5. kolo
25.09.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Juventus FC 1:1

Catania dokázala částečně napravit porážku v Janově a dnes si připsala bod za remízu 1:1 proti Juventusu. Domácí sice vedli zásluhou Bergessia, ale po vyrovnání Krasiče se museli bránit, proto je konečná remíze úspěchem.

Zápas na stadionu Angela Massimina nabídl spousty šancí a celkově dobrý fotbal. Catania začala nebojácně a Bergessio pálil těsně vedle. Vadit mu to příliš nemuselo, neboť za chvíli poslal domácí Elefanti do vedení. Po přihrávce Gomeze ho v pokutovém území neuhlídal Chiellini a pohroma pro Starou dámu byla na světě - 1:0 pro Catanii. Odpověď mohla přijít vzápětí, ale Vidal nepropálil Andujara.

Catania se rozhodně nezatáhla a Buffon málem propustil nenápadnou střelu Alvareze. O pár minut později pálil vedle Bergessio, stejně si vedl i na druhé straně Pirlo. První poločas skončil vedením Catanie, ale skóre se mělo ve druhém poločase změnit.

A stalo se tak hned čtyři minuty po hvizdu. Krasičova střela skončila trošku překvapivě za zády brankáře Andujara a začínalo se od znovu - 1:1. Juventus po vyrovnání ožil a měl spoustu šancích, obzvláště Claudio Marchisio jich měl několik. V prvním případě zasáhl Andujar, ve druhém pálil záložník Juve vedle. Hodně nebezpečné byly průniky Miloše Krasiče po pravé straně, po jednom z nich hlavičkoval vedle Matri.

V ofenzívě hostů přispěl i střídající Pepe a jeho rána Andujara pořádně protáhla. Poslední velkou šanci zápasu měl Alessandro Del Piero, po ukázkovém Krasičově průniku hlavičkoval nad. Starou dámu musely nevyužité šance mrzet, takhle si totiž odváží ze Sicílie pouze bod za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 pro Juve

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele