Serie A - preview 1. kola

25.08.2012, 08:38, aktualizováno 26.08.2012, 08:57
Previews
Fanoušci šestnácti italských klubů s napětím očekávají dnešní start svých miláčku do nové sezony Serie A. AC Milán hostí od 18 hodin Sampdorii, všechny ostatní duely začínají až ve 20:45. Inter cestuje do Pescary, AS Řím hostí Catanii, Lazio hraje v Bergamu, Neapol se představí v Palermu...
AC Milán - UC Sampdoria  (neděle 18:00)
Před domácím publikem odstartují novou sezonu fotbalisté AC Milán a i přes odchody, které klub postihl, se s ním nadále počítá do bojů o Scudetto. Prvním překážkou na cestě za sesazením Juventusu z italského trůnu bude Sampdoria. Zvláštní motivaci by měl mít zejména Giampaolo Pazzini.

Obměna kádru milánských Rossoneri byla hodně diskutovaným tématem již léta. Ovšem ani v nejhorším snu si fanoušci nedovedli představit, že odejdou naráz Gattuso, Seedorf, Nesta, Inzaghi, Zambrotta a Van Bommel. A to navíc nebylo vše. Klub šetří a tak podlehl nabídkám PSG a prodal dvě největší hvězdy - Thiaga Silvu a Zlatana Ibrahimoviče. Před nedávnem byla navíc dokonána výměna Cassano - Pazzini.

"Jsem velmi šťastný. Milán je špičkový klub a bylo nemožné říci ne. Chci vyhrávat, mám velkou motivaci. Chcibýt znovu hráčem, který byl před pěti měsíci součástí národního týmu," prohlásil po příchodu Giampaolo Pazzini.

Dočkají se Milánští i další výraznější posily? Stále je otevřený příchod Kaká a již zítra proběhnou další jednání. I přes odchody je kádr Milána stále velmi kvalitní, důležité však bude, aby zůstal tým pohromadě a aby ho nesužovala zranění, což se hned na úvod příliš nedaří. Milánští se totiž s tímto problémem potýkali již v minulé sezoně. Mimo je kapitán Ambrosini, dále Abate, Pato, Strasser, Didac Vila a Muntari.

Oproti tomu Sampdorii budou scházet jen karetní hříšníci Pozzi a Da Costa.

Sampdoria rok v nižší soutěži zvládla a koneckonců ruku na srdce - Sampdoria do Serie A patří. Tradiční klub skončil před třemi lety na čtvrtém místě, předloni sestoupil a nyní se bude škrábat opět na vrchol, do pohárové Evropy. Dopomoci by měl kouč Ciro Ferrara, jenž na klubové úrovni naposledy nepříliš šťastně vedl turínský Juventus.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini - Flamini, Montolivo, Nocerino - Boateng - Pazzini, Robinho
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa - Munari, Tissone, Poli - Estigarribia, Maxi Lopez, Eder
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - Calcio Catania  (neděle 20:45)
Zdeněk Zeman se vrací do Serie A s těmi nejvyššími ambicemi. Dostat AS Řím po dlouhé době opět na italský trůn či minimálně do evropských pohárů. Jeho premiéra se uskuteční na Olympijském stadionu proti soupeři, který už Giallorossi dokázal několikrát pořádně potrápit - Catanii.

Systém Luise Enriqueho udělat z Říma druhou Barcelonu nevyšel. Luis Enrique možná potřeboval více času, ale to je v tuto chvíli už irelevantní. Kormidla se chopil starý známý - Zdeněk Zeman a jeho úkol je jasný. Dostat AS Řím zpátky do boje o Scudetto i do evropských pohárů. Zeman také pochopitelně přivedl několik nových tváří, do Věčného města se stěhovali například reprezentační obránce a vicemistr Evropy Federico Balzarretti či Mattia Destro, nebo z Chieva Američan Michael Bradley. V zápase proti Catanii bude cílem domácích jednoznačně zisk tří bodů.

Catania rok co rok hraje svůj klasický standard a je vždy schopná minimálně potrápit jakýkoliv tým ze soutěže. Nejinak by tomu mělo být i v této sezoně. Ovšem bude to mít jeden velký háček - u týmu už není úspěšný kouč Vincenzo Montella, napodobit ho bude muset Rolando Maran, který v první lize nikdy netrénoval. Naposledy vedl druholigové Varese. Elefantini skončili v minulé sezoně na dobré jedenácté pozici a vedení by bylo jistě spokojeno, kdyby Maran obsadil minimálně stejnou pozici.

Favoritem utkání bude bezesporu AS Řím. Ale jak už bylo řečeno, Sicilští dokáží potrápit kterýkoliv celek z italské nejvyšší soutěže. Právě Vlci by klidně mohli vyprávět. Minulou sezonu dokázala Catania v Římě remizovat 2:2, čím přispěla k tomu, že si Římané letos nezahrají evropské poháry.

Domácí mohou počítat s takřka kompletním kádrem, scházet bude akorát letní akvizice Destro. Dramatická situaci není ani v Catanii, Elefantinům budou chybět zranění Izco a Potenza.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti - Bradley, De Rossi, Pjanič - Lamela, Osvaldo, Totti
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Bellusci, Legrottaglie, Capuano - Biagianti, Lodi, Almiron - Barrientos, Bergessio, Gomez
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Inter Milán  (neděle 20:45)
Velká očekávání panují v táboře Interu Milán. Loňská sezona už se nesmí opakovat, a tak si vedení Nerazzurri vcelku zajímavě vedlo na přestupovém trhu. Inter je považován za jednoho z největší favoritů na titul, povede se mu splnit velká očekávání? Pomoci by mělo ze dvou třetin nové útočné trio Cassano-Palacio-Milito. Pro Pescaru je hned první kolo velkým svátkem a výzvou slavného soupeře skolit.

Pescaru dotlačil do nejvyšší soutěže trenér Zdeněk Zeman, jenže u kormidla díky vábení římského AS nevydržel. Udržet Pescaru mezi italskou elitu bude mít za úkol trenér Stroppa, jenže hned na úvod ho čeká soupeř z nejtěžších - Inter Milán. Otázkou také zůstává, jak se bude Pescara v Serii A prezentovat. V nižší soutěži to byl velmi ofenzivní styl, který by se mezi kvalitnějšími týmy nemusel vyplatit. Pescara se také hodně činila na přestupovém trhu, hodně hráčů odešlo a hodně také přišlo, proto bude zajímavé, jak Delfíni budou šlapat.

Inter Milán, to je pro změnu úplně jiná kapitola. Nerazzurri se minulou sezonu trápili a nyní chtějí zpátky na italský trůn. Několikanásobný šampión i vítěz Ligy mistrů z roku 2010 si ponechal mladého trenéra Stramaccioniho i některé své opory, doplnil kádr a je připraven se bít o Scudetto. Vedle Serie A bude také startovat v Evropské lize, kde má po výhře 2:0 nad rumunskou Vasluí velmi blízko ke skupinové fázi. Italské týmy mají tendenci evropskou ligu podceňovat, (šokující domácí porážka v odvetě s Hajdukem Split) stále však neberou na vědomí klubový a národní koeficient, vždyť italský fotbal se neustále vzdaluje čtyřem místům zaručujícím Ligu mistrů.

Je ale jasné, že hlavní priorita bude kladena na domácí soutěž. Inter už dva roky netriumfoval, což je ve srovnání s plodnými lety Josého Mourinha a Roberta Manciniho velkým zklamáním.

Pescaře bude chybět pouze Crescenzi, kdežto situace v táboře Nerazzurri je mnohem komplikovanější. Zranění totiž nepustí do hry Handanoviče, Samuela, Chivua, Stankoviče, Alvareze, Obiho, Marigu a Mudingayie. Nastoupit nemůže ani Palacio.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Zanon, Romagnoli, Capuano, Balzano - Nielsen, Colucci, Cascione - Caprari, Abbruscato, Celik
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Nagatomo - Guarin, Gargano, Cambiasso - Cassano, Sneijder - Milito
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Bologna FC  (neděle 20:45)
Poklidná a co nejrychlejší záchrana bude cílem i pro týmy Chieva a Boloni. Pro českého fanouška je důležitý fakt, že barvy Fly Donkeys obléká Kamil Vacek. Prosadí se však lépe, než tomu bylo v loňské sezoně? Boloňa zase stojí před úkolem nahradit veterána a kanonýra v jedné osobě Marca Di Vaia.

Chievo v minulé sezoně skončilo přesně ve středu na desátém místě a mohlo být zcela spokojeno. Letos nebudou ambice jiné. Veronský celek sice ztratil některá zajímavá jména, do AC Milán například odešel Francesco Acerbi, ale osa víceméně zůstala. I nadále se bude spoléhat na střelecký um Sergia Pellissiera či spolehlivé zákroky Stefana Sorrentina.

Boloňa vstupuje do nové sezony bez své největší opory a hvězdy Marca Di Vaia. Zkušený veterán v posledních letech střílel branky jako na běžícím páse a je otázkou, jak se Boloni povede jeho absenci nahradit. Důležité je určitě udržení reprezentanta Alessandra Diamantiho, vicemistr Evropy by měl tvořit hru a z jeho práce by měl profitovat útočník Robert Acquafresca.

Poslední vzájemné klání hrané v Boloni skončilo atraktivní remízou 2:2. A celkově se dá říci, že je bilance Chieva s Boloňou vyrovnaná.

Chievo nemůže počítat se starty Dramého a Paloschiho. Boloňa je na tom o poznání hůře, obrovská marodka před startem sezony čítá šest jmen a sice Curciho, Nataliho, Gimeneze, Ramireze, Riverolu a Krhina. A aby toho nebylo málo, hrát nebudou vykartovaní Morleo a Portanova.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Dainelli, Cesar, Frey - Luciano, L. Rigoni, M. Rigoni - Théréau - Di Michele, Pellissier
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Carvalho, Antonsson, Cherubin - Motta, Taider, Perez, Guarente, Abero - Diamanti - Acquafresca
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Turín FC  (neděle 20:45)
Obrovská nedočkavost panuje v táboře tradičního italského celku Turína. Rival slavnějšího Juventusu se po několikaleté pauze znovu vrací na scénu Serie A a jeho cílem bude poklidná záchrana. Hned první kolo je proto nesmírně důležité, Siena je totiž rovněž považována za jednoho z kandidátů na sestup.

Domácí fotbalisté chtějí navázat na loňskou sezonu, kdy se tým nakonec zachránil. Bianconeri by však přeci jenom byli radši, kdyby zažili poklidnější záchranu. Jenomže s šestibodovým odečtem na začátku sezony to budou mít hodně složité. Inspirací by mohly být výkony Atalanty z minulé sezony. Nerazzurri totiž také začínali s šestibodovým odečtem, ale situaci zvládli s bravurou a nakonec slavili v celku předčasně klidnou záchranu. Siena byla odečtem, stejně jako Atalanta, potrestána za účast v korupční aféře.

"Mínus šest bodů mi nevadí. Jen se bojím, jak situace zapůsobí na samotné hráče. I proto sem jim přikázal, aby se až do Vánoc nekoukali na tabulku a já budu dělat to samé. Je to pro nás těžký začátek, zápas je velmi důležitý a i body jsou důležité," nechal se slyšet před utkáním trenér Serse Cosmi.

Granata se po několika letech vrací do Serie A a ihned si dělá vyšší cíle, než jen bojovat o záchranu. Kouč Giampiero Ventura si do týmu přivedl zajímavé hráče, jakými bezesporu jsou Jean-Francois Gillet, zkušený Matteo Brighi a Mario Santana. A právě Argentinec Santana by měl patřit ke klíčovým hráčům sestavy. Nad jeho startem proti Sieně však visí otazník.

Bianconeri budou postrádat Angela a Bolzoni, oba mají zdravotní problémy. Pro Larronda, Vitiella, Terziho a Belmonteho platí starý karetní trest. Turínští jsou na tom lépe, hrát určitě nebude pouze Suciu a Cerci.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Neto, Paci, Contini - Mannini, Vergassola, D'Agostino, Valiani, Del Grosso - Bogdani, Calaiò
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Darmian, Glik , Ogbonna , Masiello - Gazzi , Vives, Sansone - Bianchi, Meggiorini , Stevanovič
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Nepovedená sezona je minulostí. Nyní chtějí fotbalisté Janova opět bojovat o pohárové příčky, ale povede se jim to po odchodu své největší opory útočníka Palacia? V prvním kole na stadionu Luigi Ferraris přivítají sardinské Cagliari.

Velmi zvláštní náboj bude mít utkání pro Michele Caniniho. Obránce Grifů přestoupil do Janova letos v létě právě ze Sardinie a rozhodně neskrývá své pocity vůči bývalému zaměstnavateli.

"Bude to zvláštní pocit hrát svůj první zápas hned proti Cagliari. Když jsem letos v létě Janovu podepsal, sotva jsem očekával, že se se svým starým týmem utkám tak brzy. Bude to opravdu zvláštní, v Cagliari jsem strávil sedm let svého života a je těžké to jen tak vymazat z paměti. Ale během devadesáti minut chci držet své pocity na uzdě. Před a po zápase pozdravím své staré přátele," rozhovořil se Michele Canini.

Janov zažil loni hrůzostrašnou sezonu, chvíli to dokonce vypadalo, že Grifové sestoupí a napodobí tak svého rivala Sampdorii. Vše se ale nakonec k dobrému obrátilo, Janovští se zachránili a nyní už pomýšlejí na vyšší pozice.

Ani Cagliari nemělo zrovna poklidnou sezonu a to chce v té letošní změnit. Trenér Ficcadenti udržel klíčového stopera Astoriho i tvůrce hry Cossua.

Grifům bude scházet zraněný Jorquera a suspendovaný útočník Gilardino. Znamená to tak další komplikaci, zcela bude chybět loňský nebezpečný duet Gilardino-Palacio. Hosté jsou na tom podobně. Sau a Camilleri jsou zranění, Conti je v trestu.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
S. Frey - Tomovič, Canini, Granqvist, Antonelli - Kucka, Seymour, Merkel - Jankovič, Immobile, Bertolacci
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Nainggolan, Ekdal - Cossu, Pinilla, Thiago Ribeiro
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - SS Lazio  (neděle 20:45)
Těžké utkání čeká hned v prvním kole na Lazio. Biancocelesti v minulých sezonách bojovali o absolutní špičku a nejinak by tomu mělo být i tentokrát. Na horké půdě Atalanty se body získávají těžce, pokud však přeci jenom Lazio pomýšlí na nejvyšší příčky, mělo by tento test zvládnout.

Atalanta v minulé sezoně předváděla dobrý fotbal a nakonec se v poklidu zachránila, byť jako jediná začínala s šestibodovým odečtem. Nyní budou mít Nerazzurri o něco lepší výchozí pozici, ale znovu budou začínat s bodovým odečtem-tentokrát dvoubodovým. A důvod je stejný jako loni - účast v korupční aféře. Trenér Colantuono přeci jenom může být více optimistický, jeho tým už byl v horším postavení a situaci nakonec zvládl, jenže konkurence je opět obrovská, zvládne Atalanta vymazat manko a bojovat v poklidném středu tabulky?

Lazio se bude v této sezoně znovu pokoušet probojovat do milionářské Ligy mistrů. Pod trenérem Edym Rejou se to nepovedlo, byť bylo Lazio dvakrát velmi blízko, ale své soupeření s Udinese nakonec pokaždé prohrálo. Trenér Edy Reja po sezoně skončil a jeho místo převzal srbský kouč Vladimir Petkovič, který chce hrát rovněž dobrý fotbal. Za klíčové pokládá udržení brazilského záložníka Hernanese i útočníka Miroslava Kloseho.

Domácí mají s Laziem v posledních letech vyrovnanou bilanci. Loni sice Lazio vyloupilo stadion Atleti Azzurri, ale stalo se tak po dlouhých deseti letech.

Atalanta se musí vyrovnat hned s několika absencemi. Capelli, Carmona, Ferreira Pinto, Marilungo a Radovanovič jsou zranění. Zkušený Stendardo si zase odpykává karetní trest. Beze ztrát se neobejde ani Lazio. Trenér Vladimir Petkovič nemůže počítat s trojicí Brocchi, Ederson, Stankevičius.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Lucchini, Manfredini, Brivio - Schelotto, Cigarini, Kone, Bonaventura - Moralez - Denis
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias, Cavanda - Gonzalez, Ledesma, Hernanes - Candreva, Klose, Lulič
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Na stadionu Renza Barbery se utkají domácí Palermo a Neapol. Oba celky by rády napravily loňské sezony. Palermo se totiž po delší době neprobojovalo do evropských pohárů, Neapol zase nezopakovala třetí pozici, a tudíž se nekvalifikovala do Ligy mistrů.

Pochopitelně Neapol na tom tak špatně jako Palermo nebyla. Pravdou sice je, že se Mazzarriho tým do Ligy mistrů neprobojoval, avšak konečně dokázal vybojovat trofej díky úspěchu ve finále poháru proti Juventusu. A jelikož vítěz tohoto klání má nárok na účast v Superpoháru, utkaly se Neapol s Juventusem podruhé. Tentokráte dopadl duel lépe pro Starou dámu, s čímž se Azzurri rozhodně nevyrovnali a ještě nyní cítí křivdu.

Mazzarriho hoši si budou chtít honem rychle spravit chuť prvním ligovým zápasem s Palermem. V posledních letech se jim proti Sicilanům dařilo. Neapol tu naposledy dokonce vyhrála 3:1. Tehdy ještě za Azzurri válel Walter Gargano, který stejně jako Lavezzi opustil Neapol. Jedná se tak o další citelnou ztrátu, nicméně kapitán Paolo Cannavaro prozrazuje, v čem tkví největší síla Napolitánců.

"Naší silou je kompaktnost. Nikdy jsem nehrál v týmu, který by byl více kompaktní, než je tato Neapol. Naši fanoušci říkají, že se vzdáváme jenom v poslední vteřině. Měli jsme velmi intenzivní přípravu a jsme odhodlání působit silným dojmem hned od samého začátku," prohlásil před prvním zápasem ligy kapitán Paolo Cannavaro.

V Palermu jako každoročně došlo na zajímavé příchody a odchody. Tím nejzajímavějším je rozhodně odchod reprezentanta Federica Balzarettiho do AS Řím. Levý obránce patřil ke klíčovým stavebním kamenům Palerma a jeho ztráta bude hodně citelná. Nicméně i navzdory Balzarettiho odchodu chce prezident Zamparini jediné, a sice útok na nejvyšší pozice.

Sicilané mají na marodce Lorese, Zahaviho a Mantovaniho. Trenér Sannino navíc nemůže postavit dvojici Kurtič, Labrin, oba jsou v trestu. Neapoli zase absentují Dossena, Panděv a Zuňiga.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Muňoz, Von Bergen, Cetto - Pisano, Barreto, Donati, Brienza, Bertolo - Hernandez, Miccoli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler, Hamšík, Aronica - Insigne - Cavani
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Po dlouhé době vítejte u sledování a podrobných reportáží italské Serie A! Jako první duel od šesti hodin večer uvidíme souboj dvou ambiciózních celků. Do centra renesance přijede Udinese.

Domácí Viola skončila minulý rok na přinejmenším znepokojivém místě - horké letní dny strávila na třináctém místě. Odpočinek od fotbalu jakoby ale znamenal oproštění od veškerých pochybností. Toskánský celek totiž mohutně posiloval. Správný směr florentskému celku se pokusí navrátit sportovní ředitel Daniele Pradé, jehož posledním úkonem byla stejná pozice v AS Řím. Přivedl si s sebou také bývalého svěřence v podobě trenéra Vincenza Montella. "Il Aeroplanino" začal trenérskou kariéru v Catanii a sympatickým výkonem si řekl o lepší angažmá. "Věčné město" jeho žádosti nevyhovělo a tak se mladý trenér vydal do Fiorentiny. Bude stát za znovuzrozením nového týmu?

A proč nového - také tým se dočkal mohutného posílení. Obranu vyztužil například Cassani, na hostování přišel Cuadrado. Hádejte odkud - správně, z Udinese. O místo stopera se bude prát také Gonzalo Rodriguéz, jenž opustil potápějící se "Žlutou ponorku". Nejvíce změn ovšem zaznamenala záložní řada. Odešel sice Valon Behrami, ale příchody jasně dávají najevo, jak vysoko se Fiorentina bude chtít dostat. Posuďte sami - David Pizarro, Borja Valero, Alberto Aquilani a Matias Fernandéz. Tím se nám rýsuje jedna z nejsilnějších středových linií v Itálii.

Hlavní zásluhou ale stále zůstává schopnost vedení udržet černohorského útočníka Stevana Jovetiče, za něhož nabízel třicet milionů eur i takový Manchester City. Talentovaný útočník ale zatím zůstává. Jeho snahu bude podporovat Mounir El Hamdaoui z Ajaxu.

Hosté z Udinese přijedou do Florencie podpořeni neprohrou z posledního měření sil v rámci Ligy mistrů. Ve čtvrtém předkole dokázal ambiciózní celek kolem kapitána Di Nataleho vstřelit Braze gól a nakonec s ní remizoval. Zápas sice tým trenéra Francesca Guidolina stál mnoho sil, ale jeho svěřenci se určitě budou schopni plně koncentrovat na první kolo Serie A.

Otázkou ale zůstává, jak si Udinese poradí s odchody několika důležitých hráčů. Do Juventusu spolu odcestovali chilský univerzál Mauricio Isla a pilíř zálohy v podobě Kwadwa Asamoaha. Bez těchto hráčů bude mít Udinese velmi složitou sezonu. Důležité bude, zda se populárnímu a snad nestárnoucímu Antoniovi Di Natalemu podaří na střeleckou potenci z minulých let. Odchody nahrazují přestupy Maicosuela z Botafoga a Allana z Vaco da Gama.

Ve prospěch domácích hovoří kromě prostředí a motivace také statistiky - svůj úvodní zápas neprohrály Fialky od roku 2006. Prolomí Udinese jejich obranu, nebo mu po hře s Bragou už nezbudou síly?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Rodriguez, Nastašič - Cassani, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Ljajič - Jovetič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Pinzi, Willians, Armero - Fabbrini - Di Natale
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Parma FC  (sobota 20:45)
Juventusu nastává éra bez dvou ikon. Z klubu odešel Alessandro Del Piero, trenérskou lavičku na chvíli nuceně opouští i Antonio Conte. Jak se s jejich absencí turínský gigant vyrovná?

"Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš." Známá věta z ještě známějšího českého filmu nadčasově reflektuje současné dění ve světě. Ať už mluvíme o sportu nebo politice. Korupční skandál, který momentálně hýbe celou Itálií, s sebou vláčí i jména jedinců z řad čerstvého šampiona ligy. Byla zmíněna jména Bonucciho nebo Antonia Conteho. Ten má nyní deset měsíců na spřádání taktických plánů v procesu s názvem "Jak vrátit Juventus mezi evropskou elitu." Byl odsouzen spravedlivě, nebo je z charismatického trenéra pouze obětní symbol dlouhého procesu? Nás by měla spíše zajímat jiná otázka: Jak odpoví Stará dáma?

Zdá se, že Conteho absence zatím tým nijak významně nepoznamenává. Svědectvím budiž nesnadně se rodící vítězství nad Mazzariho Neapolí v Supercoppě. Bianconeri zde ukázali svůj charakter a s pomocí vlastní síly a štěstí vyhráli. První trofej tak Juventus již získal. Nyní začíná jeho dlouhá pouť za dalšími.

K jejich získání má Staré dámě pomoci nový trenér. Jmenuje se Massimo Carrera a stojí před ním nesnadná výzva - dočasně nahradit Conteho fungující systém vlastními inovativními prvky a ukázat týmu cestu zpět mezi elitu. Jeho pozornost bude navíc rozdělena do několika soutěží - Juventus si po dlouhých letech odmlky zahraje milionářskou Ligu mistrů.

Výborně fungující tým notně oslabilo loučení se s legendou. Dlouholetý kapitán, symbol týmu a vzor fotbalového gentlemanství již na italské trávníky znovu nevyběhne. Nahradit jej má z Parmy se vracející talent Sebastian Giovinco. Stočtyřiašedesát centimetrů geniality se nyní pokusí navázat na delpierovskou tradici a z oblíbené pozice dotáhnout Juventus k titulům. Konkurence byla zvýšena také v jiných rezortech - do zálohy přicházejí již zmíněné Asamoah s Islou, obranu vyztuží stopeři Masi a Lucio.

Parma nakupovala v Římě, kromě Okaky přichází také Mirko Pigliacelli a obránce Aleandro Rosi. Kromě nich pomohou Ducali také Jaime Valdés, Sotiris Ninis a Marco Parolo. Šetrné zacházení s malým finančním obnosem tedy Parma zvládá. Otázkou zůstává, zda dokáže řecký tvůrce hry Giovinca nahradit. Proti Bianconeri se určitě netrefí Amauri, jež se nestihl dát do pořádku. Nastoupit nemohou ani Raffaelle Palladino a Daniele Galloppa.

Trenér Roberto Donadoni o zápase prohlásil následující: "Hodně jsme změnili tým, máme tedy jiná očekávání. Stále ale v tabulce začínáme od nuly. Byla by chyba spoléhat na výsledky z minulé sezony," uzavírá zkušený stratég. Zkušenost proti mládí na rozdílných koncích střídaček - co z nich zvítězí?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Lucio, Bonucci, Barzagli - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Giovinco, Vučinič
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Rosi, Morrone, Valdés, Parolo, Gobbi - Pabon, Biabiany
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio00000:00
 Città di Palermo00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 Turín FC00000:00
 Chievo Verona00000:00
 Parma FC00000:00
 Calcio Catania00000:00
 AC Milán00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 AC Siena00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Janov CFC00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 Delfino Pescara00000:00
 Juventus FC00000:00
 Inter Milán00000:00
 AS Řím00000:00
 Bologna FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1131)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to tu máme. Nejlepší liga ze všech začíná právě dnes. To pravé calcio. Naše pravidelná dávka emocí je zpět. FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia liga zacala uz vcera zapasom dortmund-bremen !

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jenom fotbalovej analfabet muze napsat, ze nejlepsi je Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ťahajte do riti pod tú vašu bungesligu, a neotravujte slušných ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

FORZA CALCIO posledny tyzden uz ratam hodiny

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

parada uz se nemuzu dockat

Reagovat
olis

takze to preview sezony asi fakt nebude, skoda

Reagovat
M11

jedem !

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, konečně zase bude na co se koukat ať žije CALCIO

Reagovat
lnterista

dneska 0 a 2 a jsem spokojenej

Reagovat
GEGE

Reagovat
olis

dnes bude velmi zaujivamy hlavne prvy zapas sledovat ako sa tolko novych hracov vo Fiorentine zohra a ci to bude fungovat a ako sa Udinese vysporiada s odchodom Isly a Asamoaha fakt som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, konečně se ten kolotoč zase roztáčí

Forza Calcio, FORZA JUVE

Reagovat
Delsemela

KONEČNĚ !!! STRAŠNĚ SE TĚŠÍM, PRO MĚ NEJLEPŠÍ LIGA NA SVĚTĚ KONEČNĚ ZAČÍNÁ - MILUJU CALCIO I PŘES VŠECHNY ÚTRAPY JE PRO MĚ NEJ !!! HRÁČI,TAKTIKA,TECHNIKA,TIFOSI !!! TY NENORMÁLNÍ NESKUTEČNÉ EMOCE !!!

POĎME AŤ ŽIJE SERIE A !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vidim to na taketo poradie:

1. Ac Milan - Forza

2. Juve

3. Inter

4. As Roma

5. Lazio

6. Neapol

.

.

.

18. Bergamo

19. Pescara

20. Siena

- čierny kôň - Fc Turín, prepadák - Fiorentina (neverim tomu tímu)

Reagovat
Largo

AC nebude první.....To spíš Juve nebo Inter....

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite nebudem davat na prve miesto Inter alebo Juve ked fandim AC a stale sme v top trojke klubov Serie A

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Delsemela

chlapi chtěl jsem se zeptat ??jede Vám na facebooku už nová Fanta 2013 ???mě to háže nějaký error neustále...díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu! Forza Calcio, Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Udinese-Viola 0:1

Juve-Parma 2:0

AC-Doria 2:1

Atalanta-Lazio 2:2

Palermo-Neapol 1:1

Janov-Cagliari 0:2

Chievo-Bologna 2:1

AS-Catania 3:2

Pescara-Inter 1:3

Siena-Torino 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese-Viola 1:1

Juve-Parma 2:1

AC-Doria 2:1

Atalanta-Lazio 3:1

Palermo-Neapol 2:2

Janov-Cagliari 1:0

Chievo-Bologna 0:0

AS-Catania 3:1

Pescara-Inter 1:1

Siena-Torino 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jako opravdu nebude v České republice nikdo dávat v televizi?

Reagovat
M11

vypada to ze opravdu nikdo.. trapas

Reagovat
Pettirosso

idioti no

Reagovat
10

rakouská liga má v tv větší prostor, na calcio je úplný embargo...je to trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Pirlo sa nazdáva že Juventus je terčom verbálnych útokov pretože patrí medzi najpopulárnejšie tímy sveta.

Rímsky kouč Zdenek Zeman sa nedávno pustil do suspendovaného trénera Juventusu Antonia Conteho, zatiaľ čo kormidelník Neapolu Walter Mazzari po zápase superpohára tvrdí že je Juventus uprednostňovaný rozhodcami,

"Sme zmierení s verbálnymi útokmi. Juventus je najpopulárnejší tím sveta ktoý má veľa fanúšikov, ale takisto je veľa ľudí ktorí nás nemajú radi. Je normálne že na vás ľudia útočia ked vyhrávate- prezradil Pirlo pre Tuttosport.

Mazzari ? Typické reči niekoho kto prehrá. Ak zápas vyhráš si šťastný, a si sklamaný ak prehráš. Tak to vo futbale chodí.

Zeman ? Je skôr zvláštnym trénerom. Je skvelým trénerom a jeho tímy hrajú dobrý, útočný futbal. Ale mimo ihriska hovorí niekoľko zvláštnych vecí. A to očividne časť jeho charakteru. Vieme o tom a musíme to akceptovať.

Reagovat
Pipo123

Čistá pravda nechápem Zemana že všetko musí okomentovať a riešiť, a Mazzarini je uplakanec a nesympatický tréner

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ked sa to Zemana stále pýtaju , co ma robiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

taky dodal, že pokud Juventus vyhraje Champions League, ostříhá se na Balotelliho, to bych chtěl vidět

Reagovat
olis

Reagovat
One-Real

Nejpopularnejsi tym sveta? Urcite ne.

Reagovat
Pettirosso

"patrí medzi najpopulárnejšie tímy sveta. "

Reagovat
One-Real

Juventus je najpopulárnejší tím sveta ktoý má veľa fanúšikov, ale takisto je veľa ľudí ktorí nás nemajú rad.

Ja myslim ze je na svete hned nekolik popularnejsich klubu, kazdopadne se tim neobouvam do Juve. Mam vas korupcniky uz od Nedveda rad.

Reagovat
Pettirosso

tam podle mě mělo být Itálie..

V pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze o Juventuse sa hovorilo ze ma vo svete najviac fanusikov a naopak v Taliansku pomenej. Co je na tom pravdy neviem ale pocet ich fanusikov len tu na EF tomu celkom dava za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpopulárnější týmy na světě jsou MU a Barcelona. Jinak Juventus má nejvíce fanoušků v Itálii, ale celosvětově je nejpopulárnějším italským klubem AC MIlán. Tohle jsou oficiální výsledky různých anket, nic víc, nic míň.

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

Fiore bude hrať 3-5-2 ? Som zvedavy , ci fakt bude hrať záloha Pizarro , Aquilani , Valero .... bez typickeho DM , ale Pizarro to ako regista zvládne ....

Reagovat
Pipo123

JJ tiež som zvedavý, dosť verím Aquilanimu, toto bude jeho sezóna

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
cresposuper

Práveže Pizarro ako regista vedľa seba potrebuje aspoň jedného rozbíjača.

Reagovat
Alberto Aquilani

pravda ,ale raz som ho videl takto hrať proti MIlanu par rokov dozadu , ale bol skvely , a obrana mu nerobila problem ...

Reagovat
Pipo123

OT: tak žiadny Rever, Rolando atd, Tare sa práve vyjadril že posilou do obrany sa stane Michael Ciany z Bordeaux a cena je 4 milióny eur. Absolútne ho nepoznám

Reagovat
Maritazzi

Na začátku mercata jsme o něj měli taky zájem.

Reagovat
Pettirosso

zářil společně s Bordeaux za éry Blanca cca 3 roky zpět, od té doby o něm nic nevím, je urostlej a černej

Reagovat
Pettirosso

Konečně je to tu! Forza Calcio!

Reagovat
Maritazzi

Procitam zpetne diskuze a diky za pozitivni reference pro fantu. Bohužel jsem ale ještě do úterý pryč, takže jsem na to vůbec neměl čas. Když bude zájem v budoucnu, určitě do toho jdu.

Reagovat
Pettirosso

OT: Llorente: Buď letos Juve, nebo příští rok zadarmo.

A report in AS claims the Spanish international has made a personal plea to President Josu Urrutia to accept Juve’s €21m offer, or run the risk of him leaving for nothing when his contract expires at the end of next season.

At that meeting it is understood Llorente told Urrutia that everything is agreed between himself and the Serie A giants and that his decision to depart San Mames is irreversible.

Ale Baskové stále trvají na výkupce za 36 mega, pokud nám odmítnou i poslední nabídku, zkusíme Džeka

Reagovat
brenk

Džeka zas City momentálne moc nechcú pustiť kvôli zraneniu Aguera, bude to zaujímavý záver leta.

Reagovat
Pettirosso

nechcou ho pustit dokud nekoupí jeho náhradu, jenže Llorente chce jen nás, Jovetiče Pradé neprodá, takže uvidíme

Reagovat
brenk

V súčasnej situácii by som možno bol rád aj za Džeka. Nie je to síce žiadny srdciar, ale predsa má svoje kvality a namiesto Fabia by som ho zrejme zobral. Quagliarella bohužiaľ narozdiel od Matriho nedáva ani tie góly a naozaj mu to u nás nejde.

Mimochodom Boakye je ešte stále u nás alebo mi niečo uniklo?

Reagovat
Pettirosso

Je, půjde hostovat

Reagovat
brenk

Marotta si toho necháva na posledných pár dní docela dosť. Nemá poriešeného Zieglera, Iaquintu, Pazienzu, Padoina, prípadnú posilu na ľavý kraj a hlavne útok, som zvedavý, či to všetko zvládne.

Reagovat
Pettirosso

Nechává no, podle nových informací na LKO už nepřijde nikdo, bude hrávat dvojice Asa-Paolo.

Reagovat
brenk

To by bol ideálny scenár. Naozaj na ten ľavý kraj nikoho nechcem. Trochu by sa tým pádom uvoľnilo v strede miesto pre Giaka, Pogbu, takisto Pepe si vďaka tomu zahrá možno o niečo viac a samozrejme by sa ušetrili peniaze. Mám taký blbý pocit, že sa Krupyho želania naplnia a Iaquinta nám ostane na krku ako piaty útočník a takisto, že Padoina nehodlajú vôbec predávať. Pazienza jednoducho odísť musí.

Reagovat
Pettirosso

Pazienza odejde, momentálně to vypadá na Lazio ale Toro ještě zkouší hijack. Ziegler půjde poslední den hostovat do Benficy s opcí, to si jsem jistý, i když ho zkouší prodat hned. Padoin zůstane jako alternativa do zimy, dokud se neukáže Isla jak na tom je. Iaquintu nikdo nechce no, asi nám zůstane na krku, ale hrát nebude, vyřadí ho mimo tým jako Grossa nebo Amauriho.

Reagovat
M11

chudak ten taky dopadl.. mysleno Iaquintu

Reagovat
Pettirosso

chudák je co se týče zranění, je pravda, že nebýt jich, byl by pár let ještě platný, ale jinak je to stejná vyžírka jako Sandokan, co se drží svým melounů v Juve a nevadí mu, že nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

"Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš." Skutečně je zapotřebí to psát do preview zápasu? Navíc když s tím klub nemá nic společného ba dokonce ani zmínění Bonucci a Conte? (jeden očištěn, druhý trestán za věděl-nepověděl)

Reagovat
Largo

"Byl odsouzen spravedlivě, nebo je z charismatického trenéra pouze obětní symbol dlouhého procesu? Nás by měla spíše zajímat jiná otázka: Jak odpoví Stará dáma?"

Z celýho odstavce nevyplývá, že by to bylo myšllenio jako urážka....jen to je prostě v současném italském fotbale asi největší "atrakce", takže to tam má svoje odůvodnění....

Reagovat
Delsemela

výborně už mi to jede ta Fanta - super bomba amoleta - forza Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Juve a Ac v prdeli takze Inter snad scudetto a AS prekvapi

Reagovat
Largo

Juve bych tak úplně neodepisoval, nahoru by mohlo jít taky Lazio....

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio detto ako As

Reagovat
Shevchenko

"Juve bych tak úplně neodepisoval"

Reagovat
10

je hodnej no

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Mozem hrať vo fante formáciou 3-5-2 ?

Reagovat
Pipo123

hej prečo by si nemohol ?

Reagovat
M11

ano

Reagovat
Jajinek

nejméně 3 beci, 3 záložníci a 1 útočník musí být vždy...zbytek je na tobě...

Reagovat
Mr.Jindros

Na golmany nehrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

A taky max tři utočníci.

Brankari pochopitelně - Mr. Jindros

Reagovat
Yanek

Cassano se krásně rozpovídal na tiskovce a jenom potvrdil, co byl, je a bude vždycky zač. Jsem rád, že už je pryč.

Reagovat
lnterista

co prozradil?

Reagovat
Yanek

"I thank everybody at Milan, but not that (Galliani) guy that was just promising. He was selling smoke I didn't failed at Milan, some others failed with me. I don't want to say who, it's someone that is has a higher position in the club than the coach and the players. He lied to me. That guy only agreed with the one that "liked his balls". He started with his smoke since the summer of the Scudetto".

Reagovat
smazaný uživatel

ono s celeho jeho prejavu je jasne citit frustraciu ale v niecom ma pravdu cely cas nas dvojica Silvo a Galliani presviedcala nikoho nepredame prebudujeme muzstvo ropredali co malo cenu a prichody ziadne ani potencionalne mlade hviezdicky........

Reagovat
smazaný uživatel

Prvýkrát v histórii talianskeho futbalu sa stane, že tréner tímu nebude na lavičke svojho tímu ani jeden súťažný zápas =Conte & Juventus

Reagovat
M11

jsme vsude prvni no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne v podvodoch, to je vase #1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

EF preco akoze nebolo preview sezony???

Viem ze minuly rok ho pisal asi ital, a dostal dost velku kritiku za obsah, ale tak akeho novinara odradi kritika?? MAl to niekto napisat a snazit sa nech je to lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ja som sa nato ties tesil

Reagovat
Largo

Pokud můžu mluvit za nás s kolegou z italský sekce, tak nebyl čas, měli jsme oba moc práce.....bohužel....

Reagovat
smazaný uživatel

To ste len 2 v talianskej sekcii? to je bieda.

Nechcem vela kecat do fungovania ef ale tak mohlo sa to outsourcovat na niekoho ineho ked ste vy dvaja nemali cas

pretoze je to velke sklamanie ze nic take nebolo a urcite by si to precitalo a ocenilo vela ludi.

Pre mna je to velke zlyhanie EF

Reagovat
Largo

Příští rok Ti to teda snad vynahradíme.....

Reagovat
smazaný uživatel

to bude uz neskoro

Reagovat
Kenneth

Nefnukej furt.

Reagovat
smazaný uživatel

2 prispevky je furt

Reagovat
Pettirosso

tak se z toho třeba poserte, že to nebude, prostě nemají čas, dělají to pro nás ve volném čase ty články, ni za to nedostávají (?) buďme rádi, že nám sem dávají i tak dostatečné info. A když už vám to tak vadí, tak seberte prdele a zkuste něco vyplodit z těch vašich zabedněných hlav vy, koneckonců pokud to bude dobré, klidně to tady admini postnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nevies nic o tom ako funguje web Nie len tento, ale aj vsetky ostatne velke weby a servre.

Je komercne zalozeny a ide mu o zisk, ktory ziskava z reklamy. Potrebuje co najviac unikatnych navstevnikov denne. A to sa mu aj dari. Cielom je vzdy co najviac zarobit

Admini-PJ, Kily su normalne plateni pracovnici, robia na plny uvazok.(myslim) Autori normalne dostavaju peniaze za clanky.

Tak si myslim ze je normalne ze tu navstevnici co tu chodia daju aj nejaky navrh pripadne sa vyjadria s cim su nespokojni, nie? A ked som bol zvyknuty na preview a chyba mi to, tak to tu napisem. Ich cielom je mat najvacsi a najlepsi web, nasim cielom je dostavat info, tak snad je dobre ked sa to spoji a len tak to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

I za sebe se velmi omlouvám, jak řekl Largo - času bylo tentokrát málo. Minulý týden jsem to měl v hlavě a chtěl jsem se do toho pustit, ale jaksi mě zaneprázdnila jiná práce a času tolik ubylo že pak už to nebylo možné. Takže chápu zklamání ...pokusíme se to vynahradit možná formou souhrnu v půli sezony či něco takového :-) Takže ještě jednou omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok pohoda.

Mne ide najma o to aby sa to opomenutie preview nestalo pravidlom

Reagovat
Jajinek

lepší než italovo prevjů už tu nebude nikdy nic. Kritizovali ho akorát uražení romanisti, jejichž osud naprosto přesně předpověděl, a pak ti, co Calcio viděli jen z rychlíku. V tomhle jsi mimo...byl to jeden z nejlepších článků EF za poslední dobu.

Reagovat
Yanek

Pro připomenutí: http://www.eurofotbal.cz/clanky/konecne-nam-to-zacina-serie-a-klepe-na-dvere-158521/?forum=1

Ta diskuze je hodně zajímavá a jak to tak pročítám, tak ty tipy nám moc nevyšly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Palermo jsem tehdy skoro trefil.

Reagovat
One-Real

koukám žes tam vyhrál sázku

Reagovat
Jajinek

jo, jakou?

Reagovat
One-Real

s Pintem o střelcích..teĎ to čtu v tý diskuzi..Ibra nebo Toto vs Cavani nebo Matri

Reagovat
Jajinek

tak to byla naprosto neprohratelná sázka. Vidíš...výhru jsem do dnes nedostal.

Reagovat
Pinturicchio

Omlouvám se, úplně jsem na to zapomněl. Budu se snažit co nejdřív dát do pořádku.

Reagovat
Jajinek

v pohodě, já na to taky zapomněl. Vlastně ani nevím, o co jsme se vsadili.

Jinak když kouknu na tu Rinovu ankteru, tak jsem netrefil skoro nic...

Reagovat
Pinturicchio

O flašku, s horním limitem 300. Já něco trefil, něco ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Dufek nie je nahodou tomanatura? to som si nejak nie isty.

Reagovat
Jajinek

nevím...ale každopádně to prevjů, co jsi myslel ty od itala, bylo v půlce sezóny. Yanek se dal špatný...

Reagovat
Yanek

tak to se omlouvám.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano's nickname fits him perfectly.. "Peter Pan" the man that never grew up. Be a professional, kid.

Reagovat
Radin

lehce OT:ti Italové jsou fakt haluzáčtí a korupcí protřelí lidé Koukal sem na dokument o USA 94 a nějakej Ital tak zprasil ve vápně Enriqueho a nic,dostal trest až dodatečně .V boji o finále s Bulharama zase Costacurta ruka ve vápně a zase nic.Nebýt Baggia a Del Piera tak je fotbalově uplně nesnáším :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný, a já tu zemi miluju jako žádnou jinou a fotbal také. Každý jsme nějaký

Reagovat
smazaný uživatel

♥ ANTONIO CONTE ! Snad těch 10 měsíců brzo uteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strašná škoda, že není podobné preview jako bylo na BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

100. per Calcio a naší fantu

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIOO

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Calcio! Forza Juve!

Reagovat
Pinturicchio

KONEČNĚ ZAČÍNÁ NEJLEPŠÍ LIGA SVĚTA !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

napsal bys mi prosím na ICQ? 283111521 budu psát něco o Juve, tak bych to rád probral s někým, kdo je sleduje pravidelněji než dvakrát za sezónu proti AC

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná liga, ale hrát tam jako hráč musí být super

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia Interu na Pescaru je este bez Pereiru, no aj bez Maica, snad niekto da uz tych 8 mil nech je to dokoncene.

12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;

Midfielders: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;

Forwards: 7 Coutinho, 22 Milito, 81 Longo, 88 Livaja, 99 Cassano

Reagovat
Kovi81

Zprava pro hrace fanty: Volal mi Frankie_OL, ze nestiha a mam mu sem napsat sestavu. Chce hrat 3-4-3 a zaklad: castellazzi - barzagli, burdisso, perreira - marchisio, moralez, pjanic, nocerino - vucinic, cassano, di natale. stridacka (serazena i tak, jak chce): handanovic - ogbonna, danillo - borja valero, guarin - di michele, pinnilla.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:juuventíni je ešte v kádru juventusu fabio groso?

Reagovat
brenk

nie

Reagovat
Pinturicchio

Snad to nebude Tomanaturovi vadit, že to sem dám, ale myslím, že by bylo fajn si zatipovat i letos.

a) Které týmy tipujete, že budou až do konce bojovat o LM (o 1. až 3. flek)?

b) Které týmy tipujete, že budou až do konce bojovat o Evropskou ligu?

c) Jak si myslíte, že na tom budou loňská zklamání jako Viola, AS?

d) Jaký tipujete průběh sezony u AC?

e) Bude mít Juventus v honbě za scudettem soupeře?

f) Který týmy si myslíte, že budou hrát o sestup?

g) Napiště 5-10 nových tváři v Calciu, na které se nejvíc těšíte.

h) Který hráč letos získá Zlatou popelnici?

Reagovat
One-Real

a)Juve, Inter, Neapol

b)Udine, AS, AC, Lazio

c)1 pokud Viola sežene útočníka, tak může patřit do béčka i ona, jinak tipuju nadprůměr

c)2 Urvou EL.

d) Po špatných výkonech budou rádi za EL.

e) NE!

f) Siena, Pescara, Cagliari možná , možná Samp a možná i Parma se tam namočí

g) Zeman, Valero, Guarín, Piris, Ogbonna v SA, Tatschidis, Ninis, Estigabarria, Weiss

h) nedovolím si tipnout

A přidávám jednu vlastní, na jaké hráče, týmy se letos těšítě/jste zvědavý (ať už z jakéhokoliv důvodu)?

Já hodně na Destra a Balzu v AS (čekám že to potáhnou) na Moraleze, Muriela (celé Udine) na Valera a jsem zvědavej jak si povedou milánský celky.

Reagovat
brenk

Tiež ma to zaujalo, keď som si prechádzal tú minuloročnú diskusiu...

a)Juve, Inter, AC, Neapol

b)Lazio, AS, Udine

c)Fiorentina sa podľa môjho názoru posunie v tabuľke vyššie, na poháre to však stačiť nebude, pre mňa možno čierny kôň Coppa Italia. Čo sa týka AS, tak naozaj neviem, čo čakať, možné je všetko, odhadujem však umiestnenie zaručujúce Európsku Ligu.

d)AC verím napriek odchodom kľúčových hráčov, na titul to podľa môjho názoru nebude, ale zaručia si vyrovnanými výkonmi Ligu Majstrov.

e)Dúfam, že nie. Reálne to však môže byť hociktorý z tej trojice, ktorú som napísal vyššie ako kandidátov na boj o LM.

f)netrúfam si odhadovať, nakoľko tieto tímy nemám prakticky vôbec nasledované. Siena to bude mať náročné vzhľadom k bodovému odpočtu, takže je môj jediný kandidát na zostup.

g)Valero, Zapata (staronová tvár), Pogba, Alvaro Pereira, nové tváre v Udine (som zvedavý, čím opäť prekvapia)

h)Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

a) Juventus, Inter, AC, AS, Neapol, Lazio.

b) Viola, Udinese, Catania, Palermo.

c) Viola v čele s Jovetičem se zvedne. Parádně posílili a vypadá to, že by mohli odčinit zklamání z minulé sezony. Tip: 5 místo. Na AS jsem zvědavej. Moc z hráčů co přišli neznám a tak nevidím moc velký rozdíl mezi jejích týmem z minulé sezony a této. Avšak letos mají Zemana, tak bude zajímavé jak si se svou ofenzivní taktikou poradí proti silnějším týmum a jak se poperou o špičku. Tip: 4 místo.

d) Jakožto fanoušek AC doufám v co nejlepší sezonu, ale bojím se toho. Může to dopadnout tak, jako dopadla sezona po odchodu Kaká, nebo může tým překvapit, tak, jako překvapil Juventus. Uvidím, každopádně týmu věřím a snad dorazí Ricky a vypomůže.

e) Ale ano, bude. Juventus bude dle mě poznamenán účastí v LM. Ještě k tomu, když jdou až z 3 koše a mohou dostat skupinu smrti. Avšak největším konkurentem nejspíš nebude AC , ale Inter, který je zatím králem mercata. Každopádně uvidíme.

f) Pescara, Siena, Cagliari, Chievo, Bologna.

g) Zeman, Zapata, Insigne, Pogba. Jsou tu jen čtyři, ale nic víc mě nenapadá.

h) Cassano

Reagovat
Shevchenko

a) Juve, AC, Inter, Neapol

b) Lazio, AS, Udinese

c) AS bude lepší, ale maximálně EL, Viola bude taky lepší, na EL to ale nebude

d) Boj o titul, minimálně LM

e) Doufám, že ano, ale nemusí

f) Pescata, Torino Chievo, Siena, Bologna

g) Ederson, Tachtsidis, Ninis, Mati Fernandez, Borja, Weiss, hráči ze Serie B (Immobile, Insigne, Ogbonna) a nový hrot Juve

h) Nějaký Interista

Reagovat
Jajinek

a) Juve, AC, Inter

b) Udinese, Neapol, Lazio

c) Podle toho, jak se chytne nově poskládaná záloha a jestli zůstane zdravej Jove. Jedno jméno ale dává pro Violu pocit velké naděje, a tím je Pizarro. U AS nikdo neví, jak se chytnou ty posily. Ale Balze a Destro jsou dobré kaufy. Nicméně Zeman to může celé potopit v ofensivním trháku.

d) AC má sice silný kádr, ale vzpamatovat se ze ztráty dvou nejlepších hráčů na světě a tahounů týmu v podstatě bez náhrady prostě nejde. Budou se u to LM hodně rvát.

e) Soupeře mít budou, pokud nepřijde útočník. Takhle si sice zase vytvoří milion šancí, ale nemá je kdo dát, široký kádr jim pomůže, protože už asi nebudou mít takové štěstí na zranění jako vloni.

f) Sestup je hodně těžké. Nevěřím Pescaře a podle mě se tam zamotá Genoa. Naopak hodně věřím Dorii, že bude hrát klidný střed.

g) Nějaká bomba do Calcia nepřišla, takže hlavně na nové tváře Udinese, na které jsem ve svém nedávném příspěvku koukám navnadil hodně lidí. Willians a Maicousel budou dobří, ale zejména ten Hertaux, na něj se zaměřím.

h) Doufám, že obhájí Milito s 24 góly...

Reagovat
Jajinek

aby to někoho nezmátlo, h se opravdu týká popelnice...

Reagovat
smazaný uživatel

Milito byl loni paradox ligy

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

a) Juve, AS, AC, Inter, Neapol

b) Udinese, Viola

c) hodně dobře, oba si polepší

d) Milán má vždy nejvyšší cíle, je to milan, pod 4. místo snad nepůjdou

e) určitě bude

f) Pescara, Siena(snad né), Samp, Genoa, Parma, Bologna

g) Neto a Rodriguez ze sieny, hráči ze Serie B, které tu uspěšně propaguju (Tachtsidis, Insigne, Ogbonna, Sau, Stevanovic, Florenzi, Viola), ten bek z Cagliari, Pabon, Weiss, El Hamadouji

h) Amauri/Pazzini/Casano

jinak nejvíc se těším na Diamantiho, D'Agostina a hru AS v čele s Destrem, a pak na Palermo, je toho moc

Reagovat
10

a) Juventus, Neapol, Inter

b) AC, Fiorentina, Roma

c) Viola udělá velký posun, AS bude od zimy dotahovat EL po změně trenéra.

d) Galliani má ještě 6 dnů, ale ten kádr má pro mě v současný době do LM daleko, Allegri to nezachrání.

e) Otázka spíš je, jak velkýho soupeře bude mít Juve v sobě.

f) Pescara, Chievo, Cagliari

g) Žádná superhvězda nepřišla, ale zajímavých jmen se pár najde. Paulo Dybala, Matias Fernandes, Pogba, Willians, Insigne, Gonzalo Rodriguez, Dorlan Pabon.

h) Pazzini

Reagovat
10

e) resp. Juventus soupeře samozřejmě mít bude, tím největším pro něj ale imo budou oni sami

Reagovat
Pinturicchio

a) Juventus, Inter, Udinese / AC

b) Viola, AS, Lazio, AC

c) Viola určitě zlepšení, zvlást pokud udrží Jovetice a pokud by přišel Berbatov. AS tu sedmou příčku vylepší, ale ne o moc, tipuju je na páté místo.

d) AC věřím, ten tým má pořád velkou kvalitu a pokud by se vrátil Kaká, věřím tomu, že by mohli promluvit i do boje o Scudetto.

e) Ano.

f) Pescara, Janov, Parma

g) Borja Valero, navrátilec Pizarro, Muriel

e) Neodvažuju se tipnout, nejradši bych byl, kdyby tuhle blbost zrušili.

Reagovat
olis

a, Juventus, Neapol, Inter, AS

b, AC, Lazio, Udinese, Fiorentina

c, Viola zalezi od toho jak si ty novy hraci sadnu ale myslim ze na EL by to mohlo byt, a AS ? aj ked Zemanovi vela ludi neveri myslim ze im to pojde dost dobre

d, ako Inter poslednu sezonu

e, mozno ano kvoli LM

f, to si netrufam odhadovat

g, Insigne, Imobile, Ogbona, Zapata, Uvini ak pride

h, netusim

Reagovat
smazaný uživatel

a) Inter, Juve, AS, AC

b) Neapol, Lazio, Udinese

c) AS by mohlo prohánět i ty nejlepší a Violu vidím na horní část tabulky, ale spíš bez pohárů.

d) Bude hodně záležet na zraněních, jestli budou jako každý rok, tak to vidím něco jako Inter loni a Juve předloni, když budou zdraví a Inter s Juve půjdou daleko v LM, zatímco AC vypadne, tak by se mohli zapojit i do boje o titul

e) možná Inter a jak jsem psal výše, tak třeba i AC. Hodně to ovlivní LM, ale spíš si myslím, že to bude jasný vítězství Juve

f) Brescia, Siena, Sampdoria, Pescara

g) Caceres, Pereira, Weis, Zapata, někdo o kom se ještě spekuluje - Kaká/Llorente

h) netuším

Reagovat
cresposuper

A) Juventus, Inter, Milán

B) Napoli, Viola, Udine

C) Viola sa dostane do EL a bude hrať parádny futbal a AS bude na tom v podstate tak ako minulý rok

D)AC má stále pre kvalitný káder, pre mňa 3.najkvalitnejší, navyše skvelého trénera... LM uhrajú pomerne v pohode, pár bodov za Interom

E)Bude ním Inter, záležať bude aj od účinkovania oboch v EL/LM

F)Parma, Pescara, Doria, Genoa

G)Tachtsidis, El Hamdaoui, Borja, A.Pereira, M.Fernandez, Zapata,

H)Pazzini

Reagovat
cervo

a) Juve, AC, Inter

b)Udinese, Napoli, Fiorentina

c) od Fiorentini sedemmilovy krok vpred, bude to uplne ina a nova Viola... AS cakam, ze napodobnia ten trenciansky AS v Corgon lige, sympatie a obdiv fanusikov zo vsetkych stran sveta, sympaticky prejav hry, ale skutek utek.. myslim, ze budu stracat zbytocne body po lahostajnych chybach v obrane

d) v AC po dvoch rokoch konecne uvidime Allegriho, co moze byt paradoxne najvacsia posila tohto roku, aj ked mu odisli hviezdy, konecne ma miesto na svoju hru... a mne sa ta hra v priprave pacila, do konca prestupoveho obdobia je este 6 dni (?), staci ak pride jedno meno (Kaka/ Strootman) a z AC moze opat vyzarovat sila.. navyse ak sa klepne v prvom kole Doria, vsetkym zaklapne a AC bude opat zhavym spolubojovnikom na titul... nezabudajme, kde bol pred rokom Juve a AC bolo azda "neporazitelne" a vsetci vieme,ako to dopadlo... a vskratke: v utoku je stale sila, zaloha je myslim silnejsia ako pred rokom, obrana nie je zase az taka tragedia, ako sa tu snazia vsetci vyobrazit, aj ked odisli dve hviezdy, Mexes, Zapata, Bonera, Yepes myslim je stale celkom ok.. Accebi je velka neznama,,, kraje zostali a k nim do ligy dorastol DS, o ktorom ja osobne myslim,ze rychlo schova do vacku ako Lucu, tak Ignazia, brana zostava

e)urcite, aj ked sa teraz zda, ze nemaju konkurenciu, sezona je dlha a narocna, super sa vzdy najde... mna otec ucil "na kazdeho majstra sa najde majster"

f)Pescara, Siena, Chievo

g)Pogba, Insigne, Weiss a najma ti v AC

h)to uz si sa radsej mohol spytat na najlepsieho strelca

Reagovat
SqueeZy

a) Juve, Inter, Neapol

b) Udine, Fiorentina, AC, Lazio

c) Fiorentina pokud se rychle sehraje, tak půjde nahoru, Jo-Jo je v jeho poslední sezóně vystřílí do Evropy. AS (doufám) že vyhoří.

d) dlouhé tápání, bude tam chybět faktor Zlatan, nevidím tam nikoho kdo by to až tak vzal na sebe, ale na Evropskou ligu to bude stačit. Čekám si posílení v lednu. (pokud zase Galliani nepředvede pár majstrštyků a nakonec nám všem OPĚT vytře zrak.)

e) Uričtě. Neapol se jen tak nevzdá, Juventus se bude chtít ukázat v LM a nebude to tak lehké. Každopádně soudržnost a bojovnost zaručí Juve obhajobu

f) Pescara, Turín a i po minulém úspěchu Bologna (Di Vaio, Gaston). Zavrávorá také Cagliari

g) Kvído Pogba, Llorente , Insigne, Immobile, Weiss, Gonzalo Rodriguez, Dybala, Masi, Marrone, Pasquato, El Kaddouri, Gabbiadini, Paul Papp, Alexis Rolín, Estigarribia (snad jich je aspoň 10 )

h) Mounir El Hamdaoui, Pazzini.

Reagovat
Pipo123

Borci z fanty B, nejde sa mi prihlásiť celý deň na stránku takže hodím zostavu tu na EF, diky

Viviano - Balzaretti, Cassani, Antonelli - Schelotto, Hernanes, Aquilani, Montolivo - Cavani, Totti, Robinho

Neto - Legrotalie, Faraoni - Mauri - Pazzini,

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

22 čeká na Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Mbaye Niang je na cestě do AC. Hostovačka za 2 mln. s opcí (4mln.).

Reagovat
smazaný uživatel

expresska hovori o evertone.je to iste uz?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Marzio tvrdí, že AC chce Nianga a Niang chce AC. Do pondělka by mělo být vše ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

The rumors about M'Baye Niang moving to Everton are false, he's waiting for Milan and he only wants to wear the Milan shirt. [Sky]

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chcel aj ten mbiwa či jak sa tomu obrancovi nadáva..

Reagovat
Shevchenko

FORZA CALCIO! Nám se letos nevěří, takže pojďme ukázat, že na to scudetto máme! Nic jiného než titul neberu. Juve je ale největší favorit a pokud dovedou toho top hrota, může to být až nechutně jednoznačné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na titul by to mohlo byt keby sa trošku aj posilníme.chcelo by to hrača ako sahin, ericssen.proste hrača posilu, nie hrača len tak do počtu

Reagovat
Dejwa

Basta, Di Natale, Domizzi, Benatia a Armero na lavce

Reagovat
Shevchenko

Tak LM...

Reagovat
Dejwa

to jo, ale že až tak..

Reagovat
GEGE

Udinese s úplně jinou sestavou než proti Sportingu.Di Natale,Basta,Benatia,Domizzi na lavičce.Aquilani na druhé straně taky sedí.

Reagovat
Pipo123

Nech ide celá gazzeta do riti, najskôr nemal hrat maicousel a mal hrat aqua, a nakoniec to je naopak

Reagovat
GEGE

Ma někdo link na Viola-Udinese?

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Reagovat
Pettirosso

kua co s tím sopcastem je, píše mě to u každýho přenosu playing, ale obraz nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ten prvý "1680 kbps" mi ide v pohodkde.

Reagovat
Pettirosso

zkusím si ho přeinstalovat, pokud mě ani tak nepojedou ty přenosy, tak už nevím

Reagovat
Pettirosso

jo tak už mi jede, ale na canalu+HD dávají nějaký španělský nýmandy, co za kanál ti jede?

Reagovat
smazaný uživatel

Mnó, ten prvý 1680 kbps. Normálne tam ide Fiore-Udine

Reagovat
Pettirosso

píše ti to v políčku Address SC?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, Channel - 79509

Reagovat
Pettirosso

hm, tak mě tam jel Real Sociedad vs Celta Vigo a když jsem tam hodil to číslo, tak mi to píše offline srát na to, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano

Reagovat
Pipo123

čo sním ?

Reagovat
smazaný uživatel

Plešatý je...

Reagovat
Pettirosso

Vypadá jako Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted nvm jeslti fandit Viole bo Udine? oba týmy jsou sympatický :) a večer Juve 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

kazdu sezonu v tipovacke na eurofutbale zabudnem 1 kolo natipovat a zase som nato totalne zabudol do riti

Reagovat
smazaný uživatel

bet365 verny CALCIU

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

forza bet

Reagovat
panca

jeste by mohli zvetsit okno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Pořád je nutné platit, aby bylo možné naladit jejich streamy?

Reagovat
Pettirosso

jo, vklad je 150 kč

Reagovat
Pettirosso

Ten Montella je fakt neuvěřitelnej sympaťák

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít k nám místo Conteho na těch 10 měsíců :D ale to by se mu nevyplatilo :D

Reagovat
Dejwa

Reagovat
brenk

Jove

Reagovat
Alberto Aquilani

vyborne , Pizarra mam na lavke a Aqu v základe .....

Reagovat
Pipo123

jebat na to, zrovna da gol hráč ktorého som nepostavil

Reagovat
Alberto Aquilani

Som ten gol Udine čakal , Fiore ma viac loptu na kopačkách ale hovno platné , Udine vyšla prihravka za obranu a gol .... Pizarro už neni na ihrisku taký dominantný jak býval (zatiaL)

Reagovat
Pipo123

Mohol by ísť Aqua na ihrisko, ten Varela mi príde nejak mimo

Reagovat
Alberto Aquilani

hrať futbal vie , ale možno aj tým že hrá moc vzadu mi príde dosť statický , Fiore hlavne chýba niaky býk ako def.záložník , potom by mohli mať Pizarro , s Valerom či Aquilanim viac volnosti ....

Reagovat
Pipo123

Tak na to sa upozornuje stále že im chýba DZ.

Reagovat
Jajinek

Udinese se stalo mým druhým nejoblibenějším týmem Calcia. Nečekal bych, že jim budu fakt fandit. Ale když oni přivedou kadý rok do ligy tolik zajímamých jmen.!!!

Forza Willians, Forza Maicosuel, Forza Heurtaux

Reagovat
Maritazzi

Mam to po AS stejně. To je úžasně vedený klub. Navíc sympataci typu Di Nataleho.

Reagovat
Jajinek

já osobně Tota mu nemusím...ale zbytek Udinese prostě žeru.

Reagovat
Maritazzi

Jeden schiza dotaz: nebudou mi dělat na stadionu problémy, když potřebuju odejít dřív?

Reagovat
brenk

Tak videl som väčšinu prvého polčasu, Viola má viac z hry, mali niekoľko slušných pozícií, ale Udine aj napriek absencii opôr dokázalo skórovať. Tipujem, že by Fiorentina predsa len mohla v druhom polčase zrovnať.

Reagovat
GEGE

Dvojka Valero-Pizarro zatím super.Jen tomu chybí pořádný hrot.Ljajic je tam navic...Udinese opět dokázalo odchody slušně nahradit a i letos bude mít silný široký kádr.Zatím vyrovnaný zápas,který rozhodla produktivita Udine.S dvou šancí jeden gol po krasné přihrávce od Muriela.

Reagovat
Pipo123

Fiore to moc hraje na Joveho, prakticky okrem neho nikto iný nehrozí pred brankou

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, vždyť Muriel neměl vůbec hrát. Ho mám ve Fantě na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipné sledovať ako Fiorentina na domácej pôde nedokáže zatiaľ ani poraziť "vypredané" Udinese, ktoré má päticu svojich opôr (hráčov štandardnej základnej 11) na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

U Udinese těch rozdílů mezi oporou a lavičkářem moc není, krom pár vyvolených. jen maj profláklé a naopak neznámé tváře...

Reagovat
Jajinek

Tu sestavu třeba stejně točili vloni. Navíc tím, že letos odešli další opory, tak se to vyrovnalo. Je jedno, jestli hraje Domizzi či Coda, Heurtaux či Benatia, Muriel či Fabrinni, Pereyra či Badu, Pasquale či Armero, Faraoni či Basta. Mají neuvěřitelně vyrovnanej kádr připraven hrát dobře v lize i LM. Neřekl bych, že je Udinese vyprodané. Když je sleduješ více, tak je to jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

"vypredané" - v " " ! :-)

Reagovat
Jajinek

chápu, marná snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, nedám sa vyprovokovať.

Reagovat
Jajinek

vžyť provokuješ ty. mimo jiné tím, že opakuješ mé věty.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto vlákne si jednoznačne začal provokovať ty. Takže na mňa sa zbytočne teraz vyhovárať nemusíš. A buď rád, že ti nevykám, ale že ti tikám.

Reagovat
Jajinek

to není pravda. Dokud jsi nenapsal ten nesmysl s uvozovkama, tak jsem s tebou normálně mluvil. Místo aby si přiznal, že o Udinese nic nevíš, tak jsi napsal co jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú znova len tvoje domnienky. Ak chceš, tak sa bav argumentačne, nie s takými naučenými frázami.

Reagovat
Jajinek

to je další provokace? Vždyť nepíšu nic jiné, než argumenty...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo aby si přiznal ...

Jednoducho povedané, keď už nevieš kam máš skonopiť, tak začneš používať takéto vetičky z tvojej hlavičky.

Reagovat
Pettirosso

Je vtipné sledovat úplně nově poskládaný tým s novým trenérem, novou herní filozofií a novou herní variací hrát proti týmu, který poslední roky hraje špicu SA a i přes odchod opor mají každoročně stejně silný tým, který jim šlape už pár let. Opět výborná idea MSgoo

Reagovat
Jajinek

uvozovky...byly tam přece kurva uvozovky!!!

Reagovat
Pettirosso

aha, já jsem to právě nepochopil ten koment na tebe

Reagovat
Jajinek

to nejsi sám, ty uvozovky naprosto nezměnily nic na tom jeho příspěvku...

Reagovat
Pettirosso

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Úvodzovky znamenali to, že predali znovu ďalších hráčov zo základnej 11 a ďalšie opory, ale taktiež značne doplnili káder.

Reagovat
Jajinek

v tom případě nechápu slovo "ani" v té větě. když napíšeš, že neporazí ani "vyprodané" Udinese, tak z toho pochvala černočerných moc cítit není.

Reagovat
smazaný uživatel

Predsa len taký Asamoah, Isla, Handanovič sú niekde inde.

Reagovat
Jajinek

už si protiřečíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To je len tvoj dojem z toho, že si ešte doposiaľ zmätený z tých úvodzoviek.

Reagovat
Jajinek

nejdřív si chtěl napsat, že je Udinese vyprodané, pak zase že dobře doplnili, a nyní zase že hráči, které nemají kvalitu jako ti co odešli. Jsi v tom sám zamotaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Som písal, že značne doplnili, to znamená, že kúpili viacerých hráčov do svojho tímu. Ale nebude jednoduché nahradiť také delo ako Asamoah, ktorý je pri všetkej úcte k prichádzajúcim hráčom, o dosť kvalitnejší ako oni.

Reagovat
Jajinek

Asamoah byl stejně neznámý, jako tihle nově příchozí a první měsíce hrál dost mizerně. Nový hráči se časem klidně na jeho úroveň dostat mohou. V tomhle je Udinese výborné. Navíc zas až tak výborně Asamoah vloni nehrál, že by byl nenahraditelný. Hrál hodně za hroty a přesto byl neproduktivné a hodně šancí kazil. Myslím, že nyní v Juve mu pozice více z leva bude svědčit víc. Takový Willians se do Udinese hodí víc.

(sám sebe se ptám, jestli jsi opravdu ty hráče někdy viděl hrát, bude ta diskuze mít smysl, a nebo to zase jen zkoušíš).

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže oni to potrebujú teraz!!! Nie za rok, dva alebo za polsezóny. Keď chceš hrať o tretie miesto, tak musíš byť naozaj dobrý počas celej sezóny. Nie že vynecháš niekoľko zápasov.

Reagovat
Jajinek

v loňské sezóně Udinese prohrálo 10!!! zápsů, 10!!! jich remizovalo...z 38, tedy nadpoloviční většinu zápasů nevyhráli, a přesto byli na třetím místě. Liga je vyrovnaná a ztrácet budou všichni.

Reagovat
Pettirosso

mě přijde, že vždycky někdo v Udine vyletí, ti ho hned zpeněží, přičemž náhradu už mají, kterou čeká podobný boom v další sezóně, a koupí k němu nový záskok, který vyletí zase tu další sezónu, čekám, že letos půjde nahoru takový Badu..

Reagovat
Jajinek

jj, i když Badua moc nemusím. ZA rok půjde na dračku Basta a beci, možný už i Muriel.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
GEGE

Bez utočníka může hrát jen Španělsko a Barcelona.Ne Fiorentina...

Reagovat
Jajinek

nicméně Ljajič se mi líbil...mít Udinese Gilu, byla by prdel.

Reagovat
brenk

Tak Udine poriadne pasívne, to sa im môže vypomstiť.

Reagovat
Yanek

Joveee

Reagovat
Pettirosso

Jo-Jo

Reagovat
Alberto Aquilani

kráásny goool

Reagovat
M11

kdo jiny ze ?

Reagovat
brenk

Hm a vyrovnanie na svete, síce šťastné, ale to je tak, keď tím útočí, vždy je šanca na takéto góly aj pri kvalitnej obrane...

Reagovat
Pipo123

Udine hraje hrozne

Reagovat
Jajinek

jj, Viola je určitě lepší. V druhém poločase značně

Reagovat
Pipo123

tento rok vidím Udine na také 6-8 miesto...

Reagovat
Pipo123

tento rok vidím Udine na také 6-8 miesto...

Reagovat
Jajinek

nesouhlasím, budou opět bojovat o LM.

Reagovat
Pipo123

My sme na toto téma už minule troška kecali, vravel si že v príprave hrali dosť dobre a vychvaloval posily, já som predpovedal pred 2 rokmi ich formu a vyšlo mi to, tento rok im ale vôbec neverím, ten tým má kvalitu, ale tie odchody za 2 roky ?! to je už moc na nich. Je tu aj Di Natale a dovolím si tvrdiť že táto sezóna mu už patriť nebude a herne pôjde dolu, nejaké dôvody na to nemám, ničím podložené, je to len môj odhad.

Reagovat
olis

suhlas

Reagovat
Jajinek

upřímně si myslím, že Toto rozhodně půjde dolů, ale i přes to mají kádr na to to uhrát. Ta obrana zůstala celá a ještě posílila, útok jakbysmet. Tyto řady jsou silnější než vloni. A záloha se uvidí, podle toho, jak se chytnou nová jména. Oba brazilci se pak zatím jeví víc než dobře. Neříkám, že tu LM uhrají, ale bojovat o ni v předních pozicích podle mě budou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem je psal letos na nějaké 7. místo

Reagovat
brenk

Myslím, že dosť veľkú úlohu zohraje aj prípadná kvalifikácia do LM. Ak by išli do skupín, tak by v úvode sezóny mohli nabrať nejakú stratu, ktorá by mohla byť rozhodujúca. V plnej sile na ten prípadný boj o LM majú, ale túto sezónu s nimi moc nepočítam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím.

Reagovat
Jajinek

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože máme už len tri miesta do LM a niektoré týmy sú na tom ďaleko lepšie ako Udinese. Pri kluboch ako Udinese a spol. to bude rarita.

Reagovat
Jajinek

bojovat o LM může klidně 5 týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

To nikde ale nepopieram.

Reagovat
Jajinek

já napsal, že budou bojvovat o LM, ty jsi napsal, že nesouhlasíš, protože do LM jdou jen 3 týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme len tri miesta do LM. Z toho vyplýva, že tím, ktorý chce tú LM hrať, musí bojovať o tretie miesto a to je nesmierne ťažké pre tieto "menšie" kluby.

Reagovat
Jajinek

ttakže tvůj argumetn je ten, že Udinese nebude bojovat o lm, protože je menším klubem a pro ty je těžké bojovat o třetí místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajú dostatočne kvalitný káder na boj o tak vysoké miesto, akým je tretie miesto v SA. Plus musíme prihliadnuť ešte aj k ďalším okolnostiam, ktoré môžu hrať proti nim (ako napríklad LM).

Reagovat
Jajinek

Útok mají kvalitnější, než v loňské sezóně, obranu mají taky kvalitnější. Kádr mají širší. A v lońské sezóně skončili 3tí. Nevím, kde jsi přišel na to, že můžeš s určitostí říct, že nemají kádr na to o tu LM bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tému sme už dokončili spolu s vyšším vláknom, takže to už pre mňa uzatváram. Teraz ak chceš, tak sa môžeš baviť s ostatnými ľuďmi, ktorí tu s tebou tiež nesúhlasia.

Reagovat
Pettirosso

to ano, ale spíš jde o to, že konkurence jde nahoru, je otázka jaký to bude mít na konečné umístění Udine vliv..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Hamdaoui vypadá slibně

Reagovat
Jajinek

no volejbalista moc dobrej není. Nechal si vytlouct bloky...

Reagovat
Pettirosso

moc to míchá no, musí být trošku přímočařejší

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ten B.Valero je typický španěl, místo než vystřelit, si radši nohu uřezat , ale zase dobrý do kombinace...celkově silný střed Viola, jde to vidět

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
GEGE

Kdyby kopal Pizarro přímáky celou dobu mohlo to být veselejší pro Violu.Místo toho to nechají na tribunu kopat Ljajice nebo Pasquala do zdi...

Reagovat
smazaný uživatel

ted dal tyčku Pasquale ne? i minule v coppě dal z přímáku gól...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
GEGE

jn jsem to přehledl a myslel,že kopal Pizarro...

Reagovat
Pipo123

Pasqual dal skoro gol, ved tyč ho zastavila

Reagovat
Alberto Aquilani

Pizarro je najhorší zahrávaš štandartiek aky kedy v AS kopal

Reagovat
M11

Buh no

Reagovat
Pettirosso

STEVAAAAN

Reagovat
Pipo123

Jovetič je fantom

Reagovat
Pettirosso

teď už asi neodejde

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto mu prihral ? Aquilani ? idem na titul vo fante :D

Reagovat
Pipo123

bodaj by mu fakt nahral

Reagovat
Alberto Aquilani

bud to bol on alebo Cuadrado , obidvaja su dost čierny a neviem ich rozoznať :D

Reagovat
Pinturicchio

Moje Fanta děkuje Jovemu. ( Tak a ted šup s ním do Juventusu )

Reagovat
Alberto Aquilani

Della Vale je dobre spotený :D

Reagovat
Mr.Jindros

Aby nebylo těch třicet příští rok málo.

Reagovat
Pipo123

Nahrával Aqua či nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado ne?

Reagovat
brenk

na esporte píšu bez asistencie...

Reagovat
GEGE

Posily Violy se předvedly výborně.Do toho klasik Jove a bylo na co se dívat.Forza Calcio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak tam došiel ten Hamdoui alebo ako sa píše Viola už bola jednoznačne lepšia , hlavne za ten druhy poločas si to zaslužila ....

Reagovat
Yanek

Nepřibral Aqua trochu?

Reagovat
Alberto Aquilani

mi ani nehovor , posledne len stále žerem , potom cez vikend kalím , dám pár pív a som jak tehotný .....

Reagovat
Yanek

aha.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus (3-5-2): Storari; Bonucci, Marrone, Barzagli; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Vucinic.

A disp.:Leali, Branescu, Chiellini, Masi, Pogba, De Ceglie, Boakye, Padoin, Giaccherini, Quagliarella, Matri. All.: Carrera (Conte squalificato).

Dneska můžeme naši sérii neporazitelnosti protáhnout už na 40 zápasů. Snad to vyjde.

Reagovat
Pettirosso

Bude hymna?

Reagovat
Pinturicchio

Že by? Tak možná až v dalším příspěvku.

Reagovat
Pettirosso

tak určitěě

Reagovat
Pettirosso

btw kde máme toho 12týho náhradníka?

Reagovat
M11

Storari; Bonucci, Marrone, Barzagli; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Vucinic.

Reagovat
GEGE

Každopádně Aquilani to bude mít s prosazením se přes tu dobře spolupracující trojku B.Valero-Pizarro-Romulo hodně složité...

Reagovat
Pipo123

Bude hrať základ a bude to jeho sezóna, aspoň podla mňa.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Juve!

Jeden citát na úvod sezóny:

"Juventus znamená životný štýl, vyjadrenie svojich názorov, pocitov. prežiť spoločne s mnohými ďalšími rovnakú vášeň pre futbal. Vášeň, ktorá spája ľudí bez ohľadu na to, či sú z mesta, bez ohľadu na ich sociálny stav alebo politické presvedčenie...Včera v Taliansku, dnes na celom svete." (Umberto Agnelli)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem sa spýtat kto rozhoduje o tom kdo pojde na ihrisko a kto von conte alebo carrera?

Reagovat
Pinturicchio

Parma (3-5-2): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli; Rosi, Acquah, Parolo, Valdes, Gobbi; Pabon, Biabiany.

A disp.: Pavarini, Belfodil, Morrone, Ninis, Fideleff, Musacci, Bajza, Pellè, Benalouane, Modesto

All.: Donadoni.

Reagovat
brenk

Tak Sopcast na Juve:

http://livefootball.ws/41-yuventus-parma.html

Prvý link mi funguje dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

http://livewebfree.blogspot.it/

s komentárom Claudia Zulianiho, ak by mal niekto záujem

Reagovat
rossoneri89

Pirlo - pán na holenie

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou vyzerá dobre. Taký taliansky bandita

Reagovat
rossoneri89

hm co ja viem viac mi bol vyzorovo sympaticky ked bol upraveny.....spolu s Vucinicom by si mohli konecne kupit ziletky

Reagovat
smazaný uživatel

digi vam tam uz drblo dnes nedavate juventus-parma ale date hokej ZAZNAM a zajtra zase bez CALCIA lebo davate nazivo hokej .tesim som sa ze vylozim nohy a kuknem v telke tak teraz s lupou po obrazovke aby som loptu videl.digi

Reagovat
smazaný uživatel

este aj obrazovku mam zadrbanu ,aby som teraz prach utieral

Reagovat
smazaný uživatel

bet skoda ze mate ten obraz ako cibulkovej kozy

Reagovat
Pettirosso

sop://broker.sopcast.com:3912/126767

skvělej obraz

Reagovat
Pettirosso

btw jede mi sop

Reagovat
lnterista

Vucinic dobra image

Reagovat
Yanek

to určitě.

Reagovat
lnterista

na to bych nechtel koukat celou sezonu

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pettirosso

takovej fešák to byl

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Tydle dresy jsou krásný

Reagovat
smazaný uživatel

o tyzden uz snad digi sport bude davat calcio...v spravach uz mnohe roky o talianskej lige ani hovno hlavne ze tam ukazuju real,barca a dalsie komercne sracky a nenajde sa ani stanica co by ju davala pravidelne

Reagovat
rossoneri89

co je s Buffonom??

Reagovat
brenk

menšie zranenie

Reagovat
rossoneri89

aha ..diky

Reagovat
M11

svalove zraneni

Reagovat
rossoneri89

zase chrbat?

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole obrana katastrofická.

Reagovat
homeles8

Pirlo vypadá jak kámoš z práce

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

trenovali vubec s micem ?

Reagovat
Mr.Jindros

Chybí lehkost z minulé sezóny.

Reagovat
homeles8

dělaj si prdel

Reagovat
Alberto Aquilani

pippo : Bol to Aquilani http://www.youtube.com/watch?v=c6IiM_gpASE máme body :D

Reagovat
Mr.Jindros

Giovinco potvrzuje svojí kandidaturu na popelnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal by som, že on na Juventus nebude mať nikdy. Ak príde strelec, tak pomaly sa vytratí zo základnej 11 a môže začať znovu naokolo škriekať

Reagovat
Benesse

zapíš si toto a potom keď zostrelí Inter si to môžeš 5x za sebou prečítať

Reagovat
homeles8

Alex na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

hm, nesimuloval

Reagovat
cresposuper

Vidal

Reagovat
Jajinek

To bylo penalta?...dyť to byl ofsajd ne?

Reagovat
Benesse

bol to ofsajd...

Reagovat
cresposuper

Aj keby nebol, Lichtsteiner letel á la Boateng.

Reagovat
Benesse

Lichti to príliš prifilmoval ale bol tam kontakt...

Reagovat
Pinturicchio

Měl si radši nechat prošlápnout koleno.

Reagovat
cresposuper

Jasná penalta.

Reagovat
Pinturicchio

Penalta jasná byla, to, že neměla být je druhá věc.

Reagovat
homeles8

je to možný.

Reagovat
homeles8

budem tak 8. po 38. kole

Reagovat
Pettirosso

zaslouženě, penalta se kopat neměla..

Reagovat
Benesse

Reagovat
GEGE

MIRANTE!!!!spravedlnost!

Reagovat
brenk

dobre, že nedal...

Reagovat
rossoneri89

Miarenteeee

Reagovat
olis

lol ofsajd a on da penaltu to je fakt vysmech znova rozhodca pomaha juventusu co ine cakat, esteze to brankar chytil

Reagovat
homeles8

vždycky to někdo zkurví na konci

Reagovat
homeles8

škoda

Reagovat
Pettirosso

vůbec se mi nelíbí, že po každým hvizdu rozhodčího se hráči chodí hádat a emotivně gestikulovat, je to hnus, zavedl bych za kadé slovo rovnou žlutou kartu, dnešní fotbal spíš připomíná diskuzi

Reagovat
Jajinek

já se jim nedivím, mají pocit, že proti nim někdo tajně bojuje...Contem to začíná a bůh ví, kde to končí...

Reagovat
M11

Reagovat
Benesse

boha jeho

Reagovat
Nuno čomes

To je hnus hned v 1. kole

Reagovat
M11

sudi slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Je normální, že sem si všim Marchisia až ve 46 minutě? Ten kluk je občas vážně neviditelnej.

Reagovat
rossoneri89

ja som ho videl na zaciatku zapasu a vtedy asi aj isiel do satne lebo som ho tiez nevidel

Reagovat
Benesse

hm podľa mňa spravil aj teraz kopec čiernej roboty...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Kam čumíš kluku?... 2x ho tam nabral jeden ten čer... zmrd, div že mu nezpřelámal nohy a narazil kostrč a tys ho neviděl. Navíc toho dost naběhal, pořád nahoru dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Čumim od dvacátý, takže sem viděl jen jak jeden černej sejmul Pirla.. Skusim jinej sop, ty rusáci to nemaj dneska tak kvalitní jako obvykle.. Přece netvrdim že Claudio je špatnej, to bych si nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

No proto

Reagovat
brenk

No tak rozhodne to nie je vysnený vstup to sezóny, kopa nepresností, chýba tomu ľahkosť, je to nekreatívne... Postupne sa aspoň zlepšil dôraz a Juve aspoň ovládlo zápas, aj keď je to bez šancí...

Individuálne sa mi páči dôraz Asamoaha, hrá s veľkým prehľadom, naopak Giovincovi stále neviem prísť na chuť, podľa mňa do 352 jednoducho nepasuje. Mirko sa snaží, ale nábehy mu nevychádzajú, na Prila su veľmi dobre pripravení...

Snáď bude druhý polčas už tradične lepší a nejako sa tá výhra ukope.

Reagovat
homeles8

je to tragédie, Vučinič furt v ofsajdu a když ne, tak to zkazí, a zbytek neni v ofsajdu, ale pořád to kazí. Jak psal furt minulou sezonu asi M11: ''Tohle je zápas pro Alexe'' . Jinak možná přecijen chybí Tonda u čáry.

Reagovat
homeles8

Jinak tendle zápas už jen urvat aspoň na 1:0

Reagovat
M11

Reagovat
homeles8

jj, na 98,47% jsem si to myslel, že jsi to psal ty :-)

Reagovat
10

to jsem psal já

Reagovat
Pinturicchio

Zatím je to sotva na půl plynu. Jsem rád, že Vidal tu penaltu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem to samé, protože penaltu za faul v ofsajdu bych nebyl schopný přijmout, nebylo by to fair-play.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

400. pre vyhru Parmy

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

400. pro to, abychom to v druhém poločase urvali

Reagovat
Jajinek

tady si myslím, že by mohl být jediný faktor, při kterém bude Conte na té lavičce chybět.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Ale tendle faktor nám vyhrál titul, takže letos tipuju Juventus tak 7.-8.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=VUyXPw3q2bM

Pěkně se Lichsteiner proletěl.

Reagovat
olis

nj ofsajd aj simulovanie ale rozhodca aj tak pomoze

Reagovat
lnterista

kontakt tam byl ale to umirani si mohl odpustit...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam viděl uplně evidentní skok.

Reagovat
lnterista

to uz beru jako soucast hry...kontakt tam byl pro mne jasna penalta

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zaberem, nemáme vůbec šance, je to jalové, pomalé a k tomu Parma hraje celkem pěkný fotbal.

Reagovat
homeles8

Snad pude Matri místo Giovinca, ne místo Vučiniče.

Reagovat
Mr.Jindros

On Giovinco nastupuje i do druhého poločasu?

Reagovat
M11

v 60 pujde

Reagovat
Pettirosso

záběr na takovou krásnou brunetku z profilu a oni to zkazí přepnutím na Vučiniče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To čo za buriny majú na tom štadióne?

Reagovat
M11

Asamoah opet nejlepsi na place

Reagovat
Mr.Jindros

Nový Nedvěd.

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

MIRKO

Reagovat
smazaný uživatel

Miracolo Mirante

Reagovat
homeles8

Dejte už gól

Reagovat
homeles8

Reagovat
panca

tak jsem to pustil a juve 3 velky naznaky

Reagovat
panca

ze ja to poustel asamoah dvakrat super. Toho bych bral do ac hned

Reagovat
Benesse

Mirko

Reagovat
rossoneri89

Mirante

Reagovat
SqueeZy

No to snad nééééé Mirko

Reagovat
Pettirosso

Llorente prosím...

Reagovat
Mr.Jindros

LICHTY

Reagovat
M11

LICHTSTEINEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!! ASAMOAAAAAAAAAAAAAAH !!!

Reagovat
homeles8

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Benesse

Fantastický Asamoah

Reagovat
smazaný uživatel

MŮŮŮŮŮŮJ HRÁÁÁÁÁÁČ ... sakra Pintu, máš asistenci, do háje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo... jdi se vycpat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LICHTYYYYYY!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pettirosso

opět Lichtyyyyy

Reagovat
brenk

LICHTYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Nuno čomes

SImulant

Reagovat
rossoneri89

Asamoah je skvely

Reagovat
Jajinek

krásná akce

Reagovat
SqueeZy

Kwadwo je mega luxus klasa jak zmrd! Neskutečnej kluk, miluju HO!!! Za to Gio se musí sakra probudit z tý diskotétky..

Reagovat
Pettirosso

Já jsem tak rád, že nepřijde Armero

Reagovat
SqueeZy

Ať si ho nechaj.. Ale Llorente bleskově musí přijít...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lnterista

a je rozhodnuto

Reagovat
brenk

Kwadwo je famózny

Reagovat
Pinturicchio

Kwadwo je vynikající, nejlepší letošní posila.

Reagovat
M11

momentalne i nejlepsi hrac

Reagovat
Mr.Jindros

Škoda, že hraje za africký tým.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry kámo, tohle bylo na červenou. Parma hraje rok co rok tu samou prasárnu.

Reagovat
SqueeZy

Zákrok jako od řezníka. A ještě se vzteká...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
homeles8

Forza Video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Tak ale tohle kurva nebyl gól!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

PIRLOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

z juve mám 4 hráče - 2 goly, 1 assitence, 1 čisté konto

Reagovat
homeles8

Nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Je až deprimující, že jsme kdysi nezískali Asamoaha za výrazně nižší cenu. To sáme se dá říci i o Jovetičovi, Hernanesovi. Achjo.

Reagovat
Pettirosso

Pirloooooo

Reagovat
SqueeZy

Pirleoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Benesse

Tak to si počkám na poriadny záber...

Reagovat
brenk

Tak toto bolo divné.

Reagovat
Pettirosso

stejně si myslím, že to gol nebyl

Reagovat
brenk

tiež som na pochybách

Reagovat
homeles8

Ale teď to nebyl ofsajd

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
panca

tak o titulu je rozhodnuto

Reagovat
Pettirosso

ještě ne, ještě dva goly Juve a jeden Parma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

a ne? Nejlepsi tym a bojovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nemístná poznámka.

Reagovat
panca

rad bych se pletl, ale juve muze uskodit jedine LM

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to po jednom zápase nehrotil. Jasně, sám říkám, zajímá mě jedině Scudetto, druhé místo je pro poražené. Ale musí se jít k tomu cíli postupně. Já si myslím, že nám Champions league neuškodí, spíš si můžeme uškodit sami v našem nejbolestivějším místě, a to je zakončení. Útok je naše jediná slabina, bohužel i rozhodující no. Uvidíme, po 65-70 minutách je to předčasné.

Reagovat
panca

tady jde o to, ze z juve citim takovej hlad a nadseni. Jezdi po prdeli. Schvalne to zitra porovnam s ac a interem. Jasne, po prvnim kole to je takovy smutny konstatovani prestupu, vasi formy, nasich odchodu atd

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zase tak šíleně neviděl. Zítra jsem na vás i Inter moc zvědavý. Jak se vůbec vyrovnáte s odchodem tolik, ne snad ani opor, jako osobností. A Inter zase pro změnu solidně posílil, jejich hra mě hodně zajímá. Věřím, že i tak by mohla ta svatá trojice Juve, AC, Inter, bok po boku bojovat o Scudetto. Kvalita je na naší straně, ale my můžeme porazit sami sebe, záleží jak se popereme sami se sebou. Zatím je vidět ten hlad, jak zmiňuješ, a to i přes loňské vítězství. Hlavně hráči bojují za Conteho, celá ta kauza kolem něho je do jisté míry taky jistým způsobem motivovala. Uvidíme po několika kolech, jakým směrem se to bude ubírat. Hlavně až přijde LM a EL, tak pak tam se trošku ukáže, jak se týmy, a hlavně Juve, vypořádají s tou zátěží. Ale my máme kádr dostatečně široký a i kvalitní, takže se toho ani moc nebojím. Ale prioritou je pro mě Scudetto, ne LM.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Neřekl bych, vám ta nemístná tlačenka a vymyšlené penalty minulý rok taky nepomohly.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Jsem myslel, že narážíš na ty sporné momenty, moje chyba.

Reagovat
panca

vubec. Nevidel jsem opakovacky, takze nevim

Reagovat
homeles8

a kdyby jo, tak na něj ser

Reagovat
panca

prave proto. Kdyz vidim vasi hru, tak vy zadnou tlacenku nepotrebujete

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Zavři rypák.

Reagovat
Nuno čomes

docela dost předčasné...

Reagovat
panca

lehka nadsazka samozrejme

Reagovat
Nuno čomes

Jako jo jasně, ale něvěřím že by to letos s přehledem urvali. Snad tomu tak nebude a uvidím je nejraději na dejme tomu 3. místě

Reagovat
Jajinek

na co tam ten sudí sakra je...chudák hlavní. Dva sporné momenty v zápase a oba mu ti jeho "pomocníci" totálně doserou....

Reagovat
SqueeZy

Já jsem si zatím nikdy nevšiml, že by pomohl, nebo rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš to vědět? Pomezní a ten čárový tam jsou úplně na HOVNO! Nezávidím to tomu hlavnímu.

Reagovat
Pettirosso

ten to ale vždycky odsere

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus je taky taliansky United , mozu hrať hocijake hovno , aj tak to nakoniec ukopu .....

Reagovat
SqueeZy

To jsi nás asi neviděl před Contem.

Reagovat
brenk

Druhý polčas je výrazne lepší...

Reagovat
Pinturicchio

Grande Massimo bude nejspíš taky slušný motivátor, velký rozdíl oproti prvním poločasu, všichni šli nahoru.

Reagovat
M11

a nebo se Conte do te satny nejak propasoval v prevleku uklizecky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Možná poslouchali Tondu z repráků

Reagovat
Pinturicchio

Zřídit radio "Antonio Conte" a o poločase ho pouštět v šatně.

Reagovat
SqueeZy

Tak, tak

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Jajinek

střídat ale viditelně neumí, páč nechápu, jak může být Giovinco ještě na place...to je snad jediný člověk na hřišti, co podává horší výkon než rozhodčí.

Reagovat
Mr.Jindros

Střídání je určitě řízeno Contem.

Reagovat
Jajinek

což je teda solidní hnus...

Reagovat
Nuno čomes

taky to nechápu

Reagovat
Pinturicchio

Není.

Reagovat
10

jak si na to přišel? nemůže se nijak během zápasu spojovat s týmem, hlídají ho, byl by z toho průser

Reagovat
rossoneri89

hmm ... takyto gol uznaju ale jasny gol Muntariho z minulej sezony zase nie ale pockam si na normalny zaber lebo podla mna nebola celym objemom za ciarou

Reagovat
Benesse

tiež si myslím že za čiarou nebola ako fanda Juve... ale vyťahovať tu Muntariho gol pri ktorom rozhodca za bránkou nebol je úplne mimo...

Reagovat
rossoneri89

sice rozhodca nebol za brankou ale ak to ciarovy nevidel tak je slepy

http://sportige.com/wp-content/uploads/2012/02/Muntari-Goal.jpg

Reagovat
Benesse

na čo mi to posielaš? ja som ten zápas videl

Reagovat
rossoneri89

trebalo to zopakovat ..... ale nebudem to samozrejme uz rozoberat ... je to minulost

Reagovat
Benesse

Reagovat
Benesse

ja len že je sezona 2012/13...

Reagovat
smazaný uživatel

504. Pro Sulleye Ali Muntariho!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pettirosso

Mirko, Gio dolů, Giac, Matri na plac

Reagovat
Yanek

Jsem zvědavý na zítřejší italské plátky a na to, jak se k tomu budou stavět rozhodčí v dalších kolech. Nikoho nesoudím, ale dva darované góly v prvním kole jsou silné kafe.

Reagovat
Mr.Jindros

Ten první byl darovaný jak?

Reagovat
Yanek

Mám na mysli tu penaltu.

Reagovat
Mr.Jindros

Aha. Tak to nebyl gól. A ten druhý - ty si viděl nějaké průkazné záběry? Já teda ne.

Reagovat
Yanek

3 různé úhly pohledu a nepřišlo mi, že by ten míč byl byť jen polovinou za čárou. Právě proto čekám, že se to bude víc rozebírat, jelikož ten 4. rozhodčí změnil rozhodnutí hlavního a přitom by to měl logicky vidět nejlíp.

Reagovat
homeles8

Tak tendle typ gólů je vždycyk spornej. Teď by mělo bejt video, to je ten moment. Na ofsajdy atd srát, ale na todl eby mělo bejt to video. Takový góly skoro vždycky jsou naopak. (uzná to = nebyl celej míč za čárou a když to neuzná, tak zase bejvá celej míč za čárou)

Reagovat
M11

tezko rict.. tipuju tak jak k vasim lonskym penaltam

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že Pirlův gol byl. Mirante míč po zákroku evidentně posunul.

Reagovat
Pettirosso

ten útok je hroznej, až mě oči bolí

Reagovat
smazaný uživatel

božeee Marchisio udělá něco, co dělal Alex 100x za zápas a ten Zuliani se může zbláznit

Reagovat
M11

Leo si to zase neodpustil

Reagovat
Benesse

valdes

Reagovat
homeles8

LEO!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Asamoah je génius.

Reagovat
homeles8

tušil jsem to, ale měl jít Seba

Reagovat
homeles8

Reagovat
SqueeZy

Měl no teď to zamrzí dvojnásob

Reagovat
olis

a rozhodca nadalej pomaha

Reagovat
SqueeZy

... Víš co Sašo?

Reagovat
Pettirosso

neřeš ho, je to chudák

Reagovat
SqueeZy

nic víc, nic míň

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Však zajtra tých 6-0 mu trocha stiahne riť

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

sam vies ze je to nerealne

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nee, pak bych se mu tam uz nedostal

Reagovat
cervo

Reagovat
brenk

Tak Gio nevyzerá vôbec dobre.

Reagovat
SqueeZy

Dlouhodobá pauza mu určitě moc nepomůže. Snad to nebude nic vážného.

Reagovat
homeles8

Padoin měl střílet

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pettirosso

další golový offside který nebyl, pak se tu ohánějte zase Pirlovým "gólem"

Reagovat
Yanek

Nikdo se ničím neohání.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště to musí být lepší, žádná hitparáda to nebyla.Nejlepší hráči Marchisio a Asamoah.Ještě 37 kol.

Reagovat
Pipo123

Kurna čo to je na zajtra, pravý obranca Cavanda na lavo, Radu je ok a aj na lavičke, Lulič namiesto Mauriho ? WTF ?

Reagovat
smazaný uživatel

No mne sa tiež naša zostava nepáči. Ale tak čo už z tejto pozície s tým narobím Bojkotovať kvôli tomu zápas nebudem, to len v prípade, že by prišiel jeden z kopyťákov Osvaldo/Borriello.

Reagovat
Alberto Aquilani

s Osvaldom by ste boli ašpiranti na titul ....

Reagovat
smazaný uživatel

Závisí ale od toho, že na aký titul

Reagovat
smazaný uživatel

Som rozmýšlal či nedám na Atalantu, alebo aspoň DNB...

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni (na margo Zanettiho 800.zápasu v drese Interu v zápase Vesluj vs Inter): "Snáď 800 zápasov som vo svojej kariére ani nevidel. Zanetti ich odohral."

Reagovat
Lubinterista

Forza INTEEEER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan!!!

Reagovat
Benesse

OT: Trošku mimo futbalu by som sa chcel opýtať ľudí čo vedia po taliansky resp. čo to po latinsky. Bol som na operáci kolena s meniskusom a bolo tam podozrenie aj na poškodenie LCA. Moja diagnoza je Laesio LCA completa interponata... prvým trom slovám rozuiem že predný že zranenie predného krížové väzu je kompletne.... a to skurvené slovo interponata neviem nikde najsť neviem či to doktor napísal zle alebo čo. Zajtra mám ísť síce na kontrolu takže sa budem môcť opýtať, ale som zvedavý už dnes či som vo veľkej sračke alebo nie až tak veľkej...

Reagovat
smazaný uživatel

Milan-Sampdoria, le probabili formazioni:

Milan (4-3-1-2): Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; Pazzini, Robinho.

A disp.: Amelia, Gabriel, Acerbi, Yepes, Carmona, Constant, Emanuelson, Traoré, Valoti, El Shaarawy. All.: Allegri.

Sampdoria (4-3-3): Romero; De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa; Munari, Obiang, Poli; Krsticic, Eder, Estigarribia.

A disp.: Padelli, Castellini, Berardi, Laczko, Soriano, Mustafi, Renan, Tissone, Icardi, Maxi Lopez. All.: Ferrara.

FORZA MILAN !

Reagovat
celestial-

Ten Inter má odpálených tých hráčov nejako veľa na prvý zápas, ešteže sa hrá s Pescarou... Držím palce v dnešný úspešný debut v podobe zápisu 3 bodov do tabuľky

Inak viete mi povedať ako je to s Coutinhom? Vzhľadom k malému počtu útočníkov v tíme bol by schopný zahrať útočníka? Lebo pokiaľ som s jeho pozíciou oboznámený mal by byť podhrot. No neviem či je nejaký variabilný atď. Dík za odpoveď

Reagovat
Jajinek

Tak co? četli jste jak zahraniční deníky hodnotí včerejší pomocníky na lajně?

Reagovat
Pinturicchio

Penalta nebyla, druhý gol ano ( http://1url.cz/11iB )

Reagovat
Jajinek

já to ze žádného televizního záběru neviděl, nevím.

Reagovat
M11

+ 2 ofsajdy v nas neprospech ktere by jinak znamenali dve stoprocentni sance.. pomezni vcera katastrofa.. a i hlavni sudi se mi nezdal

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, byla to slabota na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza calcio neděle

Reagovat
M11

az na ty casy

Reagovat
lnterista

jj AS mel byt v 15:00

Reagovat
terry

Až teď koukám, že to je 20:45. To je zas jen výjimka prvního kola, nebo to tak bude pořád?

Reagovat
M11

rekl bych ze zase jen uvod.. pak by se to melo vratit k tradicnimu rozvrhu

Reagovat
Pinturicchio

Mělo by to tak být, i ve Španělsku mají něco podobného ( 2-3 kola )

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát ve 14 hodin (tamnějšího času) není v Itálii v srpnu zrovna nejlepší nápad (většinou)...pozdější kola se už určitě zase budou hrát v "klasických" časech

Reagovat
CubONE

ved hravaju o 15, co je sice aj tak teplo, ale na 14 si neviem ako prisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak to na úvod zvládneme. Nevyzpytatelný (nový trenér, noví hráči) soupeř, navíc určitě bude bojovat s velkým nadšením. Chybět bude poměrně dost hráčů, především Samuel a Handanovic Přesto si troufám tvrdit, že dnes 3 body urveme, tipuju výhru Interu 3:1, skvělé by bylo, kdyby se hned v úvodu střelecky chytil Diego. Forza Nerazzurri

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes treba fandiť Pescare, Catanii a Torinu

Reagovat
Milan.B

hlavne Pescare

Reagovat
Darren Fletcher

600. pre Mareka Hamšíka

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

co som pozeral zostavu nas weiss je tam najschopnejsi z pescary a dnes posle inter do teplych krajin

Reagovat
Alberto Aquilani

Caprari HATTRICK !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zeman na té fotce vypadá jako správný mafián.

Reagovat
Milan.B

presne, ako dajaky krstny otec

Reagovat
10

OT: pro ty, co se nějak snaží vyřešit calcio v tv doporučuju pročíst tohle - http://www.parabola.cz/forum/topic-66313/

mám třímetrovou televizi a na calcio se pak divám na pc v rámečku 300x250 pixelů ten SKY calcio balíček vychází na 15 euro měsíčně za všechno calcio, to je ráj, měl jsem to udělat už dávno...

Reagovat
GEGE

To bych bral taky S kama to budeš objednávat?

Reagovat
10

buď to koupím fyzicky přímo v Itálii, nebo přes ebay.it, tam toho mají spoustu, akorát nevím jak je to s aktivací, to se dá asi případně přes někoho vyřešit potom...pak jde jen o ten přijímač, to se budu muset někoho zeptat, tomu nerozumím

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
Jajinek

mám Sky už asi 3 roky a je to ráj...

Bohužel jsem doma tak 3 hodiny týdně, takže je mi to stejně k hovnu.

Reagovat
lnterista

parabola musi byt nastavena na hotbird?

Reagovat
Jajinek

naprosto neutuším, jsem technický antitalent

Reagovat
lnterista

tak uricte tam mas nekde i kodovanej Inter Channel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha cie technika je tvoja slaba stranka, konecne sa nasla tvoja achillova pata

Reagovat
Jajinek

mám jich více

Reagovat
10

SKY calcio? proč si to nikdy neřekl, když jsme to tady řešili? máš to nějak vychytaný, nebo kupuješ to předplatný každej rok..?

Reagovat
Jajinek

však už jsem to tu psal. První rok jsem to měl nějak načerno, když jsem to vychytávali s fanklubem přes satelit. Pak to začali blokovat, tak jsem si to vždycky předplatil. Za ten roční poplatek to stojí.

Reagovat
10

blbý je, že jsem taky pořád někde na cestách, řekněme na 3 místech...ono to asi moc přenosný není, co?

Reagovat
Jajinek

není to vůbec přenosný...

Reagovat
10

ani kdybych měl na každým místě nastavenej ten přijímač a bral s sebou jen kartu?

Reagovat
Jajinek

no to asi jo. Jako ta karta sama o sobě asi přenosná je a a funguje ve více přijímačích. Ale pro mě když tu kartu nenavru do notebooku, tak je její přenosnot na prd...

Reagovat
smazaný uživatel

kde pracujes 10?

Reagovat
M11

to bych chtel

Reagovat
Pipo123

Dá sa to nejak vyjebať cez Skylink, já pracujem v slovenskej pobočke skylinku, ale moc som sa o to nezaujímal, ale viem že všetci čo pracujú pre Skylink majú zadara tie programy, Sky, bundesliga, ESPN atd...

Reagovat
10

Já znám hodně dobře bývalýho ředitele CS linku, byl tam do toho sloučení CS linku a Skylinku. Několikrát jsem to s ním řešil a SKY nemaj, neměli ani ESPN, který jsem chtěl kvůli NHL, to má teď UPC, kam přešel. Maďaři mají nějakej SportKlub, kde calcio chodí, to by na UPC bejt mělo...jenže mi je blbý si teď říkat o kartu UPC, když už mi dal na chalupu full Skylink

Reagovat
smazaný uživatel

ale kua 3 metre, niekedy pridem v nedelu na navstevu 10

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže on tam bude pozerať Juventus To by si musel zrovnať vychytať jeho návštevu vtedy, keď by bol zápas Inter vs Juventus

Reagovat
Pipo123

Juventus ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes tipujem ze vedla Wesa nastupi Coutinho, Cassano sam povedal ze je zatial pripraveny len na 50-60%. A ma dost velke tucne brucho, to musi napravit

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

?

zanedbali ste ho tam u vas, to je proste fakt. Prisiel s nadvahou

Reagovat
Pipo123

Waauu, tak dnes by to malo vyzerať, Marchetti - Lulič, Dias, Biava, Konko - Ledesma, Mauri, Hernanes, Gonzalez, Candreva - Klose, máme hrať 4-1-4-1, no som zvedavý, dosť ofenzívna zostava, plus ešte Luič v obrane 0:10

Reagovat
Pinturicchio

Jak to vypadá s Maurim, Pipo, bude hrávat pravidelně?

Reagovat
Pipo123

Myslím že áno, v príprave aj v EL hral a patril medzi to lepšie. Petkovič si ale dosť oblúbil Candravu, aj keď hraje zle a moc sa mu nedarí, hraje na ľavom kraji zálohy, tak dúfam že sa Candreva zlepší. Ale tá záloha sa prezentuje dobre...

.................Ledesma...............

Gonzalez, Hernanes, Mauri, Candreva

.................Klose........................

Reagovat
Pinturicchio

Jsem chtěl Mauriho vzít tradičně ve Fantě, no, ale koukal jsem na Gazzettu a tam v základu nebyl. Tak ho možná "trejdnu", díky.

Reagovat
Pipo123

Pinto ide ti v pohode prihlásit sa na fantu ? mne už cez 2 dni nejde asi sa regnem znova

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, jde.

Reagovat
Pinturicchio

Však ted jsi online.

Reagovat
Pipo123

no ved, cez chrome ma prihlási a cez mozzilu nie, ale pred tým to išlo v pohode

Reagovat
Pinturicchio

Já používám Operu a pohoda.

Reagovat
Pipo123

Pinto pošleš mi odkaz na fantu kde sú ceny hráčov ? chcem spraviť jednu výmenu

Reagovat
Pipo123

Už mám takže netreba, som len vymenil Edersona za Ledesmu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Mičola podle všeho z francouzského Brestu míří do Slavie! Uvedl to na své facebookové stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Pita še cigan cigana…Jožo spiš? Ňe..a maš požičec 100 korun??

chrrrrrrrrrrr

Reagovat
Pipo123

OT: Prezident Bordeaux sa vyjadril že k dohode o príchode Cianiho do Lazia chýba už len podpis hráča, zajtra má hráč prísť do Ríma. Podla médii Lazio našlo aj druhú posilu, je nou Denis Aogo, obránca HSV, jeho príchod je blízko a suma sa pohybuje okolo 6 miliónov eur, kurva nakoniec budeme mať troch hráčov tmavej pleti v obrane, k tomu ešte aj DIas je opálený

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia budú radi čo

Reagovat
Pipo123

No takých čo im to vadí už je málinko, už to nie je problém v Laziu, fanúšikovia si žiadajú posily a ak budú kvalitné tak to je v poriadku, len ma straší predstava že založíme obranu na 2 hráčoch čo prídu z iných líg

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím vás v boji o EL, tie posily mohli vyzerať inak takže chápem tú frustráciu. Ale fandím vám prvýkrát za život viac než AS...

Reagovat
Alberto Aquilani

príde max 1

Reagovat
Pipo123

Prídu ešte dve posily, ale tiež si myslím že s týchto dvoch len jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska začíname svoju cestu za ďalším Scudettom. Túto sezónu Interu budem fandiť ešte viac ako predchádzajúcu, pretože toto je zrejme posledná sezóna našej veľkej legendy Javiera Zanetti v drese Interu. Il Grande Capitano Javier Zanetti aka Pupi Moja hrdosť nepozná hraníc Vôbec si neviem predstaviť čo bude a čo budem robiť ďalšiu sezónu, ak už Javier nebude našim hráčom

Reagovat
smazaný uživatel

Javier je LEGENDA

Reagovat
homeles8

třeba můžeš spáchat sebevraždu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Queste le formazioni ufficiali di Milan-Sampdoria, tra poco in campo a San Siro per la gara d’esordio in campionato:

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Yepes, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; El Shaarawy, Robinho.

SAMPDORIA: Romero; De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa; Tissone, Obiang, Poli; Krsticic, Eder, Estigarribia.

FORZA MILAN !

Reagovat
panca

forza milan!!!

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Ecco le probabili formazioni:

PESCARA (4-3-3): Perin; Balzano, Capuano, Romagnoli, Zanon; Cascione, Colucci, Nielsen; Caprari, Abbruscato, Weiss. Allenatore: Stroppa

INTER (4-3-2-1): Castellazzi; Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Nagatomo; Guarin, Cambiasso, Gargano; Sneijder, Coutinho; Milito. Allenatore: Stramaccioni.

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, link na AC?? najlepšie italský komentár :)

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 133175

Reagovat
Tsigi

Anglický komentátor k AC :

Očekávání jsou nízké, optimusmus je nedostatkový .....

Tohle je nejbizarnější začátek do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Generální ředitel Juventusu Beppe Marotta popřel spekulace španělských médií, podle kterých má Stará dáma zájem o Davida Villu z Barcelony. "Jeho příchod mohu vyloučit, není typem útočníka, kterého hledáme. Chceme útočníka, jakými jsou Cavani a Llorente, kteří jsou spolu s Džekem našimi primárními cíly," uvedl Marotta.

Takze Dzeko, Cavani,alebo Llorente? To by chceli prilis vela, an ijeden nie je realny

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Villa s Cavanim jsou trochu mimo, ale proč by Llorente nebyl reálnej?

Reagovat
Benesse

najreálnejší je zrejme Džeko, Llorente chce prísť problém je s Athleticom. Keď tak príde na rok zadarmo, ale každopádne nejakého strelca potrebujeme včera sa to opäť potvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nevim jestli Man City budou chtít pustit Džeka, když se zranil Aguero

Reagovat
Benesse

s Kunom to vraj nieje také vážne, takže Edin by bol dostupný, navyše ktovie či City nechcú ešte niekoho priviesť...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně moc nevěřím, že k nám Džeko přijde, i když to je jenom vlastní odhad

Reagovat
Benesse

ja sa nechám prekvapiť, toto mercato zatiaľ vychádza podľa predstáv

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám nakonec jiného zbývá než se nechat překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby Aguero nebol zranený, tak ho nemajú dôvod púšťať. Lebo hrať len s tromi útočníkmi (Tevez, Balotelli, Aguero) celú sezónu a všetky možné súťaže? To by bolo málo. Takto je to ideálne. Dvaja hrajú, jeden je náhradník a jeden je zranený alebo vykartovaný a podobne.

Reagovat
Benesse

vždy je možné, že do City ešte niekto príde plus ak Edin nebude chcieť len vysedávať na lavičke je skutočne jeho príchod reálny, ale ako som napísal vyššie nechám sa prekvapiť

Reagovat
panca

jak to bonera podelal, tak to pak hodne slusne zachranil

Reagovat
Yanek

Abbiati to je tragédie.

Reagovat
Pipo123

Ten černoch v zálohe Dorie hraje zatiaľ dosť dobre

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom se tam otevírají prostory pro rychlostní hráče jako je Sharaawy a KPB... ale hrajou strašně. ani si ten míč nedají.

Reagovat
Sosi

Asi každý očekává AS, takže snad to bude stát za to. Pro mě největší očekávání letošní Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini, El Sharaawy, Boateng, Robinho, Nocerino, De Sciglio

Bonera, Abbiati

Yepes, Montolivo, Antonini

je to jak sledovat AC Milán za dob Leonardova 4-3-3, až na to že tam není Ronaldinho, který kdyby měl dobrou náladu tak by to rozhodl

Reagovat
GEGE

Milan měl poslední sezony špatné starty sezony,takže dneska sem neočekával nic extra.SNad tam druhý poločas něco spadne a vyvarujem se tech chyb vzadu.

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Tohle zatím klidně omluvím tím, že je to milánský podzim, ale kouká se na to fakt hrozně. Člověk by čekal, že aspoň útok bude relativně sehraný, ale Stephan je napravo hrozně utopený a Robinho s Princem se tak akorát snaží. Jinak si prostě nemůžu odpustit, že Flamini je neskutečný tragéd. Do druhé půle bych ho stáhl a zariskoval s Urbym, Doria se zatím jeví hodně bezzubě.

FORZA MILAN!

Reagovat
Inzaghi

Příšerná sestava, dresy, návštěva i výkon. Připomíná mi to průběhem to, když hrajete v Pro Evu za nějakej slabej tým, snažíte se s ním hrát fotbal, ale chybí skill na to, aby s tím někdo něco udělal.. Takže moc nevím, co chce Max měnit, ale moc mu nezávidím. Je potřeba doufat v nějakej světlej Princův nebo Robinhův okamžik, v jednu nějakou povedenou kombinaci, nebo prostě něco.. Dorie hraje dobře a urvat to by bylo super. FORZA MILAN!

Reagovat
CubONE

dresy su pekne aj ked minulorocne boli lepsie

Reagovat
CubONE

Hroza....El Shaarawy dole, ja fakt neviem preco hra v zaklade Flamini tiez hroza, takze dufam, ze pride Pazzo a Urby, dole El Sha a Flamini

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

ze neni top kvalita je jasny, ale aspon jsem cekal ten slibovanej allegriho behavej fotbal. Zatim poutovy tempo. Robinho prevzal ibrovu roli, jsem zvedavej jak moc ho dokaze nahradit

Reagovat
panca

meli jsme koupit marca, ten by se tam i hodill. Je to bojovnik a ma silu. El sha je nulovej

Reagovat
exot12

Ma niekto link na AC?

Reagovat
CubONE

Channel - 100806 na sopcaste

Reagovat
smazaný uživatel

VYHRAJEME ! FORZA MILAN

Reagovat
Pipo123

Robinho sa mi páči, pôjde to a nie že nie, toto bude jeho sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud se nezvedne Pato tak určitě, protože bude jediným rozdílovým hráčem

Reagovat
Dejwa

dívám se jen od začátku druhé půlky a zatim se mi líbí

Reagovat
CubONE

a on ho da dole

Reagovat
Dejwa

Pazzo.. tak to su zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doria

Reagovat
Pipo123

Robinho jediný hráč čo to vie rozhýbať a on ho dá dolu ?

Reagovat
panca

robinho sel dolu to si dela prdel ne? Jedinej hrac, kterej trochu hral

Reagovat
smazaný uživatel

a on vystřídá Robinha... achjo. Flamini měl jít dolů. až na Antoniniho a Montoliva je to do jednoho bída.

Reagovat
GEGE

Jestli nebyl Robinho zraněný tak to nechapu...

Reagovat
Pipo123

Nebolo mu nič, mal aj dosť nervy a vravel niečo Alegrimu... nebol spokojný

Reagovat
panca

ja myslim, ze nebyl. Kdyz sel kolem allegriho, byl nejakej nastvanej a cosi mu rikal

Reagovat
smazaný uživatel

Allegriho fail s tim Robinhem.. zranenej by byt nemel podle jeho reakce na stridani!

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi tento nový Milán ako to nazýval GATTUSSO.

Reagovat
Milan.B

ty tu neprovokuj a staraj sa o Merdazionale

Reagovat
smazaný uživatel

Stavím sa, že keď prehráte ešte dva zápasy v rade, tak také no name nicky ako si ty, z tadeto odtiahnu

Reagovat
Milan.B

ja fandim AC uz dlhe roky a fandim aj keby hral seriu C sam si no name

Reagovat
smazaný uživatel

otazka kolko prehier interu treba aby si to zabalil

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie byt "no name" nick, ako tu byt pre vsetkych za debila ako ty

Reagovat
homeles8

omg, třeba za pár let to bude yes name nick. Navíc teď AC nijak extra úspěšný období neměl, aby začal mít fanoušky-nefanoušky, něco jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď som začal intezívne fandiť Interu práve ja, tak vtedy sme zrovna vyhrali treble.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Vy môžete o niečom ako treble len potíšku snívať homelos.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně na Serii A nekoukám, ale letos asi kvůli AS udělám řadu vyjímek.

Reagovat
CubONE

Prince

Reagovat
CubONE

Flamini

Reagovat
Alberto Aquilani

LE FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg, 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti, 4 Bradley, 16 De Rossi, 15 Pjanic, 8 Lamela, 9 Osvaldo, 10 Totti.

A disp.: 1 Lobont, 3 Marquinhos, 11 Taddei, 48 Florenzi, 77 Tachtsidis, 14 Bojan, 17 Lopez).

All.: Zeman.

CATANIA (4-3-3): 21 Andujar, 22 Alvarez, 14 Bellusci, 6 Legrottaglie, 33 Capuano; 27 Biagianti, 10 Lodi, 4 Almiron; 28 Barrientos, 9 Bergessio, 17 Gomez.

A disp.: 1 Frison, 3 Spolli, 12 Marchese, 39 Salifu, 8 Sciacca, 24 Ricchiuti, 16 Llama, 7 Lanzafame, 19 Castro, 15 Morimoto, 25 Antenucci, 35 Doukara.

All. Maran.

Reagovat
Pipo123

Kurna tiež musia dávať všetky zápasy v jednom čase zrovna na vás som zvedavý dosť

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Tachs na lávce, říkal jsem.

Reagovat
Alberto Aquilani

bol zranený , moc netrénoval ....škoda , chcel som ho skor vidieť ako Bradleyho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stek

prekvapil ma Bradley v zaklade a trosku som dufal, ze Lamela si posedi, aby sa prebral z letargie a zahra si jeden z dvojice Bojan-Lopez, ktori hrali v priprave dobre

inak sledujem vsetky spravy o AS, ale nieco mi asi uslo, preco nie je Marquinho ani na lavicke?

Reagovat
Alberto Aquilani

aa fakt , ale IMHO to nebude cela lavička , lebo teraz má byť na nej 12 hráčov , nie ? Inak Marquinho moc v príprave nehrával , len striedaval ...

Reagovat
Alberto Aquilani

pozerám znova romanews a už je tam dopísaný ....

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho vidim tak na zaklad nebude mat asi nikdy, ale ako nahradnik je kvalitny a som zvedavy ako bude dnes vyzerat ta zalohe, iba jeden tvorivy hrac

vo fortune kurz 14 na to, ze oba timy daju gol v oboch polcasoch, bol by hriech nezahrat si to aspon za 3€

Reagovat
Dejwa

Flamini

Reagovat
olis

Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

Super, vyšla mi stávka, že Sampdoria vyhrá Len škoda, že som to stavil až v 92.minúte. Nevadí, aspoň budem mať pár centov na rožky

Reagovat
GEGE

5 dní zbýva do konce mercata.Takže pokud nepřijdou posily tak AC Milan čekají zase temnější časy....

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

fandit tenhle rok ac bude slusnej ocistec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí vstupu do nové sezony z pohledu AC Milan.

Odešlo hráčů: 14 z toho základní sestava 6

Přišlo hráčů: 7 z toho základní sestava 1

Zraněno hráčů: 5 z toho základní sestava (momentálně) 4

A přes to všechno jsme mohli v klidu vyhrát, nestalo se, ale my budeme fandit pořád. V časech dobrých i zlých. FORZA MILAN!!!

Reagovat
Milan.B

fandime dalej FORZA MILAN!!!!

Reagovat
olis

tuto sezonu si pravdepodobne AC a Inter vymenia pozicie ael po prvom kole tazko hovorit

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jenom dobře že se prohrálo, snad se teď začne trh hýbat.

Reagovat
Pipo123

PROBABILI FORMAZIONI

ATALANTA (4-4-1-1): Consigli; Bellini, Lucchini, Manfredini, Peluso; Schelotto, Cigarini, Biondini, Bonavantura; Moralez; Denis. A disp.: (Frezzolini, Polito, Matheu, Raimondi, Ferri, Cazzola, Brivio, Kone, Tiribocchi, Parra) All. Colantuono

Indisponibili: Capelli, Carmona, Ferreira Pinto, Marilungo, Radovanovic

Squalificati: Stendardo

Diffidati: nessuno

LAZIO (4-1-4-1): Marchetti; Konko, Biava, Dias, Lulic; Ledesma; Mauri, Gonzalez, Hernanes, Candreva; Klose. A disp.: (Bizzarri, Berardi, Scaloni, Cavanda, Cana, Onazi, Rocchi, Floccari, Kozak, Zarate)

Reagovat
Jajinek

ten útok na lavičce je strašně nabušenej. Floccu a nebo Kozáka bych pustil.

Reagovat
Pipo123

Len to nie, rovnakú chybu nerobme ako minulý rok keď tragéd Rocchi bol jediný hráč čo bol ok a hral hovno

Reagovat
Jajinek

pokud budete hrát na 5 záložníků (a to ještě nehraje Ederson), tak mít 4 útočníky na lavičce a jednoho na hřišti je fakt bláznovství. Pokud odejde Flocca, je tam pořád Kozák a Zarate do rezervy a Rocchi hrát nemusí...

Reagovat
Pipo123

Nesúhlasím, Zarate nebude hrať útočníka a bude striedať vždy niekoho na kraji, ! Mauri, Candreva?! Rocchi na to nemá a ten bude rád za 10 min na ihrisku, Kozák je zasa priemer a jediný naozaj kvalitný útočník je Floccari. Takže v konečnom dôsledku tam je málo kvality a Kozák sa zíde na rozbíjanie súperovej defenzívy.

Reagovat
Jajinek

tak bych prostě pustil Rocchiho.

Reagovat
smazaný uživatel

La Samp dobře, kvůli Cirovi jim to přeju

Reagovat
Jajinek

Pescara: 77 Perin; 2 Zanon, 4 Cascione, 5 Capuano, 6 Romagnoli, 14 Balzano, 17 Weiss, 18 Colucci, 20 Nielsen, 80 Jonathas, 99 Caprari.

A disposizione: 22 Anania, 8 Bjarnason, 9 Abbruscato, 10 Celik, 15 Bocchetti, 16 Brugman, 19 Chiaretti, 23 Cosic, 26 Blasi, 88 Terlizzi, 90 Ragusa, 93 Quintero.

Allenatore: Vincenzo Stroppa

Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 21 Gargano, 19 Cambiasso, 14 Guarin; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.

A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 24 Benassi, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 81 Longo, 88 Livaja.

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Reagovat
Jajinek

takže Cassano nakonec základ, to jsem upřímně zvědavej, jak to po té strašné fyzické přípravě zvládne. (za to si ale může sám).

Jinak těch zranění a zůzných absencí je moc. Krom Coutinha, Jonathána a Samuela máme na lavičce mateřskou školku.

Z nejrůznějšíchdůvodů chybí Handanovič, Maicon, Pereira, Chivu, Stankovič, Mariga, Mudingayi, Palacio, Obi a Alvaréz. To je skoro celé 11ka!!!!!

Reagovat
Dejwa

Toncek v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperi Zaba so Silvestrem? Som dufal ze tam hodi Waltra

Reagovat
Jajinek

Wally je lehce zraněný

Reagovat
cresposuper

Jj, to som si práve nebol istý... Inač škoda, že Juan neabsolvoval prípravu, čo som videl , tak mi prišiel celkom slušný .

Reagovat
Jajinek

Reagovat
cresposuper

Čo sa divíš? Ako 4.stopéra by som radšej videl jeho než Ranocchiu..

Reagovat
Jajinek

já se na něj poslední dobou zaměřil a nemůžu říct o jediném dotyku s míčem či sboujem, o kterém bych řekl, že ten kluk má talent. na OH nemastný neslaný, držel ho Silva a i tak působil nervózně. Po návratu se pak vůbec nechytal. A když střídal proti Vaslui, tak to byl dost vtip...

...neříkám, že je špatný, vlastně ani neměl šanci se ukázat, ale vážně by mě zajímalo, co si teda viděl, že ti přišel slušný...

Reagovat
cresposuper

Ok, videl som ho iba 3 polčasy..

Reagovat
Jajinek

a co ti na těhc 3 poločasech přišlo dobrého?

Reagovat
cresposuper

Zdal sa mi pozične istý a nezmtkoval

Reagovat
Jajinek

a které poločasy jsi viděl?

Reagovat
cresposuper

Priateľský zápas za Inter a nejaký súťažný za Internacional (?). Pozriem sa potom do notebooku, ci ho tam este nemam.

Reagovat
Jajinek

v tom přáteláku se mi právě moc jistý nezdál a byla z něj cítit nervozita. Zbytek nevím.

Reagovat
cresposuper

Ten prvý polčas mal slušný, keď hral stopéra.

Reagovat
Jajinek

2x zkazil rozehrávku a 3x ho ti Tunisani obehráli ve fyzickém souboji, cožza něj celkem dobře hasil Silvestre. Nevím no...

Stejně tak si prosazoval Livaju, který zatím neměl dobrý dotyk s míčem...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som ho este hrat nevidel, ale potom neviem ako to ze ho Menezes furt dava do zakladu repre ak je fakt tak zlyako o tu davate dole. Pokial viem hrava zaklad aj v priatelakoch repre aj za starych, nie len U`23

Reagovat
Jajinek

já neříkám, že je zlý...jen jsem ho zatím dobře zahrát neviděl. Což není tak divné, když jsem viděl dohromady asi 4 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak videl som jeho rôzne zápasy a zatiaľ sa neprejavuje v dobrom svetle. Pozeral som ho ako hral napríklad aj za Primaveru. Tam nahral súperovi do 100% šance

Reagovat
lnterista

ja videl jeho prvni dotyk s micem a mic mu utekl do autu

Reagovat
Votas

Reagovat
M11

Reagovat
cresposuper

Nepáči sa mi obrana, tá vyzerá dosť slabo, ale lepšie sa asi poskladať nedala. Cassano a diamant.

Reagovat
smazaný uživatel

AC se zvedne ! a KAKA pomuze! Body si vezmem zpet od Juventusu! FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC je na sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime ako bude na tom tvoj milovany Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ked to tu clovek spomenie pred sezonou, normalne sa tu nanho ludia oboria ako na nejakeho satana ze ako si to vobec dovoli povedat

Reagovat
olis

LE FORMAZIONI UFFICIALI -

PALERMO: 1 Ujkani; 4 Cetto, 25 Von Bergen, 6 Munoz; 31 Pisano, 5 Barreto, 23 Donati, 21 Brienza, 14 Bertolo; 11 Hernandez, 10 Miccoli (cap.). A disposizione: 99 Benussi, 3 Di Matteo, 7 Viola, 8 Migliaccio, 15 Milanovic, 19 Budan, 20 Arevalo Rios, 22 Brichetto, 29 Garcia, 50 Sanseverino, 89 Morganella. Allenatore: Giuseppe Sannino.

NAPOLI: 1 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro (cap.), 5 Britos; 11 Maggio, 85 Behrami, 88 Inler, 17 Hamsik, 6 Aronica; 24 Insigne, 7 Cavani. A disposizione: 22 Rosati, 2 Grava, 4 Donadel, 9 Vargas, 15 Colombo, 20 Dzemaili, 21 Fernandez, 55 Gamberini, 77 Bariti. Allenatore: Walter Mazzarri.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasu obranu dnes poriadne prevetra Vlado, som na to zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna dilema..mam kukat AS ktory ma strasne zaujima s tym utocnim futbalom, alebo Pescara-Inter kvoli Weissovi a mestskemu rivalovi...hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

na koho koukat?

Reagovat
smazaný uživatel

na nejakú porno herečku

Reagovat
smazaný uživatel

26.8. 2012 SEZONA 2012/2013

ZEMANOVCI ,GLADIATORI !!!!

predchadzajuca sezona bola velmi nepodarena,smiali sa nam,bili nas....kazdy fanusik AS ROMA musel trpiet ,zacalo to zahanabujucim vyradenim zo slovanom,v lige nasledne hned 1 kolo porazka a aj najvacsi optimisti stratili nadej.boli to muky,utrpenie ,bieda, vysledkom bolo ze po mnohych rokoch nehrame pohare ale je nacase dat za timto velku ciaru ,fanusikovia Rima si ten kalich utrpenia museli vypit az do dna ,uz je to minulost a treba dat za timt velku ciaru -------------------------------------------- NOVY RIM .... z tych hracov co tu boli pred 3-4 rokmi zostali len minimum,mame mlady kader ale zaroven aj vodcov co maju skusenosti -totti,de rossii,burdiso.,.......chvile cakania sa skoncia o par minut.....verim tomuto muzstvu verim rimskej legii.....dlhe roky sme nevyhrali 1 zapas podme to konecne prelomit !!!!!!!!!!!!!!!!!! ............

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROMA BOJUJTE ZA RIM ZA VECNE MESTO,ZA VLCIU SVORKU ,GLADIATORI RIMA POVSTANTE A BOJUJTE SRDCOM ZA AS RIM V ARENE NAZVOM STADIO OLIMPICO ,GLADIATORI,RIMSKI BOJOVNICI !!!!!!!!!!!!!!!!!.........AS ROMAAAAAAAAAAAA AS ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pipo123

Já hrať pod tebou futbal a ty mi toto pred zápasom nakričať v kabíne, tak vyplujem dušu pre teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Těším se. Snad u toho vydržím celých 90 minut.

Neznám skoro polovinu týmu, jdeme do sezony bez Palacia, většina loňskýho základu sedí na lavičce. Těšim se na ofenzivní trojku, absolutně netušim, co čekat od zálohy, ale snad aspoň obrana bude s Freyem trochu pracovat.

Hraje se na Marassi, nemůžeme si dovolit na začátek rupnout. Bůh ví, co by pak prováděl Preziosi.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO !!!

nejaký kvalitný link?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam miliardu inych povinnosti dnes, ale iebat na to, dnes hra Inter proti Weissovi, nesklamte ma

FORZA INTER

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky dobrý link/kludne aj Sop na AS ?

Reagovat
spider_8

Taky bych rád Ideálně Sop

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

nejde , boha jeho :D

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš to spustiť cez VLC player

https://www.youtube.com/watch?v=HHOzVrTGg94

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

ešte to ani nezačalo a už ma serú linky .....mám jeden čo je pozadu asi o 2-3 minuty ale tiež seká

Reagovat
smazaný uživatel

kratese rima,dres rima ,pohar tottiho do ktoreho pojde pivko

Reagovat
Jajinek

díky Bohu za ty dresy!!

FORZA INTER!!!

Reagovat
Slejdy

jde vam Bet ?

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide

Reagovat
M11

ano

Reagovat
lnterista

ja se tak tesim...doufam ze budem hrat dobre

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

pekna navsteva

Reagovat
terry

Mě to na tom betu tak nebaví sledovat. Stadion naprosto ztišenej, prakticky se míhají jen obrázky a komentátor do toho fundovaně jen předčítá jména těch, kteří mají míč.

Reagovat
smazaný uživatel

6. minuta a uz mohli ist hraci Catanie 3x sami na brankara...

Reagovat
terry

Aha. Tak až teď jsem zjistil, že ty sestavy, co jsem před zápasem četl, si se mnou slušně vytřeli prdel. Nakonec je to prakticky stará dobrá klasika.

A já se jenom ptám – kde je Immobile?

Reagovat
smazaný uživatel

na vozicku

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss ....ty slizký smradľavý had

Reagovat
lnterista

co je tam v te anglii uci?

Reagovat
sinter

vitaj v taliansku Weissiček

Reagovat
smazaný uživatel

to len mne na bete zapas roma-catania pocut 2 komentatorov naraz

Reagovat
smazaný uživatel

a ha ha ha Vlado ako nafilmoval

Reagovat
rossoneri89

Weiss aky nervozni ...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden talian druhy angliccan co s tim bet mate

Reagovat
olis

toho Ujkaniho asi nikto neucil odkopy

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeee

Reagovat
terry

Jorqueeera

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL WES

Reagovat
Jajinek

Milito je prostě božíííí!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti zaškolil Weissa ako sa to robí ..muhahahááááá

Reagovat
smazaný uživatel

anglicky-taliansky komentator naraz sa neda pcuvat

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
lnterista

dneska ordinujem

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOL

Reagovat
Pipo123

Krásna akcia a GOOOOOLLL Hernanes !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano hezky, válec :)

Reagovat
Jajinek

hohoooooooo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, už nám to začalo, tak ať je z toho ten 2. flek. Jinak zatím super.

Reagovat
sinter

2.flek?

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma byt ten superofenzivny futbal?

Reagovat
panca

FU. Jdu koukat na real

Reagovat
smazaný uživatel

zradca

Reagovat
smazaný uživatel

Gargano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tak to je nádhera, prechod do útoku je krása, narážačky, patičky atd, Hernanes, Candreva, Mauri, Lede, Klose wauuu som v šoku ako pekne a rýchlo hráme

Reagovat
alcantara

Nejaky link na Napoli?

Reagovat
terry

Kde, prosim, seženu aktuální a správný sestavy? Já už si na to teda víceméně přišel sám z přenosu, ale jenom si to chci potvrdit. Immobile totiž samozřejmě hraje, to jen Livesport si hraje se mnou.

Reagovat
M11

taky jsem¨se uz u Livesportu nachytal.. jinak urcite sestavu najdes na gazzette

Reagovat
terry

Já si právě pak vzpomněl, že už loni to tam mívali zápas co zápas blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo, fungující a nesekající se link na Janov - Cagliari? Díky

Reagovat
terry

Bet365.com

Reagovat
lnterista

Guarin zatim nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v přípravě se mi nelíbil. Za ty prachy, nevím nevím....

Reagovat
lnterista

on porad neco vymysli a nic z toho spis naopak

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, že bude přímočarejší a kreativnější...snad najde formu

Reagovat
lnterista

jj taky zklamani zatim

Reagovat
Jajinek

dává pozdě míč od nohy a celkově ty nohy má děsně pomalé, ale to se vědělo už vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...za těch 13 mega by tam byl lepší hráč...

Reagovat
Dejwa

všechno mu trvá dlouho

Reagovat
Alberto Aquilani

dobrý gol , som si hovoril že ho potrebujeme ....

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to ofsajd? len raz to ukazali z toho pohladu, videl som tam jedneho nasho, ale viaceri boli za liniou, ale je fakt, ze hrame desne

Reagovat
smazaný uživatel

rajem hrozně, ale gol z jasnýho ofsajdu...no nic, musíme vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to ukazovali, ofsajd jak prasa, ale to nic nemeni na fakt ze nehrame nic

Reagovat
smazaný uživatel

Barca style

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzena facka

Reagovat
smazaný uživatel

na bete nepocut divakov len komentaro to je krasne

Reagovat
terry

To je úplně na píču, nedá se na to dívat.

Reagovat
M11

nevim co je to za modu radsi kdyby to bylo opacne

Reagovat
terry

Stokrát radši bych si pustil přenos, kde uslyšim "fotbal" třeba s mongolskym komentářem než tohle. Nehledě na to, že ten komentátor ví o calciu hovno.

Reagovat
Jajinek

Může mi někdo vysvětlit, jak se hráč bez mozku, jako Nagatomo, může pokusit o ofsajdovou past?

Reagovat
lnterista

kamikaze

Reagovat
smazaný uživatel

už dlouho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by se spíše Japoncům do štafety na 4x100m...

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

teď to udělal dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

kokos okrem betu na roma mi nejde ziadny link ,to amici poplatky chcu vyberat ci co

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

po mensich nervoch ale ide dik teraz to otocit

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast ide bez problemov v HD...len po rusky + musis si ten program stiahnut a nainstalovat

http://livetv.ru/en/eventinfo/131666_roma_catania/

Reagovat
terry

Huuu, Jankovič je blázen.

Reagovat
Alberto Aquilani

LLixhtesteinerovi by to už pískli

Reagovat
snuff24

Silvestre taky nebude žádná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

rozehrávka tragická no. spíše mám pokaždé strach,když má balon na noze Ranocchia...

Reagovat
smazaný uživatel

Frey

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Cááááááááááávaníííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť reakcia...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono to offside nakoniec fakt bol .... jebal pes

Reagovat
snuff24

brutal save Castelazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Castelazzi super

Reagovat
alcantara

Cavani

Reagovat
Dejwa

Luca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Cavani teraz znicil vsetkych :D nice one

Reagovat
smazaný uživatel

co sa stalo?

Reagovat
alcantara

Sam meter pred prazdnou brankou tafil brevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 3 metrov sám pred prázdnou bránkou a dal do brvna...

Reagovat
FuckT

3 metre ? :D to vyzeralo skor jak 25 cm :D:D ale tak stava sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

kde to pozeras?

Reagovat
FuckT

http://www.rojadirecta.me/goto/www.livespor.info/ch3.htm

ale na 2 polcas chcem najst nieco lepsie, ale najprv si idem nalozit jest ;)

Reagovat
cresposuper

Tá kvalita v útoku je fakt obrovská.

Reagovat
terry

První půle za náma a určitě to je lepší než horší. Nejvíc je vidět kapitán Jankovič, snaží se nahradit Palacia, ale zatím chybí kvalitní finální přihrávka. Mohl být klid, kdyby Jorquera proměnil penaltu, ale to se nestalo. Až na tu jednu šanci Pinilly se Cagliari k ničemu nedostalo, což je taky dobrý.

Věřim, že pokud se zlepšíme ve finální fázi, tak tam ve druhý půli něco spadne.

Reagovat
Jajinek

Tak zatím se potvrzuje to, jaký bude asi letos Inter. Velká kreativita v útoku (a to ještě nehraje Palacio), dost běhavá záloha (Guarín bez míče skvěle napadá a Gargano má vesmírné nohy), a celkem stojící a děravá obrana. Pescara má rychlůé fobalisty a dostali se do mnoha šancí. Zkušenosti Samuela a Chivua dost chybí.

Na druhou stranu ten útok si sám dokáže šance vymyslet a to je důležité.

Zatím nejzajímavější věcí je prohození Gargana a Camsiassa kdy první z nich hraje DM a druhý LCM...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

útok zatial vyzerá velmi zaujímavo

Reagovat
olis

toto Neapol len tazko dnes vyhra lebo taka smola a nemohucnost pri zakonceni uz mohli vyhravat 3:0

Reagovat
panca

dam sanci rome druhej polocas

Reagovat
alcantara

Hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
FuckT

HAMSIK krasny

Reagovat
olis

Marekiaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo vystavny gol

Reagovat
FuckT

z tohto uhla tam bol asi jeden meter miesta, kadial mohla lopta prejst poza brankara, a Hamsik to tam jebol like a motherfucker

Reagovat
Pipo123

Aký dal ? a kto nahrával ?

Reagovat
olis

tak nadherna bomba hore pod brvno ale sekalo mi to to takze neviem ci som to spravne videl a uz vobec nie kto prihraval

Reagovat
FuckT

nahraval myslim maggio z pravej strany, alebo campagnaro, Hamsik dostal loptu do 16-tky, aj ked bol dost z uhla a musel si ju spracovat, zajebal to k tycke a brankar nemal sancu, pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Také asistencie do fanty nepočítajú...a nejak zakopol, taký asi dal.

Reagovat
FuckT

hh, BIAS - ZAUJATOST ... Kazdopadne, ked Hamsik zakopne 10 az 12 krat aj tuto sezonu, tak ako tie predosle, ja ako fanusik Neapola budem velmi rad a kupim mu ryl s lopatou dpc ;)

Reagovat
Slejdy

no budme radi, ze je to pouze 0-1...snad s tim Zdenek neco udela

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to byt kludne 1:4

Reagovat
Alberto Aquilani

Výborne , kde nechali gule ? Asi v šatni alebo ešte u seba doma v posteli . Výkon bez niakeho ducha , niektorí tam len tak klusaju jak keby práve došli z fronty . Hrozný je Pjanič a Bradley-američan je nový Perrotta , v strede podstate nulový a neviditelný , sem tam sa ale dokáže pripliect do niakej šance . DDR je vtomto systeme napixu ..... absolutne sa hlavne prvych 25 minut nepodarilo zapojiť Balzarettiho , potom ho 2 x našli a boli z toho 2 šance , hlavne ten Lamela , to mohol byť kludne gol . Výborný je zatial Castan a hlavne Stekelenburg , skvele cita hru , je to taky dalsi obranca . Uz hned po poločase tam musi prist Tachtisidis , miesto Bradleyho .....

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som dal dole Daniho, totalne vypojeny z hry a Piris, to je komediant, Lamela trafi v tutovke spoluhraca, taktiez krasa...

Reagovat
smazaný uživatel

prestavoval som si ze na nich vybehneme a tlak ale miesto toho kopa nepresnych prihravok,polcasovy vykon je pod urovnou enriqueho ,1 zapas vsetci si nejako moc nervozny .zdeno v satni treba vytmavit zaludky bud to otocime alebo dostaneme na 0-2 .FORZA ROMA !,poslal by som tam bojana

Reagovat
olis

po prvom polcase velmi spokojny niesom sice dal Marekiaro krasny gol ale s tolkych sanci sme uz mali jasne vyhravat ! dufam ze v druhom polcase este pridame a nepokazia vysledok

Reagovat
FuckT

tak az tolko sanci sme nemali, prvych 20 minut dost dobrych, na 1 zapas sezony velmi dobrych, ale ptm sme Palermo pustili do hry a skoro dali gol, co by nebolo dobre ... hrame lepsie ako Palermo, ale v tej obrane stale su nejake rezervy

Reagovat
olis

jj ale ta Cavaniho cista sanca, potom ta zasekavacka co spravil a sam palil na branu a na poslednu chvilu mu to zblokovali, Insigneho hlavicka a potom Hamsikov pokus o dorazku to boli da sa povedat ciste sance

Reagovat
FuckT

podla mna ani zdaleka, Hamsikova dorazka bola zblokovana obidvoma nohami obrancu, a este tam bol potom dalsi vedla neho, Cavani bol v dobrej pozicii, ale opat tam bola dobre postavena obrana Palerma, ktora ale zabudla na Hamsika, co je ale jedno, lebo Cavani zvolil strelu...

Pre mna to cista sanca nie je, cistejsiu mal Miccoli z tou hlavickou, normalne som prekvapeny, ze to starky Sanctis tak pekne chytil :P

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže máme do sezóny také kvalitné brankárske duo v podaní Caste + Handa. Inak obzvlášť v tomto zápase by to nemuselo dopadnúť dobre. Pescara hrozí, obrana je deravá. Našťastie vyhrávame o dva góly a môžem byť o niečo vo väčšom kľudne. A Cassano 19.minút za Inter a prvá asistencia je na svete. Teším sa, keď bude na tom 100% v poriadku Rím sa už môže teraz pred nami triasť. A to bude hrať ešte Palacio. Obranu musí ešte jednoznačne vystužiť Samuel, táto obranná dvojka je ako z filmu Mat a Pat,

Reagovat
brenk

Lucio’s torn ankle ligament at first seemed set to keep him out for four months, but new reports suggest the Juventus defender could get away with a six-week stop.

Reagovat
smazaný uživatel

Změním stadion Inter si to už pohlídá, škoda že tam Pescaře něco nespadlo.Jdu do Říma, tak snad to Catania uhraje.

Reagovat
lnterista

dal bych tam pak Coutinha misto Cassana

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co jsme sledoval Inter, tak citím z toho týmů takovou větší bojovnost a chuť jak loni.Myslím že letos budou zatápět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je Zdenda v šatně pořádně zmrdal, protože takovýhle výkony bez bojovnosti, nasazení a hlavně srdíčka sme viděli soro celou minulou sezonu. Poďme dát gol a splnit očekávání všch Římskejch srdcí!

Reagovat
smazaný uživatel

Inak som prekvapeny... Pescara je viac nez vyrovnanym superom Interu a hostia mozu dakovat iba brankarovi za to ze este neinkasovali. Strelecke pokusy 6-3, rohy 6-0 pre Pescaru

Reagovat
FuckT

ten nas majster co proste maka stale sa dostal aspon do hry ? ukazal uz nejaky pekny dive ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna najlepsi hrac Pescary prave Weiss Mal tam uz zopar peknych prienikov...

Reagovat
smazaný uživatel

dive bol vo vapne, dostal zltu

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, tam to prifilmoval dost aj ked nejaky ten mini kontakt tam bol... No musis uhrat ze hra dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra dobre,snazi sa o tie svoje prieniky a vidiet ho tam. NA zaciatku mal vela peknych subojov s Guarinom

Reagovat
Alberto Aquilani

tyyyyyč , bože

Reagovat
smazaný uživatel

mama mia ! podme !

Reagovat
Alberto Aquilani

yeees , všetky linky mi jebu .....

Reagovat
terry

MEEERKEEEEEL!

Reagovat
terry

Desítka se nakonec bude trefovat i letos.

Reagovat
terry

Pochopitelně mám ale nejlepší hráče na hřišti na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda chybělo štěstí ale na to se nehraje a když se nepovede jedna nebo deset sezon nezmění to mojí černočervenou DNA. AC Milán je už několik let součástí života a není dne kdy bych na něj nemyslel a věřím že se tým sehraje a tuhle sezonu uhraje ligu mistrů a co bude dál se uvidí každopádně věřím v lepší zítřky.

Jinak k MSgoo je vtipný jak se tady prezentuješ minulou sezonu jsi tady brečel jak o poločase Inter prohrává a radši si tady psal o Zanettim jak malej fracek a snažil se od Interu jako klubu oddělit. Taky je vtipný jak se furt na něčem snažíš nachytat Jajínka a myslíš si že jsi chytrej a strašně tomu rozumíš radši by sis právě z Jajinka měl vzít příklad a chovat se jako člověk protože místo toho aby si ve špatných časech podporoval svůj klub zabavolal ses rozdávání přezdívek hráčům který neexistují a snažil ses to tady obhajovat že to všichni znají.

Reagovat
smazaný uživatel

6 riadkov venovaných mne

Reagovat
snuff24

sakra .. Guarin

Reagovat
smazaný uživatel

BOZE FREDERIK TY SI DREVENY

Reagovat
smazaný uživatel

fantastico osvaldoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

OSVALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEUVERITELNY GOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je ten váš lempl OSVAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Milito perfektný pas !!

Reagovat
Oxbow

Hovnooooooo, slusnej flastr Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

co mu neuznali ,dal teraz nocnice

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo raz zahodi nemozne a chvilu na to je schopny taketo nieco...

Reagovat
smazaný uživatel

a zasluzene, konecne sa to podoba na futbal

Reagovat
Slejdy

Osvaldo parada

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hezký gol Osvalda Jinak zrovna jsme chtěl napsat že AS zatím výkon nic moc, presing je nido neučil.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je Řím kterej sem chtěl vidět!!!

Reagovat
smazaný uživatel

podmeeee pekny tlak

Reagovat
smazaný uživatel

co chybalo kurna

Reagovat
smazaný uživatel

podme Cassano out, Coutinho in!

Reagovat
Oxbow

Lezime na nich jak na medu, tak sakra goly ROMA!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

tOTTI JAK ZA MLADA , KONEčNE DOBRY FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi je mega frajer

Reagovat
Dejwa

Tonda už nemůže..

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinha místo Bradleyho a ještě 2 tam padnou!

Reagovat
Alberto Aquilani

DDR v 2.polke ako vymeneny

Reagovat
smazaný uživatel

a presne aj mna napadlo, ze Totti ako za mlada

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , meter bol pred obrancom a on piskne offside

Reagovat
smazaný uživatel

sudi kde si videl ofasjd

Reagovat
brenk

Má niekto funkčný link an Neapol? Mám ho na tikete a potrebujem, aby tam padli ešte 2 góly, žiadny link mi nefungoval...

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
lnterista

ten ma toho dost

Reagovat
Lubinterista

už začínal vařit

Reagovat
snuff24

díky Cassano , zahral dost dobře a to ještě není 100 % fit

Reagovat
smazaný uživatel

toto nie...

Reagovat
Alberto Aquilani

to neni mozne , co robili

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool Cataniaaaaaaaa

Reagovat
Alberto Aquilani

2.gol z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

do riti kurva ,piris to kde si bol ,druhy taddei

Reagovat
smazaný uživatel

a opět nádhernej gol z ofsajdu!

Reagovat
smazaný uživatel

nam sa mavaju ofsajdy, ktore neboli a Catania z nich da oba goly

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten sudi si už robí fakt velku mastnu piču , abidva goly Catanie z offsidu , teraz jasny faul na Lamelu , pred tym Burdisso ja Lamela faulovany pri rohovom kope , kedy im skoro strhli dres

Reagovat
smazaný uživatel

preco Pjanic dole omg?

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo je najslabší na place

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlas, Bradley a Piris su co?

Reagovat
Alberto Aquilani

Marquinho za Lamelu ? robí si pixu ?

Reagovat
smazaný uživatel

on už má snáď 130 kilo

Reagovat
smazaný uživatel

jesus kristus Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Milito, Milito...

Reagovat
lnterista

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam Longa Strama

Reagovat
snuff24

to je oslomrd ten Ranoccia

Reagovat
lnterista

jestli mu to bude padat nebudu se vubec zlobit

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin-Milito-Coutinho = 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kutyyyy, bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Jajinek

Těžko odhadovat sílu Pescary, ale tohle byl prostě dobrý výkon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Až na stopery ,jinak

Reagovat
Jajinek

náhodou, Ranocchia se mi v druhém poločase líbil. Dokoce předskakoval dobře soupeře. To dělal naposledy před dvěma lety ve Florencii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pre Scudetto Interu

Reagovat
smazaný uživatel

KUTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
FuckT

ten Hamsik je pan, taka nahravka, Maggio pekne zakoncil :)

Reagovat
olis

Super Bikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Marek man of the match nadherne vysunutie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

6-0 to uz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby odpískal tú penaltu...

Reagovat
olis

tak by ste dostali mozno aj viac

Reagovat
smazaný uživatel

aha...

Reagovat
Slejdy

tohle neni dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Už len udržať 3:0 a po dlhom čase pôjdeme pred Juventus ...juchúúúúúúúúúúúúúúúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

Milito dnes 1+2 jeho by sme mali naklonovat

Reagovat
terry

IMMMMOOOOOBIIIILLLEEEEEE!

Reagovat
terry

A fanta se mi rázem slušně rozjela.

Reagovat
smazaný uživatel

supr, prohrajem po dvou neregulérních golech a ještě se nám zraní Franče....

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tomu chýba v útoku? Asi už len Messi

Reagovat
smazaný uživatel

marqinho

Reagovat
lnterista

Gargana jsem si uz taky oblibil

Reagovat
smazaný uživatel

Je o level lepší než Guarin

Reagovat
smazaný uživatel

maju ine kvality, Gargano je maly, vie to s loptou, rozohravka mu ide, Guarin je skor silovy typ s dobrou strelou a dobrym branenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Zeman vstal z lavičky , už je zle ....

Reagovat
smazaný uživatel

strašne ma serie dnešný zápas, dostali sme dva neregulárne góly, ale tá hra je ako za Enriqueho, veľké držanie lopty, milión prihrávok, útok hovno, záloha dve hovná a obrana päť hovien

Reagovat
smazaný uživatel

"Hodně jsme trénovali a složili tady kvalitní mužstvo na to, abychom mohli hrát s každým. Chci lidi fotbalem bavit a chci vyhrávat" Chciet je pekna vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

AS 2 regulérní goly, Catanie 2 goly rozhodčích, co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

dodo do zakladu miesto pirisa

Reagovat
smazaný uživatel

NICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

NICO!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

NICOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Slejdy

pekne se ukazal podme to jeste otocit !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny golik

Reagovat
smazaný uživatel

brvno catania

Reagovat
smazaný uživatel

Tí hráči z Primavery keď prídu na ihrisku, tak sú ako z reťaze urvatí Faulujú a zosekávajú súperov jedna radosť

Reagovat
olis

el matadorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, edu aj prihravka je skvela

Reagovat
smazaný uživatel

Kokso, mal tam padnut

Reagovat
brenk

Napoli Aspoň raz mi urobili radosť...

Reagovat
smazaný uživatel

18 rocny chalan ukazal za 5 minut viac ako Lamela za cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Výborně. Tři body z prvního zápasu doma, čistý konto, co víc si přát.

FORZA GENOA!

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak hrál juraj?

Reagovat
cresposuper

Milito Najlepší.

Reagovat
Pinturicchio

AS jsem viděl od 60 minuty, tragédie. Nejspíš letos budou bavit zase všechny, kromě vlastních fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali sme dobre prvých 15 minút druhého polčasu, po vyrovnaní zase útlm, útok statický, obrana deravá, ale oba góly Catanie neregulárne

Reagovat
smazaný uživatel

2 polcas bol dobry do vtedy pokial sme nedostali na 1-2, podla jedneho zapasu sa neda hodnotit cela sezona

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto je velmi ťažko hodnotiť a niak z toho skladať unahlene záveri , nadavat na Zemana proste po dnešku nemá zmysel , dostali sme 2 neregulerne goly , ktoré ešte aj okrem toho keby boli regulerne vznikli za fakt čudných okolností , kedy sa lopty odrazali presne na nohy hracom Katanie , prvy poločas bol síce oničom , ale druhy konečne hrali to čo maju hrať , zvýšili presing , dobre napadali, 2 krásne goly . Pre mna najlepší hráč Castan a za nim v závese Totti , naopak velke sklamanie Pjanič .

Reagovat
Alberto Aquilani

i ked Marquinho na miesto Lamelu bolo na hlavu padnuté ....

Reagovat
spider_8

Ten Lamela takhle hraje pořád? Vždyť to má být velký talent ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

on je hlavne hrozne na palicu , kopať vie ale je to náladový fracek , niečo jak Menez

Reagovat
smazaný uživatel

AS nemá šanci hrát první tři fleky, nevěřím tomu i když je to první zápas no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem tak nějak čekal, že se tady ukážou fandové Juve aby si kopli njn, nám svaz ani rozhodčí v záasech nepomůžou, tak je holt ty ráči musej oddřít

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A co bylo na golech Catanie špatné?já tam nic nepostřehl.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy z dvojmetroveho ofsajdu, druhy z akcie, ktora sa zacala prihravkou do ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa sem ani nepostřehl.Tak to jo, škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se tomu nedivim, bejt fanoušek Juve, tak nic nepostřehávám dost často

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

pěknej start do sezóny...je na čem pracovat, ale nemuselo by to být takový utrpení, jak loni...hlavně ale Stramala, jak tam poskakuje za tou lajnou a do poslední minuty to prožívá, to je paráda...dneska bych dal MotM dvěma: Diegol a Castellazzi...jen tak dál

FORZA INTER

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa mi tak zdá , že Juventini už len z princípu píšu že AS otras

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že v minulý sezoně při kolika zápasech psali, že to pod Enriquem není zas taková bída, a teď když hrajem o x procent líp, tak sme špatný raději nekomentovat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Já neviděl pokrok, fakt ne.

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš proto, že tam žádný nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, to bezhlave prihravenie okolo vapna bolo trosku rychlejsie ako za LE ja som uz minule pisal, ze nie som zastanca Zemana, po prvom zapase ho uplne odpisovat nebudem, no moj nazor je taky, ze predtym sme aj so slabsim kadrom dokazali nieco uhrat, lebo sme mali dobrych trenerov, teraz je to presne naopak

Reagovat
Pinturicchio

Zvednout se může vždycky, to je jasné, ale jak už jsem psal několikrát, nevěřím vám.

Reagovat
smazaný uživatel

jj kdyby Zeman nepiskoval, možná byl klid.Teď doufám že budete hrát střed tabulky.Už jen kvůli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho byl na ránu. Piris je druhej José Angel. Bradley je posranej až za ušima a to jsem od něj čekal, že se nerozsype. Franta druhej poločas skvělej. Castán

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla reakce

Reagovat
Alberto Aquilani

"AS nemá šanci hrát první tři fleky, nevěřím tomu i když je to první zápas no." Konkrétne , z čoho si toto usúdil ? videl si len druhy polocas ako píšeš , v ktorom bolo AS jasne lepšie , Catania hrala v 11 v vlastnej polke , AS utocilo a malo šance , obidva goly Catanie boli z offsidu ...... neviem , včom bol taký výkon Ríma horší jak včera Juventusu ..... asi len vtom že vám pískli vymyslenu penaltu a nám nie ....

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu ti sem zase hodí ubrrečenýho smajlíka, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím v té obraně nejsou jména.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak to už áno teraz si mi dal dobrý argument

Reagovat
smazaný uživatel

mena nehraju futbal, napr. Castan bol asi najlepsi hrac Rima, zato Piris bol katastrofalny

Reagovat
Pinturicchio

Penaltu všichni Juventini odsoudili, takže si ty kreténské narážky můžeš nechat. V prvním poločase žádný, to jsme hráli stejné hovno jako vy dneska, druhý poločas byl tak o dva levely nad vaším dnešním výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ty vaše trapný kydy o fair-play a podobně? Nebo myslíš "Penalta jasná byla", což je přesně tvůj koment?

Reagovat
Pinturicchio

Trapné kydy? Ty jsi dobrý lofas. Penalta jasná byla, neměla se pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vlastně zapoměl, fair-play je pro tebe to nejdůležitější!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu zase samej Turínskej čurák( čest vyjímkám:))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To chce klid

Reagovat
Pinturicchio

Je to dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš no

Reagovat
Pinturicchio

Tě naučili v mateřské?

Reagovat
smazaný uživatel

ty umíš taky něco jinýho,než jenom házet smajlíky?

Reagovat
Pinturicchio

Tyhle diskuse si ved s někým jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se nedá říkat diskuze, diskutovat se dá pokud má člověk argument, což ubrečenej smajlík v tvym případě, je ten nejlepší argument, kterej můžeš poskytnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ne učil jsem se od tebe...

Reagovat
Pinturicchio

Tak to jsi asi nedával moc pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda dík, že si mi to napsal. Vezmu si to k srdci a budu se chovat ještě víc jak ty

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

začneš víc smajlíkovat?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně je na co se zase dívat, hlavně na konci, nádherně nahoru dolů. (viděl jsem teda jen necelý druhý poločas).

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že budete hrát nahorů dolů pořád.To by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mne osobne su ich vysledky ukradnute, teda okrem 6. a 25teho kola kde verim tomu ze Zeman odide s dlhym nosom

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to aby sme takhle hráli celej zápas, první půle byla jak za LE

Reagovat
smazaný uživatel

první půli jsem neviděl, ale ta druhá fakt super. Sice pár hráčů (Bradley, Marquinho, Piris, Pjanič) je potřeba srovnat, ale jinak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Bradleyho nechápu, že tam nechal celej zápas, to samý že tam dal Marquinha místo Lamely, to tam mohl jít Bojan, jenže bůh ví jak to tam je, jesli trucuje....nevim. A Piris.....nastejno s Rosim, kéž by přišel Torosidis

Reagovat
smazaný uživatel

pak jsem ještě nechápal, proč to ke konci rvali pořád po pravý straně, když to tam Piris s Marquinhem pořád kurvili.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově si myslim, že ta naše pravá strana byla špatně vyřešená. Piris špatný,Lamela bez chuti a ještě se tam ochomejtal Bradley, kterje toho moc nevymyslel, kdyby si vyměnili role s pjaničem, tak by na tý straně bylo víc kreativity a vypadalo by to jinak

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad ten prvy bol strasny

Reagovat
Alberto Aquilani

Hovoril som ze Nico Lopez je najlepší Fanta hráč cena/výkon škoda že ho mám na lavičke , ale Osvaldo tiež gol ....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Zeman nepiskoval, možná byl klid.Teď doufám že budete hrát střed tabulky.Už jen kvůli němu. juventini vas ten zeman musi v snoch aj strasit

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že už to tady od prvního kola žumpa. No nic, tak adios vážení.

Reagovat
10

Římanovi nemůžeš nic říct, už vůbec ne, pokud je to pravda, tohle tady pamatuju od začátku, co sem chodím.

Reagovat
10

samozřejmě čest vyjímkám jako Maritazzi, Slejdy, Romulus...

Reagovat
Alberto Aquilani

jeden z Vás napíše že Rím nič moc , odpíšem mu že prečo si to myslí a on napíše že tie mená v obrane nič moc

Reagovat
Jajinek

Souhlas...ještě bych doplnil, že Juventinovi nemůžeš nic říct, už vůbec ne, pokud je to pravda, tohle tady pamatuju od začátku, co sem chodím. Čest vyjímkám jako ital a někdy ty

Reagovat
M11

Reagovat
10

že zrovna na tebe zapomene

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

sorry

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těšim se až Pintu a spol začnou psát "pravdu" a ne hovna, jak je tady poslední dobou zvykem

Reagovat
panca

jen fanousci ac jsou vyjimky. Uplne v pohode

Reagovat
lnterista

to bylo slabe

Reagovat
panca

a neni to pravda? Fanousci ac jsou ti nejobjektivnejsi a to bez debat

Reagovat
lnterista

jeste slabsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele