7. kolo
07.10.2012 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari se konečně dočkalo bodů!

Další jednogólové utkání bylo vidět v Turíně, kam přijelo sardinské Cagliari. Jediným úspěšným střelcem utkání byl Nené, kterému ke skórování pomohla penalta.

Složité situace na Sardinii jsme se dotkli již v preview, otázkou tedy bylo, jak se kompletně nové vedení postaví k těžkému soupeři. Odpověď možná předčila mnohá očekávání. Hosté totiž utkání zvládli, udrželi čisté konto a díky Neného penaltě odjíždějí se třemi body.

Už po dvanácti minutách Nené poprvé vystřelil, jeho rána ale mířila těsně vedle. O chvíli později hrozili domácí, když hlavičkoval Rolando Bianchi. Ani on ale přesně nezamířil. Hostující obránce Danilo Avelar také zkoušel své střelecké štěstí, jeho rána ale brankáře Gilleta nepřekvapila.

Brankář Gillet byl v pohotovosti také po hodině hry, kdy se k němu donesla střela Albina Ekdala, také nyní si ale belgický brankář poradil.

Po sedmdesáti minutách se stala důležitá věc, kdy v pokutovém území fauloval obránce Ogbonna a sudí Domenico Celi ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil zkušený Nené a brankář Gillet byl na jeho ránu příliš krátký - 1:0 pro hosty. Práce nového trenérského dua tedy začíná mít úspěch.

V poslední akci zápasu se objevil střelec Nené, tentokrát ale Gilleta nepřekonal. Domácí ale přesto ze zápasu nevytěžili ani jeden bod a prohrávají. Turínské FC je nyní na desátém místě, hosté ze Sardinie však stále okupují předposlední příčku.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele