Serie A souhrn - 4. kolo

24.09.2008, 22:32, aktualizováno 24.09.2008, 22:32
Komentáře a souhrny
Po čtvrtém kole je letos poprvé na čele italské ligy osamocený Inter, obhájce titulu, stačila mu nejtěsnější domácí výhra proti Lecce a remíza Juventusu s Catanií. Na druhou příčku se tak dostalo Lazio, které přehrálo Fiorentinu. Znovu zabral také AC Milán, tři body veze z Regginy. Naopak AS Řím prohrál v Janově.

Juventus FC - Calcio Catania 1:1

24.09.2008 20:30

Góly: 16. Amauri - 68. Gianvito Plasmati

Juventus Turín nenavázal na poslední dvě výhry a tentokrát doma pouze remizoval s Catanií 1:1. Pro "Starou dámu" je to jednoznačná ztráta bodů v boji o Scudetto, naopak Catania je se ziskem jednoho bodu nad míruspokojená. O výsledku rozhodli Amauri a střídající Gianvito Plasmati.

Catania byla v úvodu překvapivě aktivnějším celkem a domácího favorita přehrávala. Hosté mohli rozvlnit síť už v 6. minutě, rohový kop přistál na kopačce Silvestriho, který jej střelou z první napálil vedle. Až do 16. minuty Catania posílala nebezpečné centry do pokutového území Staré dámy, jenomže poté domácí utekli a nekompromisně trestali. Mladíček Giovinco odcentroval přesně na hlavu Amauriho, který poslal Juventus do vedení – 1:0.

Catania mohla okamžitě vyrovnat, ale ránu Silvestriho náhradní brankář Alexander Manninger vyrazil. Jak už bylo řečeno, hosté více drželi míč na svých kopačkách, ale do větší příležitosti se nedostali. Velké příležitosti neměl ani Juventus, ve 32. minutě pálil Poulsen z velké dálky vysoko nad branku. Lépe už si vedl Marco Biagianti, jeho dalekonosnou dělovku s velkými potížemi vytáhl Manninger na rohový kop. Bianconeri drželi po prvním poločase těsné vedení 1:0.

Ve druhém poločase mohl zvýšit náskok domácích Del Piero, ale jeho branka nebyla kvůli ofsajdové pozici správně uznána. Juventus přidal a na rozdíl od prvního poločasu to byl on, kdo udával tempo utkání. V 52. minutě vymyslel Marco Marchionni vynikající přihrávku na Del Piera, ten ale v koncovce selhal a stejně si vedl i dorážející Amauri. V 68. minutě vypukla na hostující lavičce velká radost. Catania totiž vyrovnala zásluhou střídajícího Plasmatiho, ten využil chyb stoperské dvojice Legrottaglie – Chiellini a po centru Tedesca dal úplně nehlídaný gól hlavou.

Neuplynula dlouhá doba a Juventus mohl znovu vést. Po centru aktivně hrajícího Giovinca se do míče hlavou opřel Del Piero a na brance Catanie zazvonilo břevno. Bianconeri svého soupeře v závěru utkání zmáčkli, ale šance Legrottaglieho a Nedvěda zůstaly trestuhodně nevyužity. "Stará dáma si tak překvapivě rozdělila body s Catanií za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Lecce 1:0

24.09.2008 20:30

Góly: 79. Julio Cruz

V čele tabulky je i po 4. kole obhájce titulu Inter Milán. Nerazzurri na domácí půdě hostili nováčka soutěže, celek Lecce, a měli s ním co dělat. Nepříliš povedený výkon a branka ze závěru utkání, kterou vstřelil střídající Julio Cruz - to je charakteristika černomodrých v dnešním zápase.

Ke svému jubilejnímu 600. zápasu v dresu Interu Milán nastoupil Javier Zanetti. Než si ovšem mohl jubilejní zápas odškrtnout, musel počkat na spoluhráče Julia Cesara, jenž se rozhodl změnit oděv a utkání začalo o chvilku později.

Domácí Inter začal velice ležérně a hráči Lecce toho málem využili. Bohužel pro ně Esposito hlavičkou jen orazítkoval tyč. Na druhé straně ovšem odpověděl Zlatan Ibrahimovič, a že to byla odpověď jak se patří. Švédský bomber se totiž napřáhl ze 30 metrů a z trestného kopu dělovou ranou napálil míč do břevna, brankář Benussi by byl bez šance.

Dalším, kdo ohrozil hostující branku, byl Brazilec Adriano, ale po rohovém kopu nedokázal míč zkrotit a branku přestřelil. Lecce se ale nechtělo nechat zahanbit a Zanchettův pokus z 20 metrů musel dobrým zákrokem vytáhnout brankář Cesar. Těsně před přestávkou ještě rozhodčí hostům upřeli velkou šanci, když posoudili Tiribocchiho postavení jako ofsajdové. 30letý útočník byl sám v pokutovém území a opakovaný záznam prokázal pochybení sudích.

Inter toho v prvním dějství příliš nepředvedl a od svých fanoušků si o poločasové přestávce vyslechl zasloužený pískot. Trenér Mourinho na to reagoval hned dvojitým střídáním, když stáhl Vieiru se Stankovičem a do hry poslal Quaresmu s Maiconem. Krátce po startu muselo střídat také Lecce, které přišlo o zraněného Angela. Poté se dožadoval u hlavního sudího Bergonziho nařízení pokutového kopu hostující Daniele Gacia, když se v šestnáctce střetl s Ivanem Cordobou, ale rozhodčí faul neviděl.

Nakonec ale přeci jenom přišla světlá chvilka Interu a 11 minut před koncem rozhodující branka. Maicon našel ve vápně Ibrahimoviče, jenž sklepl na Cruze, a ten se z half-voleje nemýlil. V posledních minutách se musel ještě pořádně ohánět gólman Interu Julio Cesar, ale zlikvidoval jak střelu Castilla, tak pokus Caserty a pro Nerazzurri udržel vítězství.

Více informací k zápasu

AC Siena - UC Sampdoria 0:0

24.09.2008 20:30

Góly: -

Jediné utkání, kde diváci ve čtvrtém kole neviděli branku, bylo to na půdě Sieny. Domácí si v něm za bez brankovou remízu rozdělili body se Sampdorii Janov. To mimo jiné znamená, že janovští jsou zatím bez vítězství.

Na Stadio Franchi se hrál velice opatrný fotbal ze zabezpečené obrany, přesto už v 11. Minutě měl dobrou příležitost domácí Houssine Kharja, jeho střelu však Antonio Mirante vyrazil na rohový kop. Další pokus měl Daniele Gallopa, jenomže přestřelil a Simone Vergass pro změnu ve své šanci příliš váhal s koncovkou. Sampdoria byl v průběhu první půle neškodná, a tak se vlastně nic zajímavého nedělo.

S průběhem utkání se snažil něco udělat Antonio Cassano, který alespoň pobavil diváky nůžkami, akrobatické zakončení však nebezpečné nebylo a brankář Curci nemusel výrazněji zasahovat. V 63. minutě přišel asi klíčový okamžik celého utkání, hostující hráč Accardi postrčil Massima Maccaroneho, za což obdržel žlutou kartu. Jenomže Siena se dožadovala karty červené, ta nakonec udělena nebyla, takže se pokračovalo v plném počtu hráčů dál.

Obě strany si ještě vypracovaly po jedné šanci, sólo Antonia Cassana skončilo rohový kopem a Massimo Maccarone zase nedosáhl na přihrávku Stefana Lucchiniho. Utkání skončilo remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 3:1

24.09.2008 20:30

Góly: 4. Giuseppe Sculli, 61. Diego Milito, 88. Diego Milito - 28. Daniele De Rossi

Velmi zajímavé utkání bylo k vidění v Janově. Domácí FC si letos drží na svém stánku neporazitelnost. Tentokráte si "grifové" vyšlápli na AS Řím. Dvakrát se trefila letní posila Diego Milito, Panuccimu byl nesprávně neuznán gól a De Rossi viděl červenou kartu.

Úplně první šanci utkání měl Říman Mirko Vučinič, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Naopak domácí byli ve čtvrté minutě o něco úspěšnější. John Arne Riise zaváhal v obranné fázi, načež se balónu chopil Andrea Gasbarroni a okamžitě vyslal vpřed Giuseppe Scculiho. Útočník Janova následně potrestal Riiseho chybu, když zkušeně přehodil Doniho. Po první vstřelené brance se hra trochu uklidnila. Další šance přišly až kolem 20. minuty, kdy se zastřelovali De Rossi s Taddeiem.

Giallorossi začali tlačit a o několik minut později tlak vyvrcholil ve vyrovnávací branku. Cicinhův centr přistál přesně na hlavu mistra světa Daniele De Rossiho. Hlavičku však ještě dokázal brankář Rubinho vyrazit, ale na následnou dorážku téhož hráče již neměl. O chvíli později se dostali ke slovu opět hosté. Simone Loria, bývalý obránce Sieny, však skvělým zákrokem zastavil Sculliho, který by se již řítil sám na brankáře hostí.

Druhý poločas začal podobně jako ten první – kiksem Riiseho. Tentokráte však jeho trestuhodné nepohlídání si Sculiho skončilo dobře pro Řím. Střelec první branky totiž nedokázal dát příliš razantní hlavičku po centru Modesta a Doni měl tedy usnadněnou práci. Toto by se dalo považovat za varování pro Řím, neboť o několik málo minut později se domácí opět ujali vedení. Volný přímý kop z domácí poloviny byl odvrácen, ovšem míč se k římské obraně vrátil jako bumerang a v tu chvíli selhala ofsajdová past. Diego Milito se tak ocitl sám před brankářem a s instinktem zabijáka pohodlně skóroval.

Nicméně Giallorossi se nevzdávali a dokázali srovnat. Regulérní branka však nebyla uznána pro údajnou ofsajdovou pozici. Střelce branky Christiana Panucciho přitom držel ve hře Matteo Ferrari, bývalý stoper AS Řím. Pomezní se nechal zmást a situaci absolutně nezvládl. Římané se zlobili na rozhodčího za několik minut znovu, tentokráte však bezdůvodně. Daniele De Rossi si ze zadu vyšlápl na Gasbarroniho a sudí Brighi nemohl jinak, než mu udělit druhou žlutou kartu.

Hosté šli tedy do poslední fáze utkání v deseti mužích na hřišti. Janovští dokázali početní výhody využít a dvě minuty před koncem navýšili skóre na 3:1. Diego Milito dokázal využít lehkého zaváhání Simoneho Lorii, dosáhl na přízemní centr Palladina a rozvlnil síť za Doniho zády.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - AC Milán 1:2

24.09.2008 20:30

Góly: 59. Bernardo Corradi - 24. Marco Borriello, 73. Alexandre Pato

AC Milán dokázal navázat na dobrý výkon proti Laziu a ze stadionu Oreste Granillo si veze tři body za vítězství 2:1 nad Regginou. Domácí celek se po další prohře propadl na předposlední místo tabulky.

Milánské AC čeká o víkendu městské derby proti Interu, v tomto utkání chtělo za každou cenu vyhrát a tím si zvýšit sebevědomí. Lépe však začali domácí, Abbiati musel v úvodu lapit přímý kop Carmony a poté nepřesně pálil Franco Brienza. Každopádně to byl Milán, který jako první otevřel skóre utkání.

Clarence Seedorf zahrával přímý kop, ten se dostal až k Marcu Borriellovi a loňský devatenáctibrankový střelec bez potíži poslal Rossoneri do vedení. Borriello mohl za okamžik vstřelit druhý gól, ale brankář Campagnolo skvělým zákrokem šanci zlikvidoval. Ve 38. minutě se po standardní situaci domácích objevil v blízkosti Abbiatiho Bernardo Corradi, jenomže byl příliš v úhlu, takže ho Abbiati vychytal.

V 60. minutě přišly pro příznivce Rossoneri špatné zprávy, nejprve musel odejít z hrací plochy kvůli zdravotním problémům autor první branky Borriello a poté Reggina vstřelila vyrovnávací gól. Santos napálil míč do pokutového území Milána, tam stál nikým nehlídaný Corradi, který se nemýlil – 1:1.

To se samozřejmě nelíbilo milánskému AC, jenž odcestoval do Kalábrie za ziskem tří bodů. To se hostujícím Rossoneri nakonec povedlo, vítěznou trefu vstřelil v 72. minutě Alexandre Pato. Brazilský mladíček zakončil úspěšnou kombinaci Zambrotty s Kaká. V závěru měl ještě další příležitosti Seedorf, ale skóre se mu změnit nepodařilo. Milán zaslouženě zvítězil na Reggině 1:2.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Turín FC 1:1

24.09.2008 20:30

Góly: 50. Michele Marcolini - 40. Rolando Bianchi (pen.)

Nováček Chievo Verona remizoval s turínským FC 1:1. Oba týmy mají nyní po pěti bodech a patří jim umístění ve středu tabulky. Turín vedl zásluhou proměněné penalty Rolanda Bianchiho, ale na začátku druhého poločasu srovnal stav utkání Michele Marcolini.

Turín si vytvořil obrovskou šanci v 11. minutě, brankář Stefano Sorrentino musel vytáhnout neuvěřitelný zákrok po hlavičce Elvise Abbruscata. Chievo se zase dožadovalo odpískání pokutového kopu po Prataliho ruce v pokutovém území, ovšem hlavní sudí zůstal prozatím klidný. Ve 40. minutě už se penalta kopala, ale na druhé straně. Mario Yepes zastavil v pokutovém území přihrávku Paola Zanettiho rukou, a nařízený kop proměnil Rolando Bianchi - 0:1.

Nepříjemná branka do šaten však domácí fotbalisty nezlomila, ba naopak. Pět minut po začátečním hvizdu druhého poločasu vyrovnal po přihrávce Langelly Michele Marcolini – 1:1. Chievo mohlo nakonec strhnout výhru na svojí stranu, jenomže hostující celek před pohromou zachránil Matteo Sereni, který zlikvidoval stoprocentní příležitost Sergia Pellissiera. Hektický závěr nezvládl obránce Turína Aimo Diana, který obdržel červenou kartu za brutální zákrok. Chievo Verona před domácím publikem remízovala s FC Turínem 1:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Città di Palermo 2:1

24.09.2008 20:30

Góly: 14. Marek Hamšík, 75. Marcelo Zalayeta - 83. Fabrizio Miccoli (pen.)

SSC Neapol pokračuje ve svém skvělém startu do sezóny a i ve čtvrtém kole zůstává neporažen. I bez útočné hvězdy Ezequiela Lavezziho dokázala Neapol porazit doma Palermo 2:1 a trenér Palerma Davide Ballardini tak zažil první porážku se svým novým týmem.

Domácí hráči rozjásali fanoušky na stadionu San Paolo již v úvodní čtvrthodině. Marcelo Zalayeta vyslal po lajně Christiana Maggia, který krásnou přihrávkou našel ve vápně Marka Hamšíka. Slovenský reprezentant následně dokázal naplno využít své vynikající pozice a poslal Azzurri do vedení.

Poté se projevili také hosté, ale Gennaro Iezzo si v klidu poradil se střelou Edisona Cavaniho. Na druhé straně zasahoval také Amelia po nepříliš prudké střele Waltera Gargana. Chvíli poté měl Fabrizio Miccoli skvělou šanci na vyrovnání, ovšem hra hlavou není jeho nejsilnější stránkou, a proto promarnil gólovou z velmi blízké pozice.

Palermo bylo velmi aktivní i na začátku druhé půle. Nejprve Miccoli přestřelil branku z vápna, poté byl vyslán Cavanim do uličky, ale jeho rána byla zblokovaná. Hra se vcelku zklidnila, ale poté jako rána z čistého nebe udeřil Zalayeta. Ignacio Pià začal celou akci svým zaseknutím a nahrávkou Hamšíkovi. Slovák okamžitě vystřelil z vápna, ale jeho střelu vyrazil Marco Amelia. Naneštěstí pro hosty ji vyrazil pouze před sebe. Marcelo Zalayeta se tedy dostal k dorážce, ovšem míč napálil neuvěřitelným způsobem z metru do břevna! Zalayeta měl ale šťastný den a balón se k němu odrazil zpět od konstrukce, načež jej dokázal napodruhé usměrnit do sítě.

Poslení slovo však řekli hosté. Domácí Salvatore Aronica spáchal nebezpečný zákrok ve svém vlastním pokutovém území, díky čemuž pan Rocchi nařídil pokutový kop. Fabrizio Miccoli jej, byť s trochou štěstí, proměnil a upravil tak na konečných 2:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 0:3

24.09.2008 20:30

Góly: 13. Gaetano D'Agostino (pen.), 20. Antonio Floro Flores, 73. Simone Pepe

Udinese vyhrálo v Bologni rozdílem třídy 3:0 a posunulo se tak na průběžné šesté místo. Friuliani hodně pomohla brzká červená Britose, která de facto ovlivnila celý zápas. Bologna totiž hrála od 13. minuty v deseti.

Jak již bylo zmíněno hned při první akci se červenalo. Antonio Floro Flores utekl domácím obráncům a Miguel Angel Britos jej tvrdě zezadu zkosil. Rozhodčí Mazzoreli neváhal, obránce poslal ven a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Gaetano D’Agostino a ránou jako z děla ji vykonal úspěšně. Pouze o tři minuty později se málem podařilo oslabené Bologni vyrovnat. Giovanni Pasquale zaspal při plnění obranných povinností, čehož využil Marchini. Domácí záložník ale naložil se svou šancí hodně špatně a pouze se kopalo od brány.

O pár minut později opět řádil Floro Flores. Naběhl si na milimetrově přesný pas od Gaetana D’Agostina. Po zpracování rozkmital nohy, oklamal bránícího Zenoniho a napálil míč do sítě z deseti metrů. Po deseti minutách to mohlo být již o tři branky. Alexis Sanchez však trefil pouze brankovou konstrukci domácí branky. Sanchez měl po dalším průniku penaltové ambice, ale pan Mazzoreli byl v klidu. Naopak udělil žlutou kartu drobnému Chilanovi za střet s Marchinim.

Druhý poločas již byl velmi uspávající. Bologna hrála odevzdaně, neboť hosté kontrolovali hru. Vážnější šance přišla až v 74. minutě. Skvěle hrající Antonio Floro Flores měl prsty i ve třetí brance. Předvedl úprk po postranní lajně a následně přenesl hru na druhé křídlo, kde byl připraven Simone Pepe, který se nerozpakoval a tvrdě vypálil. Tento zásah byl poslední a utkání tedy skončilo 3:0 pro Udinese.

Více informací k zápasu

SS Lazio - ACF Fiorentina 3:0

24.09.2008 20:30

Góly: 51. Stefano Mauri, 55. Goran Pandev, 59. Sebastiano Siviglia

Lazio se rychle oklepalo z víkendové porážky v Miláně a ve 4. kole znovu řádilo. Tentokrát si Biancocelesti smlsli na Fiorentině, jež si z Olympijského stadionu odváží tříbrankovou prohru. O ní se postarali až ve druhém poločase Mauri, Panděv a Siviglia. Klub z hlavního města se tak vyhoupl na druhé místo, těsně za vedoucí Inter.

Lazio začalo aktivně a do první šance vyslal Zarateho Panděv, jenomže autor již čtyřech branek v letošní sezoně pálil nepřesně. O chvilku později si role vyměnili, ale pokus Panděva kryl brankář Frey. Další vzrušení zařídil opět Zarate, jenž se u hlavního sudího dožadoval penalty za zákrok Dainelliho, ale neuspěl. Vysoce aktivní Zarate neustále prověřoval brankářskou jedničku Fialek, ale francouzský gólman stále odolával.

Na druhé straně měl obrovskou příležitost Gamberini, ale nerozumněl si s Maurim a míč do prázdné branky nedoklepl. Zarate byl skutečně všude a jinak tomu nebylo ani před koncem prvního dějství, kdy ho vyslal na steč Goran Panděv. 21letý střelec ovšem ztroskotal na brankáři Freyovi.

Na úvodní branku si nakonec museli diváci počkat až do druhého poločasu, přesněji do 51. minuty. V ten moment totiž využil chaotické situace před brankou Mauri a otevřel skóre. Vše načal Foggia, jenž poslal do ohně centr, jenž Zarate lízl a poslal do břevna. Poté se ujal iniciativy Mauri a akrobatickým zákrokem strhl vedení na stranu domácích.

Laziu vstřelená branka přidala křídla a domácí hráči byli doslova k nezastavení. O tři minuty později zvyšoval na 2:0 po akci se Zaratem Panděv. Za pouhých dalších pět minut to již bylo 3:0, Fiorentinu definitivně poslal do kolen obránce Siviglia a rozhodl a držiteli třech bodů. Bezpochyby lví podíl na dnešním úspěchu Lazia má Mauro Zarate, jenž předvedl excelentní výkon. Jediné, co mu chybělo, byla branka.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:0

24.09.2008 20:30

Góly: 79. Sergio Floccari

Atalanta Bergamasca Calcio zvítězila díky brance Sergia Floccariho ze 79. minuty nad Cagliari Calcio 1:0. "La Dea" se tak vyšplhala na slunné třetí místo. Naopak Rossoblu se utápí na spodu tabulky a v této sezóně ještě nezaznamenali jediný bod.

Utkání nebylo příliš lahodící pro oko diváka. Šancí poskromnu a jediná branka. První výraznější střelou utkání byl přímý volný kop v podání Cristiana Doniho. Míč si však našel cestu pouze nad branku hostí. Na druhé straně se pokoušel zakončit Alessandro Matri, ale nedokázal nebezpečně zakončit ze vcelku dobré pozice. V prvním poločase představovaly největší nebezpečí na obou stranách standardní situace. Přímý kop Luky Cigariniho byl již o něco lepší než Doniho. Míč se lehce otřel o pravou spojnici branky hostí.

Pokračovalo ve stejném rytmu. Taktiku "uspávání hadů" hrály zřejmě oba týmy. Za zmínku stojí snad jen střela Ferreiry Pinta či hlavička Talamontiho. Nicméně velká šance se také dostavila. Tiberio Guarente chyboval, ale Robert Acquafresca nedokázal jeho zaváhání využít a míč poslal pouze do zámezí. Zhruba deset minut před koncem utkání se poprvé a naposled rozvlnila síť. Sergio Floccari oklamal ofsajdovou past hostí a svůj nájezd na Marchettiho s přehledem proměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán43107:310
2.SS Lazio430110:59
3.Atalanta BC43013:19
4.SSC Neapol42205:38
5.Juventus FC42204:28
6.Udinese Calcio42116:27
7.Calcio Catania42114:37
8.Janov CFC42026:46
9.AC Milán42027:66
10.Città di Palermo42027:76
11.Turín FC41216:55
12.AC Siena41213:25
13.Chievo Verona41214:55
14.AS Řím41126:74
15.US Lecce41123:54
16.ACF Fiorentina41123:64
17.UC Sampdoria40312:43
18.Bologna FC41032:63
19.Reggina Calcio40133:81
20.Cagliari Calcio40041:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (108)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cruz

Reagovat
sansiro

Forza Milan

Reagovat
Tomanatura

Pěkné kolo, Viola mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, maj na víc

Reagovat
Tomanatura

Hlavně Adrian! Hrál hrozně

Reagovat
GEGE

Vydrena vyhra ale dulezite 3 body...Konecne se v lize trefil Borriello a Kaka+Pato ..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se Ti chtělo, tak mi to můžeš zase trošku popsat..., dík

Reagovat
GEGE

Oznamkoval bych to asi takto:

Abbiati 6-nekolikrat nas podrzel gol jsem bohuzel nevidel spadl mi prenos

Zambrotta 7-Zambrotta zahral tradicne dobre,dozadu ok solidne podporoval utok

Bonera 6-Spolecne s Kakhou se mi libili,mel by dostat sanci v derby

Kaladze 6

Flamini 6-hral hodne tvrde chvilema jsem se bal jestli vubec dohraje zapas dozadu je vyborny ale cekal bych od nej i trochu vetsi podporu v ofenzive

Gattuso 6-po zraneni se vratil v dobre forme,svoje si odehral

Seedorf 6-golovy centr na Borriella a posledni velka sance v zaveru bylo asi vsechno co predvedl

Kaka 7,5-hral velmi dobre,pekne kombinoval s obema utocnikama golova asistence Patovi na vytezny gol podle me nas nejlepsi hrac v zapasu

Pato 7-sedmicku za rozhodujici gol

Borriello 7,5-opet vyborny dokazal podrzet mic navic konecne dal v lize gol jen skoda toho zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

nezní to špatně, i když mě trošku zarazilo to tvý hodnocení Seedorfa. nejvíc mě těší, že snad Carletto konečně začne stavět Boneru s Kakhou, páč při vší úctě k Paolovi - nehraje špatně, ale s Kaladzem mu to neklape a momentálně je Kala náš nejlepší stoper (když nepočítám Nestu), takže bude těžko sedět. zvědavej jsem taky na složení středový trojky v záloze - abych řek pravdu, tak mě osobně se nejvíc líbí právě Flamstr, Rino, Clarence (dokud se nevrátí Pirlo). na druhou stranu by mohly chybět Ambrovy hlavičkářské schopnosti. no uvidíme, bude to zajímavý. dík za report...

Reagovat
GEGE

Kazdopadne Carlo ma prijemne starosti koho tam dat vsichni hrajou dobre.Doufam ze se stihne uzdravit Marco momentalne se mi zda s nasich utocniku nejlepsi .V zaloze to tipuju takto Seedorf-Ambrosini-Rino...v obrane zrejme nastoupi Paolo a k nemu pujde doufam Bonera,kraje jsou jasne.Derby vidim pozitivne a verim ze Inter dame.Forza Milan!!!

Reagovat
panca

ambro je lepsi nez gatuso

Reagovat
smazaný uživatel

aha..., hlavně hrajou na stejným postu.

Reagovat
smazaný uživatel

kto mi teraz povie ze murinho je zly...

Reagovat
Tomanatura

Já.

Reagovat
Slejdy

1-0 jenom no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Mourinho

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se ten náš milovaný AC Milán konečně rozehrál

Reagovat
sansiro

A teď vzhůru k derby della Maddonina

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze budete chtit hrat...a ne jak lecce

Reagovat
smazaný uživatel

šlo to horko těžko

Reagovat
sansiro

Já myslím, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle problém občas nastává spíš u vás, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

no to ano...ale tohle byl extrem...staci se podivat na drzeni mice

Reagovat
M11

tak 3 body jste urvali to je hlavni..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasne...ale pekne jsem zestarnul

Reagovat
M11

a co mam rikat ja po vcerejsku

Reagovat
smazaný uživatel

ještě větší špatenka, než Catania ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj...asi jsem moc narocnej ale quaresma asi zbytecnej nakup(zatim se me tak jevi)a porad chybi nejakej tvurce co by neco neocekavatelnyho vymyslel...to bylo asi tim ze se busilo do obrany...ale brejky mame smrtici...jak to trochu po golu otevreli a zacali hrat tak to slo

Reagovat
smazaný uživatel

jsem te asi spatne pochopil..myslel jsem zapas interu...rekl bych ze catania nebyla tak zalezla...mam takovej pocit ze jak to nekdo zavre pred interem a bude hrat jeho hru tak jsme v riti

Reagovat
smazaný uživatel

pochopils to správně , mě totiž už právě Catania přišla slušně zalezlá a to i když pak hrála 11 na 10. jinak vy jste byli vždycky spíš brejkoví, ale pokud by se Zlatan ještě víc stahoval a zkoušel něco tvořit..., možná by to s tím tvůrcem hry nebylo tak akutní. samozřejmě, že pouze pokud se k němu přihodí pak nějakej hroťák...

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesim na derby...doufam ze do nas budete busit...a vase "pomalejsi" obrana nebude stihat pri brejcich ale jak bude hrat Sheva tak citim ze da gola...asi jedinej(v sezone) za AC ale proti Interu...to mu slo vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Marekio Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

opat u oboch goloch

Reagovat
smazaný uživatel

Juve taková smůla takové břevna,neskutečné zákroky brankáře Catanie tolik šancí za druhou půlku smesnad ještě neviděl a stane se tohle,prostě to je fotbal jindy máme štěstí a pak zase smůlu,dneska sme si jí vybrali teda mírou vrchovatou,snad se knám obrátí zase čelem v Janově!

Reagovat
smazaný uživatel

jednou to vyhaluzite jednou smula...to tak je no...ale stim jsem pocital ze budete ztracet se "slabejma" mam pocit ze to juve jeste neni takovy jaky by melo byt

Reagovat
M11

takze v sampdorii jedine vitezstvi.. aby jsme napravili tohle zavahani

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sampdorii to bdue hrozně těžký,půjdou do toho naplno když ještě nevyhráli Ale věřím že štěstí se přikloní příště knám.

Reagovat
panca

pato borrielo - konecne utok!!!! forza milan PS co se dotkl sheva balonu jak vystridal tak to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se to jen mě nebo ta Viola letos nějak tápe.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Obžera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je len pre fanusikov CL

Reagovat
Shevchenko

Champions League?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehnal hrál jen posl. 2 minuty... Vždyť dosud hrál pořád základ, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál. Jsou tam 3 stopeři na 2 místa, Siviglia ho má jistý a Rozehnal soupeří s Cribarim o ten druhý. Rossi v tom ještě nemá úplně jasno.

Reagovat
fantomas

Tak Gattusso je bud nalitej (nebo se nalejvá) anebo píše nějakou oslavnou báseň.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

A že mu to teda trvá...

Reagovat
M11

psal ze ten zapas neuvidi

Reagovat
fantomas

Tak to ho jediné omlouvá.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše M11 . jinak oslavný básně si chystám na derby

Reagovat
M11

tak dnes jsme si samozrejme zaslouzili vyhrat.. ale zase nadruhou stranu proti takovemu Zenitu ale zklamani je to velke.. ale taky jsem ocekaval trosku jiny vykon.. o gol jsme si koledovali stejne jako v cagliari laxnim vykonem.. zacali jsme hrat az nam zacalo tect do bot.. to se mi letos zatim vubec nelibi.. jinak Giovinco Amauri nas drzi

Reagovat
M11

Kurna to Lazio frci.. Viole ujizdi vlak.. Rimu pomalicku taky.. Neapol Cagliari jestli brzo neudela nejake bodiky udela papa.. ta Catania me stve

Reagovat
smazaný uživatel

inter zase doma o gol as,juve sklamali a milito za 1. hamsik azse gol....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, na jakém čísle se Hamšík zastaví. Má našlápnuto mezi světovou špičku, pokud dá přes 15, tak v ní bude. Grande Napoli , Hamšík , Maggio .

Reagovat
M11

co sem videl Hamsik klidne tech 15 golu muze dat.. Maggio skvely nakup..

Reagovat
Xavi

Taky mu fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ano,maggio sa im vydaril.snad mu forma vydrzi..hamsik ma dobre nasliapnute,,,len nech samu dari

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Emerson, to je fakt úlet

ACM , je dobře, že nastupují v útoku Pato a Borrielo. A kde byl Ronaldinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho měl jít jako náhradník, ale Carlo nakonec pod vlivem vývoje zápasu vsadil na defenzívu a ubránění výsledku...což proti Reggině je trošku zvláštní. Každopádně Reggina hrála pěkně kombinačně, snažili se - za to se musejí pochválit..

Reagovat
smazaný uživatel

sem nasrany... to co zazdíme to je hruza... navic sme do vyrovnáni nic nehrali... takže nám to patří... to snad nejsme schopni dat za jeden zapas vic jak 1 gol???

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to odsere za ostatní. Ale mám strach, že to bude BATE, takže si moc nepomůžem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam počítam ze 6 bodama tak jako tak...to mi moc náladu nezpraví...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo, kolik už má Zlatan letos asistencí. A taky, kde berete ty údaje u jednotlivých zápasů. Střely na branku 0-1 a držení míče 78-23 u Interu mě trošku rozesmály.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize to byla první. Sledovat to můžeš tady: http://www.fantagazzetta.com/statistiche_assist.asp , včerejšek tam ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

to lecce bylo hrozne zalezly...a vystrelit?? to je jako by jsi mel branku za lesem a tref ji

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne výhra AC Neapol Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria Doufám, že nejsem jediný, kdo doufá, že se konečně zvednou...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne hrali najednou...ibra,adri,cruz,mancini,quaresma...velice defenzivni

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvený Juventus, kdyby vyhrál, tak mám 2500,- jinak FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě Neapol Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol nadhera..Nie som ani tak spokojny so vcerajsim vykonom celeho timu ako s vykonom jednotlivcov, ktori predstavuju buducnost pre klub..

Hamsikov cit na goly je tuto sezonu neuveritelny..Po pravde som si nemyslel, ze sa bude tak rychlo vyvijat...Oproti minulej sezone je viac priamociarejsi, presnejsi..Nadhera

Iezzo parada ako vzdy Pia tiez na poziadavky a ocakavania,ktore sa na neho kladli, nadhera Maggio sa dokazal rychlo adaptovat a to je fajn...Hraje spolahlivo

Ked sa vrati Lavezzi, bude to bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Iezzo má zlomený nos a hrozí mu chirurgický zákrok. Prý může chybět docela dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, škoda ho...Chyta velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Takže asi až 18.10. proti Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kam se vypraví po sezoně Acquafresca s Matrim ? tuším, že Serie B se jim chtít hrát nebude...

MILAN !!!

Napoli & Hamšík

Genoa

Reagovat
M11

aby nektery z nich neodesel uz v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to sou prdi ...JEDA...to je hráč, ještě si pamatuju, jak jsem ho viděl za Rimini

Reagovat
smazaný uživatel

tak Matri byl třeba jedinej hráč Cagliari, kterej dokázal Juve zahrozit (ve víkendovým zápase). Jeda je mi nesympatickej, má smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeda je underrated...

Reagovat
smazaný uživatel

oceňuju jeho kvality..., akorát je mi nesympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, není to primadona jako Matri nebo vodič

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je borec, vyrostl ve správným prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi přehnal, Acqua je po Lavezzim můj druhý nej útočník v lize .

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Denis ? jak se jeví ? Neapol jsem v týhle sezoně ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mírné zklamání. Osobně si myslím, že ty spekulace ohledně Quagliarelly můžou být pravdivé, pak by měl Denis smůlu. A až se dostane do formy Zalayeta, tak ji bude mít taky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mě teda moc netěší, protože já ce celkem žhavil na trojku Hamšík - Lavezzi, Denis. Zalayeta mě naopak nikdy moc nebral...

Reagovat
smazaný uživatel

A dobře ti tak

Reagovat
One-Real

Neapol

Já to věděl, Hamšík

To Tomanatura: Tak vidíš, já řikal že Neapol vyhraje .

Reagovat
Tomanatura

Ále ále...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pěkný pohled na tabulku, vyrovnanost

Reagovat
smazaný uživatel

Po 4. kole rozdíl mezi prvním a posledním 10 bodů. Kdo by to byl řek´?

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Marco Borriello si ve včerejším utkání s Regginou poranil stehno. Už podle prvních zpráv měl útočník AC Milán zmeškat víkendové derby s Interem, podle italských médií ale bude Borriello chybět nejméně dva týdny. Milán ještě rozsah zranění nepotvrdil. skoda zrovna kdyz mu to tam zacalo padat

Reagovat
GEGE

Njn blba smula ,ale pockejme na ofic vyjadreni a doufejme ze to nebude na tak dlouho....

Reagovat
smazaný uživatel

Jakobych to někde četl.

Reagovat
Tomanatura

100. pro MUFC

Reagovat
M11

100. Forza Juve !!

Reagovat
Tomanatura

Pozdě puso

Reagovat
M11

kdyby aspon nekdo z Calcia.. ale Utd

Reagovat
Tomanatura

Smůla Ale přemýšlel jsem, jestli to dám pro Violu, ať se zvedne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

pozdni prispevek ma opacnej ucinek a sto let nestesti

Reagovat
M11

prdlacky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele