Serie A - souhrn 9. kola

26.10.2013, 19:54, aktualizováno 27.10.2013, 22:37
Komentáře a souhrny
AS Řím stále prochází ligou bez ztráty bodu, dnes těsně zvládnul těžké utkání v Udine. Vyhráli i nejbližší pronásledovatelé Neapol a Juventus, a to shodně 2:0. Včera si polepšil Inter výhrou nad Hellasem, dnes zase Lazio porážkou Cagliari. Fiorentina otočila zápas na půdě Chieva, Parma přetlačila AC Milán, výhry slaví i Bologna se Sampdorií.

SS Lazio - Cagliari Calcio 2:0

27.10.2013 20:45

Góly: 52. Miroslav Klose, 55. Antonio Candreva (pen.)

Večerní utkání mezi Laziem Řím a Cagliari vyzněl lépe pro domácí celek, který vyhrál 2:0. Sardiňané ale byli více než vyrovnaným soupeřem. V prvním poločase dokonce dokázali favorita přehrát, pouze chybělo gólové vyjádření.

Celkově nenabídl první poločas příliš fotbalové krásy. Lazio směrem dopředu nevymyslelo takřka vůbec nic. Cagliari bylo sice nebezpečnější, ale ani ono si nevypracovalo čistou gólovku.

Mnohem zajímavěji se jevil druhý poločas. Hned na jeho začátku došlo ke střídání. Trenér Lazia Vladimir Petkovič byl s předvedenou hrou svých svěřenců hodně znepokojen a na trávník poslal Cianiho a šutéra Kloseho. Byla to dobrá volba, neboť německému útočníkovi stačilo pouhých sedm minut pobytu na hřišti aby rozhodl celé utkání. Candreva z pravé strany poslal přesný pas a Klose hlavou překonal Agazziho - 1:0 pro Lazio. O dvě minuty později postihla hosty další tragédie, Pisano ve vlastním vápně zahrál rukou a sudí byl nemilosrdný. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Antonio Candreva a bylo to 2:0 pro Lazio.

Domácí dvoubrankovým náskokem získali jistotu a patřičný klid a zbytek zápasu hráli přesně to, co potřebovali. Navíc mohli přidat další góly navíc, ale Candreva, Perea ani Klose další zásah nepřidali. Branka nepadla ani na druhé straně, kdy nebezpečně hlavičkoval Astori. Cagliari v závěru hodně zlobilo, ale vše pochytal výtečný Federico Marchetti.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Milán 3:2

27.10.2013 15:00

Góly: 11. Marco Parolo, 46. Antonio Cassano, 90+4. Marco Parolo - 61. Alessandro Matri, 63. Matías Silvestre

To, co bylo v této sezoně devízou Milána, se stalo v tomto utkání Allegriho svěřencům osudným. Branka v nastaveném čase opět rozhodla o výsledku utkání, jenže tentokrát v neprospěch AC. Milánští prohráli 2:3 s Parmou a jejich postavení v tabulce se zase o něco zhorší.

Trenér Massimiliano Allegri udělal oproti zápasu s Barcelonou hned několik změn. Mezi tři tyče se postavil Gabriel a co je důležitější, pouze na lavičce náhradníků zůstal Brazilec Kaká. Nadruhou stranu od úvodní minuty nastoupil Mario Balotelli. Roberto Donadoni nasadil prakticky to nejlepší, co má, včetně někdejšího útočníka AC Antonia Cassana.

Milánské nezastihl úvod utkání zrovna v optimálním rozpoložení o čemž svědčila první branková situace Parmy. Laxní Constant se nechal školácky přesprintovat Biabianym, načež druhý jmenovaný odcentroval a pak už odvedl své důraz ofenzivních hráčů Parmy. Střela Parola skončila za Gabrielovými zádami a Gialloblu vedli 1:0. Psala se teprve jedenáctá minuta!

AC zrovna nehýřilo aktivitou, sice drželo častěji míč na svých kopačkách, ale dobře zformovaná obrana Parmy mu příliš nedovolovala. Vůbec první gólovou šanci si Rossoneri vytvořili až po půlhodině hry. Střela Poliho skončila těsně vedle tyče. Vidět byl Mario Balotelli ale spíše v negativním slova smyslu, několikrát si zkoušel vymodlit faul svým filmováním, ale sudí mu to nebaštil, spíše naopak ho ještě v prvním poločase "uklidnil" žlutou kartou.

Když už se schylovalo ke konci prvního poločasu, udeřili hráči Parmy podruhé. Opět centroval Biabiany a tentokrát se míč dostal až k Antoniu Cassanovi, který překonal Gabriela podruhé - 2:0 pro Parmu.

Massimiliano Allegri měl určitě svým svěřencům co říci. Milán po změně stran sice zlepšil hru a zaslouženě se dočkal branky, ale měl také štěstí. Ještě před tím předvedl fantastický zákrok proti Amaurimu Gabriel a v podstatě udržel AC ve hře. V 60. minutě orazítkoval břevno Gargano a pak udeřil Milán. Matri předvedl své sprinterské schopnosti a přesným zakončením snížil na 1:2. Rossoneri ožili a zakrátko mohl srovnat Kaká, Mirante jeho pokus vyrazil ale AC se i tak srovnalo. Zapotova hlavička po rohovém kopu skončila na břevně a dorážka Silvestreho v síti - 2:2. AC během pár minut dokázalo stáhnout dvougólový náskok soupeře.

AC si následně vypracovalo další šance. Montolivova dělovka skončila vedle a tutovku Kaká vychytal Mirante. Ve střehu byl i Gabriel, v devadesáté minutě zasáhl proti Sansonemu! Utkání spělo k remíze, ale Parma měla ještě jednu šanci v podobě volného přímého kopu. Marco Parolo to zkusil přímo na bránu, z velké dálky se trefil neomylně a zajistil výhru Parmy nad AC 3:2.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 0:1

27.10.2013 15:00

Góly: 82. Michael Bradley

Rekordní série římského AS nadále pokračuje. Vlci vyloupili Stadio Friuli a vítěznou sérii natáhli na devět utkání. Stoprocentní bilance Říma znamená pochopitelně suverénní vedení v celé Serii A. Utkání rozhodl jedinou brankou osm minut před koncem Bradley, a to v době, kdy hráli hosté v početní nevýhodě. Červenou kartu totiž uviděl Maicon.

Udinese určitě usilovalo stát se prvním týmem, který obere o body, nebo dokonce pokoří dosavadního lídra AS Řím. Vlci mají pod vedením Rudiho Garcii parádní formu a tu koneckonců potvrdili i na hřišti Udine.

Domácí celek mohl udeřit už ve čtvrté minutě. Muriel vystřelil a diváci už se skoro radovali. Střela šla však těsně vedle, takže vzrušení bylo marné. I nadále podnikali Bianconeri ofenzivní nájezdy na branku AS. Di Natale na malém vápně nedokázal překonat De Sanctise, který tak držel svůj tým. To byla velká šance, která později musela Guidolinovi svěřence mrzet. Římané měli pomalejší rozjezd ale i v prvním poločase dokázali obranu Udine pořádně zaměstnat. Po centru Balzarettiho zakončoval Borriello a Kelava konečky prstů vytáhl balón na rohový kop.

O chvíli později zahrozilo opět Udine. Silva ale narazil na vynikajícího De Sanctise. Ještě v prvním poločase zkusil štěstí z volného přímého kopu Pjanič, ale branka z toho nebyla.

Miralem Pjanič uvedl i druhé dějství, ale jeho střelu zablokoval Danilo. V 66. minutě si Vlci cestu za devátou výhrou výrazně zkomplikovali. Brazilec Maicon fauloval Badua a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Římané tak museli hrát za stavu 0:0 v početní nevýhodě. Udine mohlo udeřit v 70. minutě, ale Di Natale mířil mimo.

Deset minut před koncem utkání se rozhodl Rudi Garcia pro střídání a na plac poslal Michaela Bradleyho. A bylo to povedené střídání. Bradley se okamžitě zapojil do akce vedenou Strootmanem a přesnou dělovkou překonal Kelavu - 1:0 pro AS Řím. Stadio Friuli bylo v šoku! Udine v závěru riskovalo, snažilo se vytvořit tlak, ale Vlci těsné vedení uhájili a jsou nadále stoprocentní.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 2:0

27.10.2013 15:00

Góly: 23. Arturo Vidal (pen.), 36. Carlos Tévez

Stará dáma dala zapomenout na nepovedená utkání proti Fiorentině respektive Realu Madrid a dnes porazila janovské Grify 2:0. O všem podstatném se rozhodlo už v prvním poločase, prosadili se z pokutového kopu Arturo Vidal a Carlos Tévez.

Juventus vstoupil do utkání už od první minuty velmi aktivně a po dvanácti minutách měl na kopačce úvodní branku Pogba. Zblízka si ale na Perina nepřišel a brankou neskončila ani dorážka Llorenteho, která byla pro vracejícího se brankáře snadným soustem. Juve ale bylo hodně aktivní a na branku Grifů se valil jeden útok za druhým. Vidal orazítkoval břevno, Chiellini hlavičkoval těsně nad. Ve 23. minutě fauloval uvnitř pokutového území Biondini a sudí nařídil pokutový kop. Vidal ho proměnil a Juventus vedl 1:0!

Vedoucí brankou tlak Juventusu nepolevil. Pirlo si pohrál s obranou, ale následnou střelu lapil Perin. O pár minut později pálil i Pogba, ovšem vedle. Janovská defenzíva měla plné ruce práce a tak nějak se dalo očekávat, že tomuto náporu i podruhé poleví. Stalo se tak ve 36. minutě. Llorente roztáhl hru na Asamoaha, který adresoval přesný pas Tévezovi, jenž zvýšil na 2:0. Argentinský útočník mohl ještě zvýšit, ale tentorkát byl zablokován.

Hra na jednu branku pokračovala i na začátku druhého poločasu. Perin vychytal v tutovce Téveze i Llorenteho. Byl to právě Mattia Perin, díky kterému nebyl rozdíl ve skóre mnohem vyšší. Janov po celý čas zápasu si nedokázal vytvořit vážnější šanci, až v nastaveném čase poprvé zahrozil, ale to už bylo stejně rozhodnuto. Juventus vyhrál 2:0 a odčinil předchozí zaváhání proti Fiorentině a v Lize mistrů proti Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - ACF Fiorentina 1:2

27.10.2013 15:00

Góly: 13. Boštjan Cesar - 45. Juan Cuadrado, 64. Juan Cuadrado

Fiorentina navázala na divokou výhru nad Juventusem a tři body veze také zvenčí. Viola triumfovala na půdě nepříjemného Chieva 2:1 a v tabulce stoupá vzhůru. Výhra na Bentegodi se ale nerodila lehce, hosté prohrávali po trefě Cesara, ale pak se prosadil dvakrát Cuadrado a všechny body braly Fialky.

Chievu se v novém ročníku Serie A příliš nedaří, o čemž svědčí i mizerný počet získaných bodů. Fly Donkeys doposud nasbírali jen čtyři body a v tabulce jim patří beznadějně poslední místo. Veronský celek se proto chtěl doma vytáhnout, ale proti Fiorentině mu to nakonec nevyšlo.

Přitom start do zápasu vypadal slibně. Po čtvrthodině hry vykouzlil přesný centr Dramé a neobsazený Bostjan Cesar procpal míč do sítě. Chievo vstřelilo gól a favorit utkání rázem prohrával - 1:0. Fiorentina obratem zvýšila aktivitu, ale dobře zformovaná obrana Chieva toho příliš nedovolovala. Každopádně Viola byla herně lepším týmem a ještě do poločasu zaslouženě srovnala. Juan Cuadrado na samém sklonku prvního poločasu předvedl krásnou individuální akci s přesným zakončením a bylo to 1:1.

Fiorentina si jela do Verony pro tři body a proto zahájila druhý poločas ve velkém tempu. Rossi v dobré pozici minul branku, Joaquin zase prováhal vhodný okamžik ke střelbě. Aktivita hostí byla znát a není divu, že brzy přinesla druhou branku. V 64. minutě si vedl v pokutovém území naprosto nekompromisně Juan Cuadrado a Viola rázem vedla na Bentegodi 2:1.

Domácí pochopitelně chtěli alespoň bod, ale do konce utkání už se na hřišti nic podstatného neudálo. Fiorentina vyhrála 2:1 a v tabulce poskočila na páté místo před jiný veronský tým Hellas.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - US Sassuolo 0:0

27.10.2013 15:00

Góly: -

Pouze na jediném stadionu neviděli diváci žádnou branku. Stalo se tak na Sicílii, kde domácí Catania remizovala 0:0 se Sassuolem. Elefantini měli více ze hry i více šancí, ale Sassuolo cennou remízu ubránilo.

Na Angelo Massimino se příliš záživný fotbal nehrál. Catania sice byla aktivnější, ale ani z její strany to rozhodně žádná hitparáda nebyla. V největší šanci prvního poločasu se objevil Jaroslav Plašil, jeho dobrou hlavičku zlikvidoval golman Pegolo. Změnu víceméně nepřinesl ani druhý poločas. Bergessiův přímák vyrazil Pegolo a Castro byl naštěstí pro hosty zablokován.

V 86. minutě zazdil největší šanci zápasu Zaza. Ofenzivní hráč Sassuola dokázal obejít brankáře Andujara, zívala před ním už jen prázdná branka, ale Zaza nedal! Neuvěřitelný fotbalový moment. Zazovo selhání stálo Sassuolo plný počet bodů, takhle se museli spokojit pouze s bezbrankovou remízou, která je ale pro nováčka soutěže také dobrá.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Livorno 1:0

27.10.2013 15:00

Góly: 3. José Ángel Crespo

První výhru v sezoně si konečně připsala Boloňa. Domácí sice porazili Livorno nejtěsnějším možným způsobem, ale na to se historie ptát nebude. Důležité je, že Boloňa konečně v lize vyhrála.

Boloňa zažívá katastrofální start do sezony a hodně se mluvilo o odvolání hlavního trenéra. Domácí ale nakonec zvládl veledůležitý duel před vlastním publikem a do dalšího zápasu tak mají na čem stavit.

Jedinou branku celého utkání obstaral už ve třetí minutě zápasu Crespo. Ten zužitkoval přesný centr a zblízka hlavou překonal Bardiho - 1:0 pro Boloňu. Přitom vše mohlo být jinak, kdyby ještě předtím proměnil velkou šanci střílející Paulinho. Po úvodní brance domácích toho směrem dopředu moc k vidění nebylo. Oba celky hrály bojovně a takticky velmi vyzrále. Ve 32. minutě byl opět blízko brance Paulinho, ve skluzu dobře trefil balón, ale Curci předvedl neuvěřitelný zákrok. Brankář Boloni svůj tým výrazně podržel.

Ve druhém poločase se hrál na chlup stejný fotbal. Spíše bojovný a takticky svázaný než vyloženě ofenzivní. Boloňa hubený výsledek uhájila a konečně může slavit ligové vítězství.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Turín FC 2:0

27.10.2013 12:30

Góly: 14. Gonzalo Higuaín (pen.), 32. Gonzalo Higuaín (pen.)

Fotbalisté Neapole díky dvěma proměněným penaltám vyzráli na nevyzpytatelný FC Turín a zároveň si pojistili druhé místo za vedoucím Římem. Hlavní sudí utkání odpískal dvakrát pokutový kop již v prvním poločase, oba bez větších problémů proměnil Gonzalo Higuaín.

První penaltu viděli diváci na San Paolo už po třinácti minutách hry. Mertens si ve vápně počínal hodně šikovně, hostující bek Parteopei ho fauloval a jasná penalta byla na světě. Gonzalo Higuaín je po svém příchodu z Realu Madrid u fanoušků modlou, a tak není divu, že vzal na svoje bedra tíhu okamžik. Higuaín se nemýlil a Neapol vedla 1:0. Argentinský šutér byl při chuti, z dobré pozice pálil vedle a ve 31. minutě se mohl podruhé postavit k penaltové značce. Tentokrát se nikdo neprovinil faulem, nýbrž zahráním ruky. Higuaín využil i svojí druhou příležitost a Neapol už vedla 2:0.

Tím akce Azzurri nekončily, Lorenzo Insigne v další šanci obešel nešťastníka Padelliho, kterého vzápětí na brankové čáře zastoupil jeden z hostí. Svěřenci Rafaela Benítéze vyhráli první poločas s dvoubrankovým náskokem a měli ty nejlepší předpoklady brát v tomto klání všechny body.

Napolitáni ve druhém poločase zbytečně "neblbli" a dvoubrankový náskok spíše udržovali. Turínští směrem dopředu toho moc nepředvedli. Vidět nebyl ani jindy aktivní italský reprezentant Alessio Cerci, na kterém hra Granaty stojí. Přesto byla povinnost, aby se Granata alespoň v závěru utkání nepokusila průběh zdramatizovat. Neapol ale hrála pozorně, navíc tři minuty před koncem uviděl za faul na Panděva Basha červenou kartu. V deseti lidech byl Turín už tuplem neškodný. Neapol domácí utkání zvládla, vyhrála 2:0 a pojistila si druhé místo před Juventusem.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Hellas Verona 4:2

26.10.2013 20:45

Góly: 9. Vangelis Moras (vl.), 12. Rodrigo Palacio, 38. Esteban Cambiasso, 56. Rolando - 32. Raphael Martinho, 71. Rômulo

Inter Milán zejména parádním výkonem v prvním poločase přestřílel Hellas Verona 4:2 a vrátil se na vítěznou vlnu. Pro Nerazzurri to jsou veledůležité tři body, díky kterým udrželi kontakt s vedoucí špičkou. Mazzarriho svěřenci navíc potvrdili roli favorita.

Hellas určitě nepředstavoval snadného soupeře. Vždyť letošní nováček si v nejvyšší soutěži nevede vůbec špatně, ba naopak! Své by o tom mohl vyprávět městský konkurent Interu - AC Milán. Ten s Hellasem prohrál 1:2. Inter ale nic takového dopustit nehodlal a podle toho se také zařídil. Svatostánek Giuseppe Meazzy se mohl poprvé rozradostnit už v 9. minutě. Úžasná volej Jonathana si našla cestu do sítě a bylo to 1:0 pro Inter. Za další tři minuty už to bylo 2:0. Palacio si po rohovém kopu v klidu zpracoval balón a mířenou střelou překonal Rafaela podruhé.

Hosté byli v těžké pozici, ale po půlhodině hry se dokázali výsledkově vrátit. Martinho se hezky uvolnil a prostřelil Carriza - 2:1. Inter si ale vzal dvoubrankové vedení brzy zpátky. Nagatomo nejprve orazítkoval tyč, ale z dorážky se trefil záložník Esteban Cambiasso - 3:1 pro Inter Milán.

Inter začal dobře i druhou půli. Guarínovu jedovatou ránu vyrazil Rafael na rohový kop a v 57. minutě vedl Inter už 4:1. Po dalším rohovém kopu se na zadní tyči prosadil Rolando a Mazzarriho svěřenci si kráčeli jasně pro tři body.

Hellas sice nebyl tolik aktivní jako v předchozích zápasech, ale své šance si vypracovat dokázal. Například Toni zblízka přestřelil. Dvacet minut před koncem vykřesal naději na zvrat povedenou střelou Romulo, ale Inter přeci jenom nehodlal povolit něco podobného, co se před týdnem povedlo Fiorentině v souboji s Juventusem. Na výsledku 4:2 se až do konce utkání nic nezměnilo. Inter vyhrál a má veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 1:0

26.10.2013 18:00

Góly: 57. Shkodran Mustafi

Sampdoria udolala jedinou brankou Mustafiho Atalantu a připisuje si druhé vítězství v sezoně. Průběh utkání ovlivnila červená karta pro hostujícího Nicu.

Nepříliš záživný první poločas přinesl snad jen jediný vzrušivý moment. Ve 41. minutě se k odraženému balónu dostal Raimondi, jenže branku dost přestřelil. Bohužel z prvního poločasu to bylo opravdu vše.

Ve druhém dějství se hrál již zajímavější fotbal, i když k dokonalosti to mělo stále hodně daleko. Ve 47. minutě přišel dost možná nejklíčovější okamžik celého zápasu. Hostující Gabbiadini se ocitl ve velké šanci, jenomže přestřelil. To byla velká tutovka. Bůhví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Gabbiadini proměnil. Utkání ale mělo předepsaný jiný scénář. V 57. minutě Shkodran Mustafi hlavou procpal míč za Consigliho záda a Sampdoria vedla 1:0. Atalanta si navíc výrazně zkomplikovala utkání červenou kartu. Nica byl za ostrý skluz nemilosrdně vyloučen!

Sampdoria kontrolovala utkání a poklidně spěla ke třem bodům, které nakonec získala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím990023:127
2.SSC Neapol971120:622
3.Juventus FC971118:1022
4.Inter Milán953123:1118
5.ACF Fiorentina953119:1118
6.Hellas Verona951318:1616
7.SS Lazio942314:1214
8.Parma FC933316:1712
9.Atalanta Bergamo940511:1212
10.AC Milán932416:1611
11.Udinese Calcio93159:1010
12.Turín FC924313:1510
13.Cagliari Calcio924310:1410
14.UC Sampdoria92349:149
15.AS Livorno92259:138
16.Janov CFC92258:148
17.Calcio Catania91356:136
18.Bologna FC913510:226
19.US Sassuolo91357:226
20.Chievo Verona91177:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (265)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes som osadil:

Bari-Trapani 1x OK

Lanciano-Padova 1x OK

Palermo-Varese 1x OK

Sampdoria-Atalanta 1x OK

Inter-Verona 1x ?

Reagovat
GEGE

Kolik výhra?Nedivil bych se kdyby ti to Inter posral

Reagovat
smazaný uživatel

za 200 EUR to bude (mozno) 552

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Hellas na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

nevymyslaj, na San Sire sa pre hosti peny nepiskaju

Reagovat
Pinturicchio

Hellas je potřebovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

inac aj na zajtra mam tutovku.

Juve-Genoa x2

Reagovat
Pinturicchio

Prohraješ

Reagovat
Pettirosso

Aby neprohral Juventus..

Reagovat
Pinturicchio

O to se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

a este ked to tam zavesi Kucka to bude pecka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
snuff24

proboha proč to sem dáváš vždycky když si přečtu,že někdo vsadil na inter, tak to inter podělá

Reagovat
smazaný uživatel

bud kludny, ja som iny nez vsetci ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

no pozri ako rychlo to vybavili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tolko sprostych golov v jednom zapase to sa len tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

inac gratulujem k rangers. vcera opat paradny vykon v methille !

Reagovat
smazaný uživatel

thanks mate.

ti hraci v 3.lige su o 2 triedy inde nez nasi takze to bude celu sezonu hra macky s mysou.

teda pokial k tomu hraci budu pristupovat profesionalne nie ako sa im stavalo minulu sezonu ze si parkrat spravili blamaz vykonom alebo vysledkom.

maju sancu na historicky zapis do kronik (36 - 0 - 0 alebo viac ako 110 golov) tak sa oplati maknut. v neposlednom rade treba sa uvedomit ze uz teraz hraju o kontrakty pre SPL a kto nebude podavat vykony pred navratom do najvyssej sutaze ten si ligu nezahra Coisty to povedal jasne vsetkym dopredu.

Follow Follow.

Reagovat
smazaný uživatel

rangers tv dava kazdy zapas streamingom cez net, takze pravidelne ich pozeram. nie som ich brutalny fanusik, len od cca 1990-teho roku, este ked nike a terno vznikli, tak som ich zacal sledovat, povyhraval ako pubertak nejake prachy a tak su mi sympaticki. uz teda cca 22-23 rokov))))

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdeze lanske snehy su...neviem ci sa este niekedy vobec vratia casy ked si budeme moct dovolit europske hviezdy a budeme pravidelne hravat v LM...

prave teraz sa rozhoduje ci sa byvaly spolumajitel Dave King vrati do klubu a financne mu vypomoze. v starej ere prerobil na klube 20 mil. libier... inak je to pomerne kontroverzna osoba a osobne v nom nevidim istotu do buducnosti. som smutny z toho ze taky klub ako RFC nedokaze prilakat niekoho bohateho ktory oprasi jeho slavnu minulost. hrat po tych dedinach co hrame teraz je utrpenie pre kazdeho fanusika...

Reagovat
lnterista

3 body super ale tohle me nebavi...obrana tragicka a v utoku sice goly davame ale je to vsechno moc individualni a na muj vkus moc solujem..hlavne Guarin a Alvarez

Reagovat
olis

zasluzene vitazstvo este viac osladene nespokojnostou niektorych miestnych "polobohov"

skoda ze sa vo finalnej faze nedarilo viac, hlavne Insigne

Turin mohol odist s ovela vacsim nadelom ale vykon pekny a 3 body takze super, snad ostalo dost sil aj proti Fiorentine

Forza Napoli !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
kris_kros

Reagovat
10

jak jako polo?

Reagovat
M11

Ventura

Reagovat
smazaný uživatel

prva prifilmovana ale rozhodca musel piskat obranca isiel nohou smerom do hraca a loptu netrafil. trocha mu zavadil o nohy.

druha uplny vysmech...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

penalta na Juve sa tiez nemala piskat faul bol este vonku

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nebyl.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Pacient, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cize byl

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nebyl.

Reagovat
Pettirosso

ještě tady vytáhněte Vidala proti Realu a maximální kreténství je na světě

Reagovat
olis

staci ze sem napises ty a maximalne kretenstvo je uz na svete

Reagovat
Pettirosso

jé to je roztomilý, tímhle jsme argumentovali v páté tříde... ne počkat, tam už taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol najhorsi simulantsky vykon v historii futbalu

Reagovat
10

já už si tady nejsem jistej ničím...viděl si, že Vidal ukopnul krtka, jo..?

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazem pochopit zarytych tifosi ktori budu obhajovat aj ze trava je fialova

ak si sa dobre pozeral tak si musel vidiet ze Vidal jednoducho kopol do zeme namiesto do lobdy, potom kedze nechcel vyzerat ako chromak dreveny tak sa skacal na zem a este si pytal penaltu. to bol naozaj najhorsi herecky vykon vsetkych cias

Reagovat
10

"Vidal jednoducho kopol do zeme namiesto do lobdy, potom kedze nechcel vyzerat ako chromak dreveny tak sa skacal na zem"

pokud to teda byla takhle (což jsem sice neviděl) tak je to naopak geniální herec, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

to mi nemusíš ukazovat, já jsem to viděl několikrát

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nohou sa ho ani nedotkol to je blby zaber ja som to videl aj z ineho pohladu.

akurat co mohol reklamovat bol kontakt rukami ale kym ho drzal tak nespadol tak neviem co chcel potom ked pokracoval mal spadnut hned ked ho drzal ked uz tak.

Reagovat
10

"to bol najhorsi simulantsky vykon v historii futbalu"

Reagovat
smazaný uživatel

no bol

Reagovat
Pettirosso

ježiš a co to má společnýho s Neapolí, ty demente?

Reagovat
smazaný uživatel

domani e oggi pomoze nam Moggi

Reagovat
Filipow

Bradley.

Reagovat
M11

Janov nejhorsi souper zatim.. melo byt tak 6:0 ale konecne ciste konto.. jedeme dal stihacku za AS..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Juventus už není největší favoritem na titul, nebo to přinejmenším není tak jasné. AS má všechno, aby Scudetto vyhrálo, včetně klíčové schopnosti urvat i špatně se vyvíjející utkání, jako dnes. Snad je forma a štěstí opustí.

Reagovat
GEGE

Tak tohle bolí...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam bolo z 3-0 razom 2-2, potom keby dal Kaka 2-3 a napokon 3-2.

inak super zapas akurat nechapem preco vsetko kope Birsa ked to nevie.

este aj v tom mure co sa rozostupil bol

Reagovat
Yanek

Nebude LM a bude hůř, FORZA MILAN

Reagovat
brenk

Druhý polčas strašná nuda, ale tak 3 body...nesťažujem sa. Škoda toho AS, dnes sa to pekne vyvíjalo na prvú stratu, ale ukazujú, že dokážu vyhrávať ťažké zápasy, čo je podľa mňa kľúčová schopnosť na ceste za titulom.

Reagovat
olis

AS ide neskutocne, trocha mi pripominaju Juve s prvej sezony pod Contem(nemyslim herne), ak to pojde takto dalej tak minimalne do decembra nemusia vobec stratit

Reagovat
goodbay

Paráda AS, zatím vedou jen díky slabému losu.

Reagovat
scr

Slabemo losu? Neapol,Inter,Udine,Sampdorie,Lazio???Tohle muze rict jen idiot

Reagovat
goodbay

ironie?

Reagovat
goodbay

a také reakce na místní jedince, kteří to říkali.

Reagovat
smazaný uživatel

prej idiot..

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

----------------- NEW RECORD -------------------- SEASON 2013/2014----------------------GARCIOV RIM -------------------- GRANDE ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacia a teraz Chievo doma to bude 10-0-0

Reagovat
goodbay

jeste bych si přál, aby se to o jeden zápas protáhlo, aby nikdo nemohl tvrdit, že jich Juve má stejně (i když ta sezona byla později anulována)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už jsem nevěřil ve výhru. Myslel jsem si, že v Udinese to bude plichta a celou dobu to tak i vypadalo. A že rozhodne zrovna Americano....ROMA...to be continued...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZMA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA*

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

garcia

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

za kazde vitazstvo jeden palec. je to borec takto debutovat a este s Rimom ktory bol minuly rok tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se zase vrací fanouškům mráz po zádech při začátcích zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

z tazkeho tripu inter,neapol, udine je plny pocet 9 bodov ... to cakal asi malokto ...teraz tie reci o stasti a lahkom lose su strcene pod koberec .... treba ist od zapasu k zapasu...MAGGICA ROMA !!!

Reagovat
rossoneri89

jebal to pes

- prosim nech sa uz v AC konecne nieco zmeni ..... toto neustale cakanie na zlepsenie ma nebavi furt kazdy tyzden len to ze "musime sa zlepsit" alebo "pred nami je este vela zapasov" ma brutalne nebavi pocuvat lebo uz niekolko rokov sa nic nemeni ..... furt hrame na nahodu .... nejake myslienku v hre nehladajte duufam duuuuuufam ze v januari a v lete sa zbavime zbytocnych pseudofutbalistov v time a kupine hracov ktory chcu HRAT a nie len odchodit 90 minut a potom domov ....

- Zapata, Constant, Muntari, Nocerino, Emanuelson a Robinho von ... podakovat im, dat maslicku na hlavu a poslat do inych timov ...

Reagovat
danko10

Bergonzi je vážne ostuda. Dokonca aj medzi talianskými rozhodcami je stále monimálne o dve triedy najväčšie hovado široko-ďaleko.

Neskutočné nervy a ten koniec. Ty vole. Americano. DAJE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velmi zvědav jak AS Řím tu šňůru neporazitelnosti udrží Doufám, že co nejdéle

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Tottimu bych moc přál titul konečně

Reagovat
danko10

Oni sa nakoniec Bergonzi, Tagliavento a podobní zmrdi postarajú aby titul skončil tam, kde má, takže by som o titule pre Rím vžiadnom prípade nehovoril. Nie každý zápas dokažu vyhrať v deviatich proti šestnástim...

Reagovat
Pinturicchio

Wtf?

Reagovat
danko10

Wtf to bolo dnes v Udine.

Reagovat
Pinturicchio

Wtf první věta ...

Reagovat
danko10

To nerieš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bylo o té potrefené huse?

Reagovat
danko10

Reagovat
Pinturicchio

To není nic o potrefené huse, Danko Juventus rád nemá a bylo nad slunce jasné, že myslí právě Juve, ... nic to ale nemění na tom, že plácá hlouposti a brečí.

Reagovat
danko10

To všetko tvrdíš ty. Enjoy yourself, než zas začneš kvičať aby som sa ospravedlnil, alebo tak niečo.

Reagovat
Pinturicchio

Jsi obyčejnej ubrečenej dement, a omluvu od nuly, jako jsi ty, opravdu nepotřebuju. Měj hezký večer.

Reagovat
danko10

Hlavne že ty si sa zasa raz prejavil na úrovni. Aj tebe pekný večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Dement? To je na ban. Demence je postižení, takže ty se asi smeješ takovým lidem. Ty jsi dobrý člověk asi

Reagovat
danko10

To si si ešte nevšimol, že on tu vulgárne uráža na počkanie kdekoho? To máš jedno, asi má smutný život, tak nech sa aspoň zrealizuje tu.

Daje Roma!

Reagovat
Pinturicchio

Uplakaný internetový psycholog, ... nevím, kdo z nás dvou má smutný život, Slzičko.

Reagovat
danko10

Očividne ty.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
danko10

tak vidíš

Reagovat
Pinturicchio

Jediná věc, co vidím je, že se na mě zase nalepil nějaký přihlouplý ocásek, jako jsi ty, Slzičko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaha, někdo kdo je tady každý den a celý den řekne, že ten druhý má smutný život.. Najdi si kamarády. Forum není reálný život

Reagovat
danko10

Aký klub, taký fanúšik. Pokrytec, blbec a vulgárny klamár.

Reagovat
Pinturicchio

K tvému sebehodnocení nemám co dodat, Slzičko.

Reagovat
Pinturicchio

Neříkej , ... tohle zbožnuju nejvíc ze všeho, když nějakej debílek začne mluvit o tom, kdo tady tráví kolik a podle toho soudí, kdo má jaký život.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Tebe je to evidentní že jo Ke slovu debílek se vyjadřovat nebudu, jen se ukazuješ v krásném stylu..

Reagovat
Pinturicchio

Podívej, o mně víš hovno, stejně jako o tom, kolik tady trávím času. Pokud podle toho, kolik času tady trávím, soudíš něco o mém reálném životě mimo forum, tak je slovo debílek naprosto na místě, protože jen nazývám věci pravými jmény.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud člověk večer čte články za celý den a vidí tady tvé velmi výživné komentáře během celého dne, tak si myslím, že o tom jde dost soudit Klidně si urážej, já to přežiju. Doufám, že tady bude brzo článek o Zemanovi, ať ti naběhne žíla a budeš psát o senilním dědulovi

Reagovat
Pinturicchio

Myslet znamená hovno vědět, ... nesouvisející výblitek o Zemanovi nekomentuju, evidentně napsáno proto, že už nevíš, co psát a co si vymyslet. Hezký den přeju.

Reagovat
danko10

Tak ja neviem, kto na koho reagoval, ale keď vravíš, že som sa na teba nalepil, tak som sa nalepil.

Reagovat
Pinturicchio

Konečně trochu sebereflexe, Slzičko.

Reagovat
Pinturicchio

... ale jo, ty si rýpneš, víš, že se na to fanoušek toho klubu ozve, meleš tady o potrefené huse a zakončíš to tímhle, ... ty jsi fakt ubožáček.

Reagovat
danko10

Ale ja som o potrafenej husi nikde nič nenapísal. To už je snáď schíza, alebo ja neviem, človeče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

reagujem len na to, ze urazas ludi....to o zivote ci co ma nezaujima

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, ... na druhou stranu, jak už jsem psal, jen nazývám věci pravými jmény, ... když je někdo dement, píše tak, ... tak nemám problém mu to napsat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom kdo pořád brečí bych se hádal. Ale ty jsi zaslepený a ať je cokoliv dobře, špatně, vždycky se zastáváš Juventusu, proto je smysl debaty s Tebou zbytečný. Jelikož vidíš vše jen jedním směrem Hezký večer

Reagovat
danko10

Mne náhodou pripadá vtipný. A jak sa hneď chytil. Šikovný.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Batigol takovou dobu chtěl vyhrát titul a nakonec to vypadá, že ho nezískal.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho bude ještě aféra, jinak nevim proč se s Tottim objímali ....a ještě s jakym zaujetím tenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

s Tottim jsem to oslavoval když mi bylo 11 snad.....teda v dresu Tottiho, a on v trenkách v TV....ale další titul klidně oslavím taky tak...

Reagovat
Yanek

Allegri na tiskovce potvrdil Hondu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na takej motorke sa mu pojde rychlo z Milana

Reagovat
10

v zimě?

Reagovat
Yanek

jo, v Moskvě mu končí smlouva v lednu

Reagovat
10

já už jsem po tom všem skoro přestával věřit, že ho Galliani udělá...jsem na něj zvědav, pro ligu i AC velký posílení, podobně jako minulou zimu Mario

Reagovat
Yanek

V CSKA hraje výborně, ale imho je kolem něho až moc velký hype. Taky se mu může stát, že mu liga nesedne a v lednu už nebude čas na sehrávání se. Největší otazník ale vidím v tom, kam s ním. Až se uzdraví El Sha, tak tam bude s Rickym jeden hráč navíc.

Reagovat
rossoneri89

utok:

Honda - Kaka - EL Shaarawy

..............Ballo (Pazzo)

Reagovat
smazaný uživatel

To je krása, nemuzu se dočkat

Reagovat
10

je pravda, že hráč jeho parametrů by se vám hodil spíš do obrany, která je i vzhledem k tý ofenzivní síle naprosto neadekvátní...ale zadarmo ho Galliani vzít musel, u Rickyho je bohužel otázka času, kdy se znovu zraní a stavět tuhle důležitou pozici na Birsovi při vší úctě nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma Hondovi k jeho stylu sadnut nejaka z top lig, tak urcite by ma prve napadla Serie A. Okrem toho je natolko vyborny futbalista, ze pochybujem, zeby niekde vylozene pohorel.

Reagovat
10

jo on má vlastně smlouvu jen do zimy

Reagovat
smazaný uživatel

já už jsem si řikal, že ho na poslední chvíli zkusí Saba

Reagovat
Kenneth

Se divím že se Hondovi do tohohle průměru bude chtít.. Příště rok si LM nezahraje.

Reagovat
Elliasson

U Armějců bohužel taky ne.

Reagovat
Pettirosso

aby se ho dočkal..

Reagovat
Largo

Ten by mohl být velkou posilou. Jsem rád za každého takého hráče, který pozvedne úroveň Serie A, i kdyby měl směřovat do kádru rivala...

Reagovat
OVi.77

Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe Řím jen jeden inkasovaný gol. Sem věděl proč si do fify koupit MOTS Benatiu.

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

a co Rino kam pojde ked v Palerme sa dlho neohrial?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj FORZA MAGICO MILAN

Reagovat
CubONE

Ako sme hrali? Nejake zhrnutie? Aspon, ze Matri dal gol.

Reagovat
Robbie

Rudi García, klobouček

Reagovat
Woods

dufam, ze v 10-tom kole pride konecne prehra AS

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou příjde tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm zázraky se ději. 1. hraje s posledním, navíc doma.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu ved aj Sassuolo islo po 0-7 od Interu o 3 dni do Napoli a uhralo senzacne 1-1

Reagovat
Filipow

Teď je konečně trošku pohodovější los. Byla by to fantasie, ale věřím, že můžeme vyhrát dalších 5 zápasů, při plné koncentraci.

Reagovat
clinger

doufám že ne.AS na titul

Reagovat
M11

gratulace AS k rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký vliv na výsledek AS má Zeman?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ako prelet muchy na vyosenie zemskej osi

Reagovat
Largo

Reagovat
cervo

neviem, to sa pytaj v Singapure

Reagovat
danko10

Že ho chválabohu poslali vlani do prdele.

Reagovat
10

jeho absence zásadní

Reagovat
M11

Reagovat
CubONE

Reagovat
clinger

zdejším fanouškům juventusu se o ¨Zdeňkovi musí i zdát jak je o něm kdekoliv zmínka tak se slítnou jak vosy

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se rika mindrak.

Reagovat
10

to tady dlouho nebylo...

Reagovat
Mr.Jindros

Mně se po něm stýská.

Reagovat
10

měli mu dát ještě šanci

Reagovat
Dominator

Pojde trenovat repre, tak ho budete mat na ociach (takmer) vsetci - ci uz Juventisti, alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

na ten dnešní určitě velikej

Reagovat
Pettirosso

OT: Nastašič s Hartem....

Reagovat
smazaný uživatel

AS

1 inkasovanej gol v 9 zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

ACM.

Reagovat
Alberto Aquilani

PAPA AMERICANO ttttttttttttttttttttttttttt

Reagovat
10

R.I.P. Lou Reed

Reagovat
CubONE

Je to teda pravda? Lebo som cital na jednej stranke, ze je to hoax a vraj sa niekto z jeho stabu vyjadril, ze je ok.

Reagovat
10

Rolling Stone, Variety, Associated Press, the BBC, and other reliable sources have reported it. We have no good reason to suppose these reports are inaccurate.

This being the Internet, naturally, other less reliable sources are causing confusion (see example above) by falsely asserting that the news of Reed's death is a hoax. The primary culprit appears to be Mediamass.net, which refers to itself as a "satire" website and caused similar confusion a few months back by dismissing news of James Gandolfini's death as a hoax. It wasn't.

Reagovat
CubONE

Reagovat
FuckT

Dnes budem cely vecer fungovat na starej dobrej klasike typu The Velvet Underground a na individualnej tvorbe Reeda.

Reagovat
FuckT

R.I.P

Reagovat
smazaný uživatel

Cavanda, Hernanes, Ledesma, Klose, Floccari na lavicke

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Petkovic si sam pili konar pod sebou

Reagovat
Pipo123

Cagliari lepšie, Petkovič dneska sklamal, to čo postavil je hnus, ak by sme takto hrali na AC tak dostaneme debakel

Reagovat
M11

Sektor za brankou (curva) bude pro příští domácí utkání uzavřen kvůli rasistickým urážkám.

Reagovat
M11

tak nakonec na rok podminka.. opet zatim stoji pokriky proti Neapoli jako na jinych stadionech

Reagovat
DelPiero137

Dnes 100% spokojsnost s vykonom. Od zaciatku do konca bojovnost a nasadenie. Kazdy hral na 100%. Mensiu vytku by som mal k Leovi ktory trestuhodne a zbytocne 3x nahral protivnikovi a Nandovi to moc odskakovalo.

Miestami zaujimavy tah, Pirlo sa netlacil tak dopredu, do kombinacie a Pogba sa stahoval viac do stredu. Co by mohla byt dobra varianta, Pogba s Tevezom a Vidal si celkom rozumeju a vedia vyviest loptu. Andrea to kryje z hlbky, zvlada odoberat lopty, vzdy je k dsipozicii na spatnu prihravku a nasledne klasicku Pirlovku. Andrea Nemusi operovat na tak velkom priestore a odbremneni sa tlak na neho. Super sa bude musiet sustredit na aj na inych hracov.

A to este nehral Litchy a Mirko.

Forza JUVE!!!!

Reagovat
Jajinek

Pokud bude Juve a Neapol kopat pořád nějaké sporné penalty...a že jich letos i v tomto kole bylo už dost...tak je asi nedoženeme...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Jajínku čo vravíš na Lazio ? a špeciálne čo na Petkoviča a zostavy ? Zaujímal by ma tvoj názor či si niečo takéto čakal

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Počkej, až Moggimu zruší ten trest, to se teprve začnou dít věci.

Reagovat
Pipo123

Vydreté 3 body, Klose zariadil výhru a ukázal že musí byť v základe ! Prekvapil Pereirinha, neskutočne som rád že sa vracia Radu pretože tá hra obrany vyzerá hneď lepšie. Biglia hraje tiež výborne, ale ďalej absolútne neviem ako to Petkovič poskladá, tá záloha je hrozná. Biglia a Candreva hrali dobre, zvyšok nič extra. Na AC by som chcel vidieť Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Radu - Candreva, Gonzalez, Biglia, Hernanes, Lulič - Klose... FORZA LAZIO

Reagovat
vladis271

vážne neviem čo je pozoruhonejšie, či ten bodový zisk alebo to skóre.

Reagovat
Pettirosso

BOYEEEEES

Reagovat
Pettirosso

vedle

Reagovat
Il Architetto

Hoši, došel jsem z chlastačky, jakto že zase ty mrdky z Říma vyhráli? Nic proti romeudové, ale serete mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna seria, kto by to bol cakal som zvedavy na pocet bodov po polke sezony, takych 45 by bolo super. Kazdopadne posilnenie je v zime nutne, zaklad je kvalitny, ale na lavicke su mozno 3-4 slusni hraci, zbytok mladici, s tym sa o titul hrat neda, teraz hrame paradne, ale ten uzky kader sa prejavi ak sa nieco nezmeni. Nadavame niektori na Garciu, ze nerotuje zostavu, ale on stavia to najlepsie, na vyber prilis nema.

Reagovat
Pinturicchio

Nemá moc důvod rotovat, hrajete jen ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim skor take veci, ze mladikom nedal sancu ani za jednoznacneho vedenia a radsej tam poslal Taddeia

Reagovat
Pinturicchio

Jo takhle.

Reagovat
10

to dělá/dělal Conte stejně, mají na to cit, prostě dají hráči ty minuty jako odměnu za práci a trpělivost...pak se jim to vrací v tréninku a kabině

Reagovat
Maritazzi

Garcia už to zmiňoval a bavil se o tom i De Rossi, že Taddei prostě je do kabiny hrozně důležitý element a v trénincích to dře skoro nejvíc.

Reagovat
10

Udinese-Roma:I BERGONZI 5 Disastrosa gestione dei gialli. Non li meritano De Rossi e Muriel, che poi vengono graziati del secondo. Rischia di perdere il controllo del match.

Parma-Milan: VALERI 5 Scontenta il Parma: De Jong meritava il rosso sul contropiede di Rosi. E soprattutto il Milan: il rigore su Matri c’è e Parolo avanza la punizione decisiva.

Juventus-Genoa: DOVERI 5 Il rigore è un’illusione ottica, il fallo si concreta prima della linea dell’area. Poi lascia correre troppo, ignora falli piuttosto evidenti.

Neapol-Torino: DE MARCO 4 Il 2.rigore non c’è. Glik ha il braccio attaccato al corpo. Mazzoleni lo fa sbagliare. Forti dubbi anche sul 1o rigore e il rosso a

Basha.

rozhodčí ve formě

Reagovat
Pinturicchio

Jinak AS mega forma i co se známek Gazzetty týče, ... nejlepší obránce Benatia, první tři záložníci rovněž Římani (Stroot, DDR, Pjanic)

Reagovat
Pinturicchio

... a nejlepší útočník Francek.

Reagovat
Maritazzi

Neskutečný.

Reagovat
Maritazzi

Jinak Udine doma prohrálo po 22 zápasech, takže ta výhra je o to cennější, zvlášť v deseti lidech.

Reagovat
Pinturicchio

Wow, to už je krásná série, zvlášt na poměry Udine.

Reagovat
GEGE

Hm Barrientos na 2 měsíce out... Těžké Chvíle pro Catanii...

Reagovat
Maritazzi

Mohl by je v zimě přijít zachránit Lodi.

Reagovat
GEGE

Tam podle mě problém není Plašil hraje hodně dobře na jeho místě...Hlavně nedávají goly hodně za očekáváním L.Castro od kterého se čekalo,že nahradí Gomeze.To co spálili proti Sasuolu těd...Na druhé straně sice Zaza netrefil prázdnou kasu ale i tam ta jejich produktivita je mizerná těd navíc bez nejlepšího záložníka...

Reagovat
Maritazzi

Plašil ho ale nikdy nenahradí dokonale (standardky, důležité góly, herní inteligence), navíc pořád tam hraje Tachtsidis - když jsem viděl jejich zápasy, byla to pořád tragédie jako u nás. S tím Castrem máš samozřejmě pravdu, vloni mu ta pozice seděla o dost víc. S tím Sassuolem mě vypekli pěkně, tam jsem jim hodně věřil, teď se budou chytat jen těžko.

Reagovat
Pinturicchio

200. pro titul Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

a pre Llorenteho v zaklade

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě, Romu už nedohoníte.

Reagovat
danko10

To by som netvrdil. Máme všehovšudy 16 použiteľných hráčov a liga je beh na dlhú trať. Už pri absencii Frančeho s Gervom bolo v Udine vidieť, že to chalani tlačia silou vôle. Stačí ešte jedno - dve zranenia a budú problémy. Čo do kvality a variability kádra sme stále o parník za Juventusom.

Reagovat
Pettirosso

hlavně jsou před náma oba dva vzájemný souboje

Reagovat
danko10

Vidíš. Na to som zabudol. Každopádne akékoľvek úsudky o konečnom umiestnení toho, či onoho sú zatiaľ bezpredmetné.

Reagovat
smazaný uživatel

hm to mas pravdu, ale viacmenej je iste, ze oba timy budu bojovat o TOP 5.. zatial to vyzera tak, ze "cierny Peter" ohladom europy ostane AC.. jedno je jasne, ze takto za mesiac uz budeme vediet odhadnut tu silu jednotlivych timov, nakolko sa bude blizit 1/3 sutaze..

Reagovat
danko10

Reagovat
Pipo123

To je na tom to pekné, kľudne môže lazaret postihnúť Juve, Nepapol aj AS a zvyšok sa môžu chytiť, minimálne AC ak sa im uzdravia hráči tak im verím že LM uhrajú.

Reagovat
danko10

AC má oproti vlaňajšku dva problémy. AS a Inter. Vlani boli obidvaja menovaní tragikomickí (aj keď Inter o takomto čase ešte nie).

Reagovat
Pipo123

Já verím že herná kríza postihne aj AS aj Inter, takže to môže byť ešte poriadne zamotané. všetko je ešte otvorené

Reagovat
danko10

Ja o tom nepochybujem, len hovorím, že to AC bude mať ťažšie, než vlani. A vy zatiaľ hodne nemilo prekvapujete. Včera to bolo zas peklo dokedy neprišiel Miro a nevybavil to v suchom triku. Mazák.

Reagovat
Pipo123

My sa hľadáme, problém je v tom že Petkovič nevie poriadne kto má základ a kto nie. Dúfam že proti AC zahráme konečne dobre a vyhráme

Reagovat
danko10

Som kukal na toho Onaziho. Človeče, to je riadna tragédia, zatiaľ.

Reagovat
Pipo123

On dokáže zahrať super, ale v poslednej dobre hraje hrozne, do budúcna to bude opora, ale ešte má čas na základ

Reagovat
10

A jak to teda teď můžeš odhadovat? Inter měl po jedenácti kolech minulý sezony 27 bodů z 33 (těch dalších 27 bodů pak dokázali udělat do konce sezony, tj. za 27 zápasů!), AC mělo ještě o bod míň, takže vlastně jedou nad plán ...a nezapomínal bych ani na Violu

Reagovat
danko10

Ale veď ja to vôbec neodhadujem. Ani si netrúfam. Iba si myslím, že tohtoročný a vlaňajší Inter sú dosť odlišné. A o nás teraz a za Zdenka sa nemá cenu ani baviť... Iba som sa zamyslel nad tý, čo všetko bude AC stáť v ceste.

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite tuto sezonu to ma AC 2x tak tazke ako tu minulu.. Inter je uplne niekde inde hlavne takticky a Viola moze prekvapit, duplom ak sa im vrati Gomez a o AS sa bavit nemusime..

Reagovat
10

uvidíme, máme za sebou první čtvrtinu ligy...v calciu se věci dokážou měnit hodně rychle a drasticky, viz třeba Juve v první sezoně pod Contem, prvních 11 kol Interu pod Stramou, Krasić první a druhej půlrok, podzimní vs. jarní AC/Udine atd...

Reagovat
Pettirosso

tak loni na tom zase místo AS byla dobře Viola, která se letos trápí.

Reagovat
danko10

To je pravda, ale na druhú stranu si myslím, že ich taký kolaps ako Inter vlani nepostihne.

No, to je fuk. Fakt sa tu nechcem púšťať do žiadnych prognóz. Bude to celé ešte super zábava a to je hlavné. Calcio ruluje.

Reagovat
10

užší špička aktuálně vypadá silně...ale to se rozhodně nedá říct o středu a spodku tabulky, tam mě ta "nekvalita" docela děsí, to jsem minulý sezony buď neviděl, nebo vidět nechtěl...

Reagovat
danko10

To neviem tak dobre posúdiť. Zo spodku sa mi zdá fajn Cagliari. Rád sa dívam na Ibarba. Naopak sklamala zatiaľ Catania. Janovské kluby mi pripadajú desné ako vlani a o zvyšku moc neviem, čo si mám myslieť zatiaľ. Ale mám dojem, že vlani bola Pescara na uterák štýlom štart - cieľ a tento rok tam tak extrémne slabý mančaft nevidím.

Reagovat
danko10

A baví ma Hellas, na ktorý som nepochopiteľne zabudol. Zbierajú body a hrajú aj dobrý futbal.

Reagovat
10

trápí? vždyť mají aktuálně o 3 body víc, než minulej rok...

Reagovat
Pettirosso

především herně

Reagovat
Tomanatura

Vubec

Reagovat
Shevchenko

Trápí

Reagovat
smazaný uživatel

Klose

Reagovat
Pipo123

Kvôli zraneniu nám bude proti AC chýbať dvojica Novaretti, Biglia.

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, jak je to, prosím vás, s Mustafim? Bude hrát pravidelně, nebo jen za někoho zaskakuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s VINCENZEM IAQUINTOU ? Bude ještě hrát, nebo ho fakt nikdo neangažuje?

Reagovat
stuff

Reagovat
Il Architetto

Perin v sestavě kola, jak nečekané.

Reagovat
10

Silvestre mimo hru na 10 dnů. Zaccardo-Zapata na Lazio a Fiorentinu?

Reagovat
Yanek

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Pipo123

Zostava na AC by mala byť Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Radu - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Anderson - Klose dneska tam trénovali hráči, ak to tak naozaj bude tak to je skvelá zostava

Reagovat
KillSwitch

Totti mimo na 7-10 dni, Gervinho tak na 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele