Serie A - souhrn 38. kola

18.05.2013, 22:39, aktualizováno 19.05.2013, 22:47
Komentáře a souhrny
AC Milán otočilo duel v Sieně a udrželo třetí místo před Fiorentinou, která si zastřílela v Pescaře. Udine udrželo páté místo díky vysoké výhře na půdě Interu. První dva celky Juventus a Neapol se rozloučily porážkami na půdě Sampdorie, resp. v Římě. V Turíně, Bergamu a Boloni se zrodily remízy...

Città di Palermo - Parma FC 1:3

19.05.2013 20:45

Góly: 76. Fabrizio Miccoli - 38. Massimo Gobbi, 41. Jaime Valdés, 45. Ishak Belfodil

Palermo bude kvůli mnoha porážkám příští rok svádět líté souboje v Serii B a s první ligou se nerozloučilo jinak. Všechny tři body si z Renza Barbery odváží Donadoniho Parma, která sezonu zakončuje v klidném středu tabulky.

Sestupující sicilský celek nebude na právě skončený ročník vzpomínat v dobrém. Časté změny trenéra, dlouhodobá zranění a pachuť prohraných zápasů s hořkým koncem, tak by se ve stručnosti dala shrnout další sezona Rosanero. Bohužel pro domácí diváky, dnešní zápas si z jejich pohledu vyšší hodnocení nezaslouží.

Netrvalo dlouho, než se stadion v Palermu začal poprvé pořádně rozehřívat. O pozornost si řekl domácí miláček Fabrizio Miccoli, jehož rána z voleje přinutila Antonia Miranteho ke skvělému zákroku. Minisouboj této dvojice veteránů byl k vidění ještě mnohokrát, také po deseti minutách si Miccoli na Mirantem vylámal zuby. Sice se po Donatiho kolmici dostal do výhodné pozice, ale zakončit podle představ se nu už nepovedlo.

Miranteho one-man show pokračovala, protože Palermo se stůj co stůj rozhodlo vyhrát. Uzdravený Abel Hernandez si po nepříjemné ráně mohl zakrývat obličej do dlaní, protože nejprve nastřelil tyč Miranteho brány a nezakončil ani dorážku. Druhou nabízenou šanci v jasný gól neproměnil a jeho čekání na branku se tak protahuje. Po delší pasáži bez šancí to byli opět domácí, kteří chtěli svým fanouškům zpříjemnit cestu domů. A jakou lepší pozvánku na Serii B byste chtěli mít, než výhra v posledním utkání první ligy? Tu ale odmítl Viola, který ztroskotal opět na brankáři Mirantem. Jeho obrana očividně chtěla zjistit limity svého brankáře a tak nechávala útočníky Palerma projít až do pokutového území.

Zakončení je ale dlouhou dobu velkou slabinou Rosanero, takže se Ducali pravděpodobně neměli čeho bát. Naopak se sami ujali vedení - Gobbi napoprvé ještě Benussiho nepřekonal, druhý pokus mu ale již vyšel. Po skvěle sehrané standardní situaci se míč ocitl právě u zkušeného beka a jeho rána pod břevno poprvé šokovala stadion La Favorita.

Když se domácí hráči snažili najít sílu a odpovědět, přišla další rána. Ishak Belfodil zachytil špatně načasovanou přihrávku soupeře, svým pasem našel nabíhajícího Jaimeho Valdese, který si počkal na obráncův pohyb. Stínující stoper zůstal obelstěn efektním zaseknutím a Valdes druhou nohou napálil míč do šibenice Benussiho brány.

Dvě góly v rozmezí několik minut by možná ještě Palermu udělily lekci z produktivity, tři ale byly příliš. První poločas totiž uzavřel sám mladík Belfodil, který si po nikým nerušeném běhu vstříc domácímu vápnu připravil míč na pravou nohu a vypálil přesně k tyči - 3:0.

Krutý výsledek, po němž se asi jen málokdo chtěla na La Favoritu vracet. Nicméně, druhý poločas bylo třeba dohrát a stále ještě neřeklo Palermo své poslední slovo. Ve druhé půli se role otočily a aktivitu přebrali hosté. Donadoniho Ducali si umě ponechávali míč na kopačkách a zdlouhavou kombinační hrou nutili svého soupeře k faulům. Přesto se Palermo nevzdalo a Miccoli dokonce nastřelil tyč!

Na domácí tým se štěstí přeci jen na chvíli usmálo, když se dvacet minut před koncem trefil Miccoli. A to ranou ne ledajakou - italský útočník bezezbytku využil šanci přímého volného kopu a perfektně se trefil podél brankáře Pavola Bajzu. Palermo snížilo na rozdíl dvou branek a dál útočilo. V jasné gólové šanci ale Abel Hernandez selhal, a tak se po devadesáti minutách trápení prvoligový smutek Palerma prohlubuje. Nejméně na rok...

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - ACF Fiorentina 1:5

19.05.2013 20:45

Góly: 76. Marco Vittiglio - 16. Adem Ljajić, 24. Adem Ljajić, 28. Matías Fernández, 54. Stevan Jovetić, 59. Adem Ljajić

Ani pětibranková demolice domácích Delfínů nepomohla Fiorentině ke kýženému třetímu místu. Toskánský celek se díky milánskému obratu v posledních minutách hry usazuje na čtvrté příčce. Povedenou sezonu uzavřel stylovým hattrickem Adem Ljajić.

Toskánský celek pronásledoval milánské AC v honbě za třetím místem a dnes večer mu los nadělil velmi přijatelného soupeře - sestupující Delfíny z Pescary. Již od úvodních minut Fialky potvrzovaly úlohu favorita, na centrovaný míč si naskočil Stevan Jovetić a jen těsně minul bránu. Černohorský talent možná v letním mercatu opustí ambiciózní tým a dnes se s ním chtěl rozloučit ve velkém stylu. Po uvolnění a nahrávce od Borjy Valera ale brankáře Mattiu Perina nepřekonal.

Když na sebe jeden hráč poutá pozornost většiny obránců, ostatní z jeho snahy mohou profitovat. Ukázkovým příkladem je Adem Ljajić, který zpravidla nastupuje v ofenzivním rozestavení Violy coby útočník. A svou sbírku gólů rozšířil i dnes večer. Po čtvrthodině hry se k míči dostal Cuadrado a jeho rychlé nohy poslaly expresní přihrávku právě na mladého spoluhráče. Ljajić si již věděl rady a poprvé prostřelil brankáře Perina.

Ljajićovo představení však zdaleka neskončilo. O pouhých osm minut později si naběhl na hranici pokutového území, počkal na přihrávku Matiase Fernándeze a vyšel vstříc dvěma protihráčům. Dvě rychlé kličky jej dostaly do výhody, kterou srbský talent využil přesnou střelou - 2:0.

Obrana Pescary prožívá rok dlouhou noční můru a dnes se chtěla s italskou elitní ligou rozloučit se ctí. Ani ta jí ale nebyla dopřána, neboť časomíra od posledního Ljajićova zásahu odkrojila pouhé čtyři minuty, když se vedení Fialek navýšilo. Matias Fernández se sice často musel smířit s rolí talentovaného náhradníka a evropský fotbal mu příliš nevyhovoval. Krok k návratu mezi hráče základní sestavy učinil dnes. Nejprve na Ljajićovu trefu nahrával, třetí branku pak vstřelil sám.

Chilský záložník dnes večer prožil nezapomenutelné chvíle, neboť byl jednou z hlavních postav vítězného týmu. Jeho snaha z kraje druhého poločasu vedla k vybojování ztraceného míče zpět na kopačky Montellových svěřenců, z čehož těžil Stevan Jovetić. Černohorská hvězda si navedla Fernándezovu nahrávku na silnější nohu a překonala bezmocného Perina - 4:0.

Mladý italský brankář má možná pověst velkého talentu, dnes ji ale příliš nepodpořil. O čtyři minuty později totiž inkasoval popáté! Adem Ljajić je jméno, na které bude obrana Pescary ještě dlouho vzpomínat, dnes totiž srbský fotbalista zkompletoval hattrick. Jeho rána z větší vzdálenosti přesně zapadla za záda brankáře Perina, který jen bezmocně sledoval dráhu letu. V cestě do sítě míči zabránit nedokázal a tak jen přihlížel toskánské radosti.

Ani pět branek v utkání a bezchybný útok vám ale čisté konto nezaručí, což se prokázalo i dnes. Stadio Adriatico si ještě jednou zakřičelo "gól". Na dlouhou dobu možná naposledy. Necelých deset minut pobyl na hřišti mladý italský obránce Marco Vittiglio, který nadvakrát překonal brankáře Cristiana Lupatelliho. Ani po této brance však domácí rozhodně slavit nebudou. A vlastně ani vítězové, protože i výhra znamená pouze čtvrté místo. Přesto se Florencie po dlouhé době opět představí v evropských pohárech.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SS Lazio 1:0

19.05.2013 20:45

Góly: 75. Daniele Dessena

Lazio prohrálo na půdě Cagliari 1:0 a přenechalo šestou pozici římskému AS. Prakticky to ale nic neznamená, neboť římské derby ve finále Italského poháru rozhodne o tom, kdo si zajistí účast v Evropské lize.

Biancocelesti si za jistých okolností mohli zajistit účast v Evropské lize umístěním v Serii A, potřebovali k tomu porazit Cagliari a doufat v porážku Udinese. Ani jedno se nakonec nestalo a Lazio skončilo na nepříliš uspokojivém sedmém místě. Domácím už o nic nešlo, přesto byli v zápase lepším týmem a zejména v prvním poločase dělalo Laziu velké problémy. Po Pinillově akci pálil Ribeiro a Marchetti musel zasahovat. O chvíli později vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře i Ibarbo, ale stav 0:0 se stále neměnil. Platilo to i v nastaveném čase prvního poločasu, kdy spálil velkou šanci Avelar.

Lazio zahrozilo v zápase prakticky jednou a to prostřednictvím střely Konka. Avramov s ní sice měl problémy, ale střelu nakonec i za riziko sebezničení vytěsnil. Jediná branka zápasu padla až v 75. minutě a postarali se o ní domácí borci. Na centr Cossua si naskočil Dessena a Cagliari vedlo 1:0. Laziu se pohárová Evropa v lize výrazně vzdálila.

Žádná odpověď se nakonec nekonala a Cagliari vyhrálo zcela zaslouženě. Lazio nepředvedlo vůbec nic a o pohárovou Evropu bude bojovat ve finále Italského poharu.

Více informací k zápasu

AS Řím - SSC Neapol 2:1

19.05.2013 20:45

Góly: 47. Marquinho, 58. Mattia Destro - 84. Edinson Cavani

Ani dnes večer Neapol nepřelstila historii a nevyhrála na Stadio Olimpico. Přesto ale Mazzariho tým výsledek mrzet nemusí, neboť si s předstihem zajistil druhou příčku. Své postavení v tabulce nezlepšilo ani domácí mužstvo, které se loučí na šestém místě.

V úvodu utkání se oba celky snažily využívat svých hlavních útočných es. Na straně hostujících Partenopei to byl především uruguayský fenomén Edinson Cavani, který sice přešel přes Castana, Nicolas Burdisso již ale vedoucího střelce Serie A do zakončení nepustil. Za AS Řím se pokusil o něco podobného Mattia Destro, ani jeho pokus brankáře Rosatiho překvapit nemohl.

Po sedmi minutách musel z důvodů zranění opustit hřiště makedonský útočník Goran Pandev, který měl díky minulosti v dresu Lazia zvláštní motivaci skórovat. To se mu však nepodařilo, příležitost dostal mladík El Kaddouri. Bylo to však AS, kdo na sebe znovu upozornil. K zahrávání volného přímého kopu se postavil Miralem Pjanić a jeho nepříjemnou střelu musel výtečným zákrokem Rosati poslat nad břevno.

Titul Capocannoniere pro nejúspěšnějšího střelce Serie A si Edinson Cavani jistě zaslouží. Svůj obdivuhodný počet zásahů ale po samostatném úniku nerozšířil, protože míč napálil nad bránu. Nerozehranost byla na hráčích Giallorossi patrná, tým z hlavního města přeci jen čeká zásadní a velmi očekávané finále Coppa Italia. Především útočná fáze se svěřencům Aurelia Andreazzoliho nedařila podle představ. Neapol na druhé straně svůj agresivní herní styl mění jen málokdy a dnes večer se po čas první půle neustále snažila o kombinační hru.

Edinsona Cavaniho pečlivě strážila dvojice Nicolas Burdisso - Leandro Castan a uruguayský útočník se do zakončení příliš často nedostával. Ke střelám se dostávali jiní hráči Partenopei, technickým pokusem se prezentoval například Marek Hamšík. Jeho ránu ale brankář Bogdan Lobont vyboxoval mimo nebezpečí. Závěr poločasu přesto patřil domácím Vlkům. Brazilský univerzál Marquinho pronikl do pokutového území Neapole a technickým obstřelem se pokoušel zakončit. Brankář Rosati však byl připraven a odrazil míč k nohám Destrovým. Mladý italský útočník si ale ani nadvakrát neporadil, z brankové čáry míč odkopl zkušený Cannavaro.

Římu prakticky o nic nejde, jedinou vstupenku do evropských pohárů představuje potenciální výhra ve finále Coppa Italia. Přesto se hráči ze šaten vrátili s větší motivací. A ta se projevila záhy. Obrana Partenopei po rozehrání míče chybovala, čehož chtěl využít Erik Lamela. Míč ale chytře přenechal nabíhajícímu Marquinhovi, který parádně trefenou ranou k tyči poslal Vlky do vedení.

Neapol se sice snažila odpovědět, ale pokusy o vysunutí Edinsona Cavaniho byly marné. A tak udeřil druhý útočník. Výborný pas na Mattiu Destra si mladý Ital zpracoval, obtočil se kolem svého strážce a se štěstím prostřelil brankáře Rosatiho. Vlci potvrzovali tradici a na svém stadionu hráli s Neapolí více než vyrovnanou partii.

Radost z každé chvilky na hřišti byla na hráčích, kteří obvykle nejsou první volbou trenéra Andreazzoliho, zřetelně vidět. Jedním z nich je i Marquinho, střelec první branky. Na svůj zásah chtěl navázat neméně povedenou střelou, tentokrát ale mířil těsně vedle brány zkušeného Rosatiho. Erik Lamela znamená svou rychlostí problémy pro téměř každou obranu v Serii A, dnes jej ale zcela zastínil jeho vyzyvatel - švýcarský záložník Valon Behrami. Souboje této dvojice patřily k ozdobám druhé půle a Behramiho chirurgicky přesné zásahy často ukončovaly rozlet mladého Argentince.

Obrana AS však přeci jen kapitulovala. A jejím katem se stal střelec číslo jedna - Edinson Cavani. Sedm minut před koncem Neapol dostala příležitost rozehrávat přímý volný kop, který Blerim Dzemaili posadil do prostoru mezi brankářem Lobontem a jeho obránci. Z následné kolize se míč dostal ke Cavanimu, který míč doklepl do sítě - Partenopei zdramatizovali závěrečné minuty kontaktní brankou.

O poslední rozruch se postaral domácí záložník Alessandro Florenzi, jehož nepříjemná rána ukončila atraktivní zápas. Ten vlastně splnil účel - domácí Vlci se před svými fanoušky dočkali výhry i bez kapitána Tottiho a Edinson Cavani uzavřel svůj bohatý gólový účet. Otevře ho v Serii A i příští sezonu?

Více informací k zápasu

AC Siena - AC Milán 1:2

19.05.2013 20:45

Góly: 25. Claudio Terzi - 84. Mario Balotelli (pen.), 87. Philippe Mexès

Hodně velké drama se odehrálo na stadionu Artemia Franchiho s nešťastným koncem pro nezúčastněnou Fiorentinu. AC Milán si na Sieně dlouho pohrávalo a bylo na pokraji ztráty Ligy mistrů. Rossoneri ale zápas nakonec otočili a s odřenýma ušima uhájili třetí místo. Spasitelem Milána se nakonec stal stoper Méxes.

Milán v zápase dlouho prohrával a chvíli také hrál v početní nevýhodě. Zápas ale nakonec zvrátil a za velice dramatických okolností uhájil třetí místo. V souběžně hraném utkání si Fiorentina v pohodě poradila s Pescarou, ale bylo jí to málo platné. Utkání začalo hodně útočně hned od samého počátku. V první minutě zavařil Abbiatimu Rosina, jehož centr se nepříjemně stáčel do branky. Milán reagoval svými šancemi, Robinhovu střelu kryl Pegolo a další střelu, tentokráte Balotelliho vyrazil. Milán byl lepší, hodně aktivní byl Robinho, ale první branku vstřelila překvapivě Siena. Na Rosinův centr si naskočil Terzi a bylo to 1:0! Milán na nic nečekal, jen o minutu později orazítkoval břevno Balotelli. Další vzrušení přišlo až v závěru poločasu a znovu se o něj postaral Balotelli, který ani tentokrát nevyzrál na výborného Pegola.

Siena ve druhém poločase nastoupila s defenzivní taktikou a Milán to měl hodně těžké. Hráčům Rossoneri se nedařilo jakkoli překonat obraný val Bianconeri a v 68. minutě přišla pro hosty další těžká rána. Kapitán Ambrosini šel ostře do skluzu a sudí ho ocenil druhou žlutou kartou. Početní převaha domácích ale neměla dlouhého trvání. Terlizzi vlastně nic neudělal, dostal se do souboje mezi dva milánské hráče a sudí ho nepochopitelně vyloučil.

AC se čím dál více tlačilo do vápna, ale chyběla jakákoliv koncovka. Až v 84. minutě se Allegriho svěřenci dočkali. Sudí nařídil ve prospěch AC pokutový kop a Mario Balotelli, jak je jeho zvykem, nabídnutou šancí nepohrdl. Remíza 1:1 však byla stále málo. Milán potřeboval zvítězit a nakonec toho dosáhl. Uvnitř vápna se dostal k dorážce Méxes a obrat byl završen. Veledůležitá branka znamenala vítězství Milána 2:1 a jisté třetí místo. Utkání nakonec nedohrál ještě domácí Felipe, ale na výsledku už se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 2:5

19.05.2013 20:45

Góly: 12. Juan Jesus, 63. Tommaso Rocchi - 1. Giampiero Pinzi, 10. Maurizio Domizzi, 41. Antonio Di Natale, 52. Gabriel Silva, 67. Luis Muriel

Další trapný výkon předvedl Inter Milán, když doma prohrál s Udinese vysokým poměrem 5:2. Nerazzurri završili sezonu hrůzy, naopak Udinese si pojistilo páté místo a může se těšit na Evropskou ligu.

Fanoušky Interu zpražil už v první minutě Giampaolo Pinzi. Po krásných jesličkách Juanovi se uvolnil a překonal Handanoviče. Nástup jako hrom znamenal bleskurychlé vedení Udinese 1:0. A aktivita hostí pokračovala. Di Nataleho přímý kop prošel až k Domizzimu, který zblízka uklidil míč do sítě - 2:0 pro Udinese. Navíc minutu před tím vykopával míč z brankové čáry Cambiasso. Domácí na nepřiznivý vývoj okamžitě zareagovali kontaktní brankou. Šťastný odraz k Juanu Jesusovi znamenal snížení na 2:1.

Na Giuseppe Meazza se hrál určitě zajímavý fotbal. K vidění bylo spousta šancí a padaly také branky, a to zejména do sítě Interu. Do konce prvního poločasu zvýšil na 3:1 nejlepší střelec Udine Antonio Di Natale, jenž parádní střelou překonal někdejšího spoluhráče Samira Handanoviče.

Devastace Interu pokračovala i po změně stran. Z protiútoku překonal Handanoviče ukázkovým lobem Gabriel Silva a trenéru Stramaccionimu muselo být pořádně horko - 4:1 pro Udinese. Inter měl ale také šance a jednu z nich využil. Palacio našel ve vápně Rocchiho a Inter ještě vykřesal naději na bodový zisk - 4:2. Ovšem uběhly tři minuty a vše bylo zase jinak. Muriel obešel Handanoviče a do prázdné branky vrátil Udine tříbrankové vedení.

Svěřenci Francesca Guidolina už výsledek 5:2 nepustili a sezonu zakončili na pátém místě. Znamená to tak, že si opět zahrají v pohárové evropě - čeká je Evropská liga. Inter završil bídnou sezonu drtivou porážkou a po letech bude v Evropě chybět.

Více informací k zápasu

Turín FC - Calcio Catania 2:2

19.05.2013 20:45

Góly: 53. Alessio Cerci, 83. Rolando Bianchi - 25. Sergio Almirón, 62. Gonzalo Bergessio

Zápas mezi Turínem a Catanií skončil smírně 2:2. Hosté pokaždé vedli, ale domácí Granata dokázala srovnat krok. První poločas nabídl divákům spoustu šancí a také první branku zápasu.

Ve 25. minutě načal účet utkání Almiron a sice povedeným volejem - 1:0 pro Catanii. Domácí srovnali až na začátku druhého poločasu, kdy se prosadil střelou do protipohybu brankáře Alessio Cerci - 1:1. Jenomže Elefantini si zanedlouho vzali vedení zpátky. Zmatků v pokutovém území využil Gonzalo Bergessio a parádní střelou vymetl šibenici - 2:1 pro Catanii.

Turínští v závěru zápasu vyvinuli velké úsilí aby získali alespoň bod a zadařilo se. S trochou štěstí to dokonce mohly být body tři. Rolando Bianchi nejprve dotlačil míč do prázdné branky a srovnal na 2:2 a po něm Cesar netrefil prázdnou branku! Nicméně konečná remíza 2:2 byla nakonec pro oba tábory spravedlivá.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 2:2

19.05.2013 15:00

Góly: 8. Guglielmo Stendardo, 84. Luigi Giorgi - 76. Cyril Théréau, 90+3. Cyril Théréau

V obvyklý nedělní čas se odehrála pouze dvě utkání a jedno z nich nabídlo divokou remízu 2:2 mezi Atalantou a Chievem. Především v závěru zápasu se s brankami rozthl pytel, vítěze však utkání nepoznalo.

Diváci na stadionu Atleti Azzurri D'Italia nečekali na úvodní branku příliš dlouho. V osmé minutě stál Stendardo ve správný čas na správném místě a hlavou dostal míč do sítě - 1:0 pro Atalantu. Po půlhodině hry pálil Carmona, ale brankář hostí zasáhl. Atalanta byla aktivnější i ve druhém poločase. Livaja donutil Squizziho k těžkému zákroku a na druhé straně zase Sardo těsně minul branku.

Posléze se na hřišti dlouho nic nedělo a až závěrečná čtvrthodina rozpoutala pořádné fotbalové a brankové hody. Nejprve z ostrého úhlu srovnal na 1:1 Cyril Théréau, ale jen o devět minut později vrátil vedení na stranu Nerazzurri Giorgi. Jeho skákavá rána skončila za zády Squizziho - 2:1 pro Atalantu. Chievo ale zabojovalo a nakonec v nastaveném čase srovnalo na konečných 2:2. Théréau využil zmatků a dorážkou vstřelil svůj druhý gól.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Janov CFC 0:0

19.05.2013 15:00

Góly: -

Bologna se mohla s letošní sezonou rozloučit vítězstvím, dnes utkání s Janovem jasně dominovala, ale nakonec ji v cestě za úspěchem dvakrát stála branková konkurence a Janov tak odjíždí s relativně nezaslouženým bodem. V konečném zúčtování však nemá tento výsledek na nic vliv...

Síť se přitom dnes na Stadio Renato Dall'Ara rozvlnila. V prvním poločase se už z branky radoval Koné, jenomže rozhodčí mu ji neuznali pro postavení mimo hru. A o ofsajd se skutečně jednalo. Koné byl vidět i v dalším průběhu, opět však jen jako nešťastník. Hrudí se v další své šanci sklepl míč a z halfvoleje výborně vystřelil, ale míč se zastavil o břevno.

Janov měl štěstí i nadále, Portanova si ve snaze odvrátit Taiderovu střelu málem dal vlastní gól, ale na světelné tabuli i po tomto incidentu svítilo skóre 0:0. Tento stav vydržel i po následném Diamantiho trestném kopu, který zlikvidoval brankář Donnarumma, záskok hostů za jedničku Freye.

Po změně stran se tato situace opakovala znovu - Diamanti střílel z volného přímého kopu a Donnarumma kryl. Domácím dnes zkrátka nebylo přáno. Donnarumma zaklel janovskou branku, další Diamantiho ránu z trestného kopu tentokrát vyrazil na břevno.

Hrálo se prakticky jen na jednu bránu, ale Bologna gól vstřelit nedokázala. Ve velké šanci zklamal Moscardelli, z voleje pálil z malé vzdálenosti, ale branku netrefil. Utkání navíc skončilo nepříjemně pro Diamantiho, který nepříjemně dopadl na ruku, a soupeř mu na ni ještě nechtěně šlápl.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Juventus FC 3:2

18.05.2013 20:45

Góly: 31. Éder (pen.), 57. Lorenzo De Silvestri, 75. Mauro Icardi - 25. Fabio Quagliarella, 90. Emanuele Giaccherini

Domácí Blucerchiati dokázali nad mistrovským Juventusem vyhrát v obou letošních utkáních. A v obou skóroval Mauro Icardi. Juventus tak klubový rekord v počtu bodů nepokořil a loučí se prohrou.

Gól Fabia Quagliarelly sice rozesmutněl domácí příznivce, jejich miláčci jim ale přichystali velký obrat a v síti Juventusu skončily jejich pokusy hned třikrát. Juventus sice v závěru utkání jeho průběh zdramatizoval, ale na body nedosáhl. Trápit jej to ale nemusí, neboť mistrovskou kvótu pro tuto sezonu již s předstihem naplnil.

Na bránu Angela da Costy mířila první rána již v úvodu utkání, když jeho pozornost vyzkoušel talentovaný útočník Sebastian Giovinco. Formica Atomica ale svůj gólový příděl v této sezoně již nerozšíří. To se povedlo jinému hráči hostí, jako první rozvlnil síť Fabio Quagliarella. Zkušený útočník s těžko vyslovitelným příjmením si zpracoval míč po brilantním pasu a prostřelil brankáře da Costu.

Sampdoria se ale nevzdala a z první rány se vzápětí vzpamatovala. Pomohl k tomu nepovedený obranný zákrok Giorgia Chielliniho na pronikajícího Maura Icardiho. Sudí Andrea Gervasoni pískl do píšťalky, k míči se postavil Éder a na jeho střelu brankář Marco Storari nedosáhl.

Závěr první půle orámovaly dvě velké šance hostujícího celku. Nejprve brankář Angelo da Costa vytáhl perfektní zákrok proti šanci Padoina, poté dorážku Fabia Qualiarelly vytáhl výtečným obranným zákrokem Daniele Gastaldello z brankové čáry! Jak Stará dáma zakončila první půli, tak vstoupila i do té druhé. Nejprve se neprosadil Emanuele Giaccherini, jehož střela mířila nad břevno. A následně se do velké šance dostal nabíhající Sebastian Giovinco - jeho pokus ale výtečně zlikvidoval zasahující Angelo da Costa.

Po hodině hry se pokoušel ranou z dálky prosadit Lorenzo De Silvestri, ale střelu obránce Blucerchiati brankář Storari výborně vyboxoval na rohový kop. Když to nešlo nohou, půjde to hlavou, řekl si De Silvestri a centr z rohového kopu sám hlavičkou zakončil. Sampdoria se dostala do vedení!

Juventus se snažil vývoj zápasu korigovat, ale místo toho inkasoval potřetí. Po nepovedené standardní situaci se míče chopili útočníci domácích (konkrétně Marcelo Estigarribia, bývalý hráč Staré dámy) a pozdě se vracející obrana Juventusu gólovému zakončení Maura Icardiho již nezabránila. Mladý Argentinec se trefil proti Juventusu ve dvou zápasech již třikrát.

Stále to ale nebylo vše, Juventus se ještě pokusil o zázrak. Na body sice nedosáhl, ale centr Stephana Lichtsteinera se snesl až k Giaccherinimu, který z blízkosti zavěsil přesně pod břevno! Juventus se loučí s další mistrovskou sezonou porážkou, Sampdoria má v kapse další cenný skalp.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC38276571:2487
2.SSC Neapol38239673:3678
3.AC Milán38219867:3972
4.ACF Fiorentina382171072:4470
5.Udinese Calcio381812859:4566
6.AS Řím381881271:5662
7.SS Lazio381871351:4261
8.Calcio Catania3815111250:4656
9.Inter Milán381661655:5754
10.Parma FC3813101545:4649
11.Cagliari Calcio3812111543:5547
12.Chievo Verona381291737:5245
13.Bologna FC3811111646:5244
14.UC Sampdoria3811101743:5142
15.Atalanta Bergamo381191839:5640
16.Turín FC388161446:5539
17.Janov CFC388141638:5238
18.Città di Palermo386141834:5432
19.AC Siena38992036:5730
20.Delfino Pescara38642827:8422
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (249)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

diky za fantastickou sezonu.. rozlucka se nepovedla.. nevadi.. aspon mame priste Dorii za letosek co vracet..

Reagovat
Pinturicchio

Nedůstojný konec, škoda.

! ! ! JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

na Islu bych asi opci neuplatnil, on se v Juve nechytí.Bylo to od něho moc špatný.Jinak sezona dobrá, příští rok musí být ještě lepší

Reagovat
olis

snad ta vedenie vypocuje a skocime po nom my ale uz ste za neho dali kopu penazi, pochybujem ze sa ho vzdate

Reagovat
Pinturicchio

Neapol 100% posilovat nebudeme, to by tam musel být ve hře Cavani.

Reagovat
olis

a co ak by ste naozaj chceli Zunigu ? mozno tam by ste ho vedeli pouzit, ci ?

Reagovat
Pinturicchio

Mně ten Zuniga ke Contemu nepasuje, přijde mi docela nedisciplinovaný, výbušný, prostě taková neřízená střela (nějako jako býval Melo). Teoreticky to možné je, ale nevěřím tomu.

Reagovat
olis

disciplinovany je dost, poctivo zahra aj dozadu bezproblemov, velmi sa zlepsil odkedy vytlacil Dossenu uplne zo zakladu, vacsine Juventinov sa nepaci co ma tesi :D je to skvely hrac a nejak sa mi nezda ze by sme vas takto mali posilnit hlavne za taku sumu o akej sa hovori, vidiet ze to budu asi len spekulacie nastastie

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo.

Reagovat
brenk

No Zunigov agent odmietol vylúčiť hociktorú s možností, takže by som to až za takú špekuláciu nepovažoval. Neapol nebude mať moc na výber ak nebude chcieť predĺžiť.

Reagovat
olis

aha lebo ziadny iny zaujemca ako vy neexistuje ? to ze nevylucil nijaku moznost este nepotvrdzuje to ako media uvadzaju ze je hotovo, to je na 99% sracka

Reagovat
brenk

Kto tu hovorí, že je hotovo?

Reagovat
olis

predtym sa to tu riesilo v inom clanku

Reagovat
10

Je ve spoluvlastnictví

Reagovat
olis

ked za neho nebudete chciet dat zvysnu sumu tak potom pride po nejakom case na tzv. obalky, ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je v případě hostovaní s obcí. Při spoluvlastnictví přijde na obalky řada tušim hned když se dozhoduje odruhe pulce hrače - myslim teda

Reagovat
Filipow

i s ovcí.

Reagovat
10

V tomhle případě ho myslím musíme vykoupit, ta částka za druhou polovinu je fixní...jeho a Asamoahovo spoluvlastnictví je na 3 roky, potom se musí vykoupit

Reagovat
The Krupy

90tka teda nepadla, a so sezónou sme sa rozlúčili nedôstojne. Ale nevadí, titul je vo vrecku, čiže na konci dňa je podstatné len to. Ďakujeme, chalani!

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním kole výhra na San Siru,v posledním výhra nad Juve, záchrana jistá už před posledním kolem a končíme v tabulce výše než Genoa - jako fanoušek nováčka soutěže nemohu být nespokojen.

Reagovat
The Krupy

super že sa tu objavujú aj fandovia menších klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mohl by si mi říct, jak letos hrál Poli? Údajně o něj máme (AC) velký zájem a Samp by ho byla ochotna pustit za 6 milionů. Moc jsem letos Samp nesledoval, ale v Interu to teda byla bída, i když se nejspíš vezl s celým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za sebe můžu říct - a už jsem to tu někde psal - že odchod Icardiho by mi na rozdíl od Obianga ,Edera a Poliho nevadil. Nevím jak v Interu,ale u nás byl velká opora ve středu pole a navíc dával i důležité góly,při absenci Gastaldella a Palomba dělal kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

The Krupy: jo už to holt není,co bývalo na přelomu 80. a 90.let

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc.

Reagovat
Pettirosso

nemá na něj Juve 50%? V zimě sem o tom četl dost, ale možná, že se to nakonec nestihlo uzavřít

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuji já, tak se přestup nestihl dokončit a nakonec se na to Juve vykašlalo. Ale nevím, možná je tam nějaká ústní dohoda mezi kluby. Poslední dobou je ale hodně často spojován právě s AC, no.

Reagovat
brenk

nestihlo

Reagovat
Pettirosso

škoda, mohli jsme mít páku na další obchody

Reagovat
Pinturicchio

Nemáme, bylo to hodně blízko, ale neupeklo se to. V létě se o něj prý budeme snažit znovu.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě mohl Janov / Chievo sestoupit místo Sieny a bylo by to úplně super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Slabsieho rozhodcu ako bol tento som uz veru davno nevidel Dufam ze toto bolo posledny krat co obliekli dres Juventusu DeCeglie s Islom. Btw. Chudak Bentner, on tie zranenia hadam pritahuje.. ::neutral:

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Birthday Andrea!

..and me

Reagovat
madridcan

Tak teda vsetko najlepsie..........Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

podle SKY dneska Mazzarri po zápase oznámí odchod z Neapole, podle nich má velkej zájem Anzhi, potom Inter před Romou

Reagovat
olis

som to sem nechcel davat taku blblu spravu snad vynimocne nebudu mat pravdu

Reagovat
Maritazzi

Ach jo, takže k nám fakt pude zas nějaká šílenost...

Reagovat
10

Strama je Říman a bude volnej

Reagovat
Maritazzi

No přesně něco takovýho čekám. Strama ale svůj úkol plní dobře, snad zůstane.

Reagovat
Pipo123

Andreazzoli vyhrá derby a zostane aj budúcu sezónu

Reagovat
Pinturicchio

Navíc ted Andreazzoli prohlásil, že podle něj by měl zůstat, respektive, že by sám sebe ve funkci potvrdil.

Reagovat
Maritazzi

Jo, to on řiká od začátku. Ale ten se odstřelil sám Pescarou, Chievem...

Reagovat
10

nejvíc se teď píše o Allegrim, ten by se k tomu vašemu "projektu" docela hodil...akorát bych potom měl trošku obavy z toho, že dva týmy z calcia půjdou do LM s novýma trenérama

Reagovat
10

a prdel by byla, kdyby Carlo nešel do Realu, ale vrátil se opožděně do Říma

Reagovat
Maritazzi

Carlo je asi pořád ještě utopie. Allegri se spekuluje dost, ale zase pokud uhraje to třetí místo, tak nevěřím, že si dovolí ho odvolat a potom už moc kandidátů není.

Reagovat
snuff24

tím, že bude volnej bych si tak nebyl jistej , ten pakůň ho pořád potvrzuje ve funkci

Reagovat
lnterista

snad pujde k nam...sice maximalne nesympaticky ale jeho fotbal se mi libi

Reagovat
Sosi

Kolikátý byl AS Řím před odvoláním Zemana? Na první pohled mi přijde, že si moc nepolepšili...

Reagovat
The Krupy

Polepšili, pretože teraz už nie sú v každom zápase na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

nieže by som bol Zemanov fanúšik ale toto mi príde taký krčovitý hate len aby bol hate..

Reagovat
The Krupy

Haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

pod Zemanom:

23 10-4-9 47:42

49,3% bodov

pod Andrezzollim

15 8-4-3 24:14

62,2% bodov

Reagovat
Sosi

Díky

Reagovat
Shevchenko

KURVAAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

V suchém triku

Reagovat
madridcan

Ale v osratych trenirkach

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
mastakillah

Reagovat
brenk

Reagovat
M11

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, no, přál jsem to Viole.

Reagovat
CubONE

FORZA MILAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Pettirosso

Je mi líto Violy, ale fantastická sezóna od nich, rozhodně pro všechny největší překvapení (až na mě ). Klobouk dolů před Vallem, Pradém a Montellou

Reagovat
GEGE

MILAN PER SEMPRE!!!

Reagovat
Yanek

K výkonu se dnes asi nemá moc cenu vyjadřovat, to byla tragédie. Všichni Milanisti můžou argumentovat písklým (ne)offsidem El Shaarawyho a hlavně heroickým výkonem Sieny, která hrála na pokraji sil. Přesto je mi jasné, že někteří tu budou skálopevně mluvit o korupci a dohodlém zápasu za každou cenu. Zároveň si myslím, že něco by na tom změnilo jen, kdyby se do diskuze přidal GATTUSO. Asi jenom jeho slovo tady má nějakou váhu.

Dnes vyhrálo to, že tenhle tým má prostě charakter. Od příští sezony ale prosím míň takových zápasů a víc z Allegriho první sezony, je to o nervy.

FORZA MILAN !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

zapas dohodnuty urcite nebyl.. Siena drela

Reagovat
Pettirosso

nevím no dokonce jsem si jistej, že za podobné situace by si to "zařídilo" i Juve i Inter

Reagovat
M11

no pokud by nepiskl sudi tu penaltu tak AC nejspis prohraje.. Siena to do te doby v klidu drzela..

Reagovat
Pettirosso

je v tom nadsázka

Reagovat
Pinturicchio

Potřebuješ, aby se tě "taťka" zastal? . Vždyť je jasné, že ti co sem píšou pravidelně, to myslí vesměs ze srandy

Reagovat
Yanek

haha

Reagovat
10

hm, "vesměs"

Reagovat
Pinturicchio

Tak mi bylo taky naprosto jasné, že to otočí, no

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Counter

A cesta pro Jovetiće do Arsenalu je otevřená

Reagovat
Pinturicchio

Jj, asi jako ta Lichtsteinerova.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si klidne nechte. Strasny nesympatak

Reagovat
Pettirosso

to říkáš jen proto, že nehraje za vás. My jsme měli postoj stejný

Reagovat
The Krupy

To je typ hráča ktorého nenávidíš keď hrá za iný tím než ten tvoj (strašne som ho v Laziu nemusel), ale u vás si ho zamiluješ.

Reagovat
Pinturicchio

Vybíráte hráče podle sympatií? Tak to už je pak vaše pozice jasná, no.

Reagovat
The Krupy

Dnes ti ide

Reagovat
Pettirosso

kušuj

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to tady chtel podobne popichnout

Reagovat
M11

tak a jeste paradni finale Coppy.. a mame dalsi sezonu za sebou.. Gratulace Neapoli a AC k LM.. snad spolecne udelame dobre vysledky v Evrope

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě play off, to bude taky řežba

Reagovat
smazaný uživatel

TYVOLEEEEEE takhle skvěle jsem si dlouho nezařval! GRAZIE ROSSONERI!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Inteer 5 golů doma

Reagovat
panca

ten zakrok na maria si rad prohlidnu jeste jednou. Moc se mi to nelibilo

Reagovat
Rox

6 minut chybělo od zkažený sezony ještě že tak

Reagovat
madridcan
Reagovat
rossoneri89

kurz 1,15??? na taky kurz by som ani nepodaval

Reagovat
madridcan

Povodne som chcel dat Udinese a tych strelcov. Ale to som ja. Idem suverejne do stavkovej a nakoniec dam presne taketo kokotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Se sezonou jsem nakonec spokojen. Hlavním cílem byla zachrána a to jsme splnili. (Ale Jaro bylo o poznání slabší než podzim.)

FORZA GRANDE TORINO!!!

Reagovat
The Krupy

Gratulácia AC, osobne mi to dosť vyhovuje lebo ten klub je v LM jednoducho záruka bodov do koeficientu, ale na druhej strane to s najväčšou pravdepodobnosťou vyzerá na Joveho odchod do zahraničia. Fakt to bol slušný nervák ktorý nečakal asi nikto, a sezóna sa ukončila štýlovo, divoko...proste po taliansky

Ak by som mal možnosť trochu bilancovať, bol to fakt super rok. V LM sme vypadli s Bayernom, absolútnym monštrom, navyše štvrťfinále je pekný výsledok na to že sme súťaž niekoľko rokov nehrali. Titul v lige, čo viac chcieť? Snáď len toho nášho vysneného top útočníka . Teším sa na leto, hlavne na trénerské rošády, a uvidíme ako tímy posilnia. Momentálne sa nedá nič ani len predpokladať, lebo všetko bude závisieť od trénerov ktorí kluby (ne)posilnia. Zdvihne sa Inter, v štruktúrach ktorého je niečo prehnité a potrebuje radikálnu prestavbu? Udrží Neapol Mazzariho s Cavanim? Angažuje AS Roma konečne kvalifikovaného trénera? A čo AC s Gallianim? Navyše tu máme Violu, Udine a Lazio, ktoré môžu taktiež uspieť. Neviem ako vy, ale ja sa už neviem dočkať.

Špeciálny pozdrav ide trojici Pinto, Bianco a Peti, takisto všetkým Juventinom, hriechom by bolo nespomenúť houmího, Pipa, a vlastne každého v sekcii. Ja si veľakrát neviem odpustiť rýpavý príspevok (pozdravujem uja Zdendu) a častokrát sa nechám uniesť, ale to z lásky k vám Dobre, už zniem ako Mirec z Lučenca (na diaľku zdravím aj jeho), takže končím.

Už sa teším na Pintové špekulácie o top útočníkovi , leto začína. Forza Calcio !

Reagovat
lnterista

tak jsem tvuj...

Reagovat
The Krupy

Tak mi daj mail ak môžeš, a kontaktujem ťa tam ohľadom nicku, nech majú ostatní prekvapenie btw. vlastne ako sme sa dohodli, porazený bude mať nick prvé dva týždne prestupového alebo mesiac?

Reagovat
lnterista

mesic a email je Stefan.Dunka@centrum.cz

Reagovat
The Krupy

Díky

Reagovat
panca

co tam mas za mail?

Reagovat
lnterista

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem prohral sazku s Pettirosem

Reagovat
Pettirosso

jo s tebou jsem se vsadil nepamatuješ si nějak podmínky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, asi tyden nick, ale bylo to v nejakych clankach o Fiore urcite

Reagovat
Pettirosso

vandertom06.11.2012 14:49

100. proti tomu aby byla ACF v poharech přiští sezonu

[reagovat]

Pettirosso06.11.2012 15:59

prohraješ

To jediný sem zatím našel upřímně se mi to nechce hledat, dáme teda o týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

To AC si myslel s Allegrim ne?

Reagovat
The Krupy

JJ, už píšem skôr než uvažujem

Reagovat
Pinturicchio

Neboj, nezklamu tě (ohledně útočníka)

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si nikto nenahovara, ze by LM bez AC bola to prave orechove.

Viola si holt musi pockat na 4. miestenku pre Talianov do LM...

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi bohužel, při momentální síle Bundesligy, nedočká.

Reagovat
Pinturicchio

Ale jo, dobrá sezóna. Štve mě, že jsme přišli o neporazitelnost zrovna doma s Interem, potěšila mě obhajoba Scudetta a třeba taky to, že jsme byli Bayernu mnohem vyrovnanějším soupeřem než Barcelona.

Příští rok chci zlatý hattrick, 10. Coppu a CHL.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

nebuď jako uplakaní gunneři

Reagovat
Pinturicchio

Wut?

Reagovat
Pettirosso

"že jsme byli Bayernu mnohem vyrovnanějším soupeřem než Barcelona"

myslel jsem tím, že to tak nemůžeš brát, každej zápas je jinej a i když dostali víc, nedovolil bych si tvrdit, že jsme lepší, než oni

Reagovat
Pinturicchio

Já taky neříkám, že jsme lepší než Barcelona.

Reagovat
Pettirosso

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to pises zrovna TY

Reagovat
Pettirosso

no já nevím, kdo se plácal po zádech, že s tím Bayernem, co rozprášil Barcu 7:4, smetl Juve 4:0, jste hráli 3:3 a vyhráli v AA

Reagovat
smazaný uživatel

Furt nevim, co to ma spolecneho s plakanim :) A ta vyhra v Mnichove nas vyborne nakopla, coz se projevilo v lize

Reagovat
Votas

Tak co, jakou máme Interisti letos Top 5 tragéd sezóny???

Za mě: 1)Jonathan 2)Silvestre 3)Pereira 4)Rano 5)Schelotto

a čestná zmínka Guarínova "střelba"

Reagovat
sinter

cambiassso jde kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Guarín směle nahradil Snajdra no.. nechápu tyhle hráče v itálii

Reagovat
olis

to cakanie na pozapasovy rozhovor ma zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Inter devátý, 16 porážek a pasivní skóre. To je neuvěřitelné

Reagovat
M11

ted na to taky hledim.. sila

Reagovat
Shevchenko

Skoro jak vy před třemi lety, jen jste měli o bod víc a o jeden inkasovaný gól míň

Reagovat
M11

na to se bohuzel nezapomina

Reagovat
Maritazzi

Jsem chtěl nadávat, že jsme dostali víc gólů než Palermo, ale Inter to hází do jiných výšin.

Reagovat
Tomanatura

To je neco sileneho Kdyby se pocitala tabulka od zimy, tak spadl... Snad se pouci, ale zmeny u personalu pro pristi sezonu jsou naplanovany minimalni. No, oni musi vedet, co jim chybi...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Neuvěřitelně krásné, moc si to užívám a moc jim to přeju.

Reagovat
The Krupy

Hlavne po tých našich dvoch siedmych miestach a CP je to ohromná satisfakcia.

Reagovat
rossoneri89

som natom podobne

Reagovat
Votas

jenom Pescara dostala víc gólů jak my...

Reagovat
madridcan

Tak...zeby som sa nakoniec v podobe Mexesa a Di Nataleho vzchopil? Olis Jovetic gol a assist, Muriel to iste. Cakam tam 11,5 alebo 12 bodov u oboch. Este palacio assist. Mne v branke Handa No a zaloznik mi nehra. To vyzera suma sumarom na prehru.

Reagovat
olis

este Gomez asist ale faraon asi hodnoteny bude takze palaciova asist. sa mi ratat nebude

Reagovat
madridcan

Aha, hej on bude. U mna je tiez otazne, ze ci Sau a Bonaventura. Neviem, vyzera to na kok u mna.

Reagovat
olis

to si vravel aj niekedy minule a potom si vyhral

Reagovat
madridcan

U teba by zaloha musela byt hodnotena na hovno. Neviem ako dneska hral Neapol.

Ale celkovo sa tesim na dalsi rok a hlavne dufam, ze sa zgrupneme s ludmi, ktori budu pravidelne prispievat. Seria A fanta tam je mrtvo, v C to ludia vypustaju a B nemam odsledovane. By sa mohli spravit kvalitne zoskupenia. Velmi ma to bavilo a aj vdaka tomu som tam pozeral Seriu A ako som pozeral. Uz teraz sa tesim, snad budem si moct zahrat aj o rok.

Reagovat
olis

bol by som rad ak by sa tam utvorili aktivne ligy, len neviem ci budu mat poniektory ludia zaujem tam somnou hrat

Reagovat
brenk

Nechcelo by sa niekomu nájsť diskusiu zo začiatku sezóny, kde sme si robili takú menšiu doplňovačku? (kto uspeje, kto pôjde do LM, atď)

Reagovat
brenk
Reagovat
10

ten Inter se mi tam vysral docela nešťastně, jinak bych první pětku skoro trefil

Reagovat
brenk

podobne

Reagovat
brenk

ešte Viole som moc neveril

Reagovat
Maritazzi

Dobrá diskuze, ještě že jsem tu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

100 eciek je doma a teraz rozbit lazio o tyzden..FORZA ROMA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi už nedělejte.

Reagovat
Shevchenko

A Allegri vyrovnal svůj rekord v AC, 42 bodů za půl rok

Reagovat
Mr.Jindros

Na to, že mu před sezónou úplně rozložili kádr, to zvládl skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri: "I want to thank the fans, but I have ended my cycle here at Napoli." #Napoli

Reagovat
10

Reagovat
Milan.B

skoncil?

Reagovat
Tomanatura

Inter, Inter, Inter

Reagovat
The Krupy

Alebo PSG

Reagovat
Maritazzi

To jsem dneska četl, že přemejšlí o Enriquem, toho jim přeju.

Reagovat
panca

[reagovat]

panca25.08.2012 22:08

tak o titulu je rozhodnuto

Reagovat
Pinturicchio

Tos věděl takhle dopředu?

Reagovat
panca

to bylo snad jasny kazdymu jen juventini se bali to priznat

Reagovat
Pinturicchio

Příští rok kdo? . Já bez bázně říkám, že nic jiného, než zlatý hattrick neberu.

Reagovat
panca

ti reknu zase po prvnim hracim dnu ale uz mam jendoho favorita

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
Milan.B

my

Reagovat
Yanek

Věštec

Reagovat
olis

kurva dufal som az do konca ze sa stane zazrak a o ostane, takze dalsiu sezonu vidim ze budeme v srackach ak pride Mancini, Benitez, Di Matteo alebo podobny predrazeny zmrd, fakt diki Mazzari za vsetko ale ked skoncis niekde v rusku v Intery alebo podobne tak k tebe respekt chovat asi nedokazem

Reagovat
Maritazzi

Vy byste mu právě měli líbat prdel, ať už skončí kdekoliv.

Reagovat
olis

Reagovat
brenk

Reagovat
The Krupy

Reagovat
madridcan

Prave ma napadla srandovna myslienka v podobe Mourinha u vas

Reagovat
olis

a este rovno pred maturou, no uzasne povzdbudenie na zajtra fakt

Reagovat
Aldeano

To dáš v klidu

Reagovat
madridcan

A uplne budem len pozerat, ked pojde nakoniec do Ruska.

Reagovat
mastakillah

Tak to je dost špatně, že ten respekt mít nebudeš. Za to co pro nás udělal a kam nás posunul bys ten respekt mít měl. Hlavně díky němu a ADL jsme tam kde jsme. A to, že se rozhodl jít za novou výzvou mu nemůžemem mít za zlé. To je klasický kariérní posun. Mě nezbývá než mu za všechno poděkovat a přát si, že se někdy v budoucnu do Neapole vrátí.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
The Krupy

Reagovat
olis

ja som povedal ze iba ak pojde do Ruska napriklad do Anzhi ale podobne, takyto ludia u mna klesnu nech sa jedna o koho chce, nebudem sa pretvartovat, dufam ze pojde do AS, im by som ho doprial asi najviac

Reagovat
mastakillah

To je úplně jedno kam jde. Je to pro něj nová zkušenost, kterou si prostě zaslouží po tom co pro nás udělal. A vést tým, kde má prakticky neomezené finanční možnosti není k zahození

Reagovat
olis

tak kazdy to berie inak, ked to ja tak beriem tak co uz som raz taky, mam svoje zasady a nazory a som rad a som za ne rad, nebudem sa pretvarovat

Reagovat
mastakillah

To nemusís. Jen bys měl být vděčný za to co pro nás udělal a respektovat ho. Teď je to čerstvý, zejtra na to budeš regovat už klidněj

Reagovat
olis

snad hej

Reagovat
Ragazzo d'oro

Držím palce s maturou, taky ji mám zítra. I na ten fotbal jsem se dneska kvůli tomu nedíval

Reagovat
DelPiero137

Skoda, ako pisal 10 nebude dobre ked pojde Neapol do LM s novym trenerom. Mohol este rok vydrzat.

Reagovat
olis

De Laurentiis: "meno noveho trenera, prezradim cez twiter" tak zeby to uz rano bolo upecene alebo nechapem preco prave cez twiter

Reagovat
The Krupy

Chce získať viac followerov, to dá rozum.

Reagovat
olis

na stare kolena tomu podlahol

Reagovat
The Krupy

Ale vážne niektoré firmy si ich dokonca surovo kupujú za peniaze, twitter je dnes neskutočný fenomén

Reagovat
olis

jasne, dobra vec to je, je dobre ze ide z dobou, ale vyhlasit noveho trenera cez twiter, no... divne trocha

Reagovat
10

vůbec bych se nedivil, kdyby Neapol za 2-3 roky spadla jako Palermo...první podmínka prezidenta egomaniaka a mešuge splněna

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, De Laurentis je mafián...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Boží no, bez zvuku

Reagovat
mastakillah

Koukal jsem na záznam a ta penalta pro Ac ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

No presny detail zakroku som nevidel,ale aj tak malo AC kopat penaltu po jasnej ruke hraca sieny v 16-tke...plus ten "ofsajd"...zasluzena vyhra...Siena nehrala nic...gol dali z jednej poriadnej sance

Reagovat
10

vymyšlená...chudák Della Valle, už ho to zase začínalo bavit

Reagovat
madridcan

Ja mam na zajtra vediet 110 stran a som v klude

Maturita-formalita. Aj pisomna aj ustna. V pisomnej pamatam ako sme mali napisat list, ze pozyvame kamarata z anglicka na oslavu bratovej osemnastky. A kedze sa ratalo do slov aj oslovenie, tak uz som to vyuzival tam- Dear Jean Claude van Damme......Come here and we watching with my brother Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull or Journey to the Center of the Earth

A ustna taka ista pohodicka. Role play som mal, ze pridem s priatelkou na obed. A ona sa ma pytala, ze co chcem ako dezert. A ja, ze........ Icecream. A profka sa tam zacala pat minut vykecavat, ze preco nemaju zmrzlinu a mi povedala, ze mam si vybrat daco ine. A ja, ze....Hmmmm Tiramisu Profesorka oooou great, Tiramisu is great choise. Potom sa ma pytala, ze ako budem platit a ja, ze with card a zase zacala daco, ze je ten pristroj dojebany a sa ma popytala, ze ci mozem zaplatit inak a ja, ze with cash Dvojecka, serus, cau, maj sa, papa Geografia mi radili, slovinu som si vybral Starovek co mna povesti, baje a take veci bavili uz od mala, takze krasne dvojkove maturity

Nemaj strach ani ty, ani ostatni tunajsi maturanti. Date to s prehladom a potom dojdite do Kosic, sa ozereme jak moj oco na patdesiatku

Reagovat
madridcan

reakcia na Olisa k mature

Reagovat
The Krupy

Držím palce. Ak by si sa chcel sundať, v stredu mám poslednú skúšku a potom som voľný

Reagovat
madridcan

Ja samozrejme som so skuskami este ani nezacal. Este dorabam zapocty. Ja fakt nie som clovek, co by sa kvoli skole pretrhol, ale proste prirodzenou inteligenciou, troskou vychcanosti a tak dalej sa to vsetko da krasne zvladnut. Vyska je len a len o voli skusajuceho. Minuly semester som z jedneho predmetu nevedel nic, tak som mu tam aspon napisal vtipy a bum skuska doma. Mi skoro oci vyleteli ked som to videl

Reagovat
The Krupy

Ja to musím tentokrát robiť čo najskôr, lebo ma čakajú štátnice a išiel by som tak proti sebe keby to teraz flákam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mas asi neni moc dobra vejska Bracha vystudoval CVUT FEL a s timhle by ho poslali leda do prdele. To je asi sl

Reagovat
smazaný uživatel

ovenska vejska, vid?

Reagovat
madridcan

Je to dost dobra vyska, ale samozrejme to neni Oxford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

do kosic uz nebudem mat dojst zaco kedze pravdepodobne vsetko oplieskam v nejakom podniku ale diki za info ako to chodi

Reagovat
brenk

vytiahnuť si z litiky starovek, to chce poriadny kus šťastia

Reagovat
madridcan

Ja by som sa vykecal pri hocicom. Slovencina, geo, dejepis a noska(okrem filozofie) ma celkom bavia. Viem sa vykecat, takze pohoda. Ale samozrejme som sa potesil. Ucil som sa na matury noc predtym a to tak, ze som si cital. Treba byt v klidku, ono to pojde.

Reagovat
brenk

Tiež som to nejako moc neriešil celý týždeň, ešte k tomu bol hokej a navyše som fanúšik stolného tenisu, kde sa tiež konali MS, takže času bolo minimum. Každopádne starovek z litiky by som bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem měl ve svych papirech, že 13 jsou Bylo nas pět, prijdu tam, vytahnu 13ku a ucitelka rika Krysař...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to ze sme maturovali v rovnakom roku

Reagovat
olis

a teraz sa modlit nech pride Benitez, Manici, Di Matteo, (Zeman a podobne to ani neberem v uvahu)

pretoze si myslim ze to s nami bude velmi zle, najviac dufam ze pride niekto kto bude hravat na 3 obrancov, tento styl som si velmi oblubil a bol by som velmi rad ked by sa v nom pokracovalo nadalej

Reagovat
Pettirosso

Di Matteo je výbornej trenér, podle mě by to byla dobrá volba a pro vás to samý i Mancini

Reagovat
olis

kiezby si mal pravdu a ja nie, zelam si to

Reagovat
mastakillah

špatná volba by to nebyla. Osobně bych raději Allegriho nebo Guidolina

Reagovat
Pettirosso

a kdo ne?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

presne tak alebo Montella ale to je uplne neralne, este aj Pioliho by som bral asi radsej

Reagovat
Pettirosso

těch dobrých trenérů je spousta, třeba Reja je volnej, to by byla taky slušná volba..

Reagovat
olis

ta som cital pred par dnami ze by mohol ist niekde do emiratov alebo k nejakej repre

Reagovat
maras93

OT: Všem maturantů a zároveň fanouškům Calcia držím palce v nadcházejícím maturitním týdnu. Jsem v tom s Vámi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Inter

Reagovat
10

jinak včera se konečně vrátil Pepito Rossi, podle Gazzetty hrál dobře, ale to ani tak důležitý není...konečně

Reagovat
rossoneri89

prosim nevie niekto najst dlhsi (alebo aspon nejaky) highlight na zapas Siena - AC Milan ??? ..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Rossoneriblog.com

Reagovat
rossoneri89

grazie ragazzo

Reagovat
Maritazzi

Jinak včera o titulu v Portugalsku rozhodlo i tohle: https://i.minus.com/iRLNHxuKh4TGV.gif - penalta a červená.

Reagovat
Milan.B

sak to bolo jasne ze to je predane

Reagovat
DelPiero137

Kontakt tam bol ale este mimo vapna. Piskat by sa to dalo ale nie ako penalta.

Reagovat
10

já tam teda vidím kontakt jen o vlastní nohy Jamese

Reagovat
DelPiero137

Chcelo by to iny pohlad, je to velmi klamlive. Vyzera to ze mu tukol do pravej paty, ale chcelo by to iny uhol toto gifko je velmi klamlive.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už se tu řešilo několikrát. Krom penalty to bylo správně posouzené. Tohle nikdo v plné rychlosti nedokáže.

Reagovat
Maritazzi

No já nevím, myslím že postranní rozhodčí tohle může vidět relativně přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nikdo si takhle nedokáže opacknout o nohu. Tím pádem tam musel být faul. Červená jasná, penalta bez komentáře.

Reagovat
Maritazzi
Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby ho netrefil, tak s vysokou pravděpodobností stejně skóruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte něko odkaz na tu penaltu? Díky.

Reagovat
Shevchenko

Youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bysme taky rozřešit tajenku ohledně Fanty, pěkně na to spousta lidi sere, zajimalo by mě co a jak s postupy sestupy atd.

Reagovat
Jajinek

na druhou stranu...dal jsem sestavu za posledního půl roku 2x a stejně o 3 parníky 2. místo....

Reagovat
GEGE

já budu furt mě to baví ještě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele