Serie A - souhrn 32. kola

05.04.2014, 19:58, aktualizováno 07.04.2014, 22:57
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál nad Livornem a je znovu o kousek blíže k titulu, zatímco AC Milán v pondělí mírně přiživilo své pohárové naděje. AS Řím má po výhře v Cagliari na druhém místě náskok už dvanácti bodů, protože Neapol prohrála v Parmě. Domácí se tím pádem dotáhli na pátý Inter, který jen remizoval s Boloňou. Fiorentina si poradila s Udinese, Lazio porazilo Sampdorii...

Janov CFC - AC Milán 1:2

07.04.2014 21:00

Góly: 73. Christian Abbiati (vl.) - 20. Adel Taarabt, 56. Keisuke Honda

Milánské AC zvítězilo i na Marassi v Janově a nadále živí naděje na Evropskou ligu. V prvním poločase se střelecky prosadil Taarabt, ve druhém pak zvyšoval Honda. Z kopačky Motty přišlo jen snížení, byť Grifové měli spoustu dalších příležitostí.

Tak přeci jenom to jde. Slavnému Milánu se začíná pod Seedorfem dařit. Důkazem jsou toho tři vyhraná ligová utkání v řadě, což se letos stalo vůbec poprvé. Rossoneri také potvrdili, že Janov patří mezi jejich oblíbené soupeře. Rozdíl mezi EL a Milánem činí pět bodů, ve zbytku sezony se tedy máme na co těšit.

Utkání mělo vzestupnou tendenci, první minuty byly z obou stran opatrnější a nic podstatného se až do Taarabtova gólu nedělo. Ještě než se záložník hostí gólově prosadil, ocentroval na hlavu Pazziniho, který ale na balón těsně nedosáhl. Dvacátá minuta už byla gólová. Taarabt zatáhl míč až k vápnu, udělal kličku a tvrdě na vzdálenější tyč vypálil - 1:0 pro AC Milán. Milánští byli následně živější a aktivnější, ale to netrvalo dlouho. Grifové ve snaze vyrovnat převzali iniciativu a AC se muselo bránit. Před koncem poločasu už byl tlak Janova enormní a bylo jen otázkou času, kdy příjde vyrovnávací gól. AC mělo velké štěstí, střela Bertolacciho zamířila těsně vedle a pokus Marcheseho lapil do rukavic Abbiati.

Grifové pokračovali v těžkém náporu i po změně stran. Znovu hrozil Bertolacci, hlavou ale minul milánskou branku. V 56. minutě se hostům povedl protiútok, Keisuke Honda postupoval sám na Perina a janovského brankáře dokázal přehodit. Míč pak pomalu směřoval do branky a ačkoli se obrana Janova snažila seč mohla, brance v jejich síti nezabránila - 2:0 pro AC Milán. A mohlo být hůře, jen o dvě minuty později "olíznul" tyčku znovu Honda.

Ale Janov se ani po druhé brance nehodlal vzdát. Nadále podnikal smělé útoky a obrana Rossoneri byla ve velkých problémech. Několikrát se zaskvěl Abbiati, který měl na dosavadním čistém kontě lví podíl. Lapil ránu jak Fetfatzidise tak i Centuriona či Motty. Obrovský tlak Janova nemohlo AC prostě a jednoduše vydržet. V 74. minutě výrazně zdramatizoval utkání Marco Motta, jenž po zahraném rohovém kopu poslal míč razantně a přesně do šibenice - 2:1. Okamžik na to mohlo být srovnáno, Abbiati předvedl další fantastický zákrok a když už byl překonán, odhlavičkoval míč z branky Méxes.

Gasperiniho svěřencům postupem času přeci jen docházely síly a obrovský tlak upadal. Navíc Milán hrál to, co potřeboval a rozhodně nikam nespěchal. Sudí Banti ještě nastavil čtyři minuty, ale Rossoneri dělbu bodů nepřipustili.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Livorno 2:0

07.04.2014 19:00

Góly: 32. Fernando Llorente, 35. Fernando Llorente

Juventus Turín zareagoval na výhru svého soka z Věčného města ideálním způsobem a dnes večer vyhrál nad Livornem. Toskánský celek se po prohře ocitá v pásmu sestupu a ještě dlouho se mu bude zřejmě zdát o jednom jediném jménu - dvougólovém střelci Fernandu Llorentem.

Boj o mistrovské Scudetto se nám v Itálii zase o něco málo vyjasňuje. V krátkém mezidobí se AS přiblížilo hodně blízko Staré dámě, ještě dnes odpoledne na ni ztrácelo pouhých pět bodů. Vše je ale v tuto chvíli jinak a náskok na Římany se zvýšil o další tři body. Ty zajistil svému celku baskický lev Fernando Llorente, autor obou dnešních branek.

Jen pár dotyků s míčem stačilo Livornu k tomu, aby po hvizdu sudího Gervasoniho zaútočilo. Po nepříjemně zahrané kombinaci se k míči dostal Innocent Emeghara, který se nerozpakoval a vypálil směrem brankáře Gianluigiho Buffona. Zkušený italský brankář si ale poradil a ránu směřující k tyči bez větších potíží lapil. V opakování tohoto miniduelu se opět mohl radovat zkušený Ital, i když tentokrát nepotřeboval využít svých schopností. Emeghara totiž o pár minut později namísto střely volil nepřesnou nahrávku na nabíhajícího spoluhráče.

Ke slovu se posléze dostal argentinský útočník Carlos Tévez, který v současné chvíli spolu s Cirem Immobilem vládne střeleckým tabulkám Serie A. Jeho míčová technika odstavila nepříjemně dotírající protihráče, mezi nimiž Argentinec proběhl a vystřelil. Francesco Bardi se v bráně Livorna zaskvěl dobrým zákrokem, i když míč vyrazil pouze k dobíhajícímu Tévezovi. Muž s přezdívkou El Apache se dostal k další ráně, ale ani ta si místo za Bardiho zády nenašla.

Juventusu podle mnohých pozorovatelů scházel typický útočník světových kvalit, ale zdá se, že jej Stará dáma konečně našla. Vysoký forward Fernando Llorente si náležitě užívá spolupráci s typologicky odlišným Tévezem. Dnes o tom podal důkaz, ale ne pouze ten gólový. V průběhu celého utkání si se spoluhráčem náramně rozuměl a bylo to vidět také z jejich další akce. Španělský útočník skvěle našel svého kolegu, i když ten se mezi tři tyče trefit nedokázal.

Juventus se opírá o skvělou záložní řadu, která funguje naprosto sehraně. Jedním z těch hlavních faktorů je francouzský talent Paul Pogba, který po dvaceti minutách hry prošel k vápnu a hledal nabíhajícího Chielliniho. Střela italského obránce ale mířila nad břevno. Po další sérii nepovedených nákopů na útočnou dvojici se obrana Livorna nesetkala s ideální formou, když nechala Fernanda Llorenteho hlídaného neadekvátně. Po Tévezově nahrávce se vysoký Španěl s míčem u nohy obtočil kolem obránce a vypálil přesně k tyči.

Livorno nedokázalo odpovědět a naopak ještě jednou v krátkém časovém rozmezí inkasovalo. A opět u toho byl především důrazný Llorente. Někdejší hráč Athleticu Bilbao využil svých centimetrů a hlavou umístil centr od Pirla za záda brankáře Bardiho! 2:0 pro Juventus a příslib rozhodnutí na dosah.

Bardi si dnes na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl, protože ostrostřelec Pogba jej zasypával množstvím zajímavých pokusů. Přesto nemohl Juventus do šaten odcházet zcela v klidu - Innocent Emeghara si dobře naběhl na pas a jen díky úsilí vracejícího se Leonarda Bonucciho Livorno nevykřesalo naději. První část zápasu uzavřel Tévez nepřesnou střelou. Deset minut po návratu ze šaten se do blízkosti pokutového území podíval opět Paul Pogba, který nesobecky nahrával nabíhajícímu Llorentemu. Zkušený útočník ale hattrick dnes nepřidal. Trochu laxní přístup Bianconeri mohl potrestat Alfred Duncan, který z pětadvaceti metrů napřáhl ke střele a brankář Buffon měl hodně co dělat, aby jeho pokus vyrazil alespoň na roh.

Hráči Antonia Conteho nikam nespěchali a pohodlné vítězství proti jinak nevýraznému Livornu udržovali. Zvýšit efektivitu před brankou mohl Mirko Vučinić, ale ani jeho pokus se nesetkal s úspěchem. Poslední desetiminutovku zažil na vlastní kůži mimo jiné Simone Padoin, který nahradil Paula Pogbu. Jinak ale závěr zápasu nepřinesl ani góly, ani zajímavé situace. Odevzdané Livorno sice v první půli několikrát zahrozilo, ale ze šaten již přišlo mnohem méně nebezpečné.

Více informací k zápasu

Parma FC - SSC Neapol 1:0

06.04.2014 20:45

Góly: 55. Marco Parolo

Parma dokázala porazit celek, který v posledním kole zvítězil i nad mistrovským Juventusem. Neapol sice měla častěji míč na svých kopačkách, ale utkání rozhodl jediný gól. A ten vstřelil záložník Marco Parolo.

Neapol ještě před utkáním vyhlašovala útok na druhou pozici a vzhledem k jejímu poslednímu výkonu musím říct, že to nebyly jen plané sliby. Ve vrcholné formě se Partenopei opravdu mohou měřit s kýmkoli. Dnes večer ale vrcholnou formu neměli a prohráli o jedinou branku. Šťastným střelcem se stal záložník Marco Parolo, jehož branka z druhé půle popravila Benítezovy svěřence.

Úvodní minuty naznačovaly vyrovnanou partii, protože po Hamšíkově pokusu se zastřeloval také Jonathan Biabiany. Obě rány ale mířily podstatně mimo tři tyče. Po deseti minutách mohlo hostující publikum na Stadio Ennio Tardini jásat, ale branka Neapole neplatila z důvodů těsného ofsajdu. Partenopei vyrukovali na svého soupeře s aktivním napadáním a Parmě se dlouho nedařilo sbírat míče tak dobře. Její nahrávky byly často narušovány pečlivou snahou hostí o zisk míče, což se domácímu publiku samozřejmě nelíbilo.

Neapol se pokoušela vyvinout tlak na svého soupeře, ale ten byl příliš statický a bezzubý. Možná k tomu hodně pomohla i velmi dobrá obranná fáze Parmy, protože v týmu trenéra Roberta Donadoniho nebránila jen obrana, ale v podstatě celý tým. Ten dnes s kapitánskou páskou na ruce vedl zkušený záložník Marco Marchionni, jehož zkušenosti se staly jedním z klíčů celého utkání. První poločas tedy mnoho fotbalové krásy nepřinesl, ale ten druhý se zdál o mnoho lepší.

Vyběhla do něj totiž úplně jiná Parma. V obraně stále prvotřídní, ale nyní aktivní také vepředu. Po rychlém sprintu beka Molinara se obrana Partenopei nedokázala včas zformovat a po deseti minutách od návratu z kabin kapitulovala. O svou nominaci na světový šampionát bojuje mezi jinými také záložník Marco Parolo, i když konkurence na jeho post není právě záviděníhodná. Každopádně, Parolo dobře naběhl k bráně Pepeho Reiny, využil pasu nahrávajícího Cassaniho a míč trefil z voleje naprosto parádně. Reina byl bez šance na zásah a musel pro míč do sítě.

To Neapol viditelně zneklidnilo, takže jsme se dočkali několika ostřejších zákroků. Hamšíkova rána byla zablokována Acquahem, který vydatně vypomáhal také obranné řadě. Rychlík Schelotto málem využil dalšího přesného pasu od Paletty, ale jeho zakončení postrádalo přesnost. Dvacet mnut před koncem se konečně ozvala také největší hrozba v útoku Neapole - argentinský střelec Gonzalo Higuain, Ten sice dobře mířil na bránu Miranteho, ale čelil jeho výborným reflexům, které mu nedovolily vměstnat míč do brány.

Ani Dries Mertens nevylepšil nelichotivou nulu na účtu Neapole. Obléhání brány Parmy nevedlo k ničemu a nepomohl ani makedonský veterán Goran Pandev. Jeho prezence se na hřišti projevila především vytvářením prostoru pro Lorenza Insigneho a spol. Mladý Ital hodně dbal na to, aby se nohy obránců Parmy brzy unavily. Po zajímavém centru se nevysoký útočník položil do rány a namířil těsně mimo! Ani mladík Duván Zapata nepomohl svému celku, protože krátce před koncem namířil svou hlavičku rovněž mimo. Neapol tedy zaváhala a na Vlky z Říma ztrácí již dvanáct bodů. Ducali se naopak mohou těšit ze současného pátého místa, i když se o něj dělí s milánským Interem. Na minulou prohru ale skvěle zareagovali a sen o pohárech není nereálný.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 2:1

06.04.2014 15:00

Góly: 25. Juan Cuadrado, 72. Gonzalo Rodríguez (pen.) - 82. Bruno Fernandes

Fialky si nakonec poradily s Udinese a slaví tři body. Těsnou výhru o jednu branku domácím dopřály zásahy Juana Cuadrada a poté také úspěšného penaltového střelce Gonzala. Zebrám se podařilo alespoň snížit, když se prosadil Fernandes.

Od první minuty se Viola snažila prezentovat své schopnosti a jen útočný faul před šestnáctkou brankáře Scuffeta zamezil slibně se rozvíjející šanci. V páté minutě zápasu se projevily ofenzivní sklony hostí, za něž se do zajímavého úniku dostal Luis Muriel, který rozkmital své rychlé nohy a unikl stíhajícímu soupeři. Na poslední chvíli se však vrátil obránce Gonzalo Rodriguez, který míč včas odklidil. Své šance se pokoušel chopit Ryder, který se objevil na přední tyči a zakončoval, ale netrefil úplně ideálně.

V další šanci Rydera vychytal skvěle zasahující Scuffet, jehož hvězda neustále stoupá. To potvrdil i dnešními zákroky, třebaže ani ty Zebrám nakonec nepomohly. Po Ryderově šanci se k dorážce dostal Josip Iličić, který však míč poslal vysoko nad bránu. Po dvaceti minutách se mohl prosadit také Alberto Aquilani, ale zkušený italský záložník ve snaze o kombinaci s Cuadradem narazil jen na dobře postaveného protihráče. Tlak Violy nadále stoupal a bylo jen otázkou času, než se Fialky dokáží prosadit.

Stalo se tak o pět minut později, když se po neúspěšné hlavičce Aquilaniho dostal zhruba třicet metrů od Scuffetovy brány do zakončení a napálil míč přesně za jeho záda!

Jinak ale první půle zůstávala značně za očekáváním, protože se jednalo o poměrně ofenzivně laděné celky. Do konce prvního poločasu jsme se ale nedočkali ani dalších branek, ani dalších zajímavých akcí. Juan Cuadrado se podruhé zkoušel zapsat mezi střelce dalekonosným pokusem, ale tentokrát se již radovat nemohl - Scuffet byl připraven a rána byla poměrně slabá. Viola zapnula všechny dosud nepoužité motory na sto procent a ve snaze pojistit si vedení vyslala do útoku postupně Aquilaniho a Rydera. Ani jeden z nich však v dobrém postavení nemířil přesně.

Cuadrado se ocitl v hledáčku movitějších evropských celků a dnes jasně dokazoval, že zájem o jeho osobu projevený má své opodstatnění. Po několika kličkách, jimiž se zbavil svých strážců, se Cuadrado opět rozhodl vypálit a jeho projektil mířil jen těsně vedle. To by byla další krásná branka směřující přímo do šibenice. Fialky si druhý gól přesto posléze připsaly, když Danilo fauloval v pokutovém území a sudí byl ve svém úsudku neoblomný. K penaltovému puntíku se postavil obránce Gonzalo Rodriguez a zkušeně poslal Fiorentinu do dvougólového vedení.

Nepozornost stála Zebry další cenné body. Přesto mohlo být vše jinak. Stačilo, aby Lazzari proměnil nabídnutou šanci a z hranice pokutového území poslal míč jinam. Nastřelil ale jen brankáře Neta. Ten si další důležitý zákrok připsal proti Murielovi. Fialky mohly definitivně rozhodnout, ale nabíhající Rodriguez poslal míč po dobrém centru ze strany jen nad bránu! Deset minut před koncem utkání Zebry zdramatizovaly vývoj zápasu, protože Bruno Fernandes centroval před bránu a po nepříjemné rotaci skončil míč až za zády bezmocně vyhlížejícího Neta!

Uklidnění pro pocuchané nervy fanoušků domácího týmu mohl přinést opět Cuadrado, ale po rychlé kombinaci napálil z dobré pozice jen břevno! Centrovaný míč nedostal za Netova záda ani Widmer, takže body zůstávají ve Florencii.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Turín FC 1:2

06.04.2014 15:00

Góly: 2. Gonzalo Bergessio - 79. Alexander Farnerud, 83. Ciro Immobile

Catania bojovala na domácí půdě velmi udatně a patří jí chvála zejména za první poločas, ale ten druhý již patřil jednoznačně hostům z Turína. Deset minut před koncem po velkém tlaku Slonů vsítil remízový gól Farnerud a pár minut poté poslal hosty do vedení Immobile.

Utrpení Catanie se pomalu chýlí ke konci. Nebude to ale konec pozitivní, protože se zdá, že Sloni budou v příští sezoně bojovat ve druhé lize. Dnes sice dobře začali, ale proti Granatě špatně skončili. Už ve druhé minutě v pozitivním slova smyslu šokoval domácí fanoušky Gonzalo Bergessio, který využil důrazu Jaroslava Plašila a po jeho vybojování míče a nahrávce od Francesca Lodiho v souboji s brankářem Padellim uspěl.

Turín se pokoušel o rychlou odpověď a opět spoléhal především na útočné duo v podání Alessia Cerciho a Cira Immobileho. Spolupráce těchto dvou hráčů ale úspěch neslavila. Jeden pas střídal druhý a oba celky se snažily dojít výhry. Po ráně El Kaddouriho hlediště zašumělo, Cercimu v rozhodující chvíli odskočil balon. Věhlasná standardní situace byla často doménou Francesca Lodiho, ale dnes mu nebylo přáno - jeho rána skončila mimo třemi tyčemi.

Hosté si svou velkou chvíli nechali až na samotný závěr první půle. Cerci sklepl míč v pokutovém území na nabíhajícího Řeka Tachtsidise, který ale v obrovské šanci neuvěřitelně zaspal a minul téměř odkrytou bránu! V prvním poločase se na straně každého týmu dostavila zranění, která donutila oba trenéra k neočekávanému střídání. Po Kurtićovi se zranil také Peruzzi, takže na hřiště se dostali Farnerud a Biraghi.

Catania se v průběhu druhého dějství ze hřiště zcela vytratila, za což mohla především zvýšená aktivita na straně Turína. Deset minut po změně stran sek centru dostal obránce Darmian, který našel nabíhajícího útočníka Cira Immobileho. Toho ale ustrážil brankář Andujar. O vyrovnávací branku se pokoušel také Kamil Glik, který z voleje trefil jen brankáře Andujara. Tlak Turína stoupal a hráčům Catanie začalo být horko. Patnáct minut před koncem jim bylo ještě hůř, když se do šance dostal Riccardo Meggiorini a proměnil ji! Sudí ale zklamal nadšené hostující fanoušky, když viděl ofsajd.

Jen o dvě minuty později se již ale mohli radovat znovu a tentokrát již regulérně. El Kaddouri našel skvělou nahrávkou za obranu nabíhajícího Farneruda a střídající hráč srovnal. A nebylo to všechno, protože o čtyři minuty později se prosadil ještě Ciro Immobile. Ten se k míči dostal po hlavičce Kamila Glika a střelou k tyči dokonal obrat! Catania může nadále o zachování prvoligové příslušnosti jen snít, Turín spasil střelec Ciro Immobile.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Sassuolo 0:2

06.04.2014 15:00

Góly: 33. Nicola Sansone, 71. Nicola Sansone

Fotbalisté Sassuola výrazně oživili své šance na konečnou záchranu, když přerušili Atalantě šestizápasovou sérii výher. Trenér Colantuono vyhlásil útok na Evropskou ligu, ale svěřenci trenéra Di Francesca mu udělali čáru přes rozpočet.

Vítězství Sassuola je určitě hodně překvapivé, vzhledem k tomu, co v minulých kolech Atalanta předváděla. Jenomže nováček soutěže předvedl výbornou produktivitu a celek Bergama dokonale zaskočil.

Bergamo ale začalo dobře a v první čtvrthodině Pegolovi pořádně zatopilo. Ránu Estigarribii Pegolo vyrazil před De Lucu a fantasticky si poradil i s jeho dorážkou. Za chvíli musel hasit nebezpečí zkušený Mario Yepes! Ve 26. minutě napřáhl De Luca a na místě byl opět skvělý Pegolo. Atalanta své šance nevyužila a byla za to krutě potrestána. Ve 34. minutě totiž šokoval domácí příznivce Nicola Sansone. Obrana Atalanty ho nechala výpálit a Sansone se trefil přesně k tyči - 1:0 pro Sassuolo.

Takovýto průběh utkání Atalanta určitě nečekala a nejspíše na něj ani nebyla připravena. Veškeré ofenzivní snahy byly najednou utlumovány hostující defenzívou. V 71. minutě navíc Nicola Sansone stříleným centrem překvapil Consigliho podruhé a to byla pro Atalantu definitivní rána, ze které už se nevzpamatovali. Sassuolu stačily jen dva údery a tým, který předtím nasbíral šest výher v řadě byl vyšachován.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Řím 1:3

06.04.2014 15:00

Góly: 89. Mauricio Pinilla (pen.) - 32. Mattia Destro, 56. Mattia Destro, 73. Mattia Destro

Římané zvládli své odpolední utkání a čekají na výsledek zápasu Juventusu. Hlavním hrdinou zápasu se stal ve skvělé formě hrající útočník Mattia Destro, který se radoval z hattricku. Brankář Morgan De Sanctis čisté konto neudržel, ale mrzet jej to nemuselo.

Boj o mistrovské Scudetto se začíná dramatizovat, alespoň na pár hodin. AS Řím totiž konečně prorazilo svou mizérii na Sardinii a vyhrálo zde 3:1. Návrat na domácí stadion si odbyl Radja Nainggolan, který posílil Vlky právě z Cagliari. Svěřenci trenéra Diega Lópeze měli další velkou motivaci spočívající v boji o záchranu. Porazit ve formě hrající Giallorossi byl ale dnes příliš náročný úkol, protože ti spoléhají především na střelecké štěstí probouzející se hvězdy Destra.

Pouze na střídačku usedl kapitán Francesco Totti, který jen v roli diváka sledoval první akci svých spoluhráčů, jež díky akci na jeden dotyk vyšachovali domácí obranu. Od úvodu dávali Římané jasně najevo svou dominanci a chuť napínat své fanoušky do posledních dní sezony. Radja Nainggolan se pokoušel vysunout nabíhajícího Destra, poté se chtěl prosadit individuálně. Ani jedna z možností se ale neukázala jako ta nejlepší.

Obranu AS větralo zejména duo Cossu - Nené, s nimiž měli stopeři AS velké problémy. Rychlé nohy Neného donutily Benatiu faulovat, z čehož mohl rezultovat volný přímý kop. Ten se ale Nenému vůbec nepovedl a brankář De Sanctis si oddechl. Půl hodiny se AS nemohlo dostat do velké šance, ale vzápětí si vše vychutnal mladík Mattia Destro. Ten stále živí brazilský sen, protože po těžkém zranění se vrátil na trávníky ve velké formě. Dnes odpoledne si připsal první gól po krásné akci Římanů, kteří potrestali nevyužitou akci Cagliari rychlým brejkem a po spolupráci Gervinha s Destrem italský útočník zakončoval do prázdné brány.

Cagliari se krátce poté dožadovalo odpískání penaltového kopu, když se z pohledu diváků porušení pravidel dopustil Castan. Po nastřelení jeho ruky ale sudí Massa nepískal. Jeho píšťalka se ozvala pouze na znamení hvizdu konce první půle. Ta druhá zastihla v lepším rozmaru Římany, které ještě posílil střídající řecký obránce Torosidis, jenž nahradil mladíka Romagnoliho. Tlačilo také Cagliari, které si snažilo zabezpečit vyrovnávací branku díky snaze Cossua, ale na poslední chvíli zaskočil pohotový Castan.

Další šok pro zklamané Cagliari se dostavil o pár minut později, když ze spolupráce s Nainggolanem maximum vytěžil opět Destro. Talent, který své schopnosti začal rozvíjet v Interu Milán, si naběhl za nepozornou obranu a přesně zamířil k tyči!

A nebyl to jediný světlý moment Římanů. Svěřenci trenéra Rudiho Garcii před sebou svého soka tlačili, excelovala například míčová technika Miralema Pjaniće. Ke gólu sice jeho kombinace s Castanem a poté s Nainggolanem nevedly, ale pro oko diváka to jistě nebyla špatná podívaná. Destrovi se sice nepodařilo zakončení rychlého protiútoku, ale z následné akce se již radovat mohl. Do role asistenta se vtělil Alessandro Florenzi, který našel bezchybným pasem nabíhajícího hráče AS a ten už si poradil.

Přesto AS opět trochu zaspalo v závěru utkání. Nejprve mohlo inkasovat ze spolupráce Contiho s Ibarbem a následně se ocenění za svůj zákrok dočkal také Mehdi Benatia. Po jeho faulu už se pískalo, takže nařízený pokutový kop proměnil Mauricio Pinilla. Giallorossi si vedení zcela jistě zasloužili a pojistili si druhé místo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 2:0

06.04.2014 12:30

Góly: 42. Antonio Candreva, 73. Senad Lulić

Lazio se přiblížilo Evropské lize, když porazilo Sampdorii 2:0. Hostům nepomohlo ani vyloučení Biglii, po kterém hráli téměř celý druhý poločas v početní výhodě.

Olympijský stadion v Římě příliš záživnou kulisu nenabídl. Domácí fanoušci protestovali proti prezidentovi klubu Claudiu Lotitovi a nedorazili. V poněkud komorní atmosféře se zpočátku hrál opatrný fotbal, přeci jenom důležitost byla velká. Až po dvaceti minutách se v útoku předvedla Sampdoria. Na malém vápně Lazia rozpoutala pořádný závar, ze kterého ale nedokázala protlačit míč do branky. Chvíli na to vypustil pumelenici Gabbiadini, ale Berisha nakonec nemusel zasahovat. Také na druhé straně pálil mimo tři tyče Candreva, ovšem Lazio se nakonec vedoucí branky dočkalo. Na sklonku prvního poločasu si na Keitovu přihrávku naběhl Candreva a střelou na vzdálenější tyč překonal Da Costu - 1:0 pro Lazio.

Po přestávce to byla opět Sampdoria, kdo hýřil větší aktivitou. Střelecké štěstí znovu vyzkoušel Gabbiadini a Berisha předvedl dobrý zákrok. Střelu vytěsnil na rohový kop, ze kterého hosté už nic nevytěžili. V 56. minutě předvedl zbytečný zákrok na Krstičiče Biglia a sudí ho po druhé žluté kartě vyloučil. Biancocelesti si zkomplikovali zápas a ve zbytku utkání je čekal hodně náročný úkol - ubránit nájezdy Mihajlovičovy družiny.

Paradoxně se ale žádný tlak Sampdorie nekonal. Lazio se semklo a navíc čtvrthodiny před koncem přidalo druhou trefu. Senad Lulič nedal Da Costovi vůbec žádnou šanci a Lazio bylo blízko tříbodovému zisku. Janovští to ještě zkoušeli a měli šance, po sudím se dokonce dožadovali pokutového kopu, avšak neúspěšně. Když pak v nastaveném čase nevyšla ani Palombova rána, vyšli hráči Dorie naprázdno. Lazio duel vyhrálo a přiblížilo se vytoužené Evropské lize.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 2:2

05.04.2014 20:45

Góly: 6. Mauro Icardi, 63. Mauro Icardi - 35. Michele Pazienza, 73. Panagiotis Kone

Ani napotřetí v řadě nevyzráli fotbalisté Interu Milán v domácím prostředí na Boloňu a to v závěru zahrávali penaltu! Hosté si ze stadionu Giuseppe Meazzy odváží velice cenný bod za remízu 2:2. Ztráta Nerazzurri je tak hozenou rukavicí pro aspiranti na evropské poháry.

Boloňa si v předchozích dvou sezonách odvezla ze hřiště Interu vždy plný počet bodů, ale při vší úctě v tomto utkání pořád byla velkým outsiderem. Málokdo čekal, že hosté znovu získají body, ale Boloňa si je svým výkonem zasloužila.

Začátek utkání se vyvíjel přesně podle papírových předpokladů. Nápor Interu vyústil už v šesté minutě v první branku zápasu. Nagatomův centr dopravil do sítě rovnou z první Icardi a Inter vedl 1:0. Zahrozili i hosté, hlavičce Cristalda scházelo opravdu málo. Po půlhodině hry pálil rovněž jen těsně vedle Palacio a na ukazateli skóre stále svítilo jen 1:0 pro domácí Inter. Platit to však mělo už jen šest minut. Michele Pazienza z dorážky zajistil srovnání a Mazzarriho svěřenci odcházeli do šaten za pro ně neuspokojivého stavu 1:1.

V Miláně se hrál dobrý fotbal a také druhé dějství nabídlo spoustu zajímavých okamžiků. Hned zkraje mohl poslat hosty do vedení Krhin, s jeho přízemní ranou si však Handanovič věděl rady. Na druhé straně nedosáhl na balón před prázdnou brankou Icardi! Inter se dočkal až v 63. minutě, Mauro Icardi tentokrát mířil do černého povedenou dělovkou - 2:1 pro Inter. I na druhou branku Nerazzurri měli hosté odpověď. Čtvrthodiny před koncem zápasu se uvnitř vápna ve zmatcích nejlépe zorientoval Koné a Handanovič kapituloval podruhé - 2:2.

Nerazzurri přesto mohli celé utkání vyhrát. Šest minut před koncem totiž Koné ve vápně fauloval a rozhodčí nařídil pokutový kop. Diego Milito v dobách největší slávy penalty proměňoval, nyní však selhal. Curci jeho střelu vykryl a Boloňa byla blízko zisku cenného bodu. V nastaveném čase mohly výhru urvat oba celky. Nejprve Palacia vychytal Curci a za chvíli Acquafresca orazítkoval tyč! Zápas na Giuseppe Meazza vítěze nepoznal, Inter znovu klopýtl a komplikuje si start v příštím ročníku evropských pohárů.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Hellas Verona 0:1

05.04.2014 18:00

Góly: 65. Luca Toni

Derby della Scala či jinak Derby di Verona ovládl Hellas nejtěsnější výhrou. Autorem jediné branky není nikdo jiný než "bombarďák" Luca Toni. Pro Chievo znamená porážka 0:1 velkou komplikaci v bojích o konečnou záchranu, naopak Hellas obnovil snažení o pohárovou Evropu.

Luca Toni zatížil konto soupeřů patnácti brankami a po dnešku už jich má šestnáct. Hellas oplatil Chievu první porážku a ve zbytku sezony se bude snažit o Evropskou ligu.

Utkání přitom začalo opatrně, ve skvělé atmosféře nechtěl udělat nikdo chybu, ale bylo jen otázkou času, kdy se "urve ze řetězu" Luca Toni. V jeho první velké šanci Agazzi svůj tým výrazně podržel. Před koncem poločasu ještě borcům Fly Donkeys zle zatopil Hallfredsson, když trefil spojnici břevna a tyče a Chievo tak přežilo prvních pětačtyřicet minut bez újmy.

Druhý poločas začal pěkně zdivoka a celkově bylo k vidění mnohem více šancí. Iturbe sám proti brankáři trestuhodně selhal a Romulo si taktéž vylámal zuby na pohotovém Agazzim. Italský brankář ve službách Hellasu se v zápase hodně činil, v 54. minutě opět vychytal Luku Toniho. Někdejšího bombarďáka Palerma, Fiorentiny, Bayernu či italské reprezentace se ale přeci jenom nepodařilo uhlídat. Kouč Corini na něj před zápasem upozorňoval jako na největší hrozbu hostů a Chievo si jeho slova příliš k srdci nevzalo. Toni důrazem na malém vápně doslova dostrkal míč za brankovou čáru a Hellas vedl v prestižním derby 1:0.

Vyrovnat mohl za několik minut Paloschi, ale Rafaela nepřekonal. Dvě minuty na to poslal míč nad branku Romulo a těsný výsledek stále trval.

Chievo si v závěrečných minutách vypracovalo solidní nápor a Hellas se jenom bránil. Paloschi znovu mířil jen těsně vedle tyče a to samé platilo i o Radovanovičovi. Nervy drásající drama ještě pokračovalo pětiminutovým nastaveným časem, ale skóre už se nezměnilo. Chievo prohrálo 0:1 a ve zbytku sezony ho čeká tuhý boj o záchranu. Hellas se druhou výhrou v řadě opět přihlásil do bojů o evropské poháry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC32273269:2284
2.AS Řím32237265:1876
3.SSC Neapol32197659:3364
4.ACF Fiorentina32167951:3455
5.Inter Milán321214651:3550
6.Parma FC321311852:4150
7.SS Lazio321391042:4048
8.Atalanta Bergamo321441437:4146
9.Hellas Verona321441447:5246
10.Turín FC321291147:4145
11.AC Milán321291149:4445
12.UC Sampdoria321181340:4541
13.Janov CFC321091335:4139
14.Udinese Calcio321151635:4438
15.Cagliari Calcio327111430:4432
16.Chievo Verona32761926:4727
17.Bologna FC325121526:5027
18.AS Livorno32671934:6025
19.US Sassuolo32662031:6124
20.Calcio Catania32482024:5720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (162)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře to začíná, snad Chievo konečně spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám, maj neskutečnou kliku už hodně let

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo 3 argentici téměř vládnou střelcům Serie A

Reagovat
Milan.B

neskutocne ten Toni

Reagovat
smazaný uživatel

grande uomo bravo, Luca

Reagovat
CubONE

Ally, vravel som.

Reagovat
10

vsadit letos Inter, zvlášť po těch trapasech posledních kol, navíc za kurz cca 1.35, to je bohužel velká hloupost...a za tu se platí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Já sa poserem keď nejak dokážeme uhrať EL, ten los je docela v pohode, najhoršie to bude na pôde Neapolu a Interu

Reagovat
smazaný uživatel

na půdě Interu to je evidentně docela v pohodě

Reagovat
Alberto Aquilani

r.i.p. ally, počkaj tam na nás hore brácho ....

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

kamo ak myslis ze uz nezijem tak si na omyle

ja takto hram roky z mojho tipovacieho balika ktory je za ten cas tak velky ze ani jedna 800 e prehra mu neublizi. btw. vsadil som len to co som minuly vikend vyhral. hram fer 1:1.

mrzi ma len ten priebeh lebo to nebolo od vyhry vobec daleko. Milito je drevak, nechapem naco to daju kopat hraca ktory cely rok marodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bari-Empoli X 2,85

500 eur

Reagovat
10

ukaž

Reagovat
smazaný uživatel

ako ti moze ukazat nieco, co neexistuje...ja ti tiez mozem povedat, ze mam doma jednorozca

Reagovat
10

ukáááááž

Reagovat
dantetomas

Fuj, uchylaci :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
TopinB

Reagovat
snuff24

Stejně se vsadím,že proti těm paradoxně silnějším soupeřům na tom půjde mnohem líp a nakonec tu Evropu ukopeme

Reagovat
Deki

Zápas jsem nestihnul, ale výsledek nás prostě bude ještě hodně mrzet... doma dostat dva goly od Bologni, to je prostě shit..... těžko hodnotit, když jsem neviděl, ale pokud z posledních 4 relativně lehčích zápasů máme 3 body, tak je to špatně a o celou evropskou ligu se ještě budeme hodně strachovat bude to ještě kurva boj!!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

nakoniec nám ju vyfúkne Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bylo lepsi no.....icardi se hodne zlepsuje skoda po 100 rokách nam piskli penaltu... milito to potreboval lip umistit snad tu EL ukopem! FORZA INTER!

Reagovat
Komat

Milito to kopnul tak divně, asi jako bych to kopal já. Ránu doprostřed brány. Měl to zkusit Icardi, hattrick by mu slušel.

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro gol ma v lige viac golov z hry jak Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo divne keby Destro kopal penalty

Reagovat
10

největší prdel bude, až tohle vygraduje v útočnou dvojku Itálie na MS Destro-Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže je to možné jen v rámci fantazie

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

a trojka luca toni

Reagovat
smazaný uživatel

destro ppotrvdil ze z hovna vykuzli zlato vyhra na sardinii po 19 rokoch ak sa nerata "vyhra" 3-0 minulu sezonu.... zapas bola taka uspavanka=stadion ....GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
madridcan

Atalanta ma skurvila neskutocnym sposobom...

Reagovat
CubONE

Destrooooooo neskutocny sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevyzera, ze Fiorentina bude riesit Andyho aj dalej

Reagovat
Pettirosso

ty to furt máš? kdy ti to skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
Pettirosso

Palike

Reagovat
smazaný uživatel

do konca zakladnej casti uz len by si to vedel, keby si tam tiez zavital niekedy

Reagovat
Pettirosso

jo no, taky mi chybíte

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Roma

Reagovat
Filipow

Livorno snad vyhrajeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze som to nevidel, Destro hattrick, kam tento svet speje... 18 zapasov = 13 golov, dufam, ze ho kupi nas milovany Liverpool za tradicne dvojnasobne prestrelenu cenu

Reagovat
CubONE

gol/82min

Preco sa ho chcete tolko zbavit? Je to mozno trochu kopyto, ale pokial striela, kde je problem? Mandzukic, Martinez a podobni su pre vas dost nerealni, niekoho lacneho a kvalitneho podla mna tazko zozeniete.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna to jednoducho nie je hrac na medzinarodnu uroven, dokaze dat goly Chievu, Sassuolu ci Cagilari, ale je to proste drevo. A myslim, ze Mandzukic ci Martinez nie su nerealni ak je pravda, ze na letne mercato bude 50 mega.

Ja by som bol aj rad keby ostal, ale treba tam aj vacsiu kvalitu.

Reagovat
CubONE

Pocul som, ze Mandzukica chce Real, Chelsea, Martinez, tam je stale spominana Chelsea. Otazne je, chcete dat 25-30M za utocnika? Lebo pochybujem, ze budu stat menej. Hlavne ked potrebujete posilit aj inde.

Ak v lete pojde, tak Chicharito by pre vas nebol zly. Zlepsil sa aj v medzihre v poslednej dobe a v pokutovom uzemi asi nema konkurenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasne, ze oproti sucasnemu Rimu vacsina hracov uprednostni Real ci Chelsea, potrva dlho, kym sa AS priblizi k nim co sa tyka atraktivity pre hracov, skor by som sa bal toho, ako penazi. Pred dvomi rokmi sme mohli mat za smiesne peniaze vtedy pomerne neznameho Aubameyanga a presrali sme to, takze si myslim, ze sa da za rozumne peniaze aj mimo top klubov najst kvalitny hrac, pre ktoreho by bol prestup ku nam smerom dopredu.

Inak mas samozrejme pravdu v tom, ze potrebujeme posily inde, lavy obranca a prave kridlo su zaklad a potom samozrejme rozsirit kader, lebo teraz ma AS len 14-15 kvalitnych hracov, co je na tri sutaze priserne malo, keby sme hrali europske pohare tento rok, tak to druhe miesto nedame.

Chicharita prilis napozeraneho nemam, najma teraz ked hrava par minut tazko sudit ako by "vyzeral..."

Reagovat
smazaný uživatel

Hraška bych i sám donesl na hřbetě do Říma.

Reagovat
danko10

Reagovat
SaianSupaCrew

Já bych radši zabijáka, jako je Doumbia, který je aktuálně spojovaný s Neapolí.. To je podle mě hodně muziky, za relativně málo peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten za levno od rusu nepujde.

Reagovat
SaianSupaCrew

Podle mě by vyšel určitě levněji, než ti dva výše zmiňovaní, už jen vzhledem k tomu, že by mu příští rok měla končit smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane bohvie kolko mu blaznivi rusi platia

hovorilo sa este o Bentekem, ale ten by bol neskutocne drahy, ako kazdy hrac z PL, kvalita za rozumnu cenu je pre mna Lacazette alebo Gignac

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke půl roku mimo

Reagovat
smazaný uživatel

no to je samozrejme druha vec ale tych dvoch nizsie spomenutych by som privital ovela radsej, horsi nie su a viem si predstavit tu Bentekeho cenu...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mr.Jindros

Roma letos neskutečná.

Reagovat
Largo

Reagovat
KillSwitch

1x prajem neapolu nech aspon vyrovna :D asr to uz neublizi a mne sa aspon vrati to co som prehral na atalante

Reagovat
snuff24

Liverpool titul v PL, Everton v lize mistrů a AS vyfouknout scudetto Juventusu to by byla alespoň mírná kompenzace za tu mizérii Interu

Reagovat
Largo

Reagovat
10

zpátky na zem, klasická provinční mentalita Neapole

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Jestli pak budou Rafa a presidente mluvit o rozpočtech i po dnešním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa bude plakat směrem k rozhočím dle mého.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčím

Reagovat
olis

ty to este stale nedavas, ach jaj

Reagovat
10

Těch 20 bodů rozdílu v tabulce?

Reagovat
DelPiero137

Dopredu viem ze to nema vyznam reagovat... Ked si odmyslis ze to napisal Juventini, nevidis myslienku tej reakcie? Ty si s tym spokojny? Je pekne mat skalp odvekeho rivala ale postavenie v tabulke prave na ukor takychto zapasov je nafigu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
olis

dakujeme pan rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejen Rafa..

Sudí nemohl za to, že Mirante odpočíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Už ani keby sme do konca nezískali ani bod budeme mať IMO 2.miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

Toto už musí Rím spraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sport Italia claim #Napoli President Aurelio De Laurentiis manhandled a fan in the Stadio Tardini stands after the #Parma game.

Buran

Reagovat
olis

dneska sa zle tvaril este aj ked bola este remiza

Reagovat
Pettirosso

nemůžu si pomoct, ASku to nejde nepřát (když zrovna nehrají s nama ). Už se strašně těším, až se vrátí do LM, nepochybuju o tom, že zase proženou nějakej velkej tým, jak kdysi Real, nebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší by bylo, kdybychom se tím velkým týmem stali

Reagovat
danko10

Uvidíme 1.9. kam to Jimbo povedie.

Reagovat
Alberto Aquilani

V Auguste určite do Disneylandu, ale September si netrúfam odhadnúť .....

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim ten florenziho facebook kazdy den zadrbany fotkami a Mickey Mousom

Reagovat
Pettirosso

k tomu vede ještě dlouhá cesta, ale nakročeno máte výborně, příští ročník a hlavně léto bude klíčový

Reagovat
M11

s nima bude jasna skupina smrti.. a tesim se protoze AS verim ze to daji dobre i v LM

Reagovat
CubONE

Zajtra by mohlo Juve rupnut s Livornom, nech sa to este zdramatizuje

Reagovat
Radin

Parma s Fiore v El, to by mě potěšilo, skoro jak staré dávné časy v pohárech :-)

Reagovat
KillSwitch

veru inter tam nema co hrat, radsej slabsie timy co hraju nad ocakavania jak silne timy co hraju...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera už jsme radši nereagoval. Včerejší zápas to zase byla bolest očí na zánět spojivek. Jde vidět jak velké zápasy jdou, ale tyhle jak hráči mají někde.... Příští zápas dát do základu Duvana místo Pipity. Toho bych poslal na dovolenku k Magathovi, ten by ho naučil co je to fyzička. Naše hra je pomalá. Jediný kdo mi přišel, že dobře hrál byl Jorginho. A samozřejmě střídající Mertens + Duvan. K rozhodčímu se nevyjadřuju, protože takové zápasy musíme vyhrát i kdyby padaly trakaře.

V létě bych se zamyslel nad některými hráči zda mají zůsat či ne.

Reagovat
FuckT

Ten Higuain bude prevar tisicrocia, ak sa nenajde nejaky totalne zaostaly klub, ktory bude ochotny za nho ponuknut aspon 30 mega... Meno ma, takze nejaka sanca tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Osobně mne mrzí, že jsme ho neposlali do Chelsea kde ho chtěl Mourek. Řekl v zimním přestupovém období, že to nemá cenu, protože není na prodej. Dnes bych ho prodal a i balíček na cestu směr Londýn mu dal.

Goran Pandev má v létě změnit působiště. Podle listu Il Mattino již s makedonským útočníkem nepočítá trenér Neapole Rafael Benítez, který chce svůj tým omladit.

Souhlasím Goran by měl jít pryč. Buď vyměnit nebo klidně i na přestup.

Reagovat
olis

to ze ho naozaj Mourinho chcel ale nikde nebolo potvrdene a pokial si dobre pametam tak doveryhodnejsie zdroje tvrdili ze tam nebol vobec ziadny zaujem, samozrejme vylucit sa to neda

Reagovat
olis

ako som uz viac krat spominal Pandev out a Lavezzi alebo Vargas in, taktiez by mozno nebolo zle poslat hostovat Insigneho i ked herne nie je zly ale to zakoncenie ma strasne strasne tragicke, pritom to je podla mna len v hlave pretoze predtym tie goly v Pescare napriklad vedel davat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad v létě ho někam pošleme. Prostě jak měl celkem dobrý začátek tak teď je to fakt děs a hrůza a fakt Duvan hraje mnohem lépe. Vargase bych určitě stáhl vůbec nevím proč nehraje? U Lorenza je problém, že v Pescare pod Zemanem hráli 4-3-3 a tedy 4-2-3-1 tnz. mnohem více se musí vracet tam hrál útočníka tady hraje záložníka.

Reagovat
olis

Duvan podla mna nie je o nic lepsi, chcelo by to niekoho fakt na urovni, snad toho Martineza a k nemu Doumbiu to by bolo skvele, lenze podla mna to ze Higuain odide je sanca tak 10%

to mi chces ako povedat ze zato ze Insigne nedokaze poriadne trafit ani priestor brany moze rozostavenie? to je blbost, podla mna to ma v hlave, herne obcas tiez sklame ale vacsinou moze byt

Reagovat
Maritazzi

Martinez a k němu Doumbia

Reagovat
olis

co je na tom smiesne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane Pipita tak Martinéz je hrozně drahý, protože Porto bude natahovat. Radši bych když už někoho top tak Costu z Atlética. Doumbia je zajímavý a nemusel by být drahý, ale radši bych nějakého Itala přivedl.

Ty systém může dost znamenat třeba i proto, že teďka musí více hráčů obejít apod. Ale samozřejmě tohle ho neomlouvá. Ty střelby a vše to je o tréninku apod.

Reagovat
olis

ja som samozrejme myslel tych dvoch ak by nahodou isiel Higuain prec inak Costa ma aku vykupku? ci nema?

Reagovat
Alberto Aquilani

vy ste tu všetci magori, ne ? Už vidím, jak sa Costa trhá ísť do Neapola ..... Navyše kupovať dalšieho 40 milionoveho utocnika.....

Reagovat
Maritazzi

Costa už je vrchol no

Reagovat
olis

to je samozrejme ze Costa k nam nepojde, zaujimalo ma len aku ma vykupku tak tu nevyskakuj a toto sme sa bavime samozrejme ak by odisiel Higuain co som uz spominal ze je minimalna sanca, ak ale budeme chciet nejakeho obstojneho utocnika este plus tak to urcite nebude zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Má výkupku 38 mega Jasne je to jen kdyby a hypotéze Reálně to není možné.

Reagovat
olis

tak potom by bol priblizne taky drahy ako Martinez a Martineza by bolo ovela jednoduchsie dotiahnut ak by sa uz jednalo o to, pritiahnut Costu do Neapola by bolo takmer nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

A není pravda, že podepsal novou smlouvu, kde je, že výkupku mu ještě navýšili až na 50?

Reagovat
olis

to neviem ci mu ju navysili ale tusim ze ano, ale myslim ze tam by sa dalo vyjednavat o cene ak by nemali zaujem kluby ktore to vedia dat na stol bezproblemov

tu ide skor o to ako som uz pisal ze sa nestaci dohodnut len s klubom ale aj s hracom a Costa nema dovod prestupovat k nam, Martinez sa vsak sam vyjadril ze by k nam siel a polepsil by si ako kvalitou klubu tak aj ligou a aj financne cize u tohto hraca su tie sance na uspesny prestup ovela ovela vyssie ako u Costu

Reagovat
olis

Chelsea

Reagovat
DelPiero137

Budem sa opakovat, ale on nie je zly hrac. Akurat jeho prednosti nie su tahat cele muzstvo sam (ako Cavani). On je skladacka do mozaiky kde muzstvo tahaju aj ostatny hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano právě on není typická 9. On se nehodí do toho systému co hrajeme. Musel by se systém upravit třeba na 4-3-3 nebo 4-4-2, protože takhle se bude jen a jen trápit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pekná spolužiačka

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

aj fandi Parme nebodaj?

Reagovat
DelPiero137

25e nie je az tak hrozna suma na takyto zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráli spolu provinční kluby

Reagovat
DelPiero137

Vanze, bol to atraktivny duel, Parma vo forme na dosah EL s tretim tymom ligy.

Reagovat
CubONE

Reagovat
stuff

vraj ju to tam velmi nebavilo

Reagovat
danko10

To je zasa nářez toto. :D

Reagovat
M11

Reagovat
M11

a ted na Lyon..

!!! FORZA JUVE !!!

ps: Kwadwo si to neskutecne dava

Reagovat
Pinturicchio

Jeden z nejlepších nákupů Juve za hoodně dlouho dobu.

Reagovat
Il Architetto

Pokud se nepočítají ti, co přišli zadarmo.

Reagovat
Pinturicchio

Mezi ty Kwadwo úplně zaslouženě patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho forma je nejlepší ze všech našich hráčů.

Reagovat
Pettirosso

a to nechci videt jak by si to daval na miste Pogby

Reagovat
Airus

o moc víc ne, na křídle hraje jeden-na-jednoho. Ve středu by neměl tolik prostoru a balón by mu ukopával tévez kterej chce zlatou kopačku za každou cenu (což nás stojí až moc příležitostí)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někdo pochybuje o našem titulu?

Reagovat
Milan.B

ja

Reagovat
Il Architetto

16 - Juventus dnes vyrovnal rekord FC Turín ze sezony 1947/1948 v počtu domácích vítězství v řadě v jedné sezoně Serie A.

Další soupeř Bologna.

Reagovat
Pettirosso

Juventus se podle listu Gazzetta dello Sport pokusí v létě získat obránce Parmy Gabriela Palettu. Stará dáma údajně jako součást odstupného nabídne Sebastiana Giovinca, který dříve v Parmě úspěšně působil.

zrovna, když se začíná rozehrávat... nechtějí radši Ogbonnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš? Proč Ogbonnu?

Reagovat
Pettirosso

nepřijde mi, že by se zlepšoval a o šancích to imo není, jednu dobu dostával dost prostoru a byl hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

To pak ale můžeš přemýšlet i o prodeji Bonucciho s Chiellinim. Ogbonna nehrál o moc hůř než oni dva. Ogbonna je jeden z posledních, kterého bych prodával. Jsou tu jiní kandidáti na odstřel. Navíc Palettu bych nebral ani omylem. Současný stav je vyhovující, pokud nechceme přivést Subotiće, Silvu nebo Piquého. Potřebujeme jiné hráče - Bonaventura, Gabbiadini, atp.

Reagovat
Pettirosso

Bonu píšu níž

Lea bych za výkony střelil bez mrknutím oka, pak si ale vzpomenu, jak byl v kotli s největšími fanoušky, když nemohl nastoupit, místo vysedávání v lóži a přejde mě to. On pro ten klub fakt žije a takových je potřeba.

Piqué je snad vtip, toho bych nechtěl ani omylem, ale chápu tvůj point

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Chiellini, přesto, že mívá slabší začátky, je jinde než Leo a Angelo.

Reagovat
Airus

Pro mě je na odstřel Peluso a Isla, ty jsou potřeba vyměnit. Cáceres se hodně zlepšil

Reagovat
DelPiero137

Prvy polcas dobry, druhy uz udrziavacka.

Co sa tyka posilnenia, utok by som nijak extra neriesil. Mirko, Tevez, Nando = prva volba. Kludne moze ostat jeden z dvojice Gio/Fabio a k nim jeden mladas z hostovania (aj to by sa malo zvazit kolko sanci dostatne).

Zato stred pola je prekticky bez nahrady. Pado je slusny makac ale ked potrebujeme hrat, tak nato nema. Vypadne Arturo, Paul zformy a hned je to citit, hrac typu Giack strasne chyba. Rovnako to chce poriadnu nahradu za Assu a Litchyho, Peluso je rovnaka trieda ako Padoin.

Obrana potrebuje asi najviac posilnit....

Reagovat
Pettirosso

já si hrozně moc přeju Bonaventuru

Reagovat
CubONE

3.vitazstvo v rade, dobry Rami, Abbiati, pekny gol Hondicky, ale inac velmi spokojni nemozeme byt. Mexes s Constantom fatalni, loptu sme poriadne nevedeli udrzat, Janov nas v istych usekoch lahko prehraval. Kazdopadne body mame, aj ked sme sa v tabulke neposunuli, vsetci pred nami vyhrali az na Inter.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Posunut sme sa neposunuli, no sme od 5. miesta (Interu) len na 5 bodov, tam je to strasne vyrovnane od 5. az po nás... Bude to este boj o EL snád....

Reagovat
CubONE

Som zvedavy, mame este AS, Inter, Atalantu plus tri timy, co su momentalne 18.-20. Lahke zapasy to nebudu, vsetci sa budu snazit udrzat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tuto sezonu vobec nehladim nato kto je nas super.. My sme teraz v takom stadiu ze dokazeme vyhrat aj prehrat s hocikym Ale nasledujuce 2 zapasy s Cataniou a Livornom doma snad dame Ale budem verit az do konca, i ked neviem ci bude lepsie hrat v EL ci bez nej byt...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Byt ještě tak o tři až pět kol víc, tak byste EL třeba uhrali.

Reagovat
robbik

Abbiati se trefil! JO!

Ale ne, chytal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni, král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Mužu mít dotaz na místní znalce calcia: Chce letos Siena postoupit nebo na má na to vubec peníze? Nebo jak to tam vypadá?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele