5. kolo
25.09.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Città di Palermo 0:0

Lazio se doma opět trápilo a tentokráte si připisuje pouze remízu za výsledek 0:0 s Palermem. Biancocelesti sice měli více ze hry, ale Palermu bohatě stačilo pečlivě bránit a vyrážet do nebezpečných protiútoků.

První šanci zápasu mělo Palermo, konkrétně Pinilla a radost mu pokazil praporek pomezního rozhodčího. Na druhé straně otestovali Tzorvase jeho bývalý spoluhráč z Řecka Cissé a Brazilec Hernanes. V 11. minutě měl velmi dobrou příležitost Pinilla a Federico Marchetti ukázal, že jeho účast na mistrovství světa v JAR nebyla náhodná. Rozhodně se nehrál špatný fotbal, byl to však souboj brankářů, jak Marchetti, tak i Tzorvas se v první pětačtyřicetiminutovce překonat nenechali.

Šance Lazia začaly ve druhém poločase přibývat, Klose před Tzorvasem neuspěl a neujala se ani následné dorážka Djibrila Cissého. Nešlo to ani po standardních situacích, Hernansova střela z přímáku byla sice povedená, jenže neméně povedený byl i zákrok Tzorvase. Stejní akteří na sebe upozornili i o pár sekund později a Tzorvas byl opět úspěšnější, Biancocelesti zahrávali po jeho zásahu pouze rohový kop. Palermo se víceméně bránilo, ale sem tam dokázalo přejít do nebezpečného protiútoku, po jednom z nich pořádně protáhl Marchettiho Iličič.

Domácí se snažili rozhodnout a šance měli, jenže jak Cissé, tak i Klose zkrátka měli smůlu. Palermo si tak z Říma odváží cenou remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele