Serie A souhrn - 3. kolo

20.09.2008, 22:02, aktualizováno 21.09.2008, 22:24
Komentáře a souhrny
AC Milán smetl Lazio a získal první letošní body. Inter vyhrál v Turíně, tři body ze hřiště soupeře si pak veze i Juventus. Fiorentina přehrála Bolognu, Sampdoria jenom remizovala s Chievem. Třetí kolo italské nejvyšší soutěže započal duel Catanie s Atalantou, který díky brance Paloucciho vyhráli domácí, a triumfem AS Řím, které si bez potíží poradil s Regginou v poměru 3:0...

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 1:0

20.09.2008 18:00

Góly: 59. Michele Paolucci

Catania v sobotu večer porazila Atalantu a může se těšit ze snového vstupu do Serie A. Michele Paolucci, který hrál v Atalantě minulý ročník, vstřelil v 59. minutě jedinou a vítěznou branku utkání.

Pro Atalantu byl konečný výsledek krutý, vytvořila si totiž hodně gólových šancí, ale jednoduše nedokázala proměnit žádnou a musí strávit první porážku v této sezóně.

V 11. minutě mohl otevřít skóre domácí Giuseppe Mascara z přímého kopu, ale nastřelil tyč. Zbytek prvního poločasu patřil hostujícímu týmu, začalo to střelou Tiberia Guaranteho, jehož střela si jen těsně nenašla cestu mezi tři tyče. Cristiano Doni také neměl přesnou střeleckou mušku a střela Luca Cigarini v 36. minutě těsně minula břevno. Největší šanci prvního poločasu měli domácí zásluhou Takayuki Morimota, který však ve stoprocentní příležitosti selhal.

Atalanta měla v koncovce smůlu, Sergio Floccari mířil hlavou nad po centru centru Ferreiry Pinto. Bergamo nedokázalo skórovat ani z těch nejvyloženějších šancí, což jim hodně komplikovalo cestu za třetím vítězstvím v této sezóně.

Catania byla na koni v 59. minutě, Paolucci překonal brankáře Ferdinanda Coppola, který spíše očekával centr a odkryl tak přední tyč.

Nerazurri málem na inkasovanou branku odpověděli vzápětí, Guarante si ale vylámal zuby na Bizzarim. Atalanta zvýšila tlak, rankám Bizzari se vytáhl proti střele Valdese. Poslední šanci měl Floracci, ale nepřesným zakončením jen korunoval festival neproměněných šancí Bergama. Catania uhájil těsné vítězství 1:0 a posunula se před Atalantu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Reggina Calcio 3:0

20.09.2008 20:30

Góly: 45. Christian Panucci, 51. Alberto Aquilani, 90. Simone Perrotta

Římané dokázali protrhnout nepříznivou bilanci až ve třetím kole italské Serie A, jejich vítězství nad Regginou totiž bylo jejich letošní první. Řím tak částečně napravil šokující porážku z Ligy mistrů, kde prohrál s Kluží. O tři branky domácích se postarali Panucci, Aquilani a Perrotta, hosté se netrefili ani jednou.

Utkání se ale mohlo odvíjet úplně jinak, kdyby v 7. minutě vstřelil branku hostující Luca Vigiani, jenomže 32letý záložník nastřelil tyč. První šance domácích přišla po čtvrthodině hry a opět nebylo daleko od gólu, tentokrát ovšem Matteo Brighi napálil míč z 25 metrů do břevna. Z podobné vzdálenosti se snažili překvapit brankáře Compagnola také Aquilani s Menezem, ale neúspěšně. Po třiceti minutách vypracoval dobrou pozici pro Meneze Aquilani, jenomže centr 21letého Francouze ve vápně nenašel žádného spoluhráče. Nakonec si ale fanoušci v prvním poločase přeci jen přišli na své. V nastaveném čase totiž otevřel skóre dorážkou Christian Panucci a poslal Giallorossi do vedení.

Pro Římany to mohlo být opět o něco příjemnější po třech minutách druhého dějství, jenomže Vučiničovu střelu zlikvidoval brankář Campagnolo. Jenže Reggina se příliš dlouho neubránila a o další tři minutky později pálil přesně pod břevno z hranice vápna Alberto Aquilani, 2:0. Po hodině hry to byl opět domácí záložník s číslem 8, jenž pálil z podobné pozice, ale tentokrát byl jeho pokus vyražen. V základní sestavě Římanů se poprvé objevila nová letní posila Jeremy Menez, jež do hlavního města Itálie zamířila za 10 milionů eur z Monaca a v závěru málem přidala třetí branku. Jenže Regginu stále držel v naději brankář Compagnolo. V podstatě jediná šance hostů přišla v momentě, kdy do konce utkání zbývalo asi deset minut. Bernardo Corradi ale mířil nepřesně a o vítězství domácích nakonec definitivně rozhodl v nastaveném čase po trestném kopu Francesca Tottiho Simone Perrotta.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 0:0

21.09.2008 15:00

Góly: -

Udinese nedokázalo na domácí půdě porazit Neapol, která posledních dvacet minut dohrávala o desíti. Již podruhé ve stejném počtu utkání se totiž nechal vyloučit Fabiano Santacroce. Friuliani ale výhodu nevyužili a s Neapolí se rozešli bez branek.

První výraznější šance utkání přišla po čtvrthodině hry, kdy Gargano vyslal na steč Vitaleho, jenž ovšem levačkou pálil do boční sítě. Hrozili ale také domácí a v největší šanci se po velké hrubce Santacroceho ocitl Di Natale, jenž se řítil na brankáře Iezza. Ten ovšem dobře přečetl hru, proti domácímu útočníkovi vyběhl a šanci zneškodnil. K další konfrontaci obou hráčů došlo při trestném kopu zahrávaným Di Natalem, ale úspěšnější byl opět neapolský gólman.

I po přestávce byly šance na obou stranách, v té první se octl Manuele Blasi, který pár sekund po úvodním hvizdu druhého dějství nastřelil břevno. K velkému sólu se na domácí straně nadechl Fabio Quagliarella, ale celá akce nakonec neskočila brankou, ale povedeným zákrokem brankáře Iezza. Poté předvedl tvrdý zákrok na Alexise Sancheze Santacroce, jenž již měl na svém kontě žlutou kartou, ale pro tentokrát se nad ním ještě sudí Orsato slitoval. O pár minut později to ale hostující hráč opět přehnal a po faulu na Domizziho byl poslán do šaten. Udinese sice tlačilo a snažilo se rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale Inlerův pokus z dvaceti metrů Iezzo vyrazil na břevno a Tissoneho pokus byl zblokován.

Více informací k zápasu

US Lecce - AC Siena 1:1

21.09.2008 15:00

Góly: 56. Fabio Caserta - 39. Daniele Ficagna

Na stadionu Via Del Mar se v zápase domácího Lecce se Sienou zrodila remíza 1:1, což znamená, že oba týmy mají po třech kolech na svém kontě 4 body. Hosté se dostali do vedení zásluhou Daniela Ficagny, jenomže ve druhém poločase vyrovnal Fabio Caserta.

Hostující Siena zahájila utkání mohutný náporem, nejprve ve své šanci selhal Daniele Galloppa, poté polonůžkami zahrozil Houssine Kharja, ale ani on nebyl úspěšný. Lecce na sebe nenechalo dlouho čekat, s přímým kopem Andrey Zanchetty měl plné ruce práce brankář Gianluca Curci. Domácí poté drželi mnohem častěji míč na svých kopačkách, ale výsledný efekt to nemělo, naopak to byla Siena, která otevřela skóre utkání. Daniele Ficagna nádhernou střelou z první prostřelil brankáře Benussiho.

Ve druhém poločase mohl zvýšit Houssine Kharja, jenomže jeho průnik na poslední chvíli zastavila obraná dvojice Stendardo - Antunes. Aktivnější Lecce se po zásluze dočkalo kýženého vyrovnání. Přímý kop se stočil na hlavu Fabia Caserty a ten vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací branka domácí fotbalisty značně nabudila, Giacomazziho přesná přihrávka našla aktivně hrajícího Zanchettu, ale ten neuspěl. Tentýž hráč mohl ještě strhnout vedení z přímého kopu, ale nestalo se tak. Stejně si vedl i hostující Tribocchi, a tak se Lecce rozešlo se Sienou smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Turín FC - Inter Milán 1:3

21.09.2008 15:00

Góly: 76. Elvis Abbruscato - 24. Marco Pisano (vl.), 26. Maicon, 51. Zlatan Ibrahimović

Inter Milán potvrdil roli favorita, když porazil FC Turín 3:1 a poprvé v letošní sezoně se vyhoupl do čela italské Serie A. Vítězství Nerazzurri zajistili jak vlastní hráči, tak také domácí Marco Pisano, jenž vlastním gólem ve 24. minutě otevřel skóre. O pár desítek sekund později zvyšoval Maicon a ve druhém poločase se trefil Ibrahimovič. V závěru pak korigoval Abbruscato.

Domácí vstoupili do utkání odhodlaně a proti obhájci titulu si věřili. Po třinácti minutách hlavičkoval po Pisanově centru Rolando Bianchi, jenomže nepřesně. Turín ale nedokázal menší tlak zužitkovat a z prvního útoku hostí inkasoval. Černomodrým pomohla k vítězství v minulém kole vlastní branka a podobné štěstí zažili i dnes, když si Manciniho centr srazil do vlastní branky Pisano. O dvě minuty později se již však o štěstí mluvit nemohlo, jelikož dělová rána Maicona proletěla vším, co jí stálo v cestě a skončila až za brankařem Serenim. Inter se tak ujal behěm dvou minut dvoubrankové vedení a byl na koni. Domácí navíc v prvním poločase přišli o svého kapitána Rosinu a zisk bodů byl v nedohlednu. Turín se mohl vrátit do zápasu na konci prvního dějství, když v pokutovém území po kontaktu s Chivuem spadl Nicola Amoruso, jenomže rozhodčí ještě předtím odpískal ofsajdové postavení turínského střelce.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupili domácí bez Eugenia Coriniho, ale přesto v úvodních minutách měli míč na svých kopačkách a snažili se něco vymyslet. Jejich snažení ale uštědřil další ránu z protiútoku vedeným Vieirou a Mancinim Ibrahimovič, jenž zvýšil na 3:0 a definitivně odrovnal domácí celek. Nerazzurri poté ještě několikrát zahrozili, ale branku už vstřelit nedokázali. Naopak domácí se dočkali alespoň čestné branky poté, co Abbruscato v souboji předskočil Materazziho a snížil na 1:3.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Bologna FC 1:0

21.09.2008 15:00

Góly: 39. Alberto Gilardino

Fiorentina si na domácím hřišti připsala tři body hubeným vítězstvím 1:0 nad nováčkem z Bologni. Brankou Alberta Gilardina si tak La Viola zpravila chuť po ztrátě jasně vyhraného zápasu v Lyonu. Bologna zaznamenala druhou porážku v řadě.

Kvůli velké rivalitě obou týmů a obav z výtržností byli na stadion vpuštěni pouze majitelé sezónních permanentek. Utkání se tedy odehrálo před poloprázdnými tribunami. V sestavě domácích se neobjevili Riccardo Montolivo a Adrian Mutu. Trenér Caesare Prandelli je nechal odpočívat a v základu hráli Stevan Jovetič a Zdravko Kuzamnovič. Alessandro Gamberini se velmi brzy zotavil z vykloubení ramene a mohl tak nastoupit.

Hned v první minutě se pokoušel využít své šance Jovetič a aktivně se dostal ke střele, která však skončila pouze v boční síti. V osmé minutě měli domácí obrovskou příležitost. Nikým nehlídaný Mario Alberto Santana hlavičkoval do břevna. Míč se ještě pak odrazil k Zdravku Kuzmanoviči, ale srbský záložník neuvěřitelně přestřelil odkrytou klec. Celá pohledná akce začala chytrou přihrávkou skvělého Jovetiče. Poté se o slovo přihlásili hosté. Sergio Volpi se ujal přímého kopu a jeho rána orazítkovala pravou tyč Freyovy branky. O chvíli později nedoskočil Valiani na povedený centr od Massima Marazziny. Ještě před koncem prvního poločasu se však Fiorentina ujala vedení. Alberto Gilardino skvěle zavěsil hlavou do sítě Santanův centr.

Začátkem druhé půle měl Gilardino další dobrou šanci. Tentokráte však poslal Gobbiho centr nad branku. Na druhé straně se opět nebezpečně projevili hosté. Martins Adailton se dostal k zakončení z velmi blízké vzdálenosti, ovšem Sebastian Frey vytáhl proti jeho střele výtečný zákrok. Bologna zůstala aktivní a o chvíli později se dostala do další dobré šance. Útok však skončil slabou střelou Sergia Volpiho. Hostující branku ohrožovali svými dalekonosnými střelami Donadel a Jovetič, ale Francesco Antonioli byl připraven. Poté se Jovetič dostal k hlavičce po centru Santany. Jeho velmi dobrou hlavičku však výtečně vyrazil veterán v brance Bologni. Poslední vážnější šanci měl Zdravko Kuzmanovič. Jeho dělovka z dvaceti metrů skončila na tyči.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Chievo Verona 1:1

21.09.2008 15:00

Góly: 49. Daniele Franceschini - 51. Antonio Langella

Chievo urvalo bod na těžkém podmáčeném hřišti na stadionu Marassi v Janově. Obě branky padly v rozpětí dvou minut v druhém poločase. Domácí poslal do vedení Daniele Franceschini, následně srovnal Antonio Langella.

Oba celky v minulém kole prohrály 0:2, a tak si chtěly zlepšit bodové konto nyní. Sampdoria byla navíc při chuti, neboť ve čtvrtek roznesla litevský Kaunas 5:0. Domácí Emiliino Bonazzoli se již objevil na hřišti po zranění koleních vazů. Za Chievo si odbyla svůj debut letní posila Mario Yepes. Před utkáním panovaly obavy, zda se vůbec bude hrát. Nad Janovem se prohnala silná bouře zhruba hodinu a půl před výkopem a totálně podmáčela trávník na Marassi. Utkání přišel shlédnout bývalý trenér Interu Roberto Mancini, dřívější hráč Sampdorie.

První velkou šanci měli Blucerchiati. Daniele Dessena si nabíhal na perfektní přízemní centr od Cassana, který by stačilo pouze doklepnout do prázdné branky. Ovšem trávník byl proti, míč se zastavil v louži. Domácí se tlačili dopředu. Obránce Mandelli se velmi obětavě vrhl do Cassanovy střely z osmi metrů. Poté byl Franceschini chycen v ofsajdové pasti po pěkné přihrávce od Antonia Cassana. O chvíli později vymyslel Angelo Palombo krásnou přihrávku a vyslal tak skvělého Cassana do brejku. Italskému útočníkovi se však dobře vrhl pod nohy brankář Lorenzo Squizzi.

Mauro Esposito, který ve Veroně hostuje z AS Řím, musel odstoupit pro svalové zranění. Na jeho místo nastoupil Luciano. Zahrozili také "Létající osli". Sergio Pellisser však nemířil přesně. Zato Sampdoria byla o poznání nebezpečnější. Squizzi však zneškodnil další Cassanovu bombu. Chievo si navíc málem dalo vlastní gól v nastaveném čase. Scardina v souboj s Gennarem Delvecchiem nakopl míč do vlastního břevna.

V druhém poločase se už vlnily sítě. Antonio Cassano hrál výborně a velkou zásluhu měl i na první brance. Zatáhl míč po lajně, poté ze strany pronikal do vápna. Nazahamounil a naservíroval balón jako na zlatém podnose Daniele Franceschinimu, jenž pouze doklepl do brány. Blucerchiati si však moc dlouho vedení neužili. Obrana Sampdorie totálně selhala. Třem obráncům dokázal utéci Sergio Pellisser, který před vyběhnuvším Mirantem nahrál před prázdnou branku Antoniu Langellovi.

Sampdoria však měla stále více ze hry. Vystřídavší Paolo Sammarco ale nedokázal dolačit míč do branky po Bonazzoliho nákopu. V 67. minutě byl hrozivě nakopnut Daniele Gastaldello do hlavy. Hříšníkem byl záložník hostí D’Anna. Obránce Sampdorie byl následně odnesen na nosítkách a vystřídán. Navrátilec Bonazzoli se dostal do skvělé šance ke konci zápasu. V zakončení ze skvělé pozice mu však zabránil stoper Yepes.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Juventus FC 0:1

21.09.2008 15:00

Góly: 39. Amauri

Juventus si sice díky Amauriho trefě připsal po zápase s Cagliari tři body, jenomže přišel o zraněného brankáře Gianluigiho Buffona, jehož musel o poločase nahradit Manninger. Ten ovšem nezklamal a v nastaveném čase druhého poločasu Starou dámu podržel.

Utkání začalo ve velkém tempu a po 120 sekundách napálil míč do boční sítě Brazilec Amauri. Jenomže akce byla ještě předtím zastavena kvůli Iaquintově faulu na Parolu. Na druhé straně jen těsně minul branku z trestného kopu Alessandro Matri. Do útoku se následně opět probojovávali hosté a hlavičku Olofa Mellberga musel likvidovat brankář Marchetti. Rozhodující zákrok si připsal po půl hodině hry gólman Juve Buffon, jenž se vytáhl proti střele Matriho, který obešel Salihamidžiče a na italskou jedničku pálil z bezprostřední blízkosti. Jakoby Starou dámu šance soupeře nakopla a ve 39. minutě se již stav na světelné tabuli měnil. Amauri předvedl povedený halfvolej a poslal hosty do vedení.

Do druhého poločasu udělali oba trenéři jednu změnu. Cagliari vyslalo na hřiště Acquafrescu za Larriveye. To na druhé straně bylo střídání značně překvapivější, jelikož kvůli zranění musel odstoupit brankář Buffon a nahradil ho Alex Manninger.

Slibné šance v úvodu zahodili Nedvěd s Iaquintou a na druhé straně likvidoval Acquafrescův pokus Manninger. Poté se opět ozval brazilský útočník Amauri, ale Nedvědův centr tentokrát brankově nevyužil. Cagliari vynaložilo všechny síly ke vstřelení branky, jenomže brankář Manninger zastoupil svého kolegu více než dobře. Nejprve zneškodnil střelu Nelsona v nastaveném čase předvedl excelentní zákrok proti Matrimu. Ten z voleje nemilosrdně vypálil, ale brankář hostů jednoruč míč vyrazil a udržel pro Juventus tři body.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Janov CFC 2:1

21.09.2008 15:00

Góly: 39. Edinson Cavani, 58. Cesare Bovo - 89. Diego Milito

Palermo pokračuje v dobrých výsledcích pod trenérem Davidem Ballardinim, tentokrát si v domácím prostředí poradilo s Janovem, který porazilo 2:1. Domácí vedli po trefách Edisona Cavaniho a Cesara Bova 2:0, v 89. minutě alespoň snížil na konečných 2:1 Diego Milito.

Ambiciózní Palermo si připsalo další tři body pod novým trenérem Davidem Ballardinim, v průběhu druhého poločasu byli Rosanero o něco aktivnějším celkem. Jako první se v čisté brankové příležitosti objevil Mark Bresciano, ale brankář Rubinho prokázal své kvality. Další šanci zahodil Edison Cavani, který nejprve využil obrovského zaváhání Francesca Modesta, ale proti Rubinhovi neuspěl. Následnou akci Fabia Simplicia zastavil praporek pomezního rozhodčího. Nevyužité šance mohli domácí celek hodně mrzet, protože ve 33. minutě si Diego Milito vytvořil superšanci, která skončila na brankové konstrukci Palerma.

Šest minut před koncem prvního poločasu se diváci na stadionu Renza Barbery dočkali první branky, kterou vstřelil Edison Cavani. Hráč sicilského klubu se trefil po milimetrové přihrávce Fabia Simplicia 1:0.

Útočná hra Janova byla v prvním poločase velice špatná, oživení měl přinést bývalý hráč Juventusu Oliveira, nicméně v 58. minutě domácí navýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek, ukázkovou střelu do horního rohu branky předvedl Cesare Bovo – 2:0.

Po celý zápas se Janovu nedařilo vytvořit pořádnou brankovou příležitost, ale i přesto Janovští nakonec branku vstřelili. Minutu před koncem hrací doby dostal míč za záda Marca Amelii útočník Diego Milito. To bylo ze strany hostů vše, a tak si Palermo připsalo v celku bezproblémové vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - SS Lazio 4:1

21.09.2008 20:30

Góly: 8. Clarence Seedorf, 35. Gianluca Zambrotta, 49. Alexandre Pato, 60. Kaká - 26. Mauro Zárate

Ve šlágru kola porazili před domácím publikem fotbalisté milánského AC římské Lazio 4:1 a připsali si tak první tři body. Rossoneri byli v průběhu utkání mnohem lepším týmem a po koncentrovaném výkonu zaslouženě zvítězili. V zápase padlo několik ukázkových branek, za zmínku především stojí dalekonosné rány Gianlucy Zambrotty a Brazilce Kaká.

Rossoneri začali utkání nejlepším možným způsobem, Kaká z levé strany našel Seedorfa, a ten svojí pravačkou otevřel účet utkání – 1:0. Lazio se snažilo okamžitě odpovědět, ale obrana Rossoneri byla velice pozorná, tedy alespoň prozatím, jelikož ve 26. minutě bylo vyrovnáno, a byl u toho kdo jiný než Mauro Zarate. Argentinský střelec převzal kolmou přihrávku a střelou podél pravé ruky brankáře Abbiatiho zajistil vyrovnání na 1:1. Milán se nechtěl s tímto výsledkem smířit a i nadále byl směrem dopředu aktivnější.

Po půl hodině hry našel Pato na vápně volného Kaká, jenomže jeho střela z první šla vysoko nad. Za další tři minuty už domácí fanoušci jásali, svojí první branku v milánském dresu vstřelil Gianluca Zambrotta, a branka to byla vskutku nádherná. Obránce Rossoneri v plném běhu napálil míč z dobrých třiceti metrů přesně k levé tyči, brankář Carrizo se natahoval marně – 2:1 pro Milán.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, tedy rychlou brankou domácího Milána. Marek Jankulovski zatáhl míč po levé straně a přesnou přihrávkou našel Alexandra Pata, který bez problému vstřelil třetí gól Milána. V 58. minutě se po kombinaci Pata se Seedorfem k míči dostal Kaká, ale s jeho technickou střelou si Carrizo poradil. V 60. minutě vstřelil AC Milán čtvrtou, a znovu nádhernou branku. Brazilec Kaká ve stoje napálil míč přímo do levé šibenice – 4:1. Milán byl i nadále lepším týmem a Lazio k ničemu nepouštěl. Dvacet minut před koncem utkání se na hrací ploše objevil hvězdný Ronaldinho, jenž v sestavě nahradil svého krajana Pata. Biancocelesti si první velkou šanci ve druhém poločase vytvořili až v 77. minutě, Zarate vyslal přihrávkou Gorana Panděva, a ten pouze z blízkosti vyprášil rukavice Christiana Abbiatiho. V závěru utkání mohl ještě zvýšit Ronaldinho, ale trefil pouze břevno, z následné akce nebezpečně hlavičkoval Marco Borriello. Milán nakonec porazil Lazio vysoko 4:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán32106:37
2.Juventus FC32103:17
3.SS Lazio32017:56
4.Città di Palermo32016:56
5.Calcio Catania32013:26
6.Atalanta BC32012:16
7.SSC Neapol31203:25
8.AS Řím31115:44
Turín FC31115:44
10.AC Siena31113:24
Udinese Calcio31113:24
12.ACF Fiorentina31113:34
13.Chievo Verona31113:44
US Lecce31113:44
15.AC Milán31025:53
16.Janov CFC31023:33
17.Bologna FC31022:33
18.UC Sampdoria30212:42
19.Reggina Calcio30122:61
20.Cagliari Calcio30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (144)

Přidat komentář
Tomanatura

Catania

Reagovat
Slejdy

jj zatim jede...AS vede 2-0 kukam na to .. dobre je to ....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to takhle slo AS v úterý

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A mi letos zatím fakt klape - komu přeju, ten prohraje . tentokrát to schytala Bergamasca. aspoň, že Roma vede...

Reagovat
smazaný uživatel

to ses asi jedinej fanousek z milana...tohle rict v kotli AC aspon ze roma vede tak nevim nevim (jeste kdyz hraji s takovym souperem)

Reagovat
smazaný uživatel

jn, mě kluci římský prostě nějak nevadí. navíc bych rád, aby rozšířili špičku - ať je to zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to tvuj boj...ja jim v evrpome taky preji...preci jen hraji za italii ale v lize jim moc nepreji...ale zase at jsou do 4.mista at v LM jsou nejaky tymy...inter,ac,juve,as do LM a jsem spokojenej...hlavne se me AS znechutil nekterejma fanouskama tady...ale to bylo tim ze ACM a Juve byly trochu o podal...

Reagovat
smazaný uživatel

jak bych to řek !? jižani jsou mi celkem sympatičtí, proto hodně můžu třeba Neapol a Roma mi (jak jsem napsal) nevadí, i když by měla. jsou mi volný, protože na tom nikdy nebyli a nejsou tak, jako my, ale dokážou proniknout do špičky a jak vás loni do posledního kola proháněli bylo pro mě k nezaplacení. daleko větší rivalitu v sobě nosím proti ostatním klubům ze severu, který nemusím vypisovat a samozřejmě nepočítám Brescii...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne chapu...ale AS ted hodne kousalo...tak to beru trochu jinak no...jinak je jasny ze Juve a AC jasne vedou v zebricku "nenavisti"

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě k těm fandům. neberu to podle klubů, ale podle jednotlivců, páč kdybych měl vás interisty hodit do jednoho pytle, tak si s Tebou nenapíšu ani FORZA CALCIO a označím Tě za blba. tifosi na EF tady máte totiž strašný a kolik se jich tu po příchodu Josého objevilo..., fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne je to od kusu, ale rekl bych ze nejhorsi tady ma prave AS...to je sama vulgarita,merdicka atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht s fans AS

K tomu fanouškovství, nechápu jak někdo někomu může přát sestup nebo psát merda -tým-...Jinač já mám na severu oblíbené celkem Juve, uprostřed Itálie "srdce Toskánska" Sienu a na jihu Regginu. Taky v serii B jsou mojí oblíbenci: Salerno a Ascoli...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas GATTUSO

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to nepřál Reggině?

Reagovat
smazaný uživatel

né, že "nepřál" Reggině, ale "spíš přál" AS. důvody jsem popsal o kousek výš...

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Tě nejspíš nepotěším. co chceš slyšet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil jsem "R" Na AS jsem se vys.al

Reagovat
sansiro

Jinak Reggina je "družba" AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť jo pořád, stejně jako Brescia a pak myslím ještě Salernitana a Benátky..., mě ukamenujte . jsem napsal, proč jsem přál tentokrát spíš vlkům...

Reagovat
smazaný uživatel

Cozza se musí uzdravit! bandiero, capitano del Reggio

Reagovat
M11

AS Alberto ta catania to fakt dala

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 z jedné střely na branku, opravdu je nemám rád .

Reagovat
M11

dival si se ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedíval, protože pokud mám o víkendu čas zhruba na 3 fotbaly, tak si rozhodně nevyberu tento . Ale i ostatní statistiky hovoří jasně .

Reagovat
Slejdy

mlc nevidels to tak nemel

Reagovat
M11

este tak vedet o cem se bavime

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně se neshazuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pasquato první gól v Sérii B. Na toho kluka jsem hodně zvědavý...

Reagovat
M11

to jsem si ani nevsiml.. kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho sledoval už za Primaveru, válel tam...budoucí složení útoku: Giovinco-Pasquato

Reagovat
smazaný uživatel

Super, 3 body doma Ten gól Aquilaniho byl fakt pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Momovi ten míč zatím těžce překáží...

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco si zatial v tejto sezóne moc nezahral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ficagna!!

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám nic

Reagovat
smazaný uživatel

Siena Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

ty sleduješ Sienu a nie Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus, Sienu jen na Gazzette...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, inak ten zápas Juve celkom nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Gigi pořádně doléčí, Alex si může zachytat LM

Reagovat
smazaný uživatel

alberto Gilardino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santacroce prasí ještě víc než loni . FORZA NAPOLI!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter, pěkný výkon, škoda zbytečně nervózního závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně sem zabral vyhra jako prase : lecce x , udine x , inter 2 , fiorentina 1 za 3500 a palermo 1 , chelsea x , fiorentina 1 za 2000 škoda juventue v poslrdní minutě cagliary jasný vyrovnání ale brankář sieny to chytil. to sem měl juve paregiato,sina x,udine x a inter za 1000

Reagovat
smazaný uživatel

uka ty tikety ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehral za Neapol Hamsik? A preco bol v zaklade Pia a nie Denis?

Co to ten Reja robi?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí to trošku točit, když zase ve středu hrají. Piá měl skvělou přípravu, je v mnohem lepší formě než trápící se Zalayeta.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved to, ze hral aj Zalayeta aj Pia, co nie je idalna kombinacia..Reja to proste podcenil..Vie, ze mu chyba Lavezzi, ktory hra vzdy fenomenalne a da tam namiesto neho Piu, ktory ho nenahradza ani na 20 percent + posadi Hamsika na lavicku, co je totalna blbost, kedze tam nemal kto tvorit hru...

Som sklamany aj z obrany, ale nevadi, Iezzo nas zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina na muj vkus letos působí až moc nenápadně... snad se teprve rozehrávají, protože podle mě je to letos černej kůň jak Serie A, tak Champions League Forza Viola Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso videls JUVE dej mi nejake info....dik

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, ale na slaboučký Cagliari to stačilo. v prvním poločase se oba týmy celkem hledaly (u vás hlavně Sissoko s Molinarem), přičemž Juve dalo v podstatě z jediný pořádný šance gól - centr z pravý strany, dobře sklepnutej Iaquintou (podle mě si ho chtěl ale stáhnout pro sebe) Amaurimu, kterej celkem akrobaticky zakončil. Gigi se téměř polovinu prvního poločasu držel za třísla, na druhej přišel Manninger. no a v druhým poločase není ani moc o čem psát. Cagliari se krom šance ke konci, k žádnýmu tlaku nedostalo (zatím jasní kandidáti na sestup). u vás to v druhý půli zkoušel Iaquinta nůžkama a jinak častý záběry na Giovinca na lávce mě trošku přiměly přemýšlet, jestli si s Ranierim něco neudělali, že se na ten plac né a né dostat. přitom Palko působil celkem unaveně. zajímavě se jeví mladej De Ceglie. pohodový 3 body...

p.s.: né, že bych řek nějakou novinku, ale - Salihamidžič je fakt prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zase nevytáhnou nějakýho zázračnýho žolíka z klobouku, tak asi spadnou. Stejně neuvěřitelná nehoráznost, že Acquafresh není v základu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale třeba Matri (ke kterýmu mám sice logicky větší náklonost ) se jakžtakž prosazoval a občas dokázal stopery potrápit...

Reagovat
smazaný uživatel

treba dneska si myslim moh nechat pavlika klidne spocnout, zajimave, ze se hledal sissoko, v poslednich zapasech byl jeden z nej hracu... snad v tom nebude pokracovat jeho styl se mi fakt libi

Reagovat
Shevchenko

CLARENCE!

Typická Seedorfovka, bomba pod břevno.

Reagovat
GEGE

Jj nadherne.GRANDE SEEDORF

Reagovat
smazaný uživatel

kua co je ten Zarate zač ? trošku snajpr. i když tohle moh Abbiati mít...

btw: RINOOO !!! radost se na něj dívat

Reagovat
GEGE

Jj Abbiati to chytit mohl ale zase sme zaspali vzadu Kakha

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že to byl spíš Maldiniho prostor , Kakha to akorát hasil. což mě nutí zopakovat, že Paolovi s Kakhou to na stoperu 2x neklape. nevím, proč nehraje Bonera...

Reagovat
Tsigi

Zambrottaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ZARATE...Kanonýr jakse patří

Reagovat
Shevchenko

GIANLUCAAAAAAAAA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MAGICOOO ZAMBROTAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ze by prestrelka-zambrota to pekne trefil

Reagovat
GEGE

Nadherna strela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon!

Reagovat
M11

Reagovat
M11

AC - Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej zapas...ale ac zatim nic moc teda

Reagovat
GEGE

Nic moc?Kontrolujeme zapas jsou tam sance dva goly...

Reagovat
Tomanatura

3

Reagovat
smazaný uživatel

to znam teda lepsi milan...ale makate no

Reagovat
smazaný uživatel

chyběla duše s číslem 8

Reagovat
Tsigi

3:1 to už nepustíme

Reagovat
Tomanatura

Tak to je paráda 4:1.. Kaká!

Reagovat
Shevchenko

To byl gól!

KAKA' UNBELIEVABLY!

FORZA MILAN! MILAN SIAMO NOI!

Reagovat
GEGE

Nadhera uz se nam zacina vracet stary dobry Ricky

Reagovat
smazaný uživatel

to tu doma asi zbořím !

FANTASTICO MAGICO RICARDO KAKAAAAA' !!!

Reagovat
fantomas

Kakáááá...Oh my godness...another Kaká spectacular goal.

Reagovat
Tomanatura

Takové AC si pamatuju já...

Reagovat
smazaný uživatel

hamsika vraj setri na uefa cup ci co....

Reagovat
Tsigi

Emerson ještě hraje fotbal.................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
GEGE

Skvely vykon celeho muzstva...Rino se vratil skvele po zraneni,Kaka se konecne trefil coz mu urcite prida na sebevedomi GRANDE MAGICO MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC hrálo suprově gratulace

Reagovat
fantomas

Asi tu Serii A začnu sledovat bedlivěji, něco na ní je.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalý večer - bouřlivé SAN SIRO, skvělé výkony, nádherné góly, líbivá hra.

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAN ! MILAN PER SEMPREEE !!!

a kdo musel být na hřišti ? MAGICO RINO !

GRAZIE RAGAZZI !!! GRANDE MILAN !!!

Reagovat
fantomas

Ty jsi se dočista zbláznil. Ale dobře že tak...

Reagovat
GEGE

Ja snad radosti ani neusnu

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nemluv, já jsem v extázi

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

za tyden vas to snad prejde

Reagovat
smazaný uživatel

za týden bude teprv svátek, už se na vás těším

Reagovat
smazaný uživatel

Seš ještě střízlivej?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna lámu bráchu, ať otevře ten Havana Rum, co dostal. nechce... .

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna v takovou příležitost,která se možná nebude v dohledné době opakovat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

i ty drzý chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

si to schovej na jinou prilezitost az vyhrajem pohar UEFA poprve

Reagovat
smazaný uživatel

Uefu bych s čistým svědomím oželel, ale pro scudetto bych se neuvěřitelně sťal. minimálně stejně, jako před 4 roky .

Reagovat
GEGE

100 pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
M11

Gratulace AC.. krasne se na to divalo

Reagovat
smazaný uživatel

rossoneri děkujou

Reagovat
M11

Reagovat
sansiro

Milan siamo noi! Jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Zambrotta nemalo luxusni gol z 31m

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor AC aby nepřišlo zase vystřízlivění,jak to u vás často je poslední dobou! Trošku bych klidnil emoce zatím máte jen 3 bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko se to krotí. takovouhle výhru jsem(jsme) potřeboval(i), jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite a hlavne jeste proti takhle tezkymu souperi jako je Lazio a ne treba Cagliari

Reagovat
fantomas

Jeee, to je krása, jak si tady všichni navzájem gratulují, klubová příslušnost stranou. Kéž by se totéž dělo i u nás na diskuzích PL.

Reagovat
herbage

Počkej, až se bude hrát 38.kolo a Juventus, AC a Inter se budou prát s 76body o titul, to uvidíš souznění duší.

Reagovat
fantomas

Jenže ono je to u "nás" špatné už ted, to nechci vidět, jak budou věčně "smolně nevyhrávající" Bluesáci plakat a nadávat ke konci sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když AC pomohlo Juve na druhou příčku ne sranda,prostě dneska hrálo AC fakt moc dobře a výhru si zasloužilo,snad konečně příští rok bude hrát LM zase známá čtyřka Inter,Juve,AC,AS a pak smáznou anglány.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nás alespoň vždycky pozdraví milovníci PL rominho a spanhel.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

To se nestane v životě...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak uz se docela tesim na pristi kolo na derby AC vs Inter a doufam ze vyhrajou Rossoneri

Reagovat
smazaný uživatel

A já se těším na středu jak Juve půjde do čela Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

to už tady dlooouho nebylo

Reagovat
M11

no sak je na case oprasit stare dobre casy

Reagovat
smazaný uživatel

mno sem zvedavej treba proti Zenitu ste meli docela stesti ze ste vyhrali kdyby promenili ty sance vsechny tak ste v prcich ale na kdyby se nehraje stejne sranda pred rokem touhle dobou znam Zenit malokdo a ted vyhral supercup a hraje LM a Sirla taky asi znal malokdo

Reagovat
smazaný uživatel

zakladni skupinou projdem... se štěstím..ale pak se to rozjede...

Reagovat
Tsigi

Příští týden Interáky porazíme na naší straně bude výhoda domácího prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Talkers, AC si si tipol dobre

Reagovat
smazaný uživatel

AC . Pato + Kaká . Teď si to budou bez Pirla užívat, konečně můžou hrát v sestavě 4 ofenzivní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers 21.09.2008 12:57

AC Milán - SS Lazio - 4:0

Dneska to vidím na zničení soupeře...

Sakra,tak jsem to blbý skore netrefil

Reagovat
M11

ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

škoda buffona... ale maninngerovi věřim..nemam strach... ale doufam že se dá rychle do kupy...

Reagovat
M11

jj.. dobre nas vcera podrzel..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně AC. Tohle kolo padaly fakt pěkný góly- Kaká, Aquilani, Maicon, Zambrotta..

Reagovat
smazaný uživatel

jj goly krasa...v nasi lize by to byly nej goly za celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

skvele AC.. po dlouhe dobe jsem od nich videl ofenzivni fotbal.. jen tak dal.. a ty goly.. mmm slast

Reagovat
smazaný uživatel

AC milan hralo skvele,Seedorf perfektne vyriesil tu situaci pri prvom golu skvele, a Kaka sa konecne vracia do svojjej najlepsiej formy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele