32. kolo
05.04.2014 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Bologna FC 2:2

Ani napotřetí v řadě nevyzráli fotbalisté Interu Milán v domácím prostředí na Boloňu a to v závěru zahrávali penaltu! Hosté si ze stadionu Giuseppe Meazzy odváží velice cenný bod za remízu 2:2. Ztráta Nerazzurri je tak hozenou rukavicí pro aspiranti na evropské poháry.

Boloňa si v předchozích dvou sezonách odvezla ze hřiště Interu vždy plný počet bodů, ale při vší úctě v tomto utkání pořád byla velkým outsiderem. Málokdo čekal, že hosté znovu získají body, ale Boloňa si je svým výkonem zasloužila.

Začátek utkání se vyvíjel přesně podle papírových předpokladů. Nápor Interu vyústil už v šesté minutě v první branku zápasu. Nagatomův centr dopravil do sítě rovnou z první Icardi a Inter vedl 1:0. Zahrozili i hosté, hlavičce Cristalda scházelo opravdu málo. Po půlhodině hry pálil rovněž jen těsně vedle Palacio a na ukazateli skóre stále svítilo jen 1:0 pro domácí Inter. Platit to však mělo už jen šest minut. Michele Pazienza z dorážky zajistil srovnání a Mazzarriho svěřenci odcházeli do šaten za pro ně neuspokojivého stavu 1:1.

V Miláně se hrál dobrý fotbal a také druhé dějství nabídlo spoustu zajímavých okamžiků. Hned zkraje mohl poslat hosty do vedení Krhin, s jeho přízemní ranou si však Handanovič věděl rady. Na druhé straně nedosáhl na balón před prázdnou brankou Icardi! Inter se dočkal až v 63. minutě, Mauro Icardi tentokrát mířil do černého povedenou dělovkou - 2:1 pro Inter. I na druhou branku Nerazzurri měli hosté odpověď. Čtvrthodiny před koncem zápasu se uvnitř vápna ve zmatcích nejlépe zorientoval Koné a Handanovič kapituloval podruhé - 2:2.

Nerazzurri přesto mohli celé utkání vyhrát. Šest minut před koncem totiž Koné ve vápně fauloval a rozhodčí nařídil pokutový kop. Diego Milito v dobách největší slávy penalty proměňoval, nyní však selhal. Curci jeho střelu vykryl a Boloňa byla blízko zisku cenného bodu. V nastaveném čase mohly výhru urvat oba celky. Nejprve Palacia vychytal Curci a za chvíli Acquafresca orazítkoval tyč! Zápas na Giuseppe Meazza vítěze nepoznal, Inter znovu klopýtl a komplikuje si start v příštím ročníku evropských pohárů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele