9. kolo
27.10.2013 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - AS Livorno 1:0

První výhru v sezoně si konečně připsala Boloňa. Domácí sice porazili Livorno nejtěsnějším možným způsobem, ale na to se historie ptát nebude. Důležité je, že Boloňa konečně v lize vyhrála.

Boloňa zažívá katastrofální start do sezony a hodně se mluvilo o odvolání hlavního trenéra. Domácí ale nakonec zvládl veledůležitý duel před vlastním publikem a do dalšího zápasu tak mají na čem stavit.

Jedinou branku celého utkání obstaral už ve třetí minutě zápasu Crespo. Ten zužitkoval přesný centr a zblízka hlavou překonal Bardiho - 1:0 pro Boloňu. Přitom vše mohlo být jinak, kdyby ještě předtím proměnil velkou šanci střílející Paulinho. Po úvodní brance domácích toho směrem dopředu moc k vidění nebylo. Oba celky hrály bojovně a takticky velmi vyzrále. Ve 32. minutě byl opět blízko brance Paulinho, ve skluzu dobře trefil balón, ale Curci předvedl neuvěřitelný zákrok. Brankář Boloni svůj tým výrazně podržel.

Ve druhém poločase se hrál na chlup stejný fotbal. Spíše bojovný a takticky svázaný než vyloženě ofenzivní. Boloňa hubený výsledek uhájila a konečně může slavit ligové vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele