabejka

Pojdme Slovacko! Musime predvest opet kvalitni vykon ale s vetsi efektivitou a bude to jasna vyhra! MODROBILI

Reagovat
bruchy

Teplice - Budějovice zrušeno

Reagovat
smazaný uživatel

je to stále v 17h, přeložen bude ten futsal

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja myslel, ze kvuli tomu futsalu, tak to pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdlička to nedal, na onlajnech to je

Reagovat
monty25

Ředitel fotbalových Teplic František Hrdlička zemřel. Dnešní prvoligový zápas severočeského celku s Českými Budějovicemi byl kvůli tomu odložen. (zdroj: sport.cz)

Reagovat
Error

Dnes tedy FM-Opava. Na Opaváky se těším, narazil jsem na očekáváný počet 400, tak jsem zvědavý na skutečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

300-350 to vidím

Reagovat
Error

Dneska to bude dobré... los přeje, počasí taky.

Reagovat
anarchochuligan

Ředitel Teplic Hrdlička zemřel, klub kvůli tomu odložil zápas s Budějovicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že dnes Hradec bude v Brnu bodovat a docela dost věřím, že si Hradec z Brna odveze body

Reagovat
Manik...

Tak to sis to potvrdil 2x

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak body od komárů

Reagovat
smazaný uživatel

No, to si povíme po zápase

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radši si nebudeme o ničem povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

těžká volba na co teď koukat, když je všechno volně na netu a nic v tv

Reagovat
db18

aha, nakonec jen dva - tak to je jasný Brno

Reagovat
db18

sakra to je tak šíleně potichu

Reagovat
smazaný uživatel

podporuješ družbu ?

Reagovat
db18

velice "cenná" podpora

Ale tak druhý zápas mi nic neřiká, takže i tak bych volil Brno, tak občas něco předvede Zavadil - občas se předvede Hladký A za Hradec hraje Štípek

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Zavadila ty hráče ani neznám. Ještě včera, jak jsi psal, že Baník přijel vlakem...Oni vyjedou v den zápasu vlakem napříč republikou ? Dyť museli být z té cesty unaveni (a ještě, když jedou Leem, což je dle mého snad nejhorší dopravce, kde máš nejmíň místa).

Reagovat
db18

Bernady to potvrdil no... mně to přijde taky docela nelogický (i když je fakt, že pro regeneraci je to asi lepší), navíc oni pojedou asi první třídou, kde ty podmínky budou trochu jiný...

Hladký je možná druhá nejhorší jednička v lize no (a Štípek je náš hráč, který před rokem odmítl Baník no )

A Hradec už měl hrát v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Hladký není zas tak špatný, ale bohužel dnešní fotbal vyžaduje po brankáři i hru nohou a v tom je jednoznačně nejhorší v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ona i ta první třída není žádná výhra. Jako vlakem, proč ne ale aspoň, ať tu jsou noc před zápasem tohle mi přišlo spíš jak marketingová akce "Baník jezdí s Leem"

Štípek odmítl Baník ? To ani nevím, že tomu tak bylo a toho hráče už neznám vůbec

Reagovat
db18

bylo to tak mylsím před rokem, když se rozhodovalo kam půjde hostovat... odmítl Baník a šel sedět do Bolky

Reagovat
Posledni Kovboj

to neni nic prekvapivyho, mas holt na stadionu jiny veci na praci nez sledovat fotbal, no.

Reagovat
db18

...na stadionu toho hodně zjistíš no

Reagovat
Posledni Kovboj

Jj, nekdo treba staci zhodnotit charakterovy vlastnosti vsech prislusniku PCR, procvicit se v hazeni mensich predmetu, zkusit si i splh na tyc a v neposledni rade beh na kratsi i delsi trate, kdyz se zabava nachyli ke konci. Ten fotbal je tam de facto jen jako kulisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu, fandit

Reagovat
dantetomas

podarilo sa niekomu zo zahraničia rozbehnúť tie streamy na blesku? hola ani (foxyproxy mi nefungujú)

Reagovat
db18

Asi ne...

...ale třeba večer Sparta bude mít streamy na drakulstream.eu (ty současný zápasy tam bohužel nejsou )

Reagovat
smazaný uživatel

Libore pome, hattrick! Fandíme Fantě!

Reagovat
Posledni Kovboj

A Stipek je v prdeli :-(

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ne :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak už zase je

Reagovat
db18

možná snad nic vážnýho...

Reagovat
vrabejka

Slovackoo!!Dejte jim buuuraaa

Reagovat
Radin

SFC

Reagovat
Manik...

Hradec

Reagovat
db18

Schuster

Reagovat
Posledni Kovboj

a gol Brna zaridil jak jinak Paja Cerny. Dekujeme!

Reagovat
db18

tak to by asi bylo lepší, kdyby ho sudí v prvnim poločase vyhodil

Reagovat
Posledni Kovboj

to zpracovani ve vapne, jak moh strilet a mic mu odskocil snad 5 m... tam muzu misto neho fakt hrat ja klidne.

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně ten hráč je totální poleno, nechápu proč hraje základ

Reagovat
Posledni Kovboj

jeho tata je odpradavna kamos s Juklem, tam proste nejaky sportovni hledisko jde uplne stranou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v háji

Reagovat
Posledni Kovboj

to zas bude sezona omfg.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy, doufám že dáme v téhle sezoně alespoň gól, ale pochybuju jestli tam budou hrát ty kopyta

Reagovat
Posledni Kovboj

verim Pajovi ze driv nebo pozdejc si toho vlastnaka zvladne dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Halilovic a Štípek hráli v prvním poločase hodně dobře

První zmíněný se pak ale dost vytratil a Štipajs se zranil Akorát jsou oba docela sobci a mohli by spíš nahrávat než sami (špatně) zakončovat...

Reagovat
smazaný uživatel

nahrát komu, Černýmu bych taky nenahrál a Dvořákovi akorát tak před prázdnou branku

Reagovat
Posledni Kovboj

prihravka spoluhraci = zahozenej mic

Reagovat
db18

tak u tý první akce Halilovice to skoro před prázdnou bylo Ale občas tam taky jeden mohl nahrát druhýmu

Jinak je ta rozehrávka ale příšerná

Reagovat
smazaný uživatel

celý druhý poločas je děs z Hradecký strany. Už se těším až pojedeme na Spartu

Reagovat
Posledni Kovboj

nejsem uplne s to poznat, kdo tam podle toho genia Prokopce ma tu hru delat, ale Kotis jediny co zatim predved je ten obri krtek, kteryho vykop, Jirka Janousek uz nejspis resi, kam se pude vecer ztriskat a Paja Cerny, no darmo mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se vytratili, akorát Halilovič a Štípek v prvním poločase něco hráli. Černý má horší zpracování než moje děti.

Reagovat
Posledni Kovboj

No, a Stipek buhvijak dopadne. Nojo, druha liga, taky liga.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tam se na ty zápasy dalo aspoň dívat a občas sme dali i ten nějaký gól

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Adri na hrot. Mourinho, LVG a Prokopec, velmistri fotbalove taktiky.

Reagovat
partaS

heh Sýkora už 2. asistence překvapuje

Reagovat
Posledni Kovboj

Hradec Králové, prodal to za love!

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš příjde že až na pár výjimek neumí hrát fotbal

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to samozrejme, ale jako rym to ma hloubku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je tam 3:0

Reagovat
db18

Marković

Reagovat
Posledni Kovboj

Kotis ted UKAZKOVY braneni. Nevim, proc misto levyho obrance je na ty pozici on, ale stejne jen tak markyruje, takze je to asi dost jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí hrát furt Marković? On a Jugas mě jako jediní dnes štvali.

Reagovat
ACSMan

Pivarnik na CT a znak Bohemians Praha

Reagovat
db18

to je nový znak 1905

Reagovat
ACSMan

Aha tak tak to teda nevidim duvod zmeny zrovna na tohle to cislo 1905 je pro ne proste typicky

Reagovat
db18

to tam prý naopak má Kapr

Reagovat
ACSMan

Si myslí že změnou loga uteče před zákonem a jelikož jsme v ČR tak má pravdu

Reagovat
db18

Vlášek aKaroch

Reagovat
smazaný uživatel

Kryštůfek

Reagovat
Posledni Kovboj

Robin?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě teď běží na ČT sport

pořad, který nemůžeme

vysílat po internetu. ?! To jako nevysílají Synot ligu na ČT?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, práva má jen isport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

to je úžasný

Reagovat
Manik...

Tak to je ujetý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový problém koukat na to na neplaceném isportu místo ČT?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zase ukazujou naše slabiny, otřesný Vidlička a stále padající Kukol...

Reagovat
Hokaido

neví někdo, kdy se hraje play off LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

19. a 20. sprna, odvety 26. a 27. Losuje se 8. srpna, skupiny pak 28.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Hokaida.

Reagovat
Hokaido

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje 2:0 Přikryl da gol

Reagovat
PhilipS

Sice 0:0, ale fotbal překvapivě kvalitní...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se sejdou dva týmy, co hrajou nejlepší fotbal v lize, tak to jinak být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že je to jen na isportu, ale teď už i na ČT "mezi nově budovanými jabloneckými galácticos"

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tohle galacticos, tak Sparta je intergalacticos....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Hušbauerův gól byl gól kola, pak my můžeme být galácticos...

Reagovat
db18

...a tu reklamu na Clavin jsem doufal, že taky zrušili

Reagovat
Manik...

proč?

Reagovat
db18

nejhorší reklamy... navíc se pak ještě ve studiu snaží pokrytecký vymítit nadávky ze stadionů, aby se nekazili malý děti

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych tomu Přikrylovi, aby začal dávat goly. Fakt se mi líbí jeho herní projev, umí 1na1 umí přihrát atd. ale zatím málo golu. Určitě má na základní sestavu v nejlepsim ceskym tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Jen zlepšit střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen střelu.. Celou tu finální fázi má hroznou

Reagovat
Corosian

Na nem bylo vzdycky videt ze talent na to ma, na hrotu by se mi ale libil jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejvetsi ceskej talent. Ale kdyz nebude hrát na hrotu, tak musí hrát v zakladu jinak bude polovicni

Reagovat
Corosian

Tak to bych zase uplne netvrdil, ale rozhodne je jeden z nejvetsich, kazdopadne musi hrat, to souhlasim. Kdyz vypiluje koncovku tk z nej muze byt velkej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl doufejme začal další kapitolu.. gól mu strašně přeju a snad se co nejdéle udrží v základu!

Reagovat
Manik...

Přikryl

Já věděl proč ho chci v základu radši než Breznanika

Reagovat
Manik...

To je páááán

Reagovat
Rarášek

Kdo si, a co si udělal s Tomášem Přikrylem?! Nestačím zírat ..

Reagovat
Miguel19

Vidlička

Reagovat
smazaný uživatel

Vidlička, to je takovej čůrák, oba góly jdou na jeho vrub, to by se člověk posral. Hnát ho zpátky do Olomouce svinským krokem, to se není co divit, že s ním na beku sestoupili...

Reagovat
Miguel19

Hrozný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když ho vyhodili ze Sparty tak měl rozhovor ve smyslu, jako že když vidí ty hráče co tam teď nastupujou tak je to k smíchu ( asi Kadeřábek, páč Pauschek si pak nekopl). No a Sparta udělala titul s rekordnim počtem bodů a Vidlička sestoupil

Reagovat
Radin

Vlastna Vlášek a jeho, že Harba se naučil zpracování vysokého míče na nohu ve futsalu

Reagovat
smazaný uživatel

gól pěknej, ale předtím tam byla pecka..

Reagovat
Greny

Zrovna teď si to ten Karoch říkal , ještě mohl říct že už jak to Dočkal zpracovával tak že viděl že to je gol

Reagovat
Radin

Vlastovi docela trvá, než pochopí, že Lavička šetří opory :-)

Reagovat
Sosi

Dnes se hraje na naklonene rovine?

Reagovat
Posledni Kovboj

jj, proto se tam Vidlicka tak mota, ma rozhozeny magneticky pole

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík mě dneska moc teda nepřesvědčil. Jestli chytá, že má lepší hru nohama, tak to musí mít Štěch snad zalitý nohy v betonu.

Reagovat
Posledni Kovboj

500 pro Dolara, at ho to nemrzi ze Sparta vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl hraje dobře, od prvního zápasu v týhle sezoně. Nebojí se obejít hráče, nacpat se do vápna, je přímočařejší než Krejčí. To že poslední dva zápasy zahazoval šance je sice mrzuté, ale dobře to dopadlo to je jenom o vyhranosti a klidu, tim by se neměl nechat odradit a taky,že ne. Dneska mu to tam padlo a je vidět, že se sebedůvěrou problémy nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Plzen jasne vyhraje

Reagovat
exse

Reagovat
db18

...říká se do třetice všeho dobrého, takže dneska už ti to vyjde

Reagovat
db18

...to řikam

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc

Reagovat
monty25

Viktorka Žižkov

Reagovat
Liquid

Sigma jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
anarchochuligan

Sparta první půle utrpení, jestli budou hrát takto se Švédy dostanou dva za poločas. Bičíkovec žádná sláva. To nemohla sparta koupit nějakého pořádného brankáře v zahraničí je jich mraky kvalitních a na LM aby něco uhráli budou potřebovat kvalitu do brány, bez ní ani ránu. JInak Jihlava za to že nezalezli na vápno ale hráli slušně. Bohužel 99% mužstev bude zase betonovat aby uhráli bod v lize.

Reagovat
anarchochuligan

Oprava: Sparta

Reagovat
Shevchenko

Teď se dívám, že si Sigma zrušila juniorku, to z jakého důvodu? Priorita je postup "A" i "B"?

Reagovat
DieFohlenBMG

jabko neprohra

Reagovat
HorajzmAmmann

Už říkám dlouho, že Liberec hraje dlouhodobě hrozný fotbal a letos o poháry hrát nebudou !! (ne že bych jim nefandil ) Ale i ten Baník hrál včera lepší fotbal ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak bych se nedivil, kdyby o to 3. - 6. místo hrála Slávia... neskutečná proměna. Hodně se mě líbil Vukadinovic, Baez o 2 lvl výš než Gecov, Latka jim taky pomůže, Škoda hodně překvapil. + Boudjemaa, Piták, Černý, Balaj to je silný tým ... Navíc mají konečně solidního trenéra. Ten tým z 30. kola na Bazalech byl uplně pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mají schopného trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra...to je smuly

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Příbram větší kvalitu vepředu, tak dnes Liberec smázne 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablko tentokrát super sestava.

Hrubý - Romera,Pernica,Beneš,Novák - Rossi,Hübschman - Kopic,Pospíšil,Jun - Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho Doležala

Reagovat
ACSeRw!n

jj az na nej a asi toho Novaka hodne slusny..

Reagovat
smazaný uživatel

Peltič měl koupit Harbu. To by byl jeden z posledních dílků k ... ehm ... možná mistrovský sestavě.

Reagovat
vinetou

a Plzeň bez Horvatha

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně silná sestava. Určitě minimálně třetí nejlepší v lize.

Reagovat
exse

Favoriti.

Reagovat
Kepy_FCB

zmrdoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale Šádek v tom rozhovoru taky mlel docela z cesty. Těžko se hledalo, co chtěl vlastně říct.

Reagovat
DieFohlenBMG

jun dá dneska gól nebo dva

Reagovat
ACSeRw!n

Jun, Jun, Tomas Jun!

Reagovat
martin1

Hejda misto Hubnika a Tecl misto Bakose a bylo by to ok - a Pilar je otaznik - uvidime

Reagovat
Sandstorm

Pilař se dostane do formy, ale musí právě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto že na netu to nejede Plzen-Peltovec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta to zrušil, protože se mu nelíbila diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

jede na isportu

Reagovat
Sandstorm

Plzeň bude ještě válec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo..Hrubý....

Reagovat
patas92

Reagovat
DieFohlenBMG

pilař takovej dive tvl humus

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul

Reagovat
DieFohlenBMG

že kopl balon do autu a skočil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul

Reagovat
Miguel19

To fakt nemyslíte vážně..

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Teda golmani v liz zatím válec

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se v něčem začínáme vyrovnávat Anglii

Reagovat
db18

Reagovat
DieFohlenBMG

to je fakt vtipny kokoťák pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš ten asi nechápal, co se stalo.Ten se otočil a běžel pryč. Až to uvidí v TV tak mu jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jablonec to Plzni pustí stejně jak na jaře ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Golmani zatim prvni dve kola pekny zakroky

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to celou dobu, stred musi byt Hrosovsky - Horava a hned to funguje

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vede ... to bude zase plno dolara

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja porad slavim tu vyhru Sparty, kdyz jsem teda ten Spartan

Reagovat
Euphael

Ty nejsi na stadioně? Ty jsi klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, tohle je fakt demence

Reagovat
DieFohlenBMG

njn zase utkání v dušan aréně a zase penalta

Reagovat
smazaný uživatel

za jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nevidel, co se tam stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Limba dával do vápna do náběhu na Pilaře, ten si to píchnul a Pernica ho vzal přes párky, jasná desítka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu tady ty komentáře, že se připískává Plzni. Když tam byla jasná penalta a druhej gol si tam hodil Hrubý s přehledem nechytatelně.

Reagovat
smazaný uživatel

spratanskej plac, nic jinyho, ze se nad tim vubec pozastavujes

Reagovat
Hokaido

ukaž mi jedinýho spartana, kterej tady breci. Kromě tebe samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Orjan Nilsen03.08.2014 20:42

třetí zápas plzně v čechách, třetí penalta, dobrá práce no nějak se nahoře udržet musí, to dá rozum... btw. viděl jste někdo prokazatelnej záběr, kterej by usvědčoval překročení míče čáru při druhým gólu? z ani jedný opakovačky mi to teda jasně v bráně nepřišlo, natož aby to tak rychle kvalitně mohl usoudit pan sudí

Reagovat
Hokaido

ok,tohle je kokot no

Reagovat
Hokaido

ježiš píše to tady jen jeden slávistickej kokot, byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař běžel na hranici vápna, předkopl si balón a Pernica ho poslal k zemi. Prostě úplně jasný faul.

Reagovat
Sandstorm

Za faul v pokutovém území bývají penalty, to nevíš?

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jablonec to bude mít těžký, když tam mají jen tři-čtyry fotbalisty....Kopic, Pospíšil, Jun, Romera....a to jsem ještě optimista. Doležal je podle mě maximálně tak Příbram, Budějovice. Hubsmann ten bude podle mě slabší než byl Jarolím v MB(kterej byl ač ho nemám rád, tak fakt výbornej). Že nehraje Loučka, to mi hlava nebere..sice je to možná o sympatiích, ale Jablonec dojede na tyhle řeči o hvězdách...

Reagovat
Miguel19

Dyť mají komplet nový tým. Navíc dneska si ty branky nafackovali sami..

Reagovat
smazaný uživatel

Z nich nikdy tým nebude...4. místo se štěstím...spíš tipuju tak 6.

Reagovat
smazaný uživatel

třetí zápas plzně v čechách, třetí penalta, dobrá práce no nějak se nahoře udržet musí, to dá rozum... btw. viděl jste někdo prokazatelnej záběr, kterej by usvědčoval překročení míče čáru při druhým gólu? z ani jedný opakovačky mi to teda jasně v bráně nepřišlo, natož aby to tak rychle kvalitně mohl usoudit pan sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

no zas tak 100% mi nepřišla, jelikož si Pilař neodpustil svůj typickej dive

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej dive? To, že po vleklejch problémech nechce, aby ho Pernica vzal nějak nešikovně do kolena a on měl po karieře? To bych radši taky udělal dive a ztlumil tak pád i náraz...

Reagovat
mojmira

ježiš nehledejte na těch zápasech plzně každou píčovinu ... penalta jasná a záběr na druhej gól nic moc, ale že by hráči Jablonce nějak protestovali, že tam nebyl to taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť každý, kdo má zrak v pořádku, musel vidět, že Hrubý míč vytahuje až metr za čarou ježiš marja.

Reagovat
mojmira

však já netvrdim, že ne podle mě tam byl, ale určitě by se dal najít i nějakej kvalitnější záběr

Reagovat
smazaný uživatel

No já si právě myslím, že každý záběr byl průkazný až dost.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to teda právě ani ve hře ani z opakovaček právě jasný vůbec nepřišlo a kdyby byl opravdu metr za čárou, tak je to snad hned vidět ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já opravdu ani na chvilku nepřemýšlel nad tím, že to nebyl gól a už vůbec by mě nenapadlo, že to někdo bude zpochybňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už hraničí s těžkou demencí, to snad ani není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ze jo, vzdyt je to ivosek

Reagovat
smazaný uživatel

co dolare, proč nejsi na stadioně tentokrát? zase jsi v práci v neděli večer?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ti do toho?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímá mně, proč takový expert jako ty, není na domácím zápase

Reagovat
smazaný uživatel

A ja ti rikam, ze ti do toho nic neni

Reagovat
smazaný uživatel

jinými slovy jsi jen tlučhuba, co ani není schopnej svůj klub jít podpořit na stadion, nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak receno - nic ti do toho neni.

Reagovat
smazaný uživatel

když se někdo snaží dělat mermomocí debila, tak mi do toho něco je, co je to za člověka. A jelikož jsi jen počítačovej a televizní tlučhuba, tak už na mně prosím nikdy nereaguj, díky. Zajímají mne totiž jen názory lidí, co na fotbal osobně chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si budu delat co chci a je mi ukradeny, jestli se ti to libi nebo ne. A vubec me nezajima, co si prejes.

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem na jaře v plzni na zápase s Doněckem a těší mně, že jsem tudíž byl na víc domácích zápasech Plzně než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Super a co ja s tim?

Reagovat
smazaný uživatel

né nic, jen to značí, že jsi vůl, ale to asi těžko pobereš

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si budu chodit na fotbal, kdy budu chtit a moct a je mi uplne ukradeny, co si o tom nejakej spartan nebo kdokoliv myslis. Kapito?

Reagovat
smazaný uživatel

už radši fakt drž hubu a nereaguj na mě, můžeš bejt tak laskav?

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, trvalo to, ale snad jsi to uz pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, pak je mi to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej komu fandí. Spartan, kterej má ve vedlejších Lazio a AS.

Reagovat
smazaný uživatel

a???

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde ti divní fandit AS i Laziu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, když mojí láskou je itálii jasně Juventus, ale vždycky jsem palce držel jak AS tak i Laziu, jsou to jen oblíbené kluby = 100% neprožívám jejich osudy a nesleduju každej jejich zápas a tudíž jejich rivalita se mne netýká. Při derby fandím oběma prostě

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc mi to přijde divný, že znáš SA a můžeš fandit oběma....

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tak fanoušci serie A většinou mají, že přejí většině taliánskejm... jo kdybych byl skalní fanda Lazia, těžko bych AS fandil, to dá rozum. Ale já jsem skalní Juventusák, už 18 let, čili proti srsti mi jsou spíš Milánský kluby, nemluvě o Turínu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ok, už je mi to jasnější. Spíš ten sever Itálie bereš jako rivaly.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, i když třeba kupodivu zrovna interu v evropě držím palce taky, nevím no, nemám prostě v itálii vyloženě nenáviděnej tým, možná tak milánský AC mi je sympatický nejmíň... ale asi to bude tím, že já prostě zbožňuju tifosi. Byl sem právě osobně na Laziu a je to zážitek do konce života

Reagovat
db18

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Pigeon

Reagovat
rufus

Penalta jasná. Pravda je, že ideální záběr na druhý gól nebyl, ale jelikož se ani jablonečtí hráči nějak neseběhli u rozhodčího, tak pravděpodobně tušili, že míč byl za čárou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam taky jasnej gol nevidel, ale rozhodci si byl pomerne jistej a hraci si asi mysleli to same

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

filip je na výjezdu ?

Reagovat
Sandstorm

Tohle je TA Plzeň Takhle vlítnout ve čtvrtek na Rumuny a postup je doma...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle hrajem doma casto, asi je vyhecujou vzdycky divaci, venku to maj horsi s motivaci, ale ja verim, ze se to tim pozdnim vyrovnanim v Rumunsku zlomilo

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne, konecne uprostred hraje Horava s Hrosovskym a Horvath sedi

Reagovat
Sosi

Prej Pilař je hráč výborného charakteru

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl takovej cernej

Reagovat
DieFohlenBMG

mě by zajímalo, proč sebou pořád mlátí o zem se jednou u toho zraní

Reagovat
db18

už aby to bylo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, tohle byla kurevska skoda, krasna akce

Reagovat
Miguel19

Hořava konečně zase skvělej..

Reagovat
smazaný uživatel

Do skvelyho ma jeste daleko, ale je na dobrej ceste

Reagovat
Sandstorm

Galacticos jsou zralí na debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos slabouckej dneska

Reagovat
dantetomas

Kto je ten spolukomentator? V porovnani s Csaplarom ci Taborskym je to balzam pre usi

Reagovat
smazaný uživatel

Hysky a uz na MS patril k nejlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Hyský. On se snaží občas mluvit až moc spisovně

Reagovat
dantetomas

Tak radsej nech hovori kralovskym jazykom ako keby sa mal smiat na svojich "vtipoch"

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá Karoch. To je ultradebil, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch je aspoň občas vtipnej, ačkoliv nezáměrně. (Kelímek od piva: tohle jsem naposledy viděl v Kostarice, kde jsem dostal kamenem".)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
DieFohlenBMG

eeeeeeeeeeeeejj

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana

Reagovat
DieFohlenBMG

trapná jako zbytek týmu no

Reagovat
DieFohlenBMG

ještě aspoň va hoši

Reagovat
Euphael

Procházka

Reagovat
Sandstorm

To jsou šulíni. Zbytečný gól. A takhle do šatny to může Jablonec slušně nabudit...

Reagovat
Sandstorm

Tedy Procházka je šulín.

Reagovat
Hokaido

ty vole prochazka se na to vysral, to se nevidí ani v okresu

Reagovat
Miguel19

To nemyslí Procházka vážně..

Reagovat
Sosi

Musí někoho koupit, Procházkovi lávka pomůže a Hubník je jen na záskok...

Reagovat
Sandstorm

Brzy se vrátí Čišovský. Nikoho asi kupovat nebudou. To bychom měli 5 stoperů. Jedině poslat Hejdu na hostování a koupit k Čišovskýmu někoho do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do té obrany zoufale někoho potřebujeme. To je na pěst kolikrát.

Reagovat
DieFohlenBMG

snad dušan nevymyslí zas nakou lumpárnu

Reagovat
Sosi

Ale Hubschman se zatím solidně nechytá, to ještě bude dobrej provar

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotit podle prvního poločasu po zranění? Jestli se bude chytat alespoň z poloviny tak jako v reprezentaci, tak je to bezkonkurenčně nejlepší defenzivní záložník v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, i v Sachtaru bych proti Plzni úplně jalovej. Prostě nebude lepší než Loučka nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už si nějak nepamatuju, já si hlavně pamatuju jeho výkony z reprezentace a tam byl téměř vždy skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak to nevím, co by se muselo stát, aby to byl provar. To bude jeden z nejlepších hráčů ligy až se dostane do formu.

Reagovat
Sosi

No, spis to myslim tak, ze Pelta dle jeho slov do nej narval obrovskej balik penez, hodne nad prumer ceske ligy... a nemusel by mu to uplne vratit, jak Mirek ceka...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon bude na co koukat....Ale zápas docela pěknej. Zatím všechny zápasy, co byli v TV na ČT, tak celkem solidní kvalita

Reagovat
DieFohlenBMG

ale už nevysílají na netu

Reagovat
smazaný uživatel

To je takový problém se na úplně stejný přenos koukat na stránkách Sportu?

Reagovat
Sandstorm

Pro jednodušší jedince asi očividně ano...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, slovenština nevadí, když koukám na stream z SA tak nevadí ani arabština nebo italština

Reagovat
smazaný uživatel

Technický prolémy + reklamy na Blesk + jsi na webu blesku.

Reagovat
db18

+reklamy na tipsport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

dávaj ješte Dohráno ?

Reagovat
smazaný uživatel

po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

A Kopic zase nejlepší z Jablonce, proč ještě není v repre? Vrba ven

Reagovat
vinetou

Vždyť už tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I Pospíšil se snaží, když kolem mu veprostřed nepomůžou spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevim, ze hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Spis proc jeste neni v Plzni nebo ve Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde neni místo, vy nebo sparta byste museli prodat nebo pustit nějakýho hráče

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda. Stejne tak u nas nebylo misto pro Vanka a stejne ho mame a z jeho postu jsme nikoho nepustili. Rval by se o zaklad s Petrzelou. Ve Sparte by zase klidne hral pravej kraj s tim, ze Dockal by se posunul doprostred, misto tragickyho Matejovskyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Matejovskyho by byla Sparta o dost slabší

Reagovat
smazaný uživatel

tragickýho Matějovskýho bože ty jsi expert

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím Kopice, jak včera vysunuje Přikryla.

Reagovat
vinetou

Doufám že do Plzně nepude, to by byl Štípkův konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, že je to snad jedinej hráč, kterej dokáže Limbu zlobit

Reagovat
vinetou

Jestli Procházka neuhlídá ani Doležala tak by se asi měl zamyslet jestli to s tím fotbalem má vůbec ještě cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prochazka a i Hubnik potrebujou vedle sebe nekoho, kdo je serve. Takovyho Latku nebo Repku.

Reagovat
Sosi

Latka by tomu tymu pridal 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Latku nechte bejt, potrebujeme nějakyho zesračkotahače

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč taky solidně křičí

Reagovat
Sosi

U nej uz ale ta kvalita pokulhava

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
Sosi

Tak mi prijde, ze Bosak taky obcas cte eurofotbal, par hlasek je mi hodne povedomych...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tvoje prej.

Reagovat
Sosi

Ja takovy ambice nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by tam uzemnil Hyskýho asi nějak takhle: Hyský pls...

Reagovat
Sosi

Reagovat
Posledni Kovboj

Bakos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten pohyb Benese jsem vubec nepobral

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Spatnej smajl, mel bejt ten vedle, ale tys to pobral, co se mu stalo?

Reagovat
HorajzmAmmann

došlápneš a urvou se ti vazy pod náporem dopadu... Měl sem to taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on prave ani nedoslapnul, vzdyt mel tu nohu celou dobu ve vzduchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Došlápnul a pak ucítil bolest a od té doby už došlápnout nechtěl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mě se zdá že právě došlápnul... ok uvidíme

Reagovat
Sosi

Co furt melou s kotnikem? Ten jedinej to neni

Reagovat
Miguel19

A co teda?

Reagovat
Sosi

Sval, slacha, vaz, proste mekky tkane... jen ne kotnik, to vypada trochu iinak...

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslim, že si natrh zadní steh. sval, proto si držel tu nohu ve vzduchu

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Ono to pak nějak svítí?

Reagovat
Sosi

1. s kotnikem si nemel jak co udelat, 2. ani potom nevypadal, ze by zdrojem bolesti byl kotnik

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Uvidíme, snad to nebude nic hrozného, ale trochu se bojím podle jeho výrazu.

Reagovat
HorajzmAmmann

na 99 koleno a urvaný vazy

Reagovat
smazaný uživatel

že by ho držel ve vzduchu? Mě když se to stalo, tak jsem takhle nohu neudržel musel jsem jí mít položenou

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak v ten den když se ti to stane to je pohoda, dokázal jsem i chodit po patě. Ale druhý den ráno ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako myslíš postranní vaz?

Reagovat
HorajzmAmmann

přední křížovej ...Ale asi záleží na jednotlivcích, stejně jako doba léčení je to individuální... Co vím z Baníku jinak vypadal Jankulovski který snad odešel po svých a Svěrkoš který nemohl vubec došlápnout...

Reagovat
smazaný uživatel

asi záleží i na to jak si to přetrháš, já jsem vyskočil do souboje potom jsem šel do rychlýho sprintu hned z toho dopadu, ješte se změnou směru a ještě k tomu na umělce, takže hned sanitka, bolest, že jsem takovou ještě nezažil, modro před očima,

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznate se i v jinych zranenich?

Asi pred pul rokem me pri fotbale trefil balon hodne rychle z vnitrni strany do spicky chodidla a hodne mi otocil chodidlo smerem ven. Kurevska bolest z vnitrni strany a nemohl jsem moc chodit. Ale pak se to zlepsilo a po nejaky dobe jsem zase hral, ikdyz me to porad bolelo, ale uz ne tolik. No a ted se mi to nedavno stalo zase, stejnej kotnik, prakticky stejne se mi to stalo, ale ted uz to neprechazi, chodit muzu, behat relativne taky, ale jenom rovne, nemuzu menit smer a fotbal hrat vubec nemuzu a to me sakra sere, protoze jsem ted chtel zacit v Mnichove hrat za jeden klub a proste nemuzu. A podruhy se mi to stalo tak pred mesicem, tak ted nevim, jestli ma smysl jeste cekat, ze se to zlepsi (a zatim je to kazdej den stejny, lehce nateklej kotnik z vnitrni strany a bolest, kdyz tocim chodidlem), nebo co to muze byt? Diky

Reagovat
Sosi

tak ty jsi ten talent, co prestoupil do Bayernu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jejich novej přímočarej útočník, to ho asi Pep stavět nebude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Tak si zajdi k doktoroj To bude asi na dlouho přes nějakou rehabilitaci Já si před 2 týdnama jenom narazil palec na noze kopnutím do dveří a teda nechci vědět jak to bolí, když si ho člověk zlomí, protože i na naraženina je po těch 2. týdnech hodně cítit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave nechci, protoze mi urcite zakaze behani a rekne, ze to nemam moc namahat a veskera moje namaja, co jsem dal do fyzicky a dalsich veci pujde do rite

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To můžeš mít kloubní pouzdro třeba prasklé...taky už jsem to viděl. Spoluhráč kopnul do balonu, proti kterýmu zrovna šel šlapákem protihráč, otočil si kotník a po tom co si to doléčil ho takhle na špičku trefila nějaká střela. A řekli mu, že je to pouzdro nějak poškozený. Ale těžko říct takhle no

Reagovat
smazaný uživatel

To zni verohodne a co s tim? Sroste to samo? Nevis co s tim delal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pak přestupoval a on je nějak odstěhoval, nevím, co s tím nakonec dělal. Podle mě to chce určitě nejdřív pauzu, zafixovat a pak rehabilitaci. aby se to všechno dobře spojilo, já si takhle domrdal koleno, a dneska si po jednom totálním vyhození a přetrhání vazů, kdy jsem ty vazy viděl skoro venku, pod kuzi, už ani nezaběhám...takže to chce nejdřív klid a potom rehábko, ale musíš k nějakýmu profíkovi, přecejen nohy nejsou žadná sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec se mi to ted nehodi, chvili s tim jeste pockam a uvidim jak to bude vypadat za mesic. Ale dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl taky úplnej závislák na sport, fakt každej den alespon 10km běhat, posilka 6x tejdně....a potom jsem si dojebal koleno, tak jsem se soustredil jen na fitko, a najednou jsem přestával cejtit prsty na pravy ruce, (k tomu delam ve fabrice, kde se opravujou vagony a třeba stovka klíč je tady normálka... ) takže mi zjistili, že mám v prdeli nervi v ruce totálně, a pokud nepřestanu, tak neucejtím ruku vubec....takže na to opatrně na zraneni, ono je lepší si odpočinout měsíc než pak koukat na to s lesklýma očima v televizi do konce života

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se to nehodi nejenom kvuli sportu, ale taky kvuli praci, kterou jsem ted zmenil, jsem v cizi zemi, teprve zacinam, nemuzu si vzit ani nemocenskou ani tam ted prijit se sadrou..

Reagovat
Mada

Pořiď si hodně kvalitní ortézu a část dne jí nos, ale ne pořád. Dále si pořiď nějakou hodně kvalitní mast na otoky atd.( Nejlepší jsou konopné, ale nevím jestli se dá v Německu sehnat. Já mám chronické problémy s kotníkem už dlouho a ta ortéza pomáhá.

Reagovat
HorajzmAmmann

podle mě koleno a podle toho pohybu urvaný vazy stejně jako Svěrkoš na Spartě. Snad nemám pravdu brzo se uzdrav !!!

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kdo se stará o zvuk z těch přenosů. Komentář mi jde jen levým sluchátkem, ale zvuky z hřiště oběma

Reagovat
dantetomas

Povytiahni trochu jack a pojdu ti zvuky len pravym sluchadlom

Reagovat
Sosi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hraje dobře, ale zase Petržela a Bakoš hrůza hlavně Bakoš je fakt strašnej, nechápu, jaktože pořád hraje, když na lavičce je Tecl s Chramostou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Chramosta tam je zapykanej chudák...uvidíme, podle mě ho v 65 vypustí do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela se mi libi, neboji se chodit 1 na 1 a dneska mu ani neodskakujou balony. Bakos je dneska strasnej.

Reagovat
Sosi

Petrzela da dnes gol

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry,, ale Petržela zazdil snad všechno co měl dobře teď dal gól, něco dobře tam zahrál, tak dejme tomu. Spíš mě štve, že hodně jeho akcí skončí tak, že se krásně uvolní, ale místo toho, aby míč poslal na spoluhráče, tak to zadrbe.Nebojí se chodit 1na1, jenže mu to dneska nevychází. Ale je rozhodně lepší než Bakoš dneska, ten je fakt hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni toho Bakose uz

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla vražda

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam byl faul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, byl tam faul

Reagovat
Sosi

Jak ho Uhrin místo oslavy jebe

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Moula

Reagovat
exse

Penalta, vlastňák a gól díky faulu, co víc si přát

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je formě

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta mohla být. Vlastňák se stane, ale ten faul před třetím gólem zářezem byl. Po tom, co dneska fouká každý pád Plzni ...

Reagovat
smazaný uživatel

a uplne nejlepsi na tom je, kdyz si clovek uvedomi, ze to vsechno pise fanousek Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tě, ale to, že jsi věcně nereagoval, ukazuje, že mám pravdu.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Moula...a do hry přichází ŠERDÁÁN, ŠAKIRI

Reagovat
Hokaido

ten Pilař je neskutečný hovado, po každým kontaktu padá a rozhodčí mu to pořád píská .... to je nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Messi Messi Messi

Reagovat
Hokaido

jen 4x ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím,tak tu penaltu nepocitam, ta byla...

Reagovat
Euphael

Petržela: Žádný tým nevyhraje, proto. že se o nich píše galacticos

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Sparta, Příbram a Petrolui byla příprava na Jablonec,..tak to potom jo

Reagovat
Sosi

Prej obrana se nám zlepšila

Reagovat
db18

jenom jeden gól na její vrub, to je lepší

A oproti Ploisti se to taky ohromně zlepšilo

Reagovat
Greny

Nehrál Horvi

Reagovat
db18

A zlepšila se tím defenziva... takže Uhrin nemlel z cesty...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele