9. kolo
27.10.2013 15:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Parma FC - AC Milán 3:2

To, co bylo v této sezoně devízou Milána, se stalo v tomto utkání Allegriho svěřencům osudným. Branka v nastaveném čase opět rozhodla o výsledku utkání, jenže tentokrát v neprospěch AC. Milánští prohráli 2:3 s Parmou a jejich postavení v tabulce se zase o něco zhorší.

Trenér Massimiliano Allegri udělal oproti zápasu s Barcelonou hned několik změn. Mezi tři tyče se postavil Gabriel a co je důležitější, pouze na lavičce náhradníků zůstal Brazilec Kaká. Nadruhou stranu od úvodní minuty nastoupil Mario Balotelli. Roberto Donadoni nasadil prakticky to nejlepší, co má, včetně někdejšího útočníka AC Antonia Cassana.

Milánské nezastihl úvod utkání zrovna v optimálním rozpoložení o čemž svědčila první branková situace Parmy. Laxní Constant se nechal školácky přesprintovat Biabianym, načež druhý jmenovaný odcentroval a pak už odvedl své důraz ofenzivních hráčů Parmy. Střela Parola skončila za Gabrielovými zádami a Gialloblu vedli 1:0. Psala se teprve jedenáctá minuta!

AC zrovna nehýřilo aktivitou, sice drželo častěji míč na svých kopačkách, ale dobře zformovaná obrana Parmy mu příliš nedovolovala. Vůbec první gólovou šanci si Rossoneri vytvořili až po půlhodině hry. Střela Poliho skončila těsně vedle tyče. Vidět byl Mario Balotelli ale spíše v negativním slova smyslu, několikrát si zkoušel vymodlit faul svým filmováním, ale sudí mu to nebaštil, spíše naopak ho ještě v prvním poločase "uklidnil" žlutou kartou.

Když už se schylovalo ke konci prvního poločasu, udeřili hráči Parmy podruhé. Opět centroval Biabiany a tentokrát se míč dostal až k Antoniu Cassanovi, který překonal Gabriela podruhé - 2:0 pro Parmu.

Massimiliano Allegri měl určitě svým svěřencům co říci. Milán po změně stran sice zlepšil hru a zaslouženě se dočkal branky, ale měl také štěstí. Ještě před tím předvedl fantastický zákrok proti Amaurimu Gabriel a v podstatě udržel AC ve hře. V 60. minutě orazítkoval břevno Gargano a pak udeřil Milán. Matri předvedl své sprinterské schopnosti a přesným zakončením snížil na 1:2. Rossoneri ožili a zakrátko mohl srovnat Kaká, Mirante jeho pokus vyrazil ale AC se i tak srovnalo. Zapotova hlavička po rohovém kopu skončila na břevně a dorážka Silvestreho v síti - 2:2. AC během pár minut dokázalo stáhnout dvougólový náskok soupeře.

AC si následně vypracovalo další šance. Montolivova dělovka skončila vedle a tutovku Kaká vychytal Mirante. Ve střehu byl i Gabriel, v devadesáté minutě zasáhl proti Sansonemu! Utkání spělo k remíze, ale Parma měla ještě jednu šanci v podobě volného přímého kopu. Marco Parolo to zkusil přímo na bránu, z velké dálky se trefil neomylně a zajistil výhru Parmy nad AC 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2....FORZA GRANDE AC Milan.....

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alegri dufam ze skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ven!

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mel koncit allegri?? jste dementi?? vsak je to paradni trener! vidite vysledek a na zapas ani jeden z vas nekoukal!... Parma mela kejdu to se stava no... nam to zachranilo taky par zapasu... jako mame plno marodu, za to asi trener nemuze ne? a to ze je baloteli kokot to jsem vedel uz nez prisel a jsem rad ze ho vystridal hned po polocase nelibi se mi vubec!.... a neni to o trenerovi ale o penezich a o hracich. to ze jsme se pokazde od te doby co nas trenuje dostali do LM je s takym tymem(tymama) je zazrak tak nechapu co remcate sulinci :)... mit nas nekdo jinej tak LM ani nehrajem

Reagovat
smazaný uživatel

mario je tam kde chtel vzdycky bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani: "Byly nám odepřeny dvě penalty + místo zahrávaní přímého kopu, ze kterého dala Parma třetí gol, bylo posunuto o šest metrů. Požadujeme vysvětlení."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele